Elektriker

Elektriker
06/05/2022
Ansök här

A2 Gruppens Elentreprenad AB är ett företag med 20 elektriker och två ägare vars första aktiva år var 2019. Vi drivs av viljan att leverera kvalitativa jobb för våra beställare och ha en företagskultur som är varm och välkomnande för personalen.

Historien bakom A2 Gruppens unga år är att det är en produkt av ett resultat efter en hopslagning av barndomsvännerna Andreas och Joakims två företag. Båda startade företag i egen regi 2013, och efter att efterfrågan på större entreprenader växte så beslutade vi oss att slå samman för att binda ihop kompetensen för de större projekten. A2 expander och söker

Elektriker till Stockholm och Västerås

Våra två största grenar på företaget är nyproduktion småhus och stambyten, vi har sedan 2014 varit med och byggt omkring 500 småhus och lägernheter samt gjort stambyten.

Vi har en servicesida som varierar i styrka, upp emot 5 elektriker som gör småjobb, renoveringar, felsökningar egentligen precis allt mellan att byta en armatur till att installera laddboxar till att dra om elen i en lägenhet.

Vi erbjuder dig en tjänst som präglas av frihet under ansvar, där vi litar på varandra. Du arbetar självständigt tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare. Du erbjuds en marknadsmässig lön på en arbetsplats med kollektivavtal och trevliga kollegor.

Vi ser gärna att du har B-körkort, är drivande, målmedveten, glad och trevlig. Som minst är du andra års montör och känner dig bekväm att arbeta i personens bostäder.

Är du en självgående serviceelektriker ser vi gärna att du söker tjänsten.

För frågor och ansökan är du varmt välkommen att kontakta Andreas Norberg, andreas@a2el.se, 073 923 47 51. Vi ser fram din ansökan!

  

Ansök här

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer