Junior projektledare

Junior projektledare

Stockholm

Vill du arbeta på ett företag och i en roll där du ständigt utvecklas? Är du i början av din karriär som projektledare eller arbetar som platschef idag och vill ta nästa steg? Då kan Akrima Bygg vara rätt arbetsplats för dig.

Just nu befinner sig Akrima bygg i en spännande expansionsfas och söker därav en till projektledare till teamet.

Hos Akrima är beslutsvägarna korta och här får du vara en del av ett starkt team med mycket erfarenhet och kunskap inom branschen. Här är utvecklingsmöjligheterna stora för dig som har drivkraften och initiativförmågan. 

 Du kommer främst att arbeta med ombyggnationer av kommersiella lokaler, olika vårdboenden samt förskolor och skolor i Stockholm och utgå ifrån kontoret i Västberga.

Dina arbetsuppgifter innefattar:

·      Driva projekt mot beställaren från förstudie till avslut och uppföljning.

·      Ansvarar för kommunikation mellan olika parter.

·      Ta emot och hantera förfrågningar kring ramavtal.

·      Avropa och delta i upphandlingar av underentreprenörer, tjänster och material.

·      Dokumentationshantering samt administration kring projekteten.

Din profil:

För att lyckas i rollen som projektledare hos Akrima ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av rollen som projektledare eller arbetar som arbetsledare/platschef och vill ta nästa steg i din karriär. Du bör ha arbetat med likande arbete tidigare och förståelse för alla delar i projekten. Svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav. 

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser att du som person är självständig, strukturerad, gillar att leda och har inga problem att föra dig socialt.

Om företaget:

Akrima Bygg AB är ett privatägt företag som grundades redan 1973. Verksamheten består av general- och totalentreprenader samt bygg- och el service. Deras ambition är att hitta de mest effektiva och smarta lösningarna i varje byggentreprenad. Teamet består idag av 20 anställda och har kontor i Västberga, söder om Stockholm.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Akrima med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer