Sök bland pågående uppdrag


Dölj filter
IT-Supporttekniker
Stockholm  2018-06-11

Telefoni handlar idag om att kommunicera när som helst, var som helst och på vilket sätt som helst. Telefonin ska vara anpassad efter hur NI jobbar. Office Development strävar hela tiden efter att ligga i framkant för att kunna bemöta dagens höga krav på samarbeta, arbeta effektivare, spara tid samt arbeta miljövänligare. För att kunna göra detta på bästa sätt är Office Development en heltäckande och operatörsoberoende aktör.

Vår idé är att tillsammans med kunden skräddarsy lösningar som ger största möjliga nytta utifrån verksamhetens förutsättningar. Tar ansvar genom hela processen vilket gör att ni kan fokusera på er verksamhet. Med vår spetskompetens samt erfarenhet inom telefoni kan ni alltid räkna med bästa resultat och service i världsklass.

Vi söker nu en driven IT-Supporttekniker  

Office Development söker nu en driven IT-supporttekniker med minst en gymnasial utbildning, gärna inom IT/Teknik. Vidare ser vi att du har minst ett års arbetslivserfarenhet inom supportyrket, gärna som Teknisk Support. Alternativt har du arbetslivserfarenhet inom kundtjänst eller något annat serviceyrke och ett stort teknikintresse.

För att lyckas i rollen ska du ha:
- Goda kunskaper av applikationer som ingår i MS Office 2010/13/16
- Grundläggande kunskaper inom Nätverk, TCP/IP, WAN/LAN
- Goda kunskaper av att supportera datorer med Windows 7,8,10
- Goda kunskaper av administration i Active Directory, Exchange, Skype
- Goda kunskaper av Windows server / HYPER-V
- Kännedom om ITIL
- Goda kunskaper att supportera PC & MAC
- Goda kunskaper av hårdvara och kringutrustning
- Erfarenhet av ärendehanteringssystem
- Grundläggande kunskaper i Brandväggar/VPN
- Erfarenhet av telefoni är en merit men inget krav

Vi söker dig som med ett starkt kundfokus som tycker om att ge professionell service. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och nya tekniker. Vidare behöver du kunna anpassa dig efter olika kunders behov för att lösa deras problem. Som person är du glad och social och har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du trivs med ett högt tempo och att du kan hantera flera ärenden och processer samtidigt.

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande jobb. Du kommer till ett ungt företag med hög energi och stora utvecklingsmöjligheter. Arbetet är belagd 8-17 på vardagar. Vi erbjuder fina förmåner som friskvård, dator och mobiltelefon. Vår ambition är att växa som företag och fortsätta utvecklas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Office Development med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner, 08-520 01 743. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Webshops-ansvarig
Stockholm  2018-06-18

Telefoni handlar idag om att kommunicera när som helst, var som helst och på vilket sätt som helst. Telefonin ska vara anpassad efter hur NI jobbar. Office Development strävar hela tiden efter att ligga i framkant för att kunna bemöta dagens höga krav på samarbeta, arbeta effektivare, spara tid samt arbeta miljövänligare. För att kunna göra detta på bästa sätt är Office Development en heltäckande och operatörsoberoende aktör.

Vår idé är att tillsammans med kunden skräddarsy lösningar som ger största möjliga nytta utifrån verksamhetens förutsättningar. Tar ansvar genom hela processen vilket gör att ni kan fokusera på er verksamhet. Med vår spetskompetens samt erfarenhet inom telefoni kan ni alltid räkna med bästa resultat och service i världsklass.

Vi växer och söker nu en Webshops-ansvarig

Office Development vill nu utöka med ett nytt affärsområde och söker därför en Webshops-ansvarig. Du kommer få starta upp ett helt nytt affärsområde och sälja in webshopen till företagets befintliga kunder. Du kommer också förvalta webshopen och uppdatera den kontinuerligt med till exempel aktuella kampanjer och prisändringar.

För att lyckas i rollen ska du ha arbetat med webshop tidigare. Som person är du självgående, driftig och har lätt för att samarbeta. Du är en glad person som trivs med att ha kundkontakt och kan arbeta under eget ansvar. Körkort är meriterande.

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande jobb. Du kommer till ett ungt företag med hög energi och stora utvecklingsmöjligheter. Arbetet är belagd 8-17 på vardagar. Vi erbjuder fina förmåner som friskvård, dator och mobiltelefon. Vår ambition är att växa som företag och fortsätta utvecklas. Detta är fin möjlighet att vara med och starta upp ett helt nytt affärsområde och delta i företagets tillväxt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Office Development med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner, 08-520 01 743 . Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Account Manager
Stockholm  2018-05-06

STAPLES är i grunden ett amerikanskt företag med över 75.000 anställda världen över. För två år sedan förvärvade STAPLES det svenska IT-företaget Connect. Vi finns på tio orter i Sverige och är etablerade i hela norden. STAPLES Connect är en IT-leverantör som tillhandahåller IT-tjänster inom bl.a. print, dokumenthantering och visuell kommunikation. Idag har vi ca 200 anställda och omsätter 300 miljoner kronor per år. Huvudkontoret har vi i Göteborg, där vi är en av dem absolut största inom våra affärsområden. Nu vill vi bli expandera kraftfullt i Stockholm och söker därför dig som vill bli vår nästa;

Account Manager

STAPLES Connect jobbar med fastpristjänster inom IT.  Tjänsten du kommer att sälja heter IT Online och innebär att kunden får en komplett tjänst som har visat sig innebära kostnadsreduktioner upp till 30% för våra kunder. Du hjälper företag att ta del av detta genom att boka in möten och träffa kund ute på fält i högt tempo. Ditt uppdrag är att integrera affärsområdet för att kunna leverera större kundnytta. Du arbetar med små till medelstora företag i Stockholm och arbetet utgår från vårt kontor i Solna Business Park.

Du jobbar idag som säljare inom branschen och har gjort det i minst två år. Tack vare att du har erfarenheter av att sälja IT-tjänster inom print/ dokumenthantering har du en grund att stå på. Som duktig säljare har du säkert redan klurat ut retoriska verktyg för att toppa din försäljning samt lärt dig vad dina kunder efterfrågar. Att växla mellan att lyfta lur och att ta bilen ut på fält för att sälja tycker du är en rolig variation i vardagen. Du använder rösten som primärt arbetsverktyg varför flytande svenska är ett krav. Du transporterar dig med bil varför även B-körkort är ett krav.

Nyttan med ett starkt varumärke och ett världsledande företag i nationell expansionsfas är vad som driver dig vidare i karriären. Hos oss har du en långsiktig karriär framför dig vilket är vad du eftersöker. Att sälj går ut på att hjälpa kunden få upp ögonen för vilka behov de har är någonting du sedan länge listat ut. Du är en relationsskapare med god förmåga att kommunicera och att driva affärer i mål.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba för en väletablerad aktör tillsammans med kollegor som har samma driv och kompetens som du. En kreativ arbetsmiljö med engagerade chefer som hela tiden vill driva teamet längre. Du förses med alla relevanta arbetsverktyg som t.ex. arbetsmobil och dator. Du arbetar efter en förmånlig lönemodell på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du även kollektivavtal och friskvårdsbidrag

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Staples Connect AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten, 08-511 617 45 . Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ledande säljroll på Malta
  2018-05-31

Panlegis Group är en av Europas ledande leverantörer av företagsetablering med tillhörande företagstjänster och är dessutom en registrerad partner till Companies House. Genom vårt team bestående av jurister, advokater och företagsexperter erbjuder vi våra kunder kostnadseffektiva och förmånliga lösningar vid hjälp av planering och upprättande av företagsstrukturer, företagsformer, etableringar och varumärkesskydd. Våra kunder kommer från alla yrkesgrupper och sektorer och består av allt från framgångsrika investerare och företags grundare till småskaliga hantverkare och konsulter.

Tack vare vårt stora nätverk med kontor i Stockholm, London, Barcelona och Malta, registrerar vi över 3.000 företag per år, världen över.

Vi utvecklas ständigt och söker nu en Account manager till vårt senaste projekt.

Som Account Manager hos Panlegis Group kommer du att hjälpa entreprenörer i Skandinavien till bättre företagsstrukturer genom att sälja in våra produkter och tjänster. Vi är störst på bolagsetablering i Norden vilket innebär att du främst kommer att arbeta med inkommande förfrågningar. Du kommer även utveckla nya kundrelationer - där du genom utförliga behovsanalyser sätter dig in i en rådgivande roll och vägleder kunden med din expertis till rätt val av produkt. Vårt senaste projekt är en tilläggstjänst där vi säljer webbutiker till våra kunder. Detta område är för oss nystartat och du kommer att bli en viktig del i uppbyggandet av affärsområdet.

Att det förekommer högt tempo inom säljbranschen är ingen nyhet och du som söker trivs således i en energisk miljö. Du är orädd, resultatinriktad och drivs av att både skapa och utveckla affärsrelationer inom olika branscher.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet inom försäljning eller annan kundnära roll. Vi ser det som meriterande om du haft en ledande roll tidigare då du kommer att vara en nyckelspelare inom affärsområdet webbshop. Men det viktigaste för oss är inte antal år av erfarenhet på din meritlista, utan din vilja att lyckas och lära dig. Vi är väl medvetna om att kunskap och utveckling är det som formar en bra säljare och därför tillhandahåller vi daglig utbildning och individuell coaching så att du når våra förväntningar och mål.

Du kommer till ett litet och dynamiskt säljteam där energinivån och engagemanget alltid är på topp. Nyckeln till vår framgång (och en av anledningarna till att vi kallas för några utav Nordens bästa säljare) ligger i vår starka sammanhållning. För att passa in hos oss har du en stark känsla för teamwork men samtidigt förmågan att arbeta självständigt. Vi förväntar oss stort engagemang och hårt arbete från din sida, i gengäld får du en konkurrenskraftig lön med provision utan tak. Vidare är du en utåtriktad, ödmjuk och jordnära person med ett driv utöver det vanliga.

Vi vet att friska och glada kollegor bidrar till en bra arbetsplats. För att hålla motivationen på topp kantas veckorna av både individuella och gemensamma tävlingar där allt från 100 EUR rätt ner i fickan till en gemensam weekend på närliggande ön GOZO, middag eller en afterwork på en av Maltas alla Beach Clubs står som vinst. Vill du bli en del av ett av nordens bästa säljteam och utvecklas i en internationell miljö som erbjuder 309 soldagar om året? Vill du trygga din framtid genom riktigt bra löneförmåner? Tveka då inte att skicka in din ansökan! Givetvis betalar vi din flygresa ner, ordnar och betalar ditt boende samt hjälper dig med alla de nödvändiga dokumenten du behöver för omlokalisering.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Panlegis med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, 08 520 017 51. Välkommen med din ansökan via länken, urval sker löpande  Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Sälj/inköpskoordinator
Stockholm  2018-05-31

Gewe Promotion är sedan 56 år tillbaka ett familjeföretag inom profil – och presentreklambranschen. Idag är det tredje generationen inom familjen som äger företaget och vi sitter i fina lokaler på Musseronvägen 1A i Huddinge. Här hittar ni även vår yrkesbutik och utställning inom profil och presentartiklar.

Vi växer och söker en sälj/inköpskoordinator

Som sälj/inköpskoordinator kommer du ha en bred roll och vara involverad i de flesta delar av företaget. Du kommer bland annat ansvara för det administrativa kring vår orderhantering samt uppdatera priser och produkter i vår webbshop. Du kommer även att arbeta med bildredigering och textförslag till kunder, agera sälj/inköpsstöd samt täcka upp i vår yrkesbutik vid behov. Du kommer att arbeta nära vår VD Jeanette och delta i kund och leverantörs möten för att få en bra uppfattning av kundens behov samt leverantörernas utbud.

För att trivas i rollen ser vi att du är organiserad och trivs med att ha flera uppgifter igång parallellt. Rollen ställer stora krav på att du är stresstålig och själv kan planera upp din dag för att ta arbetsuppgifterna i mål. Vi lägger stor vikt vid kreativitet då du med tiden kommer att arbeta med designförslag till våra kunder och ta fram produktunderlag efter behov. Vi arbetar i Adobe-programmen och ser grafiska kunskaper är ett krav.

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett väletablerat företag som ständigt utvecklas. Vi är stolta över vår produkt och våra samarbetspartners och arbetar alltid för nöjda och återkommande kunder.

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, 08-520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kalkylator/Konstruktör till Edekyl i Stockholm
Stockholm  2018-05-04

Edekyl & Värme skapades genom att bröderna Robert och Richard Björk förvärvade det anrika Örebroföretaget Edekyl AB. Med brödernas mångåriga erfarenhet från värmepumpsbranschen tillfördes värme så det nya bolagsnamnet blev Edekyl & Värme AB. Med säte i Örebro har verksamheten utökats och omfattar idag även filialer i Stockholm, Västerås, Motala, Norrköping och Linköping. Med 90 anställda är Edekyl & Värme ett av de ledande företagen inom kyla, värme, ventilation, automation och energieffektivisering i Mellansverige.

Vi söker nu en driven och engagerad konstruktionsresurs till vår verksamhet i Stockholm 

Som kalkylator och konstruktör hos oss utför du kalkylarbete i linje med verksamhetens mål och strategiska planer. Kalkylatorn är delaktig under hela anbudsprocessen från förfrågan till färdigt anbud/beställning men också under produktionsfasen som stöd till projektledaren. Tjänsten kräver att du sa konstruera och projektera egna tekniska lösningar och förslag. I rollen ingår även offerering, anbud, bibehålla och vidareutveckla kundrelationer, effektivisera tekniska installationer, ekonomisk uppföljning och utvärdering, projektering & konstruktion, delta i inköpsarbeten. 

* Du bör ha en högskoleutbildning inom VVS, Bygg, Fastighet eller Teknik. 
* Erfarenhet av kalkyl, offert och konstruktionsarbete inom VS & El är krav. 
* Kunskap om leverensbestämmelser 
* Van att arbeta i kalkylprogram 
* Det är meriterande om du har utbildning inom entreprenadjuridik, ekonomi samt praktisk erfarenhet av installation. 
*CAD 

Vi erbjuder dig att vara del i ett familjärt företag där du snabbt känner dig hemma. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet. I vår policy som arbetsgivare ser vi till att du får en trygg, säker och trivsam arbetsplats. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten, tel 08-511 617 45. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Innesäljare till Sundbyberg
Stockholm  2018-05-31

År 1964 startade Göran Andersson Debe Pumpar. Han var före sin tid genom att arbeta nära brunnsborrare för att ta reda på vilka produkter som verkligen fungerade i deras dagliga arbete. Debe Pumpar etablerades snabbt som en innovativ tillverkare och utvecklare.

På Debe Pumpar är vi ett härligt gäng på 60 personer som arbetar för att förse kunden med rätt produkter och snabba leveranser. Vårt ledord PRESTIGELÖSHET genomsyrar vår verksamhet och vi hjälps åt när och där det behövs.

Vi växer och söker nu en Innesäljare till vårt team!

Vi söker en innesäljare med några års erfarenhet av försäljning, gärna inom en teknisk bransch. Du kommer att arbeta med vår befintliga kundstock och ansvara för bland annat teknisk support, merförsäljning, orderhantering och kundservice.

För att trivas i rollen är du ansvarsfull och trivs i ett högt tempo. Du kommer att arbeta i ett team om 4 personer, totalt sitter vi 17 anställda på Stockholms kontoret.

Vi erbjuder dig en bred och ansvarsfull roll i ett växande företag. Utvecklingsmöjligheterna är många och vi värnar om en familjär stämning på företaget. Vi har ett bra förmånspaket och en bra lönebild.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Debe Flow Group med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Frida Persson tel 08-520 017 51, frida.persson@jobway.se, Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Är du innesäljare och vill bli Account Manager?
  2018-05-31

Green Print Solutions AB erbjuder helhetslösningar till kontoret för företag och organisationer. De skräddarsyr sina lösningar för sina kunder så att de får rätt lösning till rätt pris. Produkter Green Print erbjuder är kontorsmaterial, IT, fikalösningar, kopiatorer/skrivare med scanningslösningar samt tryck & profilprodukter.Green Print Solutions tjänster stödjer ett helhetstänk och miljöfokus. Företaget växer i snabb takt och söker nu en

Innesäljare/Blivande Account manager

Under ditt första år kommer du att arbeta som innesäljare inom affärsområdet Office Solutions. Där arbetar du med telefonen som verktyg och jobbar dagligen upp kontakten med nya kunder för att delge dem GreenPrints erbjudanden. I takt med att du bygger upp din kundstock kommer du även att utöka dina kunskaper inom de två andra affärsområdena samt kliva upp till rollen som Account Manager. I samband med detta får du tillgång till tjänstebil för att åka ut på möten och jobba med mer långsiktiga kundrelationer.

Du har jobbat som säljare i minst ett år. Detta då vi vill att du ska trivas direkt och det gör du bäst om du redan vet hur du lägger upp en effektiv samtalsstruktur då du ringer kalla samtal. Sitter du idag som innesäljare och längtar efter att få ordentlig fart på karriären? I så fall tror vi att denna tjänst är helt rätt för dig!

Du erbjuds möjligheten att kliva in på en långsiktig arbetsplats med korta beslutsvägar och snabb karriärutveckling. Tjänsten erbjuder fast lön och en tacksam provisionstrappa med delmål och bonussystem. Du får en iPhone och dator som arbetsverktyg och när det gäller tjänstebil så är det BMW vi kör.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Green Print Solutions AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, 08 520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Rekryterare
Stockholm  2018-04-27

En dag på Jobway…

Du kliver ut ur hissen och går in på kontoret. Det är måndag morgon och klockan är 07.55. De flesta av dina kollegor är redan på plats och har samlats i köket för veckans gemensamma frukost. Idag är Niclas frukostansvarig och hon har dukat upp en fantastisk buffé med nybakat bröd, nybryggt kaffe och tända ljus. Samtalsämnet vid bordet varierar allt ifrån helgens avsnitt av Så Mycket Bättre till veckans utmaningar.

Frukosten är slut och det är dags att sätta igång veckan. Du börjar att förbereda dig inför dagens kravprofilsmöte. Företaget som du och Sonja ska träffa är ett marknadsledande företag med cirka 35 anställda. Ni ska träffa både Vd:n och HR-chefen. Under mötet diskuterar ni profilen som de eftersöker i detalj. Med ledande och öppna frågor skapar du dig en stark uppfattning om vad de efterfrågar. Du känner dig trygg och säker i det fortsatta rekryteringsarbetet. Det blir ditt ansvar att sköta den fortsatta kontakten med kund samt driva rekryteringsarbetet framåt.

Förmiddagen har flugit förbi och du känner dig ivrig att sätta igång ditt fortsatta arbete. Klockan är däremot redan 12.00 och det är dags för lunch. Idag väljer du att käka ute med Jenniefer, Frida och Pontus. 

Lunchen är över och du är åter på din plats. Genom dina erfarenheter inom rekrytering samt dagens kravprofilsmöte har du en god förståelse för hur du ska kartlägga din sökning av kandidater. Du blir uppslukad i Linkedins urval av kandidater och granskar dem noga. Du passar på att försöka nå några av dem - En av dem svarar. Du skapar dig en god dialog med kvinnan på andra sidan luren som vill gå vidare till en fysisk intervju passande till rasten.

Rasten är slut och du sätter dig ner vid datorn för att svara på det mail som inkommit. Mailet kommer från en av dina andra kunder som berättar att de precis har skrivit anställningsavtal med en av kandidaterna som du nyligen skickade. Du får en applåd och dessutom några extra tusenlappar på lönekontot. Du har en riktigt bra dag med ett väl genomfört kravprofilsmöte, du har fått in starka kandidater och du har dessutom fått en anställning! 

Låter det här som en rolig arbetsplats? Har du tidigare erfarenheter inom rekrytering och/-eller försäljning? Härligt! Har du en tidigare utbildning inom HR? Perfekt! Då vill vi lära känna dig bättre. Skicka in en ansökan så bokar vi in en tid som fungerar för oss båda. Och om innebandy inte är något för dig så har vi garanterat andra aktiviteter som vi tror kan få dig på fall.

Om företaget:

Jobway är det Stockholmsbaserade rekryteringsföretaget som har valt att fokusera på den inledande delen av rekryteringsprocessen. Genom search & headhunting finner och attraherar vi kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund.


Researcher
Stockholm  2018-05-18

En dag på Jobway…

Du kliver ut ur hissen och går in på kontoret. Det är måndag morgon och klockan är 07.55. De flesta av dina kollegor är redan på plats och har samlats i köket för veckans gemensamma frukost. Idag är Niclas frukostansvarig och hon har dukat upp en fantastisk buffé med nybakat bröd, nybryggt kaffe och tända ljus. Samtalsämnet vid bordet varierar allt ifrån helgens avsnitt av idol till veckans utmaningar.

Frukosten är slut och det är dags att sätta igång veckan. Du börjar att förbereda dig inför dagens Search. Företaget som du har fått i uppgift att hitta kandidater till är ett marknadsledande företag med cirka 35 anställda. Genom en tät dialog med närmaste rekryteringskonsult så får du en bred förståelse för tjänsten som du ska hjälpa till att tillsätta. Du känner dig trygg och säker i det fortsatta rekryteringsarbetet. Det blir din primära uppgift att finna och attrahera potentiella kandidater. Du sätter genast igång din Search av kandidater och använder dig utav LinkedIn, Facebook, Google och andra diverse hjälpmedel. Allt för att finna rätt person på rätt plats.

Förmiddagen har flugit förbi och du känner dig ivrig att sätta igång ditt fortsatta arbete. Klockan är däremot redan 12.00 och det är dags för lunch. Idag väljer du att käka ute med Jenniefer, Frida och Pontus. 

Lunchen är över och du är åter på din plats. Du blir åter igen uppslukad i Linkedins urval av kandidater och granskar dem noga. Du passar på att försöka nå några av dem - En av dem svarar. Du skapar dig en god dialog med kvinnan på andra sidan luren som vill gå vidare till en fysisk intervju.

Rasten är slut och du sätter dig ner vid datorn för att svara på det mail som inkommit. Mailet kommer från en av rekryteringskonsulterna som du samarbetar med. Hon berättar att företaget ni jobbar på precis har skrivit ett anställningsavtal med en av kandidaterna som Du nyligen skickade. Ni får båda en applåd och dessutom några extra tusenlappar på lönekontot. Du har en riktigt bra dag med en väl genomfört search, du har fått in starka kandidater och du har dessutom fått en anställning! Dagen är däremot inte slut. Nu är det dags för måndagens gemensamma innebandyträning i Liljeholmshallen. Imorgon har du garanterat träningsvärk.

Låter det här som en rolig arbetsplats? Har du tidigare erfarenheter inom rekrytering och/-eller försäljning? Härligt! Har du en tidigare utbildning inom HR? Perfekt! Vill du dessutom ha möjligheten att utvecklas till en rekryteringskonsult? Wow! Då vill vi lära känna dig bättre. Skicka in en ansökan så bokar vi in en tid som fungerar för oss båda. Och om innebandy inte är något för dig så har vi garanterat andra aktiviteter som vi tror kan få dig på fall.

Om företaget:

Jobway är det Stockholmsbaserade rekryteringsföretaget som har valt att fokusera på den inledande delen av rekryteringsprocessen. Genom search & headhunting finner och attraherar vi kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund.


Proffssäljare inom byggmaterialhandeln
Stockholm  2018-05-03

XL-BYGG är Sveriges största byggmaterialhandelskedja med ca 140 byggvaruhus i landet. Kedjan är en frivillig fackhandelskedja som utgörs av ett 90-tal delägare som äger och driver en eller flera varuhus. XL-BYGG Faringe AB driver XL-BYGG Faringe i Vällingby och XL-BYGG City på Kungsholmen i Stockholm. Bolaget har ett 20-tal medarbetare och omsätter ca 60 miljoner.

Som medarbetare hos oss tillhör du ett litet men hårt arbetande team. Vi växer, beslutsvägarna är korta, farten hög med många skratt längs vägen. Ledorden för företaget är att det ska vara enkelt och roligt att handla av oss och det uppnås genom rätt medarbetare som har kul på jobbet och tar stort ansvar.

Nu söker vi ytterligare en proffssäljare till Vällingby

Idag har vi ett litet effektivt B2B-team som växer kraftigt och därför behöver vi ytterligare en medarbetare. Som proffssäljare i vår bygghandel kommer du nästan uteslutande  att arbeta med företagskunder. Vi säljer byggmaterial till allt från små byggföretag till stora riksbyggare. 

Tjänsten är att jämställa med en Key Account manager-roll då du kommer ansvara för en egen kundstock av återkommande kunder. Rollen kräver erfarenhet från branschen då du ansvarar för kunden fullt ut. Det innebär att du ska kunna arbeta med förfrågningsunderlag, ta in offerter från leverantörer och offerera kunden den bästa lösningen. Vi är väldigt måna om att kunderna ska känna förtroende och uppleva oss som en samarbetspartner där det är enkelt och roligt att handla.

För att passa i rollen har du samma tjänst idag hos någon av våra branschkollegor, 3-5 års erfarenhet från samma roll är ett krav. Du har god datorvana och arbetar obehindrat i Office-paketen samt system för order- och beställningshantering. Då du ansvarar för dina egna affärer krävs att du kan räkna momssatser, täckningsgrader, köpa in material och dyligt. God organisatorisk förmåga krävs då det är ett stort antal offerter, beställningar och objekt som hanteras parallellt och måste hanteras och följas upp för att leda till affär.

Vi lägger stor vikt vid ditt affärsmannaskap. Du drivs av viljan att göra bra affärer samt bygga upp och förvalta dina kundrelationer. Du kommer arbeta mot många kontaktytor och bygga relationer med våra kunder, leverantörer och inom XL-BYGG.

För att trivas i rollen bör du vara organiserad, affärsdriven, serviceminded, lösningsorienterad och social.  Ledorden för rollen är eget driv, intresse, service och affärsmannaskap.

Vi erbjuder dig en kreativ roll i ett växande företag. Vi värnar om våra medarbetare och hittar ofta på roliga aktiviteter tillsammans. Det är inte ovanligt att vi går på after works med medarbetare och kunder.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar XL-BYGG med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Köksarkitekt till Kungsholmen
  2018-05-03

XL-BYGG är Sveriges största byggmaterialhandelskedja med ca 140 byggvaruhus i landet. Kedjan är en frivillig fackhandelskedja som utgörs av ett 90-tal delägare som äger och driver en eller flera varuhus. XL-BYGG Faringe AB driver XL-BYGG Faringe i Vällingby och XL-BYGG City på Kungsholmen i Stockholm. Bolaget har ett 20-tal medarbetare och omsätter ca 60 miljoner.

Som medarbetare hos oss tillhör du ett litet men hårt arbetande team. Vi växer, beslutsvägarna är korta, farten hög med många skratt längs vägen. Ledorden för företaget är att det ska vara enkelt och roligt att handla av oss och det uppnås genom rätt medarbetare som har kul på jobbet och tar stort ansvar.

Vi söker nu en köksarkitekt till Kungsholmen

Som köksarkitekt hos oss kommer du att arbeta i vårt unika showroom på Kungsholmstorg. Vi driver kundtrafik till vårt showroom via olika marknadsföringskanaler och event. Våra kunder har höga krav och vi är måna om att möta dem.

Våra processer startar med att kunden kontaktar oss för att beskriva sin vision av drömkök. Därefter träffar vi kunden på ett hembesök för att skapa en tydlig bild av uppdraget och de förutsättningar som finns. Vi följer upp detta besök med ett lösningsförslag och en första offert. Vi tar ansvar från första möte till färdigmonterat kök och uppföljning. Vi har egna hantverkare och sammanbetar med de underleverantörer som krävs för att leverera ett färdigt kök.

För att passa i rollen är du en erfaren kökssäljare med kunskap inom mer än bara kök, till exempel kakel, vitvaror och bänkskivor. Vi arbetar i programvaran Winner och erfarenhet av detta program är ett krav. Du har god datorvana och arbetar dagligen i Officepaketen och affärssystem för order och beställningshantering.

Det är viktigt att du gör en gedigen analys av kundens behov, därefter ritar du ett kök som möter kundens vision på bästa sätt. Vi säljer en helhetslösning där du matchar kundens behov med våra lösningar och leverantörer.

Då vi lägger mycket tid på våra kunder är det viktigt att du har ett affärsdriv och är duktig på att prioritera. Det är viktigt att lägga tid på rätt projekt och följa upp de offerter och förslag vi presenterat för kunder.

Oavsett om affären är inklusive montage eller endast försäljning av material så ingår det alltid koordinering och projektledning för att lösa samarbetet så smidigt som möjligt.

För att trivas i rollen är du social, lösningsorienterad, affärsdriven och van att koordinera. Du är van att driva dina egna affärer och räkna momssatser och täckningsgrad.

Vi erbjuder dig en kreativ roll i ett växande företag. Vi värnar om våra medarbetare och hittar ofta på roliga aktiviteter tillsammans. Det är inte ovanligt att vi går på after works med medarbetare och kunder.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar XL-BYGG med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Söker du drömjobbet i solen?
  2018-05-31

Panlegis Group är en av Europas ledande leverantörer av företagsetablering med tillhörande företagstjänster och är dessutom en registrerad partner till Companies House. Genom vårt team bestående av jurister, advokater och företagsexperter erbjuder vi våra kunder kostnadseffektiva och förmånliga lösningar vid hjälp av planering och upprättande av företagsstrukturer, företagsformer, etableringar och varumärkesskydd. Våra kunder kommer från alla yrkesgrupper och sektorer och består av allt från framgångsrika investerare och företags grundare till småskaliga hantverkare och konsulter.

Tack vare vårt stora nätverk med kontor i Stockholm, London, Barcelona och Malta, registrerar vi över 3.000 företag per år, världen över.

Vi växer och säker en ytterligare en Account manager till vårt kontor på Malta.

Som Account Manager hos Panlegis Group kommer du att hjälpa entreprenörer i Skandinavien till bättre företagsstrukturer genom att sälja in våra produkter och tjänster. Vi är störst på bolagsetablering i Norden vilket innebär att du främst kommer att arbeta med inkommande förfrågningar. Du kommer även utveckla nya kundrelationer - där du genom utförliga behovsanalyser sätter dig in i en rådgivande roll och vägleder kunden med din expertis till rätt val av produkt.

Att det förekommer högt tempo inom säljbranschen är ingen nyhet och du som söker trivs således i en energisk miljö. Du är orädd, resultatinriktad och drivs av att både skapa och utveckla affärsrelationer inom olika branscher.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet inom försäljning eller annan kundnära roll. Men det viktigaste för oss är inte antal år av erfarenhet på din meritlista, utan din vilja att lyckas och lära dig. Vi är väl medvetna om att kunskap och utveckling är det som formar en bra säljare och därför tillhandahåller vi daglig utbildning och individuell coaching så att du når våra förväntningar och mål.

Du erbjuds en roll i ett litet och dynamiskt säljteam där energinivån och engagemanget alltid är på topp. Nyckeln till vår framgång (och en av anledningarna till att vi kallas för några utav Nordens bästa säljare) ligger i vår starka sammanhållning. För att passa in hos oss har du en stark känsla för teamwork men samtidigt förmågan att arbeta självständigt. Vi förväntar oss stort engagemang och hårt arbete från din sida, i gengäld får du en konkurrenskraftig lön med provision utan tak. Vidare är du en utåtriktad, ödmjuk och jordnära person med ett driv utöver det vanliga.

Vi vet att friska och glada kollegor bidrar till en bra arbetsplats. För att hålla motivationen på topp kantas veckorna av både individuella och gemensamma tävlingar där allt från 100 EUR rätt ner i fickan till en gemensam weekend på närliggande ön GOZO, middag eller en afterwork på en av Maltas alla Beach Clubs står som vinst. Vill du bli en del av ett av nordens bästa säljteam och utvecklas i en internationell miljö som erbjuder 309 soldagar om året? Vill du trygga din framtid genom riktigt bra löneförmåner? Tveka då inte att skicka in din ansökan! Givetvis betalar vi din flygresa ner, ordnar och betalar ditt boende samt hjälper dig med alla de nödvändiga dokumenten du behöver för omlokalisering.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Panlegis med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, 08 520 017 51. Välkommen med din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kundansvarig
Stockholm  2018-05-15

Jobway är det Stockholmsbaserade rekryteringsföretaget som har valt att fokusera på den inledande delen av rekryteringsprocessen. Genom search & headhunting finner och attraherar vi kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund.

Kundansvarig

Scandinavian Internet Group är ett växande och dynamiskt entreprenörsföretag som grundades 2007. Vi driver rekryteringsportalen Jobway och hjälper idag både företag och offentlig sektor med rekrytering via våra unika rekryteringstjänster. Just nu söker vi ytterligare en vass kundansvarig till vårt härliga gäng. 

Som Kundansvarig innebär det att du kommer utgå från Stockholm och boka dina egna möten för att sedan genomföra dessa. Du kommer sälja Jobways rekryteringstjänster till företag vi i dagsläget ännu inte har något samarbete med. Målsättningen för dig som kundansvarig är att bygga upp din egen kundstock Du kommer tillsammans med ett team av kundansvariga och rekryterare lösa kundens rekryteringsbehov. 

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, exempelvis prospektering, mötesbokning, mötesgenomförande till att stänga affären. Du träffar personer som är beslutsfattare gällande rekryteringsprocessen inom olika områden, vilket ställer krav på att du har en god förmåga att kommunicera med olika typer av människor. Då vår rekryteringsmodell är attraktiv är den största andelen till att våra kunder återkommande, detta innebär att förtjänstmöjligheterna för dig som säljare är mycket goda. Vi söker dig som vill arbeta med försäljning på längre sikt med mål att bygga långsiktiga kundrelationer och tillsammans med oss skapa fortsatt tillväxt och framgång. 

Om den vi söker: 
- Du har goda erfarenheter från försäljning, gärna B2B 
- Du är skicklig på att kommunicera med olika typer av människor 
- Du är tävlingsinriktad, gärna med idrottsbakgrund 
- Du är driven, ansvarstagande och organiserad i ditt arbete.


Vi erbjuder dig: 
- ett variationsrikt arbete där du arbetar med hela säljprocessen 
- en möjlighet att sälja en efterfrågad produkt 
- en möjlighet att bli en viktig del i ett ungt och växande företag. 
- en möjlighet att vara med på en utmanande och stimulerande resa 
- ett företag som präglas av entreprenörskap. 
- säljtävlingar med mycket attraktiva priser. 
- Möjligheten att välja bransch/sektor själv 
- Kort uppstartssträcka 
- Lite administration 
- Kort säljcykel 
- Vidareutbildning/kompetensutveckling 
- Återkommande kunder 
- Ett starkt rekryteringsteam 
- Interna karriärmöjligheter

Tycker du att det här låter som en rolig arbetsplats? Har du tidigare erfarenheter inom försäljning? Har du dessutom jobbat med B2B? Har du körkort? Perfekt! Då vill vi lära känna dig bättre. Skicka in en ansökan så bokar vi en tid som fungerar för oss båda. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Marcus Jonasson, affärsområdeschef, på 073-940 45 40.


Account Manager
Stockholm  2018-05-16

It Innovation Group grundades med målet att bli bäst i landet på dataskydd, lagringshantering och arkivering. Från dag ett har man varit lönsamma och företagets utveckling är fortfarande i konstant framåtrörelse. Vår affärsidé: Vi ska tillhandahålla marknadsledande spetskompetens inom dataskydd, lagringshantering och tillgänglighet till företag.

Vi söker en målinriktad Account manager till IT Innovation Group. Som Account manager ansvarar du för försäljning mot både befintliga och nya företagskunder av IT-lösningar.

För att lyckas i rollen ser vi att du har ca två års arbetserfarenhet som Account Manager. Du kommer vara ensam i din roll som säljare och det är därför ett krav att du är självgående och har erfarenhet av att driva säljprocessen från start till slut. Vi ser att du drivs av att uppnå mål och du drar dig därför inte för att komma med kreativa lösningar för att lyckas i ditt sälj. Du är orädd och går utanför din trygghetszon för att lyckas och använder gärna sociala medier för att marknadsföra produkten och företaget. Svenska och engelska i tal och skrift är krav. 

Som person är du ambitiös, intresserad av människor och har en mognad som inger förtroende hos kunderna. Vidare ser vi att du lever efter våra ledord:  Flexibilitet, kvalitet, trygghet, kompetens och passion.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett litet företag med både stora och mindre kunder. Du har stor möjlighet att påverka ditt egna arbete, samtidigt som det finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Kontoret finns på Gärdet, men du kan arbeta från önskad och valfri plats.

Intresserad och vill veta mer?I denna rekrytering samarbetar IT innovation group med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Viktor Björksell 08-520 017 52 Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.