Tillsatta tjänster

Elektriker
Stockholm

Söderlinds EL AB grundades 2016 av Marcus Söderlind och är ett elföretag som utför alla typer av elinstallationer i hela Stockholm. Vi är i dagsläget 15 stycken anställda och har en stor och härlig lokal i Mölnvik. Våra kunder är främst företagskunder samt fastighetsbolag.

I takt med att vi växer söker vi elektriker till vårt team.

Som elektriker hos oss kommer du arbeta med allt från nyproduktion till service och underhåll. Du gillar att arbeta självständigt och att ha variation i arbetet. Du kommer utgå hemifrån och arbeta med både små och stora projekt. Självklart ingår det servicebil.

För att lyckas i rollen som elektriker ser vi att du har arbetat i några år som elektriker och att du har genomgått en el utbildning på gymnasial nivå eller motsvarande utbildning. Vidare är du van med att driva egna projekt, eller redo att ta nästa steg och vidareutvecklas. Du har ett stort personligt driv. Har du arbetat som ledande montör är det meritande men inget krav.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Som person är du engagerad, disciplinerad, ansvarsfull, kreativ och noggrann. Du är även trovärdig och är duktig på att omsätta ord till handling. Vidare förstår du innebörden med att arbeta med frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett spännande företag som expanderar, med korta beslutsvägar som värnar om sin personal. Vi är ett härligt team som gillar att göra roliga aktiviteter tillsammans. Det är alltid högt i tak och härlig stämning. Andra förmåner är servicebil, telefon och kollektivavtal med tjänstepension.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Innesäljare

AB Lindec® är ett privatägt företag med huvudkontor i Göteborg, Sverige, som specialiserat sig på tillverkning av material och maskiner för tillverkning av högkvalitativa betonggolv.

Vi säljer också fasadrenoveringsmaterial såsom tejp, plastfolie, verktyg, ställningsväv med mera.

AB Lindec® grundades 1970 och tillverkar betonggolvmaterial med höga avnötningskrav lämpade för industrier, logistik-center, lager, parkeringsplatser, affärer, med mera. Produktionen av hårdbetongprodukter och andra högprestanda material tillverkas och lagras i vår danska anläggning, och alla flytande produkter tillverkas i Sverige. AB Lindec® producerar egen serie av betongmaskiner.

I takt med att vi växer söker vi nu en innesäljare till vårt kontor i Kungens Kurva utanför Stockholm.

I rollen som innesäljare hos oss har du totalansvaret över butiken. Dina arbetsuppgifter innefattar b.la. ta emot beställningar, plocka ihop orderbeställningar, kontakt med kunder och leverantörer samt lägga orderbeställningar.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en god social kompetens och är van vid att arbeta med många bollar i luften. Som person är du flexibel och gillar att ha en roll där du är ”spindeln i nätet”. Datavana samt svenska i tal & skrift är krav

Vill du vara en del i ett litet företag med stora utvecklingsmöjligheter är vi rätt företag för dig.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Målare
Stockholm

Wasa Parkettservice AB är ett golvföretag som arbetar främst med försäkringsskador. Vi är avtalspartner med ett flertal försäkringsbolag och utför dagligen besiktningar av vattenskador, brand med mera. Vi har sedan start utfört mer än 5000 skadeärenden. Vi har kontor i Årsta och är i dagsläget cirka 20 medarbetare. 

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Målare

Som målare hos oss kommer du främst jobba med försäkringsskador, dvs servicejobb.
Du kommer utgå från hemmet i servicebil och ta dig till jobben runt om i Stockholm. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Arbetstider:
Mån-Fre: 07.15-16.00

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering och för att passa in hos oss så är du en positiv och öppen person som besitter en hög social kompetens med förmågan att både skapa och utveckla kundrelationer. Du är noggrann och självkritisk i ditt arbetssätt med en ständig strävan efter att utföra alla arbeten av högsta kvalité. Vidare att du är en självgående problemlösare som gillar att ta initiativ. 

Vi erbjuder dig att bli en del av ett sammansvetsat team som alla strävar efter samma mål, att utföra arbetet av högsta kvalitet i kombination med att ha väldigt roligt på jobbet. Med det får du givetvis fina förmåner i form av firmabil, mobil etc. Givetvis är vi fackligt anslutna och har kollektivavtal. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nathalie Johansson, 08 520 017 56. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Junior Storkökstekniker till Storkökskliniken AB
Stockholm

Storkökskliniken är ett företag i Jordbro, Haninge – som jobbar runt hela Stockholmsområdet.
Vi är ett systerbolag till Slipkliniken AB som är ett väletablerat företag inom servicebranschen sedan 1953 – vi är totalt 7 anställda. Vi delar även lokaler och är en del av gänget i det stora hela.

På Storkökskliniken är vi 3 st servicetekniker som gillar bra sammanhållning och att göra roliga saker tillsammans. För oss är det viktigt med god stämning samt att man trivs bra på arbetet.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en storkökstekniker till vårt gäng

Som storkökstekniker hos oss kommer du utgå från hemmet i servicebil. Du har minst 1 års erfarenhet som storkökstekniker. Ibland träffas vi en stund på morgonen och äter frukost ihop och pratar om veckan. Vi använder oss av en APP som heter Linefield/Remotex för att skapa och avsluta ordrar. Arbetsområdet berör bland annat att felsöka, reparera och underhålla storköksmaskiner. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du ambitiös och brinner för din yrkesroll. Du gillar att lära dig nya saker och vill gärna utvecklas och lära dig nya saker – dvs växa i din roll. Du gillar att sköta dig själv samt frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig att komma till ett nytt och väletablerat företag med mordernt tänk! Vi är ett riktigt bra gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans. Hos oss får du vara med på hela vår resa från start – vilket vi tycker är jättekul! Andra förmåner är bil, telefon och frihet under ansvar. Vi skickar kontinuerligt och efter behov våra tekniker på kurser och utbildningar. Vill man så finns även möjligheten att få lära sig kyla och att ta kylcertifikat!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Nathalie Johansson 08-520 017 56 alt nathalie.johansson@jobway.se. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Stockholm

Tekniska Lösningar AB levererar helomfattande el-och belysningsinstallationer för professionellt bruk i både publika miljöer för allmänheten och i moderna kommunikationsmiljöer för den dagliga verksamheten. Sedan starten 2006 erbjuder vi en hög teknisk kompetens och en bred kunskap inom den senaste tekniken. Utöver traditionella elinstallationer är vi specialister inom projektdesign, ljusdesign och projektledning. 

Våra kunder är företag, kommuner, butiker och privatpersoner. Som företag arbetar vi nära kund och representerar hög kvalité och stort evenemang i allt vi gör. Vårt kontor är beläget i Danderyd och i dagsläget är vi 20 anställda.

Vidare att vi ligger i framkant gällande elinstallationer av teknisk art, då vi installerar solproduktionsanläggningar, reservkraftaggregat, UPS anläggningar, KNX, fibernät, elbilsladdare samt en del ljudanläggningar. Vi satsar även på att ligga i framkant av den tekniska utvecklingen för ett hållbart klimat.

Nu söker vi en självgående serviceelektriker.

Som elektriker hos oss kommer du att arbeta med allt från mindre serviceuppdrag till större om/nybyggnationer i Stockholm med omnejd. Du kommer att arbeta med ansvar för uppdragets utförande och kvalité. I dina arbetsuppgifter ingår även daglig rapportering och egenkontroller.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som serviceelektriker. Du har genomgått en gymnasial el utbildning (ECY Certifikat) och är van med att läsa ritningar samt elscheman. Vidare att du är självständig och är van med att driva egna projekt.

Har du tidigare erfarenhet som ledande montör är det meriterande men inget krav.

B-körkort och goda kunskaper i svenska samt engelska är krav.

Då du är vårt ansikte utåt gentemot kund ser vi att du har en god socialförmåga och har lätt att samarbeta med både våra kunder och dina kollegor. Vidare att du som person är strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ.
 
Är du en lagspelare som drivs av nya utmaningar och vill vara med att bygga upp den bästa elfirman i stan. Då är du rätt person för oss.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Matt/Golvläggare
Stockholm

STL Bygg & Kakel grundades 2010. Idag sitter vi i Kungsängen och är ett stabilt företag med ca 10 anställda. Vi är i en expansiv fas och utför allt från plattsättning, golvläggning till andra byggarbeten hos våra kunder. God service och stort fokus på kund samt hög kunskap är våra kännetecken.

I takt med att vi växer söker vi nu en driven Matt/Golvläggare till vårt team:

Som Matt/Golvläggare har du en varierad tjänst där du ansvarar för alla delar av projektet, från start till mål. Du kommer att ha en nyckelroll där du självständigt leder med flera olika projekt i olika faser parallellt. Du utgår du vanligtvis från hemmet med servicebil, om föredras åker du in på kontoret och hämtar bil. Arbetet innefattar allt från att lägga mattor, riva och lägga golv. Vi jobbar med både företagskunder och privatpersoner.

För att lyckas i rollen har du något års erfarenhet av att ha jobbat som matt/-golvläggare. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav. Vidare är det meriterande om du har bakgrund som snickare, plattsättare eller liknande. Som person är du ambitiös, engagerad och har en god social förmåga då arbetet innefattar mycket kundkontakt. Du gillar att skapa och utveckla kundrelationer samt ta egna initiativ och är en problemlösare. Vidare är du självgående och är van att ta mycket eget ansvar, då du själv styr din egen dag.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med mycket god gemenskap som gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se, 08 520 017 46. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Installatör
Stockholm

Antenn-zon Gimgöl AB har en lång historia. I över 30 år har vi arbetat med stor nyfikenhet och breddat våra arbetsområden. I dagsläget arbetar vi med installation av fiber, brandlarm, nätverk, antenn, larm, IT och service. Vår vision är kvalitet, leveransprecision och ansvar. Vi utvecklar ständigt vår kunskap och effektiviserar vårt arbetssätt. Vår styrka är vår personal och nu söker vi duktiga personer till vårt härliga gäng!

I takt med företagets utveckling söker vi nu en; 

Installatör

Vi söker en duktig och driven person som är redo att ta sig an en ny bransch. Ingen tidigare erfarenhet krävs då vi utbildar våra nya kollegor från grunden. För rätt person är detta en möjlighet att komma in i ett praktiskt yrke utan tidigare utbildning eller erfarenhet.

Som installatör hos oss är den huvudsakliga arbetsuppgiften kabelförläggning och kabelinkopplingar inom svagström. Det vill säga Brandlarmsinstallationer, Fiberinstallationer, Bredbandsinstallationer och FTTX.
Man kommer även få förbereda kabelinstallation med kabelvägsplanering, utförandeprojektering, materialbeställning, håltagning samt montage av rör och kanaler.
Man arbetar både självständigt och i arbetslag. Som ny på företaget går man bredvid arbetsledare tills man känner sig trygg i arbetet.

Vi arbetar med både stora och små kunder så som skolor, kontor och byggarbetsplatser, mestadels inomhus i nybyggnation och ombyggnation.
Vårt arbetsområde är Storstockholm och de flesta arbetsdagar startar och avlutas i vårt kontor på Aspudden, ibland utgår vi från hemmet.

Vi lägger stor vikt vid vår personal och vill att de ska trivas och ha kul på jobbet. Därför arbetar vi mycket med utvecklingssamtal, ordnar kick offer och after work.

För att passa hos oss bör du ha ett starkt driv och viljan att lära dig. Som person är du kommunikativ, social och ansvarsfull.

Då vi arbetar med säkerhetsklassade installationer kommer utdrag ur brottsregistret att krävas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Antenn-zon med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Nathalie Johansson på mailadress nathalie.johansson@jobway.se alt 08- 520 017 56 Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Snickare till Wasa Parkettservice
Stockholm

Wasa Parkettservice AB är ett golvföretag som arbetar främst med försäkringsskador. Vi är avtalspartner med ett flertal försäkringsbolag och utför dagligen besiktningar av vattenskador, brand med mera. Vi har sedan start utfört mer än 5000 skadeärenden. Vi har kontor i Årsta och är i dagsläget cirka 20 medarbetare. 

Vi expanderar och söker nu: 
Snickare och golvläggare.

Som snickare/golvläggare hos oss kommer du framförallt att arbeta med försäkringsskador men även reparationer och tillbyggnader. Dina dagar är varierande och kan vara allt ifrån att bygga upp ett nytt kök till att göra servicearbeten såsom sätta socklar och golvlister. Du kommer att utgå från vårt kontor i Årsta och kommer arbeta över hela Storstockholm. 

För att lyckas i denna roll ser vi att du som söker har arbetat minst 5 år som snickare och eller golvläggare har arbetat med försäkringsskador tidigare. 

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering och för att passa in hos oss så är du en positiv och öppen person som besitter en hög social kompetens med förmågan att både skapa och utveckla kundrelationer. Du är noggrann och självkritisk i ditt arbetssätt med en ständig strävan efter att utföra alla arbeten av högsta kvalitét. Vidare att du är en självgående problemlösare som gillar att ta initiativ. 

Vi erbjuder dig att bli en del av ett sammansvetsat team som alla strävar efter samma mål, att utföra arbetet av högsta kvalitet i kombination med att ha väldigt roligt på jobbet. Med det får du givetvis fina förmåner i form av tjänstebil, mobil etc. Givetvis är vi fackligt anslutna och har kollektivavtal. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nathalie Johansson, 08 520 017 56 alt nathalie.johansson@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Drifttekniker
Stockholm

HSB Stockholm är en medlemsägd organisation som jobbar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi erbjuder allt ifrån förvaltningstjänster till medlemskap för bostadsrättsföreningar och är bostadsrättens främsta företrädare. Vi är en värderingsstyrd organisation som jobbar efter visionen att ”vi ska vara den aktör som har det bästa anseendet hos alla våra intressenter när det gäller boendet”, vilket vi uppnår genom att jobba med både hjärta och hjärna. Våra värderingar är grunden i hela vår verksamhet. På HSB Stockholm får du chansen att växa och utvecklas.

Fastighetsservice är en serviceorganisation till HSB Stockholms alla kunder och medlemmar och ingår i affärsområdet HSB Förvaltning. Verksamhetsområdet erbjuder tjänster inom fastighetsskötsel, drift och energi samt snickeri, vvs och elarbeten. Totalt omsätter Fastighetsservice ca 130 mkr och sysselsätter ca 120 medarbetare. De flesta av våra kunder är bostadsrättsföreningar men vi levererar även våra tjänster till kontor, affärslokaler och privata fastighetsägare. Vi verkar i 16 kommuner inom Stockholms län.

För HSB:s räkning söker vi nu en drifttekniker till Norra Stockholm.

Som drifttekniker hos HSB ansvarar du för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel och hantering av felanmälningar. Du kommer du ingå i en grupp av tekniker och ansvarar tillsammans med övriga gruppen för åtaganden i vårt uppdrag mot gentemot kund. I ditt dagliga arbete säkerställer du att fastighetens tekniska system fungerar enligt fastighetsägarens krav, kundens förväntningar och som teknisk specialist ansvara för att driftoptimera och genomföra drift, skötsel och underhåll av dessa anläggningar. Du ansvarar för att utföra mindre reparationer och underhåll på dessa system samt fungera som rådgivare i drift-och energifrågor.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har några års erfarenhet som drifttekniker. Du har god kännedom om energioptimering i fastigheter och förstår sambandet mellan de olika systemen i en fastighet. Vidare att du är van vid att läsa ritningar och har goda kunskaper inom styr och regler samt ventilation.

Som person är du social, engagerad och ansvarsfull. Du är inte rädd att ta i när det behövs och har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och kan arbeta självständigt. Som företagets ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus.

Vi erbjuder dig möjlighet till ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete samt stora utvecklingsmöjligheter. Vårt jämställdhets- och mångfaldsarbete är en prioriterad fråga och vi strävar efter att spegla samhället i vår medarbetarkår. Hos HSB ingår du i en organisation med bred kompetens där du både har goda förutsättningar till personlig utveckling såväl som tillgång till stöd inom olika specialistområden. HSB är en rikstäckande organisation där våra värderingar knyter samman hur vi förhåller oss till. Våra ledord är Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan, vilket vi sammanfattar till förkortningen ETHOS. Tillsammans ska dessa ledord bidra till stolthet över yrkesidentiteten och över HSB Stockholm som organisation men framförallt ska det visas i handling och förhållningssätt. 
Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43 Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde snarast. 

Teknisk support
Stockholm

Stenborgs Truckar AB är familjeföretaget som säljer, hyr ut nya och begagnade truckar samt tillhandahåller service och reparation av dessa. Kontor, lager och verkstad finns i Järfälla samt en filial i Västerås. Vår egen fältserviceorganisation täcker Stockholm och Mälardalen. Stenborgs Truckar kännetecknas av kundfokus, pålitlighet och hög kvalitét.

Vi växer och behöver en tekniskt intresserad och serviceminded person som vill vara med och bygga Sveriges bästa truckföretag.

Vi söker dig som vill ha ett variationsrikt jobb med kundkontakt där ansvar, pålitlighet och kvalitét är A och O. Tjänsten som teknisk support är en nyckelroll eftersom du är spindeln i nätet då du supporterar återförsäljare, slutkunder samt medarbetare. Du arbetar tillsammans med stöttande och professionella kollegor i Järfälla med flexibla arbetstider där du startar dagen mellan klockan 7-8 på morgonen.

Vi tror att du har en fordons- eller teknisk gymnasieutbildning med ett starkt tekniskt intresse. Vi ser gärna att du erfarenhet från service och reparation av truckar, fordon och/-eller maskiner. Troligen har du arbetat som mekaniker eller montör tidigare. Att du har kunskap inom elektronik, mekanik, hydraulik och förbränningsmotorer ser vi som en självklarhet. B-körkort är ett krav.                  

Utvecklingsmöjligheterna är goda då vi står inför en expansion. Som en del i din utveckling investerar vi både tid och engagemang för att du ska få bästa förutsättningar att lyckas och trivas i rollen. Bland annat kommer du genomgå utbildningar i Holland och Italien.

Vi erbjuder dig en fri och självständig roll på ett välmående familjeföretag med långsiktighet och korta beslutsvägar som självklarheter. Vidare erbjuder vi marknadsmässig lön, generösa förmåner och trevliga kollegor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 08 511 617 41. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde omgående. 

 

Elektriker
Stockholm

Elextro Stockholm AB grundades 2017 av Mikael Hedlund och är idag ett elföretag som utför alla typer av elinstallationer i Stockholmsområdet. Vi arbetar väldigt brett, med allt ifrån service, entreprenad, villor, lägenheter, radhus, ställverk, schaktning och nyproduktion. Vidare att vi arbetar även mot forskningsinstitut med service samt underhåll.Vårt kontor ligger i Vendelsö söder om Stockholm.

I takt med att vi växer söker vi en elektriker till vårt team.

Som elektriker hos oss kommer du att utgå i servicebil från hemmet och får jobben planerade veckovis. Vi jobbar med flera avtalskunder som olika byggfirmor och småföretag.

För att lyckas i rollen ser vi att du har genomgått en elutbildning på gymnasialnivå eller motsvarade och är minst andra årsmontör samt att du gillar variation i ditt arbete då du både kommer arbeta med service och entreprenad. Du är ambitiös och drivs av att utvecklas i din yrkesroll. Vidare är du social och har lätt att träffa nya människor, då du dagligen kommer ha kontakt med kunder och leverantörer.

B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett tryggt företag med familjekänsla. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och gillar att aktivt hitta på aktiviteter tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Elextro Stockholm AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Säkerhetstekniker
Göteborg

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2017 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17 000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. 

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3300 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.


I takt med att vi växer söker vi nu ansvarsfulla och drivna säkerhetstekniker till vår filial i Göteborg. Enheten består idag av 110 personer som har en lång erfarenhet och bred kompetens inom flera teknikdiscipliner såsom el, ventilation, VS, kyla och säkerhet.

Som säkerhetstekniker hos oss kommer du att arbeta med driftsättning, service och underhåll av säkerhetssystem som passagekontroll, inbrottslarm, kameraövervakning och brandlarm. Arbeten med kalkyl, projektering och teleregistrering kan vara aktuellt.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter inom säkerhetsbranschen och har B-körkort. Vidare ska du vara innovativ och ha ett äkta engagemang, intresse för teknik och intressera dig för att hitta lösningar på kundernas behov. Du ska tycka om att ta stort eget ansvar och du lockas av att arbeta nära kunden. En stor del av arbetet innebär att planera och organisera dina uppdrag tillsammans med våra kunder.

Övriga meriter:

• Erfarenheter av driftsättning brandlarm
• Kunskaper inom relevanta regelverk
• Kunskaper inom IT, nätverk, server & databashantering
• Kunskaper inom teleregistering • Goda kunskaper inom Officepaketet
• Mycket goda kunskaper inom svenska samt engelska

Då vi arbetar med säkerhetslösningar till våra kunder kommer ett godkännande via kontroll hos Rikspolisstyrelsen vara ett villkor för anställning. Du erbjuds att vara en del av ett väletablerat företag med kollektivavtal. VI har god gemenskap och är mån om våra medarbetare. Andra förmåner är frihet under ansvar, utvecklingsmöjligheter samt friskvård.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson. tel. 08 511 617 43 alt mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Spoltekniker
Stockholm

Samons Rör är ett VVS-företag med över 25 år i branschen, verksamt i Stockholm med omnejd, som alltid gör vårt yttersta för att göra bra arbeten för våra kunder. Så vänd dig till oss och våra montörer om du behöver en helhetsleverantör av kvalitetssäkrad och problemfri VVS-installation, rörservice eller avloppsspolning. Vi är 40 stycken anställda på företaget idag.

Vi expanderar och söker efter en driven spoltekniker
Vi ser att du har minst ett par års erfarenhet som spoltekniker. Du ska inneha B-körkort, har du C-körkort är det en fördel men inget krav. Kunskaper i Word och Outlook ser vi gärna att du har samt att du ska kunna filma i avloppen för att lokalisera eventuella hål eller skador.
Du kommer att köra en av våra spolbussar. Du skall högtrycksspola våra kunders avlopp, dels i samband med att ta upp akuta stopp i avloppsystemet och även i samband med stamspolningar. 
Vi söker dig som är tekniskt lagd, händig med verktyg och en stor yrkesstolthet. Arbetet kräver att du är fysiskt stark då det är en hel del tunga arbeten med lyft. Vi ser gärna att du är stresstålig och inte är rädd för att ta i. Har du kunskaper inom VVS ses det som en fördel.

Vi erbjuder dig ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakter, Du kommer få omväxlande arbetsuppgifter och du kommer få arbeta med i häftiga projekt. Vi har en stor gemenskap. Vi som arbetar hos Samsons Rör tycker om att ha roligt på och efter arbetstid och gör aktiviteter utanför jobbet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 08 - 511 617 41 och Oscar.Thiele@jobway.se Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Larmtekniker till Lerum
Göteborg

Lerum Lås & Larmservice är ett auktoriserat låssmedsföretag och har många års erfarenhet i branschen. Företaget startade i 1982 och har sedan 2012 drivits av bolagets VD Roy Dahlgren. Företaget jobbar alltid med att ge totala säkerhetslösningen.  Vi har flera "Låssmedsmästare" och "Behöriga Ingenjörer Inbrottslarm" Vi är kvalitetssäkrade enl. FR2000 och Miljösäkrade enl. Svensk Miljöbas. Lerum Lås & Larmservice tillhör en koncern där även Alingsås Lås & Larmservice samt Elwab AB ingår.

I takt med företagets utveckling söker en till servicetekniker/Larmtekniker till vårt team.

I tjänsten som servicetekniker kommer du att arbeta med att installera, driftsätta och serva inbrottslarm, CCTV, brandlarm, passagesystem, samt larm. Du kommer att få fortlöpande utbildning i de fabrikat vi arbetar med.

Vi söker dig som har jobbat med svagströmsinstallationer och/eller revisionsservice av larm lika karaktär. Har du även arbetat med systemen vanderbilt, Omnis eller Arx är de meriterade men inget krav

Som person är du noggrann och självgående i ditt arbetssätt och tar initiativ samt arbetar med fokus på att lösa uppgifterna. Du kommer att vara Lerum lås & larms ansikte ute hos kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga. Många av instruktionerna är på engelska så därför krävs det att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. 

Du utgår direkt från ditt hem gentemot kund.

Körkort B är krav. Då vi arbetar med säkerhetsklassade installationer kommer utdrag ur brottsregister att krävas.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor. Lerum lås & larm satsar mycket på sin personal, har bra förmåner, strävar efter hög trivsel samt gör mycket ihop för att stärka teamkänslan.

Intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Lerum lås & larms. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson, 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Säkerhetstekniker
Malmö

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2017 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17 000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. 

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3300 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.


I takt med att vi växer söker vi nu ansvarsfulla och drivna säkerhetstekniker till vår filial i Malmö. Enheten består idag av 6 st personer och arbetar främst med Integrerade säkerhetssystem och Brandskydd.

Som säkerhetstekniker hos oss kommer du att arbeta med driftsättning, service och underhåll av säkerhetssystem som passagekontroll, inbrottslarm, kameraövervakning och brandlarm. Arbeten med kalkyl, projektering och teleregistrering kan vara aktuellt.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter inom säkerhetsbranschen och har B-körkort. Vidare ska du vara innovativ och ha ett äkta engagemang, intresse för teknik och intressera dig för att hitta lösningar på kundernas behov. Du ska tycka om att ta stort eget ansvar och du lockas av att arbeta nära kunden. En stor del av arbetet innebär att planera och organisera dina uppdrag tillsammans med våra kunder.

Övriga meriter:

• Erfarenheter av driftsättning brandlarm
• Kunskaper inom relevanta regelverk
• Kunskaper inom IT, nätverk, server & databashantering
• Kunskaper inom teleregistering • Goda kunskaper inom Officepaketet
• Mycket goda kunskaper inom svenska samt engelska

Då vi arbetar med säkerhetslösningar till våra kunder kommer ett godkännande via kontroll hos Rikspolisstyrelsen vara ett villkor för anställning. Du erbjuds att vara en del av ett väletablerat företag med kollektivavtal. VI har god gemenskap och är mån om våra medarbetare. Andra förmåner är frihet under ansvar, utvecklingsmöjligheter samt friskvård.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson. tel. 08 511 617 43 alt mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arbetsledare inom bygg
Stockholm

ÅC Bygg är en kundserviceinriktad och heltäckande byggfirma med kontor i Knivsta. Vi levererar totalentreprenader och utförandeentreprenader i Uppsala- och Stockholmsregionen, alltid i nära kontakt med beställaren. På ÅC Bygg arbetar vi främst med nyproduktion, lokalanpassningar och byggservice av kommersiella fastigheter till företag, kommuner och landsting.

Sedan 2014 drivs företaget av Martin Kristoffersen och Isko Karevaara, men företagets historia sträcker sig hela vägen tillbaka till 1961 när Åke Carlsson startade byggfirman. Hans initialer, ÅC, lever kvar – trots att det är över 35 år sedan han lämnade företaget

ÅC Bygg är certifierade enligt ISO 9001, 14001 och OHSAS 18001. 
Vi är medlem i Sveriges Byggindustrier, Upplands Byggmästareförening och självklart tillämpar vi också kollektivavtal. Alla våra medarbetare är anslutna till ID06.

I takt att vi växer söker vi en driven och engagerad arbetsledare till vårt team.

Det är en mycket varierad tjänst där du ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande. Rollen innebär även att du planerar och fördelar arbetet mellan yrkesarbetare och underentreprenörer och motiverar dem att utföra sina uppgifter på ett kvalitetsmässigt sätt där kunden står i fokus. Vidare kommer du även att ansvara över beställning av material, utsättning och förmedling av information/ritningar/beskrivningar.

Vi söker dig som har arbetat i flera år som snickare samt har rutin och erfarenhet av att leda i branschen. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav. Det är meriterande om du har Bas-U och Bas-P men inget krav.

Då du kommer ha en ansvarsfull roll är det viktigt att du är självgående och har en positiv inställning till ditt yrke. Som person är du ambitiös, engagerad och stresstålig. Du tycker om att strukturera arbetet och har en förmåga att få din omgivning med dig.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag där vi värnar om våra anställda. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter samt eget ansvar. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och andra bra förmåner.

Läs mer på www.acbygg.se

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson Tel 08 - 511 617 43 eller mikaela.hansson@jobway.se. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Svetsare/VVS Montör
Uppsala

Teampipe tillhandahåller spetskompetens inom avancerad svetsning och rördragning i rena miljöer, exempelvis inom läkemedelsindustrin, livsmedelsindustrin och annan känslig industri. Bland våra tjänster ingår: • Rördragning • Svetsning • Svetskonsultation • Montageledning • Dokumentationsredovisning Verkstad och kontor finns i Uppsala men Teampipe har hela Sverige som arbetsplats.

TeamPipe expanderar och söker en svetsare

Vi har som ambition att klara av fler spännande projekt varför vi nu söker en till svetsare till vårt team.

Som svetsare hos oss på TeamPipe kommer du att ingå i ett härligt team på 32 st personer där vi fokuserar på svets inom läkemedelsindustrin, livsmedelsindustrin, nyproduktion, förebyggande svets och byta ut rör. Vi är idag ca 32 st anställda sedan arbetar vi tillsammans med konsulter vilket gör oss till ett team på 40 st inkluderat konsulter.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av svetsning av rör och är villig att ingå i ett härligt arbetsteam där man utvecklas av bara farten. Då vi har uppdrag inom hela Sverige värderas flexibilitet. Du har svetslicens för rostfria rör inom tigsvetsning. Vi anser att det är meriterande att du kan läsa ritningar. Som person ser vi gärna att du är en lagspelare, driven, självständig, positiv och har god serviceförmåga. Du måste vara bosatt i Uppsala.

Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i ett växande företag som lever för uttrycket ” Ha kul på vägen ”. Vi är ett familjärt företag som har god gruppkemi, vi erbjuder internutbildningar som krävs för att göra att göra ett utmärkt arbete och leverera goda resultat.

Friskvårdsbidrag tillkommer.

Tjänstepension utgår enligt byggnadsförbundet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av TeamPipe. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag, 08 510 60 651. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Operativ chef
Stockholm

I takt med att vi växer söker vi nu en driven operativ chef till vårt team.

Som operativ chef hos oss kommer du vara ute med ”kontoret på fickan” för att träffa våra befintliga och potentiella kunder samt tillse att alla projekt vi är involverade i rullar på som de ska. Vidare att du tillsammans med yrkesarbetare samt platsledning ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande.

Du kommer att använda ditt befintliga kontaktnät till att skapa nya affärer genom att ta an nya projekt. Vidare skapar du merförsäljning genom att erbjuda samtliga av våra tjänster inom Kraft (el) och Klimat (värme) till våra pågående projekt och befintliga kunder. Som operativ chef kommer du ha en central roll i företag och har ett nära samarbete med VD för att utveckla företaget framåt.

Du har strategisk höjd och ser till helheten, samtidigt som du kan vara operativ och dagligen leder arbetet framåt. Till din hjälp kommer du ha två seniora arbetsledare som hjälper dig i den dagliga driften.

För att lyckas i denna roll kan du vara utbildad byggnadsingenjör alternativt ha en yrkesarbetarbakgrund inom bygg eller elbranschen. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och beställare. 

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nathalie Johansson tel:08 520 017 56 alt. nathalie.johansson@jobway.se

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Kyltekniker/Kylmontör
Stockholm

För drygt 20 år sedan var vi en av pionjärerna inom försäljning av luftvärmepumpar till villaägare i Mälardalen.
Idag hjälper vi alla typer av fastighetsägare och företag, att få lägre energikostnader och behagligare inomhusklimat.
Vi har idag projekterat och installerat tusentals anläggningar med luftkonditionering och värmepumpar.Luftmiljöbutiken har ett nära samarbete med Daikin, världsledande företag inom sitt verksamhetsområde och vi har för avsikt att utvecklas tillsammans med dem på den Svenska marknaden. Vårt upptagningsområde är främst Stockholms län men vi åtar oss även större uppdrag i övriga Sverige.

I takt med att vi växer oss starkare söker vi nu efter en flitig kyltekniker/kylmontör Som kyltekniker/kylmontör
hos oss på Luftmiljöbutiken kommer du att arbeta i ett härligt gäng av duktiga medarbetare som strävar efter att erbjuda professionellt utförda arbeten av världsklass. Vi arbetar med att installera och underhålla komfortkyla och värmepumpar ute hos företag och privatpersoner i Stockholm. Man utgår hemifrån för att effektivisera dagarna på bästa sätt när det kommer till bekvämlighet för både dig och kunderna. Arbetet kräver att man är självgående däremot kan man behöva arbeta två och två vid tyngre arbeten.

För att lyckas i rollen som kyltekniker/kylmontör Har arbetat med att installera/reparera luftvärmepumpar tidigare och är mer eller mindre självgående, eftersom att vi åker runt en del i Stockholm krävs det att man innehar B Körkort. Fördelaktigt är om man tar uttrycket frihet under ansvar på bästa möjliga sätt och organiserar sina dagar så bra som möjligt, man skall ha en känsla för att vara lönsam för både kunderna och företaget. Svenska i tal och skrift är ett krav. Meriterande är om du har kylcertifikat och en stark drivkraft.

Vi erbjuder dig Att vi vara med på en resa mot utveckling i ett mindre gäng. Vi alla arbetar för varandra och mot gemensamma mål, för oss är det viktigt att man har en fin arbetsmiljö och trivs på sin arbetsplats. Därför gör vi saker tillsammans för att bidra till en fin gruppdynamik.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Luftmiljöbutiken. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag, 08 510 60 651. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Larmtekniker
Stockholm

BIAB Lås & Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

Vi söker just nu en Larmtekniker.

BIAB Larm satsar mycket på sin personal, vi har bra förmåner och arbetar aktivt med vidareutbildningar för våra anställda. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare hos oss måste du trivas med att arbeta i team och du vill bidra till fortsatt utveckling.

I tjänsten som larmtekniker kommer du dels att arbeta med avtalsservice, akutservice, små kompletteringar och felsökning. Arbetet hos BIAB Larm är varierande och en stor bredd och här finns flera möjligheter till utveckling inom yrket.

Du kommer att vara BIAB Larms ansikte hos kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga. Många av instruktionerna är på engelska så därför krävs det att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. 

Du som söker tjänsten som larmtekniker har en elutbildning på minst gymnasienivå eller praktiska kunskaper som BIAB Larm bedömer som motsvarande. Praktisk erfarenhet som larmtekniker inom säkerhetsbranschen på minst 2 år är krav. Har du även arbetat med andra svagströmsinstallationer och/eller revisionsservice av larm av olika karaktär är det mycket meriterande. 

Körkort B är krav. Vi ser gärna att du har arbetat med RCO (M5) (Mega), Vanderbilt (omnis), Galaxy, ATS eller SPC tidigare.

BIAB Larm ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Vi söker därför dig som gillar larm-och säkerhetsbranschen och som själv tar ansvar för att arbetet blir utfört på ett bra sätt. För dig som vill utvecklas i yrket finns stora möjligheter inom företaget.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson 08-520 017 56. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

VS Montör
Stockholm

Nera Installation i Nyköping erbjuder traditionella VVS-arbeten till privatpersoner och företag och utför säkra VVS installationer med kvalificerad personal. Nera Installation är ett ägarlett företag grundat 2007. Vår ambition är att leverera högkvalitativa lösningar inom VS åt våra beställare. Företaget har genomgått utbildning i BAS P /BAS U. Personalen på Nera Installation utbildas kontinuerligt både vad gäller säker arbetsmiljö och yrkeskunskap. På företaget finns också svetskompetens inom både Tig och gassvetsning.

I takt med företagets utveckling söker vi nu VS-Montör till Entreprenad & Service.

Vi ser att du har 4-5 års erfarenhet av tidigare arbete. Du kommer främst att arbeta mot entreprenad. För att lyckas i rollen är du certifierad VVS-montör. Du kommer arbeta med både nybyggnad, ombyggnads -och stambytesprojekt i och runt om Nyköping.

Som person är du ambitiös och drivs av att ta företaget framåt samt utvecklas i din yrkesroll.

Vi erbjuder dig att vara en del i företag med kollektivavtal och högt i tak där du kan vara med och påverka. Vi har en god gemenskap och är måna om våra medarbetare. Andra förmåner är frihet under ansvar, utvecklingsmöjligheter samt bonussystem.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Alexander Nilsson. tel. 08- 511 617 44 alt alexander.nilsson@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicetekniker till BIAB Larm
Stockholm

BIAB Lås & Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

Vi söker just nu en Servicetekniker

BIAB Larm satsar mycket på sin personal, vi har bra förmåner och arbetar aktivt med vidareutbildningar för våra anställda. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare hos oss måste du trivas med att arbeta i team och du vill bidra till fortsatt utveckling.

I tjänsten som servicetekniker kommer du dels att arbeta med avtalsservice, akutservice, små kompletteringar och felsökning. Arbetet hos BIAB Larm är varierande och en stor bredd och här finns flera möjligheter till utveckling inom yrket.

Du kommer att vara BIAB Larms ansikte hos kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga. Många av instruktionerna är på engelska så därför krävs det att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. 

Du som söker tjänsten som servicetekniker har en elutbildning på minst gymnasienivå eller praktiska kunskaper som BIAB Larm bedömer som motsvarande. Praktisk erfarenhet som servicetekniker inom säkerhetsbranschen på minst 2 år är krav. Har du även arbetat med andra svagströmsinstallationer och/eller revisionsservice av larm av olika karaktär är det mycket meriterande. 

Körkort B är krav. Vi ser gärna att du har arbetat med RCO (M5) (Mega), Vanderbilt (omnis), Galaxy, ATS eller SPC tidigare.

BIAB Larm ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Vi söker därför dig som gillar larm-och säkerhetsbranschen och som själv tar ansvar för att arbetet blir utfört på ett bra sätt. För dig som vill utvecklas i yrket finns stora möjligheter inom företaget.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson 08- 520 017 56. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt

Drifttekniker

HSB Stockholm är en medlemsägd organisation som jobbar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi erbjuder allt ifrån förvaltningstjänster till medlemskap för bostadsrättsföreningar och är bostadsrättens främsta företrädare. Vi är en värderingsstyrd organisation som jobbar efter visionen att ”vi ska vara den aktör som har det bästa anseendet hos alla våra intressenter när det gäller boendet”, vilket vi uppnår genom att jobba med både hjärta och hjärna. Våra värderingar är grunden i hela vår verksamhet. På HSB Stockholm får du chansen att växa och utvecklas.

Fastighetsservice är en serviceorganisation till HSB Stockholms alla kunder och medlemmar och ingår i affärsområdet HSB Förvaltning. Verksamhetsområdet erbjuder tjänster inom fastighetsskötsel, drift och energi samt snickeri, vvs och elarbeten. Totalt omsätter Fastighetsservice ca 130 mkr och sysselsätter ca 120 medarbetare. De flesta av våra kunder är bostadsrättsföreningar men vi levererar även våra tjänster till kontor, affärslokaler och privata fastighetsägare. Vi verkar i 16 kommuner inom Stockholms län.

För HSB:s räkning söker vi nu en drifttekniker till Norra Stockholm.

Som drifttekniker hos HSB ansvarar du för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel och hantering av felanmälningar. Du kommer du ingå i en grupp av tekniker och ansvarar tillsammans med övriga gruppen för åtaganden i vårt uppdrag mot gentemot kund. I ditt dagliga arbete säkerställer du att fastighetens tekniska system fungerar enligt fastighetsägarens krav, kundens förväntningar och som teknisk specialist ansvara för att driftoptimera och genomföra drift, skötsel och underhåll av dessa anläggningar. Du ansvarar för att utföra mindre reparationer och underhåll på dessa system samt fungera som rådgivare i drift-och energifrågor.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har några års erfarenhet som drifttekniker. Du har god kännedom om energioptimering i fastigheter och förstår sambandet mellan de olika systemen i en fastighet. Vidare att du är van vid att läsa ritningar och har goda kunskaper inom styr och regler samt ventilation.

Som person är du social, engagerad och ansvarsfull. Du är inte rädd att ta i när det behövs och har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och kan arbeta självständigt. Som företagets ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus.

Vi erbjuder dig möjlighet till ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete samt stora utvecklingsmöjligheter. Vårt jämställdhets- och mångfaldsarbete är en prioriterad fråga och vi strävar efter att spegla samhället i vår medarbetarkår. Hos HSB ingår du i en organisation med bred kompetens där du både har goda förutsättningar till personlig utveckling såväl som tillgång till stöd inom olika specialistområden. HSB är en rikstäckande organisation där våra värderingar knyter samman hur vi förhåller oss till. Våra ledord är Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan, vilket vi sammanfattar till förkortningen ETHOS. Tillsammans ska dessa ledord bidra till stolthet över yrkesidentiteten och över HSB Stockholm som organisation men framförallt ska det visas i handling och förhållningssätt. 

Intresserad och vill veta mer?
 I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43 Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde snarast. 

Affärschef - säkerhet
Göteborg

Skylink AB är ett grossistföretag som ingår i Weland koncernen. Vår affärsidé är att vara fullsortimentsleverantör av allt inom fysiska säkerhetsprodukter likaså är vi komplett leverantör av utrustning för el/smarta-hems system.

Vi på Skylink erbjuder hög servicegrad och hjälp med projektering. Vår ambition är hög kvalitet, snabba leveranser samt att erbjuda rätt utrustning till rätt pris. Vi finns i Mölndal (Göteborg), där vi har såväl kontor som lager.

I takt med att vi växer söker vi nu en driven säljchef till vårt team.

I rollen som säljchef kommer du att ansvara för försäljningen. Ditt team består av två erfarna säljare som du ansvarar för att leda, följa upp och utveckla. Rollen innebär även ett helhetsansvar över såväl befintliga som nya kunder samt att driva och långsiktigt utveckla dessa kundrelationer. I dialog med dina medarbetare sätter du mål och aktivitetsplaner för varje säljare utifrån bolagets långsiktiga strategi, följer upp resultat och vid behov säkerställer att nödvändiga åtgärder vidtas för att uppnå målen.

För att lyckas i denna roll söker vi dig som har erfarenhet från försäljning med teknisk inriktning och vill ta nästa steg i din karriär. Kanske arbetar du idag som teknisk säljare eller teamleader och vill ta nästa steg?

Som person är du kundfokuserad och förstår vikten av att ge en förstklassig service. Du har lätt för att skapa förtroende och trivs i en roll med många kontaktytor. Vidare är du affärsorienterad och motiveras av att nå högt uppsatta resultat. Meriterade är kunskaper inom KNX-system och smarta hem.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att leda projekt framåt. Du har en positiv attityd samt ser utveckling och effektivisering som något positivt

Vi erbjuder dig en roll på ett framgångsrikt företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för att stärka sammanhållningen. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Du kommer kunna vara med och påverka verksamheten i stor utsträckning. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.


Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson 08- 520 017 56, eller till nathalie.johansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Stockholm

Söderlinds EL AB grundades 2016 av Marcus Söderlind och är ett elföretag som utför alla typer av elinstallationer i hela Stockholm. Vi är i dagsläget 15 stycken anställda och har en stor och härlig lokal i Mölnvik. Våra kunder är främst företagskunder samt fastighetsbolag.

I takt med att vi växer söker vi elektriker till vårt team.

Som elektriker hos oss kommer du arbeta med allt från nyproduktion till service och underhåll. Du gillar att arbeta självständigt och att ha variation i arbetet. Du kommer utgå hemifrån och arbeta med både små och stora projekt. Självklart ingår det servicebil.

För att lyckas i rollen som elektriker ser vi att du har arbetat i några år som elektriker och att du har genomgått en el utbildning på gymnasial nivå eller motsvarande utbildning. Vidare är du van med att driva egna projekt, eller redo att ta nästa steg och vidareutvecklas. Du har ett stort personligt driv. Har du arbetat som ledande montör är det meritande men inget krav.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Som person är du engagerad, disciplinerad, ansvarsfull, kreativ och noggrann. Du är även trovärdig och är duktig på att omsätta ord till handling. Vidare förstår du innebörden med att arbeta med frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett spännande företag som expanderar, med korta beslutsvägar som värnar om sin personal. Vi är ett härligt team som gillar att göra roliga aktiviteter tillsammans. Det är alltid högt i tak och härlig stämning. Andra förmåner är servicebil, telefon och kollektivavtal med tjänstepension.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Lagbas/Snickare
Jönköping

Serneke är nästa generation entreprenadföretag verksamma inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Bolaget startades 2002 och är redan en av Sveriges största byggkoncerner. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt. Vi levererar heltäckande tjänster inom entreprenad och Fastighetsutveckling med målet är att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen. 

I takt med att vi växer söker vi nu en lagbas/snickare till vår verksamhet i Jönköping.

Som lagbas/snickare hos oss kommer du att arbeta med nyproduktion samt större entreprenader. I din roll som lagbas kommer du även att motivera och stimulera personal ute på plats samt leda och fördela det dagliga arbetet. I arbetsuppgifterna ingår också traditionella snickeriarbeten. 

För att lyckas i rollen har du yrkesbevis samt minst fem års erfarenhet som snickare inom nyproduktion samt har rutin och erfarenhet av att leda i branschen. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav. Utbildning i Heta arbeten och mobil arbetsplattform är meriterande.

Då du kommer ha en ansvarsfull roll är det viktigt att du är självgående och har en positiv inställning till ditt yrke. Vidare är du serviceinriktad och trivs med ett omväxlande arbete där du kan inspirera personalen på byggarbetsplatsen. 

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag där vi värnar om våra anställda. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter samt eget ansvar. Du kommer till ett gäng som gillar att hitta på roliga saker tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och samt andra bra förmåner.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson Tel 08 - 511 617 43 eller mikaela.hansson@jobway.se. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Stockholm

Installera SW AB grundades 2008 och är ett dotterbolag till SanWest Projekt AB. Företaget har sedan starten haft en stadig tillväxt och är ca 26 anställda. Vi omsätter drygt 40 miljoner kr per år.

Företagets kontor och lager ligger i Hägersten, Stockholm. Vårt uppdragsområde sträcker sig över hela stor-Stockholm, Mälardalen och Åre.

Vi är totalleverantör av elinstallationer och projekterar samt utför alla typer av arbeten som rör kraft och belysning, både i privat och offentlig miljö. Vi arbetar med både små och stora projekt och är en välanlitad samarbetspartner vid entreprenader. Vår målsättning är att alltid erbjuda samt leverera en högklassig service och produkt. Kunden är alltid i fokus hos oss! Vi använder oss endast av beprövat material och metoder för installationer och arbetar för en mindre miljöpåverkan. Allt vårt elavfall tas om hand och återvinns i största möjliga mån.

I takt med företagets utveckling söker vi Ledande montörer samt erfarna Elektriker till Stockholm

I rollen som elektriker har du minst 6 års erfarenhet. Du gillar att arbeta självständigt och att ha variation i arbetet. Du kommer utgå från hemmet i servicebil och arbeta med båda små och stora projekt. Vi försöker anpassa jobben efter vart du bor samt vad för typ av jobb du gillar att arbeta med. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag med fina förmåner och kollektivavtal. Vi gillar sammanhållning och försöker göra roliga saker ihop, så som resor (senast var vi i Kroatien), skidresor och fiskeresor. Andra förmåner är friskvård, tjänstepension, restidsersättning, frihet under ansvar samt stor flexibilitet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kyltekniker
Stockholm

WIAB startade 1966 och erbjuder fastighetsägare kvalificerad totalservice och utför installations entreprenader.

Vi kan installationsteknik och betraktar fastigheten som en helhet. Våra tekniker får byggnadens system att samverka vilket innebär bra inneklimat och optimerad energianvändning. Vi har idag 50 medarbetare med kunskap och erfarenhet inom energi- och installationsteknik. Hos oss finns tekniker specialiserade inom områdena Styr, Kyla, Ventilation, Värmepumpar, Värme och OVK/energi. Oavsett expertområde har varje tekniker en förståelse för helheten – en förutsättning för att kunna leverera bra installationsteknik.

Vi söker nu en kyltekniker som kommer att arbeta inom service.

Som tekniker på WIAB arbetar du nära kunden och tar ansvar för att självständigt driva och slutföra uppdrag. Du kommer främst att ansvara för dina egna kunder där är det av stor vikt att du har mycket god socialkompetens är noggrann samt att du har en helhets förståelse för så väl el, el styr och rör.

För att lyckas i rollen ser vi att du är certifierad kyltekniker med minst 7-9 års erfarenhet. B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav. Som person ser vi att du är självgående och tar eget ansvar för arbetet.

Vi erbjuder dig en roll på ett personalägt företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning! Du kommer till ett stabilt företag med låg personalomsättning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Wahlins Installationsservice AB med rekryteringsföretaget Jobway. . Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Andraårsmontör elektriker
Stockholm

020 Elektrikerna grundades 2010 och har sedan dess utfört elinstallationer i Stockholm åt främst företagskunder men även privatkunder. Företaget arbetar med allt från nyinstallationer av el, förändring eller utökande av befintliga elinstallationer.

I takt med företagets expansion söker vi nu en andraårsmontör. 

Kvalifikationer
Vi söker nu en elektriker som vill utvecklas genom varierande arbetsuppgifter i sin yrkesroll. Vi ser att du har en EL-utbildning i grunden, är minst tvåårsmontör och har en vana av att arbeta självständigt. Du bör vara en naturlig problemlösare och ha ett gott servicetänk gentemot kunder. B-körkort samt god svenska i tal och skrift är en förutsättning. Erfarenhet av felsökning är meriterande. 

Arbetsbeskrivning
I rollen som serviceelektriker utgår du från hemmet och kommer utföra arbeten som innefattar främst elinstallationer inom ex. kraft, belysning och nätverk. Vi utför elinstallationer inom ett brett område såsom kontor, butik, lager, nödljus, gatubelysning samt de mesta inom kommersiella fastigheter. Dagarna kommer att innebära en stor variation med olika typer av uppdrag. Från mestadels servicearbeten till kortare projekt. Våra kunder är fastighetsbolag, byggföretag samt privatpersoner.

Vi erbjuder ett företag med en sund syn på sina anställda. Ett stort fokus ligger på trivsel, att känna en trygghet och ständigt få utvecklas i sin yrkesroll med varierande arbetsuppgifter. Du arbetar flexibelt med möjlighet att anpassa din arbetstid. Du erbjuds en marknadsmässig lön, tjänstepension, telefon, den tekniska utrustning som behövs för tjänsten samt service, alternativt förmånsbil.

Är du intresserad och vill veta mer? I den här rekryteringen samarbetar 020 Elektrikerna med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson tel. 08 520 017 56 alt nathalie.johansson@jobway.se. Ansök snarast via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Servicetekniker
Stockholm

I takt med företagets utveckling söker en till servicetekniker till vårt team.

I tjänsten som servicetekniker kommer du att arbeta med att installera, driftsätta och serva inbrottslarm, CCTV, brandlarm, passagesystem, samt larm. Du kommer att få fortlöpande utbildning i de fabrikat vi arbetar med. Som person är du noggrann och självgående i ditt arbetssätt och tar initiativ samt arbetar med fokus på att lösa uppgifterna.

Du kommer att vara Automatic alarms ansikte ute hos kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga. Många av instruktionerna är på engelska så därför krävs det att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. 

Du utgår direkt från ditt hem gentemot kund.

För att lyckas i rollen som servicetekniker har du jobbat med svagströmsinstallationer och/eller revisionsservice av larm lika karaktär. Har du även arbetat med systemen RCO, Omnis, Galaxy, Aptus, eller Axema är de meriterade men inget krav

Körkort B är krav.

Då vi arbetar med säkerhetsklassade installationer kommer utdrag ur brottsregister att krävas.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor. Automatic alarm satsar mycket på sin personal, har bra förmåner, strävar efter hög trivsel samt gör mycket ihop för att stärka teamkänslan.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Automatic Alarm. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson, 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arbetsledare - anläggning
Stockholm

TME är ett aktiebolag med sätet i Stockholm som sysselsätter 20 heltidsanställda. Vi har 8 grävmaskiner, 3 Lastbilar 7 st lastmaskiner m.m. Vi vänder oss i första hand till Kommuner, landsting och Bostadsrättsföreningar som kunder. I huvudsak utför vi hela projekten i egen regi med egna maskiner och manskap.

TME AB har i dag en årsomsättning på ca 100 milj och vi är 25 heltidsanställda. Vi har en egen kvalitetsplan som anpassas efter respektive objekt samt ansluter till ISO 9001. Självklart har all vår personal ID06. Våra största kunder är Skanska, Peab, HSB, Infratek, Siemens, Vattenfall.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en arbetsledare

Som arbetsledare hos oss kommer du utgå hemifrån i bil. Jobben är i hela Storstockholm men vi försöker anpassa jobben efter vart du bor. Du kommer ansvara för 1-3 projekt åt gången, uppdragstiden kan vara från några månader upp till flera år. Du blir ansvarig för 5-20 personer åt gången, men hjälps åt tillsammans med några av våra andra arbetsledare. Vi ser gärna att du gått hela vägen från anläggare upp till rollen som arbetsledare och det är bra om du kan läsa ritningar. Du kommer har mycket kundkontakt och kommer rapportera direkt till platschefen. B-Körkort och förarbevis är krav.

Som person är du ambitiös, självgående och gillar att vara med och driva företaget framåt. Hos oss finns alla möjligheter att kliva i karriärsstegen. Då vi har många internationella kunder är det viktigt att du kan engelska. Det är meriterande om du kan ryska, lettiska eller polska.

Vi erbjuder dig att komma till ett bolag med fina utvecklingsmöjligheter och kollektivavtal! Du styr dina dagar själv och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Bil, friskvård, telefon och bra sammanhållning är några förmåner vi erbjuder. Vi är ett gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans och försöker ganska otta att hitta på roliga aktiviteter tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicetekniker
Stockholm

BIAB Lås & Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

Vi söker just nu en Servicetekniker

BIAB Larm satsar mycket på sin personal, vi har bra förmåner och arbetar aktivt med vidareutbildningar för våra anställda. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare hos oss måste du trivas med att arbeta i team och du vill bidra till fortsatt utveckling.

I tjänsten som servicetekniker kommer du dels att arbeta med avtalsservice, akutservice, små kompletteringar och felsökning. Arbetet hos BIAB Larm är varierande och en stor bredd och här finns flera möjligheter till utveckling inom yrket.

Du kommer att vara BIAB Larms ansikte hos kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga. Många av instruktionerna är på engelska så därför krävs det att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. 

Du som söker tjänsten som servicetekniker har en elutbildning på minst gymnasienivå eller praktiska kunskaper som BIAB Larm bedömer som motsvarande. Praktisk erfarenhet som servicetekniker inom säkerhetsbranschen på minst 2 år är krav. Har du även arbetat med andra svagströmsinstallationer och/eller revisionsservice av larm av olika karaktär är det mycket meriterande. 

Körkort B är krav. Vi ser gärna att du har arbetat med RCO (M5) (Mega), Vanderbilt (omnis), Galaxy, ATS eller SPC tidigare.

BIAB Larm ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Vi söker därför dig som gillar larm-och säkerhetsbranschen och som själv tar ansvar för att arbetet blir utfört på ett bra sätt. För dig som vill utvecklas i yrket finns stora möjligheter inom företaget.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson 08-520 017 56. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Serviceelektriker
Stockholm

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2017 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17 000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. 

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3300 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.


För Caverions räkning söker vi nu en serviceelektriker till deras enhet i Sollentuna. Enheten består idag av ca 20 personer och arbetar främst med teknikinstallationer och fastighetsdrift.

Arbetsuppgifter:
Som serviceelektriker på Caverion kommer du främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av el-anläggningar och inom fastigheter. Du kommer arbeta med ansvar för uppdragets utförande och kvalité. I dina arbetsuppgifter ingår även daglig rapportering till kund samt att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som serviceelektriker. Du har genomgått en gymnasial utbildning eller motsvarande utbildning. Vidare att du är van med att arbeta självständigt och kan läsa ritningar samt el-scheman. B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Som person ser vi att du har en god socialförmåga och har lätt att samarbeta med både våra kunder och dina kollegor. Även att du är strukturerad, handlingskraftig och gillar att ta egna initiativ. Som företagets ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med mycket god stämning och teamkänsla där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Caverion Sverige AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Butikssäljare
Stockholm

Råsunda Lås AB är ett familjeägt företag inom säkerhetsbranschen som har funnits sedan 1985. I dagsläget är vi 8 stycken anställda och har kontor i Solna. Vi är verksamma i hela Stockholmsområdet och arbetar med alla typer av säkerhetslösningar såväl mekaniska som elektroniska i alla storleksordningar. Vi låter oss inte begränsas utan arbetar förutsättningslöst mot både privatpersoner och stora företag.

I takt med att vi växer söker vi en butiksmedarbetare till vår butik i Solna. I rollen som butiksmedarbetare hos oss har du totalansvaret över butiken. Dina arbetsuppgifter innefattar b.la. ta emot beställningar, plocka ihop orderbeställningar, kontakt med kunder och leverantörer samt lägga orderbeställningar.

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du tidigare har arbetat som butiksmedarbetare av likande arbetsuppgifter tidigare. Du ska veta hur ett lager fungerar och kunna arbeta i ett affärssystem. Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser att du som person är initiativtagande, serviceinriktad och strukturerad. Därtill har du ett ansvarstagande angreppssätt, då du kommer ha stort ansvar för butiken.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Arbetsledare
Stockholm

Abima gruppen AB är ett familjeägt företag och har funnits sedan 1957. Vi erbjuder projektering, markanläggning, skötsel och underhåll av grönytor samt relaterad utbildning och rådgivning. Vi är verksamma i hela Mälardalen men har vårt kontor i Stockholm.  Våra kunder är framförallt fastighetsbolag både privata och kommunala och även bostadsrättsföreningar

Vi är i expansionsfas söker nu en arbetsledare till vårt team.

Som arbetsledare hos oss kommer du ha totalansvaret över dina projekt. Dina arbetsuppgifter innefattar b.la. personalansvar och ansvaret över att fördela och leda arbetet gentemot dina medarbetare. Vidare att du har direktkontakt med kunder och tar hand om den dagliga rapportering, kontraktshandlingar och andra frågor som kan komma på tal.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat minst 5 år som arbetsledare inom mark och anläggning. Gärna att du har erfarenhet av skötsel och underhåll. Du har genomgått en landskapsingenjörsutbildning eller motsvarade utbildning. Har du erfarenhet inom budgetering och kalkyl är det meriterande men inget krav.

Som person ser vi att du har god kommunikationsförmåga och har lätt att samarbeta med både våra kunder och dina kollegor. Vidare att du som person är strukturerad, ordningsam, handlingskraftig och har ett personligt driv.

 Du måste kunna stå för och arbeta efter våra värderingar – Öppenhet – Respekt – Ärlighet – Ansvar – Affärsmässighet, vilka guidar oss i såväl vårt interna som det externa arbetet.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett familjeägt företag med korta beslutsvägar som värnar om sin personal och välmående. Vi är ett företag i expansionsfas vilket innebär att utvecklingsmöjligheterna är stora och dina arbetsuppgifter kommer ligga direkt under verkställande direktörens. Självklart har vi kollektivavtal och andra förmåner.

Är du intresserad att vara en del i vårt härliga gäng?

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway.. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag, 08 511 617 43. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

VVS-ingenjör/-konstruktör

TN System grundades 1985 i Kalmar och vi verkar som rådgivande ingenjörer. Vi utför projekterings- och utredningsarbeten, inom VVS, energiteknik och inomhusmiljö, exempel: ventilation, sanitet, värme, kyla, tryckluft, gas, process, ånga, styr- och regler. Vi utför också dokumentationer och utbildningar.

Vi arbetar med unika kompetenser och erfarenheter. Detta tillsammans med bred erfarenhet från, såväl nationella som internationella, projekt och uppdrag ger kunden trygghet och stabilitet i varje fas. Vi är ett litet, lönsamt och välskött företag som expander och behöver förstärka teamet med en självgående


VVS-ingenjör/-konstruktör.

Du kommer att arbeta med konstruktioner i de senaste CAD-miljöerna, AutoCAD och Revit med Magicad och utföra BIM-modeller i konstruktionerna. Beroende på hur erfaren du är, så kommer vi att tillgodose ditt behov och se till att du får arbetsuppgifter som passar dig. Du kommer vara ett ansikte utåt och träffa kunder. På TN System kommer du snabbt att få arbeta självständigt med egna projekt. Vi söker dig som är VVS-ingenjör/konstruktör, gärna med ett par års erfarenhet, dock inte ett krav. Du kanske är en VVS-montör med många års yrkeserfarenhet och är nyfiken på att konstruera istället för att montera. Du bör ha genomfört påbyggnadsutbildning för vvs-konstruktörer och ha en god datavana.

Du ska vara öppen och lyhörd för utmaningar. Kunskaper i AutoCAD/Revit är ett plus. Eftersom tjänsten ställer krav på självständighet ser vi gärna att du kan ta eget ansvar tillsammans med egna initiativ. Du är social och uttrycker dig på ett oklanderligt sätt i tal och skrift i det svenska språket. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med stark teamkänsla och god sammanhållning med låg personalomsättning. Denna sammanhållning skapas bland annat genom gemensamma upplevelser så som resor, events och andra teambildande aktiviteter. 

Dessutom erbjuder vi marknadsmässig lön och friskvårdsbidrag på ett familjärt, lönsamt samt stabilt företag. Är du intresserad av ytterligare arbetsuppgifter och ansvarsområden är vi öppna för att resonera om detta. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde efter sommaren. 

Elektriker
Stockholm

Gullikssons El är ett ägarlett bolag som arbetar med el-, tele- och datainstallationer i Stockholms- och Uppsalaområdet. Entreprenören Jonas Gulliksson startade Gullikssons El 1998 och lade grunden för den verksamhet som idag sysselsätter närmare 90 anställda och har ett brett tjänsteerbjudande inom installation. Tillsammans har vi lång erfarenhet av elbranschen och god vana att utföra arbeten i känsliga miljöer.

Vi är ISO-certifierade inom kvalité, miljö och OHSAS-certifierat inom arbetsmiljö vilket speglar en organisation som är dedikerad till att systematiskt förbättra sin kvalité och därmed också uppfylla kundernas krav och förväntningar samt följa erkända miljökrav. Vi tar också arbetsmiljön på största allvar för att ha en så frisk och välmående personal som möjligt.

I takt med företagets utveckling så söker vi nu elektriker till både service och entreprenadsidan

På servicesidan kommer du få ta stort eget ansvar och arbeta självständigt gällande såväl planering som utförande av serviceuppdrag. Uppdragen är mycket varierande som bl.a. service, installation, felsökning, åtgärdsförslag och genomförande. Du kommer att utgå från hemmet i servicebil.

På entreprenadsidan kommer du främst jobba med andra som ett lag. Vi arbetar med både stora och små entreprenader. Du kommer att börja dagen på arbetsplatsen. Arbetstider: 07-16.

För att lyckas i rollen har du minst 5 år som elektriker. Du gillar att arbeta självständigt men är även en lagspelare. Vidare är du engagerad och drivs av att ta företaget framåt. Då vi utför arbete på skolor krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Viktigt för oss är även att du dokumenterar och rapporterar arbetet du utför. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav. Goda datorkunskaper är meriterande.

Som person är du effektiv, hjälpsam och engagerad och brinner för att utvecklas i din yrkesroll.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag med modernt tänk! Viktigt för oss är att våra medarbetare mår bra och känner sig delaktiga - därför tycker vi att det är viktigt att ständigt utvecklas med nya utbildningar, möten och förbättringar. Vi gillar även teamaktiviteter och försöker göra många roliga saker tillsammans, exempelvis bowling, biljard och resor. Andra förmåner är friskvård, pensionsspar, sjukvårdsförsäkringar, rikskort, hälsokontroll, frihet under ansvar m.fl.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Drifttekniker
Stockholm

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2017 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17 000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. 

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3300 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.


För Caverions räkning söker vi nu en driven drifttekniker inom fastighetsdrift till deras enhet i Sollentuna. Enheten består idag av ca 20 personer och arbetar främst med teknikinstallationer och fastighetsdrift. 

Arbetsuppgifter:

Som drifttekniker på Caverion ansvarar du för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel och hantering av felanmälningar. Du kommer du ingå i en grupp av tekniker och ansvarar tillsammans med övriga gruppen för åtaganden i vårt uppdrag mot gentemot kund. I ditt dagliga arbete säkerställer du att fastighetens tekniska system fungerar enligt fastighetsägarens krav, kundens förväntningar och som teknisk specialist ansvara för att driftoptimera och genomföra drift, skötsel och underhåll av dessa anläggningar. Du ansvarar för att utföra mindre reparationer och underhåll på dessa system samt fungera som rådgivare i drift-och energifrågor.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har några års erfarenhet som drifttekniker. Du har god kännedom om energioptimering i fastigheter och kunna förstå sambandet mellan de olika systemen i en fastighet. Vidare att du är van vid att läsa ritningar och har goda kunskaper inom styr och regler samt ventilation.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Som person är du social, engagerad och ansvarsfull. Du är inte rädd att ta i när det behövs och har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och kan arbeta självständigt. Som företagets ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus.Vi erbjuder dig en arbetsplats med mycket god stämning och teamkänsla där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Caverion Sverige AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt 

Servicetekniker
Stockholm

Miele är Europas största familjeföretag i vitvarubranschen, grundat redan 1899. Miele är en internationell koncern med bas i Tyskland med cirka 19 500 anställda i 49 länder. 2016/2017 omsatte Miele-koncernen ca 4 miljarder €. Företaget har sedan starten byggt sin marknadsposition på att ligga främst inom kvalitet, teknik och innovationer. Miele AB är koncernens dotterbolag i Sverige med ca 100 medarbetare och omsätter ca 700 miljoner kronor. Vår uppgift i Sverige är att marknadsföra, sälja och bedriva eftermarknadsservice för Mieles produkter inom hushåll, industri, sjukhus- och dentalmarknaden.

I takt med att vi växer söker vi nu servicetekniker till vårt team. Som servicetekniker kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att åka ut till kunder för att hjälpa till med service och underhåll av vitvaror på plats. I dina arbetsuppgifter ingår även felsökning, reparationer samt att ge driftinstruktioner och vägledning.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat som servicetekniker i några år och har avklarat gymnasieutbildning med inriktning el/tele eller teknik. Du har ett stort intresse av teknik och är en naturlig problemlösare. Du är serviceinriktad och har en god socialförmåga samt ordningssinne

Många av instruktionerna är på engelska, vilket gör att det krävs att du obehindrat talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. B-körkort är krav. 

Vi erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Hos oss finns det stora chanser att växa inom yrket och göra karriär. Du har bra förmåner såsom friskvårdsbidrag, pensionsplanering/rådgivning, lunchförmån mm. Vi tror att du är en självgående servicetekniker som förstår begreppet frihet under ansvar. Vi har kollektivavtal med Unionen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Anläggare
Stockholm

MVM Entreprenad AB bildades 2007 under namnet Byggruppen, 2013 ändrades namnet till MVM Entreprenad AB. Vårt kontor ligger i Solna och vi är idag ca 10 anställda och ett flertal inhyrda. MVM Entreprenad AB har växt till sig på marknaden och har idag helhetslösningar på hela entreprenader med allt från grund/markarbeten till färdigställande och/eller service av hela fastigheter. Vi jobbar med såväl finplanering, skolgårdar, äldreboende, fjärrvärme, läckor, dagis, bilhallar och fastigheter.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en anläggare

Som anläggare hos oss kommer du jobba med olika typer av projekt, stora som små. Våra största kunder är fastighetskunder, men vi har även en del småjobb. Vi har jobb på både sidor av stan men försöker alltid anpassa jobben efter vart du bor. Du kommer utgå från hemmet i servicebil och ta dig direkt till jobben. Ibland kommer du vara ute själv hos kunder men oftast är vi fler på samma ställe.

Arbetstider:
Mån-Tors: 06.30–16.00
Fre: 06.30–13.00

För att lyckas i rollen har du minst några års erfarenhet som anläggare. Du är självständig och klarar av att sköta dina jobb på egen hand. B-Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du social och har lätt för att lära dig nya saker. Du drivs av att ta dig framåt och är inte rädd att hjälpa till där du behövs.

Vi erbjuder dig att komma till ett stabilt bolag som har många roliga jobb. Vi har kollektivavtal, tjänstepension, friskvård. För oss är det viktigt att du tycker om din egen frihet, då du styr dina egna dagar. Vi litar på våra medarbetare. Vi gillar även att göra roliga saker tillsammans, exempelvis grillningar, AW:s och andra roliga aktiviteter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Installationstekniker
Stockholm

ABC gruppen är ett väletablerat ventilationsföretag och grundades 1995. Vårt huvudsakliga fokus är ventilation, el-styr-regler och plåtslageri. Vi är verksamma i hela Stockholm men vårt kontor och verkstad ligger i Sollentuna. Vi är idag 17 medarbetare och våra kunder är främst fastighetsbolag, byggföretag och kommuner.

Vår verksamhet växer och vi behöver fler medarbetare. Vi söker just nu en installationstekniker med inriktning styr och regler.

I rollen som installationstekniker kommer framförallt arbeta med service samt utbyggnationer och renoveringar av befintliga styr och övervakningssystem. Allt ifrån nyinstallationer, felsökningar samt driftsättning och programmering. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som elektriker. Det är meriterande om du har arbetat med liknade arbetsuppgifter samt att du känner dig trygg att hanterade de flesta tekniska aspekterna inom fastighetsautomation som rör, ventilation och el. 

Arbetet förutsätter en god social förmåga och att du är serviceinriktad. Därmed behöver du behärska svenska i tal och skrift. Körkort B är ett krav. Som person har du lätt för att samarbeta och är en naturlig problemlösare. Du är van att ta eget ansvar och gillar ett omväxlande arbete. 

Vi erbjuder dig att vara en del av ett väletablerat företag som expanderar. Vi är ett härligt team som gillar att göra roliga aktiviteter tillsammans. Andra förmåner är servicebil, telefon, samt marknadsmässig lön. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

VVS-Montör
Stockholm

Rörbyggarna i Stockholm AB har sina rötter i en verksamhet som startade 1958. Vi är ett helägt familjebolag och har varit verksamma i rörbranschen i tre generationer. Vi arbetar främst mot företag men har även en del privatkundsuppdrag. För oss är det viktigt att alltid leverera efter högsta kvalité.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en VVS-Montör

Som VVS-Montör hos oss kommer du utgå från hemmet och jobba med främst renoveringar av villor runt om i Storstockholm. Du kommer även arbeta med kontorsanpassningar. Du styr och planerar din egen dag.

Som person är du lösningsorienterad och ambitiös. Då jobbet innefattar ett stort eget ansvar är det viktigt att du har drivet att leverera de bästa resultaten. Vidare är det bra om du har lätt för att samarbeta och skapa förtroende samt att du är flexibel.

Vi erbjuder dig att vara med i ett stabilt och välkänt företag med kollektivavtal. Hos oss får du en utmaning! Andra förmåner är fina utvecklingsmöjligheter, bil, friskvård m.m.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Servicetekniker (Verkstad)
Stockholm

Miele är Europas största familjeföretag i vitvarubranschen, grundat redan 1899. Miele är en internationell koncern med bas i Tyskland med cirka 19 500 anställda i 49 länder. 2016/2017 omsatte Miele-koncernen ca 4 miljarder €. Företaget har sedan starten byggt sin marknadsposition på att ligga främst inom kvalitet, teknik och innovationer. Miele AB är koncernens dotterbolag i Sverige med ca 100 medarbetare och omsätter ca 700 miljoner kronor. Vår uppgift i Sverige är att marknadsföra, sälja och bedriva eftermarknadsservice för Mieles produkter inom hushåll, industri, sjukhus- och dentalmarknaden.

Vi söker servicetekniker till vår verkstad i Solna

Som verkstadstekniker hos kommer du att arbeta i vår verkstad med allt från att ta emot varor och ge service till kunder på plats till reparation och felsökning av våra hushållsmaskiner.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat som i något år som servicetekniker och har avklarad gymnasieutbildning med inriktning el/tele eller teknik. Du har ett stort intresse av teknik och är en naturlig problemlösare. Du är serviceinriktad och har en god socialförmåga.

Många av instruktionerna är på engelska, vilket gör att det krävs att du obehindrat talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. B-körkort är krav. 

Vi erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Hos oss finns det stora chanser att växa inom yrket och göra karriär. Du har bra förmåner såsom friskvårdsbidrag, pensionsplanering/rådgivning, lunchförmån mm. Vi tror att du är en självgående servicetekniker som förstår begreppet frihet under ansvar. Vi har kollektivavtal med Unionen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

VVS-montör
Göteborg

Stångå Rörservice AB är ett privatägt företag med drygt 50 anställda. Bolaget bildades 1998 och har under åren utvecklats till ett av Östergötlands ledande serviceföretag inom VS-branschen. Verksamheten är uppdelad i två avdelningar – service och entreprenad. På serviceavdelningen arbetar vi främst med underhållsarbeten och på entreprenadsidan jobbar vi främst med nyproduktion och renovering. Vi har även kontor i Åtvidaberg, Mjölby och Motala och sedan 2017 finns vi även Göteborg.


För oss är det viktigt att hålla en hög kunskap och servicenivå, därför handplockar vi våra montörer. Alla montörer har hög kompetens inom branschen och innehar VVS-certifikat, Säker Vatten, Heta Arbeten samt företagslegitimation, ID06. Några av våra montörer har även svetslicens enligt EU norm 287.

I takt med företagets utveckling söker vi en Rörläggare till vår entreprenadavdelning i Göteborg

Som montör hos oss utgår du vanligtvis från hemmet i servicebil. Du kommer främst jobba med nyproduktion och ser gärna att du har tidigare erfarenhet av det. Vi har flera stora nybyggnadsprojekt i Göteborg.

För att lyckas i rollen har du minst 5 års erfarenhet som rörläggare. Vi tror att du jobbat i några år och gillar frihet under ansvar och att styra dina egna dagar. Vidare är du utåtriktad och har en positiv inställning. Då du har daglig kontakt med våra kunder är det viktigt att du har servicekänsla.

Vi erbjuder dig att komma till ett nyetablerat, privatägt bolag med korta beslutsvägar. Då vi är nyetablerade i Göteborg finns det stora chanser för dig att kliva upp i din yrkesroll. Vi gillar även att hitta på roliga saker, som exempelvis resor, hockey osv. Vi har kollektivavtal.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg 08 510 662 01. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare
Stockholm

Wasa Parkettservice AB är ett golvföretag som arbetar främst med försäkringsskador. Vi är avtalspartner med ett flertal försäkringsbolag och utför dagligen besiktningar av vattenskador, brand med mera. Vi har sedan start utfört mer än 5000 skadeärenden. Vi har kontor i Årsta och är i dagsläget cirka 20 medarbetare.

Vi expanderar och söker nu en:
Snickare

Som snickare hos oss kommer du framförallt att arbeta med försäkringsskador men även reparationer och tillbyggnader. Dina dagar är varierande och kan vara allt ifrån att bygga upp ett nytt kök till att göra servicearbeten såsom sätta socklar och golvlister. Du kommer att utgå från vårt kontor i Årsta och kommer arbeta över hela Storstockholm.

För att lyckas i denna roll ser vi att du som söker har arbetat minst 5 år som snickare och har arbetat med försäkringsskador tidigare.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering och för att passa in hos oss så är du en positiv och öppen person som besitter en hög social kompetens med förmågan att både skapa och utveckla kundrelationer. Du är noggrann och självkritisk i ditt arbetssätt med en ständig strävan efter att utföra alla arbeten av högsta kvalitét. Vidare att du är en självgående problemlösare som gillar att ta initiativ.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett sammansvetsat team som alla strävar efter samma mål, att utföra arbetet av högsta kvalitet i kombination med att ha väldigt roligt på jobbet. Med det får du givetvis fina förmåner i form av firmabil, mobil etc. Givetvis är vi fackligt anslutna och har kollektivavtal.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

 

Projektledare El
Stockholm

El & Ljusdesign bildades 1994 och har sedan dess växt från en liten ensamfirma till en totalleverantör inom el och belysning. Vi är idag 35 anställda och har kontor i Vasastan. Vår organisation har utvecklats efter våra kunder och marknadens behov med avseende på vikten av god belysning, innovativa lösningar och säkra el-anläggningar. Vi är specialiserade inom ROT-arbeten och då främst kontor, butiker och restauranger. Vi erbjuder allt från projektering/ljusplanering till färdig installation inom de flesta områden. Som företag arbetar vi nära kund och representerar hög kvalité och stort engagemang i allt vi gör.

Med takt att vi växer söker vi nu en projektledare till vårt team.

Som projektledare hos har du en bred roll där du arbetar med flera olika projekt i olika faser parallellt. Dina arbetsuppgifter varierar och kan innebära allt från projektering och underlag för att ta fram offerter och anbud, inköp, leverantörskontakter, fakturahantering och löpande dokumentation under projektets gång.

Rollen innebär även att du planerar och fördelar arbetet mellan yrkesarbetare och underentreprenörer samt att motiverar dem att utföra sina uppgifter på ett kvalitetsmässigt sätt där kunden står i fokus.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat några år som projektledare och har yrkeserfarenhet som elektriker. Har du tidigare erfarenhet inom CAD är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och beställare. Du är van med att ha många bollar i luften och tycker det är roligt att hitta nya tekniska lösningar.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav

Vi erbjuder dig stor frihet och möjlighet till personlig utveckling som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet. Vi är ett bra team som gillar att göra roliga aktiviteter tillsammans.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar El & Ljusdesign med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Elektriker
Göteborg

AW Elteam grundades 1982 och har genom åren utvecklats och blivit ett företag med mycket bred kompetens inom elteknikområdet. Vi kan komma in i ett projekt redan vid projekteringsstadiet och därefter ta ett helhetsansvar för el, energi och säkerhet. Vi utför elinstallationer i industrifastigheter, kontorsbyggnader och bostadshus. En stor del av våra uppdrag är serviceuppdrag, det kan vara allt från service i komplicerade industrianläggningar till enklare villareperationer. Vi är idag drygt 45 anställda och har kontor i Kungälv.


I takt med företagets utveckling så söker vi en Serviceelektriker.

Som elektriker hos oss kommer du jobba på vår serviceavdelning där vi är 12 personer. Du kommer framförallt jobba med installationer i kontor och industrifastigheter samt styranläggningar.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som elektriker. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav. Tidigare erfarenhet av styrinstallationer eller vana att åka lift är meriterande.

Som person är du engagerad och ambitiös och drivs av att ta företaget framåt. Vi ser gärna att du på sikt vill ta mer ansvar och ha en mer ledande roll.

Vi erbjuder dig att vara en del i ett väletablerat företag med kollektivavtal. Vi har en stark företagskultur och är otroligt måna om våra medarbetare. Vi satsar bl.a. på löpande utbildningar och att man ska få vidareutvecklas. Vi försöker se varje individ för sig. Andra förmåner är friskvård, tjänstepension, AW-träffar, montörsmöten och självklart vill vi att du ska kunna jobba fritt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43 Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Elektriker
Stockholm

Kusinkraft AB är ett entreprenad- och serviceföretag med hög kompetens som erbjuder helhetskoncept inom el, säkerhet och teknikinstallationer. På kusinkraft jobbar vi alltid efter uppdaterade branschkrav och följer svensk elstandard. Vi sätter alltid kunden i fokus och levererar unika lösningar efter kundens behov.

Vi söker en elektriker till vår entreprenadavdelning

För att lyckas hos oss har du några års erfarenhet som elektriker. Du kommer jobba med kontorsanpassningar. Det är även viktigt att du kan läsa ritningar.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.Intresserad och vill veta mer?

Golvläggare
Stockholm

Wasa Parkettservice AB är ett golvföretag som arbetar främst med försäkringsskador. Vi är avtalspartner med ett flertal försäkringsbolag och utför dagligen besiktningar av vattenskador, brand med mera. Vi har sedan start utfört mer än 5000 skadeärenden. Vi har kontor i Årsta och är i dagsläget cirka 20 medarbetare.

Vi expanderar och söker nu en:
Golvläggare

Som golvläggare hos kommer du främst arbeta med försäkringsskador men även en del renovering och tillbyggnader. Du utgår från vårt kontor i Årsta och kommer arbeta över hela Storstockholm.
För att lyckas i denna roll ser vi att du som söker har arbetat minst 5 år som golvläggare och har en bred kunskap inom trägolv. Är du bekväm att lägga andra typer av golv ses det som meriterande.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering och för att passa in hos oss så är du en positiv och öppen person som besitter en hög social kompetens med förmågan att både skapa och utveckla kundrelationer. Du är noggrann och självkritisk i ditt arbetssätt med en ständig strävan efter att utföra alla arbeten av högsta kvalitét. Vidare att du är en självgående problemlösare som gillar att ta initiativ.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett sammansvetsat team som alla strävar efter samma mål, att utföra arbetet av högsta kvalitet i kombination med att ha väldigt roligt på jobbet. Med det får du givetvis fina förmåner i form av firmabil, mobil etc. Givetvis är vi fackligt anslutna och har kollektivavtal.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

 

Kyltekniker
Stockholm

Vi är ett företag som arbetar med installation och service av värmepumpar i hela Stockholms regionen men framför allt i Nacka och på Värmdö. Vi är en auktoriserad återförsäljare och installatör för IVT’s heltäckande program av värmepumpar inom bergvärme, luft/vatten, luft/luft och frånluft. VärmeKompaniet Stockholm AB erbjuder våra kunder totalentreprenad, vilket innebär att vi tar helhetsansvaret för installationen– från behovsanalys till dess att anläggningen är i drift och service under hela dess livstid.

Som installatör av IVT’s värmepumpar är vi därför speciellt utbildade inom området värmepumpar och erbjuder en skräddarsydd lösning för våra kunders fastigheter. Vi erbjuder även marknadens mest omfattande garanti. Vi har erfarenhet från hundratals framgångsrika installationer av Sveriges bästa och mest effektiva värmesystem för bergvärme och luftvärme.

Vi växer och söker nu ytterligare en kyltekniker till vårt team.

Vi söker dig som har kylcertifikat, minst tre års branscherfarenhet och dokumenterad erfarenhet av värmepumpsservice. Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad, lojal, ekonomisk, ansvarstagande och driven. Som kyltekniker hos oss är din uppgift att installera, underhålla samt kontrollera luft-och värmepumpar ute hos våra kunder. En servicekoordinator bokar in dina besök och efter avslutat besök rapporteras åtgärden som underlag för fakturering.

För att trivas i denna roll tror vi att du är teknisk intresserad samt genuint intresserad av felsökning och problemlösning. Vi vill göra ett riktigt bra jobb och erbjuda kunden grym service varför du bör vara serviceinriktad och social och snabbt komma på lösningar på problem som dyker upp. En förutsättning för anställning hos oss är att du som sökande ej finns med i belastningsregistret. B- körkort och flytande i tal och skrift på svenska och engelska är ett krav.

Vi erbjuder dig konkurrenskraftiga förmåner och lön och en god gemenskap på jobbet. Vi är ett litet och personligt företag med nära till ledning och uppmuntrar till att komma med egna idéer och engagemang i verksamhetens utveckling.

Intresserad och vill veta mer? I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer dock att bli anställd direkt av oss påVärmeKompaniet AB. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel tel 08 520 017 56, camilla.drangel@jobway.se. Skicka din ansökan via länken. Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Platschef
Göteborg

DC Wäst grundades 2015 och erbjuder tjänster inom alla typer av byggentreprenader och konceptbyggnationer med hela Sverige som arbetsområde. Vi vill ligga i framkant och vara delaktiga i utvecklingen av svensk byggindustri – vi är övertygade om att byggbranschen är i behov av nytänkande. För oss är det viktigt att vara del av en bransch som värnar om en så liten miljöpåverkan som möjligt. Det sker genom att aktivt arbeta, beakta och utforma lösningar som på bästa sätt bidrar till en hållbar utveckling och att alltid sträva efter att effektivisera processer och tillvägagångssätt. Vi jobbar endast mot företag och är idag 23 anställda, varav 14 tjänstemän.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en platschef

Du kommer att ha en nyckelroll där du självständigt leder ny- och ombyggnadsprojekt av varierande storlek och typ. Det är en mycket varierad tjänst där du ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande. Till din hjälp har du våra duktiga underentreprenörer och hantverkare. Då uppdragen finns i hela landet kommer du vara en del på resande fot och har inte problem med att resa. 

Arbetsuppgifter

• Ansvar för projektets genomförande från byggstart till överlämnande
• Leda, fördela och samordna arbetet inom gällande projekt
• Att driva den dagliga produktionen
• Delansvar för upprättande av produktionskalkyler
• Budget och prognosansvar i projekt
• Inköp av material och underentreprenörer
• Upprätta och ansvara för genomförande och efterlevnad av planer avseende kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
• Löpande kontakt med beställare, UE samt kollegor

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som platschef. Du kan vara utbildad byggnadsingenjör men kan likaväl ha en yrkesarbetarbakgrund. Du är en driven, självgående och nytänkande person. Du arbetar strukturerat, engagerat och långsiktigt. Du kommer att ha mycket kontakter i din roll och därför är det viktigt att din samarbetsförmåga är väl utvecklad och du har förmågan att röra dig obehindrat bland olika yrkesgrupper på ett bra sätt.

Vi erbjuder dig att komma till ett bolag där det händer mycket saker. Du får vara med på vår resa och vara med och bidra till att ta företaget tar sig framåt. Vi erbjuder dig en väldigt fri roll med stora utvecklingsmöjligheter. Andra förmåner är fin sjukförsäkring, friskvård samt ett härligt bonussystem. Du kommer till ett bra gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

VVS-Montör
Stockholm

HSB Stockholm är en medlemsägd organisation som jobbar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi erbjuder allt ifrån förvaltningstjänster till medlemskap för bostadsrättsföreningar och är bostadsrättens främsta företrädare. Vi är en värderingsstyrd organisation som jobbar efter visionen att ”vi ska vara den aktör som har det bästa anseendet hos alla våra intressenter när det gäller boendet”, vilket vi uppnår genom att jobba med både hjärta och hjärna. Våra värderingar är grunden i hela vår verksamhet. På HSB Stockholm får du chansen att växa och utvecklas.

Fastighetsservice är en serviceorganisation till HSB Stockholms alla kunder och medlemmar och ingår i affärsområdet HSB Förvaltning. Verksamhetsområdet erbjuder tjänster inom fastighetsskötsel, drift och energi samt snickeri, vvs och elarbeten. Totalt omsätter Fastighetsservice ca 130 mkr och sysselsätter ca 120 medarbetare. De flesta av våra kunder är bostadsrättsföreningar men vi levererar även våra tjänster till kontor, affärslokaler och privata fastighetsägare. Vi verkar i 16 kommuner inom Stockholms län.

ArbetsuppgifterTycker du att mötet med kunden är minst lika viktigt som hög kvalité i ditt utförda arbete, då är du en Rörmokare för HSB Stockholm. Som Rörmokare hos oss har du ansvaret för våra uppdrag inom VVS mot kund. Du arbetar självständigt och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat;

 • Löpande underhåll som rörmokare
 • Hålla i egna jobb samt större projekt som involverar andra hantverkare

Du arbetar med en handdator, med vilken du hämtar och avrapporterar arbetsorder.

KvalifikationerVi söker dig som är utbildad rörmokare.
Du bör vara mycket händig och självgående, då arbetet innebär mycket varierande arbetsuppgifter. Du har god datorvana och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
B-körkort är ett krav.
Meriterande är kursen ”Säker vatten”, fördjupade kunskaper inom VVS och svetslicens.

Personliga egenskaperVi lägger mycket stor vikt vid de personliga egenskaperna, då en viktig del av arbetet är kontakten med bostadsrättsinnehavarna och att ge en god service till dem. Du arbetar bra tillsammans med andra människor, relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Du tar ansvar för din uppgift. Strukturerar själv ditt angreppssätt och driver ditt arbete vidare. Vidare har du god förståelse för de fackmässiga aspekterna av arbetet och håller en lugn, stabil och kontrollerad profil i stressituationer.

Du kommer ha mycket kontakt med både Förvaltare och Servicechefer och det ligger i ditt intresse att vårda både relationen till kunden såväl som till kollegorna och samarbetspartners.

Vi erbjuderVi ger dig möjlighet till ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete samt stora utvecklingsmöjligheter. Vårt jämställdhets- och mångfaldsarbete är en prioriterad fråga och vi strävar efter att spegla samhället i vår medarbetarkår. Hos HSB ingår du i en organisation med bred kompetens där du både har goda förutsättningar till personlig utveckling såväl som tillgång till stöd inom olika specialistområden. HSB är en rikstäckande organisation där våra värderingar knyter samman hur vi förhåller oss till. Våra ledord är Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan, vilket vi sammanfattar till förkortningen ETHOS. Tillsammans ska dessa ledord bidra till stolthet över yrkesidentiteten och över HSB Stockholm som organisation men framförallt ska det visas i handling och förhållningssätt.

Vi upplever glädje, tillit och respekt på arbetsplatsen och denna känsla ska omfatta även medlemmar och kunder. I våra kontakter med kunder och blivande kunder ska vi förmedla en positiv inställning och ta hand om varje uppgift med engagemang och professionalism – de ska känna sig välkomna, sedda och lyssnade på. Som anställd på HSB Stockholm har du möjlighet att vara HSB-ledamot i en bostadsrättsförenings styrelse.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43 Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde snarast. 

 

Elektriker
Stockholm

H3 Eldesign startades 2014 som en enskildfirma av Joacim Holtenkrans. 2016 ombildades bolaget till H3 Eldesign AB och som idag är ett etablerat och komplett elinstallationsbolag som tar sig an allt från service och löpande underhåll till nyproduktion samt styr och reglerteknik. Vi har kontor i Tyresö, strax söder om Stockholm.

Våra kunder är främst företagskunder och fastighetsbolag.

Vi söker nu en självgående elektriker.

Som elektriker hos kommer du självständigt att leda och driva projekt. Arbetsuppgifterna innefattar installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll. 

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som installationselektriker och att du har genomgått en el utbildning på gymnasial nivå eller motsvarande utbildning. Vidare att du är van med att driva egna projekt och har ett stort personligt driv. Har du erfarenhet av styr och regler är det meriterande men inget krav.

Som person är du ansvarsfull och en naturlig problemlösare. Vi ser även att du har en god socialförmåga då arbetet innebär mycket kundkontakt samt att du gillar att ha ett omväxlande arbete.

Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett tryggt företag med familjekänsla. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och gillar att aktivt hitta på aktiviteter tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar H3 Eldesign AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicetekniker
Stockholm

ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för dina byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar – med bästa möjliga balans mellan kostnad, kvalitet och livstidsprestanda.

I takt med med att vi växer söker vi nu en servicetekniker till vårt team i Södra Stockholm.

Dina arbetsuppgifter:

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av service, förebyggande underhåll och reparation av våra industriportar och dockningslösningar. Arbetet bedrivs huvudsakligen på egen hand ute hos våra kunder. Aktiv försäljning av reservdelar och uppgraderingar är en naturlig del av jobbet. Du är kundens kontaktperson och vårt ansikte utåt i vår service- och säljorganisation. Du kommer också att ha många interna kontakter och i rollen ingår även en del administrativa arbetsuppgifter.

Erfarenhet och kvalifikationer: Vi ställer krav på utbildning eller erfarenhet från arbete med elektronik, samt även gärna mekanik, hydraulik och felsökning på maskiner. Ett extra plus om du har arbetat som servicetekniker ute hos kund och är van vid den självständighet som detta kräver. Hos oss får du en kompletterande produktutbildning. Rätt inställning och personliga egenskaper värderas högt. Har du det där lilla extra för att skapa en serviceupplevelse i världsklass?

Är detta du?

För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du håller en hög servicenivå och tycker det är roligt med ansvar. Som person är du serviceinriktad, flexibel och strukturerad. Ditt arbetssätt präglas av ett målmedvetet och självständigt driv i nära och i gott samarbete med andra. Då detta är en roll med många kontaktytor är det viktigt att du är duktig på att skapa goda och långsiktiga relationer och en vilja att få kunderna nöjda. En positiv attityd samt ordning och reda ser vi som självklara egenskaper. Känner du igen dig i beskrivningen ovan?

Övrigt:

B-körkort är ett krav. Jourverksamhet förekommer.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner, tel 08 520 01 743 alt madeleine.axner@jobway.se. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kyltekniker
Stockholm

Stockholmsbaserad totalentreprenör för livsmedelsbutiker som erbjuder service och entreprenad av allt som krävs för att få butiksverksamheten att fungera, dvs. kyla, el, VVS, bygg/inredning, butiksdesign och projektledning. Med oss som partner kan våra kunder utveckla och förbättra sina butiker samtidigt som vi värnar om vår gemensamma miljö. Våra kunder är bland andra Ica, Coop, Hemköp, Willys och Matrebellerna.

Vi expanderar och söker nu en kyltekniker med inriktning installation.

Vi på Timab är i behov av en duktig och härlig kyltekniker med inriktning på installation. Som kyltekniker hos oss på Timab är man del av ett familjärt företag som värnar om god kvalitet och serviceförmåga. Timab erbjuder alltid kunderna individuellt skräddarsydda lösningar inom olika projekt för att uppnå bästa resultat. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av kylinstallationer med spetsinriktning för livsmedelbutiker. Vi är idag 35 st anställda hos Timab.

Vi söker dig som är praktiskt lagd och har ett tekniskt intresse. Då vi värnar om rätt person på rätt plats är vi absolut beredda på att internutbilda personen på plats som kommer att leda till fantastiska utvecklingsmöjligheter inom företag. Vi ser gärna att du har ett kylcertifikat idag men om du inte har det så är vi beredda att hjälpa till med det.
Ett krav för arbetet är att du talar flytande svenska i både tal och skrift samt har B-Körkort.
Som kyltekniker hos oss på Timab kommer man att arbeta mycket ute på plats där social kompetens, frihet under ansvar och att man är en lagspelare värderas högt.

Vad kan vi erbjuda dig?
På Timab är det otroligt viktigt att man känner sig en som en del av företaget och vi värnar om välmående och trivsamhet. Du kommer att ingå i ett underbart team med olika personligheter och experter.
Vi erbjuder friskvårdsbidrag, hälsokontroller.
Pension enligt kollektivavtal, utlandsresa vartannat år där vi har besökt bland annat Mallorca, Malta och Cypern tidigare år.
För att bli en del av Timabfamiljen är det viktigt att man har roligt tillsammans och därför har vi AW, julbord, sommarfester och mycket annat roligt
Företagsbilen får man givetvis ta med sig hem.

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Din anställning kommer att vara direkt till Timab.
Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag,  08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.Servicetekniker
Stockholm

PRIMÄR teknik är ett affärsområde inom PRIMÄR fastighetsförvaltning AB och grundades 1997. Vi är idag en del av Estate FM groups och har tillsammans över 900 anställda.

PRIMÄR tar ett samlat grepp om den tekniska plattformen i fastigheter och erbjuder kundanpassade helhetslösningar inom bl.a. fiberoptiska kommunikationsnät från konsultation till byggnation och service av områdes-/stadsnät och fastighetsnät. Långsiktigt strategiskt samarbete med fokus på kvalitet och utveckling är en självklarhet för PRIMÄR.

Vi arbetar främst med Fiber, FFTH, Kabel-TV, Radiolänkar, Parabolanläggningar, IP-TV, Kommunikationsutrustning, Kameraövervakning, Porttelefoni och Datanät.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en servicetekniker, till Stockholm.

Dagarna hos oss varierar – du kommer huvudsakligen att arbeta med service av kabel-tv i bostäder. Våra kunder är bl.a., kommunikationsoperatörer varav Com Hem AB och Telenor är den största samarbetspartnern, privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar och kommunala bostadsbolag.

För att lyckas i rollen har du några års (minst 3 år) erfarenhet i liknande roll, som installatör eller servicetekniker. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Vi är ett CANT auktoriserat företag så är du behörig inom detta är det meriterande men inget krav.

Som person är du engagerad och serviceinriktad. Du är självständig men gillar också att jobba i team. Vi ser gärna att du är flexibel samt att du inte har några problem att växla mellan arbetsuppgifter. Då du kommer vara PRIMÄR´s ansikte utåt mot kunder och underentreprenör ser vi att du har en hög socialkompetens och är van att du är van vid att hantera olika typer av människor.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag i expansionsfas. Vi bryr oss om våra medarbetare och det finns stora chanser till utveckling. Andra förmåner är kollektivavtal, servicebil, friskvård m.m.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

CCTV Tekniker
Stockholm

BIAB Lås & Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

BIAB LARM SÖKER CCTV/ NÄTVERKSTEKNIKER

BIAB Larm är i ett expansivt läge och därför söker vi nu en CCTV / Nätverks tekniker. BIAB Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

BIAB Larm satsar mycket på sin personal, vi har bra förmåner och arbetar aktivt med vidareutbildningar för sina anställda. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare måste du trivas med att arbeta i team och bidra till fortsatt utveckling.

Som CCTV / Nätverkstekniker kommer du att ansvara för montering och driftsättning av kamerasystem. Du kommer också att utföra installation, underhåll, felsökning samt utökning av servrar, mjukvara, IT-nätverk och kameror. Du kommer att vara en viktig länk mellan Biab Larm och våra kunder samt leverantörer. Du utgår från kontoret i Tullinge alternativt hemifrån.  I tjänsten finns stora möjligheter att utvecklas, både personligen och inom företaget. 

För att lyckas med uppdraget behöver du erfarenheter från liknande bransch eller är  nätverks/ supportspecialist som vill prova på något nytt. Som person är du drivande och du är en naturlig ledargestalt som tar ansvar och leder uppdragen framåt på bästa sätt. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Krav: 

Kunskap data, IT eller nätverk, förstå mjukvara, TCP/ IP, Lan-tekniken och konfiguration

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner, tel 08 520 01 743. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare/Fönstermontör
Stockholm

Interoc är en byggkoncern där du kan anlita en enskild spetskompetens eller utnyttja summan av flera specialistbolag. Vi vill att det fungerar från start till mål och att du får den slutprodukt som du förväntat dig, en kvalitet som är rätt för våra kunder och miljön. Vår arbetsglädje bottnar i att få ta ansvar för ett projekt och utveckla hela vår kompetens för att på effektivaste sätt lösa den uppgift kunden behöver hjälp med.

Vi har specialister inom:

 • Fasadrenovering, balkongrenovering, hela det yttre klimatskalet
 • VVS-installation, rörinstallation, värme och sanitet
 • Dörr- och fönsterbyte
 • Plattsättning, stora projekt som simhallar, arenor, centrumanläggningar
 • Stambyte, ombyggnad samt ROT-projekt
 • Fastighets- och bostadsutveckling

Vi är certifierade via bl.a. Weber och SPEF och medlemmar i Sveriges Byggindustrier och VVS Företagen. Vi är även ett auktoriserat VVS Företag via Säker Vatteninstallation.

Interoc AB har huvudkontor i Stockholm, Solna Strand, men vi hjälper kunder med olika projekt från hela Sverige. Vi har flera projekt runt om i Stockholm och i Mälardalen så som Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Södertälje, Enköping och Strängnäs.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en fönstermontör/snickare

Du kommer arbeta med att montera fönster, byta fönster, montera fönsterbänkar och isolering på såväl äldre fastigheter i behov av renovering som nya bostäder och fastigheter. Vi åtar oss både mindre och större projekt. Ibland utför vi även leverans och montage av dörrar, både säkerhetsdörrar och andra typer av dörrar.
Inom Interoc Dörr & Fönster AB antar vi oss uppdrag från hela Sverige. Du kommer jobba i en mindre grupp som blir lite av sitt eget team i bolaget.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet från liknande roll. Det kan förekomma några resor om året, därför är det bra om du inte har några problem med att vara borta drygt 5-10 nätter om året. Självklart kan du jobba in så att du kan ta lediga dagar. Vidare är du social, lösningsorienterad och flexibel. Du gillar frihet under ansvar. Då du kommer lyfta tungt är det viktigt att du inte har någon tidigare arbetsskada.

Vi erbjuder dig en roll i ett stort, väletablerat bolag där du får vara med och bygga upp och påverka. Du får en roll med stor frihet och eget ansvar. Andra förmåner är kollektivavtal, friskvård, traktamente, lunchkuponger, m.fl.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Vi Värmer Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Teknisk förvaltare
Stockholm

 Property Partner erbjuder konsulttjänster av högsta kvalitet inom fastighetsförvaltning för den svenska marknaden. Vi är proaktiva, metodiska och systematiska i vårt arbetssätt. Vår ledstjärna är att skapa trygghet och bidra till värdeutveckling för våra kunder. 

Vår vision är att vara ett självklart val vid förfrågningar av fastighetsförvaltning

Bolaget ägs och leds av Marcus Gärdebrandt. För närvarande förvaltas närmare 1,5 miljon kvm fastigheter med blandade uppdrag inom ekonomisk och teknisk förvaltning. Beståndet är spritt på ett flertal orter i Sverige som t.ex. Stockholm, Uppsala, Malmö, Lund, Södertälje, Eskilstuna, Skövde och Sundsvall. Bolaget omsatte 77 Mkr 2017 och har ca 60 medarbetare.

Property Partner erbjuder konsulttjänster av högsta kvalitet inom fastighetsförvaltning för den svenska marknaden. Vi är proaktiva, metodiska och systematiska i vårt arbetssätt. Vår ledstjärna är att skapa trygghet och bidra till värdeutveckling för våra kunder. Vår vision är att vara ett självklart val vid förfrågningar av fastighetsförvaltning

Bolaget ägs och leds av Marcus Gärdebrandt. För närvarande förvaltas närmare 1,5 miljon kvm fastigheter med blandade uppdrag inom ekonomisk och teknisk förvaltning. Beståndet är spritt på ett flertal orter i Sverige som t.ex. Stockholm, Uppsala, Malmö, Lund, Södertälje, Eskilstuna, Skövde och Sundsvall. Bolaget omsatte 77 Mkr 2017 och har ca 60 medarbetare. Vårt huvudkontor ligger i Globen, strax söder om Stockholms City.

I takt med företagets utveckling söker vi en Teknisk förvaltare, i huvudsak kommersiella fastigheter, samt industrifastigheter.

Som teknisk förvaltare hos oss ansvarar du för att fastigheternas byggnader uppfyller myndighetskrav, har serviceavtal, planering av underhåll, budgetering och uppföljning av drift- och underhållskostnader. I rollen som Teknisk förvaltare ingår även uppdragansvar.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har flerårig fastighetstekniks erfarenhet inom drift och underhåll. Har du en högskoleingenjörsutbildning eller motsvarande teknisk utbildning är meriterande men inget krav. Du har god förståelse för fastighetsekonomi och har mycket goda kunskaper i Officepaketet (Excel, Word & PPTX). Vidare att du är van att förhandla och har god kommunikativ förmåga i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och kunder. Du är van med att ha många bollar i luften och trivs med frihet under ansvar.

Du erbjuds att vara en del av ett väletablerat företag med kollektivavtal. VI har god gemenskap och är mån om våra medarbetare. Andra förmåner är frihet under ansvar, utvecklingsmöjligheter samt friskvård.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Property Partner med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Mikaela Hansson. tel. 08 511 617 43 alt mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

KMA-Ansvarig
Stockholm

CSK Projekt är ett konsultföretag som erbjuder tjänster inom byggadministration. Vi säkerställer att ditt byggprojekt drivs framåt från förstudie till slutbesiktning och överlämning. Vi jobbar med projektledning, projekteringsledning inkl. BAS-P, byggledning, entreprenadsbesiktning samt kontrollansvar enligt PBL.

Vi bygger vårt företagande på engagemang, lyhördhet och idérikedom, där vi sätter vår beställares ekonomi och intressen i första hand.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en KMA-Ansvarig

Som KMA (Kvalite, Miljö & Arbetsmiljö) ansvarig kommer du att implementera ISO 9001- kvalitetsledning, 14001- miljöledningssystem, & 45001- arbetsmiljö internt hos CSK. På sikt kommer tjänsten att övergå till att underhålla ISO certifieringarna samt kvalitetsledning externt hos våra kunder. Du har själv möjlighet att vara med och påverka tjänsten utifrån dina tidigare erfarenheter och kunskaper.

För att lyckas i rollen har du 2 års erfarenhet som KMA ansvarig, är motiverad och drivs av att driva företaget framåt. Bo norr om Stockholm, ha B körkort och svenska i tal och skrift är krav. 
Vi ser att du har akademisk utbildning, högskole- eller yrkeshögskoleexamen. 

Som person är du engagerad, positiv och har lätt för att peppa och stötta andra omkring dig. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk, dvs. att du har en god förmåga att omsätta teori i praktik. Vi ser även att du är ansvarsfull, affärsdriven och flexibel.

Du erbjuds en arbetsplats med ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans, varje år anordnar vi en sommar och julaktivitet samt en resa utomlands per år. Våra anställda erbjuds förmånliga villkor så som friskvårdsbidrag, pension ect.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner Tel: 08-520 01 743 Mail: madeleine.axner@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Larmtekniker
Stockholm

Total Säkerhet är ett oberoende och personligt säkerhetsföretag som har funnits sedan 2007. Vi hjälper stora och små företag, fastighetsägare och myndigheter med säkerhetsinstallationer inom tre huvudområden; inbrottslarm, brandlarm och lås. Vi jobbar såväl med nyinstallation som komplettering och service på befintliga system.

Vi är sedan 2016 SBSC-certifierad anläggarfirma för inbrottslarm i larmklass 2. Certifieringen är ett kvitto på omfattande kunskap och kvalitet och innebär att vi ställer högre krav på vår verksamhet. Vi har idag kontor i Kungens kurva.

Vi söker nu en larmtekniker som vill stärka upp vårt team.

Att arbeta som larmtekniker hos oss innebär att du jobbar med att installera, driftsätta och utföra service av inbrottslarm, passagesystem, CCTV, utrymningslarm samt brandlarm.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av installation och service inom inbrottslarm, passersystem och CCTV. Vidare att du har en EL eller motsvarade utbildning på minst gymnasialnivå. Erfarenhet av brandlarmsinstallation är meriterande.
B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Vid anställning görs kontroll i Polisens belastningsregister

Du kommer vara Total Säkerhets ansikte utåt hos kunder och andra yrkesgrupper därför ser vi att du som person har en god social kompetens och är serviceinriktad. Vidare att du är van att arbeta självständigt men även i grupp. Du är en lagspelare och gillar ett omväxlande arbete.

Vi erbjuder dig att vara del i ett företag med hög trivsel där vi gillar att hitta på roliga saker tillsammans. Vi har bra anställningsvillkor och har kollektivavtal. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Vill du ha ett omväxlande arbete är detta rätt arbetsplats för dig.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elkonstruktör
Stockholm

Saferoad AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter - vara eller tjänst - till våra kunder. Vi ingår i en internationell koncern, Saferoad Group.

Vi arbetar med högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar för myndigheter och uppdragstagare inom infrastruktur. Koncernens affärsidé är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor på språng, oavsett om de går till fots, cyklar eller åker bil. Vi finns i 21 länder och har totalt 2500 anställda.

I Sverige finns det nio olika Saferoadföretag som tillsammans representerar ett brett produktutbud inom trafik och offentlig miljö. Till exempel: skyltar, vägmarkering, väg- och broräcken, vägtrummor, geosynteter, produkter för offentlig miljö och belysningsstolpar.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Elkonstruktör till vårt kontor i Sollentuna 

Vi förstärker inom elkonstruktion och söker dig med erfarenhet från elbranschen. Arbetsuppgifterna utförs i anslutning till anbudsgivande såväl som i byggprojekt i samarbete med våra projektledare från vårt Saferoad kontor i Sollentuna. Resanade kan förekomma inom Sverige.   

Våra kunder är kommuners idrottsförvaltningar, trafikverket, större och mindre byggherrar typ Skanska, NCC mfl .   

I utlyst roll kommer du arbeta med bland annat;   

 • Elkonstruktion av styrcentraler, servicecentraler m.m. 
 • Ansvara för bolagets teknikutveckling och byggnation av el-konstruktioner. (Centraler mm).
 • Kunna göra kostnadskalkyler för central/styrskåp
 • Tekniska beskrivningar av funktioner i centraler/styrskåp
 • Provning/idrifttagning av centraler/styrskåp

Du har en teknisk utbildning el med flera års erfarenhet inom branschen. Du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift.  Körkort erfordras då resor ingår i tjänsten. Gärna erfarenhet från kabelberäkningar(El-vis, Febdok eller dyl). Allmän behörighet är meriterande. 

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg Tel 08 - 510 662 01. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare - el
Malmö

GT El grundades våren 2007 och är ett elteknikföretag som främst verkar i Östergötland med tyngdpunkt på Linköping och Norrköping, men även nu i Stockholm. Vi ser varje projekt med nya ögon, då vi ritar och konstruerar allt själva. Våra områden är fastighet, bygg, företag, hushåll och industri. Vi utför alla typer av jobb, så som energieffektivisering, konstruktion, datanät, telefoni, belysning, kraft, styr & reglageteknik, larm – inbrott och larm. Vi utför även reparationer, felsökningar och löpande underhåll. 

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Senior Projektledare till Malmö

Som projektledare hos oss får du en stor insyn i verksamheten. Du kommer främst att arbeta som projektledare på våra entreprenader. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. tekniskt och ekonomiskt ansvar. Du ansvarar även för att jobben utförs med hög kvalité och att projekten håller sig till budget och tidsramar som givits. 

Det förekommer även anbudsgivning - främst inom dina egna projekt och som support till vår kalkylavdelning. Arbetet innefattar daglig kontakt med våra elektriker, kunder, besiktningsmän och leverantörer. I rollen ingår även en del administrativt arbete. 

För att lyckas i rollen har du minst 5 års erfarenhet som projektledare inom el. Du har ledaregenskaper, är motiverad och drivs av att driva företaget framåt. Körkort och svenska i tal och skrft är krav. 
Vi ser att du har El eller El-tele utbildning med minst gymnasiekompetens. 

Som person är du engagerad, positiv och har lätt för att peppa och stötta andra omkring dig. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk, dvs. att du har en god förmåga att omsätta teori i praktik. Vi ser även att du är ansvarsfull, affärsdriven och flexibel. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare till Nybergs Kakel & Golv
Stockholm

Nybergs Kakel & Golv har över 10 år i branschen och erbjuder alltid snabba och effektiva lösningar på dina problem. Tack vare deras punktlighet och stora noggrannhet har vi byggt upp en stor krets av nöjda kunder genom åren.

Vi samarbetar med ett flertal erfarna underleverantör inom bl.a. VVS, el och köksmaterial i Stockholm. Det gör att vi kan erbjuda en både kostnadseffektiv och trygg service till dig som kund. Vi är även anslutna till GVK för bästa säkerhet vid renovering och badrum. 

 

Nybergs Kakel & Golv har över 10 år i branschen och erbjuder alltid snabba och effektiva lösningar på dina problem. Tack vare deras punktlighet och stora noggrannhet har vi byggt upp en sto krets av nöjda kunder genom åren.

Vi samarbetar med ett flertal erfarna underleverantör inom bl.a. VVS, el och köksmaterial i Stockholm. Det gör att vi kan erbjuda en både kostnadseffektiv och trygg service till dig som kund. Vi är även anslutna till GVK för bästa säkerhet vid renovering och badrum. 

Vi växer och söker nu en snickare

Som snickare hos oss kommer du främst jobba med nyproduktion. Vi sitter i nya lokaler på Södermalm och håller främst till på södra sidan.Vanligt förekommande jobb är ROT, tillbyggnader, badrumsrenoveringar, lokalanpassningar etc. Du planerar själv dina dagar.

Arbetstider: 
Mån-Fre: 07-16

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av liknande roll. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Heta Arbeten samt ställningsbyggare är väldigt meriterande.

Som person är du driftig och drivs av att vara med på företaget resa mot framgång. Du är självgående och tycker om frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig att vara med i ett familjärt företag där stora chanser till utveckling och klättring i karriären finns. Du erbjuds eget ansvar, bil, telefon, friskvård m.m. Vi gillar att göra roliga saker tillsammans och åker iväg på någon resa varje år, så som SPA, kryssningar etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Målare
Stockholm

Nybergs Kakel & Golv har över 10 år i branschen och erbjuder alltid snabba och effektiva lösningar på dina problem. Tack vare deras punktlighet och stora noggrannhet har vi byggt upp en stor krets av nöjda kunder genom åren.

Vi samarbetar med ett flertal erfarna underleverantör inom bl.a. VVS, el och köksmaterial i Stockholm. Det gör att vi kan erbjuda en både kostnadseffektiv och trygg service till dig som kund. Vi är även anslutna till GVK för bästa säkerhet vid renovering och badrum. 

 

Vi växer och söker nu en:

Målare

Som målare hos oss kommer du främst jobba med nyproduktion. Största delen av våra jobb utförs på södra sidan Stockholm. Vanligt förekommande jobb är ROT, tillbyggnader, badrumsrenoveringar, lokalanpassningar etc. Du planerar själv dina dagar.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av liknande roll. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Heta Arbeten samt ställningsbyggare är väldigt meriterande.

Som person är du driftig och drivs av att vara med på företaget resa mot framgång. Du är självgående och tycker om frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig att vara med i ett familjärt företag där stora chanser till utveckling och klättring i karriären finns. Du erbjuds eget ansvar, bil, telefon, friskvård m.m. Vi gillar att göra roliga saker tillsammans och åker iväg på någon resa varje år, så som SPA, kryssningar etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

 

 

Installatör
Stockholm

Antenn-zon Gimgöl AB har en lång historia. I över 30 år har vi arbetat med stor nyfikenhet och breddat våra arbetsområden. I dagsläget arbetar vi med installation av fiber, brandlarm, nätverk, antenn, larm, IT och service. Vår vision är kvalitet, leveransprecision och ansvar. Vi utvecklar ständigt vår kunskap och effektiviserar vårt arbetssätt. Vår styrka är vår personal och nu söker vi duktiga personer till vårt härliga gäng!

I takt med företagets utveckling söker vi nu en; 

Installatör

Vi söker en duktig och driven person som är redo att ta sig an en ny bransch. Ingen tidigare erfarenhet krävs då vi utbildar våra nya kollegor från grunden. För rätt person är detta en möjlighet att komma in i ett praktiskt yrke utan tidigare utbildning eller erfarenhet.

Som installatör hos oss är den huvudsakliga arbetsuppgiften kabelförläggning och kabelinkopplingar inom svagström. Det vill säga Brandlarmsinstallationer och Nätverksinstallationer med mera.
Man kommer även få förbereda kabelinstallation med kabelvägsplanering, utförandeprojektering, materialbeställning, håltagning samt montage av rör och kanaler.
Man arbetar både självständigt och i arbetslag. Som ny på företaget går man bredvid arbetsledare tills man känner sig trygg i arbetet.

Vi arbetar med både stora och små kunder, så som skolor, kontor och byggarbetsplatser. En stor del av arbetet utförs inomhus i nybyggnation och ombyggnation.
Vårt arbetsområde är Storstockholm och de flesta arbetsdagar startar och avlutas på vårt kontor, ibland utgår man från hemmet.

Vi lägger stor vikt vid vår personal och vill att de ska trivas och ha kul på jobbet. Därför arbetar vi mycket med utvecklingssamtal, ordnar kickoffer och after work.

För att passa hos oss bör du ha ett starkt driv och viljan att lära dig. Som person är du kommunikativ, social och ansvarsfull.

Då vi arbetar med säkerhetsklassade installationer kommer utdrag ur brottsregistret att krävas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Antenn-zon med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Madeleine Axner tel 08-520 017 43 eller madeleine.axner@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Fastighetsskötare
Stockholm

Property Partner erbjuder konsulttjänster av högsta kvalitet inom fastighetsförvaltning för den svenska marknaden. Vi är proaktiva, metodiska och systematiska i vårt arbetssätt. Vår ledstjärna är att skapa trygghet och bidra till värdeutveckling för våra kunder. Vår vision är att vara ett självklart val vid förfrågningar av fastighetsförvaltning 

Bolaget ägs och leds av Marcus Gärdebrandt. För närvarande förvaltas närmare 1,5 miljon kvm fastigheter med blandade uppdrag inom ekonomisk och teknisk förvaltning. Beståndet är spritt på ett flertal orter i Sverige som t.ex. Stockholm, Uppsala, Malmö, Lund, Södertälje, Eskilstuna, Skövde och Sundsvall. Bolaget omsatte 77 Mkr 2017 och har ca 60 medarbetare.

I takt med företagets utveckling söker vi fastighetsskötare till vårt team i Stockholm

Arbetsbeskrivning:

I din roll som fastighetsskötare ansvarar du för service gentemot våra kunder samt underhåll och allmänna sysslor i och kring fastigheterna.

Arbetsuppgifterna innebär främst:
• Hantera felanmälningar och följa upp dessa
• Genomföra enklare reparationer i lägenheter, lokaler och allmänna utrymmen
• Genomföra daglig rondering
• Dokumentera åtgärder
• Ansvar för återvinningsutrymmen
• Ansvara för dagligt underhåll av lokalerna

Vi söker dig som har några års erfarenhet av fastighetsskötsel, alternativt motsvarade kunskaper. Erfarenheter av ovanstående arbetsuppgifter ses som meriterande. Vi ser gärna att du är teknikintresserad.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Som person är du social, engagerad och ansvarsfull. Du är inte rädd att ta i när det behövs och har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och kan arbeta självständigt.

Du erbjuds att vara en del av ett väletablerat företag med kollektivavtal. VI har god gemenskap och är mån om våra medarbetare. Andra förmåner är frihet under ansvar, utvecklingsmöjligheter samt friskvård.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson. tel. 08 511 617 43 alt mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicechef
Stockholm

NV Rör är ett väletablerat och engagerat VVS-Företag som tillhandahåller alla typer av VVS-arbeten så som VVS-installationer, service, försäkringsärenden och ROT-jobb i samband med renoveringar av bostäder och kommersiella fastigheter, projektering, rörisolering, märkning och injustering. NV Rörteknik AB hjälper fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stor-Stockholm med omnejd. Genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla har vi utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och genom rekommendation.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Servicechef.

Som servicechef kommer du ha en bred roll där du får vara med och bygga upp vår serviceavdelning. Du kommer bl.a. ansvara för en praktikant och en lärling samt ha daglig kontakt/kommunikation med olika kunder.

För att lyckas i rollen har du runt 8-10 års erfarenhet inom VVS-branschen. Du är självgående och pålitlig. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du ambitiös och gillar att jobba samt brinner för att ta företaget framåt. Du är engagerad, stresstålig och strukturerad.

Vi erbjuder dig att vara en del i ett väletablerat företag. Vi är måna om våra medarbetare och brinner för att matcha dig så bra som möjligt. Vi har kollektivavtal, tjänstepension och friskvård. Varje år åker vi utomlands och då tar vi även med oss respektive. Vi har bl.a. varit i Berlin och Alperna. För oss är det även viktigt att du känner att du utvecklas, därför är vi öppna för utbildningar.  

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Snickare
Stockholm

Nybergs Kakel & Golv har över 10 år i branschen och erbjuder alltid snabba och effektiva lösningar på dina problem. Tack vare deras punktlighet och stora noggrannhet har vi byggt upp en stor krets av nöjda kunder genom åren.

Vi samarbetar med ett flertal erfarna underleverantör inom bl.a. VVS, el och köksmaterial i Stockholm. Det gör att vi kan erbjuda en både kostnadseffektiv och trygg service till dig som kund. Vi är även anslutna till GVK för bästa säkerhet vid renovering och badrum. 

 

Vi växer och söker nu en snickare

Som snickare hos oss kommer du främst jobba med nyproduktion. Vi sitter i nya lokaler på Södermalm och håller främst till på södra sidan.Vanligt förekommande jobb är ROT, tillbyggnader, badrumsrenoveringar, lokalanpassningar etc. Du planerar själv dina dagar.

Arbetstider: 
Mån-Fre: 07-16

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av liknande roll. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Heta Arbeten samt ställningsbyggare är väldigt meriterande.

Som person är du driftig och drivs av att vara med på företaget resa mot framgång. Du är självgående och tycker om frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig att vara med i ett familjärt företag där stora chanser till utveckling och klättring i karriären finns. Du erbjuds eget ansvar, bil, telefon, friskvård m.m. Vi gillar att göra roliga saker tillsammans och åker iväg på någon resa varje år, så som SPA, kryssningar etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Stockholm

Cramo är ett av Europas ledande företag som specialiserat sig på uthyrning av utrustning och uthyrning av flyttbara lokaler. Vi erbjuder moderna hyreslösningar till byggföretag och kunder inom handel, industri och offentlig sektor, samt privatkunder. Som vår partner eller kund, era prioriteringar är våra prioriteringar och det är vårt uppdrag är att göra ditt liv enklare. Vi gör detta med förstklassig utrustning, högsta möjliga servicenivå hela vårt företag genom att vara ansvarig, effektiv och flexibel.

Som elektriker på Cramo AB kommer du att arbeta ute på fältet hos kund eller i verkstan.
Idag består Cramos El avdelning av 27 medarbetare varav 10 arbetar ute på fältet, övriga arbetar på depån i Jordbro. På fältet arbetar du från Nynäshamn till Uppsala. Dina arbetsuppgifter kommer att vara inriktade mot nyetablering av byggarbetsplatser. Du arbetar med tillfällig el och arbetet innebär dragning av grovt kablage för trefas, ID06 samt belysning. På verkstan arbetar du med att kontrollera och kundanpassa hyresutrustningen, t.ex huvudcentraler, undercentraler, ID06 grindar och belysningsmaster m.m.

En störningsfri och säker elförsörjning är viktig för att ett bygge ska löpa så smidigt som möjligt. Cramo kartlägger projektets behov av byggkraft från start till slut och hjälper till med beräkningar, dimensionering och leverans utförda av behöriga elektriker. Cramos tjänster omfattar inkoppling av lämpliga centraler och kablage.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad elektriker och som har minst 3 års erfarenhet av att arbeta som elektriker. Som person är du social och utåtriktad och förstår vikten av att hålla en hög servicenivå i ditt arbete. Du tar dig an nya arbetsuppgifter med engagemang och trivs med nära kundkontakter.  Du måste ha B-körkort för att kvalificera dig för tjänsten. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

                                                                                                                                                 
Vi på Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling där erfarenhetsbyte och relationsskapande är minst lika viktigt som traditionell undervisning. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor i ett fantastiskt lag.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Proffssäljare - bygg
Stockholm

XL-BYGG är Sveriges största byggmaterialhandelskedja med ca 140 byggvaruhus i landet. Kedjan är en frivillig fackhandelskedja som utgörs av ett 90-tal delägare som äger och driver en eller flera varuhus. XL-BYGG Faringe AB driver XL-BYGG Faringe i Vällingby och XL-BYGG City på Kungsholmen i Stockholm. Bolaget har ett 20-tal medarbetare och omsätter ca 60 miljoner.

Som medarbetare hos oss tillhör du ett litet men hårt arbetande team. Vi växer, beslutsvägarna är korta, farten hög med många skratt längs vägen. Ledorden för företaget är att det ska vara enkelt och roligt att handla av oss och det uppnås genom rätt medarbetare som har kul på jobbet och tar stort ansvar.

Nu söker vi ytterligare en proffssäljare till Vällingby

Idag har vi ett litet effektivt B2B-team som växer kraftigt och därför behöver vi ytterligare en medarbetare. Som proffssäljare i vår bygghandel kommer du nästan uteslutande  att arbeta med företagskunder. Vi säljer byggmaterial till allt från små byggföretag till stora riksbyggare. 

Tjänsten är att jämställa med en Key Account manager-roll då du kommer ansvara för en egen kundstock av återkommande kunder. Rollen kräver erfarenhet från branschen då du ansvarar för kunden fullt ut. Det innebär att du ska kunna arbeta med förfrågningsunderlag, ta in offerter från leverantörer och offerera kunden den bästa lösningen. Vi är väldigt måna om att kunderna ska känna förtroende och uppleva oss som en samarbetspartner där det är enkelt och roligt att handla.

För att passa i rollen har du samma tjänst idag hos någon av våra branschkollegor, 3-5 års erfarenhet från samma roll är ett krav. Du har god datorvana och arbetar obehindrat i Office-paketen samt system för order- och beställningshantering. Då du ansvarar för dina egna affärer krävs att du kan räkna momssatser, täckningsgrader, köpa in material och dyligt. God organisatorisk förmåga krävs då det är ett stort antal offerter, beställningar och objekt som hanteras parallellt och måste hanteras och följas upp för att leda till affär.

Vi lägger stor vikt vid ditt affärsmannaskap. Du drivs av viljan att göra bra affärer samt bygga upp och förvalta dina kundrelationer. Du kommer arbeta mot många kontaktytor och bygga relationer med våra kunder, leverantörer och inom XL-BYGG.

För att trivas i rollen bör du vara organiserad, affärsdriven, serviceminded, lösningsorienterad och social.  Ledorden för rollen är eget driv, intresse, service och affärsmannaskap.

Vi erbjuder dig en kreativ roll i ett växande företag. Vi värnar om våra medarbetare och hittar ofta på roliga aktiviteter tillsammans. Det är inte ovanligt att vi går på after works med medarbetare och kunder.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar XL-BYGG med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Låssmed/Låstekniker
Stockholm

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen. STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour. 

I takt med att företaget växer söker vi nu låstekniker till vårt team i Stockholm

Hos oss kommer du arbeta med traditionella låssmedsarbeten med inriktning mot företag och offentlig miljö. Du kommer arbeta med allt från installation och driftsättning till dokumentation och projektering. Vidare att du utgår hemifrån och arbetar över hela Stor-Stockholm.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av praktiskt arbete med mekaniska låsanläggningar, innefattande projektering, installation, service och underhåll. Gesäll- eller mästarbrev är meriterande men inget krav.

Som person är du kund- och serviceinriktad med en förmåga att anpassa tillvaron utifrån verksamhetens behov. Du är van att arbeta strukturerat och självständigt samt har en god kommunikativ förmåga till såväl interna som externa kunder. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med eget ansvar. 

Svenska i tal och skrift och B-körkort är krav.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och våra anställda. Vi har godaanställningsvillkor, bra förmåner samt kollektivavtal.

En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar STANLEY Security med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Innelåssmed
Stockholm

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen. STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour. 

I takt med att företaget växer söker vi nu en innelåssmed till vår verkstad i Skarpnäck.

I rollen som innelåssmed kommer du arbeta i vår verkstad i Skarpnäck. Dina arbetsuppgifter innefattar allt från att bygga cylindrar, tillverka nycklar till att skicka ut material till våra kunder.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Gesäll- eller mästarbrev är meriterande men inget krav. Som person är du självgående och en naturlig problemlösare. Du är van med att ta eget ansvar och gillar ett omväxlade arbete. Som företaget ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus. Vidare att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och våra anställda.  Vi har goda anställningsvillkor, bra förmåner samt kollektivavtal.

En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar STANLEY Security med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Arbetsledare
Stockholm

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen. STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour.

Vi söker nu en arbetsledare till vårt team i Stockholm.

Rollen innebär att du planerar och fördelar arbetet mellan yrkesarbetare och underentreprenörer samt motivera dem att utföra sina uppgifter på ett kvalitetsmässigt sätt där kunden står i fokus. Vidare kommer du även att ansvara över bemanningen samt arbeta med en del administrativa uppgifter.

För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du bör även vara självgående i ditt arbete och förstå vikten av att planera och arbeta med tidsplaner. Du är orädd och då du kommer ha mycket kontakt med såväl kunder som medarbetare är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med att vara ”spindeln i nätet”. Vidare att du som person är ordningsam och strukturerad i ditt sätt att arbeta. Svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och våra anställda. Vi har goda anställningsvillkor, bra förmåner samt kollektivavtal.

En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar STANLEY Security med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Fältservicetekniker
Stockholm

Stenborgs Truckar AB är familjeföretaget som säljer, hyr ut nya och begagnade truckar samt tillhandahåller service och reparation av dessa. Kontor, lager och verkstad finns i Järfälla samt en filial i Västerås. Vår egen fältserviceorganisation täcker Stockholm och Mälardalen. Stenborgs Truckar kännetecknas av kundfokus, pålitlighet och hög kvalitét.

Vi växer och behöver en tekniskt intresserad och social fältservicetekniker som vill vara med och bygga Sveriges bästa truckföretag.

Vi söker dig som vill ha ett fritt och flexibelt jobb med kundkontakt där ansvar, pålitlighet och kvalitét är A och O. För oss på Stenborgs är tjänsten som fältservicetekniker en nyckelroll där du även är rådgivande och konsultativ kring kundens truckpark och materialhantering. B-körkort är ett krav. Har du inte truckkort sedan tidigare investerar vi detta åt dig.

Vi tror att du har en fordons- eller teknisk gymnasieutbildning med ett starkt tekniskt intresse. Gärna med erfarenhet från service och reparation av fordon och/-eller maskiner. Du utgår från hemmet då dina kunder främst befinner sig i Storstockholm.

Utvecklingsmöjligheterna är goda då vi står inför en expansion. I samband med att du tillträder tjänsten utbildas du i våra arbetssätt och självklart får du tillgång till en ny servicebil från Volkswagen eller Mercedes.

Vi erbjuder dig en fri och självständig roll på ett välmående familjeföretag med långsiktighet och korta beslutsvägar som självklarheter. Vidare erbjuder vi marknadsmässig lön, generösa förmåner och trevliga kollegor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde efter sommaren.  

Larmtekniker
Göteborg

Wasa Larm är ett larmföretag med hög kompetens inom teknik och säkerhetslösningar. Företaget grundades år 2004 i Göteborg och har idag 10 anställda med kontor i Västra Frölunda. Vi vänder oss mestadels mot företag men installerar även säkerhetslösningar hos privatpersoner. Merparten av våra kunder finns i Göteborgsområdet med vi har även flertalet kunder på andra orter i Sverige. Wasa Larm är heltäckande när det gäller säkerhetsanläggningar. Vi installerar: inbrottslarm, bygglarm, kamerasystem, passagesystem och överfallslarm.

Vi expanderar nu vår verksamhet ytterligare och söker fler larmtekniker till vårt team.

I rollen som larmtekniker hos oss kommer du att arbeta med nyinstallation av mindre larmanläggningar samt utföra service på befintliga system. Du kommer att utgå från vårt kontor i Västra Frölunda och ha hela Storgöteborg som arbetsplats.

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom säkerhetsbranschen och har goda kunskaper av installation och driftsättning inom larm- och kamerasystem etc. Vidare ser vi gärna att du har som ambition att arbeta med de allra senaste produkterna inom dessa områden. Svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav.

Som person är du självgående och en naturlig problemlösare. Du kommer att vara företagets ansikte utåt varför det är viktigt att du har hög serviceanda och god social förmåga. Vidare är du målmedveten, lyhörd och kundorienterad för att kunna leverera en optimal säkerhetslösning utifrån varje kunds behov.

Vi erbjuder dig en varierande och flexibel tjänst i ett stabilt och tryggt företag med goda utvecklingsmöjligheter. I vårt team värnar vi om våra anställda och gemenskapen. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. En förutsättning för anställning hos oss är att du som sökande ej finns med i belastningsregistret.

Intresserad och vill veta mer? Denna rekrytering sköts av rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Camilla Drangel, tel. 08 520 017 56. Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicetekniker

Pamaco Totalservice AB, vilket är det legala bolagsnamnet, är marknadsledande inom försäljning av system för fordonstvätt och har mer än 35 års erfarenhet. Pamaco Totalservice representerar sedan början av 2000-talet det världsledande tyska varumärket WashTec på den svenska marknaden. Pamaco Totalservice erbjuder kunderna på den svenska marknaden ett komplett utbud av produkter och tjänster för fordonstvätt vilket omfattar automattvättar, gör-det-själv-tvättar, lastbilstvättar, vattenreningssystem, tvättkemikalier, en rikstäckande serviceorganisation samt tillhörande service och tjänster. Det breda kunderbjudandet riktar sig till såväl den enskilde tvättentreprenören som internationella bensinbolag samt tillverkare och återförsäljare av fordon. Pamaco Totalservice har idag ca 70 medarbetare runtom i Sverige, verksamma inom fyra olika distrikt. Bolaget omsätter ca 200 MSEK. 

I takt med att vi växer söker vi nu servicetekniker/ montörer till vårt team i region Öst

Om rollen 
Du kommer att ha ett omväxlande jobb som innebär att leverera bästa möjliga montage, allmän maskindrift och service till egna, distriktets och företagets kunder. Du utgår från hemmet och jobben är mestadels i Småland/Östergötland. Du tillhör en grupp av servicetekniker inom samma distrikt. 

I din roll som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
• leverera bästa möjliga montage, allmän maskindrift och service till egna distriktets och företagets kunder. 
• Ansvara för att arbetet bedrivs effektivt, kvalitativt och kostnadsmedvetet samt ha ordning och reda på arbetsplatsen. 
• Hantera och rapportera serviceordrar i företagets fältservicesystem i realtid.
• Bidra till den långsiktiga utveckling som företaget strävar mot genom vår vision ”förändra svensk fordonstvätt”. 
• Det kan förekomma arbete på annan ort men detta är främst aktuellt när det utförs planerade montage hos kund. 

Tjänsten har start omgående. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Tjänsten är på heltid och baseras på 40 timmars arbetsveckor men arbetstiderna kan variera, i tjänsten ingår jour ca var 7:e vecka. 

För oss är din personlighet viktig. För att trivas hos oss behöver du dela vår Pamaco-anda. Vår anda är en beskrivning av vilka beteenden hos våra medarbetare som gör oss unika och framgångsrika. Vad som skapar förtroende hos våra kunder och mot varandra som kollegor. 

För att lyckas i denna roll ser vi att du har några års erfarenhet som tekniker eller servicetekniker där du har arbetat med service och underhåll samt har en god vana att felsöka. Vidare att du har erfarenhet inom mekanik och gärna viss kunskap om el. Det är meriterande om du har kunskaper inom enklare programmering och pneumatik. 

Som person ser vi att du har ett stort driv och har service i fokus. Vidare att du gillar att ta eget ansvar och kan arbeta självständigt med en stark känsla för ordning och reda. Du är lösningsorienterad med en god förmåga att fatta beslut och har lätt att anpassa dig tillkundens behov.

Körkort samt svenska i tal och skrift är krav. 

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Vi har en årlig gemensam kick-off, senast var vi en helg i Istanbul. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor, bra förmåner och möjlighet till årlig bonus. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Pamaco Totalservice AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kalkylator
Stockholm

DC Wäst grundades 2015 och erbjuder tjänster inom alla typer av byggentreprenader och konceptbyggnationer med hela Sverige som arbetsområde. Vi vill ligga i framkant och vara delaktiga i utvecklingen av svensk byggindustri – vi är övertygade om att byggbranschen är i behov av nytänkande. För oss är det viktigt att vara del av en bransch som värnar om en så liten miljöpåverkan som möjligt. Det sker genom att aktivt arbeta, beakta och utforma lösningar som på bästa sätt bidrar till en hållbar utveckling och att alltid sträva efter att effektivisera processer och tillvägagångssätt. Vi jobbar endast mot företag och är idag 23 anställda, varav 14 tjänstemän.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Kalkylator/Entreprenadingenjör till vårt kontor i Mölndal

Som kalkylator hos oss kommer du vara stationerad på kontoret i Mölndal. Ordinarie arbetstider är 8-17, men du kan även flexa och bestämma själv över dina tider. Vi tror på frihet under ansvar. Dina arbetsuppgifter blir bl.a. att ansvara för framtagande av kalkyler, anbudsgivning, analyser av projekt samt att kostnadseffektivisera materialinköp.

För att lyckas i rollen har du sinne för att effektivisera lösningar i projekt. Vi ser gärna att du är utbildad högskole-/civilingenjör samt har ett par års erfarenhet av kalkylarbete. Du är bra på att kommunicera och drivs av att ta företaget framåt. Vidare är du kostnadsmedveten och har ett ekonomiskt sinne. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett bolag där det händer mycket saker. Du får vara med på vår resa och får bidra till att ta företaget framåt. Vi erbjuder dig väldigt fri roll med stora utvecklingsmöjligheter. Andra förmåner är fin sjukförsäkring, friskvård samt ett härligt bonussystem. Du kommer till ett bra gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Arkitekt

Thule Fastighetsutveckling är entreprenören som tar kommersiella lokaler och exklusiva privatbostäder till sin fulla potential, från idé till arkitektur och byggnation.

Vi växer och söker ytterligare en arkitekt

Som arkitekt hos oss blir du nyckeln till den smartaste lösningen för kunden, fastigheten och hyresgästen. Du kommer att arbeta nära andra arkitekter, byggnadsingenjörer, byggprojektledare, entreprenörer och rådgivare, alla med samma slutmål: en leverans av hög kvalitet. Där hållbarhet och långsiktighet är självklara ledstjärnor. Vi arbetar både med kommersiella lokaler och privata bostäder med fokus på att lokalerna ska nå sin fulla potential, från idé till arkitektur och byggnation.

Vi söker dig som är arkitekt med några års erfarenhet av yrket. Vi lägger stor vikt vid att du trivs med att jobba nära bygget, har öga för design och detaljer. Det är meriterande om du arbetat i ArchiCad tidigare. Du drivs av att självständigt påverka det du skapar samtidigt som du är en lagspelare och har en stark önskan om att lära dig mer om helheten.

Vi erbjuder dig en varierande och utvecklande roll i ett spännande företag. Utöver våra spännande projekt är vi väldigt måna om vår personal och vi vill att du ska trivas hos oss!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Thule Fastighetsutveckling med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Madeleine Axner tel. 08-520 017 43 eller madeleine.axner@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kyltekniker
Stockholm

Stevo's Storkök AB har varit verksamt inom storköksbranschen sedan 1995. Vi säljer storköksutrustning med hög kvalitet och våra leverantörer är utvalda med stor omsorg. Kvalitet, kundservice, rådgivning och utveckling är ledord som genomsyrat Stevo´s Storkök AB ända sedan starten.

Våra lokaler är belägna i Eriksbergs Industriområde, Botkyrka Kommun, där håller vi bland annat kurser/utbildning i vårt utbildnings kök på den storköksutrustning vi tillhandahåller, denna utbildning har visat sig vara mycket uppskattad och användbar bland våra kunder. Läs gärna mer på: http://www.stevos.se/

Idag är vi 11 stycken men behöver bli fler och söker en:

Kyltekniker till Stevos Storkök AB

Som kyltekniker hos oss kommer du arbeta självständigt med installation, service och underhåll av storköksmaskiner. Du kommer att utgå från hemmet och tar dig till och från arbetena med servicebil. Vi arbetar för kommunerna Botkyrka, Huddinge, Ekerö, Tyresö och Nynäshamn.

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som Kyltekniker med kylcertifikat 1. Du har även B-körkort och bor i Stockholm eller i några av kommunerna ovan.

Du erbjuds en tjänst i ett företag där vi värnar om våra anställda. Vi har bra förmåner så som förmånsbeskattad servicebil och utbildningar. Självklart har vi kollektivavtal och dessutom risklunch. Utöver detta ser vi till att hålla en bra sammanhållning med roliga aktiviteter och kickoffer.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stevo's Storkök AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg på tel. 08 510 662 01. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Filialchef
Uppsala

Edekyl & Värme är sedan tio år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på sju orter och med 100-talet anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping, Norrköping, Motala, Västerås och Uppsala. Under de tio åren har vi växt snabbt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vårt motto är att kunna laga allt vi säljer. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme, fastighetsautomation samt värmepumpar i privata hem. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi vill att våra medarbetare ska vara de vassaste knivarna i lådan.

Vi söker nu en driven och utvecklingsorienterad filialchef till Uppsala

I Uppsala är vi i dagsläget ett team på ca 10 personer (olika personalkategorier, men i huvudsak tekniker ), men som beräknas växa de kommande åren.

Som filialchef har du det totala ansvaret för din enhet, allt från personalansvar, kundkontakter och ekonomiskt ansvar till att utveckla strategier för fortsatt tillväxt och lönsamhet.

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av en ledande roll inom installations-branschen och har en god förståelse för alla steg inom installationsarbetet. Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund utbildningsmässigt.

Vi vill att du som söker rollen drivs av att utveckla och leda en verksamhet framåt samt att du känner stor trygghet i ledarrollen och hur du fattar beslut och gör prioriteringar. Du ska också ha sinne för organisation, ekonomi samt säkerställa att vi följer våra interna rutiner.

Vår företagskultur är tydlig och vi kallar det för en mänsklig och vinnande företagskultur som präglas av engagemang, drivkraft och ekonomi.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett familjärt företag där du snabbt känner dig hemma. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet. I vår policy som arbetsgivare ser vi till att du får en trygg, säker och trivsam arbetsplats där du är med och påverkar. Edekyl & Värme erbjuder dig att bli en del av en växande organisation, där det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Edekyl & Värme med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten, tel 08-511 617 45. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arbetsledare
Göteborg

TidX Bygg är ett bolag i Plusfastigheter Koncernen. Vi är ett bolag som växer kontinuerligt. Att arbeta på TidX innebär att vara en del av en organisation där devisen att ge och ta är självklar och där det finns gott om utrymme att växa och utvecklas. Här gör vi ingen åtskillnad på om du jobbar på kontoret eller på fältet – varje person som arbetar hos oss ser vi som en bidragande pusselbit som är med och möjliggör att vår verksamhet kan leverera och fungera framgångsfullt. Inom Bygg åtar vi oss allt från mindre byggserviceuppdrag till större ny- och ombyggnadsprojekt. Vi erbjuder helhetslösningar för projekt som om- och tillbyggnationer, ROT-uppdrag och renovering. 

I takt med koncernens utveckling söker vi nu på TidX Bygg en

Arbetsledare

Det är en mycket varierad tjänst där du ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande. Rollen innebär även att du planerar och fördelar arbetet mellan yrkesarbetare och underentreprenörer och motiverar dem att utföra sina uppgifter på ett kvalitetsmässigt sätt där kunden står i fokus. Vidare kommer du även att ansvara över beställning av material, utsättning och förmedling av information/ritningar/beskrivningar. Till din hjälp har du våra duktiga underentreprenörer/samarbetspartner, hantverkare och självklart stöd från chefer och kollegor. Du kommer även vara en del av företagets styrgrupp där syftet är att planera och diskutera de nuvarande samt framtida projekt. 

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning alternativt ett par års erfarenhet av likande arbete samt rutin och erfarenhet av att leda i branschen. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav. Då du kommer ha en ansvarsfull roll är det viktigt att du är självgående och har en positiv inställning till ditt yrke.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag. På TidX värnar vi om arbetsklimatet. Våra arbetsplatser kännetecknas av kamratskap, trivsel, samarbete och laganda. Det är därför av största vikt att alla medarbetare, oavsett position, är sociala och prestigelösa personer som fungerar bra i grupp och gillar att samarbeta. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter samt eget ansvar. Du kommer till ett gäng som gillar att hitta på roliga saker tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och samt andra bra förmåner så som ett bonussystem.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson Tel 08 - 511 617 43 eller mikaela.hansson@jobway.se. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

CAD-ritare
Stockholm

Constant Clean som bildades 1987 och är ett väletablerat företag som säljer, servar och projekterar utrustning för fordonstvätt. Företaget har sedan det bildades arbetat med montering och service av automattvättar. Under 2008 gick vi samman med SEAB, Nordens största distributör av bilvårdsprodukter. Från och med 2009 är vi svensk representant för Christ automattvättar, självtvättar och kringutrustning. Vi utför service av högtryckspumpar, projekterar, säljer och monterar biltvättar, installerar och servar spolutrustning i tvätthallar samt service och montage av all annan förekommande kringutrustning. Huvudkontoret ligger i Huddinge och idag är vi cirka 50 anställda.

Vi växer och söker nu en CAD-ritare till vårt kontor i Huddinge.

I rollen som CAD-ritare hos oss kommer du bland annat arbeta med placeringsritningar av brunnsystem och principskisser för reningsverk. Vidare att du även kommer vara med och strukturera upp i det befintliga CAD-systemet.

Vi söker dig som är nyutexaminerad och är i början av din karriär som konstruktör. Du har goda kunskaper i AutoCAD och har en vilja att utvecklas och att lära dig nya saker. Du är noggrann i ditt arbete, och är en prestigelös, öppen och jordnära person.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett växande och familjärt företag som månar om sina anställda. Vi är ett väldigt glatt gäng med bra förmåner som gillar att göra roliga saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Constant Clean AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiell

Kontorskoordinator
Stockholm

XYZDP skapar miljöer med genomtänkt design och funktion där människan och hållbarhet står i fokus. Vi är ett f