JobWay | Tillsatta tjänster

Tillsatta tjänster

Ledande montör
Stockholm

AHLEL i Stockholm AB grundades 2001 och är ett elinstallationsföretag som utför service, ombyggnationer, ROT-arbeten samt nyinstallationer av exempelvis kontorslokaler på främst Östermalm. Våra kunder är företag, bostadsrättsföreningar och butiker. Vår målsättning är att erbjuda enkel & snabb service vilket resulterar i nöjda kunder!

I takt med att Ahlel växer söker vi nu en ledande montör till deras team.

Vill du vara delaktig i ett familjärt bolag som satsar på att bli ledande i branschen? I rollen som ledande montör hos oss kommer du arbeta med allt från mindre serviceuppdrag till ombyggnationer mestadels på Östermalm men även Bromma. Arbetsuppgifterna innefattar installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll. 

För att lyckas i denna roll ser vi att du har goda kunskaper som elektriker där du har arbetat med liknade projekt sen tidigare. Du är utöver detta sugen på utveckling i rollen som elektriker och är relativt självgående i rollen. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav för att lyckas i rollen. 

I denna rekrytering av elektriker till oss på Ahlel lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du är en lagspelare och trivs att arbeta i team. Vidare att du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och kunder.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda och där du har goda chanser till utveckling! Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner, exempelvis friskvårdsbidrag, tjänstepension, tjänstebil, sjukvårdsförsäkring. Känner du att denna beskrivning stämmer bra in på dig och vad du söker? Tveka inte då med att skicka in din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag.

I denna rekrytering samarbetar Ahlel med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsulten Linnéa Gilliusson på mail: linnea.gilliusson@jobway.se

Plåtslagare
Stockholm

Arena Tak är ett företag med stor erfarenhet och kunskap inom branschen. Fokus ligger i ny- och omläggning av både små och stora takentreprenader med PLÅT, tätskikt och isolering.

I takt med tillväxten och utvecklingen söks nu en driven och erfaren plåtslagare till teamet i Stockholm!

Som plåtslagare hos oss arbetar du i en varierad tjänst där du ansvarar för att smida ihop en stabil grund samt ha ambitioner för hur du ska leda företaget framåt. Du kommer att ha en nyckelroll där du självständigt leder företaget tillsammans med ditt team. Du kommer att arbeta med ny- och ombyggnadsprojekt mot kunder inom bygg- och fastighetsbranschen.

I denna roll som plåtslagare utgår du ifrån verkstaden eller hemifrån, men din arbetsplats är där du behövs i Stockholm. För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har 4 - 5 års erfarenhet i branschen. Du är utöver detta en flexibel person som har lätt att anpassa dig till olika sorters situationer och kunder där du kan vara lyhörd, driven och lösningsorienterad. Vi söker en person med ledaregenskaper och gärna går det lilla extra.

·      4 - 5 års erfarenhet och självgående i din roll.

·      Svenska i tal & skrift.

·      B-Körkort.

·      Yrkesbevis.                                         

Det erbjuds dig att bli en del i ett tryggt och stabilt företag. Att värna högt om våra anställda och satsa på trivselnivån är en självklarhet. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

·      Ny verkstad med nya produkter och verktyg.

·      Tjänstebil.

·      Frihet under ansvar med möjlighet att forma din egen roll.

·      Goda utvecklingsmöjligheter i rollen där vi gärna lyfter internt.

Tveka inte med att skicka in din ansökan. I denna rekrytering samarbetar Arena Tak med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele via telefon: 073 – 58 11 804 eller mejla till Oscar.thiele@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande & tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Kyltekniker
Eskilstuna

Kyltjänst startade i början av 60-talet och hittade sin nuvarande form med kyla som specialitet under 70-talet. Vi har varit en ledande installatör av kyla och värme i Mälardalsregionen sedan dess. Idag är vi 15 anställda, de flesta av oss jobbar som tekniker med installationer, service och underhåll.
Sedan årsskiftet 2017/2018 har vi gjort lite av en nystart. En förnyelse av tänk och vision. Nystarten har hittills inneburit nya lokaler, fler anställda, ny hemsida och ny logotyp.

Vi söker en driven och erfaren kyltekniker till ett företag i Eskilstuna
Som kyltekniker hos oss på Kyltjänst Eskilstuna AB kommer du att ansvara över drift och underhåll utav framför allt kylanläggningar. Din primära uppgift är att se till att anläggningarna går så bra de kan under rådande förutsättningar, samt att kontinuerligt förbättra dessa och påtala brister och fel. 

Utöver detta kommer arbetet att bestå av felsökningar, installationer samt att hjälpa till att bidra till teamet med teknisk kunskap. Vi arbetar främst mot fastigheter, industri och kommunalt.

För att lyckas i rollen som kyltekniker ser vi gärna att du har lång erfarenhet i branschen som kyltekniker och är självgående. Vi arbetar i team för att ta del av varandras kunskap och utvecklas så mycket som möjligt, vi hjälps åt att komma fram till bästa lösningen på uppstående problem och frågor. Vi ser gärna att du har kunskap inom el, ventilation, styr och regler för att det skall underlätta för dig då detta kommer vara en del av dina dagliga arbetsuppgifter. Du innehar kylcertifikat och har minst 5 års erfarenhet från branschen samt B-körkort.

Hos oss på Kyltjänst är det viktigt att man känner sig som en del av gruppen, vi är ett mindre företag som värnar om att trivsamheten skall bli så bra som möjligt. Egenskaper som vi gärna ser att du har är: 

 • Tillmötesgående 
 • Ledaregenskaper
 • Flexibel
 • Självgående 
 • Driven 
 • Vilja att utvecklas 
 • Lagspelare 
 • Entreprenörsanda
 • Svenska tal och skrift

Vi är ett företag i expansionsfas vilket innebär att det finns utvecklingsmöjligheter inom företaget för rätt person, vi värderar rätt person på rätt plats och vi vill att du ska kunna utvecklas inom ditt yrke. Om man önskar att gå vissa kurser eller utbildningar finns den möjligheten.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett företag med stark teamkänsla där personalomsättningen är låg. I tjänsten får du tillgång till servicebil, dator samt andra fina

förmåner. Vi försöker göra aktiviteter med gruppen för att bibehålla en glad och härlig känsla i gruppen.
Intresserad och vill veta mer? 
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Kyltjänst Eskilstuna AB. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, 08 511 61 741. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Grävmaskinist

NCCT Entreprenad AB grundades 2008 och har tillsammans i företaget en gedigen erfarenhet inom grunder, markarbeten och tomtplanering. Genom åren har man utfört grunder till ett antal husleverantörer runtomkring hela Storstockholm. Med ett brett nätverk och en modern maskinpark har NCCT Entreprenad styrkan att utföra projektet enligt tidsplan och till budgeterad kostnad.

Det är dags att utöka personalstyrkan med en duktig grävmaskinist.

Vill du vara en del av ett litet och familjärt företag där man hjälper varandra. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team med 11 anställda och arbeta främst i södra Stockholm med kontor i Tyresö. Här är det viktigt att du är villig att arbeta brett och hjälpa till där det behövs.

Som grävmaskinist kommer du arbeta med grund och anläggningsarbeten, främst villagrunder. Du är en viktig kugge i ett team där ni tillsammans utför mark och grundarbeten. Grundarbetena sker oftast från råmark till färdig grund.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har några års erfarenhet som grävmaskinist, gärna inom mark och anläggningsarbeten. Svenska i tal & skrift samt B-körkort. Som person är du öppensinnad för nya utmaningar, självgående och gillar att arbeta i team. Du ska tycka att det är roligt att komma till jobbet och har en stolthet till ditt yrke.

På NCCT Entreprenad har man hjärtat på rätt ställe och här ska man känna sig välkommen. Det är viktigt att du som anställd ska känna dig en del av teamet och framförallt må bra. Du blir en del av en arbetsplats som värnar om sina anställda och satsar mycket på din personliga utveckling.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar NCCT Entreprenad AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Mikaela Hansson mikaela.hansson@jobway.se och Oscar Thiele oscar.thiele@jobway.se Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt

Plåtslagare
Stockholm

Arena Tak är ett företag med stor erfarenhet och kunskap inom branschen. Fokus ligger i ny- och omläggning av både små och stora takentreprenader med PLÅT, tätskikt och isolering.

I takt med tillväxten och utvecklingen söks nu en driven och erfaren plåtslagare till teamet i Stockholm!

Som plåtslagare hos oss arbetar du i en varierad tjänst där du ansvarar för att smida ihop en stabil grund samt ha ambitioner för hur du ska leda företaget framåt. Du kommer att ha en nyckelroll där du självständigt leder företaget tillsammans med ditt team. Du kommer att arbeta med ny- och ombyggnadsprojekt mot kunder inom bygg- och fastighetsbranschen.

I denna roll som plåtslagare utgår du ifrån verkstaden eller hemifrån, men din arbetsplats är där du behövs i Stockholm. För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har 4 - 5 års erfarenhet i branschen. Du är utöver detta en flexibel person som har lätt att anpassa dig till olika sorters situationer och kunder där du kan vara lyhörd, driven och lösningsorienterad. Vi söker en person med ledaregenskaper och gärna går det lilla extra.

·      4 - 5 års erfarenhet och självgående i din roll.

·      Svenska i tal & skrift.

·      B-Körkort.

·      Yrkesbevis.                                         

Det erbjuds dig att bli en del i ett tryggt och stabilt företag. Att värna högt om våra anställda och satsa på trivselnivån är en självklarhet. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

·      Ny verkstad med nya produkter och verktyg.

·      Tjänstebil.

·      Frihet under ansvar med möjlighet att forma din egen roll.

·      Goda utvecklingsmöjligheter i rollen där vi gärna lyfter internt.

Tveka inte med att skicka in din ansökan. I denna rekrytering samarbetar Arena Tak med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele via telefon: 073 – 58 11 804 eller mejla till Oscar.thiele@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande & tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Drifttekniker
Stockholm

HSB Stockholm är en medlemsägd organisation som jobbar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi erbjuder allt ifrån förvaltningstjänster till medlemskap för bostadsrättsföreningar och är bostadsrättens främsta företrädare. Vi är en värderingsstyrd organisation som jobbar efter visionen att ”vi ska vara den aktör som har det bästa anseendet hos alla våra intressenter när det gäller boendet”, vilket vi uppnår genom att jobba med både hjärta och hjärna. Våra värderingar är grunden i hela vår verksamhet. På HSB Stockholm får du chansen att växa och utvecklas.

Fastighetsservice är en serviceorganisation till HSB Stockholms alla kunder och medlemmar och ingår i affärsområdet HSB Förvaltning. Verksamhetsområdet erbjuder tjänster inom fastighetsskötsel, drift och energi samt snickeri, vvs och elarbeten. Totalt omsätter Fastighetsservice ca 130 mkr och sysselsätter ca 120 medarbetare. De flesta av våra kunder är bostadsrättsföreningar men vi levererar även våra tjänster till kontor, affärslokaler och privata fastighetsägare. Vi verkar i 16 kommuner inom Stockholms län.

För HSB:s räkning söker vi nu en drifttekniker till deras team och du kommer att arbeta i norra Stockholm samt city

Som drifttekniker hos HSB ansvarar du för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel och hantering av felanmälningar. Du kommer du ingå i en grupp av tekniker och ansvarar tillsammans med övriga gruppen för åtaganden i vårt uppdrag mot gentemot kund. I ditt dagliga arbete säkerställer du att fastighetens tekniska system fungerar enligt fastighetsägarens krav, kundens förväntningar och som teknisk specialist ansvara för att driftoptimera och genomföra drift, skötsel och underhåll av dessa anläggningar. Du ansvarar för att utföra mindre reparationer och underhåll på dessa system samt fungera som rådgivare i drift-och energifrågor.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har några års erfarenhet som drifttekniker. Du har god kännedom om energioptimering i fastigheter och förstår sambandet mellan de olika systemen i en fastighet. Vidare att du är van vid att läsa ritningar och har goda kunskaper inom styr och regler samt ventilation.

Som person är du social, engagerad och ansvarsfull. Du är inte rädd att ta i när det behövs och har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och kan arbeta självständigt. Som företagets ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus.

Vi erbjuder dig möjlighet till ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete samt stora utvecklingsmöjligheter. Vårt jämställdhets- och mångfaldsarbete är en prioriterad fråga och vi strävar efter att spegla samhället i vår medarbetarkår. Hos HSB ingår du i en organisation med bred kompetens där du både har goda förutsättningar till personlig utveckling såväl som tillgång till stöd inom olika specialistområden. HSB är en rikstäckande organisation där våra värderingar knyter samman hur vi förhåller oss till. Våra ledord är Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan, vilket vi sammanfattar till förkortningen ETHOS. Tillsammans ska dessa ledord bidra till stolthet över yrkesidentiteten och över HSB Stockholm som organisation men framförallt ska det visas i handling och förhållningssätt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 070 446 22 22 alternativt mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde snarast

Koordinator
Stockholm

Kynningsrud Nordic Crane AB, Kynningsrud Nordic Crane AS och Kynningsrud Spesialtransport AS och 2020 förväntas en samlad omsättning på 750 miljoner.

Kynningsrudgruppen består av divisionerna KRAN – PREFAB – FASTIGHET – BYGG – FUNDAMENTERING. 2019 hade koncernen sammanlagt en omsättning på 2 miljarder kronor och totalt är vi över 800 medarbetare.

