Anläggare

Anläggare

Stockholm

Är du en positiv och engagerad person med erfarenhet av anläggning? Vill du arbeta på ett expansivt företag tillsammans med branschkunniga och drivna kollegor? Som anläggare hos GSCC Entreprenad har du en nyckelroll på ett företag som erbjuder kompetensutveckling, generösa förmåner och frihet under ansvar.

Vi vill komma i kontakt med dig som vill vara med och bygga framtiden tillsammans med oss!

Anläggare

I tjänsten som anläggare kommer du att utföra varierande projekt inom markentreprenad. Dina arbetsuppgifter innefattar att tillsammans med ett sammanhållet team göra olika typer av markarbete. Arbetet innefattar bland annat vägarbete, schakt och stenläggning. Du åtgår hemifrån och arbetar med varierande och utmanande projekt i Väst- & Norrort.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst 1 års erfarenhet som anläggare
  • Har erfarenhet av att läsa ritningar & kunna hantera marklaser 
  • Svenska i tal & skrift
  • B-körkort
  • Meriterande om du även har maskinkort & hjullastakort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person är driven, positiv och trivs att arbeta tillsammans med andra. Du är noggrann och kvalitetssäker och tycker om att hjälpa till där det behövs.

GSCC Entreprenad erbjuder dig:

  •  En roll på ett familjärt och hederligt bolag
  • Generösa förmåner och goda kommunikationsvägar
  • Interna utvecklingsmöjligheter
  • En lyhörd och trygg arbetsgivare

I denna rekrytering samarbetar GSCC Entreprenad med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se eller Ludvig Grapengiesser, ludvig.grapengiesser@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. GSCC kommer att begära ett utdrag ur belastningsregistret. 

Om företaget

GSCC Entreprenad arbetar med markentreprenader och har genom åren byggt upp en hög grad av kompetens gällande mark. GSCC arbetar både med egna markentreprenader till fast pris men jobbar också ofta på löpande räkning beroende på omständigheterna i de specifika projekten. Företaget består idag av ca 50 glada och ambitiösa heltidsanställda medarbetare och med en platt organisation har de korta beslutsvägar och högt i tak.

GSCC är ISO certifierade och lägger stor vikt på kvalitet-, miljö- samt arbetsmiljöarbete.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer