VVS-Montör – Norra Stockholm

VVS-Montör – Norra Stockholm

Stockholm

Har du jobbat som certifierad VVS-Montör inom service i minst 5 år? Vill du hamna på ett välmående bolag som växer? Då kan jobbet som VVS-Montör på Stokholms Rörexpress vara något för dig!

Stockholms Rörexpress AB ska vara en trygg partner oavsett vad du som kund ska investera i. Deras spetskompetens inom våra olika grenar borgar för att du som kund alltid ska kunna känna en trygghet i det projekt vi är inblandade i. Som företag vill de alltid ligga i framkant när det gäller nya produkter, effektiva arbetsmetoder, arbetsmiljö och miljöpåverkan, detta får de genom att ha en låg personalomsättning, låg kundomsättning och att de alltid söker efter nya effektiva sätt att driva sina projekt på.

Rörexpressen värnar om sina anställda och nästa generation, därför har de som miljömål att byta ut sina fordon vart tredje år till det mest miljövänliga på marknaden, kanske kan de redan om några år ha 50% elbilar!

Som VVS-Montör på Stockholms Rörexpress kommer du utgå hemifrån i bil. Dina främsta arbetsuppgifter blir installationer och servicearbeten i Norrort, Stockholm. För att lyckas i rollen har du minst 5 år som certifierad montör. Du både bokar och utför dina jobb själv, därför krävs det att du är självständig och kan läsa ritningar.

Krav

  •  Minst 5 år som certifierad VVS-Montör
  • Flera års erfarenhet av servicearbeten
  •  Mycket god svenska i tal och skrift
  • Heta Arbeten
  • Säker Vatten
  • Liftkort
  • B-Körkort

Meriterande

  • Svetslicens

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende till kunder och kollegor. Du har lätt till skratt och gillar att vara med och bidra till företagets utveckling. Vidare är du lösningsorienterad, flexibel och trivs med ett varierande arbete men mycket eget ansvar.

Du erbjuds en del i ett väletablerat företag med kollektivavtal. Du kommer till ett glatt och härligt gäng som gillar att utvecklas och göra roliga saker tillsammans. De ser gärna att man är aktiv på fritiden och är därför generösa med friskvård.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Stockholms Rörexpress med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg på jenniefer.berg@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer