VVS-Montör till Ljusterö/Norrtälje

VVS-Montör till Ljusterö/Norrtälje
21/04/2022

Ljust Rör är ett nystartat (2014) familjeföretag som utför arbeten på Ljusterö med omnejd. Joakim Johansson driver bolaget och är VVS-montör och arbetsledare tillsammans med Louise Johansson som sköter administration.

Joakim är uppvuxen på Ljusterö och känner området väl och med en far som drivit företaget Ljust El sedan 1988 var det ett naturligt steg att efter tio år i branschen förverkliga drömmen om ett eget företag.

Ljust Rörs målsättning är att utföra välgjorda och estetiskt tilltalande VVS-arbeten enligt gällande branschregler och kunds önskemål. Vi eftersträvar långsiktiga kundrelationer och vill åstadkomma det genom att alltid hålla högsta kvalitét på utförda arbeten samt genom en god kommunikation med dig som kund för att på så vis få förtroendet för även framtida jobb.

Nu söker Ljust Rör en VVS-Montör inom service. Du kommer främst jobba på Ljusterö med omnejd då 90% av jobben ligger på Ljusterö och öarna runt omkring.
Det är viktigt att personen som ska arbeta hos Ljust Rör passar väl in personlighetsmässigt. De söker en person som gillar att ha roligt på jobbet men ändå agerar professionellt mot kunder och leverantörer.

Krav

  • VVS-Certifikat
  • Säker Vatten
  • Heta Arbeten
  • Körkort

Du erbjuds att komma till en trevligt, familjärt, mindre bolag i en varierad roll. Du har stor frihet och planerar och styr dina egna dagar. Du erbjuds även trevliga förmåner och marknadsmässig lön.

Känner du att denna beskrivning stämmer bra in på dig och vad du söker? Skicka gärna in din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. I denna rekrytering samarbetar Ljust Rör med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jenniefer Berg på mail: jenniefer.berg@jobway.se

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer