Anläggare

Anläggare

Stockholm

Letar du efter ett företag med stort entreprenörskap med stora visioner? Är du en problemlösare som vill kunna vara med och utveckla företaget? Då bör du läsa vidare! Dammarsberg Entreprenad AB söker i sin expansionsfas:

Anläggare VA

I tjänsten som Anläggare utgår du från kontoret i Sollentuna och projekten ligger i Storstockholm och ibland runt Mälardalen. I rollen som Anläggare så utför du olika typer av Mark – och Anläggningsarbeten t.ex som schaktarbeten, Finplanering och Underhållsarbeten mm.

VI söker dig som har minst 2 års erfarenhet av anläggningsarbeten med inriktning VA och med god branschvana.

Dammarsberg erbjuder dig:

·       Ett arbete med varierande arbetsuppgifter

·       En härlig arbetsplats med högt i tak och stora möjligheter att kunna påverka

·       Ett företag som investerar i verksamheten

Vi söker dig som:

·       Har 2 års erfarenhet från anläggning med VA inriktning

·       Är van att arbeta team

·       Är flytande i svenska och engelska, tal och skrift

·       B-körkort

·       Har en stor samarbetsförmåga, vara flexibel och driven

Om företaget:

Dammarsberg Entreprenad AB har funnits i mer än 50 år och är verksamma inom mark- och anläggningsentreprenader. Huvudkontor samt upplagsytor finns i Sollentuna, ett mindre kontor finns även i Uppsala.

Vi utför uppdrag både på löpanderäkning och till fastpris. De allra flesta av våra kunder och beställare har vi fått nöjet att utföra uppdrag åt i över 10 år. Geografiskt utför vi främst uppdrag inom Stor-Stockholmsområdet men uppdrag utförs även inom hela Mälardalen

Vi är 45 anställda idag inom koncernen varav 11 anställda projektledare. Utöver det så har vi även lagbasar, anläggare och maskinister samt en egen stor maskinpark. Genom att vi har varit verksamma i mer än 50 år har vi ett mycket brett kontaktnät med kvalificerade underentreprenörer som kan både bistå med resurs och kompetens.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Dammarsberg Entreprenad med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvarar av rekryteringskonsult Marcus Jonasson, marcus.jonasson@jobway.se , 073 940 45 40

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer