Integritetspolicy

Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss på Jobway. Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dig som användare av vår tjänst och webbplats enligt dataskyddsförordningen/GDPR (General Data Protection Regulation). GDPR ersätter personuppgiftlagen.

För att du ska känna dig trygg med hur vi behandlar dina uppgifter vill vi informera dig vad som gäller.

Vi har förtydligat hur vi hanterar dina personuppgifter, exempelvis för att kunna presentera information om jobbmöjligheter och hur vi kopplar dig samman med potentiellt passande arbetsgivare via vår plattform och/-eller nätverk.

Jobway samlar in personlig information om dig och använder den informationen i syfte att hjälpa dig att komma i kontakt med arbetsgivare. I den här policyn beskrivs hur din information samlas in och används samt hur du väljer att dina personuppgifter ska få lov att användas.

Vad är policyns räckvidd?

Policyn gäller information som vi samlar in eller använder på webbplatser eller i program som ägs och kontrolleras av Jobway.

Jobway ansvarar inte för vilka policyer och rutiner för integritetsskydd som tillämpas av andra webbplatser, samarbetspartners eller anslutna arbetsgivare med vilka vi samarbetar med.

Policyn gäller bolaget

Jobway AB

Org nr: (556726-9518)

Linnégatan 14

114 47, Stockholm.

Vilka personuppgifter samlar vi in?

Vi samlar in information om dig när du skickar in intresseanmälningar, CV och/-eller personligt brev via Jobways plattform. Vi kan i interna system göra anteckningar om ditt intresse för att hjälpa dig få passande jobbmöjligheter. Vi kan också lagra datainformation om dig automatiskt, till exempel om hur du använder och interagerar med Jobway, din demografiska information och information om din dator eller mobila enhet.

Du har möjlighet att begära tillgång till informationen eller be oss ändra informationen samt be oss ta bort informationen. Vid sådana önskemål mailar du info@jobway.se.

Hur använder vi informationen?

Vi använder i huvudsak informationen som vi samlar in om dig för att kunna presentera passande arbeten för dig, leverera de produkter och tjänster vi erbjuder, svara dig och driva och förbättra vår webbplats och rekryteringstjänst. I våra tjänster ingår att presentera personligt anpassat innehåll.

Uppgifter som du skickar till oss kan anställda inom Jobway komma åt. Vi strävar efter att tillhandahålla en säker miljö genom att försöka begränsa åtkomsten till vår databas till legitima användare, men vi kan inte garantera att obehöriga parter inte bereder sig åtkomst till den. Vi kan inte heller kontrollera hur behöriga användare lagrar eller överför information som du ger oss. Därför bör du inte uppge känslig information på Jobway.

Hur och till vem delar vi information?

Vi kommer dela dina personuppgifter med utomstående parter om du medger det. Vi kan till exempel dela dina uppgifter för att ge anslutna arbetsgivare möjlighet att kontakta dig om arbeten som är passande för dig.

Vi kan komma att lämna ut och överföra information till utomstående part som förvärvar någon av eller alla Jobways affärsenheter. Vi lämnar ut information om det krävs enligt lag.

Hur lagrar vi informationen?

Vi lagrar din information för att göra din interaktion med Jobway mer effektiv, praktisk och betydelsefull. Du kan när som helst få tillgång till, granska, korrigera, uppdatera eller ta bort dina uppgifter genom att maila till info@jobway.se. Vi har som intern process att spara information i 24 månader efter din senaste aktivitet. Aktivitet räknas som inskickande av intresseanmälan, förfrågan eller personlig kontakt med någon medarbetare på Jobway. Efter 24 månader har vi som policy att ta bort dina kontaktuppgifter.

När du ber oss att ta bort dina personuppgifter kommer vi att behålla loggar och information om din aktivitet på Jobway som inte kan identifiera dig personligen. Vi kommer också att behålla en arkiverad kopia av din information som inte är åtkomlig för dig eller för utomstående part. Om dina personuppgifter tidigare var tillgängliga för andra som använder Jobway har vi inte möjlighet att radera informationen från deras system.

Övrig information

Jobway är inte avsett för barn under 14 år.

Kontaktinformation

Du kan kontakta oss om du har frågor eller funderingar om vår integritetspraxis. Du kan då skriva till oss på:

Jobway AB

Org nr: (556726-9518)

Linnégatan 14

114 47, Stockholm.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert