Serviceelektriker

Serviceelektriker

Stockholm

Är du en branschkunnig och självgående elektriker inom service? Vill du ha möjlighet att växa i din roll som elektriker? Vill du arbeta på ett företag där hårt arbete lönar sig, där gemenskap och sammanhållning är några av hörnstenarna?

Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare!

Serviceelektriker, Stockholm

I rollen som serviceelektriker hos EL-Linjen kommer du arbeta med omväxlande och utmanande serviceprojekt inom alltifrån mindre installationer till entreprenader i olika storlekar. Med din servicebil, utgår du hemifrån och utför löpande service och underhåll samt installationer, felsökningar och kompletteringar. Du kommer att ha spännande projekt och arbeta mot bland annat fastighetsbolag, byggföretag samt statliga förvaltningar.

För att lyckas i rollen har du:

  • ECY – certifikat och ca 5 års erfarenhet som serviceelektriker
  • Erfarenhet av kundbemötande och har medverkat i medförsäljning
  • B-körkort samt svenska i tal & skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en arbetstrogen och lojal medarbetare. Du ser alltid till kundens bästa och är lösningsorienterad, nyfiken och noggrann. Du tycker om att effektivisera arbetsmetodik och drivs av att vill lära dig nya saker.

El linjen AB erbjuder dig

  • En trygg & utvecklande arbetsplats med god intern gemenskap
  • Utmanande och roliga projekt
  • Kompetenta och engagerade kollegor

I denna rekrytering samarbetar El – Linjen AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget

El-linjen AB är ett privatägt elinstallationsföretag som erhöll sin nuvarande utformning 1993.

Företaget är en av de ledande installatörerna i Stockholm med erfarenhet och kompetens från branschen sedan decennier tillbaka.

Med 55 anställda inom företaget uppdelade på två avdelningar, entreprenad och service erbjuder verksamheten ekonomiska, smarta, miljövänliga och energieffektiva helhetslösningar. Verksamheten omfattar installationer inom kraft & belysning, säkerhet, audio/video och tele & data.

Företaget lägger stor fokus på kvalitét och miljö och är ISO-certifierade för kvalité 9001 och miljö 14001 av Bureau Veritas.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer