Projektledare med ansvar för kalkyl

Projektledare med ansvar för kalkyl

Uppsala

Är du en person som trivs i en variationsrik roll på ett företag där möjligheterna till utveckling och utökat ansvar är stora? Vill du bli en del av ett välmående och växande företag under stark tillväxt? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka då inte att söka tjänsten som projektledare/kalkylator till Uppsala Fastighetstjänst!

I rollen som projektledare/kalkylator kommer du bland annat:

·       Beräkna samt kvalitetssäkra jobben

·       Analysera anbud, materialinköp samt annan typ av affärsutveckling

·       Samordna entreprenörer och egen personal för att leda projektet framåt.      

För att passa i rollen:

·       Vi söker dig som har ett par års erfarenhet som kalkylator, gärna inom bygg

·       Väl utvecklat sinne för att räkna på affärer

·       Är flytande i tal och skrift i svenska samt B-körkort

Som kalkylator på Uppsala Fastighetstjänst erbjuds du: Ett intressant och variationsrikt arbete i ett företag som expanderar med möjlighet att växa in i en kombinationsroll som projektledare/kalkylator. Med en lättsam företagskultur där beslutsvägarna är korta skapar UFT en arbetsplats där trivseln är hög och personalomsättningen låg. Du erbjuds en generös ersättning med förmåner.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Uppsala Fastighetstjänst med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se, 0735811804. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Information om Uppsala Fastighetstjänst:Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, företag som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. Företaget har sedan starten 2007 vuxit från tre anställda till 60 stycken med en god lönsamhet.

Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl medarbetare som kunder. Våra medarbetare har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då vi månar om tillfredsställd personal, att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande. Vidareutbildning som kan krävas för arbetet erbjuds vid behov.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert