Mötesbokare

Mötesbokare

Stockholm

Jobway är det Stockholmsbaserade rekryteringsföretaget som har valt att fokusera på den inledande delen av rekryteringsprocessen. Genom search & headhunting finner och attraherar vi kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund.

Mötesbokare Jobway

Scandinavian Internet Group är ett växande och dynamiskt entreprenörsföretag som grundades 2007. Vi driver rekryteringsportalen Jobway och hjälper idag både företag och offentlig sektor med rekrytering via våra unika rekryteringstjänster. Just nu söker vi ytterligare en vass säljassistent på heltid till vårt härliga gäng. 

Som mötesbokare på Jobway innebär det att du kommer boka möten åt kundansvarig som sedan genomföra dessa möten. Du kommer boka in Jobways rekryteringstjänster till företag vi i dagsläget ännu inte har något samarbete med. Målsättningen för dig som säljassistent är att bygga upp din egen kundportfölj.

Du ansvarar för exempelvis prospektering, mötesbokning, vilket ställer krav på att du har en god förmåga att kommunicera med olika typer av människor. Då vår rekryteringsmodell är attraktiv är den största andelen till att våra kunder återkommande, detta innebär att förtjänstmöjligheterna för dig som säljassistent är mycket goda. Vi söker dig som vill arbeta med försäljning på längre sikt med mål att bygga långsiktiga kundrelationer och tillsammans med oss skapa fortsatt tillväxt och framgång. 

Om den vi söker: 
– Som vill kunna kombinera arbete och studier 
– Du är skicklig på att kommunicera med olika typer av människor 
– Du är tävlingsinriktad, gärna med idrottsbakgrund 
– Du är driven, ansvarstagande och organiserad i ditt arbete.

Vi erbjuder dig: 

– en möjlighet att sälja en efterfrågad produkt 

– en möjlighet att bli en viktig del i ett ungt och växande företag. 

– en möjlighet att vara med på en utmanande och stimulerande resa 

– ett företag som präglas av entreprenörskap. 

– säljtävlingar med mycket attraktiva priser. 

– Möjligheten att välja bransch/sektor själv 

– Kort uppstartssträcka 

– Lite administration 

– Vidareutbildning/kompetensutveckling 

– Ett starkt rekryteringsteam 

– Interna karriärmöjligheter

Tycker du att det här låter som en rolig arbetsplats? Har du tidigare erfarenheter inom försäljning? Har du dessutom jobbat med B2B? Har du körkort? Perfekt! Då vill vi lära känna dig bättre. Skicka in en ansökan så bokar vi en tid som fungerar för oss båda. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Marcus Jonasson, Försäljningschef, på 073-940 45 40.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer