Passertekniker

Passertekniker

Uppsala

Söker du en variationsrik och viktig roll med möjlighet till såväl personlig som yrkesmässig utveckling? Är du kunnig inom passersystem? Eller har du jobbat med CCTV och larm? Just nu erbjuder Byggbeslag Lås & Säkerhet AB dig en utmanande och stimulerande tjänst som:

Passertekniker till Uppsala

Du kommer främst arbeta med nyinstallation och driftsättning samt underhåll av befintliga passersystem hos Byggbeslags kunder. Ditt fokus är att tillgodose kundens behov av lösningar och åtgärda felanmälningar.

Vi söker dig som är en teknisk problemlösare och har förmågan att se helheten. Du har en naturlig inställning och driv att komma framåt med arbetsuppgifter och kan beskriva dig själv som nyfiken och intresserad av att lära nytt. Du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och är bekväm med att arbeta både ensam och i grupp.

Det är viktigt att du är kommunikativ och lösningsfokuserad eftersom jobbet innebär mycket kundkontakt.

Arbetsuppgifter i rollen som passertekniker:

·        Installation, driftsättning & dokumentation av elektronisk låsning samt passersystem

·        Läsa och förstå ritningar

·        Underhåll, service och felsökning av passersystem

För att lyckas i rollen:

·        Grundläggande datakunskaper och B-körkort

·        Du behärskar svenska i tal och skrift, då du har kund- och leverantörskontakter

·        Du har någon form av erfarenhet av passersystem. Har du mångårig erfarenhet av passersystem är det meriterande.

·        Utdrag från polisens belastningsregister sker före anställning

Som passertekniker erbjuds du:

·        Personlig servicebil med möjlighet till drivmedelsförmån

·        Attraktivt friskvårdsbidrag & företagshälsovård

·        Möjlighet till vårdförsäkring

·        Att bli en del av en expansiv verksamhet med cirka 300 kollegor runt om i landet, som tillsammans bidrar till ett positivt arbetsklimat.

·        En självständig roll med kundansvar och möjlighet, att på sikt, ansvara för säljande arbetsuppgifter.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?
Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Byggbeslag med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Byggbeslag

Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet, beslag och inredning till bygg- och fastighetsbranschen. Med samlad kapacitet och kompetens ger Byggbeslag marknaden mer än bara produkter – målet är att företagets kunskap och erfarenhet ska minska kundernas kostnader. Det vinner alla på.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer