Jobway Ekonomi

Rekrytering & Headhunting
inom Ekonomi

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Ekonomi.

Anlita Jobway Ekonomi
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Mäklare
Stockholm  2021-07-09

Vår bobutik i Nacka växer och blir fler! Vi sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler på central adress i Sickla köpkvarter, och nu söker vi dig som vill bli en del av vår framgångssaga!
Bobutiken i Nacka präglas av gemenskap, trivsel och en positiv anda. Vi strävar mot höga mål och varar hårt arbete med skratt tillsammans.

I takt med att vi växer söker vi nu en fastighetsmäklare

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och gillar att göra affärer! Du kanske är i början av din mäklarkarriär eller har några års erfarenhet av mäklaryrket. Teamkänsla, affärsdriv och långsiktighet är viktiga egenskaper. Att bearbeta kunder från befintligt nätverk samtidigt vara på tårna för att hitta nya är något du drivs av!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är noggrann, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att planera dina egna dagar och jobba mot mål för att fortsätta utvecklas. Du har en positiv attityd och har lätt att skapa goda relationer, både med kunder och kollegor. 

Vi erbjuder dig en anställning hos en väletablerad fastighetsmäklarfirma, erfaret ledarskap med tydlig struktur där alla strävar mot samma mål. Vi är marknadsledande i vår försäljningsarea och har som ständig målbild att bibehålla den positionen. 20 procent på topp 30-listan på Svensk Fast består utav mäklare från Svensk Fast Nacka.

Välkommen till ett spännande arbete i en fartfylld miljö där du får möjlighet att utvecklas i din roll och bli en del utav Nackas ledande mäklarbyrå.

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele, Oscar.Thiele@Jobway.se eller 073- 58 11 804. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kalkyaltor
Stockholm  2021-07-09

Är du på jakt efter en ny utmaning som kalkylator samt söker en varierande roll? I rollen som kalkylator på Butler Bygg & Entreprenad arbetar du brett och variationsrikt. Är du utöver det en person som drivs av kontinuerlig utveckling i din karriär samt trivs med stort eget ansvar, då är denna möjlighet helt rätt för dig. Läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag!

Rollen innefattar:

·     Räkna på jobb till våra entreprenader.

.    Säkra upp jobb på ett kostnadsmedvetet sätt.

.    Aktivt se lösningar som gynnar projektet och företaget.

.    Anbud, analyser och materialinköp.

Du erbjuds:    

·     En roll där du får möjlighet att arbeta variationsrikt samt en del av ett härligt gäng.

.     Plats i ett företag där du får mycket frihet och driva dina idéer framåt.

.    Kompetensrik arbetsplats med närhet till samtliga roller.

.    Vara med och växa tillsammans med företaget på en spännande resa.

Vi söker dig som:

·     Har några års erfarenhet som kalkylator.

.     Bekväm med mark och tillståndsfrågor.

.    Har god materialkännedom.

.    Kostnadsmedveten och drivs av ständig utveckling.

Som person är du:

·     Driven och har öga för detaljer i dina arbeten.

·     Lagspelare som kan jobba över gränserna

.     Lösningsorienterad som vågar ta för sig och testa nya vägar.      

.     Starkt driv och beslutsam.

Om företaget:

Butler Bygg & Entreprenads projekt består till största delen av byggnation av fastigheter och bostäder mot privata aktörer men även i egen regi. Vi har all kompetens under samma tak vilket gör att vi kan agera snabbt och effektivt och det skapar förutsättningar att erbjuda attraktiva helhetslösningar.

Butler Bygg & Entreprenad ingår i koncernen Butler Gruppen där affärsidén i grunden har varit att erbjuda helhetslösningar för de tjänster och produkter som efterfrågas inom hotell, restaurang & café. Det som gör verksamheten stark är att vi har en egen byggorganisation med allt från projekt- och arbetsledare till snickare, elektriker och rörmokare. Dessutom har Butler egna arbetsmiljösamordnare, byggingenjörer, inredningsarkitekter & storköksspecialister. Alla dessa delar gör att Butler har stenkoll på tidplan och budget och kunna tillsätta rätt resurser imponerande snabbt.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att sicka in din ansökan med ditt CV!
I denna rekrytering samarbetar Butler Construction med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mejl Oscar.Thiele@jobway.se. eller 073-581 18 04. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.