Jobway IT

Rekrytering &
Headhunting inom IT

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom IT.

Anlita Jobway IT
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

DevOps-, SRE- eller cloudkonsult
Stockholm  2021-08-06

Är du techig, social, brinner för kompetensutveckling, gillar att hitta bästa lösningen för kund, anti-jobb protectionist eller all-of-the-above? Då kanske du är nästa stjärna på en familjär arbetsplats med konsultglädjen i fokus! SDNit är ett team med passionerade, intresserade och nyfikna tekniska specialister inom Cloud & nät. De söker nu sin nästa stjärna till Enköping! Läs vidare och skicka in din ansökan redan idag!

SDNit arbetar leverantörsoberoende för att finna den bästa lösningen och den vassaste tekniken för deras åtaganden. De satsar på gemenskap genom att regelbundet ses utanför kunduppdragen för Coworking Fridays, konferenser och andra aktiviteter.

Som anställd hos SDNit så får du vara del av två världar. Intressanta kunduppdrag med kollegor hos kund, spännande tekniska miljöer, on-prem och i moln. Den andra delen är där du har dina konsultkollegor, är med och formar företagskulturen, umgås och utbyter erfarenheter med likasinnade. Du kommer satsa på din kompetensutveckling och gärna ta några certifieringar hos utvalda partners.

SDNit erbjuder dig bland annat:

●       Ambitiösa och trevliga kollegor med hög kunskap och vilja att vara till hjälp

●       Möjlighet att få inspirerande uppdrag, till exempel avancerade uppdrag inom DevOps, Cloud och Automation

●       Tillhörighet och dynamiska uppdrag, de lämnar inte någon konsult strandsatt och bortglömd hos kund.

●       I vanliga fall, och när världen tillåter igen: Konferensresor, de älskar att resa och åker någonstans åtminstone en gång per år.

●       En företagskultur som bottnar i samarbete, kunskap och glädje, där de mår bra och är duktiga på sitt jobb.

●       Fokus på vidareutveckling. Tillsammans sätter vi en individuell kunskapsplan och kör igång.

Om rollen- väx med oss:

För att trivas i rollen ser vi att du ska vara rätt person, där du delar deras värderingar och tycker det är viktigt med en tajt sammanhållning i teamet. De gillar att tänka långsiktigt och vill hitta dig som trivs med oss och vi med dig.

Kompetensmässigt sökes både riktiga auktoriteter på området och mer juniora talanger. I båda fallen så brinner du för att fortsätta utvecklas. SDNit växer inom DevOps och vill bli fler härliga kollegor. I denna gruppering jobbar vi med DevOps, som SRE:s och med Automation hos kunder.

Hos våra kunder innebär uppdragen att sköta, bygga upp och designa DevOps system, ofta tätt tillsammans med kundens platform-team eller utvecklingsteam. Där jobbar de med ny teknologi och får ofta vara med och transformera hur organisationer jobbar. Du gillar CI/CD pipelines, Containrar, Automation, DevOps-tänk och andra verktyg för att snabba upp leveranser och göra livet smidigt i sammanhangen runt CI/CD. Du får gärna ha börjat din resa att lära dig Moln-teknologier eller redan ha kommit långt, vi jobbar med de tre stora plattformarna (AWS/Azure/GCP).

Vi förväntar oss att du har erfarenhet från någon/några av dessa områden:

●       DevOps kan verktygen (Git, GitLab, Jenkins, Docker, GitHub) och tänkandet runt DevOps.

●       Python eller liknande och Automatiserar gärna. (Python, Bash, Ansible, Perl, C)

●       Systemadministration (Linux)

●       Moln och infrastruktur (Ansible, Terraform, CloudFormation, AWS, Azure, GCP)

●       Pratar och skriver engelska (och ev Svenska)

●       Containrar och Orchestration (Docker, Kubernetes)

●       Monitoreringsverktyg som Grafana, Prometheus, Elasticsearch, Datadog

Rollen är belägen främst i Enköping, det går bra att pendla. I denna rekrytering samarbetar SDNit med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mail oscar.thiele@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ett urval av
våra kunder

Vår goda branschförståelse gör oss till en trygg och pålitlig partner till våra kunder såsom kandidater.