Rekrytering & Headhunting
inom Försäljning & Marknad

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Försäljning & Marknad.

Anlita Jobway Försäljning & Marknad
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Teknisk säljare
Stockholm  2018-09-30

Infometric är ett entreprenöriellt företag med 21 anställda och är sedan starten 1995 en ledande leverantör av system och utrustning för energiuppföljning. Systemen, som består av delvis egenutvecklad hård- och mjukvara, möjliggör för kunder att se, förstå och minska sin energianvändning. Infometrics kunder är fastighetsbolag, elnätsbolag, bostadsrättsföreningar samt deras traditionella leverantörer av el- och vvs-materiel. Infometric värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Om Tjänsten

Som säljare kommer du att bli en del av ett drivet och engagerat säljteam om 4 personer. Ditt uppdrag är att i försäljningsteamet utveckla kundrelationen och försäljning till installatörskunder och deras partners. Du kommer självständigt att driva ditt arbete framåt, vilket kommer att kräva fullt fokus och engagemang. Vi arbetar med moderna CRM-system samt smidiga verktyg för uppföljning, vilket är ett krav då arbetet ofta involverar många olika intressenter och yrkesgrupper.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  •        Utöka Infometrics nätverk med installatörer, tekniska konsulter, fastighetsägare och etablera nya säljkanaler.
  •        Vårda, utveckla befintliga kundrelationer och skapa resultat genom merförsäljning.
  •        Vara en del av försäljningsteamet bland annat i arbetet med upphandlingar.
  •        Interagera med Kalkylteam, Drift & Support och Utveckling.
  •        I tjänsten ingår en del resor för att etablera relation och förtroende med nya och befintliga kunder.

Arbetets omfattning:

Heltid, kontorstider. Start enligt överenskommelse, gärna omgående. 

Vem vi söker

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom försäljning, med dokumenterade resultat. Du har ett intresse för IT och teknik. Det är meriterande om du har erfarenhet från vvs- eller elbranschen men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att sälja  tekniska lösningar och att du är starkt serviceinriktad och tycker om att bygga relationer med dina kunder. Vidare är du flytande i svenska.

 Utbildningsnivå:

Gymnasial men relevant högskoleutbildning är meriterande.

 För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du ha ett stort eget driv och en stor vilja att lyckas. Du är målmedveten och du har ett sinne för affärer. Du är ihärdig och lojal samt en lagspelare som har en hög social kompetens och nära till skratt.

 Vad vi kan erbjuda

På Infometric har vi snabba beslutsvägar där du har möjlighet att snabbt utvecklas och ta större ansvar. Vår verksamhet bygger på att våra anställda trivs och vill stanna hos oss. Vi tycker framför allt att vi har roligt på jobbet och vi känner att vi gör skillnad när vi hjälper våra kunder att bli mer miljömedvetna, minska sin energianvändning och att hitta på nya sätt att visualisera detta på.

Vi har vårt huvudkontor i Sollentuna, Stockholm, med närhet till pendeltåg, ca 10 minuter från Centralen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Infometric AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner, 08 520 017 43 eller madeleine.axner@jobway.se. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Mäklare till Järfälla/Kallhäll
Stockholm  2018-09-30

Järfälla kommun är en av Stockholms snabbast växande kommuner och nya områden byggs varje år. Bostadsbeståndet är varierat och består av villor, radhus, kedjehus och bostadsrätter. Svensk Fastighetsförmedling har funnits i Järfälla sedan början av 2000-talet och har ett väl inarbetat varumärke på bostadsmarknaden. För att kunna bli marknadsledande inom ett par år behöver vi utöka vår personalstyrka med fler mäklare.

Bobutiken i och Järfälla/Kallhäll söker nu en mäklare som vill vara med på vår resa mot marknadsledarskap i vårt område. Är du en person som gillar utmaningar och inte är rädd för att ha mycket igång samtidigt kan du vara den vi söker!

I dagsläget är vi fyra mäklare, en assistent och en mäklarstuderande. 

Vi söker en ambitiös mäklare som är tävlingsmänniska i grunden då vårt kontor består av vinnarskallar som alltid vill vara bäst. Trots vår vinnarmentalitet lägger vi stor vikt vid att behålla vår goda laganda och hjälps åt att nå våra gemensamma mål. Vi ser till att ha kul på kontoret och satsar på gemensamma aktiviteter och utbildning så att du känner att du får en personlig utveckling i din karriär. Vi strävar efter att vara den bästa arbetsplatsen som främjar din utveckling och där ditt slit ger dig möjlighet till en god personlig ekonomi.

Som mäklare är ena dagen inte den andra lik och utmaningen inom försäljning är att hålla en jämn nivå och undvika toppar och dalar. Vi har erfarenheten att stötta dig i din mäklarvardag. Vi vill att du ska lyckas, mår du bra mår vi bra och då når vi framgång tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Svensk Fastighetsförmedling med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner, 08 520 017 43 eller madeleine.axner@jobway.se. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Hjärtligt välkommen till en arbetsplats att trivas på!


Försäljningschef
Stockholm  2018-09-16

Danmon Group Sweden AB är en eftertraktad teknologipartner som arbetar med försäljning av lösningar för broadcast och medieindustrin och för stora företag och institutioner. Koncernen är  internationell med ca. 155 anställda, med huvudkontor i Köpenhamn. Koncernen har företag i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, England, Spanien, Portugal och Vietnam.

För att driva utvecklingen av främst nya kunder söker Danmon Group Sweden AB en initiativbaserad försäljningschef till vårt team inom Media & Solutions.

Vill du arbeta i ett företag som har sina rötter i broadcast-TV och Telecomindustrin och brinner för att få arbeta med försäljningen av den senaste tekniken inom Broadcast, Video, OTT, Storage, AI och andra spännande områden på en marknad där teknikutvecklingen går snabbt framåt?

Du ansvarar för att etablera goda och långsiktiga relationer med kunder som efterfrågar alltifrån coaching till att förbättra och optimera befintliga arbetsflöden. Du kommer att arbeta både med nya och befintliga kunder vilka återfinns inom alla typer av branscher. Planering och uppföljning av marknadsaktiviteter samt utveckling av produktsortimentet är centrala delar i rollen.

Som säljchef kommer du att ansvara för vår säljavdelning med totalansvar för avdelningens prestation och utveckling. I rollen kommer du att leda både det operativa och det strategiska säljarbetet där du även har ett eget försäljningsansvar. Du kommer att delta i sambesök och förhandlingar samt ansvara för måluppfyllnad för hela gruppen. Fullständigt personalansvar med årliga löne- och medarbetarsamtal. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Vi erbjuder ett spännande och mångsidigt jobb med konkurrenskraftiga villkor, i ett marknadsledande internationellt företag med adress i Kista norr om Stockholm.

Vår organisation präglas av entreprenörskap, affärsmannaskap och högt i tak. Vi strävar alltid efter att skapa långsiktiga relationer med nöjda kunder och leverantörer varför engagemang och inställning är nyckelord vi värderar högt. Vår starka säljkultur sitter i väggarna och genomsyras av kamratskap i samspel med resultat och prestation. Vi tror att du som söker tjänsten är någon som delar våra värderingar och som har en stark vilja att lyckas. Du har en vilja och ett driv som gör att du lyckas i det du tar dig för samtidigt som du har en pedagogisk förmåga och är duktig på att inspirera andra.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde under hösten. 


Proffssäljare inom byggmaterialhandeln
Stockholm  2018-12-27

XL-BYGG är Sveriges största byggmaterialhandelskedja med ca 140 byggvaruhus i landet. Kedjan är en frivillig fackhandelskedja som utgörs av ett 90-tal delägare som äger och driver en eller flera varuhus. XL-BYGG Faringe AB driver XL-BYGG Faringe i Vällingby och XL-BYGG City på Kungsholmen i Stockholm. Bolaget har ett 20-tal medarbetare och omsätter ca 60 miljoner.

Som medarbetare hos oss tillhör du ett litet men hårt arbetande team. Vi växer, beslutsvägarna är korta, farten hög med många skratt längs vägen. Ledorden för företaget är att det ska vara enkelt och roligt att handla av oss och det uppnås genom rätt medarbetare som har kul på jobbet och tar stort ansvar.

Nu söker vi ytterligare en proffssäljare till Vällingby

Idag har vi ett litet effektivt B2B-team som växer kraftigt och därför behöver vi ytterligare en medarbetare. Som proffssäljare i vår bygghandel kommer du nästan uteslutande  att arbeta med företagskunder. Vi säljer byggmaterial till allt från små byggföretag till stora riksbyggare. 

Tjänsten är att jämställa med en Key Account manager-roll då du kommer ansvara för en egen kundstock av återkommande kunder. Rollen kräver erfarenhet från branschen då du ansvarar för kunden fullt ut. Det innebär att du ska kunna arbeta med förfrågningsunderlag, ta in offerter från leverantörer och offerera kunden den bästa lösningen. Vi är väldigt måna om att kunderna ska känna förtroende och uppleva oss som en samarbetspartner där det är enkelt och roligt att handla.

För att passa i rollen har du samma tjänst idag hos någon av våra branschkollegor, 3-5 års erfarenhet från samma roll är ett krav. Du har god datorvana och arbetar obehindrat i Office-paketen samt system för order- och beställningshantering. Då du ansvarar för dina egna affärer krävs att du kan räkna momssatser, täckningsgrader, köpa in material och dyligt. God organisatorisk förmåga krävs då det är ett stort antal offerter, beställningar och objekt som hanteras parallellt och måste hanteras och följas upp för att leda till affär.

Vi lägger stor vikt vid ditt affärsmannaskap. Du drivs av viljan att göra bra affärer samt bygga upp och förvalta dina kundrelationer. Du kommer arbeta mot många kontaktytor och bygga relationer med våra kunder, leverantörer och inom XL-BYGG.

För att trivas i rollen bör du vara organiserad, affärsdriven, serviceminded, lösningsorienterad och social.  Ledorden för rollen är eget driv, intresse, service och affärsmannaskap.

Vi erbjuder dig en kreativ roll i ett växande företag. Vi värnar om våra medarbetare och hittar ofta på roliga aktiviteter tillsammans. Det är inte ovanligt att vi går på after works med medarbetare och kunder.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar XL-BYGG med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kundansvarig
Stockholm  2018-08-31

Jobway är det Stockholmsbaserade rekryteringsföretaget som har valt att fokusera på den inledande delen av rekryteringsprocessen. Genom search & headhunting finner och attraherar vi kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund.

Kundansvarig

Scandinavian Internet Group är ett växande och dynamiskt entreprenörsföretag som grundades 2007. Vi driver rekryteringsportalen Jobway och hjälper idag både företag och offentlig sektor med rekrytering via våra unika rekryteringstjänster. Just nu söker vi ytterligare en vass kundansvarig till vårt härliga gäng. 

Som Kundansvarig innebär det att du kommer boka dina egna möten för att sedan genomföra dessa. Du kommer sälja Jobways rekryteringstjänster till företag vi i dagsläget ännu inte har något samarbete med. Målsättningen för dig som kundansvarig är att bygga upp din egen kundstock Du kommer tillsammans med ett team av kundansvariga och rekryterare lösa kundens rekryteringsbehov. 

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen, exempelvis prospektering, mötesbokning, mötesgenomförande till att stänga affären. Du träffar personer som är beslutsfattare gällande rekryteringsprocessen inom olika områden, vilket ställer krav på att du har en god förmåga att kommunicera med olika typer av människor. Då vår rekryteringsmodell är attraktiv är den största andelen till att våra kunder återkommande, detta innebär att förtjänstmöjligheterna för dig som säljare är mycket goda. Vi söker dig som vill arbeta med försäljning på längre sikt med mål att bygga långsiktiga kundrelationer och tillsammans med oss skapa fortsatt tillväxt och framgång. 

Om den vi söker: 
- Du har goda erfarenheter från försäljning, gärna B2B 
- Du är skicklig på att kommunicera med olika typer av människor 
- Du är tävlingsinriktad, gärna med idrottsbakgrund 
- Du är driven, ansvarstagande och organiserad i ditt arbete.


Vi erbjuder dig: 
- ett variationsrikt arbete där du arbetar med hela säljprocessen 
- en möjlighet att sälja en efterfrågad produkt 
- en möjlighet att bli en viktig del i ett ungt och växande företag. 
- en möjlighet att vara med på en utmanande och stimulerande resa 
- ett företag som präglas av entreprenörskap. 
- säljtävlingar med mycket attraktiva priser. 
- Möjligheten att välja bransch/sektor själv 
- Kort uppstartssträcka 
- Lite administration 
- Kort säljcykel 
- Vidareutbildning/kompetensutveckling 
- Återkommande kunder 
- Ett starkt rekryteringsteam 
- Interna karriärmöjligheter

Tycker du att det här låter som en rolig arbetsplats? Har du tidigare erfarenheter inom försäljning? Har du dessutom jobbat med B2B? Har du körkort? Perfekt! Då vill vi lära känna dig bättre. Skicka in en ansökan så bokar vi en tid som fungerar för oss båda. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Marcus Jonasson, Försäljningschef, på 073-940 45 40.


Kundansvarig Rekryteringskonsult
Stockholm  2018-08-31

Jobway är ett växande och dynamiskt rekryteringsföretag som hjälper arbetsgivare att hitta rätt medarbetare. Jobway fokuserar främst på kvalificerade och svårrekryterade tjänster.

Då vi har en stor efterfrågan på våra tjänster söker vi en Kundansvarig Rekryteringskonsult som enbart ska arbeta med befintliga kunder.

Dina arbetsuppgifter:
Som Kundansvarig Rekryteringskonsult har du varierande arbetsuppgifter då du ansvarar för såväl merförsäljning som rekrytering. Du kommer enbart arbeta med befintliga kunder och leverera rekryteringstjänster i form av search och headhunting.

Du kommer bland annat arbeta med att tillgodose dina kunder med kandidater som matchar ställda kompetenskrav. Detta gör du genom att skriva och publicera annonser, gå igenom CV-databaser samt sociala medier. Du kommer via telefon och mail att kontakta yrkesverksamma personer och få de intresserade av dina kunders lediga tjänster. Vidare kommer du kontinuerligt ha dialog med kunderna om status kring rekryteringsprocessen samt löpande merförsäljning på befintliga och nöjda kunder. Med anledning av detta blir dina förtjänstmöjligheter goda.

Kvalifikationskrav:
Vi söker dig som har lätt för att ta kontakt med nya människor och är bra på att skapa och bibehålla kundrelationer. Troligtvis har du tidigare arbetat med rekrytering och/-eller försäljning och har därmed förmågan att tala med olika människor. Har du arbetat med nykundsförsäljning men vill ställa om till att enbart arbeta med befintliga kunder tror vi att du kommer trivas i rollen.  

Vi erbjuder:
- en lärorik och utvecklande roll inom rekrytering.
- en central roll på Jobway med stora utvecklingsmöjligheter där nya idéer välkomnas, värdesätts och verkställs.
- möjlighet att välja vilken bransch du önskar rekrytera inom.
- en ansvarsfull tjänst med högt ställda förväntningar.
- en roll präglad av stor frihet, bland annat i form av flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån.
- goda förtjänstmöjligheter.
- en företagskultur som präglas av humor, resultat, humor, energi och kreativitet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.