Rekrytering & Headhunting
inom Ekonomi

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Ekonomi.

Anlita Jobway Ekonomi
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Compliance Manager
Stockholm  2018-11-06

Advisa grundades 2011 med ambitionen att hjälpa kunder förbättra sin privatekonomi. Vårt mål är att göra det enkelt för alla att förbättra sin privatekonomi genom att konkurrensutsätta banker och på så vis sänka räntan på befintliga och nya lån. Med ett stort fokus på kundservice och utveckling av vår teknik, ser vi till att ständigt förbättra vår tjänst för att göra det lika enkelt och naturligt att jämföra lån som det är att köpa en flygbiljett på nätet. Sedan starten har vi hjälpt över 200,000 svenskar att se över sina lån och i genomsnitt sänkt våra kunders räntor med 35%.

På Advisa värdesätter vi varandra och är stolta över vad vi tillsammans åstadkommer. Vi är cirka 50 anställda som utstrålar stor passion för vårt arbete och har ett genuint intresse för att hjälpa andra människor. Vi lovar bara det vi kan hålla och vi finns för att skapa resultat åt våra kunder. På Advisa tror vi på att involvera alla och att högt i tak skapar bättre lösningar. Därför tycker vi att det är viktigt att anställda proaktivt lyfter förslag på hur vi kan bli ännu bättre. För att nå vår vision och fortsätta växa behöver vi fler fantastiska anställda!

Har du minst två års erfarenhet av att arbeta med Compliance? Lockas du dessutom av att bygga upp och ansvara för en ny roll på ett bolag som just nu påbörjar en resa mot att expandera till en ny marknad? Då kan du vara den vi söker! Hos oss får du arbeta tillsammans med ett härligt gäng kompetenta kollegor som drivs av att arbeta mot högt uppsatta mål i en fartfylld miljö. Läs mer om tjänsten nedan och ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Beskrivning av tjänsten

I rollen som Compliance Manager kommer du att ansvara för att säkerställa att Advisa efterlever de lagar och regler som verksamheten berörs av. Du ansvarar för att identifiera, initiera, planera, driva och slutföra projekt inom Compliance som du avgör är nödvändigt för att vi som bolag ska leva upp till de regelverk vi träffas av. Du kommer löpande att övervaka regelförändringar och verkställa de förändringar som krävs i samråd med ledning och övriga funktioner på bolaget. Advisa befinner sig just nu i en fas där bolaget planerar expansion utanför Sverige, vilket ställer krav på dig som Compliance Manager att säkerställa att Advisa efterlever även de krav som ställs internationellt.

Parallellt ansvarar du för att stötta och rådge dina kollegor på bolaget med löpande juridiskt arbete som varierar baserat på vilka projekt som är för närvarande är aktuella på bolaget. Detta kan exempelvis innefatta avtalsrättsliga frågor och arbetsrättsliga frågor. Du agerar personuppgiftsombud och är centralt funktionsansvarig på Advisa.

Advisa har idag en person som arbetar 50 % med frågor relaterade till Compliance. I takt med att bolaget expanderar har Advisa dock tagit beslutet att rekrytera in en person med 100 % fokus på Compliance. För vår nya Compliance Manager innebär detta att starta upp en helt ny roll på bolaget där det finns stora möjligheter att själv utforma innehållet i denna utifrån bolagets behov.

Exempel på arbetsuppgifter/ansvar:

  • Bevaka regelförändringar och baserat på detta initiera nya projekt inom Compliance.

  • Planera, driva och implementera projekt inom Compliance i samråd med ledning och övriga funktioner på bolaget.

  • Säkerställa att Advisa har de tillstånd som krävs för att bedriva verksamhet i Sverige så väl som andra marknader utanför Sverige dit Advisa planerar att expandera.

  • Säkerställa att Advisa efterlever de styrdokument som finns upprättade.

Vi söker dig som brinner för att skapa resultat, värdesätter professionalitet och som motiveras av att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor. Du är en person som värderar uppriktighet och både tar och ger feedback dagligen. Med stor passion vill du komma in i bolaget för att förändra och utveckla det vi med stolthet redan byggt upp!

Som Compliance Manager är det särskilt viktigt att du är analytisk och arbetar metodiskt för att säkerställa att bolaget efterlever de krav som ställ på oss. Det är även viktigt att du kan arbeta självgående då du ansvarar för att initiera, driva och fullfölja interna projekt. Du har ett etiskt förhållningssätt och arbetar plikttroget för att fullfölja de projekt du ansvarar för.

Du har en Juristexamen och minst två års arbetslivserfarenhet av arbete med Compliance.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Advisa med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner, 08 520 01 743. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Redovisningskonsult till väletablerad byrå i Kungsängen
Stockholm  2018-10-28

Skatt & Ekonomikonsult Sverige AB är en välrekommenderad redovisningsbyrå etablerad 1984 med planer på expansion. Basen utgörs av klientredovisning för mindre och medelstora ägarledda företag. Vi sysslar även med löneadministration, outsourcing av ekonomifunktioner, skatter och konsultationer av olika slag.

Goda karriärmöjligheter för rätt person.

Vi växer och söker nu ytterligare en Redovisningskonsult till vårt team.

Som redovisningskonsult till vårt kontor i Kungsängen kommer du att arbeta självständigt med att sköta löpande bokföring, bokslut, lönehantering, deklarationer samt arbete kring årsredovisningar åt våra kunder. I ditt arbete har du även ansvar för externa kontakter med kunder, revisorer och myndigheter. Arbetet kräver att du är van vid att arbeta självständigt och har 5 års erfarenhet av liknande arbete. Samt att du har gått en utbildning med inriktning på ekonomi.

Vi söker dig som är självgående, pålitlig, förtroendeingivande och kvalitetsmedveten. Du är bra på att kommunicera samt att skapa goda relationer med kollegor, kunder och externa kontaktpersoner. Du har mycket goda datakunskaper; program vi använder oss av är Visma Compact, Fortnox, Excel, Wolters Klüwerbyrå, bokslut och skatt samt Hogia lön. Körkort är meriterande för denna roll.

Vi erbjuder dig en varierande och självständig roll i ett familjärt och växande företag. Vi har fina förmåner för våra anställda och vill att du ska trivas som anställd hos oss.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar SE Konsult med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer dock att bli direkt anställd av SE Konsult. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel +46 (0)8 520 017 56, camilla.drangel@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.