Handläggande ingenjör

Handläggande ingenjör
09/03/2022

Har du några års erfarenhet som handläggande ingenjör och vill arbeta på ett medelstort arkitektkontor i centrala Göteborg? Söker du efter en arbetskultur som andas gemenskap där man har närvarande kollegor? Trivs du med ansvar och uppskattar att arbeta variationsrikt? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

Handläggande ingenjör

I rollen som handläggande ingenjör kommer du att ha ett ansvarsfullt, variationsrikt och betydelsefullt arbete och främst arbeta med projektering av bostäder. Med eget ansvar ansvarar du för att dina projekt slutförs enligt bestämd tidsplan och med hög kvalitet.

Handläggning av projekteringsuppdrag innebär planering, budgetuppföljning, upprättande och granskning av handlingar, deltagande i projekteringsmöten m.m. Vi ser gärna att du är kommunikativ, har en kundorienterad inställning till ditt arbete, samt är analytiskt och strukturellt lagd.

För att passa i rollen:

·       Högskoleingenjörsexamen inom byggteknik alternativt arkitektexamen

·       Några års erfarenhet från liknande roll

·       Meriterande om du har erfarenhet av Revit/BIM

Som byggnadsingenjör på Studio Ekberg erbjuds du

·       Bli en del av ett välmående och stabilt företag

·       En variationsrik och flexibel arbetsroll

·       Ett stort förtroende med egenansvar

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Studio Ekberg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Studio Ekberg

Studio Ekberg är ett arkitektkontor med gedigen erfarenhet som startades 2015 av två arkitekter och en byggnadsingenjör. Från det centralt belägna kontoret i Göteborg arbetar totalt tolv medarbetare. Studio Ekberg verkar inom ett flertal områden och är marknadsledande inom kostnads- och energieffektiva lösningar inom bostadsområdet.

Studio Ekberg är ett mellanstort kontor där kunden kan förvänta sig ett professionellt bemötande och stort engagemang oavsett uppdragets omfattning och komplexitet. Alla medarbetare på Studio Ekberg uppmuntras till individuellt ansvar och erbjuds stora möjligheter till egen personlig utveckling utifrån eget intresse, fallenhet och drivkraft!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer