Tillsatta tjänster

114 tillsatta tjänster
Platschef
Stockholm

W-Tech har på kort tid etablerat sig som en mycket uppskattad och pålitlig leverantör av tjänster inom betongreparationer, spårservice och vakumsugning/sanering. Vi är ett kompetent sammansvetsat lag som har lång erfarenhet inom betongreparationer på broar, parkeringshus, kajer samt övrig infrastruktur. Vi har ansvarat för många renoveringar av bland annat broar. Våra kunder återfinns i den offentliga sektorn såväl som den privata.

Några projekt som vi har arbetat med är Essingeleden, Tunnelbanan, Lidingöbron, Skanstullsbron och Muskötunneln. Arbetsområdet gäller för hela Stockholms-regionen och kontoret och verkstaden återfinns i Jordbro.

Vår betongavdelning växer och vi söker nu en duktig platschef.

För att passa i rollen har du minst 10 års erfarenhet inom anläggningsbranschen, i huvudsak med betongreparationer, samt arbetat i ledande roll i 1-3 år. Du ska kunna driva 2-4 mindre projekt samtidigt. Ett brett kontaktnät samt kompetenshöjande kurser/utbildningar är meriterande. Körkort B är ett krav.

Vi söker dig som är intresserad av att utveckla dig själv och företaget. Du ska vara driven och strukturerad samt brinna för att bygga och leda. Är du dessutom en person som tycker om att arbeta på ett företag i utvecklingsfasen är du helt rätt för oss på W-Tech.

Vi erbjuder dig att utvecklas i en kreativ och familjär företagsstruktur. Flertalet av våra anställda har gjort karriärer internt där W-Tech bekostat utbildningar med mera. Du kommer även att få en viktig roll i företaget och mycket frihet under ansvar. Servicebil och andra förmåner tillkommer.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Madeleine Axner, tel 08 520 01 743. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Låssmed/Låstekniker
Stockholm

SafeTeam är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska säkerhetslösningar. SafeTeam finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och sysselsätter drygt 150 medarbetare. Tillsammans arbetar vi med lås, passersystem, larm, kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd.

Låssmed/Låstekniker

SafeTeam är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska säkerhetslösningar. SafeTeam finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och sysselsätter drygt 150 medarbetare. Tillsammans arbetar vi med lås, passersystem, larm, kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd.

I takt med företagets utveckling söker vi en Låssmed/Låstekniker. 

Om tjänsten

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av installation och service av lås. Du har god kännedom inom flertalet leverantörers produktutbud (Assa, Kaba, Dorma, Geze m fl) och det är en stor fördel om du har erfarenhet av svagströmsprodukter såsom kodlås, dörrautomatik mm. Gesäll- eller mästarbrev är meriterande men inget krav.Tjänsten kräver svenskt medborgarskap. Vid anställning görs en kontroll i Polisens belastningsregister. Tjänsten utgår från vår lås-och säkerhetsbutik vid Globen i Stockholm. Här är vi positivt gäng på ca tio personer på kontoret och närmare 30 tekniker.

 Kvalifikationer:

 • Erfarenhet av liknande jobb

 • God datorvana

 • Serviceinriktad och flexibel

 • Ordningsam och ansvarskännande

 • Förmåga att arbeta självständigt, såväl som i grupp

 • B-körkort

 Vi erbjuder dig

SafeTeam arbetar medvetet för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Vi erbjuder dig fördelaktiga villkor samt ett fritt och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter. Vi följer kollektivavtal och erbjuder våra anställda olika förmåner, t ex friskvårdsbidrag och rabatt på hälsovård. I denna roll erbjuder vi även servicebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar SafeTeam med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Julia Olofsson, tel 08 510 662 00. Skicka din ansökan till julia.olofsson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Utbildningsledare/Projektledare inom IT till Stockholms Tekniska Institut
Stockholm

Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 och är en stiftelse med syfte att bedriva teknisk utbildning. Vi har därmed inget vinstintresse utan kan helt fokusera på att bedriva utbildning med hög kvalitet.
Våra utbildningar är framtagna efter arbetsmarknadens behov. Samarbetet med branschen är därför en viktig del i vår verksamhet. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet.

Stockholms Tekniska Institut expanderar inom IT och söker nu en Utbildningsledare/ Projektledare.


Om rollen

I rollen som utbildningsledare/projektledare arbetar du för att utveckla, planera och samordna utbildningar. I den här rollen har du mycket kontakt med människor och jobbar framförallt nära våra studerande och kursledare. Du har även kontakt med företagen i vårt nätverk för att utveckla och vårda långsiktiga relationer och samarbeten inom branschen.

Det är en roll med mycket ansvar och den innefattar bl.a. att: 

 planera utbildningsupplägg och boka in kursledare
 kommunicera och ha god kontakt med de studerande
 följa upp och lösa eventuella problem som uppkommer i utbildningarna
 planera och utvärdera utbildningens upplägg och inriktning
 utveckla och vårda långsiktiga relationer med branschkontakter och samarbetsföretag
 ta fram nya upplägg och utveckla nya utbildningar med hjälp av samarbetsföretagen

Om dig

Vi ser gärna att du har en koppling till Yrkeshögskola genom egen utbildning eller arbete, det är meriterande om du har ett bra branschnätverk.

För att samordna och planera utbildningarna använder vi ett antal olika system, därför bör du ha god datorvana och goda kunskaper inom Office-paketet. Då du kommer att ha mycket kontakt med både studerande, kursledare och företagsrepresentanter är svenska i tal och skrift ett krav.

Hos oss erbjuds du en bred och varierande tjänst varför det är viktigt att du är strukturerad och har en stor förståelse för projektledning samt ett affärsmässigt förhållningssätt. Vi tror att du trivs i en målinriktad roll där du alltid ligger steget före i dina projekt och deadlines. Du är en sann människokännare och har förmåga att kunna se olika individer i en grupp. I den här rollen får du chansen att bidra till våra studerandes framtida karriärer och IT-branschens framtida kompetensförsörjning.

Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet. Är du positiv, serviceinriktad och trivs i en roll med mycket ansvar så kommer vi att trivas tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stockholms Tekniska Institut med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten på tel 08-511 617 45 eller linn.klofsten@jobway.se. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Serviceelektriker

Svefab bedriver kvalitetssäkrad teknisk fastighetsförvaltning i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Åkersberga men vi har även platskontor i Solna, Täby och Sigtuna. Vi är totalt 50 anställda, varav 7 personer på elavdelningen.

Vi ska vara kundernas förstahandsval när det gäller kvalitets- och miljösäkrad förvaltning genom att erbjuda kunderna verksamhetsanpassade lösningar. Vi når framgång i kvalitetsarbete genom att leverera uppdrag på avtalad tid, agera professionellt i alla kundrelationer, samverka med leverantörer kring relevanta kvalitetsaspekter samt säkerställa engagerade och kompetenta medarbetare.

Vi expanderar och söker nu en: 

Serviceelektriker 

Som serviceelektriker hos oss kommer du arbeta i hela Storstockholm med nyinstallationer, ombyggnader, felsökning, reparation, renovering och underhåll inom fastighetssidan.  

För att lyckas i rollen har du minst 4-5 års erfarenhet som elektriker. Vidare är du självgående och har en god social förmåga då arbetet innebär mycket kundkontakt. Körkort och svenska i tal och skift är krav. 
Som person är du ansvarsfull och engagerad i ditt arbete. Du är händig och lösningsorienterad samt har en bra samarbetsförmåga. Då säkerhet är viktigt för oss kräver vi att du är noggrann. Det är också viktigt att du känner dig trygg med att själv utföra installationer och dragningar i fastigheter. 

Vi erbjuder dig att vara en del i ett framgångsrikt företag som satsar på sina medarbetare. Vårt mål är att erbjuda stimulerande arbete med god gemenskap i en trygg och säker miljö. Andra förmåner är kollektivavtal, friskvård, telefon, förmånsbil, möjlighet till årlig hälsokontroll samt goda utvecklingsmöjligheter. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker till Saferoad Borås
Göteborg

Saferoad Vägbelysning AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter - vara eller tjänst -  till våra kunder. Vi ingår i en internationell koncern, Saferoad Group.

Vi arbetar med högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar för myndigheter och uppdragstagare inom infrastruktur. Koncernens affärsidé är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor på språng, oavsett om de går till fots, cyklar eller åker bil. Vi finns i 21 länder och har totalt 2500 ansällda.

I Sverige finns det nio olika Saferoadföretag som tillsammans representerar ett brett produktutbud inom trafik och offentlig miljö. Till exempel: skyltar, vägmarkering, väg- och broräcken, vägtrummor, geosynteter, produkter för offentlig miljö och belysningsstolpar.

Vi söker elektriker till Borås

Som elektriker hos oss kommer du att arbeta på våra entreprenader. Detta innebär tekniskt ansvar för att det blir utfört med hög kvalité. Det förekommer upprättande av dagbok och egenkontroller med stöd från vårt interna dokumentsystem. Daglig kontakt sker med våra kunder, projektledare och övrig personal.

Du får stor insyn i vår organisation och får möjlighet att vara med och påverka. Det kan förekomma resor inom Sverige. 

För att lyckas i rollen är du fullbetald elektriker med minst gymnasial utbildning. Har du någon form av nätverkskompetens och kunskap inom ITS är detta meriterande.

Som person är du strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, elkonstruktörer och projektledare. Du har minst B körkort, BE är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.  

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

VVS-Montör till Rörett i Stockholm AB
Stockholm

Rörett i Stockholm AB utför alla typer av VVS-installationer och arbetar mestadels mot byggföretag och fastighetsägare. Vi har bred erfarenhet och kunskap om att renovera fastigheter och lägenheter där det ställs mycket höga krav på hantverksskickligheten. Vi är ett mindre sammansvetsat team på ca 11 personer, precis som vi vill ha det och det fungerar väldigt bra för oss.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

VVS-Montör

Som montör hos oss kommer du att utgå hemifrån och utföra jobb som kontorsanpassningar, lokalanpassningar, restaurang, halvstora entreprenadjobb och service. Hos oss får du välja om du vill arbeta med service, entreprenad eller båda delarna.

För att lyckas i rollen har du ett stort driv och är självgående. Du har några års erfarenhet som montör. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Vidare har du en god social förmåga och en positiv inställning mot kollegor, arbetet och kunder.

Som person har du lätt för att skapa förtroende och för att samarbeta. Du är flexibel och lösningsorienterad samt ett intresse för att utvecklas i din yrkesroll.

Vi erbjuder dig att komma till ett sammansvetsat gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans, bl.a. utlandsresor, äventyr på sjö och land med mera. Vi träffas allihopa minst en gång varje vecka för att bibehålla sammanhållningen då vi gör arbeten på olika arbetsställen. Andra förmåner är kollektivavtal, tjänstepension, friskvård, bil m.m. Vi vet att du kommer trivas hos oss då det viktigaste för oss är att vi har kul tillsammans på vägen när vi levererar positivitet och professionalism inom företaget samt mot beställare och slutkunder.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arkitekt till BBH
Stockholm

 

Tillsammans arbetar vi effektivt, engagerat och lösningsorienterat.

BBH är arkitektkontoret med unik spetskompetens inom kollektivtrafik och tillgänglighet. Vi drivs av en stark vilja att skapa arkitektur för ett hållbart samhälle.Ledordet för vår verksamhet är Tillsammans och vår process bygger på arbetsglädje, dialog och engagemang. 70 års erfarenhet och ständigt pånyttfödd nyfikenhet är en oslagbar kombination!

Vi växer och söker fler arkitekter till vårt fina kontor på Maria Skolgata 83.

Vi är professionella specialister som genom ständig utveckling och nytänkande bidrar till att göra kollektivtrafiken attraktiv och det byggda samhället tillgängligt för alla. Genom kreativ samverkan mellan arkitektur och teknik höjer vi nivån på gestaltning, projektering och genomförande. Utöver projekt inom kollektivtrafik och tillgänglighet arbetar vi brett med bland annat bostäder och logistik.

Vi söker nu nya kollegor som vill vara delaktiga i processen att bygga ett hållbart samhälle tillgängligt för alla.

Som arkitekt hos oss får du en självklar plats i företaget där din röst blir hörd och dina idéer uppmuntras. Vi vill arbeta tillsammans med arkitekter som har ett härligt driv och gillar tanken på att lära sig nya saker. Vi arbetar i team där all erfarenhet tas om hand och tillsammans lyfter vi varandra och arkitekturen.

För att trivas hos oss har du arbetat som arkitekt i några år och vill ta dig an våra spännande projekt. Vi arbetar i Autocad och Revit men är öppna för att lära dig dessa program om du inte arbetat i dem tidigare.

Vi erbjuder dig en spännande och öppen arbetsplats där nytänk och laganda står i fokus. Låter detta som ett nästa steg i karriären? Tveka inte att höra av dig!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar BBH Arkitektur & Teknik med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, tel 08 520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Installatör utan tidigare erfarenhet
Stockholm

Antenn-zon Gimgöl AB har en lång historia. I över 30 år har vi arbetat med stor nyfikenhet och breddat våra arbetsområden. I dagsläget arbetar vi med installation av fiber, brandlarm, nätverk, antenn, larm, IT och service. Vår vision är kvalitet, leveransprecision och ansvar. Vi utvecklar ständigt vår kunskap och effektiviserar vårt arbetssätt. Vår styrka är vår personal och nu söker vi duktiga personer till vårt härliga gäng!

I takt med företagets utveckling söker vi nu en; 

Installatör

Vi söker en duktig och driven person som är redo att ta sig an en ny bransch. Ingen tidigare erfarenhet krävs då vi utbildar våra nya kollegor från grunden. För rätt person är detta en möjlighet att komma in i ett praktiskt yrke utan tidigare utbildning eller erfarenhet.

Som installatör hos oss är den huvudsakliga arbetsuppgiften kabelförläggning och kabelinkopplingar inom svagström. Det vill säga Brandlarmsinstallationer och Nätverksinstallationer med mera.
Man kommer även få förbereda kabelinstallation med kabelvägsplanering, utförandeprojektering, materialbeställning, håltagning samt montage av rör och kanaler.
Man arbetar både självständigt och i arbetslag. Som ny på företaget går man bredvid arbetsledare tills man känner sig trygg i arbetet.

Vi arbetar med både stora och små kunder, så som skolor, kontor och byggarbetsplatser. En stor del av arbetet utförs inomhus i nybyggnation och ombyggnation.
Vårt arbetsområde är Storstockholm och de flesta arbetsdagar startar och avlutas på vårt kontor, ibland utgår man från hemmet.

Vi lägger stor vikt vid vår personal och vill att de ska trivas och ha kul på jobbet. Därför arbetar vi mycket med utvecklingssamtal, ordnar kickoffer och after work.

För att passa hos oss bör du ha ett starkt driv och viljan att lära dig. Som person är du kommunikativ, social och ansvarsfull.

Då vi arbetar med säkerhetsklassade installationer kommer utdrag ur brottsregistret att krävas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Antenn-zon med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

 

Junior VVS-Montör till LMR Byggnads
Stockholm

LMR Byggnads AB grundades 1989. Vi har kontor på Sveavägen i Stockholm och är idag ca 50 anställda. Företaget har lång erfarenhet av nyproduktion av villor, flerbostadshus och grupphusområden.

Vi har byggt upp relationer och kunskap vilket har tillfört förtroende och betydande mervärden för våra kunder. Vi samarbetar med utvalda arkitekter, konstruktörer, inredningskonsulter, installationskonsulter m.fl. LMR har egna projektledare, snickare, elektriker, plattsättare, mark- och anläggningsarbetare och målare.

I takt med företagets utveckling söker de nu en:

VVS-Montör 

I rollen som VVS-Montör kommer du att utgå från hemmet. Arbetsuppgifterna innebär installationer i hela Storstockholm, främst av nyproduktion av villor och flerbostadshus. Du kommer aktivt att delta i planeringsmöten då du själv planerar och styr din egen dag. 

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av nyproduktion, i form av golvvärme, frånluft- och bergvärmepumpar. Du har VVS-certifikat, säkert vatten och heta arbeten. Vidare har du en god social förmåga och en positiv inställning då tjänsten innebär tät kundkontakt. B-Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende. Du är helt självgående, lösningsorienterad, flexibel och serviceinriktad. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med mycket eget ansvar. 

Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt, växande företag. Du kommer till ett företag med stort fokus på sina anställda och deras trivsel. Vi lägger stor vikt på medarbetarnas åsikter och förbättringsförslag. På sikt finns det möjlighet till utökat ansvar. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arbetande förman
Göteborg

TidX Bygg är ett bolag i Plusfastigheter Koncernen. Vi är ett bolag som växer kontinuerligt. Att arbeta på TidX innebär att vara en del av en organisation där devisen att ge och ta är självklar och där det finns gott om utrymme att växa och utvecklas. Här gör vi ingen åtskillnad på om du jobbar på kontoret eller på fältet – varje person som arbetar hos oss ser vi som en bidragande pusselbit som är med och möjliggör att vår verksamhet kan leverera och fungera framgångsfullt. Inom Bygg åtar vi oss allt från mindre byggserviceuppdrag till större ny- och ombyggnadsprojekt. Vi erbjuder helhetslösningar för projekt som om- och tillbyggnationer, ROT-uppdrag och renovering. 

I takt med koncernens utveckling söker vi nu på TidX Bygg en

Arbetande förman

Som arbetande förman hos oss kommer du att arbeta med nyproduktion, ombyggnationer, renoveringar- och tillbyggnader. Du kommer att motivera och stimulera personal samt leda och fördela det dagliga arbetet. I arbetsuppgifterna ingår också traditionella snickeriarbeten.  

Vi söker dig som har yrkesbevis som snickare samt rutin och erfarenhet av att leda i branschen. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav. Då du kommer ha en ansvarsfull roll är det viktigt att du är självgående och har en positiv inställning till ditt yrke. Vidare är du serviceinriktad och trivs med ett omväxlande arbete där du kan inspirera personalen på byggarbetsplatsen. 

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag. På TidX värnar vi om arbetsklimatet. Våra arbetsplatser kännetecknas av kamratskap, trivsel, samarbete och laganda. Det är därför av största vikt att alla medarbetare, oavsett position, är sociala och prestigelösa personer som fungerar bra i grupp och gillar att samarbeta. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter samt eget ansvar. Du kommer till ett gäng som gillar att hitta på roliga saker tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och samt andra bra förmåner så som ett bonussystem.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Victoria Tsirkova Tel 08 - 520 017 55 eller victoria.tsirkova@jobway.se. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Låssmed
Stockholm

Best Lås & Säkerhetssystem AB har i snart 40 år verkat i Sverige, ett företag präglat av noggrannhet och absolut tillgivenhet mot sina kunder. Vi är skandinavisk distributör av 
BEST ACCESS SYSTEMS INC.

”BEST” SVERIGE grundades av Hans Jarkell redan 1974, sedermera övertogs företaget av Hans Edling 1989 och idag ägs och drivs företaget av första och andra generationens familjemedlemmar.
Familjekänsla och ansvarstagande har alltid präglat vårt företagande, vi är ett mycket personligt företag som skapar personlig kontakt med alla våra kunder.

Vår kvalité och vår flexibilitet, som ger oss en unik förmåga till kundanpassning, är våra största styrkor och idag levererar vi allt från det lite enklare standard låssystemet till säkerhetssystem av mycket komplex natur. Vi ser oss inte bara som en säkerhetsleverantör, vi skapar tillsammans med våra kunder deras egna unika säkerhetssystem. 

Välkommen till ett stolt och stabilt familjeföretag där de idag mer än 40 år gamla ledorden i allra högsta grad lever kvar - pålitlighet, driftighet och kvalité.

Inredningsarkitekt till VIZ Arkitektkontor
Stockholm

VIZ Arkitektkontor utför hyresgästanpassningar, inredningsuppdrag, ombyggnad och nyproduktion. Våra uppdragsgivare består mestadels av fastighetsägare, men även uthyrningsföretag. I våra projekt har vi en nära kontakt med fastighetsägaren och hyresgästen då vi planerar den tilltänkta lokalen. Vi är med hela vägen från ritbord via byggarbetsplats till inflyttning. Våra projekt kan variera i storlek, från några hundra kvadratmeter till flera tusen kvadratmeter.

Vi växer och söker nu en inredningsarkitekt!

För att lyckas i rollen som inredningsarkitekt hos oss är du kreativ och har ett vidsynt sätt att se på ditt jobb. Du har ett öga för design och detaljer utöver det vanliga och en vilja att sätta dig in i helheten. Denna roll ställer krav på självständighet och förmåga att leda egna projekt inom inredning. Vi ser därför att du har dokumenterad erfarenhet från ett arkitektkontor.

Arbetsuppgifterna är varierade och innefattar både illustration, viss projektering samt övriga göromål, till exempel uppmätning av lokaler och relationshandlingar. Gällande inredningsprojekten är det viktigt att kunna ta till sig beställarens önskemål och kunna utföra uppdraget inom önskad ekonomisk ram.

Vi arbetar med stor variation vad gäller projekt. Bland annat skolor, gym, restauranger, labb och kontor. Det är meriterande om du arbetat med kontorsmiljöer och exteriöra projekt gällande utformning, till exempel entréer och fasader. Tidigare erfarenhet av att arbeta i ArchiCad är meriterande.

Som person är du nyfiken, social, och har lätt för att samarbeta. Du har lätt för att ta förändringar och trivs i en miljö med snabba beslutsvägar.

Vi erbjuder dig är en central roll i ett nytänkande bolag där du kommer få arbeta nära ägarna som brinner för arkitektur inom fastigheter. Utvecklingsmöjligheter är stora, och nya idéer välkomnas!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar VIZ med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Frida Persson tel 08-520 017 51, frida.persson@jobway.se eller Linn Klofsten 08-511 617 45, linn.klofsten@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Plåtslagare till Get Home Ekerö i Stockholm!
Stockholm

Get home Plåt AB är ett entreprenadföretag inom tak i Stockholm. Vi arbetar mestadels med nyproduktion hos stora och små kunder. Förutom plåt har vi en avdelning som jobbar med papp/ tätskiktsentreprenader och vi har hängavtal med byggnads.

Vi har vår verkstad och kontor i Huddinge men skall efter årsskiftet flytta ut till Ekerö, ett ställe där naturen präglar vår omgivning. Det är just därför vi försöker vara företaget med fokus på miljön. Idag är vi totalt 12 anställda, varav 6 plåtslagare. Vi växer och söker nu en:

Plåtslagare

Som Plåtslagare hos oss kommer du arbeta med ett yngre och glatt gäng där stämningen alltid är på topp. Du kommer till den största delen arbeta med nyproduktion med Stockholm som arbetsplats.

För att lyckas i rollen har du tidigare dokumenterad erfarenhet som plåtslagare inom nyproduktion. Då tjänsten kan innefatta resor mellan projekten är körkort klass B ett krav. Svenska i tal och skrift likaså.

Som person är du självgående, noggrann och strukturerad. Du är yrkesstolt, driven och vill framåt. Din förmåga att bemöta kunder och beställare på ett professionellt sätt är viktigt för att lyckas i rollen. Som medarbetare hos oss förväntas du bidra till ett gott samarbete såväl inom som utom avdelningen, samt arbeta för nöjda kunder och goda resultat.

Du erbjuds att bli en del av ett riktigt sammanhållet gäng där alla är positiva och glada. För oss är det viktigt att man har roligt på jobbet. Då vi är ett växande företag är utvecklingsmöjligheterna mycket stora. Hos oss är alla lika mycket värde och vi delar med oss i form av bonusar om det går bra för företaget. Utöver detta ser vi till att ordna med aktiviteter och middagar tillsammans.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

Industrirörmontör
Stockholm

Miva Montage grundades 1992 och har sedan dess arbetat med maskininstallationer i Stockholm, Uppsala och Mälardalen. De har kontor i Jordbro och är idag 10 anställda. Företaget har en lång och bred erfarenhet av att utföra entreprenader inom vatten och avlopp. Ambitionen är att alltid ge ett personligt bemötande till kunder och leverantörer. Miva innehar ramavtal gällande maskin- och rörinstallationer på Stockholm Vatten, Uppsala Vatten och Roslagsvatten. 

I takt med företages utveckling söker de nu en: 

Industrirörmontör

I rollen som industrirörmontör kommer du främst att utifrån givna ritningar, isometrier, flödesscheman och tekniska beskrivningar installera och renovera olika typer av anläggningar. Du kan utgå från hemmet om du bor Stockholmsområdet eller från verkstaden i Jordbro. Du arbetar både själv och i team. Tillsammans med en projektledare planerar du resurser, materialflöde och montageordning.

För att lyckas i rollen har du flera års erfarenhet som industrirörmontör. Du har tidigare erfarenhet av att driva egna projekt och är van att ta mycket eget ansvar. God kompetens inom VVS och svetsning är meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du självgående, prestigelös och lösningsorienterad. Vidare är du serviceinriktad och har en god social förmåga då arbetet innefattar daglig kommunikation med byggare, installatörer och uppdragsgivare.

Vi erbjuder dig en del i ett välkänt företag med kollektivavtal. Du kommer till ett härligt, enkelt gäng som gärna gör roliga saker tillsammans. Andra förmåner är arbetsbil och friskvård.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Miva Montage med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Produktionschef
Stockholm

Grundbolaget åtar sig uppdrag inom husgrunder, markarbeten, pålning och transporter i Stockholms området. Vi har lång erfarenhet i branschen och utför alltid arbeten av högsta kvalitet. Med kompetent personal och modern maskinpark kan vi ta hand om hela byggprocessen. Vi sitter och arbetar i ändamålsenliga lokaler i Länna. 

Vi växer och behöver nu en:

Arbetsledare

I din roll som arbetsledare kommer du ansvara för de olika projekten ute på fältet. Du kommer planera, leda och samordna projekten. Du har även det yttersta ansvaret för personalen vilket innebär arbete med bland annat schemaläggning, semesterplanering, och frånvaro. Vidare kommer du även att arbeta med attestering av fakturor och tidsrapportering. Det är många olika moment som skall utföras på kort tid så planering av arbetet är viktigt.

Vi söker dig som tidigare har arbetet som arbetsledare, du ska ha jobbat med mark och anläggning inom området VA, terrasser och grundläggning. B-körkort för personbil är ett krav. Då vi vill skapa en personlig kontakt med våra kunder och även ha en bra kontakt inom företaget är det viktigt att du har lätt för kommunikation och service. Utöver det är du självklart driven, engagerad och en problemlösare som tar initiativ. För oss är det väldigt viktigt med noggrannhet och att man är ordningsam. Utöver det ska du ha god känsla för ekonomi och ha kunskaper i Excel. Det är meriterande om du har kunskaper om ABT, ABU och liknande. Du får du gärna ha en entreprenad eller ekonom utbildning i grunden.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Här får du möjlighet att utvecklas och växa med företaget, vi har stort fokus på kvalitet och utveckling. Självklart har vi bra anställningsvillkor med kollektivavtal. Utöver det disponerar du en mobiltelefon och en servicebil att använda till och från jobbet samt i tjänsten.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel 08-520 617 45. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Platschef
Stockholm

Visionen är att ED gruppen skall vara ett ledande och fristående bygg- och fastighetsföretag som skall skapa övervärden för våra kunder. På företaget är vi i dagsläget cirka 200 anställda fördelade på administration, projektledare, platschefer, arbetsledare och snickare. En av våra styrkor är att ta in och skola upp nya medarbetare, såväl yrkesmässigt som inom bolagets värdegrund och ledningssystem. Våra fyra värdeord är Lagarbete, Ansvarstagande, Kvalitet och Engagemang.

Vi växer och söker nu en Platschef till Södertälje

Hos oss arbetar du aldrig ensam utan ingår i ett projektteam där du har huvudansvaret för att nå uppsatta mål gällande säkerhet, tid, kvalitet och ekonomi.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att se till att arbetet på projekten blir utfört i utsatt tid, vara ansvarig på plats, hålla kontakten med arbetare och kontoret, samt kunna överblicka helheten för att ligga steget före i produktionen. Du kommer att upprätthålla företagets kvalitets- och miljö och arbetsmiljöpolicy ute på arbetsplatserna. Du ska också tillse att projekt pågår och avslutas med god kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och inom utsatt tidsram.

För att trivas i rollen har du flerårig praktisk erfarenhet som platschef eller arbetsledare av husbyggnation. Du har en Byggteknisk utbildning eller annan relevant utbildning samt erfarenhet. Som personer ser vi att du har förmågan att överblicka helheten och hålla många bollar i luften. Du Är resultat- och lönsamhetsinriktad och har förmågan att samordna såväl egna resurser så som våra underentreprenörer vilket kräver ett handfast ledarskap med förmågan att delegera, sätta krav och entusiasmera. För att du ska bli framgångsrik är det också viktigt att du är utvecklings- och lösningsorienterad.

Rätt person hos oss kommer snabbt att få ett större ansvar och mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar ED Bygg Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Victoria Tsirkova, tel 08 520 017 55 eller victoria.tsirkova@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Entreprenadingenjör/Kalkylator
Göteborg

Bergman & Höök Byggnadsaktiebolag omsätter ca 400 miljoner och har idag 40 medarbetare fördelat på 20 tjänstemän och 20 hantverkare. Vi säkrar kvaliteten i projekten genom att vara ISO certifierade 9001 och 14001 samt egna noga utvalda medarbetare. Produktionen består av allt från serviceuppdrag till större ombyggnader och nyproduktion av t.ex. kontor, industri, bostäder m.m.

Allt från totalentreprenader där vi medverkar i tidigt skede till generalentreprenader och delade entreprenader förekommer. Med vår långa och gedigna erfarenhet kan vi hjälpa våra kunder att hitta de rätta lösningarna och därmed optimera ekonomin och kvaliteten i projekten

Vi söker just nu en entreprenadingenjör i Göteborg!

I arbetsuppgifterna som entreprenadingenjör ingår inköp samt kalkyl av både större och mindre bostadsprojekt. Du kommer att arbeta med alla projekt inom bygg och till din hjälp har du en kollega med samma arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen så ser vi att du antingen ska ha arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, alternativt ha arbetat som arbetsledare och vill byta bana. För oss är det viktigast att du vet hur och vad som krävs när hus byggs. Andra krav är att du har svenska i tal och skrift.

Intresserad och vill veta mer?I denna rekrytering samarbetar IT innovation group med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Maria Sjöman 08-511 617 48. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

2 Laboratorieassistenter sökes
Stockholm

På Paragon Nordic arbetar vi för att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar vi hundratusentals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp.

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom kosmetik, teknik, livsmedel, hushåll, medicinteknik och pharma åt våra kunders varumärken. Vi har produktionsenheter i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Vi är stolta över att stötta våra kunder hela vägen från en produktidé till dess att de har en färdig produkt i handen. Genom att vara en partner som med kunskap och engagemang utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt är det vår övertygelse att vi skapar en långsiktig lönsam tillväxt.

Produktutveckling och produktion är kärnverksamheter för Paragon Nordic. Innovations- och produktutvecklingsavdelningen ansvarar för att genom innovation och erfarenhet realisera våra kunders produktidéer. Vi är idag 14 personer på avdelningen och arbetar med samtliga av Paragon Nordics affärsområden.

Till avdelningen söker vi nu två laboratorieassistenter, en fast tjänst och ett vikariat. Som laboratorieassistent kommer du att bli en del av produktutvecklingsgruppen och arbetet kommer att bedrivas i Paragons nyrenoverade laboratorier.

Arbetsbeskrivning

Som laboratorieassistent kommer du framförallt att utföra laborativt arbete. En stor del av arbetsuppgifterna kommer bestå av att blanda och fylla kosmetiska och tekniska prover till kunder efter givna recept. Olika produkttyper är t.ex. hårsprayer, hårmousser, färger, oljor och hushållsprodukter. Du arbetar nära produktionen och en del av dina arbetsuppgifter blir bland annat att besvara produktionsfrågor, enklare analyser av produkter, frisläppning av råvaror, kalibrering och inventering av laboratorier. Vi är ISO-certifierade och styr vårt arbete med hjälp av processer. Att vara med och styra upp olika laborativa processer är därför också en viktig del av tjänsten.

Krav på den sökande/meriter:

 • Förståelse av både svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
 • Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Office-paketet.
 • Laborativ erfarenhet är meriterande.
 • Vi ser gärna att du har en teknisk gymnasie-utbildning alternativt är tekniskt/kemiskt intresserad.

Egenskaper:

Som person bör du vara noggrann och ordningsam men samtidigt flexibel och gilla att ha många saker på gång samtidigt. En god samarbetsförmåga är också en egenskap som värderas högt. Vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt en god social kompetens.

Du kommer till ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt ansluten och du erbjuds flertalet goda förmåner däribland massage varje vecka samt goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson, 08-520 017 51. Urval sker löpande och samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!

Serviceelektriker till Solna Ström
Stockholm

Solna Ström AB är ett personligt och modernt elinstallationsföretag som startades 1994.
I vår verksamhet strävar vi alltid efter att leverera kundanpassade lösningar som motsvarar våra uppdragsgivares visioner. Våra uppdrag sträcker sig från total- eller delentreprenader till mindre omfattande arbeten för privatpersoner. Tillsammans utformar vi förutsättningar för att skapa rätt lösning och funktion samt för att erhålla kostnadseffektivitet. Genom vårt starka engagemang och vår lyhördhet etableras ett förtroende för projektet. 

Vi söker nu en serviceelektriker 

Som serviceelektriker kommer du att självständigt planera, samordna och utföra serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll åt företagets kunder. Dina arbetsuppgifter innefattar bl.a. installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll. Du kommer främst att arbeta i norra Stockholm och vårt kontor ligger i Solna.

För att lyckas i rollen är du elektriker och har minst 3 års erfarenhet. Arbetet förutsätter en god social förmåga och att du är serviceinriktad. Därmed behöver du behärska svenska både i tal och skrift. Körkort är ett krav. Som person brinner du för ditt yrke, är van att arbeta självständigt men kan även arbeta i grupp. Därtill är du flexibel och lyhörd för nya idéer och arbetssätt. 

Vi erbjuder dig att vara del i ett familjärt företag som gör roliga saker tillsammans, bl.a. utlandsresor en gång om året. Andra förmåner är bil, friskvård etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Solna Ström med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till jenniefer.berg@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

QA/Kvalitetskoordinator
Stockholm

På Paragon Nordic arbetar vi för att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar vi hundratusentals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp.

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom kosmetik, teknik, livsmedel, hushåll, medicinteknik och pharma åt våra kunders varumärken. Vi har produktionsenheter i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Vi är stolta över att stötta våra kunder hela vägen från en produktidé till dess att de har en färdig produkt i handen. Genom att vara en partner som med kunskap och engagemang utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt är det vår övertygelse att vi skapar en långsiktig lönsam tillväxt.

Arbetsbeskrivning

Avdelningen för kvalitet, miljö och regulatori (QSR) ansvarar för att säkerställa att verksamheten och tillverkade produkter lever upp till lagstiftning och övriga krav. Detta innefattar att vi stödjer organisationen och våra kunder med kunskap inom våra expertisområden.

Till avdelningen i Vallentuna söker vi nu en QA – Kvalitetskoordinator med huvudfokus på ledningssystem inom ISO 9001 och ISO 22716 – GMP för kosmetik.  I rollen som QA kommer du att vara delaktig i förbättringsprojekt inom kvalitetsområdet och närliggande områden. Du blir därmed en viktig länk mellan oss, kunden och slutkonsument då du skapar en trygghet för konsumenter att den produkt de håller i sin hand är producerad och utvecklad på bästa sätt med kunden och miljön i fokus. För att uppnå detta innefattar din roll följande arbetsuppgifter:

 •        Samordna och driva utredningar av avvikelser, kundreklamationer och CAPA.
 •        Arbeta med att underhålla, driva och administrera företagets ledningssystem.
 •        Planera och genomföra interna revisioner.
 •        Arbeta för att företagets mål uppnås samt sammanställa resultat av målarbete.
 •        Delta vid, och sammanställa underlag till kundaudits.
 •        Delta vid externa revisioner
 •        Planera och hålla utbildningar inom området
 •        Produktregistreringar i olika databaser.
 •        Stötta QC och vid behov utföra kvalitetskontroller

 Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Kvalifikationer

 •          Högskoleutbildning inom teknik- eller naturvetenskaplig ämnen alternativt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter från producerande företag.
 •          Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, meriterande är kunskaper i tal och skrift i de skandinaviska språken.
 •          God datorvana, MS Office-paketet. Meriterande är erfarenhet av dokumenthanteringssystem
 •          Erfarenhet av kvalitetsledningssystem, ISO 9001. Erfarenhet av  ISO 13485, ISO 22716 , ISO 14001 och HACCP för livsmedel är meriterande.

Vi letar efter dig som är nyfiken och lösningsorienterad men samtidigt strukturerad, mycket noggrann och tycker om dokumentationsarbete.

En god samarbetsförmåga är också en egenskap som värderas högt. Vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt en god social kompetens. Som utredare av avvikelser behöver man brinna för att hitta effektiva vägar framåt och förbättring samt kommunicera med befattningar på alla nivåer inom företaget.

Du kommer till ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt ansluten och du erbjuds flertalet goda förmåner däribland massage, frukost samt goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson, 08-520 017 51. Urval sker löpande och samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!

Elektriker till Uppsala Elcentral
Uppsala
Uppsala Elcentral är ett företag med ca 9 anställda. 
Vi utför olika typer av jobb men främst äldre byggnader så som slott och kyrkor men även Akademiska hus, BRF-föreningar samt Local Properties (Nybyggnation av industrilokaler).
 
Vi söker dig med några års erfarenhet som elektriker samt tidigare erfarenhet av starkström. 

Vi erbjuder dig att vara en del av ett riktigt härligt gäng som hjälper varandra. Du erbjuds stor frihet och eget ansvar. För oss är kvalité viktigare en än kvantitet. Andra förmåner är kollektivavtal, bil, friskvård, etc. En gång om året försöker vi göra något riktigt roligt tillsammans som exempelvis utlandsresor. 
 
Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Installatör inom fiber
Stockholm

PRIMÄR teknik är ett affärsområde inom PRIMÄR fastighetsförvaltning AB och grundades 1997. PRIMÄR tar ett samlat grepp om den tekniska plattformen i fastigheter och erbjuder kundanpassade helhetslösningar inom bl.a. fiberoptiska kommunikationsnät från konsultation till byggnation och service av områdes-/stadsnät och fastighetsnät. Långsiktigt strategiskt samarbete med fokus på kvalitet och utveckling är en självklarhet för PRIMÄR. Huvudverksamheterna består av fiber, FTTH, kabel-TV, kommunikationsutrustning, system inom säkerhet & larm, passagesystem, datanät etc. 

Vi arbetar främst med Fiber, FFTH, Kabel-TV, Radiolänkar, Parabolanläggningar, IP-TV, Kommunikationsutrustning, System inom säkerhet och larm, Kameraövervakning, Passagesystem, Porttelefoni och Datanät.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Installatör inom fiber, till Stockholm.

Dagarna hos oss varierar –  du kommer huvudsakligen att arbeta med installation av fibernät i fastigheter, arbetet innefattar svetsning/blåsning av fiber, fuktdragning samt mätning och dokumentation.

För att lyckas i rollen har du några års (minst 3 år) erfarenhet i liknande roll, som installatör eller servicetekniker. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Tidigare erfarenhet av svetsning, kunskap om fiber eller el (diverse elutbildning) eller elkunskaper är meriterande, dock inget krav.

Som person är du engagerad och serviceinriktad. Du är självständig men gillar också att jobba i team. Vi ser gärna att du är flexibel samt att du inte har några problem att växla mellan arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag i expansionsfas. Vi bryr oss om våra medarbetare och det finns stora chanser till utveckling. Andra förmåner är kollektivavtal, servicebil, friskvård m.m.

 Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektör/projektledare
Stockholm

SafeTeam är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska säkerhetslösningar. SafeTeam finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och sysselsätter drygt 150 medarbetare. Tillsammans arbetar vi med lås, passersystem, larm, kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd.

Projektör/Projektledare med tekniska kunskaper inom mekanisk låsning och fysisk säkerhet.

Till vår låsavdelning i Stockholm söker vi nu en serviceinriktad och flexibel Projektör/Projektledare. Placering är på vårt regionkontor vid Globen. Här är vi ett positivt gäng på ca 15 personer. Tillsammans med våra tekniker är vi ca 35 personer.

Vi söker dig som:

- Har längre erfarenhet som låssmed och eller projektör

- Har goda tekniska kunskaper inom mekanisk låsning och fysisk säkerhet

- Är social och trivs med att ha mycket kontakt med både kunder och kollegor

- Är duktig på att bemöta och hjälpa kunder

- Är strukturerad och ansvarstagande

- Är en god administratör

- Arbetar bra både självständigt och i grupp

Projektörens arbetsuppgifter är att:

- Bemöta våra kunders önskemål om teknisk hjälp
- Räkna på jobb
- Ansvara för material och pengar under projektet
- Arbetsleda tekniker i projektet
- Avsluta och fakturera projektet

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder ett intressant ansvarsområde, fördelaktiga villkor och en trivsam arbetsplats med god stämning!

SafeTeam arbetar medvetet för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Vi följer kollektivavtal och erbjuder våra anställda olika förmåner, t.ex. friskvårdsbidrag och rabatt på hälsovård.

Placering

Du kommer att utgå från vårt regionkontor på Rökerigatan 19 vid Globen. Här är vi ett positivt gäng på cirka 40 personer. Du kommer ha ett tätt samarbete med dina kollegor på låsavdelningen, samt med vår larmavdelning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nahom Maasho, nahom.maasho@jobway.se. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arbetsledare - Plåtslageri
Stockholm

Lassfolks Plåtslageri AB är ett familjeägt entreprenadföretag inom byggnadsplåtslageri. Företaget jobbar mest med nyproduktion men utför även omläggning och renoveringar hos stora som små kunder. Vi har vi en avdelning som jobbar med papp / tätskiktsentreprenader och vi är medlemmar i PLR, plåt & ventföretagen.

Förutom plåt och papp utför vi även mindre smidesarbeten och har en svetsavdelning där svetsarbeten utförs i kvalificerade material såsom aluminium, rostfritt och dylikt.
Vi har även en legoverksamhet som utför stansning och bockning i tunnplåt, upp till 6 mm. åt nya och återkommande kunder.

Arbetsledare/ Projektledare

Som Arbetsledare/ Projektledare hos Lassfolks består din dag av att ansvara för ett eller ett par byggen. Du kommer ha kontakt med kunden, gå på byggmöten och vara delaktig i produktionen. Du kommer även sköta den samordning som behövas för att arbetet ska kunna bedrivs effektivt med hög kvalité.

Vi söker dig som har erfarenhet av vår bransch. Har du tidigare arbetat i en ledande roll ses detta som meriterande. Vi förutsätter att du har minst B-körkort samt är flytande svenska i tal och skrift. En god datornvana krävs för att kunna utföra den administrativa delen av arbetsuppgifterna.

Som person är du social och trygg i kontakten med både kunder och medarbetare. Du behöver vara självgående, och ha viljan att utvecklas tillsammans med företaget. Vi tror att du är en person med mycket egna idéer och viljan och drivet att genomföra dem!

Vi erbjuder en tjänst hos ett företag med familjär känsla och där vi värnar om våra anställda. Vi har en marknadsmässig lön och ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Lassfolks Plåtslageri AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel. 08 520 017 42. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Installationselektriker

El & Ljusdesign bildades 1994 och har sedan dess växt från en liten ensamfirma till en totalleverantör inom el och belysning. Vi är idag 35 anställda och har kontor i Vasastan.

Vår organisation har utvecklats efter våra kunder och marknadens behov med avseende på vikten av god belysning, innovativa lösningar och säkra el-anläggningar. Vi är specialiserade inom ROT-arbeten och då främst kontor, butiker och restauranger. Vi erbjuder allt från projektering/ljusplanering till färdig installation inom de flesta områden. Som företag arbetar vi nära kund och representerar hög kvalité och stort engagemang i allt vi gör.

Vi söker nu självgående och noggranna elektriker. Du kommer som installationselektriker att arbeta med förstklassiga installationer. Du kommer att ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet.

I rollen som installationselektriker rapporterar du till projektledare.

Din profil:

Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som installationselektriker.
Har du dessutom erfarenheter inom data, tele, passersystem och belysningssystem är detta positivt.
Som person är du engagerad, ordningsam och lägger stor vikt vid ett väl utfört arbete hos kund.
Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linn Klofsten. tel:08 511 617 45. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kyltekniker till KG Karlsson i Danderyd
Stockholm

KG Karlsson Rör startades redan 1964. Företaget och installatörerna är certifierade och vi är återförsäljare av Thermia värmepumpar, vars rika urval av modeller fått ”Bäst-i-Test” i ett flertal oberoende undersökningar. Vi utför service på de flesta kända fabrikat som säljs i Sverige. Vi utför även allmänna VVS arbeten. Vår affärsidé är att inget arbete är för stort och inget är för litet.

Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning, oavsett om de skall köpa ett nytt handfat, laga en toalett, byta värmesystem, radiatorjobb och golvvärme eller installera vatten och avlopp.

KG Karlssons ess som med erfarenheter och kunskaper från alla ledande märken ger varje kund den rätta lösningen: Tommy Frisk, 20 år i vp-branschen, VD för KG Karlsson Rör AB och ligger bakom mer än 1 500 installationer. Jan-Erik Kroon; drivit IVT Center i Stockholm och har 28 år i vp-branschens framkant. Specialist på vp för industri- och flerfamiljsfastigheter, och delaktig i mer än 5 000 installationer. Mikael Jansson, drivit Vaxholms Rör i mer än 10 år och installerat över 100 värmepumpar. Vi utför service på de flesta kända fabrikat som säljs i Sverige. Vi söker en nu en:

Kyltekniker

Vill du arbeta på ett tryggt företag där du som anställd har en stor roll i företaget och där den ena dagen inte är den andra lik? Då har du kommit rätt. Idag är vi 14 stycken på KG Karlsson Rör med mycket låg personalomsättning, vår personal trivs och känner att dom har ett arbete med frihet under ansvar. Vi satsar löpande på utbildningar för våra medarbetare för att vi ska vara bäst på det vi gör.

Som Kyltekniker hos KG Karlsson Rör kommer du att utföra service och avtalsjobb både mot privatpersoner och företag. Kontoret ligger i Arninge och de flesta jobben är på norra sidan av stan som tex. Danderyd, Djursholm, Vaxholm m.m. Arbetstiderna är mellan kl. 7.00-16.00 och startar på kontoret med en frukost eller utifrån ditt hem beroende på vart arbetet ska utföras. 

För att lyckas i rollen ser vi att du idag arbetar som certifierad Kyltekniker. Du är självgående och serviceinriktad i din yrkesroll. Körkort och svenska i tal är krav. Som person är du positiv, prestigelös och har ett starkt eget driv. Erfarenhet av värmepumpar är meriterande.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett gediget och stabilt företag med mycket erfarenhet. I tjänsten ingår en servicebil, mobiltelefon och surfplatta. Självklart har vi kollektivavtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Utöver det ser vi till att hålla en bra sammanhållning i företaget i form av olika evenemang. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Byggprojektledare
Stockholm
Thule arbetar med fastighetsutveckling från ett helhetsperspektiv. Hos oss arbetar arkitekter, byggare och fastighetsrådgivare som är delaktiga i hela processen. Vi gör det enkelt för våra kunder genom att hantera alla delar inom ett och samma företag, det finns knappt någon annan på marknaden som gör det idag. Därför är det spännande och utvecklande att vara en del av vårt team.

Byggprojektledare

Hos oss kommer du ha ett helhetsansvar att driva produktionen av vissa av våra bygg- och fastighetsutvecklingsprojekt. Du arbetar tillsammans med våra arkitekter och fastighetsrådgivare och du kommer dagligen besöka våra byggen.

För att lyckas i rollen behöver du ha några års erfarenhet av byggproduktion och projektledning. Du har varit ute på byggen under en del av din karriär. Relevant utbildning och erfarenhet av kalkyl/inköp är meriterande. Du måste tycka om att leda entreprenörer och leverantörer, att hantera och driva egna byggprojekt samt att ha mycket kund- och leverantörskontakter.

Som person har du ett vidsynt sätt att se på ditt jobb och du har ett öga för design och detaljer utöver det vanliga samt en vilja att sätta dig in i helheten. Vi värdesätter även ett intresse för arkitektur och kunskap inom ekonomi samt en social och organisatorisk förmåga. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder dig en personlig arbetsplats som är unik i sin spetskompetens där du får möjligheten att  jobba nära våra arkitekter, byggnadsingenjörer och rådgivare, vilket kommer bredda din kompetens. Utvecklingsmöjligheter är stora, och nya idéer välkomnas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Thule Fastighetsutveckling med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson, Tel 08 520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker till GT El Stockholm
Stockholm

GT El grundades våren 2007 och är ett elteknikföretag som främst verkar i Östergötland med tyngdpunkt på Linköping och Norrköping, men även nu i Stockholm. Vi ser varje projekt med nya ögon, då vi ritar och konstruerar allt själva. Våra områden är fastighet, bygg, företag, hushåll och industri. Vi utför alla typer av jobb, så som energieffektivisering, konstruktion, datanät, telefoni, belysning, kraft, styr & reglageteknik, larm – inbrott och larm. Vi utför även reparationer, felsökningar och löpande underhåll. 

Nu söker vi elektriker inom entreprenad till Stockholm  

Vi försöker att se varje projekt med nya ögon, det finns inga universallösningar.
Vi ritar och konstruerar allt själva och har kompetensen inom företaget. På så sätt arbetar snabbt vi snabbt och anpassat - varje gång! 

Våra områden är exempelvis 

 • Fastighet
 • Bygg
 • Företag
 • Hushåll
 • Industri

Vi jobbar mycket åt bostäder, skolor, förskolor etc. Vanligtvis utgår du från hemmet, men ibland samlas vi på kontoret för att ha genomgång om hur veckan ser ut. Som person är du självgående och känner dig trygg i din yrkesroll. Vi ser att du på sikt vill utvecklas och så småningom kliva upp något steg i din yrkesroll. Du trivs med att arbeta under eget ansvar gillar att styra din egen dag. Vidare drivs du av att leverera goda resultat och att skapa god relation till kunder. 

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Du erbjuds en roll på ett företag som expanderar. Vi är ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans. Du kommer till ett företag med kollektivavtal och stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det otroligt viktigt med personlig utveckling.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ledande Montör till Norrköping
Norrköping

GT El grundades våren 2007 och är ett elteknikföretag som främst verkar i Östergötland med tyngdpunkt på Linköping och Norrköping, men även nu i Stockholm. Vi ser varje projekt med nya ögon, då vi ritar och konstruerar allt själva. Våra områden är fastighet, bygg, företag, hushåll och industri. Vi utför alla typer av jobb, så som energieffektivisering, konstruktion, datanät, telefoni, belysning, kraft, styr & reglageteknik, larm – inbrott och larm. Vi utför även reparationer, felsökningar och löpande underhåll. 

Nu söker vi en ledande montör till vårt kontor i Norrköping

Som ledande montör hos oss kommer du att driva dina egna projekt. Du leder och fördelar arbetet på plats.

För att lyckas i rollen drivs du av att leverera goda resultat. Du brinner för effektiva lösningar samt att driva projekt. Du har minst 3 års erfarenhet som elektriker. Det är meriterande om du tidigare arbetat som ledande montör eller haft en liknande roll. Körkort och svenska och tal i skrift är krav.

Som person är du driven och målinriktad. Då arbetet innefattar daglig kontakt med kunder och leverantörer ser vi gärna att du har en god social förmåga.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett väletablerat företag. Du kommer till ett företag med kollektivavtal och stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det otroligt viktigt med personlig utveckling.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

VVS-Montör
Stockholm

LPT Construction grundades 2007. De utför takomläggning, kontorsbyggnader, innegårdsrenovering och stambyten. LPT är en totalentreprenör och skräddarsyr lösningar åt sina kunder. Flexibilitet och kvalitét är våra nyckelord då vi anpassar byggnadstiderna efter kundens schema. Efter två respektive fem år besiktar vi varje projekt för att säkerställa kvalitén.

I takt med LPT Constructions utveckling söker de nu en: 

VVS-Montör 

I rollen som VVS-Montör kommer du att utgå från hemmet. Arbetsuppgifterna innebär främst stambyten, servicearbeten och installationer i hela Stockholm. 

För att lyckas i rollen är du en VVS-Montör med positiv inställning och några års erfarenhet av branschen. Vi förutsätter att du har en god social förmåga då tjänsten innebär tät kontakt med kunder och leverantörer. Vidare är det krav att du har körkort. 

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende. Du är självgående, lösningsorienterad, flexibel och serviceinriktad. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med mycket eget ansvar. 

Vi erbjuder dig en ledande roll i ett växande företag. Det finns stora möjligheter att utvecklas i din kunskapsroll. Andra förmåner är bil och sjukförsäkring.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LPT Construction AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare till Nybergs Kakel & Golv
Stockholm

Nybergs Kakel & Golv har över 10 år i branschen och erbjuder alltid snabba och effektiva lösningar på dina problem. Tack vare deras punktlighet och stora noggrannhet har vi byggt upp en sto krets av nöjda kunder genom åren.

Vi samarbetar med ett flertal erfarna underleverantör inom bl.a. VVS, el och köksmaterial i Stockholm. Det gör att vi kan erbjuda en både kostnadseffektiv och trygg service till dig som kund. Vi är även anslutna till GVK för bästa säkerhet vid renovering och badrum. 

Vi växer och söker nu en:

Snickare

Som snickare hos oss kommer du främst jobba med nyproduktion. Största delen av våra jobb utförs på södra sidan Stockholm. Vanligt förekommande jobb är ROT, tillbyggnader, badrumsrenoveringar, lokalanpassningar etc. Du planerar själv dina dagar.

Arbetstider:
Mån-Fre: 07-16

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av liknande roll. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Heta Arbeten samt ställningsbyggare är väldigt meriterande.

Som person är du driftig och drivs av att vara med på företaget resa mot framgång. Du är självgående och tycker om frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig att vara med i ett familjärt företag där stora chanser till utveckling och klättring i karriären finns. Du erbjuds eget ansvar, bil, telefon, friskvård m.m. Vi gillar att göra roliga saker tillsammans och åker iväg på någon resa varje år, så som SPA, kryssningar etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Handläggande arkitekt vårdbyggnader
Stockholm

Carlstedt Arkitekter grundades 1955 och har idag cirka 60 medarbetare fördelat på tre kontor i Stockholm, Nyköping och Eskilstuna. Vi har sedan starten på 50-talet arbetat med vård och sjukhusplanering. I takt med att företaget vuxit har även vår kompetens och våra uppdragsområden breddats. Idag ritar vi även projekt inom; utbildning, bostäder, kontor, kulturmiljö och stadsplanering.

Carlstedt arbetar med alla skeden; ideutveckling och förstudier, programarbeten och fastighetsutveckling samt projektering och detaljplaner. 

 Vi växer och söker personal till kontoret i Stockholm:

Handläggande arkitekt

Som handläggande arkitekt hos oss får du möjlighet att arbeta med vårdprojekt i alla skeden av processen. Vi arbetar till största del med ny- och ombyggnation av vårdbyggnader.

För att passa som handläggare hos oss har du 5 års erfarenhet av yrket. Du har även arbetat med vårdbyggnader tidigare. Kunskap inom Revit och Autocad är meriterande.

Du är van att leda och driva projekt. De flesta uppdrag vi har är baserade på ramavtal och långa relationer med våra beställare. Direktdialog med kunder och brukare ingår i rollen.

Vi ser gärna att du vill utvecklas och med tiden arbeta med större projekt. Det finns mycket kunskap på kontoret och vi vill att våra anställda ska växa inom organisationen. Företaget drivs av ett antal delägare som alla är aktiva i den dagliga verksamheten.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Carlstedt Arkitekter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51, frida.persson@jobway.se Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

VVS-Montör
Stockholm

Jts Rörservice AB är ett etablerat företag sedan 1991. Vi är verksamma i hela Stockholmsområdet och arbetar i huvudsak med all form av VVS och projekten innefattar nyproduktion, service och badrumsrenoveringar. Kontoret ligger i Saltsjö-boo och där har vi även ett showroom över olika köks- och badrumslösningar.

Just nu växer vi och söker en

VVS-Montör

Som VVS-Montör hos oss kommer du att ha en bred roll. Arbetsuppgifterna är varierade med allt från serviceuppdrag, badrumsrenoveringar till större nyproduktionsprojekt. Arbetsdagen börjar du med att utgå från hemmet. Har du fallenhet och intresse för något specifikt område kan du inrikta dig mot det.

För att lyckas i rollen är du en självgående och fullbetald VVS-montör med certifikat och några års erfarenhet av branschen. Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person är du engagerad och ansvarsfull och brinner för god kvalité mot både kunder, leverantörer och dina medarbetare. Du är driftig och gillar att ta egna initiativ. På sikt är tanken att du ska leda och driva dina egna projekt.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag som lägger stort fokus på att utveckla sina anställda. Du erbjuds stora möjligheter att arbeta inom det området du brinner för oavsett om det är inom service badrumsrenoveringar eller nyproduktion. Vi arbetar aktivt med teambuilding för att få ett sammansvetsat gäng vilket vi alla värdesätter högt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Jts Rörservice AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel, 08 510 662 01. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare till Haninge
Stockholm

Pettersson Tak & Bygg är en profilerad firma i Haninge med ca 11 anställda. Vi startade 2010 och utför takarbeten samt mindre byggarbeten, främst på södra sidan Stockholm. Vi arbetar mot privatpersoner, bostadsrättsföreningar, byggföretag och större fastighetsbolag. Vi inriktar oss främst på taktjänster av alla vanligt förekommande material som tegel, plåt och betong.

Pettersson Tak & Bygg tar kompetensutveckling och arbetsmiljö på största allvar, bl.a. för att hålla oss till den kvalité, miljö och teknik som krävs i branschen. Alla våra anställda uppdateras på Moniers takskola.

Pettersson Tak & Bygg tar kompetensutveckling och arbetsmiljö på största allvar, bl.a. för att hålla oss till den kvalité, miljö och teknik som krävs i branschen. Alla våra anställda uppdateras på Moniers takskola.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som snickare/takläggare. Körkort och flytande svenska i tal och skrift är krav. Andra krav är certifikaten: Heta Arbeten, Skotta Säkert samt Ställningscertifikat. Det är mycket meriterande om du har någon erfarenhet som tätskiktsmontör. 

Som person är det viktigt att du är ordningsam och driftig. Du är självgående och har en positiv inställning. 

Vi erbjuder dig att vara del i ett tryggt företag med kollektivavtal. Andra förmåner är frihet under ansvar och gymkort. Du kommer till ett riktigt trevligt gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Uppsala

Elimperiet grundades 2002 och har sitt säte i Sollentuna. Företaget har idag ca 20 anställda. Vi utför jobb i hela Storstockholm samt i Uppsala. Vi utför olika typer av jobb inom service och installation, bl.a. nyinstallation av el i villor, ombyggnationer och nyetablering, lägenhetsrenoveringar, badrumsrenoveringar osv. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster i kombination med en servicenivå anpassad efter kundens önskemål. Då vi är snabba och flexibla tar vi hand om både små och stora projekt, både mot företag och privatpersoner. 

Vi växer och söker nu:

Elektriker till Uppsala

Som elektriker hos oss kommer du jobba mot både företag och privatpersoner. Du utgår i stort sätt alltid från hemmet. Hos oss sätter man alltid kunden i centrum och levererar en hög kvalitativ slutprodukt till rätt pris. Dina arbetsuppgifter blir bl.a. att utföra elinstallationer, service samt felsökningar.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som elektriker samt tidigare erfarenhet av installations och servicearbeten. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du engagerad i ditt arbete och har viljan att utvecklas inom ditt yrkesområde. Du trivs med frihet under ansvar, då du styr dina dagar själv och bokar in dina egna jobb och beställer material själv. Tjänsten innefattar mycket kundkontakt, därför är det viktigt att du har en god social förmåga.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag med kollektivavtal. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter samt eget ansvar. Du kommer till ett gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans, ex. skidresor och andra tillställningar. Andra förmåner är förmåns/servicebil och friskvård. Vi värdesätter långsiktiga relationer, både med våra kunder och vår personal.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare
Stockholm

Efter att ha jobbat över 20 år i byggbranschens större bolag kan vi det här med projektering av badrumsrenovering och vi tror att personligt engagemang och bred kompetens är något som många kunder söker, men inte så många bolag levererar -- vi gör det!

Kommunikation och återkoppling är viktigt och vi börjar varje projekt med ett förutsättningslöst besök där vi tar reda på vad du vill ha gjort, vad vi kan göra och skriver en offert. Du får alltid både en tydlig pris- och tidsplan innan vi drar igång och vi gör en avstämning när allt är färdigt för att se till att du är fullständigt nöjd med resultatet.

-

Målare
Stockholm

Nybergs Kakel & Golv har över 10 år i branschen och erbjuder alltid snabba och effektiva lösningar på dina problem. Tack vare deras punktlighet och stora noggrannhet har vi byggt upp en sto krets av nöjda kunder genom åren.

Vi samarbetar med ett flertal erfarna underleverantör inom bl.a. VVS, el och köksmaterial i Stockholm. Det gör att vi kan erbjuda en både kostnadseffektiv och trygg service till dig som kund. Vi är även anslutna till GVK för bästa säkerhet vid renovering och badrum. 

Vi växer och söker nu en:

Målare

Som målare hos oss kommer du främst jobba med nyproduktion. Största delen av våra jobb utförs på södra sidan Stockholm. Vanligt förekommande jobb är ROT, tillbyggnader, badrumsrenoveringar, lokalanpassningar etc. Du planerar själv dina dagar.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av liknande roll. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Heta Arbeten samt ställningsbyggare är väldigt meriterande.

Som person är du driftig och drivs av att vara med på företaget resa mot framgång. Du är självgående och tycker om frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig att vara med i ett familjärt företag där stora chanser till utveckling och klättring i karriären finns. Du erbjuds eget ansvar, bil, telefon, friskvård m.m. Vi gillar att göra roliga saker tillsammans och åker iväg på någon resa varje år, så som SPA, kryssningar etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

 

VVS-montör
Stockholm

Partum är ettföretag med tre verksamhetsområden; rörarbeten, köksinstallationer och totalprojekt. Vi jobbar med fasta kunder främst genom avtal. Företaget förser ca 30 personer med heltidsarbete som anställda eller på uppdrag. Vi är i ett expansivt skede och kommer att under 2017 växa rejält.

Vi söker nu en:


VVS-montör

Vill du arbeta på en firma där du får arbeta självständigt och där vi kommer lita på din inställning och gemensamma förståelse för vår kundkrets har du kommit rätt.

Som VVS-montör hos oss kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av service mot fastighetsbolag i Stockholmsområdet. Vi håller bland annat på med nyproduktion, badrumsrenoveringar, hyresgästanpassningar och allmän VVS-service. Vi använder hos av ett bokningssystem som möjliggör att du alltid kan utgå från hemmet och planera och fördela ditt arbete självständigt.

För att lyckas i rollen är du en självgående och erfaren VVS-montör. Det är meriterande om du har VVS-certifikat och genomgått utbildningen i säker vatten. Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende till både kunder och kollegor. Du är noggrann och tar ansvar över ditt arbete.

Vi erbjuder en tjänst hos ett företag med bra stämning, varierande arbetsuppgifter och där vi alltid lyssnar och tar emot idéer från våra anställda. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag samt andra bra förmåner. I tjänsten ingår servicebil och mobiltelefon.
Vi visar gärna vår uppskattning gentemot våra anställda och ser därför till att kontinuerligt hitta på saker tillsammans som trevliga middagar och resor.

Är du intresserad och vill veta mer?
Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Ansvarig Installationselektriker
Stockholm

Partum är ett företag verksamt inom tre fackområden: rörarbeten, köksinstallationer och totalprojekt. Nu vill vi utöka med ytterligare ett. Vi jobbar med fasta kunder främst genom avtal. Företaget förser ca 30 personer med heltidsarbete som anställda eller på uppdrag. Vi är i ett expansivt skede och kommer att under 2017 växa rejält. Vi söker nu en:


Installationselektriker

Som elektriker hos oss kommer dina främsta arbetsuppgifter bland annat bestå av nyinstallationer av kök i Stockholmsområdet. Projekten tar vanligtvis mellan några timmar upp till två dagar.

Tanken är att du ska komma in som den första elektrikern hos oss och med tiden bygga upp en större installatörsgrupp som du har möjlighet att bli ansvarig för. Det krävs därför att du har ett stort driv, är ordningsam och har lätt för att samarbeta samt skapa förtroende hos såväl kunder som kollegor. Du kommer även med tiden att självständigt projektera jobb, förbesikta och ta fram kostnadsförslag. Det är viktigt att du är en person som vill representera företaget och vårt arbete.

För att lyckas i rollen är du en erfaren och självgående elektriker med allmän behörighet. Du har en förmåga att organisera och uttrycker dig väl på svenska, både i tal och skriftligt. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder
en tjänst hos ett företag med bra stämning, varierande arbetsuppgifter och där vi alltid lyssnar och tar emot idéer från våra anställda. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag samt andra bra förmåner. I tjänsten ingår servicebil och mobiltelefon.
Utöver din fasta lön har vi ett bonussystem baserat på prestation.
Vi visar gärna vår uppskattning gentemot våra anställda och ser därför till att vi två gånger per år hittar på något tillsammans.

Är du intresserad och vill veta mer?
Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.  

Montör
Stockholm

Constant Clean som bildades 1987 och är ett väletablerat företag som säljer, servar och projekterar utrustning för fordonstvätt. Företaget har sedan det bildades arbetat med montering och service av automattvättar. Under 2008 gick vi samman med SEAB, Nordens största distributör av bilvårdsprodukter. Från och med 2009 är vi svensk representant för Christ automattvättar, självtvättar och kringutrustning. Vi utför service av högtryckspumpar, projekterar, säljer och monterar biltvättar, installerar och servar spolutrustning i tvätthallar samt service och montage av all annan förekommande kringutrustning. Huvudkontoret ligger i Huddinge  och idag är vi 40 anställda. 

Vi växer och behöver nu två:

Resande Montörer i Stockholm.

I rollen som montör innebär dina arbetsuppgifter att montera biltvättar, reningsverk och utomhusanläggningar. Du kommer utgå från ditt hem i Stockholm, det kommer även innebära arbete på andra orter i Sverige, ca 100 dagar per år. Arbetsuppgifterna innebär mycket arbete med montage av stålkonstruktioner, därmed tillkommer det en del tyngre lyft. Det dyker ofta upp oväntade problem, därför är det viktigt att du är både kreativ och händig. Tjänsten innebär arbete inom områden som el, vvs och smide. Arbetet utförs i huvudsak tillsammans med en kollega.

För att lyckas i denna roll är det ett krav att du har B-körkort samt körvana. Tidigare erfarenhet som montör är meriterande, dock behöver det inte vara inom samma bransch. Som person är du självständig och en riktig problemlösare. Utöver det har du en positiv inställning till ditt arbete och är flexibel gällande arbetstider.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett växande och familjärt företag som månar om sina anställda. Du har tillgång till servicebil samt friskvårdsbidrag. Självklart erbjuder vi övertidsersättning och traktamente.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare Elkraft
Stockholm

Netel är ett entreprenadbolag specialiserat på planering, utbyggnad och underhåll av infrastruktur för kommunikation och el. Företaget bygger fysiska bredbands- telekom och elnät i Norden och levererar sedan år 2000 helhetslösningar för alla typer av el- och kommunikationsnät åt bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, operatörer och nätägare. Netel är entreprenöriellt, nytänkande och ställer höga krav på sina medarbetares kreativitet. Netel bedriver verksamhet i Sverige, Norge och Finland och har en omsättning på ca 2 miljarder kronor. Huvudkontoret finns i Stockholm, där det idag sitter ungefär 90 anställda.

Vi söker nu en Projektledare till Stockholm

Affärsområdet el växer och kommer att utvidga verksamheten som även kommer att omfatta kraftentreprenader. Inom elkraft kommer vi att driva projekt som levererar kompletta ställverk och transformatorstationer, ny och ombyggnation inom stam- och regionnätsanläggningar. Vi kommer även att driva projekt inom lokalnät åt nätägare och industri med allt vad det innebär i form av jordkabelarbeten, luftledningsarbeten och kabelskåpsbyten. Du kommer att arbeta med alla delar i projekten från konstruktion, projektering, mark- och stålarbeten, kraft- och elinstallationer till verifiering och provning. Som projektledare ansvarar du för planering, uppföljning, både tid och kostnad. Du ansvarar även för att anslutningar av anläggningar i det befintliga kraftnätet, är fackmannamässigt och korrekt utfört. Du kommer också vara den som ansvarar för all kontakt med kunder och underentreprenörer under projekttiden.

För att lyckas i rollen har du elteknisk utbildning med erfarenhet inom elkraftnätverk. Du har tidigare arbetat som projektledare och har en god ekonomisk förståelse. Som projektledare är du kundorienterad och en engagerad ledare som har förmåga att driva projekt framåt. Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du uthållig, resultatfokuserad samt strävar efter projektens lönsamhet. Du utrycker dig väl i tal och skrift, bekväm med att kommunicera på engelska och kan hantera Office-paketet. Körkort är även det ett krav. Har du utbildning eller erfarenhet inom mark och anläggning är det ett plus.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone på 08-520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se Skicka din via länken urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arbetsledare - El
Stockholm

Netel är ett entreprenadbolag specialiserat på planering, utbyggnad och underhåll av infrastruktur för kommunikation och el. Företaget bygger fysiska bredbands- telekom och elnät i Norden och levererar sedan år 2000 helhetslösningar för alla typer av el- och kommunikationsnät åt bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, operatörer och nätägare. Netel är entreprenöriellt, nytänkande och ställer höga krav på sina medarbetares kreativitet. Netel bedriver verksamhet i Sverige, Norge och Finland och har en omsättning på ca 2 miljarder kronor. Huvudkontoret finns i Stockholm, där det idag sitter ungefär 90 anställda.

Vi söker nu en Projektledare/ Arbetsledare inom elinstallation till Stockholm

Som projektledare/ arbetsledare hos NeTel kommer du att driva projekt inom elinstallation för nyproducerade lägenheter i Stockholm. Du kommer att arbeta med alla delar i projekten och du ansvarar för planering, både i tid, budget och resultat. Tjänsten innebär även att du arbetar nära kunden, externa leverantörer och vår egna personal.

För att lyckas i rollen har du en el-gymnasial utbildning med minst 5 års erfarenhet som elektriker. 
Du har tidigare lett projekt och har en god ekonomisk förståelse. Som person är du kundorienterad och en engagerad ledare som har förmåga att driva projekt framåt. Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du uthållig, resultatfokuserad samt strävar efter projektens lönsamhet. Du utrycker dig väl i tal och skrift och kan hantera Office-paketet. Körkort är även det ett krav.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone på 08-520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se Skicka din via länken urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kyltekniker till Edekyl & Värme
Stockholm

Edekyl & Värme skapades genom att bröderna Robert och Richard Björk förvärvade det anrika Örebroföretaget Edekyl AB. Med brödernas mångåriga erfarenhet från värmepumpsbranschen tillfördes värme så det nya bolagsnamnet blev Edekyl & Värme AB. Med säte i Örebro har verksamheten utökats och omfattar idag även filialer i Stockholm, Västerås, Motala, Norrköping och Linköping. Med 90 anställda är Edekyl & Värme ett av de ledande företagen inom kyla, värme, ventilation, automation och energieffektivisering i Mellansverige.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Kyltekniker till Stockholm

I rollen som kyltekniker kommer du arbeta med vanligt förekommande så som felsökning, underhållsarbete samt installation av främst kylanläggningar och värmepumpar.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet från kylanläggningar och värmepumpar, samt butikskyla. B-körkort är krav. Det är meriterande om du har kylteknisk utbildning inom Co2, elbehörighet, erfarenhet inom styr- & reglerteknik.

Som person är du nyfiken och öppen för nya idéer och ser en stor potential i din egen utveckling. Du brinner för goda resultat och har förmågan att leverera efter förväntan.

Vi erbjuder dig att vara del i ett familjärt företag där du har lätt för att känna dig hemma. Viktigt för oss är att trivas tillsammans och göra roliga saker ihop, exempelvis så anordnar vi varje år en multisporttävling där vi alla deltar tillsammans mot andra lag.

Du kommer till ett företag där alla möjligheter till utveckling finns, allt beror på vad du själv vill. Vi har kollektivavtal, friskvård m.m.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Regulatory affairs associate
Stockholm

På Paragon Nordic arbetar vi för att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar vi hundratusentals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp.

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom kosmetik, teknik, livsmedel, hushåll och pharma åt våra kunders varumärken. Vi har produktionsenheter i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Vi är stolta över att stötta våra kunder hela vägen från en produktidé till dess att de har en färdig produkt i handen. Genom att vara en partner som med kunskap och engagemang utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt är det vår övertygelse att vi skapar en långsiktig lönsam tillväxt.

Arbetsbeskrivning

Avdelningen för kvalitets, miljö och regulatori ansvarar för att säkerställa att verksamheten och tillverkade produkter lever upp till lagstiftning och övriga krav. Detta innefattar att vi stödjer organisationen och våra kunder med kunskap inom våra expertis områden.

Till avdelningen i Vallentuna söker vi nu en Regulatory affairs – ansvarig med ansvar för att säkerställa att kemikalieråvaror och de produkter som produceras inom verksamheten uppfyller gällande nationell och europeisk lagstiftning. Arbetsuppgifterna innebär bl.a.

 •        Hålla sig à jour med gällande lagstiftning.
 •        Granska och kontrollera att de kemikalieråvaror som används uppfyller gällande krav.
 •        Upprätta dokumentation för produkter, säkerhetsdatablad enligt REACH samt säkerhetsbedömningar och produktinformationsdokument i enlighet med Kosmetika förordningen.
 •        Framtagning av märkningsunderlag till produktetiketter samt granskning av att etiketter innehåller lagstadgad information.
 •        Vara rådgivande inom organisationen och mot externa kunder.
 •        Registrera produkter enligt nationella och europiska myndighetsregister över kemiska och kosmetiska produkter.
 •        Kontakt med leverantörer, kunder och myndigheter gällande frågor som berör ansvarsområdet.
 •        Uppdatering och ständig förbättring av toxikologisk databas.
 •        Det kommer även att ingå en del dokumentationsarbete som att skriva intyg och certifikat samt se till att uppdateringar och dokumentation i vårt affärssystem efterföljs.

Tjänsten är ett vikariat på minst ett år.

Kvalifikationer

 •          Högskoleutbildning inom kemi, toxikologi, farmaci, dermatologi, biologi eller likvärdig    utbildning.
 •          Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
 •          God datorvana, MS Office-paketet. Meriterande är kunskaper för system för att göra säkerhetsdatablad.
 •          Det är mycket meriterande att ha kunskap inom kemikalielagstiftning, REACH, CLP samt förordningen om Kosmetiska produkter samt erfarenhet av liknande arbete.

Som person ska du vara strukturerad, mycket noggrann, självständig och tycka om dokumentationsarbete. En god samarbetsförmåga är också en egenskap som värderas högt. Vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt en god social kompetens.

Du kommer till ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt ansluten och du erbjuds flertalet goda förmåner samt goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson, 08 520 017 51, frida.persson@jobway.se. Urval sker löpande och samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!

Projektledare till Nordisk VVS
Stockholm

Nordisk VVS grundades år 2000 och har sakta men säkert vuxit till ca 30 medarbetare idag. Kontoret ligger i Hägersten. Vi arbetar med all typ av traditionell VVS mot företagskunder. Alla har vi samma inställning – vi tar ett helhetsansvar för vårt arbete och ser till att det blir ett smidigt projekt för alla inblandade.
Vi kan hjälpa företag vid bland annat lokalanpassningar, stambyten, sjukhus och nyproduktion av lägenheter. Våra montörer har lång erfarenhet av VVS-projekt och är vana vid att följa projekten från början till slut.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Projektledare

Som projektledare är dina främsta uppgifter att leda och planera arbetet för olika projekt, samt hålla koll på att projekten genomförs inom de ekonomiska ramar som givits. Du sköter kontakten med kunder och leverantörer under projekten. Du ansvarar för ca 2-5 projekt samtidigt, beroende på storlek.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:
- Projektledning med ansvar för tid, kostnad och kvalitet. - Kostnadskalkyler / Kostnadsstyrning - Projekteringsledning - Beräkningar - Upphandling - Igångkörning - Besiktning

För att lyckas i rollen har du tidigare flera års erfarenhet som montör samt några års erfarenhet som projektledare inom branschen. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.
Som person har du lätt för att se och förstå helheter. Du är kostnadsmedveten i frågor kring t ex materialval samtidigt som du är lyhörd för kundens önskemål och ser möjligheter till merförsäljning. Du är engagerad, positiv och har lätt för att stötta och peppa andra omkring dig. Vidare är det väldigt positivt om du är lösningsorienterad.

Vi erbjuder dig att vara del i ett stabilt företag med människor som har en bred erfarenhet från branschen. Vi har kollektivavtal, friskvård, tjänstepension m.m. Rollen som projektledare innebär frihet under ansvar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Nordisk VVS med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01 . Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker - Impero El
Stockholm

Vi utför alla typer av elinstallationer, teleinstallationer och datainstallationer i Stockholm till både privatpersoner och företag. Våra elektriker har bred kompetens inom branschens alla arbetsområden. Vi är certifierade för KNX-installationer och utför allt från projektering och installation till programmering av dessa anläggningar.

Utöver det är alla våra elektriker väldigt duktiga på att integrera funktioner som ljud och bild med övriga fastigheten vilket gör att vi kan leverera lösningar där det ställs höga krav på design och funktion.

mm

VVS-Montör till Miva Montage i Uppsala
Uppsala

Miva Montage grundades 1992 och har sedan dess arbetat med maskininstallationer i Stockholm, Uppsala och Mälardalen. De har kontor i Jordbro och är idag 10 anställda. Företaget har en lång och bred erfarenhet av att utföra entreprenader inom vatten och avlopp. Ambitionen är att alltid ge ett personligt bemötande till kunder och leverantörer. Miva innehar ramavtal gällande maskin- och rörinstallationer på Stockholm Vatten, Uppsala Vatten och Roslagsvatten. 

I takt med företages utveckling söker de nu till Uppsala en:

Svetsare inom rör 

Som svetsare arbetar du vanligtvis i par med en industrirörmontör. Projekten varierar i storlek. Materialet som används är framför allt rostfritt och syrafast.

För att lyckas i rollen har du en gedigen erfarenhet av svetsning. Du ska helst ha giltiga EN287/(SS-EN ISO 9606-1) för svetsmetod 141 i materialgrupp 8 på rör, och/eller dokumenterad erfarenhet från de senaste 5 åren som rörsvetsare.

Förståelse för olika processer inom industriella rörsystem, samt grundläggande montagekunskaper. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du ambitiös, ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten.

Vi erbjuder dig en del i ett välkänt företag med kollektivavtal. Du kommer till ett härligt, enkelt gäng som gärna gör roliga saker tillsammans och lägger stort fokus på personlig utveckling. Andra förmåner friskvård.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Miva Montage med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Målare
Stockholm

Marcus Rehn Måleri startade 1999 och håller i dagsläget till i Bromma där det jobbar totalt 12 anställda. Vi arbetar med allt ifrån nyproduktion av stora projekt till mindre renoveringar hos privatpersoner. Fokus ligger på att kunna utföra ett arbete att vara stolt över som håller en hög kvalitet.

Vi växer och söker nu en målare som ska utföra sedvanligt måleriarbete som bland annat utvändig och invändig målning, tapetsering och spackling.

Marcus Rehn Måleri består av ett sammansvetsat gäng som aldrig tummar på kvaliteten. Vi gör många aktiviteter tillsammans och vi tror att en god sammanhållning och arbetsmiljö leder till ett bättre utfört arbete. Att arbeta som målare innebär mycket kundkontakt och därför är det av stor vikt att du som söker är serviceinriktad och lösningsfokuserad.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en bred erfarenhet som målare och att du gärna har arbetat med yrket i 5 år. Vidare bör du hantera det svenska språket och det är en fördel om du har körkort.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg Tel 08 - 510 662 01. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Produktutvecklare inom Kosmetik och Teknik
Stockholm

På Paragon Nordic arbetar vi för att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar vi hundratusentals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp.

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom kosmetik, teknik, livsmedel, hushåll och pharma åt våra kunders varumärken. Vi har produktionsenheter i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Vi är stolta över att stötta våra kunder hela vägen från en produktidé tills dess att de har en färdig produkt i handen. Genom att vara en partner som med kunskap och engagemang utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt är det vår övertygelse att vi skapar en långsiktig lönsam tillväxt.

Till kontoret i Vallentuna söker vi nu en:

Produktutvecklare inom kosmetik och teknik

Som vikarierande produktutvecklare inom teknik och kosmetik kommer du att ansvara för egna produktutvecklingsprojekt, från idé till en färdig produkt. Inom teknik och hushåll ligger fokus på bland annat rengöringsprodukter och bilvårdsprodukter, smörjmedel, impregnering samt färg och lack. Kosmetik inriktar sig på stylingprodukter framförallt inom hårvård men även hudvård. Detta arbete innefattar bland annat att beställa råvaror, utveckla och blanda produkter i laboratoriet samt att ansvara för att produkten kan produceras i stor skala. Det ingår även en del dokumentationsarbete. Du kommer att vara till hjälp vid granskning av etiketter, reklamationer, skriva stabilitetsrapporter och se till att uppdateringar och dokumentation i vårt affärssystem efterföljs. Tjänsten är ett vikariat på minst ett år.

Kvalifikationer:

 •          Teknisk högskoleutbildning inom kemi eller likvärdig utbildning
 •          Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men ej ett krav
 •          Förståelse av både svenska och engelska i tal och skrift är ett krav
 •          Vi ser även att du har en god datavana och av MS Office-paketet

Som person ska du vara självständig, strukturerad och tycka om framförallt laborativt arbete men även dokumentationsarbete. En god samarbetsförmåga är också en egenskap som värderas högt. Vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ och besitta god social kompetens.

Du kommer till ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt, vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt ansluten och du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Paragon Nordic med rekryteringsföretaget Jobway. Läs mer om Paragon Nordic här. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Andersson, nås på telefonnummer 08 520 017 48 eller sofie.andersson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Plåtslagare
Stockholm

Lassfolks Plåtslageri AB är ett familjeägt entreprenadföretag inom byggnadsplåtslageri. Företaget jobbar mest med nyproduktion men utför även omläggning och renoveringar hos stora som små kunder. Vi har vi en avdelning som jobbar med papp/tätskiktsentreprenader och vi är medlemmar i PLR, plåt & ventföretagen.

Förutom plåt och papp utför vi även mindre smidesarbeten och har en svetsavdelning där svetsarbeten utförs i kvalificerade material såsom aluminium, rostfritt och dylikt.
Vi har även en legoverksamhet som utför stansning och bockning i tunnplåt, upp till 6 mm. åt nya och återkommande kunder.

Plåtslagare

Som plåtslagare hos Lassfolks kommer du att arbeta ute hos våra kunder i hela Stockholmsområdet. Du kommer att arbeta självständigt på vissa projekt och vid större uppdrag arbetar vi i team.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som plåtslagare. Körkort B är ett krav.

Som person är du trygg och självgående i din yrkesroll och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du trivs bra med att arbeta självständigt men även med att samarbeta med andra vid arbete i grupp.

Vi erbjuder dig en tjänst hos ett stabilt företag där vi värnar om våra anställda.
Du erbjuds marknadsmässig lön och att arbeta med frihet under ansvar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Lassfolks Plåt & Maskin med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel. 08 520 017 42. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Grävmaskinist
Stockholm

Grundbolaget åtar sig uppdrag inom husgrunder, markarbeten, pålning och transporter i Stockholms området. Vi har lång erfarenhet i branschen och utför alltid arbeten av högsta kvalitet. Med kompetent personal och modern maskinpark kan vi ta hand om hela byggprocessen. Vi sitter och arbetar i ändamålsenliga lokaler i Länna. 

Vi växer och behöver nu en:

Grävmaskinist

I din roll som grävmaskinist kommer du arbeta medgrundläggning för villor, industribyggnader och bostadshus. Du kommer även arbeta med markplanering, vägar, plattytor, varmgrunder och anläggning av gräsmattor. Det är många olika moment som skall utföras på kort tid och planering av ditt eget arbete är viktigt.

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som grävmaskinist, du ska ha jobbat med mark och anläggning inom området VA, terrasser och grundläggning. B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin är även det ett krav. Utöver det tar du hand om maskinerna som de vore din egna. Det är meriterande om du har yrkesbevis, erfarenhet av hjullastare eller andra entreprenadmaskiner samt C-körkort för lastbilar.
Som person är du driven, engagerad och en grym problemlösare som tar egna initiativ. För oss är det väldigt viktigt med noggrannhet och att man är ordningsam. Du trivs att arbeta i team men klarar även av att arbeta självständigt

Vi erbjuder dig ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Här får du möjlighet att utvecklas och växa med företaget, vi har fokus på kvalitet och utveckling. Självklart har vi bra anställningsvillkor med kollektivavtal. Utöver det disponerar du en mobiltelefon och en servicebil att använda till och från jobbet samt i tjänsten.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel 08-520 617 45. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Stockholm

Catrins El är ett företag med ca 10 anställda och har kontor i Upplands Väsby. De jobbar med alla typ av el mot främst företag med även privatpersoner. Du kommer jobba både installation och entreprenad. Vi arbetar med både installationer, byggström, belysning och även en del event. 

Vi söker nu en junior elektriker med ca 1 års erfarenhet. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Svetsare/Montör
Stockholm

Liab Plåtbyggarna arbetar sedan 1999 med byggnadsplåtslageri, byggnadssmide, uppförande av hallbyggnader, service, smides- och plåtslageridetaljer. Kunderna finns över hela Storstockholm. Vi arbetar huvudsakligen inom rot- och nyproduktion, och strävar alltid efter att förbättra oss.

Företaget har valt att arbeta enligt FR2000 Verksamhetsledning som innehåller krav på ett integrerat ledningssystem för kvalitet, miljö, arbetsmiljö, kompetensförsörjning, hälsa och säkerhet och kan användas av alla typer av organisationer. Uppbyggnaden av systemet speglar en beställnings väg genom organisationen, från offert till avslutad affär.

Vi växer och vill utöka vårt team med en: 


Svetsare/Montör

Som svetsare hos oss kommer du ha ett varierat arbete. Du kommer vara i vår verkstad i Södertälje samt delvis ute hos kund.

För att lyckas i rollen har du ett par års erfarenhet som svetsare. Svetslicens 111, 138, 136. 

Du har körkort, truckkort och liftkort. Svenska i tal och skrift är också viktigt, samt att du förstår byggritningar. Övriga utbildningar är ett plus. Vi ser gärna att du har erfarenhet som smed. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett par års yrkeserfarenhet i branschen, och gärna att du har en liknande roll idag. Svetserfarenhet och ritningsläsning är ett krav, har du truckkort, Heta arbeten, och liftutbildning ses detta som mycket meriterande. Vi arbetar i högt tempo och du behöver vara flexibel och van vid att snabbt strukturera om beroende på vad som dyker upp under dagen. Flytande svenska i tal och skrift samt körkort B är ett krav. 

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i hos ett företag som satsar på kvalitet i allt vi gör. Som framgår av vår miljöpolicy arbetar vi kretssloppstänkande och för ständiga förbättringar. Högsta kvalitet och grön miljö – vi är steget före! Andra förmåner är friskvård, tjänstepension och möjlighet till utbildningar. 

 Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LIAB AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Orderplockare
Stockholm

J. Nordström Handels AB grundades 1985 har sedan dess vuxit till att bli en av de största oberoende distributörerna på den skandinaviska kosmetikmarknaden. Företaget har idag 23 anställda och representerar ett stort antal internationella varumärken. Vår storlek är vår styrka. Vi är tillräckligt stora för att kunna tillhandahålla förstklassig logistik, marknadsföring och service – men samtidigt tillräckligt små för att kunna ta snabba beslut på en marknad som blir alltmer föränderlig. 

Vi växer och söker nu en:

Orderplockare

Som orderplockare hos J. Nordstöm kommer du arbeta med flera glada kollegor. Du kommer i huvudsak att plocka ordrar, ta hand om packning, registrera och märka varor. Då vi är ett mindre företag ges varje medarbetare ett stort eget. Arbetstiderna är vardagar mellan kl. 08.00 – 17.00, på fredagar slutar vi kl. 14.30.

Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och som trivs i den miljön. Som person är du positiv, ordningsam samt gillar att arbeta i team. På J. Nordström Handels AB är tempot och engagemanget mycket högt, varav det är viktigt att du har hög energinivå.   

Vi erbjuder dig en arbetsplats med en familjär känsla där alla hjälper varandra för att skapa en positiv arbetsmiljö. Du kommer att omges av kollegor som har mångårig erfarenhet och stort yrkeskunnande. Välkommen till att bli en i vårt team!

Är du intresserad och vill veta mer?
Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

Projektinköpare
Göteborg

Implenia i Skandinavien har ca 700 medarbetare och omsatte ca 3,4 miljarder kronor 2015. Företaget har många års erfarenhet och expertis inom komplexa infrastrukturprojekt i både Norge och Sverige. Implenia erbjuder tjänster inom väg- och markarbeten, vatten och avlopp, betongkonstruktioner, broar, tunnlar och bergrum, vatten- och frostsäkring, bergsäkring, järnvägsteknik, miljötjänster – rivning, sanering och förorenad mark. Vi är en av de starkaste aktörerna i Sverige på stora och komplicerade anläggningsprojekt.

Vi söker nu en Projektinköpare till Göteborg

Som Projektinköpare hos oss har du en viktig roll inom vår entreprenadverksamhet i Göteborg. Dina huvudsakliga uppgifter är att:

 • Bistå projektet med avtalskunskap, förhandlingar samt genomförandet av inköp
 • Vara delaktig tillsammans med vår Inköpschef i genomförandet av avtalsförhandlingar och tecknande av ramavtal
 • Du har kontakten med leverantörer rörande alla förhållanden som har med projektinköp att göra
 • Aktivt stödja projektet i inköpsfrågor
 • Delta i produktionsmöten
 • Värna om Implenias ekonomiska intressen i projektet och att med hjälp av andra funktioner i projektet upprätthålla en kontroll över projektets inköp.
 • Genomföra leverantörsbedömning och utefter uppsatta kriterier godkänna leverantörer för leverans
 • Få köpar- och säljarrelationen att fungera optimalt
 • Hantera reklamationer och garantiärenden
 • Kontrollera fakturor mot ingångna avtal

Vi söker dig som är genuint intresserad av och har stor branscherfarenhet av att arbeta som inköpare inom anläggningsindustrin. Du har några års yrkeserfarenhet och vill utvecklas i din yrkesroll. Du har en ekonomisk eller teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande med inriktning mot bygg eller anläggning. Högst meriterande är grundläggande kunskaper i entreprenadjuridik och offentlig upphandling (AB/T/M, AMA, LOU). Du har B-körkort och god datorvana.   Du är van att arbeta självständigt och att fatta egna beslut. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig: Du blir en del av ett växande team där du får mycket frihet under ansvar samtidigt som du har positiva och samarbetsvilliga kollegor att fråga om hjälp. Hos oss får du ett omväxlande arbete på riktigt stora anläggnings- eller infrastrukturprojekt, där inget projekt är det andra likt. Du kommer bli en del av ett internationellt framgångsrikt företag som är här för att stanna och växa i Sverige. Vi erbjuder marknadsanpassade löner och förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Implenia Sverige AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tel 08-511 617 41.  Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare
Stockholm

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen. Vi utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Projektledare till vår entreprenadavdelning i Stockholm

Som projektledare hos oss på Glacell kommer fokus ligga på nyproduktion av flerfamiljsbostäder, industrier och vägbelysningsentreprenader.

För att lyckas i rollen har du en bakgrund inom elinstallation. Du bör ha en 3-årig yrkesutbildning inom el eller annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet som elektriker samt tidigare erfarenhet av installationsarbete. Du har god datorvana och goda kunskaper i att läsa ritningar och kopplingsscheman. Har du allmän behörighet är detta meriterande.

Du har lång och bred erfarenhet inom elbranschen samt erfarenhet av att arbeta i en arbetsledande position. Som person är du lyhörd, ansvarsfull, affärsmässig och driven. Du är strukturerad och bra på att planera arbetsdagarna. Då tjänsten till stor del handlar om att bygga och bibehålla goda relationer med kunder, uppdragsgivare och medarbetare ser vi att du har en väl utvecklad kommunikations- och samarbetsförmåga. Vidare är du prestigelös och har inga problem att hugga i där det behövs.

Vi söker dig som har ett stort engagemang i ditt arbete och har förmågan att se helheten. Du är resultatfokuserad, noggrann och mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är van att leda och fördela arbeten. Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera bra lösningar till kund.

Vi ser gärna att du även har tidigare erfarenhet av att planera och projektera el-anläggningar. Vidare har du god vana vid att arbeta i windowsmiljö.

Vi erbjuder spännande och varierande arbetsuppgifter med möjligheter till utveckling inom en expansiv koncern. Hos oss får du möjligheten att vara en mycket viktig del i ett hållbart samhällsbyggande där du kommer att vara första kontakt gentemot beställare/kund och hantverkare. Du ansvarar för projektens resultat, kvalitet- och arbetsmiljö.


Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Mattläggare/Golvläggare
Stockholm

Rosersbergs Golv startades 1969 av Göte Brodin. Idag har vi kontor och butik i Märsta och är ett stabilt företag med ca 25 anställda. Vi utvecklas ständigt och utför allt från plattsättning till golv- och våtrumsarbeten hos våra kunder. God service och hög kunskap är vårt kännetecken. Rosersbergs golv är stolta medlemmar i Golvkedjan, som är en rikstäckande entreprenadskedja. 

Vi expanderar och söker nu en:

Matt/Golvläggare

Som Matt/Golvläggare utgår du vanligtvis från hemmet, alternativt åker du in på kontoret och äter en gemensam frukost innan du startar igång dagen. Genom en lättanvänd app i mobilen har du full översikt över dina jobb och projekt. Arbetet innefattar allt från att rivaoch lägga golv till att montera väggmatta ute hos våra kunder. Vi jobbar främst mot företagskunder, men privatkunder kan förekomma.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av att ha jobbat som mattläggare eller golvläggare. Du har erfarenhet och kompetens inom läggning av våtrum, linoleum, plast och parkett. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav. Vidare är det meriterande om du har utbildning och certifikat inom GBR och GVK.

Som person är du ambitiös, engagerad och har en god social förmåga då arbetet innefattar mycket kundkontakt. Du gillar att skapa och att utveckla goda kundrelationer samt gillar du att ta egna initiativ och är lite av en problemlösare. Vidare är du självgående och är van att ta mycket eget ansvar, då du själv styr din egen dag.

Vi erbjuder dig en del i ett stabilt och väletablerat företag med kollektivavtal med lång och gedigen erfarenhet av branschen. Viktigt för oss är trivsel och personlig utveckling, därtill har du stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Andra förmåner är tjänstebil, telefon, friskvård och försäkringar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Rosersbergs Golv med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01 . Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kalkylator
Stockholm

Sallén Elektriska AB har funnits i Mälardalen med huvudkontor i Uppsala sedan 1950 och är idag ca 290 medarbetare med en omsättning på ca 500 miljoner kronor. Sallén är en av de marknadsledande aktörerna i Mälardalsregionen när det gäller kraft-, tele- och nätverksinstallationer. Våra produkter och tjänster står för god service och hög kvalitet. Sallén är ett företag med korta beslutsvägar, god stämning och trogna medarbetare.

Kraft & Automation är vårt snabbast växande verksamhetsområde. Vårt mål är att bli en av de marknadsledande aktörerna inom elkraftsförsörjning och instrumentmontage för processindustrin, läkemedelsindustrin, tillverkningsindustrin och energisektorn.

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker därför en Kalkylator/Inköpare som vill vara med och förstärka vår Kraft- & Automationsavdelning. Du kan välja om du vill arbeta i Stockholm eller Uppsala, beroende på vad som passar dig bäst. 

Rollbeskrivning

Som kalkylator/inköpare på Kraft & Automation har du en varierad och central roll i avdelningens kalkyl- och inköpsarbete. Du har ett brett ansvarsområde och arbetar både i nära samarbete med kalkylatorer inom våra andra affärsområden och med kollegor inom produktion. Du är med i hela processen, från att en förfrågan kommer in och kalkylarbetet påbörjas, till att förslaget lämnas över till projektledaren. Därefter är du även delaktig i uppföljningen av projekten och arbetar då för att samordna och kostnadseffektivisera inköpen.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis:

 •          Kalkylarbete för anbudsförfrågningar
 •          Inläsning av FFU
 •          Materialsammanställningar för exempelvis armaturer, ställverk, kabel och brandlarm
 •          Ta in offerter från, samt förhandla priser med, leverantörer och grossister
 •          Arbeta för att kostnadseffektivisera materialinköp i projekten
 •          Deltagande i projekt- och inköpsmöten samt att, i samarbete med projektledare, driva inköpsfrågor i samband med start av större projekt.

 

Du kommer att få stöttning från avdelningschef och kalkylator från annan avdelning för att komma in i rollen. Datasystemen lär du dig på plats.

Placeringsort är Uppsala/Stockholm

Din kompetens

 •          Minst gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot el
 •          Kunskaper i elanläggningars konstruktion och funktion
 •          Erfarenhet av el- eller närbesläktad bransch, exempelvis som kalkylator, montör, projektledare eller projektör
 •          B-körkort
 •          God datavana
 •          Det är meriterande om du har erfarenhet av Elwind eller liknande system

Personliga egenskaper

Kvalitet är viktigt för oss på Sallén Elektriska och vi arbetar i alla led för att upprätthålla den. Vi söker därför dig som är noggrann, ansvarsfull och alltid strävar mot att leverera hög kvalitet i ditt arbete.

