Serviceledare / Projektledare

Serviceledare / Projektledare
15/05/2022

Är du serviceledare eller projektledare idag och vill vara med att bygga upp ett lite mindre, familjärt VVS-bolag som Vd:s högra hand?

Då kan jobbat som Serviceledare/Projektledare på AF Rörservice vara rätt jobb för dig.

AF Rörservice är ett familjärt bolag som består av VD:n och 6 montörer.
De jobbar med allt från privatkunder till medelstora byggare och fastighetsägare. De utför även akuta jobb till planerade underhållsarbeten. Planen är att växa till 13 montörer inom 2 år och bara fortsätta växa.

AF Rörservice är dotterbolag till AF Installation – de ”lånar” personal av varandra i stället för att hyra externt, vilket är uppskattat från både kunder och montörer.
De är ett familjärt bolag som sätter kunden och vår personal i fokus – de utmärker sig genom korta ledtider, pålitlighet, återkoppling och professionellt agerande.

AF Rörservice är medlemmar i Installatörsföretagen (följer Teknikinstallationsavtalet) och utbildar vår personal fortlöpande med VVS-relaterade utbildningar. De är även gas-certifierade för stadsgas.

AF söker en Serviceledare med minst 10 års erfarenhet som VVS-montör. Som Serviceledare är det viktigt att du gillar att knyta kontakter och gärna redan har ett brett kontaktnät av både kunder och montörer. Du drivs av att utveckla och få företaget att växa. Du kommer ha daglig kontakt med kunder, montörer och leverantörer dagligen – samt hitta nya affärsmöjligheter, därför är det viktigt att du är väldigt social. Vidare drivs du av resultat och är affärsorienterad.

Kontoret ligger i Tyresö, Söder om Stockholm – och de utför de flesta jobb söder om stan.

Krav

 • Minst 10 års erfarenhet som certifierad VVS-Montör
 • Några års erfarenhet som Serviceledare/Projektledare (Arbetsledare kan funka om du haft ekonomiansvar och har ett brett kontaktnät av kunder, samt räknat på ramavtals-jobb)
 • Flera års erfarenhet av Rörservice
 • Ha med dig att kontaktnät av kunder
 • Ha god hand om montörerna – kunna vara ett bollplank
 • Affärsorienterad
 • Meriterad AB04/ABT06
 • Kunskap i kalkylprogram som bland annat Wilkells 
 • Kunna bedöma ett pris på material och timmar från ett platsbesök samt göra offerter
 • B-Körkort
 • Flytande svenska i tal och skrift

Du erbjuds att komma till ett familjärt bolag som ändå har stabiliteten i dotterbolaget – och få vara med på resan att utveckla hela bolaget att växa. En ny spännande roll där du jobbar hand i hand med VD. AF erbjuder fina förmåner och trevlig lön, samt bil och ständiga utbildningsmöjligheter m.fl.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar AF Rörservice med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg på jenniefer.berg@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer