Projekttekniker

Projekttekniker
21/04/2022

Arbetar du som ledande montör idag och vill ta steget vidare i din karriär? Är du prestigelös och besitter en hög yrkesstolthet med erfarenhet från att driva dina egna projekt? PMC söker nu efter en projekttekniker som kommer bli en del av deras härliga och sammansvetsade team. Läs vidare och ansök idag!

Om tjänsten:

I rollen som projekttekniker arbetar du ute på projekten samtidigt som du har ett nära samarbete med projektledaren. Du kommer att ansvara för att planera, leda och fördela arbetet. Som projekttekniker kommer du att driva och supportera flera mindre projekt parallellt eller ansvara för ett större projekt.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

·      Ansvara för hela projektgången från start, implementering och avslut

·      Samordna och se till att teamet levererar enligt tidsplan

·      Löpande ÄTA-hantering

·      Hantera inköp och avrop i samråd med projektledare

Du erbjuds:

·      En roll där du får utöva din passion, vara kreativ och växa som individ

·      Vara en del av ett företag med familjär atmosfär och härliga kollegor med bra gemenskap

·      Goda utvecklingsmöjligheter

Vi söker dig som:

Arbetar som ledande montör idag, har ett B-körkort och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Du har ett ECY-certifikat och är självgående. Som person är du driven och har en vilja att utvecklas. För att lyckas i rollen är du en social och flexibel person som kan leda hela arbetet med olika projekt i gång samtidigt.

Det är meriterande om du läst till projektledare på INSU och har erfarenheter av projekt inom nyproduktion och lägenheter.

Om PMC:PMC utvecklar hållbara och innovativa lösningar för ett energieffektivare Sverige. Företaget startades 1998 och har sedan dess vuxit sig större och större. Idag har PMC omkring 200 anställda som med passion och kompetens levererar tjänster inom el, tele/data, säkerhet, brand, fiber, provisorisk el och automation.

PMC erbjuder allt från projektering till installation, drift och underhåll och levererar lösningar inom både konstruktion och installation. Deras installatörer och projektörer har spetskompetens och tillhör de främsta i branschen.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte på att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar PMC med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer