Kalkylingenjör

Kalkylingenjör

Stockholm

Är du en noggrann och driven kalkylator? Trivs i en lärorik och utvecklande roll på ett företag där din tekniska kompetensnivå kommer till användning? Vill du bli en del av ett välmående och välorganiserat företag under stark tillväxt?

Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka då inte att söka tjänsten som kalkylator hos Spectra Sverige!

Kalkylator

I tjänsten som kalkylator hos Spectra arbetar du i en fri och utvecklande roll med att ta fram projektkalkyler, utvärdering och uppföljning av kalkylerna samt att presentera för projektansvariga. För ett lyckat arbete har du alltid en nära kontakt och samarbete med arbetschef, kunder och kollegor. Du har möjlighet att planera dina egna dagar och arbetar antingen hemifrån eller från Stockholmskontoret i Täby. Du har goda interna utvecklingsmöjligheter och kan på sikt bli ansvarig för kalkylgruppen.

För att lyckas i denna roll har du:

  • 3 års erfarenhet av kalkylberäkning
  • Du är tekniskt kunnig och kan arbeta i Bluebeam, CAD & Excel
  • Svenska i tal & skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person är driven, noggrann och kvalitetssäker. Du är branschkunnig och känner till arbetsprocesserna inom entreprenad och anläggning. Det är även meriterande om du har relevant högskoleutbildning. 

Spectra Sverige AB erbjuder dig:

  • En tjänst på ett familjärt och förtroendegivande företag under tillväxt
  • Konkurrenskraftiga förmåner & utvecklingsmöjligheter
  • Möjligheten att jobba självständigt och planera dina egna dagar

I denna rekrytering samarbetar Spectra Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se eller Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget

Spectra Sverige AB har lång erfarenhet från mark- och anläggningsentreprenader. Visionen är att utföra alla projekt med högsta kvalité och effektiva lösningar. Kunden ska alltid känna sig trygg med utfört arbete samt att resultatet motsvarar ställda krav och förväntningar. Spectra utför allt inom mark och anläggning i hela mellansverige. Deras kunder utgörs av kommuner, kommunala bolag, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Målet är att ha de mest nöjda kunderna samt utföra jobben till högsta kvalitet.

Med engagerad personal strävar Spectra efter långvariga kundrelationer byggda på förtroende, öppenhet och ärlighet. De utför alla uppdrag åt såväl kommuner som kommunala bolag. Allt från totalentreprenader till ramavtal. Alla entreprenadarbeten inom mark och anläggning. Levererar allt från projektering till färdig entreprenad. Stort eller smått – det spelar ingen roll.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer