Snickare

Snickare
31/03/2022

Är du en snickare som vill arbeta i en variationsrik roll? Vill du vara med på en spännande tillväxtresa där det finns goda chanser till utvecklingsmöjligheter? ELOA Entreprenad söker nu efter en härlig kollega, läs vidare och ansök idag!

I rollen som snickare hos ELOA kommer du att arbeta med rivning, enklare kakelsättning, montering av golv och reglar. Projekten varierar i storlek och tjänsten innebär ett arbete med frihet under ansvar.

För att lyckas i rollen:
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är en flexibel person som är självgående men trivs att arbeta i team. Du är glad, positiv och lösningsfokuserad.

Krav:

·      B-körkort

·      Kan läsa ritningar och instruktioner

·      Har minst 2–3 års erfarenhet som snickare

Det är meriterande om du har ett yrkesbevis för snickare samt erfarenhet av kakelsättning.

ELOA erbjuder dig:

·      Ett fritt och roligt arbete med trevliga och stöttande kollegor

·      Stora utvecklingsmöjligheter

·      En roll i ett företag med högt i tak och korta beslutsvägar

Om ELOA
ELOA arbetar med att återställa skador i byggnader efter bland annat vattenläckage. De utför återställande av fuktskadade lägenheter där arbetsuppgifterna innebär renoveringar av golv, badrum och kök. ELOA arbetar även med rivningar, montering av reglar, gipsväggar och kakelsättning.

I denna rekrytering samarbetar ELOA Entreprenad AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Lina Martinsson. Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på lina.martinsson@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer