Rekrytering & Headhunting
inom Ekonomi

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Ekonomi.

Anlita Jobway Ekonomi
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Ekonomiassistent
Stockholm  2018-05-06

MASAB, Maskinrensnings- Specialisten AB är ett företag specialiserade på såväl invändiga rör i fastigheten liksom anslutande utvändiga rör. Vi har en fordonspark bestående av specialutrustade och ändamålsenliga fordon - där man framgångsrikt arbetar med uppdrag inom högtrycksspolning, slamsugning, rörinspektion och sanering. Företaget består i dag av ca 15 medarbetare och vi har lång och gedigen erfarenheten av branschen.

Vi söker nu en ekonomiassistent med delvis orderadministratörsarbete till kontoret på MASAB. Som ekonomiassistent kommer du ha en viktig roll i organisationen då du sköter löpande redovisning för dotterbolagen, till exempel för Storebro Boats. Utöver arbetet med redovisning kommer dina dagar inkludera kundkontakt via telefon och mail, administration, ordermottagning/registrering, diverse ekonomiska arbetsuppgifter samt andra allmänna kontorsgöromål.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom administration och ekonomi. Meriterande är om du arbetat med redovisning tidigare. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav, du skall även kunna engelska då tjänsten innefattar kontakt med flera internationella kunder. Tidigare erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem som VISMA eller motsvarande är meriterande. Som person bör du vara stresstålig samt se kundkontakt som någonting roligt.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete med mycket kundkontakt hos ett välrenommerat företag.

Välkommen in med din ansökan!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar MASAB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten som nås på 08- 511 617 45 alternativt linn.klofsten@jobway.se . Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kalkylator/Konstruktör till Edekyl i Stockholm
Stockholm  2018-05-04

Edekyl & Värme skapades genom att bröderna Robert och Richard Björk förvärvade det anrika Örebroföretaget Edekyl AB. Med brödernas mångåriga erfarenhet från värmepumpsbranschen tillfördes värme så det nya bolagsnamnet blev Edekyl & Värme AB. Med säte i Örebro har verksamheten utökats och omfattar idag även filialer i Stockholm, Västerås, Motala, Norrköping och Linköping. Med 90 anställda är Edekyl & Värme ett av de ledande företagen inom kyla, värme, ventilation, automation och energieffektivisering i Mellansverige.

Vi söker nu en driven och engagerad konstruktionsresurs till vår verksamhet i Stockholm 

Som kalkylator och konstruktör hos oss utför du kalkylarbete i linje med verksamhetens mål och strategiska planer. Kalkylatorn är delaktig under hela anbudsprocessen från förfrågan till färdigt anbud/beställning men också under produktionsfasen som stöd till projektledaren. Tjänsten kräver att du sa konstruera och projektera egna tekniska lösningar och förslag. I rollen ingår även offerering, anbud, bibehålla och vidareutveckla kundrelationer, effektivisera tekniska installationer, ekonomisk uppföljning och utvärdering, projektering & konstruktion, delta i inköpsarbeten. 

* Du bör ha en högskoleutbildning inom VVS, Bygg, Fastighet eller Teknik. 
* Erfarenhet av kalkyl, offert och konstruktionsarbete inom VS & El är krav. 
* Kunskap om leverensbestämmelser 
* Van att arbeta i kalkylprogram 
* Det är meriterande om du har utbildning inom entreprenadjuridik, ekonomi samt praktisk erfarenhet av installation. 
*CAD 

Vi erbjuder dig att vara del i ett familjärt företag där du snabbt känner dig hemma. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet. I vår policy som arbetsgivare ser vi till att du får en trygg, säker och trivsam arbetsplats. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten, tel 08-511 617 45. Din ansökan behandlas konfidentiellt.