Jobway Försäljning & Marknad | Tillsatta tjänster

Tillsatta tjänster

Säljare

Är du en driven person som gillar ett variationsrikt arbete där du får vara spindeln i nätet. Har du erfarenhet av sälj sedan tidigare och söker nya utmaningar? Då kan Sven Eklund Bil AB vara din nya arbetsplats.

Rollbeskrivning:

Som säljare på Sven Eklund Bil AB kommer du att ha en bred roll där dina dagar kommer att se olika ut. Du kommer att ingå i ett starkt team med hög kompetens där ni tillsammans ger förstklassig service till era kunder. Din främsta uppgift är få kunden att trivas, känna sig välkommen och vara nöjd efter sitt besök i hallen med förmodligen sin nya bil. Du kommer vara spindeln i nätet.

Exempel på arbetsuppgifter:

·      Ta emot kunder som kommer in i bilhallen.

·      Svara på mejl och i telefon.

·      Hitta och köpa in begagnade bilar.

·      Bearbeta befintliga kunder.

·      Marknadsföring och hålla i kundevent.

Du erbjuds:

Sven Eklund Bil erbjuder dig att vara en del av ett starkt familjärt företag som har funnits länge i branschen. Du kommer få jobba i en spännande och rolig roll där du kan påverka företagets utveckling framåt. Du erbjuds också goda anställningsvillkor och vidareutveckling i din roll som säljare.

Din profil:

·      Arbetslivserfarenhet inom serviceyrke och/eller erfarenhet av försäljning av bilar är meriterande.

·      Goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

·      B-körkort

Vi tror att du som söker denna tjänst brinner för mötet med kunder och har lätt för att ta kontakt med nya människor. Vi ser att du som person har lätt för att egna initiativ och motiveras av att leverera resultat. För att trivas hos oss ser vi att du som person är en teamspelare och är prestigelös. Du gillar en arbetsmiljö som är snabbrörlig och därav förväntar vi att du är flexibel och stresstålig.

Om Sven Eklund Bil AB:

Sven Eklund Bil AB är en bilhandlare som startade 1958 och har funnits centralt i Bromma i Stockholm sedan 1978. Som bilhandlare har företaget sedan starten jobbat med att hjälpa sina kunder med sitt bilköp oavsett om det är en ny eller begagnad bil. Vi har precis tagit in Aixam:s sortiment som är ledande i Europa på Mopedbilar.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se , 070 446 22 22. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Säljare
Stockholm

Är du på jakt efter nya möjligheter och vill arbeta på ett av Sveriges bästa företag? Är du dessutom en duktig säljare och vill vara en del i ett familjärt företag? Gillar du att ge en högklassig service till dina kunder? Då kan du vara STHLM BIL nya stjärna.

Om rollen som säljare på STHLM Bil

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär försäljning av nya personbilar från Peugeots breda modellprogram på vår anläggning i Sätra

Som bilsäljare arbetar du självständigt efter våra försäljningsprocesser - från första kontakten med kund till leverans av bilen. Med telefonen som främsta verktyg bygger du proaktivt din egen kundstock genom personlig kontakt med blivande kunder för att bygga en långsiktig relation både hemma i bilhallen och ute hos kund.

Arbetstiderna är 10:00-18:00 måndag till fredag och du kommer att arbeta varannan helg 11:00-15:00.

Vi värdesätter våra kundrelationer och arbetar med tydlig närvaro, högservicegrad och tät kontakt med både potentiella och befintliga kunder. I rollen som säljare är du med och vägleder våra kunder till smarta val utifrån deras behov med målet att leverera den bästa möjliga kundupplevelsen i varje affär!

Vanliga arbetsuppgifter innebär utöver försäljning av bil även försäljning av våra tillbehör, serviceavtal och finansieringslösningar, både i hallen, på telefon & mail.

Har du rätt förutsättningar får du verktygen att utvecklas och lyckas i en framgångsrik organisation där ingenting är omöjligt!

Din profil

Till denna tjänst söker vi dig som har tidigare erfarenhet inom nybilsförsäljning med dokumenterat goda resultat. Du är van vid att använda telefonen som verktyg samt med att ringa kunder och boka in möten. Som person är du framåt, orädd och driven samt att du är bra på att skapa och bibehålla relationer. För våra kunder är en bilaffär många gånger en av de största i livet och därför behöver du även vara lyhörd, lösningsorienterad och serviceinriktad gentemot våra kunder.

Du brinner för försäljning och drivs av att arbeta mot mål, samt att du är en duktig förhandlare som tycker om att göra affärer. Du trivs med att arbeta självständigt men också i team och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Vi ser även att du är prestigelös som person och att du är bra på att hantera flera olika uppgifter samtidigt och trivs med att jobba i ett högt tempo. Du gillar och drivs även av möjligheten att kunna påverka din egen lön kopplat till ditt försäljningsresultat och ser alltid möjligheter i stället för svårigheter och älskar utmaningar!

B-Körkort och svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Om företaget:

På STHLM BIL är idén att exklusivitet och premium inte bara handlar om pris och märket i fronten utan också om servicenivå, engagemang och värde för pengarna! Här blir du som anställd och kund en del av familjen och det är viktigt att alla känner sig välkomna. Sthlm bil är en auktoriserad serviceverkstad för Honda och Peugeot men servar alla märken och modeller och är verksamma i Sätra och på Värmdö. 

I denna rekrytering samarbetar STHLM Bil med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag

Säljare/Servicetekniker
Stockholm

Är du på jakt efter en ny utmaning lås och nyckelservice. I rollen som butikssäljare/servicetekniker på Stockholms Låsservice arbetar du brett och variationsrikt. Är du utöver det en person som drivs av kundrelationer, utveckling inom branschen samt trivs i en strukturerad vardag, då är denna möjlighet helt rätt för dig. Läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag!

I takt med att vi växer söker vi en butikssäljare till vår butik på Östermalm. I rollen som butikssäljare/servicetekniker hos oss har du svaret över butiken. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:

-         Försäljning och tillverkning av nycklar samt nödvändiga tillbehör.

-         Stötta kunder vid problem med lås och nycklar.

-         Ta emot beställningar och göra inköp.

-         Nyckelkopiering, cylindrar, lägga om lås.

-         Daglig kundkontakt.

-         Lättare servicejobb hos kunder vid behov.

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du tidigare har arbetat med likande arbetsuppgifter:

-         Produktkännedom från branschen.

-         Stort plus om du arbetat lås och nycklar i din tidigare roll.

-         Prata och skriva svenska obehindrat som

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser att du som person är:

- Serviceinriktad och strukturerad.

-         Därtill har du ett ansvarstagande angreppssätt, då du kommer ha stort ansvar för butiken.

-         Initiativtagande

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Stockholms Låsservice City AB är ett familjeägt företag inom säkerhetsbranschen som har funnits sedan 1957. I dagsläget är vi 6 anställda och har kontor på Östermalm. Vi är verksamma i hela Stockholmsområdet och arbetar med passer, lås och dörrstyrning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stockholms Låsservice med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073–5811804 Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Inköpare
Stockholm

Vill du bli en del av ett företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig? Trivs du även i en roll där du arbetar och utvecklas tillsammans med proffs inom branschen? Låter detta intressant och du dessutom innehar god erfarenhet från inköp inom dagligvaruhandel eller likvärdig bransch. Kan detta vara rätt möjlighet för dig. Läs vidare nedan och tveka inte att skicka in din ansökan snarast!

Information om Engelmanns:
Engelmanns Sweden AB väljer omsorgsfullt ut ostar efter smak och kvalitet från ett brett europeiskt utbud och presenterar dessa på den svenska marknaden. Deras verksamhet är beläget i Brunna, Kungsängen och för närvarande arbetar cirka 30 anställda fördelat på utesäljare, kontor och lager. Engelmanns har ett välfungerande samarbete över alla avdelningar och en tajt teamkänsla inom företaget.

I rollen som inköpare kommer du bland annat:

•        Besitta huvudansvar för inköpen på företaget.

•        Ha en daglig dialog och kontakt med leverantörer över hela världen i jakt på de bästa produkterna och råvarorna.

•        Planera och följa upp tidsplaner mot budget.

För att passa in i rollen som inköpare ser vi att du:

•        Besitter en relevant arbetslivserfarenhet från inköp inom färskvaror.

•        Ser nya möjligheter/lösningar hos våra leverantörer som kan gynna vår verksamhet.

•        Talar & skriver engelska obehindrat då global kontakt med leverantörer ingår i rollen.

•        God kunskap i Excel och resten av Office – paketet.

Engelmanns erbjuder dig: En roll som är självständig med helhetsansvar för inköpsavdelningen. Du kommer att få en variationsrik vardag och delta i häftiga projekt samt inspirationsresor. Engelmanns har en stor gemenskap och arbetar tätt mellan olika avdelningar för att förbättra processerna. Medarbetarna på Engelmanns tycker om att ha roligt på och efter arbetstid samt värderar att umgås utanför jobbet med diverse aktiviteter.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Engelmanns med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele 073 - 58 11 804 eller Oscar.Thiele@Jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Säljare
Stockholm

Är du en säljare med ett stort tekniskt intresse som brinner för att göra affärer? Är du redo för spännande försäljningsutmaningar med en bred kundportfölj hos Skandinaviens ledande leverantör till den metallbearbetande industrin, då kan du vara den vi är ute efter!

Just nu söker Alumeco Sverige en säljare till deras team i Stockholm.

Alumeco erbjuder dig en dynamisk position med unika personliga och yrkesmässiga utmaningar i en internationell, informell och attraktiv arbetsmiljö. Det finns en tydlig tillväxtstrategi och fokus på den enskilda medarbetaren, med en platt ledningsstruktur och korta beslutsvägar.

Som säljare på Alumeco är du en entreprenör i en stor, dynamisk och global organisation. Du får en helhetssyn på hela produktflödet från inköp till försäljning mot slutkund. Som säljare har du ansvar för försäljningen av material ute hos befintliga samt potentiella kunder. Viktiga kundgrupper finns bl.a. inom fordon-, bygg- och energisektorn. Det är ett varierat arbete med ett stort fokus på försäljningsaktiviteter från första kontakten till uppföljning på leveranser.

Ett urval av dina kommande arbetsuppgifter:

·      Säljbearbetning utav nya kunder.

·      Ständig uppföljning av potentiella kunder och presentera våra produkter.

·      Hantera inkommande förfrågningar.

·      Ge professionell rådgivning och service till våra kunder, förstå dess behov och identifiera möjligheter till existerande och nya kunder.

Din profil

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en affärsinriktad profil med stort kundfokus och har en arbetslivserfarenhet i rollen som säljare inom B2B . Du skall förutom starkt säljfokus ha visst tekniskt intresse och förståelse.

Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, teknik eller försäljning.

Vi förväntar oss dessutom att du:

·      Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

·      Har goda datorkunskaper, väl förtrogen med Officepaketet och gärna erfarenhet av SAP.

·      Innehar B-körkort.

Som person är du en utåtriktad och social individ och en lagspelare som tillsammans med övriga kollegor hjälper till att skapa en trevlig, dynamisk och resultatinriktad miljö.


Om företaget:

Alumeco är en starkt konsoliderad internationellt verksam handelskoncern som grundades 1983, huvudkontoret ligger i Odense, Danmark. Koncernen är specialiserad inom aluminium, mässing och koppar för metallkrävande industri och bygger på engagerad och framtidsorienterade medarbetare. Koncernen har en tydlig tillväxtstrategi med fokus på utveckling av nya koncept och kompetensutveckling av de anställda. Huvudkärnvärden är kundfokus och affärssinne. Koncernen har en omsättning på ca. € 500 milj. och sysselsätter 1000 anställda över hela världen. Som global leverantör och samarbetspartner har Alumeco ett omfattande och internationellt nätverk samt en rad dotterbolag i Europa, Nordamerika och Kina.

Vill du läsa mer om Alumeco hittar du hemsidan här – här finns också senaste CSR rapporten:

www.alumeco.se

I denna rekrytering samarbetar Alumeco med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

VD
Södermanland

Mitt emellan Eskilstuna och Katrineholm, vid Näshultasjöns sydvästra strand ligger Haneberg Säteri – en vacker karolinsk herrgårdsbyggnad, med anor från 1200-talet. Idag bedrivs huvudsakligen tre verksamheter: fastighetsförvaltning, skogsbruk och lantbruk. Nuvarande ägarna har drivit Haneberg Säteri sedan 1974 med ambition att bevara de historiska miljöerna för framtiden, samt erbjuda bekväma boenden i en vacker och levande landsbygd.

Hanebergs Säteri genomgår ett generationsskifte och söker därför en utvecklingsorienterad VD

Vi söker dig som vill vara med på resan att göra Haneberg till en central del i en miljö som är attraktiv både som boende- och lärandemiljö för innovatörer och entreprenörer och som delar visionen om att göra Näshulta till en levande landsbygd. 

Vad innebär rollen?

Som VD har du det totala ansvaret för personal, kunder och ekonomi. Utöver detta ansvarar du även för att utveckla strategier och processer för hållbar tillväxt och ökad lönsamhet. Du rapporterar till styrelsen och ägarna.

Du kommer bygga struktur och företagsorganisation med god ekonomisk uppföljning där ambitionen är att utveckla verksamheten på gården på ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbart sätt. Målet är att utveckla Haneberg till framtidens landsbygdsgård med hänsyn till dess historia.

Vem är du?

Du har en tydlig affärsinriktad profil och förstår hur du skapar tillväxt och vad som driver framgång i en verksamhet. Du är trygg i ditt ledarskap och drivs av att motivera och skapa engagemang hos dina medarbetare.

Vi ser att du som söker har en entreprenörsådra med stor organisatorisk förmåga och ett helikopterseende men också en känsla för detaljerna som gör skillnad. Har du dessutom ett intresse och förståelse för landsbygdens traditionella näringar och utvecklingsmöjligheter är det meriterande. 

Din profil:

·       5–10 års relevant arbetslivserfarenhet som ledare i nyckelposition. Troligen som VD, anläggnings- eller teknisk chef från liknande nyckelposition.

·       Du har ett intresse för entreprenörskap med förståelse för styrelse- och ägarfrågor

·       Erfarenhet från fastigheter och/-eller jordbruk är meriterande.

Du kommer att arbeta i varierad tjänst med utvecklingsmöjligheter och personalansvar i ett familjärt, väletablerat och anrikt företag. Vidare erbjuds du en marknadsmässig ersättning med möjlighet till delägarskap på investeringar relaterade till framtida verksamhetsutveckling. För dig som önskar bo på gården finns såväl permanent bostad som övernattningslägenhet tillgänglig.

Är du intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Säljare B2B
Stockholm

Consoli Consulting AB är ett relativt nystartat bolag på marknaden som erbjuder företag byggkonsultation, projektledning & besiktning. Vi arbetar tillsammans med privata & kommersiella fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi som arbetar på Byggkonsultringen har mångårig erfarenhet från både produktion samt som konsulter. Under dessa år har vi samlat på oss en gedigen kunskap om hur vi bäst arbetar med dagens teknik för att skapa så snabba och smidiga processer som möjligt.

I takt med att vi växer och utvecklas söker vi nu en driven och erfaren säljare till vårt team!

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare arbetar du med det yttersta ansvaret för att sälja in nya projekt där vi kan bidra med vår kunskap som konsulter. Du arbetar brett i hela Mälardalen i en varierad roll där fokus kan skifta beroende på behov. Utöver försäljningen till nya kunder av våra tjänster arbetar du även med administration, ansvar över företagets sociala medier samt stöttar i arbetet med att ta in nya underkonsulter. Du får en mycket viktig roll när det gäller att driva företaget framåt på ett strukturerat och effektivt sätt, med ett stort eget ansvar.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har en god arbetslivserfarenhet i rollen som säljare, där du även har erfarenhet av att sälja in byggkonsulttjänster. Besitter du erfarenhet av upphandlingar är det meriterande, likaså om du har ett nätverk med egna kontakter inom branschen. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du trivs med att arbeta självständigt och är en ansvarstagande person. Utöver det trivs du även med att arbeta i ett bolag där alla strävar framåt och där alla får bidrar med för att höja ribban på bolaget.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett stabilt och framgångsrikt företag i en stor expansionsfas med spännande uppdrag. Vi värnar högt om våra anställda och är mån om att du ska trivas hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

-         Goda förmåner

-         Möjlighet till tjänstebil vid fastanställning

-         Friskvårdsbidrag & tjänstepension

-         Möjlighet att bli en del av ett företag med goda utvecklingsmöjligheter

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du är varmt välkommen med att skicka din ansökan snarast då urval sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sitta ansökningsdatum. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson på mail: linnea.gilliusson@jobway.se.

Kvalitetsansvarig
Stockholm

Vi på Engelmanns Sweden AB väljer omsorgsfullt ut ostar efter smak och kvalitet från ett brett europeiskt utbud och presenterar dessa på den svenska marknaden. Vi har vår verksamhet i Brunna, Kungsängen och för närvarande är vi ungefär 30 anställda fördelat på utesäljare, kontor och lager. Vi har ett välfungerande samarbete över alla avdelningar och en tajt teamkänsla inom företaget.

Engelmanns är ett snabbt växande företag och i takt med att vi växer söker vi nu en ny medarbetare till vår kvalitetssäkringsenhet. Vi söker en person som kan ha det övergripande ansvaret för kvalitetssäkringar, produktinnehåll och säkerhetsfrågor.

Din roll

Dina arbetsuppgifter består till största del av kvalitetssäkring samt listningar av olika livsmedel. Detta innebär att du bedömer produktinnehåll och ställer höga krav när det gäller kvalitet av våra produkter. Du ansvarar även för att presentera korrekta produktspecifikationer och varudeklarationer till exempelvis Prevas, Validoo och CKS.

Ditt arbete kommer även bestå av att förvalta och utveckla kvalitetsrutiner, säkra produkter samt bevaka olika typer av branschfrågor. Du kommer ingå i kvalitetssäkringsenheten och ha det övergripande ansvaret för att informera resterande avdelningar i de frågor som rör kvalitet, produktinnehåll eller ändringar gällande säkerhetsfrågor. Du kommer dessutom utföra återkallelser och godkänna produkttexter på olika konsumentförpackningar.

Vi söker dig som har bakgrund inom livsmedelssäkerhet och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet som kvalitetsansvarig hos en livsmedelsproducent. Du ska ha stor erfarenhet av produkter och produktion inom livsmedelsområdet och vi ser gärna att du har arbetet med centrala listningar mot de allra största kedjorna. Ytterligare meriterande är erfarenhet av färskvaror. Eftersom tjänsten innebär både svenska och internationella kontakter krävs det att du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och skrift. Datorvana är ett krav!

Vi erbjuder en roll som är självständigt med ett stort ansvar och möjlighet till utveckling. Som person är du driven och självgående och trivs i en ledande roll. För att lyckas i rollen ska du vara strukturerad, lösningsorienterad och alltid ha kunden i fokus.

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten? I denna rekrytering samarbetar företaget med rekryteringsbolaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Skicka din ansökan till Oscar.Thiele@jobway.se, urval sker löpande. Samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!

Kontorsansvarig med marknadsansvar
Stockholm

Vi på Engelmanns Sweden AB väljer omsorgsfullt ut ostar efter smak och kvalitet från ett brett europeiskt utbud och presenterar dessa på den svenska marknaden. Vi har vår verksamhet i Brunna, Kungsängen och för närvarande är vi ungefär 30 anställda fördelat på utesäljare, kontor och lager. Vi har ett välfungerande samarbete över alla avdelningar och en tajt teamkänsla inom företaget.

I takt med att vi växer söker vi efter en Kontorsansvarig med inriktning marknad till vårt team I denna roll kommer du att arbeta väldigt brett och variationsrikt, den ena dagen inte den andra lik.
Du kommer vara en länk mellan samtliga led och arbeta med utformning utav listor, skyltar, presentationsblad och nyhetsbrev. Du kommer även att delta vid möten med administrativt ansvar, kundkontakt och bearbetning via telefon kommer också ske.
Vi söker dig som vill jobba i en väldigt variationsrik roll där du tar egna initiativ och samtidigt kan stötta på flera håll vid behov. Vi ser gärna att du har kunskaper i Office-paketet och grundläggande kunskaper i In Design och Photoshop. Du ska vara flexibel och inte rädd för att ta dig an nya uppgifter. Svenska i tal & skrift är ett krav samt att du innehar B – körkort.
Vi erbjuder dig ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande. Du kommer att få en variationsrik vardag och delta i häftiga projekt samt inspirationsresor. Vi har en stor gemenskap och arbetar mellan avdelningarna. Vi som arbetar hos Engelmanns tycker om att ha roligt på och efter arbetstid och gör aktiviteter utanför jobbet.Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, tel 073 58 11 804. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Pensionsrådgivare
Stockholm

Lärarförsäkringar startade 1998 och ägs av Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund. Vår verksamhet är en del av en medlemservice och bedrivs utan vinstintresse. Vi finns enbart till för att hjälpa lärare med försäkrings- och pensionsfrågor.

Lärarförsäkringar är inget försäkringsbolag utan upphandlar och förmedlar de bästa produkterna som finns för lärarna på marknaden. Vi förmedlar idag försäkringar upphandlade via Folksam, Bliwa och Sveland Djurförsäkringar. Vi tar hand om all administration kring försäkringarna förutom skadereglering som sköts av försäkringsgivarna. Sedan starten har mer än 265 000 lärare anslutit sig till våra försäkringar. Tillsammans har våra kunder drygt 900 000 försäkringar hos oss. Det är en stor och stark grupp vilket ger förmånliga premier och villkor.

Lärarförsäkringar söker efter en lyhörd och certifierad Pensionsrådgivare med god samarbetsförmåga och teamkänsla.

Från moderna lokaler på Östermalm kommer du som pensionsrådgivare, tillsammans med prisbelönta och kompetenta medarbetare, ansvara för Lärarförsäkringars pensionstjänster. Du kommer att arbeta i ett litet team där eget ansvar för omvärldsbevakning och pensionstjänsternas utveckling ingår ihop med övriga i teamet.

I tjänsten kommer du möta våra kunder i inbokade möten via telefon. Som rådgivare går du igenom pensionssystemet och de valmöjligheter kund har. Du använder dig bland annat av pensionssammanställningen på minPension. Om kund behöver komma igång med eget sparande till pension eller annat ger du råd om det. Du ser över kunds tjänstepensionssparande och ger rekommendationer om det finns behov av förändring. Behöver kund se över och komplettera sitt övriga försäkringsskydd ger du råd om Lärarförsäkringars försäkringsutbud.

Du har en flexibel roll med god möjlighet att forma din egen vardag, under försättning att du uppnår uppsatta mål. 

För att förstå kunders behov och vara en personlig engagerad rådgivande är du en god lyssnare. Vidare är du en teamspelare som drivs av teamets och företagets framgångar.

Du har lägst gymnasieutbildning med god datorvana samt grundläggande kunskaper i Officepaketet. Har du arbetat med liknande uppgifter är det meriterande.Vi erbjuder dig en arbetsplats med stark företagskultur och god sammanhållning med låg personalomsättning.
Fortsättningsvis erbjuder vi marknadsmässig lön, kollektivavtal, friskvårdsbidrag på ett välmående, lönsamt och stabilt företag. Är du intresserad av ytterligare arbetsuppgifter och ansvarsområden kan det tillkomma av tillfällig art, främst i projektformIntresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Innesäljare
Stockholm

GDS Geo Drilling Solutions är sedan flera år en etablerad leverantör i Sverige som erbjuder sina skandinaviska kunder borrutrustning för försäljning och uthyrning. GDS produktportfölj riktar sig främst till områdena grundläggning, tunnel, damm och geoenergi. I portföljen finns bl. a. premiumprodukterna vattendrivna sänkborrhammare, WAI, från DrillKing, kolloidalkvarnar och injekteringspumpar från Colcrete Eurodrill och GDS egenutvecklade högtryckspumpar för vattendriven borrning. GDS marknadsför och säljer även WAI i Europa, Mellanöstern.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en innesäljare med ekonomiskt ansvar

Vi söker en
innesäljare med ekonomiskt ansvar. Du kommer att arbeta med aktiv försäljning till de kunder som ringer in till företaget samt vara ansvarig för uppföljning av kunder. Arbetsuppgifterna fakturabearbetning, dagligt redovisningsarbete, orderhantering samt prishantering.

Du kommer även att fungera som ett stöd till utesäljarna, där du kan komma att skapa specialofferter samt gör eventuella uppföljningar. Huvudparten av arbetet utgår ifrån kontoret men kan ibland innebära direkta kundbesök ute hos kund.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en tidigare erfarenhet av inom försäljning och ekonomi. Ett plus är om du har en ekonomisk utbildning. Vidare bör du ha en god datorvana med kunskaper inom Office. Vi söker dig som älskar att skapa nya relationer, har ett extra öga för siffror med god ordning och struktur. En person som drivs utav ständig utveckling och föredrar en roll som är väldigt varierande.

Vi erbjuder dig en tjänst på ett framgångsrikt bolag med en internationell marknad. Du kommer till ett trevligt och engagerat team som gärna ser att man kommer med nya idéer och bidrar till företagets utveckling Då detta är en ny tjänst har du möjlighet att vara med och utveckla din egen roll. Vi tillgodoser med bland annat laptop, företagstelefon samt milersättning.

Är du Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Geo Drilling Solutions med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, tel. 073 58 11 804. Skicka din ansökan till Oscar.Thiele@jobway.se. Samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt.

Uppdragsledare Stockholm
Stockholm

Bergsäker grundades 1972 av Lennart Karlsson och öppnade sitt första kontor i Göteborg. Den ursprungliga affärsidén var kopplad till bergbyggnation och säkring av berg, därav namnet Bergsäker. Idag finns Bergsäker på sju orter i Sverige, antalet anställda är cirka 40 och ambitionen är fortsatt tillväxt.

Bergsäkers affärsidé är att skapa trygghet för byggaktörer och kringboende i samband med bygg- och miljöprojekt. Bergsäker är i dag marknadsledande och erbjuder riskbedömningar och mätningar som syftar till att minska skador eller risker på byggprojektets omgivning eller närliggande byggnader. Bergsäkers kunder är främst byggherrar och entreprenörer. Att ha mycket nöjda kunder är av stor vikt för Bergsäkers framtida utveckling och ambitionen är att utifrån en hög nivå fortsätta med att öka kundernas nöjdhet och deras förtroende för Bergsäker. 2015 köptes Bergsäker upp och övergick i Forcits-koncernen.

Vår verksamhet växer och vi behöver fler medarbetare. Vi söker en uppdragsledare

I rollen som uppdragsledare innebär det ett ansvarstagande, fritt arbete med ett högt tempo. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att i projekt leda Bergsäkers arbete gällande omgivningspåverkan. Detta gör du genom att du i täta kontakter med beställaren hittar de bästa lösningarna i projektet samt genom att ta ansvar för ekonomi och kundnöjdheten i projektet. Till din hjälp har du mentorer, kollegor och samarbetspartners.

 Arbetsuppgifterna är varierande med både fält- och kontorsarbete och innebär en mängd kontakter både internt och externt. Den ständigt pågående kontakten med dina kunder är mycket viktig.

• Du leder aktivt projekt som gör att alla berörda vid ett visst byggprojekt vet vem och vad som orsakar omgivnings- och miljöpåverkan samt vilka risker som finns (görs genom riskanalyser och kontrollprogram gällande t.ex. besiktning, mätning av vibrationer, buller, sättningar, automatisk mätning av grundvatten, markrörelser, portryck mm).

• Du planerar och leder projektet enligt Bergsäker projektmetodik och på ett sätt som gör kunderna nöjda och ser det som självklart att vända sig till dig igen när det är dags för nya liknande projekt.

• Du är ansvarig för dina egna projekt inklusive kommunikation med kunder samt för uppföljningen av projekten för att garantera kundnöjdhet.

• Som projektledare kommer du till viss del även vara ute i fält och utföra riskanalyser, besiktningar och mätarhantering. • Det kan förekomma resor till våra andra kontor

 För att lyckas i rollen;

• Du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från bygg och anläggningsbranschen, antigen från konsultsidan eller från entreprenadsidan.

• Du har varit ansvarig för omgivningspåverkan inom infrastruktur- och byggprojekt av omfattande storlek

• Du har erfarenhet relaterad till omgivningspåverkan och är således väl bekant med den typen av verksamhet'

 • Du har antagligen teknisk högskole- eller YH-utbildning med relevant inriktning, t ex bygg, väg och vatten eller liknande.

• Personlighetsmässigt så är det viktigt att du är strukturerad och har förmåga att följa rutiner och riktlinjer samtidigt som du måste kunna planera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt. Du motiveras av att skapa goda resultat och lösa kunders behov. Våra uppdrag är ofta omfattande i sin karaktär vilket leder till att det är viktigt att du kan arbeta effektivt samt har en hög stresstålighet då vissa perioder kan bli intensiva för att uppfylla våra kunders deadlines.

• Det är också viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, då du ofta kommunicerar med människor som är beroende av korrekt och välformulerad information.

• Då resor mellan byggarbetsplatser kommer att vara en del av din vardag ställer det krav på att du har B-körkort.

Framgången för dig som Senior Projektledare ligger i att få kunderna att känna maximalt förtroende för Bergsäkers tjänster. Det klarar du med ett professionellt bemötande där kommunikation och struktur är viktigt. Med tydlighet i överenskommelser och fullständig information löser och förebygger du många hinder innan de uppkommer.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nathalie Johansson tel:08 520 017 56 alt. nathalie.johansson@jobway.se

Fastighetsmäklare
Stockholm

Södermäklarna startades 1983. Affärsidén var då precis som nu att erbjuda lokala mäklartjänster i södra delen av Stockholm baserade på hög servicenivå, kunskap och extremt god kännedom om området och marknaden. Företaget är idag branschledande på södra sidan av Stockholm med kontor på Södermalm och hela vägen ut till Botkyrka.

 

I takt med att vi växer söker vi nu en fastighetsmäklare:

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och gillar att göra affärer! Du kanske är i början av din mäklarkarriär eller har flera års erfarenhet av mäklaryrket. Initiativförmåga och affärsdriv är viktiga egenskaper. Att bearbeta kunder från tidigare nätverk samtidigt vara på tårna för att hitta nya är något du drivs av!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att planera dina egna dagar. Du har en positiv attityd och har lätt att skapa goda relationer, både med kunder och kollegor. 

Vi erbjuder dig en anställning hos en väletablerad fastighetsmäklarfirma, inga geografiska begränsningar på försäljningsområden och sköna medarbetare med en massa kompetens.

Välkommen till ett spännande arbete i en fartfylld miljö där du får möjlighet att arbeta med Söders ledande och oberoende mäklare! 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Säljare
Göteborg

Vi på Engelmanns Sweden AB väljer omsorgsfullt ut ostar efter smak och kvalitet från ett brett europeiskt utbud och presenterar dessa på den svenska marknaden. Vi har vår verksamhet i Brunna, Kungsängen och för närvarande är vi ungefär 30 anställda fördelat på utesäljare, kontor och lager. Vi har ett välfungerande samarbete över alla avdelningar och en tajt teamkänsla inom företaget.

I takt med att företaget växer söker vi nu efter en säljare till Göteborg med omnejd
Som säljare
blir du en del av vårt försäljningsteam på Engelmanns. Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att utveckla försäljningen av delikatessost. Du kommer att ansvara för distriktet Göteborg med omnejd och vara med att bygga ut vårt nätverk i detta område med nykundsbearbetning. Din utmaning blir att driva och utveckla försäljningen av delikatessost i ditt eget distrikt genom att bygga starka och goda kundrelationer för att gemensamt utveckla kundens affär.

Dessutom ingår uppföljning av försäljnings- och kampanjutveckling. Som säljare blir du en viktig länk mellan Engelmanns och kunden. Det betyder att du delar med dig av information till butik, har kontakt med försäljningschef och blir hela tiden uppdaterad med utbildningar och resor för ny inspiration.

För att lyckas i denna roll

 • ·Har några års erfarenhet av försäljning och gedigen kunskap om dagligvarubranschen.
 • ·Självklart är du ostintresserad och har du tidigare även arbetat med delikatesser och/eller butikskommunikation är det meriterande.
 • ·Du är en skicklig förhandlare och duktig på att presentera och driva positiva försäljningsresultat och kundattityder.
 • ·Goda kunskaper i Excel, Word och PowerPoint.
 • ·God planeringsförmåga och kan skapa entusiasm i dina kundrelationer.
 • ·Du har en stark inre drivkraft, är fokuserad på dina mål och samarbetar väl med andra.
 • ·Innehar B-körkort

Vi erbjuder dig
En flexibel arbetsplats där du utgår hemifrån och planerar dina egna veckor. Du får alla nödvändiga verktyg i såsom bil, mobiltelefon, dator och surfplatta. Vill du komma till en arbetsplats där du får mycket frihet under ansvar och vara med och utveckla en ny marknad då ska du välja Engelmanns.
Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 08 - 511 617 41 och Oscar.Thiele@jobway.se Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Säljare
Stockholm

DKLBC AB är ett välkänt företag i åkeribranschen som arbetar i Storstockholm med en lång och gedigen erfarenhet. Företaget är i en stark utvecklingsfas och investerar för att bli ett ledande företag i branschen. Vi har under de senaste åren genomfört en digitalisering av företaget vilket gör att vi ligger långt fram och har idag en teknik att ta med oss i företagets utveckling.

En stor del av företagets fokus ligger på bilar och maskiner kopplade till entreprenader men vi är också verksamma inom container, byggsäck, kranbilar, slambilar plus många specialfordon. Våra kontor är belägna i Vallentuna, Malmens grustag och i Norrtälje. Företaget driver även Trolldalstippen på Lidingö samt att vi öppnat en deponi utanför Norrtälje 2018. Vi är totalt 32 anställda på företaget. Under 2018 omsatte DKLBC ca 586 miljoner.

Arbetsuppgifter
I takt med att vi växer söker vi nu en driven säljare. Som säljare hos oss kommer du att vara spindeln i nätet och hålla ett väldigt hög kundfokus. Du kommer att sälja alltifrån containerlösningar, säckförsäljning och hyresmaskiner.
Du kommer att vara ute på fältet stora delar utav din tid och även ha hand om administrativa uppgifter. Säljbearbetning utav nya kunder samt befintliga kunder hos återförsäljare och byggarbetsplatser är något du kommer att göra dagligen. Att även ständigt följa upp potentiella kunder och presentera våra produkter. I ryggen har du den främsta leverantören i Storstockholm samt ett innovativt företag med 75 års erfarenhet.

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av försäljning inom branschen
 • Är van att jobba självständigt och ta stort eget ansvar.
 • Har mycket god lokal kännedom i Storstockholm.
 • Kan hantera ett högt tempo samt är stresstålig.
 • Är förtroendeingivande samt kan hantera olika personligheter och viljor.
 • Är noggrann, strukturerad, serviceinriktad samt samarbetsvillig.
 • Har goda kunskaper i Officepaketet.
 • Är relationsskapande och har god entreprenörsanda
 • Har du ett kontaktnät sen innan är det ett stort plus

Vi erbjuder dig
Ett spännande säljarbete med stor variation av kunder samt en väldigt stark produktportfölj. Vill du komma till ett företag med målinriktade kollegor som ständigt strävar mot att uppnå bästa möjliga resultat och utveckla varandra. Det finns självklart utbildnings- och utvecklingsmöjligheter
Du får tillgång till en tjänstebil, kollektivavtal, hälsokontroller samt en hel del andra fina förmåner.

Intresserad och vill veta mer? 
I denna rekrytering samarbetar DKLBC AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobway rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 08 - 511 617 41 Skicka din ansökan till Oscar.Thiele@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Säljare
Stockholm

D2 är inredningsarkitekter och projektledare som tar ansvar för helheten från ide till färdigställande. Vi erbjuder projektledning för genomförande av behovsanalys, planering, upphandling och leverans. Vårt fokus är att ge våra kunder kvaliteter som inspirerar och engagerar.

Vi är ett mindre företag som har ambitioner att växa och söker nu en säljare till vårt team som vill vara med på den resan.

Som säljare kommer du vara ute och skapa nya relationer. Du är en utåtriktad person som älskar att sälja och göra affärer. Du är en typisk relationsskapare som också kan arbeta självständigt och trivs med det. Du är strukturerad, tycker om att lösa problem och att ha många bollar i luften.

Du kommer att använda ditt befintliga kontaktnät från näringslivet, bygg eller från fastighetsbranschen till att skapa nya affärer genom att ta dig an nya projekt. Som säljare kommer du ha en central roll i företag och har ett nära samarbete med ägarna för att utveckla företaget framåt.

För att lyckas i denna roll har du drivit egna projekt framåt och jobbat med sälj i minst 3 år med goda resultat.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Vi tar gärna emot personer som vill ha en utmaning och växa med oss. En entreprenöriell person som gillar när det händer saker och som ständigt vill utveckla sig själv som företaget!

Du erbjuds en arbetsplats med erfarna människor som gillar att ha roligt tillsammans. Du kommer att vara en del i ett företag med högt i tak och som värnar om sina anställda.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nathalie Johansson tel:08 520 017 56 alt. nathalie.johansson@jobway.se

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Jr.Marknadsansvarig
Stockholm

Vi på Engelmanns Sweden AB väljer omsorgsfullt ut ostar efter smak och kvalitet från ett brett europeiskt utbud och presenterar dessa på den svenska marknaden. Vi har vår verksamhet i Brunna, Kungsängen och för närvarande är vi ungefär 30 anställda fördelat på utesäljare, kontor och lager. Vi har ett välfungerande samarbete över alla avdelningar och en tajt teamkänsla inom företaget.

I takt med att vi växer söker vi efter en marknadsansvarig till vårt team.Som marknadsansvarig kommer du att arbeta i våra projekt och vara ansvarig för bland annat företagspresentationer, sociala medier och vara en viktig spelpjäs i utvecklingen utav företagets marknadsavdelning. Att komma med nya idéer och strategier är något som välkomnas i denna roll. Att driva och analysera kampanjer kommer vara en del utav din vardag. För rätt person finns det möjlighet att utvecklas inom företaget och få mer ansvar.

Vi söker dig som har en erfarenhet utav tryckproduktion och formgivning. En person som inte är rädd för att ta i och gärna vågar tänka utanför boxen. Här får du vara med hela vägen från start till mål, du kommer att arbeta nära dina chefer och bolla tankar och idéer. En driftig person som är duktig på att uttrycka sig i skrift och kunna sätta den extra touchen som gör skillnad i rätt riktning. Vi erbjuder dig ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande. Du kommer att få en variationsrik vardag och delta i häftiga projekt. Vi har en stor gemenskap och arbetar mellan avdelningarna. Vi som arbetar hos Engelmanns tycker om att ha roligt på och efter arbetstid och gör aktiviteter utanför jobbet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, tel 08- 511 617 41. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Affärschef - säkerhet
Göteborg

Skylink AB är ett grossistföretag som ingår i Weland koncernen. Vår affärsidé är att vara fullsortimentsleverantör av allt inom fysiska säkerhetsprodukter likaså är vi komplett leverantör av utrustning för el/smarta-hems system.

Vi på Skylink erbjuder hög servicegrad och hjälp med projektering. Vår ambition är hög kvalitet, snabba leveranser samt att erbjuda rätt utrustning till rätt pris. Vi finns i Mölndal (Göteborg), där vi har såväl kontor som lager.

I takt med att vi växer söker vi nu en driven säljchef till vårt team.

I rollen som säljchef kommer du att ansvara för försäljningen. Ditt team består av två erfarna säljare som du ansvarar för att leda, följa upp och utveckla. Rollen innebär även ett helhetsansvar över såväl befintliga som nya kunder samt att driva och långsiktigt utveckla dessa kundrelationer. I dialog med dina medarbetare sätter du mål och aktivitetsplaner för varje säljare utifrån bolagets långsiktiga strategi, följer upp resultat och vid behov säkerställer att nödvändiga åtgärder vidtas för att uppnå målen.

För att lyckas i denna roll söker vi dig som har erfarenhet från försäljning med teknisk inriktning och vill ta nästa steg i din karriär. Kanske arbetar du idag som teknisk säljare eller teamleader och vill ta nästa steg?

Som person är du kundfokuserad och förstår vikten av att ge en förstklassig service. Du har lätt för att skapa förtroende och trivs i en roll med många kontaktytor. Vidare är du affärsorienterad och motiveras av att nå högt uppsatta resultat. Meriterade är kunskaper inom KNX-system och smarta hem.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att leda projekt framåt. Du har en positiv attityd samt ser utveckling och effektivisering som något positivt

Vi erbjuder dig en roll på ett framgångsrikt företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för att stärka sammanhållningen. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Du kommer kunna vara med och påverka verksamheten i stor utsträckning. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.


Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson 08- 520 017 56, eller till nathalie.johansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Butikssäljare
Stockholm

Råsunda Lås AB är ett familjeägt företag inom säkerhetsbranschen som har funnits sedan 1985. I dagsläget är vi 8 stycken anställda och har kontor i Solna. Vi är verksamma i hela Stockholmsområdet och arbetar med alla typer av säkerhetslösningar såväl mekaniska som elektroniska i alla storleksordningar. Vi låter oss inte begränsas utan arbetar förutsättningslöst mot både privatpersoner och stora företag.

I takt med att vi växer söker vi en butiksmedarbetare till vår butik i Solna. I rollen som butiksmedarbetare hos oss har du totalansvaret över butiken. Dina arbetsuppgifter innefattar b.la. ta emot beställningar, plocka ihop orderbeställningar, kontakt med kunder och leverantörer samt lägga orderbeställningar.

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du tidigare har arbetat som butiksmedarbetare av likande arbetsuppgifter tidigare. Du ska veta hur ett lager fungerar och kunna arbeta i ett affärssystem. Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser att du som person är initiativtagande, serviceinriktad och strukturerad. Därtill har du ett ansvarstagande angreppssätt, då du kommer ha stort ansvar för butiken.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Teknisk säljare
Stockholm

OEM Electronics är ett gammalt familjeföretag som grundades av två familjer och ägs idag av OEM International som fortfarande har kvar den familjära känslan och de fina grunderna som ett familjeföretag står för såsom gemenskap, humana värderingar och att utvecklas tillsammans. Vi har huvudkontoret i Tranås men har även kontor i Järfälla, Stockholm. 

OEM Electronics marknadsför komponenter och utrustning till elektronik- och apparattillverkare i norra Europa. Under drygt 40 år har vi hjälpt svensk industri att utveckla världsledande produkter. Tillsammans med våra leverantörer, som tillhör de ledande inom sina respektive områden, erbjuder vi ett stort applikationskunnande och ett heltäckande sortiment.

Detta gör att vi kan ge våra kunder rätt komponent och lösning för varje behov samt tillföra kompetens och service på ett effektivt sätt. För att vara specialister och hålla högteknisk kompetens kring våra produkter har vi delat in oss i produktområden. Varje produktområde har sina egna produktspecialister och säljare.
Vi erbjuder ett av marknadens bredaste produktsortiment som kompletteras med kundunika lösningar för att möta våra kunders specifika behov, såväl i kvalitet som i kostnad och prestanda.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en teknisk säljare till vårt kontor i StockholmSom teknisk säljare hos oss på OEM Electronics kommer du att få arbeta tillsammans med ett fantastiskt team med fin gruppkemi och en vilja att utvecklas både individuellt och som företag.

För att lyckas i rollen som teknisk säljare ser vi att du har huvudet på skaft och viljan samt drivet att ta de där extra stegen som leder mot framgång. Du kommer att ha ett helhetsansvar för kunden allt ifrån att hitta första kontakten fram till att förvalta dina affärer på ett mästerligt sätt via säljmöten.

Vi tror att du är en person som har det där lilla extra och en säljande tillmötesgående personlighet för att stärka banden mellan företaget och kunderna på ett unikt och härligt sätt med glimten i ögat. För oss handlar det om att hitta rätt person på rätt plats med en tävlingsinriktad inställning så är vi övertygade om att du kommer att lyckas som teknisk säljare hos oss på OEM Electronics. Stort plus i kanten om du har en kärlek och ett intresse till teknik dock inget krav.
 
Vi erbjuder dig 
Att få arbeta tillsammans med ett företag som växer på grund av att vi har som ambition att vara en självklar partner i våra kunders ögon och inge en trygghet om att allting bara ska fungera helt enkelt. Vi erbjuder en möjlighet att se Sverige på ett roligt sätt med övernattningar när du åker ut på dina kundmöten och briljerar. Givetvis anser vi att en god hälsa är viktigt och har friskvårdsbidrag, gemensamma event och en god gruppkemi. Dina arbetsverktyg kommer bestå av bil, dator och telefon som vi givetvis står för och till sist men inte minst, enorma utvecklingsmöjligheter inom företaget

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av OEM Electronics. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag, 08 510 60 651. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Säljande Projektledare
Västerås

I takt med företagets utveckling söker vi nu en säljande projektledare.

Som säljande projektledare hos oss får du en stor insyn i projekten från start till mål. Du kommer att arbeta med alla de olika stegen från att hitta och driva nya projekt till efterkalkyl. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. säljande, tekniskt och ekonomiskt ansvar. Du ansvarar även för att projekten utförs med hög kvalité och håller sig till budget och tidsramar.

För att lyckas i rollen har du bred erfarenhet av såväl sälj/kundbemötande och svagströmsarbeten, exempelvis inom larm och lås. Meriterande är om du har bakgrund från tidigare arbete inom teleinstallation. Du kommer att vara en viktig kugge i maskineriet och vi ser att du har ledaregenskaper, är motiverad och drivs av att driva företaget framåt. Du ska bo i Mälardalen-området, ha B körkort och svenska i tal och skrift är krav. 

Som person är du driven, positiv och har lätt för att etablera kundkontakt. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk, dvs. att du har en god förmåga att omsätta teori till praktik. Vi ser även att du är ansvarsfull, affärsdriven och flexibel.

Du erbjuds en arbetsplats med fast lön, kollektivavtal och ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans, allt för att alla ska trivas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Affärsområdeschef

Orrefors och Kosta Boda är våra starka och internationellt kända varumärken som ingår i företaget Orrefors Kosta Boda AB med koncernägare New Wave Group. I Kosta, Småland sker allt ifrån produktutveckling, produktion, försäljning, lagerhantering, marknadsföring och administration. Showroom för företagskunder och återförsäljare finns i Kosta, Göteborg och Stockholm.

Vår Affärsområdeschef B2B går vidare till nya utmaningar inom koncernen och vi söker därför hans efterträdare. Vi söker en energisk och resultatinriktad affärsområdeschef som vill vara med att utveckla Orrefors & Kosta Boda på den svenska profilmarknaden. Vi har det lilla företagets känsla för kunden med det stora bolagets resurser. Med hög tillväxtambition och tempo är det viktigt att ha rätt fingertoppskänsla. Affärsområdet har de senaste fyra åren fördubblat sin omsättning och ligger nu på ca 60 mkr.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att

 •       Utveckla affärsområdet
 •       Försäljning-, lönsamhet-, budget- och prognosansvar
 •       Stötta säljkåren
 •       Ansvara för våra nyckelkunder
 •       Ansvara för marknadsaktiviteter

Vi söker dig som har en stark drivkraft och positiv energi. Du triggas av att göra bra och lönsamma affärer. I din säljroll är du bra på att bygga relationer och känner stort engagemang och intresse för både människor och affärer samt är duktig på att utveckla affären med befintliga nyckelkunder. Du ser möjligheter och drivs av att arbeta både självständigt och tillsammans med ditt team för att uppnå uppsatta mål. Du är en mycket god förhandlare och affärsman gärna med bakgrund från B2B försäljning. Att du har säljbakgrund på chefsnivå och erfarenhet av personalansvar ser vi som självklart. Du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Du är prestigelös och stimuleras av nya utmaningar med ett tydligt kundfokus och förmåga att se verksamheten i ett helhetsperspektiv.

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett sammansvetsat team med starkt målfokus och högt i tak. Du erbjuds även konkurrenskraftig lön och förmåner. Tjänsten innebär ca 150 antal resdagar och placeringsort är med fördel Stockholmsregionen men kan diskuteras. Datorkunskap i MS Officepaket och körkort är ett krav.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Orrefors Kosta Boda AB. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel, 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Key Account Manager
Stockholm

Orrefors och Kosta Boda är våra starka och internationellt kända varumärken som ingår i företaget Orrefors Kosta Boda AB med koncernägare New Wave Group. I Kosta, Småland sker allt ifrån produktutveckling, produktion, försäljning, lagerhantering, marknadsföring och administration. Showroom för företagskunder och återförsäljare finns i Kosta, Göteborg och Stockholm. Vi har det lilla företagets känsla för kunden med det stora bolagets resurser.

Nu söker vi en till säljare till vårt team, med fokus på försäljning gentemot hotell-och restaurangbranschen med hela Sverige som distrikt. Huvudkontoret ligger i Stockholm där det även finns ett showroom tillgängligt för säljarna. Våra kunder består bland annat av grossister, restaurang-och hotellkunder och på lång sikt även cateringkunder. Meriterande om du har tidigare erfarenhet och ett redan etablerat kontaktnät inom den här branschen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att

 •       Träffa och sälja in vårt sortiment och våra produkter inom hotell-och restaurangbranschen 
 •       Underhåller grossister och köpare genom att boka in möten och sälja in nya produkter
 •       Boka kampanjer inför varje kvartal
 •       Utbilda kundernas säljare i det gällande sortimentet
 •       Ansvarig tillsammans med marknadsavdelningen för att hålla aktuella kataloger uppdaterade 

Vi söker dig som är en riktigt duktig säljare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom försäljning gentemot hotell-och restaurangbranschen samt grossister. Du har en naturlig fallenhet för att räkna, se samband och förstå prisbilder och kan snabbt komma till avslut i affärer. Vidare är du intresserad av branschen i syfte att kunna argumentera för våra produkter. Som person tror vi att du är en fena på att multitaska. Våra kunder kräver snabb återkoppling både via mejl och över telefon. Du ska kunna hålla många bollar i luften samtidigt och vara stresstålig. Det är en snabbföränderlig miljö så du måste vara lösningsorienterat lagt för att snabbt kunna hitta lösningar på de problem som uppstår.

Till dig som börjar arbeta hos oss erbjuder vi konkurrenskraftiga löner, förmåner och produkter. Vi är i ständig utveckling och har hög tillväxtambition och högt tempo. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Orrefors Kosta Boda AB. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel, 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Säljare, profilprodukter
Stockholm

Orrefors och Kosta Boda AB är våra starka och internationellt kända varumärken som ingår i företaget Orrefors Kosta Boda AB med koncernägare New Wave Group. I Kosta, Småland sker allt ifrån produktutveckling, produktion, försäljning, lagerhantering, marknadsföring och administration. Showroom för företagskunder och återförsäljare finns i Kosta, Göteborg och Stockholm. Vi har det lilla företagets känsla för kunden med det stora bolagets resurser.

Nu söker vi en till säljare till vårt team, med fokus på B2B försäljning i distriktet Sundsvall-Linköping. På huvudkontoret i Stockholm finns tillgång till ett showroom för samtliga säljare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir

 •       B2B försäljning mot profilåterförsäljare/presentreklam företag
 •       Ansvara för vissa key account konton
 •       Ansvara för en av våra kedjekunder
 •       Skapa och räkna på offerter och prisbilder

Vi söker dig som är en riktigt duktig säljare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom B2B försäljning. Meriterande om du har arbetat med profilförsäljning mot presentreklam företag tidigare. Du har en naturlig fallenhet för att räkna, se samband och förstå prisbilder och kan snabbt komma till avslut i affärer. Vidare är du intresserad av branschen i syfte att kunna argumentera för våra produkter. Som person tror vi att du är en fena på att multitaska. Våra kunder kräver snabb återkoppling både via mejl och över telefon. Du ska kunna hålla många bollar i luften samtidigt och vara stresstålig. Det är en snabbföränderlig miljö så du måste vara lösningsorienterat lagt för att snabbt kunna hitta lösningar på de problem som uppstår.

Till dig som börjar arbeta hos oss erbjuder vi konkurrenskraftiga löner, förmåner och produkter. Vi är i ständig utveckling och har hög tillväxtambition och högt tempo.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Orrefors Kosta Boda AB. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel, 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Inköpare
Stockholm

År 1964 startade Göran Andersson Debe Pumpar. Han var före sin tid genom att arbeta nära brunnsborrare för att ta reda på vilka produkter som verkligen fungerade i deras dagliga arbete. Debe Pumpar etablerades snabbt som en innovativ tillverkare och utvecklare.

På Debe Pumpar är vi ett härligt gäng på 60 personer som arbetar för att förse kunden med rätt produkter och snabba leveranser. Vårt ledord PRESTIGELÖSHET genomsyrar vår verksamhet och vi hjälps åt när och där det behövs.

Vi växer och söker nu en inköpare till vårt team!

Som inköpare hos oss kommer du att arbeta i vårt affärssystem Pyramid. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär bland annat orderhantering, kontakt med leverantörer och priskontroll. Då många av våra leverantörer pratar engelska har vi som krav att man talar och skriver flytande både på svenska och engelska.

För att trivas i rollen är du strukturerad och service minded. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig en bred och ansvarsfull roll i ett växande företag. Utvecklingsmöjligheterna är många och vi värnar om en familjär stämning på företaget. Vi har ett bra förmånspaket och en bra lönebild.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Debe Flow Group med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Joakim Rosenberg tel 070 415 66 01, joakim.rosenberg@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Kundrådgivare
Stockholm

Lärarförsäkringar startade 1998 och ägs av Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund. Vår verksamhet är en del av en medlemservice och bedrivs utan vinstintresse. Vi finns enbart till för att hjälpa lärare med försäkrings- och pensionsfrågor.

Lärarförsäkringar är inget försäkringsbolag utan upphandlar och förmedlar de bästa produkterna som finns för lärarna på marknaden. Vi förmedlar idag försäkringar upphandlade via Folksam, Bliwa och Sveland Djurförsäkringar. Vi tar hand om all administration kring försäkringarna förutom skadereglering som sköts av försäkringsgivarna. Sedan starten har mer än 265 000 lärare anslutit sig till våra försäkringar. Tillsammans har våra kunder drygt 900 000 försäkringar hos oss. Det är en stor och stark grupp vilket ger förmånliga premier och villkor.

Vi söker efter en lyhörd och serviceorienterad Kundrådgivare med god samarbetsförmåga och teamkänsla.

Från moderna lokaler på Östermalm kommer du som kundrådgivare, genom inkommande samtal, informera och vägleda våra medlemmar om Lärarförsäkringars försäkringsprodukter och pensionstjänster.

I rollen kommer du guida, stödja och vägleda medlemmen i skadeärenden hos försäkringsgivarna och i närliggande frågor rörande medlemskap i fackförbund. För att förstå medlemmens behov och därefter kunna vara rådgivande tror vi att du är en god lyssnare. Då kunden är i fokus är du naturligt serviceorienterad, på ett trevligt och personligt bemötande.

Du har lägst gymnasieutbildning med allmänt god datorvana samt grundläggande kunskaper i Officepaketet. Har du arbetat med liknande uppgifter tidigare är det meriterande.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med stark teamkänsla och god sammanhållning med låg personalomsättning. Denna sammanhållning skapas bland annat genom gemensamma aktiviteter så som luncher, events och upplevelser.

Fortsättningsvis erbjuder vi marknadsmässig lön, kollektivavtal, friskvårdsbidrag på ett välmående, lönsamt och stabilt företag. Är du intresserad av ytterligare arbetsuppgifter och ansvarsområden kan det tillkomma av tillfällig art, främst i projektform.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Proffssäljare - bygg
Stockholm

XL-BYGG är Sveriges största byggmaterialhandelskedja med ca 140 byggvaruhus i landet. Kedjan är en frivillig fackhandelskedja som utgörs av ett 90-tal delägare som äger och driver en eller flera varuhus. XL-BYGG Faringe AB driver XL-BYGG Faringe i Vällingby och XL-BYGG City på Kungsholmen i Stockholm. Bolaget har ett 20-tal medarbetare och omsätter ca 60 miljoner.

Som medarbetare hos oss tillhör du ett litet men hårt arbetande team. Vi växer, beslutsvägarna är korta, farten hög med många skratt längs vägen. Ledorden för företaget är att det ska vara enkelt och roligt att handla av oss och det uppnås genom rätt medarbetare som har kul på jobbet och tar stort ansvar.

Nu söker vi ytterligare en proffssäljare till Vällingby

Idag har vi ett litet effektivt B2B-team som växer kraftigt och därför behöver vi ytterligare en medarbetare. Som proffssäljare i vår bygghandel kommer du nästan uteslutande  att arbeta med företagskunder. Vi säljer byggmaterial till allt från små byggföretag till stora riksbyggare. 

Tjänsten är att jämställa med en Key Account manager-roll då du kommer ansvara för en egen kundstock av återkommande kunder. Rollen kräver erfarenhet från branschen då du ansvarar för kunden fullt ut. Det innebär att du ska kunna arbeta med förfrågningsunderlag, ta in offerter från leverantörer och offerera kunden den bästa lösningen. Vi är väldigt måna om att kunderna ska känna förtroende och uppleva oss som en samarbetspartner där det är enkelt och roligt att handla.

För att passa i rollen har du samma tjänst idag hos någon av våra branschkollegor, 3-5 års erfarenhet från samma roll är ett krav. Du har god datorvana och arbetar obehindrat i Office-paketen samt system för order- och beställningshantering. Då du ansvarar för dina egna affärer krävs att du kan räkna momssatser, täckningsgrader, köpa in material och dyligt. God organisatorisk förmåga krävs då det är ett stort antal offerter, beställningar och objekt som hanteras parallellt och måste hanteras och följas upp för att leda till affär.

Vi lägger stor vikt vid ditt affärsmannaskap. Du drivs av viljan att göra bra affärer samt bygga upp och förvalta dina kundrelationer. Du kommer arbeta mot många kontaktytor och bygga relationer med våra kunder, leverantörer och inom XL-BYGG.

För att trivas i rollen bör du vara organiserad, affärsdriven, serviceminded, lösningsorienterad och social.  Ledorden för rollen är eget driv, intresse, service och affärsmannaskap.

Vi erbjuder dig en kreativ roll i ett växande företag. Vi värnar om våra medarbetare och hittar ofta på roliga aktiviteter tillsammans. Det är inte ovanligt att vi går på after works med medarbetare och kunder.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar XL-BYGG med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Innesäljare
Stockholm

År 1964 startade Göran Andersson Debe Pumpar. Han var före sin tid genom att arbeta nära brunnsborrare för att ta reda på vilka produkter som verkligen fungerade i deras dagliga arbete. Debe Pumpar etablerades snabbt som en innovativ tillverkare och utvecklare.

På Debe Pumpar är vi ett härligt gäng på 60 personer som arbetar för att förse kunden med rätt produkter och snabba leveranser. Vårt ledord PRESTIGELÖSHET genomsyrar vår verksamhet och vi hjälps åt när och där det behövs.

Vi växer och söker nu en Innesäljare till vårt team!

Vi söker en innesäljare med några års erfarenhet av försäljning, gärna inom en teknisk bransch. Du kommer att arbeta med vår befintliga kundstock och ansvara för bland annat teknisk support, merförsäljning, orderhantering och kundservice.

För att trivas i rollen är du ansvarsfull och trivs i ett högt tempo. Du kommer att arbeta i ett team om 4 personer, totalt sitter vi 17 anställda på Stockholms kontoret.

Vi erbjuder dig en bred och ansvarsfull roll i ett växande företag. Utvecklingsmöjligheterna är många och vi värnar om en familjär stämning på företaget. Vi har ett bra förmånspaket och en bra lönebild.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Debe Flow Group med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Joakim Rosenberg tel 08 510 662 03, joakim.rosenberg@jobway.se, Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Mångsidig kommunikatör till växande kommunikationsavdelning
Stockholm

Lärarförsäkringar startade 1998 och ägs av Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund. Vår verksamhet är en del av en medlemservice och bedrivs utan vinstintresse. Vi finns enbart till för att hjälpa lärare med försäkrings- och pensionsfrågor.

Lärarförsäkringar är inget försäkringsbolag utan upphandlar och förmedlar de bästa produkterna som finns för lärarna på marknaden. Vi förmedlar idag försäkringar upphandlade via Folksam, Bliwa och Sveland Djurförsäkringar. Vi tar hand om all administration kring försäkringarna förutom skadereglering som sköts av försäkringsgivarna. Sedan starten har mer än 265 000 lärare anslutit sig till våra försäkringar. Tillsammans har våra kunder drygt 900 000 försäkringar hos oss. Det är en stor och stark grupp vilket ger förmånliga premier och villkor.

Lärarförsäkringar startade 1998 och ägs av Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund. Vår verksamhet är en del av förbundens medlemservice och bedrivs utan vinstintresse. Vi finns enbart till för att hjälpa Sveriges lärare med försäkringar, sparande och pension.

Lärarförsäkringar är inget försäkringsbolag utan upphandlar och förmedlar de bästa produkterna som finns för lärarna på marknaden. Vi förmedlar idag försäkringar upphandlade via Folksam, Trygg-Hansa och Sveland Djurförsäkringar. Sedan starten har mer än 265 000 lärare anslutit sig till våra försäkringar. Tillsammans har våra kunder drygt 900 000 försäkringar hos oss. Det är en stor och stark grupp vilket ger förmånliga premier och villkor.

Mångsidig kommunikatör till växande kommunikationsavdelning

Från moderna lokaler på Östermalm kommer du som kommunikatör tillsammans med övriga på kommunikationsavdelningen att ansvara för att kommunicera och marknadsföra våra produkter och tjänster, agera kommunikativt stöd internt samt med att utveckla kommunikationsverksamheten.

Du ansvarar för att skapa och uppdatera innehåll för olika kanaler, både digitala och traditionella, som webb, blogg, sociala medier, annonser, kundbrev, kampanjer, broschyrer med mera. Du är en mycket god skribent som också är bekväm med att arbeta med foto och film.

I rollen ingår också att leda och delta i olika utvecklingsprojekt, att arbeta både strategiskt och operativt. En viktig del i arbetet är även att hålla dig uppdaterad om utveckling och trender inom kommunikationsområdet, digitala tjänster och inom Lärarförsäkringars verksamhetsområden.

Du har troligtvis erfarenhet från liknande arbete i kombination med en akademisk utbildning inom medie- och kommunikation, journalistik, marknadsföring eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av webbpublicering, blogg, statistik, foto- och videoredigering, e-postkommunikation och layout. Har du dessutom erfarenhet från arbete inom fackförbund eller försäkring är det meriterande.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med stark teamkänsla och god sammanhållning med låg personalomsättning. Denna sammanhållning skapas bland annat genom gemensamma aktiviteter så som luncher, events och upplevelser.

Dessutom erbjuder vi marknadsmässig lön, kollektivavtal, friskvårdsbidrag på ett välmående, lönsamt och stabilt företag. Är du intresserad av ytterligare arbetsuppgifter och ansvarsområden kan det tillkomma av tillfällig art, främst i projektform.

Är du en person som motiveras av att arbeta med något som är betydelsefullt för andra människor så tror vi att du kommer trivas utmärkt tillsammans med oss.  

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde efter sommaren. 

Sälj/inköpskoordinator
Stockholm

Gewe Promotion är sedan 56 år tillbaka ett familjeföretag inom profil – och presentreklambranschen. Idag är det tredje generationen inom familjen som äger företaget och vi sitter i fina lokaler på Musseronvägen 1A i Huddinge. Här hittar ni även vår yrkesbutik och utställning inom profil och presentartiklar.

Vi växer och söker en sälj/inköpskoordinator

Som sälj/inköpskoordinator kommer du ha en bred roll och vara involverad i de flesta delar av företaget. Du kommer bland annat ansvara för det administrativa kring vår orderhantering samt uppdatera priser och produkter i vår webbshop. Du kommer även att arbeta med bildredigering och textförslag till kunder, agera sälj/inköpsstöd samt täcka upp i vår yrkesbutik vid behov. Du kommer att arbeta nära vår VD Jeanette och delta i kund och leverantörs möten för att få en bra uppfattning av kundens behov samt leverantörernas utbud.

För att trivas i rollen ser vi att du är organiserad och trivs med att ha flera uppgifter igång parallellt. Rollen ställer stora krav på att du är stresstålig och själv kan planera upp din dag för att ta arbetsuppgifterna i mål. Vi lägger stor vikt vid kreativitet då du med tiden kommer att arbeta med designförslag till våra kunder och ta fram produktunderlag efter behov. Vi arbetar i Adobe-programmen och ser grafiska kunskaper är ett krav.

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett väletablerat företag som ständigt utvecklas. Vi är stolta över vår produkt och våra samarbetspartners och arbetar alltid för nöjda och återkommande kunder.

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner tel. 08-520 017 43 eller madeleine.axner@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Account Manager

Green Print Solutions AB erbjuder helhetslösningar till kontoret för företag och organisationer. De skräddarsyr sina lösningar för sina kunder så att de får rätt lösning till rätt pris. Produkter Green Print erbjuder är kontorsmaterial, IT, fikalösningar, kopiatorer/skrivare med scanningslösningar samt tryck & profilprodukter.Green Print Solutions tjänster stödjer ett helhetstänk och miljöfokus. Företaget växer i snabb takt och söker nu en

Innesäljare/Blivande Account manager

Under ditt första år kommer du att arbeta som innesäljare inom affärsområdet Office Solutions. Där arbetar du med telefonen som verktyg och jobbar dagligen upp kontakten med nya kunder för att delge dem GreenPrints erbjudanden. I takt med att du bygger upp din kundstock kommer du även att utöka dina kunskaper inom de två andra affärsområdena samt kliva upp till rollen som Account Manager. I samband med detta får du tillgång till tjänstebil för att åka ut på möten och jobba med mer långsiktiga kundrelationer.

Du har jobbat som säljare i minst ett år. Detta då vi vill att du ska trivas direkt och det gör du bäst om du redan vet hur du lägger upp en effektiv samtalsstruktur då du ringer kalla samtal. Sitter du idag som innesäljare och längtar efter att få ordentlig fart på karriären? I så fall tror vi att denna tjänst är helt rätt för dig!

Du erbjuds möjligheten att kliva in på en långsiktig arbetsplats med korta beslutsvägar och snabb karriärutveckling. Tjänsten erbjuder fast lön och en tacksam provisionstrappa med delmål och bonussystem. Du får en iPhone och dator som arbetsverktyg och när det gäller tjänstebil så är det BMW vi kör.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Green Print Solutions AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Nicklas Thorstenson, 08 520 017 41. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Utbildningsledare/projektledare
Stockholm

Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 och är en stiftelse med syfte att bedriva teknisk utbildning. Vi har därmed inget vinstintresse utan kan helt fokusera på att bedriva utbildning med hög kvalitet.
Våra utbildningar är framtagna efter arbetsmarknadens behov. Samarbetet med branschen är därför en viktig del i vår verksamhet. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet.

Stockholms Tekniska Institut expanderar inom IT och söker nu en Utbildningsledare/ Projektledare.


Om rollen

I rollen som utbildningsledare/projektledare arbetar du för att utveckla, planera och samordna utbildningar. I den här rollen har du mycket kontakt med människor och jobbar framförallt nära våra studerande och kursledare. Du har även kontakt med företagen i vårt nätverk för att utveckla och vårda långsiktiga relationer och samarbeten inom branschen.

Det är en roll med mycket ansvar och den innefattar bl.a. att: 

 planera utbildningsupplägg och boka in kursledare
 kommunicera och ha god kontakt med de studerande
 följa upp och lösa eventuella problem som uppkommer i utbildningarna
 planera och utvärdera utbildningens upplägg och inriktning
 utveckla och vårda långsiktiga relationer med branschkontakter och samarbetsföretag
 ta fram nya upplägg och utveckla nya utbildningar med hjälp av samarbetsföretagen

Om dig

Vi ser gärna att du har en koppling till Yrkeshögskola genom egen utbildning eller arbete, det är meriterande om du har ett bra branschnätverk.

För att samordna och planera utbildningarna använder vi ett antal olika system, därför bör du ha god datorvana och goda kunskaper inom Office-paketet. Då du kommer att ha mycket kontakt med både studerande, kursledare och företagsrepresentanter är svenska i tal och skrift ett krav.

Hos oss erbjuds du en bred och varierande tjänst varför det är viktigt att du är strukturerad och har en stor förståelse för projektledning samt ett affärsmässigt förhållningssätt. Vi tror att du trivs i en målinriktad roll där du alltid ligger steget före i dina projekt och deadlines. Du är en sann människokännare och har förmåga att kunna se olika individer i en grupp. I den här rollen får du chansen att bidra till våra studerandes framtida karriärer och IT-branschens framtida kompetensförsörjning.

Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet. Är du positiv, serviceinriktad och trivs i en roll med mycket ansvar så kommer vi att trivas tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stockholms Tekniska Institut med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten på tel 08-511 617 45 eller linn.klofsten@jobway.se. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Butikschef
Stockholm

Gewe Promotion är sedan 56 år tillbaka ett familjeföretag inom profil – och presentreklambranschen. Idag är det tredje generationen inom familjen som äger företaget och vi sitter i fina lokaler på Musseronvägen 1A i Huddinge. Här hittar ni även vår yrkesbutik och utställning inom profil och presentartiklar.

Vi växer och söker en Butikschef ansvarig för yrkesbutiken

Om tjänsten

Som butikschef ansvarar du främst för företagets yrkesbutik och försäljning av arbets- och profilkläder samt övriga skyddsprodukter. Du kommer dagligen ta emot företagets kunder och ansvara för att kunden får bästa möjliga upplevelse och service. Du ansvarar för att både lager och butiken alltid är påfyllt med de produkter och artiklar som finns i Gewe Promotions utbud samt även göra egna beställningar. Du kommer även att trycka kläder med kunders logotyper i våra transferpressar. Du kommer främst att arbeta mot små- och mellanstora företag inom hela stor Stockholm. Du ansvarar för de serviceärenden och reklamationer som kommer in till butik och förväntas lösa dessa på bästa sätt. Du har även ansvaret för att butiken uppnår de utsatta målen inom butiksförsäljningen. Du kommer ta emot inkommande samtal som kommer in till butiken samt i vissa fall hjälpa till i övriga delar av företaget när det behöver. 

Om dig som söker
Vi söker nu dig som är mellan 35-50 år som tycker om att arbeta inom försäljning och service.
Vidare ser vi att du är prestigelös och orädd och har inga problem att gå utanför din trygghetszon. Du gillar högt tempo och tycker det är kul att träffa människor. Du gillar att ha många ”bollar” i luften och arbetar bra självständigt så väl som i team. Det kommer krävas att du är självgående som person då detta är ett fritt och självständigt arbete. Vi ser gärna att du är kreativ och gillar färg och form, samt att du gärna kommer med nya tankar och idéer för att ständigt vilja förbättra och utnyttja butikens potential.

Som person är du ambitiös och initiativtagande vilket visar sig i att du vågar uppsöka nya arbetsuppgifter och är hungrig på att komma in i arbetet och leverera. Tjänsten förutsätter således att du är orädd inför nya utmaningar och trivs med att arbeta både praktiskt och teoretiskt. Du trivs med att samarbeta och du kan planera och organisera dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Lukas Håstlund. Skicka din ansökan, tel 070 091 57 13. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kursadministratör
Stockholm

Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 och är en stiftelse med syfte att bedriva teknisk utbildning. Vi har därmed inget vinstintresse utan kan helt fokusera på att bedriva utbildning med hög kvalitet.
Våra utbildningar är framtagna efter arbetsmarknadens behov. Samarbetet med branschen är därför en viktig del i vår verksamhet. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet.

”Våra kurser ger dig möjlighet att utvecklas i din karriär. Här hittar du kurser inom teknikområdet för såväl företag och branschorganisationer som för dig som privatperson. Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 med syfte att bedriva teknisk utbildning och vi har ett nära samarbete med branschen. Under våra kurser får du träffa erfarna föreläsare som är uppdaterade på det senaste inom området. Hör gärna av dig om du vill kompetensutveckla dig eller din personal inom tekniska områden.”

Stockholms Tekniska Institut söker nu en Kursadministratör med ekonomiansvar. 

I rollen som Kursadministratör ansvar du för kursadministrationen av STI:s företagsutbildningar. Rollen innefattar ett övergripande ansvar för kurserna från start till slut. Du agerar innesäljare i form av att hantera inkommande förfrågningar, registrerar kursdeltagare och sköter den administration som finns kring kurserna, däribland bokföring, fakturering och löner. Vidare agerar du löpande kontaktperson för våra kunder och ser till att alltid ge svar på frågor och bästa service. Du har även hand om planeringen inför kurstillfällen gällande kursledare, material samt inköp av fika och luncher.

Vi söker dig som är serviceminded som person och trivs med ordning och reda. Du är självgående och uppskattar att planera dina egna dagar strukturerat. För att lyckas i rollen har du  en ekonomiskutbildning samt erfarenhet av bokföring då tjänsten består av ca 50% ekonomifrågor. Vi ser även att du är van vid att arbeta i Officepaketet och bekväm med Excell. Svenska i tal och skrift är ett krav, samt minst grundläggande kunskaper i engelska.

STI erbjuder: I den här rollen får du chansen att bidra till teknikbranschens framtida kompetensförsörjning. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet. Är du positiv, serviceinriktad och trivs i en roll med mycket ansvar så kommer vi att trivas tillsammans.


Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar STI med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarige Maria Sjöman08 511 617 48 Välkommen med din ansökan via länken. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Account Manager
Stockholm

Account Manager / Säljare till expansivt informationsföretag i Stockholm

 

CMPartner AB växer och vi söker nu drivna säljare av marknadsinformation.

 

Som Account Manager kommer du att prospektera och utveckla kunder inom B2B-segmentet på en Nordisk marknad med stor potential. Du kommer ingå i vårt framgångsrika säljteam i ett snabbväxande bolag som erbjuder företag innovativa lösningar inom marknadsinformation, såsom e-postkampanjer, DR-kampanjer, målgruppsurval samt uppdatering och komplettering av innehåll i CRM-system. Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas där vi också satsar stort på nya produkter och tjänster.

 

Arbetsuppgifter / Ansvarsområden

-        Bygga relationer med nyckelpersoner på företag inom alla branscher.

-        Arbeta upp och utveckla egen kundstock främst genom telefonförsäljning men även kundmöten vid             behov.  (dvs en hybrid säljare)

-        Ansvara för egen budget och kundportfölj.

-        Offertskrivning och övriga säljadministrativa uppgifter.

-        Arbeta i ett högt och intensivt tempo.

 

Kvalifikationer

-        Vi söker dig som tidigare arbetat med marknadsinformation, analys, branschrapporter, leads                         försäljning eller liknande.

-        Minimum gymnasieutbildning.

-        Flytande svenska i tal och skrift.

-        Goda kunskaper i MS Officemiljö och vana att arbeta i CRM-system.

 

Personliga egenskaper

-        Ambitiös och driven person som tycker att försäljning och människor är det bästa som finns.

-        Fokuserar på mål och ser möjligheter och inte problem. 

-        Utåtriktad, kreativ och har både intresse och passion för att göra bra affärer.

-        I kontakten med andra är du professionell och relationsbyggande.

-        Pedagogisk och har känsla för att hitta bra affärer.

-        Brinner för att jobba nära verksamheten och utveckla dina kunder till nya nivåer.

 

Vi erbjuder

CMPartner AB erbjuder dig ett självständigt arbete med stort eget ansvar i en organisation med korta beslutsvägar. Dina insatser blir av stor betydelse för vår fortsatta framgång. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och erbjuder dig även en inspirerande och kreativ arbetsmiljö med tävlingar, kick-offer och AW. Vi sitter i trevliga lokaler på Alviks torg i Bromma, strax utanför innerstan. Hos oss finns det alla möjligheter att göra karriär inom koncernen. Fast grundlön på runt 21 000 kr och bra provision.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways kundansvarig Miliona, tel 08-511 617 43. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Du är välkommen till vårt härliga gäng!

Innesäljare
Stockholm

Orrefors Kosta Boda AB är ett småländskt designföretag med formgivning och tillverkning av högkvalitativt bruks- och konstglas. Vi utvecklar, producerar och säljer ett brett bruks- och konstglassortiment för såväl privat som offentligt bruk under varumärkena Orrefors och Kosta Boda. Vi är Nordens största glasbruksgrupp med en historia som sträcker sig tillbaka till 1742.

Orrefors Kosta Boda AB är ett småländskt designföretag med formgivning och tillverkning av högkvalitativt bruks- och konstglas. Vi utvecklar, producerar och säljer ett brett bruks- och konstglassortiment för såväl privat som offentligt bruk under varumärkena Orrefors och Kosta Boda. Vi är Nordens största glasbruksgrupp med en historia som sträcker sig tillbaka till 1742. Läs mer på orrefors.se

Vi söker nu en Innesäljare i Stockholm

I rollen som säljare ansvarar du över din egen försäljningsprocess. Huvudfokus kommer att vara försäljning mot företag inom Sverige. Rollen innefattar även att vårda varumärket samt relationen till befintliga kunder. Du är en driven, strukturerad person som gillar att knyta kontakter och arbeta i ett högt tempo under eget ansvar och mot uppsatta mål. Dina viktigaste arbetsuppgifter förutom att arbeta som innesäljare blir att planera och assistera försäljningschefen. Vi lägger störst vikt vid att hitta rätt person men för att hantera och trivas i rollen ska du ha:

 • Sälj tänk
 • Vana att arbeta i högt tempo med många bollar i luften
 • En drivkraft att självständigt leverera det som förväntas
 • Goda datakunskaper
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

 

Vi erbjuder dig: Du erbjuds en heltidstjänst med en fast månadslön. Vi ger dig frihet under ansvar och erbjuder förmåner inom alla arbetsverktyg som behövs. Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega så skicka in din ansökan med en gång!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Orrefors med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Miliona tel. 08-511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Account Manager
Stockholm

Vipetech är ett snabbväxande företag inom IT-sektorn. Med en stark integrationsplattform hjälper vi företag att integrera och automatisera olika affärsprocesser. Plattformen fungerar som ett nav mellan olika system och förenklar informationsflöden. Tillsammans erbjuder vi lösningar inom alla typer av informationshantering; från hantering av in-och utdata till och från system, till arkivering, integration, RPA, CRM, servicesystem och workflowlösningar. Vår affärsmodell bygger på att vi tillsammans tar hand om hela processen från idé till genomförande och i samförstånd med kunder och partners. Och det är här du kommer in i bilden!

Account manager

Som Account manager hos kommer du via telefon och möten bearbeta marknaden med våra lösningar för kund- och leverantörsfakturahantering. Detta innebär att du ansvarar för hela kedjan från att ta kontakt med kunden till uppföljning och ta beställning.

För att lyckas i rollen har du minst 2 års erfarenhet inom företagsförsäljning. Vi förutsätter att du har god social kompetens för att skapa och bibehålla bra relationer med kunderna. Då det sker daglig kontakt via telefon, möte och e-post är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. Eftersom dator används flitigt i sammanhang som mailkommunikation, webbdemos och powerpointpresentationer, bör du ha god datorvana. Det är meriterande om du tidigare arbetat med affärssystem.

Vi vill att det ska vara viktigt för dig att göra ett bra jobb och att ha nöjda kunder som får förstaklass service. Du har fokus på din karriär och att du har som mål att bli lyckosam och utvecklas inom försäljningsyrket. Du gillar att arbeta på en arbetsplats som präglas av affärsmässighet, högt tempo, högt tak och har en stark positiv anda.

Vi erbjuder dig en arbetsplats på ett företag som arbetar med lösningar inom ett flertal affärsområden och därför finns det en stor möjlighet till utveckling i säljrollen. Vi har en marknadsmässiglön med en generös bonusmodell. Utöver detta ser vi till att hålla en bra sammanhållning på Vipetech genom trevliga kick-offer och middagar. Vid nådda mål bär vi även av till varmare destinationer.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

Fastighetsmäklare
Stockholm

Diplomat Fastighetsmäkleri drivs idag av Erika Mutschler och Lisa Kalin med ambitionen om att driva en personlig, nytänkande och serviceinriktad mäklarbyrå.

Tack vare nöjda kunder och gott rykte har efterfrågan på vår mäklartjänst stadigt ökat vilket har gett oss möjligheten att handplocka duktiga mäklare. Idag kan vi med stolthet säga att Diplomat är en av Stockholms mest rekommenderade mäklare enligt reco.se och Booli.se.

Vår inriktning är förmedling av bostadsrätter, villor och Aquavillor i Stockholm. Vi tar fram en individuell lösning för varje affär utifrån vår erfarenhet, dina önskemål och hemmets förutsättningar.

Diplomat Fastighetsmäkleri förmedlar din bostad med stort och personligt engagemang, kompetens, lyhördhet och kvalitet. Vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder, högsta slutpris, service och tillgänglighet. Din trygghet som kund, före, efter och under affären är självklar och mycket viktigt för oss!

Diplomat Fastighetsmäkleri drivs idag av Erika Mutschler och Lisa Kalin med ambitionen om att driva en personlig, nytänkande och serviceinriktad mäklarbyrå.

Tack vare nöjda kunder och gott rykte har efterfrågan på vår mäklartjänst stadigt ökat vilket har gett oss möjligheten att handplocka duktiga mäklare. Idag kan vi med stolthet säga att Diplomat är en av Stockholms mest rekommenderade mäklare enligt reco.se och Booli.se.
Diplomat Fastighetsmäkleri förmedlar din bostad med stort och personligt engagemang, kompetens, lyhördhet och kvalitet. Vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder, högsta slutpris, service och tillgänglighet. Din trygghet som kund, före, efter och under affären är självklar och mycket viktigt för oss!

Vi växer och vill nu förstärka vårt team med en

Fastighetsmäklare

Som mäklare hos oss kommer du att arbeta med förmedling av bostadsrätter, villor och Aquavillor i hela Stockholm. Vårt arbetssätt är kundorienterat och du kommer att ta fram en individuell lösning för varje affär utifrån din egen erfarenhet, kundens önskemål och hemmets förutsättningar.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är registrerad mäklare med några års arbetslivserfarenhet i Stockholmsområdet. Som person är du driven och social, du har sinne för affärer och du trivs i en roll med mycket kundkontakter.

Du bör vara självgående och trygg i din yrkesroll, och vara redo att ta nästa lönsamma steg i din karriär. Franchising är möjligt för mäklare som vill ha eget kontor med låga avgifter.

Vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst hos en av Stockholms mest rekommenderade mäklare.  I den här rollen är ingen dag den andra lik. Trivs du i en organisation där du ges stora möjligheter att utvecklas både på det professionella och personliga planet? Skicka in din ansökan redan idag!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Diplomat Mäkleri med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Rasmus Lyckhammar tel 08 511 617 48, din ansökan behandlas konfidentiellt och urvalet sker löpande.

Teknisk säljare
Stockholm

Kve Kvartselektronik AB- Nordens ledande leverantör av kvartskomponenter. Vi startade vår verksamhet redan på 1950-talet och tillverkade fram till 1990 våra egna kristaller. Sedan dess har KVE utvecklats till att idag vara ledande leverantör av kvartskomponenter i Norden. Den stora samlade kunskapen om kristaller och oscillatorer har vi bevarat inom företaget och den är i dag till stor nytta för våra kunder i form av teknisk support, mättjänster samt utvärdering/kontroll av våra nya leverantörer och deras produkter. Läs mer på www.kve.se

Vi expanderar och söker efter en Teknisk säljare till ett nytt affärsområde

Som säljare så kommer du ansvara för att utveckla ett nytt affärsområde där du framför allt kommer sälja Muratas produker. Du kommer skapa och upprätthålla långsiktiga relationer till nya och befintliga kunder, som finns i framförallt de nordiska länderna. Du kommer att genomföra tekniska konsultationer och erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar för just deras produkt/applikation.

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse men framförallt nyfiken och viljan att lära sig mer. Du har en stark drivkraft och är van att ta eget ansvar och arbeta självständigt Du ska ha minst 3 års erfarenhet av kvalificerad teknikintensiv försäljning. Svenska och engelska i tal och skrift samt körkort är ett krav. Du kommer att få utbildning men du måste ha ett intresse och en god teknisk förståelse. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Spånga.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med stor frihet att utveckla ditt eget arbetssätt samt förmånliga anställningsvillkor. Då vi är ett litet familjärt företag kommer vi att lägga stor vikt vid ditt driv och dina personliga egenskaper, då det är viktigt att vi trivs tillsammans och har kul på jobbet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mattias Klavebäck, tel 08-520 017 51

Head of Distribution
Stockholm

För kundsräkning söker vi en:

Head of Distribution

Vi hjälper just nu en större digital- och contentbyrå i Stockholm att hitta en Head of Distribution. Vi söker dig som vill vara med och starta upp ett helt nytt affärsområde där primärt fokus kommer att ligga på distribution av innehåll via sociala medier, exempelvis Facebook och YouTube. Du får vara med från början och förväntas därför tidigt att utveckla strategier, rutiner och produkter. Stort fokus kommer även att ligga vid att utveckla befintliga och nya kundrelationer. Vi är experter på att skapa innehåll, du på att förmedla det!

För att passa i denna roll ser vi att du har väl dokumenterad erfarenhet av digital marknadsföring. Du är väl kunnig inom sociala medier och är inte rädd för att testa nya strategier och lösningar i det ständigt förändrande medielandskapet. Som person är du kundorienterad, prestigelös och en mästare på att mingla och knyta nya kontakter.

Du erbjuds en fri arbetsplats där kreativiteten och entreprenörskapet står i fokus. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter att bli Sveriges schysstaste arbetsplats. Ett rätt offensivt mål, men vi vet att rätt medarbetare attraherar spännande kunder. Utöver detta erbjuder vi dig självklart tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkring.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Max Kolthoff, tel 08-520 017 44 eller Frida Persson, tel 08-520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Systemsäljare
Stockholm

Copy Office grundades 1991 och är en av Stockholms ledande återförsäljare inom dokument-och IThantering. De har expertis inom bl.a. utskriftshantering. Vi erbjuder heltäckande lösningar för kunder med ett brett utbud av mjukvaror, produkter och IT-lösningar. Copy Office har kontor i Haninge, söder om Stockholm men är verksamma i hela Storstockholm. 

I takt med företagets utveckling söker de nu en:

Systemsäljare

Som systemsäljare kommer du att bygga upp din egen kundstock där du ansvarar för hela försäljningsprocessen, vilket innebär mötesbokning, möte ute hos kund, offererar och gör avslut. Som säljare arbetar du både självständigt och i team för att planera och nå uppsatta mål. I ditt dagliga arbete har du stöd från närmsta chef och kollegor. Du arbetar främst med nykundsbearbetning men även en del mot befintliga kunder. Du kommer att jobba med hela vårt produktsortiment så som multifunktionsmaskiner, scanners, skrivare, faxar m.m.

För att lyckas i rollen har en stark drivkraft att uppnå resultat. Du har tidigare erfarenhet av mötesbokning eller ett starkt intresse för uppsökande försäljning och trivs med ett socialt arbete. Vi ser att du har goda kunskaper i Officepaketet samt att du tidigare jobbat med något CRM-system. Tidigare erfarenhet av liknande produktområden eller annan säljutbildning är meriterande. Då du tar dig runt till kunder i bil krävs det att du har körkort. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du tävlingsinriktad och brinner för att uppnå dina mål i kombination med att du har ett bra förhållningssätt gentemot våra kunder. Då du är vårt ansikte utåt ser vi att du har en god social förmåga och alltid sätter kundens bästa i fokus. Du är självgående och klarar av att prioritera dina uppdrag rätt.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får vara del i ett härligt, enkelt gäng. Du styr din egen dag där du får möjlighet att arbeta med ett brett produktsortiment. Du får en gedigen produktutbildning och löpande säljutbildning. Goda resultat premieras med bl.a. mer ansvar och personlig utveckling. Andra förmåner är förmånsbil, friskvård, gymkort och tjänstepension.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Copy Office med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Säljassistent
Stockholm

Amtele är ett ISO9001 certifierat agenturföretag som funnits på marknaden i 50 år. Amtele erbjuder allt från komponenter till system från leverantörer verksamma inom RF & Mikrovåg samt Mät & Test.  Amtele är samarbetspartner för kunder inom industri, försvar och universitet i Norden. Huvudkontoret ligger söder om Stockholm i Kungens kurva. Försäljningskontor finns i Göteborg samt Helsingfors. 

Företaget växer snabbt och därför vill vi tillsätta ytterligare en säljassistent

Säljarna hos oss brinner för att sälja, du däremot känner passion för det administrativa och hjälper dem i processen att registrera ordrar samt säkerställa att leveranserna går fram felfritt. Våra kunder förtjänar den bästa servicen, du inser vikten av att leverera det med ett leende på läpparna. Dina arbetsuppgifter hos oss går under kategorin strukturera, organisera, leverera. CRM-systemet Pyramid är ditt verktyg i vardagen för att registrera kunder, leveranser, artiklar och fakturor.  Du har befogenheter som att upprätthålla offert till kund och förandla fram nya transportavtal. Att hålla leverantörsmodellen uppdaterad, mäta leveranssäkerhet, maila kunder och hålla koll på tull och spedition är några av de uppgifter vi vet att du kommer ta med en klackspark.

Förutom ett glatt humör har du goda kunskaper i Officepaketet och hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Om du har tidigare erfarenheter av att arbeta på agenturföretag och i CRM-system så är det starkt meriterande. Vi vill att du ska vara en del av vår framtid och ser därför att du vill stanna och utveckla dina kompetenser hos oss långsiktigt.

Vi erbjuder dig en flexibel arbetsplats där du arbetar med frihet under ansvar. Du blir en del av vårt gäng med erfarna och trevliga kollegor. Vi hittar gärna på aktiviteter som att bowla, ta en träningslunch eller så kanske vi grillar på vår veranda i kvällssolen. Utöver detta erbjuder vi dig en trygg och långsiktig arbetsplats där du får möjlighet att påverka och vara en viktig del i  organisationen. Självklart erhåller vi förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension och tillgång till kiropraktor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Amtele med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Pauline Zander, tel 08 511 617 41 eller Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Key Account Manager
Stockholm

DIAKRIT är världsledande inom 3D-visualiseringsprodukter, digitala försäljningsapplikationer och konsulttjänster för fastighetsbranschen. Vi har vuxit snabbt sedan vi startade 2001 och idag sysselsätter vi 450 människor globalt och levererar våra tjänster till mer än 2,000 stora fastighetskunder runt om i världen. I februari 2016 köpte en av världens största mediekoncerner, News Corp, aktiemajoriteten i DIAKRIT vilket innebär att det nu är dags för oss att skriva vårt nästa kapitel i vår verksamhet.

Vi söker därför ytterligare en Account Manager till vårt kontor i Hammarby Sjöstad. 
 
Som Account Manager hos Diakrit har du hela mäklarmarknaden som dina kunder, där vi även är marknadsledande. Med ett kundunderlag av redan befintliga likväl som potentiella kunder är det ditt uppdrag att identifiera deras behov och hitta proaktiva lösningar som inte bara effektiviserar deras försäljningsprocess utan även gör skillnad i deras verksamhet. Du kommer att ha ett helhetsansvar för försäljningsprocessen, där du genom mötesbokning och mötesgenomförande stänger affärer med två nöjda parter. Du får frihet under ansvar vilket ger dig som söker möjligheten att få utlopp för ditt skarpa sinne gällande problemlösning, prioriteringsförmåga och ditt enorma driv. 
 
Du som söker befinner dig troligtvis i början av din karriär med några års erfarenhet från företagsförsäljning sedan tidigare och vill ta nästa stora steg i din karriär. Kanske har du erfarenhet av media och internetbaserad försäljning sedan tidigare, eller så kanske du är mäklaren med ett brinnande IT-intresse? Vidare har du en professionell framtoning med förmågan att anpassa din kommunikation efter varje kund på ett förtroendeingivande och ödmjukt sätt. Givetvis förutsätter det att du är skicklig på att kommunicera och har en retorisk grund. Du är van att hantera Officepaketet och presentations program.  

Du kommer till ett litet och dynamiskt team där kontoret genomsyras av en stark entreprenörsanda och högt tempo, vilket är en miljö du känner dig hemma i. För att trivas hos oss är du vår jämlike och vi förväntar oss ett stort engagemang, passion och att du levererar efter budget. I gengäld ger vi dig möjligheten att utvecklas och verka i en dynamisk expansiv miljö med möjlighet till internationella karriärvägar. Med det får du en konkurrenskraftig lön med både en fast och rörlig del, Mac Book och Iphone. 

 
Intresserad och vill veta mer? 
I denna rekrytering samarbetar Diakrit med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Ronja Ekenrydtel 08 510 60 651. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Inköpare
Uppsala

Markona grundades 1994 och är ett brett markförädlingsföretag med cirka 200 medarbetare. Tjänster vi erbjuder är asfaltering, markentreprenad, snöröjning, sandupptagning, kabelgrävning, grönyteskötsel, rivning, sortering/krossning och transporter. Våra engagerade medarbetare strävar alltid efter att hålla högsta kvalitet på leverans samtidigt som en smidig organisation med snabba beslutsvägar säkerställer en leverans i tid. 

Vi expanderar och söker nu en

Inköpare till Markona i Uppsala

I rollen som inköpare kommer du att ha en centralroll i verksamheten och vara ett projektstöd vid inköpsrelaterade frågor. Dina arbetsuppgifter kommer att beröra leverantörsbedömning, förhandling, kontrakt, leverantörsutveckling, redovisning och analysering av inköpsresultat.

Vidare kommer du att utforma förfrågningsunderlag, sammanställa anbud, förhandla och teckna ramavtal.  Uppgifter som att skriva, implementera och förvalta avtal kommer även att ingå i Inköparens ansvarsområde.

För att lyckas i rollen har du en relevant högskoleutbildning eller erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete inom bygg- och anläggningsbranschen. Du har minst tre års erfarenhet av strategiskt inköpsarbete. Har du tidigare arbetat i projekt och har vana av ritningsläsning är det meriterande. Vidare behärskar du svenska på ett obehindrat sätt i tal och skrift.

Du är strukturerad, analytisk och kommunikativ samt har ett stort affärsdriv. Du trivs att arbeta självständigt med stort ansvar och får saker att hända samt att du har förmåga att agera trovärdig vilket gör dig till en duktig förhandlare.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av Sveriges större anläggningsföretag som trots sin storlek har en väldig familjär anda. Med ägarna aktiva i företaget är beslutsvägarna snabba och utvecklingsmöjligheterna stora.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Markona med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, Tel 08-511 617 43. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Teknisk säljare
Stockholm

Området Mät & Test växer kraftigt med en försäljningsökning på över 30 % det senaste året. Därför söker vi

Teknisk säljare till vårt säljkontor i Göteborg

Till tjänsten hör att utveckla Amteles försäljning och marknadsandel inom området Mät & Test. Redan idag finns en mycket stark kundbas och lång historik men potentialen att växa vidare är mycket stor. Du kommer att föra tekniska och kommersiella diskussioner med kunder och leverantörer samt hjälpa kunderna med lösningar på tekniska problem och/eller specifika komponentbehov. Till produktsortimentet hör bl.a. instrument för kalibrering av tryck, flöde, temperatur samt sensorer för att mäta tryck, kraft, flöde, position och nivå. En avgörande del är att utveckla Amteles erbjudande inom tjänsten kalibrering. Målgrupper är verkstadsindustri, processindustri, kalibreringslab och konsultgrupper.

Försäljningsområdet är södra Sverige och antal resdagar per år är ca 100.

Vi önskar att du är driftig, självständig och försäljningsinriktad. Du har en teknisk utbildning och erfarenhet av B2B försäljning inom t.ex. processindustri, tillverkningsindustri, försvar eller flygindustri. Produktkunskap och kontakter inom branschen för givare, kalibrering, mätteknik, hydrologi och miljöteknik är meriterande. Dokumenterad bakgrund som mycket framgångsrik säljare är ett måste och kunskap i engelska behövs i samarbetet med internationella leverantörer och kunder.

Vi erbjuder dig konkurrenskraftig lön, bonus, tjänstebil samt förmåner. Ett intressant och självständigt arbete i ett lönsamt företag, där tillväxtmöjligheterna är stora. Du har möjlighet att utveckla både produktsortimentet och din tjänst utifrån ditt eget engagemang och din erfarenhet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Amtele med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Skicka din ansökan till tobias.knutsson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

 

 

Teknisk säljare automation
Stockholm

Sensor Control Nordic AB är en oberoende leverantör av komponenter och system inom området industriautomation. Deras vision är att bli Nordens ledande oberoende leverantör av komponenter och system till maskinbyggare. Arbetsfältet är hela Norden. Basen ligger i Upplands Väsby, Stockholm och lokalkontor finns placerat i Umeå, Malmö, Helsingfors samt Tallinn.

Kundfokus är lagt på medelstora samt stora maskinbyggare. För att kunna erbjuda kunder absolut bästa service och support, har de valt att utforma deras produktsortiment baserat efter deras kunders behov.  Med ett antal olika partners, som alla är specialister och mycket kostnadseffektiva inom sitt område, har de byggt upp ett komplett och slagkraftigt produktsortiment som innefattar fyra produktområden: Styrsystem, Givare, Industri-PC och Komponenter.   

SCN Group fortsätter att växa på den nordiska marknaden och behöver nu stärka upp sin säljavdelning med en teknisk säljare inom automation. 

Arbetsbeskrivning
Som säljare hos Sensor Control kommer du att bearbeta befintliga och nya kunder inom industriautomation och maskinbyggnation i norra Sverige. En viktig del i tjänsten är att kunna identifiera och sälja in kompletta lösningar till kunden. För att klara detta är du analytisk, affärsmässig och inger ett stort förtroende. Goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift samt b-körkort är ett krav. Du har eget budgetansvar och rapporterar till FC på HK. Du kommer att utgå från kontor/kontorshotell i Umeå eller närområde.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att bygga upp och utveckla kundrelationer.  Du har en gedigen industrikompetens och en förståelse för hur industrin och framförallt OEM (maskinbyggare) fungerar. Som säljare är du affärsmässig och inger ett stort förtroende. Vidare är det viktigt med en teknisk grundkunskap, att du har en god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i engelska såväl i tal som skrift. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig ett fritt, spännande och utvecklande arbete på ett växande bolag med en hög flexibilitet och servicenivå. Du ansvarar själv för hela säljprocessen, från att boka möten till avslut och har en kontinuerlig kontakt med dina kunder. Du kommer vidare att få vara med och forma segmentet i norra Sverige.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Anders Enström, tel. 08-511 617 41. Skicka din ansökan till anders.enstrom@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Teknisk säljare
Stockholm

Vi söker nu en Teknisk säljare mot industribranschen

Arbetsuppgifter
Som säljare hos Elit blir din uppgift att utveckla och driva affärer med i synnerhet befintliga kunder med utgångspunkt region sydvästra Sverige. Du förväntas bistå med teknisk kunskap och att hitta den bästa lösningen för kunden. Rollen som säljare är mycket fri och du har goda chanser att påverka din arbetsdag. I tjänsten ingår resor för kundbesök samt deltagande i branschmässor.  

KvalifikationerFör att lyckas i rollen har du några års säljerfarenhet, gärna B2B. Relevant utbildning och/eller grundläggande el-kunskap är meriterande, likaså branscherfarenhet och intresse för teknisk försäljning. Vi förutsätter att du är flytande i svenska och har goda kunskaper i engelska, då tjänsten innebär en del kontakt med internationella leverantörer. Körkort B är ett krav. 

För att lyckas i rollen är du driven och social. Du har ett förtroendeingivande och professionellt sätt att te dig samtidigt som du bör tycka om att arbeta mot uppsatta mål. Vidare bör du kunna arbeta självständigt och med frihet under eget ansvar. 


Vi erbjuder dig 

en fri tjänst på ett företag under tillväxt inom sitt område. Vi erbjuder marknadsmässig lön, tjänstebil och för att komma in i tjänsten på ett bra sätt en gedigen produktutbildning. Det finns goda utvecklingsmöjligheter för rätt person,
Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Elit Instrument AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvarar av rekryteringskonsult Anders Enström, 08 - 511 617 41. Skicka din ansökan till anders.enstrom@jobway.se snarast, urval sker löpande. Samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt