Elektriker

Elektriker

Trosa

Är du en självgående och driven elektriker som gillar att ha varierande arbetsdagar? Trivs du i en roll där du får ta dig an både mindre och större projekt? Ta chansen och sök redan idag för att bli Elektrotjänst’s nya elektriker på ett företag med god gemenskap!

Arbetsuppgifter:

I rollen som elektriker kommer du till största del att arbeta med service men även till viss del entreprenad, i Trosa med omnejd. Du kommer att ta dig an både mindre och större projekt där det förekommer installationer och felsökningar.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

·      Eldragningar vid nybyggnation, tillbyggnation, renoveringar, kök och badrum

·      Installationer

·      Felsökningar och reparationer

Din profil:
För att lyckas i rollen som elektriker har du minst 5 års yrkeserfarenhet. Du är en självgående elektriker med ett B-körkort och har tidigare arbetat som serviceelektriker. Du behärskar svenska i både tal och skift.

Som person är du driven, engagerad och lösningsorienterad.

Du erbjuds:

·      En roll i ett företag med familjär stämning och god sammanhållning

·      En lyhörd arbetsgivare som ser varje medarbetare som en viktig del i företagets framgång

·      Varierande arbetsdagar med både privatkunder och företag

Om företaget: Elektrotjänst grundades år 1956. Företaget är medlemmar i elektrikernas arbetsgivarorganisation – EIO. Elektrotjänst säkerställer att service och kvalitet håller högsta möjliga nivå. Elektrikerna är välutbildade och har en fingertoppskänsla att alltid ge det lilla extra.

Företaget har RAM-avtal med Trosa kommun och samarbeten med byggfirmor. Elektrotjänst utför elinstallationer i bland annat villor, skolor, entreprenader och större anläggningar där kunderna är både företag och privatpersoner.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Elektrotjänst med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer