Jobway Ekonomi | Pågående uppdrag

Sök bland pågående uppdrag


Dölj filter
Mäklare
Stockholm  2021-08-06

Vår bobutik i Nacka växer och blir fler! Vi sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler på central adress i Sickla köpkvarter, och nu söker vi dig som vill bli en del av vår framgångssaga!
Bobutiken i Nacka präglas av gemenskap, trivsel och en positiv anda. Vi strävar mot höga mål och varar hårt arbete med skratt tillsammans.

I takt med att vi växer söker vi nu en fastighetsmäklare

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och gillar att göra affärer! Du kanske är i början av din mäklarkarriär eller har några års erfarenhet av mäklaryrket. Teamkänsla, affärsdriv och långsiktighet är viktiga egenskaper. Att bearbeta kunder från befintligt nätverk samtidigt vara på tårna för att hitta nya är något du drivs av!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är noggrann, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att planera dina egna dagar och jobba mot mål för att fortsätta utvecklas. Du har en positiv attityd och har lätt att skapa goda relationer, både med kunder och kollegor. 

Vi erbjuder dig en anställning hos en väletablerad fastighetsmäklarfirma, erfaret ledarskap med tydlig struktur där alla strävar mot samma mål. Vi är marknadsledande i vår försäljningsarea och har som ständig målbild att bibehålla den positionen. 20 procent på topp 30-listan på Svensk Fast består utav mäklare från Svensk Fast Nacka.

Välkommen till ett spännande arbete i en fartfylld miljö där du får möjlighet att utvecklas i din roll och bli en del utav Nackas ledande mäklarbyrå.

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele, Oscar.Thiele@Jobway.se eller 073- 58 11 804. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kalkyaltor
Stockholm  2021-08-06

Är du på jakt efter en ny utmaning som kalkylator samt söker en varierande roll? I rollen som kalkylator på Butler Bygg & Entreprenad arbetar du brett och variationsrikt. Är du utöver det en person som drivs av kontinuerlig utveckling i din karriär samt trivs med stort eget ansvar, då är denna möjlighet helt rätt för dig. Läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag!

Rollen innefattar:

·     Räkna på jobb till våra entreprenader.

.    Säkra upp jobb på ett kostnadsmedvetet sätt.

.    Aktivt se lösningar som gynnar projektet och företaget.

.    Anbud, analyser och materialinköp.

Du erbjuds:    

·     En roll där du får möjlighet att arbeta variationsrikt samt en del av ett härligt gäng.

.     Plats i ett företag där du får mycket frihet och driva dina idéer framåt.

.    Kompetensrik arbetsplats med närhet till samtliga roller.

.    Vara med och växa tillsammans med företaget på en spännande resa.

Vi söker dig som:

·     Har några års erfarenhet som kalkylator.

.     Bekväm med mark och tillståndsfrågor.

.    Har god materialkännedom.

.    Kostnadsmedveten och drivs av ständig utveckling.

Som person är du:

·     Driven och har öga för detaljer i dina arbeten.

·     Lagspelare som kan jobba över gränserna

.     Lösningsorienterad som vågar ta för sig och testa nya vägar.      

.     Starkt driv och beslutsam.

Om företaget:

Butler Bygg & Entreprenads projekt består till största delen av byggnation av fastigheter och bostäder mot privata aktörer men även i egen regi. Vi har all kompetens under samma tak vilket gör att vi kan agera snabbt och effektivt och det skapar förutsättningar att erbjuda attraktiva helhetslösningar.

Butler Bygg & Entreprenad ingår i koncernen Butler Gruppen där affärsidén i grunden har varit att erbjuda helhetslösningar för de tjänster och produkter som efterfrågas inom hotell, restaurang & café. Det som gör verksamheten stark är att vi har en egen byggorganisation med allt från projekt- och arbetsledare till snickare, elektriker och rörmokare. Dessutom har Butler egna arbetsmiljösamordnare, byggingenjörer, inredningsarkitekter & storköksspecialister. Alla dessa delar gör att Butler har stenkoll på tidplan och budget och kunna tillsätta rätt resurser imponerande snabbt.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att sicka in din ansökan med ditt CV!
I denna rekrytering samarbetar Butler Construction med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mejl Oscar.Thiele@jobway.se. eller 073-581 18 04. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.Kontorskoordinator
Göteborg  2021-08-31

Letar du efter en ansvarsfull och variationsrik tjänst i en idyllisk skärgårdsmiljö på ett välmående familjeföretag? Är du en självgående kontorskoordinator som söker en bredare roll där du får inflytande på verksamheten? Då bör du läsa vidare! Kössö Bygg fortsätter expandera och söker dig som vill bli vår nya

Kontorskoordinator med utökat ansvarI tjänsten som kontorskoordinator utgår du antingen från huvudkontoret på Saltön i Göteborgs södra skärgård (färjan tar 9 minuter till arbetsplatsen) alternativt hemifrån. Arbetsuppgifterna är mycket varierande och förutom traditionell bokföring, fakturahantering och tidrapportering ansvarar du även för bolagets sociala medier, kostnadskontroll samt avlastar VD & ekonomiansvarige.

Då du kommer ha en central roll med många olika kontaktytor behöver du vara strukturerad med ett gott ordningssinne. Vi ser gärna att du motiveras av att påverka din omgivning och jobba med affärsutveckling.

Kössö Bygg erbjuder dig:

·      En unik arbetsmiljö med närhet till hav och natur

·      En roll i ett solitt och familjärt företag med låg personalomsättning

·      En arbetsgivare som värnar om sina medarbetare genom teamaktiviteter, sjukvårdsförsäkring och goda arbetsvillkor.

Vi söker dig som:

·      Har såväl bokförings- som god datorvana

·      Har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet

·      Är flytande svenska i tal och skrift

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Kössö Bygg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40.

Om företaget:

Kössö Bygg är ett familjeföretag med 22 anställda som varit verksamma sedan 1995 och registrerade som aktiebolag sedan 1997. Sätet är i Göteborgs södra skärgård och verksamhetsområde i Göteborg med omnejd. Företagets ledord kvalitet, kompetens, kunskap står för att man ska utföra ett bra arbete på ett säkert och professionellt sätt. Målet är att kunden ska vara lika nöjd med Kössös arbete även efter 10 år.

Kössös hjälper kunden genom hela processen, från början till slut och finns till hands vid alla val stora som små. Kössös hjälper till att förverkliga drömmar och visioner vare sig det handlar om ett nytt hus, renovering, markarbete eller en vacker trädgård. Projekten de utför är oftast på total/generalentreprenad d.v.s. att man ansvarar för elektriker, målare, plåtslagare och övriga professioner som behövs för att driva bygget framåt.


Serviceavtalskoordinator
Stockholm  2021-08-24

Gillar du kundservice och vara spindel i nätet? Är du en fena på att ha många bollar i luften och är snabb på tangenterna. Vill du arbeta på en arbetsplats med engagerade och stolta medarbetare? Då kan du vara J Bils nya serviceavtalskoordinator.

Rollen:

I rollen som serviceavtalskoordinator kommer du att arbeta med hanteringen av J BIL interna serviceavtal på nya och begagnade bilar och arbeta proaktivt för att öka bokningsgraden på verkstäderna. Du kommer att vara kontaktpersoner gällande serviceavtalsfrågor internt och externt.

Exempel på arbetsuppgifter:

·      Proaktivt sälja in serviceavtal till kunders vars befintliga avtal löper ut.

·      Boka in jobb på verkstäderna.

·      Hålla ordning och reda på kontoret.

·      Skapa offerter och externa arbetsorder.

·      Svara på samtal, mail och chatt gällande serviceavtal.

·      Utbilda internt kring serviceavtal.

Som serviceavtalskoordinator på J BIL erbjuds du: 
Ett intressant och variationsrikt arbete i ett snabbt växande företag, med en platt organisationsstruktur samt korta beslutsvägar. J BIL är ett väletablerat företag på marknaden som har utvecklats mycket på senaste tiden, men har ändå behållit den familjära stämningen och teamkänslan. Rollen erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och utbildningar, för att du alltid ska kunna hålla dig uppdaterad med det senaste.

Din profil:

För att lyckas i rollen ser vi att du som person är ansvarsfull, driven och kan fatta egna beslut. Du har god förståelse för hur Officepaketet fungerar och är snabb på tangenterna, det kommer att underlätta din vardag i denna typ av tjänst. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Kobra men inget krav. Då du har mycket kundkontakt är svenska i tal och skrift ett krav.

Vi söker dig som strävar efter att ge kunderna bästa tänkbara service. Engagemang och samarbete kännetecknar dig..Vi lägger stor vikt på personlighet och att du förstår J BILs kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

Om företaget:

J BIL är ett värderingsstyrt företag med en målsättning att ge ett kundbemötande i världsklass. Genom deras kärnvärden: Kärlek, Energi & Dynamik skapar de en arbetsplats med engagerade och stolta medarbetare som levererar på högsta nivå!

Som en auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Jeep & Alfa Romeo har de ett utbud som täcker allas behov. Genom deras storlek har de dessutom alltid ett stort lager av begagnade bilar, som är noggrant genomgångna och väldokumenterade. J BIL utför service av både person- & transportbilar. J BILs auktoriserade verkstäder är alltid uppdaterade med senaste diagnosinstrumenten, uppdaterade programvaror samt de specialverktyg som behövs för ett professionellt arbete.

I denna rekrytering samarbetar J BIL med rekryteringsföretaget Jobway.

Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson på mail mikaela.hansson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.