Rekrytering &
Headhunting inom IT

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom IT.

Anlita Jobway IT
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Junior systemutvecklare RPA Development
Stockholm  2018-12-30

Vipetech är ett snabbväxande företag inom IT-sektorn. Med en stark integrationsplattform hjälper vi företag att integrera och automatisera olika affärsprocesser. Plattformen fungerar som ett nav mellan olika system och förenklar informationsflöden. Tillsammans erbjuder vi lösningar inom alla typer av informationshantering; från hantering av in-och utdata till och från system, till arkivering, integration, RPA, CRM, servicesystem och workflowlösningar. Vår affärsmodell bygger på att vi tillsammans tar hand om hela processen från idé till genomförande och i samförstånd med kunder och partners. Och det är här du kommer in i bilden!

Vi söker nu en Junior Systemutvecklare till vårt team som kan vara delaktig i implementeringen av vår plattform hos våra kunder.

Som utvecklare hos oss kommer du att arbeta tätt ihop med våra projektledare. Tillsammans kommer ni att ta fram och implementera RPA hos våra kunder för att hjälpa dom att automatisera manuella processer och spara tid. Du kommer att arbeta med ett team som besitter stor kunskap kring effektivisering och digitalisering av arbetsprocesser samt kundkommunikation. Genom metodiskt och strategiskt arbete kan vi säkerställa att våra lösningar är av hög kvalitet och överträffar kundens förväntan.

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som systemutvecklare och gärna utbildning inom området. Vi tror att du har erfarenhet av Java eller dot net sedan tidigare och har arbetat med webb, applikationer och databaser som SQL. Vidare är det bra om du har förståelse för hur en robot fungerar på programmeringsnivå.

Som person tror vi att du är analytiskt lagd, lösningsorienterad och resultatdriven. Du är kvalitetsmedveten och har förmågan att gå i mål med dina projekt. Du har ett öppet sinne för verktyg och tekniker och håller dig uppdaterad om vad som händer inom ditt område. Vidare trivs du med att arbeta både självständigt och i grupp. Vi tror även att du har god processanalysförmåga. Processerna kan se helt olika ut beroende på om kunden är inom bank, transport eller finans exempelvis. Då är det viktigt att känna sig bekväm med att besöka kunder och ha en förståelse för kundens behov.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där du har nära till ledning och konkurrenskraftiga förmåner. Du ställs inför nya utmaningar dagligen då inget uppdrag är det andra likt vilket ger möjlighet till personlig utveckling och ett spännande arbete. En förutsättning för anställning hos oss är att du som sökande ej finns med i belastningsregistret. Vidare är du svensktalande och har B- körkort.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel, 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Utvecklare till VINA
Stockholm  2018-12-30

Vina AB är ett konsultbolag med kunder främst inom bank, finans och offentlig sektor. Konsulterna arbetar med verksamhetsutveckling, lösningsarkitektur och systemutveckling. Bolaget bildades 2010 och har sedan dess haft en stabil kundkrets inom flertalet verksamhetsområden.

Konsulterna på företaget är engagerade och målmedvetna och har ett stort intresse för programmering, IT och teknik. De brinner för att skapa lösningar som maximerar kundnyttan och utvecklar den egna kompetensen. För att ge sina kunder de bästa förutsättningarna arbetar företaget i nära samverkan med specialister inom sitt partnernätverk, för att främja kvalitativa lösningar och en utvecklande arbetsmiljö för kunder och medarbetare.

er och mål samt bidra till att bygga framtidens företag. För oss är det viktigt att alla får vara med att bidra till, och dela på, framgångarna.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö på ett mindre bolag med stora utmaningar och möjligheter. Du kommer till ett motiverat, kreativt företag med korta beslutsvägar vilket gör att vi får möjlighet att påverka uppdraget från första stund!

Vina AB är nu i en expansionsfas och söker därför en kompetent utvecklare!

Tjänstebeskrivning

I denna tjänst kommer du att arbeta som konsult ute hos någon av våra kunder. Som medarbetare hos oss ges du möjlighet att arbeta över ett brett teknikområde då uppdragen varierar både i längd och efterfrågad kompetens. Företaget eftersträvar att dina intressen och önskemål om uppdrag ska beaktas för att säkerställa nöjda kunder och nöjda medarbetare. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad, har ett agilt arbetssätt samt kan arbeta prestigelöst och kommunicera dina kunskaper med kunder och kollegor.

Kvalifikationer

  •        3–5 års erfarenhet som systemutvecklare
  •        MS-SQL
  •        C#
  •        WebAPI
  •        Angular
  •        React
  •        Scrum eller Kanban

För att lyckas i rollen är du en resultat- och målinriktad person som drivs av att jobba med utveckling där din insats har avgörande betydelse. Som person är du proaktiv i ditt sätt att arbeta och fokuserad på att finna lösningar för att uppnå bästa resultat. Rollen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska.

Hos Vina AB läggs stor vikt på din kompetensutveckling och skapandet av en talangfull och inspirerande arbetsgrupp där alla har lika stora möjligheter att göra sin röst hörd, påverka visioner och mål samt bidra till att bygga framtidens företag. För Vina AB är det viktigt att alla får vara med att bidra till, och dela på, framgångarna.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö på ett mindre bolag med stora utmaningar och möjligheter. Du kommer till ett motiverat, kreativt företag med korta beslutsvägar vilket gör att vi får möjlighet att påverka uppdraget från första stund!

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar VINA med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarige Camilla Drangel, tel 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Stabilt IT- företag söker fler konsulter inom systemutveckling
Stockholm  2018-12-30

Nordforce Technology är ett konsultbolag med kontor i Midsommarkransen, Stockholm. Vi erbjuder mjukvaruutveckling inom tekniknära områden. Att arbeta hos oss innebär ett stort ansvarstagande där du får möjligheten att utvecklas som konsult och bidra till att skapa värden för våra kunders verksamheter. Kunskapsdelning och gemenskap är i fokus hos oss och tillsammans skapar våra erfarenheter en bred kunskapsbas. 

Vår expertis är framförallt inom Java och tillhörande ramverk och verktyg inom systemutveckling. Då vi strävar efter att jobba med projekt i teknikens framkant ser vi till att lära oss och använda de tekniker som passar projekten bäst. Våra uppdrag och projekt är idag framförallt inom telekom, embedded och medtech. Vi bedriver även ett nära samarbete med högskolor och forskare, både nationellt och internationellt. Här kan du vara med och stärka vår ställning när innovation ska gå från forskning till marknad.

Vi har som ambition att klara av fler spännande projekt varför vi nu söker fler systemutvecklare till vårt team.

Som utvecklare hos oss kommer du att jobba med mjukvaruutveckling, oftast i agila projekt. Du får arbeta i en innovativ arbetsmiljö där kommunikation och problemlösningsförmåga tillhör vardagen. Vårt erbjudande omfattar ofta helhetsåtaganden från idé till färdig produkt där vi är designpartner till våra kunder/samarbetspartners. Våra kunder är allt från stora företag till startup-företag. För att vi ska kunna tillmötesgå deras förfrågningar på bästa sätt så arbetar vi ibland ute hos våra kunder i deras team och ibland från vårt kontor. Som utvecklare ansvarar du för att leverera och kontinuerligt förmedla dina resultat.

Vi söker dig som har arbetat professionellt som utvecklare/programmerare i några år.

Som person tror vi att du är analytiskt lagd, lösningsorienterad och resultatdriven. Du är kvalitetsmedveten och har förmågan att gå i mål med dina projekt. Du har ett öppet sinne för verktyg och tekniker och håller dig uppdaterad om vad som händer inom ditt område. Vidare trivs du med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har intresse för att lära dig nya tekniker, lösa problem och ta initiativ. Du delar vårt intresse för teknik och delar gärna med dig av dina kunskaper. Och viktigast av allt… du älskar att programmera!

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där dina åsikter värdesätts och din insats är viktig för företagets framgång. Den familjära känslan är stor och du jobbar nära ledningen. Här får du möjlighet att vara med och påverka i vilken riktning du vill utvecklas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Nordforce. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel, 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Teknisk projektledare till företag inom IT-sektorn
Stockholm  2018-12-30

Vipetech är ett snabbväxande företag inom IT-sektorn. Med en stark integrationsplattform hjälper vi företag att integrera och automatisera olika affärsprocesser. Plattformen fungerar som ett nav mellan olika system och förenklar informationsflöden. Tillsammans erbjuder vi lösningar inom alla typer av informationshantering; från hantering av in-och utdata till och från system, till arkivering, integration, RPA, CRM, servicesystem och workflowlösningar. Vår affärsmodell bygger på att vi tillsammans tar hand om hela processen från idé till genomförande och i samförstånd med kunder och partners. Och det är här du kommer in i bilden!

Vi söker nu en Teknisk Projektledare till vårt team som kan vara delaktig i framtagandet av vår plattform hos våra kunder.

Som projektledare hos oss kommer du att arbeta tätt ihop med våra utvecklare. Tillsammans kommer ni att ta fram och implementera RPA (Robot Process Automatisation) hos våra kunder för att hjälpa dom att automatisera manuella processer och spara tid. Du kommer att arbeta med ett team som besitter stor kunskap kring effektivisering och digitalisering av arbetsprocesser samt kundkommunikation. Genom metodiskt och strategiskt arbete kan vi säkerställa att våra lösningar är av hög kvalitet och överträffar kundens förväntan.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som projektledare och av att dokumentera processer. Du har god förståelse för att kunna identifiera processer, driva projekt framåt och kommunicera. Du har lätt för att förstå kunden och dess behov genom att göra väl genomförda behovsanalyser och förmedla detta till våra systemutvecklare som sedan skall implementera vår plattform hos kunden.

Som person tror vi att du är analytiskt lagd, lösningsorienterad och resultatdriven. Du är kvalitetsmedveten och har förmågan att gå i mål med dina projekt. Vidare trivs du med att arbeta både självständigt och i grupp. Vi tror även att du har god processanalysförmåga. Processerna kan se helt olika ut beroende på om kunden är inom bank, transport eller finans exempelvis. Då är det viktigt att känna sig bekväm med att besöka kunder och ha en förståelse för kundens behov.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där du har nära till ledning och konkurrenskraftiga förmåner. Du ställs inför nya utmaningar dagligen då inget uppdrag är det andra likt vilket ger möjlighet till personlig utveckling och ett spännande arbete. En förutsättning för anställning hos oss är att du som sökande ej finns med i belastningsregistret. Vidare är du svensktalande och har B- körkort.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel, 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ett urval av
våra kunder

Vår goda branschförståelse gör oss till en trygg och pålitlig partner till våra kunder såsom kandidater.