Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult

Stockholm

Arbetar du som rekryteringskonsult idag och vill arbeta på ett öppensinnat, ungt och nischat rekryteringsföretag under tillväxt. Ser du dig själv som en person med god framåtanda och trivs med ansvar? Då kan du vara klockren till rollen som rekryteringskonsult hos oss på Jobway, ansök idag!

Som rekryteringskonsult hos oss arbetar du i ett sammansvetsat team tillsammans med kompetenta och drivna kollegor där ni tillsammans ansvarar för leveransen av kandidater ut till Jobways kunder. Du kommer att ansvara för hela rekryteringsprocessen, från start till mål, och arbeta med varierande arbetsuppgifter.

I rollen som rekryteringskonsult kommer du:

  • Ansvara för dina egna kunder och projekt
  • Ha kundkontakt och ansvarig för kravprofilsmöten.
  • Ansvara för sammanställning av kravprofil samt annons till dina kunder.
  • Arbeta med search och headhunting av kandidater i befintliga samt nya nätverk
  • Genomförande av telefonintervjuer, gallring och presentation
  • Rådgivning och uppföljning med dina kunder och kandidater under hela rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder dig:

För rätt person innebär tjänsten en central roll med stora utvecklingsmöjligheter där nya idéer välkomnas, värdesätts och verkställs. Hos oss på Jobway möts du av ett härligt gäng kollegor, där det är högt i tak och korta beslutsvägar. I din roll som rekryteringskonsult kommer du få möjlighet att knyta nya kontakter, bygga upp ditt eget varumärke samt din karriär.

Din profil:

För att lyckas i rollen som rekryteringskonsult behöver du vara en relationsskapare ut i fingerspetsarna. Du gillar att ta kontakt med nya människor och skapa och bibehålla relationer. Troligtvis har du arbetat med rekrytering och/-eller försäljning tidigare. Har du erfarenhet inom byggbranschen är det meriterande.

Som person ser vi att du är duktig på att strukturera upp ditt arbete samt hålla många bollar i luften, då du på sikt kommer få arbeta med flera uppdrag parallellt. Gillar du att arbeta i högt tempo och med frihet under ansvar är du rätt person för oss.

Om företaget:

Jobway AB är ett växande och dynamiskt entreprenörsföretag som grundades 2007.Jobway hjälper företag och offentlig sektor inom främst bygg- och teknik med direktrekrytering. Genom search & headhunting finner och attraherar Jobway kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem vidare till kund.

Vi är ett härligt gäng som andas entreprenörskap. Hos oss sätter du själv ramarna för din arbetsdag och resultat. Vi sitter i en nyrenoverad kontorslokal på Linnégatan 14, Östermalm.

Har vi fått ditt intresse av att vilja veta mer om oss?

Skicka in en ansökan så bokar vi en tid som fungerar för oss båda. Vid ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Niclas Gustavsson på niclas.gustavsson@jobway.se.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer