Sök bland pågående uppdrag


Dölj filter
Säljande Projektledare
Västerås  2019-01-14

I takt med företagets utveckling söker vi nu en säljande projektledare.

Som säljande projektledare hos oss får du en stor insyn i projekten från start till mål. Du kommer att arbeta med alla de olika stegen från att hitta och driva nya projekt till efterkalkyl. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. säljande, tekniskt och ekonomiskt ansvar. Du ansvarar även för att projekten utförs med hög kvalité och håller sig till budget och tidsramar.

För att lyckas i rollen har du bred erfarenhet av såväl sälj/kundbemötande och svagströmsarbeten, exempelvis inom larm och lås. Meriterande är om du har bakgrund från tidigare arbete inom teleinstallation. Du kommer att vara en viktig kugge i maskineriet och vi ser att du har ledaregenskaper, är motiverad och drivs av att driva företaget framåt. Du ska bo i Mälardalen-området, ha B körkort och svenska i tal och skrift är krav. 

Som person är du driven, positiv och har lätt för att etablera kundkontakt. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk, dvs. att du har en god förmåga att omsätta teori till praktik. Vi ser även att du är ansvarsfull, affärsdriven och flexibel.


Du erbjuds en arbetsplats med fast lön, kollektivavtal och ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans, allt för att alla ska trivas.


Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Matilda R Tel: 08-520 017 46 Mail: matilda.renliden@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Nyexaminerad Mäklare till Huddinge
Stockholm  2018-12-21

Bjurfors är ett av Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag. Sedan starten 1965 har vi expanderat till stora delar av landet och bedriver vår verksamhet i storstadsregionerna som StockholmGöteborg och Malmö. Vi är också verksamma i flera andra städer, och på ett antal attraktiva fritidsorter, både i Sverige och utomlands.

 

Vi rekryterar inte bara de bästa mäklarna, utan även de som vill bli bäst. Nu söker vi ytterligare en vass fastighetsmäklare till vårt kontor i Huddinge.

Nyexaminerad eller redan verksam har ingen betydelse, vi lägger vikten på att du är rätt person att bli en del av vårt team samt att du är driven, målinriktad och positiv. Du gillar att arbeta självständigt men också att tillhöra ett härligt gäng med högt i tak. Hör gärna av dig om du vill och tror att du kan vara med och växa tillsammans med oss.

Din roll hos Bjurfors Huddinge

Vi kommer att stötta dig så att du kommer igång och får en bra start. Vi söker dig som

  •        Vill förmedla bostäder under ett starkt varumärke som kännetecknas av hög kvalitet.
  •        Ser fram emot att utvecklas tillsammans med erfarna och duktiga medarbetare.
  •        Tar egna initiativ och är målinriktad.
  •        Vill träffa många kunder och förmedla bostäder i ett stort upptagningsområde.
  •        Har hög servicekänsla och är engagerad.

Mer information och ansökan

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Bjurfors med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig;

Matilda Renliden. Tel: 08 -520 01 746 Mail: matilda.renliden@jobway.se

Vi ser fram mot mötet med dig!


Mäklare sökes till väletablerad mäklarbyrå i Älvsjö
Stockholm  2018-12-30

Svensk Fastighetsförmedling består av 230 butiker och 1200 medarbetare som årligen förmedlar omkring 30 000 bostäder. Vår kultur bygger på affärsmässighet, nytänkande, entusiasm och omtänksamhet. Vi arbetar hårt och har kul på jobbet. Hos oss står människan i fokus och vi sätter stort värde i att utveckla både individ och grupp. Vi tror på ett ansvarstagande för våra kunder, medarbetare och vårt samhälle och stöttar våra anställda i att förena jobb med fritid. Därför har vi under flera år i rad utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vår ambition är att vara det självklara valet i alla lägen för de som ska köpa eller sälja en bostad.

Vi växer och söker nu en till mäklare till vårt team på Älvsjökontoret.

Vi söker dig som är i startgroparna av din karriär alternativt har några års erfarenhet som mäklare och vet hur branschen ser ut. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är självgående och vågar ringa runt till kunder. Vi tycker även att det är viktigt att du är stresstålig och villig att arbeta hårt för att lyckas i den här branschen. Du är en resultatdriven tävlingsmänniska och gillar att arbeta i team.Vårt kontor ligger nära centrum, cirka 3 minuter från pendeln. 

Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig provision på första kronan inklusive semesterlön och pension samt tre månaders garantilön. Du kommer att få professionell och personlig utveckling och rätt verktyg för att lyckas som mäklare hos oss. Vi vet att alla liv ser olika ut varför vi erbjuder alla medarbetare en flexibel arbetstid så att du kan planera dina arbetsdagar efter just ditt livspussel. Vidare har vi en stor marknad och det finns mycket jobb för dig som vill kavla upp ärmarna och arbeta dig uppåt. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Svensk Fastighetsförmedling med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer dock att bli direkt anställd av Svensk Fastighetsförmedling. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel 08 520 017 56, camilla.drangel@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kundansvarig
Stockholm  2018-12-31

Jobway är det Stockholmsbaserade rekryteringsföretaget som har valt att fokusera på den inledande delen av rekryteringsprocessen. Genom search & headhunting finner och attraherar vi kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund.

Kundansvarig

Scandinavian Internet Group är ett växande och dynamiskt entreprenörsföretag som grundades 2007. Vi driver rekryteringsportalen Jobway och hjälper idag både företag och offentlig sektor med rekrytering via våra unika rekryteringstjänster. Just nu söker vi ytterligare en vass kundansvarig till vårt härliga gäng. 

Som Kundansvarig innebär det att du kommer boka dina egna möten för att sedan genomföra dessa. Du kommer sälja Jobways rekryteringstjänster till företag vi i dagsläget ännu inte har något samarbete med. Målsättningen för dig som kundansvarig är att bygga upp din egen kundstock Du kommer tillsammans med ett team av kundansvariga och rekryterare lösa kundens rekryteringsbehov. 

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, exempelvis prospektering, mötesbokning, mötesgenomförande till att stänga affären. Du träffar personer som är beslutsfattare gällande rekryteringsprocessen inom olika områden, vilket ställer krav på att du har en god förmåga att kommunicera med olika typer av människor. Då vår rekryteringsmodell är attraktiv är den största andelen till att våra kunder återkommande, detta innebär att förtjänstmöjligheterna för dig som säljare är mycket goda. Vi söker dig som vill arbeta med försäljning på längre sikt med mål att bygga långsiktiga kundrelationer och tillsammans med oss skapa fortsatt tillväxt och framgång. 

Om den vi söker: 
- Du har goda erfarenheter från försäljning, gärna B2B 
- Du är skicklig på att kommunicera med olika typer av människor 
- Du är tävlingsinriktad, gärna med idrottsbakgrund 
- Du är driven, ansvarstagande och organiserad i ditt arbete.

Vi erbjuder dig: 

- ett variationsrikt arbete där du arbetar med hela säljprocessen 

- en möjlighet att sälja en efterfrågad produkt 

- en möjlighet att bli en viktig del i ett ungt och växande företag. 

- en möjlighet att vara med på en utmanande och stimulerande resa 

- ett företag som präglas av entreprenörskap. 

- säljtävlingar med mycket attraktiva priser. 

- Möjligheten att välja bransch/sektor själv 

- Kort uppstartssträcka 

- Lite administration 

- Kort säljcykel 

- Vidareutbildning/kompetensutveckling 

- Återkommande kunder 

- Ett starkt rekryteringsteam 

- Interna karriärmöjligheter

Tycker du att det här låter som en rolig arbetsplats? Har du tidigare erfarenheter inom försäljning? Har du dessutom jobbat med B2B? Har du körkort? Perfekt! Då vill vi lära känna dig bättre. Skicka in en ansökan så bokar vi en tid som fungerar för oss båda. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Marcus Jonasson, Försäljningschef, på 073-940 45 40.


Mäklande kontorschef till mäklarbyrå i Österåker
Stockholm  2018-12-30

Mäklarhuset är idag Sveriges största privatägda mäklarkedja med över 100 kontor i hela landet och ca 500 medarbetare. Sex av dessa kontor ingår i Mäklarhuset Norrort som består av ett sammansvetsat team med ca 45 anställda. Efter mer än 40 år inom branschen och under samma ägare, har vi ett bra samarbete mellan våra olika kontor. Det gör att vi kan täcka och bevaka alla flyttströmmar i Norrort, vilket är en bra förutsättning för dig att lyckas som mäklare. Vi har högt i tak och ställer upp på varandra. Vi strävar ständigt efter att utvecklas och har ett starkt säljfokus. Med moderna verktyg, digitala stödsystem och förmågan att tänka nytt där andra tänker traditionellt vill vi göra det enkelt för kunden att både köpa och sälja på bostadsmarknaden. Vårt mål är att bli bäst på det vi gör!

Vi söker nu en ny mäklande kontorschef med möjlighet till delägarskåp, till vårt kontor i Österåker.

Mäklarhusets kontor i Österåker är ett väletablerat, modernt kontor med en växande position på bostadsmarknaden. Vårt team växer tillsammans med vår ambition att leverera en mäklartjänst utöver det vanliga. Vårt mål är att kontoret ska växa ytterligare inom de kommande tre åren. Företagskulturen genomsyras av entreprenörskap, en unik laganda och fokus på kvalitet. Vi tror på långsiktigt samarbete, prestigelöshet och att glädje skapar de bästa förutsättningarna för prestation.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som mäklare och har gjort ett flertal affärer under din karriär. För att trivas hos oss tror vi att du är resultatinriktad, lojal, driven, uthållig och ansvarstagande. Det finns goda möjligheter till att utveckla ledarskap och stort fokus ligger på att få andra att växa i sina roller. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av ledarskap. Du ska även kunna kombinera korta mål för att nå en långsiktig vision.

Vi erbjuder dig konkurrenskraftig lön och möjlighet till delägarskap i kontoret i Österåker om intresset finns. Vidare erbjuder vi dig god sammanhållning bra gemenskap, friskvård, tjänstepension och en rad andra förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel, camilla.drangel@jobway.se alternativt per telefon 08 520 017 56. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.Skicka din ansökan via länken nedan.


Inköpare till Sundbyberg
Stockholm  2019-02-12

År 1964 startade Göran Andersson Debe Pumpar. Han var före sin tid genom att arbeta nära brunnsborrare för att ta reda på vilka produkter som verkligen fungerade i deras dagliga arbete. Debe Pumpar etablerades snabbt som en innovativ tillverkare och utvecklare.

På Debe Pumpar är vi ett härligt gäng på 60 personer som arbetar för att förse kunden med rätt produkter och snabba leveranser. Vårt ledord PRESTIGELÖSHET genomsyrar vår verksamhet och vi hjälps åt när och där det behövs.

Vi växer och söker nu en inköpare till vårt team!

Som inköpare hos oss kommer du att arbeta i vårt affärssystem Pyramid. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär bland annat orderhantering, kontakt med leverantörer och priskontroll. Då många av våra leverantörer pratar engelska har vi som krav att man talar och skriver flytande både på svenska och engelska.

För att trivas i rollen är du strukturerad och service minded. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig en bred och ansvarsfull roll i ett växande företag. Utvecklingsmöjligheterna är många och vi värnar om en familjär stämning på företaget. Vi har ett bra förmånspaket och en bra lönebild.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Debe Flow Group med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Joakim Rosenberg tel 070 415 66 01, joakim.rosenberg@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


En dag som Kundansvarig
Stockholm  2020-04-17

Jobway är det Stockholmsbaserade rekryteringsföretaget som har valt att fokusera på den inledande delen av rekryteringsprocessen. Genom search & headhunting finner och attraherar vi kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund.

 

Kundansvarig

En dag på Jobway…

Du kliver ur hissen och går in på kontoret. Det är måndag morgon och klockan är 07:55. De flesta av dina kollegor är redan på plats och har samlats i köket för veckans gemensamma frukost. Idag är Ida frukostansvarig och hon har dukat upp en fantastisk buffé med nybakat bröd, nybryggt kaffe och tända ljus. Samtalsämnet vid bordet varierar allt ifrån helgens hockeymatcher till veckans utmaningar.

Frukosten är slut och det är dags att sätta igång veckan. Du börjar förbereda dig för dagens första kundmöte. Företaget som du ska besöka är marknadsledande med cirka 35 anställda, och du ska träffa VD:n. Denne berättar att de har ett brinnande rekryteringsbehov, ni diskuterar vilka svårigheter de har med rekrytering idag och du förklarar hur Jobway skulle kunna hjälpa dem med just detta. Ni kommer överens om att du ska skicka en offert och återkoppla under morgondagen.

Förmiddagen har flugit förbi och du känner dig ivrig att sätta igång ditt fortsatta arbete. Klockan är däremot redan 12:00 och det är dags för lunch. Idag väljer du att käka med Jenniefer, Anton och Pontus. Hornstull bjuder på ett brett urval av restauranger men just idag blir det Petters KÄK.

Lunchen är över och du är åter på din plats. Eftermiddagen har du planerat att ägna åt att boka möten till nästa vecka, och du har fyllt din pipe med spännande företag som har potentialen att bli bra och långsiktiga kunder. Du lyckas fånga intresset hos några av beslutsfattarna du kontaktar och lagom till rasten har du tre nya möten i kalendern.

Rasten är slut och du sätter dig ner vid datorn för att läsa det mail som inkommit. Det kommer från en av dina befintliga kunder som precis anställt en person tack vare ett förstklassigt rekryteringsarbete av Mikaela som har varit ansvarig rekryteringskonsult för uppdraget, och som nu vill ha hjälp med ännu en profil. Du ringer upp din kontaktperson och stämmer av det nya samarbetet, sedan plingar du i försäljningsklockan. Du får flera high-five’s och dessutom några extra tusenlappar på lönekontot. Du har en riktigt bra dag med ett hett genomfört möte, tre inbokade och dessutom en nöjd kund som väljer att anlita oss igen! Dagen är däremot inte slut. Nu är det dags för måndagens gemensamma innebandyträning i Liljeholmshallen. Imorgon har du garanterat träningsvärk.

Tycker du att det här låter som en rolig arbetsplats? Har du tidigare erfarenheter inom försäljning? Har du dessutom jobbat med business to business? Perfekt! Då vill vi lära känna dig bättre. Skicka in en ansökan så bokar vi en tid som fungerar för oss båda. Och om innebandy inte är något för dig så har vi garanterat andra aktiviteter som vi tror kan få dig på fall. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Pontus Högman, affärsområdeschef, på 073-681 26 27.