Varför anlita Jobway Ekonomi

Jobway Ekonomi är den del av Jobway som genom Search & Headhunting finner och attraherar kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund. Vi fokuserar på den inledande delen av rekryteringsprocessen medan du som kund behåller kontrollen över processen i form av fysiska intervjuer och beslutsfattande.

Vi på Jobway Ekonomi har en stor kunskap och förståelse av rekrytering inom ekonomi och administration. Våra rekryteringskonsulter är lyhörda och har en god förmåga att sätta sig in i våra kunders behov, det har gjort att vi är duktiga på allt ifrån chefsrekryteringar till controllers och redovisningsekonomer m.m.

Vår goda branschförståelse har gjort att vi är effektiva och pricksäkra i vår leverans. Med leverans och kvalité i fokus erbjuder vi våra kunder en trygg rekryteringstjänst. Sedan starten 2007 har vi skapat oss ett brett nätverk av kandidater, med ett tydligt mål, att finna rätt person på rätt plats. 

Vi vill bli det självklara valet när det kommer till en rekryteringspartner och skräddarsyr därför vår tjänst för varje kund. Vi är under konstant utveckling och utmanar hela tiden branschen genom att hitta nya kreativa arbetssätt.

Våra kompetensområden inom Ekonomi
• Ekonomiassistent
• Controller
• Redovisning
• Administration
• Chefstjänster
• Inköp/Order

Behöver du hjälp att rekrytera inom Ekonomi? - Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att lösa ditt rekryteringsbehov.

Kontakta oss

* Obligatoriska fält

Namn: *

E-post: *

Telefon:

Meddelande: *