Rekrytering &
Headhunting inom IT

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom IT.

Anlita Jobway IT
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Systemutvecklare till Carismar
Stockholm  2017-12-17

Vi växer i en rasande takt och behöver dig som vill hjälpa oss leverera världens bästa e-handelsplattform. Med över 10 år i branschen kan vi med stolthet säga att vi hjälpt många e-handlare att nå framgång med både vår teknik och kunskap. På Carismar älskar vi innovation och ser till att alltid ligga i framkant för att imponera på våra kunder. Carismars e-handelsplattform är utvecklad tillsammans med några av Sveriges största e-handlare och anpassas efter behov. Som fullservice e-handelsbyrå hjälper Carismar idag 20 st e-handlare att växa och utvecklas.  Exempel på kunder är Bubbleroom, Tidningskungen, MaxGaming, Zoovillage, Porsche och DMRetro.

Vi växer kraftigt och vill därför förstärka vårt team med en systemutvecklare!

Arbetsbeskrivning
Som utvecklare hos Carismar kommer du att arbeta med utveckling för EPiServer och inom ASP.NET. Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra utvecklare i team men även självständigt med egna delar av systemen. Vidare jobbar du nära slutkund och det är därför viktigt att du är kundfokuserad och kan se affärsnyttan i det som du utvecklar. Arbetet sker inhouse men kan också innebära besök ute hos kund vid tillfälle.

Kvalifikationskrav
- Minst 3 års erfarenhet av systemutveckling  professionellt (C#/.NET)
- MS SQL/T-SQL 
- Flytande svenska i tal som skrift 
- Har du även kunskaper inom open-source webbramverk som Angular är det mycket meriterande

Som person är du social, driven och duktig på att se helheten i arbetet. Du trivs med att arbeta brett och har lätt för att lära dig nya tekniker. Vidare är du en lagspelare som trivs att arbeta med kollegor samtidigt som du är lyhörd inför andras kunskap och synpunkter.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete med bra villkor i nyrenoverade lokaler vid Zinkensdamm på Södermalm. För att arbetet ska utföras på bästa möjliga sätt erbjuder vi dig att välja dina egna hårdvaror att arbeta med och ett gäng roliga kollegor som gillar att hitta på saker både på och utanför jobbet.

Välkommen med din ansökan!


Nyfiken och lösningsorienterad utvecklare
Stockholm  2017-12-17

Nordforce Technology är ett mindre konsultbolag i södar Stockholm. Vi erbjuder våra kunder helhetsåtagande inom produktutveckling där det är vanligt att både mjuk- och hårdvaruutveckling ingår. Vi lägger stor vikt på hållbarhet, kvalitet och användarvänlighet. Att arbeta hos oss innebär ett stort ansvarstagande och du får möjligheten att utvecklas som konsult i ordets rätta bemärkelse och bidra till att skapa värden för våra kunder i komplexa frågor. Kunskapsdelning och gemenskap är i fokus hos oss och våra erfarenheter tillsammans skapar en bred kunskapsbas.

 

Vår expertis finns inom telekom, embedded, medtech och hälsovård. Vi bedriver även ett nära samarbete med högskolor och forskare, både nationellt och internationellt. Här kan du vara med och stärka vår ställning när innovation ska gå från forskning till marknad.

Vi har ambition att klara av fler roliga projekt och söker nu en;

Systemutvecklare


Som utvecklare hos oss kommer du att jobba med mjukvaruutveckling i olika former. Vårt arbete omfattar ofta helhetsåtaganden från idé till färdig produkt där emellanåt även hårdvarunära programmering ingår. Våra kunder verkar i de flesta branscher, allt från stora telekom- och läkemedelsföretag till mindre startup-företag. För att vi ska kunna tillmötesgå deras förfrågningar på bästa sätt så arbetar vi ibland ute hos våra kunder i deras team och ibland hemma på vårt kontor. Nordforce strävar alltid efter att leverera en förstklassig yrkeskunskap och att kunderna som anlitar oss alltid ska kunna lita på att vi gör allt för att deras projekt ska bli framgångsrikt.

Vi söker dig som har arbetat som utvecklare i minst två år. Vi ser gärna att du har en relevant högskoleutbildning och att du har erfarenhet av Java eller objektorienterad systemutveckling. Vi vill även att du har kunskap inom databashantering, webservices och kommunikationsprotokoll samt erfarenhet av agil utveckling och arbete i Windows- och Linuxmiljö. Extra plus om du har arbetat med olika Javascriptbibliotek som t.ex. Angular och Bootstrap.  

Att växla mellan att jobba som konsult och inhouse är något som du tycker känns som en spännande möjlighet, och för att trivas hos oss så tror vi att du har lätt för att lära dig nya tekniker. Du gillar att jobba i team, tar egna initiativ och delar gärna med dig av dina kunskaper. Det absolut viktigaste är dock att du brinner för teknik och att du inte bara ser utveckling och programmering som ett levebröd utan även har ett stort intresse för det.

Här blir du erbjuden möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor och där du får arbeta brett med många olika saker – och att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det verkligen behövs. Varje år avsätter företaget en del av budgeten för att jobba med "Do Good- projekt" där vi arbetar utan ersättning eller till ett förmånligt pris. Med dessa projekt bidrar vi till "att göra världen lite bättre". Några av projekten hittills; stöd för forskning kring spelberoende, förbättrad behandling för Parkinsons sjukdom, bättre vård för nyfödda barn i utvecklingsländer samt ett projekt inom cirkulär ekonomi som går ut på smartare produktdesign för att spara på naturens resurser.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Nordforce Technology med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringsansvarig Nahom Maasho, tel 08-5200 17 43. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Tech lead till innovativt e-handelsbolag
Stockholm  2017-12-17

Hubia AB är ett nystartat företag inom e-handel. Just nu arbetar vi för fullt med lansering av ett modernt nätapotek. För närvarande djupdyker vi i framtidens kunderbjudande, slagkraftigt sortiment och en infrastruktur för inköp, marknadsföring, kundstöd, lager, logistik och affärsteknik. Nu samlar vi ihop de tjugo sista årens utveckling inom digital handel för att bygga någonting riktigt bra. Bakom Hubia står Axfood, Novax och e-handelsentreprenörerna Kim Persson, Johan Bergenheim och Henrik Patzer.

Vi som arbetar på Hubia älskar e-handel. Vi bygger digitala tjänster och kundupplevelser som skapar känslor av glädje, smidighet och enkelhet. Vi drivs av att göra det lilla extra och i slutändan förbättra och förenkla vardagen för alla.

Är det här din värld också, vill vi gärna höra av dig!

 Tech lead till nystartat e-handelsbolag med stora framtidsplaner

Vill du vara med och bygga framtidens e-handel och samtidigt bidra till en friskare värld? Just nu arbetar vi på Hubia för fullt med lanseringen av ett nytt och modernt nätapotek.

 Vi söker en ambitiös tech lead som ska vara med och bygga ett vasst team och systemstöd för framtidens digitala kundupplevelse.

 

Huvudsakliga uppgifter

 •         Utveckla och upphandla nödvändiga verktyg för e-handel (e-handelsplattform, affärssystem)
 •         aktivt söka, utvärdera och tillämpa ny teknik för webbutveckling och digitala affärer

 

Din Profil

 •         Passion för programmering och systemdesign
 •         Gärna högre utbildning inom systemutveckling
 •         3-5 års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare
 •         Erfarenhet från e-handelsföretag och ingående systembehov
 •         Van vid arbetsmetoder för systemutveckling och dev ops
 •         PHP/LAMP/Open Stack, Web APIs/integration
 •         Meriterande är Magento 1/2

 

Personlighet

 •         Ambitiös och passionerad utvecklare/programmerare
 •         Stort intresse för produktivitet och hur en grupp utvecklare ska samarbeta
 •         Intresse för digitala affärer och moderna kundvänliga gränssnitt
 •         En vilja att växa och utvecklas som ledare, i en startupmiljö

 

Du erbjuds

 •         en dynamisk och snabbrörlig miljö där ditt bidrag får stort genomslag
 •         stora möjligheter att påverka och bidra i den riktning som du själv vill eller strävar mot
 •         ett program för kompetensutveckling som får dig att växa snabbt och mycket
 •         erfarna arbetsledare som coachar och vägleder
 •         fast lön, friskvårdsbidrag och personalrabatt

 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nahom Maasho tel. 070-320 04 35 eller nahom.maasho@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.  


ServiceNow utvecklare
Stockholm  2017-12-17

GASS – General Assurance & Support Solutions AB är ett företag som grundades 2009 och är inriktat på processer och verktyg inom IT Service Management. Kärnan från starten är kompetens inom IT Service Management med många års erfarenhet. Med högre kompetens och större erfarenheter kan vi till våra kunder ge den höga kvalitet som krävs. Att tillgodose kundens högra krav är en självklarhet för oss på GASS.

Vår  affärsidé

 • GASS skapar en brygga mellan IT och verksamheten hos företag och organisationer.
 • Att skapa flexibla och kundanpassade lösningar inom IT Service Management och den teknik som stöder detta.
 • Vi agerar som företagsarkitekter inom IT och skapar rätt förutsättningar för att kundens egen verksamhet ska bli mer effektiv med högre lönsamhet.

All personal på GASS är erfaren och kompetent genom att de kontinuerligt genomgår utbildning inom de produkter och tjänster som vi arbetar med. Alla som arbetar med konsultation skall vara utbildad inom ITIL då vi anser att det är grunden till vår verksamhet.

Vi söker alltid personer med rätt inställning, känsla och kompetens. Tveka inte att höra av dig om du känner att du har hittat rätt.

Just nu söker vi 1 person som vill vara med och bygga framtiden inom ITSM för Cloud.

ServiceNow utvecklare

Vi ser gärna att du har arbetat med utveckling/förvaltning av något verksamhets- eller affärssystem.

Du är självgående, ödmjuk, driven och ser målet längre fram. Har en grundläggande förståelse för ITIL eller annat processramverk.

Nedan kvalifikationer är några önskvärda områden där du har arbetat eller är på god väg inom.

 •           ServiceNow med helst mer än 2 års erfarenhet.
 •           ITIL eller liknande.
 •           Kompetens inom analys, design och utveckling av komplexa problem.
 •           Kompetens inom JavaScript.
 •           Kompetens och vana att jobba med alla faser av systemutveckling.
 •           Mycket god troubleshooting-förmåga samt resultatdriven.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nahom Maasho tel. 070-320 04 35 eller nahom.maasho@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.  


IT-tekniker till DSolution
Stockholm  2017-12-17

DSolution är ett expansivt och säljdrivet bolag som haft en positiv tillväxt sedan starten 2005. Vi omsätter 140 000 000 kr och är 50st medarbetare. Med en komplett produktportfölj och verklig förståelse för våra kunders verksamhet, levererar DSolution hållbara och konkurrenskraftiga lösningar och produkter från 6st affärsområden. Bolaget har en stark entreprenörskänsla men också en familjär stämning. Nu erbjuds du möjligheten att få vara med och utveckla en verksamhetsgren i ett framgångsrikt bolag. Då företaget ständigt expanderar finns det goda möjligheter till att avancera. Du arbetar tillsammans med andra drivna och kompetenta kollegor som gjort DSolution till ett framgångsrikt företag.                                                    

Vill du bli en av oss?                                                                       

DSolution levererar idag långsiktiga lösningar/produkter inom 6 olika affärsområden:

 • IT
 • Dokumenthantering
 • Telefoni
 • Konferenssystem
 • Kontorsmaterial
 • Kaffe & pauslösningar

 

Just nu söker vi en IT-tekniker 

 

ARBETSUPPGIFTER 

Arbetet som IT-tekniker innebär att du driftsätter IT-leveranser samt utför support plats hos våra kunder. Arbetsuppgifterna varierar beroende på hur stort företaget är. 

Skötsel och underhåll av servrar, infrastruktur, nätverk, system och applikationer är några av de många uppgifterna. Att lösa supportärenden, utföra installationer av applikationer, system och servrar är tillhör också arbetsuppgifterna. 

Du ansvarar för att våra kunder blir nöjda med de tjänster de köper från oss, vilket gör att en hög servicekänsla är viktigt. Just ordet ”serviceminded” är vårt viktigaste ledord i det dagliga arbetet.

 

PROFIL 

 • Du har ca 2-4 års erfarenhet som IT-konsult.
 • Erfarenhet av att arbeta kundnära.
 • Kunskap inom Windows server, Office 365, Exchange.
 • Nätverkskunskap inklusive VLAN och trådlöst.
 • Kunskap inom brandväggshantering och VPN lösningar.
 • Grundläggande SQL kunskaper.
 • Kunskaper om virtualisering (primärt vmware och hyper-v).
 • Du uttrycker dig väl i tal och skrift i både engelska och svenska.
 • Körkort.

 

Personlighetsmässigt tror vi att du är en driven, självgående och konsultmässig person. Vidare är det viktigt att du är flexibel och kommunikativ med förmågan att återkoppla och förklara på ett pedagogiskt sätt.

 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nahom Maasho tel. 070-320 04 35 eller nahom.maasho@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Fullstack med fokus på frontend
Stockholm  2017-12-17

Vi är konsulter med gedigen erfarenhet inom systemutveckling, systemförvaltning, kravanalys och databasmodellering. Vi åtar oss specialistuppdrag med inriktning på SQL Server, .NET, EPiServer och SSIS. Vi brinner för vårt arbete och ser till att, tillsammans med dig som kund, skapa en effektiv IT-miljö. Som konsulter trivs vi med att samarbeta i projekt och är mer lagarbetare än individualister. Vi kan de mest förekommande projektmodellerna så som till exempel RUP och Scrum och är vana att jobba agilt. Mainpipe har konsulter med lång erfarenhet inom IT och ligger kompetensmässigt i absolut framkant.

 

Mainpipe expanderar och söker nu en fullstack-utvecklare med fokus på frontend.

Arbetsbeskrivning
Som utvecklare hos Mainpipe kommer du att arbeta med utveckling inom .NET. Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra utvecklare i team men även självständigt med egna delar av systemen. Vidare jobbar du nära slutkund och det är därför viktigt att du är kundfokuserad och kan se affärsnyttan i det som du utvecklar. Arbetet sker ute hos kund.

Kvalifikationskrav

 • Minst 5 års erfarenhet av systemutveckling  professionellt (C#, ASP.NET)
 • SQL/T-SQL
 • HTML
 • JavaScript
 • JQuery
 • Flytande svenska i tal som skrift 
 • Har du även kunskaper inom andra webbramverk så är det mycket meriterande

Som person är du social, driven och duktig på att se helheten i arbetet. Du trivs med att arbeta brett och har lätt för att lära dig nya tekniker. Vidare är du en lagspelare som trivs att arbeta med kollegor samtidigt som du är lyhörd inför andras kunskap och synpunkter.

Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete med bra villkor och väldigt mycket frihet. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar MainPipe med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarige Nahom Maasho, tel 08-52001743. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ett urval av
våra kunder

Vår goda branschförståelse gör oss till en trygg och pålitlig partner till våra kunder såsom kandidater.