Tillsatta tjänster

13 tillsatta tjänster
Account Manager

Happy Boss har blivit tilldelade flertalet utmärkelser sedan starten för 6 år sen, de har exempelvis blivit DI Gasell samt nominerade till Entrepeneur of the Year. Happy boss hjälper företag att hitta den bästa lösningen inom IT, dokumenthantering, telefonilösningar, konferensteknik, facilitylösningar som kaffe- och vattenmaskiner och lokalvård. De erbjuder även bemanning samt profil- och presentreklam. Happy Boss har även lagt en treårsplan och i den ligger målet att nå 100 miljoner i omsättning. För att nå detta behöver de ha rätt medarbetare med rätt attityd och inställning.

Happy Boss söker nu en Account Manager

Om tjänsten
Som Account Manager ansvarar du för försäljning mot nya och befintliga företagskunder av produkter inom alla våra affärsområden. Du kommer främst att arbeta mot små- och mellanstora företag inom hela stor Stockholm. Du ansvarar för hela säljprocessen från att boka möte till avslut och uppföljning, men till din hjälp har du våra affärsområdesansvariga på de områden som du inte kan själv. Du har en egen säljbudget som du ska sträva att nå varje månad. Vi kommer hjälpa dig att prestera så pass bra att vi får belöna dig med vidareutveckling avseende andra roller såsom Key Account Manager, Teamledare.

Om dig
Vi söker nu dig som är mellan 25-35 år som tycker om att arbeta med försäljning och är mycket målinriktad. Vidare ser vi att du är prestigelös och orädd och har inga problem att gå utanför din trygghetszon. Du gillar högt tempo och tycker det är kul att träffa människor. Du älskar försäljning och trivs i en miljö där det är fokus på affärer hela tiden. Det kommer krävas att du är självgående som person då detta är ett fritt och självständigt arbete men du har en säljchef som kommer coacha dig. Du kommer ingå i ett säljteam på 15 säljare. Vi tror också att du är kreativ och gärna kommer med egna idéer och aktivt söker nya möjligheter för att nå dina mål. Det viktigaste i den här rollen är din personlighet men vi kommer att lägga stor vikt ifrån att du lätt kan påvisa bra uppnådda resultat. Detta från dina tidigare arbeten inom samma bransch, var vi ser att du har arbetat aktivt under minst 2 års tid. Körkort är ett krav för denna tjänst.

Happy Boss erbjuder dig ett spännande och utmanande uppdrag och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i en framgångsrik och nytänkande organisation. Happy Boss är ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör mycket roliga aktiviteter ihop. Vi har skapat något vi kallar Living Happy Boss som innebär att vi har roligt under arbetsdagarna, men även utanför arbetstid. Varje medarbetare är unik och vi försöker se till att alla trivs och utvecklas. Exempel på aktiviteter vi gör ihop är resor, seglingar, fotboll, öl- och champagneprovningar och golftävlingar. När du börjar på Happy Boss kommer du att få en tydlig karriärplan som sträcker sig tre år framåt, där du ser hur din utveckling på Happy Boss kommer att se ut. Hos oss får du även dator, mobil och gymkort. Happy boss sitter i fina kontor i Solna business park.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Happy Boss AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Sonja Forslin, 08-520 017 40 . Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Junior sälj- och marknadsassistent
Stockholm

Genera Networks AB är en snabbväxande leverantör av unika lotteriformat och spellösningar till stora europeiska lotterier.

Våra spel karaktäriseras av enkelhet, högt underhållningsvärde, bred distribution och attraktiva vinster, vilket gör dem enastående i sitt slag. Våra spelformat utformas för den senaste teknologin och sprids till såväl etablerade som nya målgrupper på internet, i sociala medier, webb-TV, mobil och traditionell TV såväl som i fysiska spelbutiker.

För närvarande är vi 20 medarbetare och våra största kunder finns i Norden. Vi sitter i moderna och trevliga lokaler på Sankt Eriksplan mitt i Stockholm, och vi befinner oss i en expansiv fas där vi nu stärker vår organisation med medarbetare. Vi erbjuder dig utmanande och nyskapande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta självständigt i en stimulerande miljö med engagerade kollegor och kunder.

Mer information hittar du på www.generanetworks.com.

Vi växer och söker en Junior sälj- och marknadsassistent
 
Om tjänsten
 
Som sälj- och marknadsassistent hos Genera Networks kommer du att arbeta brett med marknads och säljaktiviter och innefattar planering och genomförande av dessa aktiviteter både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Du kommer även att ha ett övergripande ansvar för företagets marknadsevents som sker ett par gånger om året och som hålls utomlands..

Du kommer även att boka möten, assistera kunder, driva pressreleaser samt sköta företagets närvaro på sociala medier.
 
Om dig som söker
Vi ser att du har minst 2 års erfaranhet utav en liknande tjänst. Meriterande med akademisk utbildning. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav då många utav våra kunder är i en internationell miljö och övriga språkkunskaper är meriterande. .
Som person har du en positiv inställning, ett eget driv och får saker gjort. Du motiveras av att nå dina mål och att arbeta hårt.
 
Du erbjuds en roll i ett företag där stora möjligheter till utveckling finns. Du får även möjlighet att vara med och påverka och komma med idéer.
 
 
Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho, tel 08 520 01. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Kursadministratör med ekonomiansvar
Stockholm

Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 och är en stiftelse med syfte att bedriva teknisk utbildning. Vi har därmed inget vinstintresse utan kan helt fokusera på att bedriva utbildning med hög kvalitet.
Våra utbildningar är framtagna efter arbetsmarknadens behov. Samarbetet med branschen är därför en viktig del i vår verksamhet. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet.

”Våra kurser ger dig möjlighet att utvecklas i din karriär. Här hittar du kurser inom teknikområdet för såväl företag och branschorganisationer som för dig som privatperson. Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 med syfte att bedriva teknisk utbildning och vi har ett nära samarbete med branschen. Under våra kurser får du träffa erfarna föreläsare som är uppdaterade på det senaste inom området. Hör gärna av dig om du vill kompetensutveckla dig eller din personal inom tekniska områden.”

Stockholms Tekniska Institut söker nu en ekonomiansvarig kursadministratör!

Rollen som ekonomiansvarig kursadministratör är uppdelad på 50% ekonomi och 50% som kursadministratör. Som ekonomiansvarig sköter du löpande bokföring, kund- och leverantörsfakturor och löner för hela verksamheten med en omsättning på ca 20 msek och 14 personer. Vi har system från Fortnox.

I rollen som Kursadministratör ansvar du för kursadministrationen av STI:s företagsutbildningar. Rollen innefattar ett övergripande ansvar för kurserna från start till slut. Du agerar innesäljare i form av att hantera inkommande förfrågningar, registrerar kursdeltagare och sköter den administration som finns kring kurserna. Vidare agerar du löpande kontaktperson för våra kunder och ser till att alltid ge svar på frågor och bästa service. Du har även hand om planeringen inför kurstillfällen gällande kursledare, material samt inköp av fika och luncher.

Vi söker dig som är serviceminded som person och trivs med ordning och reda. Du är självgående och uppskattar att planera dina egna dagar strukturerat. För att lyckas i rollen har du  en ekonomisk utbildning samt erfarenhet av bokföring och lön. Vi ser även att du är van vid att arbeta i Officepaketet och bekväm med Excell. Svenska i tal och skrift är ett krav, samt minst grundläggande kunskaper i engelska.

STI erbjuder: I den här rollen får du chansen att bidra till teknikbranschens framtida kompetensförsörjning. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet. Är du positiv, serviceinriktad och trivs i en roll med mycket ansvar så kommer vi att trivas tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar STI med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarige Maria Sjöman 08 511 617 48 Välkommen med din ansökan via länken. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Butikschef
Stockholm

Gewe Promotion är sedan 55 år tillbaka ett familjeföretag inom profil – och presentreklambranschen. Idag är det tredje generationen inom familjen som äger företaget och de sitter i fina lokaler på Musseronvägen 1A i Huddinge,här hittar ni även deras yrkesbutik och utställning inom profil och presentartiklar.

Vi växer och söker en Butikschef ansvarig för yrkesbutiken

Om tjänsten

Som butikschef ansvarar du främst för företagets yrkesbutik och försäljning av arbets- och profilkläder samt övriga skyddsprodukter. Du kommer dagligen ta emot företagets kunder och ansvara för att kunden får bästa möjliga upplevelse och service. Du ansvarar för att både lager och butiken alltid är påfyllt med de produkter och artiklar som finns i Gewe Promotions utbud samt även göra egna beställningar. Du kommer även att trycka kläder med kunders logotyper i våra transferpressar. Du kommer främst att arbeta mot små- och mellanstora företag inom hela stor Stockholm. Du ansvarar för de serviceärenden och reklamationer som kommer in till butik och förväntas lösa dessa på bästa sätt. Du har även ansvaret för att butiken uppnår de utsatta målen inom butiksförsäljningen. Du kommer ta emot inkommande samtal som kommer in till butiken samt i vissa fall hjälpa till i övriga delar av företaget när det behöver. 

Om dig som söker
Vi söker nu dig som är mellan 35-50 år som tycker om att arbeta inom försäljning och service.
Vidare ser vi att du är prestigelös och orädd och har inga problem att gå utanför din trygghetszon. Du gillar högt tempo och tycker det är kul att träffa människor. Du gillar att ha många ”bollar” i luften och arbetar bra självständigt så väl som i team. Det kommer krävas att du är självgående som person då detta är ett fritt och självständigt arbete. Vi ser gärna att du är kreativ och gillar färg och form, samt att du gärna kommer med nya tankar och idéer för att ständigt vilja förbättra och utnyttja butikens potential.

Som person är du ambitiös och initiativtagande vilket visar sig i att du vågar uppsöka nya arbetsuppgifter och är hungrig på att komma in i arbetet och leverera. Tjänsten förutsätter således att du är orädd inför nya utmaningar och trivs med att arbeta både praktiskt och teoretiskt. Du trivs med att samarbeta och du kan planera och organisera dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Lukas Håstlund. Skicka din ansökan, tel 070 091 57 13. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Innesäljare/processansvarig
Stockholm

Paragon Nordic AB grundades 1956 och vi är idag knappt 200 anställda med fyra fabriker; två i Sverige, en i Norge och en i Litauen. För våra kunders räkning utvecklar och producerar vi konsumentprodukter som exempelvis hårvårdsprodukter, hushållsprodukter, teknisk/industriella produkter och medicinska produkter. Vi är nordens största aerosoltillverkare men vi utvecklar och producerar även många andra produkter som inte är aerosoler. Exempel på detta är produkter i tuber, glasflaskor, dispensers, roll on och pumpflaskor.

Till kontoret i Vallentuna söker vi nu en:

Innesäljare/processansvarig

Paragon Nordic erbjuder dig möjligheten att tillsammans med oss göra skillnad i människors vardag. Kanske har du en hårspray, deodorant, solskydd eller bilvårdsprodukt hemma som är utvecklad och producerad av oss? I Vallentuna är vi ett engagerat och kreativt gäng på 110 personer som tillsammans utvecklar och producerar produkter till våra kunder.

Vi är idag 6 personer i vår grupp av innesäljare och söker nu förstärkning. Som innesäljare/processansvarig kommer du att ansvara för ett antal befintliga kunders orderhantering och hjälpa dem vid frågor. Du kommer även koordinera och vara ett stöd till övriga i gruppen som befinner sig på de olika produktionsenheterna.

Du kommer att arbeta nära våra tre affärsområdeschefer för att utveckla och driva försäljningen framåt. Vi vill hitta vägar för att arbeta mer proaktivt med våra kunder och erbjuda automatiserade lösningar så att kunderna får tillgång till vårt affärssystem Jeeves. I ansvaret ingår särskilda frakter (import/export), dokumentation av detta och intrastatredovisning.

Som person är du drivande och tycker om kontakt med kunder och kollegor. Du är strukturerad, har en god förståelse för affärssystem och minst 2 års erfarenhet av sälj- och orderadministration. Förståelse av både svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, kan du ytterligare ett nordiskt språk är det meriterande. Du har också god vana av att arbeta i MS Office-paketet.

Vi är ett företag där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt, vår låga personalomsättning vittnar om detta. Företaget är fackligt anslutet och du erbjuds flertalet goda förmåner samt stora utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi önskar att tillsätta den så snart som möjligt. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag om vi hittar rätt person.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Paragon Nordic med rekryteringsföretaget Jobway. Läs mer om Paragon Nordic här. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Ordermottagare till kontoret i Vänersborg
Vänersborg

Meag Va-system AB är ett familjeföretag som bidrar med produkter, erfarenhet och kunskap för bästa va-lösningar. Vi är helägda av Meag AB, ett företag som drivs av familjen Bladh i den andra generationen. Sedan decennier är Meag Va-system en självklar aktör på marknaden för vatten och avloppslösningar. Utvecklingen har gått snabbt och vi är idag ett starkt varumärke med många duktiga medarbetare. Med aktiva ägare och goda ambitioner lever vi vår vision ”att bli yrkeskundernas naturliga val och vara den givna specialisten”.

Säljande ordermottagare till kontoret i Vänersborg.


I rollen som ordermottagare kommer du framförallt att arbeta med ordermottagning över disk och via telefon, lägga offerter och hantera transportbokning. Du kommer även att hjälpa till med följesedlar och ta emot inkommande gods. Du kommer att ha den yttersta kontakten med våra kunder så det är viktigt att du är serviceminded, positiv och glad.

För att lyckas i rollen har du en god datavana. Det är meriterande om du har erfarenhet inom bygg- och anläggningssektorn. Du har god sifferförståelse och trivs i en miljö fylld av förändring och utveckling. Som person är du strukturerad, kommunikativ och lyhörd. Vi sätter stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi erbjuder dig ett fritt jobb med stort ansvar hos branschens enda renodlade specialist på va-system. Det finns stora möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Den låga personalomsättningen vittnar om ett tryggt företag med god sammanhållning med snabba beslutsvägar. Välkommen till oss!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetars Meag Va- system AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Miliona, tel 08 511 617 43. Välkommen med din ansökan via länken, urval sker löpande  Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Säljare mot restaurangbranschen
Stockholm

Purezza är ett växande koncept inom Waterlogic Sverige AB som förnyar sättet som restauranger, caféer och hotell säljer och hanterar vatten på. Det är en enkel och miljövänlig lösning för filtrerat stilla och kolsyrat vatten som tappas upp direkt i designade flaskor. Våra förstklassiga vattenlösningar finns representerade på några av Sverige finaste restauranger. Läs mer på purezza.se och waterlogic.se.

Vi söker nu en Säljare i Stockholm

I rollen som säljare ansvarar du över din egen försäljningsprocess. Huvudfokus kommer att vara försäljning mot nya kunder i Stockholm med omnejd, men rollen innefattar även att vårda och utveckla varumärket och relationen till befintliga kunder.

Du är en driven, strukturerad person som gillar att knyta kontakter och arbeta i ett högt tempo under eget ansvar och mot uppsatta mål. Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att planera och utföra kundbesök, presentera affärsförslag och skriva avtal. Vi lägger störst vikt vid att hitta rätt person men för att hantera och trivas i rollen ska du ha:

  • dokumenterad framgång som säljare
  • ett välutvecklat kontaktnät inom restaurangbranschen
  • en drivkraft att självständigt leverera resultat
  • goda kunskaper i att få ut det mesta ur ett säljstödsystem (CRM)
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • B-körkort

 Vi erbjuder dig: Du erbjuds en heltidstjänst med ett lönsamt bonusupplägg i tillägg till en fast månadslön. Vi ger dig frihet under ansvar och erbjuder förmåner som förmånsbil, mobil, laptop samt ipad. Vi har kollektivavtal. Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega så skicka in din ansökan med en gång!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Waterlogic Sverige AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander tel. 08-511 617 41. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Relationsskapande Account Manager
Stockholm

Vipetech är ett IT-företag som erbjuder lösningar och tjänster för effektivare dokumentflödesprocesser. Med mångårig kompetens tillhandahåller vi marknadens förmodligen smartaste och mest kostnadseffektiva lösningar. Det gör vi genom nära samarbete med våra noga utvalda partners. Tillsammans kan vi erbjuda lösningar inom alla typer av informationshantering, från input och output management till arkivering, integration och workflowlösningar. Vi hjälper våra kunder att hitta effektiva lösningar som är anpassade efter deras verksamhet. Vi söker just nu en Account Manager med stor drivkraft, engagemang och vilja att lyckas.
Vi söker nu en:

Account manager

Som Account manager hos kommer du via telefon och möten bearbeta marknaden med våra lösningar för kund- och leverantörsfakturahantering. Detta innebär att du ansvarar för hela kedjan från att ta kontakt med kunden till uppföljning och ta beställning.

För att lyckas i rollen har du minst 2 års erfarenhet inom företagsförsäljning. Vi förutsätter att du har god social kompetens för att skapa och bibehålla bra relationer med kunderna. Då det sker daglig kontakt via telefon, möte och e-post är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. Eftersom dator används flitigt i sammanhang som mailkommunikation, webbdemos och powerpointpresentationer, bör du ha god datorvana. Det är meriterande om du tidigare arbetat med affärssystem.

Vi vill att det ska vara viktigt för dig att göra ett bra jobb och att ha nöjda kunder som får förstaklass service. Du har fokus på din karriär och att du har som mål att bli lyckosam och utvecklas inom försäljningsyrket. Du gillar att arbeta på en arbetsplats som präglas av affärsmässighet, högt tempo, högt tak och har en stark positiv anda.

Vi erbjuder dig en arbetsplats på ett företag som arbetar med lösningar inom ett flertal affärsområden och därför finns det en stor möjlighet till utveckling i säljrollen. Vi har en marknadsmässiglön med en generös bonusmodell. Utöver detta ser vi till att hålla en bra sammanhållning på Vipetech genom trevliga kick-offer och middagar. Vid nådda mål bär vi även av till varmare destinationer.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

Fältsäljare
Stockholm

Teletec Connect är en av Nordens ledande distributörer av professionella elektroniska säkerhetsprodukter för inbrottslarm, kameraövervakning, brandlarm och passerkontroll samt därtill närliggande områden. Teletec Connect är lokaliserad med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och Köpenhamn. Teletec Connect har över 2000 återförsäljare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Teletec Connect säljer endast sina produkter via återförsäljare och aldrig direkt till konsument eller företag i slutledet.

Teletec Connects målsättning är att ge sina återförsäljare största möjliga mervärden vid köp av produkterna. Teknisk support, marknadsstöd, projektering, och produktförädling är viktiga delar i verksamheten. Självklart är närheten till samarbetspartners med personligt engagemang, vänligt bemötande och snabba beslut en stor del i affärsidén.

Teletec Connect har 45 anställda och större delen av personalen arbetar inom teknisk support och försäljning, för att kunna ge det stöd återförsäljarna efterfrågar. Teletec Connects totala omsättning uppgick 2015 till 166 miljoner kronor.

Vi vill utöka vårt team med en

Fältsäljare

I rollen som säljare hos Teletec Connect kommer du att besöka befintliga kunder i vårt kundsegment kallat ”sub-distributörer”. Säljaktiviteten är inbokad på 100–200 proffsbutiker där du kommer att besöka 2 butiker per dag. Ute hos kund arbetar du med demonstration och försäljning av Teletec Connects nya produkter inom IP-video. Arbetet sker till 90% ute på fältet och rapporteras till säljchef.

 

Vi söker en driven säljare som är i början av sin karriär. En viss tidigare erfarenhet av försäljning är ett krav, meriterande om du har arbetat med uppsökande försäljningsarbete. Körkort B är ett krav.

Som person är du utåtriktad med god social förmåga och van att ha kontakt med kund. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, tar egna initiativ och kan arbeta självständigt. Du är intresserad av att ta en aktiv roll i företaget och tillsammans skapa gemensamma framgångar.

Vi erbjuder dig en attraktiv tjänst som ett ytterligare steg i din karriär i att sälja säkerhetsprodukter i B2B ledet. Dator, mobil och tjänstebil ingår och lönen är uppdelad i en fast del samt en förmånlig provisionsbaserad del.

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Teletec Connect med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel. 08 520 017 42. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Head of Distribution
Stockholm

För kundsräkning söker vi en:

Head of Distribution

Vi hjälper just nu en större digital- och contentbyrå i Stockholm att hitta en Head of Distribution. Vi söker dig som vill vara med och starta upp ett helt nytt affärsområde där primärt fokus kommer att ligga på distribution av innehåll via sociala medier, exempelvis Facebook och YouTube. Du får vara med från början och förväntas därför tidigt att utveckla strategier, rutiner och produkter. Stort fokus kommer även att ligga vid att utveckla befintliga och nya kundrelationer. Vi är experter på att skapa innehåll, du på att förmedla det!

För att passa i denna roll ser vi att du har väl dokumenterad erfarenhet av digital marknadsföring. Du är väl kunnig inom sociala medier och är inte rädd för att testa nya strategier och lösningar i det ständigt förändrande medielandskapet. Som person är du kundorienterad, prestigelös och en mästare på att mingla och knyta nya kontakter.

Du erbjuds en fri arbetsplats där kreativiteten och entreprenörskapet står i fokus. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter att bli Sveriges schysstaste arbetsplats. Ett rätt offensivt mål, men vi vet att rätt medarbetare attraherar spännande kunder. Utöver detta erbjuder vi dig självklart tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkring.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Max Kolthoff, tel 08-520 017 44 eller Frida Persson, tel 08-520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Systemsäljare
Stockholm

Copy Office grundades 1991 och är en av Stockholms ledande återförsäljare inom dokument-och IThantering. De har expertis inom bl.a. utskriftshantering. Vi erbjuder heltäckande lösningar för kunder med ett brett utbud av mjukvaror, produkter och IT-lösningar. Copy Office har kontor i Haninge, söder om Stockholm men är verksamma i hela Storstockholm. 

I takt med företagets utveckling söker de nu en:

Systemsäljare

Som systemsäljare kommer du att bygga upp din egen kundstock där du ansvarar för hela försäljningsprocessen, vilket innebär mötesbokning, möte ute hos kund, offererar och gör avslut. Som säljare arbetar du både självständigt och i team för att planera och nå uppsatta mål. I ditt dagliga arbete har du stöd från närmsta chef och kollegor. Du arbetar främst med nykundsbearbetning men även en del mot befintliga kunder. Du kommer att jobba med hela vårt produktsortiment så som multifunktionsmaskiner, scanners, skrivare, faxar m.m.

För att lyckas i rollen har en stark drivkraft att uppnå resultat. Du har tidigare erfarenhet av mötesbokning eller ett starkt intresse för uppsökande försäljning och trivs med ett socialt arbete. Vi ser att du har goda kunskaper i Officepaketet samt att du tidigare jobbat med något CRM-system. Tidigare erfarenhet av liknande produktområden eller annan säljutbildning är meriterande. Då du tar dig runt till kunder i bil krävs det att du har körkort. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du tävlingsinriktad och brinner för att uppnå dina mål i kombination med att du har ett bra förhållningssätt gentemot våra kunder. Då du är vårt ansikte utåt ser vi att du har en god social förmåga och alltid sätter kundens bästa i fokus. Du är självgående och klarar av att prioritera dina uppdrag rätt.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får vara del i ett härligt, enkelt gäng. Du styr din egen dag där du får möjlighet att arbeta med ett brett produktsortiment. Du får en gedigen produktutbildning och löpande säljutbildning. Goda resultat premieras med bl.a. mer ansvar och personlig utveckling. Andra förmåner är förmånsbil, friskvård, gymkort och tjänstepension.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Copy Office med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Säljare/ Account Manager
Stockholm

DSolution startade för 10 år sedan och expanderar ständigt. Vi är Xerox mest framgångsrika och största återförsäljare i Skandinavien sedan många år tillbaka och växer årligen. DSolution levererar idag långsiktiga lösningar/produkter från 6st affärsområden: dokumenthantering, IT, Kontorsmaterial, Kaffe & pauslösningar, konferensrum och telefoni.

Vi söker nu en Account Manager

Arbetet som säljare av kontorsmaterial innebär att göra prospektering, boka kundbesök, genomföra kundbesök och behovsanalyser. Utifrån kundens behov skapar du olika förslag och offerter som du sedan presenterar för kund. Du bygger upp din egen kundstock från början men bearbetar dina kunder på ett sätt som skapar relationer vilket ger befintliga kunder som återkommer. Efter en tid får du även succesivt ta över befintliga kunder. Du gör affärer med beslutsfattare på ledningsnivå, såsom VD, ekonomichef, marknadschef osv. Till din hjälp har du ett säljstödsystem, bil, fri mobil samt dator. 

Det är ett krav att du har arbetat framgångsrikt med någon typ av uppsökande försäljning tidigare, vill utvecklas vidare och satsa långsiktigt inom försäljning. Har du arbetat inom denna bransch och har ett stort kontaktnät bland potentiella kunder är det ett stort plus.

Du är en driven person som vill se resultat. Du ger ett seriöst intryck och kan skapa förtroende samt bygga relationer. Då tävlingar med generösa priser genomförs löpande så vill vi att du gör allt för att vinna. Vidare är du en serviceinriktad person som är social och som tycker om att träffa kunder. Du har ett positivt och trevligt sätt samt trivs i en ung och driven miljö. Rollen ställer ett högt krav på aktivitetsnivå och vi vill ha vinnarskallar så en idrottsbakgrund är ett plus.

Vi erbjuder dig
-En bra fast grundlön samt en rörlig provisionsdel utan tak.
-En egen coach som är med dig första månaderna samt en grundlig introduktion vid start.
-Kontinuerliga utbildningar och certifieringar.
-Ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter till utveckling och påverkan. 
-Enorma utvecklingsmöjligheter då vi expanderar kraftigt.

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar DSolution Group AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tel 08 511 617 41. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Account Manager till Sensor ECS
Stockholm

Sensor ECS ingår i koncernen SCN Group och tillsammans är vi ett 30-tal anställda varav ca 20 som arbetar utifrån huvudkontoret i Upplands Väsby. Idag finns Sensor ECS etablerade i Sverige och Danmark och målet är att öppna upp lokala kontor i Norge och Finland inom en snar framtid. Alla våra anställda har lång branscherfarenhet och är specialiserade på kundanpassade produkter och lösningar. De leverantörer vi representerar är väletablerade på den europeiska embeddedmarknaden och har noga valts ut för att möta våra kunders höga förväntningar på kvalitet, leveranssäkerhet, prisnivå och service. Med starka resurser inom montering, installation, funktionstest och support är vårt mål att bli er kompletta helhetsleverantör. Du kan läsa mer om företaget på deras hemsida www.sensorecs.se

Vi blir större och är nu redo att utöka vårt team med ytterligare en driven

Account Manager

Som Account Manager hos Sensor ECS kommer du att utveckla en befintlig kundstock och även ansvara för nykundsbearbetning. Du kommer att få bearbeta distrikten Mellan-Sverige och Västkusten vilket gör att du får möjlighet att resa mycket i arbetet. Produkterna vi säljer är snarlika vanliga PC-produkter men är designade för att klara tuffare miljöer och har en mycket längre produktionslivslängd. Våra fokus produkter är enkortsdatorer, industriella datorer, embedded displayer samt medicinskt godkända PC-produkter. Våra kunder finns inom medicinsk teknik, fordonssystem, försvar och test- & mätbranschen för att nämna några.

Kvalifikationer
- Minst tre års erfarenhet av att bygga och utveckla affärsrelationer                                                                                      
- Erfarenhet av resande försäljning mot företag
- B-körkort

- Svenska och engelska i tal och skrift
- Meriterande om du har erfarenhet från försäljning mot Norden 

Som person ser vi att du är ansvarsfull och strukturerad. Du är van vid att arbeta självständigt, trivs att arbeta i ett högt tempo och kan driva flera affärer samtidigt. Du tänker lösningsorienterat och har förmågan att se tjänster och produkter ur ett långsiktigt perspektiv hos kunden. Att arbeta mot utmanande mål är något som motiverar och driver dig framåt.

Vi erbjuder dig en självständig säljroll på ett bolag som satsar och antar utmaningen som helhetsleverantör. Det finns mycket bra förtjänstmöjligheter vid goda resultat och du kommer att få representera produkter av högsta kvalitet. Vidare får du de verktyg som krävs för att lyckas samtidigt som det finns goda möjligheter att vidareutvecklas inom företaget. Vi är ett tajt gäng som hjälper och stöttar varandra i arbetet samtidigt som vi ser till att ha roligt tillsammans. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Sensor ECS med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Sheida Alavi, tel 08-520 017 46. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.