Sök bland pågående uppdrag


Dölj filter
Installatör av värmepumpar
Stockholm  2019-07-19

Vi är de lilla familjeföretaget med lång erfarenhet. Företaget startades av Kent Emtelin 1976, Kents ambition och tanke var redan då hög arbetsmoral och kvalitet. Detta genomsyrar ännu idag arbetsmoralen och företaget utvecklas ständigt framåt med hjälp av Uffe Emtelin och Erik Emtelin som delägare. Vi är det företag som har samarbetat längst med Nibe i Storstockholm.

Idag har Stockholm Pool & Värme AB  16 anställda och en stor kundstock. Verksamheten är i huvudsak koncentrerad på service, reparation, försäljning och OVK. Vi arbetar både mot storföretag och privatkunder och har även ett nära samarbete med försäkringsbolagen.

Vi växer och söker ytterligare en kyltekniker

Som kyltekniker hos oss kommer du att arbeta med att serva och byta ut värmepumpar. Vi arbetar både med företagskunder och privatpersoner.

Du bestämmer själv om du vill utgå ifrån vårt kontor i Huddinge eller om du vill utgå ifrån hemmet.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har ett par års erfarenhet som kyltekniker. B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav. Som person ser vi att du är självgående och tar eget ansvar för arbetet.

Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats där vi är måna om personalen. Vår låga personalomsättning visar på att vi lyckas! Arbetstiderna är 07.00-15.30 med möjlighet att utgå ifrån hemmet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stockholm pool och värme med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 08-51161741. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Injusterare
Göteborg  2019-07-19

Verksamheten startade redan 1980, med fokus på ventilationsservice. 2000 slog vi oss samman med Aeolus och kompletterade med OVK, injustering och luftbehandlingsinstallationer.

Idag har vi en komplett service- och reparationsverksamhet av installationer för inneklimat. Med egen personal utför vi allt inom branschen, däribland projektering, service, injusteringar och energioptimeringar. Sammanlagt är vi cirka 80 medarbetare, med expertis inom alla aktuella områden. De flesta är stationerade i Göteborg och verksamheten utgår i första hand härifrån, men vissa projekt tar oss över halva världen.

Vår affärsfilosofi är att alltid göra ett riktigt bra jobb, hela vägen in i mål.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Injusterare.

Som injusterare inom luft kommer du främst jobba i Göteborg. Du bör ha minst 5 års erfarenhet som injusterare. Du kommer att arbeta med injustering av luftflöden. Främst kommer du arbeta med lägenheter, nyproducerade lokaler och anläggningar. Meriterande är om du är certifierad ventilationsinjusterare.

Som person är du social, kompetent, utåtriktad och är inte rädd för att pröva på nya saker och lösningar.

Vi erbjuder dig att vara del av ett väletablerat företag. Vi tror på våra anställda och ger dem alla möjligheter att lyckas. Andra förmåner är kollektivavtal, tjänstepension förmånliga friskvårdsbidrag och Benify-kortet.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg Tel 08 - 510 662 01.62 01 eller jenniefer.berg@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. . Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ledande montör
Stockholm  2019-08-14

E.R ELTJÄNST AB är ett företag som hjälper dig med allt inom el- tele- och datainstallationer. Företaget grundades 2001 och kontoret finns i Nynäshamn. Vi är idag 6 stycken elektriker och våra kunder är bostadsrättsföreningar och större företag.

I takt med att vi växer söker vi nu en till ledande montör till vårt team.

Som elektriker hos oss kommer du arbeta främst arbeta med nyproduktion såsom villor,, lägenheter och offentliga lokaler. I din roll som ledande montör kommer du leda och fördela arbeten ute på plats. Vidare att du är ansvarig för beställning av material, kontakt med beställaren och även den dagliga rapporteringen.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som elektriker. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav. Vidare att du har en el utbildning på minst gymnasienivå. Då de flesta av våra arbeten sker i södra Stockholm ser vi gärna att du som söker bor söder om stan.

Som person är du självgående, flexibel och har en stor känsla för service. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. *

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Teknisk support till växande truckföretag
Stockholm  2019-07-19

Stenborgs Truckar AB är familjeföretaget som säljer, hyr ut nya och begagnade truckar samt tillhandahåller service och reparation av dessa. Kontor, lager och verkstad finns i Järfälla samt en filial i Västerås. Vår egen fältserviceorganisation täcker Stockholm och Mälardalen. Stenborgs Truckar kännetecknas av kundfokus, pålitlighet och hög kvalitét.

Vi växer och behöver en tekniskt intresserad och serviceminded person som vill vara med och bygga Sveriges bästa truckföretag.

Vi söker dig som vill ha ett variationsrikt jobb med kundkontakt där ansvar, pålitlighet och kvalitét är A och O. Tjänsten som teknisk support är en nyckelroll eftersom du är spindeln i nätet då du supporterar återförsäljare, slutkunder samt medarbetare. Du arbetar tillsammans med stöttande och professionella kollegor i Järfälla med flexibla arbetstider där du startar dagen mellan klockan 7-8 på morgonen.

Vi tror att du har en fordons- eller teknisk gymnasieutbildning med ett starkt tekniskt intresse. Vi ser gärna att du erfarenhet från service och reparation av truckar, fordon och/-eller maskiner. Troligen har du arbetat som mekaniker eller montör tidigare. Att du har kunskap inom elektronik, mekanik, hydraulik och förbränningsmotorer ser vi som en självklarhet. B-körkort är ett krav.                  

Utvecklingsmöjligheterna är goda då vi står inför en expansion. Som en del i din utveckling investerar vi både tid och engagemang för att du ska få bästa förutsättningar att lyckas och trivas i rollen. Bland annat kommer du genomgå utbildningar i Holland och Italien.

Vi erbjuder dig en fri och självständig roll på ett välmående familjeföretag med långsiktighet och korta beslutsvägar som självklarheter. Vidare erbjuder vi marknadsmässig lön, generösa förmåner och trevliga kollegor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 08 511 617 41. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde omgående. 

 


Drifttekniker
Stockholm  2019-07-25

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2017 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17 000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. 

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3300 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

För Caverions räkning söker vi nu en driven drifttekniker till Nacka sjukhus.

Arbetsuppgifter:

Som drifttekniker på Nacka sjukhus ansvarar du för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel och hantering av felanmälningar. Du kommer du ingå i en grupp av tekniker och ansvarar tillsammans med övriga gruppen för åtaganden i vårt uppdrag mot gentemot kund. I ditt dagliga arbete säkerställer du att fastighetens tekniska system fungerar enligt fastighetsägarens krav, kundens förväntningar och som teknisk specialist ansvara för att driftoptimera och genomföra drift, skötsel och underhåll av dessa anläggningar. Du ansvarar för att utföra mindre reparationer och underhåll på dessa system samt fungera som rådgivare i drift-och energifrågor.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat minst 5 år som drifttekniker Har du arbetat i sjukhusmiljö tidigare är det meriterande Vidare att du har god kännedom om energioptimering och har goda kunskaper inom styr och regler, ventilation, el och kyla. B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Som person är du social, engagerad och ansvarsfull. Du är inte rädd att ta i när det behövs och har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och kan arbeta självständigt.

Du erbjuds att vara en del av ett väletablerat företag med kollektivavtal. VI har god gemenskap och är mån om våra medarbetare. Andra förmåner är frihet under ansvar, utvecklingsmöjligheter samt friskvård.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson. tel. 08 511 617 43 alt mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Anläggare till Alltrac i Täby
Stockholm  2019-07-19

Alltrac grundades 1986 och har sedan dess sysslat med anläggning. Vi är idag drygt 10 personer och omsätter ca 18 miljoner. Vi har egna grävmaskiner och lastbilar. Vi arbetar främst mot privatpersoner men även en del företag, olika fastighetsägare. På vinterhalvåret plogar vi snö.

Vårt kontor ligger i Täby och i sort sätt alla våra jobb ligger i Täby, Vallentuna, Djursholm och Mörby.

Vi söker nu en anläggare som ska arbeta på norra sidan Stockholm

Som anläggare hos oss kommer du främst arbeta mot privatpersoner. Det är bra om du tidigare arbetat med murar och gräsmattor sedan tidigare. Du behöver inte ha gått någon anläggarutbildning men du behöver ha jobbat som anläggare minst 5 år. Har du erfarenhet av att ha kört maskin är det ett plus, dock inget krav. Det är meriterande om du bor på norra sidan Stockholm då alla våra kunder finns där.

Du kommer utgå från kontoret i Täby i servicebil, som du även tar med dig hem. Körkort är därför ett krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett tryggt bolag där det finns gott om jobb. Vi har kollektivavtal, tjänstepension och gillar att ta god hand om vår personal.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elektriker
Göteborg  2019-07-19

Linback AB grundades 2008 av Kristian Backlund och är idag ett entreprenad- och serviceföretag med hög kompetens som utför totalentreprenader inom el för bostäder, kontor och kommersiella byggnader. Vi är i dagsläget 20 anställda och sitter i en stor och härlig lokal i Hisings Backa. Våra kunder är främst stora byggföretag i Göteborg.

I takt med att vi växer söker vi elektriker till vårt team.

Som elektriker hos oss möts du av varierade arbetsuppgifter på våra spännande uppdrag. Du arbetar främst med nyproduktion. Dina arbetsuppgifter innefattar alla förekommande installationer inom nyproduktion. För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som elektriker. Dokumenterad utbildning inom el i form av ECY certifikat eller motsvarande samt körkort med minst klass B är ett krav.Vi ser det som mycket positivt att du tidigare har arbetat med både service och entreprenader

Då du är vårt ansikte utåt gentemot kund ser vi att du har en god socialförmåga och har lätt att samarbeta med både våra kunder och dina kollegor. Vidare att du som person är strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Anläggare
Stockholm  2019-07-19

Mirab utför alla slags mark och anläggnings entreprenader. Vi har lång erfarenhet av allt från små garagegrunder till stora byggprojekt så som skolor och andra industribyggnationer.
Vi har lång erfarenhet av alla slags markarbeten. Det vi prioriterar högst är att kunden alltid ska vara nöjd. Vi vill alltid lämna jobbet i ett skick så man kan känna sig stolt över vad man har skapat.

Vi expanderar och söker efter en driven anläggare.Du kommer att arbeta med det mesta inom anläggning och bör inte vara rädd att testa på nya saker då vi arbetar väldigt brett. Dina arbetsuppgifter blir bland annat att arbeta med rörläggning, planering och grundläggning. Du kommer att arbeta i Stockholm och Mälardalen med möjlighet att utgå hemifrån i din servicebil. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.
Vi söker dig som har minst något års erfarenhet. Som person är du driven, målinriktad och en stor yrkesstolthet. Du ska vara självständig och kunna tyda ritningar, lägga rör och kunnig inom laserhantering. Du har lätt för att se och förstå helheter och vill ständigt framåt och lösa de problem som uppstår i din väg. Du trivs i ett högt tempo, men vill också främja en god kvalitet i ditt arbete, Vidare har du prestigelös inställning till att göra det som krävs för att komma framåt i ditt arbete. Som person är du noggrann och bra på att arbeta både självständigt och i team. Du har lätt för att samarbeta och gillar att ta eget ansvar.

Vi erbjuder dig ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och variationsrikt med mycket kundkontakt. Du kommer få omväxlande arbetsuppgifter och arbeta med häftiga projekt. Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som värnar om varandra och har sammanhållning som ett av sina ledord. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.
Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, tel. 08-511 617 41. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Servicetekniker
Stockholm  2019-07-19

Miele är Europas största familjeföretag i vitvarubranschen, grundat redan 1899. Miele är en internationell koncern med bas i Tyskland med cirka 19 500 anställda i 49 länder. 2016/2017 omsatte Miele-koncernen ca 4 miljarder €. Företaget har sedan starten byggt sin marknadsposition på att ligga främst inom kvalitet, teknik och innovationer. Miele AB är koncernens dotterbolag i Sverige med ca 100 medarbetare och omsätter ca 700 miljoner kronor. Vår uppgift i Sverige är att marknadsföra, sälja och bedriva eftermarknadsservice för Mieles produkter inom hushåll, industri, sjukhus- och dentalmarknaden.

I takt med att vi växer söker vi nu servicetekniker till vårt team. Som servicetekniker kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att åka ut till kunder för att hjälpa till med service och underhåll av vitvaror på plats. I dina arbetsuppgifter ingår även felsökning, reparationer samt att ge driftinstruktioner och vägledning.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat som servicetekniker i några år och har avklarat gymnasieutbildning med inriktning el/tele eller teknik. Du har ett stort intresse av teknik och är en naturlig problemlösare. Du är serviceinriktad och har en god socialförmåga samt ordningssinne

Många av instruktionerna är på engelska, vilket gör att det krävs att du obehindrat talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. B-körkort är krav. 

Vi erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Hos oss finns det stora chanser att växa inom yrket och göra karriär. Du har bra förmåner såsom friskvårdsbidrag, pensionsplanering/rådgivning, lunchförmån mm. Vi tror att du är en självgående servicetekniker som förstår begreppet frihet under ansvar. Vi har kollektivavtal med Unionen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ventilationsmontör
Stockholm  2019-07-19

Ventilationsteknik AB är ett service- och installationsföretag som jobbar inom ventilation och kyla, främst i Linköping och Norrköping med omnejd. Vi har bred kunskap inom ventilationsteknik och inga uppdrag eller kunder är för små för oss. Det innebär att vi jobbar med allt ifrån mindre uppdrag åt privatpersoner till installation av ventilationslösningar och kyla till kontor och industrier. För att din anläggning ska fungera optimalt är det viktigt med underhåll och vi erbjuder sakkunnig tillsyn och service.

Vi söker dig som är en självgående ventilationsmontör, älskar högt tempo och är lösningsorienterad samt ser dig själv i en ledande befattning och gillar varierande projekt.

Som ventilationsmontör hos oss kommer du att jobba med större och mindre montage av ventilationsutrustning hos våra kunder. Du har god förståelse och erfarenhet av att läsa och förstå ritningar och rollen förutsätter en social kompetens då en god kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare är av stor betydelse.

För att lyckas i rollen har du minst 3 års erfarenhet som ventilationsmontör och har erfarenhet av att arbeta både självständigt och i grupp. Att du behärskar svenska i tal och skrift och B-körkort är ett krav. Som person är du initiativtagande, ordningsam samt god samarbetsförmåga. 

Vi erbjuder ett personligt och flexibelt företag med stora möjligheter att påverka det egna arbetet! En stimulerande vardag med frihet under ansvar. Fina förmåner och bra avtal är en självklarhet hos oss. Vill du komma till ett härligt företag som hjälper varandra över gränserna ska du välja Ventilationsteknik AB

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Ventilationsteknik AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, tel. 08 511 617 41. Ansök via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Projektledare
Stockholm  2019-07-25

Karlaplans Plåtslageri AB skall till fastighetsägare, förvaltare och byggbolag erbjuda kvalitativa tjänster inom byggnadsplåtslageri och därtill förenlig verksamhet. Vi skall med en väl anpassad kombination av yrkesskicklighet, tradition, flexibilitet och kundfokus alltid sträva efter att erbjuda våra kunder Stockholms mest kompetenta samarbetspartner.

Karlaplans Plåtslageri AB startades 1965 av Karl Åke Illerfelt. Till en början drevs verksamheten som ett mindre enmansföretag som sedan i långsam takt expanderat. I dag har företaget drygt 50 anställda.


Vi söker nu en erfaren projektledare

Som projektledare hos oss kommer du till stor del jobba med att projektera, samordna, planera och arbetsleda. Vi utgår från att du är en strukturerad person som tycker om att förhandla, jobba med anbud, offertering, ha kontakt med kunder, beställare, fastighetsägare, leverantörer och underleverantörer mm, samt vara driven och ha kontroll på projekt från A-Ö.

För att lyckas i denna roll har du minst 4–5 års erfarenhet av arbete som senior projektledare inom bygg med fokus på plåt, tak, tätskikt, rot/ nyproduktion. Du har även goda kunskaper inom området entreprenadjuridik samt erfarenhet av att arbeta med tekniska beskrivningar och föreskrifter enligt AMA. Du har Bas U/ Bas P samt B-körkort. Svenska i tal & skrift är krav samt de vanligaste Office-programmen och Outlook

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och beställare och att det yttersta ansvaret för en nöjd beställare alltid är ditt – att göra och genomföra goda affärer är därför en av dina drivkrafter

Vi erbjuder dig ett företag som satsar mycket på sin personal, bra förmåner som arbetar aktivt med vidareutbildningar för sina anställda. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare hos oss måste du trivas med att arbeta i team och du vill bidra till fortsatt utveckling.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson 08-520 017 56. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.Uppdragsledare Stockholm
Stockholm  2019-07-25

Bergsäker grundades 1972 av Lennart Karlsson och öppnade sitt första kontor i Göteborg. Den ursprungliga affärsidén var kopplad till bergbyggnation och säkring av berg, därav namnet Bergsäker. Idag finns Bergsäker på sju orter i Sverige, antalet anställda är cirka 40 och ambitionen är fortsatt tillväxt.

Bergsäkers affärsidé är att skapa trygghet för byggaktörer och kringboende i samband med bygg- och miljöprojekt. Bergsäker är i dag marknadsledande och erbjuder riskbedömningar och mätningar som syftar till att minska skador eller risker på byggprojektets omgivning eller närliggande byggnader. Bergsäkers kunder är främst byggherrar och entreprenörer. Att ha mycket nöjda kunder är av stor vikt för Bergsäkers framtida utveckling och ambitionen är att utifrån en hög nivå fortsätta med att öka kundernas nöjdhet och deras förtroende för Bergsäker. 2015 köptes Bergsäker upp och övergick i Forcits-koncernen.

Vår verksamhet växer och vi behöver fler medarbetare. Vi söker en uppdragsledare

I rollen som uppdragsledare innebär det ett ansvarstagande, fritt arbete med ett högt tempo. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att i projekt leda Bergsäkers arbete gällande omgivningspåverkan. Detta gör du genom att du i täta kontakter med beställaren hittar de bästa lösningarna i projektet samt genom att ta ansvar för ekonomi och kundnöjdheten i projektet. Till din hjälp har du mentorer, kollegor och samarbetspartners.

 Arbetsuppgifterna är varierande med både fält- och kontorsarbete och innebär en mängd kontakter både internt och externt. Den ständigt pågående kontakten med dina kunder är mycket viktig.

• Du leder aktivt projekt som gör att alla berörda vid ett visst byggprojekt vet vem och vad som orsakar omgivnings- och miljöpåverkan samt vilka risker som finns (görs genom riskanalyser och kontrollprogram gällande t.ex. besiktning, mätning av vibrationer, buller, sättningar, automatisk mätning av grundvatten, markrörelser, portryck mm).

• Du planerar och leder projektet enligt Bergsäker projektmetodik och på ett sätt som gör kunderna nöjda och ser det som självklart att vända sig till dig igen när det är dags för nya liknande projekt.

• Du är ansvarig för dina egna projekt inklusive kommunikation med kunder samt för uppföljningen av projekten för att garantera kundnöjdhet.

• Som projektledare kommer du till viss del även vara ute i fält och utföra riskanalyser, besiktningar och mätarhantering. • Det kan förekomma resor till våra andra kontor

 För att lyckas i rollen;

• Du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från bygg och anläggningsbranschen, antigen från konsultsidan eller från entreprenadsidan.

• Du har varit ansvarig för omgivningspåverkan inom infrastruktur- och byggprojekt av omfattande storlek

• Du har erfarenhet relaterad till omgivningspåverkan och är således väl bekant med den typen av verksamhet'

 • Du har antagligen teknisk högskole- eller YH-utbildning med relevant inriktning, t ex bygg, väg och vatten eller liknande.

• Personlighetsmässigt så är det viktigt att du är strukturerad och har förmåga att följa rutiner och riktlinjer samtidigt som du måste kunna planera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt. Du motiveras av att skapa goda resultat och lösa kunders behov. Våra uppdrag är ofta omfattande i sin karaktär vilket leder till att det är viktigt att du kan arbeta effektivt samt har en hög stresstålighet då vissa perioder kan bli intensiva för att uppfylla våra kunders deadlines.

• Det är också viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, då du ofta kommunicerar med människor som är beroende av korrekt och välformulerad information.

• Då resor mellan byggarbetsplatser kommer att vara en del av din vardag ställer det krav på att du har B-körkort.

Framgången för dig som Senior Projektledare ligger i att få kunderna att känna maximalt förtroende för Bergsäkers tjänster. Det klarar du med ett professionellt bemötande där kommunikation och struktur är viktigt. Med tydlighet i överenskommelser och fullständig information löser och förebygger du många hinder innan de uppkommer.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nathalie Johansson tel:08 520 017 56 alt. nathalie.johansson@jobway.se


Elektriker
Uppsala  2019-07-26

El-Ljus i Uppsala AB startades 1949 i Uppsala av Birger Franzon. 1992 såldes firman till nuvarande ägare, familjen Ededahl som tidigare drivit Ededahls Elektriska. Från ägarbytet 1992 till våren 2001 styrdes företaget av Brian Ededahl, varefter Henrik tog över. Idag har företaget 8 anställda.
El-Ljus i Uppsala AB sysslar främst med service och nyproduktion av villor och flerfamiljshus. Vi utför även teletekniska och datainstallationer.
Vi försöker alltid få en personlig kontakt med våra kunder, och i mesta möjliga mån att få samma elektriker att utföra hela arbetet åt dig som kund.

I takt med att vi växer söker vi en serviceelektriker till vårt team.

I rollen som serviceelektriker hos oss kommer du arbeta med serviceuppdrag mot privatpersoner och en del ny produktion. Arbetsuppgifterna innefattar installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll. 

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som elektriker. Du har genomgått en gymnasial el utbildning och är helt självgående som elektriker.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, kundorienterad och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Det är viktigt att du är självgående som elektriker då du främst arbetar på egen hand. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och kunder.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett tryggt företag med familjekänsla. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och försöker hitta på aktiviteter tillsammans för att stärka sammanhållningen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar El-Ljus i Uppsala AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Oscar Thiele, tel. 08-511 617 41 och Pierre Haag 08-510 60 651. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Bilplåtslagare
Stockholm  2019-07-31

Biljouren är en helt fristående auktoriserad verkstad för VW person- och transportbilar, Audi, Skoda, Seat, samt BMW. Vi är en fullserviceanläggning för mekaniska arbeten, karosseri & lackering samt glas och grundade på 90-talet. På vår verkstad i Åkersberga är vi 55 stycken anställda. Anläggningen är ny sedan två år tillbaka.

Vi utökar nu vårt team och söker en till bilplåtslagare på heltid.

Vi söker dig som har branschkompetens och minst fem års erfarenhet inom yrket. I arbetsuppgifterna ingår det vanliga för bilplåtslageri som riktarbete, strukturarbete och enklare reparationer. Vår verkstad är belägen i Åkersberga varför vi gärna ser att du bor i närheten. Du måste vara självgående, seriös och social då vi umgås tätt med varandra och har mycket kundkontakt. vi ser gärna att du har goda datorkunskaper då vi arbetar i många olika program. Vidare vill vi att du ska vara svensktalande och ha B- körkort. Meriterande men inget krav om du har erfarenhet av att byta glasrutor och har utbildats inom några/alla de bilmärken som vi arbetar med. En förutsättning för anställning hos oss är att du som sökande ej finns med i belastningsregistret.

Vi erbjuder dig en personlig verksamhet med varierande arbetsuppgifter och möjlighet till en flexibel vardag. Vi har många gemensamma aktiviteter som kickoff, grillning, frukost och lunch. Visar du framfötterna finns det goda möjligheter till att bredda dina kunskaper. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Våra anställda erbjuds även möjligheten att kunna nyttja verkstaden för eget bruk efter arbetstid.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer dock att anställas direkt av Biljouren. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel, 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Tillträde är snarast. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Anläggare till Yxlö Mark & Anläggning - Jordbro
Stockholm  2019-07-18

Yxlö Mark & Grund är ett väletablerat schakt & anläggningsföretag i Stockholm. Vi jobbar med villagrunder, markentreprenader, finplanering, dränering, kabelförläggning med mera. Vi är väldigt breda och utför det mesta inom anläggning.

Vi har kontor i Jordbro och är idag ca 15 anställda. Företaget har varit verksamt sedan 2002 och vi har över 30 års erfarenhet av olika typer av markanläggningar. Vår styrka är att alltid försöka hitta en helhetslösning för våra kunder. Uppdragen får vi från offentliga beställare, länets byggföretag, små hustillverkare till privatpersoner.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en anläggare

Som anläggare hos oss har du minst något års erfarenhet. Du kommer du arbeta med det mesta inom anläggning och bör inte vara rädd att testa på nya saker då vi arbetar väldigt brett. Dina arbetsuppgifter blir bland annat att arbeta med kabelförläggning, finplanering och grundbyggnader. Du kommer att utgå till jobben i bil hemifrån. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

För oss är det viktigt att du är glad, har en positiv inställning och trivs med kollegorna. Vidare har du god arbetsmoral, är lyhörd och hjälpsam – du brinner för att utvecklas i din yrkesroll.

Vi erbjuder dig att komma till ett väletablerat bolag med kollektivavtal och god sammanhållning. Vi är måna om våra medarbetare och gör allt för att du ska lyckas och utvecklas i din roll. Andra förmåner är bil och friskvård.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Handläggare till EFKAB
Stockholm  2019-07-21

EFKAB söker dig som vill förstärka bolaget genom rollen som konstruktör. Du som söker bör ha ca 4 års erfarenhet av projektering. Meriterande för denna tjänst är erfarenheter från konsult- och/eller entreprenadverksamhet samt erfarenhet av projektering av större projekt. Din förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift är mycket god.

Om oss:
Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFKAB) startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. EFKAB erbjuder kompetens och engagemang inom projekt-& byggledning, projektering, installationssamordning och provningsledning inom el- och teleanläggningar, ventilation, värme, sanitet, klimat samt styr- och övervakningssystem. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar.

Till skillnad från traditionella teknikkonsulttjänster där tiden är preliminär, omfattningen är generell och priset en budget har vi på EFKAB har tagit en position där tiden är definitiv, omfattningen definierad och priset fast. Leveransen är transparent, mätbar och enkel. Bättre totalekonomi och mätbart resultat.

Vi har en platt organisation med ordning och reda samt mycket frihet under ansvar. Under 2016 blev vi utsedda till DI Gasell-företag och vår VD blev Årets unga VD. 2017 och 2018 blev vi utsedda till DI Gasell-företag igen.

Vi värdesätter våra medansvariga, bl.a. genom möjlighet till personlig utveckling internt genom kunskapsåterföring och externt genom utbildning och intressanta projekt. EFKAB skapar en trivsam miljö baserat på individuella behov och önskemål. Vi uppmuntrar egna initiativ till utveckling såväl som gemensamma aktiviteter för trivsel. Hos oss är det viktigt att ha roligt tillsammans. Vi erbjuder goda anställningsvillkor, bra förmåner och har kollektivavtal. För oss är det viktigt att anställda har bra balans mellan privatliv och arbetsliv. 

Våra kontor finns i Stockholm, Halmstad, Jönköping, Karlstad, Luleå, Göteborg och Uppsala.Vi växer och söker nu en Konstruktör/Handläggare.

Du kommer att arbeta i flera olika typer av uppdrag och med olika beställare. Detta innebär att du kommer att ställas inför varierande arbetsuppgifter, allt från beräkningar till projektering.

Vi söker en kreativ medarbetare med möjlighet att förstärka bolaget. Du har minst högskoleingenjörsexamen eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet för branschen och har arbetat minst 4 år som konstruktör inom VVS. Din förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift är mycket god. B-körkort är ett krav.

Du som söker är en utåtriktad affärsmässig person som arbetar lika bra i grupp som självständigt. För att lyckas i rollen krävs också att du har ett ärligt engagemang i dina uppdrag och att du sporras av att ligga steget före och fånga upp affärer. Vidare har du förmågan att se nya möjligheter för att skapa kostnadseffektiva och miljömedvetna lösningar åt våra kunder. Du är intresserad av ny teknik och att utveckla dina kunskaper inom området. Dessutom är du en flexibel person som kan skapa goda relationer både internt och externt.

Vi erbjuder dig en trivsam miljö med möjlighet till personlig utveckling genom kunskapsåterföring inom organisationen. Vi har goda anställningsvillkor, bra förmåner och vi har kollektivavtal. För oss är det viktigt att anställda har bra balans mellan privatliv och arbetsliv. 

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson via telefon 08-520 017 56 eller nathalie.johansson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Projektledare
Stockholm  2019-07-21

BIAB Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

Vi söker nu en erfaren projektledare

Som projektledare hos har du en bred roll där du arbetar med flera olika projekt i olika faser parallellt. Din roll innebär också att, i nära samarbete med ledande montör, vara arbetsledare för de montörer som arbetar i projekten. Du har erfarenhet av att leda och utveckla organisationer samt aktivt stötta och motivera medarbetarna. Vidare kommer du ansvara för rekrytering av ny personal.

Du ansvarar för att hålla både tidsramar och projektbudget samt ha en löpande och god kontakt med våra uppdragsgivare. Vidare att du även arbetar med planering och internapportering kring dina egna projekt. Du arbetar tillsammans med företagets VD för att driva BIAB´s utveckling framåt.

För att lyckas i denna roll har du jobbat som projektledare i några år och besitter grundkompetens inom antingen elinstallation eller svagström. Du har erfarenheter av ledarskap men inte nödvändigtvis från yrkeslivet. Har du tidigare erfarenhet inom CAD, och larminstallationer är det meriterande. B-körkort och svenska i tal & skrift är krav samt de vanligaste Office-programmen och Outlook

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och beställare och att det yttersta ansvaret för en nöjd beställare alltid är ditt – att göra och genomföra goda affärer är därför en av dina drivkrafter!

Vi erbjuder dig ett företag som satsar mycket på sin personal, bra förmåner som arbetar aktivt med vidareutbildningar för sina anställda. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare hos oss måste du trivas med att arbeta i team och du vill bidra till fortsatt utveckling.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson 08-520 017 56. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


TA- planerare
Stockholm  2019-07-20

I takt med att vi växer söker vi en Ta-planerare.
I rollen som Ta-planerare hjälper du våra kunder att upprätta och leverera godkända trafikanordningsplaner. Genom god dialog med kunderna om deras behov kommer du rita upp trafikordningsplaner samt söka tillstånd hos kommunen och andra väghållare för att få dessa beviljade.

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare eller arbetat inom trafiksäkerhetsbranschen. Alternativt arbetar du med vägentreprenader men söker efter ytterligare ansvar med större och utmanande projekt där dina kunskaper som TA-planerare sätts på prov. För rätt person erbjuds utbildning.

Du ställs inför nya utmaningar dagligen då inget uppdrag är det andra likt vilket ger möjlighet till personlig utveckling och ett spännande arbete. Tjänsten innefattar kontakt med myndigheter. Du har goda datorkunskaper och erfarenhet av CAD eller ritprogram för TA planer. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att leda projekt framåt. Du har en positiv attityd samt ser utveckling och effektivisering som något positivt.

Vidare har du lätt att skapa goda relationer med både kollegor och kunder. Du är van att ha många bollar i luften.

Vi erbjuder dig en roll på ett framgångsrikt företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för att stärka sammanhållningen. Hos oss är du en del av vår ledningsgrupp och för rätt person finns det stora möjligheter att vara med och påverka vår resa framåt. Vi har högt i tak och trivs du med frihet under ansvar är vi rätt företag för dig.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson 08- 520 017 56, eller till nathalie.johansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Besiktningsman
Stockholm  2019-07-20

Bergsäker grundades 1972 av Lennart Karlsson och öppnade sitt första kontor i Göteborg. Den ursprungliga affärsidén var kopplad till bergbyggnation och säkring av berg, därav namnet Bergsäker. Idag finns Bergsäker på sju orter i Sverige, antalet anställda är cirka 40 och ambitionen är fortsatt tillväxt.

Bergsäkers affärsidé är att skapa trygghet för byggaktörer och kringboende i samband med bygg- och miljöprojekt. Bergsäker är i dag marknadsledande och erbjuder riskbedömningar och mätningar som syftar till att minska skador eller risker på byggprojektets omgivning eller närliggande byggnader. Bergsäkers kunder är främst byggherrar och entreprenörer. Att ha mycket nöjda kunder är av stor vikt för Bergsäkers framtida utveckling och ambitionen är att utifrån en hög nivå fortsätta med att öka kundernas nöjdhet och deras förtroende för Bergsäker. 2015 köptes Bergsäker upp och övergick i Forcits-koncernen.

Vår verksamhet växer och vi behöver fler medarbetare. Vi söker en besiktningsman

I rollen som besiktningsman genomför du besiktningar av byggnader och anläggningar i samband med vibrationsalstrande markarbeten, exempelvis vid sprängning, pålning, spontning och schaktning. Besiktningarna sker i enlighet med Svensk Standard. Du samarbetar med projektledaren dit du rapporterar status och eventuella avvikelser, dokumentation och protokoll hanteras digitalt.

I samband med besiktningar har du kontakt och kommunikation med projektledare, fastighetsägare och tredje man. Du tillhör ett team som idag består av fyra besiktningsmän och verkar vid byggarbetsplatser kring Stockholmsområdet.

För att lyckas i rollen har du minst två års erfarenhet av besiktning enligt svensk standard. Du har en gymnasialutbildning inom teknisk- eller bygginriktning

Arbetet förutsätter en god social förmåga och att du är serviceinriktad. Som person har du lätt för att samarbeta och är en naturlig problemlösare. Du är van att ta eget ansvar och gillar ett omväxlande arbete. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nathalie Johansson, 08-520 017 56 alt. nathalie.johansson@jobway.se


Larmtekniker
Göteborg  2019-07-20

Mitt i centrala Alingsås hittar du Alingsås Lås & Larmservice. A-lås är ett auktoriserat låssmedsföretag och har många års erfarenhet i branschen. Företaget startade i Alingsås 1969-70 och vi jobbar alltid med att ge totala säkerhetslösningen. Alingsås Lås & Larmservice tillhör en koncern där även Lerum Lås & Larmservice samt Elwab AB ingår.

I takt med företagets utveckling söker en till servicetekniker/Larmtekniker till vårt team.

I tjänsten som servicetekniker kommer du att arbeta med att installera, driftsätta och serva inbrottslarm, CCTV, brandlarm, passagesystem, samt larm. Du kommer att få fortlöpande utbildning i de fabrikat vi arbetar med.

Vi söker dig som har jobbat med svagströmsinstallationer och/eller revisionsservice av larm lika karaktär. Har du även arbetat med systemen Aptus, Axema eller Arx är de meriterade men inget krav

Som person är du noggrann och självgående i ditt arbetssätt och tar initiativ samt arbetar med fokus på att lösa uppgifterna. Du kommer att vara Lerum lås & larms ansikte ute hos kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga. Många av instruktionerna är på engelska så därför krävs det att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. 

Du utgår direkt från ditt hem gentemot kund. Körkort B är krav. Då vi arbetar med säkerhetsklassade installationer kommer utdrag ur brottsregister att krävas.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor. Alingsås Lås & Larmservice satsar mycket på sin personal, har bra förmåner, strävar efter hög trivsel samt gör mycket ihop för att stärka teamkänslan.


Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Alingsås Lås & Larmservice. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson, 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Uppdragsledare Göteborg
Göteborg  2019-07-20

Bergsäker grundades 1972 av Lennart Karlsson och öppnade sitt första kontor i Göteborg. Den ursprungliga affärsidén var kopplad till bergbyggnation och säkring av berg, därav namnet Bergsäker. Idag finns Bergsäker på sju orter i Sverige, antalet anställda är cirka 40 och ambitionen är fortsatt tillväxt.

Bergsäkers affärsidé är att skapa trygghet för byggaktörer och kringboende i samband med bygg- och miljöprojekt. Bergsäker är i dag marknadsledande och erbjuder riskbedömningar och mätningar som syftar till att minska skador eller risker på byggprojektets omgivning eller närliggande byggnader. Bergsäkers kunder är främst byggherrar och entreprenörer. Att ha mycket nöjda kunder är av stor vikt för Bergsäkers framtida utveckling och ambitionen är att utifrån en hög nivå fortsätta med att öka kundernas nöjdhet och deras förtroende för Bergsäker. 2015 köptes Bergsäker upp och övergick i Forcits-koncernen.

Vår verksamhet växer och vi behöver fler medarbetare. Vi söker en uppdragsledare

I rollen som uppdragsledare innebär det ett ansvarstagande, fritt arbete med ett högt tempo. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att i projekt leda Bergsäkers arbete gällande omgivningspåverkan. Detta gör du genom att du i täta kontakter med beställaren hittar de bästa lösningarna i projektet samt genom att ta ansvar för ekonomi och kundnöjdheten i projektet. Till din hjälp har du mentorer, kollegor och samarbetspartners.

 Arbetsuppgifterna är varierande med både fält- och kontorsarbete och innebär en mängd kontakter både internt och externt. Den ständigt pågående kontakten med dina kunder är mycket viktig.

• Du leder aktivt projekt som gör att alla berörda vid ett visst byggprojekt vet vem och vad som orsakar omgivnings- och miljöpåverkan samt vilka risker som finns (görs genom riskanalyser och kontrollprogram gällande t.ex. besiktning, mätning av vibrationer, buller, sättningar, automatisk mätning av grundvatten, markrörelser, portryck mm).

• Du planerar och leder projektet enligt Bergsäker projektmetodik och på ett sätt som gör kunderna nöjda och ser det som självklart att vända sig till dig igen när det är dags för nya liknande projekt.

• Du är ansvarig för dina egna projekt inklusive kommunikation med kunder samt för uppföljningen av projekten för att garantera kundnöjdhet.

• Som projektledare kommer du till viss del även vara ute i fält och utföra riskanalyser, besiktningar och mätarhantering. • Det kan förekomma resor till våra andra kontor

 För att lyckas i rollen;

• Du har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från bygg och anläggningsbranschen, antigen från konsultsidan eller från entreprenadsidan.

• Du har varit ansvarig för omgivningspåverkan inom infrastruktur- och byggprojekt av omfattande storlek

• Du har erfarenhet relaterad till omgivningspåverkan och är således väl bekant med den typen av verksamhet'

 • Du har antagligen teknisk högskole- eller YH-utbildning med relevant inriktning, t ex bygg, väg och vatten eller liknande.

• Personlighetsmässigt så är det viktigt att du är strukturerad och har förmåga att följa rutiner och riktlinjer samtidigt som du måste kunna planera dina arbetsdagar på ett effektivt sätt. Du motiveras av att skapa goda resultat och lösa kunders behov. Våra uppdrag är ofta omfattande i sin karaktär vilket leder till att det är viktigt att du kan arbeta effektivt samt har en hög stresstålighet då vissa perioder kan bli intensiva för att uppfylla våra kunders deadlines.

• Det är också viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, då du ofta kommunicerar med människor som är beroende av korrekt och välformulerad information.

• Då resor mellan byggarbetsplatser kommer att vara en del av din vardag ställer det krav på att du har B-körkort.

Framgången för dig som Senior Projektledare ligger i att få kunderna att känna maximalt förtroende för Bergsäkers tjänster. Det klarar du med ett professionellt bemötande där kommunikation och struktur är viktigt. Med tydlighet i överenskommelser och fullständig information löser och förebygger du många hinder innan de uppkommer.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nathalie Johansson tel:08 520 017 56 alt. nathalie.johansson@jobway.se


Elektriker / Serviceelektriker till El & Ljusdesign i Vasastan
Stockholm  2019-08-14

El & Ljusdesign bildades 1994 och har sedan dess växt från en liten ensamfirma till en totalleverantör inom el och belysning. Vi är idag 35 anställda och har kontor i Vasastan.

Vår organisation har utvecklats efter våra kunder och marknadens behov med avseende på vikten av god belysning, innovativa lösningar och säkra el-anläggningar. Vi är specialiserade inom ROT-arbeten och då främst kontor, butiker och restauranger. Vi erbjuder allt från projektering/ljusplanering till färdig installation inom de flesta områden. Som företag arbetar vi nära kund och representerar hög kvalité och stort engagemang i allt vi gör.

I takt med företagets utveckling söker vi nu installationselektriker och serviceelektriker

Som elektriker hos oss kommer du arbeta med förstklassiga installationer. Du har minst 5 år som elektriker. Har du dessutom erfarenheter inom data, tele, passagesystem och belysningssystem är det positivt. Som installationselektriker kommer du rapportera direkt till projektledare.

Som serviceelektriker har du din egen servicebil, och ansvarar för att möta kundens behov med uppgifter så som felsökning, reparation och installation. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du engagerad, ordningsam och brinner för att utvecklas i din yrkesroll.

Vi erbjuder dig att komma till ett bolag som är väldigt måna om sina anställda. Du kommer att ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet. Företaget har god tillströmning av kunder och det är en positiv anda på företaget, där kompetensutveckling och att trivas på jobbet är något som prioriteras. Andra förmåner är kollektivavtal, friskvård, tjänstepension och härliga kollegor som gillar att göra roliga saker tillsammans!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

 


Ledande montör till J.Wretvall Rörservice
Stockholm  2019-07-18

JW Rörservice AB grundades 1997 och är ett expanderande VVS-företag på framfart. Från att för tre år sedan vara en mindre firma med 8 anställda, har vi idag över 20 anställda och är ett av de ledande VVS-företagen i Stockholm. Våra vs-montörer är professionella rörmokare med lång yrkeserfarenhet. Att ge vår personal förutsättningar att utföra arbetet på bästa sätt resulterar i engagerade och motiverade medarbetare. Det i sin tur leder till ökat välmående och nöjda kunder. Detta uppnår vi genom kontinuerligt kvalitet- och miljöarbete, utbildningar samt nära kontakt med vår personal.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en driven Ledande montör 

Som ledande montör hos oss kommer du att driva dina egna projekt. Du leder och fördelar arbetet på plats.

För att lyckas i rollen drivs du av att leverera goda resultat. Du brinner för effektiva lösningar samt att driva projekt. Känner du dig träffad av våra ledord: Kvalitet, kunskap och engagemang så är du rätt person för oss. Du kommer vara länken mellan projektledaren och dina arbetskollegor. Arbetsuppgifter består framförallt av att driva entreprenader men även att vara en lagspelare som känner sig trygg i en ledande roll. Körkort och svenska och tal i skrift är krav.

Som person är du driven, kommunikativ och har en stor känsla för service. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Vi erbjuder dig att vara en del av ett expanderande företag med bred och gedigen kompetens i branschen. Vi är ett team med bra gemenskap som aktivt hittar på saker tillsammans. Utöver detta får du även en marknadsmässig lön med kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Anläggare mot Asfalt på Styrhytten
Stockholm  2019-08-22

Styrhytten är ett företag som startade 1988 och har sedan dess levererat en mängd olika åtaganden till såväl företag som privatpersoner. Tack vare att vi har ett starkt och pålitligt personalteam och en maskinpark med stor bredd kan vi utföra det mesta inom mark entreprenadbranschen där särskilda beställningar kan gälla bygg-, stängsel-, betong- och asfaltsarbeten.  

I takt med att vi växer söker vi nu en anläggare med inriktning asfalt.

I rollen som anläggare hos oss arbetar du oftast i team om två eller flera. Du kommer att arbeta med justering för asfalt, asfaltläggningar - både hand och maskinläggning- men även rena anläggararbeten kommer att förekomma. Du ska behärska en asfaltsvält, asfaltsläggare och laser.

För att lyckas i rollen har du ett par års erfarenhet av yrket. Körkort är ett krav. Du är självständig, engagerad och drivs av att utvecklas inom ditt yrkesområde. Det är viktigt att du tycker om ordning och reda samt att arbeta i lag.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat företag. Du kommer till ett gäng som gillar 
att utmana sig själva i arbetet för att bli bättre. Vi gillar även gemensamma mål som vi arbetar emot, vilket lett till att vi kan göra mycket roliga saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Anläggare inom Rör till Styrhytten
Stockholm  2019-07-18

Styrhytten är ett företag som startade 1988 och har sedan dess levererat en mängd olika åtaganden till såväl företag som privatpersoner. Tack vare att vi har ett starkt och pålitligt personalteam och en maskinpark med stor bredd kan vi utföra det mesta inom mark entreprenadbranschen där särskilda beställningar kan gälla bygg-, stängsel-, betong- och asfaltsarbeten.  

