Rekrytering & Headhunting
inom Ekonomi

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Ekonomi.

Anlita Jobway Ekonomi
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Redovisningskonsult till väletablerad byrå på norra sidan
Stockholm  2019-11-18

Lots Ekonomi AB är en välrekommenderad redovisningsbyrå etablerad 1984 med planer på expansion. Basen utgörs av klientredovisning för mindre och medelstora ägarledda företag. Vi sysslar även med löneadministration, outsourcing av ekonomifunktioner, skatter och konsultationer av olika slag.

Goda karriärmöjligheter för rätt person.

Vi växer och söker nu ytterligare en Redovisningskonsult till vårt team.

Som redovisningskonsult till vårt kontor kommer du att arbeta självständigt med att sköta löpande bokföring, bokslut, lönehantering, deklarationer samt arbete kring årsredovisningar åt våra kunder. I ditt arbete har du även ansvar för externa kontakter med kunder, revisorer och myndigheter. Arbetet kräver att du är van vid att arbeta självständigt och har några års erfarenhet av liknande arbete. Samt att du har gått en utbildning med inriktning på ekonomi.

Vi söker dig som är självgående, pålitlig, förtroendeingivande och kvalitetsmedveten. Du är bra på att kommunicera samt att skapa goda relationer med kollegor, kunder och externa kontaktpersoner. Du har mycket goda datakunskaper; program vi använder oss av är Visma Compact, Fortnox, Excel, Wolters Klüwerbyrå, bokslut och skatt samt Hogia lön. Körkort är meriterande för denna roll.

Vi erbjuder dig en varierande och självständig roll i ett familjärt och växande företag. Vi har fina förmåner för våra anställda och vill att du ska trivas som anställd hos oss.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Lots Ekonomi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer dock att bli direkt anställd av Lots Ekonomi. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryterare Linnéa Gilliusson 070-532 71 66, mail: linnea.gilliusson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Mäklarbyrå
Stockholm  2019-11-18


Nu har du möjlighet att bli franchisetagare till ett attraktivt marknadsområde centralt i Stockholm med ett etablerat Svenska Mäklarhusetkontor som säljes i sin helhet. Det lokala kontoret på Kungsholmen har ett utmärkt butiksläge på attraktiv adress i en renoverad fräsch lokal.
Svenska Mäklarhuset startade 1990 och är den mäklarkedja som växte mest i Stockholm under 2017. Inom franchisekedjan finns 26 kontor i Stockholm och kontor även i Uppsala, Malmö, Ängelholm, Marbella, Torrevieja samt i tropiska Thailand. I koncernen ingår dessutom Svensk Nyproduktion, ett av Sveriges ledande företag inom Nyproduktion med 30 anställda som arbetar med de större byggbolagen.
Svenska Mäklarhuset erbjuder riktigt bra förutsättningar för ett lönsamt och fantastiskt roligt företagande i ett modernt koncept med tydlig profilering och marknadskommunikation. Huvudkontoret ansvarar för den övergripande marknadsplanen med kampanjer och marknadsaktiviteter samt ledningsfunktioner inom bl.a. Marknad, Försäljning, HR/Rekrytering, IT, kundvårdssytem, och Business- och Management School.


Svenska Mäklarhuset Kungsholmen

 Svenska Mäklarhuset Kungsholmen har funnits på Kungsholmstorg sedan 2003. I arbetet med att sälja din bostad så har vi ett stort utvecklingsfokus för att alltid vara ajour med vad som händer på marknaden, hur priserna utvecklas och vilka faktorer som i slutänden resulterar i ett högt slutpris. Med hjälp av våra lokala kollegor och övriga medarbetare på Svenska Mäklarhusets ytterligare lokalkontor i Stockholmsområdet, är vi alltid i framkant. Med detta i ryggen kommer vi att göra allt som krävs för att på bästa sätt försäkra oss om att du blir riktigt nöjd med din bostadsaffär.

Norr Mälarstrand, runt Fridhemsplan och vid Hornsbergs Strand, sommaroasen Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet samt den vackra promenaden längs Norr Mälarstrand och Kungsholms Strandstig, här finns något för alla. En omtyckt stadsdel i Stockholm som gör Kungsholmen en plats att trivas på. Detta gör att det alltid är ett högt tryck efter bostäder på Kungsholmen och Essingeöarna

Franchise – av entreprenörer för entreprenörer

Som franchisetagare bygger du upp och styr ditt egna företag. Det ska vara kul och framförallt inspirerande att vara franchisetagare. Här på Svenska Mäklarhuset finns ett väl utarbetat koncept och stora fördelar som du kan dra nytta av.

·      Ljusa och nyrenoverade lokaler på Kungsholmstorg

 • 8-10 platser
 • 5 befintliga mäklare
 • 2 konferensrum samt 2 platser/rum med glasväggar
 • Stort arkiv
 • Rullande pipeline med affärer
 • Kedja med större frihet
 • Kungsholmen med Lilla och Stora Essingen
 • Tät kontakt & möten med övriga franchisetagare
 • Support av HK
 • Obligatoriska utbildningar
 • Obligatoriska sammankomster

Vem är du?

Många av våra franchisetagare har arbetat som mäklare, vilket är en bra förutsättning för att just du ska lyckas. Med rätt inställning och erfarenhet behöver du inte vara mäklare för att vara franchisetagare hos oss, men vi har som krav att det ska finnas med en registrerad mäklare i bilden. Du är affärsmässighet och har en tydlig målbild vad du vill åstadkomma. Att bygga upp ett starkt team med goda affärsresultat kräver tid, engagemang och beslutsamhet. Är du rätt person och satsar fullt ut erbjuder Svenska Mäklarhuset dig riktigt bra förutsättningar för att du ska uppnå ett lönsamt och fantastiskt roligt företagande.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson 08 520 017 56 , nathalie.johansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Auktoriserad Revisor
Stockholm  2019-11-15

Certe Revision är en ung revisionsbyrå som startade 2011 och har sedan dess haft en stadig tillväxt. Vi är i dag 15 engagerade medarbetare som ständigt söker utmanande arbetsuppgifter. Vi är revisionsbyrån som bryr sig om våra kunder och medarbetare. 

I våra uppdrag strävar vi efter att erbjuda kunderna mycket hög kompetens och tillgänglighet kombinerat med ett proaktivt och personligt samarbete. Vi arbetar främst tillsammans med ägarledda företag i olika storlekar samt bostadsrättsföreningar.

I takt med att vi växer söker vi en auktoriserad revisor.

I rollen som auktoriserad revisor kommer du, tillsammans med dina kollegor, genomföra och ansvara för revisioner av ägarledda aktiebolag och bostadsrättsföreningar samt fungera som rådgivare i ekonomiska frågor. Vissa perioder är mer intensiva och kan innebära visst övertidsarbete. 

Du kommer även att fungera som mentor och handleda yngre kollegor och ansvara för revisionen och kontakten med kunderna, därför är det viktigt att du stimuleras av att leda medarbetare samt har förmåga att skapa och utveckla goda kundrelationer.

För att lyckas hos oss krävs det att du trivs i en social och omväxlande miljö samt vill lägga ned stort engagemang i både din egen, kundernas och kollegornas utveckling. Du är ansvarsfull och noggrann samt flexibel, nyfiken och initiativrik.

Det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift, i svenska och engelska. 

Troligtvis arbetar du i dag på en större revisionsbyrå, men vill ha en bättre balans i livet, samt arbeta närmare dina kunder i ett företag där du har stora möjligheter att påverka din och dina kollegors vardag.

Vi erbjuder dig som medarbetare på Certe Revision goda utvecklingsmöjligheter och du erbjuds en tjänst i ett företag som du kan växa i. Certe Revision är ett växande företag där du kommer kunna påverka ditt arbetsinnehåll och din arbetsroll efter kunskap och intresse – och i förlängningen även företagets erbjudande till våra kunder.

Intresserad och vill veta mer
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele, 08-511 617 41. Skicka din ansökan
snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Erfaren Revisorassistent
Stockholm  2019-11-15

Certe Revision är en ung revisionsbyrå som startade 2011 och har sedan dess haft en stadig tillväxt. Vi är i dag 15 engagerade medarbetare som ständigt söker utmanande arbetsuppgifter. Vi är revisionsbyrån som bryr sig om våra kunder och medarbetare. 

I våra uppdrag strävar vi efter att erbjuda kunderna mycket hög kompetens och tillgänglighet kombinerat med ett proaktivt och personligt samarbete. Vi arbetar främst tillsammans med ägarledda företag i olika storlekar samt bostadsrättsföreningar.

I takt med att vi växer söker vi en erfaren revisorassistent.

I rollen som erfaren revisorsassistent kommer du, tillsammans med dina kollegor, genomföra och ansvara för revisioner av ägarledda aktiebolag och bostadsrättsföreningar samt fungera som rådgivare i ekonomiska frågor. Vissa perioder är mer intensiva och kan innebära visst övertidsarbete. Du kommer att handleda yngre kollegor och ansvara för kontakt med våra kunder i frågor avseende redovisning och skatter.

Genom utbildning och praktisk erfarenhet växer du och får nya utmaningar i den takt som passar dig. Till ditt stöd har du en auktoriserad revisor som mentor. Tillsammans arbetar ni fram din personliga utvecklingsplan för att bli auktoriserad revisor. Det här är en social roll med många kontaktytor där du samarbetar med kollegorna på Certe Revision, våra kunder och ofta redovisningsbyråer.

För att lyckas hos oss krävs det att du trivs i ett socialt och omväxlande arbete samt vill lägga ned stort engagemang i ditt arbete. Du är ansvarsfull och noggrann samt flexibel, nyfiken och initiativrik.

För att arbeta hos oss måste du uppfylla Revisorsnämndens teoretiska krav för auktorisation och det är viktigt att du har god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift, i svenska och engelska.

Troligtvis arbetar du i dag på en större revisionsbyrå, men vill ha en bättre balans i livet, samt arbeta närmare dina kunder i ett företag där du har stora möjligheter att påverka din och dina kollegors vardag.

Vi erbjuder dig Som medarbetare på Certe Revision har du goda utvecklingsmöjligheter och du erbjuds en tjänst i ett företag som du kan växa i. Du kommer att följa företagets utbildningsplan med målet att bli auktoriserad revisor. 

Certe Revision är ett växande företag där du kommer kunna påverka ditt arbetsinnehåll och din arbetsroll efter kunskap och intresse – och i förlängningen även företagets erbjudande till våra kunder.

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele, 08-511 617 41. Skicka din ansökan
snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Vi går igenom ansökningar löpande, så skicka in din ansökan redan i dag