Montageledare

Montageledare

Lund

Letar du efter en ansvarsfull och utvecklande roll på ett välmående och personligt företag där utvecklingsmöjligheterna är goda? Trivs du med att vara spindeln i nätet med ett projektledande inslag? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, sök då tjänsten till AGF System som

Montageledare, Lund

I tjänsten som montageledare utgår du antingen från kontoret i Lund alternativt hemifrån. Du ansvarar för flera projekt parallellt och är den som driver projekten i mål. Det innebär att du ansvarar för resursplanering, uppstart samt framför allt montering. Med tanke på att du representerar AGF hos kund är du utåtriktad och social, gärna med en problemlösande personlighet. 

I rollen som montageledare är några av arbetsuppgifterna:

·       Uppstart & genomförande av montageprojekt, tillsammans med montörer 

·       Säkerställa att projekten ligger i fas gällande såväl tid som kostnad

·       Uppföljning och kontakt med underentreprenörer 

För att passa i rollen:

·       Ett par års erfarenhet från roll som montageledare, eller motsvarande

·       B-körkort samt flytande i svenska, tal & skrift.

·       Har du erfarenhet från montering av glas och/-eller aluminium är det meriterande

Som montageledare på AGF erbjuds du

Ett variationsrikt arbete på ett spännande företag som expanderar. Du kommer arbeta tillsammans med bolagets ledning för att driva montageprojekten framåt på ett strukturerat och lönsamt sätt. Du trivs med att ha en projektledande funktion med många olika kontaktytor varje dag.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?
Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar AGF med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se tele 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om AGF
Med en omsättning på 11MSEK, från verksamheten i Lund, marknadsför, projektleder och monterar AGF System fönster, dörrar, fasadsystem, främst mot den svenska byggbranschen. Bolaget har sedan en tid tillbaka ett samarbete med Termolux AB som har sin verksamhet belägen i småländska Virserum. I en modern produktionsanläggning konstruerar och tillverkar man sina produkter i CAD/ CAM beredning. Tillsammans med AGFs kundservice, montagekapacitet och starka marknadsnärvaro blir detta en win-win lösning för båda parter men framförallt en större trygghet för företagets kunder.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer