Serviceelektriker

Serviceelektriker

Stockholm

Är du en lösningsorienterad lagspelare som har en hög yrkesstolthet och brinner för att ge service i världsklass. Vill du vara en del av ett välmående företag med låg personalomsättning? Är du dessutom en duktig elektriker med erfarenhet av ROT och service, då kan du vara Akrima Byggs nya stjärnskott. Läs vidare nedan och ansökt redan idag!

Arbetsuppgifter: I rollen som elektriker har du en bred roll där du kommer att arbeta med allt ifrån service, rot till mindre entreprenader. Du kommer att ha en stor variation i ditt arbete och arbeta med stora och små projekt.

Du erbjuds:

·      En roll i ett familjärt företag med låg personalomsättning

·      Omväxlade arbete med attraktiva kunder

·      Ingå i ett team där de aktivt hittar på saker tillsammans såsom PT-träning under arbetstid, pingis och paddel.

Vi söker dig som:

·      Är fullbetald elektriker

·      Har erfarenhet inom service och ROT.

·      Läst el på gymnasiet eller motsvarande.

·      Har B-körkort

Som person är du:

·      Hjälpsam och van vid att arbeta i såväl lag som självständigt.

·      social och har lätt att ta kontakt med nya människor, då du dagligen kommer ha kontakt med kunder, beställare och samarbetspartners

Om företaget:

Akrima Bygg AB är ett privatägt företag som grundades redan 1973. Verksamheten består av general- och totalentreprenader samt bygg- och el service. Deras ambition är att hitta de mest effektiva och smarta lösningarna i varje byggentreprenad. Teamet består idag av 16 anställda och har kontor i Västberga, söder om Stockholm.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Akrima Bygg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lina Calpa Martinsson, lina.martinsson@jobway.se

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer