Tillsatta tjänster

8 tillsatta tjänster
Junior Testare
Stockholm

Vår verksamhet startade 1991 som konsultföretag. 1995 övertog vi programvara och personal från dåvarande Svenska Digital Equipment. Vidareutvecklingen av denna programvara har lett till ett brett utbud av lösningar som idag marknadsförs under samlingsnamnet Pythagoras.

Pythagoras är idag ett svenskt företag som ägs av personalen.

Vi har kontor i Sverige – Stockholm och i England - London.

Våra produkter används idag av kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Storbritannien, Nederländerna och Frankrike.

Programvaror från Pythagoras ger våra svenska och internationella kunder överlägsen kvalitet och effektivitet i hantering av information rörande nyttjande av sina byggnader och lokaler

Vi växer och vill därför förstärka vårt team med en:

Junior Testare

Som Testare hos oss testar du våra webbapplikationer och applikationer. Du kommer att arbeta i ett team med fem utvecklare.

För att lyckas i rollen ser vi att du har goda kunskaper i olika typer av testmiljöer. Kunskaper i gränssnitt och funktionstester. Meriterande är om du har 1-2 års erfarenhet av en liknande roll. Vi välkomnar även ansökningar från dig som är nyutexaminerad och kunnig inom området men saknar arbetslivserfarenhet.

Som person är du driven och teknikkunnig, samtidigt som du är och kan jobba självständigt. Vi värdesätter kreativitet väldigt högt, där vi gärna ser att du kommer med nya tankar och idéer kring vår produktutveckling och verksamhet.

Vi erbjuder dig ett produktbolag i framkant där ditt arbete värdesätts och syns. Vi sitter centralt i nya lokaler på Söder Mälarstrand med närhet till det mesta. Vidare erbjuds du marknadsmässig fast lön samt årsbonus, sex veckors semester och möjlighet att arbeta en del hemifrån.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho, tel +4670 320 435, nahom.maasho@jobway.se.

Webbutvecklare
Stockholm

Webbyrån Awave startades i stockholm 2007 och har sedan dess utfört mer än 200 projekt åt kunder från skilda branscher.

Vi har ett vältrimmat professionellt konsultteam på 23 personer, med brinnande intresse och verifierad förmåga att driva och genomföra projekt effektivt med mycket hög kvalitet.

Awave AB är en webbyrå som erbjuder helhetslösningar, från responsiv webbdesign till programmering, både front-end och back-end, av webbplatser i bl.a. Wordpress och Drupal.

Som team så älskar vi att hjälpa våra kunder att få sina visioner förverkligade, med detaljkärlek, områdesexpertis och ett innerligt intresse för webbutveckling, SEO och CMS.
Välkommen in till vår värld, välkommen till Awave!

Just nu växer vi och till kontoret i Stockholm söker vi en webbutvecklare med erfarenhet av Wordpress.

Arbetsuppgifter
För att lyckas i rollen är du duktig på Wordpress. För det mesta kommer du att arbeta in house, men arbete ute hos kund kan också bli aktuellt. Vidare innebär arbetet en kombination av front-end och back-end programmering.  

Krav
- Flerårig professionell erfarenhet av att bygga webbplatser i Wordpress.
- Programmerar i PHP och behärskar MySQL.
- Du är van att skapa responsiva webbplatser med t.ex. Twitter bootstrap.
- Du har arbetat med Sass, Less, Sussy eller liknande.
- Behärskar Photoshop för att ta ut designelement och bilder.
- Är motiverad och har ett starkt eget driv.
- Du har arbetat med Git, SVN eller likande.
- Vill ha kul på jobbet!
- Har ett brinnande intresse för Wordpress.
- Har god analytisk förmåga och behärskar svenska och engelska i tal och i skrift.
- Det är meriterande om du jobbat med E-handelslösningar och betallösningar.

Vi lägger stor vikt vid att du kan ta väl avvägda egna initiativ, din samarbetsförmåga samt kunna förstå kundens önskemål och behov. Du kommer jobba som konsult i ett team och tillsammans utvecklar ni webbplatser och löser de utmaningar och problem ni ställs inför. 

Vi erbjuder dig
En spännande arbetsmiljö med utmaningar i ett företag som expanderar och där det händer mycket. Vi arbetar med korta beslutsvägar och där du direkt får ta ett ansvar och möjlighet att påverka från första stund. Du kommer att jobba i många spännande projekt som ofta är omtalade i media och med teknik som ligger i framkant. Som anställd hos Awave har du tillgång till friskvård, flextid och personalbil. Du arbetar i en öppen miljö med kontor i Stockholm. Att ha kul på jobbet är en grundregel vi strävar efter, Afterwork är för oss snarare en regel än ett undantag.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Alexander Andersson, tel 08 520 017 50  eller Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Senior IT-Consultant (Virtualization)
Stockholm

Real Time Services AB (RTS) grundades 1998 och är idag 37 anställda som finns representerade i Stockholm (HK), Helsingborg samt i Singapore.

RTS har arbetat med virtualisering sedan år 2003 då man blev VMware:s första partner i Europa och har sedan dess representerar VMware professional Services i ett stort antal projekt. Idag är RTS specialiserade på hela datacentret med den absoluta spjutspetsen inom virtualisering (server/storage/networking/client), automatisering, managering och säkerhet. RTS kunder återfinns bland Sveriges största företag och organisationer samt inom försvarsindustrin. Utanför Sveriges gränser har RTS levererat på alla världens kontinenter och har idag ett antal pågående internationella projekt inom arkitektur, design och implementation.

I takt med RTS utveckling söker de till Stockholmskontoret en:

Senior IT Consultant 

Som Senior IT Consultant hos Real Time Services kommer du att vara inblandad i några av Sveriges största virtualiseringsprojekt. Du kommer att sitta som konsult ute hos olika typer av kunder och stöttar med allt från design och arkitektur till avancerad problemlösning. Du kommer att arbeta i både större och mindre organisationer där du både jobbar självständigt och i grupp. 

För att lyckas i rollen har du många års erfarenhet av virtualiseringprojekt, gärna med VMware och/eller Microsoft. Du har en gedigen kunskap inom datacenterinfrastruktur och har arbetat mycket med exempelvis DELL EMC, HPE, Microsoft, VMware eller Cisco. Det är även meriterande om du har flera års erfarenhet av automatisering, exempelvis genom att ha arbetat med verktyg som Puppet, Chef eller VCO. Relevant utbildning är mycket meriterande och certifieringar av några nämnda leverantörer likaså. 

Som person har du ett eget driv och genuint intresse för tekniken vi använder oss av. Du är självgående och gillar att ta mycket eget ansvar. 

Vi erbjuder dig att vara en del av ett roligt och kompetent företag med Sveriges främsta datacenterkonsulter. Du erbjuds attraktiva förmåner och får vara med i teknikens absoluta framkant där personlig utveckling står i fokus. Real Time Services värdesätter sin personal och satsar därför på att man som konsult regelbundet utbildas inom nya områden. Du kommer till ett härligt, enkelt gäng som tycker om att göra roliga saker tillsammans. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Real Time Services med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander tel. 08-511 617 41. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

SCCM Konsult

Mindgrape är ett ledande bolag inom Application Readiness med nischad kompetens inom applikationspaketering och deployment. Mindgrape skapar skräddarsydda lösningar för en verksamhets IT-infrastruktur och med utgångspunkt i det enskilda företagets individuella behov definierar och realiserar vi omfattande IT-strategier. Vi står i dagsläget på tre ben varav konsultverksamheten är ett affärsområde vid sidan av licensförsörjning och utbildning. Vi blev nyligen nordisk distributör åt Flexera Software och deras produktsvit Flexnet License Manager Suite, det marknadsledande verktyget för SAM och SLO. 

.

Senior Kundprojektledare
Stockholm

Vi på L.E.B System har sysslat med system för fastighetsadministration sedan mitten av 80-talet. Inom L.E.B Systems väggar ryms stor branschkunskap inom såväl fastighet som IT. Just nu förbereder vi lanseringen av en helt ny systemarkitektur vilket ger både oss och våra kunder nya möjligheter. Vi engagerar oss i hög grad i olika branschforum och har mångåriga samarbeten med våra kunder, vilket ger oss goda erfarenheter för att utveckla de bästa framtida lösningarna. Vårt mål är att vi ska hjälpa våra kunder att nå sina mål - eller som vi brukar säga: Fastighets-IT med affärsnytta!

Till vårt kontor i Johanneshov söker vi nu en
Senior kundprojektledare

Som kundprojektledare hos L.E.B. System har du en nyckelroll som informatör ute hos våra kunder. Du arbetar aktivt med att ge kunden bästa möjliga konsultation och administrativ rådgivning för att bygga långsiktiga relationer. I rollen ingår även merförsäljning, och det är viktigt att du har ett öga för helheten för att kunna utforma effektiva lösningar gentemot kund.

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett intresse för IT-struktur och en bakgrund inom fastighetsbranschen, kanske som fastighetsförvaltare. Tidigare erfarenheter i en roll som teamledare är meriterande, även erfarenhet inom sälj är ett plus. Det viktigaste är att du brinner för kundkontakter och känner dig bekväm med att vara företagets ansikte utåt.

Vi söker en person som är duktig på att planera och effektivt strukturera sin egen tid, eftersom tjänsten är fördelad både på kontoret och ute hos kund. Du är van vid att hålla många bollar i luften och arbetar effektivt både i team och självständigt. Du behöver vara social och relationsbyggande i dina kontakter med våra kunder.

Vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst i ett företag under ständig utveckling.  Vi arbetar med både offentliga och privata kunder och i den här rollen är ingen dag den andra lik. Trivs du i en organisation med högt i tak där du ges stora möjligheter att utvecklas både på det professionella och personliga planet? Skicka in din ansökan redan idag!

 Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar L.E.B. System med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel. 08 520 017 42. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare till framgångsrikt företag
Stockholm

Vi är ett konsultbolag specialiserat på projektledning, strategi och verksamhetsutveckling. ProgressLEAD grundades 2009 och tilldelades 2014 DIs Gazell, som ett av de snabbast växande företagen i landet. Vi utgår från Malmö, Göteborg och Stockholm, där våra erfarna konsulter hjälper våra kunder att utvecklas.

 

Vi söker nu efter en erfaren och målmedveten Projektledare inom IT till Stockholm!

Som Projektledare hos oss får du vara med att starta upp Stockholmskontoret. Du kommer att driva projekt ute hos kund. Vi leder projekt i de flesta branscher där det finns komplexa problem att lösa, såsom fordon, IT, flyg, finans, telekom, statliga verk och offentlig sektor. Projekten innefattar projekt som utveckling, förändringsledning och utrullning av globala betalningsplattformar och Product Lifecycle-system. Med den unika erfarenhet varje konsult hos oss bär med sig, är de projektledare utöver det vanliga, men genom vårt samarbete, erfarenhetsutbyte och ProgressLEADs way of working tar vi det ytterligare några steg i värdet vi levererar till våra kunder.

Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet som projektledare på kvalificerad nivå, där du haft budgetansvar, rapporterat till en styrgrupp och lett projekt med resurser från flera olika kompetensområden. Vi lägger även stor vikt vid god social förmåga med ett sinne för affärer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att vara konsult och det är meriterande med certifieringar så som PMP, IPMA, ITIL eller liknande.

Som projektledare vet vi att nyckeln till framgång ligger i förmågan att lyssna in och förstå kundens behov, så vi ser gärna att du är kommunikativ och har ett pedagogiskt tänk.

Vi erbjuder dig ett företag med VI -känsla, delaktiga och engagerade kollegor och ledning med fokus på att skapa marknadens bästa jobb. Vi på ProgressLEAD älskar att utvecklas, utmanas och växa, dessutom har vi otroligt roligt på vägen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalia Komarzynska, tfn 08 511 617 48. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Full-stack utvecklare
Stockholm

Fakturino är Sveriges största marknadsplats för att upphandla fakturaköp och fakturabelåning. Vi samarbetar med Sveriges ledande finansbolag och banker för att ditt företag ska få de förmånligaste villkoren.

Fakturino har samlat Sveriges ledande banker och finansbolag under ett och samma tak. Det gör att du snabbt och enkelt kan få bud från flera banker och finansbolag inom 24 timmar. Vi ser till att de olika aktörerna på marknaden får konkurrera om att få dig som kund, samtidigt som vi gör det enkelt för dig att utvärdera de bud du får.

Vi är en oberoende och transparent marknadsplats där du enkelt kan överblicka vad marknaden har att erbjuda. Det är helt kostnadsfritt att använda Fakturino och det är aldrig bindande att gå vidare med ett  bud - du har alltid rätt att avtså.

 

Fakturino är Sveriges första digitala marknadsplats för företagare som söker rörelsefinansiering. Vi samarbetar med Sveriges ledande finansbolag och banker för att företag ska få de förmånligaste villkoren. Vi ser till att de olika aktörerna på marknaden får konkurrera om våra kunder, samtidigt som vi gör det enkelt för kunderna att utvärdera de bud dem får. 

