Anbudsingenjör, elkraft

Anbudsingenjör, elkraft

Mälardalen/ Stockholm

För kunds räkning rekryterar Jobway en försäljningschef med bakgrund som anbudsingenjör eller motsvarande. Du är stationerad runt Mälardalen/Stockholm.

Tjänsten är nyskapad, vilket innebär att du har möjlighet att sätta din egen prägel på rollen. Du arbetar nära ledningen under frihet med ansvar. För rätt person finns möjlighet att arbeta på distans någon/några dagar per vecka, om så önskas. Eftersom koncernen är internationell kan en del resor förekomma, främst i Sverige med också i Norden.

Arbetsuppgifter

·  ·      Vara en teknisk teamleader under anbudsprocessen

·      Ta hand om förfrågningar till leverantörer.

·      Du har en central roll i hela försäljningsprocessen från kostnadsanalyser, anbudsutvärderingar och upphandlingar i överlämning från försäljning till projektfas

·      Delta i tekniska och kommersiella förhandlingar med kunder och leverantörer

·      Vara ett stöd i fördesign gällande teknisk specifikation, leveransomfattning, materiallistor, ritningar, avvikelselistor, reservdelslistor samt specifikationer till leveransgräns

·      Skapa och upprätthålla utmärkta kundrelationer för att säkerställa kundnöjdhet

För att lyckas i rollen:

· Elkraftsingenjör eller motsvarande kompetens. Gärna erfaren el konstruktör/mekanisk konstruktör med personlighet för att utvecklas inom försäljning.

·      B-körkort, svenska och engelska är krav, god datavana

·      Trivs med att nätverka och skapa goda kundrelationer

Du erbjuds
En ansvarsfull nyckelroll i en nordisk och växande koncern. Du kommer arbeta i ett tight och positivt team där den tekniska kompetensen är hög. Med en personlig och entrepreniöriell företagskultur där beslutsvägarna är korta har man skapat en arbetsplats där trivseln är hög. Vidare blir du erbjuden en god ersättning, trygga kollektivavtalade anställningsvillkor, friskvårdsbidrag, kompetensutveckling och möjlighet att växa internt.

Är du intresserad och vill veta mer?
Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele, 073 58 11 804 alt. Oscar.Thiele@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om arbetsgivaren
Koncernen opererar internationellt och omsätter över en miljard SEK. Företaget grundades för ca 30 år sedan och har idag ca 450 medarbetare på koncernnivå med det svenska kontoret runt Mälardalen. Företag är etablerat i flera nordiska länder och är en ledande leverantör inom elkraftsbranschen som levererar kraftverk inom olika segment.

Varmt välkommen att söka tjänsten!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer