Rekrytering & Headhunting
inom Försäljning & Marknad

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Försäljning & Marknad.

Anlita Jobway Försäljning & Marknad
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Mäklare till Järfälla/Kallhäll
Stockholm  2019-03-18

Järfälla kommun är en av Stockholms snabbast växande kommuner och nya områden byggs varje år. Bostadsbeståndet är varierat och består av villor, radhus, kedjehus och bostadsrätter. Svensk Fastighetsförmedling har funnits i Järfälla sedan början av 2000-talet och har ett väl inarbetat varumärke på bostadsmarknaden. För att kunna bli marknadsledande inom ett par år behöver vi utöka vår personalstyrka med fler mäklare.

Bobutiken i och Järfälla/Kallhäll söker nu en mäklare som vill vara med på vår resa mot marknadsledarskap i vårt område. Är du en person som gillar utmaningar och inte är rädd för att ha mycket igång samtidigt kan du vara den vi söker!

I dagsläget är vi fyra mäklare, en assistent och en mäklarstuderande. 

Vi söker en ambitiös mäklare som är tävlingsmänniska i grunden då vårt kontor består av vinnarskallar som alltid vill vara bäst. Trots vår vinnarmentalitet lägger vi stor vikt vid att behålla vår goda laganda och hjälps åt att nå våra gemensamma mål. Vi ser till att ha kul på kontoret och satsar på gemensamma aktiviteter och utbildning så att du känner att du får en personlig utveckling i din karriär. Vi strävar efter att vara den bästa arbetsplatsen som främjar din utveckling och där ditt slit ger dig möjlighet till en god personlig ekonomi.

Som mäklare är ena dagen inte den andra lik och utmaningen inom försäljning är att hålla en jämn nivå och undvika toppar och dalar. Vi har erfarenheten att stötta dig i din mäklarvardag. Vi vill att du ska lyckas, mår du bra mår vi bra och då når vi framgång tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Svensk Fastighetsförmedling med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Hjärtligt välkommen till en arbetsplats att trivas på!

 


Mäklande kontorschef till mäklarbyrå i Österåker
Stockholm  2019-03-31

Mäklarhuset är idag Sveriges största privatägda mäklarkedja med över 100 kontor i hela landet och ca 500 medarbetare. Sex av dessa kontor ingår i Mäklarhuset Norrort som består av ett sammansvetsat team med ca 45 anställda. Efter mer än 40 år inom branschen och under samma ägare, har vi ett bra samarbete mellan våra olika kontor. Det gör att vi kan täcka och bevaka alla flyttströmmar i Norrort, vilket är en bra förutsättning för dig att lyckas som mäklare. Vi har högt i tak och ställer upp på varandra. Vi strävar ständigt efter att utvecklas och har ett starkt säljfokus. Med moderna verktyg, digitala stödsystem och förmågan att tänka nytt där andra tänker traditionellt vill vi göra det enkelt för kunden att både köpa och sälja på bostadsmarknaden. Vårt mål är att bli bäst på det vi gör!

Vi söker nu en ny mäklande kontorschef med möjlighet till delägarskåp, till vårt kontor i Österåker.

Mäklarhusets kontor i Österåker är ett väletablerat, modernt kontor med en växande position på bostadsmarknaden. Vårt team växer tillsammans med vår ambition att leverera en mäklartjänst utöver det vanliga. Vårt mål är att kontoret ska växa ytterligare inom de kommande tre åren. Företagskulturen genomsyras av entreprenörskap, en unik laganda och fokus på kvalitet. Vi tror på långsiktigt samarbete, prestigelöshet och att glädje skapar de bästa förutsättningarna för prestation.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som mäklare och har gjort ett flertal affärer under din karriär. För att trivas hos oss tror vi att du är resultatinriktad, lojal, driven, uthållig och ansvarstagande. Det finns goda möjligheter till att utveckla ledarskap och stort fokus ligger på att få andra att växa i sina roller. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av ledarskap. Du ska även kunna kombinera korta mål för att nå en långsiktig vision.

Vi erbjuder dig konkurrenskraftig lön och möjlighet till delägarskap i kontoret i Österåker om intresset finns. Vidare erbjuder vi dig god sammanhållning bra gemenskap, friskvård, tjänstepension och en rad andra förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel, camilla.drangel@jobway.se alternativt per telefon 08 520 017 56. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.Skicka din ansökan via länken nedan.


Mäklarbyrå
Stockholm  2019-03-31


Nu har du möjlighet att bli franchisetagare till ett attraktivt marknadsområde centralt i Stockholm med ett etablerat Svenska Mäklarhusetkontor som säljes i sin helhet. Det lokala kontoret på Kungsholmen har ett utmärkt butiksläge på attraktiv adress i en renoverad fräsch lokal.
Svenska Mäklarhuset startade 1990 och är den mäklarkedja som växte mest i Stockholm under 2017. Inom franchisekedjan finns 26 kontor i Stockholm och kontor även i Uppsala, Malmö, Ängelholm, Marbella, Torrevieja samt i tropiska Thailand. I koncernen ingår dessutom Svensk Nyproduktion, ett av Sveriges ledande företag inom Nyproduktion med 30 anställda som arbetar med de större byggbolagen.
Svenska Mäklarhuset erbjuder riktigt bra förutsättningar för ett lönsamt och fantastiskt roligt företagande i ett modernt koncept med tydlig profilering och marknadskommunikation. Huvudkontoret ansvarar för den övergripande marknadsplanen med kampanjer och marknadsaktiviteter samt ledningsfunktioner inom bl.a. Marknad, Försäljning, HR/Rekrytering, IT, kundvårdssytem, och Business- och Management School.


Svenska Mäklarhuset Kungsholmen

 Svenska Mäklarhuset Kungsholmen har funnits på Kungsholmstorg sedan 2003. I arbetet med att sälja din bostad så har vi ett stort utvecklingsfokus för att alltid vara ajour med vad som händer på marknaden, hur priserna utvecklas och vilka faktorer som i slutänden resulterar i ett högt slutpris. Med hjälp av våra lokala kollegor och övriga medarbetare på Svenska Mäklarhusets ytterligare lokalkontor i Stockholmsområdet, är vi alltid i framkant. Med detta i ryggen kommer vi att göra allt som krävs för att på bästa sätt försäkra oss om att du blir riktigt nöjd med din bostadsaffär.

Norr Mälarstrand, runt Fridhemsplan och vid Hornsbergs Strand, sommaroasen Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet samt den vackra promenaden längs Norr Mälarstrand och Kungsholms Strandstig, här finns något för alla. En omtyckt stadsdel i Stockholm som gör Kungsholmen en plats att trivas på. Detta gör att det alltid är ett högt tryck efter bostäder på Kungsholmen och Essingeöarna

Franchise – av entreprenörer för entreprenörer

Som franchisetagare bygger du upp och styr ditt egna företag. Det ska vara kul och framförallt inspirerande att vara franchisetagare. Här på Svenska Mäklarhuset finns ett väl utarbetat koncept och stora fördelar som du kan dra nytta av.

·      Ljusa och nyrenoverade lokaler på Kungsholmstorg

 • 8-10 platser
 • 5 befintliga mäklare
 • 2 konferensrum samt 2 platser/rum med glasväggar
 • Stort arkiv
 • Rullande pipeline med affärer
 • Kedja med större frihet
 • Kungsholmen med Lilla och Stora Essingen
 • Tät kontakt & möten med övriga franchisetagare
 • Support av HK
 • Obligatoriska utbildningar
 • Obligatoriska sammankomster

Vem är du?

Många av våra franchisetagare har arbetat som mäklare, vilket är en bra förutsättning för att just du ska lyckas. Med rätt inställning och erfarenhet behöver du inte vara mäklare för att vara franchisetagare hos oss, men vi har som krav att det ska finnas med en registrerad mäklare i bilden. Du är affärsmässighet och har en tydlig målbild vad du vill åstadkomma. Att bygga upp ett starkt team med goda affärsresultat kräver tid, engagemang och beslutsamhet. Är du rätt person och satsar fullt ut erbjuder Svenska Mäklarhuset dig riktigt bra förutsättningar för att du ska uppnå ett lönsamt och fantastiskt roligt företagande.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Teknisk Säljare
Stockholm  2019-03-31

OEM Electronics är ett gammalt familjeföretag som grundades av två familjer och ägs idag av OEM International som fortfarande har kvar den familjära känslan och de fina grunderna som ett familjeföretag står för såsom gemenskap, humana värderingar och att utvecklas tillsammans. Vi har huvudkontoret i Tranås men har även kontor i Järfälla, Stockholm. 

OEM Electronics marknadsför komponenter och utrustning till elektronik- och apparattillverkare i norra Europa. Under drygt 40 år har vi hjälpt svensk industri att utveckla världsledande produkter. Tillsammans med våra leverantörer, som tillhör de ledande inom sina respektive områden, erbjuder vi ett stort applikationskunnande och ett heltäckande sortiment.

Detta gör att vi kan ge våra kunder rätt komponent och lösning för varje behov samt tillföra kompetens och service på ett effektivt sätt. För att vara specialister och hålla högteknisk kompetens kring våra produkter har vi delat in oss i produktområden. Varje produktområde har sina egna produktspecialister och säljare.
Vi erbjuder ett av marknadens bredaste produktsortiment som kompletteras med kundunika lösningar för att möta våra kunders specifika behov, såväl i kvalitet som i kostnad och prestanda.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en teknisk säljare till vårt kontor i Stockholm

Som teknisk säljare hos oss på OEM Electronics kommer du att få arbeta tillsammans med ett fantastiskt team med fin gruppkemi och en vilja att utvecklas både individuellt och som företag.

För att lyckas i rollen som teknisk säljare ser vi att du har huvudet på skaft och viljan samt drivet att ta de där extra stegen som leder mot framgång. Du kommer att ha ett helhetsansvar för kunden allt ifrån att hitta första kontakten fram till att förvalta dina affärer på ett mästerligt sätt via säljmöten.

Vi tror att du är en person som har det där lilla extra och en säljande tillmötesgående personlighet för att stärka banden mellan företaget och kunderna på ett unikt och härligt sätt med glimten i ögat. För oss handlar det om att hitta rätt person på rätt plats med en tävlingsinriktad inställning så är vi övertygade om att du kommer att lyckas som teknisk säljare hos oss på OEM Electronics. Stort plus i kanten om du har en kärlek och ett intresse till teknik dock inget krav.
 
Vi erbjuder dig 
Att få arbeta tillsammans med ett företag som växer på grund av att vi har som ambition att vara en självklar partner i våra kunders ögon och inge en trygghet om att allting bara ska fungera helt enkelt. Vi erbjuder en möjlighet att se Sverige på ett roligt sätt med övernattningar när du åker ut på dina kundmöten och briljerar. Givetvis anser vi att en god hälsa är viktigt och har friskvårdsbidrag, gemensamma event och en god gruppkemi. Dina arbetsverktyg kommer bestå av bil, dator och telefon som vi givetvis står för och till sist men inte minst, enorma utvecklingsmöjligheter inom företaget

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av OEM Electronics. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag, 08 510 60 651. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Mötesbokare
Stockholm  2019-02-28

Jobway är det Stockholmsbaserade rekryteringsföretaget som har valt att fokusera på den inledande delen av rekryteringsprocessen. Genom search & headhunting finner och attraherar vi kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund.

Mötesbokare Jobway

Scandinavian Internet Group är ett växande och dynamiskt entreprenörsföretag som grundades 2007. Vi driver rekryteringsportalen Jobway och hjälper idag både företag och offentlig sektor med rekrytering via våra unika rekryteringstjänster. Just nu söker vi ytterligare en vass mötesbokare på deltid till vårt härliga gäng. 

Som mötesbokare på innebär det att du kommer boka möten åt dom kundansvarig som sedan genomföra dessa. Du kommer boka in Jobways rekryteringstjänster till företag vi i dagsläget ännu inte har något samarbete med. Målsättningen för dig som mötesbokare är att bygga upp din egen pipe.

Du ansvarar för exempelvis prospektering, mötesbokning, vilket ställer krav på att du har en god förmåga att kommunicera med olika typer av människor. Då vår rekryteringsmodell är attraktiv är den största andelen till att våra kunder återkommande, detta innebär att förtjänstmöjligheterna för dig som mötesbokare är mycket goda. Vi söker dig som vill arbeta med försäljning på längre sikt med mål att bygga långsiktiga kundrelationer och tillsammans med oss skapa fortsatt tillväxt och framgång. 

Om den vi söker: 
- Som vill kunna kombinera arbete och studier 
- Du är skicklig på att kommunicera med olika typer av människor 
- Du är tävlingsinriktad, gärna med idrottsbakgrund 
- Du är driven, ansvarstagande och organiserad i ditt arbete.

Vi erbjuder dig: 

- en möjlighet att sälja en efterfrågad produkt 

- en möjlighet att bli en viktig del i ett ungt och växande företag. 

- en möjlighet att vara med på en utmanande och stimulerande resa 

- ett företag som präglas av entreprenörskap. 

- säljtävlingar med mycket attraktiva priser. 

- Möjligheten att välja bransch/sektor själv 

- Kort uppstartssträcka 

- Lite administration 

- Vidareutbildning/kompetensutveckling 

- Ett starkt rekryteringsteam 

- Interna karriärmöjligheter

Tycker du att det här låter som en rolig arbetsplats? Har du tidigare erfarenheter inom försäljning? Har du dessutom jobbat med B2B? Har du körkort? Perfekt! Då vill vi lära känna dig bättre. Skicka in en ansökan så bokar vi en tid som fungerar för oss båda. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Marcus Jonasson, Försäljningschef, på 073-940 45 40.


En dag som Kundansvarig
Stockholm  2020-04-17

Jobway är det Stockholmsbaserade rekryteringsföretaget som har valt att fokusera på den inledande delen av rekryteringsprocessen. Genom search & headhunting finner och attraherar vi kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund.

 

Kundansvarig

En dag på Jobway…

Du kliver ur hissen och går in på kontoret. Det är måndag morgon och klockan är 07:55. De flesta av dina kollegor är redan på plats och har samlats i köket för veckans gemensamma frukost. Idag är Ida frukostansvarig och hon har dukat upp en fantastisk buffé med nybakat bröd, nybryggt kaffe och tända ljus. Samtalsämnet vid bordet varierar allt ifrån helgens hockeymatcher till veckans utmaningar.

Frukosten är slut och det är dags att sätta igång veckan. Du börjar förbereda dig för dagens första kundmöte. Företaget som du ska besöka är marknadsledande med cirka 35 anställda, och du ska träffa VD:n. Denne berättar att de har ett brinnande rekryteringsbehov, ni diskuterar vilka svårigheter de har med rekrytering idag och du förklarar hur Jobway skulle kunna hjälpa dem med just detta. Ni kommer överens om att du ska skicka en offert och återkoppla under morgondagen.

Förmiddagen har flugit förbi och du känner dig ivrig att sätta igång ditt fortsatta arbete. Klockan är däremot redan 12:00 och det är dags för lunch. Idag väljer du att käka med Jenniefer, Anton och Pontus. Hornstull bjuder på ett brett urval av restauranger men just idag blir det Petters KÄK.

Lunchen är över och du är åter på din plats. Eftermiddagen har du planerat att ägna åt att boka möten till nästa vecka, och du har fyllt din pipe med spännande företag som har potentialen att bli bra och långsiktiga kunder. Du lyckas fånga intresset hos några av beslutsfattarna du kontaktar och lagom till rasten har du tre nya möten i kalendern.

Rasten är slut och du sätter dig ner vid datorn för att läsa det mail som inkommit. Det kommer från en av dina befintliga kunder som precis anställt en person tack vare ett förstklassigt rekryteringsarbete av Mikaela som har varit ansvarig rekryteringskonsult för uppdraget, och som nu vill ha hjälp med ännu en profil. Du ringer upp din kontaktperson och stämmer av det nya samarbetet, sedan plingar du i försäljningsklockan. Du får flera high-five’s och dessutom några extra tusenlappar på lönekontot. Du har en riktigt bra dag med ett hett genomfört möte, tre inbokade och dessutom en nöjd kund som väljer att anlita oss igen! Dagen är däremot inte slut. Nu är det dags för måndagens gemensamma innebandyträning i Liljeholmshallen. Imorgon har du garanterat träningsvärk.

Tycker du att det här låter som en rolig arbetsplats? Har du tidigare erfarenheter inom försäljning? Har du dessutom jobbat med business to business? Perfekt! Då vill vi lära känna dig bättre. Skicka in en ansökan så bokar vi en tid som fungerar för oss båda. Och om innebandy inte är något för dig så har vi garanterat andra aktiviteter som vi tror kan få dig på fall. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Pontus Högman, affärsområdeschef, på 073-681 26 27.