Rekrytering &
Headhunting inom IT

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom IT.

Anlita Jobway IT
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

IT-tekniker
Stockholm  2018-08-20

STAPLES är i grunden ett amerikanskt företag med över 75.000 anställda världen över. För två år sedan förvärvade STAPLES det svenska IT-företaget Connect. Vi finns på tio orter i Sverige och är etablerade i hela norden. STAPLES Connect är en IT-leverantör som tillhandahåller IT-tjänster inom bl.a. print, dokumenthantering och visuell kommunikation. Idag har vi ca 200 anställda och omsätter 300 miljoner kronor per år. Huvudkontoret har vi i Göteborg, där vi är en av dem absolut största inom våra affärsområden. Nu vill vi bli expandera kraftfullt i Stockholm och söker därför dig som vill bli vår nästa;

IT-Tekniker

Som IT-Tekniker kommer du att arbeta med många varierande uppdrag ute hos våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med installation, underhåll, felsökning och reparation i kunders IT-infrastruktur.

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett brinnande intresse för teknik så som Data, Tele, Larm, El, Media, TV, Motorer, samt är intresserad av att följa teknikutveckling i allmänhet. Som person är du engagerad, noggrann och ansvarstagande i ditt arbete, samtidigt som du är social och trivs ute hos kunderna. Vidare bör du vara lösningsorienterad och kunna ta egna initiativ för att lösa problemet på bästa sätt. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stapels med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner, 08-520 01 743. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Konstruktör inom Mekanik
Stockholm  2018-07-31

JFD expanderar och behöver nu förstärka kontoret på Rindö med en Mekanikkonstruktör!

Vi erbjuder dig möjligheten att vara en del av vårt team inom mekanikkonstruktion på ett internationellt företag i tillväxt.  Du ges förmånen att jobba på en arbetsplats som är belägen i en fantastisk skärgårdsmiljö på Rindö, invid Vaxholm med närhet till hav, natur och båtliv. Du kommer att tillhöra ett positivt, kompetent och sammansvetsat team på 15 personer med stort båtintresse. Här har du möjlighet att arbeta med hela produktutvecklingsprocessen från design, tillverkning, testning till installation i våra farkoster. Vidare har vi goda anställningsförmåner för våra medarbetare.

Vi söker
I rollen som mekanikkonstruktör kommer du att arbeta med konstruktion och ritningsframtagning av både detaljkomponenter samt systemkonstruktion. Framtagning av teknisk dokumentation på både svenska och engelska är en central del i konstruktionsarbetet, där kontakten med moderbolaget i Skottland blir mer och mer omfattande. Du planerar och utför egna verkstadsprover av konstruktioner och system samt stöttar vid installation av dessa

För att lyckas i rollen är du en mekanikkonstruktör med teknisk högskolekompetens. Du brinner för produktutveckling och är van att arbeta i projektform. Vidare har du stor erfarenhet av Solid Works eller liknande CAD system. Därtill har du goda kunskaper inom olika bearbetningstekniker exempelvis genom svarvning, fräsning, och bockning. Analytisk förmåga för hållfasthets-, FEM och livscykelanalyser är mycket meriterande.

Som person är du självgående, ansvarstagande, strukturerad/noggrann, lösningsorienterad, stresstålig och kommunikativ. Du har lätt att samarbeta och trivs med att arbeta i team och kan hantera en varierande arbetsmiljö. Du tycker om att tillsammans med personal i produktionen arbeta fram förbättringar och medverka vid införandet av dessa. Tidigare erfarenhet av konstruktion för marina applikationer är mycket meriterande.

JFD Sweden AB

I mer än 10 år har JFD Sweden AB byggt och utvecklat marina specialfarkoster. Flaggskeppet är en över 10m lång snabbgående motorbåt som kan färdas både på och under ytan.

JFD Sweden är ett bolag i gruppen JFD som är ett helägt dotterbolag till James Fisher Marine Services Ltd. JFD i Glasgow har i 30 års tid levererat ubåtsräddningsutrustning till mer än 20 länder på fem kontinenter.

Våra produkter är fyllda med innovativ teknik och mängder med anpassade mekaniska lösningar för att klara miljön i undervattensläge. Skrov byggda i kolfiber, dieselmotor/vattenjet, litiumbatterier/trustrar, hydraulik, pneumatik samt en sofistikerad navigation och informationssystem. Produkterna säljs främst på export. Vi är lokaliserade på Rindö Marines varvsområde nära färjeläget mot Vaxholm.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar JFD Sweden AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner, tel 08 520 01 743. Skicka din ansökan till madeleine.axner@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Tellox söker testledare
Stockholm  2018-08-31

Om Tellox

Tellox styrka ligger framförallt i vår erfarenhet. Våra konsulter har många års erfarenhet av att arbeta med kunder inom finansbolag och inom IT-branschen. Vår samlade erfarenhet ger oss en trygghet i vårt dagliga arbete och påvisar vår kunskap om finans- och IT-branschen. Anlitar man en konsult har man tillgång till hela teamets samlade kompetens och kunskap. Vill du vara en del av ett erfaret gäng där du får komma med egna idéer och komplettera oss med dina kunskaper?

Tellox söker nu en testledare för att förstärka vårt utbud av tjänster till våra kunder. Tellox jobbar med kunder såsom Swedbank, Santander Consumer Bank, Nordea Finans, Handelsbanken och DNB.

Som testledare kommer du arbeta med att hjälpa Tellox kunder att kvalitetssäkra IT lösningar för leasing, lån och avbetalning. I din roll tar du fram acceptanstestkriterier, testplanering, testuppföljning, rapportering, riskbedömningar och utarbetar beslutsunderlag för godkännande av leverans och leder ett testteam av varierande storlek. I det fall uppdraget innefattar genomförande av tester har du inga problem att även ta dessa uppgifter.

Testarbetet kan vara system- och systemintegrationstester eller acceptanstester. Tjänsten passar dig som gillar att ha ett stort inflytande över vad du gör, få möjlighet att bidra med dina kunskaper och alltid arbeta med relevanta projekt som ger direkt affärsnytta.

 

Vi söker dig som är en bra ledare med god kommunikationsförmåga. Du vill leda ditt team enligt de mål som sätts upp tillsammans med projektledaren och kunden. Du har ett strukturerat arbetssätt och erfarenhet av att forma och leda testarbete. Du har ett brinnande intresse för mjukvarutest. Du är en person med god social förmåga, professionell i din yrkesroll samt gilla både IT och verksamhet. 

Som person är du någon som trivs att jobba på det lilla och förtroliga bolaget och som aldrig blir klar med att lära sig/lära ut nya saker. Du är lösningsorienterad, nyfiken och noggrann i ditt sätt att arbeta. 

För att gå vidare i processen har du:

 •          Högskoleutbildning eller motsvarande 
 •          Goda kunskaper i olika testmetoder och testverktyg 
 •          Erfarenhet av testledning inom Bank/Finans och gärna inom produkterna leasing, avbetalning och lån
 •          Erfarenhet av testarbete i agila och iterativa systemutvecklingsprojekt
 •          ISTQB-certifiering 
 •          Gärna erfarenhet av både manuella och automatiserade tester
 •          Gärna erfarenhet av kravfångst
 •          Flytande svenska & engelska i både tal och skrift

Som konsult på Tellox erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos Tellox kunder. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter inom ett växande och lönsamt konsultföretag. Vi tror på frihet under ansvar och balans mellan arbete och fritid. När Tellox gör bra resultat utgår resultatbonus till alla medarbetare. 

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Tellox med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarige Viktor Björksell, tel 0700-621 260. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Informationssäkerhetskonsult
Stockholm  2018-07-23

Netsecure är ett IT-säkerhetsbolag som erbjuder konsulttjänster, tekniska lösningar/produkter samt övervakningstjänster via deras SOC. Vi satsar på IT-säkerhet och Informationssäkerhet med syfte att ta erfarenhet och kompetens till nästa nivå och bli Sveriges ledande IT-säkerhetsspecialist.

Netsecure ägs av personalen och vårat huvudkontor ligger i Kista.

Vi växer och söker ytterligare en Informationssäkerhetskonsult

Som Informationssäkerhetskonsult kommer du vara ansvarig för uppbyggnad och underhåll av Netsecure´s SOC. Du kommer också utföra kontinuerlig omvärldsbevakning för våra kunder och vara en mentor som dina kollegor kan vända sig till. Du kommer jobba med direkt kundkontakt där du får åka ut till våra kunder och informera om vad som händer på säkerhetsfronten.

Arbetet kräver att du har 3 års erfarenhet av att arbeta som konsult och med liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har arbetat med informations och IT-säkerhet tidigare.
Samt att du har kunskap om operativsystem, scripting, Switching/Routing och olika säkerhetsprodukter är också viktigt. Att du har körkort och kan kommunicera i tal och skrift på Svenska, Engelska är ett krav.

Akademisk examen inom IT t.ex. systemvetenskap är meriterande.

Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter och varierande arbetsuppgifter. Vi är ett ungt, växande företag med korta beslutsvägar. Vi har fina förmåner och gemensamma event för våra anställda och vill att du ska trivas som anställd hos oss!

Med hänvisning till vår verksamhet och våra kunder, genomför vi bakgrundskontroller och kommer begära registerutdrag från Polisen för alla som vi anställer.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Netsecure med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Julia Olofsson 08 510 662 00. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Fullstack-utvecklare till VINA
Stockholm  2018-07-18

Vina AB är ett konsultbolag med kunder främst inom bank, finans och offentlig sektor. Konsulterna arbetar med verksamhetsutveckling, lösningsarkitektur och systemutveckling. Bolaget bildades 2010 och har sedan dess haft en stabil kundkrets inom flertalet verksamhetsområden.

Konsulterna på företaget är engagerade och målmedvetna och har ett stort intresse för programmering, IT och teknik. De brinner för att skapa lösningar som maximerar kundnyttan och utvecklar den egna kompetensen. För att ge sina kunder de bästa förutsättningarna arbetar företaget i nära samverkan med specialister inom sitt partnernätverk, för att främja kvalitativa lösningar och en utvecklande arbetsmiljö för kunder och medarbetare.

Vina AB är nu i en expansionsfas och söker därför en kompetent fullstack-utvecklare!

Tjänstebeskrivning

I denna tjänst kommer du att arbeta som konsult ute hos någon av våra kunder. Som medarbetare hos oss ges du möjlighet att arbeta över ett brett teknikområde då uppdragen varierar både i längd och efterfrågad kompetens. Företaget eftersträvar att dina intressen och önskemål om uppdrag ska beaktas för att säkerställa nöjda kunder och nöjda medarbetare. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad, har ett agilt arbetssätt samt kan arbeta prestigelöst och kommunicera dina kunskaper med kunder och kollegor.

Kvalifikationer

 •         3–5 års erfarenhet som systemutvecklare
 •         MS-SQL
 •         C#
 •         WebAPI
 •         Angular
 •         React
 •         Scrum eller Kanban

 

För att lyckas i rollen är du en resultat- och målinriktad person som drivs av att jobba med utveckling där din insats har avgörande betydelse. Som person är du proaktiv i ditt sätt att arbeta och fokuserad på att finna lösningar för att uppnå bästa resultat. Rollen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska.

Hos Vina AB läggs stor vikt på din kompetensutveckling och skapandet av en talangfull och inspirerande arbetsgrupp där alla har lika stora möjligheter att göra sin röst hörd, påverka visioner och mål samt bidra till att bygga framtidens företag. För Vina AB är det viktigt att alla får vara med att bidra till, och dela på, framgångarna.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö på ett mindre bolag med stora utmaningar och möjligheter. Du kommer till ett motiverat, kreativt företag med korta beslutsvägar vilket gör att vi får möjlighet att påverka uppdraget från första stund!

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar VINA med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarige Viktor Björksell, tel 0700-621 260. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Tellox söker systemutvecklare
Stockholm  2018-07-20

Om Tellox

Tellox styrka ligger framförallt i vår erfarenhet. Våra konsulter har många års erfarenhet av att arbeta med kunder inom finansbolag och inom IT-branschen. Vår samlade erfarenhet ger oss en trygghet i vårt dagliga arbete och påvisar vår kunskap om finans- och IT-branschen. Anlitar man en konsult har man tillgång till hela teamets samlade kompetens och kunskap. Vill du vara en del av ett erfaret gäng där du får komma med egna idéer och komplettera oss med dina kunskaper?

Tellox söker nu en systemutvecklare för att förstärka vårt utbud av tjänster till våra kunder. Tellox jobbar med kunder såsom SG Finans, Santander Consumer Bank, Nordea Finans, Handelsbanken och DNB.

Som systemutvecklare kommer du arbeta med att hjälpa Tellox kunder att kvalitetssäkra IT lösningar för leasing, lån och avbetalning. Du kommer ingå i ett team av systemutvecklare och arbeta med krav, lösningsförslag, utveckling och test för leasingsystem. 

Tjänsten passar dig som gillar att ha ett stort inflytande över vad du gör, få möjlighet att bidra med dina kunskaper och alltid arbeta med relevanta projekt som ger direkt affärsnytta.

Vi söker dig som vill förvalta och supportera leasingsystem. Du har ett strukturerat arbetssätt. Du har ett brinnande intresse för våra kunders verksamhet och förstår bokföring. Du bör vara en person som gillar att samarbeta, vara professionell i din yrkesroll samt gillar både IT och verksamhetskunnande.

Som person är du någon som trivs att jobba på det lilla och förtroliga bolaget och som aldrig blir klar med att lära sig/lära ut nya saker. Du är lösningsorienterad, nyfiken och noggrann i ditt sätt att arbeta. 

För att gå vidare i processen har du:

 • Högskoleutbildning eller motsvarande 
 • Goda kunskaper i programmering/systemutveckling
 • Flytande svenska & engelska i både tal och skrift
 • Bra om du har kunskap om Cobol, Linux och SQL.
 • Vi arbetar i en ”modern miljö” med isCobol, IDE och c-tree 

Som konsult på Tellox erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos Tellox kunder. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter inom ett växande och lönsamt konsultföretag. Vi tror på frihet under ansvar och balans mellan arbete och fritid. När Tellox gör bra resultat utgår resultatbonus till alla medarbetare. 

 

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Tellox med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarige Viktor Björksell, tel 0700-621 260. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Ett urval av
våra kunder

Vår goda branschförståelse gör oss till en trygg och pålitlig partner till våra kunder såsom kandidater.