Rekrytering &
Headhunting inom IT

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom IT.

Anlita Jobway IT
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

IT-Supporttekniker
Stockholm  2018-06-11

Telefoni handlar idag om att kommunicera när som helst, var som helst och på vilket sätt som helst. Telefonin ska vara anpassad efter hur NI jobbar. Office Development strävar hela tiden efter att ligga i framkant för att kunna bemöta dagens höga krav på samarbeta, arbeta effektivare, spara tid samt arbeta miljövänligare. För att kunna göra detta på bästa sätt är Office Development en heltäckande och operatörsoberoende aktör.

Vår idé är att tillsammans med kunden skräddarsy lösningar som ger största möjliga nytta utifrån verksamhetens förutsättningar. Tar ansvar genom hela processen vilket gör att ni kan fokusera på er verksamhet. Med vår spetskompetens samt erfarenhet inom telefoni kan ni alltid räkna med bästa resultat och service i världsklass.

Vi söker nu en driven IT-Supporttekniker  

Office Development söker nu en driven IT-supporttekniker med minst en gymnasial utbildning, gärna inom IT/Teknik. Vidare ser vi att du har minst ett års arbetslivserfarenhet inom supportyrket, gärna som Teknisk Support. Alternativt har du arbetslivserfarenhet inom kundtjänst eller något annat serviceyrke och ett stort teknikintresse.

För att lyckas i rollen ska du ha:
- Goda kunskaper av applikationer som ingår i MS Office 2010/13/16
- Grundläggande kunskaper inom Nätverk, TCP/IP, WAN/LAN
- Goda kunskaper av att supportera datorer med Windows 7,8,10
- Goda kunskaper av administration i Active Directory, Exchange, Skype
- Goda kunskaper av Windows server / HYPER-V
- Kännedom om ITIL
- Goda kunskaper att supportera PC & MAC
- Goda kunskaper av hårdvara och kringutrustning
- Erfarenhet av ärendehanteringssystem
- Grundläggande kunskaper i Brandväggar/VPN
- Erfarenhet av telefoni är en merit men inget krav

Vi söker dig som med ett starkt kundfokus som tycker om att ge professionell service. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och nya tekniker. Vidare behöver du kunna anpassa dig efter olika kunders behov för att lösa deras problem. Som person är du glad och social och har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du trivs med ett högt tempo och att du kan hantera flera ärenden och processer samtidigt.

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande jobb. Du kommer till ett ungt företag med hög energi och stora utvecklingsmöjligheter. Arbetet är belagd 8-17 på vardagar. Vi erbjuder fina förmåner som friskvård, dator och mobiltelefon. Vår ambition är att växa som företag och fortsätta utvecklas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Office Development med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner, 08-520 01 743. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Fullstack-utvecklare till VINA
Stockholm  2018-07-18

Vina AB är ett konsultbolag med kunder främst inom bank, finans och offentlig sektor. Konsulterna arbetar med verksamhetsutveckling, lösningsarkitektur och systemutveckling. Bolaget bildades 2010 och har sedan dess haft en stabil kundkrets inom flertalet verksamhetsområden.

Konsulterna på företaget är engagerade och målmedvetna och har ett stort intresse för programmering, IT och teknik. De brinner för att skapa lösningar som maximerar kundnyttan och utvecklar den egna kompetensen. För att ge sina kunder de bästa förutsättningarna arbetar företaget i nära samverkan med specialister inom sitt partnernätverk, för att främja kvalitativa lösningar och en utvecklande arbetsmiljö för kunder och medarbetare.

Vina AB är nu i en expansionsfas och söker därför en kompetent fullstack-utvecklare!

Tjänstebeskrivning

I denna tjänst kommer du att arbeta som konsult ute hos någon av våra kunder. Som medarbetare hos oss ges du möjlighet att arbeta över ett brett teknikområde då uppdragen varierar både i längd och efterfrågad kompetens. Företaget eftersträvar att dina intressen och önskemål om uppdrag ska beaktas för att säkerställa nöjda kunder och nöjda medarbetare. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad, har ett agilt arbetssätt samt kan arbeta prestigelöst och kommunicera dina kunskaper med kunder och kollegor.

Kvalifikationer

 •         3–5 års erfarenhet som systemutvecklare
 •         MS-SQL
 •         C#
 •         WebAPI
 •         Angular
 •         React
 •         Scrum eller Kanban

 

För att lyckas i rollen är du en resultat- och målinriktad person som drivs av att jobba med utveckling där din insats har avgörande betydelse. Som person är du proaktiv i ditt sätt att arbeta och fokuserad på att finna lösningar för att uppnå bästa resultat. Rollen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska.

Hos Vina AB läggs stor vikt på din kompetensutveckling och skapandet av en talangfull och inspirerande arbetsgrupp där alla har lika stora möjligheter att göra sin röst hörd, påverka visioner och mål samt bidra till att bygga framtidens företag. För Vina AB är det viktigt att alla får vara med att bidra till, och dela på, framgångarna.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö på ett mindre bolag med stora utmaningar och möjligheter. Du kommer till ett motiverat, kreativt företag med korta beslutsvägar vilket gör att vi får möjlighet att påverka uppdraget från första stund!

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar VINA med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarige Viktor Björksell, tel 0700-621 260. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Junior IT-tekniker / Installatör
Stockholm  2018-05-06

STAPLES är i grunden ett amerikanskt företag med över 75.000 anställda världen över. För två år sedan förvärvade STAPLES det svenska IT-företaget Connect. Vi finns på tio orter i Sverige och är etablerade i hela norden. STAPLES Connect är en IT-leverantör som tillhandahåller IT-tjänster inom bl.a. print, dokumenthantering och visuell kommunikation. Idag har vi ca 200 anställda och omsätter 300 miljoner kronor per år. Huvudkontoret har vi i Göteborg, där vi är en av dem absolut största inom våra affärsområden. Nu vill vi bli expandera kraftfullt i Stockholm och söker därför dig som vill bli vår nästa;

Junior IT tekniker / Installatör

Som junior IT tekniker/ installatör kommer du att arbeta med många varierande uppdrag ute hos våra kunder. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med installation, underhåll, felsökning och reparation i kunders IT-infrastruktur.


För att lyckas i rollen ser vi att du har ett brinnande intresse för teknik så som Data, Tele, Larm, El, Media, TV, Motorer, samt är intresserad av att följa teknikutveckling i allmänhet. Som person är du engagerad, noggrann och ansvarstagande i ditt arbete, samtidigt som du är social och trivs ute hos kunderna. Vidare bör du vara lösningsorienterad och kunna ta egna initiativ för att lösa problemet på bästa sätt. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Intresserad och vill veta mer?I denna rekrytering samarbetar Staples Connect med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten 08-511 617 45. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Javautvecklare till Gävle
Gävle  2018-04-30

Knowit AB (publ) är ett konsultbolag som, inom den allt snabbare digitaliseringen, skapar unika kundvärden genom att erbjuda gränsöverskridande leveranser från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Knowit består av cirka 2 000 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Estland, Finland, och Tyskland. Knowit AB (publ) är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.

Vi söker Java utvecklare till Gävle

Knowit i Gävle behöver förstärkning. Vi erbjuder en snabbrörlig, rolig och trygg arbetsplats med utpräglad laganda.

Du kommer att jobba som utvecklare för olika kunder. I många uppdrag jobbar du på plats tillsammans med kunden och ibland i projekt som är placerade på vårt kontor i Gävle.

Du behöver ha god erfarenhet av Java och självklart gillar du att utveckla system av hög kvalité och jobba i team. Arbetsuppgifterna varierar men det är en fördel om du har erfarenhet av Spring och/eller andra ramverk. Vi tror också att du gillar test och att arbeta enligt testdriven utveckling eller andra metoder som bidrar till hög kvalité. I ditt arbete utmanas du av svårlösta problem och löser dem med hjälp av din erfarenhet och ditt kreativa tänkande.

Vi vill att du talar och förstår svenska, har högskoleutbildning eller motsvarande och har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet.

Varför inte ta denna möjlighet? Förutom att erbjuda dig riktigt bra villkor kommer du att få möjlighet att ta ansvar för såväl kundrelationer som utvecklingen av Knowits verksamhet i Gävle.

 

Din bakgrund

Minst 5 års erfarenhet som systemutvecklare inom Java

Spring (i synnerhet Spring Boot)

Maven

Docker

Linux

Javascript (gärna ramverk som React, Redux, AngularJS)

Scrum, kanban eller annan agil arbetsmetod

REST

SQL och databas (Postgres eller Oracle)

Continous Delivery

 

Personlighet

Som person är du nyfiken, utåtriktad och ansvarstagande. Du är kreativ och sporras av att utveckla nya och befintliga relationer. För dig är kunskap viktig och du tycker om att dela med dig av den.

Har du dessutom ett affärssinne som du kombinerar med förmåga att skapa kundnytta så passar du väl in hos oss på Knowit.

 

Du talar och skriver flytande svenska

 

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig 2000 erfarna och högpresterande medarbetare som verkar i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland och Tyskland. Vår kundbas är mycket stark och möjligheterna till utmanande, utvecklande och varierande uppdrag är mycket stor.

 

Trots vår storlek är vi organiserade i mindre och affärsdrivande enheter som är Nära i allt det vi gör. Det innebär att vi är flexibla och kan fatta snabba beslut som kommer dig till godo. I allt ifrån lön till utvecklingsmöjligheter.

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Knowit med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho 08-520 017 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Tellox söker systemutvecklare
Stockholm  2018-07-20

Om Tellox

Tellox styrka ligger framförallt i vår erfarenhet. Våra konsulter har många års erfarenhet av att arbeta med kunder inom finansbolag och inom IT-branschen. Vår samlade erfarenhet ger oss en trygghet i vårt dagliga arbete och påvisar vår kunskap om finans- och IT-branschen. Anlitar man en konsult har man tillgång till hela teamets samlade kompetens och kunskap. Vill du vara en del av ett erfaret gäng där du får komma med egna idéer och komplettera oss med dina kunskaper?

Tellox söker nu en systemutvecklare för att förstärka vårt utbud av tjänster till våra kunder. Tellox jobbar med kunder såsom SG Finans, Santander Consumer Bank, Nordea Finans, Handelsbanken och DNB.

Som systemutvecklare kommer du arbeta med att hjälpa Tellox kunder att kvalitetssäkra IT lösningar för leasing, lån och avbetalning. Du kommer ingå i ett team av systemutvecklare och arbeta med krav, lösningsförslag, utveckling och test för leasingsystem. 

Tjänsten passar dig som gillar att ha ett stort inflytande över vad du gör, få möjlighet att bidra med dina kunskaper och alltid arbeta med relevanta projekt som ger direkt affärsnytta.

Vi söker dig som vill förvalta och supportera leasingsystem. Du har ett strukturerat arbetssätt. Du har ett brinnande intresse för våra kunders verksamhet och förstår bokföring. Du bör vara en person som gillar att samarbeta, vara professionell i din yrkesroll samt gillar både IT och verksamhetskunnande.

Som person är du någon som trivs att jobba på det lilla och förtroliga bolaget och som aldrig blir klar med att lära sig/lära ut nya saker. Du är lösningsorienterad, nyfiken och noggrann i ditt sätt att arbeta. 

För att gå vidare i processen har du:

 • Högskoleutbildning eller motsvarande 
 • Goda kunskaper i programmering/systemutveckling
 • Flytande svenska & engelska i både tal och skrift
 • Bra om du har kunskap om Cobol, Linux och SQL.
 • Vi arbetar i en ”modern miljö” med isCobol, IDE och c-tree 

Som konsult på Tellox erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos Tellox kunder. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter inom ett växande och lönsamt konsultföretag. Vi tror på frihet under ansvar och balans mellan arbete och fritid. När Tellox gör bra resultat utgår resultatbonus till alla medarbetare. 

 

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Tellox med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarige Viktor Björksell, tel 0700-621 260. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Tellox söker områdesansvarig
Stockholm  2018-07-13

Om Tellox

Tellox styrka ligger framförallt i vår erfarenhet. Våra konsulter har många års erfarenhet av att arbeta med kunder inom finansbolag och inom IT-branschen. Vår samlade erfarenhet ger oss en trygghet i vårt dagliga arbete och påvisar vår kunskap om finans- och IT-branschen. Anlitar man en konsult har man tillgång till hela teamets samlade kompetens och kunskap. Vill du vara en del av ett erfaret gäng där du får komma med egna idéer och komplettera oss med dina kunskaper?

Rollen är delad där en del är att vara konsult ute hos Tellox kunder och en del är att ansvara för gruppen systemutvecklare som finns på Tellox.

Du kommer att ingå i konsultteamet, vars uppgift är att stötta Tellox kunder vad gäller systemutveckling inom produkterna lån, leasing och avbetalning.  Beroende på din bakgrund kommer du att vara delaktig i olika delar av systemutvecklingsprocessen såsom teknisk projektledare, arkitekt eller utvecklare.  

Rollen som områdesansvarig innebär att genom en stark drivande kraft utveckla Tellox verksamhet inom området systemutveckling och säkerställa att Tellox är den främsta oberoende leverantören av konsulttjänster och mindre applikationer inom området. Du ansvarar för att bygga ”Tellox tjänster” vilket innebär att skapa förutsättningar för att vi ska vara den mest attraktiva leverantören för våra kunder och prospekts och den mest attraktiva arbetsgivaren för våra konsulter. Du ansvarar för områdets övergripande marknadsbearbetning och försäljningsplanering. 

 Du har omsättnings – och resultatansvar för verksamheten. 

Som områdesansvarig rapporterar du direkt till VD och ingår i Tellox ledningsgrupp.

Vi söker dig som har ett stort intresse för systemutveckling och är utvecklare i grunden. Du har god kommunikationsförmåga och tycker det är roligt och utmanande att leda och få människor växa i sina roller. Du har en god förmåga att sälja in dina idéer. Du bör vara en person med god social förmåga, vara professionell i din yrkesroll samt gilla både IT och verksamhet. 

Som person är du någon som trivs att jobba på det lilla och förtroliga bolaget och som aldrig blir klar med att lära sig/lära ut nya saker. Du är lösningsorienterad, nyfiken och noggrann i ditt sätt att arbeta. 

Vi tror att du som söker tjänsten kan ha tidigare erfarenhet som tex Developer Manager, Scrum master, teknisk projektledare eller annan roll där du har fått stor vana att driva och leda en grupp framåt i en positiv anda för att nå goda resultat.

 

För att gå vidare i processen har du:

 •          Högskoleutbildning eller motsvarande 
 •          Erfarenhet av tekniska lösningar inom Bank/Finans och gärna inom produkterna leasing, avbetalning och lån
 •          Goda kunskaper i kommunikation och ledning
 •          Erfarenheter av agila arbetssätt
 •          Erfarenheter av Microsofts programspråk och utvecklingsmiljöer •Flytande svenska & engelska i både tal och skrift

 

Som konsult på Tellox erbjuds du möjligheten att utveckla dina kunskaper i uppdrag hos Tellox kunder. Vi har höga förväntningar på dig, men i gengäld erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter inom ett växande och lönsamt konsultföretag. Vi tror på frihet under ansvar och balans mellan arbete och fritid. När Tellox gör bra resultat utgår resultatbonus till alla medarbetare. 

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Tellox med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarige Viktor Björksell, tel 0700-621 260. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ett urval av
våra kunder

Vår goda branschförståelse gör oss till en trygg och pålitlig partner till våra kunder såsom kandidater.