Rekrytering &
Headhunting inom IT

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom IT.

Anlita Jobway IT
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

.NET-utvecklare
Stockholm  2018-01-11

Webbyrån Awave startades i stockholm 2007 och har sedan dess utfört mer än 200 projekt åt kunder från skilda branscher.

Vi har ett vältrimmat professionellt konsultteam på 23 personer, med brinnande intresse och verifierad förmåga att driva och genomföra projekt effektivt med mycket hög kvalitet.

Awave AB är en webbyrå som erbjuder helhetslösningar, från responsiv webbdesign till programmering, både front-end och back-end, av webbplatser i bl.a. Wordpress och Drupal.

Som team så älskar vi att hjälpa våra kunder att få sina visioner förverkligade, med detaljkärlek, områdesexpertis och ett innerligt intresse för webbutveckling, SEO och CMS.
Välkommen in till vår värld, välkommen till Awave!

Arbetsuppgifter

För att lyckas i rollen är du erfaren i .Net miljö. För det mesta kommer du att arbeta in house, men arbete ute hos kund kan också bli aktuellt. Vidare innebär arbetet en kombination av front-end och back-end programmering.  

Krav
- Flerårig professionell erfarenhet av webbutveckling från design till färdig site.
- Programmerar i C# och behärskar EPIserver.
- Är motiverad och har ett starkt eget driv.
- Du har arbetat med Git, SVN eller likande.
- Vill ha kul på jobbet!
- Har ett brinnande intresse för Webbutveckling
- Har god analytisk förmåga och behärskar svenska och engelska i tal och i skrift.
- Det är meriterande om du jobbat med E-handelslösningar och betallösningar.

Vi lägger stor vikt vid att du kan ta väl avvägda egna initiativ, din samarbetsförmåga samt kunna förstå kundens önskemål och behov. Du kommer jobba som konsult i ett team och tillsammans utvecklar ni webbplatser och löser de utmaningar och problem ni ställs inför. 

Vi erbjuder dig
En spännande arbetsmiljö med utmaningar i ett företag som expanderar och där det händer mycket. Vi arbetar med korta beslutsvägar och där du direkt får ta ett ansvar och möjlighet att påverka från första stund. Du kommer att jobba i många spännande projekt som ofta är omtalade i media och med teknik som ligger i framkant. Som anställd hos Awave har du tillgång till friskvård, flextid och personalbil. Du arbetar i en öppen miljö med kontor i Stockholm. Att ha kul på jobbet är en grundregel vi strävar efter, Afterwork är för oss snarare en regel än ett undantag.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho, tel 08 520 01 743  eller Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Tech lead till innovativt e-handelsbolag
Stockholm  2017-12-28

Apohem (tidigare Hubia) är ett nystartat e-handelsbolag som planerar att lansera ett modernt nätapotek. Affärsidén är att erbjuda ett brett och attraktivt sortiment apoteksvaror på nätet, till låga priser, med snabba, trygga leveranser och innovativa kringtjänster som gör kundupplevelsen unik. Bakom Apohem står Axfood, Novax och e-handelsentreprenörerna Kim Persson, Johan Bergenheim och Henrik Patzer.

Vi som arbetar på Apohem älskar e-handel. Vi bygger digitala tjänster och kundupplevelser som skapar känslor av glädje, smidighet och enkelhet. Vi drivs av att göra det lilla extra och i slutändan förbättra och förenkla vardagen för alla.

Är det här din värld också, vill vi gärna höra av dig!

 Tech lead till nystartat e-handelsbolag med stora framtidsplaner

Vill du vara med och bygga framtidens e-handel och samtidigt bidra till en friskare värld? Just nu arbetar vi på Apohem för fullt med lanseringen av ett nytt och modernt nätapotek.

 Vi söker en ambitiös tech lead som ska vara med och bygga ett vasst team och systemstöd för framtidens digitala kundupplevelse.

 

Huvudsakliga uppgifter

 •         Utveckla och upphandla nödvändiga verktyg för e-handel (e-handelsplattform, affärssystem)
 •         aktivt söka, utvärdera och tillämpa ny teknik för webbutveckling och digitala affärer

 

Din Profil

 •         Passion för programmering och systemdesign
 •         Gärna högre utbildning inom systemutveckling
 •         3-5 års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare
 •         Erfarenhet från e-handelsföretag och ingående systembehov
 •         Van vid arbetsmetoder för systemutveckling och dev ops
 •         PHP/LAMP/Open Stack, Web APIs/integration
 •         Meriterande är Magento 1/2

 

Personlighet

 •         Ambitiös och passionerad utvecklare/programmerare
 •         Stort intresse för produktivitet och hur en grupp utvecklare ska samarbeta
 •         Intresse för digitala affärer och moderna kundvänliga gränssnitt
 •         En vilja att växa och utvecklas som ledare, i en startupmiljö

 

Du erbjuds

 •         en dynamisk och snabbrörlig miljö där ditt bidrag får stort genomslag
 •         stora möjligheter att påverka och bidra i den riktning som du själv vill eller strävar mot
 •         ett program för kompetensutveckling som får dig att växa snabbt och mycket
 •         erfarna arbetsledare som coachar och vägleder
 •         fast lön, friskvårdsbidrag och personalrabatt

 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nahom Maasho tel. 070-320 04 35 eller nahom.maasho@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.  


Utbildningsledare/Projektledare inom IT till Stockholms Tekniska Institut
Stockholm  2017-12-25

Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 och är en stiftelse med syfte att bedriva teknisk utbildning. Vi har därmed inget vinstintresse utan kan helt fokusera på att bedriva utbildning med hög kvalitet.
Våra utbildningar är framtagna efter arbetsmarknadens behov. Samarbetet med branschen är därför en viktig del i vår verksamhet. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet.

Stockholms Tekniska Institut expanderar inom IT och söker nu en Utbildningsledare/ Projektledare.


Om rollen

I rollen som utbildningsledare/projektledare arbetar du för att utveckla, planera och samordna utbildningar. I den här rollen har du mycket kontakt med människor och jobbar framförallt nära våra studerande och kursledare. Du har även kontakt med företagen i vårt nätverk för att utveckla och vårda långsiktiga relationer och samarbeten inom branschen.

Det är en roll med mycket ansvar och den innefattar bl.a. att: 

 planera utbildningsupplägg och boka in kursledare
 kommunicera och ha god kontakt med de studerande
 följa upp och lösa eventuella problem som uppkommer i utbildningarna
 planera och utvärdera utbildningens upplägg och inriktning
 utveckla och vårda långsiktiga relationer med branschkontakter och samarbetsföretag
 ta fram nya upplägg och utveckla nya utbildningar med hjälp av samarbetsföretagen

Om dig

Vi ser gärna att du har en koppling till Yrkeshögskola genom egen utbildning eller arbete, det är meriterande om du har ett bra branschnätverk.

För att samordna och planera utbildningarna använder vi ett antal olika system, därför bör du ha god datorvana och goda kunskaper inom Office-paketet. Då du kommer att ha mycket kontakt med både studerande, kursledare och företagsrepresentanter är svenska i tal och skrift ett krav.

Hos oss erbjuds du en bred och varierande tjänst varför det är viktigt att du är strukturerad och har en stor förståelse för projektledning samt ett affärsmässigt förhållningssätt. Vi tror att du trivs i en målinriktad roll där du alltid ligger steget före i dina projekt och deadlines. Du är en sann människokännare och har förmåga att kunna se olika individer i en grupp. I den här rollen får du chansen att bidra till våra studerandes framtida karriärer och IT-branschens framtida kompetensförsörjning.

Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet. Är du positiv, serviceinriktad och trivs i en roll med mycket ansvar så kommer vi att trivas tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stockholms Tekniska Institut med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela på tel 08-520 617 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Second-Line Support
Stockholm  2018-01-05

Vi på L.E.B är bra på stora systemlösningar för fastighetsadministration. Vi gillar det eftersom fastighetsbranschen utvecklas kraftigt just nu, systemanvändarna ställer allt högre krav och IT-tekniken rör sig framåt i snabb takt. Vårt fokus är fastighetsförvaltningen hos de allra största verksamheterna i Sverige – både statliga, kommunala och privata. Vi jobbar med långa kundrelationer och har ett konstant behov av att själva ta fram nya lösningar och dessutom följa med våra kunders nya behov.

Våra värdeord stavas BITS - Betydelsefull, Inkluderande, Transparent, Smart. Med det menar vi att det du gör har betydelse, våra kunder är betydelsefulla. Vi inkluderar personer med olika bakgrund i vårt företag, vi inkluderar våra kunder i vår utvecklingsprocess och systemet inkluderar många olika rutiner i samma lösning. Vi är transparenta och ärliga mot våra kunder, liksom produkten ska vara transparent och tydlig. Vi gör inte bara användarvänliga system utan användarsmarta system, ett snäpp bättre alltså.

Till vårt kontor i Johanneshov söker vi nu en
Systemintresserad Second-Line support

Som Second-Line support hos L.E.B tar du emot frågor och beställningar. Eftersom våra kunder oftast löser vanliga användarfrågor själva via sina Super Users, fungerar vi som Second Line Support, vilket innebär mer komplex felsökning och utredning i produktfrågor. I många fall är det nya frågeställningar som måste lösas, vilket görs både individuellt och i grupp. I arbetet ingår att dokumentera hur nya lösningar byggs så att de går att återanvända med hög kvalitet. Inom gruppen kundtjänst fördelas arbetet så att vi alltid är nåbara vardagar 8-17.

För att lyckas i rollen ser vi att du tidigare har arbetat med systemförvaltning eller annan expertroll inom fastighetssystem, ekonomisystem eller andra tyngre verksamhetssystem. Vi ser även att du har ett intresse för system och IT-teknik samt är van vid att tänka lösningar för större verksamheter.

Som person bör du vara bra på att lyssna, analysera, rådfråga andra, jobba strukturerat och uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Allmän serviceanda och noggrannhet är också viktiga personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig en familjär stämning med en blandning av nyanställda och de som jobbat väääldigt länge. Vi är ett stabilt bolag som har funnits sedan 1990. Vi sitter i nya lokaler nära Globen. Det finns goda möjligheter att utvecklas inom IT-teknik, projektmetodik och fastighetsförvaltning. Vissa delar hos oss är väl inarbetade och fungerar bra, andra delar får du vara med och forma, i både verksamhet och produkt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar L.E.B med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten, tel. 08 511 617 45. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Java utvecklare till Gävle
Gävle  2017-12-21

Knowit AB (publ) är ett konsultbolag som, inom den allt snabbare digitaliseringen, skapar unika kundvärden genom att erbjuda gränsöverskridande leveranser från tre affärsområden, Experience, Insight och Solutions. Det är förmågan att kombinera kompetenser inom design och kommunikation, managementkonsulting samt it, som skiljer oss från andra konsultbolag. Knowit består av cirka 2 000 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Estland, Finland, och Tyskland. Knowit AB (publ) är noterat på den Nordiska Börsen i Stockholm.

Vi söker Java utvecklare till Gävle

Knowit i Gävle behöver förstärkning. Vi erbjuder en snabbrörlig, rolig och trygg arbetsplats med utpräglad laganda.

Du kommer att jobba som utvecklare för olika kunder. I många uppdrag jobbar du på plats tillsammans med kunden och ibland i projekt som är placerade på vårt kontor i Gävle.

Du behöver ha god erfarenhet av Java och självklart gillar du att utveckla system av hög kvalité och jobba i team. Arbetsuppgifterna varierar men det är en fördel om du har erfarenhet av Spring och/eller andra ramverk. Vi tror också att du gillar test och att arbeta enligt testdriven utveckling eller andra metoder som bidrar till hög kvalité. I ditt arbete utmanas du av svårlösta problem och löser dem med hjälp av din erfarenhet och ditt kreativa tänkande.

Vi vill att du talar och förstår svenska, har högskoleutbildning eller motsvarande och har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet.

Varför inte ta denna möjlighet? Förutom att erbjuda dig riktigt bra villkor kommer du att få möjlighet att ta ansvar för såväl kundrelationer som utvecklingen av Knowits verksamhet i Gävle.

 

Din bakgrund

Minst 5 års erfarenhet som systemutvecklare inom Java

Spring (i synnerhet Spring Boot)

Maven

Docker

Linux

Javascript (gärna ramverk som React, Redux, AngularJS)

Scrum, kanban eller annan agil arbetsmetod

REST

SQL och databas (Postgres eller Oracle)

Continous Delivery

 

Personlighet

Som person är du nyfiken, utåtriktad och ansvarstagande. Du är kreativ och sporras av att utveckla nya och befintliga relationer. För dig är kunskap viktig och du tycker om att dela med dig av den.

Har du dessutom ett affärssinne som du kombinerar med förmåga att skapa kundnytta så passar du väl in hos oss på Knowit.

 

Du talar och skriver flytande svenska

 

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda dig 2000 erfarna och högpresterande medarbetare som verkar i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland och Tyskland. Vår kundbas är mycket stark och möjligheterna till utmanande, utvecklande och varierande uppdrag är mycket stor.

 

Trots vår storlek är vi organiserade i mindre och affärsdrivande enheter som är Nära i allt det vi gör. Det innebär att vi är flexibla och kan fatta snabba beslut som kommer dig till godo. I allt ifrån lön till utvecklingsmöjligheter.

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Knowit med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho 08-520 017 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Nyfiken och lösningsorienterad utvecklare
Stockholm  2017-12-17

Nordforce Technology är ett mindre konsultbolag i södar Stockholm. Vi erbjuder våra kunder helhetsåtagande inom produktutveckling där det är vanligt att både mjuk- och hårdvaruutveckling ingår. Vi lägger stor vikt på hållbarhet, kvalitet och användarvänlighet. Att arbeta hos oss innebär ett stort ansvarstagande och du får möjligheten att utvecklas som konsult i ordets rätta bemärkelse och bidra till att skapa värden för våra kunder i komplexa frågor. Kunskapsdelning och gemenskap är i fokus hos oss och våra erfarenheter tillsammans skapar en bred kunskapsbas.

 

Vår expertis finns inom telekom, embedded, medtech och hälsovård. Vi bedriver även ett nära samarbete med högskolor och forskare, både nationellt och internationellt. Här kan du vara med och stärka vår ställning när innovation ska gå från forskning till marknad.

Vi har ambition att klara av fler roliga projekt och söker nu en;

Systemutvecklare


Som utvecklare hos oss kommer du att jobba med mjukvaruutveckling i olika former. Vårt arbete omfattar ofta helhetsåtaganden från idé till färdig produkt där emellanåt även hårdvarunära programmering ingår. Våra kunder verkar i de flesta branscher, allt från stora telekom- och läkemedelsföretag till mindre startup-företag. För att vi ska kunna tillmötesgå deras förfrågningar på bästa sätt så arbetar vi ibland ute hos våra kunder i deras team och ibland hemma på vårt kontor. Nordforce strävar alltid efter att leverera en förstklassig yrkeskunskap och att kunderna som anlitar oss alltid ska kunna lita på att vi gör allt för att deras projekt ska bli framgångsrikt.

Vi söker dig som har arbetat som utvecklare i minst två år. Vi ser gärna att du har en relevant högskoleutbildning och att du har erfarenhet av Java eller objektorienterad systemutveckling. Vi vill även att du har kunskap inom databashantering, webservices och kommunikationsprotokoll samt erfarenhet av agil utveckling och arbete i Windows- och Linuxmiljö. Extra plus om du har arbetat med olika Javascriptbibliotek som t.ex. Angular och Bootstrap.  

Att växla mellan att jobba som konsult och inhouse är något som du tycker känns som en spännande möjlighet, och för att trivas hos oss så tror vi att du har lätt för att lära dig nya tekniker. Du gillar att jobba i team, tar egna initiativ och delar gärna med dig av dina kunskaper. Det absolut viktigaste är dock att du brinner för teknik och att du inte bara ser utveckling och programmering som ett levebröd utan även har ett stort intresse för det.

Här blir du erbjuden möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor och där du får arbeta brett med många olika saker – och att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det verkligen behövs. Varje år avsätter företaget en del av budgeten för att jobba med "Do Good- projekt" där vi arbetar utan ersättning eller till ett förmånligt pris. Med dessa projekt bidrar vi till "att göra världen lite bättre". Några av projekten hittills; stöd för forskning kring spelberoende, förbättrad behandling för Parkinsons sjukdom, bättre vård för nyfödda barn i utvecklingsländer samt ett projekt inom cirkulär ekonomi som går ut på smartare produktdesign för att spara på naturens resurser.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Nordforce Technology med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringsansvarig Nahom Maasho, tel 08-5200 17 43. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ett urval av
våra kunder

Vår goda branschförståelse gör oss till en trygg och pålitlig partner till våra kunder såsom kandidater.