Kynningsrud AB Nordic Crane AB växer och vi söker efter dig som är duktig, drivande och har stor arbetsförmåga till att koordinera vår kran- och transportuthyrning. Tjänsten utgår från vårt kontor i Stockholm.

Arbetsuppgifter

·      Ansvarig för kran och transportuthyrning.

·      Planering och koordinering av krantjänster och personal

·      Ordermottagning och kundkontakt

·      Fakturering och administration relaterat till driften

·      HMS- och kvalitetsansvar inom eget ansvarsområde

Kvalifikation

·      Strukturerad, positiv, initiativrik och lösningsorienterad.

·      Ekonomiskt tänkande med stor arbetsförmåga

·      Förmåga att arbeta resultatinriktat och relationsskapande

·      Förmåga att behålla lugnet i en stundtals hektisk vardag och samtidigt kunna ligga steget före

·      Uttrycka dig väl i svenska i tal och skrift, behärska engelska är en klar fördel

Vi erbjuder

·      Varierande arbetsuppgifter med stort ansvar och möjlighet att själv påverka arbetet

·      Intressant och stimulerande arbete i en spännande bransch

·      Professionell arbetsmiljö med bred erfarenhet inom kran och transport

·      Bra villkor och förmåner

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Maskinförare
Stockholm

Vi sköter och underhåller befintlig utemiljö, planterar träd, anlägger rabatter och gräsmattor samt nyanlägger och underhåller grönytor.
Vi erbjuder kvalitativa mark- och anläggningsarbeten till företag och Brf:er i Mälardalen. Genom vår gedigna kunskap och goda service finner vi effektiva lösningar som syftar till att skapa nöjda kunder
.

Vi växer och söker nu en Grävmaskinist.
I din roll som grävmaskinist kommer du arbeta med maskinkörning, markarbeten, Va-schakt, El-schakt och snöröjning är delar vi främst inriktar oss på. industribyggnader och bostadshus. Det är många olika moment som skall utföras på kort tid och planering av ditt eget arbete är viktigt. Vi arbetar med både service och entreprenader i olika storlekar mot företag och landsting/kommun.

Vi söker dig som har några års erfarenhet som grävmaskinist, du ska ha jobbat med mark och anläggning inom området. B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin, hjullastare och grävlastare är ett krav. Det är meriterande om du har C-körkort för lastbilar.

Som person är du öppensinnad för nya utmaningar, självgående i din roll och en grym problemlösare som tar egna initiativ. För oss är det väldigt viktigt med noggrannhet och att man är ordningsam. Du trivs att arbeta i team men klarar även av att arbeta självständigt

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt som är i en expansiv fas. Vi värnar om våra medarbetare och ser gärna att alla kommer med nya idéer och förslag för att ständigt utvecklas. Vi tycker det är väldigt viktigt att ha en stark sammanhållning för att uppnå bästa resultat.
Varje år åker vi utomlands tillsammans, har julbord och ytterligare några gemensamma aktiviteter. Vi är väldigt måna om medarbetarnas hälsa och erbjuder därför friskvård samt att vi får besök av en naprapat en gång i kvartalet. Du får tillgång till en servicebil.
Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073- 58 11 804 Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare
Stockholm

Humidus är ett tjänsteföretag med stor erfarenhet och spetskompetens inom fukt och energifrågor. Verksamheten drivs med fokus på kundens förväntningar.
Humidus arbetar för en hållbar affärsutveckling, vilket för oss innebär att begränsa den miljöpåverkan som uppstår i verksamheten samt att i samverkan med våra intressenter arbeta med miljöfrågorna. För att infria eller gärna överträffa våra kunders förväntningar ska Humidus medarbetare alltid skapa kvalitet, engagemang och eftersträva ständiga förbättringar.

Vi expanderar och söker nu en snickare
Som snickare hos oss kommer du framförallt att arbeta med försäkringsskador men även reparationer och tillbyggnader. Dina dagar är varierande och kan vara allt ifrån att bygga upp ett nytt kök till att göra servicearbeten såsom sätta socklar och golvlister. Du kommer att utgå delvis hemifrån men uppstartsmöten sker med projektledare och du kommer arbeta över hela Storstockholm.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering och för att passa in hos oss så är du en positiv och öppen person som besitter en hög social kompetens med förmågan att både skapa och utveckla kundrelationer. Du är noggrann och självkritisk i ditt arbetssätt med en ständig strävan efter att utföra alla arbeten av högsta kvalitét. Vidare är du väldigt strukturerad och proaktivt med din planering.

För att lyckas i denna roll ser vi att du som söker har arbetat några år som snickare och det är meriterande om du arbetat med just försäkringsärenden. B -körkort och svenska i tal & skrift är ett krav.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett sammansvetsat team som alla strävar efter samma mål, att utföra arbetet av högsta kvalitet i kombination med att ha väldigt roligt på jobbet. Med det får du givetvis fina förmåner i form av firmabil, mobil och dator. Givetvis har vi kollektivavtal.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, 073 58 11 804 eller Oscar.Thiele@jobway.se . Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Affärsutvecklare inom trädgård
Stockholm

Stockholm Trädgårdstjänst är ett växande företag verksam inom trädgårdsskötsel samt trädgårdsanläggning i hela Storstockholm. Vi är ett familjeföretag som grundades redan 1965 i Nacka och har därmed över 55 års erfarenhet i branschen. Vi på Stockholm Trädgårdstjänst värdesätter högsta kvalité i allt vi tar oss an hos samtliga kunder. Vi erbjuder tjänster inom allt ifrån gräsklippning till att anlägga en helt ny trädgård, murning, stensättning samt anlägga garageuppfarter. Våra kunder är både den enskilda privatpersonen samt de större företagen och bostadsrättsföreningar. I takt med att vi expanderar har vi även startat upp en filial i västerort.

Det vi saknar i dagsläget är en duktig och driven affärsutvecklare till vårt kontor!

Arbetsuppgifter

Vi har spännande projekt i våra portföljer för hela Stockholm, med huvudkontoret i Saltsjö-boo samt en ny filial i Bromma. Vi söker nu efter en affärsutvecklare till huvudkontoret som tillsammans med oss vill utveckla bolaget och bygga upp en stark organisation. I rollen som affärsutvecklare hos oss på Stockholm Trädgårdstjänst arbetar du i en unik roll med att bygga upp vår anläggningsavdelning och se till att den utvecklas och växer. I rollen ansvarar du även för våra projekt från start till slut, alltifrån att behandla förfrågningar från befintliga samt nya kunder, genomföra behovsanalys ute hos kund, ansvara över anläggare på arbetet, projektera, beställa material, samtidigt som man tar in nya offerter kontinuerligt. Du får en mycket viktig roll när det gäller att driva företaget framåt på ett strukturerat och effektivt sätt och kommer ha ett nära samarbete med VD, anläggare, kunder samt leverantörer.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett stort driv och ett entreprenöriellt tankesätt, du har intresse av att bygga organisationer samt en viss erfarenhet inom detta. Du trivs i en utåtriktad position där initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet samt prioriteringsförmåga är några nyckelord. Arbetslivserfarenhet inom trädgård/anläggning är inte ett krav, därmed ser vi gärna att du har en universitetsutbildning inom ekonomi eller liknande samt ett stort driv att utvecklas och lära. Utöver detta kräver rollen B-körkort, god datavana samt engelska & svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett väletablerat bolag i en stor expansionsfas. Vi värnar högt om våra anställda och är mån om att du ska trivas bra hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

-         Goda förmåner och god löneutveckling

-         Tjänstebil

-         En roll som kommer utvecklas väldigt mycket i takt med ökad erfarenhet

-         Flexibla arbetstider

I denna rekrytering samarbetar Stockholm Trädgårdstjänst med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson tel: 08 520 017 50, mail: linnea.gilliusson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Stockholm

Söderlinds EL AB grundades 2016 av Marcus Söderlind och är idag ett väletablerat elföretag som utför alla typer av elinstallationer i hela Stockholm och Mälardalen. Pålitlighet, tydlighet och flexibilitet är ledorden inom Söderlinds EL AB. Deras kunder består av allt ifrån företagskunder till fastighetsägare.

Söderlinds EL har sitt kontor i en stor och härlig lokal i Mölnvik utanför Stockholm och är i dagsläget 20 anställda.

I takt med att vi växer söker vi elektriker till vårt team.

Som elektriker hos oss kommer du arbeta med allt från nyproduktion till service och underhåll. Du gillar att arbeta självständigt och att ha variation i arbetet. Du kommer utgå hemifrån och arbeta med både små och stora projekt. Självklart ingår det servicebil.

För att lyckas i rollen som elektriker ser vi att du är fullbetald elektriker och att du har genomgått en el utbildning på gymnasial nivå eller motsvarande utbildning. Vidare är du van vid att driva egna projekt, är ledande montör eller redo att ta steget till att bli det.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.


Som person är du engagerad, disciplinerad, ansvarsfull, kreativ och noggrann. Du är även trovärdig och är duktig på att omsätta ord till handling. Vidare förstår du innebörden med att arbeta med frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett spännande företag som expanderar, med korta beslutsvägar som värnar om sin personal. Vi är ett härligt team som gillar att göra roliga aktiviteter tillsammans. Det är alltid högt i tak och härlig stämning. Andra förmåner är servicebil, telefon och kollektivavtal med tjänstepension.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Serviceelektriker
Stockholm

MWM Bygg & Bostadsanpassning grundades 1994 och är ett etablerat företag inom bygg & bostadsanpassning. Vi har sedan start bestått av erfarna och skickliga medarbetare. Genom åren har vi arbetat med servicearbeten inom rör, el & snickeri där stor del av vår verksamhet riktar sig till kunder i behov av en bostadsanpassning i hemmet.

Vi har vårt kontor i Länna i södra Stockholm, vi verkar och arbetar dock med kunder över hela Storstockholm samt Mälardalen. I dagsläget är vi ett team på 11 medarbetare där vi har snickare, rörmokare, elektriker samt målare där samtliga har behörighet inom sitt område. I takt med att vi växer och expanderar vår verksamhet, letar vi efter vår nästa elektriker som vill vara med och ta företaget till nya nivåer!

För att du ska lyckas i rollen som serviceelektriker hos oss på MWM ser vi att du har minst 5 års erfarenhet i rollen som elektriker samt gymnasial utbildning. Du arbetar självständigt i denna roll som elektriker på företaget och vi ser därmed att du innehar allmän behörighet.

Som person är du strukturerad, ordningsam och självgående. Vi ser även att du har god social förmåga, då en stor del av våra arbeten utförs i våra kunders hem. Det är även ett plus om du är tekniskt kunnig.  

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett tryggt företag med familjekänsla. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och aktivt hittar på saker tillsammans. Utöver detta kan vi även erbjuda:

 • En egen servicebil
 • Rikskort
 • Mobiltelefon
 • Friskvårdsbidrag samt kollektivavtal

Låter detta som en möjlighet för dig? Tveka inte med att skicka in din ansökan! I denna rekrytering samarbetar MWM Projekt med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson, linnea.gilliusson@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektchef
Stockholm

Blinkfyrar har sedan starten år 1960 fokuserat på kundnöjdhet och innovation. Detta fokus har tagit oss till en marknadsledande position inom vägmärken, trafikavstängningsmaterial, trafiksäkerhetsutrustning och digital vägmärkeshantering.

Med en rikstäckande försäljnings- och serviceorganisation är Blinkfyrar en viktig leverantör till entreprenörer, kommuner och privata aktörer. Vi har även en stabil exportverksamhet.

Blinkfyrar ingår i Söderbergföretagen, en familjeägd grupp av industri- och teknikhandelsföretag.  Blinkfyrar har drygt 60 anställda och en omsättning på cirka 200 miljoner kronor. Huvudkontoret ligger i Staffanstorp, 15 minuters bilväg från Malmö, med verksamhet i Stockholm, Göteborg och Sundsvall
.

Hösten 2019 förvärvade AB Blinkfyrar Focus Electronic AB. Förvärvet innebär att ett av Nordens största leverantörer av Digital Signage blir en del av AB Blinkfyrar. Vi breddar verksamheten och affären med kompetens som specialiserar sig på LED displayer och teknik för trafik- och parkeringslösningar såsom parkeringsdetektorer och hänvisningssystem och digital skyltning för både inom- och utomhusbruk. Sedan 1/1 2020 är bolagen sammanslagna och Blinkfyrar går in i en expansiv fas och söker nu en

Chef för Projekt & Service med utgångspunkt i Stockholm. Detta är en ny roll med fokus på att strukturera och utveckla verksamheten.

Vi söker Dig som är bra på att kommunicera och skapa goda relationer, och är trygg i att fatta egna beslut. Du har ett starkt driv mot mål, är strukturerad och tycker att uppföljning är viktigt. Du har dessutom en god förmåga att inspirera och leda ditt team framåt. Resursfördelning/bemanning, planering, projektinköp och teknisk säljsupport kommer bli dina primära ansvarsområden parallellt som du driver egna projekt operativt.
Som chef ska du också brinna för att hela tiden utveckla processer och arbetssätt, allt för att skapa förutsättningar för att växa verksamhetsmässigt, på ett strukturerat, professionellt och lönsamt sätt.

Vår chef för projekt & service tror vi har en civilingenjörsexamen och tre till fem års arbetslivserfarenhet inom teknisk projektledning. Kanske har du redan ett linjeansvar, eller så är du redo för nästa steg. Eftersom våra kunder finns över hela Sverige förekommer det en del resdagar.

Blinkfyrar erbjuder en attraktiv och variationsrik roll. Du rapporterar till VD och har stor möjlighet att påverka verksamheten.

Varmt välkommen att söka denna spännande tjänst på ett marknadsledande, välskött och lönsamt företag som befinner sig i en expansiv fas!

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli anställd av AB Blinkfyrar. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, tel 073-581 18 04 Oscar.thiele@jobway.se. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare
Stockholm

BINAB utför tätskikt på entreprenad i både Sverige och Norge. Vi erbjuder även en rad moderna asfalts– och tätskiktsprodukter. Många av dem, som till exempel gjutasfalt, utvecklar och tillverkar vi själva. Gjutasfalt är mycket lämpligt för tätskikts- och beläggningsarbeten vid konstruktioner där man ställer höga krav på varaktighet och vattentäthet.

NCC:s gjutasfaltprodukter marknadsförs under varumärket BINAB. Vi utför gjutasfaltarbeten, tätskiktsarbeten inom hus-, bro- och anläggningsprojekt. I närmare 50 år har BINAB varit ledande i vår specialnisch med tätskikt och gjutasfalt. Vi erbjuder dig nya möjligheter att utvecklas i vår framgångsrika verksamhet, med ett självständigt, omväxlande och intressant arbete tillsammans med duktiga medarbetare.

I rollen som projektledare kommer du inom platschefgruppen driva och ansvara för egna arbeten tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer. Du samordnar arbeten och produktion. Det kan även på sikt innebära ansvar för prissättning och anbud. I arbetsledarrollen ansvarar du för att tider och utförande stämmer mot kundens önskemål och du har ett ekonomiskt ansvar att projekten utförs inom de kalkylerade ramarna. I din roll leder du personal och underentreprenörer i deras arbete och du kommer även till viss del att vara ute och bearbeta marknaden. Hos BINAB får du arbeta i en specialistverksamhet med en familjär känsla och korta beslutsvägar, samtidigt som du har NCC-koncernen i ryggen.

Vi söker dig som har en grundutbildning inom teknik som tätskiktsmontör/takläggare, plåtslagare alternativt annan UE-roll inom bygg eller inom närliggande bransch eller har gått den långa vägen och arbetat sig uppåt. Du bör ha erfarenhet från en liknande roll där du har några års erfarenhet som arbetsledare eller projektledare. Du har god vana att leda ett team ute i produktion mot uppsatta mål. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt god datorvana i Officepaketet.

Nya utmaningar, entreprenörsanda och relationsskapande samt trivas ute på fältet bland våra kunder och medarbetare är något som kännetecknar dig. Du är en drivande och affärsmässig person som har ett strukturerat arbetssätt med god förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera, organisera och prioritera projekt. Som ledare ska du vara målinriktad, lyhörd och bra på att styra mot uppsatta projektkrav och få dina medarbetare att arbeta mot gemensamma mål.

Vi erbjuder en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjlighet i en spännande arbetsmiljö. Vi har bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Binab Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Linnéa Gilliusson, tel 08-520 017 50 linnea.gilliusson@jobway.se samt Oscar Thiele, tel 073-581 18 04 oscar.thiele@jobway.se. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Installatör av värmepumpar
Stockholm

Vi är de lilla familjeföretaget med lång erfarenhet. Företaget startades av Kent Emtelin 1976, Kents ambition och tanke var redan då hög arbetsmoral och kvalitet. Detta genomsyrar ännu idag arbetsmoralen och företaget utvecklas ständigt framåt med hjälp av Uffe Emtelin och Erik Emtelin som delägare. Vi är det företag som har samarbetat längst med Nibe i Storstockholm.

Idag har Stockholm Pool & Värme AB  16 anställda och en stor kundstock. Verksamheten är i huvudsak koncentrerad på service, reparation, försäljning och OVK. Vi arbetar både mot storföretag och privatkunder och har även ett nära samarbete med försäkringsbolagen.

Vi växer och söker ytterligare en kyltekniker

Som kyltekniker hos oss kommer du att arbeta med att serva och byta ut värmepumpar. Vi arbetar både med företagskunder och privatpersoner.

Du bestämmer själv om du vill utgå ifrån vårt kontor i Huddinge eller om du vill utgå ifrån hemmet.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har ett par års erfarenhet som kyltekniker. B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav. Som person ser vi att du är självgående och tar eget ansvar för arbetet.

Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats där vi är måna om personalen. Vår låga personalomsättning visar på att vi lyckas! Arbetstiderna är 07.00-15.30 med möjlighet att utgå ifrån hemmet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stockholm pool och värme med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 08-51161741. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare
Västerås

Optimal Montage AB grundades 1998 och har sedan dess bestått av erfarna och skickliga snickare. Genom åren har vi installerat tusentals kök genom vår partner IKEA, vi har även åtagit oss många större om- & tillbyggnationer i samband med detta. Detta har givit oss den goda erfarenheten som krävs för en lyckad renovering. Idag erbjuder vi helhetslösningar för alla sorters renoverings- & byggprojekt i Stockholms län, Västerås samt Uppsala med omnejd. 

I takt med att vi växer söker vi nu en skicklig snickare till vårt team i Västerås/Uppsala.

Som snickare hos oss ansvarar du för dina egna uppdrag i en bred roll. Arbetsuppgifterna innefattar allt från invändiga snickeriarbeten, golvläggning till rivning och montering av kök. Du är projektledaren på plats hos kund och har kontinuerlig kontakt med elektriker, rörmokare, målare, plattsättare osv, för att säkerställa projektets kvalité, samt att utsatta tidsplaner följs. Denna roll kan även liknas till att driva eget företag där du blir tilldelad ett stort eget ansvar, men med en trygghet i ett stabilt bolag. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har en god erfarenhet i rollen som snickare, har du även ett yrkescertifikat ser vi detta som högst meriterande. Som person är du självgående, serviceinriktad, har ett sinne för problemlösning samt en stor drivkraft till att leverera på högsta nivå i allt du tar dig ann. B-körkort är ett krav i rollen då du utgår hemifrån till kunder.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med god kunskap, erfarenhet samt sammanhållning, där du arbetar med roliga och spännande projekt. Vi värnar om våra medarbetare och har låg personalomsättning. Det vi kan erbjuda dig utöver detta är exempelvis:

·      Servicebil

·      Stor frihet under ansvar

·      Friskvårdsbidrag & sjukvårdsförmåner

·      Flexibla arbetstider

·      Goda möjligheter till löneutveckling

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Optimal Montage AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobway rekryterare Linnéa Gilliusson tel: 08 – 520 017 50. Skicka din ansökan på snarast, urval sker löpande och rollen kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdatum. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Skåne

Everöds Elbyrå är ett företag som arbetar med elinstallationer inom, solceller, värmepumpinstallationer och elbilsladdning.
Vi har kontor belägna i Everöd strax utanför Kristianstad samt i Höör mitt i Skåne.

Vår verksamhet expanderar och nu söker vi en serviceelektriker för att stärka upp vårt team i Everöd.

Everöds Elbyrå är inriktade på förnybar energi. Som elektriker hos oss kommer du arbeta med värmepumpar, solceller och ladd boxar. Arbetsuppgifterna varierar och innefattar bland annat installation, service och reparation ute hos privatpersoner. Jobben ligger mestadels kring Kristianstad och Åhus med omnejd.

För att lyckas i rollen har du 4-5 års erfarenhet som elektriker och bär på yrkesstolthet då vi är väldigt noggranna med att göra snygga jobb vi kan vara stolta över. Du jobbar bra både självständigt som i lag. Svenska tal och B-körkort är ett krav.

Som person är du glad och positiv samt självgående och ansvarstagande. Vi ser även att du har en god social förmåga då arbetet innebär mycket kundkontakt samt att du gillar att lösa problem som kan uppstå längs vägen.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med fina förmåner så som:

·        Roliga aktiviteter för att upprätthålla den goda gemenskapen

·        Stor frihet under ansvar

·        Egen firmabil som du får ta hem efter jobbet

·        Grymt härligt gäng med familjär känsla

Intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Everöds Elbyrå med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Platschef
Göteborg

Klimatteknik har fokus på hållbara energilösningar för svenska småhus, villamarknaden och fastighetsägare. Kärnverksamheten bygger på kvalitativa och kostnadseffektiva värmepumpslösningar där vi vill vara det självklara valet för människor som vill leva klimatsmart. Det unika med vårt kunderbjudande är att vi är helhetsleverantör på bergvärme, från borrning till installation. Bolaget ingår i BrainHeart-koncernen som har Vattenfall som majoritetsägare.

Sedan 2001 har Klimatteknik levererat värme och kyla till villor och företag i Västsverige. På installationsavdelningen arbetar erfarna montö