Fakturino befinner sig i en tillväxtfas och är i en ständig utveckling front-end och back-end för ökad användarvänlighet för både kunder och leverantörer. Vi vill ha fler talanger att arbeta tillsammans med.

Vi söker nu till vårt kontor i Stockholm City en

Fullstack-utvecklare

Som full-stack utvecklare på Fakturino kommer du ansvara för utvecklingen och sköta dialogen med våra leverantörer och befintliga it-konsulter. Hos oss kommer du arbeta med att trimma systemet och skapa en användarvänlig hemsida åt våra kunder. Din uppgift är att ansvara för företagets webbutveckling. Du kan välja att arbeta på kontoret, hos kund, eller hemifrån. Dock ser vi gärna att du är flexibel i detta avseende. Vi ger dig möjligheten till att starta ett eget team på sikt, vilket också innebär att du kommer ha en ledande roll inom företagets IT-team.

För att lyckas i rollen är det krav med minst 2 års erfarenhet av HTML, Javascript, CSS3, .Net Framework och EpiServer. Vi stirrar oss inte blint på erfarenhet och lägger stor tyngd i din personlighet och inställning.

Vi söker dig som är kreativ och drivs av att skapa nya idéer. Du är självständig och trivs i din roll som utvecklare. Du tycker om att hålla dig uppdaterad och lära dig de senaste teknikerna. Troligvis är du trygg i dig själv som person och ser ledarrollen som ett naturligt nästa steg i karriären. Är du en driven och nyfiken utvecklare med en entreprenöriell ådra är du den vi söker. 

Vi erbjuder dig en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter och ett arbete med frihet under ansvar. Vi jobbar tillsammans som ett team mot gemensamma mål. Detta är en chans för dig att vara med i ett snabbväxande företag inom finansvärlden som håller på att ändra en traditionell bransch med digital teknik. Vi är ett ungt företag med en entreprenöriell miljö, i samarbete med ett av Sveriges största mediahus.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Fakturino med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Sheida Alavi, tel 08 520 017 46. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

MS-konsult - BI/Data warehouse
Stockholm

Advectas är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom beslutsstödsystem och verksamhetsstyrning (Business Intelligence). Tillsammans med flera hundratals kunder arbetar de dagligen med att förbättra deras förmåga att analysera sin affärsinformation, förstå sammanhangen, se trender, hitta avvikelser och skapa en enhetlig bild av deras verksamhet.

Advectas startade 2006 med ambitionen att bli Sveriges vassaste BI företag och är idag med över 115 medarbetare - en av de absolut starkaste spelarna på den nordiska marknaden. Bolaget är Guld- samt Premiumpartner till Microsoft, IBM, Qlik och Tableau.

Läs gärna mer på www.advectas.se

Företaget står inför stark expansion och söker nu fler medarbetare inom BI till sitt kontor i Stockholm. 

Arbetsbeskrivning 
Som BI-konsult hos Advectas ingår du i ett kundteam, som har som målsättning att bygga lösningar utifrån kundens olika system som möjliggör verksamhetsstyrning, rapportering och analys i deras kunders organisationer. Du är delaktig i allt från kravställning, källinventering och design av tekniska lösningar. Du bygger prototyper och färdiga lösningar med något eller några business intelligence-verktyg inom främst MS-plattformen. Tillsammans med kundteamet arbetar du konsultativt för att leverera skräddarsydda lösningar för att optimera deras verksamhet. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig med en teknisk utbildning (civilingenjör, systemvetare eller motsvarande) och som har en gedigen erfarenhet samt intresse av att arbeta med Business Intelligence och/eller informations-/datalager (data warehouse). Vi ser att du har en god teknisk kunskap inom följande MS-tekniker: MS SQL Server, SSIS, SSAS, SSRS, SharePoint BI, PowerBI, Azure & Azure ML). Har du dessutom erfarenhet inom ERP-plattformar som Infor, IFS, MS Dynamics, SAP och IBS är det starkt meriterande. Vidare är kunskaper inom Tableau, Kimball, Data vault och BIML önskvärda. Som person är du konsultativ och har ett genuint intresse för verksamhetsutveckling och teknik. Du kännetecknas som en öppen och utåtriktad person, är kund- och lösningsorienterad samt trivs i sociala sammanhang. Din analytiska förmåga är hög på både övergripande och detaljnivå. Du trivs med att arbeta självständigt men värdesätter samtidigt lagspel och är mån om att bidra till ett gott arbetsklimat. 

Välkommen med din ansökan!