Industrielektriker

Industrielektriker
21/04/2022

Är du en erfaren industrielektriker som vill arbeta på ett elföretag med gedigen teamkänsla? Vill du tillsammans med dina kollegor arbeta i en variationsrik arbetsroll där du ska styra dina egna arbeten? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

Industrielektriker

I tjänsten som industrielektriker kommer du ha en variationsrik och ansvarsfull roll på ett etablerat bolag med nära sammanhållning och hög kunskapsnivå. Du arbetar självständigt eller i grupp, driver dina egna projekt och underhållsarbeten. Vilket innefattar installations-, underhålls-, fiber- samt automationsarbete till Ex-te Els fasta och återkommande kunder.  

För att lyckas i denna roll har du:

·        Minst 5 års erfarenhet som elektriker

·        God erfarenhet av industriella projekt

·        Förmågan att driva och sköta dina egna projekt

·        B-körkort

·        Svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är nyfiken, flexibel och ordningsamt. Då du kommer arbeta med framförallt återkommande kunder ser vi att du är en relationsskapande person som har förmågan att arbeta med frihet under ansvar.  

Vi erbjuder dig:

·        Möjlighet att växa inom företaget

·        En omhändertagande och närvarande arbetsgivare som värdesätter kvalité, trivsel och kompetens som är våra tre ledord

·        Varierad och utvecklingsbar arbetsroll

·        Arbeta med grymma kollegor i ett tajt och sammansvetsat team. 

I denna rekrytering samarbetar Ex-Te El AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway eller Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Ex-te EL AB är ett Göteborgsbaserat företag. Ex-te El har sedan starten 1979 verkat med den tydliga och framgångsrika faktorn att vara bäst på industriella elinstallationer. Ledorden kvalité, trivsel och kompentens genomsyrar hela verksamheten. Uppdragen varierar i storlek och inriktning, allt från industri- till service och entreprenadprojekt.

Kunderna är främst återkommande beställare inom industriprojekt. Förutom ett tätt sammansvetsat team om 25 medarbetare är Ex-Te El ett bolag där man tillsammans når framgångarna. Bolaget omsätter ca 35 miljoner. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer