Projektledare

Projektledare
21/04/2022

Är du en driven och prestigelös projektledare? Letar du efter en ansvarsfull roll i ett företag med högt i tak där du kommer att arbeta med varierande och spännande projekt? WSP söker nu efter en ny kollega, ta chansen och sök idag för att bli en del av ett framgångsrikt företag med en spännande tjänst!

Som projektledare kommer du att leda, samordna och driva projekt inom bygg och anläggning i olika storlekar och komplexitet. Arbetet innebär såväl projektledning som byggledning med resurs- och tidsplanering, ekonomistyrning, anbudsarbete och avstämning av kontrollfunktioner. Du kommer att arbeta parallellt med flera uppdrag samtidigt vilket innebär att du behöver känna dig trygg i en roll där det händer många saker samtidigt. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

·      6–10 års erfarenhet, antingen som projektledare eller projekteringsledare

·      Akademisk ingenjörsutbildning

·      Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

·      Tidigare erfarenhet av projektledning inom större projekt

Som person är du prestigelös, engagerad och förtroendegivande. Du kan arbeta självständigt såväl som i team och är lösningsfokuserad och flexibel. Du vill bidra till dina kollegors utveckling och arbetar gemensamt för att uppnå teamets mål med väl kvalité.

Det är meriterande om du:

·      Har tidigare erfarenhet från ledning och styrning av stora projekt

·      Besitter god kompetens inom projektledningsmetodik enligt PMI eller IPMA

·      Har tidigare erfarenhet som konsult

·      Har en ekonomisk utbildning eller ledarskapsutbildning

WSP erbjuder dig:

·      Varierande och spännande projekt

·      Delaktighet till samhällsutveckling

·      Frihet under ansvar med möjlighet till att arbeta flexibelt

·      Ett företag med stor kompetens

Om företaget:

WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.

WSP finns i 40 länder på över 550 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien. Koncernen har 48 700 medarbetare i världen med omkring 4100 medarbetare i Sverige.
Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar WSP med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson på mail lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer