Rekrytering &
Headhunting inom IT

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom IT.

Anlita Jobway IT
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Tellox söker testledare
Stockholm  2018-10-31

Om Tellox

Tellox styrka ligger framförallt i vår erfarenhet. Våra konsulter har många års erfarenhet av att arbeta med kunder inom finansbolag och inom IT-branschen. Vår samlade erfarenhet ger oss en trygghet i vårt dagliga arbete och påvisar vår kunskap om finans- och IT-branschen. Anlitar man en konsult har man tillgång till hela teamets samlade kompetens och kunskap. Vill du vara en del av ett erfaret gäng där du får komma med egna idéer och komplettera oss med dina kunskaper?

Tellox söker nu en testledare för att förstärka vårt utbud av tjänster till våra kunder. Tellox jobbar med kunder såsom Swedbank, Santander Consumer Bank, Nordea Finans, Handelsbanken och DNB.

Som testledare kommer du arbeta med att hjälpa Tellox kunder att kvalitetssäkra IT lösningar för leasing, lån och avbetalning. I din roll tar du fram acceptanstestkriterier, testplanering, testuppföljning, rapportering, riskbedömningar och utarbetar beslutsunderlag för godkännande av leverans och leder ett testteam av varierande storlek. I det fall uppdraget innefattar genomförande av tester har du inga problem att även ta dessa uppgifter.

Testarbetet kan vara system- och systemintegrationstester eller acceptanstester. Tjänsten passar dig som gillar att ha ett stort inflytande över vad du gör, få möjlighet att bidra med dina kunskaper och alltid arbeta med relevanta projekt som ger direkt affärsnytta.

 

Vi söker dig som är en bra ledare med god kommunikationsförmåga. Du vill leda ditt team enligt de mål som sätts upp tillsammans med projektledaren och kunden. Du har ett strukturerat arbetssätt och erfarenhet av att forma och leda testarbete. Du har ett brinnande intresse för mjukvarutest. Du är en person med god social förmåga, professionell i din yrkesroll samt gilla både IT och verksamhet. 

Som person är du någon som trivs att jobba på det lilla och förtroliga bolaget och som aldrig blir klar med att lära sig/lära ut nya saker. Du är lösningsorienterad, nyfiken och noggrann i ditt sätt att arbeta. 

För att gå vidare i processen har du:

  •          Högskoleutbildning eller motsvarande 
  •          Goda kunskaper i olika testmetoder och testverktyg 
  •          Erfarenhet av testledning inom Bank/Finans och gärna inom produkterna leasing, avbetalning och lån
  •          Erfarenhet av testarbete i agila och iterativa systemutvecklingsprojekt
  •          ISTQB-certifiering 
  •          Gärna erfarenhet av både manuella och automatiserade tester
  •          Gärna erfarenhet av kravfångst
  •          Flytande svenska & engelska i både tal och skrift

Som konsult på Tellox erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos Tellox kunder. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter inom ett växande och lönsamt konsultföretag. Vi tror på frihet under ansvar och balans mellan arbete och fritid. När Tellox gör bra resultat utgår resultatbonus till alla medarbetare. 

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Tellox med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarige Viktor Björksell, tel 0700-621 260. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


IT-projektledare
Stockholm  2018-10-21

Lärarförsäkringar grundades år 1998 och ägs av Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund. Vår verksamhet är en del av förbundens medlemservice och bedrivs utan vinstintresse. Vi finns enbart till för att hjälpa Sveriges lärare med försäkringar, sparande och pension. Lärarförsäkringar är inget försäkringsbolag utan arbetar för att upphandla och förmedla de bästa produkterna som finns på marknaden för lärare. Vi förmedlar idag försäkringar upphandlade via Folksam, Trygg-Hansa och Sveland. Idag har över 265 000 lärare våra försäkringar. Tillsammans har de drygt 900 000 försäkringar hos oss. Det är en stor och stark grupp vilket ger förmånliga premier och villkor.

Vi står inför en omfattande och spännande IT-satsning varför vi nu söker en projektledare.

Under de kommande åren kommer vårt egenutvecklade affärssystem succesivt att bytas ut samtidigt som delar av IT-arbetet kommer att lyftas in internt. Ditt uppdrag som projektledare kommer vara att ansvara för och projektleda detta arbete. Du ansvarar för projektarbetet samt dess ekonomiska delar vilket bl.a. innebär utveckling samt förvaltning av system, processer och applikationer. Du kommer operativt, tillsammans med leverantörer och medarbetare, driva arbetet framåt. Att du uppskattar att arbeta ”hands on” ser vi som en självklarhet. Kravställning, förhandling, upphandling och inköp är centrala delar i rollen. Det kan även på sikt innebära ett systemsägaransvar för det affärssystem som vi nu står inför att utveckla.

Då stor del av rollen bygger på att samordna, koordinera och bygga processer tror vi att du har minst 4 års erfarenhet från komplexa projekt inom området. Vi vill att du har en gymnasial utbildning. Meriterande är om du har högskoleutbildning samt bakgrund som utvecklare. Detta är dock inget krav. Vi värdesätter bred IT-kompetens då mycket av rollen bygger på att kunna kommunicera med flera olika parter. Vi ser gärna att du har dokumenterat god erfarenhet av processframtagning. Möjligtvis är du en person som arbetat som konsult i flera år och nu söker en spännande utmaning som du kan kombinera med tryggheten som det innebär att arbeta tillsammans med oss. Långsiktighet och struktur är några av nyckelorden som vi tror kännetecknar dig.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med låg personalomsättning, stark teamkänsla och god sammanhållning. Denna sammanhållning skapas bland annat genom gemensamma aktiviteter så som luncher, events och upplevelser. Är du en person som motiveras av att arbeta med något som är betydelsefullt för andra människor så tror vi att du kommer trivas utmärkt hos oss. Fortsättningsvis kommer du att få stort mandat, handlingsutrymme och en generös budget till ditt förfogande för att kunna driva de olika projekten i mål. Då rollen är ny innebär det också en möjlighet att forma och påverka den tillsammans med övrig ledning. Vidare erbjuder vi marknadsmässig lön, kollektivavtal och friskvårdsbidrag på ett välmående, lönsamt och stabilt företag. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde under hösten/vintern.   

 


Stabilt IT- företag söker fler konsulter inom systemutveckling
Stockholm  2018-10-28

Nordforce Technology är ett konsultbolag med kontor i Midsommarkransen, Stockholm. Vi erbjuder mjukvaruutveckling inom tekniknära områden. Att arbeta hos oss innebär ett stort ansvarstagande där du får möjligheten att utvecklas som konsult och bidra till att skapa värden för våra kunders verksamheter. Kunskapsdelning och gemenskap är i fokus hos oss och tillsammans skapar våra erfarenheter en bred kunskapsbas. 

Vår expertis är framförallt inom Java och tillhörande ramverk och verktyg inom systemutveckling. Då vi strävar efter att jobba med projekt i teknikens framkant ser vi till att lära oss och använda de tekniker som passar projekten bäst. Våra uppdrag och projekt är idag framförallt inom telekom, embedded och medtech. Vi bedriver även ett nära samarbete med högskolor och forskare, både nationellt och internationellt. Här kan du vara med och stärka vår ställning när innovation ska gå från forskning till marknad.

Vi har som ambition att klara av fler spännande projekt varför vi nu söker fler systemutvecklare till vårt team.

Som utvecklare hos oss kommer du att jobba med mjukvaruutveckling, oftast i agila projekt. Du får arbeta i en innovativ arbetsmiljö där kommunikation och problemlösningsförmåga tillhör vardagen. Vårt erbjudande omfattar ofta helhetsåtaganden från idé till färdig produkt där vi är designpartner till våra kunder/samarbetspartners. Våra kunder är allt från stora företag till startup-företag. För att vi ska kunna tillmötesgå deras förfrågningar på bästa sätt så arbetar vi ibland ute hos våra kunder i deras team och ibland från vårt kontor. Som utvecklare ansvarar du för att leverera och kontinuerligt förmedla dina resultat.

Vi söker dig som har arbetat professionellt som utvecklare/programmerare i några år.

Som person tror vi att du är analytiskt lagd, lösningsorienterad och resultatdriven. Du är kvalitetsmedveten och har förmågan att gå i mål med dina projekt. Du har ett öppet sinne för verktyg och tekniker och håller dig uppdaterad om vad som händer inom ditt område. Vidare trivs du med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har intresse för att lära dig nya tekniker, lösa problem och ta initiativ. Du delar vårt intresse för teknik och delar gärna med dig av dina kunskaper. Och viktigast av allt… du älskar att programmera!

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där dina åsikter värdesätts och din insats är viktig för företagets framgång. Den familjära känslan är stor och du jobbar nära ledningen. Här får du möjlighet att vara med och påverka i vilken riktning du vill utvecklas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Nordforce. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel, 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ett urval av
våra kunder

Vår goda branschförståelse gör oss till en trygg och pålitlig partner till våra kunder såsom kandidater.