Resande platschef

Resande platschef

Göteborg

Arbetar du som platschef idag och trivs i en självgående roll? Söker du efter en ny utmaning där du får arbeta med totalentreprenader och konceptbyggnationer? Vill du bli en del av ett ungt och välmående företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig? Stämmer detta in på dig, sök då tjänsten som resande platschef till DC Wäst!

I rollen som platschef ansvarar du för hela byggprojektet från byggstart till överlämnande, vilket innefattar anbudshantering, planering, produktionsstyrning, inköp, ekonomisk budget och prognos samt kontakt med beställare, UE och kollegor.

·        Du utgår från Göteborg och kontoret i Mölndal

·        Projekten varierar runt om i Sverige, framförallt Stockholm/ Malmö/ Göteborg

·        Du ska regelbundet vara redo för projekt utanför Göteborg

·        Du har god samarbetsförmåga då du kommer ha mycket kontakter i rollen

Då du kommer ha en ansvarsfull och viktig roll med frihet under ansvar behöver du vara strukturerad samt ha erfarenhet som platschef. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av ekonomi då avstämningar och ekonomistyrning är en del av vardagen.  

DC Wäst erbjuder dig:

·        Ett intressant och variationsrikt arbete

·        En arbetsgivare med stöttande företagskultur som värnar om varandras styrkor och tillsammans arbeta för företaget bästa

·        Spännande projekt tillsammans med stabila beställare 

·        Goda utvecklingsmöjligheter samt förmåner

Vi söker dig som:

·        Du har minst 3 års erfarenhet som platschef

·        Självgående som är van att ha eget ansvar

·        Är flytande i svenska och engelska, tal och skrift

·        BAS P och BAS U

·        B-körkort

·        Meriterande om du har en ingenjörsutbildning

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar DC Wäst med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

DC Wäst grundades 2015 och erbjuder tjänster inom alla typer av byggentreprenader och konceptbyggnationer med hela Sverige som arbetsområde. Vi vill ligga i framkant och vara delaktiga i utvecklingen av svensk byggindustri. För oss är det viktigt att vara del av en bransch som värnar om en så liten miljöpåverkan som möjligt. Det sker genom att aktivt arbeta, beakta och utforma lösningar som på bästa sätt bidrar till en hållbar utveckling och att alltid sträva efter att effektivisera processer och tillvägagångssätt. Projekten idag varierar runt om i hela landet mot stabila och återkommande beställare. Vi jobbar endast mot företag och är idag 24 anställda, varav 14 tjänstemän.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer