Jobway Ekonomi | Tillsatta tjänster

Tillsatta tjänster

Jr.Marknadsansvarig
Stockholm

Engelmanns Sweden AB är en grossist som har valt att nischa sig med ost som huvudprodukt. Vi väljer omsorgsfullt ut ostar efter smak och kvalitet från ett brett europeiskt utbud och presenterar dessa på den svenska marknaden.
Engelmanns är ett snabbt växande företag som har sin verksamhet i Kungsängen. För närvarande är vi ca 30 anställda med säljare, lagermedarbetare och administrativ personal. Vi har ett välfungerande samarbete över alla avdelningar och en tajt teamkänsla inom företaget. Engelmanns största kunder finner du inom dagligvaruhandeln.

I takt med att vi växer söker vi efter en marknadsansvarig till vårt team.Som marknadsansvarig kommer du att arbeta i våra projekt och vara ansvarig för bland annat företagspresentationer, sociala medier och vara en viktig spelpjäs i utvecklingen utav företagets marknadsavdelning. Att komma med nya idéer och strategier är något som välkomnas i denna roll. Att driva och analysera kampanjer kommer vara en del utav din vardag. För rätt person finns det möjlighet att utvecklas inom företaget och få mer ansvar.

Vi söker dig som har en erfarenhet utav tryckproduktion och formgivning. En person som inte är rädd för att ta i och gärna vågar tänka utanför boxen. Här får du vara med hela vägen från start till mål, du kommer att arbeta nära dina chefer och bolla tankar och idéer. En driftig person som är duktig på att uttrycka sig i skrift och kunna sätta den extra touchen som gör skillnad i rätt riktning. Vi erbjuder dig ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande. Du kommer att få en variationsrik vardag och delta i häftiga projekt. Vi har en stor gemenskap och arbetar mellan avdelningarna. Vi som arbetar hos Engelmanns tycker om att ha roligt på och efter arbetstid och gör aktiviteter utanför jobbet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, tel 08- 511 617 41. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ekonomiassistent / Backoffice till Happy Boss
Stockholm

Happy Boss är ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör mycket roliga aktiviteter ihop. Vi har skapat något vi kallar Living Happy Boss som innebär att vi har roligt under arbetsdagarna, men även utanför arbetstid. Varje medarbetare är unik och vi försöker se till att alla trivs och utvecklas. Exempel på aktiviteter vi gör ihop är resor, seglingar, fotboll, öl- och champagneprovningar och golftävlingar.

Förra året omsatte Happy Boss ca 72 miljoner och i år ska vi omsätta 85 miljoner, när vi lyckas med det åker hela företaget på en resa för att fira. Vi har även lagt en ny tvåårsplan och i den ligger målet att nå 100 miljoner i omsättning. För att nå detta behöver vi ha rätt medarbetare med rätt attityd och inställning, och då vi anser att personalen är det viktigaste vi har ser vi hela tiden till att utveckla våra medarbetares humankapital.

När du börjar på Happy Boss kommer du att få en tydlig karriärsplan som sträcker sig tre år framåt, där du ser hur din utveckling på Happy Boss kommer att se ut. Happy Boss har blivit tilldelade flertalet utmärkelser sedan starten för 8 år sen, de har exempelvis blivit DI Gasell samt nominerade till Entrepeneur of the Year. Happy boss hjälper företag att hitta den bästa lösningen inom IT, dokumenthantering, telefonilösningar, konferensteknik, facilitylösningar som kaffe- och vattenmaskiner och lokalvård. De erbjuder även bemanning samt profil- och presentreklam.

Vi söker nu en Ekonomiassistent/Backoffice till vårt kontor i Solna.

Du kommer att jobba i vår Backofficegrupp med 4 personer bestående av Ekonomiansvarig, Ekonomiassistent, Säljadministratör och Serviceadministratör.

I rollen som ekonomiassistent hos oss kommer du att ha en bred roll innefattande många av Backoffice och ekonomiarbetets olika delar. Du kommer till exempel att ansvara för bolagets utgående fakturor, inkommande fakturor och attestflödet.

Avdelningen är uppbyggd för att kunna avlasta varandra vid toppar och dalar så du får inte vara rädd för att ta i lite extra och gå utanför din trygghetszon.
Arbetet sker i Officeprogrammen samt våra program Winserv och Visma Administration.
Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med datorer och har erfarenhet av registrering, fakturering eller liknande.
Excel kunskaper är extra meriterande. Telefonvana är meriterande men inget krav, viktigast är att du gillar administration och trivs med att ha ordning och reda omkring dig.

Du ska ha fullständig gymnasial utbildning och behärska svenska och engelska flytande i så väl tal som skrift. Som person bör du vara ansvarstagande och serviceinriktad. Du ska ha ett helhetstänk som gör att du lätt ser vad som bör göras och på vilket sätt det ska göras. Stresstålighet och flexibilitet är mycket viktigt att du besitter. Du ska var social, noggrann, tycka om siffror och trivas att arbeta i ett högt tempo.

Du ska utstråla energi och glädje eftersom du kommer att ha kontakt med kunder.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Happy Boss med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Nathalie Johansson på telefonnummer 08 520 017 56 eller nathalie.johansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Inköpare
Stockholm

År 1964 startade Göran Andersson Debe Pumpar. Han var före sin tid genom att arbeta nära brunnsborrare för att ta reda på vilka produkter som verkligen fungerade i deras dagliga arbete. Debe Pumpar etablerades snabbt som en innovativ tillverkare och utvecklare.

På Debe Pumpar är vi ett härligt gäng på 60 personer som arbetar för att förse kunden med rätt produkter och snabba leveranser. Vårt ledord PRESTIGELÖSHET genomsyrar vår verksamhet och vi hjälps åt när och där det behövs.

Vi växer och söker nu en inköpare till vårt team!

Som inköpare hos oss kommer du att arbeta i vårt affärssystem Pyramid. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär bland annat orderhantering, kontakt med leverantörer och priskontroll. Då många av våra leverantörer pratar engelska har vi som krav att man talar och skriver flytande både på svenska och engelska.

För att trivas i rollen är du strukturerad och service minded. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig en bred och ansvarsfull roll i ett växande företag. Utvecklingsmöjligheterna är många och vi värnar om en familjär stämning på företaget. Vi har ett bra förmånspaket och en bra lönebild.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Debe Flow Group med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Joakim Rosenberg tel 070 415 66 01, joakim.rosenberg@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Ekonomiassistent
Stockholm

Ventilationsföretaget Metag grundades 1975 och drivs fortfarande med stort engagemang. Vi utvecklar kontinuerligt både verksamheten och produkterna. Vi vet att god service och hög kvalitet är våra viktigaste tillgångar. Några av våra kunder har varit kvar i mer än 30 år.

De flesta kunderna finns i Stockholm men vi åker ut på uppdrag i hela Sverige. Under årens lopp har vi dessutom haft ett flertal projekt i andra världsdelar, där kraven på ventilationsanläggningarna varit höga och lockat oss att utveckla nya lösningar. Vi vet bland mycket annat hur man värmer arktisk luft och kyler ökenluft på bästa sätt.

Vi expander och söker därför efter en strukturerad och hjälpsam ekonomiassistent/administratör med god organisationsförmåga.

Från kontoret i Tyresö kommer du som ekonomiassistent ha en variationsrik och administrativ roll. Du kommer arbeta med enklare ekonomifunktioner så som bokföring, fakturering, registrering av kunder samt reskontraarbete. Det förekommer även andra typer av administrativa uppgifter som t.ex. offerthantering, avlastning åt projektledare och dokumenthantering.

För att lyckas i rollen tror vi att du är strukturerad med ett gott ordningssinne. Gillar du att komma med egna, kreativa förbättringsförslag hur processer och rutiner kan effektiveras är det ett stort plus.

Du har gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning och med allmänt god datorvana samt grundläggande kunskaper i Officepaketet. Har du arbetat med liknande uppgifter tidigare är det meriterande.

Vi erbjuder dig en variationsrik roll på ett lönsamt och välmående företag i expansion med hög personaltrivsel. Fortsättningsvis erbjuder vi marknadsmässig lön, kollektivavtal och en arbetsplats med ett öppet arbetsklimat.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kontorskoordinator
Stockholm

XYZDP skapar miljöer med genomtänkt design och funktion där människan och hållbarhet står i fokus. Vi är ett företag som älskar att ha roligt och att utvecklas, det är vår väg till framgång.

Vi på XYZDP består av projektledare, arkitekter och ingenjörer som alla på sitt sätt bidrar till att uppsatta mål nås. Vi har en bred och samlad erfarenhet för utveckling och implementering av koncept inom retail, där bland annat Audi och Mercedes-Benz tillhör våra kunder. Utöver retail arbetar vi också med bostäder.

Tydliga roller och ansvar inom projektgruppen är viktiga ingredienser för ett lyckat projekt och nu söker vi en handläggande arkitekt till vårt härliga gäng!

 Tydliga roller och ansvar inom projektgruppen är viktiga ingredienser för ett lyckat projekt och nu söker vi en koordinator till vårt härliga gäng!

Koordinator

Som koordinator hos oss kommer du får en varierande och spännande roll där ingen dag är den andra lik. Denna tjänst passar perfekt för dig som studerar eller söker en deltidstjänst på cirka 30-50%, tjänsten är ett vikariat på ungefär ett år.

Denna roll kommer ge dig en spännande inblick i arkitektyrket och du kommer vara involverar i våra projekt. Du kommer bland annat få koordinera ändringar och uppdateringar av ritningar, ansvara för viss kundkontakt och hjälpa till på kontoret.

För att trivas i denna roll är du driven, organiserad och nyfiken. Denna roll kräver mycket eget ansvar och en vana för att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Det är viktigt att du kan prioritera och vill hjälpa till där det behövs.

Vi erbjuder dig en varierande och utvecklande roll på en rolig arbetsplats med spännande projekt. Vi som jobbar här trivs ihop och brukar då och då ses på en AW eller hitta på någon rolig aktivitet efter jobbet.

Känner du att detta skulle kunna vara något för dig? Bra! Tveka då inte att höra av dig.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar XYZDP med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Madeleine Axner tel. 08-520 017 43 eller madeleine.axner@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Redovisningsekonom
Stockholm

Nordisk VVS grundades år 2000 och har sakta men säkert vuxit till ca 30 medarbetare idag. Kontoret ligger i Hägersten. Vi arbetar med all typ av traditionell VVS mot företagskunder. Alla har vi samma inställning – vi tar ett helhetsansvar för vårt arbete och ser till att det blir ett smidigt projekt för alla inblandade.
Vi kan hjälpa företag vid bland annat lokalanpassningar, stambyten, sjukhus och nyproduktion av lägenheter. Våra montörer har lång erfarenhet av VVS-projekt och är vana vid att följa projekten från början till slut.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Redovisningsekonom till vårt kontor i Hägersten

Som redovisningsekonom hos oss arbetar du inom ett flertal områden – exempel på sådana är avstämning av konton, fakturering, bokföring, momsredovisning, skatteredovisning, bokslutsprocesser, införande och verifiering av effektiva arbetsrutiner och processer inom redovisningsekonomi, proaktivt arbete med externa revisorer med mera. Som redovisningsekonom kommer du att åtnjuta stort förtroende i företaget och ha kontinuerliga kontakter på flera nivåer. Du rapporterar till VD samt är en del i ledningsgruppen. Idag jobbar vi med löner i HOGIA och bokföring i SCROLLAN. Det finns planer att byta system till någon större leverantör ex WISMA, det får du gärna vara med att påverka. I den administrativa delen ingår att hantera löner, personaladministration samt ansvara för kontoret.

För att lyckas i rollen har du tidigare bakgrund och några års erfarenhet av en liknande roll.

Som person är du positiv, arbetsam, engagerad och ha lätt att samarbeta med människor. Då det finns ett repetitivt inslag i arbetet bör man även trivas med en roll som innefattar detta.

Vi erbjuder en varierande och utvecklande roll i ett dynamiskt företag som har en kraftig tillväxt och som sjuder av nybyggaranda där du i denna roll blir en viktig kugge som kommer att kunna påverka hur utvecklingen fortskrider. Andra förmåner är friskvård, tjänstepension och delaktighet i ett bonussystem. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Nordisk VVS med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01 . Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Redovisningskonsult
Stockholm

Bergmyntans Redovisning är en auktoriserad redovisningsbyrå som erbjuder redovisningstjänster och ekonomisk rådgivning åt mindre samt medelstora företag - med största vikt på bokföring, bokslut, deklaration och rådgivning. Vi arbetar även med andra delar av administration såsom in- och utbetalningar, löner och fakturering. Företaget hjälper även nya organisationer att komma igång med sin verksamhet, oavsett företagsform. Bergmyntans Redovisning grundades 2002 och har idag fem anställda på kontoret i Bro utanför Stockholm. Vi söker nu en:

Redovisningskonsult

I rollen som redovisningskonsult kommer du arbeta som konsult med olika uppdrag för våra kunder. Uppdragsgivarna innefattar mindre till medelstora företag i Norrort. Arbetet sker med utgångspunkt från kontoret med dina kollegor i Bro men kan stundtals innefatta arbete ute hos kund.

För att lyckas i rollenser vi att du arbetat som Redovisningskonsult i minst 4-5år. Du har goda kunskaper inom löpande bokföring, bokslut, avstämningsarbete, månatliga rapporter, moms, löner och deklarationsarbete. Vidare bör du ha ett naturligt driv och en konsultmässig profil. Det vill säga att du kan behärska eget kundansvar, har en god social förmåga och lätt för samarbete. Flytande svenska i tal och skrift samt körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete på en byrå med trevliga kollegor. Nya idéer uppskattas och arbetsuppgifterna sker med frihet under ansvar. Hos oss får du även möjligheten att vidareutvecklas i din roll. Vi har försäkringar, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Utöver det ser vi till att hålla en bra sammanhållning i gruppen i form av middagar och andra aktiviteter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone på tel. 08-520 017 45. Skicka in din ansökan idag via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt! 

Redovisningskonsult
Stockholm

Elit är ett företag som representerar ett brett spektrum av tillverkare och partners inom tryck, temperatur, fastsättning och bänksystem. Några är världsledande och kända, andra relativt små men ytterst specialiserade inom sin nisch. Gemensamt för dem alla är att de valt Elit som samarbetspartner för att representera deras produkter för svensk industri. Vi verkar i hela Sverige med engagerade och tekniskt kunniga regionansvariga säljare. Vårt kontor är beläget i Täby, norra Stockholm med försäljningskontor i Göteborg och Malmö.

Vi växer och söker nu en redovisningskonsult på 50%

Vi söker en kompetent medarbetare som kan utveckla och säkerställa våra administrativa rutiner.

Arbetsuppgifterna innefattar huvudsakligen:

 • Löpande bokföring med avstämningar
 • In- och utbetalningsunderlag till bank
 • Följa upp förfallna kundfordringar
 • Ha kontroll på kassaflöden och olika valutor
 • Valutaväxlingar
 • Löner
 • Moms och intrastat
 • Vara behjälplig vid budgetarbete
 • Månad och årsbokslut
 • Fakturahantering
 • Ordermottagning   
 • Diverse löpande uppgifter

För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet inom ekonomi som ansvarig eller assistent. Vidare tror vi att du har goda grundläggande IT-kunskaper och du bör även hantera det engelska språket. Detta eftersom vi har en hel del internationella leverantörer.

Detta är en spännande position i ett väletablerat företag, där det finns utrymme för utveckling både professionellt och på ett personligt plan. Den person som kommer in har stora möjligheter att påverka och skapa goda rutiner. Därför är det viktigt att du är en initiativrik och framåtgående person som kan komma med egna förslag och idéer. Att man kommer in med en ödmjuk inställning i kombination med att vara självgående är egenskaper som värderas högt.

Vi erbjuder: förutomfriskvård, pension och individuell lönesättning även ett bonussystem. Du kommer att komma in ett företag där beslutsvägarna är korta och möjligheterna att få påverka processer och rutiner är stora. Vidare kan du själva bestämma när och till viss del vart du vill arbeta i form av bland annat flexibla arbetstider.

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Johanna Nordin, Tel 08-511 61 746. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Marknadsassistent
Stockholm

Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 och är en stiftelse med syfte att bedriva teknisk utbildning. Vi har därmed inget vinstintresse utan kan helt fokusera på att bedriva utbildning med hög kvalitet.
Våra utbildningar är framtagna efter arbetsmarknadens behov. Samarbetet med branschen är därför en viktig del i vår verksamhet. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet.

Vi söker dig som vill arbeta deltid som Marknadsassistent under våren.

Om rollen:
I rollen som Marknadsassistent kommer du att arbeta nära marknadsansvarig och ha kontakt med både studerande, kursledare och samarbetsföretag i vår verksamhet. Du kommer att arbeta med våra sociala medier och skapa innehåll och material i form av t.ex. intervjuer, videos, bildmaterial och annonser. Du kommer få göra annonser i Google AdWords samt skapa nyhetsmail och arbeta med våra digitala kampanjer. Några exempel på kommande arbetsuppgifter är:

 •  Ta fram kampanjmaterial. 
 •  Intervjua studerande samt kursledare. 
 •  Skapa digital marknadsföring. 
 •  Se över och följa upp kampanjer via webbstatistik och insikter. 


Om dig:
Vi söker dig som studerar marknadsföring, media och kommunikation. Vi ser att du har studerat minst ett år för att ha den erfarenhet som krävs för att kliva in i rollen som marknadsassistent. Är du en driven, kreativ och analytisk person som gärna kommer med egna idéer då passar denna tjänst in som handen i handsken på dig. Har du arbetat deltid eller praktiserat med likande arbetsuppgifter är detta självklart meriterande.

Hos oss erbjuds du en bred och varierande projektanställning. I den här rollen får du chansen att bidra till våra studerandes framtida karriärer och teknikbranschens framtida kompetensförsörjning. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet. Är du positiv, serviceinriktad och trivs i en roll med många olika arbetsuppgifter så kommer vi att trivas tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tfn 08 511 617 41. Välkommen med din ansökan via länken. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Redovisningskonsult
Stockholm

Binette Redovisning AB är en modern redovisningsbyrå med kontor nära tunnelbanan vid Hornstull. Vi är elva konsulter på byrån i dagsläget men behöver bli fler.
Vi använder en standardiserad och kvalitetssäkrad arbetsmetodik som tillsammans med bokföringsrapporterna och våra goda råd höjer våra kunders effektivitet och lönsamhet. Idag arbetar vi integrerat tillsammans med våra kunder med onlinebaserade program som underlättar företagets arbete och frigör tid för andra arbetsuppgifter.

.

Ekonomiassistent
Stockholm

Tarber AB levererar smak, textur och rökprodukter till livsmedelsindustrin i Sverige och Danmark. Företaget har mer än 30 års specialistkunskap och erfarenhet från tillagning, smaksättning och rökning med regenererade rökmoln. Företaget har byggt upp ett nätverk av leverantörer som var och en är världsledande på sin specialitet och har en gedigen kunskap om livsmedel, tillverkningsteknik och utrustning inom branschen.


Nu söker Tarber AB en person inom ekonomi och administration.


Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från ekonomi samt administrativt arbete, som är självgående och har en god initiativförmåga. Vi ser att du har tidigare yrkeserfarenhet av primärt redovisning och löpande bokföring. Du har en administrativ ådra och trivs med att ha många bollar i luften, har ett gott ordningssinne, en god datorvana och är samtidigt inte främmande för att lära sig nya saker. Du har vidare goda kunskaper i svenska och engelska i tal som skrift.

Som anställd på Tarber kommer dina arbetsuppgifter att vara platsförlagda till företagets kontor i Täby, Stockholm. Du kommer inom ekonomi att sköta redovisning, löpande bokföring, avstämningar och rapportera skatter bland annat, där många av uppgifterna är kopplade till affärssystemet Pyramid. Du kommer vidare att sköta administrativa uppgifter som registrering och orderhantering. Tjänsten avser en halvtidstjänst om femtio procent med möjlighet till flexibla arbetstider.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ekonomiadministratör
Stockholm

Vi är ett av Sveriges ledande och äldsta företag när det gäller renovering av murade och putsade fasader. Nyproduktion är idag en ganska liten del av vår verksamhet. Vår inriktning är framför allt fasadrenoveringar och då med tonvikt på äldre hus. Där kommer våra erfarna medarbetare, ett 20-tal murare alla med yrkesbevis väl till sin rätt. Med stor respekt för gamla beprövade kunskaper och med företrädesvis mineraliska naturmaterial arbetar vi för att återge alternativt bevara fastigheters putsade fasader. Till det kommer vårt väl inarbetade kontaktnät med hantverkare och specialister av olika slag, som gör att vi kan åta oss alla typer av renoveringar. Med en av Sveriges äldsta och längsta referenslistor följer att vi kan åta oss mycket komplexa och krävande renoveringsarbeten.

Vi expanderar och söker nu en

Ekonomiadministratör till vårt kontor på Lilla Essingen

Som ekonomiadministratör kommer du att ha en centralroll i vår verksamhet. Du kommer att ha fullt ansvar för ekonomin, som berör allt från bokföring och fakturering till löner. Vidare kommer du att jobba nära vår verksamhet vilket innebär att du har god kontroll över våra projekt, du kommer att kolla på nya jobb och lägga kalkyler.  

För att lyckas i rollen har du en ekonomiutbildning alt. relevant arbetslivserfarenhet. Vi tror att du jobbat i en liknande roll tidigare där du arbetat självständigt och drivit egna projekt. Då många av våra dokument är på svenska är det viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Som person är du kommunikativ, noggrann och engagerad. Du har ett öga för nya lösningar både, arbetsmässigt som utformning av kontoret.

Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och utveckla Sveriges äldsta företag av murade och putsade fasader. Du kommer att få ta del av kulturhistoriska projekt hos ett företag som ser personalen som sin viktigaste resurs.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, Tel 08-511 617 43. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Business Controller
Stockholm

Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för samhällets livsviktiga infrastruktur och nätverk inom el och telekom, det vi kallar infranet. På det sättet verkar vi i kärnan av ett mer hållbart samhälle. Eltel är en leverantör av tekniska tjänster till Infranet-industrin, som spänner över Eltel Groups tre affärssegment: Power, Communication och Transport & Security.

 

 

Eltel fortsätter att förstärka sitt team inom Rail och Road- verksamheten och söker nu en

Analytisk och Engagerad Business Controller

I rollen som controller kommer du att arbeta nära verksamheten i en process- och projektstödjande roll. Du kommer att utveckla en effektiv verksamhetsstyrning avseende systemstöd och rutiner samt att förädla vår ekonomiska modell och uppföljning i syfte att stödja lönsamhetstänkandet inom affärsområdet.

Arbetsuppgifterna berör främst samordning, analys och rapportering av verksamhet i flera dimensioner inklusive nyckeltalsanalyser. Vidare driver och utvecklar du affärsområdets budget- och prognosprocess och rapportering av resultat- och balansräkning samt cash flow.

Du kommer att stötta ledning och projektledare med budget/prognos, rapportering och uppföljning samt analyserar KPI:er för att identifiera framtida utmaningar, möjligheter och risker.

Vi söker dig som har akademisk examen i företagsekonomi, industriell ekonomi eller datavetenskap och med minst fem års erfarenhet av verksamhets- och analysarbete. Vidare har du erfarenhet från projektstyrd verksamhet och entreprenader. Vi ser att du har avancerad förmåga att bygga datamodeller och utföra analyser med kalkylprogram och presentationsprogram samt skapa lättförstådda rapporter.

Vi förutsätter att du har en stark förståelse av finansiella nyckeltal och goda redovisningskunskaper. Avancerade kunskaper i större affärssystem, BI-verktyg och Excel är en grundförutsättning samt viss kunskap i SQL och Visual Basic. Meriterande med kunskap i QlikView.

För att lyckas i rollen har du en god förmåga att förstå flöden och helhet i affärssystem. Det är viktigt att du är engagerad och ansvarstagande, har en målinriktad och proaktiv inställning till ditt arbete. Du är en affärsinriktad relationsbyggare och stark problemlösare. Denna roll kräver att du behärskar flytande engelska och svenska i tal och skrift.


Vi erbjuder en tjänst med stor frihet och delaktighet i ett internationellt börsnoterat företag med god tillväxt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck , Tel 08 - 511 617 43.