Tillsatta tjänster

125 tillsatta tjänster
Elektriker
Stockholm

Tekniska Lösningar AB levererar helomfattande el-och belysningsinstallationer för professionellt bruk i både publika miljöer för allmänheten och i moderna kommunikationsmiljöer för den dagliga verksamheten. Sedan starten 2006 erbjuder vi en hög teknisk kompetens och en bred kunskap inom den senaste tekniken. Utöver traditionella elinstallationer är vi specialister inom projektdesign, ljusdesign och projektledning. 

Våra kunder är företag, kommuner, butiker och privatpersoner. Som företag arbetar vi nära kund och representerar hög kvalité och stort evenemang i allt vi gör. Vårt kontor är beläget i Danderyd och i dagsläget är vi 20 anställda.

Vidare att vi ligger i framkant gällande elinstallationer av teknisk art, då vi installerar solproduktionsanläggningar, reservkraftaggregat, UPS anläggningar, KNX, fibernät, elbilsladdare samt en del ljudanläggningar. Vi satsar även på att ligga i framkant av den tekniska utvecklingen för ett hållbart klimat.

Nu söker vi en självgående serviceelektriker.

Som elektriker hos oss kommer du att arbeta med allt från mindre serviceuppdrag till större om/nybyggnationer i Stockholm med omnejd. Du kommer att arbeta med ansvar för uppdragets utförande och kvalité. I dina arbetsuppgifter ingår även daglig rapportering och egenkontroller.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som serviceelektriker. Du har genomgått en gymnasial el utbildning (ECY Certifikat) och är van med att läsa ritningar samt elscheman. Vidare att du är självständig och är van med att driva egna projekt.

Har du tidigare erfarenhet som ledande montör är det meriterande men inget krav.

B-körkort och goda kunskaper i svenska samt engelska är krav.

Då du är vårt ansikte utåt gentemot kund ser vi att du har en god socialförmåga och har lätt att samarbeta med både våra kunder och dina kollegor. Vidare att du som person är strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ.
 
Är du en lagspelare som drivs av nya utmaningar och vill vara med att bygga upp den bästa elfirman i stan. Då är du rätt person för oss.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Fastighetsförvaltare
Stockholm

Property Partner erbjuder konsulttjänster av hög kvalitet inom fastighetsförvaltning för den svenska marknaden. Vi är proaktiva, metodiska och systematiska i vårt arbetssätt. Vår ledstjärna är att skapa trygghet och bidra till värdeutveckling för våra kunder. 

Vår vision är att vara ett självklart val vid förfrågningar av fastighetsförvaltning

Bolaget ägs och leds av Marcus Gärdebrandt. För närvarande förvaltas närmare 1,5 miljon kvm fastigheter med blandade uppdrag inom ekonomisk och teknisk förvaltning. Beståndet är spritt på ett flertal orter i Sverige som t.ex. Stockholm, Uppsala, Malmö, Lund, Södertälje, Västerås och Eskilstuna, Bolaget omsatte 77 Mkr 2017 och har ca 60 medarbetare.

I takt med företagets utveckling söker vi en Fastighetsförvaltare, kommersiella fastigheter,

I rollen som fastighetsförvaltare hos oss har du det övergripande ansvaret för att organisera och styra den dagliga fastighetsförvaltningen. Du har helhetsansvaret för respektive fastighets resultat, uppföljning, utveckling och kvalitetssäkring. Du är i direktkontakt med fastighetsägare och hyresgäster.

I dina arbetsuppgifter omfattas bl.a. av att

 • Självständigt ansvara för förvaltningen och utvecklingen av ditt fastighetsbestånd
 • Ansvara för hyresavtal och löpande avtalsfrågor
 • Ansvara för kontinuerlig kundkontakt med hyresgäster i avtalsförhandlingar samt vid dialog om deras behov och önskemål
 • Säkerställa att samtliga lagar och myndighetskrav uppfylls
 • Ta fram budget och budgetunderlag årligen.
 • Delegera förhandlingsmandat till uthyrare och ansvara för utformningen av nya hyreskontrakt

För att lyckas i denna roll har du gärna tre års erfarenhet som fastighetsförvaltare eller kompetens inom de ansvarsområden som ingår i rollen. Du har en relevant akademisk civilingenjörsexamen inom ekonomi/fastighet eller motsvarande och har goda kunskaper inom hyresjuridik, byggteknik samt fastighetsekonomi. Vidare att du har god kunskap om hyresgästfrågor och förhandlingsvana samt har tidigare haft budgetansvar.

B-körkort samt svenska och engelska i tal & skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och kunder. Du är van med att ha många bollar i luften och trivs med frihet under ansvar. 

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Property Partner med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Mikaela Hansson. tel. 08 511 617 43 alt mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

VVS-Montör
Stockholm

HSB Stockholm är en medlemsägd organisation som jobbar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi erbjuder allt ifrån förvaltningstjänster till medlemskap för bostadsrättsföreningar och är bostadsrättens främsta företrädare. Vi är en värderingsstyrd organisation som jobbar efter visionen att ”vi ska vara den aktör som har det bästa anseendet hos alla våra intressenter när det gäller boendet”, vilket vi uppnår genom att jobba med både hjärta och hjärna. Våra värderingar är grunden i hela vår verksamhet. På HSB Stockholm får du chansen att växa och utvecklas.

Fastighetsservice är en serviceorganisation till HSB Stockholms alla kunder och medlemmar och ingår i affärsområdet HSB Förvaltning. Verksamhetsområdet erbjuder tjänster inom fastighetsskötsel, drift och energi samt snickeri, vvs och elarbeten. Totalt omsätter Fastighetsservice ca 130 mkr och sysselsätter ca 120 medarbetare. De flesta av våra kunder är bostadsrättsföreningar men vi levererar även våra tjänster till kontor, affärslokaler och privata fastighetsägare. Vi verkar i 16 kommuner inom Stockholms län.

ArbetsuppgifterTycker du att mötet med kunden är minst lika viktigt som hög kvalité i ditt utförda arbete, då är du en Rörmokare för HSB Stockholm. Som Rörmokare hos oss har du ansvaret för våra uppdrag inom VVS mot kund. Du arbetar självständigt och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat;

 • Löpande underhåll som rörmokare
 • Hålla i egna jobb samt större projekt som involverar andra hantverkare

Du arbetar med en handdator, med vilken du hämtar och avrapporterar arbetsorder.

KvalifikationerVi söker dig som är utbildad rörmokare.
Du bör vara mycket händig och självgående, då arbetet innebär mycket varierande arbetsuppgifter. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.
Meriterande är kursen ”Säker vatten”, fördjupade kunskaper inom VVS och svetslicens.

Personliga egenskaperVi lägger mycket stor vikt vid de personliga egenskaperna, då en viktig del av arbetet är kontakten med bostadsrättsinnehavarna och att ge en god service till dem. Du arbetar bra tillsammans med andra människor, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du tar ansvar för din uppgift. Strukturerar själv ditt angreppssätt och driver ditt arbete vidare. Vidare har du god förståelse för de fackmässiga aspekterna av arbetet och håller en lugn, stabil och kontrollerad profil i stressituationer.

Du kommer ha mycket kontakt med både Förvaltare och Servicechefer och det ligger i ditt intresse att vårda både relationen till kunden såväl som till kollegorna och samarbetspartners.

Vi erbjuderVi ger dig möjlighet till ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete samt stora utvecklingsmöjligheter. Vårt jämställdhets- och mångfaldsarbete är en prioriterad fråga och vi strävar efter att spegla samhället i vår medarbetarkår. Hos HSB ingår du i en organisation med bred kompetens där du både har goda förutsättningar till personlig utveckling såväl som tillgång till stöd inom olika specialistområden. HSB är en rikstäckande organisation där våra värderingar knyter samman hur vi förhåller oss till. Våra ledord är Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan, vilket vi sammanfattar till förkortningen ETHOS. Tillsammans ska dessa ledord bidra till stolthet över yrkesidentiteten och över HSB Stockholm som organisation men framförallt ska det visas i handling och förhållningssätt.

Vi upplever glädje, tillit och respekt på arbetsplatsen och denna känsla ska omfatta även medlemmar och kunder. I våra kontakter med kunder och blivande kunder ska vi förmedla en positiv inställning och ta hand om varje uppgift med engagemang och professionalism – de ska känna sig välkomna, sedda och lyssnade på. Som anställd på HSB Stockholm har du möjlighet att vara HSB-ledamot i en bostadsrättsförenings styrelse.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43 Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde snarast. 

 

Elektriker
Stockholm

H3 Eldesign startades 2014 som en enskildfirma av Joacim Holtenkrans. 2016 ombildades bolaget till H3 Eldesign AB och som idag är ett etablerat och komplett elinstallationsbolag som tar sig an allt från service och löpande underhåll till nyproduktion samt styr och reglerteknik. Vi har kontor i Tyresö, strax söder om Stockholm.

Våra kunder är främst företagskunder och fastighetsbolag.

Vi söker nu en självgående elektriker.

Som elektriker hos kommer du självständigt att leda och driva projekt. Arbetsuppgifterna innefattar installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll. 

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som installationselektriker och att du har genomgått en el utbildning på gymnasial nivå eller motsvarande utbildning. Vidare att du är van med att driva egna projekt och har ett stort personligt driv. Har du erfarenhet av styr och regler är det meriterande men inget krav.

Som person är du ansvarsfull och en naturlig problemlösare. Vi ser även att du har en god socialförmåga då arbetet innebär mycket kundkontakt samt att du gillar att ha ett omväxlande arbete.

Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett tryggt företag med familjekänsla. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och gillar att aktivt hitta på aktiviteter tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar H3 Eldesign AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicetekniker
Stockholm

PRIMÄR teknik är ett affärsområde inom PRIMÄR fastighetsförvaltning AB och grundades 1997. Vi är idag en del av Estate FM groups och har tillsammans över 900 anställda.

PRIMÄR tar ett samlat grepp om den tekniska plattformen i fastigheter och erbjuder kundanpassade helhetslösningar inom bl.a. fiberoptiska kommunikationsnät från konsultation till byggnation och service av områdes-/stadsnät och fastighetsnät. Långsiktigt strategiskt samarbete med fokus på kvalitet och utveckling är en självklarhet för PRIMÄR.

Vi arbetar främst med Fiber, FFTH, Kabel-TV, Radiolänkar, Parabolanläggningar, IP-TV, Kommunikationsutrustning, Kameraövervakning, Porttelefoni och Datanät.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en servicetekniker, till Stockholm.

Dagarna hos oss varierar – du kommer huvudsakligen att arbeta med service av kabel-tv i bostäder. Våra kunder är bl.a., kommunikationsoperatörer varav Com Hem AB och Telenor är den största samarbetspartnern, privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar och kommunala bostadsbolag.

För att lyckas i rollen har du några års (minst 3 år) erfarenhet i liknande roll, som installatör eller servicetekniker. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Vi är ett CANT auktoriserat företag så är du behörig inom detta är det meriterande men inget krav.

Som person är du engagerad och serviceinriktad. Du är självständig men gillar också att jobba i team. Vi ser gärna att du är flexibel samt att du inte har några problem att växla mellan arbetsuppgifter. Då du kommer vara PRIMÄR´s ansikte utåt mot kunder och underentreprenör ser vi att du har en hög socialkompetens och är van att du är van vid att hantera olika typer av människor.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag i expansionsfas. Vi bryr oss om våra medarbetare och det finns stora chanser till utveckling. Andra förmåner är kollektivavtal, servicebil, friskvård m.m.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

CCTV Tekniker
Stockholm

BIAB Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

BIAB LARM SÖKER CCTV/ NÄTVERKSTEKNIKER

BIAB Larm är i ett expansivt läge och därför söker vi nu en CCTV / Nätverks tekniker. BIAB Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

BIAB Larm satsar mycket på sin personal, vi har bra förmåner och arbetar aktivt med vidareutbildningar för sina anställda. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare måste du trivas med att arbeta i team och bidra till fortsatt utveckling.

Som CCTV / Nätverkstekniker kommer du att ansvara för montering och driftsättning av kamerasystem. Du kommer också att utföra installation, underhåll, felsökning samt utökning av servrar, mjukvara, IT-nätverk och kameror. Du kommer att vara en viktig länk mellan Biab Larm och våra kunder samt leverantörer. Du utgår från kontoret i Tullinge alternativt hemifrån.  I tjänsten finns stora möjligheter att utvecklas, både personligen och inom företaget. 

För att lyckas med uppdraget behöver du erfarenheter från liknande bransch eller är  nätverks/ supportspecialist som vill prova på något nytt. Som person är du drivande och du är en naturlig ledargestalt som tar ansvar och leder uppdragen framåt på bästa sätt. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Krav: 

Kunskap data, IT eller nätverk, förstå mjukvara, TCP/ IP, Lan-tekniken och konfiguration

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner, tel 08 520 01 743. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Teknisk förvaltare
Stockholm

Property Partner erbjuder konsulttjänster av högsta kvalitet inom fastighetsförvaltning för den svenska marknaden. Vi är proaktiva, metodiska och systematiska i vårt arbetssätt. Vår ledstjärna är att skapa trygghet och bidra till värdeutveckling för våra kunder. Vår vision är att vara ett självklart val vid förfrågningar av fastighetsförvaltning

Bolaget ägs och leds av Marcus Gärdebrandt. För närvarande förvaltas närmare 1,5 miljon kvm fastigheter med blandade uppdrag inom ekonomisk och teknisk förvaltning. Beståndet är spritt på ett flertal orter i Sverige som t.ex. Stockholm, Uppsala, Malmö, Lund, Södertälje, Eskilstuna, Skövde och Sundsvall. Bolaget omsatte 77 Mkr 2017 och har ca 60 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Globen, strax söder om Stockholms City.

I takt med företagets utveckling söker vi en Teknisk förvaltare, i huvudsak kommersiella fastigheter, samt industrifastigheter.

Som teknisk förvaltare hos oss ansvarar du för att fastigheternas byggnader uppfyller myndighetskrav, har serviceavtal, planering av underhåll, budgetering och uppföljning av drift- och underhållskostnader. I rollen som Teknisk förvaltare ingår även uppdragansvar.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har flerårig fastighetstekniks erfarenhet inom drift och underhåll. Har du en högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande teknisk utbildning är meriterande men inget krav. Du har god förståelse för fastighetsekonomi och har mycket goda kunskaper i Officepaketet (Excel, Word & PPTX). Vidare att du är van att förhandla och har god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och kunder. Du är van med att ha många bollar i luften och trivs med frihet under ansvar.

Du erbjuds att vara en del av ett väletablerat företag med kollektivavtal. VI har god gemenskap och är mån om våra medarbetare. Andra förmåner är frihet under ansvar, utvecklingsmöjligheter samt friskvård.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Property Partner med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Mikaela Hansson. tel. 08 511 617 43 alt mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Junior KMA-Ansvarig
Stockholm

CSK Projekt är ett konsultföretag som erbjuder tjänster inom byggadministration. Vi säkerställer att ditt byggprojekt drivs framåt från förstudie till slutbesiktning och överlämning. Vi jobbar med projektledning, projekteringsledning inkl. BAS-P, byggledning, entreprenadsbesiktning samt kontrollansvar enligt PBL.

Vi bygger vårt företagande på engagemang, lyhördhet och idérikedom, där vi sätter vår beställares ekonomi och intressen i första hand.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en KMA-Ansvarig

Som KMA (Kvalite, Miljö & Arbetsmiljö) ansvarig kommer du att implementera ISO 9001- kvalitetsledning, 14001- miljöledningssystem, & 45001- arbetsmiljö internt hos CSK. På sikt kommer tjänsten att övergå till att underhålla ISO certifieringarna samt kvalitetsledning externt hos våra kunder. Du har själv möjlighet att vara med och påverka tjänsten utifrån dina tidigare erfarenheter och kunskaper.

För att lyckas i rollen har du 2 års erfarenhet som KMA ansvarig, är motiverad och drivs av att driva företaget framåt. Bo norr om Stockholm, ha B körkort och svenska i tal och skrift är krav. 
Vi ser att du har akademisk utbildning, högskole- eller yrkeshögskoleexamen. 

Som person är du engagerad, positiv och har lätt för att peppa och stötta andra omkring dig. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk, dvs. att du har en god förmåga att omsätta teori i praktik. Vi ser även att du är ansvarsfull, affärsdriven och flexibel.

Du erbjuds en arbetsplats med ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans, varje år anordnar vi en sommar och julaktivitet samt en resa utomlands per år. Våra anställda erbjuds förmånliga villkor så som friskvårdsbidrag, pension ect.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner Tel: 08-520 01 743 Mail: madeleine.axner@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Larmtekniker
Stockholm

Total Säkerhet är ett oberoende och personligt säkerhetsföretag som har funnits sedan 2007. Vi hjälper stora och små företag, fastighetsägare och myndigheter med säkerhetsinstallationer inom tre huvudområden; inbrottslarm, brandlarm och lås. Vi jobbar såväl med nyinstallation som komplettering och service på befintliga system.

Vi är sedan 2016 SBSC-certifierad anläggarfirma för inbrottslarm i larmklass 2. Certifieringen är ett kvitto på omfattande kunskap och kvalitet och innebär att vi ställer högre krav på vår verksamhet. Vi har idag kontor i Kungens kurva.

Vi söker nu en larmtekniker som vill stärka upp vårt team.

Att arbeta som larmtekniker hos oss innebär att du jobbar med att installera, driftsätta och utföra service av inbrottslarm, passagesystem, CCTV, utrymningslarm samt brandlarm.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av installation och service inom inbrottslarm, passersystem och CCTV. Vidare att du har en EL eller motsvarade utbildning på minst gymnasialnivå. Erfarenhet av brandlarmsinstallation är meriterande.
B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Vid anställning görs kontroll i Polisens belastningsregister

Du kommer vara Total Säkerhets ansikte utåt hos kunder och andra yrkesgrupper därför ser vi att du som person har en god social kompetens och är serviceinriktad. Vidare att du är van att arbeta självständigt men även i grupp. Du är en lagspelare och gillar ett omväxlande arbete.

Vi erbjuder dig att vara del i ett företag med hög trivsel där vi gillar att hitta på roliga saker tillsammans. Vi har bra anställningsvillkor och har kollektivavtal. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Vill du ha ett omväxlande arbete är detta rätt arbetsplats för dig.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elkonstruktör
Stockholm

Saferoad AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter - vara eller tjänst - till våra kunder. Vi ingår i en internationell koncern, Saferoad Group.

Vi arbetar med högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar för myndigheter och uppdragstagare inom infrastruktur. Koncernens affärsidé är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor på språng, oavsett om de går till fots, cyklar eller åker bil. Vi finns i 21 länder och har totalt 2500 anställda.

I Sverige finns det nio olika Saferoadföretag som tillsammans representerar ett brett produktutbud inom trafik och offentlig miljö. Till exempel: skyltar, vägmarkering, väg- och broräcken, vägtrummor, geosynteter, produkter för offentlig miljö och belysningsstolpar.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Elkonstruktör till vårt kontor i Sollentuna 

Vi förstärker inom elkonstruktion och söker dig med erfarenhet från elbranschen. Arbetsuppgifterna utförs i anslutning till anbudsgivande såväl som i byggprojekt i samarbete med våra projektledare från vårt Saferoad kontor i Sollentuna. Resanade kan förekomma inom Sverige.   

Våra kunder är kommuners idrottsförvaltningar, trafikverket, större och mindre byggherrar typ Skanska, NCC mfl .   

I utlyst roll kommer du arbeta med bland annat;   

 • Elkonstruktion av styrcentraler, servicecentraler m.m. 
 • Ansvara för bolagets teknikutveckling och byggnation av el-konstruktioner. (Centraler mm).
 • Kunna göra kostnadskalkyler för central/styrskåp
 • Tekniska beskrivningar av funktioner i centraler/styrskåp
 • Provning/idrifttagning av centraler/styrskåp

Du har en teknisk utbildning el med flera års erfarenhet inom branschen. Du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift.  Körkort erfordras då resor ingår i tjänsten. Gärna erfarenhet från kabelberäkningar(El-vis, Febdok eller dyl). Allmän behörighet är meriterande. 

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg Tel 08 - 510 662 01. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

VVS-Montör
Stockholm

Rörett i Stockholm AB utför alla typer av VVS-installationer och arbetar mestadels mot byggföretag och fastighetsägare. Vi har bred erfarenhet och kunskap om att renovera fastigheter och lägenheter där det ställs mycket höga krav på hantverksskickligheten. Vi är ett mindre sammansvetsat team på ca 11 personer, precis som vi vill ha det och det fungerar väldigt bra för oss.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en: 

VVS-Montör 

Som montör hos oss kommer du att utgå hemifrån och utföra jobb som kontorsanpassningar, lokalanpassningar, restaurang, halvstora entreprenadjobb och service. Hos oss får du välja om du vill arbeta med service, entreprenad eller båda delarna. 

För att lyckas i rollen har du ett stort driv och är självgående. Du har några års erfarenhet som montör. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Vidare har du en god social förmåga och en positiv inställning mot kollegor, arbetet och kunder. 

Som person har du lätt för att skapa förtroende och för att samarbeta. Du är flexibel och lösningsorienterad samt ett intresse för att utvecklas i din yrkesroll. 

Vi erbjuder dig att komma till ett sammansvetsat gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans, bl.a. utlandsresor, äventyr på sjö och land med mera. Vi träffas allihopa minst en gång varje vecka för att bibehålla sammanhållningen då vi gör arbeten på olika arbetsställen. Andra förmåner är kollektivavtal, tjänstepension, friskvård, bil m.m. Vi vet att du kommer trivas hos oss då det viktigaste för oss är att vi har kul tillsammans på vägen när vi levererar positivitet och professionalism inom företaget samt mot beställare och slutkunder. 

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare till Nybergs Kakel & Golv
Stockholm

Nybergs Kakel & Golv har över 10 år i branschen och erbjuder alltid snabba och effektiva lösningar på dina problem. Tack vare deras punktlighet och stora noggrannhet har vi byggt upp en stor krets av nöjda kunder genom åren.

Vi samarbetar med ett flertal erfarna underleverantör inom bl.a. VVS, el och köksmaterial i Stockholm. Det gör att vi kan erbjuda en både kostnadseffektiv och trygg service till dig som kund. Vi är även anslutna till GVK för bästa säkerhet vid renovering och badrum. 

 

Nybergs Kakel & Golv har över 10 år i branschen och erbjuder alltid snabba och effektiva lösningar på dina problem. Tack vare deras punktlighet och stora noggrannhet har vi byggt upp en sto krets av nöjda kunder genom åren.

Vi samarbetar med ett flertal erfarna underleverantör inom bl.a. VVS, el och köksmaterial i Stockholm. Det gör att vi kan erbjuda en både kostnadseffektiv och trygg service till dig som kund. Vi är även anslutna till GVK för bästa säkerhet vid renovering och badrum. 

Vi växer och söker nu en snickare

Som snickare hos oss kommer du främst jobba med nyproduktion. Vi sitter i nya lokaler på Södermalm och håller främst till på södra sidan.Vanligt förekommande jobb är ROT, tillbyggnader, badrumsrenoveringar, lokalanpassningar etc. Du planerar själv dina dagar.

Arbetstider: 
Mån-Fre: 07-16

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av liknande roll. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Heta Arbeten samt ställningsbyggare är väldigt meriterande.

Som person är du driftig och drivs av att vara med på företaget resa mot framgång. Du är självgående och tycker om frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig att vara med i ett familjärt företag där stora chanser till utveckling och klättring i karriären finns. Du erbjuds eget ansvar, bil, telefon, friskvård m.m. Vi gillar att göra roliga saker tillsammans och åker iväg på någon resa varje år, så som SPA, kryssningar etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Målare
Stockholm

Nybergs Kakel & Golv har över 10 år i branschen och erbjuder alltid snabba och effektiva lösningar på dina problem. Tack vare deras punktlighet och stora noggrannhet har vi byggt upp en stor krets av nöjda kunder genom åren.

Vi samarbetar med ett flertal erfarna underleverantör inom bl.a. VVS, el och köksmaterial i Stockholm. Det gör att vi kan erbjuda en både kostnadseffektiv och trygg service till dig som kund. Vi är även anslutna till GVK för bästa säkerhet vid renovering och badrum. 

 

Vi växer och söker nu en:

Målare

Som målare hos oss kommer du främst jobba med nyproduktion. Största delen av våra jobb utförs på södra sidan Stockholm. Vanligt förekommande jobb är ROT, tillbyggnader, badrumsrenoveringar, lokalanpassningar etc. Du planerar själv dina dagar.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av liknande roll. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Heta Arbeten samt ställningsbyggare är väldigt meriterande.

Som person är du driftig och drivs av att vara med på företaget resa mot framgång. Du är självgående och tycker om frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig att vara med i ett familjärt företag där stora chanser till utveckling och klättring i karriären finns. Du erbjuds eget ansvar, bil, telefon, friskvård m.m. Vi gillar att göra roliga saker tillsammans och åker iväg på någon resa varje år, så som SPA, kryssningar etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

 

 

Installatör utan tidigare erfarenhet
Stockholm

Antenn-zon Gimgöl AB har en lång historia. I över 30 år har vi arbetat med stor nyfikenhet och breddat våra arbetsområden. I dagsläget arbetar vi med installation av fiber, brandlarm, nätverk, antenn, larm, IT och service. Vår vision är kvalitet, leveransprecision och ansvar. Vi utvecklar ständigt vår kunskap och effektiviserar vårt arbetssätt. Vår styrka är vår personal och nu söker vi duktiga personer till vårt härliga gäng!

I takt med företagets utveckling söker vi nu en; 

Installatör

Vi söker en duktig och driven person som är redo att ta sig an en ny bransch. Ingen tidigare erfarenhet krävs då vi utbildar våra nya kollegor från grunden. För rätt person är detta en möjlighet att komma in i ett praktiskt yrke utan tidigare utbildning eller erfarenhet.

Som installatör hos oss är den huvudsakliga arbetsuppgiften kabelförläggning och kabelinkopplingar inom svagström. Det vill säga Brandlarmsinstallationer och Nätverksinstallationer med mera.
Man kommer även få förbereda kabelinstallation med kabelvägsplanering, utförandeprojektering, materialbeställning, håltagning samt montage av rör och kanaler.
Man arbetar både självständigt och i arbetslag. Som ny på företaget går man bredvid arbetsledare tills man känner sig trygg i arbetet.

Vi arbetar med både stora och små kunder, så som skolor, kontor och byggarbetsplatser. En stor del av arbetet utförs inomhus i nybyggnation och ombyggnation.
Vårt arbetsområde är Storstockholm och de flesta arbetsdagar startar och avlutas på vårt kontor, ibland utgår man från hemmet.

Vi lägger stor vikt vid vår personal och vill att de ska trivas och ha kul på jobbet. Därför arbetar vi mycket med utvecklingssamtal, ordnar kickoffer och after work.

För att passa hos oss bör du ha ett starkt driv och viljan att lära dig. Som person är du kommunikativ, social och ansvarsfull.

Då vi arbetar med säkerhetsklassade installationer kommer utdrag ur brottsregistret att krävas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Antenn-zon med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Madeleine Axner tel 08-520 017 43 eller madeleine.axner@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Fastighetsskötare
Stockholm

Property Partner erbjuder konsulttjänster av högsta kvalitet inom fastighetsförvaltning för den svenska marknaden. Vi är proaktiva, metodiska och systematiska i vårt arbetssätt. Vår ledstjärna är att skapa trygghet och bidra till värdeutveckling för våra kunder. Vår vision är att vara ett självklart val vid förfrågningar av fastighetsförvaltning 

Bolaget ägs och leds av Marcus Gärdebrandt. För närvarande förvaltas närmare 1,5 miljon kvm fastigheter med blandade uppdrag inom ekonomisk och teknisk förvaltning. Beståndet är spritt på ett flertal orter i Sverige som t.ex. Stockholm, Uppsala, Malmö, Lund, Södertälje, Eskilstuna, Skövde och Sundsvall. Bolaget omsatte 77 Mkr 2017 och har ca 60 medarbetare.

I takt med företagets utveckling söker vi fastighetsskötare till vårt team i Stockholm

Arbetsbeskrivning:

I din roll som fastighetsskötare ansvarar du för service gentemot våra kunder samt underhåll och allmänna sysslor i och kring fastigheterna.

Arbetsuppgifterna innebär främst:
• Hantera felanmälningar och följa upp dessa
• Genomföra enklare reparationer i lägenheter, lokaler och allmänna utrymmen
• Genomföra daglig rondering
• Dokumentera åtgärder
• Ansvar för återvinningsutrymmen
• Ansvara för dagligt underhåll av lokalerna

Vi söker dig som har några års erfarenhet av fastighetsskötsel, alternativt motsvarade kunskaper. Erfarenheter av ovanstående arbetsuppgifter ses som meriterande. Vi ser gärna att du är teknikintresserad.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Som person är du social, engagerad och ansvarsfull. Du är inte rädd att ta i när det behövs och har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och kan arbeta självständigt.

Du erbjuds att vara en del av ett väletablerat företag med kollektivavtal. VI har god gemenskap och är mån om våra medarbetare. Andra förmåner är frihet under ansvar, utvecklingsmöjligheter samt friskvård.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson. tel. 08 511 617 43 alt mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare
Stockholm

Nybergs Kakel & Golv har över 10 år i branschen och erbjuder alltid snabba och effektiva lösningar på dina problem. Tack vare deras punktlighet och stora noggrannhet har vi byggt upp en stor krets av nöjda kunder genom åren.

Vi samarbetar med ett flertal erfarna underleverantör inom bl.a. VVS, el och köksmaterial i Stockholm. Det gör att vi kan erbjuda en både kostnadseffektiv och trygg service till dig som kund. Vi är även anslutna till GVK för bästa säkerhet vid renovering och badrum. 

 

Vi växer och söker nu en snickare

Som snickare hos oss kommer du främst jobba med nyproduktion. Vi sitter i nya lokaler på Södermalm och håller främst till på södra sidan.Vanligt förekommande jobb är ROT, tillbyggnader, badrumsrenoveringar, lokalanpassningar etc. Du planerar själv dina dagar.

Arbetstider: 
Mån-Fre: 07-16

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av liknande roll. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Heta Arbeten samt ställningsbyggare är väldigt meriterande.

Som person är du driftig och drivs av att vara med på företaget resa mot framgång. Du är självgående och tycker om frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig att vara med i ett familjärt företag där stora chanser till utveckling och klättring i karriären finns. Du erbjuds eget ansvar, bil, telefon, friskvård m.m. Vi gillar att göra roliga saker tillsammans och åker iväg på någon resa varje år, så som SPA, kryssningar etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Proffssäljare inom byggmaterialhandeln
Stockholm

XL-BYGG är Sveriges största byggmaterialhandelskedja med ca 140 byggvaruhus i landet. Kedjan är en frivillig fackhandelskedja som utgörs av ett 90-tal delägare som äger och driver en eller flera varuhus. XL-BYGG Faringe AB driver XL-BYGG Faringe i Vällingby och XL-BYGG City på Kungsholmen i Stockholm. Bolaget har ett 20-tal medarbetare och omsätter ca 60 miljoner.

Som medarbetare hos oss tillhör du ett litet men hårt arbetande team. Vi växer, beslutsvägarna är korta, farten hög med många skratt längs vägen. Ledorden för företaget är att det ska vara enkelt och roligt att handla av oss och det uppnås genom rätt medarbetare som har kul på jobbet och tar stort ansvar.

Nu söker vi ytterligare en proffssäljare till Vällingby

Idag har vi ett litet effektivt B2B-team som växer kraftigt och därför behöver vi ytterligare en medarbetare. Som proffssäljare i vår bygghandel kommer du nästan uteslutande  att arbeta med företagskunder. Vi säljer byggmaterial till allt från små byggföretag till stora riksbyggare. 

Tjänsten är att jämställa med en Key Account manager-roll då du kommer ansvara för en egen kundstock av återkommande kunder. Rollen kräver erfarenhet från branschen då du ansvarar för kunden fullt ut. Det innebär att du ska kunna arbeta med förfrågningsunderlag, ta in offerter från leverantörer och offerera kunden den bästa lösningen. Vi är väldigt måna om att kunderna ska känna förtroende och uppleva oss som en samarbetspartner där det är enkelt och roligt att handla.

För att passa i rollen har du samma tjänst idag hos någon av våra branschkollegor, 3-5 års erfarenhet från samma roll är ett krav. Du har god datorvana och arbetar obehindrat i Office-paketen samt system för order- och beställningshantering. Då du ansvarar för dina egna affärer krävs att du kan räkna momssatser, täckningsgrader, köpa in material och dyligt. God organisatorisk förmåga krävs då det är ett stort antal offerter, beställningar och objekt som hanteras parallellt och måste hanteras och följas upp för att leda till affär.

Vi lägger stor vikt vid ditt affärsmannaskap. Du drivs av viljan att göra bra affärer samt bygga upp och förvalta dina kundrelationer. Du kommer arbeta mot många kontaktytor och bygga relationer med våra kunder, leverantörer och inom XL-BYGG.

För att trivas i rollen bör du vara organiserad, affärsdriven, serviceminded, lösningsorienterad och social.  Ledorden för rollen är eget driv, intresse, service och affärsmannaskap.

Vi erbjuder dig en kreativ roll i ett växande företag. Vi värnar om våra medarbetare och hittar ofta på roliga aktiviteter tillsammans. Det är inte ovanligt att vi går på after works med medarbetare och kunder.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar XL-BYGG med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Innelåssmed
Stockholm

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen. STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour. 

I takt med att företaget växer söker vi nu en innelåssmed till vår verkstad i Skarpnäck.

I rollen som innelåssmed kommer du arbeta i vår verkstad i Skarpnäck. Dina arbetsuppgifter innefattar allt från att bygga cylindrar, tillverka nycklar till att skicka ut material till våra kunder.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Gesäll- eller mästarbrev är meriterande men inget krav. Som person är du självgående och en naturlig problemlösare. Du är van med att ta eget ansvar och gillar ett omväxlade arbete. Som företaget ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus. Vidare att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och våra anställda.  Vi har goda anställningsvillkor, bra förmåner samt kollektivavtal.

En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar STANLEY Security med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Fältservicetekniker
Stockholm

Stenborgs Truckar AB är familjeföretaget som säljer, hyr ut nya och begagnade truckar samt tillhandahåller service och reparation av dessa. Kontor, lager och verkstad finns i Järfälla samt en filial i Västerås. Vår egen fältserviceorganisation täcker Stockholm och Mälardalen. Stenborgs Truckar kännetecknas av kundfokus, pålitlighet och hög kvalitét.

Vi växer och behöver en tekniskt intresserad och social fältservicetekniker som vill vara med och bygga Sveriges bästa truckföretag.

Vi söker dig som vill ha ett fritt och flexibelt jobb med kundkontakt där ansvar, pålitlighet och kvalitét är A och O. För oss på Stenborgs är tjänsten som fältservicetekniker en nyckelroll där du även är rådgivande och konsultativ kring kundens truckpark och materialhantering. B-körkort är ett krav. Har du inte truckkort sedan tidigare investerar vi detta åt dig.

Vi tror att du har en fordons- eller teknisk gymnasieutbildning med ett starkt tekniskt intresse. Gärna med erfarenhet från service och reparation av fordon och/-eller maskiner. Du utgår från hemmet då dina kunder främst befinner sig i Storstockholm.

Utvecklingsmöjligheterna är goda då vi står inför en expansion. I samband med att du tillträder tjänsten utbildas du i våra arbetssätt och självklart får du tillgång till en ny servicebil från Volkswagen eller Mercedes.

Vi erbjuder dig en fri och självständig roll på ett välmående familjeföretag med långsiktighet och korta beslutsvägar som självklarheter. Vidare erbjuder vi marknadsmässig lön, generösa förmåner och trevliga kollegor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde efter sommaren.  

Wasa Larm söker Larmtekniker
Göteborg

Wasa Larm är ett larmföretag med hög kompetens inom teknik och säkerhetslösningar. Företaget grundades år 2004 i Göteborg och har idag 10 anställda med kontor i Västra Frölunda. Vi vänder oss mestadels mot företag men installerar även säkerhetslösningar hos privatpersoner. Merparten av våra kunder finns i Göteborgsområdet med vi har även flertalet kunder på andra orter i Sverige. Wasa Larm är heltäckande när det gäller säkerhetsanläggningar. Vi installerar: inbrottslarm, bygglarm, kamerasystem, passagesystem och överfallslarm.

Vi expanderar nu vår verksamhet ytterligare och söker fler larmtekniker till vårt team.

I rollen som larmtekniker hos oss kommer du att arbeta med nyinstallation av mindre larmanläggningar samt utföra service på befintliga system. Du kommer att utgå från vårt kontor i Västra Frölunda och ha hela Storgöteborg som arbetsplats.

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom säkerhetsbranschen och har goda kunskaper av installation och driftsättning inom larm- och kamerasystem etc. Vidare ser vi gärna att du har som ambition att arbeta med de allra senaste produkterna inom dessa områden. Svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav.

Som person är du självgående och en naturlig problemlösare. Du kommer att vara företagets ansikte utåt varför det är viktigt att du har hög serviceanda och god social förmåga. Vidare är du målmedveten, lyhörd och kundorienterad för att kunna leverera en optimal säkerhetslösning utifrån varje kunds behov.

Vi erbjuder dig en varierande och flexibel tjänst i ett stabilt och tryggt företag med goda utvecklingsmöjligheter. I vårt team värnar vi om våra anställda och gemenskapen. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. En förutsättning för anställning hos oss är att du som sökande ej finns med i belastningsregistret.

Intresserad och vill veta mer? Denna rekrytering sköts av rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Camilla Drangel, tel. 08 520 017 56. Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicetekniker till Östergötland/Småland

Pamaco Totalservice AB, vilket är det legala bolagsnamnet, är marknadsledande inom försäljning av system för fordonstvätt och har mer än 35 års erfarenhet. Pamaco Totalservice representerar sedan början av 2000-talet det världsledande tyska varumärket WashTec på den svenska marknaden. Pamaco Totalservice erbjuder kunderna på den svenska marknaden ett komplett utbud av produkter och tjänster för fordonstvätt vilket omfattar automattvättar, gör-det-själv-tvättar, lastbilstvättar, vattenreningssystem, tvättkemikalier, en rikstäckande serviceorganisation samt tillhörande service och tjänster. Det breda kunderbjudandet riktar sig till såväl den enskilde tvättentreprenören som internationella bensinbolag samt tillverkare och återförsäljare av fordon. Pamaco Totalservice har idag ca 70 medarbetare runtom i Sverige, verksamma inom fyra olika distrikt. Bolaget omsätter ca 200 MSEK. 

I takt med att vi växer söker vi nu servicetekniker/ montörer till vårt team i region Öst

Om rollen 
Du kommer att ha ett omväxlande jobb som innebär att leverera bästa möjliga montage, allmän maskindrift och service till egna, distriktets och företagets kunder. Du utgår från hemmet och jobben är mestadels i Småland/Östergötland. Du tillhör en grupp av servicetekniker inom samma distrikt. 

I din roll som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• leverera bästa möjliga montage, allmän maskindrift och service till egna distriktets och företagets kunder. 
• Ansvara för att arbetet bedrivs effektivt, kvalitativt och kostnadsmedvetet samt ha ordning och reda på arbetsplatsen. 
• Hantera och rapportera serviceordrar i företagets fältservicesystem i realtid.
• Bidra till den långsiktiga utveckling som företaget strävar mot genom vår vision ”förändra svensk fordonstvätt”. 
• Det kan förekomma arbete på annan ort men detta är främst aktuellt när det utförs planerade montage hos kund. 

Tjänsten har start omgående. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid och baseras på 40 timmars arbetsveckor men arbetstiderna kan variera, i tjänsten ingår jour ca var 7:e vecka. 

För oss är din personlighet viktig. För att trivas hos oss behöver du dela vår Pamaco-anda. Vår anda är en beskrivning av vilka beteenden hos våra medarbetare som gör oss unika och framgångsrika. Vad som skapar förtroende hos våra kunder och mot varandra som kollegor. 

För att lyckas i denna roll ser vi att du har några års erfarenhet som tekniker eller servicetekniker där du har arbetat med service och underhåll samt har en god vana att felsöka. Vidare att du har erfarenhet inom mekanik och gärna viss kunskap om el. Det är meriterande om du har kunskaper inom enklare programmering och pneumatik. 

Som person ser vi att du har ett stort driv och har service i fokus. Vidare att du gillar att ta eget ansvar och kan arbeta självständigt med en stark känsla för ordning och reda. Du är lösningsorienterad med en god förmåga att fatta beslut och har lätt att anpassa dig tillkundens behov.

Körkort samt svenska i tal och skrift är krav. 

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Vi har en årlig gemensam kick-off, senast var vi en helg i Istanbul. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor, bra förmåner och möjlighet till årlig bonus. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Pamaco Totalservice AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arkitekt

Thule Fastighetsutveckling är entreprenören som tar kommersiella lokaler och exklusiva privatbostäder till sin fulla potential, från idé till arkitektur och byggnation.

Vi växer och söker ytterligare en arkitekt

Som arkitekt hos oss blir du nyckeln till den smartaste lösningen för kunden, fastigheten och hyresgästen. Du kommer att arbeta nära andra arkitekter, byggnadsingenjörer, byggprojektledare, entreprenörer och rådgivare, alla med samma slutmål: en leverans av hög kvalitet. Där hållbarhet och långsiktighet är självklara ledstjärnor. Vi arbetar både med kommersiella lokaler och privata bostäder med fokus på att lokalerna ska nå sin fulla potential, från idé till arkitektur och byggnation.

Vi söker dig som är arkitekt med några års erfarenhet av yrket. Vi lägger stor vikt vid att du trivs med att jobba nära bygget, har öga för design och detaljer. Det är meriterande om du arbetat i ArchiCad tidigare. Du drivs av att självständigt påverka det du skapar samtidigt som du är en lagspelare och har en stark önskan om att lära dig mer om helheten.

Vi erbjuder dig en varierande och utvecklande roll i ett spännande företag. Utöver våra spännande projekt är vi väldigt måna om vår personal och vi vill att du ska trivas hos oss!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Thule Fastighetsutveckling med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Madeleine Axner tel. 08-520 017 43 eller madeleine.axner@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kyltekniker till Stevo's Storkök i Stockholm!
Stockholm

Stevo's Storkök AB har varit verksamt inom storköksbranschen sedan 1995. Vi säljer storköksutrustning med hög kvalitet och våra leverantörer är utvalda med stor omsorg. Kvalitet, kundservice, rådgivning och utveckling är ledord som genomsyrat Stevo´s Storkök AB ända sedan starten.

Våra lokaler är belägna i Eriksbergs Industriområde, Botkyrka Kommun, där håller vi bland annat kurser/utbildning i vårt utbildnings kök på den storköksutrustning vi tillhandahåller, denna utbildning har visat sig vara mycket uppskattad och användbar bland våra kunder. Läs gärna mer på: http://www.stevos.se/

Idag är vi 11 stycken men behöver bli fler och söker en:

Kyltekniker till Stevos Storkök AB

Som kyltekniker hos oss kommer du arbeta självständigt med installation, service och underhåll av storköksmaskiner. Du kommer att utgå från hemmet och tar dig till och från arbetena med servicebil. Vi arbetar för kommunerna Botkyrka, Huddinge, Ekerö, Tyresö och Nynäshamn.

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som Kyltekniker med kylcertifikat 1. Du har även B-körkort och bor i Stockholm eller i några av kommunerna ovan.

Du erbjuds en tjänst i ett företag där vi värnar om våra anställda. Vi har bra förmåner så som förmånsbeskattad servicebil och utbildningar. Självklart har vi kollektivavtal och dessutom risklunch. Utöver detta ser vi till att hålla en bra sammanhållning med roliga aktiviteter och kickoffer.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stevo's Storkök AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg på tel. 08 510 662 01. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Filialchef Uppsala
Uppsala

Edekyl & Värme är sedan tio år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på sju orter och med 100-talet anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping, Norrköping, Motala, Västerås och Uppsala. Under de tio åren har vi växt snabbt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vårt motto är att kunna laga allt vi säljer. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme, fastighetsautomation samt värmepumpar i privata hem. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi vill att våra medarbetare ska vara de vassaste knivarna i lådan.

Vi söker nu en driven och utvecklingsorienterad filialchef till Uppsala

I Uppsala är vi i dagsläget ett team på ca 10 personer (olika personalkategorier, men i huvudsak tekniker ), men som beräknas växa de kommande åren.

Som filialchef har du det totala ansvaret för din enhet, allt från personalansvar, kundkontakter och ekonomiskt ansvar till att utveckla strategier för fortsatt tillväxt och lönsamhet.

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av en ledande roll inom installations-branschen och har en god förståelse för alla steg inom installationsarbetet. Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund utbildningsmässigt.

Vi vill att du som söker rollen drivs av att utveckla och leda en verksamhet framåt samt att du känner stor trygghet i ledarrollen och hur du fattar beslut och gör prioriteringar. Du ska också ha sinne för organisation, ekonomi samt säkerställa att vi följer våra interna rutiner.

Vår företagskultur är tydlig och vi kallar det för en mänsklig och vinnande företagskultur som präglas av engagemang, drivkraft och ekonomi.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett familjärt företag där du snabbt känner dig hemma. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet. I vår policy som arbetsgivare ser vi till att du får en trygg, säker och trivsam arbetsplats där du är med och påverkar. Edekyl & Värme erbjuder dig att bli en del av en växande organisation, där det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Edekyl & Värme med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten, tel 08-511 617 45. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arbetsledare
Göteborg

TidX Bygg är ett bolag i Plusfastigheter Koncernen. Vi är ett bolag som växer kontinuerligt. Att arbeta på TidX innebär att vara en del av en organisation där devisen att ge och ta är självklar och där det finns gott om utrymme att växa och utvecklas. Här gör vi ingen åtskillnad på om du jobbar på kontoret eller på fältet – varje person som arbetar hos oss ser vi som en bidragande pusselbit som är med och möjliggör att vår verksamhet kan leverera och fungera framgångsfullt. Inom Bygg åtar vi oss allt från mindre byggserviceuppdrag till större ny- och ombyggnadsprojekt. Vi erbjuder helhetslösningar för projekt som om- och tillbyggnationer, ROT-uppdrag och renovering. 

I takt med koncernens utveckling söker vi nu på TidX Bygg en

Arbetsledare

Det är en mycket varierad tjänst där du ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande. Rollen innebär även att du planerar och fördelar arbetet mellan yrkesarbetare och underentreprenörer och motiverar dem att utföra sina uppgifter på ett kvalitetsmässigt sätt där kunden står i fokus. Vidare kommer du även att ansvara över beställning av material, utsättning och förmedling av information/ritningar/beskrivningar. Till din hjälp har du våra duktiga underentreprenörer/samarbetspartner, hantverkare och självklart stöd från chefer och kollegor. Du kommer även vara en del av företagets styrgrupp där syftet är att planera och diskutera de nuvarande samt framtida projekt. 

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning alternativt ett par års erfarenhet av likande arbete samt rutin och erfarenhet av att leda i branschen. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav. Då du kommer ha en ansvarsfull roll är det viktigt att du är självgående och har en positiv inställning till ditt yrke.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag. På TidX värnar vi om arbetsklimatet. Våra arbetsplatser kännetecknas av kamratskap, trivsel, samarbete och laganda. Det är därför av största vikt att alla medarbetare, oavsett position, är sociala och prestigelösa personer som fungerar bra i grupp och gillar att samarbeta. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter samt eget ansvar. Du kommer till ett gäng som gillar att hitta på roliga saker tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och samt andra bra förmåner så som ett bonussystem.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson Tel 08 - 511 617 43 eller mikaela.hansson@jobway.se. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

CAD-ritare
Stockholm

Constant Clean som bildades 1987 och är ett väletablerat företag som säljer, servar och projekterar utrustning för fordonstvätt. Företaget har sedan det bildades arbetat med montering och service av automattvättar. Under 2008 gick vi samman med SEAB, Nordens största distributör av bilvårdsprodukter. Från och med 2009 är vi svensk representant för Christ automattvättar, självtvättar och kringutrustning. Vi utför service av högtryckspumpar, projekterar, säljer och monterar biltvättar, installerar och servar spolutrustning i tvätthallar samt service och montage av all annan förekommande kringutrustning. Huvudkontoret ligger i Huddinge och idag är vi cirka 50 anställda.

Vi växer och söker nu en CAD-ritare till vårt kontor i Huddinge.

I rollen som CAD-ritare hos oss kommer du bland annat arbeta med placeringsritningar av brunnsystem och principskisser för reningsverk. Vidare att du även kommer vara med och strukturera upp i det befintliga CAD-systemet.

Vi söker dig som är nyutexaminerad och är i början av din karriär som konstruktör. Du har goda kunskaper i AutoCAD och har en vilja att utvecklas och att lära dig nya saker. Du är noggrann i ditt arbete, och är en prestigelös, öppen och jordnära person.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett växande och familjärt företag som månar om sina anställda. Vi är ett väldigt glatt gäng med bra förmåner som gillar att göra roliga saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Constant Clean AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiell

Kontorskoordinator till arkitektkontor
Stockholm

XYZDP skapar miljöer med genomtänkt design och funktion där människan och hållbarhet står i fokus. Vi är ett företag som älskar att ha roligt och att utvecklas, det är vår väg till framgång.

Vi på XYZDP består av projektledare, arkitekter och ingenjörer som alla på sitt sätt bidrar till att uppsatta mål nås. Vi har en bred och samlad erfarenhet för utveckling och implementering av koncept inom retail, där bland annat Audi och Mercedes-Benz tillhör våra kunder. Utöver retail arbetar vi också med bostäder.

Tydliga roller och ansvar inom projektgruppen är viktiga ingredienser för ett lyckat projekt och nu söker vi en handläggande arkitekt till vårt härliga gäng!

 Tydliga roller och ansvar inom projektgruppen är viktiga ingredienser för ett lyckat projekt och nu söker vi en koordinator till vårt härliga gäng!

Koordinator

Som koordinator hos oss kommer du får en varierande och spännande roll där ingen dag är den andra lik. Denna tjänst passar perfekt för dig som studerar eller söker en deltidstjänst på cirka 30-50%, tjänsten är ett vikariat på ungefär ett år.

Denna roll kommer ge dig en spännande inblick i arkitektyrket och du kommer vara involverar i våra projekt. Du kommer bland annat få koordinera ändringar och uppdateringar av ritningar, ansvara för viss kundkontakt och hjälpa till på kontoret.

För att trivas i denna roll är du driven, organiserad och nyfiken. Denna roll kräver mycket eget ansvar och en vana för att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Det är viktigt att du kan prioritera och vill hjälpa till där det behövs.

Vi erbjuder dig en varierande och utvecklande roll på en rolig arbetsplats med spännande projekt. Vi som jobbar här trivs ihop och brukar då och då ses på en AW eller hitta på någon rolig aktivitet efter jobbet.

Känner du att detta skulle kunna vara något för dig? Bra! Tveka då inte att höra av dig.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar XYZDP med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Madeleine Axner tel. 08-520 017 43 eller madeleine.axner@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Platschef
Stockholm

Winge Byggnads AB startade 1969 under namnet Byggeken AB. Sommaren 2013 förvärvades Byggeken AB av Martin Windolf och Sten Georgsson. I samband med förvärvet påbörjades en utveckling av företaget och som ett led i detta genomfördes en namnändring till Winge Byggnads AB.

Bolaget består idag av ett antal medarbetare som arbetat tillsammans under många år i olika konstellationer. Grundtanken i företaget är att ha ett sammansvetsat team med en utvecklad yrkesstolthet. Vi vet att kvaliteten i projekten har en direkt koppling till medarbetarnas kompetens och ansvarskännande och lägger därför stor vikt vid företagets och projektets organisation.

I organisationen har vi erfarenhet från i stort sett alla typer av entreprenadformer, såväl utförande- som funktions- och samverkansentreprenader, stora som små. Vi har historiskt arbetat mycket med skolor, förskolor, kontorsombyggnader och industribyggnader.

Vårt kontor ligger i Järfälla och vårt arbetsområde är hela Storstockholm.

Vi söker en driven platschef som vill vara en del av Winge Byggnads ABs utveckling.

Arbetsbeskrivning
Som platschef på Winge arbetar du i projekt i nära samarbete med arbetschef och entreprenadingenjör. Dina huvudsakliga uppgifter är tid- och ekonomistyrning samt samordning av egen personal och UE.

-      Motivera och stimulera egen personal och UE samt leda och fördela det dagliga arbetet.

-      Ansvara för att projektet styrs mot uppställda mål och att myndighets- och lagkrav efterlevs.

-      Upprättande av produktionstidplan och styrning av produktionen mot denna.

-      Ansvara för att projektbudget hålls och ansvar för ÄTA-hantering

-      Ansvara för efterlevnad av KMA-plan och att kontroller enligt kontrollplan genomförs.

-      Tillsammans med projektets inköpare genomföra inköp.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som platschef så har du förståelse för hela byggnadsprocessen. Du kan se helheten och några moment fram i tiden. Du har gått den naturliga stegen från hantverkare i grunden till platschef eller är utbildad byggnadsingenjör med några års erfarenhet av ombyggnationer. Körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav. Att arbeta som platschef innebär ett högt temo och mycket att hålla reda på så det krävs att du som person är strukturerad och disciplinerad. Du har datorvana och en ledarpersonlighet, du tycker om att motivera dina kollegor och är affärsmässig i ditt arbete. Vi sätter hög vikt vid din personlighet.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag. Ett företag med sund syn på sina anställda. På Winge värnar vi om arbetsklimatet. Våra arbetsplatser kännetecknas av kamratskap, trivsel, samarbete och laganda. Det är därför av största vikt att alla medarbetare, oavsett position, är sociala och prestigelösa personer som fungerar bra i grupp och gillar att samarbeta.  Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter samt eget ansvar. Du kommer till ett gäng som gillar att hitta på roliga saker tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag samt andra bra förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I den här rekryteringen samarbetar Winge Byggnads AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Matilda Renliden Direkt: +46 (0)8 520 017 46 mail; matilda.renliden@jobway.se. Ansök snarast via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

 

Larmtekniker till ett växande bolag med intressanta kunder
Stockholm

Telenta AB startade 1992 i Karlstad och ingår sedan 2004 i Bergendahls El Gruppen.

Huvudkontoret finns i Göteborg, med filialkontor i Stockholm, Karlstad, Malmö och med samarbetspartner i Umeå. Tack vare vår geografiska placering kan vi skapa kundanpassade helhetslösningar över hela landet till både lokala och rikstäckande företag och organisationer.

Du finner mer information om företaget på www.telenta.se

Just nu söker vi en larmtekniker till vårt kontor i Stockholm!

Telenta AB startade 1992 i Karlstad och ingår sedan 2004 i Bergendahls El Gruppen.

Huvudkontoret finns i Göteborg, med filialkontor i Stockholm, Karlstad och Malmö. Tack vare vår geografiska placering kan vi skapa kundanpassade helhetslösningar över hela landet till både lokala och rikstäckande företag och organisationer. 

Du finner mer information om företaget på www.telenta.se

Vi söker nu en larmtekniker med inriktning mot säkerhetsteknik till vårt stockholmskontor.

Dina arbetsuppgifter

-Självständigt arbete ute hos kund
-Installation och driftsättning på små till stora brand- och säkerhetssystem.
-Arbetsområde i Stockholm

Kvalifikationer
-Minst tre års erfarenhet som larmtekniker
-Kunskap inom systemen Galaxy, Power, RCO (RCO mega, Eltek Delta samt CCTV är meriterande)
-Vi ser att du obehindrat kan tala/skriva svenska
-Att du ej finns i något brottsregister
-Har B-körkort

Vi erbjuder dig en heltidstjänst på ett växande bolag med intressanta kunder. Vi satsar på arbetsmiljö, är arbetsmiljöcertifierade, följer kollektivavtal och lägger ett stort fokus på att våra medarbetare ska trivas gott. Vidare erbjuder vidare goda förmåner och möjligheter till vidareutbildning bland annat.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner, tel 08 520 01 743. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare till Bergtornet
Norrtälje

Bergtornet Entreprenad grundades 2004 och omsätter idag drygt 100 miljoner kronor. Företaget har sitt huvudkontor i Nacka och är runt 25 anställda på företaget. Sedan starten ha de byggt upp en kompetens runt kärnan i bolaget som täcker det mesta inom byggnation. Med denna kompetens som ryggrad är de alltid redo för olika former av uppdrag – från enkla byggprojekt till stora komplicerade totalentreprenader. Bergtornet Entreprenad arbetar mycket med projekt inom bostäder, kommersiella lokaler och prestigeprojekt mot främst kommersiella aktörer i Stockholmsområdet.

Du kan läsa mer på www.bergtornet.se      

I takt med företagets expansion söker vi nu en erfaren projektledare/platschef!

Arbetsbeskrivning
På Bergtornet kommer du att ha en central roll i etableringen av ett projekt i Norrtälje där vi tillsammans med en stor kund har ett projekt som kommer att sträcka sig över 2-5 år. Projektet innebär produktion av bostäder och eventuellt även andra Servicelokaler. Efter detta projekt ser vi att du tar en central roll i vår organisation i Stockholmsområdet där du kommer att få driva flera roliga och stora projekt inom alla våra verksamhetsområden. Vi är en platt organisation med snabba beslut och vill att du har många idéer som vi tillsammans kan förverkliga.

Kvalifikationer
Vi söker dig som gärna gått den traditionella vägen från snickare till arbetsledare. Du har minst fem års yrkeserfarenhet av rollen som arbetsledare och har utbildning inom projektledning sedan tidigare. B-körkort och engelska flytande i tal som skrift är ett krav, då många av våra medarbetare inte är svensktalande. Kan du kommunicera på polska är det meriterande. Som person är du noggrann, strukturerad och drivs av goda resultat. Att leda och motivera kollegor är något du trivs med.  Du måste även tycka att det är roligt att jobba i byggbranschen och vilja utveckla dig själv.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete där du får chans att jobba med många spännande och varierande projekt. Du kommer till ett mindre och familjärt företag i ett expansivt skede. Du får en mycket självständig roll, där du får vara med och bygga upp verksamheten. Företaget har en lång erfarenhet av att samarbeta med underentreprenörer och har därigenom skapa ett starkt och framgångsrikt team tillsammans med dessa.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker till BinSell
Stockholm

Binsell har arbetat med tunghantering samt uthyrning av mobilkranar, tornkranar och kranbilar i Stockholm sedan 1951. Med över 100 mobilkranar och tornkranar är vi Stockholms största leverantör av lyftkranar.
Vi är totalt 140 anställda och på el och servicesidan är vi drygt 24 st. I över 60 år har vi arbetat med allt från villamontage till att sätta samman oljeraffinaderier, bygga broar och sjukhus.

I takt med företagets utveckling söker vi en:

Elektriker

Som elektriker hos oss kommer du reparera och ge våra tornkranar service. Arbetet är väldigt fritt och du styr över dina egna dagar och tider.

För att lyckas i rollen är du inte främmande för att ta tag i det som behövs. Du ska även kunna delta vid montage av våra tornkranar. Då du kommer arbeta på höga höjder så bör du inte vara höjdrädd. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för styr & reglerteknik. Körkort och svenska i tal & skrift är krav. Kan du andra språk som exempelvis tyska så är det väldigt meriterande. Även erfarenhet av kranar eller andra fordon/arbetsmaskiner är meriterande.

Som person har du engagerad och drivs av att komma uppåt i din yrkesroll. Du har lätt för att samarbeta och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs.

Vi erbjuder dig att komma till ett väletablerat företag där du får stor frihet i din roll. Hos oss är du delaktig och det är snabba beslutsvägar som gäller. Det finns goda möjligheter till att skräddarsy din en egen roll. Vidare har vi kollektivavtal, sjukvårdsersättning, friskvård, bil m.fl.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Byggprojektledare
Stockholm
Thule arbetar med fastighetsutveckling från ett helhetsperspektiv. Hos oss arbetar arkitekter, byggare och fastighetsrådgivare som är delaktiga i hela processen. Vi gör det enkelt för våra kunder genom att hantera alla delar inom ett och samma företag, det finns knappt någon annan på marknaden som gör det idag. Därför är det spännande och utvecklande att vara en del av vårt team.

 

Byggprojektledare

Hos oss kommer du ha ett helhetsansvar att driva produktionen av vissa av våra bygg- och fastighetsutvecklingsprojekt. Du arbetar tillsammans med våra arkitekter och fastighetsrådgivare och du kommer dagligen besöka våra byggen.

För att lyckas i rollen behöver du ha några års erfarenhet av byggproduktion och projektledning. Du har varit ute på byggen under en del av din karriär. Relevant utbildning och erfarenhet av kalkyl/inköp är meriterande. Du måste tycka om att leda entreprenörer och leverantörer, att hantera och driva egna byggprojekt samt att ha mycket kund- och leverantörskontakter.

Som person har du ett vidsynt sätt att se på ditt jobb och du har ett öga för design och detaljer utöver det vanliga samt en vilja att sätta dig in i helheten. Vi värdesätter även ett intresse för arkitektur och kunskap inom ekonomi samt en social och organisatorisk förmåga. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder dig en personlig arbetsplats som är unik i sin spetskompetens där du får möjligheten att jobba nära våra arkitekter, byggnadsingenjörer och rådgivare, vilket kommer bredda din kompetens. Utvecklingsmöjligheter är stora, och nya idéer välkomnas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Thule Fastighetsutveckling med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson, Tel 08 520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

XYZDP söker en arkitekt
Stockholm

XYZDP skapar miljöer med genomtänkt design och funktion där människan och hållbarhet står i fokus. Vi är ett företag som älskar att ha roligt och att utvecklas, det är vår väg till framgång.

Vi på XYZDP består av projektledare, arkitekter och ingenjörer som alla på sitt sätt bidrar till att uppsatta mål nås. Vi har en bred och samlad erfarenhet för utveckling och implementering av koncept inom retail, där bland annat Audi och Mercedes-Benz tillhör våra kunder. Utöver retail arbetar vi också med bostäder.

Tydliga roller och ansvar inom projektgruppen är viktiga ingredienser för ett lyckat projekt och nu söker vi en handläggande arkitekt till vårt härliga gäng!

Tydliga roller och ansvar inom projektgruppen är viktiga ingredienser för ett lyckat projekt och nu söker vi en handläggande arkitekt till vårt härliga gäng!

Vi söker dig som kan hålla i ett projekt från skiss till färdig bygghandling. Du behöver vara förstående och tydlig gentemot kunder, konsulter och dina medarbetare.

Merparten av våra kunder är inom bilindustrin som står inför en väldigt spännande utveckling. Vi behöver hela tiden ligga steget före och tänka hur framtidens bil showrooms ska utformas. Därför söker vi någon som är lösningsorienterad, kreativ och nyfiken.

För att trivas i denna roll bör du ha minst tre års erfarenhet. Vi arbetar i Archicad men ser inget problem med att du inte arbetat i det förut. Som du säkert vet kommer det bitvis vara ett väldigt högt tempo men det är något du är van vid att hantera.

Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats med spännande projekt. Vi som jobbar här trivs ihop och brukar då och då ses på en AW eller hitta på någon rolig aktivitet efter jobbet.

Känner du att detta skulle kunna vara något för dig? Bra! Tveka då inte att höra av dig.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar XYZDP med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

VVS-Montör
Stockholm

Ekens Rör & Konsult AB är ett familjeföretag grundat 1988. Mottot på firman har alltid och kommer alltid vara, Ekens rör fixar Allt! Det finns aldrig några problem som är för små eller för stora. Ekens Rör är ett auktoriserat VVS-företag. Vi utför alla sorters VVS-arbeten. 

Vi växer och söker ytterligare en VVS-montör

I rollen som VVS-montör får du möjlighet att utgå från hemmet. Arbetsuppgifterna innebär främst traditionella servicearbeten men även mindre ombyggnationer.

För att lyckas i rollen är du en certifierad VVS-montör med 3-5 års erfarenhet av yrket. Vi förutsätter att du har en god social förmåga då tjänsten innebär tät kundkontakt. Som person är självgående och har lätt för att samarbeta. Du är en van problemlösare och du trivs med ett omväxlande arbete med mycket flexibilitet och eget ansvar.

Vi erbjuder dig ett flexibelt och varierande jobb. Du kommer till ett enmansföretag där du har möjlighet att påverka ditt arbete och utvecklingsmöjligheterna är stora. Vi erbjuder fina förmåner, som till exempel sjukförsäkring, friskvård, förmånsbil och telefon. Vår ambition är att företagen ska växa, detta är en möjlighet att vara med på resan från start.

Är du intresserad och vill veta mer?
 Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Madeleine Axner. tel.08 520 01 743. Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på madeleine.axner@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Platschef
Stockholm

W-Tech har på kort tid etablerat sig som en mycket uppskattad och pålitlig leverantör av tjänster inom betongreparationer, spårservice och vakumsugning/sanering. Vi är ett kompetent sammansvetsat lag som har lång erfarenhet inom betongreparationer på broar, parkeringshus, kajer samt övrig infrastruktur. Vi har ansvarat för många renoveringar av bland annat broar. Våra kunder återfinns i den offentliga sektorn såväl som den privata.

Några projekt som vi har arbetat med är Essingeleden, Tunnelbanan, Lidingöbron, Skanstullsbron och Muskötunneln. Arbetsområdet gäller för hela Stockholms-regionen och kontoret och verkstaden återfinns i Jordbro.

Vår betongavdelning växer och vi söker nu en duktig platschef.

För att passa i rollen har du minst 10 års erfarenhet inom anläggningsbranschen, i huvudsak med betongreparationer, samt arbetat i ledande roll i 1-3 år. Du ska kunna driva 2-4 mindre projekt samtidigt. Ett brett kontaktnät samt kompetenshöjande kurser/utbildningar är meriterande. Körkort B är ett krav.

Vi söker dig som är intresserad av att utveckla dig själv och företaget. Du ska vara driven och strukturerad samt brinna för att bygga och leda. Är du dessutom en person som tycker om att arbeta på ett företag i utvecklingsfasen är du helt rätt för oss på W-Tech.

Vi erbjuder dig att utvecklas i en kreativ och familjär företagsstruktur. Flertalet av våra anställda har gjort karriärer internt där W-Tech bekostat utbildningar med mera. Du kommer även att få en viktig roll i företaget och mycket frihet under ansvar. Servicebil och andra förmåner tillkommer.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Madeleine Axner, tel 08 520 01 743. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicetekniker
Stockholm

Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för samhällets kritiska infrastruktur för energi, kommunikation, transport och säkerhet. Vi verkar i kärnan av ett uppkopplat samhälle i ständig förändring. Eltels mission är att säkra kritisk infrastruktur i det moderna samhället. 

Vårt team som jobbar med teknik i Stockholms lokaltrafik expanderar och behöver fler servicetekniker.

Teamet har under 12 år ansvarat för en stor del av underhållet av tekniska system inom Stockholms Lokaltrafiks (SL) anläggningar. Vi underhåller drygt 30 olika tekniksystem och arbetar med aktiv utrustning i SL:s tunnelbana/lokalbanor/ busstrafik t.ex. fiber/IP-nätverk, ursystem, PA-system, dynamiska skyltar, kamerasystem, telefoni, radio mm. Vi gör allt från projektering till färdiga installationer.

Som tekniker hos oss kommer du framför allt att arbeta med besiktningar, installationer, felsökning samt reparationer. Du får ett omväxlande arbete och kommer hela tiden att lära dig nya saker samt möta nya utmaningar. I tjänsten ingår även beredskap och ibland nattarbete.

För att lyckas i denna roll har du troligen en teknisk gymnasieutbildning (el/tele, elektriker eller motsvarande) och/eller erfarenhet av teknik, underhålls- och installationsarbeten. Som person är du självgående och är en naturlig problemlösare. Du är van att ta eget ansvar och gillar ett omväxlade arbete. Har du tidigare erfarenhet av arbeten i trafikmiljö är det meriterande.

Svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett tryggt och stabilt företag med kollektivavtal som värnar om sina anställda. Du kommer vara en del i starkt team med bra sammanhållning. Andra förmåner är servicebil, mobiltelefon samt friskvård.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Eltel med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Utbildningsledare/Projektledare inom IT till Stockholms Tekniska Institut
Stockholm

Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 och är en stiftelse med syfte att bedriva teknisk utbildning. Vi har därmed inget vinstintresse utan kan helt fokusera på att bedriva utbildning med hög kvalitet.
Våra utbildningar är framtagna efter arbetsmarknadens behov. Samarbetet med branschen är därför en viktig del i vår verksamhet. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet.

Stockholms Tekniska Institut expanderar inom IT och söker nu en Utbildningsledare/ Projektledare.


Om rollen

I rollen som utbildningsledare/projektledare arbetar du för att utveckla, planera och samordna utbildningar. I den här rollen har du mycket kontakt med människor och jobbar framförallt nära våra studerande och kursledare. Du har även kontakt med företagen i vårt nätverk för att utveckla och vårda långsiktiga relationer och samarbeten inom branschen.

Det är en roll med mycket ansvar och den innefattar bl.a. att: 

 planera utbildningsupplägg och boka in kursledare
 kommunicera och ha god kontakt med de studerande
 följa upp och lösa eventuella problem som uppkommer i utbildningarna
 planera och utvärdera utbildningens upplägg och inriktning
 utveckla och vårda långsiktiga relationer med branschkontakter och samarbetsföretag
 ta fram nya upplägg och utveckla nya utbildningar med hjälp av samarbetsföretagen

Om dig

Vi ser gärna att du har en koppling till Yrkeshögskola genom egen utbildning eller arbete, det är meriterande om du har ett bra branschnätverk.

För att samordna och planera utbildningarna använder vi ett antal olika system, därför bör du ha god datorvana och goda kunskaper inom Office-paketet. Då du kommer att ha mycket kontakt med både studerande, kursledare och företagsrepresentanter är svenska i tal och skrift ett krav.

Hos oss erbjuds du en bred och varierande tjänst varför det är viktigt att du är strukturerad och har en stor förståelse för projektledning samt ett affärsmässigt förhållningssätt. Vi tror att du trivs i en målinriktad roll där du alltid ligger steget före i dina projekt och deadlines. Du är en sann människokännare och har förmåga att kunna se olika individer i en grupp. I den här rollen får du chansen att bidra till våra studerandes framtida karriärer och IT-branschens framtida kompetensförsörjning.

Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet. Är du positiv, serviceinriktad och trivs i en roll med mycket ansvar så kommer vi att trivas tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stockholms Tekniska Institut med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten på tel 08-511 617 45 eller linn.klofsten@jobway.se. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Serviceelektriker

Svefab bedriver kvalitetssäkrad teknisk fastighetsförvaltning i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Åkersberga men vi har även platskontor i Solna, Täby och Sigtuna. Vi är totalt 50 anställda, varav 7 personer på elavdelningen.

Vi ska vara kundernas förstahandsval när det gäller kvalitets- och miljösäkrad förvaltning genom att erbjuda kunderna verksamhetsanpassade lösningar. Vi når framgång i kvalitetsarbete genom att leverera uppdrag på avtalad tid, agera professionellt i alla kundrelationer, samverka med leverantörer kring relevanta kvalitetsaspekter samt säkerställa engagerade och kompetenta medarbetare.

Vi expanderar och söker nu en: 

Serviceelektriker 

Som serviceelektriker hos oss kommer du arbeta i hela Storstockholm med nyinstallationer, ombyggnader, felsökning, reparation, renovering och underhåll inom fastighetssidan.  

För att lyckas i rollen har du minst 4-5 års erfarenhet som elektriker. Vidare är du självgående och har en god social förmåga då arbetet innebär mycket kundkontakt. Körkort och svenska i tal och skift är krav. 
Som person är du ansvarsfull och engagerad i ditt arbete. Du är händig och lösningsorienterad samt har en bra samarbetsförmåga. Då säkerhet är viktigt för oss kräver vi att du är noggrann. Det är också viktigt att du känner dig trygg med att själv utföra installationer och dragningar i fastigheter. 

Vi erbjuder dig att vara en del i ett framgångsrikt företag som satsar på sina medarbetare. Vårt mål är att erbjuda stimulerande arbete med god gemenskap i en trygg och säker miljö. Andra förmåner är kollektivavtal, friskvård, telefon, förmånsbil, möjlighet till årlig hälsokontroll samt goda utvecklingsmöjligheter. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker till Saferoad Borås
Göteborg

Saferoad AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter - vara eller tjänst - till våra kunder. Vi ingår i en internationell koncern, Saferoad Group.

Vi arbetar med högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar för myndigheter och uppdragstagare inom infrastruktur. Koncernens affärsidé är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor på språng, oavsett om de går till fots, cyklar eller åker bil. Vi finns i 21 länder och har totalt 2500 anställda.

I Sverige finns det nio olika Saferoadföretag som tillsammans representerar ett brett produktutbud inom trafik och offentlig miljö. Till exempel: skyltar, vägmarkering, väg- och broräcken, vägtrummor, geosynteter, produkter för offentlig miljö och belysningsstolpar.

Vi söker elektriker till Borås

Som elektriker hos oss kommer du att arbeta på våra entreprenader. Detta innebär tekniskt ansvar för att det blir utfört med hög kvalité. Det förekommer upprättande av dagbok och egenkontroller med stöd från vårt interna dokumentsystem. Daglig kontakt sker med våra kunder, projektledare och övrig personal.

Du får stor insyn i vår organisation och får möjlighet att vara med och påverka. Det kan förekomma resor inom Sverige. 

För att lyckas i rollen är du fullbetald elektriker med minst gymnasial utbildning. Har du någon form av nätverkskompetens och kunskap inom ITS är detta meriterande.

Som person är du strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, elkonstruktörer och projektledare. Du har minst B körkort, BE är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.  

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

VVS-Montör till Rörett i Stockholm AB
Stockholm

Rörett i Stockholm AB utför alla typer av VVS-installationer och arbetar mestadels mot byggföretag och fastighetsägare. Vi har bred erfarenhet och kunskap om att renovera fastigheter och lägenheter där det ställs mycket höga krav på hantverksskickligheten. Vi är ett mindre sammansvetsat team på ca 11 personer, precis som vi vill ha det och det fungerar väldigt bra för oss.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

VVS-Montör

Som montör hos oss kommer du att utgå hemifrån och utföra jobb som kontorsanpassningar, lokalanpassningar, restaurang, halvstora entreprenadjobb och service. Hos oss får du välja om du vill arbeta med service, entreprenad eller båda delarna.

För att lyckas i rollen har du ett stort driv och är självgående. Du har några års erfarenhet som montör. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Vidare har du en god social förmåga och en positiv inställning mot kollegor, arbetet och kunder.

Som person har du lätt för att skapa förtroende och för att samarbeta. Du är flexibel och lösningsorienterad samt ett intresse för att utvecklas i din yrkesroll.

Vi erbjuder dig att komma till ett sammansvetsat gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans, bl.a. utlandsresor, äventyr på sjö och land med mera. Vi träffas allihopa minst en gång varje vecka för att bibehålla sammanhållningen då vi gör arbeten på olika arbetsställen. Andra förmåner är kollektivavtal, tjänstepension, friskvård, bil m.m. Vi vet att du kommer trivas hos oss då det viktigaste för oss är att vi har kul tillsammans på vägen när vi levererar positivitet och professionalism inom företaget samt mot beställare och slutkunder.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Serviceelektriker
Stockholm

Elprojekt Stockholm AB grundades av Jan Schmidt och Mats Forsén år 1999. År 2008 blev Marcus Lövrén delägare med styr & regler som ansvarsområde. Numera drivs företaget av Jan Schmidt och Marcus Lövrén. Vi är idag 8 anställda och har vårt kontor i Upplands Väsby norr om Stockholm. Vi har bred kunskap inom elinstallation och industriautomation. Företaget arbetar med allt ifrån service, styr o regler samt mindre entreprenader. 

I takt med att företaget växer söker vi nu en duktig serviceelektriker till vårt team.

Som serviceelektriker hos oss utgår du hemifrån och kommer att arbeta i hela Storstockholm. Vi jobbar mycket åt företag, skolor samt förskolor men även del åt privatpersoner. Arbetsuppgifterna innefattar nyinstallationer, felsökning, drift, reparation samt underhåll.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som elektriker med minst gymnasial utbildning. Vidare är du självgående och erfarenhet av styr o regler är meriterande.

Som person är du ansvarsfull och en naturlig problemlösare. Vi ser även att du har en god socialförmåga då arbetet innebär mycket kundkontakt samt att du gillar att ha ett omväxlande arbete.

Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett tryggt företag med familjekänsla. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen. Andra förmåner är servicebil, mobiltelefon samt friskvård. Vi är även medlemmar i EIO samt har kollektivavtal.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Elprojekt Stockholm AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arkitekt till BBH
Stockholm

 

Tillsammans arbetar vi effektivt, engagerat och lösningsorienterat.

BBH är arkitektkontoret med unik spetskompetens inom kollektivtrafik och tillgänglighet. Vi drivs av en stark vilja att skapa arkitektur för ett hållbart samhälle.Ledordet för vår verksamhet är Tillsammans och vår process bygger på arbetsglädje, dialog och engagemang. 70 års erfarenhet och ständigt pånyttfödd nyfikenhet är en oslagbar kombination!

Vi växer och söker fler arkitekter till vårt fina kontor på Maria Skolgata 83.

Vi är professionella specialister som genom ständig utveckling och nytänkande bidrar till att göra kollektivtrafiken attraktiv och det byggda samhället tillgängligt för alla. Genom kreativ samverkan mellan arkitektur och teknik höjer vi nivån på gestaltning, projektering och genomförande. Utöver projekt inom kollektivtrafik och tillgänglighet arbetar vi brett med bland annat bostäder och logistik.

Vi söker nu nya kollegor som vill vara delaktiga i processen att bygga ett hållbart samhälle tillgängligt för alla.

Som arkitekt hos oss får du en självklar plats i företaget där din röst blir hörd och dina idéer uppmuntras. Vi vill arbeta tillsammans med arkitekter som har ett härligt driv och gillar tanken på att lära sig nya saker. Vi arbetar i team där all erfarenhet tas om hand och tillsammans lyfter vi varandra och arkitekturen.

För att trivas hos oss har du arbetat som arkitekt i några år och vill ta dig an våra spännande projekt. Vi arbetar i Autocad och Revit men är öppna för att lära dig dessa program om du inte arbetat i dem tidigare.

Vi erbjuder dig en spännande och öppen arbetsplats där nytänk och laganda står i fokus. Låter detta som ett nästa steg i karriären? Tveka inte att höra av dig!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar BBH Arkitektur & Teknik med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, tel 08 520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Uppsala

Uppsala Elcentral är ett företag med ca 9 anställda. 
Vi utför olika typer av jobb men främst äldre byggnader så som slott och kyrkor men även Akademiska hus, BRF-föreningar samt Local Properties (Nybyggnation av industrilokaler).

Vi söker dig med några års erfarenhet som elektriker samt tidigare erfarenhet av starkström. 

Vi erbjuder dig att vara en del av ett riktigt härligt gäng som hjälper varandra. Du erbjuds stor frihet och eget ansvar. För oss är kvalité viktigare en än kvantitet. Andra förmåner är kollektivavtal, friskvård, etc. En gång om året försöker vi göra något riktigt roligt tillsammans som exempelvis utlandsresor. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43.Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arbetande förman
Göteborg

TidX Bygg är ett bolag i Plusfastigheter Koncernen. Vi är ett bolag som växer kontinuerligt. Att arbeta på TidX innebär att vara en del av en organisation där devisen att ge och ta är självklar och där det finns gott om utrymme att växa och utvecklas. Här gör vi ingen åtskillnad på om du jobbar på kontoret eller på fältet – varje person som arbetar hos oss ser vi som en bidragande pusselbit som är med och möjliggör att vår verksamhet kan leverera och fungera framgångsfullt. Inom Bygg åtar vi oss allt från mindre byggserviceuppdrag till större ny- och ombyggnadsprojekt. Vi erbjuder helhetslösningar för projekt som om- och tillbyggnationer, ROT-uppdrag och renovering. 

I takt med koncernens utveckling söker vi nu på TidX Bygg en

Arbetande förman

Som arbetande förman hos oss kommer du att arbeta med nyproduktion, ombyggnationer, renoveringar- och tillbyggnader. Du kommer att motivera och stimulera personal samt leda och fördela det dagliga arbetet. I arbetsuppgifterna ingår också traditionella snickeriarbeten.  

Vi söker dig som har yrkesbevis som snickare samt rutin och erfarenhet av att leda i branschen. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav. Då du kommer ha en ansvarsfull roll är det viktigt att du är självgående och har en positiv inställning till ditt yrke. Vidare är du serviceinriktad och trivs med ett omväxlande arbete där du kan inspirera personalen på byggarbetsplatsen. 

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag. På TidX värnar vi om arbetsklimatet. Våra arbetsplatser kännetecknas av kamratskap, trivsel, samarbete och laganda. Det är därför av största vikt att alla medarbetare, oavsett position, är sociala och prestigelösa personer som fungerar bra i grupp och gillar att samarbeta. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter samt eget ansvar. Du kommer till ett gäng som gillar att hitta på roliga saker tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och samt andra bra förmåner så som ett bonussystem.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Victoria Tsirkova Tel 08 - 520 017 55 eller victoria.tsirkova@jobway.se. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Styrmontör
Stockholm

Modern Styrteknik bildades 2010. Kontoret ligger i Vasastan och företaget har idag 11 anställda. Modern Styrteknik utför projektering, konstruktion, programmering, driftsättning och installation i egen regi och arbetar nära kunden för att skapa användarvänliga och energibesparande systemlösningar.

För rätt person erbjuder Modern Styrteknik möjligheten att ingå i en växande organisation. Företaget har god tillströmning av kunder och det är en positiv anda på företaget, där kompetensutveckling och att trivas på jobbet är något som prioriteras.

Vårt mål är långsiktiga relationer med våra beställare och entreprenader skapade med kvalitetsprodukter av välkända styr- och reglerfabrikat.

Vi söker nu flera självgående och noggranna styrmontörer. Du kommer att ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet. Företaget har god tillströmning av kunder och det är en positiv anda på företaget,


För att lyckas i rollen

Ska du ha minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Har yrkesstolthet och vill göra snygga installationer som fungerar!
Känner dig trygg i att själv hantera de flesta tekniska aspekterna inom fastighetsautomation som rör, ventilation och el.
Du har B-körkort.

I och med du till stor del kommer arbeta självständigt på fältet så är du givetvis en ansvarstagande individ som triggas av att arbeta mot uppsatta deadlines och överenskommelser.


Under denna rekrytering samarbetar Modern Styrteknik med rekryteringsföretaget Jobway. Har du frågor eller vill veta mer kontakta då Mikaela Hansson researcher på Jobway tel: 08 511 617 43
Mail: mikaela,hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande.

Låssmed
Stockholm

Best Lås & Säkerhetssystem AB har i snart 40 år verkat i Sverige, ett företag präglat av noggrannhet och absolut tillgivenhet mot sina kunder. Vi är skandinavisk distributör av 
BEST ACCESS SYSTEMS INC.

”BEST” SVERIGE grundades av Hans Jarkell redan 1974, sedermera övertogs företaget av Hans Edling 1989 och idag ägs och drivs företaget av första och andra generationens familjemedlemmar.
Familjekänsla och ansvarstagande har alltid präglat vårt företagande, vi är ett mycket personligt företag som skapar personlig kontakt med alla våra kunder.

Vår kvalité och vår flexibilitet, som ger oss en unik förmåga till kundanpassning, är våra största styrkor och idag levererar vi allt från det lite enklare standard låssystemet till säkerhetssystem av mycket komplex natur. Vi ser oss inte bara som en säkerhetsleverantör, vi skapar tillsammans med våra kunder deras egna unika säkerhetssystem. 

Välkommen till ett stolt och stabilt familjeföretag där de idag mer än 40 år gamla ledorden i allra högsta grad lever kvar - pålitlighet, driftighet och kvalité.

Inredningsarkitekt till VIZ Arkitektkontor
Stockholm

VIZ Arkitektkontor utför hyresgästanpassningar, inredningsuppdrag, ombyggnad och nyproduktion. Våra uppdragsgivare består mestadels av fastighetsägare, men även uthyrningsföretag. I våra projekt har vi en nära kontakt med fastighetsägaren och hyresgästen då vi planerar den tilltänkta lokalen. Vi är med hela vägen från ritbord via byggarbetsplats till inflyttning. Våra projekt kan variera i storlek, från några hundra kvadratmeter till flera tusen kvadratmeter.

Vi växer och söker nu en inredningsarkitekt!

För att lyckas i rollen som inredningsarkitekt hos oss är du kreativ och har ett vidsynt sätt att se på ditt jobb. Du har ett öga för design och detaljer utöver det vanliga och en vilja att sätta dig in i helheten. Denna roll ställer krav på självständighet och förmåga att leda egna projekt inom inredning. Vi ser därför att du har dokumenterad erfarenhet från ett arkitektkontor.

Arbetsuppgifterna är varierade och innefattar både illustration, viss projektering samt övriga göromål, till exempel uppmätning av lokaler och relationshandlingar. Gällande inredningsprojekten är det viktigt att kunna ta till sig beställarens önskemål och kunna utföra uppdraget inom önskad ekonomisk ram.

Vi arbetar med stor variation vad gäller projekt. Bland annat skolor, gym, restauranger, labb och kontor. Det är meriterande om du arbetat med kontorsmiljöer och exteriöra projekt gällande utformning, till exempel entréer och fasader. Tidigare erfarenhet av att arbeta i ArchiCad är meriterande.

Som person är du nyfiken, social, och har lätt för att samarbeta. Du har lätt för att ta förändringar och trivs i en miljö med snabba beslutsvägar.

Vi erbjuder dig är en central roll i ett nytänkande bolag där du kommer få arbeta nära ägarna som brinner för arkitektur inom fastigheter. Utvecklingsmöjligheter är stora, och nya idéer välkomnas!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar VIZ med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Frida Persson tel 08-520 017 51, frida.persson@jobway.se eller Linn Klofsten 08-511 617 45, linn.klofsten@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Industrirörmontör
Stockholm

Miva Montage grundades 1992 och har sedan dess arbetat med maskininstallationer i Stockholm, Uppsala och Mälardalen. De har kontor i Jordbro och är idag 10 anställda. Företaget har en lång och bred erfarenhet av att utföra entreprenader inom vatten och avlopp. Ambitionen är att alltid ge ett personligt bemötande till kunder och leverantörer. Miva innehar ramavtal gällande maskin- och rörinstallationer på Stockholm Vatten, Uppsala Vatten och Roslagsvatten. 

I takt med företages utveckling söker de nu en: 

Industrirörmontör

I rollen som industrirörmontör kommer du främst att utifrån givna ritningar, isometrier, flödesscheman och tekniska beskrivningar installera och renovera olika typer av anläggningar. Du kan utgå från hemmet om du bor Stockholmsområdet eller från verkstaden i Jordbro. Du arbetar både själv och i team. Tillsammans med en projektledare planerar du resurser, materialflöde och montageordning.

För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet som industrirörmontör. Du har tidigare erfarenhet av att driva egna projekt och är van att ta mycket eget ansvar. God kompetens inom VVS och svetsning är meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du självgående, prestigelös och lösningsorienterad. Vidare är du serviceinriktad och har en god social förmåga då arbetet innefattar daglig kommunikation med byggare, installatörer och uppdragsgivare.

Vi erbjuder dig en del i ett välkänt företag med kollektivavtal. Du kommer till ett härligt, enkelt gäng som gärna gör roliga saker tillsammans. Andra förmåner är arbetsbil och friskvård.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Miva Montage med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Produktionschef
Stockholm

Grundbolaget åtar sig uppdrag inom husgrunder, markarbeten, pålning och transporter i Stockholms området. Vi har lång erfarenhet i branschen och utför alltid arbeten av högsta kvalitet. Med kompetent personal och modern maskinpark kan vi ta hand om hela byggprocessen. Vi sitter och arbetar i ändamålsenliga lokaler i Länna. 

Vi växer och behöver nu en:

Arbetsledare

I din roll som arbetsledare kommer du ansvara för de olika projekten ute på fältet. Du kommer planera, leda och samordna projekten. Du har även det yttersta ansvaret för personalen vilket innebär arbete med bland annat schemaläggning, semesterplanering, och frånvaro. Vidare kommer du även att arbeta med attestering av fakturor och tidsrapportering. Det är många olika moment som skall utföras på kort tid så planering av arbetet är viktigt.

Vi söker dig som tidigare har arbetet som arbetsledare, du ska ha jobbat med mark och anläggning inom området VA, terrasser och grundläggning. B-körkort för personbil är ett krav. Då vi vill skapa en personlig kontakt med våra kunder och även ha en bra kontakt inom företaget är det viktigt att du har lätt för kommunikation och service. Utöver det är du självklart driven, engagerad och en problemlösare som tar initiativ. För oss är det väldigt viktigt med noggrannhet och att man är ordningsam. Utöver det ska du ha god känsla för ekonomi och ha kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har kunskaper om ABT, ABU och liknande. Du får du gärna ha en entreprenad eller ekonom utbildning i grunden.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Här får du möjlighet att utvecklas och växa med företaget, vi har stort fokus på kvalitet och utveckling. Självklart har vi bra anställningsvillkor med kollektivavtal. Utöver det disponerar du en mobiltelefon och en servicebil att använda till och från jobbet samt i tjänsten.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel 08-520 617 45. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Platschef
Stockholm

Visionen är att ED gruppen skall vara ett ledande och fristående bygg- och fastighetsföretag som skall skapa övervärden för våra kunder. På företaget är vi i dagsläget cirka 200 anställda fördelade på administration, projektledare, platschefer, arbetsledare och snickare. En av våra styrkor är att ta in och skola upp nya medarbetare, såväl yrkesmässigt som inom bolagets värdegrund och ledningssystem. Våra fyra värdeord är Lagarbete, Ansvarstagande, Kvalitet och Engagemang.

Vi växer och söker nu en Platschef till Södertälje

Hos oss arbetar du aldrig ensam utan ingår i ett projektteam där du har huvudansvaret för att nå uppsatta mål gällande säkerhet, tid, kvalitet och ekonomi.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att se till att arbetet på projekten blir utfört i utsatt tid, vara ansvarig på plats, hålla kontakten med arbetare och kontoret, samt kunna överblicka helheten för att ligga steget före i produktionen. Du kommer att upprätthålla företagets kvalitets- och miljö och arbetsmiljöpolicy ute på arbetsplatserna. Du ska också tillse att projekt pågår och avslutas med god kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och inom utsatt tidsram.

För att trivas i rollen har du flerårig praktisk erfarenhet som platschef eller arbetsledare av husbyggnation. Du har en Byggteknisk utbildning eller annan relevant utbildning samt erfarenhet. Som personer ser vi att du har förmågan att överblicka helheten och hålla många bollar i luften. Du Är resultat- och lönsamhetsinriktad och har förmågan att samordna såväl egna resurser så som våra underentreprenörer vilket kräver ett handfast ledarskap med förmågan att delegera, sätta krav och entusiasmera. För att du ska bli framgångsrik är det också viktigt att du är utvecklings- och lösningsorienterad.

Rätt person hos oss kommer snabbt att få ett större ansvar och mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar ED Bygg Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Victoria Tsirkova, tel 08 520 017 55 eller victoria.tsirkova@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Installatör inom fiber
Stockholm

PRIMÄR teknik är ett affärsområde inom PRIMÄR fastighetsförvaltning AB och grundades 1997. PRIMÄR tar ett samlat grepp om den tekniska plattformen i fastigheter och erbjuder kundanpassade helhetslösningar inom bl.a. fiberoptiska kommunikationsnät från konsultation till byggnation och service av områdes-/stadsnät och fastighetsnät. Långsiktigt strategiskt samarbete med fokus på kvalitet och utveckling är en självklarhet för PRIMÄR. Huvudverksamheterna består av fiber, FTTH, kabel-TV, kommunikationsutrustning, system inom säkerhet & larm, passagesystem, datanät etc. 

Vi arbetar främst med Fiber, FFTH, Kabel-TV, Radiolänkar, Parabolanläggningar, IP-TV, Kommunikationsutrustning, System inom säkerhet och larm, Kameraövervakning, Passagesystem, Porttelefoni och Datanät.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Installatör inom fiber, till Stockholm.

Dagarna hos oss varierar –  du kommer huvudsakligen att arbeta med installation av fibernät i fastigheter, arbetet innefattar svetsning/blåsning av fiber, fuktdragning samt mätning och dokumentation.

För att lyckas i rollen har du några års (minst 3 år) erfarenhet i liknande roll, som installatör eller servicetekniker. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Tidigare erfarenhet av svetsning, kunskap om fiber eller el (diverse elutbildning) eller elkunskaper är meriterande, dock inget krav.

Som person är du engagerad och serviceinriktad. Du är självständig men gillar också att jobba i team. Vi ser gärna att du är flexibel samt att du inte har några problem att växla mellan arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag i expansionsfas. Vi bryr oss om våra medarbetare och det finns stora chanser till utveckling. Andra förmåner är kollektivavtal, servicebil, friskvård m.m.

 Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arbetsledare - Plåtslageri
Stockholm

Lassfolks Plåtslageri AB är ett familjeägt entreprenadföretag inom byggnadsplåtslageri. Företaget jobbar mest med nyproduktion men utför även omläggning och renoveringar hos stora som små kunder. Vi har vi en avdelning som jobbar med papp / tätskiktsentreprenader och vi är medlemmar i PLR, plåt & ventföretagen.

Förutom plåt och papp utför vi även mindre smidesarbeten och har en svetsavdelning där svetsarbeten utförs i kvalificerade material såsom aluminium, rostfritt och dylikt.
Vi har även en legoverksamhet som utför stansning och bockning i tunnplåt, upp till 6 mm. åt nya och återkommande kunder.

Arbetsledare/ Projektledare

Som Arbetsledare/ Projektledare hos Lassfolks består din dag av att ansvara för ett eller ett par byggen. Du kommer ha kontakt med kunden, gå på byggmöten och vara delaktig i produktionen. Du kommer även sköta den samordning som behövas för att arbetet ska kunna bedrivs effektivt med hög kvalité.

Vi söker dig som har erfarenhet av vår bransch. Har du tidigare arbetat i en ledande roll ses detta som meriterande. Vi förutsätter att du har minst B-körkort samt är flytande svenska i tal och skrift. En god datornvana krävs för att kunna utföra den administrativa delen av arbetsuppgifterna.

Som person är du social och trygg i kontakten med både kunder och medarbetare. Du behöver vara självgående, och ha viljan att utvecklas tillsammans med företaget. Vi tror att du är en person med mycket egna idéer och viljan och drivet att genomföra dem!

Vi erbjuder en tjänst hos ett företag med familjär känsla och där vi värnar om våra anställda. Vi har en marknadsmässig lön och ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Lassfolks Plåtslageri AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel. 08 520 017 42. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Installationselektriker

El & Ljusdesign bildades 1994 och har sedan dess växt från en liten ensamfirma till en totalleverantör inom el och belysning. Vi är idag 35 anställda och har kontor i Vasastan.

Vår organisation har utvecklats efter våra kunder och marknadens behov med avseende på vikten av god belysning, innovativa lösningar och säkra el-anläggningar. Vi är specialiserade inom ROT-arbeten och då främst kontor, butiker och restauranger. Vi erbjuder allt från projektering/ljusplanering till färdig installation inom de flesta områden. Som företag arbetar vi nära kund och representerar hög kvalité och stort engagemang i allt vi gör.

Vi söker nu självgående och noggranna elektriker. Du kommer som installationselektriker att arbeta med förstklassiga installationer. Du kommer att ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet.

I rollen som installationselektriker rapporterar du till projektledare.

Din profil:

Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som installationselektriker.
Har du dessutom erfarenheter inom data, tele, passersystem och belysningssystem är detta positivt.
Som person är du engagerad, ordningsam och lägger stor vikt vid ett väl utfört arbete hos kund.
Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linn Klofsten. tel:08 511 617 45. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kyltekniker till KG Karlsson i Danderyd
Stockholm

KG Karlsson Rör startades redan 1964. Företaget och installatörerna är certifierade och vi är återförsäljare av Thermia värmepumpar, vars rika urval av modeller fått ”Bäst-i-Test” i ett flertal oberoende undersökningar. Vi utför service på de flesta kända fabrikat som säljs i Sverige. Vi utför även allmänna VVS arbeten. Vår affärsidé är att inget arbete är för stort och inget är för litet.

Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning, oavsett om de skall köpa ett nytt handfat, laga en toalett, byta värmesystem, radiatorjobb och golvvärme eller installera vatten och avlopp.

KG Karlssons ess som med erfarenheter och kunskaper från alla ledande märken ger varje kund den rätta lösningen: Tommy Frisk, 20 år i vp-branschen, VD för KG Karlsson Rör AB och ligger bakom mer än 1 500 installationer. Jan-Erik Kroon; drivit IVT Center i Stockholm och har 28 år i vp-branschens framkant. Specialist på vp för industri- och flerfamiljsfastigheter, och delaktig i mer än 5 000 installationer. Mikael Jansson, drivit Vaxholms Rör i mer än 10 år och installerat över 100 värmepumpar. Vi utför service på de flesta kända fabrikat som säljs i Sverige. Vi söker en nu en:

Kyltekniker

Vill du arbeta på ett tryggt företag där du som anställd har en stor roll i företaget och där den ena dagen inte är den andra lik? Då har du kommit rätt. Idag är vi 14 stycken på KG Karlsson Rör med mycket låg personalomsättning, vår personal trivs och känner att dom har ett arbete med frihet under ansvar. Vi satsar löpande på utbildningar för våra medarbetare för att vi ska vara bäst på det vi gör.

Som Kyltekniker hos KG Karlsson Rör kommer du att utföra service och avtalsjobb både mot privatpersoner och företag. Kontoret ligger i Arninge och de flesta jobben är på norra sidan av stan som tex. Danderyd, Djursholm, Vaxholm m.m. Arbetstiderna är mellan kl. 7.00-16.00 och startar på kontoret med en frukost eller utifrån ditt hem beroende på vart arbetet ska utföras. 

För att lyckas i rollen ser vi att du idag arbetar som certifierad Kyltekniker. Du är självgående och serviceinriktad i din yrkesroll. Körkort och svenska i tal är krav. Som person är du positiv, prestigelös och har ett starkt eget driv. Erfarenhet av värmepumpar är meriterande.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett gediget och stabilt företag med mycket erfarenhet. I tjänsten ingår en servicebil, mobiltelefon och surfplatta. Självklart har vi kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Utöver det ser vi till att hålla en bra sammanhållning i företaget i form av olika evenemang. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

VVS-Montör
Stockholm

LPT Construction grundades 2007. De utför takomläggning, kontorsbyggnader, innegårdsrenovering och stambyten. LPT är en totalentreprenör och skräddarsyr lösningar åt sina kunder. Flexibilitet och kvalitét är våra nyckelord då vi anpassar byggnadstiderna efter kundens schema. Efter två respektive fem år besiktar vi varje projekt för att säkerställa kvalitén.

I takt med LPT Constructions utveckling söker de nu en: 

VVS-Montör 

I rollen som VVS-Montör kommer du att utgå från hemmet. Arbetsuppgifterna innebär främst stambyten, servicearbeten och installationer i hela Stockholm. 

För att lyckas i rollen är du en VVS-Montör med positiv inställning och några års erfarenhet av branschen. Vi förutsätter att du har en god social förmåga då tjänsten innebär tät kontakt med kunder och leverantörer. Vidare är det krav att du har körkort. 

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende. Du är självgående, lösningsorienterad, flexibel och serviceinriktad. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med mycket eget ansvar. 

Vi erbjuder dig en ledande roll i ett växande företag. Det finns stora möjligheter att utvecklas i din kunskapsroll. Andra förmåner är bil och sjukförsäkring.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LPT Construction AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

VVS-Montör
Stockholm

Jts Rörservice AB är ett etablerat företag sedan 1991. Vi är verksamma i hela Stockholmsområdet och arbetar i huvudsak med all form av VVS och projekten innefattar nyproduktion, service och badrumsrenoveringar. Kontoret ligger i Saltsjö-boo och där har vi även ett showroom över olika köks- och badrumslösningar.

Just nu växer vi och söker en

VVS-Montör

Som VVS-Montör hos oss kommer du att ha en bred roll. Arbetsuppgifterna är varierade med allt från serviceuppdrag, badrumsrenoveringar till större nyproduktionsprojekt. Arbetsdagen börjar du med att utgå från hemmet. Har du fallenhet och intresse för något specifikt område kan du inrikta dig mot det.

För att lyckas i rollen är du en självgående och fullbetald VVS-montör med certifikat och några års erfarenhet av branschen. Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du engagerad och ansvarsfull och brinner för god kvalité mot både kunder, leverantörer och dina medarbetare. Du är driftig och gillar att ta egna initiativ. På sikt är tanken att du ska leda och driva dina egna projekt.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag som lägger stort fokus på att utveckla sina anställda. Du erbjuds stora möjligheter att arbeta inom det området du brinner för oavsett om det är inom service badrumsrenoveringar eller nyproduktion. Vi arbetar aktivt med teambuilding för att få ett sammansvetsat gäng vilket vi alla värdesätter högt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Jts Rörservice AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel, 08 510 662 01. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Uppsala

Elimperiet grundades 2002 och har sitt säte i Sollentuna. Företaget har idag ca 20 anställda. Vi utför jobb i hela Storstockholm samt i Uppsala. Vi utför olika typer av jobb inom service och installation, bl.a. nyinstallation av el i villor, ombyggnationer och nyetablering, lägenhetsrenoveringar, badrumsrenoveringar osv. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster i kombination med en servicenivå anpassad efter kundens önskemål. Då vi är snabba och flexibla tar vi hand om både små och stora projekt, både mot företag och privatpersoner. 

Vi växer och söker nu:

Elektriker till Uppsala

Som elektriker hos oss kommer du jobba mot både företag och privatpersoner. Du utgår i stort sätt alltid från hemmet. Hos oss sätter man alltid kunden i centrum och levererar en hög kvalitativ slutprodukt till rätt pris. Dina arbetsuppgifter blir bl.a. att utföra elinstallationer, service samt felsökningar.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som elektriker samt tidigare erfarenhet av installations och servicearbeten. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du engagerad i ditt arbete och har viljan att utvecklas inom ditt yrkesområde. Du trivs med frihet under ansvar, då du styr dina dagar själv och bokar in dina egna jobb och beställer material själv. Tjänsten innefattar mycket kundkontakt, därför är det viktigt att du har en god social förmåga.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag med kollektivavtal. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter samt eget ansvar. Du kommer till ett gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans, ex. skidresor och andra tillställningar. Andra förmåner är förmåns/servicebil och friskvård. Vi värdesätter långsiktiga relationer, både med våra kunder och vår personal.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare
Stockholm

Efter att ha jobbat över 20 år i byggbranschens större bolag kan vi det här med projektering av badrumsrenovering och vi tror att personligt engagemang och bred kompetens är något som många kunder söker, men inte så många bolag levererar -- vi gör det!

Kommunikation och återkoppling är viktigt och vi börjar varje projekt med ett förutsättningslöst besök där vi tar reda på vad du vill ha gjort, vad vi kan göra och skriver en offert. Du får alltid både en tydlig pris- och tidsplan innan vi drar igång och vi gör en avstämning när allt är färdigt för att se till att du är fullständigt nöjd med resultatet.

-

Målare
Stockholm

Nybergs Kakel & Golv har över 10 år i branschen och erbjuder alltid snabba och effektiva lösningar på dina problem. Tack vare deras punktlighet och stora noggrannhet har vi byggt upp en stor krets av nöjda kunder genom åren.

Vi samarbetar med ett flertal erfarna underleverantör inom bl.a. VVS, el och köksmaterial i Stockholm. Det gör att vi kan erbjuda en både kostnadseffektiv och trygg service till dig som kund. Vi är även anslutna till GVK för bästa säkerhet vid renovering och badrum. 

 

Vi växer och söker nu en:

Målare

Som målare hos oss kommer du främst jobba med nyproduktion. Största delen av våra jobb utförs på södra sidan Stockholm. Vanligt förekommande jobb är ROT, tillbyggnader, badrumsrenoveringar, lokalanpassningar etc. Du planerar själv dina dagar.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av liknande roll. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Heta Arbeten samt ställningsbyggare är väldigt meriterande.

Som person är du driftig och drivs av att vara med på företaget resa mot framgång. Du är självgående och tycker om frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig att vara med i ett familjärt företag där stora chanser till utveckling och klättring i karriären finns. Du erbjuds eget ansvar, bil, telefon, friskvård m.m. Vi gillar att göra roliga saker tillsammans och åker iväg på någon resa varje år, så som SPA, kryssningar etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

 

Arbetsledare - El
Stockholm

Netel är ett entreprenadbolag specialiserat på planering, utbyggnad och underhåll av infrastruktur för kommunikation och el. Företaget bygger fysiska bredbands- telekom och elnät i Norden och levererar sedan år 2000 helhetslösningar för alla typer av el- och kommunikationsnät åt bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, operatörer och nätägare. Netel är entreprenöriellt, nytänkande och ställer höga krav på sina medarbetares kreativitet. Netel bedriver verksamhet i Sverige, Norge och Finland och har en omsättning på ca 2 miljarder kronor. Huvudkontoret finns i Stockholm, där det idag sitter ungefär 90 anställda.

Vi söker nu en Projektledare/ Arbetsledare inom elinstallation till Stockholm

Som projektledare/ arbetsledare hos NeTel kommer du att driva projekt inom elinstallation för nyproducerade lägenheter i Stockholm. Du kommer att arbeta med alla delar i projekten och du ansvarar för planering, både i tid, budget och resultat. Tjänsten innebär även att du arbetar nära kunden, externa leverantörer och vår egna personal.

För att lyckas i rollen har du en el-gymnasial utbildning med minst 5 års erfarenhet som elektriker. 
Du har tidigare lett projekt och har en god ekonomisk förståelse. Som person är du kundorienterad och en engagerad ledare som har förmåga att driva projekt framåt. Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du uthållig, resultatfokuserad samt strävar efter projektens lönsamhet. Du utrycker dig väl i tal och skrift och kan hantera Office-paketet. Körkort är även det ett krav.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone på 08-520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se Skicka din via länken urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Målare
Stockholm

Marcus Rehn Måleri startade 1999 och håller i dagsläget till i Bromma där det jobbar totalt 12 anställda. Vi arbetar med allt ifrån nyproduktion av stora projekt till mindre renoveringar hos privatpersoner. Fokus ligger på att kunna utföra ett arbete att vara stolt över som håller en hög kvalitet.

Vi växer och söker nu en målare som ska utföra sedvanligt måleriarbete som bland annat utvändig och invändig målning, tapetsering och spackling.

Marcus Rehn Måleri består av ett sammansvetsat gäng som aldrig tummar på kvaliteten. Vi gör många aktiviteter tillsammans och vi tror att en god sammanhållning och arbetsmiljö leder till ett bättre utfört arbete. Att arbeta som målare innebär mycket kundkontakt och därför är det av stor vikt att du som söker är serviceinriktad och lösningsfokuserad.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en bred erfarenhet som målare och att du gärna har arbetat med yrket i 5 år. Vidare bör du hantera det svenska språket och det är en fördel om du har körkort.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg Tel 08 - 510 662 01. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Plåtslagare
Stockholm

Lassfolks Plåtslageri AB är ett familjeägt entreprenadföretag inom byggnadsplåtslageri. Företaget jobbar mest med nyproduktion men utför även omläggning och renoveringar hos stora som små kunder. Vi har vi en avdelning som jobbar med papp/tätskiktsentreprenader och vi är medlemmar i PLR, plåt & ventföretagen.

Förutom plåt och papp utför vi även mindre smidesarbeten och har en svetsavdelning där svetsarbeten utförs i kvalificerade material såsom aluminium, rostfritt och dylikt.
Vi har även en legoverksamhet som utför stansning och bockning i tunnplåt, upp till 6 mm. åt nya och återkommande kunder.

Plåtslagare

Som plåtslagare hos Lassfolks kommer du att arbeta ute hos våra kunder i hela Stockholmsområdet. Du kommer att arbeta självständigt på vissa projekt och vid större uppdrag arbetar vi i team.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som plåtslagare. Körkort B är ett krav.

Som person är du trygg och självgående i din yrkesroll och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du trivs bra med att arbeta självständigt men även med att samarbeta med andra vid arbete i grupp.

Vi erbjuder dig en tjänst hos ett stabilt företag där vi värnar om våra anställda.
Du erbjuds marknadsmässig lön och att arbeta med frihet under ansvar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Lassfolks Plåt & Maskin med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel. 08 520 017 42. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Grävmaskinist
Stockholm

Grundbolaget åtar sig uppdrag inom husgrunder, markarbeten, pålning och transporter i Stockholms området. Vi har lång erfarenhet i branschen och utför alltid arbeten av högsta kvalitet. Med kompetent personal och modern maskinpark kan vi ta hand om hela byggprocessen. Vi sitter och arbetar i ändamålsenliga lokaler i Länna. 

Vi växer och behöver nu en:

Grävmaskinist

I din roll som grävmaskinist kommer du arbeta medgrundläggning för villor, industribyggnader och bostadshus. Du kommer även arbeta med markplanering, vägar, plattytor, varmgrunder och anläggning av gräsmattor. Det är många olika moment som skall utföras på kort tid och planering av ditt eget arbete är viktigt.

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som grävmaskinist, du ska ha jobbat med mark och anläggning inom området VA, terrasser och grundläggning. B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin är även det ett krav. Utöver det tar du hand om maskinerna som de vore din egna. Det är meriterande om du har yrkesbevis, erfarenhet av hjullastare eller andra entreprenadmaskiner samt C-körkort för lastbilar.
Som person är du driven, engagerad och en grym problemlösare som tar egna initiativ. För oss är det väldigt viktigt med noggrannhet och att man är ordningsam. Du trivs att arbeta i team men klarar även av att arbeta självständigt

Vi erbjuder dig ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Här får du möjlighet att utvecklas och växa med företaget, vi har fokus på kvalitet och utveckling. Självklart har vi bra anställningsvillkor med kollektivavtal. Utöver det disponerar du en mobiltelefon och en servicebil att använda till och från jobbet samt i tjänsten.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel 08-520 617 45. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Stockholm

Catrins El är ett företag med ca 10 anställda och har kontor i Upplands Väsby. De jobbar med alla typ av el mot främst företag med även privatpersoner. Du kommer jobba både installation och entreprenad. Vi arbetar med både installationer, byggström, belysning och även en del event. 

Vi söker nu en junior elektriker med ca 1 års erfarenhet. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Svetsare/Montör
Stockholm

Liab Plåtbyggarna arbetar sedan 1999 med byggnadsplåtslageri, byggnadssmide, uppförande av hallbyggnader, service, smides- och plåtslageridetaljer. Kunderna finns över hela Storstockholm. Vi arbetar huvudsakligen inom rot- och nyproduktion, och strävar alltid efter att förbättra oss.

Företaget har valt att arbeta enligt FR2000 Verksamhetsledning som innehåller krav på ett integrerat ledningssystem för kvalitet, miljö, arbetsmiljö, kompetensförsörjning, hälsa och säkerhet och kan användas av alla typer av organisationer. Uppbyggnaden av systemet speglar en beställnings väg genom organisationen, från offert till avslutad affär.

Vi växer och vill utöka vårt team med en: 


Svetsare/Montör

Som svetsare hos oss kommer du ha ett varierat arbete. Du kommer vara i vår verkstad i Södertälje samt delvis ute hos kund.

För att lyckas i rollen har du ett par års erfarenhet som svetsare. Svetslicens 111, 138, 136. 

Du har körkort, truckkort och liftkort. Svenska i tal och skrift är också viktigt, samt att du förstår byggritningar. Övriga utbildningar är ett plus. Vi ser gärna att du har erfarenhet som smed. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett par års yrkeserfarenhet i branschen, och gärna att du har en liknande roll idag. Svetserfarenhet och ritningsläsning är ett krav, har du truckkort, Heta arbeten, och liftutbildning ses detta som mycket meriterande. Vi arbetar i högt tempo och du behöver vara flexibel och van vid att snabbt strukturera om beroende på vad som dyker upp under dagen. Flytande svenska i tal och skrift samt körkort B är ett krav. 

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i hos ett företag som satsar på kvalitet i allt vi gör. Som framgår av vår miljöpolicy arbetar vi kretssloppstänkande och för ständiga förbättringar. Högsta kvalitet och grön miljö – vi är steget före! Andra förmåner är friskvård, tjänstepension och möjlighet till utbildningar. 

 Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LIAB AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Orderplockare
Stockholm

J. Nordström Handels AB grundades 1985 har sedan dess vuxit till att bli en av de största oberoende distributörerna på den skandinaviska kosmetikmarknaden. Företaget har idag 23 anställda och representerar ett stort antal internationella varumärken. Vår storlek är vår styrka. Vi är tillräckligt stora för att kunna tillhandahålla förstklassig logistik, marknadsföring och service – men samtidigt tillräckligt små för att kunna ta snabba beslut på en marknad som blir alltmer föränderlig. 

Vi växer och söker nu en:

Orderplockare

Som orderplockare hos J. Nordstöm kommer du arbeta med flera glada kollegor. Du kommer i huvudsak att plocka ordrar, ta hand om packning, registrera och märka varor. Då vi är ett mindre företag ges varje medarbetare ett stort eget. Arbetstiderna är vardagar mellan kl. 08.00 – 17.00, på fredagar slutar vi kl. 14.30.

Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och som trivs i den miljön. Som person är du positiv, ordningsam samt gillar att arbeta i team. På J. Nordström Handels AB är tempot och engagemanget mycket högt, varav det är viktigt att du har hög energinivå.   

Vi erbjuder dig en arbetsplats med en familjär känsla där alla hjälper varandra för att skapa en positiv arbetsmiljö. Du kommer att omges av kollegor som har mångårig erfarenhet och stort yrkeskunnande. Välkommen till att bli en i vårt team!

Är du intresserad och vill veta mer?
Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

Projektinköpare
Göteborg

Implenia i Skandinavien har ca 700 medarbetare och omsatte ca 3,4 miljarder kronor 2015. Företaget har många års erfarenhet och expertis inom komplexa infrastrukturprojekt i både Norge och Sverige. Implenia erbjuder tjänster inom väg- och markarbeten, vatten och avlopp, betongkonstruktioner, broar, tunnlar och bergrum, vatten- och frostsäkring, bergsäkring, järnvägsteknik, miljötjänster – rivning, sanering och förorenad mark. Vi är en av de starkaste aktörerna i Sverige på stora och komplicerade anläggningsprojekt.

Vi söker nu en Projektinköpare till Göteborg

Som Projektinköpare hos oss har du en viktig roll inom vår entreprenadverksamhet i Göteborg. Dina huvudsakliga uppgifter är att:

 • Bistå projektet med avtalskunskap, förhandlingar samt genomförandet av inköp
 • Vara delaktig tillsammans med vår Inköpschef i genomförandet av avtalsförhandlingar och tecknande av ramavtal
 • Du har kontakten med leverantörer rörande alla förhållanden som har med projektinköp att göra
 • Aktivt stödja projektet i inköpsfrågor
 • Delta i produktionsmöten
 • Värna om Implenias ekonomiska intressen i projektet och att med hjälp av andra funktioner i projektet upprätthålla en kontroll över projektets inköp.
 • Genomföra leverantörsbedömning och utefter uppsatta kriterier godkänna leverantörer för leverans
 • Få köpar- och säljarrelationen att fungera optimalt
 • Hantera reklamationer och garantiärenden
 • Kontrollera fakturor mot ingångna avtal

Vi söker dig som är genuint intresserad av och har stor branscherfarenhet av att arbeta som inköpare inom anläggningsindustrin. Du har några års yrkeserfarenhet och vill utvecklas i din yrkesroll. Du har en ekonomisk eller teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande med inriktning mot bygg eller anläggning. Högst meriterande är grundläggande kunskaper i entreprenadjuridik och offentlig upphandling (AB/T/M, AMA, LOU). Du har B-körkort och god datorvana.   Du är van att arbeta självständigt och att fatta egna beslut. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig: Du blir en del av ett växande team där du får mycket frihet under ansvar samtidigt som du har positiva och samarbetsvilliga kollegor att fråga om hjälp. Hos oss får du ett omväxlande arbete på riktigt stora anläggnings- eller infrastrukturprojekt, där inget projekt är det andra likt. Du kommer bli en del av ett internationellt framgångsrikt företag som är här för att stanna och växa i Sverige. Vi erbjuder marknadsanpassade löner och förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Implenia Sverige AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tel 08-511 617 41.  Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare
Stockholm

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen. Vi utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Projektledare till vår entreprenadavdelning i Stockholm

Som projektledare hos oss på Glacell kommer fokus ligga på nyproduktion av flerfamiljsbostäder, industrier och vägbelysningsentreprenader.

För att lyckas i rollen har du en bakgrund inom elinstallation. Du bör ha en 3-årig yrkesutbildning inom el eller annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet som elektriker samt tidigare erfarenhet av installationsarbete. Du har god datorvana och goda kunskaper i att läsa ritningar och kopplingsscheman. Har du allmän behörighet är detta meriterande.

Du har lång och bred erfarenhet inom elbranschen samt erfarenhet av att arbeta i en arbetsledande position. Som person är du lyhörd, ansvarsfull, affärsmässig och driven. Du är strukturerad och bra på att planera arbetsdagarna. Då tjänsten till stor del handlar om att bygga och bibehålla goda relationer med kunder, uppdragsgivare och medarbetare ser vi att du har en väl utvecklad kommunikations- och samarbetsförmåga. Vidare är du prestigelös och har inga problem att hugga i där det behövs.

Vi söker dig som har ett stort engagemang i ditt arbete och har förmågan att se helheten. Du är resultatfokuserad, noggrann och mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är van att leda och fördela arbeten. Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera bra lösningar till kund.

Vi ser gärna att du även har tidigare erfarenhet av att planera och projektera el-anläggningar. Vidare har du god vana vid att arbeta i windowsmiljö.

Vi erbjuder spännande och varierande arbetsuppgifter med möjligheter till utveckling inom en expansiv koncern. Hos oss får du möjligheten att vara en mycket viktig del i ett hållbart samhällsbyggande där du kommer att vara första kontakt gentemot beställare/kund och hantverkare. Du ansvarar för projektens resultat, kvalitet- och arbetsmiljö.


Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Mattläggare/Golvläggare
Stockholm

Rosersbergs Golv startades 1969 av Göte Brodin. Idag har vi kontor och butik i Märsta och är ett stabilt företag med ca 25 anställda. Vi utvecklas ständigt och utför allt från plattsättning till golv- och våtrumsarbeten hos våra kunder. God service och hög kunskap är vårt kännetecken. Rosersbergs golv är stolta medlemmar i Golvkedjan, som är en rikstäckande entreprenadskedja. 

Vi expanderar och söker nu en:

Matt/Golvläggare

Som Matt/Golvläggare utgår du vanligtvis från hemmet, alternativt åker du in på kontoret och äter en gemensam frukost innan du startar igång dagen. Genom en lättanvänd app i mobilen har du full översikt över dina jobb och projekt. Arbetet innefattar allt från att rivaoch lägga golv till att montera väggmatta ute hos våra kunder. Vi jobbar främst mot företagskunder, men privatkunder kan förekomma.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av att ha jobbat som mattläggare eller golvläggare. Du har erfarenhet och kompetens inom läggning av våtrum, linoleum, plast och parkett. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav. Vidare är det meriterande om du har utbildning och certifikat inom GBR och GVK.

Som person är du ambitiös, engagerad och har en god social förmåga då arbetet innefattar mycket kundkontakt. Du gillar att skapa och att utveckla goda kundrelationer samt gillar du att ta egna initiativ och är lite av en problemlösare. Vidare är du självgående och är van att ta mycket eget ansvar, då du själv styr din egen dag.

Vi erbjuder dig en del i ett stabilt och väletablerat företag med kollektivavtal med lång och gedigen erfarenhet av branschen. Viktigt för oss är trivsel och personlig utveckling, därtill har du stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Andra förmåner är tjänstebil, telefon, friskvård och försäkringar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Rosersbergs Golv med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01 . Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kalkylator
Stockholm

Sallén Elektriska AB har funnits i Mälardalen med huvudkontor i Uppsala sedan 1950 och är idag ca 290 medarbetare med en omsättning på ca 500 miljoner kronor. Sallén är en av de marknadsledande aktörerna i Mälardalsregionen när det gäller kraft-, tele- och nätverksinstallationer. Våra produkter och tjänster står för god service och hög kvalitet. Sallén är ett företag med korta beslutsvägar, god stämning och trogna medarbetare.

Kraft & Automation är vårt snabbast växande verksamhetsområde. Vårt mål är att bli en av de marknadsledande aktörerna inom elkraftsförsörjning och instrumentmontage för processindustrin, läkemedelsindustrin, tillverkningsindustrin och energisektorn.

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker därför en Kalkylator/Inköpare som vill vara med och förstärka vår Kraft- & Automationsavdelning. Du kan välja om du vill arbeta i Stockholm eller Uppsala, beroende på vad som passar dig bäst. 

Rollbeskrivning

Som kalkylator/inköpare på Kraft & Automation har du en varierad och central roll i avdelningens kalkyl- och inköpsarbete. Du har ett brett ansvarsområde och arbetar både i nära samarbete med kalkylatorer inom våra andra affärsområden och med kollegor inom produktion. Du är med i hela processen, från att en förfrågan kommer in och kalkylarbetet påbörjas, till att förslaget lämnas över till projektledaren. Därefter är du även delaktig i uppföljningen av projekten och arbetar då för att samordna och kostnadseffektivisera inköpen.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:

 •          Kalkylarbete för anbudsförfrågningar
 •          Inläsning av FFU
 •          Materialsammanställningar för exempelvis armaturer, ställverk, kabel och brandlarm
 •          Ta in offerter från, samt förhandla priser med, leverantörer och grossister
 •          Arbeta för att kostnadseffektivisera materialinköp i projekten
 •          Deltagande i projekt- och inköpsmöten samt att, i samarbete med projektledare, driva inköpsfrågor i samband med start av större projekt.

 

Du kommer att få stöttning från avdelningschef och kalkylator från annan avdelning för att komma in i rollen. Datasystemen lär du dig på plats.

Placeringsort är Uppsala/Stockholm

Din kompetens

 •          Minst gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot el
 •          Kunskaper i elanläggningars konstruktion och funktion
 •          Erfarenhet av el- eller närbesläktad bransch, exempelvis som kalkylator, montör, projektledare eller projektör
 •          B-körkort
 •          God datavana
 •          Det är meriterande om du har erfarenhet av Elwind eller liknande system

Personliga egenskaper

Kvalitet är viktigt för oss på Sallén Elektriska och vi arbetar i alla led för att upprätthålla den. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar mot att leverera hög kvalitet i ditt arbete.

Vi tror att du som person är strukturerad, en god problemlösare och van att arbeta målmedvetet mot givna deadlines. Rollen innebär mycket kontakt med leverantörer och kunder och vi tror därför att du är en social och flexibel person som har lätt för att samarbeta med andra.

Vi erbjuder dig

Vi är en arbetsgivare med bred kunskap inom ett och samma företag. Med våra fem verksamhetsområden, Entreprenad, Kraft & Automation, Bostad, Telecom eller Service, erbjuder vi utvecklingsmöjligheter inom många varierade områden. 

Vi har förmånen att arbeta med de stora företagens styrka och trygghet samtidigt som vi strävar mot att behålla de mindre företagens närhet till kollegor och lokala närvaro ute hos våra kunder. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med duktiga medarbetare i spännande projekt.

- Sallén följer med i teknikutvecklingen och satsar gärna på nya tekniska lösningar - vi är också beredda att satsa på dig! 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Sallén Elektriska AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Larmtekniker
Stockholm

Telenta AB startade 1992 i Karlstad och ingår sedan 2004 i Bergendahls El Gruppen.

Huvudkontoret finns i Göteborg, med filialkontor i Stockholm, Karlstad, Malmö och med samarbetspartner i Umeå. Tack vare vår geografiska placering kan vi skapa kundanpassade helhetslösningar över hela landet till både lokala och rikstäckande företag och organisationer.

Du finner mer information om företaget på www.telenta.se

Vi söker nu en larmtekniker med inriktning mot säkerhetsteknik till vårt stockholmskontor.

Dina arbetsuppgifter

-Självständigt arbete ute hos kund
-Installation och driftsättning på små till stora brand- och säkerhetssystem.
-Arbetsområde i Stockholm

Kvalifikationer
-Minst tre års erfarenhet som larmtekniker
-Kunskap inom systemen Galaxy, Power, RCO (RCO mega samt CCTV är meriterande)
-Vi ser att du obehindrat kan tala/skriva svenska
-Att du ej finns i något brottsregister
-Har B-körkort

Vi erbjuder dig en heltidstjänst på ett växande bolag med intressanta kunder. Vi satsar på arbetsmiljö, är arbetsmiljöcertifierade, följer kollektivavtal och lägger ett stort fokus på att våra medarbetare ska trivas gott. Vidare erbjuder vidare goda förmåner och möjligheter till vidareutbildning bland annat.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

Larmtekniker / Projektledare
Stockholm

Lightinvest är en ledande totalleverantör inom el-, larminstallation och ljusdesign. Tillsammans med
våra partners inom hårdvara, system och service säkerställer vi att våra kunder alltid får en trygg och komplett leverans utförd av det 15 man starka installationsteamet. Vi är ett ungt och piggt gäng där gemenskap och samarbete värderas högt. Vi söker nu dig som arbetar med larm och passersystem idag och trivs bra med det men vill ha en mer ansvarsfull och varierande roll.

Larmtekniker / Projektledare

Som Larmtekniker hos Lightinvest kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av installation och service av larm och passersystem. Tjänsten innebär även att du kommer driva projekt och ansvara över dessa, vilket betyder att du kommer ha mycket kundkontakt. Utöver det kommer du räkna på mindre jobb och beställa material. Du kommer även sköta planering för dig själv och 4-5 andra i teamet.

För att lyckas i tjänsten är du en självgående och teknisk person med programmerings teknisk kunskap av minst ett larm och/eller passersystem, RCO eller Aptus är meriterande. Du är driven, trivs med ansvar och kan ha många bollar i luften. Då du kommer ha ansvar för projekt är det även viktigt med ett ekonomiskt sinne och att du har koll på inköpskostnader. I övrigt är du är en naturlig ledare och förebild.

Vi erbjuder dig en trivsam och modern arbetsplats med värdegrundskoncept om att folk ska trivas. Lightinvest följer kollektivavtal och lägger en stor vikt vid allt från personalvård till goda förmåner. Du erbjuds förmånsbil, mobiltelefon och friskvårdsbidrag. På Lightinvest sker arbetet med mycket frihet under ansvar och vi behöver inte kontrollera våra medarbetare. Utöver detta ser vi till att hålla en bra samanhållning i företaget i form av trevliga middagar och aktiviteter tillsammans.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. 

Hissmontör
Stockholm

Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta
och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang. Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim. Vårt allra nyaste hyrcenter finner du i Uppsala. Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos oss har man roligt på arbetet som genomsyras av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.

Stavdal växer och söker nu en:

Hissmontör till vårt nya kontor i Kungsängen

Arbetet  som Hissmontör hos Stavdal innebär montering och demontering av både små och stora kuggstångshissar av märkena Geda och Scanclimber. Du skall vara så pass erfaren att du kan utföra ditt arbete på ett fackmannamässigt sätt. Du sköter även service och reparation av utrustningen ute hos kund och på hyrcentret. Arbetet innebär höga höjder, fysiskt arbete och utomhusjobb.

För att lyckas med rollen är du teknisk kunnig samt har kunskaper inom el, vidare har du minst 3 års erfarenhet från att jobba med bygghissar. Du har goda kunskaper inom både montage, service, reparation och felsökning på bygghissar. Vi tror att du har minst gymnasieutbildning med teknisk inriktning exempelvis mot el eller byggteknik. Som person trivs du i ett arbete med mycket kundkontakt och ansvar. Du stimuleras av utmaningar och är lösningsorienterad.
B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder en roll med ett gäng trevliga och sammansvetsade kollegor och stans bästa kunder. Självklart har vi kollektivavtal och erbjuder marknadsmässig lön, arbetstidsförkortning och ett generöst friskvårdsbidrag. Tjänsten är på heltid. Vi tillämpar initialt visstidsanställning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone, tel 08 520 017 45. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Fordonsmekaniker
Stockholm

VDL Groep med huvudkontor i Eindhoven (Nederländerna), är en internationell industrikoncern med fokus på utveckling, produktion och försäljning av komponentprodukter, bussar & turistbussar och andra färdiga produkter. Sedan detta familjeägda företag grundades 1953 har det utökats till 85 verksamma företag i samma koncern, utspridda över 19 länder och med över 10000 anställda. Styrkan hos VDL Groep ligger i det ömsesidiga samarbetet mellan företagen. Försäljningen av VDL Bus & Coachs produkter sker genom ett världsomspännande nätverk av koncernägda försäljningskontor, importörer och agenter i mer än 30 länder. Läs mer på www.vdlbuscoach.com

KG Busservice är en del av VDL Bus & Coach Nordic AB med en verkstad och ett huvudlager tillsammans med VDL´s försäljningskontor med eftermarknad. Vi finns i Vallentuna, 26 km norr om Stockholm, vi är drygt 20 medarbetare idag. 

VDL Groep med huvudkontor i Eindhoven (Nederländerna), är en internationell industrikoncern med fokus på utveckling, produktion och försäljning av komponentprodukter, bussar & turistbussar och andra färdiga produkter. Sedan detta familjeägda företag grundades 1953 har det utökats till 85 verksamma företag i samma koncern, utspridda över 19 länder och med över 10000 anställda. Styrkan hos VDL Groep ligger i det ömsesidiga samarbetet mellan företagen. Försäljningen av VDL Bus & Coachs produkter sker genom ett världsomspännande nätverk av koncernägda försäljningskontor, importörer och agenter i mer än 30 länder. Läs mer på www.vdlbuscoach.com

KG Busservice är en del av VDL Bus & Coach Sweden AB med en verkstad och ett huvudlager tillsammans med VDL´s försäljningskontor med eftermarknad. Vi finns i Vallentuna, 26 km norr om Stockholm, vi är drygt 20 medarbetare idag. Till vår expanderande verksamhet söker vi nu en

Fordonsmekaniker

Som fordonsmekaniker hos oss kommer du att arbeta med förekommande arbeten i en bussverkstad. Detta inkluderar tillsyn, service, felsökning och reparationer av våra bussar. Arbetsuppgifterna innebär även att felsöka, reparera samt installera elkomponenter.

Till denna tjänst söker vi dig som har en utbildning inom tunga fordon eller el, alternativt annan erfarenhet av reparationer och underhåll av tunga fordon eller skogsmaskiner. Det är meriterande om du har erfarenhet av att använda felsökningsprogramvara och kan förstå elscheman och annan teknisk dokumentation.

Vi erbjuder dig en omväxlande tjänst hos ett litet företag som ändå är stort! Hos oss på KG Busservice har vi en härlig sammanhållning. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom VDL Bus & Coach.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar KG Busservice med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker till Norrtälje
Norrtälje

El-Kontakten I Norrtälje AB grundades 1998. Vi har över 20 års erfarenhet inom elinstallation och är idag 3 anställda. Vårt arbetsområde är främst Norrtälje kommun, Vätö, Yxlan, Blidö, Singö, Hallstavik, Herräng, Rimbo Österåkers kommun Ljusterö, Åkersberga, Vallentuna kommun, men det förekommer även jobb i Uppsala och Stockholm.

Våra kunder är privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi samarbetar med ett stort antal byggföretag, rörmokare, plattsättare och målare. Vi erbjuder tjänster som servicearbeten, felsökning, ombyggnation, nybyggnation, entreprenad, pannor, belysning, nätverk m.m.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Serviceelektriker

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet inom branschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av installations- och servicearbeten. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. 

Som person har du ett positivt tankesätt och viljan att utvecklas inom ditt yrkesområde. Du trivs med att arbeta i team men även självständigt. Tjänsten innefattar mycket kundkontakt därför är det viktigt att du har en god social förmåga. Du är serviceinriktad och gillar att leverera den bästa lösningen till kunderna. 

Som person är du engagerad i ditt arbete och har en positiv inställning. Du är driven och har viljan att utvecklas inom ditt yrkesområde. Du trivs med att arbeta ensam men funkar även bra i team. Då tjänsten innefattar mycket kundkontakt är det viktigt att du har en god social förmåga.

Vi erbjuder dig att fåra vara del i ett mindre företag där vägen till beslut är korta. Vi värdesätter långsiktiga relationer både med våra kunder och vår personal. För oss är det viktigt att du får vara med att påverka och driva företaget framåt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar El-kontakten i Norrtälje med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

 

Serviceelektriker
StockholmJowa Elektriska AB bildades 2009 och har sitt säte i Upplands Väsby. Företaget är idag ca 8 anställda och kompletterar varandra på ett mycket bra sätt med våra olika yrkeserfarenheter. Vi utför jobb inom hela Storstockholm men arbetar främst på norra sidan. Vi har El-behörighetsbevis från Elsäkerhetsverket och är anslutna till EIO.

Jowa El har helhetslösningar vad gäller reparation, underhåll och tillbyggnad. Vi är med under hela installationsprocessen – från rådgivning av kostnadsbesparingar till förslag på förbättringar. Vi utför främst serviceuppdrag men även totalentreprenader.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Serviceelektriker

Som serviceelektriker hos oss kommer du att jobba med kunder inom offentlig och privat sektor. Dina arbetsuppgifter blir bl.a. att utföra elinstallationer, service samt felsökningar.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet inom branschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av installations- och servicearbeten. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Kunskap eller kompetens inom en viss inriktning är meriterande, tex. KNX-kunskap.

Som person har du ett positivt tankesätt och viljan att utvecklas inom ditt yrkesområde. Du trivs med att arbeta i team men även självständigt. Tjänsten innefattar mycket kundkontakt därför är det viktigt att du har en god social förmåga. Du är serviceinriktad och gillar att leverera den bästa lösningen till kunderna.
För oss är det viktigt att du passar in i teamet och har lätt för att samarbeta.

Vi erbjuder dig att vara del i ett mindre företag med kollektivavtal. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i ett företag där vägen till beslut är korta. Vi värdesätter långsiktiga relationer, både med våra kunder och vår personal.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Stockholm

LMR Byggnads AB grundades 1989. Vi har kontor på Sveavägen i Stockholm och är idag ca 50 anställda. Företaget har lång erfarenhet av nyproduktion av villor, flerbostadshus och grupphusområden.

Vi har byggt upp relationer och kunskap vilket har tillfört förtroende och betydande mervärden för våra kunder. Vi samarbetar med utvalda arkitekter, konstruktörer, inredningskonsulter, installationskonsulter m.fl. LMR har egna projektledare, snickare, elektriker, plattsättare, mark- och anläggningsarbetare och målare.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Elektriker

Som elektriker hos oss kommer du arbeta med nyproduktion tillsammans med våra 5 andra elektriker. Vi arbetar vanligtvis i par men det förkommer även en del jobb som man tar själv. Vanliga arbetstider mellan 07-16.

För att lyckas i rollen har du minst 5 års erfarenhet som elektriker. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person ser vi gärna att du är effektiv och tycker om snabba beslut. Vidare är du självgående och flexibel.

Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt, växande företag med kollektivavtal. Du kommer till ett personligt företag med stort fokus på sina anställda och deras trivsel. Vi lägger stor vikt på medarbetarnas åsikter och förbättringsförslag. På sikt finns det möjlighet till utökat ansvar. Vi är ett gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans, exempelvis: golf, fotboll, bowling, etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LMR Byggnads AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Servicetekniker
Stockholm

Constant Clean som bildades 1987 och är ett väletablerat företag som säljer, servar och projekterar utrustning för fordonstvätt. Företaget har sedan det bildades arbetat med montering och service av automattvättar. Under 2008 gick vi samman med SEAB, Nordens största distributör av bilvårdsprodukter. Från och med 2009 är vi svensk representant för Christ automattvättar, självtvättar och kringutrustning. Vi utför service av högtryckspumpar, projekterar, säljer och monterar biltvättar, installerar och servar spolutrustning i tvätthallar samt service och montage av all annan förekommande kringutrustning. Huvudkontoret ligger i Huddinge  och idag är vi 40 anställda. 

Vi växer och behöver nu en:

Servicetekniker

I rollen som servicetekniker kommer du i huvudsak reparera maskiner i våra kunders tvätthallar, det ingår även blandade uppgifter i rollen som t.ex. montering och felsökning. Det innebär att du kommer kontrollera så att allt fungerar som det ska och lösa de tekniska problem som uppstår. Det dyker ofta upp oväntade problem, därför är det viktigt att du är både kreativ och händig. Du utgår från ditt hem och i huvudsak utförs arbetet i Stockholm. Dock kommer det även innebära arbete på andra orter i Sverige. Utanför kontorstid har vi även en jourverksamhet för att kunna hjälpa till vid akuta fel.

För att lyckas i denna roll är det ett krav att du har B-körkort samt körvana. Du behöver även ha el-kunskaper. Som person är du självständig och en riktig problemlösare. Utöver det har du en positiv inställning till ditt arbete och är flexibel gällande arbetstider. Det är mycket meriterande om du tidigare jobbat med större maskiner. Du bör ha ett tekniskt intresse och skruvar gärna med något på fritiden.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett växande och familjärt företag som månar om sina anställda. Du har tillgång till servicebil samt friskvårdsbidrag. Självklart erbjuder vi övertidsersättning och traktamente.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Fordonstekniker
Stockholm

Kihlströms Transport & Lastbilscenter är en fullserviceaktör för industriella fordon med lokaler i Årsta där vi funnits sedan starten 1954, samt från februari 2014 även i Lunda industriområde, Spånga. Vi är anslutna till MRF och ackrediterade av SWEDAC för arbeten med bl.a. mobila kylanläggningar och släckning av besiktningsanmärkningar efter utförda reparationer.

Kihlströms Transport & Lastbilscenter har nära 60 års erfarenhet av att serva yrkestrafiken. Det har gjort oss snabbfotade och lyhörda för kundens specifika behov och krav på högsta driftsäkerhet. Vår målsättning är att genom långsiktiga kundrelationer och högsta servicenivå leverera den mest kostnadseffektiva lösningen.

Vi söker nu 1 fordonstekniker till vår anläggning i Årsta.

Du är en erfaren och driven fordonstekniker med genuint intresse för fordon och maskiner, och med ambitionen att utveckla både dig själv och din arbetsplats. Du är flexibel, serviceinriktad och kreativ.

Du har minst några års erfarenhet som tekniker och vi ser gärna att du har erfarenhet från andra sektorer som t.ex. marin och industri eller av entreprenad- och lantbruksmaskiner. B-körkort är ett krav, C/D-körkort är meriterande.

Vi erbjuder dig en del i ett växande bolag som lägger stort fokus på personlig utveckling och stor delaktighet i det dagliga arbetet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Kihlströms Transport och Lastbilscenter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Foliemontör
Stockholm

The Sign AB är ett företag inom reklam och dekorbranschen.  Vårt huvudsakliga arbetsområde är design, produktion och montering av fordonsdekor, Vi har även fönsterdekor, solfilm, fastighetsfilm i vårt produktsortiment. Våra huvudsakliga kunder är bilhandeln, transportföretag, bussbolag, inredningsbyråer, eventbyråer samt större gallerior. Vi är idag 17 st medarbetare vi finns med både kontor och garage på Gärdet, Sätra och i Kista. 

Vi expanderar och söker en  Foliemontör

Som montör kommer du att ingå i vårt montörsteam. Du kommer att montera fordonsdekor och fönsterdekor. Större delare av arbetet innebär att vi åker ut till våra kunder eller hämtar deras fordon och kör till våra garage för att utföra arbetet. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som gillar att arbeta och leverera kvalité, du är ödmjuk och sätter alltid kunden i fokus.
Vi tror att du har lätt för att arbeta i grupp och du är en teamplayer. Du har erfarenhet av foliemontage, är händig och kan komma på egna lösningar, givetvis har du känsla för färg och form. Vi ser att du har en trevlig och öppen personlighet. Vidare är du även lojal, arbetsam och är inte rädd för att ta tag i nya saker.

Vi erbjuder dig
ett flexibelt och rörligt arbete där du får möta ett brett kundsegment i många olika spännande miljöer. Du blir ansiktet utåt som en Ambassadör för The Sign.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel 08 510 662 01, jenniefer.berg@jobway.se. Skicka din ansökan via länk snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Värmepumpstekniker
Stockholm

TA Består av idag av två bolag, TA Brunnsborrning & VVS AB och TA Energy Systems AB, med båda företagen har vi all kompetens från borrhål till installation av värmepumpsanläggningar samt vattenpumpsanläggningar. Vi levererar stora som små energilösningar, våra kunder idag är kommuner, BRF:er samt privat personer. Inget uppdrag är för stort eller för litet, vi har lösningar för varje fastighet. T.A. Energy Systems är medlem i svenska kyl & värmepumpsföreningen.

Vi växer och söker nu en:

Värmepumpstekniker / VVS-montör

Som Värmepumpstekniker/ VVS-montör hos TA kommer du arbeta med service och entreprenad i Uppsalas län och norra Stockholm. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av service, underhåll och installation av värmepumpar samt övrigt förekommande arbete inom VVS.

För att lyckas i rollen har du arbetat ett par år inom branschen och innehar yrkesbevis, alternativt mångårig dokumenterad erfarenhet. Då arbetet innebär daglig kundkontakt behöver du kunna uttrycka dig väl i svenska både i tal och skrift. B-körkort är även det ett krav. Har du el-behörighet ser vi det som mycket meriterande.

Som person är du öppen, social och strävar efter goda och långsiktiga kundrelationer. Du är ordningsam, flexibel och van vid att lägga upp ditt arbete på ett strukturerat sätt. Utöver det så trivs du lika bra att arbeta självständigt som i grupp.

Vi erbjuder dig en personlig arbetsplats som är unik i sin spetskompetens där du får möjligheten att jobba med stora projekt i sin helhet, vilket kommer bredda din kompetens. Utvecklingsmöjligheter är stora, och nya idéer välkomnas.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

Snickare
Stockholm

Bellmansro montage & bygg AB är ett familjeföretag som finns på Färingsö - Ekerö. Verksamheten har bedrivits sedan 1987 och drivs idag av Mattias & Fredrik. Utöver ägarna arbetar idag en anställd i bolaget. Vi arbetar mycket på Mälaröarna men har jobb i hela Stockholmsområdet och Västerort. Vi jobbar åt både privatpersoner och företag, men främst mot privatpersoner i dagsläget. 

Vi växer och söker därför en självgående Snickare

Vi söker dig som innehar yrkesbevis och minst 5 års arbetslivserfarenhet som snickare. B-körkort är ett krav samt flytande svenska i tal och skrift. Som person är du driven, social och har vana att arbeta självständigt. Våra kunder rekommenderar oss till nya kunder och därför är det viktigt att du har en stor servicekänsla och ett trevligt bemötande.

Vi erbjuder dig att komma till ett litet familjeföretag med en stor yrkesstolthet! Du erbjuds ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik. Som snickare hos oss arbetar du med allt från mindre byggnationer till större om- och tillbyggnader.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel 08 520 017 42.

 

Uthyrare
Stockholm

Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta
och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang. Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim. Vårt allra nyaste hyrcenter finner du i Uppsala. Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos oss har man roligt på arbetet som genomsyras av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.

Stavdal växer och söker nu en:

Maskinuthyrare till Stockholm

I rollen som uthyrare är du rådgivare i valet av produkt och tjänst för kunden. Du ansvarar för hela uthyrningsflödet från kundens beställning till uppföljning. Vilket innefattar kontroll av tillgång av maskiner, boka leverans, registrerar in beställning i uthyrningsprogrammet. Även administration av nya kunder med kreditprövningar och avtalshantering samt underlag för fakturering ingår. Du har din arbetsplats i kundmottagningen på hyrcentret i Lunda. Datorn och telefonen är dina främsta arbetsredskap.

För att lyckas i rollen har du grundläggande datakunskaper i MS Office. Du behärskar svenska i tal och skrift samt bekväm med att tala engelska. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har maskinkunskap, erfarenhet från uthyrningsverksamhet, byggbranschen eller erfarenhet från ett kundserviceyrke. Som person brinner du för att skapa goda relationer och ge god service. Du trivs när det är högt tempo och vågar ta egna initiativ. I övrig är du positiv och bjuder på dig själv.

Vi erbjuder en roll i ett stort och väletablerat företag med låg personalomsättning. Vi satsar mycket på intern rekrytering och för den som visar framfötterna finns det stora möjligheter att växa inom företaget. Självklart har vi kollektivavtal hos Teknikavtalet Unionen. Vi erbjuder marknadsmässig lön, arbetstidsförkortning och ett generöst friskvårdsbidrag. Tjänsten är på heltid och du har goda möjligheter till fast tjänst efter en initial visstidsanställning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone, tel 08 520 017 45. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Grävmaskinist
Stockholm

LMR Byggnads AB grundades 1989. Vi har kontor på Sveavägen i Stockholm och är idag ca 50 anställda. Företaget har lång erfarenhet av nyproduktion av villor, flerbostadshus och grupphusområden.

Vi har byggt upp relationer och kunskap vilket har tillfört förtroende och betydande mervärden för våra kunder. Vi samarbetar med utvalda arkitekter, konstruktörer, inredningskonsulter, installationskonsulter m.fl. LMR har egna projektledare, snickare, elektriker, plattsättare, mark- och anläggningsarbetare och målare.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Grävmaskinist

I rollen som grävmaskinist hos oss kommer du arbeta med grundläggning för villor, flerbostadshus och grupphusområden. Vi är i dag 6 duktiga personer på grundavdelningen som alltid gör sitt bästa för att dagen ska flyta på så bra som möjligt. Projekten varierar i storlek och därmed varierande maskintid på de olika arbetsplatserna.

För att lyckas i rollen har du ett några års erfarenhet som grävmaskinist. Du tycker om nya utmaningar och att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du tidigare sysslat med grovplanering, bergplanering samt villor och grunder. B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin är krav.

Som person är du driven, engagerad och lösningsorienterad. Du är hjälpsam och tar egna initiativ.
Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt, växande företag med kollektivavtal. Du kommer till ett personligt företag med stort fokus på sina anställda och deras trivsel. Vi lägger stor vikt på medarbetarnas åsikter och förbättringsförslag. Vi är ett gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans, exempelvis: golf, fotboll, bowling, etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LMR Byggnads med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ledande montör
Stockholm

GT El grundades våren 2007 och är ett elteknikföretag som främst verkar i Östergötland med tyngdpunkt på Linköping och Norrköping, men även nu i Stockholm. Vi ser varje projekt med nya ögon, då vi ritar och konstruerar allt själva. Våra områden är fastighet, bygg, företag, hushåll och industri. Vi utför alla typer av jobb, så som energieffektivisering, konstruktion, datanät, telefoni, belysning, kraft, styr & reglageteknik, larm – inbrott och larm. Vi utför även reparationer, felsökningar och löpande underhåll. 

Nu startar vi även vår verksamhet i Stockholm och söker nu en:

Ledande Montör till Stockholm

Som ledande montör hos oss kommer du att driva dina egna projekt. Du leder och fördelar arbetet på plats.

För att lyckas i rollen drivs du av att leverera goda resultat. Du brinner för effektiva lösningar samt att driva projekt. Du har minst 3 års erfarenhet som elektriker. Det är meriterande om du tidigare arbetat som ledande montör eller haft en liknande roll. Körkort och svenska och tal i skrift är krav.

Som person är du driven och målinriktad. Då arbetet innefattar daglig kontakt med kunder och leverantörer ser vi gärna att du har en god social förmåga.

Vi erbjuder dig att vara med från början och bygga upp verksamheten i Stockholm där vi tillsammans kommer driva verksamheten framåt. Du kommer till ett företag med kollektivavtal och stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det otroligt viktigt med personlig utveckling.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Elektriker
Stockholm

Elledarna är ett familjärt företag med 14 anställda och kontor i Tyresö. De grundades 2011 och utför alla typer av el-arbeten i Stockholmsområdet. De arbetar främst mot fastighetsbranschen och samarbetar med bland annat Brostaden. 

Elledarna anser att det är viktigt med god sammanhållning. Vi ser att nöjda, drivna medarbetare genererar i bättre jobb, och gör därför allt vi kan för att utvecklas. Vi ser till att alltid hålla våra medarbetare uppdaterade med kunskap och utveckling.

Vi växer och söker nu en:

Elektriker

Som elektriker kommer du åka runt på spännande uppdrag där ingen dag är den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av installation, kontors ombyggnad, felsökning, service och underhåll. Arbetet utförs i Stockholm och du utgår alltid från ditt hem.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet i branschen. Du är lösningsorienterad och ser alltid vad som behöver göras när du kliver in i ett projekt, med andra ord är du en problemlösare som trivs med utmaningar. Utöver det arbetar du bra självständigt men fungerar även utmärkt i grupp. Då tjänsten innebär daglig kundkontakt förutsätter vi att du har en god social förmåga och behärskar svenska i tal och skrift. B-Körkort är ett krav. Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av styr- och regler. 

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat företag med kollektivavtal. Vi är ett härligt gäng som även gillar att göra roliga saker tillsammans. I tjänsten ingår en servicebil, mobiltelefon, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Till sist men inte minst, bra chefer och glada kollegor.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

VVS-Montör
Stockholm

Kungsholmens VVS grundades år 2011 och är ett mindre VVS-företag med många års erfarenhet inom VVS-branschen. Vi jobbar mot kontor, bostäder och sjukhus i hela Storstockholm där beställarna är nästintill uteslutande företagskunder och större byggföretag. Vi arbetar ofta med ny- och om byggnation i totalentreprenad genom serviceavtal och i nära samarbete med andra väletablerade aktörer inom byggbranschen. Som ett mindre bolag strävar vi efter ett gott arbetsklimat och medarbetarnas personliga relation till bolaget. Majoriteten av uppdragen är belägna inom Stockholms stad.

Kungsholmens VVS växer och söker nu en:

VVS-Montör

Som VVS-Montör kommer du att utgå från hemmet och arbeta med nybyggnation och ombyggnation, stambyten, samt servicearbeten och felsökningar. Du förväntas kunna leda och driva projekt på egen hand vilket ställer stora krav på att du är självgående och självständig i ditt arbete.

För att lyckas i rollen har du minst 10 års erfarenhet som VVS-Montör, eller minst 6 år som certifierad VVS-Montör. Certifikat är meriterande men är inget krav. I mötet med kunder är det viktigt att du är duktig på att kommunicera och att du behärskar svenska flytande, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som person är du handlingskraftig och vaken, samt flexibel och lösningsorienterad. För att passa in i arbetsgruppen är du även social och trivs med omväxling i vardagen. Vi vill också trycka på att du är ambitiös och driven i hela arbetsprocessen ända fram till slutförandet.

Vi erbjuder dig en tjänst där du får mycket eget ansvar och möjligheter till att påverka arbetet. I vårt företag har du stora möjligheter att växa och utveckla din personliga kompetens och erfarenhet. Är du intresserad av att bli ledande montör finns det goda förutsättningar till det på sikt. Andra förmåner är servicebil, friskvård, tjänstepension och telefon, mm.

Är du intresserad och vill veta mer? Skicka in din ansökan via länken. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 662 01,

Mättekniker
Stockholm

Teodoliten Mätteknik AB är idag ett av de största mätkonsultbolagen i Sverige med omkring 75 anställda. Vi finns i Malmö, Göteborg, Stockholm, Uddevalla och Varberg. Teodoliten är ett kunskapsföretag där våra anställda faktiskt är vår absolut största tillgång. Därför har vi i alla lägen satsat på personalens kompetens och trivsel, detta har uppenbarligen resulterat i att våra kunder uppskattar oss som företag. Att det är våra kompetenta, trevliga tjejer och killar som dagligen är ute på arbetsplatserna som är själva nyckeln till vår framgång i branschen är det ingen tvekan om.

Vi jobbar med mättekniska tjänster inom projektering – bygg och anläggningsområdet. Våra tjänster har vi delat in i tre huvudkategorier: mätteknik, byggledning och kontrollansvar. Vi arbetar med den senaste tekniken och utrustningen. Vi gör effektiva mätningar, har tydliga kvalitetskontroller/rutiner och vi utför arbetet smidigt och lyhört för kundens önskemål. Vi gör det dessutom med ett leende och det gör inte saken sämre. Teodoliten mäter trevligast, brukar vi säga, och det är lite av ett ledord för oss. Men vi lägger även stor vikt på att utföra arbetet korrekt och på utsatt tid, våra mättekniker är professionella och levererar i tid och med hög kvalité.

Vi växer och söker nu en:

Mättekniker

Du arbetar som mätkonsult och har därmed mycket kundkontakt. I dina arbetsuppgifter ingår det att jobba med inmätning, utsättning och relationshandlingar. Du kommer jobba självständigt såväl som i lag.

Du är en mättekniker som har minst 2 års arbetslivserfarenhet inom yrket. Du är van att jobba med SBG Geo och CAD. Erfarenhet med novapoint är meriterande. Tjänsten kräver B-körkort samt att du hanterar svenska i tal och skrift.

Som person är du driven och positiv. Vi är ett gäng god sammanhållning och vi tror att du kommer trivas bra om du, precis som oss, hela tiden strävar mot att ha en trevlig arbetsplats med glada kollegor.

Vi erbjuder givetvis kollektivavtal, privatsjukförsäkring och tjänstepension till våra anställda. Vidare erbjuder vi tjänstebil, telefon, dator och du arbetar med den senaste tekniken. Vi erbjuder även vidare utveckling i företaget inom några av våra andra affärsområden när den tiden är kommen. Vi arbetar i Stockholm och jobbar med några av de största företagen inom branschen. Då du arbetar som konsult arbetar du med frihet under ansvar vilket brukar vara mycket uppskattat hos våra anställda.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Infratek Sverige AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Alexander Andersson, tel 08-520 017 50. urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker till Umia
Stockholm

UMiA är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Vi finns med lokalägda dotterbolag i Umeå/Skellefteå, Luleå, Stockholm/Uppsala och Malmö. Sedan 2016 finns även Umia Sprinkler AB i företagsgruppen, vilket ger vår breda portfölj av tjänster ytterligare styrka. Vi tror på lokal ägarförankring och smart UMiA-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.

UMiA levererar smarta installationslösningar inom energiteknik, elteknik, fläktteknik, rörteknik, reglerteknik och sprinklerteknik. Samarbete och helhetssyn är basen för vår verksamhet. Med erfarenhet och teknisk kompetens inom verksamhetsområdena skapar UMiA energieffektiva installationslösningar för framtiden. Vi arbetar med allt från bostäder och offentliga fastigheter till kommersiella byggnader.

Vi arbetar med en grundtanke som vi kallar för Umiamodellen. Umiamodellen ser alla energiteknikområden (el-, rör-, fläkt-, regler- och sprinklerteknik) som en sammanhållen enhet. Syftet är att skapa optimal energieffektivitet och dessutom anlägga sprinklerlösningar som är effektivt designade och installeras i samverkan med Umias övriga teknikområden.

I Stockholm är vi 22 anställda och har kontor i Hägersten. Företaget expanderar och söker nu flera:

Elektriker till Stockholm

Som elektriker hos oss kommer du arbeta med nybyggnationer, renoveringar samt drift och underhåll av energitjänster i fastigheter.

För att lyckas i rollen har du en relevant elutbildning och drivs/vill jobba enligt UMiA-modellen. Bkörkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du resultatinriktad och brinner för att göra ditt bästa. Du har en positiv inställning, är engagerad och har en god social förmåga då arbetet innefattar daglig kontakt med kunder och leverantörer.

Vi erbjuder dig att vara del i ett av Sveriges snabbast växande företag. För oss är det viktigt att man får utvecklas inom sitt yrkesområde och att man får vara med och påverka. Andra förmåner är kollektivavtal, privat sjukförsäkring, gemensamt bonussystem och bil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar UMiA med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Värmepumpstekniker
Stockholm

Vi växer och söker nu en

Värmepumpstekniker

Som tekniker hos Vi Värmer Sverige kommer du att utföra och ansvara för kvalificerat drift- och underhållsarbete på värmepumpar. I arbetet ingår felsökning, underhåll och reparation, både i större kommersiella fastigheter och mindre privata småhus.

För att lyckas i rollen har du arbetat ett par år i branschen och har erfarenhet av arbete med värmepumpar. Det är meriterande om du har baskunskaper inom el, kyla eller VVS då det underlättar vid felsökning. Du talar och skriver flytande svenska eller engelska och innehar B-körkort.

Som person är du öppen, social och strävar efter goda och långsiktiga kundrelationer. Du är ordningsam och van vid att lägga upp ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett marknadsledande företag. Vi har en härlig sammanhållning och på jobbet har vi roligt tillsammans!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Vi Värmer Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel. 08 520 017 42. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Platschef
Stockholm

Bergtornet Entreprenad grundades 2004 och omsätter idag drygt 100 miljoner kronor. Företaget har sitt huvudkontor i Nacka och är runt 25 anställda på företaget. Sedan starten ha de byggt upp en kompetens runt kärnan i bolaget som täcker det mesta inom byggnation. Med denna kompetens som ryggrad är de alltid redo för olika former av uppdrag – från enkla byggprojekt till stora komplicerade totalentreprenader. Bergtornet Entreprenad arbetar mycket med projekt inom bostäder, kommersiella lokaler och prestigeprojekt mot främst kommersiella aktörer i Stockholmsområdet.

Du kan läsa mer på www.bergtornet.se      

I takt med företagets expansion söker vi nu en erfaren

projektledare/platschef

På Bergtornet kommer du att ha en central roll i etableringen av ett nytt byggteam. Du kommer att ansvara för minde till medelstora projekt i Stockholmsområdet där fokus ligger på att säkerställa funktionsansvaret för entreprenaden samt kommunikationen under uppdragen. Vidare ingår övergripande ansvar för entreprenadens personal med runt 10 medarbetare, beroende på projektets storlek.

Vi söker dig som gärna gått den traditionella vägen från snickare till arbetsledare. Du har minst fem års yrkeserfarenhet av rollen som arbetsledare och har utbildning inom projektledning. B-körkort och engelska flytande i tal som skrift är ett krav, då många av våra medarbetare inte är svensktalande. Kan du kommunicera på polska är det starkt meriterande. Som person är du noggrann, strukturerad och drivs av goda resultat. Att leda och motivera kollegor är något du tycker om att göra.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete där du får chans att jobba med många spännande och varierande projekt. Du kommer till ett mindre och familjärt företag i ett expansivt skede. Du får en mycket självständig roll, där du får vara med och bygga upp verksamheten. Företaget har en lång erfarenhet av samarbeta med underentreprenörer och har därigenom skapat ett starkt och stabilt team som synkroniserat samarbetar under projekten.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Bergtornet med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalie Kihlberg, tel 08-520 017 42. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare
Stockholm

År 2001 så bestämde sig två personer, båda entreprenörer med lång erfarenhet från byggbranschen, att slå samman och ombilda deras företag som då huvudsakligen arbetade med badrum och bostadsanpassningar. Slutresultatet av det hela blev en riktig framgångssaga. Med siktet på att omsätta 100 miljoner under 2016 är numera Active Bygg ett renodlat byggföretag som lagt sin spetskompetens inom general- och totalentreprenad och diverse ROT-arbeten.
Idag är vi 26 personer i produktion och 7 tjänstemän och som ett resultat av gott rykte och nöjda kunder så är hela år 2016 redan uppbokat utav större projekt. Då efterfrågan av våra kvalitetssäkra tjänster ökar söker vi nu en kalkylator/ inköpare.

Idag är vi 26 personer i produktion och 6 tjänstemän och som ett resultat av gott rykte och nöjda kunder så är hela år 2016 redan uppbokat utav större projekt och vi söker i samband med detta ytterligare en engagerad projektledare till vårt team.

Som projektledare hos Active Bygg så kommer du ha en central och varierande roll i projekten där du är delaktig genom hela byggprocessen, från tidig planeringsfas till idrifttagandet - där du huvudsakligen fungerar som en länk mellan beställare, arbetare och ledande befattningshavare.  
Med ansvar för att leda hela projektets genomförandefas kommer du att vara behjälplig vid inköp, ansvara för avtalshantering, se till att budget- och tidsramar efterföljs, att arbetarna gör sitt jobb samt upprätthålla god kontakt med gamla likväl som nya beställare och underleverantörer.
Då arbetet innebär mycket kundkontakt så ser vi det som en självklarhet att du besitter en affärsmässig ådra, är  kommunikativ och förtroendeingivande och givetvis att kan du uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift.

Vi tror att du som söker har en praktisk yrkeserfarenhet från byggbranschen där du gått den traditionella vägen från snickare till lagbas /- eller arbetsledare och känner att det är dags att ta nästa steg där du får möjlighet att utöka ditt kompetensområde med ett mer övergripande ansvar som projektledare. Du är väl bekant med hur byggprocessen fungerar och nyckelaktiviteterna i de olika skedena.
Meriterande är om du även har kännedom om entreprenadverksamheten med dess lagar och förordningar. Vidare är du en van användare av Office-paketet och har goda kunskaper inom programmet byggsamordnare.
B körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen som projektledare förutsätter vi att du som person är drivande och engagerad i ditt arbete och har förmågan att entuasmisera dina medarbetare och föra projekt framåt. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och är van att planera arbetet tidseffektivt enligt ramar, samtidigt som du lägger stor vikt vid att leverera ett arbete av högsta kvalitét! Är du även är en analytisk och lösningsorienterad person som enkelt kan förutse de eventuella risker och konsekvenser som kan uppstå under projektets gång och kan genom snabba beslutsvägar lösa dem - så är du rätt person för tjänsten!

Vill du ha en nyckelroll i ett litet och dynamiskt men likaså välrenommerat byggföretag? Där du genom nära samarbete med ledande befattningshavare ges lika goda möjligheter att påverka din egen roll likväl som företagets framgångssaga?

Vi erbjuder dig ett variationsrikt arbete där du själv disponerar din arbetstid och ges stor frihet under ansvar. Med det får du givetvis marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, trygg försäkring, företagsbil och ett härligt gäng både innovativa, kreativa och härliga kollegor!

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Ronja Ekenryd, tel. 08 510 60 651. Skicka din ansökan till ronja.ekenryd@jobway.se snarast, urval sker löpande.
Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arbetsledare
Stockholm

Tumba byggtjänst AB utför bygguppdrag åt stat, kommun och företag, både som generalentreprenör och total entreprenör. sedan mitten av 1970-talet har vi satt vår prägel på sjukhus, kontor och skolor i Storstockholm. Inget uppdrag är för litet eller stort, men alla uppdrag utför vi med samma höga kvalitet.

Vi söker en driven och engagerad Arbetsledare till våra kommande projekt

I rollen som arbetsledare kommer du ansvarar för att leda ditt arbetslag mot uppsatta projektmål, du leder personalen i dina projekt och även under entreprenörer. Du arbetar nära din platschef och tillsammans med drivna och engagerade kollegor.

Vi söker dig som är utbildad arbetsledare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva större projekt. Du har stor förmåga att ta eget ansvar och arbetsleda dig själv och andra. Självklart lockas du av att vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling och expansion. Du är ansvarstagande, kommunikativ och har god samarbetsförmåga samt att du är noggrann och självgående. B-körkort är ett krav. 

Vi erbjuder dig ett trivsamt och spännande företag med roliga projekt, där du kommer få vara med på en rolig resa och har stora möjligheter till att utvecklas. Vi har årliga kick-offer och en utlandsresa vartannat år.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08-520 01 748. Skicka din ansökan till kajsa.elander@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Elektriker
Stockholm

AB Täby Elinstallationer är ett allsidigt och stabilt företag som jobbar inom hela storstockholm.
För AB Täby Elinstallationer är kunderna viktigast och de återkommande rekommendationern är ett resultat av deras goda arbete. Företaget utför ombyggnad av bland annat kontor, villor, fastigheter och nybyggen för såväl privathushåll som företag. Inget jobb är för litet, heller inte för stort.

AB Täby Elinstallationer är ett allsidigt och stabilt företag som jobbar inom hela storstockholm.
För AB Täby Elinstallationer är kunderna viktigast och de återkommande rekommendationern är ett resultat av deras goda arbete. Företaget utför ombyggnad av bland annat kontor, villor, fastigheter och nybyggen för såväl privathushåll som företag. Inget jobb är för litet, heller inte för stort. AB Täby Elinstallationer växer och söker nu en

Elektriker

Som elektriker kommer du att arbeta i en varierad roll som innebär både service och entreprenad, främst inom nyproduktion av villor till olika hustillverkare. Det kommer även innebära bland annat ROT-jobb och projekt med nyteknik. Troligtvis utgår du från hemmet och tar dig mellan arbetsplatserna med bil. I dagsläget arbetar företaget till större del på norra sidan av stan, men även en del jobb sker söder om Stockholm.

För att lyckas i rollen är du fullbetald elektriker och har minst 5 års erfarenhet. Det är krav med B-körkort.

Som person är du självgående och känner dig trygg i rollen som elektriker. Du bör trivas med att arbeta under eget ansvar och själv hantera dina ärenden. Du drivs av att leverera goda resultat och kan därigenom skapa goda relationer till kunderna. Utöver detta är du allsidig och tycker om variation.


Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt. Som medarbetare på AB Täby Elinstallationer kommer du vara med på roliga personalaktiviteter med trevliga kollegor som har ett sinne för humor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar AB Täby Elinstallationer med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Sheida Alavi tel. 08 520 017 46 eller Tobias Knutsson, tel. 08 511 617 45. Skicka din ansökan till tobias.knutsson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare
Stockholm

Taklyftarna Sthlm är ett modernt och nytänkande bolag som lägger största vikt på kvalité.
Med över 30 års erfarenhet från byggbranschen har vi märkt en markant avsaknad på totalentreprenadslösningar till privatkunderoch det är precis mot den målgruppen vi valt att rikta vår verksamhet mot. Att erbjuda dig som privatkund samma service och helhetslösning för ditt taklyft eller utbyggnation där hjälp med allt från val av arkitekt till slutförande av byggnation ges till ett fast pris.

Då efterfrågan på våra kvalitetssäkra tjänster och utförande ökar så söker vi därmed en duktig snickare att bli en del av oss:

Som snickare hos Taklyftarna Sthlm så kommer du att ha ett variationsrikt arbete där du främst kommer att arbeta med huskonstruktioner och då mycket med installationer av kök och byggnationer av badrum.
Du kommer förutom detta även att utbildas i den ekonomiska delen av processen så att du på sikt blir en komplett allroundsnickare med målsättningen att du på sikt får ett övergripande ansvar och tar hela produktionen mot slutkund inklusive offertförfarandet.

Vi söker dig som är utbildad snickare med runt 5 års yrkeserfarenhet inom branschen och som känner dig nyfiken på att utvecklas vidare och påbörja resan mot att bli en komplett snickare med kunskap inom både arbetsledning och prissättning mot kund. Då arbetet innebär mycket kundkontakt så måste du som söker kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift, vi ser även att du kan tala förståelig engelska.
B- körkort och grundläggande kunskaper i Office-paketet är ett krav! 

Som person är du positiv, social och tillmötesgående och har förmågan att utveckla goda relationer med både kunder likväl som medarbetare. Vidare är du självgående och noggrann i ditt arbetssätt och en riktig problemlösare som gärna delar med dig av dina kreativa tankar och idéer men är samtidigt öppen och mottaglig för nya arbetssätt och strukturer.  

Vi erbjuder dig att bli en del av ett nytänkande bolag vars nyckel till framgång ligger i ett tight sammansvetsat team som alla är delaktiga i hela projektet.
Med det får du stora möjligheter att påverka din egen roll inom företaget, marknadsmässig lön, mobiltelefon, företagsbil, gymkort och alla verktyg som du kan tänkas behöva för att lyckas i din karriär.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Ronja Ekenryd på tel: 46 (08) 510 60 651. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ventilationsmontör
Stockholm

Ventilationsföretaget Metag grundades 1975 och drivs fortfarande med stort engagemang. Vi utvecklar kontinuerligt både verksamheten och produkterna. Vi vet att god service och hög kvalitet är våra viktigaste tillgångar. Några av våra kunder har varit kvar i mer än 30 år.

De flesta kunderna finns i Stockholm men vi åker ut på uppdrag i hela Sverige. Under årens lopp har vi dessutom haft ett flertal projekt i andra världsdelar, där kraven på ventilationsanläggningarna varit höga och lockat oss att utveckla nya lösningar. Vi vet bland mycket annat hur man värmer arktisk luft och kyler ökenluft på bästa sätt.

Som ventilationsmontör hos METAG AB så kommer du aktivt att arbeta med energioptimering och klimatförbättrande åtgärder av fastigheter genom att montera kanaler, fläktar och aggregat mm.  hos våra kunder runt om i Stockholmsområdet. Uppdragen utförs oftast i bostäder, kontor, skolor, affärs/industri/- och lagerlokaler, museer och andra precisionskrävande och klimatkänsliga lokaler.

För att lyckas i rollen som ventilationsmontör hos METAG AB förutsätter vi att du är självgående i ditt arbete med minst 3 års yrkeserfarenhet inom branschen. Då det förekommer daglig kundkontakt är det viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Körkort B är inget krav, men ytterst önskvärt.

Som person är du en självgående problemlösare som gärna bollar idéer och tar egna initiativ samtidigt som du är lyhörd och öppen för nya arbetssätt och strukturer. Du är noggrann och förutseende i ditt arbetssätt med ett genuint intresse av att fortsätta utvecklas inom yrket. Vidare är du en positiv individ som har förmågan att både skapa och underhålla kundrelationer. Att du är en god medarbetare som gillar att arbeta mot gemensamma mål ser vi som en självklarhet!
 
Vi erbjuder dig att bli en del av ett stabilt och tryggt företag vars framgång grundas i stort engagemang och fokus på våra kunder. Du får mobiltelefon, servicebil vid behov, en marknadsmässig lön med ett attraktivt bonussystem vid fina prestationer, nya verktyg samt ett gäng duktiga och innovativa kollegor att inspireras av. För din trygghet är vi även medlemmar i teknikföretagens kollektivavtal och följer därför avtalet med IF-Metall

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Ronja Ekenryd, tel 08 510 60 651. 

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare
Stockholm

Med många års erfarenhet i branschen vet vi vad som behövs för att få nöjda kunder. Med speciellt utvalda samarbetspartners utförs våra jobb med högsta kvalitet. Vi vänder oss till privatkunder såväl som företagskunder. Företaget är anslutet och auktoriserat hos GVK vilket gör att våra kunder kan känna sig trygga då jobben utförs enligt gällande branschregler. 

Vi är ett företag som alltid arbetar med hög kvalité och i nära kontakt med våra kunder. Vårt team består idag av snickare, elektriker, rörmontörer och golvläggare. Vi växer och det gör att vi nu söker en duktig och självgående

Snickare

Som snickare består dina arbetsuppgifter av bland annat renovering av kök och övriga lägenhetsrenoveringar. Du kommer att ha egen bil och utgå från ditt hem. Tjänsten innebär mycket eget ansvar därför krävs det att du är en självgående person som kan planera ditt arbete.

För att lyckas i rollenhar du ca 4 års erfarenhet som snickare. Du har relevant utbildning och kan svenska i tal och skrift. Vi söker dig som är ”finsnickare” och tycker om att arbeta i team. Vidare är B körkort ett krav.

Vi är ett gäng med stark lagkänsla och samarbetar för att uppnå bästa finish på alla arbeten. Det innebär att vi hjälps åt där det behövs. Med anledning av detta ser vi gärna att du är driven, serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande och van att jobba i såväl lag som självständigt.

Vi erbjuder dig ett växande företag med spännande utvecklingsmöjligheter och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att få jobba på en familjär arbetsplats och på ett stolt bolag. Vi är omtyckta och har väldigt nöjda kunder därför skrivs det mycket om oss i media. Förutom det erbjuds marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, telefon och servicebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalia Komarzynska, tel 08 511 617 48.
Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Rörmontör
Stockholm

KI RÖR AB är ett auktoriserat VVS-företag som drivs av tredje generationens rörentreprenörer. Vi har professionella rörmokare och VVS-ingenjörer med många års erfarenhet. Vi utför små och stora uppdrag åt både privatpersoner och företag inom värme, vatten, sanitet, kyla och gas. Vi är verksamma inom hela Stockholmsområdet. Då efterfrågan på våra tjänster är stor, behöver vi nu utöka vår personalstyrka med en rörmontör till vårt kontor i Upplands Väsby, Stockholm

Vi söker en rormontor.se med yrkesbevis samt minst 3 års erfarenhet. Erfarenhet av entreprenader är meriterande. B-körkort är ett krav.

Som rormontor.se hos oss bidrar du med problemlösning, är målmedveten och kan arbeta självständigt under eget ansvar samt tillsammans i grupp under arbetsledning.

Vi söker dig som är social och har ett stort intresse för VVS-teknik. Du ska trivas i en miljö där man är ärlig och prestigelös i sitt bemötande mot varandra. Då du kommer att representera företaget ute hos våra kunder är det viktigt att du har lätt för att kommunicera, är utåtriktad, serviceinriktad och positiv.

 Vi erbjuder dig att komma till ett företag med familjekänsla där rätt person kan räkna med bra lön och bra förmåner.

 Intresserad och vill veta mer? Gå in på rormontor.se I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Segelström, tel 08 510 603 87. Skicka din ansökan till malin.segelstrom@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfi

Kalkylator
Stockholm

Tumba byggtjänst AB utför bygguppdrag åt stat, kommun och företag, både som generalentreprenör och total entreprenör. sedan mitten av 1970-talet har vi satt vår prägel på sjukhus, kontor och skolor i Storstockholm. Inget uppdrag är för litet eller stort, men alla uppdrag utför vi med samma höga kvalitet.

Vi växer och söker en Kalkylator

Som Kalkylator kommer du att ansvara för att skicka ut offertförfrågningar till underentreprenörer och leverantörer, ta fram kompletta kalkyler samt vara delaktig i sammanställningen av anbudsmaterial. Du ansvarar även för återkoppling till underentreprenörer och leverantörer. Det är viktigt med en marknadskännedom och även intresse för affärer och kundrelationer. Vi ser att du har en relevant utbildning. Du har minst 3 års erfarenhet av liknande roll och gärna ifrån sjukhus projekt. Du har en bakgrund från produktion och gärna vart med i flera olika projekt. Det är starkt meriterande om du har kunskaper i Sektionsdata, bluebeam eller likvärdigt program.

För att lyckas i rollen har du ett stort intresse för kalkylarbete. Du är lyhörd mot både beställare, underleverantörer och interna kontaktpersoner. Du är en team-player, strukturerad, initiativrik och har förmågan att självständigt utföra kompletta kalkyler för projekt i varierande storlek och karaktär. Arbetet innebär ett stort ansvar för projektens resultat och lönsamhet. Om du gillar att vara mitt i projekten och vill kunna påverka både det dagliga och det mer långsiktiga arbetet, så kommer du att trivas hos oss!

Vi erbjuder dig ett trivsamt och spännande företag med roliga projekt, där du kommer vara med på en rolig resa och har stora möjligheter till att utvecklas. Vi har årliga kick-offer och lägger stor focus på trivsel inom företaget och mellan kollegorna.  

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08 520 01 748. Välkommen med din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicetekniker
Stockholm

PRIMÄR teknik är ett affärsområde inom PRIMÄR fastighetsförvaltning AB och grundades 1997. PRIMÄR tar ett samlat grepp om den tekniska plattformen i fastigheter och erbjuder kundanpassade helhetslösningar inom bl.a. fiberoptiska kommunikationsnät från konsultation till byggnation och service av områdes-/stadsnät och fastighetsnät. Långsiktigt strategiskt samarbete med fokus på kvalitet och utveckling är en självklarhet för PRIMÄR. Huvudverksamheterna består av fiber, FTTH, kabel-TV, kommunikationsutrustning, system inom säkerhet & larm, passagesystem, datanät etc. 

Företaget utökar sin verksamhet och söker nu en ytterligare duktig servicetekniker till Solna.

Som tekniker hos PRIMÄR kommer du att arbeta med felavhjälpning samt installation i bas- och fastighetsnät, svepmätningar samt dokumentation i koaxialnät. Du kommer att jobba under stort eget ansvar och självständigt lösa problem som uppstår. I arbetet kan beredskapstjänstgöring ingå.

Kvalifikationer
- Några års erfarenhet av koaxialnät, inom installation och service 
- B-körkort 
- Svenska i tal- och skrift 
- Meriterande om du är certifierad fibertekniker eller BMF2 certifierad

Som person är du serviceinriktad, ordningsam och pålitlig. Du kan jobba självständigt, trivs med att arbeta i team och är duktig på att leverera bra lösningar. Du är van vid att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem i högt tempo.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik i ett starkt bolag som har sin fokus på kvalitet och utveckling. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans arbetar för en god stämning och har roligt tillsammans. Hos PRIMÄR har du alltid nära till beslut, möjlighet att påverka ditt eget arbete och blir hörd.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar PRIMÄR Teknik med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Ronja Ekenryd tel, 08-510 60 651. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt!

 

Arbetsledare/projektledare VVS
Stockholm

Johanssons Rör grundades 1952. Vi finns idag på fyra orter, Stockholm, Luleå, Boden, Umeå samt Uppsala där vi precis startat en filial. Idag är vi ca 100 medarbetare och arbetar efter samma filosofi som för 50 år sedan - med kunnig personal och välutrustade bilar. Inget jobb är för litet eller för stort för oss.  Vi expanderar och söker en:  

Johanssons Rör expanderar och söker nu en:

Arbetsledare/Projektledare

Som arbetsledare är dina främsta uppgifter att leda och planera arbetet för olika projekt, samt hålla koll på att projekten genomförs inom de ekonomiska ramar som givits. Du sköter kontakten med kunder och leverantörer under projekten. Vidare ansvarar du för 4-5 montörer åt gången och leder 2-3 projekt samtidigt.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av VVS-branschen. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Tidigare erfarenhet av liknande roll är meriterande.

Som person är du ambitiös, engagerad och stresstålig. Du tycker om att strukturera arbetet och har en förmåga att få din omgivning med dig. Då arbetet innebär daglig kontakt med kunder har du en god social förmåga och skinn på näsan.

Vi erbjuder dig en del i ett välkänt växande företag med kollektivavtal där stort fokus ligger på trivsel och personlig utveckling. Andra förmåner är utbildningar, kurser och friskvård.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Johanssons Rör AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Svetsare
Stockholm

Miva Montage grundades 1992 och har sedan dess arbetat med maskininstallationer i Stockholm, Uppsala och Mälardalen. De har kontor i Jordbro och är idag 10 anställda. Företaget har en lång och bred erfarenhet av att utföra entreprenader inom vatten och avlopp. Ambitionen är att alltid ge ett personligt bemötande till kunder och leverantörer. Miva innehar ramavtal gällande maskin- och rörinstallationer på Stockholm Vatten, Uppsala Vatten och Roslagsvatten. 

I takt med företages utveckling söker de nu till Stockholm en:

Svetsare

Som svetsare arbetar du vanligtvis i par med en industrirörmontör. Projekten varierar i storlek. Materialet som används är framför allt rostfritt och syrafast.

För att lyckas i rollen har du en gedigen erfarenhet av svetsning. Du ska helst ha giltiga EN287/(SS-EN ISO 9606-1) för svetsmetod 141 i materialgrupp 8 på rör, och/eller dokumenterad erfarenhet från de senaste 5 åren som rörsvetsare.

Förståelse för olika processer inom industriella rörsystem, samt grundläggande montagekunskaper. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du ambitiös, ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten.

Vi erbjuder dig en del i ett välkänt företag med kollektivavtal. Du kommer till ett härligt, enkelt gäng som gärna gör roliga saker tillsammans och lägger stort fokus på personlig utveckling. Andra förmåner friskvård.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Miva Montage med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

VVS-Montör
Stockholm

Rörkompetens Stockholm AB grundades 2009. Vi är idag ca 5 anställda, men räknar med att bli många fler. Kontoret ligger i Täby men jobben finns i hela Storstockholm. Vi utför allt från små badrum, stambyten till stora entreprenader. 

I takt med företaget utveckling söker vi nu en:

VVS-Montör
Som montör hos oss kommer du att utgå från hemmet. Vanligtvis arbetar man i par och utför främst installationer, montering och servicearbeten i hela Storstockholm.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som VVS-Montör med en positiv inställning. Vi förutsätter att du har en god social förmåga då tjänsten innebär tät kundkontakt. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende till kunder och kollegor. Du är lösningsorienterad och flexibel. Vidare trivs du med ett omväxlande och socialt arbete med mycket eget ansvar.

Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt företag med kollektivavtal. Du kommer till ett glatt gäng med en familjär stämning där du får ta mycket eget ansvar. Andra förmåner är flexibla tider, friskvård och tjänstepension. Du erbjuds även servicebil samt ett förmånligt bonussystem.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicetekniker
Stockholm

Teknokyl grundades 1969 genom en sammanslagning av två företag och ägs idag av 2 personer som även är yrkesverksamma inom företaget. Idag är vi 20 anställda, varav 15 kyltekniker. Vår affärsidé är att med bred kompetens inom kylteknik och hög servicenivå tillgodose vår kunders behov och önskemål om en väl fungerande och energioptimerad anläggning. Verksamheten består av projektering, installation och service av kommersiella kyl- frys- klimat- värmepumpsanläggningar och datahallar. Vi har även samarbetspartners inom VVS- el- och ventilation.

Vi är ett stabilt och tryggt företag med kollektivavtal och medlemskap i Kyl- och värmepumps företagen. Därtill är vi även medlem i VVS företagen och Svenskt näringsliv

Som servicetekniker kommer du arbeta med underhållsservice och akutservice av all form av kyla och värmepumpar i Stockholm med omnejd. Det innefattar bl.a. storkök, livsmedelsbutiker, datahallar samt komfort och industriell kyla. Du kommer att utgå från hemmet och tar dig till och från arbetena med servicebil, arbeten erhåller du elektroniskt via Surfplatta eller Smartphone gäller även återapporteringen.

För att lyckas i rollen är du en självgående servicetekniker med minimum 3 års erfarenhet. Kylcertifikat klass 1 och körkort är krav. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med ammoniak och koldioxid anläggningar innehar heta arbeten- och lödcertifikat samt om du har erfarenhet av styr- och reglerteknik. Tjänsten innebär även kundkontakt, därmed är det krav att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. 

Som person är du serviceinriktad, ordningsam och trivs med ett självständigt arbete. 
Vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utbildningsmöjligheter. Vi är ett glatt gäng där förmånerna är goda, som exempelvis friskvårdsbidrag och avtalspension. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Teknokyl med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan till jenniefer.berg@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Serviceelektriker
Stockholm

Illerstigen 38, 170 71 Solna

Servicesidan grundades 2010 och har sedan dess utfört installationer åt företagskunder i hela Storstockholm. De har kontor i Vällingby och är idag 14 anställda, varav 7 elektriker. De arbetar främst med installationer av el och ventilation men även drift och underhåll.


Servicesidan är en helhetsleverantör och erbjuder det man behöver till fastigheten när det kommer till el, ventilation, drift och underhåll. Framgången vilar på att ett bra förebyggande arbete för att motverka problem i tid. Servicesidans filosofi är att leverera det som kunden förväntar sig och lite till. Kundkretsen är bred och består framför allt av butikskedjor och fastigheter. 

I takt med företagets utveckling söker de nu en:

Serviceelektriker

Som serviceelektriker utgår du från hemmet och styr din egen dag. Du kommer att arbeta med alla typer av fastighetstekniska system och installationer. Arbetet innefattar främst installationer, felsökning, reparationer, analysera åtgärder och att ta fram förbättringsförslag. Du kommer att arbeta i flera olika projekt, främst större projekt.

För att lyckas i rollen är du fullbetald elektriker med några års erfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med olika fastighetssystem, felsökning samt reparationer av tekniska installationer så som ventilation, värme samt styr -och regler. Vidare innebär tjänsten tät kundkontakt vilket innebär att du har en god social förmåga. B-körkort är ett krav.

Som peson du serviceinriktad, självständig och lösningsorienterad. Du bör trivas i ett arbete med mycket eget ansvar.

Vi erbjuder dig en del i ett välkänt företag med goda förmåner som bl.a. förmånsbil, friskvård, tjänstepension, samt gemensam träning en gång i veckan. Ett stort fokus ligger på medarbetarna och deras utveckling. Du arbetar flexibelt och ansvarar för dina egna dagar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Servicesidan med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

VVS-Montör
Stockholm

LMR Byggnads AB grundades 1989. Vi har kontor på Sveavägen i Stockholm och är idag ca 50 anställda. Företaget har lång erfarenhet av nyproduktion av villor, flerbostadshus och grupphusområden.

Vi har byggt upp relationer och kunskap vilket har tillfört förtroende och betydande mervärden för våra kunder. Vi samarbetar med utvalda arkitekter, konstruktörer, inredningskonsulter, installationskonsulter m.fl. LMR har egna projektledare, snickare, elektriker, plattsättare, mark- och anläggningsarbetare och målare.

I takt med företagets utveckling söker de nu en:

VVS-Montör

I rollen som VVS-Montör kommer du att utgå från hemmet. Arbetsuppgifterna innebär installationer i hela Storstockholm, främst av nyproduktion av villor och flerbostadshus. Du kommer aktivt att delta i planeringsmöten då du själv planerar och styr din egen dag.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av nyproduktion, i form av golvvärme, frånluft- och bergvärmepumpar. Du har VVS-certifikat, säkert vatten och heta arbeten. Vidare har du en god social förmåga och en positiv inställning då tjänsten innebär tät kundkontakt. B-Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende. Du är helt självgående, lösningsorienterad, flexibel och serviceinriktad. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med mycket eget ansvar.

Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt, växande företag. Du kommer till ett företag med stort fokus på sina anställda och deras trivsel. Vi lägger stor vikt på medarbetarnas åsikter och förbättringsförslag. På sikt finns det möjlighet till utökat ansvar.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arbetsledare
Stockholm

LPT Construction grundades 2007. De utför takomläggning, kontorsbyggnader, innegårdsrenovering och stambyten. LPT är en totalentreprenör och skräddarsyr lösningar åt sina kunder. Flexibilitet och kvalitét är våra nyckelord då vi anpassar byggnadstiderna efter kundens schema. Efter två respektive fem år besiktar vi varje projekt för att säkerställa kvalitén.

I takt med LPT Constructions utveckling söker de nu en:

Arbetande arbetsledare

I rollen som VVS-Montör/Arbetsledare kommer du att utgå från hemmet. Arbetsuppgifterna innebär främst stambyten, servicearbeten och installationer i hela Storstockholm. Tanken är att du på sikt helt kommer att gå över till arbetsledare med ansvar för att planera och styra upp det dagliga arbetet.

För att lyckas i rollen är du en VVS-Montör med positiv inställning och flera års erfarenhet av branschen. Vi förutsätter att du har en god social förmåga då tjänsten innebär tät kontakt med kunder och leverantörer. Vidare är det krav att du har körkort.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende. Du är självgående, lösningsorienterad, flexibel och serviceinriktad. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med mycket eget ansvar.

Vi erbjuder dig en ledande roll i ett växande företag. Det finns stora möjligheter att utvecklas i din kunskapsroll. Andra förmåner är bil och sjukförsäkring.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LPT Construction AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Stockholm

Mila är ett företag som ständigt söker nya utmaningar. Vårt mål är att göra kunden nöjd och därför jobbar vi på att ständigt utvecklas. Vi arbetar både mot små och stora företag samt mot privata sektorn där vi kan erbjuder ROT-arbeten och finansiella lösningar.

Vi utför alla typer av jobb inom el, exempelvis smarta huslösningar, KNX-system, data-nätverk, larm och projektering och hjälper även till att förmedla arbeten inom bygg, VVS och fastighetsskötsel.

 

Mila El expanderar och söker nu en duktig: 

Elektriker

Som elektriker på Mila El kommer du att arbeta i en varierad roll med både service -& entreprenadsarbeten. Arbetet innebär bl.a. ROT-jobb till olika hustillverkare. Stora delar av arbetet sker i byggbranschen, restaurangbranschen och mot privatpersoner. Vanligtvis utgår du från hemmet med bil, men en dag i veckan samlas vi på kontoret för att ha genomgång om hur veckan ser ut och även befintliga projekt. 

För att lyckas i rollen är du elektriker med några års erfarenhet. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. 

Som person är du självgående och känner dig trygg i din yrkesroll. Vi ser att du på sikt vill utvecklas och så småningom gå in i en roll som ledande montör. Du trivs med att arbeta under eget ansvar gillar att styra din egen dag. Vidare drivs du av att leverera goda resultat och att skapa god relation till kunder. 

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med kollektivavtal. Du får vara med på  spännande projekt och även roliga personalaktiviteter med trevliga kollegor. Vi lägger stor vikt på vår personal och trivsel. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Mila El AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult jenniefer Berg 08 510 662 01. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Elektriker
Stockholm

Rewel AB erbjuder installationslösningar och tjänster som uppfyller kunden och samhällets miljökrav som fortlöpande ska utvecklas för minskad energiförbrukning och miljöbelastning. Rewel har kontor i Uppsala och är idag ca 30 anställda. De arbetar mot att nå de mest effektiva och bästa lösningarna inom varje projekt/objekt och har som mål att överträffa kundens förväntningar. 

Företaget expanderar och söker nu en:

Elektriker inom både Service/Entreprenad

Som elektriker kommer du att arbeta med både service- och större entreprenadarbeten. Vi arbetar endast mot företagskunder och vi har ett flertal olika ramavtal. De främsta uppgifterna blir att utföra installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som elektriker. Då arbetet innebär tät kundkontakt förutsätter vi att du har en god social förmåga. Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.
Som person är du självständig, lösningsorienterad och har en god känsla för service. Du bör trivas i ett arbete med mycket eget ansvar. Vidare är du flexibel och lyhörd för nya idéer.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat och stabilt företag med möjlighet till mycket delaktighet och frihet i din roll. Du kommer till ett härligt gäng som lägger stort fokus på utveckling och trivsel.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Rewel AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicetekniker
Malmö

Vuab grundades 1974 och har haft agenturen för Toshibas energibesparingsprodukter, villavärmepumpar och luftkonditionering sedan 1980. Sedan 2006 har vi även ett gediget samarbete med Nibe, en av världens finaste värmepumpstillverkare. Idag är vi ett rikstäckande entreprenadföretag som arbetar med energibesparing och luftkonditionering i kommersiella fastigheter, industrilokaler, kontor, butiker, privata bostäder, teknikrum, datarum m.m. Vi erbjuder våra kunder projektering, försäljning, installation, service och finansiering av klimatlösningar och energibesparing. Vuab är ett av Sveriges ledande företag inom vår bransch och vi står för kunskap, trygghet, teknik och service. 

Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Jönköping och Malmö. Till kontoret i Malmö söker vi nu en:

Servicetekniker

Som servicetekniker kommer du arbeta med reparation, service och installation av värmepumpar samt kylanläggningar i Malmö. Arbetsdagen börjar vanligtvis inne på kontoret där man tillsammans med arbetsledaren planerar hur arbetsdagen kommer att se ut. Därefter tar du dig till de olika jobben med bil. Mestadels sker service och reparationsarbetet individuellt, vid större jobb är man fler personer.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av arbete med luft/luft/vatten-värmepumpar och kyla. Vidare innehar teknisk förståelse samtidigt som du har viss erfarenhet av felsökning. Körkort är ett krav och du bör ha minst något års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Vidare innebär tjänsten mycket kontakt med människor vilket förutsätter att du behärskar svenska i tal och skrift. Som person bör du trivas med ett självständigt arbete med frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig ett fritt och självständigt arbete i ett stabilt och framgångsrikt företag med goda möjligheter för rätt person. Vi satsar på våra medarbetare och tror på utveckling och utbildning.

I denna rekrytering samarbetar Vuab med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Inredningsarkitekt
Stockholm

Megaron arkitekter är ett arkitektkontor med många spännande projekt. Främst handlar det om lokaler som vi förvandlar till inpirerande kontor, bostäder eller hotell. Vi projekterar även nybyggnad. Gemensamt för alla våra projekt är att vi söker hållbara, långsiktiga lösningar som bidrar till en fungerande och harmonisk helhet. Megaron har funnits i närmare 40 år och vi är idag drygt femton personer som bidrar till erfarenhetsbanken.

I takt med att nya begåvade människor kommer in i verksamheten växer och utvecklas företaget. Vi vill fortsätta utvecklas och därför söker vi nu en;

Inredningsarkitekt

Med kreativa projekt och erfarna kollegor vid din sida kommer vi tillsammans att leverera framgångssagor. Hos oss arbetar du med hela inredningskonceptet där vi tillsammans med kund utformar nya visioner. Arbetet innefattar allt från skiss till färdig lösning. Vi jobbar i team för att gemensamt hitta bästa lösning för kunden.

Vi ser att du som söker rollen är en fullt utbildad inredningsarkitekt med minst 5 yrkesverksamma år inom branschen. Då arbetet innefattar kontinuerlig kundkontakt är mycket goda kunskaper i svenska ett krav. Du är van att arbeta i ArchiCad alternativt AutoCad och då vi frekvent använder oss av Adobe är goda kunskaper inom detta starkt meriterande.

Vi söker dig som är en självgående inredningsarkitekt. Du levererar goda resultat genom att arbeta effektivt, kreativt och noggrannt. Du är en lagspelare som stöttar dina kollegor i projekt och ser till att alltid leverera efter kundens önskemål och vision.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med spännande projekt där du får vara med från första kundkontakten till färdigställt projekt. Du arbetar med frihet under ansvar och har därmed flexibla arbetstider. Då vi sitter intill Hötorget mitt i centrala Stockholm så har du även mycket goda kommunikationer till och från kontoret.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Megaron Arkitekter AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tel 08 511 617 41. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ledande montör
Stockholm

Stockholms Elektriska är ett företag med ca 30 anställda. Verksamheten delas in i tre olika beståndsdelar; Entreprenad, Service och Svagström. Huvudkontoret ligger i Arlandastad men vi har även en filial i Årsta.

Vi sysslar i huvudsak med elinstallationer i Stockholm och Uppsala. Stockholms Elektriska expanderar och söker nu flera medarbetare. Vi söker serviceelektriker till vår serviceavdelning.

Vi expanderar ordentligt och är redo att utöka vårt team med fler hungriga

Ledande montörer
Du kommer som ledandemontör hos Stockholm Elektriska ha arbetsledaransvar och ansvara för små och stora projekt i Stockholmsområdet. Du ansvarar för att hålla både tidsramar och projektbudget och självklart för att hålla en löpande, god kontakt med våra uppdragsgivare. Du jobbar också med prognoser och internrapportering kring dina projekt. Du förväntas kunna se och förstå helheter, du är kostnadsmedveten i frågor kring t ex materialval samtidigt som du är lyhörd för kundens önskemål och ser möjligheter till merförsäljning.

Vi söker dig som älskar ditt arbete och som vill arbeta med ett företag som gör det samma. Du har en erforderlig och dokumenterad utbildning samt arbetat några år självständigt inom yrket och tjänsten du söker. Körkort och förmågan att hantera svenska i tal och skrift är ett krav. Du trivs med varierade arbetsuppgifter, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar.

Vi erbjuder dig
ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakter. Vi har en stor gemenskap, man är en i gänget och är delaktig i utvecklingen av företaget. Man syns och hörs i organisationen och har alltid nära till beslut. Vi som arbetar hos Stockholms Elektriska tycker om att ha roligt på och efter arbetstid och gör aktiviteter utanför jobbet flera gånger om året.

Välkommen med din ansökan!

Teamchef till Power Distribution Distrikt Öst
Norrköping

Eltel Networks är Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. Med våra drygt 9 800 medarbetare verkar vi för att göra Europa starkare, tryggare och säkrare genom att tillhandahålla effektiva och innovativa lösningar. Eltel Networks är en stor internationell aktör med stark lokal närvaro, representerade i hela landet. I Sverige har Eltel Networks cirka 1 800 anställda över hela landet och omsätter cirka 2,8 miljarder kr.

Vi söker en Teamchef till Power Distribution Distrikt Öst

Som teamchef brinner du för att leverera hög service och kvalitet till våra kunder. Du agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap. Du har en hög administrativ och organisatorisk förmåga.

Teamet består av ca 15-20 medarbetare, i huvudsak beredare, projektledare och tekniker. Detta innebär att i din roll som teamchef måste du, med jämna mellanrum, vara ute på fältet för att bedriva ditt ledarskap.

Som Teamchef ansvarar du för att planera, organisera och leda det dagliga arbetet i produktion. Du tar ansvar för att uppsatta mål vad gäller ekonomi, verksamhet, kvalitet och personal.

Ekonomi och verksamhet: Ansvar för att teamet når sitt resultat samt levererar måluppfyllelse på lönsamhet, effektivitet och faktureringsgrad. . Du ingår i distriktets ledningsgrupp och rapporterar till distriktschefen.

Vi söker dig som har ett stort engagemang för arbetet, goda ledaregenskaper, social kompetens, driv och engagemang. Du är serviceinriktad med en organisatorisk förmåga och gillar att planera, samordna och följa upp. Ditt nätverkande sätt hjälper dig att skapa och förvalta relationer med personer i den egna organisationen och utanför, detta samtidigt som du är tydlig och rak i din kommunikation.

Vi erbjuder dig en utmanande och ansvarsfull roll i ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Stimulerande arbetsmiljö, inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde samt bra medarbetarförmåner.

Placering i Norrköping eller Linköping.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08-520 01 748. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare
Stockholm

KI RÖR AB är ett auktoriserat VVS-företag som drivs av tredje generationens rörentreprenörer. Vi har professionella rörmokare och VVS-ingenjörer med många års erfarenhet. Vi utför små och stora uppdrag åt både privatpersoner och företag inom värme, vatten, sanitet, kyla och gas. Vi är verksamma inom hela Stockholmsområdet. Då efterfrågan på våra tjänster är stor, behöver vi nu utöka vår personalstyrka med en rörmontör till vårt kontor i Upplands Väsby, Stockholm

Arbetsuppgifter
Som projektledare ansvarar du för våra projekt och ser till att de blir lönsamma och effektiva. Du ansvarar för att projekten uppfyller målen vad gäller tid, ekonomi, säkerhet, kvalitet och miljö. Du kommer även att jobba som kalkylator där dina kalkyler ligger till grund för anbud. Du besitter bred teknisk kunskap där du kan ta fram egna förslag och lösningar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Projektledning
- Dokumentation
- Kalkyler
- Projektmöten
- Inköp
- Hantering av ÄTA
- Stötta rörmontörerna med teknisk support
- Kundkontakt samt kundvård
- Rörprojektering i MagiCad
Din bakgrund
Den vi söker har antingen arbetat som projektledare inom VVS tidigare eller så är du en driven rörmontör som vill ta nästa steg med hjälp av internutbildning och stöttning.

Din profil
Som person är du social och har ett stort intresse för VVS-teknik. Du är driven, stresstålig och serviceinriktad person som arbetar aktivt för att både personal och kunder ska trivas. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du trivs i en miljö där man är ärlig och prestigelös i sitt bemötande mot varandra. Då du kommer att representera företaget är det viktigt att du har lätt för att kommunicera, är utåtriktad, serviceinriktad och positiv.

Vi erbjuder dig att komma till ett företag med familjär känsla. rätt person kan räkna med bra lön och bra förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar KI RÖR med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Segelström, tel. 08 510 603 87.

Ansvarig arkitekt
Stockholm
Thule arbetar med fastighetsutveckling från ett helhetsperspektiv. Hos oss arbetar arkitekter, byggare och fastighetsrådgivare som är delaktiga i hela processen. Vi gör det enkelt för våra kunder genom att hantera alla delar inom ett och samma företag, det finns knappt någon annan på marknaden som gör det idag. Därför är det spännande och utvecklande att vara en del av vårt team.

Vi fortsätter att växa och söker nu en

Ansvarig Arkitekt

I rollen som ansvarig arkitekt kommer du att få ta del av vårt unika arbetssätt med vår samlade kompetens inom ett och samma företag.

För att lyckas i rollen har du troligtvis redan i dag en ansvarig roll som arkitekt. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av moderna kontor men att du även jobbat med privata projekt. Vi tror att du är en duktig presentatör och illustratör. Du drivs av att självständigt påverka det du skapar. Vår styrka ligger vid kvalitén av våra uppdrag. Vi har många men få långa uppdrag vilket betyder att du alltid får vara med och se det du ritat växa fram och färdigställas. Omväxlingen är stor.

Vidare är du van att kommunicera med övriga konsulter, entreprenörer och leverantörer i projektet. Du trivs i en ledande roll med kund och uppdragsansvar. Du inser vikten av att arbeta proaktivt och med god kommunikation, både gentemot kunder och kollegor. Förmågan att vägleda kollegor samt att arbeta strukturerat är av stor vikt då du kommer att arbeta både självständigt och i team.

Personen vi söker behöver ha ett vidsynt sätt att se på sitt jobb, öga för design och detaljer utöver det vanliga samt en vilja att sätta sig in i helheten. Du behärskar svenska flytande i skrift och tal. Som person är du ambitiös, social och har ett driv att vara med och påverka vår verksamhet med nya idéer.

Vi erbjuder dig en personlig arbetsplats som är unik i sin spetskompetens där du får möjligheten att  jobba nära byggprojektledare och rådgivare, vilket kommer bredda din kompetens. Utvecklingsmöjligheter är stora och nya idéer välkomnas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Thule Fastighetsutveckling med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Karin Bäck,
tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Projektledare
Stockholm

Carlssons plåt är ett av Stockholms främsta plåtslageriföretag. De utför både arbeten som totalentreprenör och underentreprenör med målsättningen att vara det självklara valet inom byggnadsplåtslageri. Förutom plåtslageri erbjuder Carlssons plåt även tätskikts- och serviceverksamhet som ger kunden en helhet i byggnadsprocessen. Arbetet involverar både nyproduktioner och ROT-jobb. Under vintermånaderna tillhandahålls även snöröjning, i både bevaknings- och avropsavtal. Carlssons plåt har aktuella projekt över hela Stockholm som b.la. södra paviljongen, Stockholms Centralstation och Atlas garden. Huvudkontoret med verkstad ligger på Tyresö. All produktion sker antingen vid verkstaden eller på byggplatsen. 

Just nu växer och effektiviserar Carlssons plåt och söker en:

Projektledare

Som projektledare hos Carlssons plåt utgår du från kontoret och förväntas leda ca 3-6 projekt samtidigt. Som projektledare har du det övergripande ansvaret för projekten och ska se till att arbetslagen har rätt förutsättningar för att lyckas. Det förutsätter bl.a. att du har förmåga att planera arbetet, föra ekonomiska rapporter, ÄTA-hantering, styra personal och hantera kontakt med beställare och underentreprenörer.

För att lyckas i rollen ska du ha erfarenhet av att driva egna projekt. Erfarenhetsmässigt bör du ha minst 2 års erfarenhet av en ledande roll. Vidare är det ett krav att du kan hantera administration och ha ett ekonomiskt ansvar. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har en högskole/universitetsutbildning till byggnadsingenjör eller liknande. BAS-U och BAS-P är även det meriterande. Det är mycket meriterande om du har läst kurser i projektledning eller har tidigare erfarenhet av projektledning/projektering.

Som person behöver du vara självständig, ha en problemlösningsförmåga och vara handlingskraftig.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett växande företag där du får ta mycket ansvar och utvecklas i din roll som projektledare. Vi tillhandhåller även goda förmåner som tjänstebil och kollektivavtal etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Carlssons plåt med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Alexander Andersson, tel 08 520 01 750 eller Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arbetsledare
Stockholm

W-Tech har på kort tid etablerat sig som en mycket uppskattad och pålitlig leverantör av tjänster inom betongreparationer, spårservice och vakumsugning/sanering. Vi är ett kompetent sammansvetsat lag som har lång erfarenhet inom betongreparationer på broar, parkeringshus, kajer samt övrig infrastruktur. Vi har ansvarat för många renoveringar av bland annat broar.Våra kunder återfinns i den offentliga sektorn såväl som den privata.

.

Byggnadsingenjör
Stockholm

VIZ Arkitektkontor utför hyresgästanpassningar, inredningsuppdrag, ombyggnad och nyproduktion. Våra uppdragsgivare består mestadels av fastighetsägare, men även uthyrningsföretag. I våra projekt har vi en nära kontakt med fastighetsägaren och hyresgästen då vi planerar den tilltänkta lokalen. Vi är med hela vägen från ritbord via byggarbetsplats till inflyttning. Våra projekt kan variera i storlek, från några hundra kvadratmeter till flera tusen kvadratmeter.

Vi expanderar och söker nu en

Junior Byggnadsingenjör

För att lyckas i rollen som byggnadsingenjör hos oss bör du tidigare ha arbetat nära arkitektur, på ett arkitektkontor eller ett konstruktionskontor med projektering antingen under eller efter din utbildning. Arbetsuppgifterna är varierade så som våra projekt och innefattar både illustration och projektering.  

Vi tror att du är en duktig illustratör i främst ArchiCAD och drivs av att självständigt påverka det du skapar. Vidare har du en högskoleingenjörsutbildning och är mest troligt i början av din karriär. Då många av våra kunder och dokument är på svenska är skrift och tal i svenska ett krav.

Som person är du social, nyfiken och vill utvecklas inom din yrkesroll. Vi tror att du har lätt för att ta förändringar och trivs i en miljö med snabba beslutsvägar där du tar mycket ansvar i dina egna processer.

Vi erbjuder dig är en central roll i ett nytänkande bolag där utvecklingsmöjligheter är stora, och nya idéer välkomnas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, Tel 08-511 617 43. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Anbudsingenjör/ Kalkylator
Uppsala

Markona grundades 1994 och är ett brett markförädlingsföretag med cirka 200 medarbetare. Tjänster vi erbjuder är asfaltering, markentreprenad, snöröjning, sandupptagning, kabelgrävning, grönyteskötsel, rivning, sortering/krossning och transporter. Våra engagerade medarbetare strävar alltid efter att hålla högsta kvalitet på leverans samtidigt som en smidig organisation med snabba beslutsvägar säkerställer en leverans i tid. 

Vi expanderar och söker nu en

Kalkylator till Markona i Uppsala

I rollen som anbudsingenjör/ kalkylator hos Markona så kommer du huvudsakligen att arbeta i anbudsprocessen och utföra kalkylarbete för beslutade anbudsförfrågningar. Projekten varierar i storlek och du kommer aktivt att arbeta mot mindre anbud likväl som större totalentreprenader.

Genom att inhämta kunskap från referensprojekt, hålla dig underrättad om aktuella priser på produkter och material hittar du kreativa och gynnsamma lösningar på våra kunders byggplaner. Efter vunnen upphandling kommer du att bistå arbetschefen och platschefen med planering och beredning inför produktionsstart.

Vi söker digsom har några års erfarenhet utavkalkylarbete sedan tidigare, antingen som kalkylator eller anbudsledare. Troligtvis kommer du från en byggteknisk bakgrund med ingenjörsexamen på högskolenivå eller har du motsvarande arbetslivserfarenhet som yrkesarbetare ute i produktion. Det är meriterande om du har mängd- och projekteringserfarenhet gällande mark- eller anläggningsinriktning.

Vidare är du en van användare av Office-paketet och innehar erfarenhet av att arbeta i kalkylprogram som Bidcon eller MAP. Att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt att du innehar körkort B ser vi som en självklarhet.

För att trivas i rollen så tror vi att du är noggrann och analytisk.  Du trivs i en omväxlande roll och är självgående i ditt arbete. Då rollen innebär mycket kundkontakt externt som internt ställer rollen krav på att du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Dessutom är du en god problemlösare som drivs av att arbeta mot uppsatta mål och deadlines.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av Sveriges större anläggningsföretag som trots sin storlek har en väldig familjär anda. Med ägarna aktiva i företaget är beslutsvägarna snabba och utvecklingsmöjligheterna stora.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Markona med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, Tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Driven projektledare
Stockholm

LW AB är ett expanderande byggföretag som är en heltäckande leverantör inom tak- och fasadentreprenader. Vi arbetar med alltifrån nyproduktion och renoveringar till total- och utförandeentreprenader. Vi är inriktade på större projekt som b.la. Mall of Scandinavia och Tele2 Arena. LW grundades 1987 och är idag ca 200 anställda.  

Det arbete vi levererar ska alltid möta eller överträffa kundens förväntningar och krav. Vårt mål är att alltid vara först med de senaste produkterna och de bästa arbetsmetoderna.  

Vår affärsidé är att LW ska vara det mest attraktiva alternativet vid tak- och fasadentreprenader. Vår vision är att vara marknadsledande och fortsätta möta både våra kunders och framtidens krav genom att kombinera effektivitet och kvalitet. Vi är verksamma inom hela Stockholmsområdet och har huvudkontoret i mycket trevliga lokaler i Tyresö. 

LW Sverige AB expanderar och söker just nu en: 

Projektledare  

I din roll som projektledare hos LW kommer du självständigt driva dina projekt från början till slut. Rollen innebär ansvar för ekonomi, bemanning, produktion och arbetsmiljö i projekten. Du detaljplanerar veckorna och ansvarar för att de stämmer med kalkylerna. Utöver det ska du representera företaget gentemot kund samt delta i förbättrings- och optimeringsarbetet gällande genomförda projekt. Tjänsten innebär att du arbetar både ute på site och på kontoret.

Vi söker dig som har 2-5 års relevant yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, gärna som byggnadsingenjör. För att vara framgångsrik i rollen bör du vara van vid att hantera siffror och ekonomiska kalkyler samt att dokumentera, det är meriterande om du sen innan har arbetat i något planeringsverktyg som tex PlanCon. Du har även ha goda kunskaper i Excel samt kunna uttrycka dig på Svenska samt Engelska i tal och skrift.  B-körkort är ett krav. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet eller utbildning i projektledning.  

För att klara av denna roll behöver du trivas med att jobba i högt tempo, ha skinn på näsan och inte vara rädd för att anta nya utmaningar.  Du ska ha en positiv inställning och alltid se möjligheter. 

LW erbjuder dig en arbetsplats där du får möjligheten att ta mycket ansvar och utvecklas i din roll som projektledare. Vi jobbar mycket för en hög trivsel hos personalen och bland annat så arrangeras flertalet personalaktiviteter varje år. 

Intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar LW AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel 08-520 617 45 eller Tobias Knutsson tel 08-511 617 45. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Affärsområdeschef

Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta
och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang. Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim. Vårt allra nyaste hyrcenter finner du i Uppsala. Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos oss har man roligt på arbetet som genomsyras av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.

Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta
och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang. Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim. Vårt allra nyaste hyrcenter finner du i Uppsala. Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos oss har man roligt på arbetet som genomsyras av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.

Anbudsingenjör
Norrköping

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i Norden. NCC är verksamt inom hela värdekedjan när det gäller att skapa miljöer för arbete, boende och kommunikation. 

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar. 

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.

Här är dina nya utmaningar
I denna roll får du förmånen att följa projektet från första anbudsförfrågan till och med projektets färdigställande. Ditt avgörande bidrag i rollen är att hitta nya och väl avvägda affärslösningar. Huvuddelen av våra projekt sker med samarbetsformen partnering som grund vilket gör att du deltar aktivt även under projektets genomförande och detta skiljer sig mot den traditionella kalkylrollen. Dina arbetsuppgifter består även av att arbeta med mängdberäkning, pris-och tidsättning, risk- och möjlighetsanalyser, offertförfrågningar och upphandlingar. Du kommer i vardagen arbeta i ett affärsteam bestående av Projekteringsledare, Inköpare, representant från produktion och Affärschef.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning, erfarenhet från husbyggnation alternativt arbetar du med liknande arbetsuppgifter idag. Detta kan vara en bra möjlighet för dig som vill ta nästa kliv i din utveckling genom att jobba i ett mer tidigt skede. En lämplig bakgrund kan även vara att du idag arbetar i en roll som Byggledare eller Byggprojektledare. Du är driven i har ett strukturerat arbetssätt och en analytisk förmåga. Du har en god förmåga att hitta de bästa lösningarna. Vi förutsätter vi att du har lätt för och trivs med att samarbeta och skapa goda relationer.

Vi erbjuder dig en mentor och en tydlig utvecklingsplan.

Ytterligare information
Tjänsten är placerad i Linköping eller Norrköping. Du kommer att vid anställningens start erhålla en erfaren mentor samt en tydlig utvecklingsplan för att växa in i rollen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar NCC med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Alexander Andersson, tel 08 520 01 750 eller Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kalkylator
Stockholm

År 2001 så bestämde sig två personer, båda entreprenörer med lång erfarenhet från byggbranschen, att slå samman och ombilda deras företag som då huvudsakligen arbetade med badrum och bostadsanpassningar. Slutresultatet av det hela blev en riktig framgångssaga. Med siktet på att omsätta 100 miljoner under 2016 är numera Active Bygg ett renodlat byggföretag som lagt sin spetskompetens inom general- och totalentreprenad och diverse ROT-arbeten.
Idag är vi 26 personer i produktion och 7 tjänstemän och som ett resultat av gott rykte och nöjda kunder så är hela år 2016 redan uppbokat utav större projekt. Då efterfrågan av våra kvalitetssäkra tjänster ökar söker vi nu en kalkylator/ inköpare.

Som Kalkylator/ inköpare hos Active Bygg så kommer du ha en central och varierande roll i företaget. Det innebär att du kommer att arbeta i anbudsskedet med att ta fram förfrågningsunderlag och utföra kalkylering mot färdig offert, samt driva ett aktivt inköpsarbete under produktionsfasen. Du har även ett intresse för, och bidrar med att ständigt utveckla våra arbetsmetoder och rutiner. Det viktigaste för Active Bygg är vad du vill göra och inte vad du gjort!

Vi tror att du som söker har några års erfarenhet av en liknande roll inom kalkyl och inköp.
Troligtvis har du en praktisk erfarenhet inom byggproduktion, tycker det är roligt med siffror och känner att det är dags att ta nästa steg i din utveckling. Har du dessutom kännedom inom KMA, ÄTA-hantering samt entreprenadverksamheten med dess lagar och förordningar ses detta som extra meriterande. Vidare är du en van användare av Office-paketet och har goda kunskaper inom programmet byggsamordnare. B körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. För att trivas hos oss förutsätter vi att du som person är initiativrik och drivande med en vilja att utvecklas framåt i din karriär. Du är en strukturerad, noggrann, analytisk och kommunikativ person. Andra ser dig lite som en kameleont då du arbetar lika bra självständigt som i grupp. Vidare har du ett affärsdriv utöver det vanliga vilket gör dig till en duktig förhandlare.

Vill du ha en nyckelroll i ett litet och dynamiskt men likaså välrenommerat byggföretag?
Där du genom nära samarbete med ledande befattningshavare ges lika goda möjligheter att påverka din egen roll likväl som företagets framgångssaga?
Vi erbjuder dig ett variationsrikt arbete där du själv disponerar din arbetstid och ges stor frihet under ansvar. Med det får du givetvis marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, trygg försäkring och ett härligt gäng både innovativa, kreativa och härliga kollegor!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway.
Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Mikaela Yourstone, tel. 08-520 017 45 eller Ronja Ekenryd, tel. 08 510 60 651.
Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Byggnadsingenjör
Stockholm
Thule arbetar med fastighetsutveckling från ett helhetsperspektiv. Hos oss arbetar arkitekter, byggare och fastighetsrådgivare som är delaktiga i hela processen. Vi gör det enkelt för våra kunder genom att hantera alla delar inom ett och samma företag, det finns knappt någon annan på marknaden som gör det idag. Därför är det spännande och utvecklande att vara en del av vårt team.

 Vi expanderar och söker nu en 

Byggnadsingenjör/Arkitekt med projekterings intresse

I rollen som Byggnadsingenjör kommer du att få ta del av vårt unika arbetssätt, där du får ta del av alla delar i vår process inom ett och samma företag, det finns knappt någon annan på marknaden som gör det idag. Att vara en del av vårt Team är både spännande och utvecklande.

För att lyckas i rollen har du tidigare arbetat med projektering och har ett stort intresse för gestaltning i CAD. Vi tror att du är en duktig illustratör i ArchiCAD och drivs av att självständigt påverka det du skapar. Vår styrka ligger vid kvalitén av våra uppdrag, vi har många och få långa uppdrag vilket betyder att du alltid får vara med och se det du ritat och omväxlingen är stor.

Personen vi söker behöver ha ett vidsynt sätt att se på sitt jobb, öga för design och detaljer utöver det vanliga samt en vilja att sätta sig in i helheten. Då många av våra kunder och dokument är på svenska är skrift och tal i svenska ett krav. Vi tror att du är i början av din karriär och har god projekteringsvana i ArchiCAD.

Vi erbjuder dig en personlig arbetsplats som är unik i sin spetskompetens där du får möjligheten att  jobba nära byggprojektledare och mäklare, vilket kommer bredda din kompetens. Utvecklingsmöjligheter är stora, och nya idéer välkomnas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Thule Fastighetsutveckling med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Karin Bäck,
tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan till karin.back@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

VVS-Montör
Stockholm

Stuvsta Rör AB grundades 1932 och är medlemmar i Comfort, Sveriges ledande kedja för VVSföretag. De är idag 8 montörer och räknar med att bli många fler. Stuvsta Rör AB är experter på vad de gör och hjälper främst privatkunder. Företaget arbetar med olika installationer i badrum vilket bl.a. innefattar vattenburen golvvärme, badrumsmöbler, värmepumpar och även byte av blandare, toaletter och radiatorer. De har även ett systerföretag, Comfort Sollentuna som har en badrumsbutik. Stuvsta Rör är auktoriserat av, och medlem i VVS-företagens riksorganisation VVSInstallatörerna.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

VVS-Montör
I rollen som VVS-Montör kommer du att utgå från hemmet. Arbetsuppgifterna innebär servicearbeten och installationer i badrum över hela Storstockholm men främst på södra sidan. Montering och byten av varierande badrumsutrustning förekommer.

För att lyckas i rollen är du en certifierad VVS-Montör med en positiv inställning. Vi förutsätter att du har en god social förmåga då tjänsten innebär tät kundkontakt. Vidare är det krav att du har körkort.
Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende. Du är lösningsorienterad, flexibel och serviceinriktad. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med mycket eget ansvar.
Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt och växande företag som funnits på marknaden sedan 30talet. Du kommer till ett företag med mycket fokus på sina anställda och trivsel. Du erbjuds även förmånsbil samt ett förmånligt bonussystem.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan till jenniefer.berg@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.