Arbetsledare, norra Stockholm

Arbetsledare, norra Stockholm
03/03/2022

Är du en person som trivs i en ansvarsfull nyckelroll hos en marknadsledande och medarbetarägd arbetsgivare? Vill du bli en del av ett välmående företag vars företagskultur präglas av omtanke, säkerhet och delaktighet? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka då inte att söka tjänsten hos M3 Bygg som

Arbetsledare – Norra Stockholm

I rollen som arbetsledare kommer du bland annat:

·       Ansvara för det praktiska genomförandet av uppdraget

·       Styra, leda och följa upp projektarbetet genom alla faser så att effekt- och projektmål nås

·       Samordna de olika momenten tillsammans med medarbetare, kunder och leverantörer

För att passa i rollen

·       Har du ett par års erfarenhet som arbetsledare

·       Genom din förmåga att engagera och motivera dina medarbetare skapar du en inspirerande arbetsmiljö

·       Har du erfarenhet från kulturminnesmärkta projekt är det meriterande.

·       Är flytande i svenska, tal och skrift.

Som arbetsledare på M3 Bygg erbjuds du

Ett intressant och utvecklande arbete där projekten är variationsrika. Med en familjär företagskultur där beslutsvägarna är korta skapar M3 Bygg en arbetsplats där såväl trivsel som engagemang hos medarbetarna är högt. Du erbjuds en generös ersättning med förmåner.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar M3 Bygg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om M3 Bygg

M3 Bygg arbetar med entreprenadverksamhet inom Storstockholm vars affärsidé är: ”Med kompetens, erfarenhet och engagemang ger vi trygghet genom hela byggprocessen, vilket höjer värdena i boende – och arbetsmiljöer”. M3 framhåller att ”Vi är våra projekt”, då det är därifrån vi syns, verkar, visar resultat och utvärderas.

Företagets gemensamma värdegrund i form av hur man vill uppfattas sker via ledorden: Öppenhet, förtroende, flexibilitet och delaktighet. M3 omsätter ca 600MSEK och är idag ca 90 medarbetare med huvudkontor i Johanneshov.

M3 Bygg är medarbetarägt och har ett gott renommé i branschen. Vi bjuder in till allehanda aktiviteter, har attraktiva förmåner och sitter i trevliga lokaler nära Globen. M3 arbetar aktivt för att du som medarbetare ska trivas!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer