Rekrytering &
Headhunting inom IT

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom IT.

Anlita Jobway IT
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Fullstack-utvecklare med fokus på Frontend
Stockholm  2018-03-14

Vi utvecklar och marknadsför en helsvensk, stabil, högteknologisk integrationsplattform som fungerar som ett tekniskt nav i både militära och civila sammanhang.

Xware AB har sedan grundandet år 1991 arbetat med programvaruutveckling med inriktning mot datasäkerhet, datakommunikation och systemintegration. 

Vi söker nu en

Full stack utvecklare med fokus på frontend

Tjänstebeskrivning
I denna tjänst kommer du att arbeta som systemutvecklare i vårt utvecklingsteam men även i nära kontakt med våra kunder. Du kommer att arbeta med utveckling av Xwares produkter inom datakommunikation och integration och vara involverad i både design och implementation av våra integrationslösningar. Som utvecklare hos oss ges du möjlighet att arbeta över ett brett teknikområde, från nätverksprotokoll till SQL-databaser. Vi arbetar huvudsakligen i C# mot framför allt Windows- och Unixmiljö. Du kommer också att ha en aktiv roll i bevakningen av teknikutveckling och aktuella standarder i planeringen för produkternas framtida utveckling.

Kvalifikationer
Du har högskole- eller civilingenjörsexamen inom för tjänsten relevant område eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Vi tror att du har god kunskap och stort intresse av utveckling av komplexa system i C#, .NET och vi ser gärna att du tidigare har arbetat med produktutveckling. Givetvis har du mycket god programmeringsvana och vi förutsätter att du är en strukturerad problemlösare.
Vi ser positivt på om du har tidigare erfarenhet av datakommunikation/datasäkerhet och vill utvecklas inom området. Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande områden:

 •  C#, .NET
 •  Websocket
 •  GUI - gränssnittsutveckling
 •  Angular/jQuery
 •  TypeScript
 •  HTML, CSS, javascript

 

För att lyckas i rollen är du en resultat- och målinriktad person som drivs av att jobba med utveckling där din insats har avgörande betydelse. Som person är du proaktiv i ditt sätt att arbeta och fokuserad på att finna lösningar för att uppnå bästa resultat. VI värdesätter om du trivs med att jobba självständigt men att du också tycker om att samarbeta med kompetenta och trevliga kollegor. Rollen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska.


Vi erbjuder dig en utmanande och en flexibel tjänst i en modern arbetsmiljö. Du får arbeta i ett motiverat och kreativt team med korta beslutsvägar där vi strävar efter att utvecklas och ha roligt tillsammans på jobbet.

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten? I denna rekrytering samarbetar Xware med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvarar av Nahom Maasho, +46 (0) 8 - 520 017 43. Skicka din ansökan till nahom.maasho@jobway.se snarast, urval sker löpande.


.NET-utvecklare
Stockholm  2018-03-08

Webbyrån Awave startades i stockholm 2007 och har sedan dess utfört mer än 200 projekt åt kunder från skilda branscher.

Vi har ett vältrimmat professionellt konsultteam på 23 personer, med brinnande intresse och verifierad förmåga att driva och genomföra projekt effektivt med mycket hög kvalitet.

Awave AB är en webbyrå som erbjuder helhetslösningar, från responsiv webbdesign till programmering, både front-end och back-end, av webbplatser i bl.a. Wordpress och Drupal.

Som team så älskar vi att hjälpa våra kunder att få sina visioner förverkligade, med detaljkärlek, områdesexpertis och ett innerligt intresse för webbutveckling, SEO och CMS.
Välkommen in till vår värld, välkommen till Awave!

Arbetsuppgifter

För att lyckas i rollen är du erfaren i .Net miljö. För det mesta kommer du att arbeta in house, men arbete ute hos kund kan också bli aktuellt. Vidare innebär arbetet en kombination av front-end och back-end programmering.  

Krav
- Flerårig professionell erfarenhet av webbutveckling från design till färdig site.
- Programmerar i C# och behärskar EPIserver.
- Är motiverad och har ett starkt eget driv.
- Du har arbetat med Git, SVN eller likande.
- Vill ha kul på jobbet!
- Har ett brinnande intresse för Webbutveckling
- Har god analytisk förmåga och behärskar svenska och engelska i tal och i skrift.
- Det är meriterande om du jobbat med E-handelslösningar och betallösningar.

Vi lägger stor vikt vid att du kan ta väl avvägda egna initiativ, din samarbetsförmåga samt kunna förstå kundens önskemål och behov. Du kommer jobba som konsult i ett team och tillsammans utvecklar ni webbplatser och löser de utmaningar och problem ni ställs inför. 

Vi erbjuder dig
En spännande arbetsmiljö med utmaningar i ett företag som expanderar och där det händer mycket. Vi arbetar med korta beslutsvägar och där du direkt får ta ett ansvar och möjlighet att påverka från första stund. Du kommer att jobba i många spännande projekt som ofta är omtalade i media och med teknik som ligger i framkant. Som anställd hos Awave har du tillgång till friskvård, flextid och personalbil. Du arbetar i en öppen miljö med kontor i Stockholm. Att ha kul på jobbet är en grundregel vi strävar efter, Afterwork är för oss snarare en regel än ett undantag.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho, tel 08 520 01 743  eller Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Fullstack med fokus på frontend
Stockholm  2018-03-08

Vi är konsulter med gedigen erfarenhet inom systemutveckling, systemförvaltning, kravanalys och databasmodellering. Vi åtar oss specialistuppdrag med inriktning på SQL Server, .NET, EPiServer och SSIS. Vi brinner för vårt arbete och ser till att, tillsammans med dig som kund, skapa en effektiv IT-miljö. Som konsulter trivs vi med att samarbeta i projekt och är mer lagarbetare än individualister. Vi kan de mest förekommande projektmodellerna så som till exempel RUP och Scrum och är vana att jobba agilt. Mainpipe har konsulter med lång erfarenhet inom IT och ligger kompetensmässigt i absolut framkant.

 

Mainpipe expanderar och söker nu en fullstack-utvecklare med fokus på frontend.

Arbetsbeskrivning
Som utvecklare hos Mainpipe kommer du att arbeta med utveckling inom .NET. Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra utvecklare i team men även självständigt med egna delar av systemen. Vidare jobbar du nära slutkund och det är därför viktigt att du är kundfokuserad och kan se affärsnyttan i det som du utvecklar. Arbetet sker ute hos kund.

Kvalifikationskrav

 • Minst 5 års erfarenhet av systemutveckling  professionellt (C#, ASP.NET)
 • SQL/T-SQL
 • HTML
 • JavaScript
 • JQuery
 • Flytande svenska i tal som skrift 
 • Har du även kunskaper inom andra webbramverk så är det mycket meriterande

Som person är du social, driven och duktig på att se helheten i arbetet. Du trivs med att arbeta brett och har lätt för att lära dig nya tekniker. Vidare är du en lagspelare som trivs att arbeta med kollegor samtidigt som du är lyhörd inför andras kunskap och synpunkter.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete med bra villkor och väldigt mycket frihet. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar MainPipe med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarige Nahom Maasho, tel 08-52001743. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Javautvecklare till Gävle
Gävle  2018-03-08

Knowit AB (publ) är ett konsultbolag som, inom den allt snabbare digitaliseringen, skapar unika kundvärden genom att erbjuda gränsöverskridande leveranser från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Knowit består av cirka 2 000 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Estland, Finland, och Tyskland. Knowit AB (publ) är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.

Vi söker Java utvecklare till Gävle

Knowit i Gävle behöver förstärkning. Vi erbjuder en snabbrörlig, rolig och trygg arbetsplats med utpräglad laganda.

Du kommer att jobba som utvecklare för olika kunder. I många uppdrag jobbar du på plats tillsammans med kunden och ibland i projekt som är placerade på vårt kontor i Gävle.

Du behöver ha god erfarenhet av Java och självklart gillar du att utveckla system av hög kvalité och jobba i team. Arbetsuppgifterna varierar men det är en fördel om du har erfarenhet av Spring och/eller andra ramverk. Vi tror också att du gillar test och att arbeta enligt testdriven utveckling eller andra metoder som bidrar till hög kvalité. I ditt arbete utmanas du av svårlösta problem och löser dem med hjälp av din erfarenhet och ditt kreativa tänkande.

Vi vill att du talar och förstår svenska, har högskoleutbildning eller motsvarande och har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet.

Varför inte ta denna möjlighet? Förutom att erbjuda dig riktigt bra villkor kommer du att få möjlighet att ta ansvar för såväl kundrelationer som utvecklingen av Knowits verksamhet i Gävle.

 

Din bakgrund

Minst 5 års erfarenhet som systemutvecklare inom Java

Spring (i synnerhet Spring Boot)

Maven

Docker

Linux

Javascript (gärna ramverk som React, Redux, AngularJS)

Scrum, kanban eller annan agil arbetsmetod

REST

SQL och databas (Postgres eller Oracle)

Continous Delivery

 

Personlighet

Som person är du nyfiken, utåtriktad och ansvarstagande. Du är kreativ och sporras av att utveckla nya och befintliga relationer. För dig är kunskap viktig och du tycker om att dela med dig av den.

Har du dessutom ett affärssinne som du kombinerar med förmåga att skapa kundnytta så passar du väl in hos oss på Knowit.

 

Du talar och skriver flytande svenska

 

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig 2000 erfarna och högpresterande medarbetare som verkar i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland och Tyskland. Vår kundbas är mycket stark och möjligheterna till utmanande, utvecklande och varierande uppdrag är mycket stor.

 

Trots vår storlek är vi organiserade i mindre och affärsdrivande enheter som är Nära i allt det vi gör. Det innebär att vi är flexibla och kan fatta snabba beslut som kommer dig till godo. I allt ifrån lön till utvecklingsmöjligheter.

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Knowit med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho 08-520 017 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Utvecklare till HA Ventilation AB
Stockholm  2018-04-10

HA Ventilations företagshistoria Företagets historia sträcker sig tillbaka till i början av 1960-talet i Vagnhärad. Där drev “Turebergs-Kalle” tillverkningsindustri med bl.a. tillverkning av ventilationsaggregat av märket “Ventzer”. Man tillverkade också egna fläkthjul och kåpor samt kamflänsbatterier.

Man bedrev även yrkesskoleverksamhet i lokalerna. Verksamheten sysselsatte omkring 50 personer. I slutet av 1960-talet döptes bolaget om till HA Ventilation AB.
Under -70 och -80-talet bedrevs entrepenadverksamhet med bl.a. Stockholms läns landsting och Stockholms Idrottsförvaltning som stora beställare. 

Nuvarande ägare och ledning övertog ansvaret för verksamheten i oktober 1997. I januari 1999 flyttade hela verksamheten dvs verkstad och kontor till Hardemogatan, Bandhagen i södra Stockholm.

 

HA Ventilation är i en digitaliseringsfas och söker nu en duktig Frontend-utvecklare:

Krav och meriter:

 •          1-2 års erfarenhet som utvecklare
 •          HTML5, JavaScript och meriterande är att ha jobbat med CSS, Bootstrap och jQuery
 •          Som person ser vi gärna att du är nytänkande och driven.
 •          B-körkort
 •          Svenska och engelska i tal och skrift
 •          Social som kan jobba i team men även klarar av att jobba självständigt.

För att lyckas i rollen är du välstrukturerad och metodisk. Du gillar att jobba effektivt mot mål och är kvalitetsmedveten. Som person är du trygg i dig själv och din roll som utvecklare med god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Vidare är du en person med ambitioner och ett genuint intresse för att hålla dig uppdaterad i takt med teknologins utveckling.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Viktor Björksell, tel 08 520 017 52. Skicka din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Second-Line Support
Stockholm  2018-03-14

Vi på L.E.B är bra på stora systemlösningar för fastighetsadministration. Vi gillar det eftersom fastighetsbranschen utvecklas kraftigt just nu, systemanvändarna ställer allt högre krav och IT-tekniken rör sig framåt i snabb takt. Vårt fokus är fastighetsförvaltningen hos de allra största verksamheterna i Sverige – både statliga, kommunala och privata. Vi jobbar med långa kundrelationer och har ett konstant behov av att själva ta fram nya lösningar och dessutom följa med våra kunders nya behov.

Våra värdeord stavas BITS - Betydelsefull, Inkluderande, Transparent, Smart. Med det menar vi att det du gör har betydelse, våra kunder är betydelsefulla. Vi inkluderar personer med olika bakgrund i vårt företag, vi inkluderar våra kunder i vår utvecklingsprocess och systemet inkluderar många olika rutiner i samma lösning. Vi är transparenta och ärliga mot våra kunder, liksom produkten ska vara transparent och tydlig. Vi gör inte bara användarvänliga system utan användarsmarta system, ett snäpp bättre alltså.

Till vårt kontor i Johanneshov söker vi nu en
Systemintresserad Second-Line support

Som Second-Line support hos L.E.B tar du emot frågor och beställningar. Eftersom våra kunder oftast löser vanliga användarfrågor själva via sina Super Users, fungerar vi som Second Line Support, vilket innebär mer komplex felsökning och utredning i produktfrågor. I många fall är det nya frågeställningar som måste lösas, vilket görs både individuellt och i grupp. I arbetet ingår att dokumentera hur nya lösningar byggs så att de går att återanvända med hög kvalitet. Inom gruppen kundtjänst fördelas arbetet så att vi alltid är nåbara vardagar 8-17.

För att lyckas i rollen ser vi att du tidigare har arbetat med systemförvaltning eller annan expertroll inom fastighetssystem, ekonomisystem eller andra tyngre verksamhetssystem. Vi ser även att du har ett intresse för system och IT-teknik samt är van vid att tänka lösningar för större verksamheter.

Som person bör du vara bra på att lyssna, analysera, rådfråga andra, jobba strukturerat och uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Allmän serviceanda och noggrannhet är också viktiga personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig en familjär stämning med en blandning av nyanställda och de som jobbat väääldigt länge. Vi är ett stabilt bolag som har funnits sedan 1990. Vi sitter i nya lokaler nära Globen. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom IT-teknik, projektmetodik och fastighetsförvaltning. Vissa delar hos oss är väl inarbetade och fungerar bra, andra delar får du vara med och forma, i både verksamhet och produkt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar L.E.B med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten, tel. 08 511 617 45. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ett urval av
våra kunder

Vår goda branschförståelse gör oss till en trygg och pålitlig partner till våra kunder såsom kandidater.