Tillsatta tjänster

19 tillsatta tjänster
Utbildningsledare/Projektledare inom IT till Stockholms Tekniska Institut
Stockholm

Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 och är en stiftelse med syfte att bedriva teknisk utbildning. Vi har därmed inget vinstintresse utan kan helt fokusera på att bedriva utbildning med hög kvalitet.
Våra utbildningar är framtagna efter arbetsmarknadens behov. Samarbetet med branschen är därför en viktig del i vår verksamhet. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet.

Stockholms Tekniska Institut expanderar inom IT och söker nu en Utbildningsledare/ Projektledare.


Om rollen

I rollen som utbildningsledare/projektledare arbetar du för att utveckla, planera och samordna utbildningar. I den här rollen har du mycket kontakt med människor och jobbar framförallt nära våra studerande och kursledare. Du har även kontakt med företagen i vårt nätverk för att utveckla och vårda långsiktiga relationer och samarbeten inom branschen.

Det är en roll med mycket ansvar och den innefattar bl.a. att: 

 planera utbildningsupplägg och boka in kursledare
 kommunicera och ha god kontakt med de studerande
 följa upp och lösa eventuella problem som uppkommer i utbildningarna
 planera och utvärdera utbildningens upplägg och inriktning
 utveckla och vårda långsiktiga relationer med branschkontakter och samarbetsföretag
 ta fram nya upplägg och utveckla nya utbildningar med hjälp av samarbetsföretagen

Om dig

Vi ser gärna att du har en koppling till Yrkeshögskola genom egen utbildning eller arbete, det är meriterande om du har ett bra branschnätverk.

För att samordna och planera utbildningarna använder vi ett antal olika system, därför bör du ha god datorvana och goda kunskaper inom Office-paketet. Då du kommer att ha mycket kontakt med både studerande, kursledare och företagsrepresentanter är svenska i tal och skrift ett krav.

Hos oss erbjuds du en bred och varierande tjänst varför det är viktigt att du är strukturerad och har en stor förståelse för projektledning samt ett affärsmässigt förhållningssätt. Vi tror att du trivs i en målinriktad roll där du alltid ligger steget före i dina projekt och deadlines. Du är en sann människokännare och har förmåga att kunna se olika individer i en grupp. I den här rollen får du chansen att bidra till våra studerandes framtida karriärer och IT-branschens framtida kompetensförsörjning.

Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet. Är du positiv, serviceinriktad och trivs i en roll med mycket ansvar så kommer vi att trivas tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stockholms Tekniska Institut med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten på tel 08-511 617 45 eller linn.klofsten@jobway.se. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Cloud tekniker/architect
Stockholm

Real Time Services AB (RTS) grundades 1998 och är idag 37 anställda som finns representerade i Stockholm (HK), Helsingborg samt i Singapore.

RTS har arbetat med virtualisering sedan år 2003 då man blev VMware:s första partner i Europa och har sedan dess representerar VMware professional Services i ett stort antal projekt. Idag är RTS specialiserade på hela datacentret med den absoluta spjutspetsen inom virtualisering (server/storage/networking/client), automatisering, managering och säkerhet. RTS kunder återfinns bland Sveriges största företag och organisationer samt inom försvarsindustrin. Utanför Sveriges gränser har RTS levererat på alla världens kontinenter och har idag ett antal pågående internationella projekt inom arkitektur, design och implementation.

I takt med RTS utveckling söker de till Stockholmskontoret en:

Cloud tekniker/architect

Som Cloud tekniker/architect hos Real Time Services kommer du att vara inblandad i några av Sveriges största virtualiseringsprojekt.  Du kommer att arbeta i både större och mindre organisationer där du både jobbar självständigt och i grupp. 

Vi söker dig

 • Som har arbetat i en roll som tekniker i minst 5 år
 • Kunskaper om nätverk (TCP/IP, DNS, switchar & routrar)
 • Kunskaper kring ActiveDirectory (AD)
 • Grundläggande kunskap kring server & storage
 • Grundläggande kunskaper inom Linux
 • Grundläggande AWS (Amazon Web Services) drift underhåll konfigurering
 • Certifiering MCSE eller liknande i grunden
 • Kunna scripta och vara intresserad av att automatisera rutiner


Vi erbjuder dig 

 • Personlig utveckling i en lärande organisation
 • Vara med i teknikens absoluta framkant
 • Roliga och utvecklande projekt
 • Möjlighet till uppdrag inom Sverige och även utomlands
 • Vara del i ett roligt och kompetent företag med Sveriges främsta datacenterkonsulter
 • Kontor i centrala Helsingborg/Malmö/Lund samt Stockholm
 • Attraktiva anställningsförmåner


Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Real Time Services med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho tel. 08-520 017 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Webbutvecklare
Stockholm

Webbyrån Awave startades i stockholm 2007 och har sedan dess utfört mer än 200 projekt åt kunder från skilda branscher.

Vi har ett vältrimmat professionellt konsultteam på 23 personer, med brinnande intresse och verifierad förmåga att driva och genomföra projekt effektivt med mycket hög kvalitet.

Awave AB är en webbyrå som erbjuder helhetslösningar, från responsiv webbdesign till programmering, både front-end och back-end, av webbplatser i bl.a. Wordpress och Drupal.

Som team så älskar vi att hjälpa våra kunder att få sina visioner förverkligade, med detaljkärlek, områdesexpertis och ett innerligt intresse för webbutveckling, SEO och CMS.
Välkommen in till vår värld, välkommen till Awave!

Just nu växer vi och till kontoret i Stockholm söker vi en webbutvecklare med erfarenhet av Wordpress.

Arbetsuppgifter
För att lyckas i rollen är du duktig på Wordpress. För det mesta kommer du att arbeta in house, men arbete ute hos kund kan också bli aktuellt. Vidare innebär arbetet en kombination av front-end och back-end programmering.  

Krav
- Flerårig professionell erfarenhet av att bygga webbplatser i Wordpress.
- Programmerar i PHP och behärskar MySQL.
- Du är van att skapa responsiva webbplatser med t.ex. Twitter bootstrap.
- Du har arbetat med Sass, Less, Sussy eller liknande.
- Behärskar Photoshop för att ta ut designelement och bilder.
- Är motiverad och har ett starkt eget driv.
- Du har arbetat med Git, SVN eller likande.
- Vill ha kul på jobbet!
- Har ett brinnande intresse för Wordpress.
- Har god analytisk förmåga och behärskar svenska och engelska i tal och i skrift.
- Det är meriterande om du jobbat med E-handelslösningar och betallösningar.

Vi lägger stor vikt vid att du kan ta väl avvägda egna initiativ, din samarbetsförmåga samt kunna förstå kundens önskemål och behov. Du kommer jobba som konsult i ett team och tillsammans utvecklar ni webbplatser och löser de utmaningar och problem ni ställs inför. 

Vi erbjuder dig
En spännande arbetsmiljö med utmaningar i ett företag som expanderar och där det händer mycket. Vi arbetar med korta beslutsvägar och där du direkt får ta ett ansvar och möjlighet att påverka från första stund. Du kommer att jobba i många spännande projekt som ofta är omtalade i media och med teknik som ligger i framkant. Som anställd hos Awave har du tillgång till friskvård, flextid och personalbil. Du arbetar i en öppen miljö med kontor i Stockholm. Att ha kul på jobbet är en grundregel vi strävar efter, Afterwork är för oss snarare en regel än ett undantag.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Alexander Andersson, tel 08 520 017 50  eller Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

IT Säkerhetsspecialist
Stockholm

Folkhälsomyndigheten är en nationell kunskapsmyndighet som arbetar för bättre folkhälsa. Det gör myndigheten genom att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot hälsohot. Vår vision är en folkhälsa som stärker samhällets utveckling.

Vi erbjuder attraktiva villkor och spännande arbetsuppgifter tillsammans med engagerade och kunniga kollegor. Myndigheten har omkring 490 anställda och har sin verksamhet i Solna och Östersund. 

Vill du säkra upp information som ska främja folkhälsan och förebygga hälsohot? Då har vi en intressant tjänst för dig.

 

Vi söker en...

IT Säkerhetspecialist. 

Dina arbetsuppgifter.

Som informationssäkerhetsspecialist kommer du att

Självständigt utveckla och förvalta arbetet med myndighetens ledningssystem för informationssäkerhet

I samverkan med organisationen, och utifrån befintligt ledningssystem,

fortsätta arbetet med att införa ledningssystemets regelverk, policy, riktlinjer, rutiner.

följa upp införandet av ledningssystemet

utbilda medarbetare i delar av ledningssystemet

hantera remisser

delta och leda projekt där informationssäkerhet har en speciell betydelse.

Du kommer att arbeta i enligt MSBFS 2016:1 och den svenska och internationella standardserien SS-ISO/IEC 27001 och 27002.

Du kommer att arbeta i enligt MSBFS 2016:1 och den svenska och internationella standardserien SS-ISO/IEC 27001 och 27002.

Du kommer tillhöra enheten för fastighet och säkerhet och ha ett nära samarbete med säkerhetsskyddschefen, risksamordnaren och it-säkerhetsspecialisten inom säkerhetsfrågor.

Din kompetens

Krav för anställning

Vi söker dig med högskoleutbildning inom IT och informationssäkerhet eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Vi vill att du har

flera års erfarenhet av arbete inom informationssäkerhet
aktivt ha medverkat i implementering av ledningssystem för informationssäkerhet (LIS)
aktivt ha medverkat i kontinuitetsplanering
mycket god svenska i både tal och skrift.

Meriterande

Det är meriterande med

erfarenhet att leda och implementera ledningssystem för informationssäkerhet
erfarenhet av riskbedömningar och informationsklassificering
erfarenhet av att leda arbete med riskanalys och informationsklassificering av data
kunskap om Personuppgiftslagen (PUL) och General Data Protection Regulation (GDPR)
kunskap om Offentlighets- och sekretsslag (OSL)
erfarenhet av arbete i myndighet
god engelska i tal och skrift.

Personliga förmågor

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. I din specialistfunktion behöver du vara resultatorienterad med god förmåga att självständigt planera och genomföra dina arbetsuppgifter. Vidare ska du ha god samarbetsförmåga samt kommunicera tydligt och målgruppsanpassat, både muntligt och skriftligt.

Om anställningen

Du kommer att anställas som handläggare med placering på vårt kontor i Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Folkhälsomyndigheten med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Lukas Håstlund, 08-511 617 46 . Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Javautvecklare
Stockholm

Vi på L.E.B är bra på stora systemlösningar för fastighetsadministration. Vi gillar det eftersom fastighetsbranschen utvecklas kraftigt just nu, systemanvändarna ställer allt högre krav och IT-tekniken rör sig framåt i snabb takt. Vårt fokus är fastighetsförvaltningen hos de allra största verksamheterna i Sverige – både statliga, kommunala och privata. Vi jobbar med långa kundrelationer och har ett konstant behov av att själva ta fram nya lösningar och dessutom följa med våra kunders nya behov.

Våra värdeord stavas BITS - Betydelsefull, Inkluderande, Transparent, Smart. Med det menar vi att det du gör har betydelse, våra kunder är betydelsefulla. Vi inkluderar personer med olika bakgrund i vårt företag, vi inkluderar våra kunder i vår utvecklingsprocess och systemet inkluderar många olika rutiner i samma lösning. Vi är transparenta och ärliga mot våra kunder, liksom produkten ska vara transparent och tydlig. Vi gör inte bara användarvänliga system utan användarsmarta system, ett snäpp bättre alltså.

Till vårt kontor i Johanneshov söker vi nu en
Javautvecklare

Som utvecklare hos L.E.B System ingår du i ett utvecklingsteam som för närvarande består av fem personer. Teamets viktigaste uppgift är att utveckla och underhålla standardfunktioner i vår produkt. Teamet gör även skräddarsydda lösningar efter önskemål från kund och avancerad systemkonfigurering. Den närmaste tiden kommer du också att arbeta med överföring av funktioner skrivna i andra språk, till java i ett nytt systemramverk.

Vi arbetar också med konsulter i Sverige och utomlands. I tjänsten ingår att samarbeta med konsulter utanför teamet, bl.a. att skriva specifikationer och kodgranska, så att deras arbete kan tas in som en del av produkten.

Goda kunskaper i engelska är ett krav och det är en fördel om du är en öppen person som gillar att kommunicera med andra utvecklare och beställare.

För att lyckas i rollen ser vi att du idag arbetar som Javautvecklare och har minst fem års yrkeserfarenhet. Du har erfarenhet av relationsdatabaser och SQL. Det är en fördel om du gillar att arbeta med utveckling av en produkt och har intresse för systemarkitektur. Kunskaper inom JavaScript, Angular-JS, HTML, CSS, XML/XSLT, Dojo, jOOQ, REST/SOAP är meriterande. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av andra äldre 4GL-språk. Vi använder git, GitHub, Ant, Maven, Jenkins och IntelliJ IDEA och vi arbetar med agila metoder.

Vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst i ett företag under ständig utveckling. Vi arbetar med både offentliga och privata kunder. Trivs du i en organisation med högt i tak där du ges stora möjligheter att utvecklas både på det professionella och personliga planet? Skicka in din ansökan redan idag!


Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar L.E.B. System med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Alexander Andersson, 073-322 93 38 eller alexander.andersson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Senior .NET developer / Tech lead
Stockholm

Om Ottoboni

Hos oss är alla medarbetare kreatörer! Vi har förmånen att arbeta med varumärken som Telia, Försvarsmakten, Bonnier, Bambora, Hjärt- Lungfonden och SEB Kort – kunder som verkligen satsar på sin digitala närvaro.

Idag är vi ca 50 medarbetare som sitter i ljusa, fina lokaler i Vasastan. Inom kompetensområdet teknik är vi ca 15 personer i Stockholm. Vi har ett nära samarbete med vårt kontor i Malmö.

Läs mer om våra kundcase på www.ottoboni.se.

Vi söker en senior .NET-utveckare /tech lead till vårt kontor i Stockholm. I rollen som Tech lead krävs det att du är en kommunikativ problemlösare med ett stort kreativt driv. Du axlar rollen som lösningsarkitekt och samspelar med både projektledare och kreativt ansvarig under hela projektets gång. Du rådger kontinuerligt våra kunder kring vilka digitala initiativ som är lämpligast för dem.

 • Du har minst 5 års erfarenhet av webbutveckling inom .NET-plattformen
 • Du har erfarenhet av utveckling på CMS-plattformar så som Episerver, Umbraco mfl
 • Du har arbetat enligt agila projektmetoder och är van att leda arbetet i ett utvecklingsteam

Personlig lämplighet, ett genuint intresse och erfarenhet är viktigare än formell utbildning. Om du har rätt mindset men annan teknisk bakgrund så vill vi gärna träffa dig ändå!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Ottoboni med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Alexander Andersson, 073-322 93 38 eller alexander.andersson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Verksamhetsanalytiker

Mevex AB är ett konsultföretag med fokus på tjänsteleveranser inom Systems Engineering (SE), Verksamhetsanalys (BA) och Systemintegration (SI). Sedan 2009 har Mevex stöttat både den privata och den offentliga sektorn med att strukturera upp sin verksamhet. De uppdrag Mevex främst arbetar med återfinns inom flera olika verksamhetsområden där det ställs höga krav på säker funktion och medveten beslutsprocess.

Idag arbetar 11 personer på Mevex men företaget växer och söker därför en;

Verksamhetsanalytiker

Som verksamhetsanalytiker kommer du främst att arbeta med uppdrag i team. I fokus ligger genomförandet av kvalificerade verksamhetsanalyser och systembeskrivningar inför anskaffningar av komplexa system eller tjänster. Arbetet består till stor del av att genom workshops, intervjuer och dokumentanalys ta fram den information som skall analyseras och visualiseras. Ett projekt pågår oftast i 3-6 månader.

Du kommer till exempel att:

 • Projektleda olika verksamhetsförbättringsprojekt
 • Göra analyser av komplexa verksamheter och sätta sig in i kunders behov
 • Ta fram modeller, rapporter, planer och kravspecifikationer
 • Utveckla processer och organisationer
 • Vara en viktig del vid utformningen av kundens behov och målsättningar
 • Leda workshops

Vi söker dig med en bakgrund som civilingenjör eller motsvarande. Du är en strategiskt lagd person som har en naturlig fallenhet för att se sammanhang och helheten i verksamheter. Du har minst 5 års relevant yrkeserfarenhet och är flytande i svenska i tal och skrift.

Som person är du nyfiken, envis och tålmodig. Du drivs av att hela tiden ifrågasätta och ompröva i syfte att definiera och utveckla kundens verksamhet. Då du arbetar som konsult är det även av stor vikt att du är öppen och positiv med en god social förmåga.

På Mevex erbjuds du möjlighet till utvecklande och varierande arbetsuppgifter. Du blir en del av ett team med mycket god sammanhållning. Arbetet är fördelat både ute hos kund och i Mevex trevliga lokaler på Karlaplan. Kontoret har bra kommunikationsmöjligheter samt goda möjligheter till motion tack vare närheten till Gärdet och Djurgården. Mevex har dessutom ett cykelgarage och tillgång till dusch på kontoret. Då de är ett ungt företag i expansionsfas får du möjlighet att vara med och utveckla företaget och dess processer och verktyg. Givetvis erbjuds du utöver fast månadslön även friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, pensionssparande och möjlighet till bonus.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Mevex AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tel 08 511 617 41. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Supporttekniker
Stockholm

LINK Mobility hjälper företag att kommunicera mobilt med sina kunder. Med sina tjänster för mobil kommunikation och mobila lösningar stärker deras kunder sina kundrelationer för bättre resultat, snabb kontakt och stärkt lojalitet. LINK Mobility är Nordens ledande aktör på området med 16 års erfarenhet, där man vet vad som fungerar och bör undvikas - vilket gett bolaget över 6 000 trogna kunder på marknaden. Vi finns i Sverige, Norge, Danmark, Lettland och Estland och sköter SMS-trafik över hela världen. 

Läs gärna mer på webben under följande länk.

Till Stockholms-kontoret i Skrapan på Södermalm söker vi nu en Supporttekniker.

I rollen som Supporttekniker på LINK Mobility ansvarar du över deras tekniska support där du tar emot felanmälningar och löser de tekniska problem som kan uppstå under dagen. Du arbetar främst med kundkontakt över mail men besvarar även de inkommande samtal som kommer in på supporten.

För att lyckas i rollen ser vi att du är driven och har ett brinnande intresse för teknik. Du är öppen för nya tekniker och intresserar dig gärna för det på fritiden. Då arbetet innebär mycket kundkontakt förutsätter vi att du trivs i sociala situationer och kan hantera svenska väl i tal som skrift. Du har mycket goda kunskaper i hela Officepaketet och är bekväm i att arbeta med Linux. Vi ser gärna att du även har kunskaper inom Java.

Du är vidare en teamplayer som kan arbeta självständigt likväl som i grupp, är strukturerad i ditt arbetssätt och har en förmåga att driva egna processer framåt.

På LINK Mobility erbjuds du en utmärkt arbetsmiljö på våning 22 i Skrapan med fantastisk utsikt och trevliga och drivna arbetskollegor. Dina egna idéer värdesätts där samtliga medarbetare syns och hörs på kontoret. På sikt finns goda utvecklingsmöjligheter och vi erbjuder ofta kurser för vidareutveckling.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LINK Mobility AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tel 08-511 617 41. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Testare
Stockholm

Våra testexperter är passionerade och engagerade individer med specialistkompetens, tekniskt djup och social höjd. De verkar i agil miljö och bemästrar många verktyg.

Vi genomför tester med hjälp av situationsanpassade tekniker. Våra textexperter har kunskap om ett flertal olika testautomatiseringsverktyg, både för integrationstest, systemtest och acceptanstest. ISTQB och CSM certifiering är ett minimum.

Testledare från oss hjälper er med planering och styrning av test utifrån vad som skapar mest verksamhetsnytta och affärsvärde hos er.

Våra testledare har många års erfarenhet av testledning i komplexa miljöer. Vi genomför tester med hjälp av situationsanpassade tekniker och kan verka i en agil miljö. Vi säkerställer att era testfall faktiskt testar rätt saker.

Vi vill ha roligt på jobbet, det märks. Både när vi träffas och när vi träffar våra kunder. Vi hjälper våra kunder med kvalitetssäkring ur olika perspektiv, den gemensamma nämnaren är att vi alltid väljer slutanvändarens perspektiv och därmed den verkliga nyttan. Vi är fullproppade med verktyg om hur organisationer bör arbeta, men fokus är alltid på vad som produceras och vilken effekt det har. Vi hoppas att du har samma inställning.

Våra testare och testautomatiserare har många års erfarenhet av test i komplexa miljöer. Vi genomför tester med hjälp av situationsanpassade tekniker och kan verka i en agil miljö. Våra medarbetare är passionerade och engagerade individer med specialkompetens, tekniskt djup och social höjd.

Vi vill samla de allra duktigaste konsultera under vårt tak. Vill du vara med? Just nu söker vi till kontoret i Stockholm en

Teknisk testare/Testautomatiserare

Som testare hos oss kommer du att arbeta i ett agilt team med kravhanterare och utvecklare ute hos våra kunder. Vi har spännande uppdrag hos välkända och stora kunder. Väl ute på uppdraget har du en coachande roll men behöver även kavla upp ärmarna och ta ansvaret för testerna i teamet. Du kommer arbeta nära utvecklarna och utföra tekniska tester och/eller testautomatisering. Allt sker som en del av teamet och en viktig del är att få hela teamet att tänka kvalitet.

För att lyckas i rollen har du 5 års erfarenhet av test och testautomatisering. Du är van att driva uppdrag inom olika områden. Vidare har du viss programmerings och databaskunskap och en helhetsförståelse för test och kvalitetsäkring. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som är självständig och trygg i att arbeta självständigt. Du är innovativ och kreativ med idéer och förmågan till tankesprång, ifrågasättande och nytänkande. Det är viktigt att du håller dig uppdaterad i takt med teknologins utveckling och är vetgirig. Du drivs av att inspirera andra och du låter dig även inspireras av andra.

Vi erbjuder dig en plats i ett företag som brinner för att förbättra, förändra och hjälpa. Vi satsar på ditt personliga varumärke genom kurser och certifieringar. Vi är ett transparent bolag med högt i tak somo förstår värdet av att behålla och utveckla våra medarbetare.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone, tel 08 520 017 45. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Frontend-utvecklare
Stockholm

QBD Sweden AB har hjälpt företag med deras digitala närvaro sedan 2006. Vi är ett växande bolag med en stark kundbas. Med en förkärlek till WordPress erbjuder vi strategiska helhetslösningar. Quality By Design erbjuder kvalité genom strukturerade metoder och väl bearbetade rutiner. Detta är den avgörande grunden för hur vi hjälper våra kunder med deras digitala transformation. 

QBD Sweden AB söker en Frontend-utvecklare

Som Frontend-utvecklare hos oss erbjuds du en fri arbetsplats där din kreativitet står i fokus. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av liknande tjänster, gärna från en annan webbyrå. Vi söker dig som har en känsla för design, ett öga för detaljer och som brinner för en bra användarupplevelse. Du är väl kunnig inom HTML & CSS, Javascript, JQuery och Wordpress. Är du dessutom intresserad av UX-design är detta starkt meriterande.

Som person är du engagerad, drivande och kommer gärna med egna tankar och idéer för att utveckla QBD. Du är noggrann, strukturerad samt erhåller en analytisk förmåga. För oss är det viktigt att du som börjar hos oss blir långsiktig och vi erbjuder därför en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter, flertal vidareutbildningar, flexibla arbetstider och bonusmöjligheter. Utöver detta har vi dessutom härliga Afterworks, gemensamma luncher på fredagar, friskvårdsbidrag och du är självklart försäkrad via oss. Beroende på väder kan det även bli en och annan utomlandsresa per år, senast var vi på Mallorca.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

Javautvecklare till produktbolag i framkant
Stockholm

Vår verksamhet startade 1991 som konsultföretag. 1995 övertog vi programvara och personal från dåvarande Svenska Digital Equipment. Vidareutvecklingen av denna programvara har lett till ett brett utbud av lösningar som idag marknadsförs under samlingsnamnet Pythagoras.

Pythagoras är idag ett svenskt företag som ägs av personalen.

Vi har kontor i Sverige – Stockholm och i England - London.

Våra produkter används idag av kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Storbritannien, Nederländerna och Frankrike.

Programvaror från Pythagoras ger våra svenska och internationella kunder överlägsen kvalitet och effektivitet i hantering av information rörande nyttjande av sina byggnader och lokaler

Vi växer och vill därför förstärka vårt team med en:

Junior Javautvecklare

Som Javautvecklare hos oss utvecklar du våra programvaror inom Facility management. Viss kundkontakt förekommer då vi utvecklar lösningar tillsammans med våra kunder. Du kommer att arbeta från idé till en färdig produkt.

För att lyckas i rollen på ”Server Side” ser vi att du har goda kunskaper i Java, SQL, Web service. Kunskaper i Hibernate är meriterande. För att lyckas i rollen på ”Client side” ser vi att du har goda kunskaper i JavaScript, jQuery, HTML5, CSS2,3, grafisk layout. Kunskaper i Photoshop är meriterande. Har du en fullstack-profil med kunskaper samt intresse av att arbeta med båda sidorna är det starkt meriterande. Vi välkomnar även ansökningar från dig som är nyutexaminerad och kunnig inom området men saknar arbetslivserfarenhet.

Som person är du en lagspelare som samtidigt kan jobba självständig. Vi värdesätter kreativitet väldigt högt, där vi gärna ser att du kommer med nya tankar och idéer kring vår produktutveckling och verksamhet.

Vi erbjuder dig ett produktbolag i framkant där ditt arbete värdesätts och syns. Vi sitter centralt vid Slussen med närhet till det mesta. Vidare erbjuds du marknadsmässig fast lön samt årsbonus, sex veckors semester och möjlighet att arbeta en del hemifrån.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mattias Klavebäck, tel 08 520 017 51, mattias.klaveback@jobway.se.

Senior Linux Arkitekt
Stockholm

Redbridge startade verksamheten 2003 med visionen att hjälpa våra kunder att införa en kostnadseffektiv IT-miljö baserad på Open Source produkter. Idag arbetar vi inom utveckling, infrastruktur och drift av kunders lösningar. Vi arbetar med produkter som ligger i den tekniska framkanten och där Open Source världen leder utecklingen. Vi använder även metoder som SCRUM, ITIL och DevOps för att effektivisera processerna. 

.

SCCM Konsult
Stockholm

Mindgrape är ett ledande bolag inom Application Readiness med nischad kompetens inom applikationspaketering och deployment. Mindgrape skapar skräddarsydda lösningar för en verksamhets IT-infrastruktur och med utgångspunkt i det enskilda företagets individuella behov definierar och realiserar vi omfattande IT-strategier. Vi står i dagsläget på tre ben varav konsultverksamheten är ett affärsområde vid sidan av licensförsörjning och utbildning. Vi blev nyligen nordisk distributör åt Flexera Software och deras produktsvit Flexnet License Manager Suite, det marknadsledande verktyget för SAM och SLO. 

.

Senior Kundprojektledare
Stockholm

Vi på L.E.B är bra på stora systemlösningar för fastighetsadministration. Vi gillar det eftersom fastighetsbranschen utvecklas kraftigt just nu, systemanvändarna ställer allt högre krav och IT-tekniken rör sig framåt i snabb takt. Vårt fokus är fastighetsförvaltningen hos de allra största verksamheterna i Sverige – både statliga, kommunala och privata. Vi jobbar med långa kundrelationer och har ett konstant behov av att själva ta fram nya lösningar och dessutom följa med våra kunders nya behov.

Våra värdeord stavas BITS - Betydelsefull, Inkluderande, Transparent, Smart. Med det menar vi att det du gör har betydelse, våra kunder är betydelsefulla. Vi inkluderar personer med olika bakgrund i vårt företag, vi inkluderar våra kunder i vår utvecklingsprocess och systemet inkluderar många olika rutiner i samma lösning. Vi är transparenta och ärliga mot våra kunder, liksom produkten ska vara transparent och tydlig. Vi gör inte bara användarvänliga system utan användarsmarta system, ett snäpp bättre alltså.

Till vårt kontor i Johanneshov söker vi nu en
Senior kundprojektledare

Som kundprojektledare hos L.E.B. System har du en nyckelroll som informatör ute hos våra kunder. Du arbetar aktivt med att ge kunden bästa möjliga konsultation och administrativ rådgivning för att bygga långsiktiga relationer. I rollen ingår även merförsäljning, och det är viktigt att du har ett öga för helheten för att kunna utforma effektiva lösningar gentemot kund.

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett intresse för IT-struktur och en bakgrund inom fastighetsbranschen, kanske som fastighetsförvaltare. Tidigare erfarenheter i en roll som teamledare är meriterande, även erfarenhet inom sälj är ett plus. Det viktigaste är att du brinner för kundkontakter och känner dig bekväm med att vara företagets ansikte utåt.

Vi söker en person som är duktig på att planera och effektivt strukturera sin egen tid, eftersom tjänsten är fördelad både på kontoret och ute hos kund. Du är van vid att hålla många bollar i luften och arbetar effektivt både i team och självständigt. Du behöver vara social och relationsbyggande i dina kontakter med våra kunder.

Vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst i ett företag under ständig utveckling.  Vi arbetar med både offentliga och privata kunder och i den här rollen är ingen dag den andra lik. Trivs du i en organisation med högt i tak där du ges stora möjligheter att utvecklas både på det professionella och personliga planet? Skicka in din ansökan redan idag!

 Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar L.E.B. System med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel. 08 520 017 42. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Vi expanderar och söker nu efter en junior konsult
Stockholm

Bestrong är ett snabbväxande företag inom IT-sektorn. Vi arbetar med några av marknadens effektivaste programvaror som hjälper företag att arbeta smartare.Vi hjälper till med implementering och vidareutveckling av utvalda programvaror. En optimal kundupplevelse är nyckelord för oss. Vi som arbetar på Bestrong är ett drivet gäng med en lång erfarenhet av konsulttjänster. Tillsammans kan vi erbjuda lösningar inom alla typer av informationshantering, från input och output management till arkivering, integration och workflow. Vi hjälper våra kunder att hitta effektiva lösningar som är anpassade efter deras verksamhet och marknadens krav.

 

Vi expanderar och söker nu efter en junior konsult 

Som konsult hos oss innebär varierande arbetsuppgifter där vi behöver både expertis på plats ute hos kund för en applikation men även support och inhouse porjekt på kontoret. Du skall vara villig att lära sig många applikationer. Vi arbetar med att hjälpa företagen att digitalisera deras arbetsprocesser och fakturahantering. Uppdragen ligger nära hjärtat av våra kunders kärnverksamhet och kundkontakt är en naturlig del av vardagen. Våra konsulter som har erfarenheter inom området och produkter som OpenText StreamServe, Addoro, GMC och xWare. 

Vi söker dig som vill utvecklas till en ninja till implementerings eller affärssystem konsulter. Vi ser att du har grund kunskaper minst .NET eller  Java och gärna i databaser. Du har även en väldigt god analytisk förmåga att lösa problem. Vi ser gärna att du  är i början av din karriär relativt nyexaminerad från högskolan. Vidare har du ett stort driv, är mån om din leverans och trivs i en miljö med stundtals högt tempo.

Som person är du  självgående, kommunikativ och har ett strukturerat arbetssätt vidare är du driven och vill utvecklas till en vass ninja konsult som tycker om att gå bakom skalet till affärssystemet. Du kan kommunicera lösningar och resonera med kollegor såväl som med våra kunder vi ser att du är bekväm med telefon- och mailkommunikation då vår dagliga kontakt med kunderna. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska.

Vi erbjuder ett företag som sedan start gått med vinst! Vi är ett säljfokuserat gäng med högt i tak och bra stämning där rätt person får forma sin egen roll och vara med i en expansiv fas. För dig som inte har jobbat med våra produkter förut så kommer vi erbjuda dig ett startpaket med utbildningar. Konkurrenskraftiga förmåner såsom 30 dagars semester, resor, friskvårdsbidrag och kompetensutveckling är en självklarhet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08-520 01 748.Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Fullstack-utvecklare
Stockholm

Fakturino är Sveriges största marknadsplats för att upphandla fakturaköp och fakturabelåning. Vi samarbetar med Sveriges ledande finansbolag och banker för att ditt företag ska få de förmånligaste villkoren.

Fakturino har samlat Sveriges ledande banker och finansbolag under ett och samma tak. Det gör att du snabbt och enkelt kan få bud från flera banker och finansbolag inom 24 timmar. Vi ser till att de olika aktörerna på marknaden får konkurrera om att få dig som kund, samtidigt som vi gör det enkelt för dig att utvärdera de bud du får.

Vi är en oberoende och transparent marknadsplats där du enkelt kan överblicka vad marknaden har att erbjuda. Det är helt kostnadsfritt att använda Fakturino och det är aldrig bindande att gå vidare med ett  bud - du har alltid rätt att avtså.

 

Fakturino är Sveriges första digitala marknadsplats för företagare som söker rörelsefinansiering. Vi samarbetar med Sveriges ledande finansbolag och banker för att företag ska få de förmånligaste villkoren. Vi ser till att de olika aktörerna på marknaden får konkurrera om våra kunder, samtidigt som vi gör det enkelt för kunderna att utvärdera de bud dem får. 

Fakturino befinner sig i en tillväxtfas och är i en ständig utveckling front-end och back-end för ökad användarvänlighet för både kunder och leverantörer. Vi vill ha fler talanger att arbeta tillsammans med.

Vi söker nu till vårt kontor i Stockholm City en

Fullstack-utvecklare

Som full-stack utvecklare på Fakturino kommer du ansvara för utvecklingen och sköta dialogen med våra leverantörer och befintliga it-konsulter. Hos oss kommer du arbeta med att trimma systemet och skapa en användarvänlig hemsida åt våra kunder. Din uppgift är att ansvara för företagets webbutveckling. Du kan välja att arbeta på kontoret, hos kund, eller hemifrån. Dock ser vi gärna att du är flexibel i detta avseende. Vi ger dig möjligheten till att starta ett eget team på sikt, vilket också innebär att du kommer ha en ledande roll inom företagets IT-team.

För att lyckas i rollen är det krav med minst 2 års erfarenhet av HTML, Javascript, CSS3, .Net Framework och EpiServer. Vi stirrar oss inte blint på erfarenhet och lägger stor tyngd i din personlighet och inställning.

Vi söker dig som är kreativ och drivs av att skapa nya idéer. Du är självständig och trivs i din roll som utvecklare. Du tycker om att hålla dig uppdaterad och lära dig de senaste teknikerna. Troligvis är du trygg i dig själv som person och ser ledarrollen som ett naturligt nästa steg i karriären. Är du en driven och nyfiken utvecklare med en entreprenöriell ådra är du den vi söker. 

Vi erbjuder dig en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter och ett arbete med frihet under ansvar. Vi jobbar tillsammans som ett team mot gemensamma mål. Detta är en chans för dig att vara med i ett snabbväxande företag inom finansvärlden som håller på att ändra en traditionell bransch med digital teknik. Vi är ett ungt företag med en entreprenöriell miljö, i samarbete med ett av Sveriges största mediahus.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Fakturino med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Sheida Alavi, tel 08 520 017 46. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Teknisk Projektledare
Stockholm

Bestrong är ett snabbväxande företag inom IT-sektorn. Vi arbetar med några av marknadens effektivaste programvaror som hjälper företag att arbeta smartare.Vi hjälper till med implementering och vidareutveckling av utvalda programvaror. En optimal kundupplevelse är nyckelord för oss. Vi som arbetar på Bestrong är ett drivet gäng med en lång erfarenhet av konsulttjänster. Tillsammans kan vi erbjuda lösningar inom alla typer av informationshantering, från input och output management till arkivering, integration och workflow. Vi hjälper våra kunder att hitta effektiva lösningar som är anpassade efter deras verksamhet och marknadens krav.

 

Vi växer och söker nu en Teknisk Projektledare

Som projektledare kommer du vara drivande i flera projekt, agera spindeln i nätet där du håller i workshops och utbildningar. Du kommer ha många externa kontaktytor gentemot våra partners och kunder där du självständigt förväntas projektleda våra automatiserade stödprocesser och arbeta nära produktägaren. Du har möjlighet att forma din roll.

För att lyckas i rollen har du minst några års relevant arbetslivserfarenhet, som projektledare eller motsvarande. Du har gärna en akademisk utbildning, inom ekonomi eller IT. Erfarenhet av systemutveckling är meriterande, likaså säljerfarenhet. Som person är du driven, självgående, flexibel och har ett strukturerat arbetssätt. Svenska i tal och skrift är ett krav, likaså körkort då resor till våra partners och kunder förekommer regelbundet.

Vi erbjuder ett företag som sedan start gått med vinst! Vi är ett säljfokuserat gäng med högt i tak och bra stämning där rätt person får forma sin egen roll och vara med i en expansiv fas. Konkurrenskraftiga förmåner såsom 30 dagars semester, resor och kompetensutveckling är en självklarhet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08-520 01 748. Skicka din ansökan till kajsa.elander@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Webbutvecklare
Malmö

Vi är erfarna strateger, kreativa designers och skickliga ingenjörer som är förenade i vår passion för digital kommunikation och tjänsteutveckling.

Vi brinner för att skapa fantastiska produkter och bränsle får vi genom att utmana varandras kompetenser. Tillsammans kan vi trotsa det konventionella och ta fram lösningar som både ger affärsnytta för kunden och mening för användarna.

Bombayworks startades av fyra svenskar 2007. I dag har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mumbai med närmare trettio anställda. Vi tar ett helhetsansvar och arbetar nära våra kunder från idé till färdigt projekt, i Sverige såväl som i Indien.

Bombayworks är en digital byrå som omfamnar digitalisering och globalisering. Vi tror på att sprida kunskap och välfärd över världen så gott vi kan och är stolta över att Bombayworks utgörs av ungefär hälften svenskar och hälften indier. På Bombayworks är vi många som kan oerhört mycket om det digitala samtidigt som vi som individer också har spetskunskap inom de områden vi brinner för. Tillsammans blir vi en generell och bred digital byrå uppbyggd av digitala specialister och i våra kundåtaganden formar vi oss i de team som engagemanget kräver. Bombayworks har haft en väldigt god kundtillströmning under senaste året och vi arbetar nu med Toyota Sweden AB, Academic Work, Svenska Kraftnät, Orkla Foods Sverige med flera.

Vi söker en utvecklare med fokus på webb i Malmö

Dina uppgifter består i att utveckla och leverera webbprojekt så som exempelvis koncernsajter, kundportaler, intranät eller vanliga traditionella webbplatser för stora varumärken. Du har primärt kontakt med projekt­ / produktionsledare och kreatörer på Bombayworks men även direktkontakt med kund i vissa åtaganden. Din roll är att med snille och kod förverkliga dessa strategier. Flera av Bombayworks kunder är lokaliserade i Stockholm, vilket innebär en kortare resor periodvis. Vi ser helst även att du en gång per år reser till Indien en vecka för att arbeta på plats med dina indiska kollegor.

Kravprofil:

 • Du har gedigen erfarenhet, antingen via högskole­/universitetsexamen fokus på datavetenskap eller är självlärd inom området
 • Minst tre års erfarenhet av webbutveckling, gärna med något eller några större projekt i din portfölj
 • Erfarenhet av webbutveckling inom C# med fokus på MVC. Har du även arbetat med välkända CMS, såsom EPiServer, samt jobbat med ramverk, såsom Angular, Node.js eller liknande, och dessutom har vana att arbete med Git, är det ett plus
 • Genuint intresse för webbutveckling och nya tekniker
 • Erfaren inom objektorienterad programmering
 • Ansvarstagande och har vana av att arbete mot uppsatta mål och möta de tidskrav som finns definierade
 • Grundlig och skriver en tydlig välstrukturerad kod
 • Kommunikativ och är bekväm i samtal med kund
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska

Vi erbjuder dig ett spännande bolag med starka finanser. Du kommer att få arbeta med utmanande och intressanta projekt för stora och välkända varumärken. På Bombayworks erbjuds du vidare frihet under ansvar, ett gott arbetsklimat, trevliga kollegor, roliga aktiviteter och goda förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalia Komarzynska, tfn 08 511 617 48. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Javautvecklare
Stockholm

LINK Mobility hjälper företag att kommunicera mobilt med sina kunder. Med sina tjänster för mobil kommunikation och mobila lösningar stärker deras kunder sina kundrelationer för bättre resultat, snabb kontakt och stärkt lojalitet. LINK Mobility är Nordens ledande aktör på området med 16 års erfarenhet, där man vet vad som fungerar och bör undvikas - vilket gett bolaget över 6 000 trogna kunder på marknaden. Vi finns i Sverige, Norge, Danmark, Lettland och Estland och sköter SMS-trafik över hela världen. 

Läs gärna mer på webben under följande länk.

 

Till Stockholms-kontoret i Skrapan på Södermalm söker vi nu en systemutvecklare.

Som systemutvecklare hos LINK Mobility kommer du i huvudsak att arbeta med utveckling av nya och kundanpassade lösningar samt utveckla kärnsystem. Utvecklingen sker primärt med Java som språk och på den egenutvecklade plattformen JServer. Du kommer vidare att få jobba med flertalet andra system som är egenutvecklade.

Arbetet sker inhouse från kontoret på Södermalm, där du kommer att ingå i den tekniska enheten som idag består av fem personer. Tillsammans delar ni även ansvar för den tekniska supporten för kunder medan driften sköts av utvecklingsavdelningen, som består av ett 60-tal servrar med operativsystem Ubuntu och Windows 2008.

För att lyckas i rollen ser vi att du framgångsrikt arbetat med javautveckling under några års tid, att du skriver en ren kod och är öppen för nya tekniker. Då arbetet innebär en viss del kundkontakt, genom främst support, förutsätter vi att du trivs i sociala situationer och kan hantera svenska väl i tal som skrift. Du är vidare en teamplayer som kan arbeta självständigt likväl som i grupp, är strukturerad i ditt arbetssätt och har en förmåga att driva egna processer framåt.

På LINK Mobility erbjuds du en utmärkt arbetsmiljö bland trevliga och drivna arbetskollegor. Dina egna idéer värdesätts där samtliga medarbetare syns och hörs på kontoret. På sikt finns goda utvecklingsmöjligheter inom koncernen samt möjlighet till arbete utomlands.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalia Komarzynska, tel 08 511 617 48. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!