Maskinflyttare

Maskinflyttare

Skövde

Är du en erfaren maskinflyttare? Vill du arbeta på ett familjärt företag som ger möjlighet till ett stimulerande jobb och frihet under ansvar? Är du flexibel och ansvarstagande i ditt arbetssätt och har arbetat med både större och mindre maskinflytt?

Låter detta som något för dig, ansök idag!

Maskinflyttare, Skövde

I tjänsten som maskinflyttare hos Truck & Krantjänst kommer du ha en stimulerande, varierande och ansvarsfull roll. Dina arbetsuppgifter innefattar att ihop med arbetsledning & medarbetare planera och utföra diverse serviceuppdrag mot industrin såsom nyinstallation av maskiner och annan utrustning, utrangering av uttjänta maskiner, flytt av verksamheter, riskbedömning samt hantering av hydraulisk utrustning. Arbetet sker inom Skaraborg med omnejd. Du kommer ingå i ett team med bred erfarenhet inom lyft, tunggodshantering & transport.

För att lyckas i denna roll har du:

  •        Minst 1 års erfarenhet från liknande arbete
  •        Truckkort
  •        B-körkort
  •        Svenska i tal & skrift
  •      Meriterande om du har erfarenhet inom industri/verkstad

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är ordningsam, driven och ansvarstagande. Du är flexibel och lösningsorienterad samt ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs. Du tycker om att effektivisera arbetsmetodik och är ödmjuk inför nya arbetsuppgifter.

Truck & Krantjänst erbjuder dig:

  •      En roll på ett familjärt bolag
  •        En varm företagskultur med stöttande medarbetare
  •        Omväxlande och intressanta uppdrag

I denna rekrytering samarbetar Truck & Krantjänst med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Företaget:

Truck & Krantjänst ett familjeföretag som grundades i Skövde 1959. Företaget sysslar bland annat med lyft, tunggodshantering och specialtransporter. Idag finns bolaget på tre orter runt om i Skaraborg med placering i Skövde, Falköping och Mariestad. Huvudkontoret ligger i Skövde, där även den största maskindepån finns.

Med yrkeskunnigt och erfaren personal ihop med moderna maskiner erbjuder Truck & Krantjänst våra kunder kvalificerad service. Våra mål är att alla kunder som finns framför allt i Skaraborgs län ska se Truck & Kringtjänst som det självklara valet när något ska lyftas, flyttas eller transporteras. Truck & Krantjänst är idag 22 medarbetare och omsätter ca 30 miljoner.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer