Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult
29/04/2022

Vill du bli en del av ett ungt rekryteringsföretag som är i en spännande tillväxtfas? Ser du dig själv som en framåt person, som gillar att ha många bollar i luften och vill ansvara för dina egna projekt? Har du dessutom erfarenhet av rekrytering, sälj eller motsvarade? Då kan du vara klockren till rollen som rekryteringskonsult hos oss på Jobway!

Rekryteringskonsult

Som rekryteringskonsult hos oss arbetar du i ett sammansvetsat team tillsammans med kompetenta och drivna kollegor. Du kommer att ansvara för hela rekryteringsprocessen och arbeta primärt med varierande tjänster.

Dina arbetsuppgifter innefattar:

·      Ansvara för dina egna rekryteringsuppdrag

·      Ansvara för att kravprofilsmöten genomförs

·      Sammanställning av kravprofil samt annonsskrivning till kund

·      Search och headhunting av kandidater i befintliga samt nya nätverk

·      Genomförande av telefonintervjuer, gallring och presentation

·      Rådgivning och uppföljning med dina kunder och kandidater under hela rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder dig:

Hos oss på Jobway möts du av ett härligt gäng kollegor, där det är högt i tak och korta beslutsvägar. I din roll som rekryteringskonsult kommer du få möjlighet att knyta nya kontakter, bygga upp ditt eget varumärke samt din karriär. För rätt person innebär tjänsten en central roll med stora utvecklingsmöjligheter där nya idéer välkomnas, värdesätts och verkställs.

Din profil:

För att lyckas i rollen som rekryteringskonsult behöver du vara en relationsskapare ut i fingerspetsarna. Du gillar att ta kontakt med nya människor och skapa och bibehålla relationer. Troligtvis har du arbetat med rekrytering och/-eller försäljning tidigare. Har du erfarenhet inom byggbranschen är det meriterande.

Som person ser vi att du är duktig på att strukturera upp ditt arbete samt hålla många bollar i luften, då du på sikt kommer få arbeta med flera uppdrag parallellt. Gillar du att arbeta i högt tempo och med frihet under ansvar är du rätt person för oss.

Om företaget:

Scandinavian Internet Group är ett växande och dynamiskt entreprenörsföretag som grundades 2007. Vi driver rekryteringsportalen Jobway och hjälper både företag och offentlig sektor med rekrytering via våra unika rekryteringstjänster. Genom search & headhunting finner och attraherar vi kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund.

Vi är ett härligt gäng som andas entreprenörskap. Hos oss sätter du själv ramarna för din arbetsdag och resultat. Vi erbjuder dig att växa i rollen som rekryteringskonsult och bygga upp din egen kund- och kandidatportfölj. Vi sitter i en nyrenoverad kontorslokal på Linnégatan 14, Östermalm.

Har vi fått ditt intresse av att vilja veta mer om oss?

Skicka in en ansökan så bokar vi en tid som fungerar för oss båda. Vid ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Niclas Gustavsson på niclas.gustavsson@jobway.se.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer