Sök bland pågående uppdrag


Dölj filter
Systemutvecklare till Carismar
Stockholm  2017-12-17

Vi växer i en rasande takt och behöver dig som vill hjälpa oss leverera världens bästa e-handelsplattform. Med över 10 år i branschen kan vi med stolthet säga att vi hjälpt många e-handlare att nå framgång med både vår teknik och kunskap. På Carismar älskar vi innovation och ser till att alltid ligga i framkant för att imponera på våra kunder. Carismars e-handelsplattform är utvecklad tillsammans med några av Sveriges största e-handlare och anpassas efter behov. Som fullservice e-handelsbyrå hjälper Carismar idag 20 st e-handlare att växa och utvecklas.  Exempel på kunder är Bubbleroom, Tidningskungen, MaxGaming, Zoovillage, Porsche och DMRetro.

Vi växer kraftigt och vill därför förstärka vårt team med en systemutvecklare!

Arbetsbeskrivning
Som utvecklare hos Carismar kommer du att arbeta med utveckling för EPiServer och inom ASP.NET. Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra utvecklare i team men även självständigt med egna delar av systemen. Vidare jobbar du nära slutkund och det är därför viktigt att du är kundfokuserad och kan se affärsnyttan i det som du utvecklar. Arbetet sker inhouse men kan också innebära besök ute hos kund vid tillfälle.

Kvalifikationskrav
- Minst 3 års erfarenhet av systemutveckling  professionellt (C#/.NET)
- MS SQL/T-SQL 
- Flytande svenska i tal som skrift 
- Har du även kunskaper inom open-source webbramverk som Angular är det mycket meriterande

Som person är du social, driven och duktig på att se helheten i arbetet. Du trivs med att arbeta brett och har lätt för att lära dig nya tekniker. Vidare är du en lagspelare som trivs att arbeta med kollegor samtidigt som du är lyhörd inför andras kunskap och synpunkter.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete med bra villkor i nyrenoverade lokaler vid Zinkensdamm på Södermalm. För att arbetet ska utföras på bästa möjliga sätt erbjuder vi dig att välja dina egna hårdvaror att arbeta med och ett gäng roliga kollegor som gillar att hitta på saker både på och utanför jobbet.

Välkommen med din ansökan!


Nyfiken och lösningsorienterad utvecklare
Stockholm  2017-12-17

Nordforce Technology är ett mindre konsultbolag i södar Stockholm. Vi erbjuder våra kunder helhetsåtagande inom produktutveckling där det är vanligt att både mjuk- och hårdvaruutveckling ingår. Vi lägger stor vikt på hållbarhet, kvalitet och användarvänlighet. Att arbeta hos oss innebär ett stort ansvarstagande och du får möjligheten att utvecklas som konsult i ordets rätta bemärkelse och bidra till att skapa värden för våra kunder i komplexa frågor. Kunskapsdelning och gemenskap är i fokus hos oss och våra erfarenheter tillsammans skapar en bred kunskapsbas.

 

Vår expertis finns inom telekom, embedded, medtech och hälsovård. Vi bedriver även ett nära samarbete med högskolor och forskare, både nationellt och internationellt. Här kan du vara med och stärka vår ställning när innovation ska gå från forskning till marknad.

Vi har ambition att klara av fler roliga projekt och söker nu en;

Systemutvecklare


Som utvecklare hos oss kommer du att jobba med mjukvaruutveckling i olika former. Vårt arbete omfattar ofta helhetsåtaganden från idé till färdig produkt där emellanåt även hårdvarunära programmering ingår. Våra kunder verkar i de flesta branscher, allt från stora telekom- och läkemedelsföretag till mindre startup-företag. För att vi ska kunna tillmötesgå deras förfrågningar på bästa sätt så arbetar vi ibland ute hos våra kunder i deras team och ibland hemma på vårt kontor. Nordforce strävar alltid efter att leverera en förstklassig yrkeskunskap och att kunderna som anlitar oss alltid ska kunna lita på att vi gör allt för att deras projekt ska bli framgångsrikt.

Vi söker dig som har arbetat som utvecklare i minst två år. Vi ser gärna att du har en relevant högskoleutbildning och att du har erfarenhet av Java eller objektorienterad systemutveckling. Vi vill även att du har kunskap inom databashantering, webservices och kommunikationsprotokoll samt erfarenhet av agil utveckling och arbete i Windows- och Linuxmiljö. Extra plus om du har arbetat med olika Javascriptbibliotek som t.ex. Angular och Bootstrap.  

Att växla mellan att jobba som konsult och inhouse är något som du tycker känns som en spännande möjlighet, och för att trivas hos oss så tror vi att du har lätt för att lära dig nya tekniker. Du gillar att jobba i team, tar egna initiativ och delar gärna med dig av dina kunskaper. Det absolut viktigaste är dock att du brinner för teknik och att du inte bara ser utveckling och programmering som ett levebröd utan även har ett stort intresse för det.

Här blir du erbjuden möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor och där du får arbeta brett med många olika saker – och att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det verkligen behövs. Varje år avsätter företaget en del av budgeten för att jobba med "Do Good- projekt" där vi arbetar utan ersättning eller till ett förmånligt pris. Med dessa projekt bidrar vi till "att göra världen lite bättre". Några av projekten hittills; stöd för forskning kring spelberoende, förbättrad behandling för Parkinsons sjukdom, bättre vård för nyfödda barn i utvecklingsländer samt ett projekt inom cirkulär ekonomi som går ut på smartare produktdesign för att spara på naturens resurser.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Nordforce Technology med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringsansvarig Nahom Maasho, tel 08-5200 17 43. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Tech lead till innovativt e-handelsbolag
Stockholm  2017-12-17

Hubia AB är ett nystartat företag inom e-handel. Just nu arbetar vi för fullt med lansering av ett modernt nätapotek. För närvarande djupdyker vi i framtidens kunderbjudande, slagkraftigt sortiment och en infrastruktur för inköp, marknadsföring, kundstöd, lager, logistik och affärsteknik. Nu samlar vi ihop de tjugo sista årens utveckling inom digital handel för att bygga någonting riktigt bra. Bakom Hubia står Axfood, Novax och e-handelsentreprenörerna Kim Persson, Johan Bergenheim och Henrik Patzer.

Vi som arbetar på Hubia älskar e-handel. Vi bygger digitala tjänster och kundupplevelser som skapar känslor av glädje, smidighet och enkelhet. Vi drivs av att göra det lilla extra och i slutändan förbättra och förenkla vardagen för alla.

Är det här din värld också, vill vi gärna höra av dig!

 Tech lead till nystartat e-handelsbolag med stora framtidsplaner

Vill du vara med och bygga framtidens e-handel och samtidigt bidra till en friskare värld? Just nu arbetar vi på Hubia för fullt med lanseringen av ett nytt och modernt nätapotek.

 Vi söker en ambitiös tech lead som ska vara med och bygga ett vasst team och systemstöd för framtidens digitala kundupplevelse.

 

Huvudsakliga uppgifter

 •         Utveckla och upphandla nödvändiga verktyg för e-handel (e-handelsplattform, affärssystem)
 •         aktivt söka, utvärdera och tillämpa ny teknik för webbutveckling och digitala affärer

 

Din Profil

 •         Passion för programmering och systemdesign
 •         Gärna högre utbildning inom systemutveckling
 •         3-5 års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare
 •         Erfarenhet från e-handelsföretag och ingående systembehov
 •         Van vid arbetsmetoder för systemutveckling och dev ops
 •         PHP/LAMP/Open Stack, Web APIs/integration
 •         Meriterande är Magento 1/2

 

Personlighet

 •         Ambitiös och passionerad utvecklare/programmerare
 •         Stort intresse för produktivitet och hur en grupp utvecklare ska samarbeta
 •         Intresse för digitala affärer och moderna kundvänliga gränssnitt
 •         En vilja att växa och utvecklas som ledare, i en startupmiljö

 

Du erbjuds

 •         en dynamisk och snabbrörlig miljö där ditt bidrag får stort genomslag
 •         stora möjligheter att påverka och bidra i den riktning som du själv vill eller strävar mot
 •         ett program för kompetensutveckling som får dig att växa snabbt och mycket
 •         erfarna arbetsledare som coachar och vägleder
 •         fast lön, friskvårdsbidrag och personalrabatt

 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nahom Maasho tel. 070-320 04 35 eller nahom.maasho@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.  


ServiceNow utvecklare
Stockholm  2017-12-17

GASS – General Assurance & Support Solutions AB är ett företag som grundades 2009 och är inriktat på processer och verktyg inom IT Service Management. Kärnan från starten är kompetens inom IT Service Management med många års erfarenhet. Med högre kompetens och större erfarenheter kan vi till våra kunder ge den höga kvalitet som krävs. Att tillgodose kundens högra krav är en självklarhet för oss på GASS.

Vår  affärsidé

 • GASS skapar en brygga mellan IT och verksamheten hos företag och organisationer.
 • Att skapa flexibla och kundanpassade lösningar inom IT Service Management och den teknik som stöder detta.
 • Vi agerar som företagsarkitekter inom IT och skapar rätt förutsättningar för att kundens egen verksamhet ska bli mer effektiv med högre lönsamhet.

All personal på GASS är erfaren och kompetent genom att de kontinuerligt genomgår utbildning inom de produkter och tjänster som vi arbetar med. Alla som arbetar med konsultation skall vara utbildad inom ITIL då vi anser att det är grunden till vår verksamhet.

Vi söker alltid personer med rätt inställning, känsla och kompetens. Tveka inte att höra av dig om du känner att du har hittat rätt.

Just nu söker vi 1 person som vill vara med och bygga framtiden inom ITSM för Cloud.

ServiceNow utvecklare

Vi ser gärna att du har arbetat med utveckling/förvaltning av något verksamhets- eller affärssystem.

Du är självgående, ödmjuk, driven och ser målet längre fram. Har en grundläggande förståelse för ITIL eller annat processramverk.

Nedan kvalifikationer är några önskvärda områden där du har arbetat eller är på god väg inom.

 •           ServiceNow med helst mer än 2 års erfarenhet.
 •           ITIL eller liknande.
 •           Kompetens inom analys, design och utveckling av komplexa problem.
 •           Kompetens inom JavaScript.
 •           Kompetens och vana att jobba med alla faser av systemutveckling.
 •           Mycket god troubleshooting-förmåga samt resultatdriven.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nahom Maasho tel. 070-320 04 35 eller nahom.maasho@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.  


IT-tekniker till DSolution
Stockholm  2017-12-17

DSolution är ett expansivt och säljdrivet bolag som haft en positiv tillväxt sedan starten 2005. Vi omsätter 140 000 000 kr och är 50st medarbetare. Med en komplett produktportfölj och verklig förståelse för våra kunders verksamhet, levererar DSolution hållbara och konkurrenskraftiga lösningar och produkter från 6st affärsområden. Bolaget har en stark entreprenörskänsla men också en familjär stämning. Nu erbjuds du möjligheten att få vara med och utveckla en verksamhetsgren i ett framgångsrikt bolag. Då företaget ständigt expanderar finns det goda möjligheter till att avancera. Du arbetar tillsammans med andra drivna och kompetenta kollegor som gjort DSolution till ett framgångsrikt företag.                                                    

Vill du bli en av oss?                                                                       

DSolution levererar idag långsiktiga lösningar/produkter inom 6 olika affärsområden:

 • IT
 • Dokumenthantering
 • Telefoni
 • Konferenssystem
 • Kontorsmaterial
 • Kaffe & pauslösningar

 

Just nu söker vi en IT-tekniker 

 

ARBETSUPPGIFTER 

Arbetet som IT-tekniker innebär att du driftsätter IT-leveranser samt utför support plats hos våra kunder. Arbetsuppgifterna varierar beroende på hur stort företaget är. 

Skötsel och underhåll av servrar, infrastruktur, nätverk, system och applikationer är några av de många uppgifterna. Att lösa supportärenden, utföra installationer av applikationer, system och servrar är tillhör också arbetsuppgifterna. 

Du ansvarar för att våra kunder blir nöjda med de tjänster de köper från oss, vilket gör att en hög servicekänsla är viktigt. Just ordet ”serviceminded” är vårt viktigaste ledord i det dagliga arbetet.

 

PROFIL 

 • Du har ca 2-4 års erfarenhet som IT-konsult.
 • Erfarenhet av att arbeta kundnära.
 • Kunskap inom Windows server, Office 365, Exchange.
 • Nätverkskunskap inklusive VLAN och trådlöst.
 • Kunskap inom brandväggshantering och VPN lösningar.
 • Grundläggande SQL kunskaper.
 • Kunskaper om virtualisering (primärt vmware och hyper-v).
 • Du uttrycker dig väl i tal och skrift i både engelska och svenska.
 • Körkort.

 

Personlighetsmässigt tror vi att du är en driven, självgående och konsultmässig person. Vidare är det viktigt att du är flexibel och kommunikativ med förmågan att återkoppla och förklara på ett pedagogiskt sätt.

 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nahom Maasho tel. 070-320 04 35 eller nahom.maasho@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Fullstack med fokus på frontend
Stockholm  2017-12-17

Vi är konsulter med gedigen erfarenhet inom systemutveckling, systemförvaltning, kravanalys och databasmodellering. Vi åtar oss specialistuppdrag med inriktning på SQL Server, .NET, EPiServer och SSIS. Vi brinner för vårt arbete och ser till att, tillsammans med dig som kund, skapa en effektiv IT-miljö. Som konsulter trivs vi med att samarbeta i projekt och är mer lagarbetare än individualister. Vi kan de mest förekommande projektmodellerna så som till exempel RUP och Scrum och är vana att jobba agilt. Mainpipe har konsulter med lång erfarenhet inom IT och ligger kompetensmässigt i absolut framkant.

 

Mainpipe expanderar och söker nu en fullstack-utvecklare med fokus på frontend.

Arbetsbeskrivning
Som utvecklare hos Mainpipe kommer du att arbeta med utveckling inom .NET. Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra utvecklare i team men även självständigt med egna delar av systemen. Vidare jobbar du nära slutkund och det är därför viktigt att du är kundfokuserad och kan se affärsnyttan i det som du utvecklar. Arbetet sker ute hos kund.

Kvalifikationskrav

 • Minst 5 års erfarenhet av systemutveckling  professionellt (C#, ASP.NET)
 • SQL/T-SQL
 • HTML
 • JavaScript
 • JQuery
 • Flytande svenska i tal som skrift 
 • Har du även kunskaper inom andra webbramverk så är det mycket meriterande

Som person är du social, driven och duktig på att se helheten i arbetet. Du trivs med att arbeta brett och har lätt för att lära dig nya tekniker. Vidare är du en lagspelare som trivs att arbeta med kollegor samtidigt som du är lyhörd inför andras kunskap och synpunkter.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete med bra villkor och väldigt mycket frihet. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar MainPipe med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarige Nahom Maasho, tel 08-52001743. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Cloud tekniker/architect
Stockholm  2017-12-17

Real Time Services AB (RTS) grundades 1998 och är idag 37 anställda som finns representerade i Stockholm (HK), Helsingborg samt i Singapore.

RTS har arbetat med virtualisering sedan år 2003 då man blev VMware:s första partner i Europa och har sedan dess representerar VMware professional Services i ett stort antal projekt. Idag är RTS specialiserade på hela datacentret med den absoluta spjutspetsen inom virtualisering (server/storage/networking/client), automatisering, managering och säkerhet. RTS kunder återfinns bland Sveriges största företag och organisationer samt inom försvarsindustrin. Utanför Sveriges gränser har RTS levererat på alla världens kontinenter och har idag ett antal pågående internationella projekt inom arkitektur, design och implementation.

I takt med RTS utveckling söker de till Stockholmskontoret en:

Cloud tekniker/architect

Som Cloud tekniker/architect hos Real Time Services kommer du att vara inblandad i några av Sveriges största virtualiseringsprojekt.  Du kommer att arbeta i både större och mindre organisationer där du både jobbar självständigt och i grupp. 

Vi söker dig

 • Som har arbetat i en roll som tekniker i minst 5 år
 • Kunskaper om nätverk (TCP/IP, DNS, switchar & routrar)
 • Kunskaper kring ActiveDirectory (AD)
 • Grundläggande kunskap kring server & storage
 • Grundläggande kunskaper inom Linux
 • Grundläggande AWS (Amazon Web Services) drift underhåll konfigurering
 • Certifiering MCSE eller liknande i grunden
 • Kunna scripta och vara intresserad av att automatisera rutiner


Vi erbjuder dig 

 • Personlig utveckling i en lärande organisation
 • Vara med i teknikens absoluta framkant
 • Roliga och utvecklande projekt
 • Möjlighet till uppdrag inom Sverige och även utomlands
 • Vara del i ett roligt och kompetent företag med Sveriges främsta datacenterkonsulter
 • Kontor i centrala Helsingborg/Malmö/Lund samt Stockholm
 • Attraktiva anställningsförmåner


Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Real Time Services med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho tel. 08-520 017 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Produktutvecklare
Stockholm  2017-12-15

Genera Networks AB är en snabbväxande leverantör av unika lotteriformat och spellösningar till stora europeiska lotterier.

Våra spel karaktäriseras av enkelhet, högt underhållningsvärde, bred distribution och attraktiva vinster, vilket gör dem enastående i sitt slag. Våra spelformat utformas för den senaste teknologin och sprids till såväl etablerade som nya målgrupper på internet, i sociala medier, webb-TV, mobil och traditionell TV såväl som i fysiska spelbutiker.

För närvarande är vi 20 medarbetare och våra största kunder finns i Norden. Vi sitter i moderna och trevliga lokaler på Sankt Eriksplan mitt i Stockholm, och vi befinner oss i en expansiv fas där vi nu stärker vår organisation med medarbetare. Vi erbjuder dig utmanande och nyskapande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta självständigt i en stimulerande miljö med engagerade kollegor och kunder.

Mer information hittar du på www.generanetworks.com.

Om tjänsten

 

Som produktutvecklare hos Genera Networks ansvarar du för att leda utvecklingen av våra produkter och spelformat. Du arbetar strategiskt och långsiktigt, definierar vårt produktutbud samt hjälper våra kunder att skräddarsy formaten till deras respektive marknader.

 I ditt ansvarsområde ingår att definiera och prioritera en backlogg för respektive produkt, utforma kundresan och användarupplevelsen för digitala och traditionella kanaler samt säkerställa att spelformaten innehåller vad som behövs för att säljas och marknadsföras via bred distribution. Du deltar även i innovationsarbete där vi utvecklar framtidens lotterispel. I det arbetet ingår allt från att definiera spelets grundläggande mekanik, konceptualisering, skapa vinstplaner samt förberedelser för att ta ut produkten på marknaden. I utvecklingsarbetet jobbar du även aktivt med att skydda våra immateriella tillgångar.


Rollen är både mångsidig och utmanande och du arbetar i tätt samarbete med ledning, försäljning, våra utvecklingsteam samt våra kunder.

 

Om dig som söker
Du har tidigare erfarenhet av produktutveckling samt lansering av digitala produkter och/eller varumärkesbyggande produktledarskap. Du har även erfarenhet av att arbeta med sociala medier som en del i produktutvecklingsarbetet. I tillägg har du öga för färg och form samt en stark vision om vad som gör en produkt till en framgång. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av strategisk produktledning. Har du en bakgrund från spelbranschen är det också starkt meriterande. Du bör ha en beredskap att resa i Europa samt uttrycka dig flytande på engelska såväl i skrift som tal. Talar du tyska är det också ett plus.

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho, nahom.maasho@jobway.se eller på tel 070-320 04 35. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


.NET-utvecklare
Stockholm  2017-12-13

Webbyrån Awave startades i stockholm 2007 och har sedan dess utfört mer än 200 projekt åt kunder från skilda branscher.

Vi har ett vältrimmat professionellt konsultteam på 23 personer, med brinnande intresse och verifierad förmåga att driva och genomföra projekt effektivt med mycket hög kvalitet.

Awave AB är en webbyrå som erbjuder helhetslösningar, från responsiv webbdesign till programmering, både front-end och back-end, av webbplatser i bl.a. Wordpress och Drupal.

Som team så älskar vi att hjälpa våra kunder att få sina visioner förverkligade, med detaljkärlek, områdesexpertis och ett innerligt intresse för webbutveckling, SEO och CMS.
Välkommen in till vår värld, välkommen till Awave!

Arbetsuppgifter

För att lyckas i rollen är du erfaren i .Net miljö. För det mesta kommer du att arbeta in house, men arbete ute hos kund kan också bli aktuellt. Vidare innebär arbetet en kombination av front-end och back-end programmering.  

Krav
- Flerårig professionell erfarenhet av webbutveckling från design till färdig site.
- Programmerar i C# och behärskar EPIserver.
- Är motiverad och har ett starkt eget driv.
- Du har arbetat med Git, SVN eller likande.
- Vill ha kul på jobbet!
- Har ett brinnande intresse för Webbutveckling
- Har god analytisk förmåga och behärskar svenska och engelska i tal och i skrift.
- Det är meriterande om du jobbat med E-handelslösningar och betallösningar.

Vi lägger stor vikt vid att du kan ta väl avvägda egna initiativ, din samarbetsförmåga samt kunna förstå kundens önskemål och behov. Du kommer jobba som konsult i ett team och tillsammans utvecklar ni webbplatser och löser de utmaningar och problem ni ställs inför. 

Vi erbjuder dig
En spännande arbetsmiljö med utmaningar i ett företag som expanderar och där det händer mycket. Vi arbetar med korta beslutsvägar och där du direkt får ta ett ansvar och möjlighet att påverka från första stund. Du kommer att jobba i många spännande projekt som ofta är omtalade i media och med teknik som ligger i framkant. Som anställd hos Awave har du tillgång till friskvård, flextid och personalbil. Du arbetar i en öppen miljö med kontor i Stockholm. Att ha kul på jobbet är en grundregel vi strävar efter, Afterwork är för oss snarare en regel än ett undantag.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho, tel 08 520 01 743  eller Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Utbildningsledare/Projektledare inom IT till Stockholms Tekniska Institut
Stockholm  2017-11-30

Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 och är en stiftelse med syfte att bedriva teknisk utbildning. Vi har därmed inget vinstintresse utan kan helt fokusera på att bedriva utbildning med hög kvalitet.
Våra utbildningar är framtagna efter arbetsmarknadens behov. Samarbetet med branschen är därför en viktig del i vår verksamhet. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet.

Stockholms Tekniska Institut expanderar inom IT och söker nu en Utbildningsledare/ Projektledare.


Om rollen

I rollen som utbildningsledare/projektledare arbetar du för att utveckla, planera och samordna utbildningar. I den här rollen har du mycket kontakt med människor och jobbar framförallt nära våra studerande och kursledare. Du har även kontakt med företagen i vårt nätverk för att utveckla och vårda långsiktiga relationer och samarbeten inom branschen.

Det är en roll med mycket ansvar och den innefattar bl.a. att: 

 planera utbildningsupplägg och boka in kursledare
 kommunicera och ha god kontakt med de studerande
 följa upp och lösa eventuella problem som uppkommer i utbildningarna
 planera och utvärdera utbildningens upplägg och inriktning
 utveckla och vårda långsiktiga relationer med branschkontakter och samarbetsföretag
 ta fram nya upplägg och utveckla nya utbildningar med hjälp av samarbetsföretagen

Om dig

Vi ser gärna att du har en koppling till Yrkeshögskola genom egen utbildning eller arbete, det är meriterande om du har ett bra branschnätverk.

För att samordna och planera utbildningarna använder vi ett antal olika system, därför bör du ha god datorvana och goda kunskaper inom Office-paketet. Då du kommer att ha mycket kontakt med både studerande, kursledare och företagsrepresentanter är svenska i tal och skrift ett krav.

Hos oss erbjuds du en bred och varierande tjänst varför det är viktigt att du är strukturerad och har en stor förståelse för projektledning samt ett affärsmässigt förhållningssätt. Vi tror att du trivs i en målinriktad roll där du alltid ligger steget före i dina projekt och deadlines. Du är en sann människokännare och har förmåga att kunna se olika individer i en grupp. I den här rollen får du chansen att bidra till våra studerandes framtida karriärer och IT-branschens framtida kompetensförsörjning.

Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet. Är du positiv, serviceinriktad och trivs i en roll med mycket ansvar så kommer vi att trivas tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stockholms Tekniska Institut med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela på tel 08-520 617 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Fullstackutvecklare med fokus på backend till Cardrop
Stockholm  2017-12-01

Cardrop Sverige AB har nyligen beta-lanserat webbtjänsten Cardrop.com, som är en vidareutveckling av bilförmedlingstjänsten
MotorMäklaren.se. Bolaget har utvecklats med kundfeedback i tre år. Det senaste året har försäkringsförmedlingstjänsten Insplanet investerat kraftigt i bolaget och tillsammans har vi genomfört ett omfattande digitaliseringsprojekt. I styrelsen sitter bla. grundarna av Insplanet, Myloan, Storytel, mfl. Bolaget har 12 anställda idag.

Cardrop erbjuder ett digitalt gränssnitt för att på ett enkelt sätt byta bil, oavsett var du bor i landet. Säljaren får bilen upphämtad med biltransport för ett säljuppdrag och sedan sköter Cardrops personal resten. I Cardrops arbete ingår transport, bilprovning, rengöring, annonsering och försäljning. Från nätbutiken kan köpare beställa bilar med hemleverans och öppet köp.

Cardrop sitter i härliga lokaler med takterrass på Grev turegatan som dom delar med sin samarbetspartner Insplanet.

Målsättningen är att bli störst i Sverige inom den tilltänkta målgruppen. Under resans gång ska tjänsteutbudet utvecklas och breddas för att möta marknadens behov och att alltid erbjuda det bästa alternativet när man ska sälja sin bil. Dessutom kommer det interna digitaliseringsarbetet att fortsätta, där den personaldrivna verksamheten successivt ska ersättas med automatiserade lösningar.

Din roll

Vi söker en ambitiös PHP-utvecklare som ska vara med vid lanseringen av tjänsten. I din roll jobbar du nära vd och affärsutvecklare och sköter huvuddelen av back-end-utvecklingen och även en del mot front-end.

Som stöd i arbetet har du tillgång till en hel IT-avdelning som sitter i Kiev, Ukraina. Där finns PM, CTO, front-end, back-end och designers. Personalen är redan intränad och hyrs av oss vid behov.

Det finns goda möjligheter för dig att vara med och utvecklas med bolaget. Samt att ta till vara på talanger som kan sträcka sig bortom programmering.

Generellt om dig

-Minst 5 år som utvecklare och minst 1 år som mellan- eller senior position. Kandidat eller motsvarande i Computer Science.

-God förståelse för design patterns (i både strikt och bred mening).

-Goda algoritmkunskaper: skicklighet att välja, förstå, utforma och utvärdera algoritmer.

-Erfarenhet av Test Driven Development är ett stort plus.

-God vana att utvärdera andras kod.

-Plus: erfarenhet av Selenium, Swagger och BankID. Även erfarenhet av Single page applikation(SPA)

-Du måste vara självgående men även kunna arbeta bra i team.

-Svenska, Engelska tal och skrift är ett krav.Back-End-kunskaper

Vi förväntar oss god förståelse för back-end-utveckling med tillräcklig självsäkerhet att kunna ta ansvar och driva utvecklingen i det området. Nedan beskrivs den miljö som finns idag, ju närmre dina erfarenheter passar detta desto bättre.

Programmeringsspråk: PHP 7

Frameworks: Symfony 3. Andra PHP frameworks är ett plus.

Toolset: Ansible eller andra automatiseringsverktyg. Erfarenhet av CI/CD setup och automatisering.

Data Processing Warehousing: God förståelse för MongoDB. Relationsdatabaser och caching solutions är ett plus.

Front-end

Vi ser det som en stor fördel att du har god förståelse för front-end och kan utvärdera eller kravställa sådant arbete. Det huvudsakliga behovet är att du arbetar med back-end.

Programmeringsspråk: Javascript, ECMAScript 6

Typescript: Node.js

Markup: HTML/CSS. CSS template engines (vi använder SASS
idag)

Frameworks: Angular 2/4

Toolset: Webpack och liknande. Karma eller annan test runner. Jasmine 2 eller Mocha. Cucumber eller annan e2e testing solution.


IT Säkerhetsspecialist
Stockholm  2017-11-30

Folkhälsomyndigheten är en nationell kunskapsmyndighet som arbetar för bättre folkhälsa. Det gör myndigheten genom att utveckla och stödja samhällets arbete med att främja hälsa, förebygga ohälsa och skydda mot hälsohot. Vår vision är en folkhälsa som stärker samhällets utveckling.

Vi erbjuder attraktiva villkor och spännande arbetsuppgifter tillsammans med engagerade och kunniga kollegor. Myndigheten har omkring 490 anställda och har sin verksamhet i Solna och Östersund. 

Vill du säkra upp information som ska främja folkhälsan och förebygga hälsohot? Då har vi en intressant tjänst för dig.

 

Vi söker en...

IT Säkerhetspecialist. 

Dina arbetsuppgifter.

Som informationssäkerhetsspecialist kommer du att

Självständigt utveckla och förvalta arbetet med myndighetens ledningssystem för informationssäkerhet

I samverkan med organisationen, och utifrån befintligt ledningssystem,

fortsätta arbetet med att införa ledningssystemets regelverk, policy, riktlinjer, rutiner.

följa upp införandet av ledningssystemet

utbilda medarbetare i delar av ledningssystemet

hantera remisser

delta och leda projekt där informationssäkerhet har en speciell betydelse.

Du kommer att arbeta i enligt MSBFS 2016:1 och den svenska och internationella standardserien SS-ISO/IEC 27001 och 27002.

Du kommer att arbeta i enligt MSBFS 2016:1 och den svenska och internationella standardserien SS-ISO/IEC 27001 och 27002.

Du kommer tillhöra enheten för fastighet och säkerhet och ha ett nära samarbete med säkerhetsskyddschefen, risksamordnaren och it-säkerhetsspecialisten inom säkerhetsfrågor.

Din kompetens

Krav för anställning

Vi söker dig med högskoleutbildning inom IT och informationssäkerhet eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Vi vill att du har

flera års erfarenhet av arbete inom informationssäkerhet
aktivt ha medverkat i implementering av ledningssystem för informationssäkerhet (LIS)
aktivt ha medverkat i kontinuitetsplanering
mycket god svenska i både tal och skrift.

Meriterande

Det är meriterande med

erfarenhet att leda och implementera ledningssystem för informationssäkerhet
erfarenhet av riskbedömningar och informationsklassificering
erfarenhet av att leda arbete med riskanalys och informationsklassificering av data
kunskap om Personuppgiftslagen (PUL) och General Data Protection Regulation (GDPR)
kunskap om Offentlighets- och sekretsslag (OSL)
erfarenhet av arbete i myndighet
god engelska i tal och skrift.

Personliga förmågor

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. I din specialistfunktion behöver du vara resultatorienterad med god förmåga att självständigt planera och genomföra dina arbetsuppgifter. Vidare ska du ha god samarbetsförmåga samt kommunicera tydligt och målgruppsanpassat, både muntligt och skriftligt.

Om anställningen

Du kommer att anställas som handläggare med placering på vårt kontor i Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde sker snarast enligt överenskommelse.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Folkhälsomyndigheten med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Lukas Håstlund, 08-511 617 46 . Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.