Tillsatta tjänster

22 tillsatta tjänster
Säljare till fält och butik

Gewe Promotion är sedan 55 år tillbaka ett familjeföretag inom profil – och presentreklambranschen. Idag är det tredje generationen inom familjen som äger företaget och vi sitter i fina lokaler på Musseronvägen 1A i Huddinge, här hittar ni även vår yrkesbutik och utställning inom profil och presentartiklar.

Vi växer och söker en Säljare

Om tjänsten

Som säljare hos oss kommer du att arbeta både i vår butik och bearbeta befintliga företagskunder. Du kommer att få en gedigen utbildning av branschen och lära dig bland annat tryckeri, logistik och våra säljprocesser. Rollen kommer med tiden att utvecklas och övergå i en roll som Account manager mot små- och mellanstora företag inom hela stor Stockholm.

Vi kommer lära dig ta ansvar för hela säljprocessen, från att boka möte till avslut och uppföljning. Till din hjälp har du ett starkt team med gedigen erfarenhet inom branschen som hjälper dig att utvecklas inom de områden som du själv inte ännu kan.

Om dig som söker: du tycker om att arbeta med försäljning och är målinriktad. Vidare ser vi att du är prestigelös och orädd och har inga problem att gå utanför din trygghetszon. Du gillar högt tempo och tycker det är kul att träffa nya människor.

Det kommer krävas att du är självgående som person då detta är ett fritt och självständigt arbete. Du ser fördelar med att ha många ”bollar” i luften och hjälper gärna till där det behövs. Vi tror också att du är kreativ och gärna kommer med egna idéer och aktivt söker nya möjligheter för att nå dina mål.

Tjänsten förutsätter att du är orädd inför nya utmaningar och trivs med att arbeta både praktiskt och teoretiskt. Du trivs med att samarbeta och du kan planera och organisera dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Körkort är ett krav.

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, 08-520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Utbildningsledare/Projektledare inom IT till Stockholms Tekniska Institut
Stockholm

Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 och är en stiftelse med syfte att bedriva teknisk utbildning. Vi har därmed inget vinstintresse utan kan helt fokusera på att bedriva utbildning med hög kvalitet.
Våra utbildningar är framtagna efter arbetsmarknadens behov. Samarbetet med branschen är därför en viktig del i vår verksamhet. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet.

Stockholms Tekniska Institut expanderar inom IT och söker nu en Utbildningsledare/ Projektledare.


Om rollen

I rollen som utbildningsledare/projektledare arbetar du för att utveckla, planera och samordna utbildningar. I den här rollen har du mycket kontakt med människor och jobbar framförallt nära våra studerande och kursledare. Du har även kontakt med företagen i vårt nätverk för att utveckla och vårda långsiktiga relationer och samarbeten inom branschen.

Det är en roll med mycket ansvar och den innefattar bl.a. att: 

 planera utbildningsupplägg och boka in kursledare
 kommunicera och ha god kontakt med de studerande
 följa upp och lösa eventuella problem som uppkommer i utbildningarna
 planera och utvärdera utbildningens upplägg och inriktning
 utveckla och vårda långsiktiga relationer med branschkontakter och samarbetsföretag
 ta fram nya upplägg och utveckla nya utbildningar med hjälp av samarbetsföretagen

Om dig

Vi ser gärna att du har en koppling till Yrkeshögskola genom egen utbildning eller arbete, det är meriterande om du har ett bra branschnätverk.

För att samordna och planera utbildningarna använder vi ett antal olika system, därför bör du ha god datorvana och goda kunskaper inom Office-paketet. Då du kommer att ha mycket kontakt med både studerande, kursledare och företagsrepresentanter är svenska i tal och skrift ett krav.

Hos oss erbjuds du en bred och varierande tjänst varför det är viktigt att du är strukturerad och har en stor förståelse för projektledning samt ett affärsmässigt förhållningssätt. Vi tror att du trivs i en målinriktad roll där du alltid ligger steget före i dina projekt och deadlines. Du är en sann människokännare och har förmåga att kunna se olika individer i en grupp. I den här rollen får du chansen att bidra till våra studerandes framtida karriärer och IT-branschens framtida kompetensförsörjning.

Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet. Är du positiv, serviceinriktad och trivs i en roll med mycket ansvar så kommer vi att trivas tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stockholms Tekniska Institut med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten på tel 08-511 617 45 eller linn.klofsten@jobway.se. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Innesäljare
Stockholm

Meag Va-system AB är ett familjeföretag som bidrar med produkter, erfarenhet och kunskap för bästa va-lösningar. Vi är helägda av Meag AB, ett företag som drivs av familjen Bladh i den andra generationen. Sedan decennier är Meag Va-system en självklar aktör på marknaden för vatten och avloppslösningar. Utvecklingen har gått snabbt och vi är idag ett starkt varumärke med många duktiga medarbetare. Med aktiva ägare och goda ambitioner lever vi vår vision ”att bli yrkeskundernas naturliga val och vara den givna specialisten”.

Meag Va-system växer och söker nu en innesäljare till Huddinge

Som innesäljare kommer du att ha en centralroll där du skriver offerter och driver dina egna projekt. I denna roll kommer du att ansvara för våra pumpstationer och du kommer främst bearbeta samt utveckla befintliga kunder. Du kommer även att bistå utesäljarna med nya kunder vid mindre offerter. Då du kommer att ha den yttersta kontakten med våra kunder så det är viktigt att du är serviceminded.

Rollen ställer krav på att du är handlingskraftig och trivs i en koordinerande roll där du bistår dina kollegor med material de kan tänkas behöva för att underlätta i deras arbete. För att lyckas i rollen har du god datavana och en teknisk förståelse, vilket du kan bistå våra kunder på bästa sätt.  Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och har en god socialkompetens. Vi tror att du trivs i ett arbete där ingen dag är den andra lik, du är stresstålig och orädd för nya situationer. Vi sätter stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi erbjuder dig ett fritt jobb med stort ansvar hos branschens enda renodlade specialist på va-system.  Det finns stora möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Den låga personalomsättningen vittnar om ett tryggt företag med god sammanhållning med snabba beslutsvägar.  Välkommen till oss! 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson tel. 08-520 017 51 eller Linn Klofsten 08-511 617 45. Skicka din ansökan via länken nedan, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Inköpsassistent till Sundbyberg
Stockholm

År 1964 startade Göran Andersson Debe Pumpar. Han var före sin tid genom att arbeta nära brunnsborrare för att ta reda på vilka produkter som verkligen fungerade i deras dagliga arbete. Debe Pumpar etablerades snabbt som en innovativ tillverkare och utvecklare.

På Debe Pumpar är vi ett härligt gäng på 60 personer som arbetar för att förse kunden med rätt produkter och snabba leveranser. Vårt ledord PRESTIGELÖSHET genomsyrar vår verksamhet och vi hjälps åt när och där det behövs.

Vi växer och söker nu en Inköpsassistent till vårt team!

Som inköpsassistent hos oss kommer du att arbeta i vårt affärssystem Pyramid. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär bland annat orderhantering, kontakt med leverantörer och priskontroll. Då många av våra leverantörer pratar engelska har vi som krav att man talar och skriver flytande både på svenska och engelska.

För att trivas i rollen är du strukturerad och service minded. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig en bred och ansvarsfull roll i ett växande företag. Utvecklingsmöjligheterna är många och vi värnar om en familjär stämning på företaget. Vi har ett bra förmånspaket och en bra lönebild.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Debe Flow Group med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Frida Persson tel 08-520 017 51, frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Innesäljare Va-system
Örebro

Meag Va-system AB är ett familjeföretag som bidrar med produkter, erfarenhet och kunskap för bästa va-lösningar. Vi är helägda av Meag AB, ett företag som drivs av familjen Bladh i den andra generationen. Sedan decennier är Meag Va-system en självklar aktör på marknaden för vatten och avloppslösningar. Utvecklingen har gått snabbt och vi är idag ett starkt varumärke med många duktiga medarbetare. Med aktiva ägare och goda ambitioner lever vi vår vision ”att bli yrkeskundernas naturliga val och vara den givna specialisten”.

Meag Va-system växer och söker nu en innesäljare till Hallsberg

Som innesäljare kommer du att ha en centralroll, där du skriver offerter och driver dina egna projekt. Du kommer främst bearbeta samt utveckla befintliga kunder men du kommer även att bistå utesäljarna med nya kunder vid mindre offerter. Då du kommer att ha den yttersta kontakten med våra kunder så det är viktigt att du är serviceminded.

Rollen ställer krav på att du är handlingskraftig och trivs i en koordinerande roll där du bistår dina kollegor med material de kan tänkas behöva för att underlätta i deras arbete. För att lyckas i rollen har du god datavana och en teknisk förståelse, vilket du kan bistå våra kunder på bästa sätt.  Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och har en god socialkompetens. Vi tror att du trivs i ett arbete där ingen dag är den andra lik, du är stresstålig och orädd för nya situationer. Vi sätter stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi erbjuder dig ett fritt jobb med stort ansvar hos branschens enda renodlade specialist på va-system.  Det finns stora möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Den låga personalomsättningen vittnar om ett tryggt företag med god sammanhållning med snabba beslutsvägar.  Välkommen till oss!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson tel. 08-520 017 51 eller Linn Klofsten 08-511 617 45. Skicka din ansökan via länken nedan, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Marknadsansvarig inom digitala medier
Stockholm

Solann AB är ett svenskt medicintekniskt företag som startade 2004 med försäljning och marknadsföring av produkter inom sjukvården med störst fokus i Sverige. Företaget växer kontinuerligt med nya produkter, de största affärsområdena är gynekologi, infusion och operation.

 

Solann har huvudkontor och lager i Järfälla strax utanför Stockholm med fyra personer på kontoret och två säljare ute i landet. Service har alltid varit ett stort fokus i företaget och våra kunder uppskattar vår lättillgänglighet och snabba leveranser. Våra leverantörer är några av de största i världen inom sina områden. 2016 omsatte vi 18 miljoner och vi har en stark tillväxt med en ökning på 20-25% per år, därför söker vi nu dig som vill bli vår nästa:

 

Marknadsansvarig inom digitala medier

Din uppgift blir att starta upp/underhålla Solanns bild utåt inom sociala medier, hemsidor, utskick med mera. Du kommer även att jobba med produktblad och produktkataloger. För att klara av jobbet ska du ha erfarenhet inom Adobe program så som: Photoshop, Acrobat, InDesign med flera.

 

Du får möjlighet till att själv utforma tjänsten utifrån dina kunskaper och intressen men ditt yttersta ansvar är att jobba med företagets bild utåt. Det är därför också ett krav att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Framtiden för dig hos oss blir en långsiktig tjänst med stora möjligheter till karriärutveckling. Det är meriterande med medicinsk erfarenhet/intresse och erfarenhet från serviceyrken, försäljning och/eller marknadsföring.

 

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba hos ett snabbt växande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Vi är ett litet och sammansvetsat team som arbetar tätt ihop med en hög målsättning. Du bör vara en prestigelös person som hjälper till där du behövs. Oavsett om det är att göra ett utskick åt någon av säljarna, skapa ett produktblad till en upphandling eller ta emot en varuleverans på lagret så tvekar du inte att hjälpa till.

 

Är du intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Solann AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom.

 

Nahom Maasho

08-520 017 43

nahom.maasho@jobway.se

 

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande.

Account Manager

Happy Boss har blivit tilldelade flertalet utmärkelser sedan starten för 6 år sen, de har exempelvis blivit DI Gasell samt nominerade till Entrepeneur of the Year. Happy boss hjälper företag att hitta den bästa lösningen inom IT, dokumenthantering, telefonilösningar, konferensteknik, facilitylösningar som kaffe- och vattenmaskiner och lokalvård. De erbjuder även bemanning samt profil- och presentreklam. Happy Boss har även lagt en treårsplan och i den ligger målet att nå 100 miljoner i omsättning. För att nå detta behöver de ha rätt medarbetare med rätt attityd och inställning.

Happy Boss söker nu en Account Manager

Om tjänsten
Som Account Manager ansvarar du för försäljning mot nya och befintliga företagskunder av produkter inom alla våra affärsområden. Du kommer främst att arbeta mot små- och mellanstora företag inom hela stor Stockholm. Du ansvarar för hela säljprocessen från att boka möte till avslut och uppföljning, men till din hjälp har du våra affärsområdesansvariga på de områden som du inte kan själv. Du har en egen säljbudget som du ska sträva att nå varje månad. Vi kommer hjälpa dig att prestera så pass bra att vi får belöna dig med vidareutveckling avseende andra roller såsom Key Account Manager, Teamledare.

Om dig
Vi söker nu dig som är mellan 25-35 år som tycker om att arbeta med försäljning och är mycket målinriktad. Vidare ser vi att du är prestigelös och orädd och har inga problem att gå utanför din trygghetszon. Du gillar högt tempo och tycker det är kul att träffa människor. Du älskar försäljning och trivs i en miljö där det är fokus på affärer hela tiden. Det kommer krävas att du är självgående som person då detta är ett fritt och självständigt arbete men du har en säljchef som kommer coacha dig. Du kommer ingå i ett säljteam på 15 säljare. Vi tror också att du är kreativ och gärna kommer med egna idéer och aktivt söker nya möjligheter för att nå dina mål. Det viktigaste i den här rollen är din personlighet men vi kommer att lägga stor vikt ifrån att du lätt kan påvisa bra uppnådda resultat. Detta från dina tidigare arbeten inom samma bransch, var vi ser att du har arbetat aktivt under minst 2 års tid. Körkort är ett krav för denna tjänst.

Happy Boss erbjuder dig ett spännande och utmanande uppdrag och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i en framgångsrik och nytänkande organisation. Happy Boss är ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör mycket roliga aktiviteter ihop. Vi har skapat något vi kallar Living Happy Boss som innebär att vi har roligt under arbetsdagarna, men även utanför arbetstid. Varje medarbetare är unik och vi försöker se till att alla trivs och utvecklas. Exempel på aktiviteter vi gör ihop är resor, seglingar, fotboll, öl- och champagneprovningar och golftävlingar. När du börjar på Happy Boss kommer du att få en tydlig karriärplan som sträcker sig tre år framåt, där du ser hur din utveckling på Happy Boss kommer att se ut. Hos oss får du även dator, mobil och gymkort. Happy boss sitter i fina kontor i Solna business park.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Happy Boss AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Sonja Forslin, 08-520 017 40 . Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Junior sälj- och marknadsassistent
Stockholm

Genera Networks AB är en snabbväxande leverantör av unika lotteriformat och spellösningar till stora europeiska lotterier.

Våra spel karaktäriseras av enkelhet, högt underhållningsvärde, bred distribution och attraktiva vinster, vilket gör dem enastående i sitt slag. Våra spelformat utformas för den senaste teknologin och sprids till såväl etablerade som nya målgrupper på internet, i sociala medier, webb-TV, mobil och traditionell TV såväl som i fysiska spelbutiker.

För närvarande är vi 20 medarbetare och våra största kunder finns i Norden. Vi sitter i moderna och trevliga lokaler på Sankt Eriksplan mitt i Stockholm, och vi befinner oss i en expansiv fas där vi nu stärker vår organisation med medarbetare. Vi erbjuder dig utmanande och nyskapande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta självständigt i en stimulerande miljö med engagerade kollegor och kunder.

Mer information hittar du på www.generanetworks.com.

Vi växer och söker en Junior sälj- och marknadsassistent
 
Om tjänsten
 
Som sälj- och marknadsassistent hos Genera Networks kommer du att arbeta brett med marknads och säljaktiviter och innefattar planering och genomförande av dessa aktiviteter både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Du kommer även att ha ett övergripande ansvar för företagets marknadsevents som sker ett par gånger om året och som hålls utomlands..

Du kommer även att boka möten, assistera kunder, driva pressreleaser samt sköta företagets närvaro på sociala medier.
 
Om dig som söker
Vi ser att du har minst 2 års erfaranhet utav en liknande tjänst. Meriterande med akademisk utbildning. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav då många utav våra kunder är i en internationell miljö och övriga språkkunskaper är meriterande. .
Som person har du en positiv inställning, ett eget driv och får saker gjort. Du motiveras av att nå dina mål och att arbeta hårt.
 
Du erbjuds en roll i ett företag där stora möjligheter till utveckling finns. Du får även möjlighet att vara med och påverka och komma med idéer.
 
 
Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho, tel 08 520 01. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Kursadministratör med ekonomiansvar
Stockholm

Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 och är en stiftelse med syfte att bedriva teknisk utbildning. Vi har därmed inget vinstintresse utan kan helt fokusera på att bedriva utbildning med hög kvalitet.
Våra utbildningar är framtagna efter arbetsmarknadens behov. Samarbetet med branschen är därför en viktig del i vår verksamhet. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet.

”Våra kurser ger dig möjlighet att utvecklas i din karriär. Här hittar du kurser inom teknikområdet för såväl företag och branschorganisationer som för dig som privatperson. Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 med syfte att bedriva teknisk utbildning och vi har ett nära samarbete med branschen. Under våra kurser får du träffa erfarna föreläsare som är uppdaterade på det senaste inom området. Hör gärna av dig om du vill kompetensutveckla dig eller din personal inom tekniska områden.”

Stockholms Tekniska Institut söker nu en ekonomiansvarig kursadministratör!

Rollen som ekonomiansvarig kursadministratör är uppdelad på 50% ekonomi och 50% som kursadministratör. Som ekonomiansvarig sköter du löpande bokföring, kund- och leverantörsfakturor och löner för hela verksamheten med en omsättning på ca 20 msek och 14 personer. Vi har system från Fortnox.

I rollen som Kursadministratör ansvar du för kursadministrationen av STI:s företagsutbildningar. Rollen innefattar ett övergripande ansvar för kurserna från start till slut. Du agerar innesäljare i form av att hantera inkommande förfrågningar, registrerar kursdeltagare och sköter den administration som finns kring kurserna. Vidare agerar du löpande kontaktperson för våra kunder och ser till att alltid ge svar på frågor och bästa service. Du har även hand om planeringen inför kurstillfällen gällande kursledare, material samt inköp av fika och luncher.

Vi söker dig som är serviceminded som person och trivs med ordning och reda. Du är självgående och uppskattar att planera dina egna dagar strukturerat. För att lyckas i rollen har du  en ekonomisk utbildning samt erfarenhet av bokföring och lön. Vi ser även att du är van vid att arbeta i Officepaketet och bekväm med Excell. Svenska i tal och skrift är ett krav, samt minst grundläggande kunskaper i engelska.

STI erbjuder: I den här rollen får du chansen att bidra till teknikbranschens framtida kompetensförsörjning. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet. Är du positiv, serviceinriktad och trivs i en roll med mycket ansvar så kommer vi att trivas tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar STI med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarige Maria Sjöman 08 511 617 48 Välkommen med din ansökan via länken. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Butikschef
Stockholm

Gewe Promotion är sedan 56 år tillbaka ett familjeföretag inom profil – och presentreklambranschen. Idag är det tredje generationen inom familjen som äger företaget och vi sitter i fina lokaler på Musseronvägen 1A i Huddinge. Här hittar ni även vår yrkesbutik och utställning inom profil och presentartiklar.

Vi växer och söker en Butikschef ansvarig för yrkesbutiken

Om tjänsten

Som butikschef ansvarar du främst för företagets yrkesbutik och försäljning av arbets- och profilkläder samt övriga skyddsprodukter. Du kommer dagligen ta emot företagets kunder och ansvara för att kunden får bästa möjliga upplevelse och service. Du ansvarar för att både lager och butiken alltid är påfyllt med de produkter och artiklar som finns i Gewe Promotions utbud samt även göra egna beställningar. Du kommer även att trycka kläder med kunders logotyper i våra transferpressar. Du kommer främst att arbeta mot små- och mellanstora företag inom hela stor Stockholm. Du ansvarar för de serviceärenden och reklamationer som kommer in till butik och förväntas lösa dessa på bästa sätt. Du har även ansvaret för att butiken uppnår de utsatta målen inom butiksförsäljningen. Du kommer ta emot inkommande samtal som kommer in till butiken samt i vissa fall hjälpa till i övriga delar av företaget när det behöver. 

Om dig som söker
Vi söker nu dig som är mellan 35-50 år som tycker om att arbeta inom försäljning och service.
Vidare ser vi att du är prestigelös och orädd och har inga problem att gå utanför din trygghetszon. Du gillar högt tempo och tycker det är kul att träffa människor. Du gillar att ha många ”bollar” i luften och arbetar bra självständigt så väl som i team. Det kommer krävas att du är självgående som person då detta är ett fritt och självständigt arbete. Vi ser gärna att du är kreativ och gillar färg och form, samt att du gärna kommer med nya tankar och idéer för att ständigt vilja förbättra och utnyttja butikens potential.

Som person är du ambitiös och initiativtagande vilket visar sig i att du vågar uppsöka nya arbetsuppgifter och är hungrig på att komma in i arbetet och leverera. Tjänsten förutsätter således att du är orädd inför nya utmaningar och trivs med att arbeta både praktiskt och teoretiskt. Du trivs med att samarbeta och du kan planera och organisera dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Lukas Håstlund. Skicka din ansökan, tel 070 091 57 13. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kursadministratör
Stockholm

Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 och är en stiftelse med syfte att bedriva teknisk utbildning. Vi har därmed inget vinstintresse utan kan helt fokusera på att bedriva utbildning med hög kvalitet.
Våra utbildningar är framtagna efter arbetsmarknadens behov. Samarbetet med branschen är därför en viktig del i vår verksamhet. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet.

”Våra kurser ger dig möjlighet att utvecklas i din karriär. Här hittar du kurser inom teknikområdet för såväl företag och branschorganisationer som för dig som privatperson. Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 med syfte att bedriva teknisk utbildning och vi har ett nära samarbete med branschen. Under våra kurser får du träffa erfarna föreläsare som är uppdaterade på det senaste inom området. Hör gärna av dig om du vill kompetensutveckla dig eller din personal inom tekniska områden.”

Stockholms Tekniska Institut söker nu en Kursadministratör med ekonomiansvar. 

I rollen som Kursadministratör ansvar du för kursadministrationen av STI:s företagsutbildningar. Rollen innefattar ett övergripande ansvar för kurserna från start till slut. Du agerar innesäljare i form av att hantera inkommande förfrågningar, registrerar kursdeltagare och sköter den administration som finns kring kurserna, däribland bokföring, fakturering och löner. Vidare agerar du löpande kontaktperson för våra kunder och ser till att alltid ge svar på frågor och bästa service. Du har även hand om planeringen inför kurstillfällen gällande kursledare, material samt inköp av fika och luncher.

Vi söker dig som är serviceminded som person och trivs med ordning och reda. Du är självgående och uppskattar att planera dina egna dagar strukturerat. För att lyckas i rollen har du  en ekonomiskutbildning samt erfarenhet av bokföring då tjänsten består av ca 50% ekonomifrågor. Vi ser även att du är van vid att arbeta i Officepaketet och bekväm med Excell. Svenska i tal och skrift är ett krav, samt minst grundläggande kunskaper i engelska.

STI erbjuder: I den här rollen får du chansen att bidra till teknikbranschens framtida kompetensförsörjning. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet. Är du positiv, serviceinriktad och trivs i en roll med mycket ansvar så kommer vi att trivas tillsammans.


Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar STI med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarige Maria Sjöman08 511 617 48 Välkommen med din ansökan via länken. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Account Manager
Stockholm

Account Manager / Säljare till expansivt informationsföretag i Stockholm

 

CMPartner AB växer och vi söker nu drivna säljare av marknadsinformation.

 

Som Account Manager kommer du att prospektera och utveckla kunder inom B2B-segmentet på en Nordisk marknad med stor potential. Du kommer ingå i vårt framgångsrika säljteam i ett snabbväxande bolag som erbjuder företag innovativa lösningar inom marknadsinformation, såsom e-postkampanjer, DR-kampanjer, målgruppsurval samt uppdatering och komplettering av innehåll i CRM-system. Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas där vi också satsar stort på nya produkter och tjänster.

 

Arbetsuppgifter / Ansvarsområden

-        Bygga relationer med nyckelpersoner på företag inom alla branscher.

-        Arbeta upp och utveckla egen kundstock främst genom telefonförsäljning men även kundmöten vid             behov.  (dvs en hybrid säljare)

-        Ansvara för egen budget och kundportfölj.

-        Offertskrivning och övriga säljadministrativa uppgifter.

-        Arbeta i ett högt och intensivt tempo.

 

Kvalifikationer

-        Vi söker dig som tidigare arbetat med marknadsinformation, analys, branschrapporter, leads                         försäljning eller liknande.

-        Minimum gymnasieutbildning.

-        Flytande svenska i tal och skrift.

-        Goda kunskaper i MS Officemiljö och vana att arbeta i CRM-system.

 

Personliga egenskaper

-        Ambitiös och driven person som tycker att försäljning och människor är det bästa som finns.

-        Fokuserar på mål och ser möjligheter och inte problem. 

-        Utåtriktad, kreativ och har både intresse och passion för att göra bra affärer.

-        I kontakten med andra är du professionell och relationsbyggande.

-        Pedagogisk och har känsla för att hitta bra affärer.

-        Brinner för att jobba nära verksamheten och utveckla dina kunder till nya nivåer.

 

Vi erbjuder

CMPartner AB erbjuder dig ett självständigt arbete med stort eget ansvar i en organisation med korta beslutsvägar. Dina insatser blir av stor betydelse för vår fortsatta framgång. Vi tycker om att ha roligt på jobbet och erbjuder dig även en inspirerande och kreativ arbetsmiljö med tävlingar, kick-offer och AW. Vi sitter i trevliga lokaler på Alviks torg i Bromma, strax utanför innerstan. Hos oss finns det alla möjligheter att göra karriär inom koncernen. Fast grundlön på runt 21 000 kr och bra provision.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways kundansvarig Miliona, tel 08-511 617 43. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Du är välkommen till vårt härliga gäng!

Innesäljare/processansvarig
Stockholm

Paragon Nordic AB grundades 1956 och vi är idag knappt 200 anställda med fyra fabriker; två i Sverige, en i Norge och en i Litauen. För våra kunders räkning utvecklar och producerar vi konsumentprodukter som exempelvis hårvårdsprodukter, hushållsprodukter, teknisk/industriella produkter och medicinska produkter. Vi är nordens största aerosoltillverkare men vi utvecklar och producerar även många andra produkter som inte är aerosoler. Exempel på detta är produkter i tuber, glasflaskor, dispensers, roll on och pumpflaskor.

Till kontoret i Vallentuna söker vi nu en:

Innesäljare/processansvarig

Paragon Nordic erbjuder dig möjligheten att tillsammans med oss göra skillnad i människors vardag. Kanske har du en hårspray, deodorant, solskydd eller bilvårdsprodukt hemma som är utvecklad och producerad av oss? I Vallentuna är vi ett engagerat och kreativt gäng på 110 personer som tillsammans utvecklar och producerar produkter till våra kunder.

Vi är idag 6 personer i vår grupp av innesäljare och söker nu förstärkning. Som innesäljare/processansvarig kommer du att ansvara för ett antal befintliga kunders orderhantering och hjälpa dem vid frågor. Du kommer även koordinera och vara ett stöd till övriga i gruppen som befinner sig på de olika produktionsenheterna.

Du kommer att arbeta nära våra tre affärsområdeschefer för att utveckla och driva försäljningen framåt. Vi vill hitta vägar för att arbeta mer proaktivt med våra kunder och erbjuda automatiserade lösningar så att kunderna får tillgång till vårt affärssystem Jeeves. I ansvaret ingår särskilda frakter (import/export), dokumentation av detta och intrastatredovisning.

Som person är du drivande och tycker om kontakt med kunder och kollegor. Du är strukturerad, har en god förståelse för affärssystem och minst 2 års erfarenhet av sälj- och orderadministration. Förståelse av både svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, kan du ytterligare ett nordiskt språk är det meriterande. Du har också god vana av att arbeta i MS Office-paketet.

Vi är ett företag där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt, vår låga personalomsättning vittnar om detta. Företaget är fackligt anslutet och du erbjuds flertalet goda förmåner samt stora utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi önskar att tillsätta den så snart som möjligt. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag om vi hittar rätt person.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Paragon Nordic med rekryteringsföretaget Jobway. Läs mer om Paragon Nordic här. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Innesäljare
Stockholm

Orrefors Kosta Boda AB är ett småländskt designföretag med formgivning och tillverkning av högkvalitativt bruks- och konstglas. Vi utvecklar, producerar och säljer ett brett bruks- och konstglassortiment för såväl privat som offentligt bruk under varumärkena Orrefors och Kosta Boda. Vi är Nordens största glasbruksgrupp med en historia som sträcker sig tillbaka till 1742.

Orrefors Kosta Boda AB är ett småländskt designföretag med formgivning och tillverkning av högkvalitativt bruks- och konstglas. Vi utvecklar, producerar och säljer ett brett bruks- och konstglassortiment för såväl privat som offentligt bruk under varumärkena Orrefors och Kosta Boda. Vi är Nordens största glasbruksgrupp med en historia som sträcker sig tillbaka till 1742. Läs mer på orrefors.se

Vi söker nu en Innesäljare i Stockholm

I rollen som säljare ansvarar du över din egen försäljningsprocess. Huvudfokus kommer att vara försäljning mot företag inom Sverige. Rollen innefattar även att vårda varumärket samt relationen till befintliga kunder. Du är en driven, strukturerad person som gillar att knyta kontakter och arbeta i ett högt tempo under eget ansvar och mot uppsatta mål. Dina viktigaste arbetsuppgifter förutom att arbeta som innesäljare blir att planera och assistera försäljningschefen. Vi lägger störst vikt vid att hitta rätt person men för att hantera och trivas i rollen ska du ha:

 • Sälj tänk
 • Vana att arbeta i högt tempo med många bollar i luften
 • En drivkraft att självständigt leverera det som förväntas
 • Goda datakunskaper
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

 

Vi erbjuder dig: Du erbjuds en heltidstjänst med en fast månadslön. Vi ger dig frihet under ansvar och erbjuder förmåner inom alla arbetsverktyg som behövs. Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega så skicka in din ansökan med en gång!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Orrefors med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Miliona tel. 08-511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Säljare mot restaurangbranschen
Stockholm

Purezza är ett växande koncept inom Waterlogic Sverige AB som förnyar sättet som restauranger, caféer och hotell säljer och hanterar vatten på. Det är en enkel och miljövänlig lösning för filtrerat stilla och kolsyrat vatten som tappas upp direkt i designade flaskor. Våra förstklassiga vattenlösningar finns representerade på några av Sverige finaste restauranger. Läs mer på purezza.se och waterlogic.se.

Vi söker nu en Säljare i Stockholm

I rollen som säljare ansvarar du över din egen försäljningsprocess. Huvudfokus kommer att vara försäljning mot nya kunder i Stockholm med omnejd, men rollen innefattar även att vårda och utveckla varumärket och relationen till befintliga kunder.

Du är en driven, strukturerad person som gillar att knyta kontakter och arbeta i ett högt tempo under eget ansvar och mot uppsatta mål. Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att planera och utföra kundbesök, presentera affärsförslag och skriva avtal. Vi lägger störst vikt vid att hitta rätt person men för att hantera och trivas i rollen ska du ha:

 • dokumenterad framgång som säljare
 • ett välutvecklat kontaktnät inom restaurangbranschen
 • en drivkraft att självständigt leverera resultat
 • goda kunskaper i att få ut det mesta ur ett säljstödsystem (CRM)
 • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
 • B-körkort

 Vi erbjuder dig: Du erbjuds en heltidstjänst med ett lönsamt bonusupplägg i tillägg till en fast månadslön. Vi ger dig frihet under ansvar och erbjuder förmåner som förmånsbil, mobil, laptop samt ipad. Vi har kollektivavtal. Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega så skicka in din ansökan med en gång!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Waterlogic Sverige AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander tel. 08-511 617 41. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Account Manager
Stockholm

Vipetech är ett IT-företag som erbjuder lösningar och tjänster för effektivare dokumentflödesprocesser. Med mångårig kompetens tillhandahåller vi marknadens förmodligen smartaste och mest kostnadseffektiva lösningar. Det gör vi genom nära samarbete med våra noga utvalda partners. Tillsammans kan vi erbjuda lösningar inom alla typer av informationshantering, från input och output management till arkivering, integration och workflowlösningar. Vi hjälper våra kunder att hitta effektiva lösningar som är anpassade efter deras verksamhet. Vi söker just nu en Account Manager med stor drivkraft, engagemang och vilja att lyckas.
Vi söker nu en:

Account manager

Som Account manager hos kommer du via telefon och möten bearbeta marknaden med våra lösningar för kund- och leverantörsfakturahantering. Detta innebär att du ansvarar för hela kedjan från att ta kontakt med kunden till uppföljning och ta beställning.

För att lyckas i rollen har du minst 2 års erfarenhet inom företagsförsäljning. Vi förutsätter att du har god social kompetens för att skapa och bibehålla bra relationer med kunderna. Då det sker daglig kontakt via telefon, möte och e-post är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska. Eftersom dator används flitigt i sammanhang som mailkommunikation, webbdemos och powerpointpresentationer, bör du ha god datorvana. Det är meriterande om du tidigare arbetat med affärssystem.

Vi vill att det ska vara viktigt för dig att göra ett bra jobb och att ha nöjda kunder som får förstaklass service. Du har fokus på din karriär och att du har som mål att bli lyckosam och utvecklas inom försäljningsyrket. Du gillar att arbeta på en arbetsplats som präglas av affärsmässighet, högt tempo, högt tak och har en stark positiv anda.

Vi erbjuder dig en arbetsplats på ett företag som arbetar med lösningar inom ett flertal affärsområden och därför finns det en stor möjlighet till utveckling i säljrollen. Vi har en marknadsmässiglön med en generös bonusmodell. Utöver detta ser vi till att hålla en bra sammanhållning på Vipetech genom trevliga kick-offer och middagar. Vid nådda mål bär vi även av till varmare destinationer.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

Fastighetsmäklare
Stockholm

Diplomat Fastighetsmäkleri drivs idag av Erika Mutschler och Lisa Kalin med ambitionen om att driva en personlig, nytänkande och serviceinriktad mäklarbyrå.

Tack vare nöjda kunder och gott rykte har efterfrågan på vår mäklartjänst stadigt ökat vilket har gett oss möjligheten att handplocka duktiga mäklare. Idag kan vi med stolthet säga att Diplomat är en av Stockholms mest rekommenderade mäklare enligt reco.se och Booli.se.

Vår inriktning är förmedling av bostadsrätter, villor och Aquavillor i Stockholm. Vi tar fram en individuell lösning för varje affär utifrån vår erfarenhet, dina önskemål och hemmets förutsättningar.

Diplomat Fastighetsmäkleri förmedlar din bostad med stort och personligt engagemang, kompetens, lyhördhet och kvalitet. Vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder, högsta slutpris, service och tillgänglighet. Din trygghet som kund, före, efter och under affären är självklar och mycket viktigt för oss!

Diplomat Fastighetsmäkleri drivs idag av Erika Mutschler och Lisa Kalin med ambitionen om att driva en personlig, nytänkande och serviceinriktad mäklarbyrå.

Tack vare nöjda kunder och gott rykte har efterfrågan på vår mäklartjänst stadigt ökat vilket har gett oss möjligheten att handplocka duktiga mäklare. Idag kan vi med stolthet säga att Diplomat är en av Stockholms mest rekommenderade mäklare enligt reco.se och Booli.se.
Diplomat Fastighetsmäkleri förmedlar din bostad med stort och personligt engagemang, kompetens, lyhördhet och kvalitet. Vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder, högsta slutpris, service och tillgänglighet. Din trygghet som kund, före, efter och under affären är självklar och mycket viktigt för oss!

Vi växer och vill nu förstärka vårt team med en

Fastighetsmäklare

Som mäklare hos oss kommer du att arbeta med förmedling av bostadsrätter, villor och Aquavillor i hela Stockholm. Vårt arbetssätt är kundorienterat och du kommer att ta fram en individuell lösning för varje affär utifrån din egen erfarenhet, kundens önskemål och hemmets förutsättningar.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är registrerad mäklare med några års arbetslivserfarenhet i Stockholmsområdet. Som person är du driven och social, du har sinne för affärer och du trivs i en roll med mycket kundkontakter.

Du bör vara självgående och trygg i din yrkesroll, och vara redo att ta nästa lönsamma steg i din karriär. Franchising är möjligt för mäklare som vill ha eget kontor med låga avgifter.

Vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst hos en av Stockholms mest rekommenderade mäklare.  I den här rollen är ingen dag den andra lik. Trivs du i en organisation där du ges stora möjligheter att utvecklas både på det professionella och personliga planet? Skicka in din ansökan redan idag!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Diplomat Mäkleri med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Rasmus Lyckhammar tel 08 511 617 48, din ansökan behandlas konfidentiellt och urvalet sker löpande.

Teknisk säljare
Stockholm

Kve Kvartselektronik AB- Nordens ledande leverantör av kvartskomponenter. Vi startade vår verksamhet redan på 1950-talet och tillverkade fram till 1990 våra egna kristaller. Sedan dess har KVE utvecklats till att idag vara ledande leverantör av kvartskomponenter i Norden. Den stora samlade kunskapen om kristaller och oscillatorer har vi bevarat inom företaget och den är i dag till stor nytta för våra kunder i form av teknisk support, mättjänster samt utvärdering/kontroll av våra nya leverantörer och deras produkter. Läs mer på www.kve.se

Vi expanderar och söker efter en Teknisk säljare till ett nytt affärsområde

Som säljare så kommer du ansvara för att utveckla ett nytt affärsområde där du framför allt kommer sälja Muratas produker. Du kommer skapa och upprätthålla långsiktiga relationer till nya och befintliga kunder, som finns i framförallt de nordiska länderna. Du kommer att genomföra tekniska konsultationer och erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar för just deras produkt/applikation.

Vi söker dig som har ett stort teknikintresse men framförallt nyfiken och viljan att lära sig mer. Du har en stark drivkraft och är van att ta eget ansvar och arbeta självständigt Du ska ha minst 3 års erfarenhet av kvalificerad teknikintensiv försäljning. Svenska och engelska i tal och skrift samt körkort är ett krav. Du kommer att få utbildning men du måste ha ett intresse och en god teknisk förståelse. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Spånga.

Vi erbjuder ett stimulerande arbete med stor frihet att utveckla ditt eget arbetssätt samt förmånliga anställningsvillkor. Då vi är ett litet familjärt företag kommer vi att lägga stor vikt vid ditt driv och dina personliga egenskaper, då det är viktigt att vi trivs tillsammans och har kul på jobbet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mattias Klavebäck, tel 08-520 017 51

Head of Distribution
Stockholm

För kundsräkning söker vi en:

Head of Distribution

Vi hjälper just nu en större digital- och contentbyrå i Stockholm att hitta en Head of Distribution. Vi söker dig som vill vara med och starta upp ett helt nytt affärsområde där primärt fokus kommer att ligga på distribution av innehåll via sociala medier, exempelvis Facebook och YouTube. Du får vara med från början och förväntas därför tidigt att utveckla strategier, rutiner och produkter. Stort fokus kommer även att ligga vid att utveckla befintliga och nya kundrelationer. Vi är experter på att skapa innehåll, du på att förmedla det!

För att passa i denna roll ser vi att du har väl dokumenterad erfarenhet av digital marknadsföring. Du är väl kunnig inom sociala medier och är inte rädd för att testa nya strategier och lösningar i det ständigt förändrande medielandskapet. Som person är du kundorienterad, prestigelös och en mästare på att mingla och knyta nya kontakter.

Du erbjuds en fri arbetsplats där kreativiteten och entreprenörskapet står i fokus. Vi värdesätter våra medarbetare och strävar efter att bli Sveriges schysstaste arbetsplats. Ett rätt offensivt mål, men vi vet att rätt medarbetare attraherar spännande kunder. Utöver detta erbjuder vi dig självklart tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkring.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Max Kolthoff, tel 08-520 017 44 eller Frida Persson, tel 08-520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Systemsäljare
Stockholm

Copy Office grundades 1991 och är en av Stockholms ledande återförsäljare inom dokument-och IThantering. De har expertis inom bl.a. utskriftshantering. Vi erbjuder heltäckande lösningar för kunder med ett brett utbud av mjukvaror, produkter och IT-lösningar. Copy Office har kontor i Haninge, söder om Stockholm men är verksamma i hela Storstockholm. 

I takt med företagets utveckling söker de nu en:

Systemsäljare

Som systemsäljare kommer du att bygga upp din egen kundstock där du ansvarar för hela försäljningsprocessen, vilket innebär mötesbokning, möte ute hos kund, offererar och gör avslut. Som säljare arbetar du både självständigt och i team för att planera och nå uppsatta mål. I ditt dagliga arbete har du stöd från närmsta chef och kollegor. Du arbetar främst med nykundsbearbetning men även en del mot befintliga kunder. Du kommer att jobba med hela vårt produktsortiment så som multifunktionsmaskiner, scanners, skrivare, faxar m.m.

För att lyckas i rollen har en stark drivkraft att uppnå resultat. Du har tidigare erfarenhet av mötesbokning eller ett starkt intresse för uppsökande försäljning och trivs med ett socialt arbete. Vi ser att du har goda kunskaper i Officepaketet samt att du tidigare jobbat med något CRM-system. Tidigare erfarenhet av liknande produktområden eller annan säljutbildning är meriterande. Då du tar dig runt till kunder i bil krävs det att du har körkort. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du tävlingsinriktad och brinner för att uppnå dina mål i kombination med att du har ett bra förhållningssätt gentemot våra kunder. Då du är vårt ansikte utåt ser vi att du har en god social förmåga och alltid sätter kundens bästa i fokus. Du är självgående och klarar av att prioritera dina uppdrag rätt.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats där du får vara del i ett härligt, enkelt gäng. Du styr din egen dag där du får möjlighet att arbeta med ett brett produktsortiment. Du får en gedigen produktutbildning och löpande säljutbildning. Goda resultat premieras med bl.a. mer ansvar och personlig utveckling. Andra förmåner är förmånsbil, friskvård, gymkort och tjänstepension.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Copy Office med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Key Account Manager
Stockholm

DIAKRIT är världsledande inom 3D-visualiseringsprodukter, digitala försäljningsapplikationer och konsulttjänster för fastighetsbranschen. Vi har vuxit snabbt sedan vi startade 2001 och idag sysselsätter vi 450 människor globalt och levererar våra tjänster till mer än 2,000 stora fastighetskunder runt om i världen. I februari 2016 köpte en av världens största mediekoncerner, News Corp, aktiemajoriteten i DIAKRIT vilket innebär att det nu är dags för oss att skriva vårt nästa kapitel i vår verksamhet.

Vi söker därför ytterligare en Account Manager till vårt kontor i Hammarby Sjöstad. 
 
Som Account Manager hos Diakrit har du hela mäklarmarknaden som dina kunder, där vi även är marknadsledande. Med ett kundunderlag av redan befintliga likväl som potentiella kunder är det ditt uppdrag att identifiera deras behov och hitta proaktiva lösningar som inte bara effektiviserar deras försäljningsprocess utan även gör skillnad i deras verksamhet. Du kommer att ha ett helhetsansvar för försäljningsprocessen, där du genom mötesbokning och mötesgenomförande stänger affärer med två nöjda parter. Du får frihet under ansvar vilket ger dig som söker möjligheten att få utlopp för ditt skarpa sinne gällande problemlösning, prioriteringsförmåga och ditt enorma driv. 
 
Du som söker befinner dig troligtvis i början av din karriär med några års erfarenhet från företagsförsäljning sedan tidigare och vill ta nästa stora steg i din karriär. Kanske har du erfarenhet av media och internetbaserad försäljning sedan tidigare, eller så kanske du är mäklaren med ett brinnande IT-intresse? Vidare har du en professionell framtoning med förmågan att anpassa din kommunikation efter varje kund på ett förtroendeingivande och ödmjukt sätt. Givetvis förutsätter det att du är skicklig på att kommunicera och har en retorisk grund. Du är van att hantera Officepaketet och presentations program.  

Du kommer till ett litet och dynamiskt team där kontoret genomsyras av en stark entreprenörsanda och högt tempo, vilket är en miljö du känner dig hemma i. För att trivas hos oss är du vår jämlike och vi förväntar oss ett stort engagemang, passion och att du levererar efter budget. I gengäld ger vi dig möjligheten att utvecklas och verka i en dynamisk expansiv miljö med möjlighet till internationella karriärvägar. Med det får du en konkurrenskraftig lön med både en fast och rörlig del, Mac Book och Iphone. 

 
Intresserad och vill veta mer? 
I denna rekrytering samarbetar Diakrit med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Ronja Ekenrydtel 08 510 60 651. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Inköpare
Uppsala

Markona grundades 1994 och är ett brett markförädlingsföretag med cirka 200 medarbetare. Tjänster vi erbjuder är asfaltering, markentreprenad, snöröjning, sandupptagning, kabelgrävning, grönyteskötsel, rivning, sortering/krossning och transporter. Våra engagerade medarbetare strävar alltid efter att hålla högsta kvalitet på leverans samtidigt som en smidig organisation med snabba beslutsvägar säkerställer en leverans i tid. 

Vi expanderar och söker nu en

Inköpare till Markona i Uppsala

I rollen som inköpare kommer du att ha en centralroll i verksamheten och vara ett projektstöd vid inköpsrelaterade frågor. Dina arbetsuppgifter kommer att beröra leverantörsbedömning, förhandling, kontrakt, leverantörsutveckling, redovisning och analysering av inköpsresultat.

Vidare kommer du att utforma förfrågningsunderlag, sammanställa anbud, förhandla och teckna ramavtal.  Uppgifter som att skriva, implementera och förvalta avtal kommer även att ingå i Inköparens ansvarsområde.

För att lyckas i rollen har du en relevant högskoleutbildning eller erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete inom bygg- och anläggningsbranschen. Du har minst tre års erfarenhet av strategiskt inköpsarbete. Har du tidigare arbetat i projekt och har vana av ritningsläsning är det meriterande. Vidare behärskar du svenska på ett obehindrat sätt i tal och skrift.

Du är strukturerad, analytisk och kommunikativ samt har ett stort affärsdriv. Du trivs att arbeta självständigt med stort ansvar och får saker att hända samt att du har förmåga att agera trovärdig vilket gör dig till en duktig förhandlare.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av Sveriges större anläggningsföretag som trots sin storlek har en väldig familjär anda. Med ägarna aktiva i företaget är beslutsvägarna snabba och utvecklingsmöjligheterna stora.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Markona med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, Tel 08-511 617 43. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.