Regionansvarig Säljare

Regionansvarig Säljare

Stockholm

Har du en gedigen erfarenhet av försäljning? Är du en person som är kvalitetsinriktad och besitter byggteknisk kunskap? Vill du vara en del av ett företag som är ledande i sin nisch? Just nu söker Enviroom efter en regionansvarig säljare till Stockholm. Läs vidare och sök idag!

I rollen som regionansvarig säljare kommer du att aktivt arbeta med uppsökande av försäljning, boka in kundmöten, ta hand om inkommande förfrågningar och arbeta mycket med nätverksbearbetning. Du kommer även ansvara för budget, resultat och uppföljningar.

Det är viktigt att du är en relationsskapare som drivs utav nätsverksbearbetning och fysiska möten. Vi ser att du är en business-minded person som förstår försäljningsprocessen och är van att bygga upp rutiner och strukturer.

För att lyckas i rollen:

·       Har du gedigen erfarenhet av försäljning

·       Tidigare arbetat med uppsökande av försäljning

·       Erfarenhet av nätverksbyggande

·       Byggteknisk kunskap

·       B-körkort

Du har affärsvana och är van vid att ha många bollar i luften samtidigt. Det är även viktigt att du trivs i en roll ute på fält då det förekommer fysiska möten hos kunder.

Enviroom erbjuder dig:

·       Ett arbete med en spännande och expansiv produkt på marknaden

·       Att vara med på en resa och etablera Enviroom i en ny region

·       En arbetsgivare med kollegor som behöver varandras styrkor och tillsammans arbeta för företaget bästa

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Enviroom med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se, 070 274 19 25 och rekryteringskonsult Lina Calpa Martinsson, lina.martinsson@jobway.se

Om företaget:

Enviroom är ett expansivt företag med 11 anställda som varit verksamt sedan 2013. Bolaget har sitt säte i Billdal, Göteborg men är även etablerat i Stockholm. Kunderna finns över större delen av Sverige med fokus på de södra delarna.

Enviroom är ledande i sin nisch, specialiserade mot ’high end’-lösningar och levererar och monterar måttanpassade flexibla pergolor, uterum, solskydd och vindskydd. Produkter kommer från de främsta tillverkarna runtom i Europa med fokus på hög kvalitet och smakfull design. På så sätt skapas plats för umgängesytor med behagligt klimat utan tryckande värme, stekande sol, vind och regn.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer