Jobway Försäljning & Marknad | Pågående uppdrag

Sök bland pågående uppdrag


Dölj filter
Rekryteringskonsult
Stockholm  2021-12-22

Vill du bli en del av ett drivet team med rekryteringskonsulter och säljare som tillsammans bildar ett av Stockholms skönaste rekryteringsföretag. Ser du dig själv som en framåt person, som gillar att ha många bollar i luften? Har du dessutom erfarenhet av rekrytering, sälj eller motsvarade, då kan du vara klockren till rollen som rekryteringskonsult hos oss på Jobway!

Rekryteringskonsult inom affärsområdet Bygg & Teknik

Som rekryteringskonsult hos oss arbetar du i ett sammansvetsat team tillsammans med kompetenta och drivna kollegor. Du kommer att ansvara för hela rekryteringsprocessen och arbeta primärt med varierande tjänster inom bygg och teknik.

Dina arbetsuppgifter innefattar:

·      Kravprofilsmöten hos våra kunder.

·      Sammanställning av kravprofil samt annonsskrivning.

·      Search och headhunting av kandidater.

·      Genomförande av telefonintervjuer.

·      Rådgivning och uppföljning med dina kunder och kandidater under hela rekryteringsprocessen.

Vi erbjuder dig:

Hos oss på Jobway möts du av ett härligt gäng kollegor, där det är högt i tak och korta beslutsvägar. I din roll som rekryteringskonsult kommer du få möjlighet att knyta nya kontakter, bygga upp ditt eget varumärke samt din karriär. För rätt person innebär tjänsten en central roll med stora utvecklingsmöjligheter där nya idéer välkomnas, värdesätts och verkställs.

Din profil:

För att lyckas i rollen som rekryteringskonsult behöver du vara en relationsskapare ut i fingerspetsarna. Du gillar att ta kontakt med nya människor och skapa och bibehålla relationer. Troligtvis har du arbetat med rekrytering och/-eller försäljning tidigare. Har du erfarenhet inom byggbranschen är det meriterande.

Som person ser vi att du är duktig på att strukturera upp ditt arbete samt hålla många bollar i luften, då du på sikt kommer få arbeta med flera uppdrag parallellt. Gillar du att arbeta i högt tempo och med frihet under ansvar? Då är du rätt person för oss.

Om företaget:

Scandinavian Internet Group är ett växande och dynamiskt entreprenörsföretag som grundades 2007. Vi driver rekryteringsportalen Jobway och hjälper både företag och offentlig sektor med rekrytering via våra unika rekryteringstjänster. Genom search & headhunting finner och attraherar vi kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund.

Vi är ett härligt gäng som andas entreprenörskap. Hos oss sätter du själv ramarna för din arbetsdag och resultat. Vi erbjuder dig att växa i rollen som rekryterings- och säljassistent och bygga upp din egen kund och kandidatportfölj. Vi sitter i en nyrenoverad kontorslokal på Linnégatan 14, Östermalm.

Har vi fått ditt intresse av att vilja veta mer om oss? Då vill vi gärna träffa just dig!

Skicka in en ansökan så bokar vi en tid som fungerar för oss båda. Vid ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mikaela Hansson på mikaela.hansson@jobway.se.


Distriktsansvarig Säljare
Stockholm  2021-11-12

Är du på jakt efter en ny utmaning som säljare inom byggbranschen. I rollen som säljare på Treko arbetar du brett och variationsrikt. Är du utöver det en person som drivs av kundrelationer, utveckling inom branschen samt trivs i att planera och styra dina egna dagar. Läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag!

I takt med att vi växer söker vi en säljare som ska vara med och bygga upp denna avdelning. I rollen som säljare hos oss kommer du sköta försäljningen av våra tjänster och produkter inom El.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:

-              Försäljning av byggströmprojekt, el centraler, kablar till företag inom byggsektorn, samt ”crossselling” med systerföretagen Treko Climate & Treko Acess

-              Dagliga kundmöten med platschefer och arbetschefer.

-              Projektering av projekt.

-              Du kommer att arbeta i Storstockholm.

För att lyckas i denna roll:

-              Initiativtagande och kundorienterad med stark entreprenörsanda.

-              B-körkort och svenska tal & skrift

-              Erfarenhet ifrån försäljning eller arbete inom byggbranschen.

-              Proaktiv i din planering och lösningsorienterad.

Vi erbjuder dig: 

-              Mycket frihet under ansvar.

-              Utgår hemifrån i tjänstebil.

-              Vara med och bygga upp försäljningsavdelning.

-              Kan på sikt bli försäljningschef.

-              Ett stabilt företag med stor kundstock.

Om företaget:
Vi har varit verksamma sen början på 2000 – talet och arbetar mot de största företagen inom byggbranschen och fastighetsbranschen. På Treko är vi idag drygt 40 dedikerade medarbetare och specialister inom byggström, byggklimat och övervakningslösningar. Vi söker ständigt efter nya hungriga och duktiga lagspelare som vill göra oss ännu bättre. För oss spelar det ingen roll vem du är. Det viktiga för oss är vad du gör. Höga ambitioner, ödmjukhet och en vilja att jobba hårt för varandra och för våra kunders bästa är de egenskaper vi värderar högst.

Intresserad och vill veta mer?
 I denna rekrytering samarbetar Treko med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073–5811804 eller Oscar.Thiele@jobway.se Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.Innesäljare
Stockholm  2021-11-12

Anixter är en av världens största leverantörer av kommunikationsprodukter som används för att koppla samman röst-, video-, data- och säkerhetssystem. Anixter är också den ledande leverantören av el- och industrikablar. Dessa produkter i kombination med våra innovativa logistiktjänster reducerar kostnaden för våra kunders verksamhet och säkerställer att de får rätt produkt direkt.

Vi söker nu en innesäljare till vårt kontor i Spånga.

Som innesäljare på Anixter ansvarar du huvudsakligen för att öka och utveckla försäljningen av våra produkter. Du bygger goda relationer med kunder och återförsäljare genom att på ett professionellt sätt erbjuda rätt lösning, produkt och service.

Vi söker dig som har:

-      Erfarenhet av försäljning

-      Tekniskt intresse

-      Datavana

-      Goda kunskaper i engelska

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är driven, resultatinriktad och självgående. Du har ett strategiskt tänk, är övertygande och har lätt för att bygga goda och långsiktiga relationer. Andra egenskaper vi värdesätter är att du är lyhörd, strukturerad och tycker om att göra framsteg.

Vi erbjuder dig en tjänst på ett internationellt företag med starka ägare, goda chanser till utveckling och förmånligt bonus upplägg. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig!

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel. 0735811804, Oscar.Thiele@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Regionsansvarig säljare Syd
Malmö  2021-11-26

Är du en säljare med ett tekniskt intresse som brinner för att göra affärer? Är du redo för spännande försäljningsutmaningar med en bred kundportfölj på ett företag som verkligen gör skillnad för miljön. Då kan du vara Infometrics nya stjärnsäljare.

Om Tjänsten

Som säljare kommer du att bli en del av ett drivet och engagerat säljteam om 6 personer. Ditt uppdrag är att i försäljningsteamet utveckla kundrelationen och försäljning till installatörskunder och deras partners. Du kommer självständigt att driva ditt arbete framåt, vilket kommer att kräva fullt fokus och engagemang. Vi arbetar med moderna CRM-system samt smidiga verktyg för uppföljning, vilket är ett krav då arbetet ofta involverar många olika intressenter och yrkesgrupper. Ditt affärsområde kommer att vara i region Syd. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  •       Utöka Infometrics nätverk med installatörer, tekniska konsulter, fastighetsägare och etablera nya säljkanaler.
  •       Vårda, utveckla befintliga kundrelationer och skapa resultat genom merförsäljning.
  •       Vara en del av försäljningsteamet bland annat i arbetet med upphandlingar.
  •       Interagera med KalkylteamDrift & Support och Utveckling.
  •       I tjänsten ingår en del resor för att etablera relation och förtroende med nya och befintliga kunder.

Din profil:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom försäljning, med dokumenterade resultat. Du har ett intresse för IT och teknik. Det är meriterande om du har erfarenhet från vvs- eller elbranschen men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att sälja tekniska lösningar och att du är starkt serviceinriktad och tycker om att bygga relationer med dina kunder. Vidare är du flytande i svenska. Då resor ingår i tjänsten är det krav att du har B-körkort.

 För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du ha ett stort eget driv och en stor vilja att lyckas. Du är målmedveten och du har ett sinne för affärer. Du är ihärdig och noggrann samt en lagspelare som har en hög social kompetens och nära till skratt.


Vad kan Infometric erbjuda dig:

På Infometric är det snabba beslutsvägar där du har möjlighet att snabbt utvecklas och ta större ansvar. Här blir du en del av en hjärtlig och familjär arbetsplats där det är viktigt att ha roligt på jobbet samt att du känner att företaget gör skillnad då du tillsammans med dina kollegor kommer att hjälpa era kunder att bli mer miljömedvetna, minska sin energianvändning och hitta på nya sätt att visualisera detta på.

Infometric är ett entreprenöriellt företag med 33 anställda och är sedan starten 1995 en ledande leverantör av system och utrustning för energiuppföljning. Systemen, som består av delvis egenutvecklad hård- och mjukvara, möjliggör för kunder att se, förstå och minska sin energianvändning. Infometrics kunder är fastighetsbolag, elnätsbolag, bostadsrättsföreningar samt deras traditionella leverantörer av el- och vvs-materiel. Infometric värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Låter detta intressant att höra mer om? I denna rekrytering samarbetar Infometric AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Fältsäljare
Stockholm  2021-10-29

Vi på Svenska Lumon expanderar och söker drivna distriktsäljare till region Stockholm. Lumon är ett globalt företag med lokal ankring som arbetar med inglasningar av balkonger, terrasser och fasader

Vi söker distriktsäljare till region Stockholm.
Som distriktsäljare hos oss förvaltar och ansvarar du för ett eget försäljningsområde. I ditt distrikt arbetar du självständigt för att nå nya kunder och för att stärka vår position på marknaden samt underhålla de samarbetsavtal som vi har med bostadsrättsföreningar. Du kommer mestadels att arbeta B2C mot privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Men även visst B2B arbete kan förekomma mot fastighetsbolag och kommunala bostadsbolag.

Du kommer att arbeta med Marknadsbearbetning (Utdelning av reklamblad, beställning av sms-kampanjer och telefonkontakt) Visningar, deltagande på mässor, kundbesök.
När du börjar som säljare hos oss på Lumon erbjuder vi dig en grundlig introduktion och produktutbildning. Denna utbildning kommer att ligga till grund för att du successivt kommer att kunna ta ett självständigt ansvar och utveckla försäljningen i ditt tilldelade distrikt. Under arbetsdagen kommer den största delen av din arbetstid att spenderas ute i distriktet.

Vi söker dig som är en socialt begåvad person med en stark förmåga att snabbt skapa förtroende och en nära kontakt med kunden. Med driv, entusiasm och vilja lyckas du leverera resultat och hela tiden utveckla dig själv och din försäljning. Du gillar att arbeta mot tydliga mål och har tidigare erfarenhet av att arbeta i en organisation med tydliga mål och KPI:er.

Vi tror att du:

·      Gillar att arbeta under eget ansvar

·      Motiveras av att nå och överträffa uppsatta mål

·      Är flytande i svenska både när det gäller tal och skrift

·      Goda kunskaper i engelska, både muntligen och skriftligen

·      Innehar B-körkort

Vi erbjuder dig:

·      En utvecklande säljroll i ett starkt entreprenörsdrivet företag

·      Goda möjligheter till personlig- och karriärmässig utveckling

·      Flexibla arbetstider med möjlighet att arbeta delar av dagen hemifrån

·      Månadstävlingar med fina priser t.ex. utlandsresor, bonusar, presentkort och mycket mer.

·      Ett spännande och inspirerande arbete med möjlighet att aktivt påverka företagets utveckling tillsammans med dina kollegor.

·      Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi är därför mycket angelägna om varje individs utveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

·      Fast grundlön med provision

·      Friskvårdbidrag

·      Tjänstebil eller bilersättning

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten? I denna rekrytering samarbetar företaget med rekryteringsbolaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Skicka din ansökan till Oscar.Thiele@jobway.se, urval sker löpande. Samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!


Produktionsledare
Stockholm  2021-12-31

Har du tidigare erfarenhet i rollen som produktionsledare eller är redo att ta steget vidare inom solfilm- och dekorbranschen? Gillar du att arbeta i en roll med frihet under ansvar? I denna roll har du möjlighet att få leda ett härligt gäng med montörer.

Arbetsuppgifter:

I rollen som produktionsledare kommer du att ansvara för att leda produktionen. Huvudsakligen genom att se över och planera jobben för montörer, produktionen och underleverantörerna. Du kommer även hantera inköp, beställningar och rapportera till närmsta chef.

-  Leda produktionen

-   Hantera inköp och beställningar

-   Rapportering av jobb till chef

-   Budgetering i samråd med chef

-   Se till att produktionen rullar

-   Hantera kundkontakt

Din profil:

För att lyckas i rollen som produktionsledare ser vi att du helst har god branschvana inom skyltar, bildekor, solfilm och/eller banderoller. Du är driven och organiserad. Det är meriterande om du har god datorvana och har tidigare erfarenhet av att arbeta som produktionsledare inom liknande bransch. Du ska även ha ett B-körkort, goda kunskaper inom svenska i tal och skrift. Det är också meriterande om du kan engelska.

Du erbjuds:

-    En roll i ett härligt företag med fasta kunder och bra jobb.

-    En chef som är mån om sin personal och alltid stöttar sina anställda.

-    Trevliga kollegor som trivs bra med varandra och har en stark laganda.


Om Robertssons Skylt & Film AB: Robertssons Skylt & Solfilm AB grundades år 2010 och har sin verkstad samt kontor i Vendelsö, söder om Stockholm. Verksamheten består av fyra affärsområden idag som är trafikskyltar, bildekor, wrapping och solfilm. Företaget har flera stabila återkommande kunder och riktar främst in sig mot företag.

I denna rekrytering samarbetar Robertssons Skylt & Film AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag.


Säljare
Stockholm  2021-11-30

Vill du jobba som säljare och har du tidigare erfarenhet inom solfilm- och dekorbranschen eller motsvarande erfarenhet? Gillar du att arbeta i en fri roll med frihet under ansvar? I denna roll som säljare kommer du att arbeta nära VD:n och få styra ditt eget upplägg.

Arbetsuppgifter:

I rollen som säljare kommer du att avlasta VD:n i försäljningen. Rollen är en fri och bred roll där du kommer att styra dina dagar i samråd med VD:n och ha en nära kontakt med företagets kunder genom både fysiska möten, telefon och mejl.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

-   Avlasta VD:n i försäljningen.

-   Säljarbetning utav nya kunder.

-   Hantera inkommande förfrågningar. 

-   Ge professionell rådgivning och service till kunder, förstå dess behov och identifiera möjligheter till existerande och nya kunder.

Din profil:

För att lyckas i rollen som säljare ser vi att du helst har god branschvana inom skyltar, bildekor, solfilm och/eller banderoller. Du är driven, organiserad och van vid kundkontakt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom säljbranschen. Du ska även ha ett B-körkort, goda kunskaper inom svenska i tal och skrift.

Du erbjuds:

-    En roll i ett härligt företag med fasta kunder och bra jobb.

-    En chef som är mån om sin personal och alltid stöttar sina anställda.

-    Trevliga kollegor som trivs bra med varandra och har en stark laganda.


Om Robertssons Skylt & Film AB: Robertssons Skylt & Solfilm AB grundades år 2010 och har sin verkstad samt kontor i Vendelsö, söder om Stockholm. Verksamheten består av fyra affärsområden idag som är trafikskyltar, bildekor, wrapping och solfilm. Företaget har flera stabila återkommande kunder och riktar främst in sig mot företag.

I denna rekrytering samarbetar Robertssons Skylt & Film AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag.


Säljare
Stockholm  2021-11-17

Har du ett stort engagemang och driv som gör att du självmant följer upp med nyckelroller hos befintliga kunder och söker upp nya relationer för att skapa nya möjligheter? Är du extremt kundmedveten och vill tillsammans med dem bygga en besiktningsstrategi som hjälper kunden att nå sina mål? Drivs du av att skapa något helt nytt och forma framtidens kvalitetsprocess? Stimuleras du av konstant utveckling utan begränsningar? Då kan du vara Besiktningsman.se: nya stjärnsäljare.

Om tjänsten som säljare:

Som säljare på Besiktningsman.se ansvarar du för att sälja in besiktningar samt plattformen iSpect till byggföretag, fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Du kommer att ingå i ett starkt team med både säljare och projektansvariga där ni tillsammans inte bara säkerställer kvaliteten men tar ett steg närmare visionen.
Dina kunder finns i hela Sverige men främst i Stockholmsområdet. Du ansvarar för hela säljprocessen från ax till limpa, från att hitta leads till att förvalta dina kundrelationer med befintliga kunder och tillsammans skapa en skräddarsydd besiktningsstrategi.

Till din hjälp har du kollegor med lång erfarenhet inom branschen samt en organisation med kapacitet att utveckla och leverera för att möta marknadens nuvarande, men även framtida förväntningar och behov.

Du erbjuds:

·      Att sälja en unik tjänst och produkt som är direkt kopplad till kundens kvalitetsprocess.

·      Vara en del av ett välmående företag med högt i tak och engagerade kollegor.

·      Ständig utveckling av din yrkesroll. Här får du alla verktyg du behöver för att bli bättre än vad du var igår.

Din profil:

För att lyckas i rollen som säljare på Besiktningsman.se ser vi att du har en bakgrund inom bygg – eller fastighetsbranschen. Du har lätt för att ta till dig ny information och förstå kundens behov. Du är självständig och kan självmant skapar nya relationer och möjligheter. Du har ett gott sinne för att göra affärer. Du har god förståelse för byggprocessen både i produktionen samt eftermarknad. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person ser vi att du är kommunikativ och relationsbyggande med ett engagemang att vilja göra det bättre för dina kunder. Du är ihärdig och noggrann samt en lagspelare.

Känner du dig träffad och är intresserad av att höra mer? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar besiktningsman.se med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se.

Om:

Besiktningsman.se
är ledande inom entreprenadbesiktning för nyproduktion av bostäder och kommersiella byggnader. Sedan starten 2003 har företaget också en stark position på bostadsrättsförenings- och småhusmarknaden. Besiktningsman.se utför besiktnings- och KA- tjänster objektivt och opartiskt enligt gällande bygg- och branschregler och har cirka 30 välutbildade medarbetare med gedigen erfarenhet från byggsektorn och besiktningsarbete. Huvudkontoret är placerat i Stockholm och medarbetare finns över hela landet.

Besiktningsman.se leder branschens utveckling och har bland annat skapat en digital besiktningsprocess i samarbete med iSpect och ledande byggföretag.

Med deras digitaliserade besiktningsprocess som omfattar hela byggprocessen, har de etablerat ett nytt perspektiv på besiktning – som ett aktivt affärsstöd för ökad lönsamhet och leveranssäkerhet i byggprojekt.


Butikssäljare
Stockholm  2021-10-31

DN Färg Järn & Inredning är en del av DN Bygg & Inredning AB. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Våra kunder är både hantverkare och konsumenter. Butiken är belägen på Hantverkargatan med närhet till Fridhemsplan.

Nu behöver vi förstärka med en butikssäljare som drivs av försäljning och service!

Om tjänsten
En arbetsdag som butikssäljare på DN Färg Järn & inredning är aldrig den andra dagen lik. Främst så består din dag av att möta våra kunder, rådgiva och guida dem i vårt produktutbud. Du ser till att det är ordning och reda så att vår butik är attraktiv för våra kunder. Du ser till att sortimentet som finns till försäljning är väl presenterat och exponerat. Målet är att skapa en positiv kundupplevelse för kunden av deras besök. Du samarbetar med dina butikskollegor där ni tar ett gemensamt ansvar för hela butikens sortiment.

Vi söker dig som
Viktigast är att du brinner för och har erfarenhet av service och försäljning B2B. En fördel är om du har erfarenhet av att arbeta med produkter i vårt sortiment, främst inom färgavdelningen där vi bryter färg till kund över disk.

Du som är flexibel och kan prioritera vad som är viktigast för stunden kommer att trivas bra på hos oss. Att du är kundorienterad och har ett genuint intresse för våra kunders behov och verksamhet är avgörande. Du skall vara duktig på att skapa relationer både med nya och befintliga kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänst där vi förväntar att man vill ge det lilla extra.

Om att arbeta hos oss
Vi vill vara den partner som bäst tillgodoser den professionella användarens behov och önskemål. Som butikssäljare hos oss har du ett intressant och omväxlande arbete där du kommer få möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning, exponering och våra produktområden. 

Vi erbjuder
Tjänsten är deltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring. Butikens öppettider är måndag-torsdag kl 06:30-19.00, fredag kl 06.30-18.00, lördag kl 10.00-16.00 och söndag 10.00-16.00. Det är framför allt helgtider som sökes personal till, med möjlighet till vissa vardagar.

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du är varmt välkommen med att skicka din ansökan snarast då urval sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se


Mäklare
Uppsala  2021-11-30

Är du mäklare och vill arbeta hos en familjär mäklarbyrå där du får vara med att påverka företagsutveckling framåt. Här syns du och får arbeta i ett härligt team. Låter detta intressant för dig? Då kan du vara ERA Fyris Bostad i Uppsalas nya kollega.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och gillar att göra affärer! Du kanske är i början av din mäklarkarriär eller har flera års erfarenhet av mäklaryrket. Initiativförmåga och affärsdriv är viktiga egenskaper. Att bearbeta kunder från tidigare nätverk samtidigt vara på tårna för att hitta nya är något du drivs av!

Om kontoret:

På Uppsala kontoret möts du av ett litet och sammansvetsat team som värdesätter trivsel och personlig utveckling. Här syns du och du får utöver dina vanliga arbetsuppgifter vara med och påverka hur du vill att kontoret ska arbeta. Din skrivbordsplats blir på deras härliga kontor på Hjalmar Brantingsgatan 32 men du spenderar naturligtvis också stor del av din tid ute hos kunderna. Alla på ERA Fyris Bostad är födda och uppvuxna i Uppsala vilket borgar för en mycket god lokalkännedom.

Du erbjuds:

·      Ett stort förtroende och arbeta med frihet under ansvar.

·      Schysta arbetsvillkor och bra förmåner.

·      Gedigen introduktion med garantilön tills du blir varm i kläderna.

·      Trevliga och kompetenta kollegor.

ERA har blivit en av de största och snabbast växande mäklarkedjorna i världen med över 33 000 fastighetsmäklare i 35 länder. ERA står för stark lokal närvaro, global erfarenhet och en personlig mäklartjänst.

Låter detta intressant att höra mer om? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt