Snickare

Snickare

Stockholm

DN Bygg & Inredning AB grundades 2001 och är idag ett väletablerat företag inom byggbranschen. De erbjuder helhetslösningar mot privatpersoner, fastighetsägare, större byggbolag och bostadsrättsföreningar. Visionen är att alltid leverera högsta kvalité genomgående i projekten samt ha en nära dialog med kunderna. Teamet består i dagsläget av 25 medarbetare som är uppdelat i sälj, snickeri, el, VVS samt golvläggning, i viss mån även underentreprenörer. DN bygg har kontor samt tre butiker vid Fridhemsplan där våra medarbetare ritar och inreder bland annat lägenheter till kunderna.

Om tjänsten:

I rollen som snickare ansvarar du för dina egna uppdrag i en bred roll. Arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanligt snickeriarbeten, servicejobb, renovering av badrum/kök, finsnickeri samt rivning. Du har en central del i projekten och har kontinuerlig kontakt med övriga yrkesgrupper för att säkerställa ett smidigt samarbete, att utsatta tidsplaner följs samt att projektets kvalité överträffar förväntningarna. Du arbetar i en varierad roll hos såväl privatpersoner som till företag i bostadsrättsföreningar, ofta centralt i Stockholm. Utöver genomförd yrkesutbildning har du arbetat i rollen som snickare i minst tre års tid och besitter god kunskap i rollen. För att lyckas i rollen ser vi:Att du har ett gott kundbemötande och utför uppdragen med kundens intressen i fokus. Flytande svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav. DN bygg är ett team med stark lagkänsla och samarbetar för att uppnå bästa slutprodukt på alla arbeten. Det innebär att de hjälps åt där det behövs. Med anledning av detta ser vi gärna att du är hjälpsam, flexibel, ansvarstagande och van att jobba i såväl lag som självständigt.

DN bygg erbjuder dig delaktighet i ett växande företag med god kunskap, erfarenhet samt varierande arbetsuppgifter. De värnar om sina medarbetare och har låg personalomsättning.

Du erbjuds utöver detta:

  • Stor frihet under ansvar
  • Friskvård, pensionavsättning samt sjukvårdsförmåner
  • Goda möjligheter till vidareutveckling inom företaget
  • Ett välmående företag där trivseln är hög

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du är varmt välkommen med att skicka din ansökan snarast då urval sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer