Tillsatta tjänster

58 tillsatta tjänster
Serviceelektriker till Solna Ström
Stockholm

Solna Ström AB är ett personligt och modernt elinstallationsföretag som startades 1994.
I vår verksamhet strävar vi alltid efter att leverera kundanpassade lösningar som motsvarar våra uppdragsgivares visioner. Våra uppdrag sträcker sig från total- eller delentreprenader till mindre omfattande arbeten för privatpersoner. Tillsammans utformar vi förutsättningar för att skapa rätt lösning och funktion samt för att erhålla kostnadseffektivitet. Genom vårt starka engagemang och vår lyhördhet etableras ett förtroende för projektet. 

Vi söker nu en serviceelektriker 

Som serviceelektriker kommer du att självständigt planera, samordna och utföra serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll åt företagets kunder. Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a. installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll. Du kommer främst att arbeta i norra Stockholm och vårt kontor ligger i Solna.

För att lyckas i rollen är du elektriker och har minst 3 års erfarenhet. Arbetet förutsätter en god social förmåga och att du är serviceinriktad. Därmed behöver du behärska svenska både i tal och skrift. Körkort är ett krav. Som person brinner du för ditt yrke, är van att arbeta självständigt men kan även arbeta i grupp. Därtill är du flexibel och lyhörd för nya idéer och arbetssätt. 

Vi erbjuder dig att vara del i ett familjärt företag som gör roliga saker tillsammans, bl.a. utlandsresor en gång om året. Andra förmåner är bil, friskvård etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Solna Ström med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till jenniefer.berg@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

QA/Kvalitetskoordinator
Stockholm

På Paragon Nordic arbetar vi för att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar vi hundratusentals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp.

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom kosmetik, teknik, livsmedel, hushåll, medicinteknik och pharma åt våra kunders varumärken. Vi har produktionsenheter i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Vi är stolta över att stötta våra kunder hela vägen från en produktidé till dess att de har en färdig produkt i handen. Genom att vara en partner som med kunskap och engagemang utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt är det vår övertygelse att vi skapar en långsiktig lönsam tillväxt.

Arbetsbeskrivning

Avdelningen för kvalitet, miljö och regulatori (QSR) ansvarar för att säkerställa att verksamheten och tillverkade produkter lever upp till lagstiftning och övriga krav. Detta innefattar att vi stödjer organisationen och våra kunder med kunskap inom våra expertisområden.

Till avdelningen i Vallentuna söker vi nu en QA – Kvalitetskoordinator med huvudfokus på ledningssystem inom ISO 9001 och ISO 22716 – GMP för kosmetik.  I rollen som QA kommer du att vara delaktig i förbättringsprojekt inom kvalitetsområdet och närliggande områden. Du blir därmed en viktig länk mellan oss, kunden och slutkonsument då du skapar en trygghet för konsumenter att den produkt de håller i sin hand är producerad och utvecklad på bästa sätt med kunden och miljön i fokus. För att uppnå detta innefattar din roll följande arbetsuppgifter:

 •        Samordna och driva utredningar av avvikelser, kundreklamationer och CAPA.
 •        Arbeta med att underhålla, driva och administrera företagets ledningssystem.
 •        Planera och genomföra interna revisioner.
 •        Arbeta för att företagets mål uppnås samt sammanställa resultat av målarbete.
 •        Delta vid, och sammanställa underlag till kundaudits.
 •        Delta vid externa revisioner
 •        Planera och hålla utbildningar inom området
 •        Produktregistreringar i olika databaser.
 •        Stötta QC och vid behov utföra kvalitetskontroller

 Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Kvalifikationer

 •          Högskoleutbildning inom teknik- eller naturvetenskaplig ämnen alternativt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från producerande företag.
 •          Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, meriterande är kunskaper i tal och skrift i de skandinaviska språken.
 •          God datorvana, MS Office-paketet. Meriterande är erfarenhet av dokumenthanteringssystem
 •          Erfarenhet av kvalitetsledningssystem, ISO 9001. Erfarenhet av  ISO 13485, ISO 22716 , ISO 14001 och HACCP för livsmedel är meriterande.

Vi letar efter dig som är nyfiken och lösningsorienterad men samtidigt strukturerad, mycket noggrann och tycker om dokumentationsarbete.

En god samarbetsförmåga är också en egenskap som värderas högt. Vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt en god social kompetens. Som utredare av avvikelser behöver man brinna för att hitta effektiva vägar framåt och förbättring samt kommunicera med befattningar på alla nivåer inom företaget.

Du kommer till ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt ansluten och du erbjuds flertalet goda förmåner däribland massage, frukost samt goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson, 08-520 017 51. Urval sker löpande och samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!

Snickare till Xtor Byggruppen
Stockholm

Vi är ett modernt och nytänkande bolag som lägger största vikt på kvalité. 
Med över 30 års erfarenhet från byggbranschen har vi märkt en markant avsaknad på totalentreprenadslösningar till privatkunderoch det är precis mot den målgruppen vi valt att rikta vår verksamhet mot. Att erbjuda dig som privatkund samma service och helhetslösning för ditt taklyft eller utbyggnation där hjälp med allt från val av arkitekt till slutförande av byggnation ges till ett fast pris.

Då efterfrågan på våra kvalitetssäkra tjänster och utförande ökar så söker vi därmed en duktig snickare att bli en del av oss:

Som snickare hos Taklyftarna Sthlm så kommer du att ha ett variationsrikt arbete där du främst kommer att arbeta med huskonstruktioner och då mycket med installationer av kök och byggnationer av badrum.
Du kommer förutom detta även att utbildas i den ekonomiska delen av processen så att du på sikt blir en komplett allroundsnickare med målsättningen att du på sikt får ett övergripande ansvar och tar hela produktionen mot slutkund inklusive offertförfarandet.

Vi söker dig som är utbildad snickare med runt 5 års yrkeserfarenhet inom branschen och som känner dig nyfiken på att utvecklas vidare och påbörja resan mot att bli en komplett snickare med kunskap inom både arbetsledning och prissättning mot kund. Då arbetet innebär mycket kundkontakt så måste du som söker kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift, vi ser även att du kan tala förståelig engelska.
B- körkort och grundläggande kunskaper i Office-paketet är ett krav! 

Som person är du positiv, social och tillmötesgående och har förmågan att utveckla goda relationer med både kunder likväl som medarbetare. Vidare är du självgående och noggrann i ditt arbetssätt och en riktig problemlösare som gärna delar med dig av dina kreativa tankar och idéer men är samtidigt öppen och mottaglig för nya arbetssätt och strukturer.  

Vi erbjuder dig att bli en del av ett nytänkande bolag vars nyckel till framgång ligger i ett tight sammansvetsat team som alla är delaktiga i hela projektet.
Med det får du stora möjligheter att påverka din egen roll inom företaget, marknadsmässig lön, mobiltelefon, företagsbil, gymkort och alla verktyg som du kan tänkas behöva för att lyckas i din karriär.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Viktor Björksell: 08 520 017 52. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker till Uppsala Elcentral
Uppsala
Uppsala Elcentral är ett företag med ca 9 anställda. 
Vi utför olika typer av jobb men främst äldre byggnader så som slott och kyrkor men även Akademiska hus, BRF-föreningar samt Local Properties (Nybyggnation av industrilokaler).
 
Vi söker dig med några års erfarenhet som elektriker samt tidigare erfarenhet av starkström. 

Vi erbjuder dig att vara en del av ett riktigt härligt gäng som hjälper varandra. Du erbjuds stor frihet och eget ansvar. För oss är kvalité viktigare en än kvantitet. Andra förmåner är kollektivavtal, bil, friskvård, etc. En gång om året försöker vi göra något riktigt roligt tillsammans som exempelvis utlandsresor. 
 
Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Projektör/projektledare
Stockholm

SafeTeam är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska säkerhetslösningar. SafeTeam finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och sysselsätter drygt 150 medarbetare. Tillsammans arbetar vi med lås, passersystem, larm, kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd.

Projektör/Projektledare med tekniska kunskaper inom mekanisk låsning och fysisk säkerhet.

Till vår låsavdelning i Stockholm söker vi nu en serviceinriktad och flexibel Projektör/Projektledare. Placering är på vårt regionkontor vid Globen. Här är vi ett positivt gäng på ca 15 personer. Tillsammans med våra tekniker är vi ca 35 personer.

Vi söker dig som:

- Har längre erfarenhet som låssmed och eller projektör

- Har goda tekniska kunskaper inom mekanisk låsning och fysisk säkerhet

- Är social och trivs med att ha mycket kontakt med både kunder och kollegor

- Är duktig på att bemöta och hjälpa kunder

- Är strukturerad och ansvarstagande

- Är en god administratör

- Arbetar bra både självständigt och i grupp

Projektörens arbetsuppgifter är att:

- Bemöta våra kunders önskemål om teknisk hjälp
- Räkna på jobb
- Ansvara för material och pengar under projektet
- Arbetsleda tekniker i projektet
- Avsluta och fakturera projektet

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett intressant ansvarsområde, fördelaktiga villkor och en trivsam arbetsplats med god stämning!

SafeTeam arbetar medvetet för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Vi följer kollektivavtal och erbjuder våra anställda olika förmåner, t.ex. friskvårdsbidrag och rabatt på hälsovård.

Placering

Du kommer att utgå från vårt regionkontor på Rökerigatan 19 vid Globen. Här är vi ett positivt gäng på cirka 40 personer. Du kommer ha ett tätt samarbete med dina kollegor på låsavdelningen, samt med vår larmavdelning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho, nahom.maasho@jobway.se. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Installationselektriker

El & Ljusdesign bildades 1994 och har sedan dess växt från en liten ensamfirma till en totalleverantör inom el och belysning. Vi är idag 35 anställda och har kontor i Vasastan.

Vår organisation har utvecklats efter våra kunder och marknadens behov med avseende på vikten av god belysning, innovativa lösningar och säkra el-anläggningar. Vi är specialiserade inom ROT-arbeten och då främst kontor, butiker och restauranger. Vi erbjuder allt från projektering/ljusplanering till färdig installation inom de flesta områden. Som företag arbetar vi nära kund och representerar hög kvalité och stort engagemang i allt vi gör.

Vi söker nu självgående och noggranna elektriker. Du kommer som installationselektriker att arbeta med förstklassiga installationer. Du kommer att ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet.

I rollen som installationselektriker rapporterar du till projektledare.

Din profil:

Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som installationselektriker.
Har du dessutom erfarenheter inom data, tele, passersystem och belysningssystem är detta positivt.
Som person är du engagerad, ordningsam och lägger stor vikt vid ett väl utfört arbete hos kund.
Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linn Klofsten. tel:08 511 617 45. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kyltekniker till KG Karlsson i Danderyd
Stockholm

KG Karlsson Rör startades redan 1964. Företaget och installatörerna är certifierade och vi är återförsäljare av Thermia värmepumpar, vars rika urval av modeller fått ”Bäst-i-Test” i ett flertal oberoende undersökningar. Vi utför service på de flesta kända fabrikat som säljs i Sverige. Vi utför även allmänna VVS arbeten. Vår affärsidé är att inget arbete är för stort och inget är för litet.

Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning, oavsett om de skall köpa ett nytt handfat, laga en toalett, byta värmesystem, radiatorjobb och golvvärme eller installera vatten och avlopp.

KG Karlssons ess som med erfarenheter och kunskaper från alla ledande märken ger varje kund den rätta lösningen: Tommy Frisk, 20 år i vp-branschen, VD för KG Karlsson Rör AB och ligger bakom mer än 1 500 installationer. Jan-Erik Kroon; drivit IVT Center i Stockholm och har 28 år i vp-branschens framkant. Specialist på vp för industri- och flerfamiljsfastigheter, och delaktig i mer än 5 000 installationer. Mikael Jansson, drivit Vaxholms Rör i mer än 10 år och installerat över 100 värmepumpar. Vi utför service på de flesta kända fabrikat som säljs i Sverige. Vi söker en nu en:

Kyltekniker

Vill du arbeta på ett tryggt företag där du som anställd har en stor roll i företaget och där den ena dagen inte är den andra lik? Då har du kommit rätt. Idag är vi 14 stycken på KG Karlsson Rör med mycket låg personalomsättning, vår personal trivs och känner att dom har ett arbete med frihet under ansvar. Vi satsar löpande på utbildningar för våra medarbetare för att vi ska vara bäst på det vi gör.

Som Kyltekniker hos KG Karlsson Rör kommer du att utföra service och avtalsjobb både mot privatpersoner och företag. Kontoret ligger i Arninge och de flesta jobben är på norra sidan av stan som tex. Danderyd, Djursholm, Vaxholm m.m. Arbetstiderna är mellan kl. 7.00-16.00 och startar på kontoret med en frukost eller utifrån ditt hem beroende på vart arbetet ska utföras. 

För att lyckas i rollen ser vi att du idag arbetar som certifierad Kyltekniker. Du är självgående och serviceinriktad i din yrkesroll. Körkort och svenska i tal är krav. Som person är du positiv, prestigelös och har ett starkt eget driv. Erfarenhet av värmepumpar är meriterande.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett gediget och stabilt företag med mycket erfarenhet. I tjänsten ingår en servicebil, mobiltelefon och surfplatta. Självklart har vi kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Utöver det ser vi till att hålla en bra sammanhållning i företaget i form av olika evenemang. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Byggprojektledare
Stockholm
Thule arbetar med fastighetsutveckling från ett helhetsperspektiv. Hos oss arbetar arkitekter, byggare och fastighetsrådgivare som är delaktiga i hela processen. Vi gör det enkelt för våra kunder genom att hantera alla delar inom ett och samma företag, det finns knappt någon annan på marknaden som gör det idag. Därför är det spännande och utvecklande att vara en del av vårt team.

Byggprojektledare

Hos oss kommer du ha ett helhetsansvar att driva produktionen av vissa av våra bygg- och fastighetsutvecklingsprojekt. Du arbetar tillsammans med våra arkitekter och fastighetsrådgivare och du kommer dagligen besöka våra byggen.

För att lyckas i rollen behöver du ha några års erfarenhet av byggproduktion och projektledning. Du har varit ute på byggen under en del av din karriär. Relevant utbildning och erfarenhet av kalkyl/inköp är meriterande. Du måste tycka om att leda entreprenörer och leverantörer, att hantera och driva egna byggprojekt samt att ha mycket kund- och leverantörskontakter.

Som person har du ett vidsynt sätt att se på ditt jobb och du har ett öga för design och detaljer utöver det vanliga samt en vilja att sätta dig in i helheten. Vi värdesätter även ett intresse för arkitektur och kunskap inom ekonomi samt en social och organisatorisk förmåga. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder dig en personlig arbetsplats som är unik i sin spetskompetens där du får möjligheten att  jobba nära våra arkitekter, byggnadsingenjörer och rådgivare, vilket kommer bredda din kompetens. Utvecklingsmöjligheter är stora, och nya idéer välkomnas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Thule Fastighetsutveckling med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson, Tel 08 520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker till GT El Stockholm
Stockholm

GT El grundades våren 2007 och är ett elteknikföretag som främst verkar i Östergötland med tyngdpunkt på Linköping och Norrköping, men även nu i Stockholm. Vi ser varje projekt med nya ögon, då vi ritar och konstruerar allt själva. Våra områden är fastighet, bygg, företag, hushåll och industri. Vi utför alla typer av jobb, så som energieffektivisering, konstruktion, datanät, telefoni, belysning, kraft, styr & reglageteknik, larm – inbrott och larm. Vi utför även reparationer, felsökningar och löpande underhåll. 

Nu söker vi elektriker inom entreprenad till Stockholm  

Vi försöker att se varje projekt med nya ögon, det finns inga universallösningar.
Vi ritar och konstruerar allt själva och har kompetensen inom företaget. På så sätt arbetar snabbt vi snabbt och anpassat - varje gång! 

Våra områden är exempelvis 

 • Fastighet
 • Bygg
 • Företag
 • Hushåll
 • Industri

Vi jobbar mycket åt bostäder, skolor, förskolor etc. Vanligtvis utgår du från hemmet, men ibland samlas vi på kontoret för att ha genomgång om hur veckan ser ut. Som person är du självgående och känner dig trygg i din yrkesroll. Vi ser att du på sikt vill utvecklas och så småningom kliva upp något steg i din yrkesroll. Du trivs med att arbeta under eget ansvar gillar att styra din egen dag. Vidare drivs du av att leverera goda resultat och att skapa god relation till kunder. 

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Du erbjuds en roll på ett företag som expanderar. Vi är ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans. Du kommer till ett företag med kollektivavtal och stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det otroligt viktigt med personlig utveckling.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ledande Montör till Norrköping
Norrköping

GT El grundades våren 2007 och är ett elteknikföretag som främst verkar i Östergötland med tyngdpunkt på Linköping och Norrköping, men även nu i Stockholm. Vi ser varje projekt med nya ögon, då vi ritar och konstruerar allt själva. Våra områden är fastighet, bygg, företag, hushåll och industri. Vi utför alla typer av jobb, så som energieffektivisering, konstruktion, datanät, telefoni, belysning, kraft, styr & reglageteknik, larm – inbrott och larm. Vi utför även reparationer, felsökningar och löpande underhåll. 

Nu söker vi en ledande montör till vårt kontor i Norrköping

Som ledande montör hos oss kommer du att driva dina egna projekt. Du leder och fördelar arbetet på plats.

För att lyckas i rollen drivs du av att leverera goda resultat. Du brinner för effektiva lösningar samt att driva projekt. Du har minst 3 års erfarenhet som elektriker. Det är meriterande om du tidigare arbetat som ledande montör eller haft en liknande roll. Körkort och svenska och tal i skrift är krav.

Som person är du driven och målinriktad. Då arbetet innefattar daglig kontakt med kunder och leverantörer ser vi gärna att du har en god social förmåga.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett väletablerat företag. Du kommer till ett företag med kollektivavtal och stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det otroligt viktigt med personlig utveckling.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare till Nybergs Kakel & Golv
Stockholm

Nybergs Kakel & Golv har över 10 år i branschen och erbjuder alltid snabba och effektiva lösningar på dina problem. Tack vare deras punktlighet och stora noggrannhet har vi byggt upp en sto krets av nöjda kunder genom åren.

Vi samarbetar med ett flertal erfarna underleverantör inom bl.a. VVS, el och köksmaterial i Stockholm. Det gör att vi kan erbjuda en både kostnadseffektiv och trygg service till dig som kund. Vi är även anslutna till GVK för bästa säkerhet vid renovering och badrum. 

Vi växer och söker nu en:

Snickare

Som snickare hos oss kommer du främst jobba med nyproduktion. Största delen av våra jobb utförs på södra sidan Stockholm. Vanligt förekommande jobb är ROT, tillbyggnader, badrumsrenoveringar, lokalanpassningar etc. Du planerar själv dina dagar.

Arbetstider:
Mån-Fre: 07-16

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av liknande roll. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Heta Arbeten samt ställningsbyggare är väldigt meriterande.

Som person är du driftig och drivs av att vara med på företaget resa mot framgång. Du är självgående och tycker om frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig att vara med i ett familjärt företag där stora chanser till utveckling och klättring i karriären finns. Du erbjuds eget ansvar, bil, telefon, friskvård m.m. Vi gillar att göra roliga saker tillsammans och åker iväg på någon resa varje år, så som SPA, kryssningar etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Handläggande arkitekt vårdbyggnader
Stockholm

Carlstedt Arkitekter grundades 1955 och har idag cirka 60 medarbetare fördelat på tre kontor i Stockholm, Nyköping och Eskilstuna. Vi har sedan starten på 50-talet arbetat med vård och sjukhusplanering. I takt med att företaget vuxit har även vår kompetens och våra uppdragsområden breddats. Idag ritar vi även projekt inom; utbildning, bostäder, kontor, kulturmiljö och stadsplanering.

Carlstedt arbetar med alla skeden; ideutveckling och förstudier, programarbeten och fastighetsutveckling samt projektering och detaljplaner. 

 Vi växer och söker personal till kontoret i Stockholm:

Handläggande arkitekt

Som handläggande arkitekt hos oss får du möjlighet att arbeta med vårdprojekt i alla skeden av processen. Vi arbetar till största del med ny- och ombyggnation av vårdbyggnader.

För att passa som handläggare hos oss har du 5 års erfarenhet av yrket. Du har även arbetat med vårdbyggnader tidigare. Kunskap inom Revit och Autocad är meriterande.

Du är van att leda och driva projekt. De flesta uppdrag vi har är baserade på ramavtal och långa relationer med våra beställare. Direktdialog med kunder och brukare ingår i rollen.

Vi ser gärna att du vill utvecklas och med tiden arbeta med större projekt. Det finns mycket kunskap på kontoret och vi vill att våra anställda ska växa inom organisationen. Företaget drivs av ett antal delägare som alla är aktiva i den dagliga verksamheten.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Carlstedt Arkitekter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51, frida.persson@jobway.se Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Mättekniker/Mätingenjör till Diagona Stockholm
Stockholm

Diagona utför uppdrag inom det privata näringslivet, stat och kommuner när det gäller mätningstekniska uppdrag. Huvudsakliga branschområdena är inom: hus, anläggning, väg och järnväg. Att skapa en bra stämning i arbetsgruppen och ett bra samarbete inom organisation är en av Diagonas viktigaste grundpelare. Att samarbeta höjer kunskapsnivån för alla medarbetare och gör arbetet effektivare och roligare.

Till Stockholm vi en Mätningstekniker/Mätningsingenjör

Du kommer att arbeta med stora och små mättekniska uppdrag, både i fält och med redovisning. I rollen ingår att agera rådgivare i mättekniska frågor inom uppdragen och direkt mot kund. Du genererar egna uppdrag och kan driva dessa från start till slut. Om du besitter specialkompetens eller har ett stort intresse för ett visst arbetsområde så ger vi dig möjlighet att utvecklas inom den grenen.

Vi ser att du som söker har relevant teknisk utbildning och minst 3 års erfarenhet av mätning i fält. Kunskap inom något av följande områden: laserskanning, flygfotografering med UAS(Multikopter), mängdberäkning, maskinstyrning, BIM och järnvägsmätning meriteras.

Diagona består av ett gäng ödmjuka mättekniker som uppskattar varandras potential och kunskaper. Vi ser därför att även du är en ödmjuk person för att passa in. Självklart är du noggrann i ditt arbete och då du har kundkontakt är du även utåtriktad med en god känsla för service.

Vi erbjuder dig: Diagona arbetar nytänkande och modernt. De ser varje individs kompetens och vill du utvecklas inom ett speciellt arbetsområde så ges du möjlighet att göra det. På kort tid har Diagona gjort en otrolig resa där de snabbt etablerat sig på marknaden med en god lönsamhet. Ta chansen att bli en del av teamet! Givetvis erbjuds du kollektivavtal, friskvårdsbidrag och nödvändiga arbetsverktyg.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Skicka din ansökan snarast. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

VVS-Montör
Stockholm

Jts Rörservice AB är ett etablerat företag sedan 1991. Vi är verksamma i hela Stockholmsområdet och arbetar i huvudsak med all form av VVS och projekten innefattar nyproduktion, service och badrumsrenoveringar. Kontoret ligger i Saltsjö-boo och där har vi även ett showroom över olika köks- och badrumslösningar.

Just nu växer vi och söker en

VVS-Montör

Som VVS-Montör hos oss kommer du att ha en bred roll. Arbetsuppgifterna är varierade med allt från serviceuppdrag, badrumsrenoveringar till större nyproduktionsprojekt. Arbetsdagen börjar du med att utgå från hemmet. Har du fallenhet och intresse för något specifikt område kan du inrikta dig mot det.

För att lyckas i rollen är du en självgående och fullbetald VVS-montör med certifikat och några års erfarenhet av branschen. Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du engagerad och ansvarsfull och brinner för god kvalité mot både kunder, leverantörer och dina medarbetare. Du är driftig och gillar att ta egna initiativ. På sikt är tanken att du ska leda och driva dina egna projekt.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag som lägger stort fokus på att utveckla sina anställda. Du erbjuds stora möjligheter att arbeta inom det området du brinner för oavsett om det är inom service badrumsrenoveringar eller nyproduktion. Vi arbetar aktivt med teambuilding för att få ett sammansvetsat gäng vilket vi alla värdesätter högt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Jts Rörservice AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel, 08 510 662 01. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare till Haninge
Stockholm

Pettersson Tak & Bygg är en profilerad firma i Haninge med ca 11 anställda. Vi startade 2010 och utför takarbeten samt mindre byggarbeten, främst på södra sidan Stockholm. Vi arbetar mot privatpersoner, bostadsrättsföreningar, byggföretag och större fastighetsbolag. Vi inriktar oss främst på taktjänster av alla vanligt förekommande material som tegel, plåt och betong.

Pettersson Tak & Bygg tar kompetensutveckling och arbetsmiljö på största allvar, bl.a. för att hålla oss till den kvalité, miljö och teknik som krävs i branschen. Alla våra anställda uppdateras på Moniers takskola.

Pettersson Tak & Bygg tar kompetensutveckling och arbetsmiljö på största allvar, bl.a. för att hålla oss till den kvalité, miljö och teknik som krävs i branschen. Alla våra anställda uppdateras på Moniers takskola.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som snickare/takläggare. Körkort och flytande svenska i tal och skrift är krav. Andra krav är certifikaten: Heta Arbeten, Skotta Säkert samt Ställningscertifikat. Det är mycket meriterande om du har någon erfarenhet som tätskiktsmontör. 

Som person är det viktigt att du är ordningsam och driftig. Du är självgående och har en positiv inställning. 

Vi erbjuder dig att vara del i ett tryggt företag med kollektivavtal. Andra förmåner är frihet under ansvar och gymkort. Du kommer till ett riktigt trevligt gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Serviceelektriker
Stockholm

020 Elektrikerna grundades 2010 och har sedan dess utfört elinstallationer i Stockholm åt främst företagskunder men även privatkunder. Företaget arbetar med allt från nyinstallationer av el, förändring eller utökande av befintliga elinstallationer.

I takt med företagets expansion söker vi nu en elektriker/serviceelektriker.

Kvalifikationer
Vi söker nu en elektriker som vill utvecklas genom varierande arbetsuppgifter i sin yrkesroll. Vi ser att du har en EL-utbildning i grunden, är minst treårsmontör och har en vana av att arbeta självständigt. Du bör vara en naturlig problemlösare och ha ett gott servicetänk gentemot kunder. B-körkort samt god svenska i tal och skrift är en förutsättning. Erfarenhet av felsökning är meriterande.

Arbetsbeskrivning
I rollen som elektriker utgår man från hemmet och kommer att utföra arbeten som innefattar främst elinstallationer inom ex. kraft, belysning och nätverk. Men du kommer även att få utföra arbeten som innefattar mindre servicearbeten och felsökning på elanläggningar. Vi utför elinstallationer inom ett brett område såsom bostäder, lager, gatubelysning samt de mesta inom kommersiella fastigheter. Dagarna kommer att innebära en stor variation med olika typer av uppdrag. Från kortare servicearbeten till lite längre projekt. Våra kunder är fastighetsbolag, byggföretag samt privatpersoner.

Vi erbjuder ett företag med en sund syn på sina anställda. Ett stort fokus ligger på trivsel, att känna en trygghet och ständigt få utvecklas i sin yrkesroll med varierande arbetsuppgifter. Du arbetar flexibelt med möjlighet att anpassa din arbetstid så länge uppdragen utförs. Företaget är fackligt anslutet och medlemmar i elektrikernas branschorganisation EIO. Du erbjuds en marknadsmässig lön, tjänstepension, telefon, den tekniska utrustning som behövs för tjänsten samt service, alternativt förmånsbil.

Är du intresserad och vill veta mer? I den här rekryteringen samarbetar 020 Elektrikerna med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways kontaktpersoner Tobias Knutsson tel. 08 511 617 45 eller Victoria Tsirkova tel. 08 520 017 55. Ansök snarast via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

Snickare
Stockholm

Efter att ha jobbat över 20 år i byggbranschens större bolag kan vi det här med projektering av badrumsrenovering och vi tror att personligt engagemang och bred kompetens är något som många kunder söker, men inte så många bolag levererar -- vi gör det!

Kommunikation och återkoppling är viktigt och vi börjar varje projekt med ett förutsättningslöst besök där vi tar reda på vad du vill ha gjort, vad vi kan göra och skriver en offert. Du får alltid både en tydlig pris- och tidsplan innan vi drar igång och vi gör en avstämning när allt är färdigt för att se till att du är fullständigt nöjd med resultatet.

-

Målare till Nybergs Kakel & Golv
Stockholm

Nybergs Kakel & Golv har över 10 år i branschen och erbjuder alltid snabba och effektiva lösningar på dina problem. Tack vare deras punktlighet och stora noggrannhet har vi byggt upp en sto krets av nöjda kunder genom åren.

Vi samarbetar med ett flertal erfarna underleverantör inom bl.a. VVS, el och köksmaterial i Stockholm. Det gör att vi kan erbjuda en både kostnadseffektiv och trygg service till dig som kund. Vi är även anslutna till GVK för bästa säkerhet vid renovering och badrum. 

Vi växer och söker nu en:

Målare

Som målare hos oss kommer du främst jobba med nyproduktion. Största delen av våra jobb utförs på södra sidan Stockholm. Vanligt förekommande jobb är ROT, tillbyggnader, badrumsrenoveringar, lokalanpassningar etc. Du planerar själv dina dagar.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av liknande roll. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Heta Arbeten samt ställningsbyggare är väldigt meriterande.

Som person är du driftig och drivs av att vara med på företaget resa mot framgång. Du är självgående och tycker om frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig att vara med i ett familjärt företag där stora chanser till utveckling och klättring i karriären finns. Du erbjuds eget ansvar, bil, telefon, friskvård m.m. Vi gillar att göra roliga saker tillsammans och åker iväg på någon resa varje år, så som SPA, kryssningar etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

 

VVS-montör
Stockholm

Partum är ettföretag med tre verksamhetsområden; rörarbeten, köksinstallationer och totalprojekt. Vi jobbar med fasta kunder främst genom avtal. Företaget förser ca 30 personer med heltidsarbete som anställda eller på uppdrag. Vi är i ett expansivt skede och kommer att under 2017 växa rejält.

Vi söker nu en:


VVS-montör

Vill du arbeta på en firma där du får arbeta självständigt och där vi kommer lita på din inställning och gemensamma förståelse för vår kundkrets har du kommit rätt.

Som VVS-montör hos oss kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av service mot fastighetsbolag i Stockholmsområdet. Vi håller bland annat på med nyproduktion, badrumsrenoveringar, hyresgästanpassningar och allmän VVS-service. Vi använder hos av ett bokningssystem som möjliggör att du alltid kan utgå från hemmet och planera och fördela ditt arbete självständigt.

För att lyckas i rollen är du en självgående och erfaren VVS-montör. Det är meriterande om du har VVS-certifikat och genomgått utbildningen i säker vatten. Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende till både kunder och kollegor. Du är noggrann och tar ansvar över ditt arbete.

Vi erbjuder en tjänst hos ett företag med bra stämning, varierande arbetsuppgifter och där vi alltid lyssnar och tar emot idéer från våra anställda. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag samt andra bra förmåner. I tjänsten ingår servicebil och mobiltelefon.
Vi visar gärna vår uppskattning gentemot våra anställda och ser därför till att kontinuerligt hitta på saker tillsammans som trevliga middagar och resor.

Är du intresserad och vill veta mer?
Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Ansvarig Installationselektriker
Stockholm

Partum är ett företag verksamt inom tre fackområden: rörarbeten, köksinstallationer och totalprojekt. Nu vill vi utöka med ytterligare ett. Vi jobbar med fasta kunder främst genom avtal. Företaget förser ca 30 personer med heltidsarbete som anställda eller på uppdrag. Vi är i ett expansivt skede och kommer att under 2017 växa rejält. Vi söker nu en:


Installationselektriker

Som elektriker hos oss kommer dina främsta arbetsuppgifter bland annat bestå av nyinstallationer av kök i Stockholmsområdet. Projekten tar vanligtvis mellan några timmar upp till två dagar.

Tanken är att du ska komma in som den första elektrikern hos oss och med tiden bygga upp en större installatörsgrupp som du har möjlighet att bli ansvarig för. Det krävs därför att du har ett stort driv, är ordningsam och har lätt för att samarbeta samt skapa förtroende hos såväl kunder som kollegor. Du kommer även med tiden att självständigt projektera jobb, förbesikta och ta fram kostnadsförslag. Det är viktigt att du är en person som vill representera företaget och vårt arbete.

För att lyckas i rollen är du en erfaren och självgående elektriker med allmän behörighet. Du har en förmåga att organisera och uttrycker dig väl på svenska, både i tal och skriftligt. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
en tjänst hos ett företag med bra stämning, varierande arbetsuppgifter och där vi alltid lyssnar och tar emot idéer från våra anställda. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag samt andra bra förmåner. I tjänsten ingår servicebil och mobiltelefon.
Utöver din fasta lön har vi ett bonussystem baserat på prestation.
Vi visar gärna vår uppskattning gentemot våra anställda och ser därför till att vi två gånger per år hittar på något tillsammans.

Är du intresserad och vill veta mer?
Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.  

Montör
Stockholm

Constant Clean som bildades 1987 och är ett väletablerat företag som säljer, servar och projekterar utrustning för fordonstvätt. Företaget har sedan det bildades arbetat med montering och service av automattvättar. Under 2008 gick vi samman med SEAB, Nordens största distributör av bilvårdsprodukter. Från och med 2009 är vi svensk representant för Christ automattvättar, självtvättar och kringutrustning. Vi utför service av högtryckspumpar, projekterar, säljer och monterar biltvättar, installerar och servar spolutrustning i tvätthallar samt service och montage av all annan förekommande kringutrustning. Huvudkontoret ligger i Huddinge  och idag är vi 40 anställda. 

Vi växer och behöver nu två:

Resande Montörer i Stockholm.

I rollen som montör innebär dina arbetsuppgifter att montera biltvättar, reningsverk och utomhusanläggningar. Du kommer utgå från ditt hem i Stockholm, det kommer även innebära arbete på andra orter i Sverige, ca 100 dagar per år. Arbetsuppgifterna innebär mycket arbete med montage av stålkonstruktioner, därmed tillkommer det en del tyngre lyft. Det dyker ofta upp oväntade problem, därför är det viktigt att du är både kreativ och händig. Tjänsten innebär arbete inom områden som el, vvs och smide. Arbetet utförs i huvudsak tillsammans med en kollega.

För att lyckas i denna roll är det ett krav att du har B-körkort samt körvana. Tidigare erfarenhet som montör är meriterande, dock behöver det inte vara inom samma bransch. Som person är du självständig och en riktig problemlösare. Utöver det har du en positiv inställning till ditt arbete och är flexibel gällande arbetstider.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett växande och familjärt företag som månar om sina anställda. Du har tillgång till servicebil samt friskvårdsbidrag. Självklart erbjuder vi övertidsersättning och traktamente.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare Elkraft
Stockholm

Netel är ett entreprenadbolag specialiserat på planering, utbyggnad och underhåll av infrastruktur för kommunikation och el. Företaget bygger fysiska bredbands- telekom och elnät i Norden och levererar sedan år 2000 helhetslösningar för alla typer av el- och kommunikationsnät åt bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, operatörer och nätägare. Netel är entreprenöriellt, nytänkande och ställer höga krav på sina medarbetares kreativitet. Netel bedriver verksamhet i Sverige, Norge och Finland och har en omsättning på ca 2 miljarder kronor. Huvudkontoret finns i Stockholm, där det idag sitter ungefär 90 anställda.

Vi söker nu en Projektledare till Stockholm

Affärsområdet el växer och kommer att utvidga verksamheten som även kommer att omfatta kraftentreprenader. Inom elkraft kommer vi att driva projekt som levererar kompletta ställverk och transformatorstationer, ny och ombyggnation inom stam- och regionnätsanläggningar. Vi kommer även att driva projekt inom lokalnät åt nätägare och industri med allt vad det innebär i form av jordkabelarbeten, luftledningsarbeten och kabelskåpsbyten. Du kommer att arbeta med alla delar i projekten från konstruktion, projektering, mark- och stålarbeten, kraft- och elinstallationer till verifiering och provning. Som projektledare ansvarar du för planering, uppföljning, både tid och kostnad. Du ansvarar även för att anslutningar av anläggningar i det befintliga kraftnätet, är fackmannamässigt och korrekt utfört. Du kommer också vara den som ansvarar för all kontakt med kunder och underentreprenörer under projekttiden.

För att lyckas i rollen har du elteknisk utbildning med erfarenhet inom elkraftnätverk. Du har tidigare arbetat som projektledare och har en god ekonomisk förståelse. Som projektledare är du kundorienterad och en engagerad ledare som har förmåga att driva projekt framåt. Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du uthållig, resultatfokuserad samt strävar efter projektens lönsamhet. Du utrycker dig väl i tal och skrift, bekväm med att kommunicera på engelska och kan hantera Office-paketet. Körkort är även det ett krav. Har du utbildning eller erfarenhet inom mark och anläggning är det ett plus.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone på 08-520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se Skicka din via länken urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kyltekniker till Edekyl & Värme
Stockholm

Edekyl & Värme skapades genom att bröderna Robert och Richard Björk förvärvade det anrika Örebroföretaget Edekyl AB. Med brödernas mångåriga erfarenhet från värmepumpsbranschen tillfördes värme så det nya bolagsnamnet blev Edekyl & Värme AB. Med säte i Örebro har verksamheten utökats och omfattar idag även filialer i Stockholm, Västerås, Motala, Norrköping och Linköping. Med 90 anställda är Edekyl & Värme ett av de ledande företagen inom kyla, värme, ventilation, automation och energieffektivisering i Mellansverige.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Kyltekniker till Stockholm

I rollen som kyltekniker kommer du arbeta med vanligt förekommande så som felsökning, underhållsarbete samt installation av främst kylanläggningar och värmepumpar.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet från kylanläggningar och värmepumpar, samt butikskyla. B-körkort är krav. Det är meriterande om du har kylteknisk utbildning inom Co2, elbehörighet, erfarenhet inom styr- & reglerteknik.

Som person är du nyfiken och öppen för nya idéer och ser en stor potential i din egen utveckling. Du brinner för goda resultat och har förmågan att leverera efter förväntan.

Vi erbjuder dig att vara del i ett familjärt företag där du har lätt för att känna dig hemma. Viktigt för oss är att trivas tillsammans och göra roliga saker ihop, exempelvis så anordnar vi varje år en multisporttävling där vi alla deltar tillsammans mot andra lag.

Du kommer till ett företag där alla möjligheter till utveckling finns, allt beror på vad du själv vill. Vi har kollektivavtal, friskvård m.m.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Regulatory affairs associate
Stockholm

På Paragon Nordic arbetar vi för att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar vi hundratusentals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp.

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom kosmetik, teknik, livsmedel, hushåll och pharma åt våra kunders varumärken. Vi har produktionsenheter i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Vi är stolta över att stötta våra kunder hela vägen från en produktidé till dess att de har en färdig produkt i handen. Genom att vara en partner som med kunskap och engagemang utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt är det vår övertygelse att vi skapar en långsiktig lönsam tillväxt.

Arbetsbeskrivning

Avdelningen för kvalitets, miljö och regulatori ansvarar för att säkerställa att verksamheten och tillverkade produkter lever upp till lagstiftning och övriga krav. Detta innefattar att vi stödjer organisationen och våra kunder med kunskap inom våra expertis områden.

Till avdelningen i Vallentuna söker vi nu en Regulatory affairs – ansvarig med ansvar för att säkerställa att kemikalieråvaror och de produkter som produceras inom verksamheten uppfyller gällande nationell och europeisk lagstiftning. Arbetsuppgifterna innebär bl.a.

 •        Hålla sig à jour med gällande lagstiftning.
 •        Granska och kontrollera att de kemikalieråvaror som används uppfyller gällande krav.
 •        Upprätta dokumentation för produkter, säkerhetsdatablad enligt REACH samt säkerhetsbedömningar och produktinformationsdokument i enlighet med Kosmetika förordningen.
 •        Framtagning av märkningsunderlag till produktetiketter samt granskning av att etiketter innehåller lagstadgad information.
 •        Vara rådgivande inom organisationen och mot externa kunder.
 •        Registrera produkter enligt nationella och europiska myndighetsregister över kemiska och kosmetiska produkter.
 •        Kontakt med leverantörer, kunder och myndigheter gällande frågor som berör ansvarsområdet.
 •        Uppdatering och ständig förbättring av toxikologisk databas.
 •        Det kommer även att ingå en del dokumentationsarbete som att skriva intyg och certifikat samt se till att uppdateringar och dokumentation i vårt affärssystem efterföljs.

Tjänsten är ett vikariat på minst ett år.

Kvalifikationer

 •          Högskoleutbildning inom kemi, toxikologi, farmaci, dermatologi, biologi eller likvärdig    utbildning.
 •          Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
 •          God datorvana, MS Office-paketet. Meriterande är kunskaper för system för att göra säkerhetsdatablad.
 •          Det är mycket meriterande att ha kunskap inom kemikalielagstiftning, REACH, CLP samt förordningen om Kosmetiska produkter samt erfarenhet av liknande arbete.

Som person ska du vara strukturerad, mycket noggrann, självständig och tycka om dokumentationsarbete. En god samarbetsförmåga är också en egenskap som värderas högt. Vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt en god social kompetens.

Du kommer till ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt ansluten och du erbjuds flertalet goda förmåner samt goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson, 08 520 017 51, frida.persson@jobway.se. Urval sker löpande och samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!

Projektledare till Nordisk VVS
Stockholm

Nordisk VVS grundades år 2000 och har sakta men säkert vuxit till ca 16 medarbetare idag. Kontoret ligger i Hägersten. Vi arbetar med all typ av traditionell VVS mot företagskunder. Alla har vi samma inställning – vi tar ett helhetsansvar för vårt arbete och ser till att det blir ett smidigt projekt för alla inblandade.
Vi kan hjälpa företag vid bland annat lokalanpassningar, stambyten, sjukhus och nyproduktion av lägenheter. Våra montörer har lång erfarenhet av VVS-projekt och är vana vid att följa projekten från början till slut.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Projektledare

Som projektledare är dina främsta uppgifter att leda och planera arbetet för olika projekt, samt hålla koll på att projekten genomförs inom de ekonomiska ramar som givits. Du sköter kontakten med kunder och leverantörer under projekten. Du ansvarar för ca 2-5 projekt samtidigt, beroende på storlek.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:
- Projektledning med ansvar för tid, kostnad och kvalitet. - Kostnadskalkyler / Kostnadsstyrning - Projekteringsledning - Beräkningar - Upphandling - Igångkörning - Besiktning

För att lyckas i rollen har du tidigare flera års erfarenhet som montör samt några års erfarenhet som projektledare inom branschen. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.
Som person har du lätt för att se och förstå helheter. Du är kostnadsmedveten i frågor kring t ex materialval samtidigt som du är lyhörd för kundens önskemål och ser möjligheter till merförsäljning. Du är engagerad, positiv och har lätt för att stötta och peppa andra omkring dig. Vidare är det väldigt positivt om du är lösningsorienterad.

Vi erbjuder dig att vara del i ett stabilt företag med människor som har en bred erfarenhet från branschen. Vi har kollektivavtal, friskvård, tjänstepension m.m. Rollen som projektledare innebär frihet under ansvar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Nordisk VVS med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01 . Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker - Impero El
Stockholm

Vi utför alla typer av elinstallationer, teleinstallationer och datainstallationer i Stockholm till både privatpersoner och företag. Våra elektriker har bred kompetens inom branschens alla arbetsområden. Vi är certifierade för KNX-installationer och utför allt från projektering och installation till programmering av dessa anläggningar.

Utöver det är alla våra elektriker väldigt duktiga på att integrera funktioner som ljud och bild med övriga fastigheten vilket gör att vi kan leverera lösningar där det ställs höga krav på design och funktion.

mm

VVS-Montör till Miva Montage i Uppsala
Uppsala

Miva Montage grundades 1992 och har sedan dess arbetat med maskininstallationer i Stockholm, Uppsala och Mälardalen. De har kontor i Jordbro och är idag 10 anställda. Företaget har en lång och bred erfarenhet av att utföra entreprenader inom vatten och avlopp. Ambitionen är att alltid ge ett personligt bemötande till kunder och leverantörer. Miva innehar ramavtal gällande maskin- och rörinstallationer på Stockholm Vatten, Uppsala Vatten och Roslagsvatten. 

I takt med företages utveckling söker de nu till Uppsala en:

Svetsare inom rör 

Som svetsare arbetar du vanligtvis i par med en industrirörmontör. Projekten varierar i storlek. Materialet som används är framför allt rostfritt och syrafast.

För att lyckas i rollen har du en gedigen erfarenhet av svetsning. Du ska helst ha giltiga EN287/(SS-EN ISO 9606-1) för svetsmetod 141 i materialgrupp 8 på rör, och/eller dokumenterad erfarenhet från de senaste 5 åren som rörsvetsare.

Förståelse för olika processer inom industriella rörsystem, samt grundläggande montagekunskaper. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du ambitiös, ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten.

Vi erbjuder dig en del i ett välkänt företag med kollektivavtal. Du kommer till ett härligt, enkelt gäng som gärna gör roliga saker tillsammans och lägger stort fokus på personlig utveckling. Andra förmåner friskvård.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Miva Montage med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Målare till Marcus Rehn Måleri
Stockholm

Marcus Rehn Måleri startade 1999 och håller i dagsläget till i Bromma där det jobbar totalt 12 anställda. Vi arbetar med allt ifrån nyproduktion av stora projekt till mindre renoveringar hos privatpersoner. Fokus ligger på att kunna utföra ett arbete att vara stolt över som håller en hög kvalitet.

Vi växer och söker nu en målare som ska utföra sedvanligt måleriarbete som bland annat utvändig och invändig målning, tapetsering och spackling.

Marcus Rehn Måleri består av ett sammansvetsat gäng som aldrig tummar på kvaliteten. Vi gör många aktiviteter tillsammans och vi tror att en god sammanhållning och arbetsmiljö leder till ett bättre utfört arbete. Att arbeta som målare innebär mycket kundkontakt och därför är det av stor vikt att du som söker är serviceinriktad och lösningsfokuserad.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en bred erfarenhet som målare och att du gärna har arbetat med yrket i 5 år. Vidare bör du hantera det svenska språket och det är en fördel om du har körkort.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg Tel 08 - 510 662 01. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Produktutvecklare inom Kosmetik och Teknik
Stockholm

På Paragon Nordic arbetar vi för att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar vi hundratusentals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp.

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom kosmetik, teknik, livsmedel, hushåll och pharma åt våra kunders varumärken. Vi har produktionsenheter i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Vi är stolta över att stötta våra kunder hela vägen från en produktidé tills dess att de har en färdig produkt i handen. Genom att vara en partner som med kunskap och engagemang utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt är det vår övertygelse att vi skapar en långsiktig lönsam tillväxt.

Till kontoret i Vallentuna söker vi nu en:

Produktutvecklare inom kosmetik och teknik

Som vikarierande produktutvecklare inom teknik och kosmetik kommer du att ansvara för egna produktutvecklingsprojekt, från idé till en färdig produkt. Inom teknik och hushåll ligger fokus på bland annat rengöringsprodukter och bilvårdsprodukter, smörjmedel, impregnering samt färg och lack. Kosmetik inriktar sig på stylingprodukter framförallt inom hårvård men även hudvård. Detta arbete innefattar bland annat att beställa råvaror, utveckla och blanda produkter i laboratoriet samt att ansvara för att produkten kan produceras i stor skala. Det ingår även en del dokumentationsarbete. Du kommer att vara till hjälp vid granskning av etiketter, reklamationer, skriva stabilitetsrapporter och se till att uppdateringar och dokumentation i vårt affärssystem efterföljs. Tjänsten är ett vikariat på minst ett år.

Kvalifikationer:

 •          Teknisk högskoleutbildning inom kemi eller likvärdig utbildning
 •          Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men ej ett krav
 •          Förståelse av både svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
 •          Vi ser även att du har en god datavana och av MS Office-paketet

Som person ska du vara självständig, strukturerad och tycka om framförallt laborativt arbete men även dokumentationsarbete. En god samarbetsförmåga är också en egenskap som värderas högt. Vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ och besitta god social kompetens.

Du kommer till ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt, vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt ansluten och du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Paragon Nordic med rekryteringsföretaget Jobway. Läs mer om Paragon Nordic här. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Andersson, nås på telefonnummer 08 520 017 48 eller sofie.andersson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Anläggare
Stockholm

Grundbolaget åtar sig uppdrag inom husgrunder, markarbeten, pålning och transporter i Stockholms området. Vi har lång erfarenhet i branschen och utför alltid arbeten av högsta kvalitet. Med kompetent personal och modern maskinpark kan vi ta hand om hela byggprocessen. Vi sitter och arbetar i ändamålsenliga lokaler i Länna. 

Vi växer och behöver nu två:

Anläggare

Som anläggare kommer du arbeta med grund och anläggningsarbeten, främst villagrunder, inom Storstockholm. Du är en viktig kugge i ett team där ni tillsammans utför mark och grundarbeten. Grundarbetena sker oftast från råmark till färdig grund. Förekommande arbetsuppgifter är VA-arbeten, dränering, terrassering, grundbyggnation samt planering. Entreprenaderna är alltifrån styckehus till flerbostadshus i områden. Vi har högt ställda krav på kvalitet och har ambitionen att bli ”bäst i klassen”. Vi har en väl utvecklad process som säkerställer att vi levererar våra entreprenader i rätt tid med rätt kvalitet.

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som anläggare av liknande arbetsuppgifter. Du har även god datorvana då vi dokumenterar samt rapporterar vår tid på datorer och i mobiler. B-körkort för personbil är ett krav och det är meriterande om du har förarbevis för grävmaskin eller hjullastare.
Som person är du driven, engagerad och en grym problemlösare som tar egna initiativ. För oss är det väldigt viktigt med noggrannhet och att man är ordningsam. Du har bra samarbetsförmåga med kollegor, kunder och arbetsledare. Det är viktigt då du är med i hela processen och medverkar vid startmöten med kunder och arbetsledare. Därav är Svenska i tal och skrift ett krav.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Här får du möjlighet att utvecklas och växa med företaget, vi har fokus på kvalitet och utveckling. Självklart har vi bra anställningsvillkor med kollektivavtal. Utöver det disponerar du en mobiltelefon och en servicebil att använda till och från jobbet samt i tjänsten.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel 08-520 617 45. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Anläggare till Abtot Mark & Anläggning
Stockholm

Abtot Mark och Anläggning grundandes 2012 och är idag ca 10 anställda. Kontoret ligger i Älta men jobben utförs i hela Storstockholm. Vi arbetar med finplanering, renovering av innergårdar, schakt m.m.

Många av de projekt vi utför kräver användande av grävare och lastmaskiner. Vi har på bara några år vuxit
oss medelstora i branschen. Drömmarna är stora och vi siktar högt. Genom att arbeta nära varandra får vi ett bra arbetsklimat och god kvalité på de utförda projekten. Vi har även samarbete med andra aktörer på
marknaden.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Anläggare

I rollen som anläggare hos oss arbetar du oftast i par, eller fler. Vi har flexibla arbetstider, ofta tidig start
och tidig hemgång, det beror lite på hur det ser ut för dig men även på jobben vi har.

Ordinarie tider:

Mån -tors: 06.30 – 16.00
Fre: 06.30 – 13.00

För att lyckas i rollen har du ett par års erfarenhet av yrket. Körkort är ett krav. Du är självständig,
engagerad och drivs av att utvecklas inom ditt yrkesområde. Det är viktigt att du vågar ta egna beslut och
är kreativ då vi jobbar mycket efter frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat företag med ung arbetsstyrka. Du kommer till ett gäng som gillar
att utmana sig själva i arbetet för att bli bättre på vad vi gör. Vi gillar även gemensamma mål som vi alltid
uppnått, vilket lett till att vi kan åka på fina resor tillsammans en gång om året. Andra förmåner är
friskvård och flexibla tider.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Svetsare/Montör till LIAB i Södertälje
Stockholm

Liab Plåtbyggarna arbetar sedan 1999 med byggnadsplåtslageri, byggnadssmide, uppförande av hallbyggnader, service, smides- och plåtslageridetaljer. Kunderna finns över hela Storstockholm. Vi arbetar huvudsakligen inom rot- och nyproduktion, och strävar alltid efter att förbättra oss.

Företaget har valt att arbeta enligt FR2000 Verksamhetsledning som innehåller krav på ett integrerat ledningssystem för kvalitet, miljö, arbetsmiljö, kompetensförsörjning, hälsa och säkerhet och kan användas av alla typer av organisationer. Uppbyggnaden av systemet speglar en beställnings väg genom organisationen, från offert till avslutad affär.

Vi växer och vill utöka vårt team med en: 


Svetsare/Montör

Som svetsare hos oss kommer du ha ett varierat arbete. Du kommer vara i vår verkstad i Södertälje samt delvis ute hos kund.

För att lyckas i rollen har du ett par års erfarenhet som svetsare. Svetslicens 111, 138, 136. 

Du har körkort, truckkort och liftkort. Svenska i tal och skrift är också viktigt, samt att du förstår byggritningar. Övriga utbildningar är ett plus. Vi ser gärna att du har erfarenhet som smed. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett par års yrkeserfarenhet i branschen, och gärna att du har en liknande roll idag. Svetserfarenhet och ritningsläsning är ett krav, har du truckkort, Heta arbeten, och liftutbildning ses detta som mycket meriterande. Vi arbetar i högt tempo och du behöver vara flexibel och van vid att snabbt strukturera om beroende på vad som dyker upp under dagen. Flytande svenska i tal och skrift samt körkort B är ett krav. 

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i hos ett företag som satsar på kvalitet i allt vi gör. Som framgår av vår miljöpolicy arbetar vi kretssloppstänkande och för ständiga förbättringar. Högsta kvalitet och grön miljö – vi är steget före! Andra förmåner är friskvård, tjänstepension och möjlighet till utbildningar. 

 Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LIAB AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Handläggande Arkitekt
Stockholm

Belatchew Arkitekter grundades 2006 av Rahel Belatchew Lerdell. Kontoret har sitt säte i Stockholm, Sverige, men verksamheten är internationell. Belatchew Arkitekter arbetar inom ett brett spektrum av projekt, från stadsplanering och bostäder till interiörer och kontor.

Belatchew Arkitekter har mottagit flera utmärkelser under de senaste åren, bland andra the Architectural Review MIPIM Future Project Award 2015, Smart Living Challenge 2014, Design S 2014 och Årets Arkitekt 2006/2007. Belatchew Arkitekters projekt har publicerats i många olika internationella tidskrifter och i flertalet böcker.

Belatchew Arkitekters styrka ligger i de idéer som tas fram och förmågan att göra välgrundade analyser och i nära samverkan med beställaren ta fram de för platsen bästa lösningarna.

Vi växer och vill utöka vårt team med en

Handläggande Arkitekt

Som handläggare är det du som håller i projektet och alla kontakter externt mot kund och övriga konsulter.

Vi söker dig med minst fem års erfarenhet av projektering i alla skeden från skiss till bygghandlingar. Kunskaper i Revit är ett krav. Du bör ha en vilja och förmåga att utvecklas som ledare. Vidare har du en god gestaltningsförmåga.

Som person är du utåtriktad med god social förmåga och van att ha kontakt med kund. Du är noggrann, tycker om att arbeta i ett högt tempo, tar egna initiativ och kan arbeta självständigt. Du är intresserad av att ta en aktiv roll i företaget och tillsammans skapa gemensamma framgångar.

Vi erbjuder dig en spännande och varierande tjänst i ett företag under ständig utveckling. Hos oss ges du möjlighet att arbeta med Belatchew Labs, som är en studio inom Belatchew Arkitekter som arbetar med experimentella projekt i syfte att undersöka och testa nya metoder samt finna lösningar på stadens problem, idag och imorgon.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Belatchew Arkitekter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, tel. 08 520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Målare till LMR Byggnads AB
Stockholm

LMR Byggnads AB grundades 1989. Vi har kontor på Sveavägen i Stockholm och är idag ca 50 anställda. Företaget har lång erfarenhet av nyproduktion av villor, flerbostadshus och grupphusområden.

Vi har byggt upp relationer och kunskap vilket har tillfört förtroende och betydande mervärden för våra kunder. Vi samarbetar med utvalda arkitekter, konstruktörer, inredningskonsulter, installationskonsulter m.fl. LMR har egna projektledare, snickare, elektriker, plattsättare, mark- och anläggningsarbetare och målare.

I takt med företagets uteckling söker vi ännu en målare

Som målare hos oss kommer du arbeta med nyproduktion. Vanliga arbetstider, 07-16.  

Du har några års efarenhet från liknande tjänst, samt relevant utbildning. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. 

Som person ser vi gärna att du är effektiv och tycker om snabba beslut. Vidare är du självgående och flexibel. 

Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt, växande företag med kollektivavtal. Bil ingår. Du kommer till ett personligt företag med stort fokus på sina anställda och deras trivsel. Vi lägger stor vikt på medarbetarnas åsikter och förbättringsförslag. På sikt finns det möjlighet till utökat ansvar. Vi är ett gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans, exempelvis: golf, fotboll, bowling, etc. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LMR Byggnads AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Mattläggare/Golvläggare
Stockholm

Rosersbergs Golv startades 1969 av Göte Brodin. Idag har vi kontor och butik i Märsta och är ett stabilt företag med ca 25 anställda. Vi utvecklas ständigt och utför allt från plattsättning till golv- och våtrumsarbeten hos våra kunder. God service och hög kunskap är vårt kännetecken. Rosersbergs golv är stolta medlemmar i Golvkedjan, som är en rikstäckande entreprenadskedja. 

Vi expanderar och söker nu en:

Matt/Golvläggare

Som Matt/Golvläggare utgår du vanligtvis från hemmet, alternativt åker du in på kontoret och äter en gemensam frukost innan du startar igång dagen. Genom en lättanvänd app i mobilen har du full översikt över dina jobb och projekt. Arbetet innefattar allt från att rivaoch lägga golv till att montera väggmatta ute hos våra kunder. Vi jobbar främst mot företagskunder, men privatkunder kan förekomma.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av att ha jobbat som mattläggare eller golvläggare. Du har erfarenhet och kompetens inom läggning av våtrum, linoleum, plast och parkett. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav. Vidare är det meriterande om du har utbildning och certifikat inom GBR och GVK.

Som person är du ambitiös, engagerad och har en god social förmåga då arbetet innefattar mycket kundkontakt. Du gillar att skapa och att utveckla goda kundrelationer samt gillar du att ta egna initiativ och är lite av en problemlösare. Vidare är du självgående och är van att ta mycket eget ansvar, då du själv styr din egen dag.

Vi erbjuder dig en del i ett stabilt och väletablerat företag med kollektivavtal med lång och gedigen erfarenhet av branschen. Viktigt för oss är trivsel och personlig utveckling, därtill har du stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Andra förmåner är tjänstebil, telefon, friskvård och försäkringar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Rosersbergs Golv med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01 . Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kalkylator/Inköpare till Sallén Elektriska AB
Stockholm

Sallén Elektriska AB har funnits i Mälardalen med huvudkontor i Uppsala sedan 1950 och är idag ca 290 medarbetare med en omsättning på ca 500 miljoner kronor. Sallén är en av de marknadsledande aktörerna i Mälardalsregionen när det gäller kraft-, tele- och nätverksinstallationer. Våra produkter och tjänster står för god service och hög kvalitet. Sallén är ett företag med korta beslutsvägar, god stämning och trogna medarbetare.

Kraft & Automation är vårt snabbast växande verksamhetsområde. Vårt mål är att bli en av de marknadsledande aktörerna inom elkraftsförsörjning och instrumentmontage för processindustrin, läkemedelsindustrin, tillverkningsindustrin och energisektorn.

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker därför en Kalkylator/Inköpare som vill vara med och förstärka vår Kraft- & Automationsavdelning. Du kan välja om du vill arbeta i Stockholm eller Uppsala, beroende på vad som passar dig bäst. 

Rollbeskrivning

Som kalkylator/inköpare på Kraft & Automation har du en varierad och central roll i avdelningens kalkyl- och inköpsarbete. Du har ett brett ansvarsområde och arbetar både i nära samarbete med kalkylatorer inom våra andra affärsområden och med kollegor inom produktion. Du är med i hela processen, från att en förfrågan kommer in och kalkylarbetet påbörjas, till att förslaget lämnas över till projektledaren. Därefter är du även delaktig i uppföljningen av projekten och arbetar då för att samordna och kostnadseffektivisera inköpen.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:

 •          Kalkylarbete för anbudsförfrågningar
 •          Inläsning av FFU
 •          Materialsammanställningar för exempelvis armaturer, ställverk, kabel och brandlarm
 •          Ta in offerter från, samt förhandla priser med, leverantörer och grossister
 •          Arbeta för att kostnadseffektivisera materialinköp i projekten
 •          Deltagande i projekt- och inköpsmöten samt att, i samarbete med projektledare, driva inköpsfrågor i samband med start av större projekt.

 

Du kommer att få stöttning från avdelningschef och kalkylator från annan avdelning för att komma in i rollen. Datasystemen lär du dig på plats.

Placeringsort är Uppsala/Stockholm

Din kompetens

 •          Minst gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot el
 •          Kunskaper i elanläggningars konstruktion och funktion
 •          Erfarenhet av el- eller närbesläktad bransch, exempelvis som kalkylator, montör, projektledare eller projektör
 •          B-körkort
 •          God datavana
 •          Det är meriterande om du har erfarenhet av Elwind eller liknande system

Personliga egenskaper

Kvalitet är viktigt för oss på Sallén Elektriska och vi arbetar i alla led för att upprätthålla den. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar mot att leverera hög kvalitet i ditt arbete.

Vi tror att du som person är strukturerad, en god problemlösare och van att arbeta målmedvetet mot givna deadlines. Rollen innebär mycket kontakt med leverantörer och kunder och vi tror därför att du är en social och flexibel person som har lätt för att samarbeta med andra.

Vi erbjuder dig

Vi är en arbetsgivare med bred kunskap inom ett och samma företag. Med våra fem verksamhetsområden, Entreprenad, Kraft & Automation, Bostad, Telecom eller Service, erbjuder vi utvecklingsmöjligheter inom många varierade områden. 

Vi har förmånen att arbeta med de stora företagens styrka och trygghet samtidigt som vi strävar mot att behålla de mindre företagens närhet till kollegor och lokala närvaro ute hos våra kunder. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med duktiga medarbetare i spännande projekt.

- Sallén följer med i teknikutvecklingen och satsar gärna på nya tekniska lösningar - vi är också beredda att satsa på dig! 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Sallén Elektriska AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicetekniker
Göteborg

I Sverige har vi funnits i mer än 10 år och har levererat automationslösningar till Carlsberg, Spendrups, Ikea, Metsä och Swedish Tissue. Totalt har vi inom vår organisation mer än 30 års erfarenhet utav denna bransch och över 500 medarbetare världen runt.

Vi strävar efter att vara det världsledande företaget att automatisera materialhanteringsprocessen inom konsumentvaruindustrins. Vi hjälper företag att effektivisera deras varulager samt distributionscenter på ett kostnadseffektivt och säkert sätt.


Våra kunder är främst större tillverkningsindustrier inom mjukpapper, livsmedel och inom dryckesindustrin. Vårt system bygger på ett så kallat Freeway® koncept vilket är ett högflexibelt materialhanteringssystem baserat på våra robotpalleterare, Laser Guided Vehicles (LGVs), Smartstore® (högdensitets varulager) samt vår High speed Silkworm strech Wrappers som är producerade utav vårt systerbolag BEMA. Hela systemet är kontrollerat och optimerat utav vårt egenutvecklade lagersystem SDM, Smart Decision Maker.

Just nu växer vi och söker en Servicetekniker inom industriautomation, placerad hos kund.

Som tekniker kommer du att jobba med elektromekaniskt underhåll av autotruckssystem och Robot applikationer. Tjänsten innebär mycket kundkontakt och du kommer arbeta med både tekniskt underhåll och installation. För att lyckas i rollen har du erfarenhet av industriell automationsutrustning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du ingår i det europeiska servicenätet hos E80.

Som person är du social, självgående, noggrann och van att arbeta både självständigt och i projekt med andra. Vidare har du en god teknisk förståelse, analytisk förmåga samt vilja och kapacitet att bygga och hantera långsiktiga kundrelationer. Denna tjänst kommer att vara stationerad hos en av våra kunder i Falkenberg. Du kommer att jobba med all typ av underhåll till de maskiner som finns installerade sedan tidigare och de framtida utbyggnader som kan tillkomma. Du kommer även att jobba med utbildning av kundens egna servicetekniker. Du kommer även att vara en del av vårt europeiska service team så goda språkkunsskaper i engelska är ett krav, andra språk en merit.

Vi erbjuder en spännande tjänst och ett företag som har tydliga mål. Det kommer att finnas utvecklingsmöjligheter. Här på Elettric80 strävar vi efter att varje element av våra system skall vara marknadsledande.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel 08-520 017 42. Skicka din ansökan till cecilia.alm@jobway.se eller ansök via länken nedan, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Fordonsmekaniker
Stockholm

VDL Groep med huvudkontor i Eindhoven (Nederländerna), är en internationell industrikoncern med fokus på utveckling, produktion och försäljning av komponentprodukter, bussar & turistbussar och andra färdiga produkter. Sedan detta familjeägda företag grundades 1953 har det utökats till 85 verksamma företag i samma koncern, utspridda över 19 länder och med över 10000 anställda. Styrkan hos VDL Groep ligger i det ömsesidiga samarbetet mellan företagen. Försäljningen av VDL Bus & Coachs produkter sker genom ett världsomspännande nätverk av koncernägda försäljningskontor, importörer och agenter i mer än 30 länder. Läs mer på www.vdlbuscoach.com

KG Busservice är en del av VDL Bus & Coach Sweden AB med en verkstad och ett huvudlager tillsammans med VDL´s försäljningskontor med eftermarknad. Vi finns i Vallentuna, 26 km norr om Stockholm, vi är drygt 20 medarbetare idag. Till vår expanderande verksamhet söker vi nu en

Fordonsmekaniker

Som fordonsmekaniker hos oss kommer du att arbeta med förekommande arbeten i en bussverkstad. Detta inkluderar tillsyn, service, felsökning och reparationer av våra bussar. Arbetsuppgifterna innebär även att felsöka, reparera samt installera elkomponenter.

Till denna tjänst söker vi dig som har en utbildning inom tunga fordon eller el, alternativt annan erfarenhet av reparationer och underhåll av tunga fordon eller skogsmaskiner. Det är meriterande om du har erfarenhet av att använda felsökningsprogramvara och kan förstå elscheman och annan teknisk dokumentation.

Vi erbjuder dig en omväxlande tjänst hos ett litet företag som ändå är stort! Hos oss på KG Busservice har vi en härlig sammanhållning. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom VDL Bus & Coach.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar KG Busservice med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker till Norrtälje
Norrtälje

El-Kontakten I Norrtälje AB grundades 1998. Vi har över 20 års erfarenhet inom elinstallation och är idag 3 anställda. Vårt arbetsområde är främst Norrtälje kommun, Vätö, Yxlan, Blidö, Singö, Hallstavik, Herräng, Rimbo Österåkers kommun Ljusterö, Åkersberga, Vallentuna kommun, men det förekommer även jobb i Uppsala och Stockholm.

Våra kunder är privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi samarbetar med ett stort antal byggföretag, rörmokare, plattsättare och målare. Vi erbjuder tjänster som servicearbeten, felsökning, ombyggnation, nybyggnation, entreprenad, pannor, belysning, nätverk m.m.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Serviceelektriker

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet inom branschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av installations- och servicearbeten. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. 

Som person har du ett positivt tankesätt och viljan att utvecklas inom ditt yrkesområde. Du trivs med att arbeta i team men även självständigt. Tjänsten innefattar mycket kundkontakt därför är det viktigt att du har en god social förmåga. Du är serviceinriktad och gillar att leverera den bästa lösningen till kunderna. 

Som person är du engagerad i ditt arbete och har en positiv inställning. Du är driven och har viljan att utvecklas inom ditt yrkesområde. Du trivs med att arbeta ensam men funkar även bra i team. Då tjänsten innefattar mycket kundkontakt är det viktigt att du har en god social förmåga.

Vi erbjuder dig att fåra vara del i ett mindre företag där vägen till beslut är korta. Vi värdesätter långsiktiga relationer både med våra kunder och vår personal. För oss är det viktigt att du får vara med att påverka och driva företaget framåt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar El-kontakten i Norrtälje med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

 

Serviceelektriker till Jowa Elektriska, Upplands Väsby
StockholmJowa Elektriska AB bildades 2009 och har sitt säte i Upplands Väsby. Företaget är idag ca 8 anställda och kompletterar varandra på ett mycket bra sätt med våra olika yrkeserfarenheter. Vi utför jobb inom hela Storstockholm men arbetar främst på norra sidan. Vi har El-behörighetsbevis från Elsäkerhetsverket och är anslutna till EIO.

Jowa El har helhetslösningar vad gäller reparation, underhåll och tillbyggnad. Vi är med under hela installationsprocessen – från rådgivning av kostnadsbesparingar till förslag på förbättringar. Vi utför främst serviceuppdrag men även totalentreprenader.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Serviceelektriker

Som serviceelektriker hos oss kommer du att jobba med kunder inom offentlig och privat sektor. Dina arbetsuppgifter blir bl.a. att utföra elinstallationer, service samt felsökningar.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet inom branschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av installations- och servicearbeten. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Kunskap eller kompetens inom en viss inriktning är meriterande, tex. KNX-kunskap.

Som person har du ett positivt tankesätt och viljan att utvecklas inom ditt yrkesområde. Du trivs med att arbeta i team men även självständigt. Tjänsten innefattar mycket kundkontakt därför är det viktigt att du har en god social förmåga. Du är serviceinriktad och gillar att leverera den bästa lösningen till kunderna.
För oss är det viktigt att du passar in i teamet och har lätt för att samarbeta.

Vi erbjuder dig att vara del i ett mindre företag med kollektivavtal. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i ett företag där vägen till beslut är korta. Vi värdesätter långsiktiga relationer, både med våra kunder och vår personal.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker till Saferoad Vägbelysning AB
Stockholm

Saferoad Vägbelysning AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter - vara eller tjänst -  till våra kunder. Vi ingår i en internationell koncern, Saferoad Group.

Vi arbetar med högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar för myndigheter och uppdragstagare inom infrastruktur. Koncernens affärsidé är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor på språng, oavsett om de går till fots, cyklar eller åker bil. Vi finns i 21 länder och har totalt 2500 ansällda.

I Sverige finns det nio olika Saferoadföretag som tillsammans representerar ett brett produktutbud inom trafik och offentlig miljö. Till exempel: skyltar, vägmarkering, väg- och broräcken, vägtrummor, geosynteter, produkter för offentlig miljö och belysningsstolpar.

Till vårt kontor i Sollentuna söker vi nu en Elektriker

I sollentuna är vi ca 25 anställda.

Som elektriker hos oss kommer du att arbeta i våra entreprenader- Detta innebär tekniskt ansvar för att det blir utfört med hög kvalité. Det förekommer upprättande av dagbok och egenkontroller med stöd från vårt interna dokumentsystem. Daglig kontakt sker med våra kunder, projektledare och övrig personal.

Du får stor insyn i vår organisation och får möjlighet att vara med och påverka. Det kan förekomma resor inom Sverige, främst Mälarregionen. 

För att lyckas i rollen är du fullbetald elektriker med minst gymnasial utbildning. Har du någon form av nätverkskompetens och kunskap inom ITS är detta meriterande.

Som person är du strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, elkonstruktörer och projektledare. Du har minst B körkort, BE är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.  

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Klark.Zenit söker handläggande arkitekt
Stockholm

Din bredd är vår styrka och Vår bredd är din styrka. 

Kristian Lindgren arkitektkontor AB, KLARK har sedan 1989 genomfört ca 900 projekt. Vi har stor bredd och arbetar med både privata och offentliga uppdragsgivare. Vår styrka är vår förmåga att sätta oss in i vitt skilda problemställningar och omsätta dessa i kreativa, unika och på platsen väl förankrade lösningar.

KLARK förvärvade under 2015 Zenit arkitekter. Tillsammans förfogar nu Klark.Zenit över en stor erfarenhetsbank och många fina referensprojekt. T.ex. skolor, idrottshallar, bostäder, kontor, restauranger, ambassader mm. Under 2014 etablerades en projektledarfunktion, samt en sakkunnig i tillgänglighet. Det gemensamma kontoret sysselsätter förnärvarande 10 medarbetare. 

Vi växer och söker till vårt kontor på Kungsholmen

Handläggande arkitekt

I rollen som handläggande arkitekt kommer du att jobba med varierande projekt, där du kommer att vara med från idé till färdigt projekt. Våra kunder är framförallt kommuner, fastighetsbolag, byggföretag och privatpersoner. Men även restauranger, hotell och bostadsrättsföreningar m.fl. Vi arbetar gränslöst med både inredning och arkitektur.

För att lyckas i rollen har du minst fem års erfarenhet av projektering med Archicad Autocad eller Revit. Vi jobbar huvudsakligen i Archicad men ser det som en styrka att behärska flera program. Vi ser gärna att du är BIM kunnig och har ett stort intresse för IT utveckling. Då våra dokument är på svenska är svenska i tal och skrift ett krav.

Vidare är du van att kommunicera med alla deltagare i ettprojekt och har genom din erfarenhet ambitioner om en ledande roll, med beställar- och uppdragsansvar. Du trivs i rollen som ledare och inser vikten av att arbeta proaktivt, med god kommunikation, gentemot beställare, konsulter och leverantörer.

Du är intresserad av att vägleda yngre kollegor och arbetar strukturerat, både självständigt och i team.Som person är du ambitiös, social och har ett driv att vara med och påverka vår verksamhet. Erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete är en merit. 

Vi erbjuder dig en central roll i företaget. Du har ett brinnande intresse för arkitektur och delar vårt intresse för arkitektur ur ett internationellt perspektiv. Vi sätter kvalité framför kvantitet och siktar alltid på långsiktighet i våra samarbeten. Utvecklingsmöjligheterna är stora, och nya idéer välkomnas alltid.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Klark.Zenit med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Ida Lindgren tel 08-510 606 50 eller Frida Persson tel 08-520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Lagerchef till Saferoad
Stockholm

Saferoad Vägbelysning AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter - vara eller tjänst -  till våra kunder. Vi ingår i en internationell koncern, Saferoad Group.

Vi arbetar med högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar för myndigheter och uppdragstagare inom infrastruktur. Koncernens affärsidé är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor på språng, oavsett om de går till fots, cyklar eller åker bil. Vi finns i 21 länder och har totalt 2500 ansällda.

I Sverige finns det nio olika Saferoadföretag som tillsammans representerar ett brett produktutbud inom trafik och offentlig miljö. Till exempel: skyltar, vägmarkering, väg- och broräcken, vägtrummor, geosynteter, produkter för offentlig miljö och belysningsstolpar.

Vi expanderar och söker nu en:

Lageransvarig till vårt lager i Häggvik  

I rollen som lageransvarig kommer Du tillsammans med medarbetare utforma lagerhållningen för maximalt nyttjande av resurser, där arbetet innebär att hjälpa våra två olika segment, materialförsäljning och entreprenadutföranden. Arbetet innebär administrativt men även fysiskt arbete, där huvudsakliga arbetet är att ta emot eller skicka material såsom stolpar, fundament etc., administrativt hantera in- och utleveranser, kontrollera gods och dess märkning, beställa transporter/frakter, delaktig i inköp till lagret/förrådet.

Då vi är kvalitet- och miljöcertifierade har vi krav på hantering av olika materialslag, vilket underlättas med ett gott ordningssinne.

Andra uppgifter blir att stoppa leveranser från lager om dokumentation på uttaget material som saknas eller ej skrivs, beställa frakter för utleveranser frånfraktbolag. Du kommer även utföra inköp/beställningar av verktyg i enlighet med attestinstruktion samt agera som tillfällig
kvalité -och miljöansvarig.

Som miljöansvarig ser du till att allt kasserat material/förpackningar som passerar förrådet sorteras och distribueras till återvinning på ett miljömässigt sätt.

Arbetstider:
Mån-tors:
06.30 – 16.00
Fre:
06.30 – 13.00

För att lyckas i rollen har du truckförarutbildning, B-körkort samt goda kunskaper i Word. Det är meriterande om du har körkort till lastmaskin.

Som person är du engagerad och brinner för ditt yrke. Du är lösningsorienterad och har lätt för att arbeta självständigt.  

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Serviceelektriker till Svefab
Stockholm

Svefab bedriver kvalitetssäkrad teknisk fastighetsförvaltning i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Åkersberga men vi har även platskontor i Solna, Täby och Sigtuna. Vi är totalt 50 anställda, varav 7 personer på elavdelningen.

Vi ska vara kundernas förstahandsval när det gäller kvalitets- och miljösäkrad förvaltning genom att erbjuda kunderna verksamhetsanpassade lösningar. Vi når framgång i kvalitetsarbete genom att leverera uppdrag på avtalad tid, agera professionellt i alla kundrelationer, samverka med leverantörer kring relevanta kvalitetsaspekter samt säkerställa engagerade och kompetenta medarbetare.

Vi expanderar och söker nu en:

Serviceelektriker

Som serviceelektriker hos oss kommer du arbeta i hela Storstockholm med nyinstallationer, ombyggnader, felsökning, reparation, renovering och underhåll inom fastighetssidan. Vanligtvis utgår du från kontoret.

För att lyckas i rollen har du minst 4-5 års erfarenhet som elektriker. Vidare är du självgående och har en god social förmåga då arbetet innebär mycket kundkontakt. Körkort och svenska i tal och skift är krav.
Som person är du ansvarsfull och engagerad i ditt arbete. Du är händig och lösningsorienterad samt har en bra samarbetsförmåga. Då säkerhet är viktigt för oss kräver vi att du är noggrann. Det är också viktigt att du känner dig trygg med att själv utföra installationer och dragningar i fastigheter.

Vi erbjuder dig att vara en del i ett framgångsrikt företag som satsar på sina medarbetare. Vårt mål är att erbjuda stimulerande arbete med god gemenskap i en trygg och säker miljö. Andra förmåner är kollektivavtal, friskvård, telefon, förmånsbil, möjlighet till årlig hälsokontroll samt goda utvecklingsmöjligheter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare
Stockholm

Bellmansro montage & bygg AB är ett familjeföretag som finns på Färingsö - Ekerö. Verksamheten har bedrivits sedan 1987 och drivs idag av Mattias & Fredrik. Utöver ägarna arbetar idag en anställd i bolaget. Vi arbetar mycket på Mälaröarna men har jobb i hela Stockholmsområdet och Västerort. Vi jobbar åt både privatpersoner och företag, men främst mot privatpersoner i dagsläget. 

Vi växer och söker därför en självgående Snickare

Vi söker dig som innehar yrkesbevis och minst 5 års arbetslivserfarenhet som snickare. B-körkort är ett krav samt flytande svenska i tal och skrift. Som person är du driven, social och har vana att arbeta självständigt. Våra kunder rekommenderar oss till nya kunder och därför är det viktigt att du har en stor servicekänsla och ett trevligt bemötande.

Vi erbjuder dig att komma till ett litet familjeföretag med en stor yrkesstolthet! Du erbjuds ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik. Som snickare hos oss arbetar du med allt från mindre byggnationer till större om- och tillbyggnader.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel 08 520 017 42.

 

Grävmaskinist till LMR Byggnads AB
Stockholm

LMR Byggnads AB grundades 1989. Vi har kontor på Sveavägen i Stockholm och är idag ca 50 anställda. Företaget har lång erfarenhet av nyproduktion av villor, flerbostadshus och grupphusområden.

Vi har byggt upp relationer och kunskap vilket har tillfört förtroende och betydande mervärden för våra kunder. Vi samarbetar med utvalda arkitekter, konstruktörer, inredningskonsulter, installationskonsulter m.fl. LMR har egna projektledare, snickare, elektriker, plattsättare, mark- och anläggningsarbetare och målare.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Grävmaskinist

I rollen som grävmaskinist hos oss kommer du arbeta med grundläggning för villor, flerbostadshus och grupphusområden. Vi är i dag 6 duktiga personer på grundavdelningen som alltid gör sitt bästa för att dagen ska flyta på så bra som möjligt. Projekten varierar i storlek och därmed varierande maskintid på de olika arbetsplatserna.

För att lyckas i rollen har du ett några års erfarenhet som grävmaskinist. Du tycker om nya utmaningar och att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du tidigare sysslat med grovplanering, bergplanering samt villor och grunder. B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin är krav.

Som person är du driven, engagerad och lösningsorienterad. Du är hjälpsam och tar egna initiativ.
Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt, växande företag med kollektivavtal. Du kommer till ett personligt företag med stort fokus på sina anställda och deras trivsel. Vi lägger stor vikt på medarbetarnas åsikter och förbättringsförslag. Vi är ett gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans, exempelvis: golf, fotboll, bowling, etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LMR Byggnads med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ledande montör till väletablerat företag i Stockholm
Stockholm

GT El grundades våren 2007 och är ett elteknikföretag som främst verkar i Östergötland med tyngdpunkt på Linköping och Norrköping, men även nu i Stockholm. Vi ser varje projekt med nya ögon, då vi ritar och konstruerar allt själva. Våra områden är fastighet, bygg, företag, hushåll och industri. Vi utför alla typer av jobb, så som energieffektivisering, konstruktion, datanät, telefoni, belysning, kraft, styr & reglageteknik, larm – inbrott och larm. Vi utför även reparationer, felsökningar och löpande underhåll. 

Nu startar vi även vår verksamhet i Stockholm och söker nu en:

Ledande Montör till Stockholm

Som ledande montör hos oss kommer du att driva dina egna projekt. Du leder och fördelar arbetet på plats.

För att lyckas i rollen drivs du av att leverera goda resultat. Du brinner för effektiva lösningar samt att driva projekt. Du har minst 3 års erfarenhet som elektriker. Det är meriterande om du tidigare arbetat som ledande montör eller haft en liknande roll. Körkort och svenska och tal i skrift är krav.

Som person är du driven och målinriktad. Då arbetet innefattar daglig kontakt med kunder och leverantörer ser vi gärna att du har en god social förmåga.

Vi erbjuder dig att vara med från början och bygga upp verksamheten i Stockholm där vi tillsammans kommer driva verksamheten framåt. Du kommer till ett företag med kollektivavtal och stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det otroligt viktigt med personlig utveckling.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Storkökstekniker
Stockholm

För kunds räkning söker vi en storkökstekniker till ett väletablerat företag som varit verksamma inom storköksbranschen sedan 1995. Företaget består av utbildade tekniker, säljare och administrativ personal som säljer och underhåller storköksutrustning. Ramavtal finns med ett flertal olika kommuner i Stockholms län. Lokalerna är belägna på södra sidan men som storkökstekniker kommer du arbeta med uppdrag runt om i Stockholmsområdet. Företaget befinner sig nu i en expansiv fas och söker en

Storkökstekniker


I rollen som storkökstekniker kommer du att arbeta med varierande och spännande uppdrag i Stockholmsområdet. Omfattningen och antalet projekt kan variera vilket ställer krav på god flexibilitet, prioriteringsförmåga och kommunikation. Arbetsområdet berör bland annat att ta emot tilldelad order, felsöka, reparera,underhålla och att på egen hand utföra nödvändiga beställningar av reservdelar.

För att lyckas i rollen som storkökstekniker har du minst tre års erfarenhet inom service och underhåll av storköksutrustning. Vi söker dig som har elutbildning och tidigare erfarenhet av att läsa el-scheman. För dig är det självklart att sätta kunden i fokus och du har ett genuint intresse för servicerollen. B-körkort och goda kunskaper i svenska erfordras då arbetsuppgifterna omfattar mycket kundkontakt. Lastbilskörkort, erfarenheter kring kylteknik och Heta Arbeten ser vi som meriterande.

Vi erbjuder en tjänst där du har möjlighet att påverka din arbetssituation och att växa inom företaget. Du kommer till en arbetsplats med god sammanhållning och en företagskultur där vidareutbildning och utveckling uppmuntras. Vi erbjuder även ytterligare förmåner som kollektivavtal, friskvårdsbidrag, förmånsbil och rikskuponger.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel 08 520 017 42. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker till Umia
Stockholm

UMiA är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Vi finns med lokalägda dotterbolag i Umeå/Skellefteå, Luleå, Stockholm/Uppsala och Malmö. Sedan 2016 finns även Umia Sprinkler AB i företagsgruppen, vilket ger vår breda portfölj av tjänster ytterligare styrka. Vi tror på lokal ägarförankring och smart UMiA-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.

UMiA levererar smarta installationslösningar inom energiteknik, elteknik, fläktteknik, rörteknik, reglerteknik och sprinklerteknik. Samarbete och helhetssyn är basen för vår verksamhet. Med erfarenhet och teknisk kompetens inom verksamhetsområdena skapar UMiA energieffektiva installationslösningar för framtiden. Vi arbetar med allt från bostäder och offentliga fastigheter till kommersiella byggnader.

Vi arbetar med en grundtanke som vi kallar för Umiamodellen. Umiamodellen ser alla energiteknikområden (el-, rör-, fläkt-, regler- och sprinklerteknik) som en sammanhållen enhet. Syftet är att skapa optimal energieffektivitet och dessutom anlägga sprinklerlösningar som är effektivt designade och installeras i samverkan med Umias övriga teknikområden.

I Stockholm är vi 22 anställda och har kontor i Hägersten. Företaget expanderar och söker nu flera:

Elektriker till Stockholm

Som elektriker hos oss kommer du arbeta med nybyggnationer, renoveringar samt drift och underhåll av energitjänster i fastigheter.

För att lyckas i rollen har du en relevant elutbildning och drivs/vill jobba enligt UMiA-modellen. Bkörkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du resultatinriktad och brinner för att göra ditt bästa. Du har en positiv inställning, är engagerad och har en god social förmåga då arbetet innefattar daglig kontakt med kunder och leverantörer.

Vi erbjuder dig att vara del i ett av Sveriges snabbast växande företag. För oss är det viktigt att man får utvecklas inom sitt yrkesområde och att man får vara med och påverka. Andra förmåner är kollektivavtal, privat sjukförsäkring, gemensamt bonussystem och bil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar UMiA med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare till Byggnadsfirman Erik Wallin
Stockholm

Erik Wallin har varit verksamma på bygg- och fastighetsmarknaden i Stockholm i över 80 år. Företaget ägs och drivs av tredje generationen Wallin och är idag 10 anställda. Vi skapar funktionella och estetiskt tilltalande bostäder och stadsmiljöer i hela Storstockholm. Våra kärnkompetenser är arkitektur, stadsutveckling, idéskapande, projektutveckling och projektstyrning.

Vi är idag delaktiga i flera av de stora stadsutvecklingsprojekten i Stockholm, såsom Hammarby Sjöstad, Norra Djurgårdsstaden, Barkarbystaden, Stadshagen, Hagastaden och Annedal.

Erik Wallin är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och Stockholms Byggmästareförening.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Projektledare

Som projektledare hos oss kommer du att vara med under hela processen, från början till slut – från att hitta en plats, försäljning, till inflytt. Vi arbetar med både små och stora projekt, därför kan uppdragstiden variera. Du kommer att ha ca 1-3 projekt igång samtidigt. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. tekniskt och ekonomiskt ansvar. Du ansvarar även för att jobben utförs med hög kvalité och att projekten håller sig till de tidsramar som givits.

För att lyckas i rollen har du minst några års erfarenhet som projektledare. Du har tidigare erfarenhet av projekteringsledning, upphandling och styrning av entreprenader. Du har ledaregenskaper och motiveras av att driva företaget framåt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av bostadsprojekt.

Som person är du engagerad, positiv och har lätt för att peppa och stötta andra omkring dig. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk. Viktigt för oss är att du brinner för det du gör, att du är intresserad av alla delar i processen och har viljan att lära dig ännu mer. Vidare är du strukturerad, ordningsam och ödmjuk.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett familjärt och framgångsrikt företag där beslutsvägarna är korta. Vi gillar att lyfta fram kompetenser och resultat, vi är stolta över det vi gör. För att bibehålla vårt kreativa tänkande åker vi flera gånger om året på inspirationsresor till exempelvis Köpenhamn, Schweiz, Österrike och Helsingfors. Andra förmåner är friskvård, hälsoundersökningar, rikskort, tjänstebil m.m.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Stockholm

UMiA är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Vi finns med lokalägda dotterbolag i Umeå/Skellefteå, Luleå, Stockholm/Uppsala och Malmö. Sedan 2016 finns även Umia Sprinkler AB i företagsgruppen, vilket ger vår breda portfölj av tjänster ytterligare styrka. Vi tror på lokal ägarförankring och smart UMiA-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.

UMiA levererar smarta installationslösningar inom energiteknik, elteknik, fläktteknik, rörteknik, reglerteknik och sprinklerteknik. Samarbete och helhetssyn är basen för vår verksamhet. Med erfarenhet och teknisk kompetens inom verksamhetsområdena skapar UMiA energieffektiva installationslösningar för framtiden. Vi arbetar med allt från bostäder och offentliga fastigheter till kommersiella byggnader.

Vi arbetar med en grundtanke som vi kallar för Umiamodellen. Umiamodellen ser alla energiteknikområden (el-, rör-, fläkt-, regler- och sprinklerteknik) som en sammanhållen enhet. Syftet är att skapa optimal energieffektivitet och dessutom anlägga sprinklerlösningar som är effektivt designade och installeras i samverkan med Umias övriga teknikområden.

.

Värmepumpstekniker
Stockholm

Vi växer och söker nu en

Värmepumpstekniker

Som tekniker hos Vi Värmer Sverige kommer du att utföra och ansvara för kvalificerat drift- och underhållsarbete på värmepumpar. I arbetet ingår felsökning, underhåll och reparation, både i större kommersiella fastigheter och mindre privata småhus.

För att lyckas i rollen har du arbetat ett par år i branschen och har erfarenhet av arbete med värmepumpar. Det är meriterande om du har baskunskaper inom el, kyla eller VVS då det underlättar vid felsökning. Du talar och skriver flytande svenska eller engelska och innehar B-körkort.

Som person är du öppen, social och strävar efter goda och långsiktiga kundrelationer. Du är ordningsam och van vid att lägga upp ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett marknadsledande företag. Vi har en härlig sammanhållning och på jobbet har vi roligt tillsammans!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Vi Värmer Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel. 08 520 017 42. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Stockholm

AB Täby Elinstallationer är ett allsidigt och stabilt företag som jobbar inom hela storstockholm.
För AB Täby Elinstallationer är kunderna viktigast och de återkommande rekommendationern är ett resultat av deras goda arbete. Företaget utför ombyggnad av bland annat kontor, villor, fastigheter och nybyggen för såväl privathushåll som företag. Inget jobb är för litet, heller inte för stort.

AB Täby Elinstallationer är ett allsidigt och stabilt företag som jobbar inom hela storstockholm.
För AB Täby Elinstallationer är kunderna viktigast och de återkommande rekommendationern är ett resultat av deras goda arbete. Företaget utför ombyggnad av bland annat kontor, villor, fastigheter och nybyggen för såväl privathushåll som företag. Inget jobb är för litet, heller inte för stort. AB Täby Elinstallationer växer och söker nu en

Elektriker

Som elektriker kommer du att arbeta i en varierad roll som innebär både service och entreprenad, främst inom nyproduktion av villor till olika hustillverkare. Det kommer även innebära bland annat ROT-jobb och projekt med nyteknik. Troligtvis utgår du från hemmet och tar dig mellan arbetsplatserna med bil. I dagsläget arbetar företaget till större del på norra sidan av stan, men även en del jobb sker söder om Stockholm.

För att lyckas i rollen är du fullbetald elektriker och har minst 5 års erfarenhet. Det är krav med B-körkort.

Som person är du självgående och känner dig trygg i rollen som elektriker. Du bör trivas med att arbeta under eget ansvar och själv hantera dina ärenden. Du drivs av att leverera goda resultat och kan därigenom skapa goda relationer till kunderna. Utöver detta är du allsidig och tycker om variation.


Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt. Som medarbetare på AB Täby Elinstallationer kommer du vara med på roliga personalaktiviteter med trevliga kollegor som har ett sinne för humor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar AB Täby Elinstallationer med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Sheida Alavi tel. 08 520 017 46 eller Tobias Knutsson, tel. 08 511 617 45. Skicka din ansökan till tobias.knutsson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

OVK-besiktningsman

Peter Sotare arbetar i hela Storstockholm. Från starten har vi sotat Södermalm, Gamla Stan, Reimersholme, Långholmen och Sickla Sjöstad. Idag finns i stort sett alla innerstans fastigheter registrerade i vår databas, gamla som nya. Vår verksamhet består av två huvuddelar, sotning och ventilation. Sotningen har vi utfört i över 30 år under det kommunala sotningsmonopolet.

Men sotaryrket har utvecklats, speciellt hos oss på Peter Sotare. För 20 år sedan var 97 procent av arbetet kopplat till svart sot och rensning enligt lagstadgade intervall. Idag är vi ett fullfjädrat ventilations- och sotningsföretag som värnar om hela inomhusklimatet. Över 300 brf:er/fastighetsägare i Storstockholm är avtalskunder hos oss. Vi underhåller kontinuerligt ventilationen i fastigheterna och säkerställer luftkvaliteten.

Peter Sotare är ett fullfjädrat ventilations- och sotningsföretag som värnar om hela inomhusklimatet. Vi har funnits sedan 1980 och har idag över 300 brf:er/fastighetsägare i Storstockholm. Vi underhåller kontinuerligt ventilationen i fastigheterna och säkerställer luftkvaliteten.
Idag finns i stort sett alla innerstans fastigheter registrerade i vår databas, gamla som nya. Nu växer vi och söker en

OVK-besiktningsman

Som OVK-besiktningsman hos Peter Sotare kommer du ta del av ett viktigt förbättringsarbete för inomhusklimatet i Stockholms fastigheter. Vi arbetar främst mot flerfamiljehus och äldre hus i storstockholm.  Du börjar din arbetsdag på kontoret tillsammans med andra. Arbetet uförs i både team såväl som självständigt. Väl ute på arbetet i Stockholms olika fastigheter ansvarar du för arbetet som utförs.

För att lyckas i rollen har du OVK-certifikat och gedigen erfarenhet av ventilation. Vidare har du troligtvis erfarenhet av arbete med flerfamiljehus och vill utveckla din kompetens inom området. Det är krav med B-körkort.

Som person anser du troligtvis som oss att man aldrig blir fullärd inom yrket och du är öppen för nya möjligheter. Du är strukturerad och noggran i arbetet du utför och har förmåga att hålla koll på detaljer.

Vi erbjuder dig en viktig roll i förbättrandet av inomhusklimatet i Stockholms fastigheter. På Peter Sotare tar vi väl hand om våra medarbetare med goda förmåner och villkor. Det finns hög kompetens inom företaget och som medarbetare kommer du ta del av utbildningar som utvecklar dig i ditt arbete. Vi på Peter Sotare har mångårig erfarenhet i branschen och en välfungerande kundtjänst som underlättar för medarbetarna i det dagliga arbetet.  

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Sheida Alavi, tel 08 520 017 46, eller Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45.
Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Mattläggare
Stockholm

3L Golv startades 2006 och har idag 5 anställda. Företaget erbjuder det bästa valet av hantverkare när det gäller textila-, plast- & linoleumgolv, torra såväl våta utrymmen.De arbetar uteslutande med företagskunder.

Deras arbetsmiljö präglas av frihet under ansvar och med mycket arbetsglädje. Några projekt som de arbetat med är Bahnhofs nya lokaler, Björn Borg, modevisning NK, Arlanda, Lars Wallins utställning m.fl.

3L Golv startades 2006 och har idag 5 anställda. Företaget erbjuder det bästa valet av hantverkare när det gäller textila-, plast- & linoleumgolv, torra såväl våta utrymmen. De arbetar uteslutande med företagskunder. Deras arbetsmiljö präglas av frihet under ansvar och med mycket arbetsglädje. Några projekt som de arbetat med är Bahnhofs nya lokaler, Björn Borg, modevisning NK, Arlanda, Lars Wallins utställning m.fl. Nu växer de och söker en

Mattläggare

Som Mattläggare hos 3LGolv kommer du att arbeta med både service och entreprenader, ROT- jobb till kontors anpassningar mm. Du ska vara en person som satsar på kvalité före kvantitet.

För att lyckas i rollen är du en auktoriserad och kunnig mattläggare med bred kompetens inom både linoleum och plastmattor. Vi ser gärna att du har relevant utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet och kan arbeta självgående.Vidare är det krav med B-körkort.

Vi erbjuder delaktighet i ett stabilt företag där det är ordning och reda. Företaget bidrar med friskvård, tjänstepension samt servicebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Natalia Komarzynska, tel 08 511 617 48, eller Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45.
Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare
Stockholm

Med många års erfarenhet i branschen vet vi vad som behövs för att få nöjda kunder. Med speciellt utvalda samarbetspartners utförs våra jobb med högsta kvalitet. Vi vänder oss till privatkunder såväl som företagskunder. Företaget är anslutet och auktoriserat hos GVK vilket gör att våra kunder kan känna sig trygga då jobben utförs enligt gällande branschregler. 

Vi är ett företag som alltid arbetar med hög kvalité och i nära kontakt med våra kunder. Vårt team består idag av snickare, elektriker, rörmontörer och golvläggare. Vi växer och det gör att vi nu söker en duktig och självgående

Snickare

Som snickare består dina arbetsuppgifter av bland annat renovering av kök och övriga lägenhetsrenoveringar. Du kommer att ha egen bil och utgå från ditt hem. Tjänsten innebär mycket eget ansvar därför krävs det att du är en självgående person som kan planera ditt arbete.

För att lyckas i rollenhar du ca 4 års erfarenhet som snickare. Du har relevant utbildning och kan svenska i tal och skrift. Vi söker dig som är ”finsnickare” och tycker om att arbeta i team. Vidare är B körkort ett krav.

Vi är ett gäng med stark lagkänsla och samarbetar för att uppnå bästa finish på alla arbeten. Det innebär att vi hjälps åt där det behövs. Med anledning av detta ser vi gärna att du är driven, serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande och van att jobba i såväl lag som självständigt.

Vi erbjuder dig ett växande företag med spännande utvecklingsmöjligheter och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att få jobba på en familjär arbetsplats och på ett stolt bolag. Vi är omtyckta och har väldigt nöjda kunder därför skrivs det mycket om oss i media. Förutom det erbjuds marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, telefon och servicebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalia Komarzynska, tel 08 511 617 48.
Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arkitekt
Stockholm

GRID är ett växande arkitektkontor inriktat mot resande, hållbarhet och stadsutveckling. Vi arbetar för långsiktigt ökad tillväxt i samhället och bättre miljö genom ny teknik och effektivt utnyttjande av resurser. Som företag vill vi vara förstahandsvalet när det gäller arkitektkontor med vår inriktning.

Våra uppdrag består av utredning, gestaltning, utformning, projektering och visualisering av okonventionella och tekniska projekt. Exempel på projekt vi jobbar med just nu: ny station för Saltsjöbanan vid Slussen, ombyggnad av station Gullmarsplan, tunnelbanans utbyggnad, nybyggnad av Enlunda bussdepå, personalbyggnad vid Bromma flygplats. 

 

Exempel på projekt vi jobbar med just nu: Nybyggnad bussdepå på Ekerö, Nybyggnad fordonsgasanläggning i Hammarby Sjöstad, Ombyggnad/upprustning av Saltsjöbanan - nybyggnad av likriktarstationer och ombyggnad av historiska stationsmiljöer, Ombyggnad av Mörby spårdepå. GRID växer och söker nu en

Arkitekt

Som arkitekt arbetar du ofta tillsammans med andra arkitekter och teknikkonsulter i komplexa projekt för offentliga beställare. De system vi utformar påverkar många människors liv vilket ställer höga krav på förståelse för samhället samt konstnärlig, teknisk och administrativ förmåga.

För att lyckas i rollen har du arkitektexamen och projekteringsvana. Du ska ha minst 2 års erfarenhet av yrket och det är meriterande om du har jobbat med BIM projektering i programmen AutoCad, Revit och 3dsMax. Då många av våra kunder och dokument är på svenska är skrift och tal i svenska ett krav.

För att trivas hos oss är du en driven person som tycker om att ha kul på jobbet. Du är noggrann, kreativ och samarbetsvillig. Är du dessutom duktig på att framställa underlag som gör kunder och andra intressenter nyfikna på mer är du helt rätt för oss på GRID arkitektur.

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett team med högpresterande och inspirerande arkitekter som ständigt jobbar för ett hållbart samhällsbyggande. Vi sätter kvalité framför kvantitet och siktar alltid på långsiktighet i våra samarbeten. Utvecklingsmöjligheterna är stora, och nya idéer välkomnas. Du kommer att få jobba med roliga projekt som ger upplevelser till tusentals människor.

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalia Komarzynska, tel 08 511 617 48.
Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare inom Fiber
Stockholm

Qualit AB är ett expansivt bolag verksamt inom entreprenader, implementering och integrering av data-,  och telenät. Verksamheten bedrivs geografiskt över hela Sverige och vi har även genomfört ett flertal projekt internationellt. Vi har lång erfarenhet inom olika typer av infrastruktur avseende telecom. Vi arbetar både med fasta nät och radionät. I vår affärsidé ingår att såväl svara för entreprenader såsom integrering av olika system. Inom detta ingår t.ex. att utveckla olika tjänster för fastighetsägare för att optimera ekonomin. Bland våra kunder finns de flesta större operatörerna samt många ledande fastighetsbolag. VI arbetar i en flexibel miljö i en platt organisation.

Nu söker vi en erfaren Projektledare inom Fiber

Du arbetar med att projektera och leda projekt inom FTTH från början till slut. Du får totalansvaroch har bland annat i uppgift att svara för materiallogistik,konstruera enklare fiberdesign i CAD, räkna på uppdrag och följa upp uppdrag. Du har kontakt med underentreprenörer och kunder samt kontrollerar att produktionen flyter på som tänkt, därmed kan rollen även innebära en del resande.

Om du uppfyller följande krav så kommer vi att följa upp din ansökan och ta dig vidare i rekryteringsprocessen: minst gymnasiekompetens (gärna teknisk inriktning), felfri svenska i tal och skrift, B-körkort, erfarenhet av enklare CAD-ritningar, erfarenhet av fiberbranschen, höga ambitioner och en attityd som präglar ditt driv och din vilja att lämna ett felfritt arbete efter dig.

Om du dessutom anser dig vara en person med erfarenhet och kunskap kring hur ett bra projekt planeras så kommer du att trivas bra i rollen. Att ha skit under naglarna efter arbete på fält innebär en förmåga att kunna peka på de problem som ofta kan uppstå, innan de inträffar, och därmed skapa ett effektivt flöde i projektet. Du har säljattityd för att dra in kunder, strukturerat tänk för att räkna och planera projekt samt ödmjukhet för att bygga goda relationer med kunder och ditt team.

Vi erbjuder dig belöning efter prestation. Ett arbete som breddar ditt kontaktnät och som utvecklar dig i din karriär. Du får en fot in i en snabbt expanderande bransch med otroliga utvecklingsmöjligheter. Vi är ett härligt gäng som gärna umgås utanför arbetstid. Hos oss finns inget tak, du bestämmer själv hur högt du vill nå.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Quality IT Solutions Stockholm AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tel 08 511 617 41. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.