Jobway Försäljning & Marknad

Rekrytering & Headhunting
inom Försäljning & Marknad

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Försäljning & Marknad.

Anlita Jobway Försäljning & Marknad
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Fastighetsmäklare
Stockholm  2020-03-26

Det är utanför stadskärnan det nya händer. Här ute startar de nya trenderna inom musik, mat, kultur och design. Och det är här staden växer. På Urban by ESNY vill vi få fler att upptäcka, uppleva och bo i förorten. Vi vill helt enkelt ge alla fantastiska platser utanför stadskärnan den uppmärksamhet de förtjänar. Därför har vi specialiserat oss på bostäder i förorten och vi vill gärna hjälpa både dig som vill sälja en bostad och dig som är sugen på att flytta hit. Vår servicenivå är hög och vår prismodell är smart. Allt för att skapa bästa möjliga affärer.


I takt med att vi expanderar söker vi nu fastighetsmäklare.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och gillar att göra affärer. Du har något års erfarenhet som registrerad mäklare. Initiativförmåga och affärsdriv är viktiga egenskaper. Att bearbeta kunder från tidigare nätverk och samtidigt vara på tårna för att hitta nya är något du drivs av!

Vi lägger stor vikt vid din attityd och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att planera dina egna dagar. Du är positiv och har lätt att skapa goda relationer, både med kunder och kollegor. 

Vi erbjuder dig en roll hos en ledande fastighetsmäklarfirma utan geografiska begränsningar som värdesätter sina kollegor högt. Drivs du av goda utvecklingsmöjligheter och vill ta nästa steg i din mäklarkarriär? Tveka då inte höra av dig!

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Innesäljare
Stockholm  2020-03-26

Anixter är en av världens största leverantörer av kommunikationsprodukter som används för att koppla samman röst-, video-, data- och säkerhetssystem. Anixter är också den ledande leverantören av el- och industrikablar. Dessa produkter i kombination med våra innovativa logistiktjänster reducerar kostnaden för våra kunders verksamhet och säkerställer att de får rätt produkt direkt.

Vi söker nu en innesäljare till vårt kontor i Spånga.

Som innesäljare på Anixter ansvarar du huvudsakligen för att öka och utveckla försäljningen av våra produkter. Du bygger goda relationer med kunder och återförsäljare genom att på ett professionellt sätt erbjuda rätt lösning, produkt och service.

Vi söker dig som har:

-      Erfarenhet av försäljning

-      Tekniskt intresse

-      Datavana

-      Goda kunskaper i engelska

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är driven, resultatinriktad och självgående. Du har ett strategiskt tänk, är övertygande och har lätt för att bygga goda och långsiktiga relationer. Andra egenskaper vi värdesätter är att du är lyhörd, strukturerad och tycker om att göra framsteg.

Vi erbjuder dig en tjänst på ett internationellt företag med starka ägare, goda chanser till utveckling och förmånligt bonus upplägg. Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig!

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.Kundrådgivare
Stockholm  2020-03-14

Jobways kund i Stockholm söker nu en kundrådgivare som kommer sitta i moderna lokaler på Östermalm där du kommer ha ansvar för kundrådgivning, genom inkommande samtal, mejl och chatt, informera samt vägleda kundens medlemmar.  

I rollen som kundrådgivare kommer du att hjälpa kunder med vardagliga försäkringsfrågor samt guida kunderna inom olika fackliga frågor. En stor del av tjänsten ligger i att få våra kunder ska känna att vi lyssnar, välkomnar och omhändertar oavsett frågor. Därför söker vi dig som är lyhörd, serviceorienterad och med en god samarbetsförmåga.

Du har lägst gymnasieutbildning med god datorvana samt kunskaper i Officepaketet. Har du arbetat med liknande uppgifter tidigare är det meriterande.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med stark teamkänsla och god sammanhållning med låg personalomsättning. Denna sammanhållning skapas bland annat genom gemensamma aktiviteter så som luncher, events och upplevelser.

Fortsättningsvis erbjuder vi marknadsmässig lön, kollektivavtal, friskvårdsbidrag på ett välmående, lönsamt och stabilt företag. Är du intresserad av ytterligare arbetsuppgifter och ansvarsområden kan det tillkomma av tillfällig art, främst i projektform.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Amila Dresevic, 076 251 24 92 alternativ amila.dresevic@jobway.se

Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Innesäljare
Stockholm  2020-03-13

GDS Geo Drilling Solutions är sedan flera år en etablerad leverantör i Sverige som erbjuder sina skandinaviska kunder borrutrustning för försäljning och uthyrning. GDS produktportfölj riktar sig främst till områdena grundläggning, tunnel, damm och geoenergi. I portföljen finns bl. a. premiumprodukterna vattendrivna sänkborrhammare, WAI, från DrillKing, kolloidalkvarnar och injekteringspumpar från Colcrete Eurodrill och GDS egenutvecklade högtryckspumpar för vattendriven borrning. GDS marknadsför och säljer även WAI i Europa, Mellanöstern.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en innesäljare med ekonomiskt ansvar

Vi söker en
innesäljare med ekonomiskt ansvar. Du kommer att arbeta med aktiv försäljning till de kunder som ringer in till företaget samt vara ansvarig för uppföljning av kunder. Arbetsuppgifterna fakturabearbetning, dagligt redovisningsarbete, orderhantering samt prishantering.

Du kommer även att fungera som ett stöd till utesäljarna, där du kan komma att skapa specialofferter samt gör eventuella uppföljningar. Huvudparten av arbetet utgår ifrån kontoret men kan ibland innebära direkta kundbesök ute hos kund.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en tidigare erfarenhet av inom försäljning och ekonomi. Ett plus är om du har en ekonomisk utbildning. Vidare bör du ha en god datorvana med kunskaper inom Office. Vi söker dig som älskar att skapa nya relationer, har ett extra öga för siffror med god ordning och struktur. En person som drivs utav ständig utveckling och föredrar en roll som är väldigt varierande.

Vi erbjuder dig en tjänst på ett framgångsrikt bolag med en internationell marknad. Du kommer till ett trevligt och engagerat team som gärna ser att man kommer med nya idéer och bidrar till företagets utveckling Då detta är en ny tjänst har du möjlighet att vara med och utveckla din egen roll. Vi tillgodoser med bland annat laptop, företagstelefon samt milersättning.

Är du Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Geo Drilling Solutions med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, tel. 073 58 11 804. Skicka din ansökan till Oscar.Thiele@jobway.se. Samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt.


Orderplockare
Stockholm  2020-03-13

Engelmanns Sweden AB är en grossist som har valt att nischa sig med ost som huvudprodukt. Vi väljer omsorgsfullt ut ostar efter smak och kvalitet från ett brett europeiskt utbud och presenterar dessa på den svenska marknaden.
Engelmanns är ett snabbt växande företag som har sin verksamhet i Kungsängen. För närvarande är vi ca 30 anställda med säljare, lagermedarbetare och administrativ personal. Vi har ett välfungerande samarbete över alla avdelningar och en tajt teamkänsla inom företaget. Engelmanns största kunder finner du inom dagligvaruhandeln.

I takt med att företaget växer söker vi nu efter två orderplockare/merchandiser.

Som orderplockare blir du en del av vårt team som håller till ute på fältet. Du kommer att ansvara för ett flertal butiker i Storstockholm. Du kommer inleda veckorna med att ta emot beställningar för att sedan se till att dina butiker är väl påfyllda och håller en hög visuell nivå. En roll som innefattar god planering, högt tempo och ett öga för detaljer.Du kommer aktivt att arbeta med säljaren i ditt område för ständig uppföljning och utveckling.

För att lyckas i denna roll

·      Har några års erfarenhet av försäljning och orderplock i dagligvarubranschen.

·     Självklart är du ostintresserad och har du tidigare även arbetat med delikatesser och/eller butikskommunikation är det meriterande.

·      Du har en stark inre drivkraft och vill stärka vårt varumärke på marknaden.

·      Innehar B-körkort

·      God serviceförmåga

Vi erbjuder dig En flexibel arbetsplats där du utgår hemifrån och planerar dina egna veckor. Du får alla nödvändiga verktyg i såsom bil, mobiltelefon, dator och surfplatta. Vill du komma till en arbetsplats där du får mycket frihet under ansvar och vara med och utveckla marknaden då ska du välja Engelmanns.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 08 - 511 617 41 och Oscar.Thiele@jobway.se Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Innesäljare
Stockholm  2020-03-13

Engelmanns Sweden AB är en grossist som har valt att nischa sig med ost som huvudprodukt. Vi väljer omsorgsfullt ut ostar efter smak och kvalitet från ett brett europeiskt utbud och presenterar dessa på den svenska marknaden.
Engelmanns är ett snabbt växande företag som har sin verksamhet i Kungsängen. För närvarande är vi ca 30 anställda med säljare, lagermedarbetare och administrativ personal. Vi har ett välfungerande samarbete över alla avdelningar och en tajt teamkänsla inom företaget. Engelmanns största kunder finner du inom dagligvaruhandeln.

Engelmanns söker en innesäljares till Stockholm.

Vi söker dig som har jobbat ett par år som innesäljare alternativt har god erfarenhet från någon form utav försäljning inom livsmedelsbranschen. Datorvana ifrån Officepaketet samt svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har ett intresse av mat/ostar, är väldigt noggrann i ditt dagliga arbete för att tidseffektivisera din dag. Vi ser att du har ett härligt driv och strävar efter att ständigt skapa nya kundrelationer.

Arbetsuppgifter i ditt dagliga arbete

·      Stötta med enklare administrativa uppgifter.

·      Uppföljning av nuvarande kundnätverk.

·      Nykundsbearbetning

·      Ordermottagning

·      Beställning av produkter och tjänster

·      Nära kontakt med fältsäljare

Vi erbjuder dig en flexibel arbetsplats och där du planerar dina veckor. Du får alla nödvändiga verktyg i såsom mobiltelefon och dator. Vill du komma till en arbetsplats där du får mycket frihet under ansvar och vara med och utveckla marknaden då ska du välja Engelmanns.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 08 - 511 617 41 och Oscar.Thiele@jobway.se Din ansökan behandlas konfidentiellt.