JobWay | Tillsatta tjänster

Tillsatta tjänster

Affärsutvecklare inom trädgård
Stockholm

Stockholm Trädgårdstjänst är ett växande företag verksam inom trädgårdsskötsel samt trädgårdsanläggning i hela Storstockholm. Vi är ett familjeföretag som grundades redan 1965 i Nacka och har därmed över 55 års erfarenhet i branschen. Vi på Stockholm Trädgårdstjänst värdesätter högsta kvalité i allt vi tar oss an hos samtliga kunder. Vi erbjuder tjänster inom allt ifrån gräsklippning till att anlägga en helt ny trädgård, murning, stensättning samt anlägga garageuppfarter. Våra kunder är både den enskilda privatpersonen samt de större företagen och bostadsrättsföreningar. I takt med att vi expanderar har vi även startat upp en filial i västerort.

Det vi saknar i dagsläget är en duktig och driven affärsutvecklare till vårt kontor!

Arbetsuppgifter

Vi har spännande projekt i våra portföljer för hela Stockholm, med huvudkontoret i Saltsjö-boo samt en ny filial i Bromma. Vi söker nu efter en affärsutvecklare till huvudkontoret som tillsammans med oss vill utveckla bolaget och bygga upp en stark organisation. I rollen som affärsutvecklare hos oss på Stockholm Trädgårdstjänst arbetar du i en unik roll med att bygga upp vår anläggningsavdelning och se till att den utvecklas och växer. I rollen ansvarar du även för våra projekt från start till slut, alltifrån att behandla förfrågningar från befintliga samt nya kunder, genomföra behovsanalys ute hos kund, ansvara över anläggare på arbetet, projektera, beställa material, samtidigt som man tar in nya offerter kontinuerligt. Du får en mycket viktig roll när det gäller att driva företaget framåt på ett strukturerat och effektivt sätt och kommer ha ett nära samarbete med VD, anläggare, kunder samt leverantörer.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett stort driv och ett entreprenöriellt tankesätt, du har intresse av att bygga organisationer samt en viss erfarenhet inom detta. Du trivs i en utåtriktad position där initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet samt prioriteringsförmåga är några nyckelord. Arbetslivserfarenhet inom trädgård/anläggning är inte ett krav, därmed ser vi gärna att du har en universitetsutbildning inom ekonomi eller liknande samt ett stort driv att utvecklas och lära. Utöver detta kräver rollen B-körkort, god datavana samt engelska & svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett väletablerat bolag i en stor expansionsfas. Vi värnar högt om våra anställda och är mån om att du ska trivas bra hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

-         Goda förmåner och god löneutveckling

-         Tjänstebil

-         En roll som kommer utvecklas väldigt mycket i takt med ökad erfarenhet

-         Flexibla arbetstider

I denna rekrytering samarbetar Stockholm Trädgårdstjänst med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson tel: 08 520 017 50, mail: linnea.gilliusson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Stockholm

Söderlinds EL AB grundades 2016 av Marcus Söderlind och är ett elföretag som utför alla typer av elinstallationer i hela Stockholm. Vi är i dagsläget 15 stycken anställda och har en stor och härlig lokal i Mölnvik. Våra kunder är främst företagskunder samt fastighetsbolag.

I takt med att vi växer söker vi elektriker till vårt team.

Som elektriker hos oss kommer du arbeta med allt från nyproduktion till service och underhåll. Du gillar att arbeta självständigt och att ha variation i arbetet. Du kommer utgå hemifrån och arbeta med både små och stora projekt. Självklart ingår det servicebil.

För att lyckas i rollen som elektriker ser vi att du är fullbetald elektriker och att du har genomgått en el utbildning på gymnasial nivå eller motsvarande utbildning. Vidare är du van vid att driva egna projekt, är ledande montör eller redo att ta steget till att bli det.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.


Som person är du engagerad, disciplinerad, ansvarsfull, kreativ och noggrann. Du är även trovärdig och är duktig på att omsätta ord till handling. Vidare förstår du innebörden med att arbeta med frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett spännande företag som expanderar, med korta beslutsvägar som värnar om sin personal. Vi är ett härligt team som gillar att göra roliga aktiviteter tillsammans. Det är alltid högt i tak och härlig stämning. Andra förmåner är servicebil, telefon och kollektivavtal med tjänstepension.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Serviceelektriker
Stockholm

MWM Bygg & Bostadsanpassning grundades 1994 och är ett etablerat företag inom bygg & bostadsanpassning. Vi har sedan start bestått av erfarna och skickliga medarbetare. Genom åren har vi arbetat med servicearbeten inom rör, el & snickeri där stor del av vår verksamhet riktar sig till kunder i behov av en bostadsanpassning i hemmet.

Vi har vårt kontor i Länna i södra Stockholm, vi verkar och arbetar dock med kunder över hela Storstockholm samt Mälardalen. I dagsläget är vi ett team på 11 medarbetare där vi har snickare, rörmokare, elektriker samt målare där samtliga har behörighet inom sitt område. I takt med att vi växer och expanderar vår verksamhet, letar vi efter vår nästa elektriker som vill vara med och ta företaget till nya nivåer!

För att du ska lyckas i rollen som serviceelektriker hos oss på MWM ser vi att du har minst 5 års erfarenhet i rollen som elektriker samt gymnasial utbildning. Du arbetar självständigt i denna roll som elektriker på företaget och vi ser därmed att du innehar allmän behörighet.

Som person är du strukturerad, ordningsam och självgående. Vi ser även att du har god social förmåga, då en stor del av våra arbeten utförs i våra kunders hem. Det är även ett plus om du är tekniskt kunnig.  

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett tryggt företag med familjekänsla. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och aktivt hittar på saker tillsammans. Utöver detta kan vi även erbjuda:

  • En egen servicebil
  • Rikskort
  • Mobiltelefon
  • Friskvårdsbidrag samt kollektivavtal

Låter detta som en möjlighet för dig? Tveka inte med att skicka in din ansökan! I denna rekrytering samarbetar MWM Projekt med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson, linnea.gilliusson@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektchef
Stockholm

Blinkfyrar har sedan starten år 1960 fokuserat på kundnöjdhet och innovation. Detta fokus har tagit oss till en marknadsledande position inom vägmärken, trafikavstängningsmaterial, trafiksäkerhetsutrustning och digital vägmärkeshantering.

Med en rikstäckande försäljnings- och serviceorganisation är Blinkfyrar en viktig leverantör till entreprenörer, kommuner och privata aktörer. Vi har även en stabil exportverksamhet.

Blinkfyrar ingår i Söderbergföretagen, en familjeägd grupp av industri- och teknikhandelsföretag.  Blinkfyrar har drygt 60 anställda och en omsättning på cirka 200 miljoner kronor. Huvudkontoret ligger i Staffanstorp, 15 minuters bilväg från Malmö, med verksamhet i Stockholm, Göteborg och Sundsvall
.

Hösten 2019 förvärvade AB Blinkfyrar Focus Electronic AB. Förvärvet innebär att ett av Nordens största leverantörer av Digital Signage blir en del av AB Blinkfyrar. Vi breddar verksamheten och affären med kompetens som specialiserar sig på LED displayer och teknik för trafik- och parkeringslösningar såsom parkeringsdetektorer och hänvisningssystem och digital skyltning för både inom- och utomhusbruk. Sedan 1/1 2020 är bolagen sammanslagna och Blinkfyrar går in i en expansiv fas och söker nu en

Chef för Projekt & Service med utgångspunkt i Stockholm. Detta är en ny roll med fokus på att strukturera och utveckla verksamheten.

Vi söker Dig som är bra på att kommunicera och skapa goda relationer, och är trygg i att fatta egna beslut. Du har ett starkt driv mot mål, är strukturerad och tycker att uppföljning är viktigt. Du har dessutom en god förmåga att inspirera och leda ditt team framåt. Resursfördelning/bemanning, planering, projektinköp och teknisk säljsupport kommer bli dina primära ansvarsområden parallellt som du driver egna projekt operativt.
Som chef ska du också brinna för att hela tiden utveckla processer och arbetssätt, allt för att skapa förutsättningar för att växa verksamhetsmässigt, på ett strukturerat, professionellt och lönsamt sätt.

Vår chef för projekt & service tror vi har en civilingenjörsexamen och tre till fem års arbetslivserfarenhet inom teknisk projektledning. Kanske har du redan ett linjeansvar, eller så är du redo för nästa steg. Eftersom våra kunder finns över hela Sverige förekommer det en del resdagar.

Blinkfyrar erbjuder en attraktiv och variationsrik roll. Du rapporterar till VD och har stor möjlighet att påverka verksamheten.

Varmt välkommen att söka denna spännande tjänst på ett marknadsledande, välskött och lönsamt företag som befinner sig i en expansiv fas!

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli anställd av AB Blinkfyrar. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, tel 073-581 18 04 Oscar.thiele@jobway.se. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare
Stockholm

BINAB utför tätskikt på entreprenad i både Sverige och Norge. Vi erbjuder även en rad moderna asfalts– och tätskiktsprodukter. Många av dem, som till exempel gjutasfalt, utvecklar och tillverkar vi själva. Gjutasfalt är mycket lämpligt för tätskikts- och beläggningsarbeten vid konstruktioner där man ställer höga krav på varaktighet och vattentäthet.

NCC:s gjutasfaltprodukter marknadsförs under varumärket BINAB. Vi utför gjutasfaltarbeten, tätskiktsarbeten inom hus-, bro- och anläggningsprojekt. I närmare 50 år har BINAB varit ledande i vår specialnisch med tätskikt och gjutasfalt. Vi erbjuder dig nya möjligheter att utvecklas i vår framgångsrika verksamhet, med ett självständigt, omväxlande och intressant arbete tillsammans med duktiga medarbetare.

I rollen som projektledare kommer du inom platschefgruppen driva och ansvara för egna arbeten tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer. Du samordnar arbeten och produktion. Det kan även på sikt innebära ansvar för prissättning och anbud. I arbetsledarrollen ansvarar du för att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål och du har ett ekonomiskt ansvar att projekten utförs inom de kalkylerade ramarna. I din roll leder du personal och underentreprenörer i deras arbete och du kommer även till viss del att vara ute och bearbeta marknaden. Hos BINAB får du arbeta i en specialistverksamhet med en familjär känsla och korta beslutsvägar, samtidigt som du har NCC-koncernen i ryggen.

Vi söker dig som har en grundutbildning inom teknik som tätskiktsmontör/takläggare, plåtslagare alternativt annan UE-roll inom bygg eller inom närliggande bransch eller har gått den långa vägen och arbetat sig uppåt. Du bör ha erfarenhet från en liknande roll där du har några års erfarenhet som arbetsledare eller projektledare. Du har god vana att leda ett team ute i produktion mot uppsatta mål. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt god datorvana i Officepaketet.

Nya utmaningar, entreprenörsanda och relationsskapande samt trivas ute på fältet bland våra kunder och medarbetare är något som kännetecknar dig. Du är en drivande och affärsmässig person som har ett strukturerat arbetssätt med god förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera, organisera och prioritera projekt. Som ledare ska du vara målinriktad, lyhörd och bra på att styra mot uppsatta projektkrav och få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål.

Vi erbjuder en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjlighet i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Binab Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Linnéa Gilliusson, tel 08-520 017 50 linnea.gilliusson@jobway.se samt Oscar Thiele, tel 073-581 18 04 oscar.thiele@jobway.se. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Installatör av värmepumpar
Stockholm

Vi är de lilla familjeföretaget med lång erfarenhet. Företaget startades av Kent Emtelin 1976, Kents ambition och tanke var redan då hög arbetsmoral och kvalitet. Detta genomsyrar ännu idag arbetsmoralen och företaget utvecklas ständigt framåt med hjälp av Uffe Emtelin och Erik Emtelin som delägare. Vi är det företag som har samarbetat längst med Nibe i Storstockholm.

Idag har Stockholm Pool & Värme AB  16 anställda och en stor kundstock. Verksamheten är i huvudsak koncentrerad på service, reparation, försäljning och OVK. Vi arbetar både mot storföretag och privatkunder och har även ett nära samarbete med försäkringsbolagen.

Vi växer och söker ytterligare en kyltekniker

Som kyltekniker hos oss kommer du att arbeta med att serva och byta ut värmepumpar. Vi arbetar både med företagskunder och privatpersoner.

Du bestämmer själv om du vill utgå ifrån vårt kontor i Huddinge eller om du vill utgå ifrån hemmet.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har ett par års erfarenhet som kyltekniker. B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav. Som person ser vi att du är självgående och tar eget ansvar för arbetet.

Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats där vi är måna om personalen. Vår låga personalomsättning visar på att vi lyckas! Arbetstiderna är 07.00-15.30 med möjlighet att utgå ifrån hemmet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stockholm pool och värme med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 08-51161741. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare
Västerås

Optimal Montage AB grundades 1998 och har sedan dess bestått av erfarna och skickliga snickare. Genom åren har vi installerat tusentals kök genom vår partner IKEA, vi har även åtagit oss många större om- & tillbyggnationer i samband med detta. Detta har givit oss den goda erfarenheten som krävs för en lyckad renovering. Idag erbjuder vi helhetslösningar för alla sorters renoverings- & byggprojekt i Stockholms län, Västerås samt Uppsala med omnejd. 

I takt med att vi växer söker vi nu en skicklig snickare till vårt team i Västerås/Uppsala.

Som snickare hos oss ansvarar du för dina egna uppdrag i en bred roll. Arbetsuppgifterna innefattar allt från invändiga snickeriarbeten, golvläggning till rivning och montering av kök. Du är projektledaren på plats hos kund och har kontinuerlig kontakt med elektriker, rörmokare, målare, plattsättare osv, för att säkerställa projektets kvalité, samt att utsatta tidsplaner följs. Denna roll kan även liknas till att driva eget företag där du blir tilldelad ett stort eget ansvar, men med en trygghet i ett stabilt bolag. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har en god erfarenhet i rollen som snickare, har du även ett yrkescertifikat ser vi detta som högst meriterande. Som person är du självgående, serviceinriktad, har ett sinne för problemlösning samt en stor drivkraft till att leverera på högsta nivå i allt du tar dig ann. B-körkort är ett krav i rollen då du utgår hemifrån till kunder.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med god kunskap, erfarenhet samt sammanhållning, där du arbetar med roliga och spännande projekt. Vi värnar om våra medarbetare och har låg personalomsättning. Det vi kan erbjuda dig utöver detta är exempelvis:

·      Servicebil

·      Stor frihet under ansvar

·      Friskvårdsbidrag & sjukvårdsförmåner

·      Flexibla arbetstider

·      Goda möjligheter till löneutveckling

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Optimal Montage AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobway rekryterare Linnéa Gilliusson tel: 08 – 520 017 50. Skicka din ansökan på snarast, urval sker löpande och rollen kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdatum. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Skåne

Everöds Elbyrå är ett företag som arbetar med elinstallationer inom, solceller, värmepumpinstallationer och elbilsladdning.
Vi har kontor belägna i Everöd strax utanför Kristianstad samt i Höör mitt i Skåne.

Vår verksamhet expanderar och nu söker vi en serviceelektriker för att stärka upp vårt team i Everöd.

Everöds Elbyrå är inriktade på förnybar energi. Som elektriker hos oss kommer du arbeta med värmepumpar, solceller och ladd boxar. Arbetsuppgifterna varierar och innefattar bland annat installation, service och reparation ute hos privatpersoner. Jobben ligger mestadels kring Kristianstad och Åhus med omnejd.

För att lyckas i rollen har du 4-5 års erfarenhet som elektriker och bär på yrkesstolthet då vi är väldigt noggranna med att göra snygga jobb vi kan vara stolta över. Du jobbar bra både självständigt som i lag. Svenska tal och B-körkort är ett krav.

Som person är du glad och positiv samt självgående och ansvarstagande. Vi ser även att du har en god social förmåga då arbetet innebär mycket kundkontakt samt att du gillar att lösa problem som kan uppstå längs vägen.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med fina förmåner så som:

·        Roliga aktiviteter för att upprätthålla den goda gemenskapen

·        Stor frihet under ansvar

·        Egen firmabil som du får ta hem efter jobbet

·        Grymt härligt gäng med familjär känsla

Intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Everöds Elbyrå med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Platschef
Göteborg

Klimatteknik har fokus på hållbara energilösningar för svenska småhus, villamarknaden och fastighetsägare. Kärnverksamheten bygger på kvalitativa och kostnadseffektiva värmepumpslösningar där vi vill vara det självklara valet för människor som vill leva klimatsmart. Det unika med vårt kunderbjudande är att vi är helhetsleverantör på bergvärme, från borrning till installation. Bolaget ingår i BrainHeart-koncernen som har Vattenfall som majoritetsägare.

Sedan 2001 har Klimatteknik levererat värme och kyla till villor och företag i Västsverige. På installationsavdelningen arbetar erfarna montörer med certifikat och behörigheter inom vvs, el, kyla och brunnsborrning.

I takt med att vi växer söker vi nu en driven platschef till vårt team.

Som platschef har du en mycket varierad tjänst där du ansvarar för helheten från ”ax till limpa”. Dvs från försäljning till installation/service. Du kommer att ha en nyckelroll där du driver bolaget i rätt riktning med fokus på tillväxt, lönsamhet och kundnöjdhet.

Rollen innebär även att du tryggar en effektiv planering av bolagets leverans, dvs installation, reparation, service och produktion.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har bred erfarenhet från branschen. Det viktigaste är att du besitter kombinationen av ledaregenskaper och teknisk kompetens för att driva bolaget i enlighet med Brainheart och Klimattekniks mål och visioner. Du kan ha bakgrund t.ex. inom försäljning, arbetat som tekniker eller arbetsledare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är prestigelös, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och beställare. 

Vi erbjuder dig en roll i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer? 


I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Adam Wilander på adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Stockholm

JURK Rulltrappa reparerar och renoverar rulltrappor av alla marknadens modeller sedan mer än 40 år. Med lång erfarenhet, en välutrustad verkstad och omfattande reservdelslager erbjuder vi full service inom rulltrappor. JURK Rulltrappa löser allt som har med rulltrappor att göra; allt från renovering och utbyte av stegkedjor, motorer och växlar till beklädnad, elinstallationer och handledare. Vi utför även utbyte samt nyinstallation av rulltrappor och rullband.

I takt med att JURK Rulltrappa växer söker vi nu en driven elektriker till teamet.

Som elektriker hos JURK Rulltrappa kommer du att arbeta med alla förekommande el-arbeten kring rulltrappor som t. ex felsökning, om- och tillbyggnad av befintliga och nya funktioner, inkoppling av motorer och inkoppling av belysning. Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna elektriker i rulltrappsmiljö.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat som elektriker med erfarenhet av styr- och reglerteknik. Du har ett intresse för el, styr- och reglerteknik och mekanik då dessa områden samverkar i en rulltrappa. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete. Du har en positiv attityd, ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och kunder. 

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer? 


I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicetekniker
Stockholm

För drygt 20 år sedan var vi en av pionjärerna inom försäljning av luftvärmepumpar till villaägare i Mälardalen. Idag hjälper vi alla typer av fastighetsägare och företag, att få lägre energikostnader och behagligare inomhusklimat. Vi har idag projekterat och installerat tusentals anläggningar med luftkonditionering och värmepumpar.Luftmiljöbutiken har ett nära samarbete med Daikin, världsledande företag inom sitt verksamhetsområde och vi har för avsikt att utvecklas tillsammans med dem på den Svenska marknaden. Vårt upptagningsområde är främst Stockholms län men vi åtar oss även större uppdrag i övriga Sverige.

Det vi söker i dagsläget är en duktig och driven servicetekniker till vår avdelning i Stockholm!

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker hos oss kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag. Arbetsuppgifterna innefattar att bland annat fläkt/motorbyten, installation av luftkonditionering och värmepumpar, service och felsökning på anläggningar och maskiner samt underhåll av diverse maskiner. I rollen utgår du hemifrån och arbetar främst gentemot privatpersoner samt en del fastighetsägare och företag. Rollen är dynamisk och du kommer att ta ett stort eget ansvar.

För att lyckas i rollen som servicetekniker hos oss bör du besitta ett stort tekniskt intresse, trivas i att bygga relationer med kunder samt vara en strukturerad och ordningsam person. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett spännande bolag som är väletablerat på marknaden. Vi värnar högt om våra anställda och är mån om att du ska trivas bra hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

-         Goda förmåner

-         Servicebil

-         Interna utbildningar

-         Stort eget ansvar

-         God gemenskap i företaget.

I denna rekrytering samarbetar Luftmiljöbutiken med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073 581 18 04, mail: oscar.thiele@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Regionchef
Stockholm

Kynningsrud Nordic Crane AB har idag 125 anställda med verksamhet från Göteborg till Stockholm, samt i Halland och Värmland. Årlig omsättning ligger på drygt 350 miljoner kronor. Bolaget är än idag 100% familjeägt.

Division kran har över 300 anställda fördelat på driftsbolagen Kynningsrud Nordic Crane AB, Kynningsrud Nordic Crane AS och Kynningsrud Spesialtransport AS och 2020 förväntas en samlad omsättning på 750 miljoner.

Kynningsrudgruppen består av divisionerna KRAN – PREFAB – FASTIGHET – BYGG – FUNDAMENTERING. 2019 hade koncernen sammanlagt en omsättning på 2 miljarder kronor och totalt är vi över 800 medarbetare.

Vi söker en regionchef till vårt kontor i Stockholm
Kynningsrud befinner sig i en spännande tillväxtfas och nu söker vi en regionchef till Stockholm.

I denna roll ska du leda och utveckla verksamheten i Stockholm Du har ansvar för avdelningens personal och resultat. I din roll har du personal-, arbetsmiljö och resultatansvar. Du ansvarar för säkerhetsarbeten och utvecklar en säker arbetsplats tillsammans med dina medarbetare. För att trivas hos oss är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling.
Genom att vara en glädjespridare bidrar du till en god arbetsmiljö. Kvalifikationer för rollen:·      Vi söker dig som klarar av ett högt tempo då vi har många projekt och kunder.

·      Erfarenhet utav maskin eller uthyrningsbranschen.

·      Har en ledande roll idag som tex platschef.

·      Entreprenörsanda.

·      Flexibel och en stark inre drivkraft.

·      Ser en långsiktighet och vill utveckla företaget samt stärka sin egen utveckling.

·      Resultatinriktad

·      B – körkort.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett väletablerat bolag i en stor expansionsfas. Vi värnar högt om våra anställda och är mån om att du ska trivas bra hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

·      Goda förmåner och löneutveckling för rätt person.

·      Tjänstebil.

·      En roll som kommer utvecklas väldigt mycket i takt med ökad erfarenhet.

·      Ledande i branschen på kranar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, 073 58 11 804 eller Oscar.thiele@jobway.se. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicetekniker
Stockholm

Liebherr har varit verksamma i branschen i över 70 år och är idag en koncern med fler än 46 000 anställda i över 130 företag världen över. Koncernen Liebherr är än idag ett familjeägt företag och det genomsyrar stämningen i hela verksamheten.

Liebherr-Sverige AB ansvarar sedan 2006 för försäljningen av entreprenadmaskiner, bandkranar, hamnkranar och grundläggningsmaskiner i Sverige. Runt om i landet finns fälttekniker och fyra olika serviceanläggningar. Alla maskiner levererade från Liebherr-Sverige är utrustade enligt kundens specifika önskemål samt med svensk standard. De individuellt anpassade maskinerna säkerställer en effektiv och tillförlitlig drift. I framtiden kommer alla lagermaskiner att vara fyllda med Liebherr miljöolja. Detta gör det möjligt för kunden att direkt använda maskinen överallt i Sverige.

Vi söker dig som vill ha ett fritt och flexibelt jobb med kundkontakt där ansvar, pålitlighet och kvalitet är A och O. För oss på Liebherr är tjänsten som fälttekniker en nyckelroll och företagets ansikte utåt. B-körkort, svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi ser att du har några års erfarenhet från service och reparation av entreprenadmaskiner, skogsmaskiner eller liknande. Det är en varierande arbetsplats där du är ute hos dina kunder varje dag, allt från den enskilda firman till stora globala bolag som behöver hjälp med sina maskiner. Fordonsutbildning är ett krav alternativt flerårig likvärdig arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder dig en fri och självständig roll på ett stabilt företag med långsiktiga och kortsiktiga mål. Vidare erbjuder vi lön efter erfarenhet, generösa förmåner och stark sammanhållning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, 073 – 58 11 804 eller Oscar.Thiele@jobway.se. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde omgående. 

Junior Automationstekniker
Stockholm

BMS Green Tech Solutions är ett svenskt green techföretag grundat 2012. Vårt huvudkontor finns i Stockholm, men vi arbetar också internationellt, bland annat i Japan, Kina, Frankrike, Storbritannien, Belgien och Iran.

Vi arbetar för att fastigheter ska bli så energieffektiva som möjligt till nytta både för dem som äger och använder byggnaderna. När vi installerat fabrikatsoberoende styr- och reglerutrustning i er fastighet ger vi fastighetsägaren (eller fastighetsansvarig) full kontroll över samtliga tekniska installationer. Det är också viktigt för oss att styr- och reglerinstallationerna är användarvänliga. Den tekniska utrustningen ska enkelt kunna kontrolleras, styras och optimeras via dator, surfplatta eller mobil. När vi maximerat energieffektiviteten utan att försämra komforten i byggnaderna och ni som fastighetsägare/ansvarig har full kontroll – då är vi i mål.

I takt med att vi växer söker vi nu en junior automationstekniker till vårt team.

BMS söker en styr- och reglertekniker med placering i Stockholm. Ditt arbetsområde kommer i första hand att vara Stockholmsområdet men BMS bedriver även viss verksamhet i övriga delar av Sverige och andra länder, till exempel Kina och Japan. Tjänsten kan därför innebära resor både inom Sverige och utomlands.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet som elektriker.Har du erfarenhet inom styr och regler, VVS fastighetsautomation är detta meriterande. Du har god datorvana och gillar att lösa problem.

Arbetet förutsätter god social förmåga och att du är serviceinriktad. Som person har du lätt att samarbeta och gillar ett omväxlande jobb och att ta eget ansvar. Du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska.

Ett krav är också att du innehar B-körkort.

BMS är det ett entreprenad- och konsultföretag med kunder som vi vunnit genom personlig service och hög kunskapsnivå. Vi har vårt kontor på Östermalm men tillbringar mesta tiden ute hos kund.Våra kunder är främst byggbolag, kommunala, statliga och kommersiella fastighetsbolag samt ventilations och rörentreprenörer. BMS levererar fabrikatsoberoende helhetslösningar inom området fastighetsautomation. 

Vi erbjuder dig en roll i det lilla företaget med de stora kunderna. Du kommer att var en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om de anställda och har varierande arbetsveckor. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Svetsare/montör
Stockholm

BroLänk Sverige AB grundades i Stockholm 2014 med syfte att hjälpa till med projektering, försäljning och tillverkning av övergångskonstruktioner och brolager. Vi har lång erfarenhet inom området och vårt mål är att fortsatt vara den ledande leverantören av dessa produkter.

Vi är samhällsbyggare som är med både vid nybyggnation och underhåll av det vackraste inom byggnation - Broar!

Är du vår nya Brobyggare?

I rollen som montör/svetsare kommer du att jobba med att bygga och underhålla Sveriges broar. Arbetet kommer att ske till stor del i Stockholmsområdet men det är även en hel del resande runtom i Sverige. Du behöver vara en problemlösare med god social förmåga då du ofta kommer att vara ansiktet utåt mot våra kunder. Svetsningen sker med pinnsvets och då framförallt i stål och rostfritt. Montagearbetet är något som du kommer att få lära dig under vägledning från oss. Du kommer att få tillgång till din egen företagsbil och bra villkor i ett företag som växer.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5års erfarenhet av svetsning. Du bör ha arbetat med liknande jobb inom bygg/industri samt ha en utbildning inom svetsning. Har du haft en roll med personalansvar tidigare är det meriterande.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Vi erbjuder dig ett växande företag med spännande utvecklingsmöjligheter för dig som har ett genuint intresse för branschen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 08 511 617 41. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Fastighetstekniker
Stockholm

Hus-skötsel är ett väletablerat familjeföretag inom fastighetsbranschen. Företaget grundades 2013 i Stockholm. Vi arbetar både mot den kommersiella fastighetsägaren samt bostadsrättsföreningar med allt från felanmälan till underhåll. Vi har ett stort kontaktnät med underleverantörer som var och en är specialister på sitt område. Vi har en tajt sammanhållning i vårt team och arbetar hårt för att alla personer på företaget ska ha en lika viktig roll.

Det vi saknar i dagsläget är en duktig fastighetstekniker för att stärka upp vårt team!

Som fastighetstekniker hos oss kommer du att vara ansiktet utåt för företaget. Arbetsuppgifterna innefattar arbeten inom områdena ventilation, värme- & kylsystem, SBA, el, styr & regler samt VA. I denna roll arbetar du både mot BRF samt den kommersiella fastighetsägaren. Våra kunder finns över hela Stockholm men främst i söderort.

För att lyckas i rollen som fastighetstekniker hos oss ser vi att du har en god kunskap inom branschen samt att du känner dig erfaren nog att arbeta självständigt. Utöver detta söker vi dig som har god datavana, talar & skriver svenska samt innehar B-körkort.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt och familjärt företag med god sammanhållning där du arbetar flexibelt i en platt organisation. Vi värnar högt om våra medarbetare och har låg personalomsättning. Det vi kan erbjuda dig utöver detta är exempelvis:

·      Kollektivavtal, tjänstepension & friskvårdsbidrag.

·      Korta beslutsled inom organisationen.

·      Stora möjligheter till att vara med och påverka samt utveckla arbetssättet.

·      Goda utvecklingsmöjligheter internt i företaget.

·      Gemensamma aktiviteter, exempelvis resor till Spanien med hela teamet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Hus-skötsel med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Jobway rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson tel: 08 – 520 017 50. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Låssmed/Låstekniker
Göteborg

Låssmeden Sven Alexandersson AB grundades på 30-talet och sysslade med lås och nycklar i huvudsak. På senare år har utvecklingen gått snabbt och den gamla tidens låssmed är ett minne blott. Idag handlar det om avancerade säkerhetssystem och komplicerad elektronik som skall skydda stora värden.

Tillverkarna är beroende av att det i slutet av kedjan finns en garanterat stark och välutbildad länk, utförd av proffs på området. Företaget har välutbildad personal och välutrustade servicebilar vilket garanterar att vi både snabbt och effektivt kan klara alla säkerhetsproblem som uppstår. De här sidorna vill visa dig som kund hur vi som specialister kan hjälpa dig att förbättra dina lås och din säkerhet.

I takt med företagets utveckling söker vi en Låssmed/Låstekniker. 

Vi söker dig med några års erfarenhet av installation och service av lås. Gesäll- eller mästarbrev är meriterande men inget krav. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav samt att du är ostraffad. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av svagströmsprodukter såsom kodlås, dörrautomatik med mera.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete. Du har en positiv attityd och har lätt att skapa goda relationer, både med kunder och kollegor.

Låssmeden Sven Alexandersson arbetar medvetet för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för sina medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Vi erbjuder dig fördelaktiga villkor samt ett fritt och omväxlande arbete. I denna roll erbjuder vi även tjänstebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Adam Wilander adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare
Stockholm

Deromegruppen är Sveriges största familjeägda träindustri med anor från 1946. Trä är "den gröna tråden" i verksamheten när skog blir till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.


I takt med att vi växer söker vi en projektledare till vårt Stockholmskontor

ARBETSUPPGIFTER

Vi har stora spännande projekt i våra projektportföljer för Mälardalen och Stockholm, därför söker vi nu efter en Projektledare som tillsammans med oss vill driva dessa projekt! Som Projektledare på Mark och Bostad kommer du att arbeta med affärsmässig utbyggnad av bostadsområden med ansvar för projektering, administration, styrning och ledning av byggprocessen. Du får en mycket viktig roll när det gäller att driva processen framåt på ett strukturerat och effektivt sätt och kommer att ha nära samarbete med entreprenörer, kunder och kommuner.

KVALIFIKATIONER

För att lyckas i rollen har du arbetserfarenhet som projektledare och relevant högskoleutbildning. Du har gedigen erfarenhet av byggprocessen, liknande arbetsuppgifter och att affärsmässigt driva projekt.
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att arbeta som Projektledare ställer krav på god struktur och disciplin då du arbetar i flera olika projekt samtidigt. Vidare ställer tjänsten krav på personligt engagemang och driv. Du trivs i en utåtriktad position där samarbete, initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet och prioriteringsförmåga är nyckelord. Att du är målmedveten och energisk tar vi för givet. Resor förekommer som ett naturligt inslag i tjänsten. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Derome med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryterare Linnéa Gilliusson på mail: linnea.gilliusson@hotmail.com eller tel: 08 520 017 50. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Servicetekniker
Stockholm

SWELIFT grundades i augusti 2008 och tillsammans har vi byggt upp ett team med lång erfarenhet och stor kunskap om branschen. Ambitionen är att ständigt förnya och bibehålla vår höga kvalitet på maskinparken då kvalitet ska löna sig, maskiner som inte får den service och underhåll som krävs skapar kostsamma stillestånd. För att skapa en hållbar verksamhet finns det även ett stort intresse av att använda speciellt utvalda produkter och ha en modern maskinpark som ger så lite miljöpåverkan som är möjligt.

Vi söker dig som vill ha ett fritt och flexibelt jobb med kundkontakt där ansvar, pålitlighet och kvalitét är A och O. För oss på Swelift är tjänsten som servicetekniker en nyckelroll. B-körkort och svenska i tal och skrift är ett krav. Har du inte dom utbildningarna som krävs i vårt arbete så tillhandahåller vi det till dig.

Vi ser att du har några års erfarenhet från service och reparation av fordon och/-eller maskiner. Det är en väldigt varierande arbetsplats där tiden fördelas på fältet ute hos kunder för serviceuppdrag likväl som reparationsuppdrag i verkstaden. Har du en fordons- eller teknisk gymnasieutbildning med ett starkt tekniskt intresse.

För rätt person finns det utvecklingsmöjligheter då vi är i en expansiv fas. I samband med att du tillträder tjänsten utbildas du i våra arbetssätt och självklart får du tillgång till en ny servicebil från Mercedes.

Vi erbjuder dig en fri och självständig roll på ett välmående företag med långsiktighet och korta beslutsvägar som självklarheter. Vidare erbjuder vi lön efter erfarenhet, generösa förmåner och trevliga kollegor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, 073 – 58 11 804 eller Oscar.Thiele@jobway.se. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde omgående. 

Snickare
Stockholm

Fasadkultur är resultatet av fem generationers ständiga strävan efter förbättring och perfektion. Vi använder vår kompetens och passion för att bygga, renovera och utveckla privata hem, kommersiella byggnader och offentliga fastigheter utöver det vanliga.

Ett unikt och attraktivt hem är resultatet av unika lösningar och skräddarsydda arbetsprocesser. Tillsammans med arkitekter och noggrant utvalda leverantörer erbjuder vi allt från byggandet av nya privata hus till komplicerade och känsliga renoveringar, restaureringar och rekonstruktioner.

Inom den kommersiella och offentliga sektorn arbetar vi främst med tekniskt utmanande projekt med höga kvalitetskrav. Vi har också en lång historia att arbeta med kulturellt viktiga byggnader och vi är stolta över att ha fått i uppdrag att ta hand om några av Stockholms mest ikoniska landmärken.

I takt med att vi växer söker vi nu en driven snickare till vårt team.

Som snickare hos Fasadkultur har du en spännande tjänst som innefattar snickerier i premiumklassen där varje projekt är unikt.

För att lyckas i rollen ser vi att du har fem års branscherfarenhet med hög yrkesstolthet. Du är vidare självgående och har en god känsla för service. Då en stor del av arbetet innefattar kundkontakt är flytande svenska i tal och skrift ett krav. B-körkort är också ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är drivande och engagerad i ditt arbete. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling som något positivt. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kunder och kollegor.

Vi erbjuder dig en roll på ett unikt företag med god gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Elektriker
Stockholm

AB Täby Elinstallationer är ett allsidigt och stabilt företag som jobbar inom hela storstockholm.
För AB Täby Elinstallationer är kunderna viktigast och de återkommande rekommendationern är ett resultat av deras goda arbete. Företaget utför ombyggnad av bland annat kontor, villor, fastigheter och nybyggen för såväl privathushåll som företag. Inget jobb är för litet, heller inte för stort.

Som elektriker hos oss kommer du att arbeta i en varierad roll som innebär både service och entreprenad, främst inom nyproduktion av villor till olika hustillverkare. Det kommer även innebära bland annat ROT-jobb och projekt med nyteknik. Du utgår hemifrån och tar dig mellan arbetsplatserna med bil. I dagsläget arbetar företaget till större del på norra sidan av stan, men även en del jobb sker söder om Stockholm.

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 3 års erfarenhet. Det är krav med B-körkort.Som person är du självgående och känner dig trygg i rollen som elektriker. Du bör trivas med att arbeta under eget ansvar och själv hantera dina ärenden. Du drivs av att leverera goda resultat och kan därigenom skapa goda relationer till kunderna. Utöver detta är du allsidig och tycker om variation.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt. Som medarbetare på AB Täby Elinstallationer kommer du vara med på roliga personalaktiviteter med trevliga kollegor som har ett sinne för humor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar AB Täby Elinstallationer med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobway rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 08 - 511 617 41 Skicka din ansökan till Oscar.Thiele@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicetekniker
Stockholm

Miele är Europas största familjeföretag i vitvarubranschen, grundat redan 1899. Miele är en internationell koncern med bas i Tyskland med cirka 19 500 anställda i 49 länder. 2016/2017 omsatte Miele-koncernen ca 4 miljarder €. Företaget har sedan starten byggt sin marknadsposition på att ligga främst inom kvalitet, teknik och innovationer. Miele AB är koncernens dotterbolag i Sverige med ca 100 medarbetare och omsätter ca 700 miljoner kronor. Vår uppgift i Sverige är att marknadsföra, sälja och bedriva eftermarknadsservice för Mieles produkter inom hushåll, industri, sjukhus- och dentalmarknaden.

I takt med att vi växer söker vi nu servicetekniker till vårt team. Som servicetekniker kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att åka ut till kunder för att hjälpa till med service och underhåll av vitvaror på plats. I dina arbetsuppgifter ingår även felsökning, reparationer samt att ge driftinstruktioner och vägledning.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat som servicetekniker i några år och har avklarat gymnasieutbildning med inriktning el/tele eller teknik. Du har ett stort intresse av teknik och är en naturlig problemlösare. Du är serviceinriktad och har en god socialförmåga samt ordningssinne

Många av instruktionerna är på engelska, vilket gör att det krävs att du obehindrat talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. B-körkort är krav. 

Vi erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Hos oss finns det stora chanser att växa inom yrket och göra karriär. Du har bra förmåner såsom friskvårdsbidrag, pensionsplanering/rådgivning, lunchförmån mm. Vi tror att du är en självgående servicetekniker som förstår begreppet frihet under ansvar. Vi har kollektivavtal med Unionen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Oscar Thiele, tel 073 58 11 804. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

VVS Montör
Stockholm

Max Martin Construction finns till för att vi tror på att man kan leverera högre nivå av service än vad som görs idag inom vår bransch. Vi tror på att ge dig som ska renovera ditt hem ett riktigt proffsigt bemötande, väldigt god service och ett riktigt fint slutresultat. Hos oss får du hjälp av några av Stockholms bästa hantverkare som tillsammans strävar efter att överträffa dina förväntningar. Vårt mål har alltid varit att varje kund skall rekommendera oss och efter det mottot arbetar våra 20 medarbetare varje dag.

I takt med att vi växer söker vi nu en VVS Montör till vårt team.

Som VVS montör hos oss kommer du främst arbeta med badrum men kommer även förekomma en del stambyten. Det är varierande enkla och avancerade uppdrag.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som VVS-montör. Du är självgående och en naturlig problemlösare som är ansluten till Säker Vatten. Har du arbetat med värmepannor är det meriterande. Då du kommer att representera företaget ute hos våra kunder är det viktigt att du har lätt för att kommunicera, är utåtriktad, serviceinriktad och positiv.

Svenska i tal & skrift och B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig en roll på ett nytänkande företag där vi förespråkar frihet under ansvar och där du kommer ha stora möjligheter att påverka och sätta rutiner. Vi är ett ungt glatt gäng som gillar att göra saker tillsammans och som drivs av nya idéer och framåtanda!


I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Platschef
Stockholm

H2 entreprenad är ett byggentreprenadföretag som grundades 2015. Vårt huvudkontor är beläget i charmiga Ulricehamn, kontor finns även i Upplands Väsby. I dagsläget är vi 105 anställda varav 44 av dessa är tjänstemän.
Vår huvudsakliga inriktning i verksamheten är nyproduktion av flerbostadshus samt kommersiella lokaler i Stockholm, Mälardalen, Göteborg samt Skåne.

Vi är nya generationens byggföretag där tung erfarenhet i kombination med en modern och snabb organisation gör oss till din pålitliga partner.

I takt med att vi växer söker vi nu en driven platschef till vårt team i Stockholm.

Som platschef har du en mycket varierad tjänst där du ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede fram till slutbesiktning och överlämnande. Du kommer att ha en nyckelroll där du självständigt leder ditt team framåt i projektet.

Rollen innebär även att driva och styra den dagliga operativa verksamheten mellan yrkesarbetare och underentreprenörer och motivera dem att utföra sina uppgifter på ett kvalitetsmässigt sätt där kunden står i fokus. Vidare kommer du även att ansvara för upprätthållandet av kalkyl och tidsplan samt ha löpande kontakt och rapportera avvikelser till projektledaren.

För att lyckas i denna roll ser vi att du arbetat minst 2 år som platschef med liknande projekt inom nyproduktion med goda referenser. Du kan vara utbildad men kan likaväl ha den praktiska bakgrunden och erfarenheten från snickare till platschef.
Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och beställare.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson tel:08 520 017 50, linnea.gilliusson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Drifttekniker
Stockholm

HSB Stockholm är en medlemsägd organisation som jobbar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi erbjuder allt ifrån förvaltningstjänster till medlemskap för bostadsrättsföreningar och är bostadsrättens främsta företrädare. Vi är en värderingsstyrd organisation som jobbar efter visionen att ”vi ska vara den aktör som har det bästa anseendet hos alla våra intressenter när det gäller boendet”, vilket vi uppnår genom att jobba med både hjärta och hjärna. Våra värderingar är grunden i hela vår verksamhet. På HSB Stockholm får du chansen att växa och utvecklas.

Fastighetsservice är en serviceorganisation till HSB Stockholms alla kunder och medlemmar och ingår i affärsområdet HSB Förvaltning. Verksamhetsområdet erbjuder tjänster inom fastighetsskötsel, drift och energi samt snickeri, vvs och elarbeten. Totalt omsätter Fastighetsservice ca 130 mkr och sysselsätter ca 120 medarbetare. De flesta av våra kunder är bostadsrättsföreningar men vi levererar även våra tjänster till kontor, affärslokaler och privata fastighetsägare. Vi verkar i 16 kommuner inom Stockholms län.

För HSB:s räkning söker vi nu en drifttekniker till Norra Stockholm.

Som drifttekniker hos HSB ansvarar du för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel och hantering av felanmälningar. Du kommer du ingå i en grupp av tekniker och ansvarar tillsammans med övriga gruppen för åtaganden i vårt uppdrag mot gentemot kund. I ditt dagliga arbete säkerställer du att fastighetens tekniska system fungerar enligt fastighetsägarens krav, kundens förväntningar och som teknisk specialist ansvara för att driftoptimera och genomföra drift, skötsel och underhåll av dessa anläggningar. Du ansvarar för att utföra mindre reparationer och underhåll på dessa system samt fungera som rådgivare i drift-och energifrågor.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har några års erfarenhet som drifttekniker. Du har god kännedom om energioptimering i fastigheter och förstår sambandet mellan de olika systemen i en fastighet. Vidare att du är van vid att läsa ritningar och har goda kunskaper inom styr och regler samt ventilation.

Som person är du social, engagerad och ansvarsfull. Du är inte rädd att ta i när det behövs och har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och kan arbeta självständigt. Som företagets ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus.

Vi erbjuder dig möjlighet till ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete samt stora utvecklingsmöjligheter. Vårt jämställdhets- och mångfaldsarbete är en prioriterad fråga och vi strävar efter att spegla samhället i vår medarbetarkår. Hos HSB ingår du i en organisation med bred kompetens där du både har goda förutsättningar till personlig utveckling såväl som tillgång till stöd inom olika specialistområden. HSB är en rikstäckande organisation där våra värderingar knyter samman hur vi förhåller oss till. Våra ledord är Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan, vilket vi sammanfattar till förkortningen ETHOS. Tillsammans ska dessa ledord bidra till stolthet över yrkesidentiteten och över HSB Stockholm som organisation men framförallt ska det visas i handling och förhållningssätt. 
Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryterare Linnéa Gilliusson 08 520 017 50. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde snarast. 

Bilplåtslagare till norra Stockholm
Stockholm

Biljouren är en helt fristående auktoriserad verkstad för VW person- och transportbilar, Audi, Skoda, Seat, samt BMW. Vi är en fullserviceanläggning för mekaniska arbeten, karosseri & lackering samt glas och grundade på 90-talet. På vår verkstad i Åkersberga är vi 55 stycken anställda. Anläggningen är ny sedan två år tillbaka.

Vi utökar nu vårt team och söker en till bilplåtslagare på heltid.

Vi söker dig som har branschkompetens och minst två års erfarenhet inom yrket. I arbetsuppgifterna ingår det vanliga för bilplåtslageri som riktarbete, strukturarbete och enklare reparationer. Vår verkstad är belägen i Åkersberga varför vi gärna ser att du bor i närheten. Du måste vara självgående, seriös och social då vi umgås tätt med varandra och har mycket kundkontakt. Till denna roll ser vi gärna att du har goda datorkunskaper då arbetet utförs i många olika program.

Vidare ser vi att är flytande i svenska, både i tal & skrift, samt innehar B- körkort. Meriterande till denna roll är erfarenhet av att byta glasrutor samt om du har utbildats inom några/alla de bilmärken som vi arbetar med, detta är dock inget krav. En förutsättning för anställning hos oss är att du som sökande ej finns med i belastningsregistret.

Vi erbjuder dig en personlig verksamhet i fina & fräscha lokaler, med varierande arbetsuppgifter och möjlighet till en flexibel vardag. Inom företaget anordnar vi många gemensamma aktiviteter såsom kickoff, grillning, frukost och lunch. För den anställde som är beredd att visa framfötterna i rollen finns det goda möjligheter till att bredda sina kunskaper. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Våra anställda erbjuds även möjligheten att kunna nyttja verkstaden för eget bruk efter arbetstid.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer dock att anställas direkt av Biljouren. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryterare Linnéa Gilliusson, 08 520 017 50. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Tillträde är snarast. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Norrköping

Sedan 1989 har Energikontroll levererat och installerat klimat- och energilösningar till såväl den stora fastigheten som egna bostaden.
Verksamheten har med tiden växt från huvudkontoret i Söderköping till att omfatta installationer i hela Östergötland och norra Småland. Numer har vi, utöver Söderköping, kontor i Norrköping, Linköping & Västervik.

2018 förvärvades Energikontroll av bolaget Brainheart som tillsammans med statliga Vattenfall äger och driver ett rikstäckande nät av värmepumps- och energiföretag med lokal förankring.


Vår verksamhet expanderar och nu söker vi en elektriker för att stärka upp vårt team.

Som elektriker hos oss kommer du arbeta mestadels i Östergötland men uppdrag förekommer även i norra Småland och södra Södermanland. Arbetsuppgifterna varierar och innefattar bland annat service, reparation och installation av värmepumpar åt såväl privatpersoner som företag.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som behörig elektriker. Det är meriterande om du har ett tekniskt intresse i grunden och vill vidareutbilda dig inom yrket.

Som person är du självgående, har lätt att samarbeta med både kollegor och kunder. Vi ser även att du har en god socialförmåga då arbetet innebär mycket kundkontakt. Du trivs med eget ansvar och är en naturlig problemlösare.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med fina förmåner så som:

·        Vidareutbildning inom yrket som bekostas av företaget

·        Servicebil med möjlighet att utgå hemifrån

·        5 veckors semester

·        Roliga aktiviteter för att upprätthålla den goda gemenskapen

Intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Energikontroll med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se, tel 08 520 017 46. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Stockholm

AHLEL i Stockholm AB är ett elinstallationsföretag som utför service, ombyggnationer, rotarbeten samt nyinstallationer. Våra kunder är företag, bostadsrättsföreningar och butiker. Vår målsättning är enkel, snabb service & nöjda kunder!

I takt med att vi växer söker vi nu ytterliggare en elektriker till vårt team.

I rollen som serviceelektriker hos oss kommer du arbeta med allt från mindre serviceuppdrag till ombyggnationer mestadels på Östermalm men även Bromma. Arbetsuppgifterna innefattar installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll. 

För att lyckas i denna roll ser vi att du har goda kunskaper som elektriker där du har arbetat med liknade projekt sen tidigare. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du är en lagspelare och trivs att arbeta i team. Vidare att du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och kunder.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda och där du har goda chanser till utveckling! Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Adam Wilander, mail: adam.wilander@jobway.se . Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Målare

Willmans måleri är en ung målerifirma på Södermalm som etablerades 2016 av ägaren Emil Willman. I dagsläget är vi 6 målare på företaget, med målbild att fortsätta expandera. Våra kunder finns över hela Stockholm och vi levererar alltid med högsta kvalité oavsett vilket uppdrag vi tar oss an. Som målare på Willmans måleri blir du en del av ett företag med stor drivkraft där alla möjligheter finns till utveckling.

I takt med att vi växer söker vi nu en skicklig målare till vårt team på Södermalm.

Som målare hos oss kommer du att vara ansvarig för dina uppdrag i en bred roll. Arbetsuppgifterna innefattar till stor del servicejobb med bland annat kontorsanpassningar, restauranger, butiker, gallerior, sekelskiftsjobb samt fasader. I denna roll kommer du att agera som ansiktet utåt för företaget samt ha det yttersta ansvaret mot kund.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet i rollen som målare. B-körkort är ett krav. Som person är du självständig och engagerad i ditt arbete. Du har ett personligt driv och har lätt att skapa nya relationer, både med kollegor men främst med kunder.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag i en stor expansionsfas med spännande uppdrag. Vi värnar högt om våra anställda och är väldigt mån om att du ska trivas hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

- Servicebil

- Flexibilitet i arbetstider

- Kollektivavtal

- Frihet under ansvar

- Möjlighet att bli en del av ett företag med stora framtidsplaner

Utöver detta så erbjuder vi även en arbetsplats där du och dina kollegor står i fokus med hög standard i arbetet vi utför. Vi hjälper varandra och ser till att ha en god gemenskap och sammanhållning i teamet. I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson tel: 08 520 017 50, mail: linnea.gilliusson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.