Underhållstekniker

Underhållstekniker

Stockholm

Är du en självgående mekaniker, elektriker eller tekniker som trivs att arbeta med underhåll och förebyggande arbete? Vill du bli en del av ett välkänt företag där kontinuerlig utveckling värdesätts? För kunds räkning söker Jobway just nu en:

Underhållstekniker

I tjänsten som underhållstekniker kommer du ha en variationsrik roll och ingå i ett underhållsteam med kompententa och teknisk kunniga kollegor för att leverera underhållsarbete på hög nivå. Arbetsuppgifterna innefattar att du löpande kommer utföra förebyggande arbete enligt planering, avhjälpande underhåll, felsökningar, reparationer, återställningar samt administrativa uppgifter såsom rapportera i underhållssystem samt vara med i beredningsarbete.

Då arbetet genomförs i företagets lokaler i Södertälje ser vi att du trivs att dels arbeta i team, och dels självständigt samt att du älskar problemlösning.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Teknisk utbildning, gymnasial eller högre
  • Några års erfarenhet inom ett mekaniskt eller tekniskt arbete
  • Några års erfarenhet av hydraulik, PLC och automation
  • Svenska & Engelska i tal och skrift
  • Meriterande om du tidigare har arbetat inom industri, CNC-miljö eller Siemens S7/ TiA-portal.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är nyfiken, ansvarstagande och strukturerad i ditt arbete. Utöver det ser vi gärna att du drivs av effektiva arbetsprocesser och vill utvecklas i din roll som tekniker, både på kort- och långsikt.

Vi erbjuder dig en roll:

  • På ett globalt och välkänt bolag.
  • Stora utvecklingsmöjligheter med löpande internutbildningar
  • Goda förmåner med resultatbonus

I denna rekrytering ansvarar rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer