Rekrytering & Headhunting
inom Försäljning & Marknad

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Försäljning & Marknad.

Anlita Jobway Försäljning & Marknad
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

IT-Supporttekniker
Stockholm  2018-06-11

Telefoni handlar idag om att kommunicera när som helst, var som helst och på vilket sätt som helst. Telefonin ska vara anpassad efter hur NI jobbar. Office Development strävar hela tiden efter att ligga i framkant för att kunna bemöta dagens höga krav på samarbeta, arbeta effektivare, spara tid samt arbeta miljövänligare. För att kunna göra detta på bästa sätt är Office Development en heltäckande och operatörsoberoende aktör.

Vår idé är att tillsammans med kunden skräddarsy lösningar som ger största möjliga nytta utifrån verksamhetens förutsättningar. Tar ansvar genom hela processen vilket gör att ni kan fokusera på er verksamhet. Med vår spetskompetens samt erfarenhet inom telefoni kan ni alltid räkna med bästa resultat och service i världsklass.

Vi söker nu en driven IT-Supporttekniker  

Office Development söker nu en driven IT-supporttekniker med minst en gymnasial utbildning, gärna inom IT/Teknik. Vidare ser vi att du har minst ett års arbetslivserfarenhet inom supportyrket, gärna som Teknisk Support. Alternativt har du arbetslivserfarenhet inom kundtjänst eller något annat serviceyrke och ett stort teknikintresse.

För att lyckas i rollen ska du ha:
- Goda kunskaper av applikationer som ingår i MS Office 2010/13/16
- Grundläggande kunskaper inom Nätverk, TCP/IP, WAN/LAN
- Goda kunskaper av att supportera datorer med Windows 7,8,10
- Goda kunskaper av administration i Active Directory, Exchange, Skype
- Goda kunskaper av Windows server / HYPER-V
- Kännedom om ITIL
- Goda kunskaper att supportera PC & MAC
- Goda kunskaper av hårdvara och kringutrustning
- Erfarenhet av ärendehanteringssystem
- Grundläggande kunskaper i Brandväggar/VPN
- Erfarenhet av telefoni är en merit men inget krav

Vi söker dig som med ett starkt kundfokus som tycker om att ge professionell service. Du är lättlärd och kan snabbt sätta dig in i nya system och nya tekniker. Vidare behöver du kunna anpassa dig efter olika kunders behov för att lösa deras problem. Som person är du glad och social och har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du trivs med ett högt tempo och att du kan hantera flera ärenden och processer samtidigt.

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande jobb. Du kommer till ett ungt företag med hög energi och stora utvecklingsmöjligheter. Arbetet är belagd 8-17 på vardagar. Vi erbjuder fina förmåner som friskvård, dator och mobiltelefon. Vår ambition är att växa som företag och fortsätta utvecklas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Office Development med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner, 08-520 01 743. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Webshops-ansvarig
Stockholm  2018-06-18

Telefoni handlar idag om att kommunicera när som helst, var som helst och på vilket sätt som helst. Telefonin ska vara anpassad efter hur NI jobbar. Office Development strävar hela tiden efter att ligga i framkant för att kunna bemöta dagens höga krav på samarbeta, arbeta effektivare, spara tid samt arbeta miljövänligare. För att kunna göra detta på bästa sätt är Office Development en heltäckande och operatörsoberoende aktör.

Vår idé är att tillsammans med kunden skräddarsy lösningar som ger största möjliga nytta utifrån verksamhetens förutsättningar. Tar ansvar genom hela processen vilket gör att ni kan fokusera på er verksamhet. Med vår spetskompetens samt erfarenhet inom telefoni kan ni alltid räkna med bästa resultat och service i världsklass.

Vi växer och söker nu en Webshops-ansvarig

Office Development vill nu utöka med ett nytt affärsområde och söker därför en Webshops-ansvarig. Du kommer få starta upp ett helt nytt affärsområde och sälja in webshopen till företagets befintliga kunder. Du kommer också förvalta webshopen och uppdatera den kontinuerligt med till exempel aktuella kampanjer och prisändringar.

För att lyckas i rollen ska du ha arbetat med webshop tidigare. Som person är du självgående, driftig och har lätt för att samarbeta. Du är en glad person som trivs med att ha kundkontakt och kan arbeta under eget ansvar. Körkort är meriterande.

Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande jobb. Du kommer till ett ungt företag med hög energi och stora utvecklingsmöjligheter. Arbetet är belagd 8-17 på vardagar. Vi erbjuder fina förmåner som friskvård, dator och mobiltelefon. Vår ambition är att växa som företag och fortsätta utvecklas. Detta är fin möjlighet att vara med och starta upp ett helt nytt affärsområde och delta i företagets tillväxt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Office Development med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner, 08-520 01 743 . Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Account Manager
Stockholm  2018-05-06

STAPLES är i grunden ett amerikanskt företag med över 75.000 anställda världen över. För två år sedan förvärvade STAPLES det svenska IT-företaget Connect. Vi finns på tio orter i Sverige och är etablerade i hela norden. STAPLES Connect är en IT-leverantör som tillhandahåller IT-tjänster inom bl.a. print, dokumenthantering och visuell kommunikation. Idag har vi ca 200 anställda och omsätter 300 miljoner kronor per år. Huvudkontoret har vi i Göteborg, där vi är en av dem absolut största inom våra affärsområden. Nu vill vi bli expandera kraftfullt i Stockholm och söker därför dig som vill bli vår nästa;

Account Manager

STAPLES Connect jobbar med fastpristjänster inom IT.  Tjänsten du kommer att sälja heter IT Online och innebär att kunden får en komplett tjänst som har visat sig innebära kostnadsreduktioner upp till 30% för våra kunder. Du hjälper företag att ta del av detta genom att boka in möten och träffa kund ute på fält i högt tempo. Ditt uppdrag är att integrera affärsområdet för att kunna leverera större kundnytta. Du arbetar med små till medelstora företag i Stockholm och arbetet utgår från vårt kontor i Solna Business Park.

Du jobbar idag som säljare inom branschen och har gjort det i minst två år. Tack vare att du har erfarenheter av att sälja IT-tjänster inom print/ dokumenthantering har du en grund att stå på. Som duktig säljare har du säkert redan klurat ut retoriska verktyg för att toppa din försäljning samt lärt dig vad dina kunder efterfrågar. Att växla mellan att lyfta lur och att ta bilen ut på fält för att sälja tycker du är en rolig variation i vardagen. Du använder rösten som primärt arbetsverktyg varför flytande svenska är ett krav. Du transporterar dig med bil varför även B-körkort är ett krav.

Nyttan med ett starkt varumärke och ett världsledande företag i nationell expansionsfas är vad som driver dig vidare i karriären. Hos oss har du en långsiktig karriär framför dig vilket är vad du eftersöker. Att sälj går ut på att hjälpa kunden få upp ögonen för vilka behov de har är någonting du sedan länge listat ut. Du är en relationsskapare med god förmåga att kommunicera och att driva affärer i mål.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba för en väletablerad aktör tillsammans med kollegor som har samma driv och kompetens som du. En kreativ arbetsmiljö med engagerade chefer som hela tiden vill driva teamet längre. Du förses med alla relevanta arbetsverktyg som t.ex. arbetsmobil och dator. Du arbetar efter en förmånlig lönemodell på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du även kollektivavtal och friskvårdsbidrag

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Staples Connect AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten, 08-511 617 45 . Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ledande säljroll på Malta
  2018-05-31

Panlegis Group är en av Europas ledande leverantörer av företagsetablering med tillhörande företagstjänster och är dessutom en registrerad partner till Companies House. Genom vårt team bestående av jurister, advokater och företagsexperter erbjuder vi våra kunder kostnadseffektiva och förmånliga lösningar vid hjälp av planering och upprättande av företagsstrukturer, företagsformer, etableringar och varumärkesskydd. Våra kunder kommer från alla yrkesgrupper och sektorer och består av allt från framgångsrika investerare och företags grundare till småskaliga hantverkare och konsulter.

Tack vare vårt stora nätverk med kontor i Stockholm, London, Barcelona och Malta, registrerar vi över 3.000 företag per år, världen över.

Vi utvecklas ständigt och söker nu en Account manager till vårt senaste projekt.

Som Account Manager hos Panlegis Group kommer du att hjälpa entreprenörer i Skandinavien till bättre företagsstrukturer genom att sälja in våra produkter och tjänster. Vi är störst på bolagsetablering i Norden vilket innebär att du främst kommer att arbeta med inkommande förfrågningar. Du kommer även utveckla nya kundrelationer - där du genom utförliga behovsanalyser sätter dig in i en rådgivande roll och vägleder kunden med din expertis till rätt val av produkt. Vårt senaste projekt är en tilläggstjänst där vi säljer webbutiker till våra kunder. Detta område är för oss nystartat och du kommer att bli en viktig del i uppbyggandet av affärsområdet.

Att det förekommer högt tempo inom säljbranschen är ingen nyhet och du som söker trivs således i en energisk miljö. Du är orädd, resultatinriktad och drivs av att både skapa och utveckla affärsrelationer inom olika branscher.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet inom försäljning eller annan kundnära roll. Vi ser det som meriterande om du haft en ledande roll tidigare då du kommer att vara en nyckelspelare inom affärsområdet webbshop. Men det viktigaste för oss är inte antal år av erfarenhet på din meritlista, utan din vilja att lyckas och lära dig. Vi är väl medvetna om att kunskap och utveckling är det som formar en bra säljare och därför tillhandahåller vi daglig utbildning och individuell coaching så att du når våra förväntningar och mål.

Du kommer till ett litet och dynamiskt säljteam där energinivån och engagemanget alltid är på topp. Nyckeln till vår framgång (och en av anledningarna till att vi kallas för några utav Nordens bästa säljare) ligger i vår starka sammanhållning. För att passa in hos oss har du en stark känsla för teamwork men samtidigt förmågan att arbeta självständigt. Vi förväntar oss stort engagemang och hårt arbete från din sida, i gengäld får du en konkurrenskraftig lön med provision utan tak. Vidare är du en utåtriktad, ödmjuk och jordnära person med ett driv utöver det vanliga.

Vi vet att friska och glada kollegor bidrar till en bra arbetsplats. För att hålla motivationen på topp kantas veckorna av både individuella och gemensamma tävlingar där allt från 100 EUR rätt ner i fickan till en gemensam weekend på närliggande ön GOZO, middag eller en afterwork på en av Maltas alla Beach Clubs står som vinst. Vill du bli en del av ett av nordens bästa säljteam och utvecklas i en internationell miljö som erbjuder 309 soldagar om året? Vill du trygga din framtid genom riktigt bra löneförmåner? Tveka då inte att skicka in din ansökan! Givetvis betalar vi din flygresa ner, ordnar och betalar ditt boende samt hjälper dig med alla de nödvändiga dokumenten du behöver för omlokalisering.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Panlegis med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, 08 520 017 51. Välkommen med din ansökan via länken, urval sker löpande  Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Sälj/inköpskoordinator
Stockholm  2018-05-31

Gewe Promotion är sedan 56 år tillbaka ett familjeföretag inom profil – och presentreklambranschen. Idag är det tredje generationen inom familjen som äger företaget och vi sitter i fina lokaler på Musseronvägen 1A i Huddinge. Här hittar ni även vår yrkesbutik och utställning inom profil och presentartiklar.

Vi växer och söker en sälj/inköpskoordinator

Som sälj/inköpskoordinator kommer du ha en bred roll och vara involverad i de flesta delar av företaget. Du kommer bland annat ansvara för det administrativa kring vår orderhantering samt uppdatera priser och produkter i vår webbshop. Du kommer även att arbeta med bildredigering och textförslag till kunder, agera sälj/inköpsstöd samt täcka upp i vår yrkesbutik vid behov. Du kommer att arbeta nära vår VD Jeanette och delta i kund och leverantörs möten för att få en bra uppfattning av kundens behov samt leverantörernas utbud.

För att trivas i rollen ser vi att du är organiserad och trivs med att ha flera uppgifter igång parallellt. Rollen ställer stora krav på att du är stresstålig och själv kan planera upp din dag för att ta arbetsuppgifterna i mål. Vi lägger stor vikt vid kreativitet då du med tiden kommer att arbeta med designförslag till våra kunder och ta fram produktunderlag efter behov. Vi arbetar i Adobe-programmen och ser grafiska kunskaper är ett krav.

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett väletablerat företag som ständigt utvecklas. Vi är stolta över vår produkt och våra samarbetspartners och arbetar alltid för nöjda och återkommande kunder.

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, 08-520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kalkylator/Konstruktör till Edekyl i Stockholm
Stockholm  2018-05-04

Edekyl & Värme skapades genom att bröderna Robert och Richard Björk förvärvade det anrika Örebroföretaget Edekyl AB. Med brödernas mångåriga erfarenhet från värmepumpsbranschen tillfördes värme så det nya bolagsnamnet blev Edekyl & Värme AB. Med säte i Örebro har verksamheten utökats och omfattar idag även filialer i Stockholm, Västerås, Motala, Norrköping och Linköping. Med 90 anställda är Edekyl & Värme ett av de ledande företagen inom kyla, värme, ventilation, automation och energieffektivisering i Mellansverige.

Vi söker nu en driven och engagerad konstruktionsresurs till vår verksamhet i Stockholm 

Som kalkylator och konstruktör hos oss utför du kalkylarbete i linje med verksamhetens mål och strategiska planer. Kalkylatorn är delaktig under hela anbudsprocessen från förfrågan till färdigt anbud/beställning men också under produktionsfasen som stöd till projektledaren. Tjänsten kräver att du sa konstruera och projektera egna tekniska lösningar och förslag. I rollen ingår även offerering, anbud, bibehålla och vidareutveckla kundrelationer, effektivisera tekniska installationer, ekonomisk uppföljning och utvärdering, projektering & konstruktion, delta i inköpsarbeten. 

* Du bör ha en högskoleutbildning inom VVS, Bygg, Fastighet eller Teknik. 
* Erfarenhet av kalkyl, offert och konstruktionsarbete inom VS & El är krav. 
* Kunskap om leverensbestämmelser 
* Van att arbeta i kalkylprogram 
* Det är meriterande om du har utbildning inom entreprenadjuridik, ekonomi samt praktisk erfarenhet av installation. 
*CAD 

Vi erbjuder dig att vara del i ett familjärt företag där du snabbt känner dig hemma. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet. I vår policy som arbetsgivare ser vi till att du får en trygg, säker och trivsam arbetsplats. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten, tel 08-511 617 45. Din ansökan behandlas konfidentiellt.