Serviceelektriker

Serviceelektriker

Stockholm

Botkyrka Elteknik är ett mindre elbolag som utför alla sorters elinstallationer samt tele/data, fiber, styr & regler samt erbjuder även möjligheten till energieffektiva lösnigar, Smarta enkla lösningar till fastigheter och kontor. Botkyrka Elteknik AB är ett företag som arbetar med såväl företagskunder som privatpersoner inom hela Stockholms län.

De är ett litet gäng och har riktigt trevliga erfarna serviceelektriker med bredkompetens inom yrket. Viktigt för Botkyrka är att göra en smart proffsig installation så att kunden blir riktigt nöjd innan de lämnar arbetet.

De arbetar också med professionell drift och underhåll av energisystem i fastigheter. Dagens tekniska lösningar skapar förutsättningar att spara mycket pengar på energieffektiv drift. Det lönar sig i längden att ha smarta energilösningar. Effektiva energilösningar, både inom nybyggnad och renoveringar. Deras inställning är att smarta helhetslösningar minimerar resurs- och energiförbrukningen.

Det händer mycket i företaget och nu söker de en:

Serviceelektriker som på sikt även har möjligheten att köpa in sig i företaget eller ta en högre befattning

Som serviceelektriker kommer du arbeta väldigt fritt, du planerar och styr dina egna dagar. Det är viktigt att du är självgående. Du utgår hemifrån med servicebil, jobben är i hela Storstockholm.

Krav

  • Minst fullbetald elektriker sedan några år
  • Arbetat inom service minst 5 år
  • God kompetens inom yrket och gillar att utvecklas i det du gör
  • Helt självgående

Du erbjuds en roll som Serviceelektriker i ett minder bolag där du snabbt kan ta dig an mer ansvar och få möjligheten att köpa in dig som ägare i bolaget. Rollen är väldigt fri och du sköter dina jobb helt själv.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper är viktiga då Botkyrka vill ha någon som matchar personlighetsmässigt.

Känner du att denna beskrivning stämmer bra in på dig och vad du söker? Tveka inte med att skicka in din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. I denna rekrytering samarbetar Botkyrka Elteknik med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jenniefer Berg på mail: jenniefer.berg@jobway.se

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer