Tornkranselektriker

Tornkranselektriker

Stockholm

Gillar du problemlösning och har kunskap inom felsökning i el och frekvensomformare? Har du ett tekniskt intresse och värdesätter en arbetsplats med familjär stämning? Då vill vi höra från dig! Läs vidare och ansök idag.Som elektriker hos Edins Byggkranar kommer du att reparera och utföra service på byggkranar ute på fält men även i verkstaden som är placerad i Bro. Du kommer att arbeta med apparatskåp, motorer och bromsar. I rollen kommer du dagligen att träffa människor och det är därför viktigt att du är serviceinriktad och duktig på att knyta goda relationer.

För att passa i rollen:

  • Har du minst 3 års erfarenhet i liknande roll
  • Goda kunskaper inom felsökning i el och frekvensomformare
  • B-körkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift

Det är även meriterande om du har ett C-körkort, tidigare erfarenhet inom maskinbranschen samt kunskaper inom svetsarbeten.

Edins Byggkranar erbjuder dig:

  • En roll i ett företag med familjär atmosfär
  • Trygga och återkommande kunder
  • Ett arbete med frihet under ansvar

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Edins Byggkranar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson på mail lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Edins Byggkranar: Edin har varit verksamma sedan början av 1970-talet. I dag är familjeverksamheten uppdelad i flera olika bolag som ofta samarbetar och skapar nya möjligheter för kunder. Edins Byggkranar är branschledande på tornkranar, men kan också erbjuda helhetslösningar och expertis som få andra svenska kranföretag.

Edins Byggkranar kännetecknas av kvalitet, stor kunskap och trygghet gentemot kunden. Företagets maskiner har använts på alltifrån lägenhetsbyggen till nyproduktion och komplexa projekt där hela Edinskoncernen deltagit. De följer ständigt branschutvecklingen och anpassar sin toppmoderna maskinpark och kompetens efter marknadens krav och behov.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer