Säkerhetstekniker, Malmö

Säkerhetstekniker, Malmö
17/01/2020

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2017 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17 000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. 

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3300 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Vi står nu inför en expansion och behöver förstärka med en säkerhetstekniker till Malmö.

Arbetsuppgifter

Som säkerhetstekniker arbetar du med driftsättning, service och underhåll av säkerhetssystem som passagekontroll, inbrottslarm, kameraövervakning och brandlarm. Arbeten med kalkyl, projektering och teleregistrering kan vara aktuellt. För att arbeta som säkerhetstekniker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som säkerhetstekniker på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

Kompetens:

För att passa hos oss som säkerhetstekniker behöver du ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från säkerhetsbranschen och inneha B-körkort. Vidare ska du vara innovativ och ha ett äkta engagemang, intresse för teknik och intressera dig för att hitta lösningar på kundernas behov. Du ska tycka om att ta stort eget ansvar och du lockas av att arbeta nära kunden. En stor del av arbetet innebär att planera och organisera dina uppdrag tillsammans med våra kunder.

Övriga meriter:

•                        Erfarenheter av driftsättning med inbrott/passage

•                        Erfarenheter av driftsättning brandlarm

•                        Kunskaper inom IT, nätverk, server & databashantering

•                        Kunskaper inom teleregistering

•                        Mycket goda kunskaper inom svenska samt engelska

•                        Kunskaper inom relevanta regelverk

Då vi arbetar med säkerhetslösningar till våra kunder kommer ett godkännande via kontroll hos Rikspolisstyrelsen vara ett villkor för anställning.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nathalie Johansson, 08-520 017 56 alt. nathalie.johansson@jobway.se

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer