Rekrytering & Headhunting
inom Ekonomi

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Ekonomi.

Anlita Jobway Ekonomi
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Redovisningskonsult
Stockholm  2018-07-11

Skatt & Ekonomikonsult Sverige AB är en välrekommenderad redovisningsbyrå etablerad 1984 med planer på expansion. Basen utgörs av klientredovisning för mindre och medelstora ägarledda företag. Vi sysslar även med löneadministration, outsourcing av ekonomifunktioner, skatter och konsultationer av olika slag.

Goda karriärmöjligheter för rätt person.

Vi växer och söker ytterligare en Redovisningskonsult

Som redovisningskonsult till vårt kontor i Kungsängen kommer du att arbeta självständigt med att sköta löpande bokföring, bokslut, lönehantering, deklarationer samt arbete kring årsredovisningar åt våra kunder. I ditt arbete har du även ansvar för externa kontakter med kunder, revisorer och myndigheter.

Arbetet kräver att du är van att arbeta självständigt och har 5 års erfarenhet av liknande arbete. Samt att du har gått en utbildning med fokus på ekonomi.

Det är viktigt att du är självgående, pålitlig, förtroendeingivande och kvalitetsmedveten. Du är bra på att kommunicera samt att skapa goda relationer med kollegor, kunder och externa kontaktpersoner. Du har mycket goda datakunskaper, program vi använder oss av är Visma Compact, Fortnox, Excel, Wolters Klüwerbyrå, bokslut och skatt samt Hogia lön.

Körkort är meriterande för denna roll.

Vi erbjuder dig en varierande och självständig roll i ett familjärt och växande företag. Vi har fina förmåner för våra anställda och vi vill att du ska trivas som anställd hos oss.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar SE Konsult med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Matilda Renliden +46 (0)8 520 017 46. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.