Jobway Ekonomi

Rekrytering & Headhunting
inom Ekonomi

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Ekonomi.

Anlita Jobway Ekonomi
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Kontorschef/Redovisningskonsult
Stockholm  2020-06-28

Lots Ekonomi är ett företag som etablerades redan 1984 och har sedan dess erbjudit tjänster inom redovisning, revision och ekonomisk rådgivning. Vår affärsidé bygger på ett lokalt engagemang och närvaro samtidigt som vi nyttjar styrkan i att dela kompetens mellan 80-talet medarbetare fördelade på våra kontor i Kungsängen, Nacka, Skaraborg och Borås.

På vårt kontor i Kungsängen är vi ett glatt gäng med 13 medarbetare som servar våra kunder med diverse redovisnings- och lönetjänster. Vi söker nu efter en kompetent och driven kontorschef.

I rollen som kontorsansvarig på Lots ekonomi i Kungsängen arbetar du i en delad roll där ena halvans fokus ligger på att leda kontoret och dess medarbetare framåt, ansvara för fakturering, ta in nya uppdrag samt arbeta aktivt med att marknadsföra kontoret. Du arbetar i denna roll med bland annat personalfrågor, resultat, försäljning, tillväxt samt kvalitetsfrågor för kontoret och dess verksamhet. Utöver detta innebär rollen även att:

-         Ansvara för leverans, beläggning & arbetsfördelning

-         Genomföra löne- och utvecklingssamtal med medarbetare, samt arbeta med kompetensutveckling

-         Ansvara för arbetsmiljö samt vara kvalitetsansvarig

Den övriga tiden i rollen arbetar du som redovisningskonsult med affärsrådgivning och kvalificerade redovisningsuppdrag till våra kunder. Där består arbetsuppgifterna bland annat av:

-         Affärs- & skatterådgivning

-         Upprätta bokslut & årsredovisningar K2/K3

-         Månadsavstämning & månadsbokslut

-         Kundgenomgångar samt löpande rapportering till kund

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en tidigare erfarenhet som redovisningskonsult och har arbetat i rollen i cirka 5 år. Det är även det meriterande om du har tidigare ledarskapserfarenhet. Vi ser att du är en lyhörd ledare som är engagerad i dina medarbetare och ansvarstagande för kontorets framgång. Utöver detta besitter du även egenskaperna strukturerad, social, utåtriktad samt målinriktad.  

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag i en stor expansionsfas med spännande uppdrag. Vi värnar högt om våra anställda och är väldigt mån om att du ska trivas hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

-         Goda förmåner

-         Stora utvecklingsmöjligheter där man får chans att engagera sig i företagets utvecklingsarbete samt vara en del av ledningsgruppen

-         Ett fint och välfungerande kontor med bra personal

-         Flextid samt möjlighet till att jobba hemifrån

I denna rekrytering samarbetar Lots Ekonomi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Linnéa Gilliusson, tel 08-520 017 50 linnea.gilliusson@jobway.se. Du är varmt välkommen med att skicka din ansökan snarast då urval sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sitta ansökningsdatum. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Mäklare
Stockholm  2020-06-26

Vår bobutik i Nacka växer och blir fler! Vi sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler på central adress i Sickla köpkvarter, och nu söker vi dig som vill bli en del av vår framgångssaga!
Bobutiken i Nacka präglas av gemenskap, trivsel och en positiv anda. Vi strävar mot höga mål och varar hårt arbete med skratt tillsammans.

I takt med att vi växer söker vi nu en fastighetsmäklare

Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och gillar att göra affärer! Du kanske är i början av din mäklarkarriär eller har några års erfarenhet av mäklaryrket. Teamkänsla, affärsdriv och långsiktighet är viktiga egenskaper. Att bearbeta kunder från befintligt nätverk samtidigt vara på tårna för att hitta nya är något du drivs av!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är noggrann, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att planera dina egna dagar och jobba mot mål för att fortsätta utvecklas. Du har en positiv attityd och har lätt att skapa goda relationer, både med kunder och kollegor. 

Vi erbjuder dig en anställning hos en väletablerad fastighetsmäklarfirma, erfaret ledarskap med tydlig struktur där alla strävar mot samma mål. Vi är marknadsledande i vår försäljningsarea och har som ständig målbild att bibehålla den positionen. 20 procent på topp 30-listan på Svensk Fast består utav mäklare från Svensk Fast Nacka.

Välkommen till ett spännande arbete i en fartfylld miljö där du får möjlighet att utvecklas i din roll och bli en del utav Nackas ledande mäklarbyrå.

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele, Oscar.Thiele@Jobway.se eller 073- 58 11 804. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.