Vi tror att du som person är strukturerad, en god problemlösare och van att arbeta målmedvetet mot givna deadlines. Rollen innebär mycket kontakt med leverantörer och kunder och vi tror därför att du är en social och flexibel person som har lätt för att samarbeta med andra.

Vi erbjuder dig

Vi är en arbetsgivare med bred kunskap inom ett och samma företag. Med våra fem verksamhetsområden, Entreprenad, Kraft & Automation, Bostad, Telecom eller Service, erbjuder vi utvecklingsmöjligheter inom många varierade områden. 

Vi har förmånen att arbeta med de stora företagens styrka och trygghet samtidigt som vi strävar mot att behålla de mindre företagens närhet till kollegor och lokala närvaro ute hos våra kunder. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med duktiga medarbetare i spännande projekt.

- Sallén följer med i teknikutvecklingen och satsar gärna på nya tekniska lösningar - vi är också beredda att satsa på dig! 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Sallén Elektriska AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Larmtekniker
Stockholm

Telenta AB startade 1992 i Karlstad och ingår sedan 2004 i Bergendahls El Gruppen.

Huvudkontoret finns i Göteborg, med filialkontor i Stockholm, Karlstad, Malmö och med samarbetspartner i Umeå. Tack vare vår geografiska placering kan vi skapa kundanpassade helhetslösningar över hela landet till både lokala och rikstäckande företag och organisationer.

Du finner mer information om företaget på www.telenta.se

Vi söker nu en larmtekniker med inriktning mot säkerhetsteknik till vårt stockholmskontor.

Dina arbetsuppgifter

-Självständigt arbete ute hos kund
-Installation och driftsättning på små till stora brand- och säkerhetssystem.
-Arbetsområde i Stockholm

Kvalifikationer
-Minst tre års erfarenhet som larmtekniker
-Kunskap inom systemen Galaxy, Power, RCO (RCO mega samt CCTV är meriterande)
-Vi ser att du obehindrat kan tala/skriva svenska
-Att du ej finns i något brottsregister
-Har B-körkort

Vi erbjuder dig en heltidstjänst på ett växande bolag med intressanta kunder. Vi satsar på arbetsmiljö, är arbetsmiljöcertifierade, följer kollektivavtal och lägger ett stort fokus på att våra medarbetare ska trivas gott. Vidare erbjuder vidare goda förmåner och möjligheter till vidareutbildning bland annat.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

Larmtekniker / Projektledare
Stockholm

Lightinvest är en ledande totalleverantör inom el-, larminstallation och ljusdesign. Tillsammans med
våra partners inom hårdvara, system och service säkerställer vi att våra kunder alltid får en trygg och komplett leverans utförd av det 15 man starka installationsteamet. Vi är ett ungt och piggt gäng där gemenskap och samarbete värderas högt. Vi söker nu dig som arbetar med larm och passersystem idag och trivs bra med det men vill ha en mer ansvarsfull och varierande roll.

Larmtekniker / Projektledare

Som Larmtekniker hos Lightinvest kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av installation och service av larm och passersystem. Tjänsten innebär även att du kommer driva projekt och ansvara över dessa, vilket betyder att du kommer ha mycket kundkontakt. Utöver det kommer du räkna på mindre jobb och beställa material. Du kommer även sköta planering för dig själv och 4-5 andra i teamet.

För att lyckas i tjänsten är du en självgående och teknisk person med programmerings teknisk kunskap av minst ett larm och/eller passersystem, RCO eller Aptus är meriterande. Du är driven, trivs med ansvar och kan ha många bollar i luften. Då du kommer ha ansvar för projekt är det även viktigt med ett ekonomiskt sinne och att du har koll på inköpskostnader. I övrigt är du är en naturlig ledare och förebild.

Vi erbjuder dig en trivsam och modern arbetsplats med värdegrundskoncept om att folk ska trivas. Lightinvest följer kollektivavtal och lägger en stor vikt vid allt från personalvård till goda förmåner. Du erbjuds förmånsbil, mobiltelefon och friskvårdsbidrag. På Lightinvest sker arbetet med mycket frihet under ansvar och vi behöver inte kontrollera våra medarbetare. Utöver detta ser vi till att hålla en bra samanhållning i företaget i form av trevliga middagar och aktiviteter tillsammans.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. 

Hissmontör
Stockholm

Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta
och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang. Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim. Vårt allra nyaste hyrcenter finner du i Uppsala. Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos oss har man roligt på arbetet som genomsyras av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.

Stavdal växer och söker nu en:

Hissmontör till vårt nya kontor i Kungsängen

Arbetet  som Hissmontör hos Stavdal innebär montering och demontering av både små och stora kuggstångshissar av märkena Geda och Scanclimber. Du skall vara så pass erfaren att du kan utföra ditt arbete på ett fackmannamässigt sätt. Du sköter även service och reparation av utrustningen ute hos kund och på hyrcentret. Arbetet innebär höga höjder, fysiskt arbete och utomhusjobb.

För att lyckas med rollen är du teknisk kunnig samt har kunskaper inom el, vidare har du minst 3 års erfarenhet från att jobba med bygghissar. Du har goda kunskaper inom både montage, service, reparation och felsökning på bygghissar. Vi tror att du har minst gymnasieutbildning med teknisk inriktning exempelvis mot el eller byggteknik. Som person trivs du i ett arbete med mycket kundkontakt och ansvar. Du stimuleras av utmaningar och är lösningsorienterad.
B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder en roll med ett gäng trevliga och sammansvetsade kollegor och stans bästa kunder. Självklart har vi kollektivavtal och erbjuder marknadsmässig lön, arbetstidsförkortning och ett generöst friskvårdsbidrag. Tjänsten är på heltid. Vi tillämpar initialt visstidsanställning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone, tel 08 520 017 45. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Fordonsmekaniker
Stockholm

VDL Groep med huvudkontor i Eindhoven (Nederländerna), är en internationell industrikoncern med fokus på utveckling, produktion och försäljning av komponentprodukter, bussar & turistbussar och andra färdiga produkter. Sedan detta familjeägda företag grundades 1953 har det utökats till 85 verksamma företag i samma koncern, utspridda över 19 länder och med över 10000 anställda. Styrkan hos VDL Groep ligger i det ömsesidiga samarbetet mellan företagen. Försäljningen av VDL Bus & Coachs produkter sker genom ett världsomspännande nätverk av koncernägda försäljningskontor, importörer och agenter i mer än 30 länder. Läs mer på www.vdlbuscoach.com

KG Busservice är en del av VDL Bus & Coach Nordic AB med en verkstad och ett huvudlager tillsammans med VDL´s försäljningskontor med eftermarknad. Vi finns i Vallentuna, 26 km norr om Stockholm, vi är drygt 20 medarbetare idag. 

VDL Groep med huvudkontor i Eindhoven (Nederländerna), är en internationell industrikoncern med fokus på utveckling, produktion och försäljning av komponentprodukter, bussar & turistbussar och andra färdiga produkter. Sedan detta familjeägda företag grundades 1953 har det utökats till 85 verksamma företag i samma koncern, utspridda över 19 länder och med över 10000 anställda. Styrkan hos VDL Groep ligger i det ömsesidiga samarbetet mellan företagen. Försäljningen av VDL Bus & Coachs produkter sker genom ett världsomspännande nätverk av koncernägda försäljningskontor, importörer och agenter i mer än 30 länder. Läs mer på www.vdlbuscoach.com

KG Busservice är en del av VDL Bus & Coach Sweden AB med en verkstad och ett huvudlager tillsammans med VDL´s försäljningskontor med eftermarknad. Vi finns i Vallentuna, 26 km norr om Stockholm, vi är drygt 20 medarbetare idag. Till vår expanderande verksamhet söker vi nu en

Fordonsmekaniker

Som fordonsmekaniker hos oss kommer du att arbeta med förekommande arbeten i en bussverkstad. Detta inkluderar tillsyn, service, felsökning och reparationer av våra bussar. Arbetsuppgifterna innebär även att felsöka, reparera samt installera elkomponenter.

Till denna tjänst söker vi dig som har en utbildning inom tunga fordon eller el, alternativt annan erfarenhet av reparationer och underhåll av tunga fordon eller skogsmaskiner. Det är meriterande om du har erfarenhet av att använda felsökningsprogramvara och kan förstå elscheman och annan teknisk dokumentation.

Vi erbjuder dig en omväxlande tjänst hos ett litet företag som ändå är stort! Hos oss på KG Busservice har vi en härlig sammanhållning. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom VDL Bus & Coach.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar KG Busservice med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker till Norrtälje
Norrtälje

El-Kontakten I Norrtälje AB grundades 1998. Vi har över 20 års erfarenhet inom elinstallation och är idag 3 anställda. Vårt arbetsområde är främst Norrtälje kommun, Vätö, Yxlan, Blidö, Singö, Hallstavik, Herräng, Rimbo Österåkers kommun Ljusterö, Åkersberga, Vallentuna kommun, men det förekommer även jobb i Uppsala och Stockholm.

Våra kunder är privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi samarbetar med ett stort antal byggföretag, rörmokare, plattsättare och målare. Vi erbjuder tjänster som servicearbeten, felsökning, ombyggnation, nybyggnation, entreprenad, pannor, belysning, nätverk m.m.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Serviceelektriker

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet inom branschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av installations- och servicearbeten. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. 

Som person har du ett positivt tankesätt och viljan att utvecklas inom ditt yrkesområde. Du trivs med att arbeta i team men även självständigt. Tjänsten innefattar mycket kundkontakt därför är det viktigt att du har en god social förmåga. Du är serviceinriktad och gillar att leverera den bästa lösningen till kunderna. 

Som person är du engagerad i ditt arbete och har en positiv inställning. Du är driven och har viljan att utvecklas inom ditt yrkesområde. Du trivs med att arbeta ensam men funkar även bra i team. Då tjänsten innefattar mycket kundkontakt är det viktigt att du har en god social förmåga.

Vi erbjuder dig att fåra vara del i ett mindre företag där vägen till beslut är korta. Vi värdesätter långsiktiga relationer både med våra kunder och vår personal. För oss är det viktigt att du får vara med att påverka och driva företaget framåt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar El-kontakten i Norrtälje med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

 

Serviceelektriker
StockholmJowa Elektriska AB bildades 2009 och har sitt säte i Upplands Väsby. Företaget är idag ca 8 anställda och kompletterar varandra på ett mycket bra sätt med våra olika yrkeserfarenheter. Vi utför jobb inom hela Storstockholm men arbetar främst på norra sidan. Vi har El-behörighetsbevis från Elsäkerhetsverket och är anslutna till EIO.

Jowa El har helhetslösningar vad gäller reparation, underhåll och tillbyggnad. Vi är med under hela installationsprocessen – från rådgivning av kostnadsbesparingar till förslag på förbättringar. Vi utför främst serviceuppdrag men även totalentreprenader.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Serviceelektriker

Som serviceelektriker hos oss kommer du att jobba med kunder inom offentlig och privat sektor. Dina arbetsuppgifter blir bl.a. att utföra elinstallationer, service samt felsökningar.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet inom branschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av installations- och servicearbeten. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Kunskap eller kompetens inom en viss inriktning är meriterande, tex. KNX-kunskap.

Som person har du ett positivt tankesätt och viljan att utvecklas inom ditt yrkesområde. Du trivs med att arbeta i team men även självständigt. Tjänsten innefattar mycket kundkontakt därför är det viktigt att du har en god social förmåga. Du är serviceinriktad och gillar att leverera den bästa lösningen till kunderna.
För oss är det viktigt att du passar in i teamet och har lätt för att samarbeta.

Vi erbjuder dig att vara del i ett mindre företag med kollektivavtal. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i ett företag där vägen till beslut är korta. Vi värdesätter långsiktiga relationer, både med våra kunder och vår personal.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Stockholm

LMR Byggnads AB grundades 1989. Vi har kontor på Sveavägen i Stockholm och är idag ca 50 anställda. Företaget har lång erfarenhet av nyproduktion av villor, flerbostadshus och grupphusområden.

Vi har byggt upp relationer och kunskap vilket har tillfört förtroende och betydande mervärden för våra kunder. Vi samarbetar med utvalda arkitekter, konstruktörer, inredningskonsulter, installationskonsulter m.fl. LMR har egna projektledare, snickare, elektriker, plattsättare, mark- och anläggningsarbetare och målare.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Elektriker

Som elektriker hos oss kommer du arbeta med nyproduktion tillsammans med våra 5 andra elektriker. Vi arbetar vanligtvis i par men det förkommer även en del jobb som man tar själv. Vanliga arbetstider mellan 07-16.

För att lyckas i rollen har du minst 5 års erfarenhet som elektriker. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person ser vi gärna att du är effektiv och tycker om snabba beslut. Vidare är du självgående och flexibel.

Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt, växande företag med kollektivavtal. Du kommer till ett personligt företag med stort fokus på sina anställda och deras trivsel. Vi lägger stor vikt på medarbetarnas åsikter och förbättringsförslag. På sikt finns det möjlighet till utökat ansvar. Vi är ett gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans, exempelvis: golf, fotboll, bowling, etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LMR Byggnads AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Servicetekniker
Stockholm

Constant Clean som bildades 1987 och är ett väletablerat företag som säljer, servar och projekterar utrustning för fordonstvätt. Företaget har sedan det bildades arbetat med montering och service av automattvättar. Under 2008 gick vi samman med SEAB, Nordens största distributör av bilvårdsprodukter. Från och med 2009 är vi svensk representant för Christ automattvättar, självtvättar och kringutrustning. Vi utför service av högtryckspumpar, projekterar, säljer och monterar biltvättar, installerar och servar spolutrustning i tvätthallar samt service och montage av all annan förekommande kringutrustning. Huvudkontoret ligger i Huddinge  och idag är vi 40 anställda. 

Vi växer och behöver nu en:

Servicetekniker

I rollen som servicetekniker kommer du i huvudsak reparera maskiner i våra kunders tvätthallar, det ingår även blandade uppgifter i rollen som t.ex. montering och felsökning. Det innebär att du kommer kontrollera så att allt fungerar som det ska och lösa de tekniska problem som uppstår. Det dyker ofta upp oväntade problem, därför är det viktigt att du är både kreativ och händig. Du utgår från ditt hem och i huvudsak utförs arbetet i Stockholm. Dock kommer det även innebära arbete på andra orter i Sverige. Utanför kontorstid har vi även en jourverksamhet för att kunna hjälpa till vid akuta fel.

För att lyckas i denna roll är det ett krav att du har B-körkort samt körvana. Du behöver även ha el-kunskaper. Som person är du självständig och en riktig problemlösare. Utöver det har du en positiv inställning till ditt arbete och är flexibel gällande arbetstider. Det är mycket meriterande om du tidigare jobbat med större maskiner. Du bör ha ett tekniskt intresse och skruvar gärna med något på fritiden.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett växande och familjärt företag som månar om sina anställda. Du har tillgång till servicebil samt friskvårdsbidrag. Självklart erbjuder vi övertidsersättning och traktamente.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Fordonstekniker
Stockholm

Kihlströms Transport & Lastbilscenter är en fullserviceaktör för industriella fordon med lokaler i Årsta där vi funnits sedan starten 1954, samt från februari 2014 även i Lunda industriområde, Spånga. Vi är anslutna till MRF och ackrediterade av SWEDAC för arbeten med bl.a. mobila kylanläggningar och släckning av besiktningsanmärkningar efter utförda reparationer.

Kihlströms Transport & Lastbilscenter har nära 60 års erfarenhet av att serva yrkestrafiken. Det har gjort oss snabbfotade och lyhörda för kundens specifika behov och krav på högsta driftsäkerhet. Vår målsättning är att genom långsiktiga kundrelationer och högsta servicenivå leverera den mest kostnadseffektiva lösningen.

Vi söker nu 1 fordonstekniker till vår anläggning i Årsta.

Du är en erfaren och driven fordonstekniker med genuint intresse för fordon och maskiner, och med ambitionen att utveckla både dig själv och din arbetsplats. Du är flexibel, serviceinriktad och kreativ.

Du har minst några års erfarenhet som tekniker och vi ser gärna att du har erfarenhet från andra sektorer som t.ex. marin och industri eller av entreprenad- och lantbruksmaskiner. B-körkort är ett krav, C/D-körkort är meriterande.

Vi erbjuder dig en del i ett växande bolag som lägger stort fokus på personlig utveckling och stor delaktighet i det dagliga arbetet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Kihlströms Transport och Lastbilscenter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Foliemontör
Stockholm

The Sign AB är ett företag inom reklam och dekorbranschen.  Vårt huvudsakliga arbetsområde är design, produktion och montering av fordonsdekor, Vi har även fönsterdekor, solfilm, fastighetsfilm i vårt produktsortiment. Våra huvudsakliga kunder är bilhandeln, transportföretag, bussbolag, inredningsbyråer, eventbyråer samt större gallerior. Vi är idag 17 st medarbetare vi finns med både kontor och garage på Gärdet, Sätra och i Kista. 

Vi expanderar och söker en  Foliemontör

Som montör kommer du att ingå i vårt montörsteam. Du kommer att montera fordonsdekor och fönsterdekor. Större delare av arbetet innebär att vi åker ut till våra kunder eller hämtar deras fordon och kör till våra garage för att utföra arbetet. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som gillar att arbeta och leverera kvalité, du är ödmjuk och sätter alltid kunden i fokus.
Vi tror att du har lätt för att arbeta i grupp och du är en teamplayer. Du har erfarenhet av foliemontage, är händig och kan komma på egna lösningar, givetvis har du känsla för färg och form. Vi ser att du har en trevlig och öppen personlighet. Vidare är du även lojal, arbetsam och är inte rädd för att ta tag i nya saker.

Vi erbjuder dig
ett flexibelt och rörligt arbete där du får möta ett brett kundsegment i många olika spännande miljöer. Du blir ansiktet utåt som en Ambassadör för The Sign.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel 08 510 662 01, jenniefer.berg@jobway.se. Skicka din ansökan via länk snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Värmepumpstekniker
Stockholm

TA Består av idag av två bolag, TA Brunnsborrning & VVS AB och TA Energy Systems AB, med båda företagen har vi all kompetens från borrhål till installation av värmepumpsanläggningar samt vattenpumpsanläggningar. Vi levererar stora som små energilösningar, våra kunder idag är kommuner, BRF:er samt privat personer. Inget uppdrag är för stort eller för litet, vi har lösningar för varje fastighet. T.A. Energy Systems är medlem i svenska kyl & värmepumpsföreningen.

Vi växer och söker nu en:

Värmepumpstekniker / VVS-montör

Som Värmepumpstekniker/ VVS-montör hos TA kommer du arbeta med service och entreprenad i Uppsalas län och norra Stockholm. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av service, underhåll och installation av värmepumpar samt övrigt förekommande arbete inom VVS.

För att lyckas i rollen har du arbetat ett par år inom branschen och innehar yrkesbevis, alternativt mångårig dokumenterad erfarenhet. Då arbetet innebär daglig kundkontakt behöver du kunna uttrycka dig väl i svenska både i tal och skrift. B-körkort är även det ett krav. Har du el-behörighet ser vi det som mycket meriterande.

Som person är du öppen, social och strävar efter goda och långsiktiga kundrelationer. Du är ordningsam, flexibel och van vid att lägga upp ditt arbete på ett strukturerat sätt. Utöver det så trivs du lika bra att arbeta självständigt som i grupp.

Vi erbjuder dig en personlig arbetsplats som är unik i sin spetskompetens där du får möjligheten att jobba med stora projekt i sin helhet, vilket kommer bredda din kompetens. Utvecklingsmöjligheter är stora, och nya idéer välkomnas.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

Snickare
Stockholm

Bellmansro montage & bygg AB är ett familjeföretag som finns på Färingsö - Ekerö. Verksamheten har bedrivits sedan 1987 och drivs idag av Mattias & Fredrik. Utöver ägarna arbetar idag en anställd i bolaget. Vi arbetar mycket på Mälaröarna men har jobb i hela Stockholmsområdet och Västerort. Vi jobbar åt både privatpersoner och företag, men främst mot privatpersoner i dagsläget. 

Vi växer och söker därför en självgående Snickare

Vi söker dig som innehar yrkesbevis och minst 5 års arbetslivserfarenhet som snickare. B-körkort är ett krav samt flytande svenska i tal och skrift. Som person är du driven, social och har vana att arbeta självständigt. Våra kunder rekommenderar oss till nya kunder och därför är det viktigt att du har en stor servicekänsla och ett trevligt bemötande.

Vi erbjuder dig att komma till ett litet familjeföretag med en stor yrkesstolthet! Du erbjuds ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik. Som snickare hos oss arbetar du med allt från mindre byggnationer till större om- och tillbyggnader.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel 08 520 017 42.

 

Uthyrare
Stockholm

Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta
och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang. Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim. Vårt allra nyaste hyrcenter finner du i Uppsala. Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos oss har man roligt på arbetet som genomsyras av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.

Stavdal växer och söker nu en:

Maskinuthyrare till Stockholm

I rollen som uthyrare är du rådgivare i valet av produkt och tjänst för kunden. Du ansvarar för hela uthyrningsflödet från kundens beställning till uppföljning. Vilket innefattar kontroll av tillgång av maskiner, boka leverans, registrerar in beställning i uthyrningsprogrammet. Även administration av nya kunder med kreditprövningar och avtalshantering samt underlag för fakturering ingår. Du har din arbetsplats i kundmottagningen på hyrcentret i Lunda. Datorn och telefonen är dina främsta arbetsredskap.

För att lyckas i rollen har du grundläggande datakunskaper i MS Office. Du behärskar svenska i tal och skrift samt bekväm med att tala engelska. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har maskinkunskap, erfarenhet från uthyrningsverksamhet, byggbranschen eller erfarenhet från ett kundserviceyrke. Som person brinner du för att skapa goda relationer och ge god service. Du trivs när det är högt tempo och vågar ta egna initiativ. I övrig är du positiv och bjuder på dig själv.

Vi erbjuder en roll i ett stort och väletablerat företag med låg personalomsättning. Vi satsar mycket på intern rekrytering och för den som visar framfötterna finns det stora möjligheter att växa inom företaget. Självklart har vi kollektivavtal hos Teknikavtalet Unionen. Vi erbjuder marknadsmässig lön, arbetstidsförkortning och ett generöst friskvårdsbidrag. Tjänsten är på heltid och du har goda möjligheter till fast tjänst efter en initial visstidsanställning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone, tel 08 520 017 45. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Grävmaskinist
Stockholm

LMR Byggnads AB grundades 1989. Vi har kontor på Sveavägen i Stockholm och är idag ca 50 anställda. Företaget har lång erfarenhet av nyproduktion av villor, flerbostadshus och grupphusområden.

Vi har byggt upp relationer och kunskap vilket har tillfört förtroende och betydande mervärden för våra kunder. Vi samarbetar med utvalda arkitekter, konstruktörer, inredningskonsulter, installationskonsulter m.fl. LMR har egna projektledare, snickare, elektriker, plattsättare, mark- och anläggningsarbetare och målare.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Grävmaskinist

I rollen som grävmaskinist hos oss kommer du arbeta med grundläggning för villor, flerbostadshus och grupphusområden. Vi är i dag 6 duktiga personer på grundavdelningen som alltid gör sitt bästa för att dagen ska flyta på så bra som möjligt. Projekten varierar i storlek och därmed varierande maskintid på de olika arbetsplatserna.

För att lyckas i rollen har du ett några års erfarenhet som grävmaskinist. Du tycker om nya utmaningar och att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du tidigare sysslat med grovplanering, bergplanering samt villor och grunder. B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin är krav.

Som person är du driven, engagerad och lösningsorienterad. Du är hjälpsam och tar egna initiativ.
Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt, växande företag med kollektivavtal. Du kommer till ett personligt företag med stort fokus på sina anställda och deras trivsel. Vi lägger stor vikt på medarbetarnas åsikter och förbättringsförslag. Vi är ett gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans, exempelvis: golf, fotboll, bowling, etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LMR Byggnads med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ledande montör
Stockholm

GT El grundades våren 2007 och är ett elteknikföretag som främst verkar i Östergötland med tyngdpunkt på Linköping och Norrköping, men även nu i Stockholm. Vi ser varje projekt med nya ögon, då vi ritar och konstruerar allt själva. Våra områden är fastighet, bygg, företag, hushåll och industri. Vi utför alla typer av jobb, så som energieffektivisering, konstruktion, datanät, telefoni, belysning, kraft, styr & reglageteknik, larm – inbrott och larm. Vi utför även reparationer, felsökningar och löpande underhåll. 

Nu startar vi även vår verksamhet i Stockholm och söker nu en:

Ledande Montör till Stockholm

Som ledande montör hos oss kommer du att driva dina egna projekt. Du leder och fördelar arbetet på plats.

För att lyckas i rollen drivs du av att leverera goda resultat. Du brinner för effektiva lösningar samt att driva projekt. Du har minst 3 års erfarenhet som elektriker. Det är meriterande om du tidigare arbetat som ledande montör eller haft en liknande roll. Körkort och svenska och tal i skrift är krav.

Som person är du driven och målinriktad. Då arbetet innefattar daglig kontakt med kunder och leverantörer ser vi gärna att du har en god social förmåga.

Vi erbjuder dig att vara med från början och bygga upp verksamheten i Stockholm där vi tillsammans kommer driva verksamheten framåt. Du kommer till ett företag med kollektivavtal och stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det otroligt viktigt med personlig utveckling.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Elektriker
Stockholm

Elledarna är ett familjärt företag med 14 anställda och kontor i Tyresö. De grundades 2011 och utför alla typer av el-arbeten i Stockholmsområdet. De arbetar främst mot fastighetsbranschen och samarbetar med bland annat Brostaden. 

Elledarna anser att det är viktigt med god sammanhållning. Vi ser att nöjda, drivna medarbetare genererar i bättre jobb, och gör därför allt vi kan för att utvecklas. Vi ser till att alltid hålla våra medarbetare uppdaterade med kunskap och utveckling.

Vi växer och söker nu en:

Elektriker

Som elektriker kommer du åka runt på spännande uppdrag där ingen dag är den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av installation, kontors ombyggnad, felsökning, service och underhåll. Arbetet utförs i Stockholm och du utgår alltid från ditt hem.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet i branschen. Du är lösningsorienterad och ser alltid vad som behöver göras när du kliver in i ett projekt, med andra ord är du en problemlösare som trivs med utmaningar. Utöver det arbetar du bra självständigt men fungerar även utmärkt i grupp. Då tjänsten innebär daglig kundkontakt förutsätter vi att du har en god social förmåga och behärskar svenska i tal och skrift. B-Körkort är ett krav. Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av styr- och regler. 

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat företag med kollektivavtal. Vi är ett härligt gäng som även gillar att göra roliga saker tillsammans. I tjänsten ingår en servicebil, mobiltelefon, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Till sist men inte minst, bra chefer och glada kollegor.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

VVS-Montör
Stockholm

Kungsholmens VVS grundades år 2011 och är ett mindre VVS-företag med många års erfarenhet inom VVS-branschen. Vi jobbar mot kontor, bostäder och sjukhus i hela Storstockholm där beställarna är nästintill uteslutande företagskunder och större byggföretag. Vi arbetar ofta med ny- och om byggnation i totalentreprenad genom serviceavtal och i nära samarbete med andra väletablerade aktörer inom byggbranschen. Som ett mindre bolag strävar vi efter ett gott arbetsklimat och medarbetarnas personliga relation till bolaget. Majoriteten av uppdragen är belägna inom Stockholms stad.

Kungsholmens VVS växer och söker nu en:

VVS-Montör

Som VVS-Montör kommer du att utgå från hemmet och arbeta med nybyggnation och ombyggnation, stambyten, samt servicearbeten och felsökningar. Du förväntas kunna leda och driva projekt på egen hand vilket ställer stora krav på att du är självgående och självständig i ditt arbete.

För att lyckas i rollen har du minst 10 års erfarenhet som VVS-Montör, eller minst 6 år som certifierad VVS-Montör. Certifikat är meriterande men är inget krav. I mötet med kunder är det viktigt att du är duktig på att kommunicera och att du behärskar svenska flytande, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som person är du handlingskraftig och vaken, samt flexibel och lösningsorienterad. För att passa in i arbetsgruppen är du även social och trivs med omväxling i vardagen. Vi vill också trycka på att du är ambitiös och driven i hela arbetsprocessen ända fram till slutförandet.

Vi erbjuder dig en tjänst där du får mycket eget ansvar och möjligheter till att påverka arbetet. I vårt företag har du stora möjligheter att växa och utveckla din personliga kompetens och erfarenhet. Är du intresserad av att bli ledande montör finns det goda förutsättningar till det på sikt. Andra förmåner är servicebil, friskvård, tjänstepension och telefon, mm.

Är du intresserad och vill veta mer? Skicka in din ansökan via länken. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 662 01,

Mättekniker
Stockholm

Teodoliten Mätteknik AB är idag ett av de största mätkonsultbolagen i Sverige med omkring 75 anställda. Vi finns i Malmö, Göteborg, Stockholm, Uddevalla och Varberg. Teodoliten är ett kunskapsföretag där våra anställda faktiskt är vår absolut största tillgång. Därför har vi i alla lägen satsat på personalens kompetens och trivsel, detta har uppenbarligen resulterat i att våra kunder uppskattar oss som företag. Att det är våra kompetenta, trevliga tjejer och killar som dagligen är ute på arbetsplatserna som är själva nyckeln till vår framgång i branschen är det ingen tvekan om.

Vi jobbar med mättekniska tjänster inom projektering – bygg och anläggningsområdet. Våra tjänster har vi delat in i tre huvudkategorier: mätteknik, byggledning och kontrollansvar. Vi arbetar med den senaste tekniken och utrustningen. Vi gör effektiva mätningar, har tydliga kvalitetskontroller/rutiner och vi utför arbetet smidigt och lyhört för kundens önskemål. Vi gör det dessutom med ett leende och det gör inte saken sämre. Teodoliten mäter trevligast, brukar vi säga, och det är lite av ett ledord för oss. Men vi lägger även stor vikt på att utföra arbetet korrekt och på utsatt tid, våra mättekniker är professionella och levererar i tid och med hög kvalité.

Vi växer och söker nu en:

Mättekniker

Du arbetar som mätkonsult och har därmed mycket kundkontakt. I dina arbetsuppgifter ingår det att jobba med inmätning, utsättning och relationshandlingar. Du kommer jobba självständigt såväl som i lag.

Du är en mättekniker som har minst 2 års arbetslivserfarenhet inom yrket. Du är van att jobba med SBG Geo och CAD. Erfarenhet med novapoint är meriterande. Tjänsten kräver B-körkort samt att du hanterar svenska i tal och skrift.

Som person är du driven och positiv. Vi är ett gäng god sammanhållning och vi tror att du kommer trivas bra om du, precis som oss, hela tiden strävar mot att ha en trevlig arbetsplats med glada kollegor.

Vi erbjuder givetvis kollektivavtal, privatsjukförsäkring och tjänstepension till våra anställda. Vidare erbjuder vi tjänstebil, telefon, dator och du arbetar med den senaste tekniken. Vi erbjuder även vidare utveckling i företaget inom några av våra andra affärsområden när den tiden är kommen. Vi arbetar i Stockholm och jobbar med några av de största företagen inom branschen. Då du arbetar som konsult arbetar du med frihet under ansvar vilket brukar vara mycket uppskattat hos våra anställda.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Infratek Sverige AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Alexander Andersson, tel 08-520 017 50. urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker till Umia
Stockholm

UMiA är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Vi finns med lokalägda dotterbolag i Umeå/Skellefteå, Luleå, Stockholm/Uppsala och Malmö. Sedan 2016 finns även Umia Sprinkler AB i företagsgruppen, vilket ger vår breda portfölj av tjänster ytterligare styrka. Vi tror på lokal ägarförankring och smart UMiA-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.

UMiA levererar smarta installationslösningar inom energiteknik, elteknik, fläktteknik, rörteknik, reglerteknik och sprinklerteknik. Samarbete och helhetssyn är basen för vår verksamhet. Med erfarenhet och teknisk kompetens inom verksamhetsområdena skapar UMiA energieffektiva installationslösningar för framtiden. Vi arbetar med allt från bostäder och offentliga fastigheter till kommersiella byggnader.

Vi arbetar med en grundtanke som vi kallar för Umiamodellen. Umiamodellen ser alla energiteknikområden (el-, rör-, fläkt-, regler- och sprinklerteknik) som en sammanhållen enhet. Syftet är att skapa optimal energieffektivitet och dessutom anlägga sprinklerlösningar som är effektivt designade och installeras i samverkan med Umias övriga teknikområden.

I Stockholm är vi 22 anställda och har kontor i Hägersten. Företaget expanderar och söker nu flera:

Elektriker till Stockholm

Som elektriker hos oss kommer du arbeta med nybyggnationer, renoveringar samt drift och underhåll av energitjänster i fastigheter.

För att lyckas i rollen har du en relevant elutbildning och drivs/vill jobba enligt UMiA-modellen. Bkörkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du resultatinriktad och brinner för att göra ditt bästa. Du har en positiv inställning, är engagerad och har en god social förmåga då arbetet innefattar daglig kontakt med kunder och leverantörer.

Vi erbjuder dig att vara del i ett av Sveriges snabbast växande företag. För oss är det viktigt att man får utvecklas inom sitt yrkesområde och att man får vara med och påverka. Andra förmåner är kollektivavtal, privat sjukförsäkring, gemensamt bonussystem och bil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar UMiA med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Värmepumpstekniker
Stockholm

Vi växer och söker nu en

Värmepumpstekniker

Som tekniker hos Vi Värmer Sverige kommer du att utföra och ansvara för kvalificerat drift- och underhållsarbete på värmepumpar. I arbetet ingår felsökning, underhåll och reparation, både i större kommersiella fastigheter och mindre privata småhus.

För att lyckas i rollen har du arbetat ett par år i branschen och har erfarenhet av arbete med värmepumpar. Det är meriterande om du har baskunskaper inom el, kyla eller VVS då det underlättar vid felsökning. Du talar och skriver flytande svenska eller engelska och innehar B-körkort.

Som person är du öppen, social och strävar efter goda och långsiktiga kundrelationer. Du är ordningsam och van vid att lägga upp ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett marknadsledande företag. Vi har en härlig sammanhållning och på jobbet har vi roligt tillsammans!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Vi Värmer Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel. 08 520 017 42. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Platschef
Stockholm

Bergtornet Entreprenad grundades 2004 och omsätter idag drygt 100 miljoner kronor. Företaget har sitt huvudkontor i Nacka och är runt 25 anställda på företaget. Sedan starten ha de byggt upp en kompetens runt kärnan i bolaget som täcker det mesta inom byggnation. Med denna kompetens som ryggrad är de alltid redo för olika former av uppdrag – från enkla byggprojekt till stora komplicerade totalentreprenader. Bergtornet Entreprenad arbetar mycket med projekt inom bostäder, kommersiella lokaler och prestigeprojekt mot främst kommersiella aktörer i Stockholmsområdet.

Du kan läsa mer på www.bergtornet.se      

I takt med företagets expansion söker vi nu en erfaren

projektledare/platschef

På Bergtornet kommer du att ha en central roll i etableringen av ett nytt byggteam. Du kommer att ansvara för minde till medelstora projekt i Stockholmsområdet där fokus ligger på att säkerställa funktionsansvaret för entreprenaden samt kommunikationen under uppdragen. Vidare ingår övergripande ansvar för entreprenadens personal med runt 10 medarbetare, beroende på projektets storlek.

Vi söker dig som gärna gått den traditionella vägen från snickare till arbetsledare. Du har minst fem års yrkeserfarenhet av rollen som arbetsledare och har utbildning inom projektledning. B-körkort och engelska flytande i tal som skrift är ett krav, då många av våra medarbetare inte är svensktalande. Kan du kommunicera på polska är det starkt meriterande. Som person är du noggrann, strukturerad och drivs av goda resultat. Att leda och motivera kollegor är något du tycker om att göra.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete där du får chans att jobba med många spännande och varierande projekt. Du kommer till ett mindre och familjärt företag i ett expansivt skede. Du får en mycket självständig roll, där du får vara med och bygga upp verksamheten. Företaget har en lång erfarenhet av samarbeta med underentreprenörer och har därigenom skapat ett starkt och stabilt team som synkroniserat samarbetar under projekten.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Bergtornet med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalie Kihlberg, tel 08-520 017 42. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare
Stockholm

År 2001 så bestämde sig två personer, båda entreprenörer med lång erfarenhet från byggbranschen, att slå samman och ombilda deras företag som då huvudsakligen arbetade med badrum och bostadsanpassningar. Slutresultatet av det hela blev en riktig framgångssaga. Med siktet på att omsätta 100 miljoner under 2016 är numera Active Bygg ett renodlat byggföretag som lagt sin spetskompetens inom general- och totalentreprenad och diverse ROT-arbeten.
Idag är vi 26 personer i produktion och 7 tjänstemän och som ett resultat av gott rykte och nöjda kunder så är hela år 2016 redan uppbokat utav större projekt. Då efterfrågan av våra kvalitetssäkra tjänster ökar söker vi nu en kalkylator/ inköpare.

Idag är vi 26 personer i produktion och 6 tjänstemän och som ett resultat av gott rykte och nöjda kunder så är hela år 2016 redan uppbokat utav större projekt och vi söker i samband med detta ytterligare en engagerad projektledare till vårt team.

Som projektledare hos Active Bygg så kommer du ha en central och varierande roll i projekten där du är delaktig genom hela byggprocessen, från tidig planeringsfas till idrifttagandet - där du huvudsakligen fungerar som en länk mellan beställare, arbetare och ledande befattningshavare.  
Med ansvar för att leda hela projektets genomförandefas kommer du att vara behjälplig vid inköp, ansvara för avtalshantering, se till att budget- och tidsramar efterföljs, att arbetarna gör sitt jobb samt upprätthålla god kontakt med gamla likväl som nya beställare och underleverantörer.
Då arbetet innebär mycket kundkontakt så ser vi det som en självklarhet att du besitter en affärsmässig ådra, är  kommunikativ och förtroendeingivande och givetvis att kan du uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift.

Vi tror att du som söker har en praktisk yrkeserfarenhet från byggbranschen där du gått den traditionella vägen från snickare till lagbas /- eller arbetsledare och känner att det är dags att ta nästa steg där du får möjlighet att utöka ditt kompetensområde med ett mer övergripande ansvar som projektledare. Du är väl bekant med hur byggprocessen fungerar och nyckelaktiviteterna i de olika skedena.
Meriterande är om du även har kännedom om entreprenadverksamheten med dess lagar och förordningar. Vidare är du en van användare av Office-paketet och har goda kunskaper inom programmet byggsamordnare.
B körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen som projektledare förutsätter vi att du som person är drivande och engagerad i ditt arbete och har förmågan att entuasmisera dina medarbetare och föra projekt framåt. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och är van att planera arbetet tidseffektivt enligt ramar, samtidigt som du lägger stor vikt vid att leverera ett arbete av högsta kvalitét! Är du även är en analytisk och lösningsorienterad person som enkelt kan förutse de eventuella risker och konsekvenser som kan uppstå under projektets gång och kan genom snabba beslutsvägar lösa dem - så är du rätt person för tjänsten!

Vill du ha en nyckelroll i ett litet och dynamiskt men likaså välrenommerat byggföretag? Där du genom nära samarbete med ledande befattningshavare ges lika goda möjligheter att påverka din egen roll likväl som företagets framgångssaga?

Vi erbjuder dig ett variationsrikt arbete där du själv disponerar din arbetstid och ges stor frihet under ansvar. Med det får du givetvis marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, trygg försäkring, företagsbil och ett härligt gäng både innovativa, kreativa och härliga kollegor!

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Ronja Ekenryd, tel. 08 510 60 651. Skicka din ansökan till ronja.ekenryd@jobway.se snarast, urval sker löpande.
Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arbetsledare
Stockholm

Tumba byggtjänst AB utför bygguppdrag åt stat, kommun och företag, både som generalentreprenör och total entreprenör. sedan mitten av 1970-talet har vi satt vår prägel på sjukhus, kontor och skolor i Storstockholm. Inget uppdrag är för litet eller stort, men alla uppdrag utför vi med samma höga kvalitet.

Vi söker en driven och engagerad Arbetsledare till våra kommande projekt

I rollen som arbetsledare kommer du ansvarar för att leda ditt arbetslag mot uppsatta projektmål, du leder personalen i dina projekt och även under entreprenörer. Du arbetar nära din platschef och tillsammans med drivna och engagerade kollegor.

Vi söker dig som är utbildad arbetsledare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva större projekt. Du har stor förmåga att ta eget ansvar och arbetsleda dig själv och andra. Självklart lockas du av att vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling och expansion. Du är ansvarstagande, kommunikativ och har god samarbetsförmåga samt att du är noggrann och självgående. B-körkort är ett krav. 

Vi erbjuder dig ett trivsamt och spännande företag med roliga projekt, där du kommer få vara med på en rolig resa och har stora möjligheter till att utvecklas. Vi har årliga kick-offer och en utlandsresa vartannat år.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08-520 01 748. Skicka din ansökan till kajsa.elander@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Elektriker
Stockholm

AB Täby Elinstallationer är ett allsidigt och stabilt företag som jobbar inom hela storstockholm.
För AB Täby Elinstallationer är kunderna viktigast och de återkommande rekommendationern är ett resultat av deras goda arbete. Företaget utför ombyggnad av bland annat kontor, villor, fastigheter och nybyggen för såväl privathushåll som företag. Inget jobb är för litet, heller inte för stort.

AB Täby Elinstallationer är ett allsidigt och stabilt företag som jobbar inom hela storstockholm.
För AB Täby Elinstallationer är kunderna viktigast och de återkommande rekommendationern är ett resultat av deras goda arbete. Företaget utför ombyggnad av bland annat kontor, villor, fastigheter och nybyggen för såväl privathushåll som företag. Inget jobb är för litet, heller inte för stort. AB Täby Elinstallationer växer och söker nu en

Elektriker

Som elektriker kommer du att arbeta i en varierad roll som innebär både service och entreprenad, främst inom nyproduktion av villor till olika hustillverkare. Det kommer även innebära bland annat ROT-jobb och projekt med nyteknik. Troligtvis utgår du från hemmet och tar dig mellan arbetsplatserna med bil. I dagsläget arbetar företaget till större del på norra sidan av stan, men även en del jobb sker söder om Stockholm.

För att lyckas i rollen är du fullbetald elektriker och har minst 5 års erfarenhet. Det är krav med B-körkort.

Som person är du självgående och känner dig trygg i rollen som elektriker. Du bör trivas med att arbeta under eget ansvar och själv hantera dina ärenden. Du drivs av att leverera goda resultat och kan därigenom skapa goda relationer till kunderna. Utöver detta är du allsidig och tycker om variation.


Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt. Som medarbetare på AB Täby Elinstallationer kommer du vara med på roliga personalaktiviteter med trevliga kollegor som har ett sinne för humor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar AB Täby Elinstallationer med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Sheida Alavi tel. 08 520 017 46 eller Tobias Knutsson, tel. 08 511 617 45. Skicka din ansökan till tobias.knutsson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare
Stockholm

Taklyftarna Sthlm är ett modernt och nytänkande bolag som lägger största vikt på kvalité.
Med över 30 års erfarenhet från byggbranschen har vi märkt en markant avsaknad på totalentreprenadslösningar till privatkunderoch det är precis mot den målgruppen vi valt att rikta vår verksamhet mot. Att erbjuda dig som privatkund samma service och helhetslösning för ditt taklyft eller utbyggnation där hjälp med allt från val av arkitekt till slutförande av byggnation ges till ett fast pris.

Då efterfrågan på våra kvalitetssäkra tjänster och utförande ökar så söker vi därmed en duktig snickare att bli en del av oss:

Som snickare hos Taklyftarna Sthlm så kommer du att ha ett variationsrikt arbete där du främst kommer att arbeta med huskonstruktioner och då mycket med installationer av kök och byggnationer av badrum.
Du kommer förutom detta även att utbildas i den ekonomiska delen av processen så att du på sikt blir en komplett allroundsnickare med målsättningen att du på sikt får ett övergripande ansvar och tar hela produktionen mot slutkund inklusive offertförfarandet.

Vi söker dig som är utbildad snickare med runt 5 års yrkeserfarenhet inom branschen och som känner dig nyfiken på att utvecklas vidare och påbörja resan mot att bli en komplett snickare med kunskap inom både arbetsledning och prissättning mot kund. Då arbetet innebär mycket kundkontakt så måste du som söker kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift, vi ser även att du kan tala förståelig engelska.
B- körkort och grundläggande kunskaper i Office-paketet är ett krav! 

Som person är du positiv, social och tillmötesgående och har förmågan att utveckla goda relationer med både kunder likväl som medarbetare. Vidare är du självgående och noggrann i ditt arbetssätt och en riktig problemlösare som gärna delar med dig av dina kreativa tankar och idéer men är samtidigt öppen och mottaglig för nya arbetssätt och strukturer.  

Vi erbjuder dig att bli en del av ett nytänkande bolag vars nyckel till framgång ligger i ett tight sammansvetsat team som alla är delaktiga i hela projektet.
Med det får du stora möjligheter att påverka din egen roll inom företaget, marknadsmässig lön, mobiltelefon, företagsbil, gymkort och alla verktyg som du kan tänkas behöva för att lyckas i din karriär.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Ronja Ekenryd på tel: 46 (08) 510 60 651. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ventilationsmontör
Stockholm

Sedan 1975 har ventilationsföretaget METAG AB med stort engagemang ägnat sig åt att hjälpa kunder som PEAB, NCC, Wasaskeppet, SÄPO etc. att skapa energieffektiva lösningar för ett förbättrat inomhusklimat.
Vår långa erfarenhet i kombination med vår kreativitet och egna verkstad gör att vi alltid kunnat engagera oss i utveckling av nya produkter och tillverka skräddarsydda speciallösningar utefter just ditt behov - och som specialister på värmeåtervinning inom ventilation vet bland annat hur man värmer arktisk luft och kyler ökenluft på bästa sätt.

Som ventilationsmontör hos METAG AB så kommer du aktivt att arbeta med energioptimering och klimatförbättrande åtgärder av fastigheter genom att montera kanaler, fläktar och aggregat mm.  hos våra kunder runt om i Stockholmsområdet. Uppdragen utförs oftast i bostäder, kontor, skolor, affärs/industri/- och lagerlokaler, museer och andra precisionskrävande och klimatkänsliga lokaler.

För att lyckas i rollen som ventilationsmontör hos METAG AB förutsätter vi att du är självgående i ditt arbete med minst 3 års yrkeserfarenhet inom branschen. Då det förekommer daglig kundkontakt är det viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Körkort B är inget krav, men ytterst önskvärt.

Som person är du en självgående problemlösare som gärna bollar idéer och tar egna initiativ samtidigt som du är lyhörd och öppen för nya arbetssätt och strukturer. Du är noggrann och förutseende i ditt arbetssätt med ett genuint intresse av att fortsätta utvecklas inom yrket. Vidare är du en positiv individ som har förmågan att både skapa och underhålla kundrelationer. Att du är en god medarbetare som gillar att arbeta mot gemensamma mål ser vi som en självklarhet!
 
Vi erbjuder dig att bli en del av ett stabilt och tryggt företag vars framgång grundas i stort engagemang och fokus på våra kunder. Du får mobiltelefon, servicebil vid behov, en marknadsmässig lön med ett attraktivt bonussystem vid fina prestationer, nya verktyg samt ett gäng duktiga och innovativa kollegor att inspireras av. För din trygghet är vi även medlemmar i teknikföretagens kollektivavtal och följer därför avtalet med IF-Metall

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Ronja Ekenryd, tel 08 510 60 651. 

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Snickare
Stockholm

Med många års erfarenhet i branschen vet vi vad som behövs för att få nöjda kunder. Med speciellt utvalda samarbetspartners utförs våra jobb med högsta kvalitet. Vi vänder oss till privatkunder såväl som företagskunder. Företaget är anslutet och auktoriserat hos GVK vilket gör att våra kunder kan känna sig trygga då jobben utförs enligt gällande branschregler. 

Vi är ett företag som alltid arbetar med hög kvalité och i nära kontakt med våra kunder. Vårt team består idag av snickare, elektriker, rörmontörer och golvläggare. Vi växer och det gör att vi nu söker en duktig och självgående

Snickare

Som snickare består dina arbetsuppgifter av bland annat renovering av kök och övriga lägenhetsrenoveringar. Du kommer att ha egen bil och utgå från ditt hem. Tjänsten innebär mycket eget ansvar därför krävs det att du är en självgående person som kan planera ditt arbete.

För att lyckas i rollenhar du ca 4 års erfarenhet som snickare. Du har relevant utbildning och kan svenska i tal och skrift. Vi söker dig som är ”finsnickare” och tycker om att arbeta i team. Vidare är B körkort ett krav.

Vi är ett gäng med stark lagkänsla och samarbetar för att uppnå bästa finish på alla arbeten. Det innebär att vi hjälps åt där det behövs. Med anledning av detta ser vi gärna att du är driven, serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande och van att jobba i såväl lag som självständigt.

Vi erbjuder dig ett växande företag med spännande utvecklingsmöjligheter och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att få jobba på en familjär arbetsplats och på ett stolt bolag. Vi är omtyckta och har väldigt nöjda kunder därför skrivs det mycket om oss i media. Förutom det erbjuds marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, telefon och servicebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalia Komarzynska, tel 08 511 617 48.
Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Rörmontör
Stockholm

KI RÖR AB är ett auktoriserat VVS-företag som drivs av tredje generationens rörentreprenörer. Vi har professionella rörmokare och VVS-ingenjörer med många års erfarenhet. Vi utför små och stora uppdrag åt både privatpersoner och företag inom värme, vatten, sanitet, kyla och gas. Vi är verksamma inom hela Stockholmsområdet. Då efterfrågan på våra tjänster är stor, behöver vi nu utöka vår personalstyrka med en rörmontör till vårt kontor i Upplands Väsby, Stockholm

Vi söker en rormontor.se med yrkesbevis samt minst 3 års erfarenhet. Erfarenhet av entreprenader är meriterande. B-körkort är ett krav.

Som rormontor.se hos oss bidrar du med problemlösning, är målmedveten och kan arbeta självständigt under eget ansvar samt tillsammans i grupp under arbetsledning.

Vi söker dig som är social och har ett stort intresse för VVS-teknik. Du ska trivas i en miljö där man är ärlig och prestigelös i sitt bemötande mot varandra. Då du kommer att representera företaget ute hos våra kunder är det viktigt att du har lätt för att kommunicera, är utåtriktad, serviceinriktad och positiv.

 Vi erbjuder dig att komma till ett företag med familjekänsla där rätt person kan räkna med bra lön och bra förmåner.

 Intresserad och vill veta mer? Gå in på rormontor.se I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Segelström, tel 08 510 603 87. Skicka din ansökan till malin.segelstrom@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfi

Kalkylator
Stockholm

Tumba byggtjänst AB utför bygguppdrag åt stat, kommun och företag, både som generalentreprenör och total entreprenör. sedan mitten av 1970-talet har vi satt vår prägel på sjukhus, kontor och skolor i Storstockholm. Inget uppdrag är för litet eller stort, men alla uppdrag utför vi med samma höga kvalitet.

Vi växer och söker en Kalkylator

Som Kalkylator kommer du att ansvara för att skicka ut offertförfrågningar till underentreprenörer och leverantörer, ta fram kompletta kalkyler samt vara delaktig i sammanställningen av anbudsmaterial. Du ansvarar även för återkoppling till underentreprenörer och leverantörer. Det är viktigt med en marknadskännedom och även intresse för affärer och kundrelationer. Vi ser att du har en relevant utbildning. Du har minst 3 års erfarenhet av liknande roll och gärna ifrån sjukhus projekt. Du har en bakgrund från produktion och gärna vart med i flera olika projekt. Det är starkt meriterande om du har kunskaper i Sektionsdata, bluebeam eller likvärdigt program.

För att lyckas i rollen har du ett stort intresse för kalkylarbete. Du är lyhörd mot både beställare, underleverantörer och interna kontaktpersoner. Du är en team-player, strukturerad, initiativrik och har förmågan att självständigt utföra kompletta kalkyler för projekt i varierande storlek och karaktär. Arbetet innebär ett stort ansvar för projektens resultat och lönsamhet. Om du gillar att vara mitt i projekten och vill kunna påverka både det dagliga och det mer långsiktiga arbetet, så kommer du att trivas hos oss!

Vi erbjuder dig ett trivsamt och spännande företag med roliga projekt, där du kommer vara med på en rolig resa och har stora möjligheter till att utvecklas. Vi har årliga kick-offer och lägger stor focus på trivsel inom företaget och mellan kollegorna.  

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08 520 01 748. Välkommen med din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicetekniker
Stockholm

PRIMÄR teknik är ett affärsområde inom PRIMÄR fastighetsförvaltning AB och grundades 1997. PRIMÄR tar ett samlat grepp om den tekniska plattformen i fastigheter och erbjuder kundanpassade helhetslösningar inom bl.a. fiberoptiska kommunikationsnät från konsultation till byggnation och service av områdes-/stadsnät och fastighetsnät. Långsiktigt strategiskt samarbete med fokus på kvalitet och utveckling är en självklarhet för PRIMÄR. Huvudverksamheterna består av fiber, FTTH, kabel-TV, kommunikationsutrustning, system inom säkerhet & larm, passagesystem, datanät etc. 

Företaget utökar sin verksamhet och söker nu en ytterligare duktig servicetekniker till Solna.

Som tekniker hos PRIMÄR kommer du att arbeta med felavhjälpning samt installation i bas- och fastighetsnät, svepmätningar samt dokumentation i koaxialnät. Du kommer att jobba under stort eget ansvar och självständigt lösa problem som uppstår. I arbetet kan beredskapstjänstgöring ingå.

Kvalifikationer
- Några års erfarenhet av koaxialnät, inom installation och service 
- B-körkort 
- Svenska i tal- och skrift 
- Meriterande om du är certifierad fibertekniker eller BMF2 certifierad

Som person är du serviceinriktad, ordningsam och pålitlig. Du kan jobba självständigt, trivs med att arbeta i team och är duktig på att leverera bra lösningar. Du är van vid att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem i högt tempo.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete där ingen dag är den andra lik i ett starkt bolag som har sin fokus på kvalitet och utveckling. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans arbetar för en god stämning och har roligt tillsammans. Hos PRIMÄR har du alltid nära till beslut, möjlighet att påverka ditt eget arbete och blir hörd.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar PRIMÄR Teknik med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Ronja Ekenryd tel, 08-510 60 651. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt!

 

Arbetsledare/projektledare VVS
Stockholm

Johanssons Rör grundades 1952. Vi finns idag på fyra orter, Stockholm, Luleå, Boden, Umeå samt Uppsala där vi precis startat en filial. Idag är vi ca 100 medarbetare och arbetar efter samma filosofi som för 50 år sedan - med kunnig personal och välutrustade bilar. Inget jobb är för litet eller för stort för oss.  Vi expanderar och söker en:  

Johanssons Rör expanderar och söker nu en:

Arbetsledare/Projektledare

Som arbetsledare är dina främsta uppgifter att leda och planera arbetet för olika projekt, samt hålla koll på att projekten genomförs inom de ekonomiska ramar som givits. Du sköter kontakten med kunder och leverantörer under projekten. Vidare ansvarar du för 4-5 montörer åt gången och leder 2-3 projekt samtidigt.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av VVS-branschen. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Tidigare erfarenhet av liknande roll är meriterande.

Som person är du ambitiös, engagerad och stresstålig. Du tycker om att strukturera arbetet och har en förmåga att få din omgivning med dig. Då arbetet innebär daglig kontakt med kunder har du en god social förmåga och skinn på näsan.

Vi erbjuder dig en del i ett välkänt växande företag med kollektivavtal där stort fokus ligger på trivsel och personlig utveckling. Andra förmåner är utbildningar, kurser och friskvård.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Johanssons Rör AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Svetsare
Stockholm

Miva Montage grundades 1992 och har sedan dess arbetat med maskininstallationer i Stockholm, Uppsala och Mälardalen. De har kontor i Jordbro och är idag 10 anställda. Företaget har en lång och bred erfarenhet av att utföra entreprenader inom vatten och avlopp. Ambitionen är att alltid ge ett personligt bemötande till kunder och leverantörer. Miva innehar ramavtal gällande maskin- och rörinstallationer på Stockholm Vatten, Uppsala Vatten och Roslagsvatten. 

I takt med företages utveckling söker de nu till Stockholm en:

Svetsare

Som svetsare arbetar du vanligtvis i par med en industrirörmontör. Projekten varierar i storlek. Materialet som används är framför allt rostfritt och syrafast.

För att lyckas i rollen har du en gedigen erfarenhet av svetsning. Du ska helst ha giltiga EN287/(SS-EN ISO 9606-1) för svetsmetod 141 i materialgrupp 8 på rör, och/eller dokumenterad erfarenhet från de senaste 5 åren som rörsvetsare.

Förståelse för olika processer inom industriella rörsystem, samt grundläggande montagekunskaper. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du ambitiös, ansvarsfull, noggrann och kvalitetsmedveten.

Vi erbjuder dig en del i ett välkänt företag med kollektivavtal. Du kommer till ett härligt, enkelt gäng som gärna gör roliga saker tillsammans och lägger stort fokus på personlig utveckling. Andra förmåner friskvård.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Miva Montage med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

VVS-Montör
Stockholm

Rörkompetens Stockholm AB grundades 2009. Vi är idag ca 5 anställda, men räknar med att bli många fler. Kontoret ligger i Täby men jobben finns i hela Storstockholm. Vi utför allt från små badrum, stambyten till stora entreprenader. 

I takt med företaget utveckling söker vi nu en:

VVS-Montör
Som montör hos oss kommer du att utgå från hemmet. Vanligtvis arbetar man i par och utför främst installationer, montering och servicearbeten i hela Storstockholm.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som VVS-Montör med en positiv inställning. Vi förutsätter att du har en god social förmåga då tjänsten innebär tät kundkontakt. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende till kunder och kollegor. Du är lösningsorienterad och flexibel. Vidare trivs du med ett omväxlande och socialt arbete med mycket eget ansvar.

Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt företag med kollektivavtal. Du kommer till ett glatt gäng med en familjär stämning där du får ta mycket eget ansvar. Andra förmåner är flexibla tider, friskvård och tjänstepension. Du erbjuds även servicebil samt ett förmånligt bonussystem.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicetekniker
Stockholm

Teknokyl grundades 1969 genom en sammanslagning av två företag och ägs idag av 2 personer som även är yrkesverksamma inom företaget. Idag är vi 20 anställda, varav 15 kyltekniker. Vår affärsidé är att med bred kompetens inom kylteknik och hög servicenivå tillgodose vår kunders behov och önskemål om en väl fungerande och energioptimerad anläggning. Verksamheten består av projektering, installation och service av kommersiella kyl- frys- klimat- värmepumpsanläggningar och datahallar. Vi har även samarbetspartners inom VVS- el- och ventilation.

Vi är ett stabilt och tryggt företag med kollektivavtal och medlemskap i Kyl- och värmepumps företagen. Därtill är vi även medlem i VVS företagen och Svenskt näringsliv

Som servicetekniker kommer du arbeta med underhållsservice och akutservice av all form av kyla och värmepumpar i Stockholm med omnejd. Det innefattar bl.a. storkök, livsmedelsbutiker, datahallar samt komfort och industriell kyla. Du kommer att utgå från hemmet och tar dig till och från arbetena med servicebil, arbeten erhåller du elektroniskt via Surfplatta eller Smartphone gäller även återapporteringen.

För att lyckas i rollen är du en självgående servicetekniker med minimum 3 års erfarenhet. Kylcertifikat klass 1 och körkort är krav. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med ammoniak och koldioxid anläggningar innehar heta arbeten- och lödcertifikat samt om du har erfarenhet av styr- och reglerteknik. Tjänsten innebär även kundkontakt, därmed är det krav att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. 

Som person är du serviceinriktad, ordningsam och trivs med ett självständigt arbete. 
Vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utbildningsmöjligheter. Vi är ett glatt gäng där förmånerna är goda, som exempelvis friskvårdsbidrag och avtalspension. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Teknokyl med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan till jenniefer.berg@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Serviceelektriker
Stockholm

Illerstigen 38, 170 71 Solna

Servicesidan grundades 2010 och har sedan dess utfört installationer åt företagskunder i hela Storstockholm. De har kontor i Vällingby och är idag 14 anställda, varav 7 elektriker. De arbetar främst med installationer av el och ventilation men även drift och underhåll.


Servicesidan är en helhetsleverantör och erbjuder det man behöver till fastigheten när det kommer till el, ventilation, drift och underhåll. Framgången vilar på att ett bra förebyggande arbete för att motverka problem i tid. Servicesidans filosofi är att leverera det som kunden förväntar sig och lite till. Kundkretsen är bred och består framför allt av butikskedjor och fastigheter. 

I takt med företagets utveckling söker de nu en:

Serviceelektriker

Som serviceelektriker utgår du från hemmet och styr din egen dag. Du kommer att arbeta med alla typer av fastighetstekniska system och installationer. Arbetet innefattar främst installationer, felsökning, reparationer, analysera åtgärder och att ta fram förbättringsförslag. Du kommer att arbeta i flera olika projekt, främst större projekt.

För att lyckas i rollen är du fullbetald elektriker med några års erfarenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med olika fastighetssystem, felsökning samt reparationer av tekniska installationer så som ventilation, värme samt styr -och regler. Vidare innebär tjänsten tät kundkontakt vilket innebär att du har en god social förmåga. B-körkort är ett krav.

Som peson du serviceinriktad, självständig och lösningsorienterad. Du bör trivas i ett arbete med mycket eget ansvar.

Vi erbjuder dig en del i ett välkänt företag med goda förmåner som bl.a. förmånsbil, friskvård, tjänstepension, samt gemensam träning en gång i veckan. Ett stort fokus ligger på medarbetarna och deras utveckling. Du arbetar flexibelt och ansvarar för dina egna dagar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Servicesidan med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

VVS-Montör
Stockholm

LMR Byggnads AB grundades 1989. Vi har kontor på Sveavägen i Stockholm och är idag ca 50 anställda. Företaget har lång erfarenhet av nyproduktion av villor, flerbostadshus och grupphusområden.

Vi har byggt upp relationer och kunskap vilket har tillfört förtroende och betydande mervärden för våra kunder. Vi samarbetar med utvalda arkitekter, konstruktörer, inredningskonsulter, installationskonsulter m.fl. LMR har egna projektledare, snickare, elektriker, plattsättare, mark- och anläggningsarbetare och målare.

I takt med företagets utveckling söker de nu en:

VVS-Montör

I rollen som VVS-Montör kommer du att utgå från hemmet. Arbetsuppgifterna innebär installationer i hela Storstockholm, främst av nyproduktion av villor och flerbostadshus. Du kommer aktivt att delta i planeringsmöten då du själv planerar och styr din egen dag.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av nyproduktion, i form av golvvärme, frånluft- och bergvärmepumpar. Du har VVS-certifikat, säkert vatten och heta arbeten. Vidare har du en god social förmåga och en positiv inställning då tjänsten innebär tät kundkontakt. B-Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende. Du är helt självgående, lösningsorienterad, flexibel och serviceinriktad. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med mycket eget ansvar.

Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt, växande företag. Du kommer till ett företag med stort fokus på sina anställda och deras trivsel. Vi lägger stor vikt på medarbetarnas åsikter och förbättringsförslag. På sikt finns det möjlighet till utökat ansvar.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arbetsledare
Stockholm

LPT Construction grundades 2007. De utför takomläggning, kontorsbyggnader, innegårdsrenovering och stambyten. LPT är en totalentreprenör och skräddarsyr lösningar åt sina kunder. Flexibilitet och kvalitét är våra nyckelord då vi anpassar byggnadstiderna efter kundens schema. Efter två respektive fem år besiktar vi varje projekt för att säkerställa kvalitén.

I takt med LPT Constructions utveckling söker de nu en:

Arbetande arbetsledare

I rollen som VVS-Montör/Arbetsledare kommer du att utgå från hemmet. Arbetsuppgifterna innebär främst stambyten, servicearbeten och installationer i hela Storstockholm. Tanken är att du på sikt helt kommer att gå över till arbetsledare med ansvar för att planera och styra upp det dagliga arbetet.

För att lyckas i rollen är du en VVS-Montör med positiv inställning och flera års erfarenhet av branschen. Vi förutsätter att du har en god social förmåga då tjänsten innebär tät kontakt med kunder och leverantörer. Vidare är det krav att du har körkort.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende. Du är självgående, lösningsorienterad, flexibel och serviceinriktad. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med mycket eget ansvar.

Vi erbjuder dig en ledande roll i ett växande företag. Det finns stora möjligheter att utvecklas i din kunskapsroll. Andra förmåner är bil och sjukförsäkring.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LPT Construction AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Elektriker
Stockholm

Mila är ett företag som ständigt söker nya utmaningar. Vårt mål är att göra kunden nöjd och därför jobbar vi på att ständigt utvecklas. Vi arbetar både mot små och stora företag samt mot privata sektorn där vi kan erbjuder ROT-arbeten och finansiella lösningar.

Vi utför alla typer av jobb inom el, exempelvis smarta huslösningar, KNX-system, data-nätverk, larm och projektering och hjälper även till att förmedla arbeten inom bygg, VVS och fastighetsskötsel.

 

Mila El expanderar och söker nu en duktig: 

Elektriker

Som elektriker på Mila El kommer du att arbeta i en varierad roll med både service -& entreprenadsarbeten. Arbetet innebär bl.a. ROT-jobb till olika hustillverkare. Stora delar av arbetet sker i byggbranschen, restaurangbranschen och mot privatpersoner. Vanligtvis utgår du från hemmet med bil, men en dag i veckan samlas vi på kontoret för att ha genomgång om hur veckan ser ut och även befintliga projekt. 

För att lyckas i rollen är du elektriker med några års erfarenhet. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. 

Som person är du självgående och känner dig trygg i din yrkesroll. Vi ser att du på sikt vill utvecklas och så småningom gå in i en roll som ledande montör. Du trivs med att arbeta under eget ansvar gillar att styra din egen dag. Vidare drivs du av att leverera goda resultat och att skapa god relation till kunder. 

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med kollektivavtal. Du får vara med på  spännande projekt och även roliga personalaktiviteter med trevliga kollegor. Vi lägger stor vikt på vår personal och trivsel. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Mila El AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult jenniefer Berg 08 510 662 01. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Elektriker
Stockholm

Rewel AB erbjuder installationslösningar och tjänster som uppfyller kunden och samhällets miljökrav som fortlöpande ska utvecklas för minskad energiförbrukning och miljöbelastning. Rewel har kontor i Uppsala och är idag ca 30 anställda. De arbetar mot att nå de mest effektiva och bästa lösningarna inom varje projekt/objekt och har som mål att överträffa kundens förväntningar. 

Företaget expanderar och söker nu en:

Elektriker inom både Service/Entreprenad

Som elektriker kommer du att arbeta med både service- och större entreprenadarbeten. Vi arbetar endast mot företagskunder och vi har ett flertal olika ramavtal. De främsta uppgifterna blir att utföra installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som elektriker. Då arbetet innebär tät kundkontakt förutsätter vi att du har en god social förmåga. Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.
Som person är du självständig, lösningsorienterad och har en god känsla för service. Du bör trivas i ett arbete med mycket eget ansvar. Vidare är du flexibel och lyhörd för nya idéer.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat och stabilt företag med möjlighet till mycket delaktighet och frihet i din roll. Du kommer till ett härligt gäng som lägger stort fokus på utveckling och trivsel.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Rewel AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Servicetekniker
Malmö

Vuab grundades 1974 och har haft agenturen för Toshibas energibesparingsprodukter, villavärmepumpar och luftkonditionering sedan 1980. Sedan 2006 har vi även ett gediget samarbete med Nibe, en av världens finaste värmepumpstillverkare. Idag är vi ett rikstäckande entreprenadföretag som arbetar med energibesparing och luftkonditionering i kommersiella fastigheter, industrilokaler, kontor, butiker, privata bostäder, teknikrum, datarum m.m. Vi erbjuder våra kunder projektering, försäljning, installation, service och finansiering av klimatlösningar och energibesparing. Vuab är ett av Sveriges ledande företag inom vår bransch och vi står för kunskap, trygghet, teknik och service. 

Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Jönköping och Malmö. Till kontoret i Malmö söker vi nu en:

Servicetekniker

Som servicetekniker kommer du arbeta med reparation, service och installation av värmepumpar samt kylanläggningar i Malmö. Arbetsdagen börjar vanligtvis inne på kontoret där man tillsammans med arbetsledaren planerar hur arbetsdagen kommer att se ut. Därefter tar du dig till de olika jobben med bil. Mestadels sker service och reparationsarbetet individuellt, vid större jobb är man fler personer.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av arbete med luft/luft/vatten-värmepumpar och kyla. Vidare innehar teknisk förståelse samtidigt som du har viss erfarenhet av felsökning. Körkort är ett krav och du bör ha minst något års arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Vidare innebär tjänsten mycket kontakt med människor vilket förutsätter att du behärskar svenska i tal och skrift. Som person bör du trivas med ett självständigt arbete med frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig ett fritt och självständigt arbete i ett stabilt och framgångsrikt företag med goda möjligheter för rätt person. Vi satsar på våra medarbetare och tror på utveckling och utbildning.

I denna rekrytering samarbetar Vuab med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Inredningsarkitekt
Stockholm

Megaron arkitekter är ett arkitektkontor med många spännande projekt. Främst handlar det om lokaler som vi förvandlar till inpirerande kontor, bostäder eller hotell. Vi projekterar även nybyggnad. Gemensamt för alla våra projekt är att vi söker hållbara, långsiktiga lösningar som bidrar till en fungerande och harmonisk helhet. Megaron har funnits i närmare 40 år och vi är idag drygt femton personer som bidrar till erfarenhetsbanken.

I takt med att nya begåvade människor kommer in i verksamheten växer och utvecklas företaget. Vi vill fortsätta utvecklas och därför söker vi nu en;

Inredningsarkitekt

Med kreativa projekt och erfarna kollegor vid din sida kommer vi tillsammans att leverera framgångssagor. Hos oss arbetar du med hela inredningskonceptet där vi tillsammans med kund utformar nya visioner. Arbetet innefattar allt från skiss till färdig lösning. Vi jobbar i team för att gemensamt hitta bästa lösning för kunden.

Vi ser att du som söker rollen är en fullt utbildad inredningsarkitekt med minst 5 yrkesverksamma år inom branschen. Då arbetet innefattar kontinuerlig kundkontakt är mycket goda kunskaper i svenska ett krav. Du är van att arbeta i ArchiCad alternativt AutoCad och då vi frekvent använder oss av Adobe är goda kunskaper inom detta starkt meriterande.

Vi söker dig som är en självgående inredningsarkitekt. Du levererar goda resultat genom att arbeta effektivt, kreativt och noggrannt. Du är en lagspelare som stöttar dina kollegor i projekt och ser till att alltid leverera efter kundens önskemål och vision.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med spännande projekt där du får vara med från första kundkontakten till färdigställt projekt. Du arbetar med frihet under ansvar och har därmed flexibla arbetstider. Då vi sitter intill Hötorget mitt i centrala Stockholm så har du även mycket goda kommunikationer till och från kontoret.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Megaron Arkitekter AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tel 08 511 617 41. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Ledande montör
Stockholm

Stockholms Elektriska är ett företag med ca 30 anställda. Verksamheten delas in i tre olika beståndsdelar; Entreprenad, Service och Svagström. Huvudkontoret ligger i Arlandastad men vi har även en filial i Årsta.

Vi sysslar i huvudsak med elinstallationer i Stockholm och Uppsala. Stockholms Elektriska expanderar och söker nu flera medarbetare. Vi söker serviceelektriker till vår serviceavdelning.

Vi expanderar ordentligt och är redo att utöka vårt team med fler hungriga

Ledande montörer
Du kommer som ledandemontör hos Stockholm Elektriska ha arbetsledaransvar och ansvara för små och stora projekt i Stockholmsområdet. Du ansvarar för att hålla både tidsramar och projektbudget och självklart för att hålla en löpande, god kontakt med våra uppdragsgivare. Du jobbar också med prognoser och internrapportering kring dina projekt. Du förväntas kunna se och förstå helheter, du är kostnadsmedveten i frågor kring t ex materialval samtidigt som du är lyhörd för kundens önskemål och ser möjligheter till merförsäljning.

Vi söker dig som älskar ditt arbete och som vill arbeta med ett företag som gör det samma. Du har en erforderlig och dokumenterad utbildning samt arbetat några år självständigt inom yrket och tjänsten du söker. Körkort och förmågan att hantera svenska i tal och skrift är ett krav. Du trivs med varierade arbetsuppgifter, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar.

Vi erbjuder dig
ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakter. Vi har en stor gemenskap, man är en i gänget och är delaktig i utvecklingen av företaget. Man syns och hörs i organisationen och har alltid nära till beslut. Vi som arbetar hos Stockholms Elektriska tycker om att ha roligt på och efter arbetstid och gör aktiviteter utanför jobbet flera gånger om året.

Välkommen med din ansökan!

Teamchef till Power Distribution Distrikt Öst
Norrköping

Eltel Networks är Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. Med våra drygt 9 800 medarbetare verkar vi för att göra Europa starkare, tryggare och säkrare genom att tillhandahålla effektiva och innovativa lösningar. Eltel Networks är en stor internationell aktör med stark lokal närvaro, representerade i hela landet. I Sverige har Eltel Networks cirka 1 800 anställda över hela landet och omsätter cirka 2,8 miljarder kr.

Vi söker en Teamchef till Power Distribution Distrikt Öst

Som teamchef brinner du för att leverera hög service och kvalitet till våra kunder. Du agerar affärsmässigt och med ett gott entreprenörskap. Du har en hög administrativ och organisatorisk förmåga.

Teamet består av ca 15-20 medarbetare, i huvudsak beredare, projektledare och tekniker. Detta innebär att i din roll som teamchef måste du, med jämna mellanrum, vara ute på fältet för att bedriva ditt ledarskap.

Som Teamchef ansvarar du för att planera, organisera och leda det dagliga arbetet i produktion. Du tar ansvar för att uppsatta mål vad gäller ekonomi, verksamhet, kvalitet och personal.

Ekonomi och verksamhet: Ansvar för att teamet når sitt resultat samt levererar måluppfyllelse på lönsamhet, effektivitet och faktureringsgrad. . Du ingår i distriktets ledningsgrupp och rapporterar till distriktschefen.

Vi söker dig som har ett stort engagemang för arbetet, goda ledaregenskaper, social kompetens, driv och engagemang. Du är serviceinriktad med en organisatorisk förmåga och gillar att planera, samordna och följa upp. Ditt nätverkande sätt hjälper dig att skapa och förvalta relationer med personer i den egna organisationen och utanför, detta samtidigt som du är tydlig och rak i din kommunikation.

Vi erbjuder dig en utmanande och ansvarsfull roll i ett framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Stimulerande arbetsmiljö, inspirerande och professionella kolleger inom ditt arbetsområde samt bra medarbetarförmåner.

Placering i Norrköping eller Linköping.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Kajsa Elander, tel 08-520 01 748. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Projektledare
Stockholm

KI RÖR AB är ett auktoriserat VVS-företag som drivs av tredje generationens rörentreprenörer. Vi har professionella rörmokare och VVS-ingenjörer med många års erfarenhet. Vi utför små och stora uppdrag åt både privatpersoner och företag inom värme, vatten, sanitet, kyla och gas. Vi är verksamma inom hela Stockholmsområdet. Då efterfrågan på våra tjänster är stor, behöver vi nu utöka vår personalstyrka med en rörmontör till vårt kontor i Upplands Väsby, Stockholm

Arbetsuppgifter
Som projektledare ansvarar du för våra projekt och ser till att de blir lönsamma och effektiva. Du ansvarar för att projekten uppfyller målen vad gäller tid, ekonomi, säkerhet, kvalitet och miljö. Du kommer även att jobba som kalkylator där dina kalkyler ligger till grund för anbud. Du besitter bred teknisk kunskap där du kan ta fram egna förslag och lösningar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Projektledning
- Dokumentation
- Kalkyler
- Projektmöten
- Inköp
- Hantering av ÄTA
- Stötta rörmontörerna med teknisk support
- Kundkontakt samt kundvård
- Rörprojektering i MagiCad
Din bakgrund
Den vi söker har antingen arbetat som projektledare inom VVS tidigare eller så är du en driven rörmontör som vill ta nästa steg med hjälp av internutbildning och stöttning.

Din profil
Som person är du social och har ett stort intresse för VVS-teknik. Du är driven, stresstålig och serviceinriktad person som arbetar aktivt för att både personal och kunder ska trivas. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du trivs i en miljö där man är ärlig och prestigelös i sitt bemötande mot varandra. Då du kommer att representera företaget är det viktigt att du har lätt för att kommunicera, är utåtriktad, serviceinriktad och positiv.

Vi erbjuder dig att komma till ett företag med familjär känsla. rätt person kan räkna med bra lön och bra förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar KI RÖR med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Segelström, tel. 08 510 603 87.

Ansvarig arkitekt
Stockholm
Thule arbetar med fastighetsutveckling från ett helhetsperspektiv. Hos oss arbetar arkitekter, byggare och fastighetsrådgivare som är delaktiga i hela processen. Vi gör det enkelt för våra kunder genom att hantera alla delar inom ett och samma företag, det finns knappt någon annan på marknaden som gör det idag. Därför är det spännande och utvecklande att vara en del av vårt team.

Vi fortsätter att växa och söker nu en

Ansvarig Arkitekt

I rollen som ansvarig arkitekt kommer du att få ta del av vårt unika arbetssätt med vår samlade kompetens inom ett och samma företag.

För att lyckas i rollen har du troligtvis redan i dag en ansvarig roll som arkitekt. Vi ser gärna att du har god erfarenhet av moderna kontor men att du även jobbat med privata projekt. Vi tror att du är en duktig presentatör och illustratör. Du drivs av att självständigt påverka det du skapar. Vår styrka ligger vid kvalitén av våra uppdrag. Vi har många men få långa uppdrag vilket betyder att du alltid får vara med och se det du ritat växa fram och färdigställas. Omväxlingen är stor.

Vidare är du van att kommunicera med övriga konsulter, entreprenörer och leverantörer i projektet. Du trivs i en ledande roll med kund och uppdragsansvar. Du inser vikten av att arbeta proaktivt och med god kommunikation, både gentemot kunder och kollegor. Förmågan att vägleda kollegor samt att arbeta strukturerat är av stor vikt då du kommer att arbeta både självständigt och i team.

Personen vi söker behöver ha ett vidsynt sätt att se på sitt jobb, öga för design och detaljer utöver det vanliga samt en vilja att sätta sig in i helheten. Du behärskar svenska flytande i skrift och tal. Som person är du ambitiös, social och har ett driv att vara med och påverka vår verksamhet med nya idéer.

Vi erbjuder dig en personlig arbetsplats som är unik i sin spetskompetens där du får möjligheten att  jobba nära byggprojektledare och rådgivare, vilket kommer bredda din kompetens. Utvecklingsmöjligheter är stora och nya idéer välkomnas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Thule Fastighetsutveckling med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Karin Bäck,
tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Projektledare
Stockholm

Carlssons plåt är ett av Stockholms främsta plåtslageriföretag. De utför både arbeten som totalentreprenör och underentreprenör med målsättningen att vara det självklara valet inom byggnadsplåtslageri. Förutom plåtslageri erbjuder Carlssons plåt även tätskikts- och serviceverksamhet som ger kunden en helhet i byggnadsprocessen. Arbetet involverar både nyproduktioner och ROT-jobb. Under vintermånaderna tillhandahålls även snöröjning, i både bevaknings- och avropsavtal. Carlssons plåt har aktuella projekt över hela Stockholm som b.la. södra paviljongen, Stockholms Centralstation och Atlas garden. Huvudkontoret med verkstad ligger på Tyresö. All produktion sker antingen vid verkstaden eller på byggplatsen. 

Just nu växer och effektiviserar Carlssons plåt och söker en:

Projektledare

Som projektledare hos Carlssons plåt utgår du från kontoret och förväntas leda ca 3-6 projekt samtidigt. Som projektledare har du det övergripande ansvaret för projekten och ska se till att arbetslagen har rätt förutsättningar för att lyckas. Det förutsätter bl.a. att du har förmåga att planera arbetet, föra ekonomiska rapporter, ÄTA-hantering, styra personal och hantera kontakt med beställare och underentreprenörer.

För att lyckas i rollen ska du ha erfarenhet av att driva egna projekt. Erfarenhetsmässigt bör du ha minst 2 års erfarenhet av en ledande roll. Vidare är det ett krav att du kan hantera administration och ha ett ekonomiskt ansvar. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har en högskole/universitetsutbildning till byggnadsingenjör eller liknande. BAS-U och BAS-P är även det meriterande. Det är mycket meriterande om du har läst kurser i projektledning eller har tidigare erfarenhet av projektledning/projektering.

Som person behöver du vara självständig, ha en problemlösningsförmåga och vara handlingskraftig.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett växande företag där du får ta mycket ansvar och utvecklas i din roll som projektledare. Vi tillhandhåller även goda förmåner som tjänstebil och kollektivavtal etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Carlssons plåt med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Alexander Andersson, tel 08 520 01 750 eller Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Arbetsledare
Stockholm

W-Tech har på kort tid etablerat sig som en mycket uppskattad och pålitlig leverantör av tjänster inom betongreparationer, spårservice och vakumsugning/sanering. Vi är ett kompetent sammansvetsat lag som har lång erfarenhet inom betongreparationer på broar, parkeringshus, kajer samt övrig infrastruktur. Vi har ansvarat för många renoveringar av bland annat broar.Våra kunder återfinns i den offentliga sektorn såväl som den privata.

.

Byggnadsingenjör
Stockholm

VIZ Arkitektkontor utför hyresgästanpassningar, inredningsuppdrag, ombyggnad och nyproduktion. Våra uppdragsgivare består mestadels av fastighetsägare, men även uthyrningsföretag. I våra projekt har vi en nära kontakt med fastighetsägaren och hyresgästen då vi planerar den tilltänkta lokalen. Vi är med hela vägen från ritbord via byggarbetsplats till inflyttning. Våra projekt kan variera i storlek, från några hundra kvadratmeter till flera tusen kvadratmeter.

Vi expanderar och söker nu en

Junior Byggnadsingenjör

För att lyckas i rollen som byggnadsingenjör hos oss bör du tidigare ha arbetat nära arkitektur, på ett arkitektkontor eller ett konstruktionskontor med projektering antingen under eller efter din utbildning. Arbetsuppgifterna är varierade så som våra projekt och innefattar både illustration och projektering.  

Vi tror att du är en duktig illustratör i främst ArchiCAD och drivs av att självständigt påverka det du skapar. Vidare har du en högskoleingenjörsutbildning och är mest troligt i början av din karriär. Då många av våra kunder och dokument är på svenska är skrift och tal i svenska ett krav.

Som person är du social, nyfiken och vill utvecklas inom din yrkesroll. Vi tror att du har lätt för att ta förändringar och trivs i en miljö med snabba beslutsvägar där du tar mycket ansvar i dina egna processer.

Vi erbjuder dig är en central roll i ett nytänkande bolag där utvecklingsmöjligheter är stora, och nya idéer välkomnas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, Tel 08-511 617 43. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Anbudsingenjör/ Kalkylator
Uppsala

Markona grundades 1994 och är ett brett markförädlingsföretag med cirka 200 medarbetare. Tjänster vi erbjuder är asfaltering, markentreprenad, snöröjning, sandupptagning, kabelgrävning, grönyteskötsel, rivning, sortering/krossning och transporter. Våra engagerade medarbetare strävar alltid efter att hålla högsta kvalitet på leverans samtidigt som en smidig organisation med snabba beslutsvägar säkerställer en leverans i tid. 

Vi expanderar och söker nu en

Kalkylator till Markona i Uppsala

I rollen som anbudsingenjör/ kalkylator hos Markona så kommer du huvudsakligen att arbeta i anbudsprocessen och utföra kalkylarbete för beslutade anbudsförfrågningar. Projekten varierar i storlek och du kommer aktivt att arbeta mot mindre anbud likväl som större totalentreprenader.

Genom att inhämta kunskap från referensprojekt, hålla dig underrättad om aktuella priser på produkter och material hittar du kreativa och gynnsamma lösningar på våra kunders byggplaner. Efter vunnen upphandling kommer du att bistå arbetschefen och platschefen med planering och beredning inför produktionsstart.

Vi söker digsom har några års erfarenhet utavkalkylarbete sedan tidigare, antingen som kalkylator eller anbudsledare. Troligtvis kommer du från en byggteknisk bakgrund med ingenjörsexamen på högskolenivå eller har du motsvarande arbetslivserfarenhet som yrkesarbetare ute i produktion. Det är meriterande om du har mängd- och projekteringserfarenhet gällande mark- eller anläggningsinriktning.

Vidare är du en van användare av Office-paketet och innehar erfarenhet av att arbeta i kalkylprogram som Bidcon eller MAP. Att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift samt att du innehar körkort B ser vi som en självklarhet.

För att trivas i rollen så tror vi att du är noggrann och analytisk.  Du trivs i en omväxlande roll och är självgående i ditt arbete. Då rollen innebär mycket kundkontakt externt som internt ställer rollen krav på att du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Dessutom är du en god problemlösare som drivs av att arbeta mot uppsatta mål och deadlines.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete hos ett av Sveriges större anläggningsföretag som trots sin storlek har en väldig familjär anda. Med ägarna aktiva i företaget är beslutsvägarna snabba och utvecklingsmöjligheterna stora.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Markona med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, Tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Driven projektledare
Stockholm

LW AB är ett expanderande byggföretag som är en heltäckande leverantör inom tak- och fasadentreprenader. Vi arbetar med alltifrån nyproduktion och renoveringar till total- och utförandeentreprenader. Vi är inriktade på större projekt som b.la. Mall of Scandinavia och Tele2 Arena. LW grundades 1987 och är idag ca 200 anställda.  

Det arbete vi levererar ska alltid möta eller överträffa kundens förväntningar och krav. Vårt mål är att alltid vara först med de senaste produkterna och de bästa arbetsmetoderna.  

Vår affärsidé är att LW ska vara det mest attraktiva alternativet vid tak- och fasadentreprenader. Vår vision är att vara marknadsledande och fortsätta möta både våra kunders och framtidens krav genom att kombinera effektivitet och kvalitet. Vi är verksamma inom hela Stockholmsområdet och har huvudkontoret i mycket trevliga lokaler i Tyresö. 

LW Sverige AB expanderar och söker just nu en: 

Projektledare  

I din roll som projektledare hos LW kommer du självständigt driva dina projekt från början till slut. Rollen innebär ansvar för ekonomi, bemanning, produktion och arbetsmiljö i projekten. Du detaljplanerar veckorna och ansvarar för att de stämmer med kalkylerna. Utöver det ska du representera företaget gentemot kund samt delta i förbättrings- och optimeringsarbetet gällande genomförda projekt. Tjänsten innebär att du arbetar både ute på site och på kontoret.

Vi söker dig som har 2-5 års relevant yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, gärna som byggnadsingenjör. För att vara framgångsrik i rollen bör du vara van vid att hantera siffror och ekonomiska kalkyler samt att dokumentera, det är meriterande om du sen innan har arbetat i något planeringsverktyg som tex PlanCon. Du har även ha goda kunskaper i Excel samt kunna uttrycka dig på Svenska samt Engelska i tal och skrift.  B-körkort är ett krav. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet eller utbildning i projektledning.  

För att klara av denna roll behöver du trivas med att jobba i högt tempo, ha skinn på näsan och inte vara rädd för att anta nya utmaningar.  Du ska ha en positiv inställning och alltid se möjligheter. 

LW erbjuder dig en arbetsplats där du får möjligheten att ta mycket ansvar och utvecklas i din roll som projektledare. Vi jobbar mycket för en hög trivsel hos personalen och bland annat så arrangeras flertalet personalaktiviteter varje år. 

Intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar LW AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel 08-520 617 45 eller Tobias Knutsson tel 08-511 617 45. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Affärsområdeschef

Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta
och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang. Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim. Vårt allra nyaste hyrcenter finner du i Uppsala. Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos oss har man roligt på arbetet som genomsyras av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.

Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta
och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang. Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim. Vårt allra nyaste hyrcenter finner du i Uppsala. Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos oss har man roligt på arbetet som genomsyras av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.

Anbudsingenjör
Norrköping

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i Norden. NCC är verksamt inom hela värdekedjan när det gäller att skapa miljöer för arbete, boende och kommunikation. 

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar. 

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.

Här är dina nya utmaningar
I denna roll får du förmånen att följa projektet från första anbudsförfrågan till och med projektets färdigställande. Ditt avgörande bidrag i rollen är att hitta nya och väl avvägda affärslösningar. Huvuddelen av våra projekt sker med samarbetsformen partnering som grund vilket gör att du deltar aktivt även under projektets genomförande och detta skiljer sig mot den traditionella kalkylrollen. Dina arbetsuppgifter består även av att arbeta med mängdberäkning, pris-och tidsättning, risk- och möjlighetsanalyser, offertförfrågningar och upphandlingar. Du kommer i vardagen arbeta i ett affärsteam bestående av Projekteringsledare, Inköpare, representant från produktion och Affärschef.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning, erfarenhet från husbyggnation alternativt arbetar du med liknande arbetsuppgifter idag. Detta kan vara en bra möjlighet för dig som vill ta nästa kliv i din utveckling genom att jobba i ett mer tidigt skede. En lämplig bakgrund kan även vara att du idag arbetar i en roll som Byggledare eller Byggprojektledare. Du är driven i har ett strukturerat arbetssätt och en analytisk förmåga. Du har en god förmåga att hitta de bästa lösningarna. Vi förutsätter vi att du har lätt för och trivs med att samarbeta och skapa goda relationer.

Vi erbjuder dig en mentor och en tydlig utvecklingsplan.

Ytterligare information
Tjänsten är placerad i Linköping eller Norrköping. Du kommer att vid anställningens start erhålla en erfaren mentor samt en tydlig utvecklingsplan för att växa in i rollen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar NCC med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Alexander Andersson, tel 08 520 01 750 eller Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Kalkylator
Stockholm

År 2001 så bestämde sig två personer, båda entreprenörer med lång erfarenhet från byggbranschen, att slå samman och ombilda deras företag som då huvudsakligen arbetade med badrum och bostadsanpassningar. Slutresultatet av det hela blev en riktig framgångssaga. Med siktet på att omsätta 100 miljoner under 2016 är numera Active Bygg ett renodlat byggföretag som lagt sin spetskompetens inom general- och totalentreprenad och diverse ROT-arbeten.
Idag är vi 26 personer i produktion och 7 tjänstemän och som ett resultat av gott rykte och nöjda kunder så är hela år 2016 redan uppbokat utav större projekt. Då efterfrågan av våra kvalitetssäkra tjänster ökar söker vi nu en kalkylator/ inköpare.

Som Kalkylator/ inköpare hos Active Bygg så kommer du ha en central och varierande roll i företaget. Det innebär att du kommer att arbeta i anbudsskedet med att ta fram förfrågningsunderlag och utföra kalkylering mot färdig offert, samt driva ett aktivt inköpsarbete under produktionsfasen. Du har även ett intresse för, och bidrar med att ständigt utveckla våra arbetsmetoder och rutiner. Det viktigaste för Active Bygg är vad du vill göra och inte vad du gjort!

Vi tror att du som söker har några års erfarenhet av en liknande roll inom kalkyl och inköp.
Troligtvis har du en praktisk erfarenhet inom byggproduktion, tycker det är roligt med siffror och känner att det är dags att ta nästa steg i din utveckling. Har du dessutom kännedom inom KMA, ÄTA-hantering samt entreprenadverksamheten med dess lagar och förordningar ses detta som extra meriterande. Vidare är du en van användare av Office-paketet och har goda kunskaper inom programmet byggsamordnare. B körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. För att trivas hos oss förutsätter vi att du som person är initiativrik och drivande med en vilja att utvecklas framåt i din karriär. Du är en strukturerad, noggrann, analytisk och kommunikativ person. Andra ser dig lite som en kameleont då du arbetar lika bra självständigt som i grupp. Vidare har du ett affärsdriv utöver det vanliga vilket gör dig till en duktig förhandlare.

Vill du ha en nyckelroll i ett litet och dynamiskt men likaså välrenommerat byggföretag?
Där du genom nära samarbete med ledande befattningshavare ges lika goda möjligheter att påverka din egen roll likväl som företagets framgångssaga?
Vi erbjuder dig ett variationsrikt arbete där du själv disponerar din arbetstid och ges stor frihet under ansvar. Med det får du givetvis marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, trygg försäkring och ett härligt gäng både innovativa, kreativa och härliga kollegor!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway.
Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Mikaela Yourstone, tel. 08-520 017 45 eller Ronja Ekenryd, tel. 08 510 60 651.
Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Byggnadsingenjör
Stockholm
Thule arbetar med fastighetsutveckling från ett helhetsperspektiv. Hos oss arbetar arkitekter, byggare och fastighetsrådgivare som är delaktiga i hela processen. Vi gör det enkelt för våra kunder genom att hantera alla delar inom ett och samma företag, det finns knappt någon annan på marknaden som gör det idag. Därför är det spännande och utvecklande att vara en del av vårt team.

 Vi expanderar och söker nu en 

Byggnadsingenjör/Arkitekt med projekterings intresse

I rollen som Byggnadsingenjör kommer du att få ta del av vårt unika arbetssätt, där du får ta del av alla delar i vår process inom ett och samma företag, det finns knappt någon annan på marknaden som gör det idag. Att vara en del av vårt Team är både spännande och utvecklande.

För att lyckas i rollen har du tidigare arbetat med projektering och har ett stort intresse för gestaltning i CAD. Vi tror att du är en duktig illustratör i ArchiCAD och drivs av att självständigt påverka det du skapar. Vår styrka ligger vid kvalitén av våra uppdrag, vi har många och få långa uppdrag vilket betyder att du alltid får vara med och se det du ritat och omväxlingen är stor.

Personen vi söker behöver ha ett vidsynt sätt att se på sitt jobb, öga för design och detaljer utöver det vanliga samt en vilja att sätta sig in i helheten. Då många av våra kunder och dokument är på svenska är skrift och tal i svenska ett krav. Vi tror att du är i början av din karriär och har god projekteringsvana i ArchiCAD.

Vi erbjuder dig en personlig arbetsplats som är unik i sin spetskompetens där du får möjligheten att  jobba nära byggprojektledare och mäklare, vilket kommer bredda din kompetens. Utvecklingsmöjligheter är stora, och nya idéer välkomnas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Thule Fastighetsutveckling med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Karin Bäck,
tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan till karin.back@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

VVS-Montör
Stockholm

Stuvsta Rör AB grundades 1932 och är medlemmar i Comfort, Sveriges ledande kedja för VVSföretag. De är idag 8 montörer och räknar med att bli många fler. Stuvsta Rör AB är experter på vad de gör och hjälper främst privatkunder. Företaget arbetar med olika installationer i badrum vilket bl.a. innefattar vattenburen golvvärme, badrumsmöbler, värmepumpar och även byte av blandare, toaletter och radiatorer. De har även ett systerföretag, Comfort Sollentuna som har en badrumsbutik. Stuvsta Rör är auktoriserat av, och medlem i VVS-företagens riksorganisation VVSInstallatörerna.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

VVS-Montör
I rollen som VVS-Montör kommer du att utgå från hemmet. Arbetsuppgifterna innebär servicearbeten och installationer i badrum över hela Storstockholm men främst på södra sidan. Montering och byten av varierande badrumsutrustning förekommer.

För att lyckas i rollen är du en certifierad VVS-Montör med en positiv inställning. Vi förutsätter att du har en god social förmåga då tjänsten innebär tät kundkontakt. Vidare är det krav att du har körkort.
Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende. Du är lösningsorienterad, flexibel och serviceinriktad. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med mycket eget ansvar.
Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt och växande företag som funnits på marknaden sedan 30talet. Du kommer till ett företag med mycket fokus på sina anställda och trivsel. Du erbjuds även förmånsbil samt ett förmånligt bonussystem.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan till jenniefer.berg@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Platschef
Stockholm

Sedan starten 1985 har Rosenqvist Entreprenad utfört järnvägsentreprenader åt många olika aktörer och även hunnit med att lansera innovationer som enkelt kan monteras på entreprenadmaskiner. Under många år bedrev vi produktutveckling i ett separat bolag, Rosenqvist Rail, som på grund av sin unika tekniska plattform inom ramen för byggnation och underhåll av järnväg köptes upp av en internationell koncern. Idag är vi 50 anställda och då järnvägsbranschen är högaktuell planeras flera nya projekt.

Nu söker vi en Platschef 

Som platschef har du huvudansvaret för projekten och dess utförande, vilket innebär planering och ledning av produktionen. För att lyckas i rollen är du kund- och affärsinriktad samtidigt som du driver projekten enligt tidsplan och budget. 

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du minst två års erfarenhet som platschef. Du har erfarenhet av att leda projekt med en budget runt 20-25 miljoner kr. Det är av vikt att du kan planera och sköta ekonomin under projektets gång och det innefattar bl.a. fakturahantering och övrig administration. Då du kommer ha många externa kontakter är det viktigt att du behärskar svenska i både tal och skrift. Vidare är det ett krav att du är en van förhandlare och att du innehar körkort. Som person är du en självgående ledare med stark entreprenörsanda. Det är meriterande om du har relevant utbildning samt erfarenhet av järnvägsarbete eller anläggningsarbete. Vidare är det meriterande om du behärskar kalkylarbete. 

Vi erbjuder 
dig möjligheten att lära dig en expansiv och spännande bransch. Du kommer ha stor frihet i ditt sätt att planera och genomföra projekten!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Alexander Andersson, tel 08-520 017 50. Skicka din ansökan till alexander.andersson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.