I takt med att vi växer söker vi nu en anläggare mot rörläggning.

I rollen som anläggare hos oss arbetar du oftast i team om två eller fler. Du kommer till största del arbeta med rörläggning så som vatten- och avloppsledningar, såväl självfall som tryckledningar. Du ska kunna el/muffsvetssning, förlägga kabel, läsa ritningar, behärska tvåfalls laser och rörlaser. Har du behörighet för stumsvetsning ser vi det som en merit.

För att lyckas i rollen har du ett par års erfarenhet av yrket. Körkort är ett krav. Du är självständig, engagerad och drivs av att utvecklas inom ditt yrkesområde. Det är viktigt att du tycker om ordning och reda samt att arbeta i lag.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat företag. Du kommer till ett gäng som gillar 
att utmana sig själva i arbetet för att bli bättre. Vi gillar även gemensamma mål att arbeta emot, vilket lett till att vi kan göra mycket roliga saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Junior Storkökstekniker till Storkökskliniken AB
Stockholm  2019-08-08

Storkökskliniken är ett företag i Jordbro, Haninge – som jobbar runt hela Stockholmsområdet.
Vi är ett systerbolag till Slipkliniken AB som är ett väletablerat företag inom servicebranschen sedan 1953 – vi är totalt 7 anställda. Vi delar även lokaler och är en del av gänget i det stora hela.

På Storkökskliniken är vi 3 st servicetekniker som gillar bra sammanhållning och att göra roliga saker tillsammans. För oss är det viktigt med god stämning samt att man trivs bra på arbetet.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en storkökstekniker till vårt gäng

Som storkökstekniker hos oss kommer du utgå från hemmet i servicebil. Du har minst 1 års erfarenhet som storkökstekniker. Ibland träffas vi en stund på morgonen och äter frukost ihop och pratar om veckan. Vi använder oss av en APP som heter Linefield/Remotex för att skapa och avsluta ordrar. Arbetsområdet berör bland annat att felsöka, reparera och underhålla storköksmaskiner. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du ambitiös och brinner för din yrkesroll. Du gillar att lära dig nya saker och vill gärna utvecklas och lära dig nya saker – dvs växa i din roll. Du gillar att sköta dig själv samt frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig att komma till ett nytt och väletablerat företag med mordernt tänk! Vi är ett riktigt bra gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans. Hos oss får du vara med på hela vår resa från start – vilket vi tycker är jättekul! Andra förmåner är bil, telefon och frihet under ansvar. Vi skickar kontinuerligt och efter behov våra tekniker på kurser och utbildningar. Vill man så finns även möjligheten att få lära sig kyla och att ta kylcertifikat!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


VVS-Montör till Ösmo Rör AB
Stockholm  2019-07-25

Ösmo Rör AB är ett familjeföretag som startades 1972. Vi ägnar oss främst åt traditionella VVS-arbeten inom service men har även stor erfarenhet av fastighetsservice. Vi erbjuder jour utöver normal arbetstid inom felsökning av alla områden. Ösmo Rör har bedrivit fastighetsjour åt både privatpersoner och företag som exempelvis HSB, brandkåren, Nynäshamn kommun, Telge Energi, Energi, Riksbyggen, Dalkia, Dufab, m.m. Vi är en liten organisation med snabb kundservice och god kvalitét som resulterar i nöjda kunder. Vårt kontor ligger i Ösmo och vi jobbar främst på södra sidan Stockholm.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en VVS-Montör

Som VVS-montör hos oss kommer du arbeta med servicearbeten ute hos våra kunder. Vi arbetar bl.a. med vattenrening, pumpar, brunnar och mycket mer.

För att lyckas i rollen är har du några års erfarenhet som VVS-montör. Du är självgående och drivs av att jobba med frihet under ansvar. Du gillar att styra dina egna dagar samt att lösa problem. B-Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du ambitiös, driven och ansvarsfull. Du är social och gillar att prata med nya människor.

Vi erbjuder dig att komma till ett familjärt bolag med snabba beslutsvägar. Vi är ett företag med snabba beslutsvägar och fina förmåner, samt förmånlig lön.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Snickare till Wasa Parkettservice
Stockholm  2019-07-17

Wasa Parkettservice AB är ett golvföretag som arbetar främst med försäkringsskador. Vi är avtalspartner med ett flertal försäkringsbolag och utför dagligen besiktningar av vattenskador, brand med mera. Vi har sedan start utfört mer än 5000 skadeärenden. Vi har kontor i Årsta och är i dagsläget cirka 20 medarbetare. 

Vi expanderar och söker nu en: 
Snickare

Som snickare hos oss kommer du framförallt att arbeta med försäkringsskador men även reparationer och tillbyggnader. Dina dagar är varierande och kan vara allt ifrån att bygga upp ett nytt kök till att göra servicearbeten såsom sätta socklar och golvlister. Du kommer att utgå från vårt kontor i Årsta och kommer arbeta över hela Storstockholm. 

För att lyckas i denna roll ser vi att du som söker har arbetat minst 5 år som snickare och har arbetat med försäkringsskador tidigare. 

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering och för att passa in hos oss så är du en positiv och öppen person som besitter en hög social kompetens med förmågan att både skapa och utveckla kundrelationer. Du är noggrann och självkritisk i ditt arbetssätt med en ständig strävan efter att utföra alla arbeten av högsta kvalitét. Vidare att du är en självgående problemlösare som gillar att ta initiativ. 

Vi erbjuder dig att bli en del av ett sammansvetsat team som alla strävar efter samma mål, att utföra arbetet av högsta kvalitet i kombination med att ha väldigt roligt på jobbet. Med det får du givetvis fina förmåner i form av firmabil, mobil etc. Givetvis är vi fackligt anslutna och har kollektivavtal. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Larmtekniker
Stockholm  2019-08-21


Total Säkerhet är ett oberoende och personligt säkerhetsföretag som har funnits sedan 2007. Vi hjälper stora och små företag, fastighetsägare och myndigheter med säkerhetsinstallationer inom tre huvudområden; inbrottslarm, brandlarm och lås. Vi jobbar såväl med nyinstallation som komplettering och service på befintliga system. 

Vi är sedan 2016 SBSC-certifierad anläggarfirma för inbrottslarm i larmklass 2. Certifieringen är ett kvitto på omfattande kunskap och kvalitet och innebär att vi ställer högre krav på vår verksamhet. Vi har idag kontor i Kungens kurva. 

Vi söker nu en larmtekniker som vill stärka upp vårt team. 

Att arbeta som larmtekniker hos oss innebär att du jobbar med att installera, driftsätta och utföra service av inbrottslarm, passagesystem, CCTV, utrymningslarm samt brandlarm. 

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av installation och service inom inbrottslarm, passersystem och CCTV. Vidare att du har en EL eller motsvarade utbildning på minst gymnasialnivå. Erfarenhet av brandlarmsinstallation är meriterande.
B-körkort och svenska i tal & skrift är krav. 

Vid anställning görs kontroll i Polisens belastningsregister 

Du kommer vara Total Säkerhets ansikte utåt hos kunder och andra yrkesgrupper därför ser vi att du som person har en god social kompetens och är serviceinriktad. Vidare att du är van att arbeta självständigt men även i grupp. Du är en lagspelare och gillar ett omväxlande arbete. 

Vi erbjuder dig att vara del i ett företag med hög trivsel där vi gillar att hitta på roliga saker tillsammans. Vi har bra anställningsvillkor och har kollektivavtal. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Vill du ha ett omväxlande arbete är detta rätt arbetsplats för dig. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Country Manager Sverige
Södertälje  2019-08-12

HP Klimatservice AB grundades 2016 och är ett dotterbolag till HP Kyla och Värme AB. Klimatservice verkar inom området service av kyl-, frys- och klimatanläggningar samt fastighetsvärmepumpar. Verksamheten omfattar också småskalig projektering och installation med egna lösningar lika väl som med färdiga handlingar.

Vi samarbetar med rör-, isolerings-, bygg-, el-, styr- och ventilationsföretag för att kunna erbjuda helhetslösningar vid installationer och service. I dagsläget är vi 7 anställda och har kontor i Vagnhärad men är verksamma i hela Mälardalen.

Vi söker en driven och utvecklingsorienterad landschef - möjlighet till delägarskap.

Som landschef har du det totala ansvaret för personal, kund och ekonomi. Utöver detta ansvarar du även för att utveckla strategier för fortsatt tillväxt och lönsamhet.

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av en ledande roll inom installations-branschen och har en god förståelse för alla steg inom installationsarbetet. Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning

Vi vill att du som söker rollen drivs av att utveckla och leda verksamheten framåt samt att du känner stor trygghet i ledarrollen och hur du fattar beslut och gör prioriteringar. Du ska också ha sinne för organisation, ekonomi samt säkerställa att vi följer våra interna rutiner.

Vi erbjuder dig en varierad tjänst med utvecklingsmöjligheter och personalansvar. Du kommer till ett väletablerat företag och ett härligt gäng. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. För rätt person erbjuds delägarskap. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Verkstadstekniker
Stockholm  2019-07-19

Miele är Europas största familjeföretag i vitvarubranschen, grundat redan 1899. Miele är en internationell koncern med bas i Tyskland med cirka 19 500 anställda i 49 länder. 2016/2017 omsatte Miele-koncernen ca 4 miljarder €. Företaget har sedan starten byggt sin marknadsposition på att ligga främst inom kvalitet, teknik och innovationer. Miele AB är koncernens dotterbolag i Sverige med ca 100 medarbetare och omsätter ca 700 miljoner kronor. Vår uppgift i Sverige är att marknadsföra, sälja och bedriva eftermarknadsservice för Mieles produkter inom hushåll, industri, sjukhus- och dentalmarknaden.

Vi söker servicetekniker till vår verkstad i Solna

Som verkstadstekniker hos kommer du att arbeta i vår verkstad med allt från att ta emot varor och ge service till kunder på plats till reparation och felsökning av våra hushållsmaskiner. 

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat som i något år som servicetekniker och har avklarad gymnasieutbildning med inriktning el/tele eller teknik. Du har ett stort intresse av teknik och är en naturlig problemlösare. Du är serviceinriktad och har en god socialförmåga.

Många av instruktionerna är på engelska, vilket gör att det krävs att du obehindrat talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Vi erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Hos oss finns det stora chanser att växa inom yrket och göra karriär. Du har bra förmåner såsom friskvårdsbidrag, pensionsplanering/rådgivning, lunchförmån mm. Vi tror att du är en självgående servicetekniker som förstår begreppet frihet under ansvar. Vi har kollektivavtal med Unionen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Platschef / Projektledare till Göteborg
Göteborg  2019-07-31

4D Bygg är ett bygg och fastighetsutvecklingsföretag med inriktning mot ROT-projekt. Vi har nära samarbete med utvalda konsulter och underentreprenörer som är specialister inom sitt område. Genom detta kan vi erbjuda helhetslösningar med hög kvalité.

Vi arbetar både med projekt i egen regi och med traditionella entreprenader. Via förvärv av utvecklingsfastigheter och råytor, tex. Vindsombyggnationer – driver och ansvarar vi för projekt från första skiss till överlämning av lägenhetsnycklar. Tillsammans med våra totalentreprenader, genom bl.a. stambyten, gör detta oss till ett dynamiskt företag med en liten kärna och stor bredd.

Vårt namna 4D grundar sig i idén om att projekt är fyrdimensionella. Byggnaden i sig består av tre dimensioner samtidigt som aspekter som tid, rörelse, ekonomi och människan bidrar till den fjärde dimensionen.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en platschef/projektledare

Som platschef/projektledare kommer du att driva ett flertal projekt samtidigt. Du kommer arbeta från kontoret ca 2 ggr per vecka beroende på vilka projekt du ansvarar för. Vidare har du löpande kontakt med underleverantörer, kunder och beställare. Du kommer ansvara för ca 20-40 personer samtidigt samt leda, fördela och samordna arbetet och driva den dagliga produktionen framåt.

För att lyckas i rollen har du minst några år som platschef/projektledare inom branschen. Du har tidigare jobbat med ROT-arbeten tidigare. BAS P och BAS U är meriterande. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Som person självständig, strukturerad, gillar att leda och har inga problem att föra dig socialt.

Vi erbjuder dig att komma till ett bolag med kollektivavtal som gillar att vara personliga. Vi är flexibla, tillgängliga och vill vara en attraktiv arbetsplats där varje medarbetare är lika viktig för att kunna leverera slutprodukter av hög kvalité. Vi har spännande och unika projekt och vi har även ett modernt projekt. Andra förmåner är tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, årsbonusar och möjlighet till bil. Vi är ett enkelt gäng som gillar att göra roliga saker ihop som bl.a. fotbolls-VM, hockey, roliga AW:s och andra resor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Platschef till DC Wäst
Göteborg  2019-07-09

DC Wäst grundades 2015 och erbjuder tjänster inom alla typer av byggentreprenader och konceptbyggnationer med hela Sverige som arbetsområde. Vi vill ligga i framkant och vara delaktiga i utvecklingen av svensk byggindustri – vi är övertygade om att byggbranschen är i behov av nytänkande. För oss är det viktigt att vara del av en bransch som värnar om en så liten miljöpåverkan som möjligt. Det sker genom att aktivt arbeta, beakta och utforma lösningar som på bästa sätt bidrar till en hållbar utveckling och att alltid sträva efter att effektivisera processer och tillvägagångssätt. Vi jobbar endast mot företag och är idag 14 anställda, varav 8 tjänstemän.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en platschef

Du kommer att ha en nyckelroll där du självständigt leder ny- och ombyggnadsprojekt av varierande storlek och typ. Du har minst 2 år som platschef och har ansvarat för projekt för minst 10 milj. Det är en mycket varierad tjänst där du ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande. Till din hjälp har du våra duktiga underentreprenörer och hantverkare. Då uppdragen finns i hela landet kommer du vara en del på resande fot och har inte problem med att resa. 

Arbetsuppgifter

• Ansvar för projektets genomförande från byggstart till överlämnande 
• Leda, fördela och samordna arbetet inom gällande projekt 
• Att driva den dagliga produktionen 
• Delansvar för upprättande av produktionskalkyler 
• Budget och prognosansvar i projekt 
• Inköp av material och underentreprenörer 
• Upprätta och ansvara för genomförande och efterlevnad av planer avseende kvalitet, miljö och arbetsmiljö. 
• Löpande kontakt med beställare, UE samt kollegor

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som platschef. Du kan vara utbildad byggnadsingenjör men kan likaväl ha en yrkesarbetarbakgrund. Du är en driven, självgående och nytänkande person. Du arbetar strukturerat, engagerat och långsiktigt. Du kommer att ha mycket kontakter i din roll och därför är det viktigt att din samarbetsförmåga är väl utvecklad och du har förmågan att röra dig obehindrat bland olika yrkesgrupper på ett bra sätt.

Vi erbjuder dig att komma till ett bolag där det händer mycket saker. Du får vara med på vår resa och vara med och bidra till att ta företaget tar sig framåt. Vi erbjuder dig en väldigt fri roll med stora utvecklingsmöjligheter. Andra förmåner är fin sjukförsäkring, friskvård samt ett härligt bonussystem. Du kommer till ett bra gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

kat_bygg

ref_tjänstemän

Arbetsförmedlingen2019-01-02

2019-01-21


Serviceelektriker
Stockholm  2019-07-22

Blisab Elteknik AB grundades 2016 och är ett elföretag som utför alla typer av elinstallationer i hela Stockholm. Vi är i dagsläget 16 anställda och sitter i en härlig lokal ute i Nacka. Våra kunder är främst företagskunder samt fastighetsbolag.

I takt med att vi växer söker vi en serviceelektriker till vårt team.

I rollen som serviceelektriker hos oss kommer du arbeta med allt från mindre serviceuppdrag till ombyggnationer/nybyggnationer. Arbetsuppgifterna innefattar installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll. 

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som elektriker. Du har genomgått en gymnasial el utbildning och är van att läsa ritningar samt el scheman.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du är en lagspelare och trivs att arbeta i team. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och kunder. Du är van att ha många bollar i luften och trivs med frihet under ansvar. 

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett tryggt företag med familjekänsla. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och gillar att aktivt hitta på aktiviteter tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Blisab Elteknik AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Installationselektriker
Göteborg  2019-07-12

WH bolagen Sverige AB med dotterbolag är en medelstor koncern med 100 anställda i Västra Frölunda, Göteborg. Vi arbetar med tjänster inom bygg, VVS, golv, måleri, el och bostadsutveckling. WH Bolagen AB är moderbolag, där ingår avdelningarna ekonomi, projektstöd, HR, marknad och produktionsledning. De helägda dotterbolagen WH Fastighets- & Byggservice AB, WH Installation AB, Ljungbloms Elektriska AB och Olof Leander Måleri AB.

 Med takt att vi expanderar söker vi en Installationselektriker till Ljungbloms Elektriska i Göteborg.

Ljungbloms Elektriska är ett av de mindre bolagen i koncernen där arbetar 11 elektriker varav en platschef och en samordnare.

 Du erbjuds en roll på ett företag där 93% av de anställda anser att det är en mycket bra arbetsplats. 2018 blev vi certifierade till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place Work. Vi är ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans, varje år har vi 2 stora aktiviteter med hela koncernen och utöver det hålls även fler aktiviteter med respektive avdelning. Våra anställda får privatsjukvårdsförsäkring via Trygg Hansa, Friskvårdsbidrag, Företagsmobiltelefon, och massage 1ggr/ månaden.

 Som elektriker hos oss kommer du framförallt att arbeta med ombyggnationer i olika storlekar mot företag, slutkund är ofta de stora fastighetsbolagen så som Wallenstam och Klövern.

 Vi arbetar med ny- och ombyggnation samt serviceuppdrag, rådgivning och projektering. Vi arbetar även med styrsystem för komfortkyla/värme, värmepumpar, larminstallationer, data- och telekomnät. Den goda gemenskapen som finns i WH bolagen Sverige Ab gör att vi kan bemöta alla kunders olika önskemål. Det innebär att våra olika bolag kan samverka sinsemellan på ett enklare sätt. Engagemang och yrkesstolthet genomsyrar vår organisation.

 För att lyckas i denna roll har du genomgått en EL-utbildning på gymnasial nivå eller liknade utbildning, har minst 10 års arbetserfarenhet samt har ECY- certifikat. Som person ska du vara social, engagerad, ansvarsfull, och vara en god kommunikatör. Du ska ha lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer. I ditt arbete är du strukturerad, noggrann och stresstålig. Vidare att du är van med att ta eget ansvar och gillar att ett omväxlande arbete. Svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav.

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar WH Bolagen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig;

Oscar Thiele. Tel: 08 -511 617 41 Mail: Oscar.thiele@jobway.se

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Storkökstekniker till Stevo´s Storkök
Stockholm  2019-06-30

Stevo´s Storkök har funnits sedan 1995 och är ett väletablerat företag inom branschen. Företaget består av utbildade tekniker, säljare och administrativ personal som säljer och underhåller storköksutrustning. Ramavtal finns med ett flertal olika kommuner i Stockholms län. Lokalerna är belägna på södra sidan men som storkökstekniker kommer du arbeta med uppdrag runt om i Stockholmsområdet. Företaget befinner sig nu i en expansiv fas. 

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Storkökstekniker

I rollen som storkökstekniker kommer du att arbeta med varierande och spännande uppdrag i Stockholmsområdet. Omfattningen och antalet projekt kan variera vilket ställer krav på god flexibilitet, prioriteringsförmåga och kommunikation. Arbetsområdet berör bland annat att ta emot tilldelad order, felsöka, reparera,underhålla och att på egen hand utföra nödvändiga beställningar av reservdelar.

För att lyckas i rollen som storkökstekniker har du minst fem års erfarenhet inom service och underhåll av storköksutrustning. Vi söker dig som har elutbildning eller kylutbildning . För dig är det självklart att sätta kunden i fokus och du har ett genuint intresse för servicerollen. B-körkort och goda kunskaper i svenska erfordras då arbetsuppgifterna omfattar mycket kundkontakt. Lastbilskörkort, erfarenheter kring kylteknik och Heta Arbeten ser vi som meriterande.

Vi erbjuder en tjänst där du har möjlighet att påverka din arbetssituation och att växa inom företaget. Du kommer till en arbetsplats med god sammanhållning och en företagskultur där vidareutbildning och utveckling uppmuntras. Vi erbjuder även ytterligare förmåner som kollektivavtal, friskvårdsbidrag, förmånsbil och rikskuponger.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag, 08 510 60 651. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Kyltekniker
Stockholm  2019-06-30

Stevo´s Storkök har funnits sedan 1995 och är ett väletablerat företag inom branschen. Företaget består av utbildade tekniker, säljare och administrativ personal som säljer och underhåller storköksutrustning. Ramavtal finns med ett flertal olika kommuner i Stockholms län. Lokalerna är belägna på södra sidan men som storkökstekniker kommer du arbeta med uppdrag runt om i Stockholmsområdet. Företaget befinner sig nu i en expansiv fas. 

I takt med företagets utveckling söker vi en kyltekniker

Som kyltekniker hos oss kommer du arbeta självständigt med installation, service och underhåll av storköksmaskiner. Du kommer att utgå från hemmet och tar dig till och från arbetena med servicebil. Vi arbetar för kommunerna Botkyrka, Huddinge, Ekerö, Tyresö och Nynäshamn.

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som Kyltekniker med kylcertifikat 1. Du har även B-körkort och bor i Stockholm eller i några av kommunerna ovan.

Du erbjuds en tjänst i ett företag där vi värnar om våra anställda. Vi har bra förmåner så som förmånsbeskattad servicebil och utbildningar. Självklart har vi kollektivavtal och dessutom risklunch. Utöver detta ser vi till att hålla en bra sammanhållning med roliga aktiviteter och kickoffer.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stevo's Storkök AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag på tel. 08 510 60 651. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Junior Systemtekniker till Confidence
Stockholm  2019-07-23

Confidence är en kunskapsledande systemintegratör och tjänsteleverantör som skapar trygghet och verksamhetsnytta hos våra kunder genom att förena traditionell säkerhetsteknik med IP-teknologi. Confidence erbjuder en komplett portfölj av oberoende integrerade produkter och tjänster inom bland annat säkerhetsanalys, säkerhet, access, brand, larm, kamera och IT infrastruktur.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en driven systemtekniker

Vi behöver förstärka vår sektion inom det växande området elektroniska låssystem. Du kommer att vara placerad i Stockholm och utgå från vårt kontor i Sundbyberg. Merparten av våra kunder är inom hotellbranschen, där du kommer att utföra uppgifter som service, installation, driftsättning, reparation och support på dessa system.

I tjänsten ingår bl.a. följande arbetsuppgifter

Kundkontakt
Montage av lås
Driftsättning av lås
Felsökning
Service
Support

För att lyckas i rollen har du kunskaper inom svagström. Du har arbetat med en liknande roll tidigare och har tidigare erfarenhet från att ha arbetat med larm, lås, el. B-Körkort är krav. Bil ingår i tjänsten.

Som person är du social och kommunikativ. Vidare är du självständig och gillar att arbeta i grupp. Då våra kunder finns över hela landet, innebär det en hel del resor i tjänsten. Du bör även ha bra förmåga att hjälpa kunder via telefon och dator.  

Du kommer att utbildas och ha genomgång på vårt kontor i Göteborg och även till viss del arbeta tillsammans med tekniker från Göteborgskontoret, vars team du kommer stöttas av och ingå i.

Vi erbjuder ett mycket omväxlande och självständigt arbete, där du får möjligheten att göra nya och spännande installationer med den senaste tekniken inom elektroniska låssystem. Du kommer även ges stora möjligheter, till att vara med att påverka och utveckla arbetet.

Ansökan:

OBS! Tjänsten kräver svenskt medborgarskap samt ett utdrag från polismyndighetens belastningsregister då vi hanterar sekretessbelagd information.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg Tel 08 - 510 662 01. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Fastighetsförvaltare
Stockholm  2019-07-17

Property Partner erbjuder konsulttjänster av hög kvalitet inom fastighetsförvaltning för den svenska marknaden. Vi är proaktiva, metodiska och systematiska i vårt arbetssätt. Vår ledstjärna är att skapa trygghet och bidra till värdeutveckling för våra kunder. 

Vår vision är att vara ett självklart val vid förfrågningar av fastighetsförvaltning

Bolaget ägs och leds av Marcus Gärdebrandt. För närvarande förvaltas närmare 1,5 miljon kvm fastigheter med blandade uppdrag inom ekonomisk och teknisk förvaltning. Beståndet är spritt på ett flertal orter i Sverige som t.ex. Stockholm, Uppsala, Malmö, Lund, Södertälje, Västerås och Eskilstuna, Bolaget omsatte 77 Mkr 2017 och har ca 60 medarbetare.

I takt med företagets utveckling söker vi en Fastighetsförvaltare, kommersiella fastigheter,

I rollen som fastighetsförvaltare hos oss har du det övergripande ansvaret för att organisera och styra den dagliga fastighetsförvaltningen. Du har helhetsansvaret för respektive fastighets resultat, uppföljning, utveckling och kvalitetssäkring. Du är i direktkontakt med fastighetsägare och hyresgäster.

I dina arbetsuppgifter omfattas bl.a. av att

  • Självständigt ansvara för förvaltningen och utvecklingen av ditt fastighetsbestånd
  • Ansvara för hyresavtal och löpande avtalsfrågor
  • Ansvara för kontinuerlig kundkontakt med hyresgäster i avtalsförhandlingar samt vid dialog om deras behov och önskemål
  • Säkerställa att samtliga lagar och myndighetskrav uppfylls
  • Ta fram budget och budgetunderlag årligen.
  • Delegera förhandlingsmandat till uthyrare och ansvara för utformningen av nya hyreskontrakt

För att lyckas i denna roll har du gärna tre års erfarenhet som fastighetsförvaltare eller kompetens inom de ansvarsområden som ingår i rollen. Du har en relevant akademisk civilingenjörsexamen inom ekonomi/fastighet eller motsvarande och har goda kunskaper inom hyresjuridik, byggteknik samt fastighetsekonomi. Vidare att du har god kunskap om hyresgästfrågor och förhandlingsvana samt har tidigare haft budgetansvar.

B-körkort samt svenska och engelska i tal & skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och kunder. Du är van med att ha många bollar i luften och trivs med frihet under ansvar. 

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Property Partner med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Mikaela Hansson. tel. 08 511 617 43 alt mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Servicetekniker till Stockholms Styrteam
Stockholm  2019-06-30

Stockholms Styrteam utför allt från nyetableringar och ombyggnader till mindre servicejobb samt ramavtalsarbeten. Vi tillhandahåller totallösningar för kontor, bostäder och offentliga miljöer. Alla har sin uppgift men vi är noga med att poängtera att vi arbetar i team, precis som våra namn säger!

Vår affärsidé är att tillhandahålla energieffektiva system med kundanpassade lösningar. Utföra projektering, installation och service med hög kvalitét inom styr och övervakning. Vår vision är att utveckla Stockholms Styr-Team till ett av de bästa företagen inom vårt verksamhetsområde.

Stockholms Styrteam har samma ägare som Stockholms Elteam – vi samarbetar. Vi har funnits i totalt 13 år men Stockholms Styrteam har funnits i 8 år. Idag omsätter Stockholms Styreteam 55 miljoner och är ca 13 anställda. Våra kunder är bl.a. Stockholms Stad, Svenska Bostäder, ett flertal idrottsförvaltningar i Stockholm, bl.a. Eriksdalsbadet. Vårt kontor ligger i Bandhagen, Stockholm.

I takt med företagets utveckling söker vi en Servicetekniker inom Styr -& Regler

Som servicetekniker hos oss kommer du att utgå från hemmet i servicebil direkt till jobben. Vi arbetar ca 8 timmar om dagen men du har möjlighet att själv styra över dina timmar och tider. Du har minst några års erfarenhet som servicetekniker inom styr men kan även i vissa fall har arbetat som nätverkstekniker och varit i kontakt med styrbranschen. Jobben får du digitalt av orderansvarig.

Det är viktigt att du är duktig på datorer, felsökning och logik. Du ska ha ett brinnande intresse för det. Vi ser gärna att du har någon form av elbehörighet eller att du arbetat som servicetekniker inom styr i minst 10 år. B-Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett bolag med kollektivavtal och fina förmåner. Vi har gott rykte inom branschen och vår anställningstid i genomsnitt är 13 år, vilket säger något om oss som bolag.
Vi tycker att hälsa är viktigt och därför har du ett fint friskvårdsbidrag samt hyr vi in en egen tränare som man kan träna med om man vill. Vi gillar även att göra aktiviteter och resor tillsammans och vi har bl.a. varit i Barcelona, Gdansk, Palma, Åre, Sälen m.fl.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag, 08 510 60 651. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Styr och reglertekniker
Stockholm  2019-07-17

Isoheat AB är ett kyl-och-värmepumpsföretag som grundades 1994. Vårt huvudsakliga fokus är kyl och värmepumpar samt styr och regler. Vi är verksamma i hela Stockholm men vårt kontor ligger i Solna. Vi är idag 8 stycken medarbetare och våra kunder är främst fastighetsbolag och byggföretag

Vår verksamhet växer och vi behöver fler medarbetare. Vi söker just nu styr och reglertekniker till vårt team.

I rollen som styr och reglertekniker kommer du framförallt arbeta med service samt utbyggnationer och renoveringar av befintliga styr och övervakningssystem. Vidare att du även kommer att arbeta med nyinstallationer av styrskåp. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som styr och reglertekniker samt att du känner dig trygg att hanterade de flesta tekniska aspekterna inom fastighetsautomation som rör, ventilation och el. 

Arbetet förutsätter en god social förmåga och att du är serviceinriktad. Därmed behöver du behärska svenska i tal och skrift. Körkort B är ett krav. Som person har du lätt för att samarbeta och är en naturlig problemlösare. Du är van att ta eget ansvar och gillar ett omväxlande arbete. 

Vi erbjuder dig att vara en del av ett familjärt företag som expanderar. Vi är ett härligt team som gillar att göra roliga aktiviteter tillsammans. Andra förmåner är servicebil, telefon, samt marknadsmässig lön. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Rörläggare till Stångå Rörservice
Göteborg  2019-06-30

Stångå Rörservice AB är ett privatägt företag med drygt 50 anställda. Bolaget bildades 1998 och har under åren utvecklats till ett av Östergötlands ledande serviceföretag inom VS-branschen. Verksamheten är uppdelad i två avdelningar – service och entreprenad. På serviceavdelningen arbetar vi främst med underhållsarbeten och på entreprenadsidan jobbar vi främst med nyproduktion och renovering. Vi har även kontor i Åtvidaberg, Mjölby och Motala och sedan 2017 finns vi även Göteborg.


För oss är det viktigt att hålla en hög kunskap och servicenivå, därför handplockar vi våra montörer. Alla montörer har hög kompetens inom branschen och innehar VVS-certifikat, Säker Vatten, Heta Arbeten samt företagslegitimation, ID06. Några av våra montörer har även svetslicens enligt EU norm 287.

I takt med företagets utveckling söker vi en Rörläggare till vår entreprenadavdelning i Göteborg 

Som montör hos oss utgår du vanligtvis från hemmet i servicebil. Du kommer främst jobba med nyproduktion och ser gärna att du har tidigare erfarenhet av det. Vi har flera stora nybyggnadsprojekt i Göteborg.

För att lyckas i rollen har du minst 5 års erfarenhet som rörläggare. Vi tror att du jobbat i några år och gillar frihet under ansvar och att styra dina egna dagar. Vidare är du utåtriktad och har en positiv inställning. Då du har daglig kontakt med våra kunder är det viktigt att du har servicekänsla.

Vi erbjuder dig att komma till ett nyetablerat, privatägt bolag med korta beslutsvägar. Då vi är nyetablerade i Göteborg finns det stora chanser för dig att kliva upp i din yrkesroll. Vi gillar även att hitta på roliga saker, som exempelvis resor, hockey osv. Vi har kollektivavtal.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag 08 510 60 651. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elektriker
Göteborg  2019-07-23

Elektro Elwab AB har funnits sedan 1949 och ägs idag av Roy Dahlgren. Vi är ett elföretag som utför alla typer av elinstallationer i hela Göteborgsregionen. Våra kunder är byggföretag, fastighetsbolag samt kommuner och privatpersoner.

Vi är i dagsläget 8 anställda och har kontor i Alingsås. Elektro Elwab AB tillhör en koncern där även Alingsås Lås & Larmservice och Lerum Lås & Larmservice ingår.

I takt med att vi växer söker vi en serviceelektriker till vårt team.

I rollen som serviceelektriker hos oss kommer du arbeta med allt från mindre serviceuppdrag till ombyggnationer/nybyggnationer. Arbetsuppgifterna innefattar installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll. 

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som elektriker. Du har genomgått en gymnasial el utbildning och är van att läsa ritningar samt el scheman.

Svenska i tal & skrift samt B-körkort är krav.

Då du är vårt ansikte utåt gentemot kund ser vi att du har en god socialförmåga och har lätt att samarbeta med både våra kunder och dina kollegor. Vidare att du som person är strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor. Elektro Elwab AB satsar mycket på sin personal, har bra förmåner, strävar efter hög trivsel samt gör mycket ihop för att stärka teamkänslan.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson. tel. 08 511 617 43 alt mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Snickare/Takläggare till RH Stockholms Takentreprenad Haninge
Stockholm  2019-06-27

Stockholms Takentrepenad AB är ett kvalitetsföretag inom takservice. Med kunden i fokus utför vi små och stora entreprenader med moderna lösningar för hög kvalité. Vi värdesätter långsiktighet och arbetsglädje och är därför noga med uppföljning av våra utföranden. Med Utbildad personal, täta uppföljningar och god arbetsledning säkrar vi balansen mellan resultat och kvalité. Vi på Stockholms Entreprenad AB anser att det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder ett bra arbete och högkvalitativa produkter som tillsammans gör att taken som vi lägger håller i många år.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en takläggare till Stockholm

Som takläggare hos oss kommer du att få arbeta i ett härligt team med ungefär 10 st kollegor som arbetar för ett gemensamt mål att hela tiden bli bättre och utvecklas inom sin yrkeskategori. Vi sitter i nybyggda lokaler i Haninge och arbetar i hela Storstockholm.

Arbetstider: Mån-fre 07–16

För att lyckas i rollen som takläggare har du arbetat ett par år som takläggare och är för det mesta självgående i arbetet.
Det är viktigt att du har kunskap av att arbeta med tegel, papp och plåt. Du är flexibel och kan arbeta både i grupp och självständigt.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor och där du får arbeta brett inom många olika områden. Vi har även helt nya Peugeot Expert bilar som vi använder när vi gör Stockholms Tak säkrare. Vi har självklart kollektivavtal och möjlighet till bil finns.
Tanken är att man på sikt ska ha en roll med mer ansvar - om man har det som ambition.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av RH Stockholm Takentrepenad. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elektriker / Tekniker med ITS-kunskap till Saferoad
Stockholm  2019-06-27

Saferoad AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter - vara eller tjänst - till våra kunder. Vi ingår i en internationell koncern, Saferoad Group.

Vi arbetar med högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar för myndigheter och uppdragstagare inom infrastruktur. Koncernens affärsidé är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor på språng, oavsett om de går till fots, cyklar eller åker bil. Vi finns i 21 länder och har totalt 2500 anställda.

I Sverige finns det nio olika Saferoadföretag som tillsammans representerar ett brett produktutbud inom trafik och offentlig miljö. Till exempel: skyltar, vägmarkering, väg- och broräcken, vägtrummor, geosynteter, produkter för offentlig miljö och belysningsstolpar.

Vi söker en elektriker / Tekniker inom ITS till Stockholm

Du kommer att arbeta i en teknikavdelning vars huvudsakliga arbetsområden är installation, underhåll samt felavhjälpande åtgärder (elektrisk, mekanisk, och helst kommunikation) inom ITS t.ex. trafiksignaler, digitala skyltar. Belysning och trafikstyrsystem.

Du kommer att arbeta i en vänlig internationell miljö samt utveckla din problemlösningsförmåga betydligt vad gäller olika, moderna och digitala elektromekaniska system.

Krav

* Du har tidigare arbetat med teknisk utrustning i vägmiljö
* Erfarenhet av arbete som tekniker inom el.
* Service och installation av teknisk utrustning
* B-körkort

Meriterande

* Dokumenterad kunskap i nätverk och kommunikation
* Erfarenhet av styr- och regler
* El-behörighet AB eller ABL

Du får stor insyn i vår organisation och får möjlighet att vara med och påverka. Det kan förekomma resor inom Sverige, främst Mälarregionen. 

Som person är du strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, elkonstruktörer och projektledare. . Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Arbetsledare/Platschef till Y2 Anläggning
Stockholm  2019-07-18

Y2 Anläggning AB startades 2001. Idag är vi ca 15 anställda och omsätter 80 miljoner. Vi inriktar oss på gator, parker, grunder, VA och finplanering och är verksamma i hela Storstockholm. Våra kunder finns både i den offentliga sektorn och det privata näringslivet.

Vi är ett stabilt företag med bra rykte och idérikedom. För oss är det viktigt att man känner glädje och inspiration när man kommer till arbetet. Y2 är ett företag med Vi-känsla, kort beslutsgång och högt i tak. Verksamheten planeras och styrs både strategiskt och operativt utifrån valspråket – företaget är dess personal.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en platschef/arbetsledare

Som platschef kommer du driva ca 1–3 projekt samtidigt. Projekten ligger på 10 miljoner och uppåt. Projekten är bl.a. vägar, torg, cykelbanor, parker m.m.
Du kommer ansvara från start till slutbesiktning av projektet, administrativt, ekonomi, inköp, personal och kundkontakt.

Du utgår från hemmet till projekten och planerar dina egna dagar.

För att lyckas i rollen har du arbetat minst 3 år som arbetsledare/platschef inom anläggning. Du har flera års branscherfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från att ha jobbet med kommuner. Det är även viktigt att du är noggrann, driven och självständig i ditt arbete. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett inspirerande, stabilt och spännande bolag med kollektivavtal och låg personalomsättning. Vi är ett familjärt bolag som gillar att göra roliga saker tillsammans. Andra förmåner är rikskuponger, tjänstepension, friskvård m.m.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Avdelningschef/Behörig ingenjör Brandlarm
Stockholm  2019-07-10

High Security grundades 2014 och drivs sedan 2016 av Thomas Claesson. 2016 blev starten på en expansiv fas för företaget. Detta innebar en stor tillväxt i både kunder och personal. Idag är vi 6 anställda och omsätter drygt 18 miljoner.

Vi har mångårig erfarenhet av säkerhetsbranschen samt stor kompetens inom våra verksamhetsområden. Med personlig touch och ett stort intresse för modern teknik erbjuder vi skräddarsydda lösningar för varje behov och önskemål. Vår filosofi är att noggrant analysera behoven och att erbjuda kompletta lösningar som inte medför en massa fördyrande till i slutfasen. Vi är Certifierad Anläggarfirma för både Brandlarm och Inbrottslarm sedan 2016.

Våra kunder består av privatpersoner, små och stora företag, bostadsrättsföreningar, kommuner och landsting.

Vi levererar system till alla typer av objekt såsom lägenheter, villor, kontor, flerbostadsfastigheter, hotell, industri/lagerlokaler, förskolor och skolor. En stor del affärer är mot elfirmor. Vi erbjuder konsultation, försäljning, installation och service av säkerhetssystem.

 I takt med företagets utveckling söker vi nu en Brandingenjör/Avdelningschef

I rollen kommer du att projektera samt driva våra brandlarmsprojekt, driftsätta, dokumentera dem, samt lära upp och utbilda tekniker. Du kommer ansvara för brandlarmsavdelningen och vår certifiering. Tjänsten är en kombinerad kontorstjänst/utetjänst.
Det är väldigt meriterande om du har ett brett kontaktnät samt att du är social och gillar att knyta nya kontakter. Du är behörig ingenjör enligt SBF 1007, har B-körkort samt skriver och talar svenska flytande.

Som person är du engagerad, serviceinriktad och gillar ordning & reda. Du brinner för att ta företaget framåt och tycker det är kul att vara med på den resan.

Vi erbjuder dig att komma till ett bolag där du kan vara med att planera din vardag samt påverka expansionen. Du får vara med att utveckla då avdelningen är under återbyggnad och det finns en extern konsult som kan vara med och stötta i början – om det behövs. Du kommer ha en nyckelroll och det finns även möjlighet till delägarskap i bolaget. Bolaget har en stark ägarstruktur och stark lönsamhet samt andra fina förmåner som bil m.fl.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Platschef
Göteborg  2019-07-08

Säve Byggnads AB är ett byggentreprenadföretag som har sitt säte i Göteborg. Vi arbetar gentemot fastighetsägare, försäkringsbolag, små och stora företag med mera i Göteborg med omnejd. Vi är ett familjeägt företag som grundades 1981.

Vi arbetar med allt från att snickra specialanpassade lösningar till att ta hand om hela entreprenaden för större byggen. Vi är specialiserade inom ROT och är i dagsläget cirka 20 anställda.

I takt med att vi växer söker vi nu en driven platschef till vårt team.

Som platschef har du en mycket varierad tjänst där du ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande. Du kommer att ha en nyckelroll där du självständigt leder med flera olika projekt i olika faser parallellt. 

Rollen innebär även att du planerar och fördelar arbetet mellan yrkesarbetare och underentreprenörer och motiverar dem att utföra sina uppgifter på ett kvalitetsmässigt sätt där kunden står i fokus. Vidare kommer du även att ansvara över att följa framtagen kalkyl, sammanställa egenkontroller, beställning av material, utsättning och förmedling av information/ritningar/beskrivningar.

För att lyckas i denna roll ser vi att du arbetat minst 5 år som platschef där du har arbetat med liknade projekt sen tidigare. Du kan vara utbildad byggnadsingenjör men kan likaväl ha en yrkesarbetarbakgrund. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och beställare.
Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Platschef
Göteborg  2019-07-15

WH bolagen Sverige AB med dotterbolag är en medelstor koncern med 100 anställda i Västra Frölunda, Göteborg. Vi arbetar med tjänster inom bygg, VVS, golv, måleri, el och bostadsutveckling. WH Bolagen AB är moderbolag, där ingår avdelningarna ekonomi, projektstöd, HR, marknad och produktionsledning. De helägda dotterbolagen WH Fastighets- & Byggservice AB, WH Installation AB, Ljungbloms Elektriska AB och Olof Leander Måleri AB.

Inom Bygg åtar vi oss allt från mindre byggserviceuppdrag till ny- och ombyggnadsprojekt. Vi erbjuder helhetslösningar för projekt som om- och tillbyggnationer, ROT-uppdrag och renovering. I dagsläget är vi ca 30 anställda på WH Fastighets-& Byggservice AB och är det största bolaget i WH-koncernen.

I takt med att vi växer söker vi en platschef till WH Fastighets-& Byggservice AB.

Som platschef har du en mycket varierad tjänst där du ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande. Du kommer att ha en nyckelroll där du självständigt leder med flera olika projekt i olika faser parallellt. 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att se till att arbetet på projekten blir utfört i utsatt tid, vara ansvarig på plats, hålla kontakten med arbetare och kontoret, samt kunna överblicka helheten för att ligga steget före i produktionen. Du kommer att upprätthålla företagets kvalitets- och miljö och arbetsmiljöpolicy ute på arbetsplatserna. Du ska också tillse att projekt pågår och avslutas med god kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och inom utsatt tidsram.

För att lyckas i denna roll ser vi att du arbetat minst 5 år som platschef där du har arbetat med liknade projekt sen tidigare. Du kan vara utbildad byggnadsingenjör men kan likaväl ha en yrkesarbetarbakgrund. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav.

Att arbeta som platschef innebär ett högt temo och mycket att hålla reda på. Det krävs att du som person är strukturerad samt vet hur du ska planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vidare att du har en god samarbetsförmåga och tycker om att motivera dina kollegor på ett smidigt och konstruktivt sätt. Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag där vi blev certifierade av Great Place To Work som en mycket bra arbetsplats att arbeta på. Vi är ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans, varje år har vi 2 stora aktiviteter med hela koncernen och utöver det hålls även fler aktiviteter med respektive avdelning. Våra anställda får ett bra förmånspaket för tjänsten. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt