Lagbas

Lagbas
21/04/2022

Arbetar du idag som lagbas eller är en driven VVS-montör som vill ta nästa steg i karriären? Gillar du att arbeta i en roll med frihet under ansvar? Vill du vara en del av ett familjärt företag som värnar om sina anställda, där det även finns goda utvecklingsmöjligheter? Skicka in din ansökan redan idag och ta chansen att bli nästa Storstadens Rör AB’s lagbas.

Arbetsuppgifter:

I rollen som lagbas/VVS-montör kommer du att leda ett härligt sammansvetsat team inom nyproduktion. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att leda montörerna, vara med på
möten och ha en nära kontakt med projektledningen. Du kommer även dokumentera extrajobb(ÄTA-arbeten), egenkontroller, planera jobben och ansvara för beställning av material. Projekten kommer att vara i Stockholm med omnejd och skiljer sig i storlek men vanligtvis arbetar du på ett längre projekt åt gången.

Din profil:

För att lyckas i rollen som lagbas är du certifierad VVS montör och har tidigare jobbat inom nyproduktion eller motsvarande. Du har enkelt för att planera, stötta dina kollegor och är stresstålig. Du har tidigare erfarenhet som lagbas eller är en driven VVS montör och vill ta dig an rollen som lagbas.

Du erbjuds:

–    En roll i ett familjärt företag med stora fasta kunder och bra jobb.

–    Goda anställningsvillkor med bra utvecklingsmöjligheter.

–    Trevliga kollegor som trivs bra med varandra och har en stark laganda.

Om Storstadens Rör AB: 

Storstadens Rör AB grundades 1989 och har därefter utvecklats till ett rörentreprenadföretag.

De arbetar huvudsakligen med entreprenader inom värme-, sanitet och komfortkyla för kontor, lättare industrier, sjukhus, butiker, skolor och bostäder, såväl som ombyggnation.

Deras kunder är byggentreprenörer, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, statliga och kommunala myndigheter (fastighetsbolag).

Verksamheten bygger på en öppen dialog som skapar ömsesidigt förtroende till sina uppdragsgivare.

Storstadens Rör AB är medlemmar i Installatörsföretagen som är en bransch- och arbetsgivarorganisation för företag verksamma inom VVS. Genom Installatörsföretagen har de kollektivavtal med Byggnads. Installatörsföretagen ingår i Svenskt Näringsliv.

I denna rekrytering samarbetar Storstadens Rör AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer