Platschef, norra Stockholm

Platschef, norra Stockholm
19/05/2022

Är du en person som trivs i en ansvarsfull nyckelroll hos en marknadsledande och medarbetarägd arbetsgivare? Vill du bli en del av ett välmående företag vars företagskultur präglas av omtanke, säkerhet och delaktighet? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka då inte att söka tjänsten hos M3 Bygg som

Platschef – Norra Stockholm

Vi söker dig

·       Som är en utpräglad ledare och en erfaren teambyggare som kan skapa starka och flexibla organisationer

·       Trivs med att vara företagets ansikte utåt mot kunder, kundens kund, underentreprenörer samt leverantörer.

·       Vill ansvara för ditt projekts personal, planering, ekonomi och kvalitet

För att passa i rollen

·       Har du ett par års erfarenhet som platschef

·       Har du en förmåga att engagera och motivera dina medarbetare, du besitter ett lugn, arbetar strukturerat och behärskar projektekonomi, projektplanering, inköp och projektadministration.

·       Du har flera års erfarenhet av ROT-projekt. Har du dessutom erfarenhet från kulturminnesmärkta projekt är det meriterande.

·       Är flytande i svenska, tal och skrift.

Som platschef på M3 Bygg erbjuds du

Ett intressant och utvecklande arbete där projekten är variationsrika. Med en familjär företagskultur där beslutsvägarna är korta skapar M3 Bygg en arbetsplats där såväl trivsel som engagemang hos medarbetarna är högt. Du erbjuds en generös ersättning med förmåner.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar M3 Bygg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om M3 Bygg

M3 Bygg arbetar med entreprenadverksamhet inom Storstockholm vars affärsidé är: ”Med kompetens, erfarenhet och engagemang ger vi trygghet genom hela byggprocessen, vilket höjer värdena i boende – och arbetsmiljöer”. M3 framhåller att ”Vi är våra projekt”, då det är därifrån vi syns, verkar, visar resultat och utvärderas.

Företagets gemensamma värdegrund i form av hur man vill uppfattas sker via ledorden: Öppenhet, förtroende, flexibilitet och delaktighet. M3 omsätter ca 600MSEK och är idag ca 90 medarbetare med huvudkontor i Johanneshov.

M3 Bygg är medarbetarägt och har ett gott renommé i branschen. Vi bjuder in till allehanda aktiviteter, har attraktiva förmåner och sitter i trevliga lokaler nära Globen. M3 arbetar aktivt för att du som medarbetare ska trivas!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer