Mekaniker

Mekaniker
10/05/2022

Är du en kvalitetssäker och erfaren mekaniker? Vill du arbeta med underhållsarbete på ett av Sveriges största träindustriföretag? Är du en lagspelare som självständigt kan ta ansvar, planera och strukturera ditt arbete? Då vill vi att du gör en ansökan!

Underhållsmekaniker inom industri, Uppsala

I tjänsten som underhållsmekaniker på Setras anläggning i Nyby kommer du ha en ansvarsfull och variationsrik roll på en familjär anläggning med flera olika arbetsområden.

Du kommer utföra avhjälpande underhåll och förbättringsarbeten på hela sågverksområdet. Arbetet innefattar varierande uppgifter såsom svetsning, bearbetning av maskindelar, felsökningar, reparationer och renoveringar.

Tjänsten är fördelad i skiftarbete där du arbetar självständigt men även ingår i ett underhållsteam bestående av underhållschef, samordnare, mekaniker och smörjare.

För att lyckas i denna roll har du:

·        Några års mekanisk erfarenhet

·        Stort intresse för hur maskiner och dess utrustning fungerar

·        God erfarenhet inom hydraulik, pneumatik och svetsarbete

·        Förståelse av flödesscheman

·        Starkt meriterande om du har förståelse för konstruktionsritningar

·        Meriterande om du tidigare har arbetat inom tyngre industri såsom massabruk eller sågverk

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är tekniskt lagd med god mekanisk kännedom. Du uppskattar ett ordentligt arbetsflöde och har ett stort intresse av maskiners utformning och dess funktion. Du är nyfiken och öppen för nya moderna arbetssätt och trivs att arbeta i industrimiljöer.

Vi erbjuder dig:

·        En ansvarsfull roll i en familjär verksamhet

·        En omhändertagande arbetsgivare som värdesätter utveckling och gemenskap

·        Möjlighet att utvecklas brett inom flera grenar inom underhåll

I denna rekrytering samarbetar Setra Nyby med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se eller Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Setra Nyby är ett furusågverk i Björklinge norr om Uppsala. Anläggningen tillverkar och levererar kvalitativa trävaror till kunder inom träbearbetande industrin, bygghandeln och byggbranschen. Totalt tillverkar man ca 200 000 km3 varje år. Idag är man 57 st medarbetare varav på underhållsavdelningen arbetar 14 personer i skift.

Anläggningen i Nyby ingår i Setra Trävaror AB som är ett av Sveriges största träindustriföretag och har totalt ca 800 anställda. I koncernen ingår sju sågverk, två förädlingsenheter, huvudkontor och försäljningskontor i Sverige samt sju olika försäljningskontor utomlands.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer