Rekrytering & Headhunting
inom Ekonomi

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Ekonomi.

Anlita Jobway Ekonomi
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Ekonomiassistent / Backoffice till Happy Boss
Stockholm  2019-01-04

Happy Boss är ett företag som gillar att jobba tillsammans och dessutom gör mycket roliga aktiviteter ihop. Vi har skapat något vi kallar Living Happy Boss som innebär att vi har roligt under arbetsdagarna, men även utanför arbetstid. Varje medarbetare är unik och vi försöker se till att alla trivs och utvecklas. Exempel på aktiviteter vi gör ihop är resor, seglingar, fotboll, öl- och champagneprovningar och golftävlingar.

Förra året omsatte Happy Boss ca 72 miljoner och i år ska vi omsätta 85 miljoner, när vi lyckas med det åker hela företaget på en resa för att fira. Vi har även lagt en ny tvåårsplan och i den ligger målet att nå 100 miljoner i omsättning. För att nå detta behöver vi ha rätt medarbetare med rätt attityd och inställning, och då vi anser att personalen är det viktigaste vi har ser vi hela tiden till att utveckla våra medarbetares humankapital.

När du börjar på Happy Boss kommer du att få en tydlig karriärsplan som sträcker sig tre år framåt, där du ser hur din utveckling på Happy Boss kommer att se ut. Happy Boss har blivit tilldelade flertalet utmärkelser sedan starten för 8 år sen, de har exempelvis blivit DI Gasell samt nominerade till Entrepeneur of the Year. Happy boss hjälper företag att hitta den bästa lösningen inom IT, dokumenthantering, telefonilösningar, konferensteknik, facilitylösningar som kaffe- och vattenmaskiner och lokalvård. De erbjuder även bemanning samt profil- och presentreklam.

Vi söker nu en Ekonomiassistent/Backoffice till vårt kontor i Solna.

Du kommer att jobba i vår Backofficegrupp med 4 personer bestående av Ekonomiansvarig, Ekonomiassistent, Säljadministratör och Serviceadministratör.

I rollen som ekonomiassistent hos oss kommer du att ha en bred roll innefattande många av Backoffice och ekonomiarbetets olika delar. Du kommer till exempel att ansvara för bolagets utgående fakturor, inkommande fakturor och attestflödet.

Avdelningen är uppbyggd för att kunna avlasta varandra vid toppar och dalar så du får inte vara rädd för att ta i lite extra och gå utanför din trygghetszon.
Arbetet sker i Officeprogrammen samt våra program Winserv och Visma Administration.
Du ska ha goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med datorer och har erfarenhet av registrering, fakturering eller liknande.
Excel kunskaper är extra meriterande. Telefonvana är meriterande men inget krav, viktigast är att du gillar administration och trivs med att ha ordning och reda omkring dig.

Du ska ha fullständig gymnasial utbildning och behärska svenska och engelska flytande i så väl tal som skrift. Som person bör du vara ansvarstagande och serviceinriktad. Du ska ha ett helhetstänk som gör att du lätt ser vad som bör göras och på vilket sätt det ska göras. Stresstålighet och flexibilitet är mycket viktigt att du besitter. Du ska var social, noggrann, tycka om siffror och trivas att arbeta i ett högt tempo.

Du ska utstråla energi och glädje eftersom du kommer att ha kontakt med kunder.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Happy Boss med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig;

Madeleine Axner. Tel: 08 -520 01 743 Mail: madeleine.axner@jobway.se

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kontors/ekonomiansvarig till företag inom byggbranschen
Norrköping  2018-12-30

Systemsvets AB är ett familjeägt företag som grundades 1989 och vi har sedan dess vuxit till att bli en av Sveriges ledande aktörer inom komplexa rör och processinstallationer. Våra främsta inriktningar är läkemedelsindustrin, livsmedelsindustrin, kylanläggningar och kärnkraft, men vi åtar oss en mängd andra uppdrag inom övrig industriell service. Systemsvets AB är godkända underleverantörer till en mängd internationella företag. Med den senaste teknologin och en gedigen erfarenhet kan vi utföra alla slags monteringar av rostfria installationer. Vi har en modern maskinpark som innefattar bland annat orbitalsvetsmaskiner, automatiska rörkapar samt egen fiberoptisk kontrollutrustning.

Vi expanderar och söker nu någon som kan vara kontors/ekonomiansvarig på vårt kontor i Norrköping.

Vi söker dig som har många års erfarenhet av bokföring och gärna erfarenhet av att fakturera större företag. Du kommer att ansvara för löpande bokföring, löner för ca 40 anställda samt fakturering. Meriterande om du har erfarenhet av att deklarera och kommer ifrån byggbranschen. Vi arbetar i Briljant idag varför vi gärna ser att du har suttit i det programmet tidigare. Du kommer att arbeta självständigt och det finns goda möjligheter att få arbeta hemifrån. vi uppmuntrar till egna idéer och tankar för att förbättra och förenkla rutiner och arbetssätt. Du kommer att få bestämma mycket själv och sköta arbetet på ditt sätt.

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete där du får vara med och tycka till. Du kommer att få ta i men bestämma mycket själv. Det är ett flexibelt arbete och ett familjärt och trevligt företag. Vi har goda förmåner och erbjuder dig en konkurrenskraftig lön. En förutsättning för anställning hos oss är att du som sökande ej finns med i belastningsregistret. Vidare är du svensktalande och har B- körkort.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel, 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Redovisningskonsult till väletablerad byrå i Kungsängen
Stockholm  2018-12-30

Skatt & Ekonomikonsult Sverige AB är en välrekommenderad redovisningsbyrå etablerad 1984 med planer på expansion. Basen utgörs av klientredovisning för mindre och medelstora ägarledda företag. Vi sysslar även med löneadministration, outsourcing av ekonomifunktioner, skatter och konsultationer av olika slag.

Goda karriärmöjligheter för rätt person.

Vi växer och söker nu ytterligare en Redovisningskonsult till vårt team.

Som redovisningskonsult till vårt kontor i Kungsängen kommer du att arbeta självständigt med att sköta löpande bokföring, bokslut, lönehantering, deklarationer samt arbete kring årsredovisningar åt våra kunder. I ditt arbete har du även ansvar för externa kontakter med kunder, revisorer och myndigheter. Arbetet kräver att du är van vid att arbeta självständigt och har 5 års erfarenhet av liknande arbete. Samt att du har gått en utbildning med inriktning på ekonomi.

Vi söker dig som är självgående, pålitlig, förtroendeingivande och kvalitetsmedveten. Du är bra på att kommunicera samt att skapa goda relationer med kollegor, kunder och externa kontaktpersoner. Du har mycket goda datakunskaper; program vi använder oss av är Visma Compact, Fortnox, Excel, Wolters Klüwerbyrå, bokslut och skatt samt Hogia lön. Körkort är meriterande för denna roll.

Vi erbjuder dig en varierande och självständig roll i ett familjärt och växande företag. Vi har fina förmåner för våra anställda och vill att du ska trivas som anställd hos oss.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar SE Konsult med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer dock att bli direkt anställd av SE Konsult. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel +46 (0)8 520 017 56, camilla.drangel@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.