Jobway Bygg & Teknik | Pågående uppdrag

Sök bland pågående uppdrag


Dölj filter
Säkerhetstekniker
Stockholm  2021-08-31

Vill du arbeta på en attraktiv och växande arbetsplats som strävar efter att bli den ledande säkerhetsaktören och som sätter sina medarbetare och kunder i främsta ledet? Vill du arbeta med kollegor som besitter hög teknisk kompetens med produkter som ligger i framkant? Vill du jobba i en organisation som brinner för kvalitet och nöjda kunder genom goda affärer så ta chansen att söka tjänsten som

Säkerhetstekniker, Stockholm

I rollen som säkerhetstekniker kommer du bland annat:

•       Att arbeta med service & installation av säkerhetssystem så som passagesystem, inbrottslarm, cctv m.m.

•       Ansvara över processen från projektering till överlämning.

•       Att arbeta med varierande uppdrag, främst mot fastigheter och företag i Storstockholm (du börjar och startar dagen hemifrån).

För att passa i rollen:

•       Har gått en teleteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande

•       Ett par års erfarenhet från liknande jobb

•       Är flytande i tal och skrift i svenska samt har B-körkort.

Som säkerhetstekniker på LåsTeam erbjuds du: Ett intressant och variationsrikt arbete i ett företag som växer. LåsTeam satsar på kompetensutveckling vilket gör att den tekniska nivån är god hos medarbetarna vilket i sin tur leder till trivsel och hög kundnöjdhet. Du erbjuds en generös ersättning med förmåner, bil och frihet. 

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar LåsTeam med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Information om företaget:

LåsTeam omsätter drygt 90 MSEK med 55 anställda och finns i Borås, Skövde & Stockholm. Med värdeorden engagemang, kreativitet & ansvar gör man skillnad, på riktigt. LåsTeam strävar efter att vara det ledande företaget inom alla säkerhetslösningar såsom lås, brandlarm, CCTV, passagesystem, inbrottslarm samt värdeförvaringsenheter genom högsta kompetens och mest avancerad och lättanvänd teknik.

LåsTeam skall vara det självklara valet för kunden och skall betraktas som ett innovations- och serviceinriktat företag som tar fram lösningar med ett högt kundvärde och med utgångspunkt från högkvalitativa trygghetssystem.


Platschef
Uppsala  

Är du en person som trivs i en ansvarsfull och nyskapad roll och vill arbeta hos en marknadsledande aktör inom stambyten? Vill du bli en del av ett välmående företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka då inte att söka tjänsten som platschef till Byggmästargruppen i Uppsala!


I rollen som platschef kommer du bland annat:

•       Att ha det övergripande ansvaret på byggarbetsplatsen där du för projektet i hamn enligt uppsatta mål avseende budget, tid, kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

•       Samordnar entreprenörer samt egen personal för att leda bygget framåt.

•       Arbeta med ett projekt i taget främst i Uppsala, för att utföra högsta kvalité i arbetet.

För att passa i rollen:

•       Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av byggbranschen

•       Som ledare har du en förmåga att engagera och motivera dina medarbetare, du besitter ett lugn, arbetar strukturerat och behärskar projektekonomi, projektplanering, inköp och projektadministration.

•       Du har flera års erfarenhet av ROT-projekt samt har jobbat med projekt i varierande storlek samt olika entreprenad- och ersättningsformer.

•       Är flytande i tal och skrift i svenska

Som platschef på Byggmästargruppen erbjuds du: Ett intressant och variationsrikt arbete i ett företag som växer mot nya marknader. Med en omhändertagande företagskultur där beslutsvägarna är korta skapar Byggmästargruppen en arbetsplats där trivseln är hög och personalomsättningen låg. Du erbjuds en generös ersättning med förmåner och rörliga inslag. För dig som är intresserad av konsultuppdrag finns eventuellt den möjligheten. 

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Byggmästargruppen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Information om företaget:

Byggmästargruppen är en del av SEHED Byggmästargruppen AB – en stark svensk byggkoncern. Förutom heltäckande byggtjänster stöds Byggmästargruppens verksamhet av SEHED-koncernens specialistföretag inom plåtslageri, tak, fasad, balkong och fönster.

Byggmästargruppen är ett genuint byggmästarföretag med egna tjänstemän och hantverkare. Vi värdesätter all kompetens som ger en trygg bekymmersfri byggprocess när vi tillsammans med våra kunder bevarar, förstärker och utvecklar regionens fastighetsbestånd. Inom stambyten är vi marknadsledande med en produktionstakt av cirka 1 100 lägenheter per år.

Vi tror på framtiden och vårt mål är att växa tillsammans med gamla och nya medarbetare som är kvalitetsmedvetna, lösningsorienterade och har en positiv livssyn.


Snickare
Göteborg  2021-08-19

Är du en lösningsorienterad lagspelare som har en hög yrkesstolthet och brinner för att ge service i världsklass. Vill du vara en del av ett välmående företag med bra kunder? Är du dessutom en duktig snickare som har erfarenhet inom lösvirkeshus då kan du vara BIMABs nya stjärnskott.

Om rollen:

Som snickare hos BIMAB kommer du ha en varierad roll där du kommer att arbeta främst med nyproduktion av lägenheter och villor men till viss del service och ROT. Arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanligt snickeriarbeten, finsnickeri samt ombyggnationer och tillbyggnader.

Du kommer att ingå i ett team med härliga kollegor som aktivt hjälper varandra för att nå gemensamma mål. Du utgår hemifrån och arbetar främst i Marks Kommun med omnejd.

Du erbjuds:

·       En roll i ett familjärt företag med trevliga kollegor.

·       Omväxlande arbete med att bygga lösvirkeshus från start till mål.

·       Goda utvecklingsmöjligheter och schysta förmåner.

·    Att vara en del av ett företag där det är ordning och reda samt en bra struktur.

Din bakgrund:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har 5-10 års erfarenhet i rollen som snickare och gärna tidigare har arbetat med lösvirkeshus. Du är självgående i din roll och har en hög yrkesstolthet. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är serviceinriktad, driven och kan arbeta självständigt. Vi ser även att du är lagspelare och kan rycka in där det kan tänkas behövas.

Välkommen med din ansökan

Är du intresserad och vill veta mer
? Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Byggservice i Mark AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40.

Om företaget:

Byggservice i Mark AB- i dagligt tal oftast benämnt BIMAB- grundades 1994 av Jonas Olofsson i Hyssna och är ett entreprenadföretag med bred kunskap och stor erfarenhet av småhusbyggnation i form av både nyproduktion och renovering/tillbyggnader. Kontoret ligger i Hyssna och projekten sträcker sig från Varberg i söder, Göteborg i norr och Borås österut.

Idag arbetar det 26 st på BIMAB varav 22 är träarbetare och 4 är tjänstemän och omsätter 85 miljoner per år. Bolaget har en hög soliditet vilket borgar för en trygghet som anställd på BIMAB.


Målare
Stockholm  2021-10-15

Är du en lösningsorienterad lagspelare som har en hög yrkesstolthet och brinner för att ge service i världsklass? Vill du vara en del av ett välmående och expansivt företag med låg personalomsättning? Är du dessutom en duktig målare som har erfarenhet inom servicemåleri samt utbildad inom området, då kan du vara Willmans nya stjärnskott. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter: I rollen som målare på Willmans Måleri arbetar du med varierande projekt i hela Stockholmsområdet. Rollen ger dig stor frihet under ansvar där du är ansvarig för dina uppdrag i en bred roll. I denna roll agerar du ansiktet utåt för företaget samt har du det yttersta ansvaret mot kund. 

Du erbjuds:

·      En plats i ett tryggt och framgångsrikt företag i en stor expansionsfas med spännande uppdrag.

·      Ett företag som värnar högt om de anställda och deras välmående.

·      Servicebil, flexibilitet i arbetstid samt frihet under ansvar.

Vi söker dig som:

·      Besitter cirka 5 års erfarenhet i rollen som målare inom service.

·      Genomgått en yrkesutbildning som målare.

·      Har B-körkort.

·      Har en hög yrkesstolthet.

Som person är du:

·      Självständig och engagerad i ditt arbete.

·      Driven och har lätt för att skapa och bygga nya relationer, både med kollegor men främst med kunder.

Om företaget:

Willmans måleri är en ung målerifirma beläget på Södermalm som etablerades 2016 av ägaren Emil Willman. De ägnar sig åt stora som små projekt åt både företagskunder och privatpersoner. Exempel på områden de arbetar med är måleriservice, målerientreprenad åt BRF, fastighetsägare och förvaltning. Kunderna finns över hela Stockholm och målet är att alltid leverera med högsta kvalité oavsett vilket uppdrag de tar sig an. Som målare hos Willmans blir du en del av ett sammansvetsat gäng i ett företag med stor drivkraft där alla möjligheter till utveckling finns.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Willmans Måleri med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Serviceelektriker
Göteborg  2021-09-29

Är du en elektriker som söker nya utmaningar? Vill du vara en del av Göteborgs bästa elfirmor? Gillar du att ge högklassig service i en varierande roll? Då kan du vara Bergendahls El Service nya serviceelektriker

Som anställd hos Bergendahls El Service ges du möjligheten till en inspirerande arbetsplats där du själv får ta stort ansvar och har möjligheten till att utvecklas. Du arbetar tillsammans med kompetenta medarbetare där alla hjälps åt för att nå bästa möjliga resultat.

Om rollen:

Som Serviceelektriker hos Bergendahls El Service kommer du främst att utföra service och installationer av el- och teleanläggningar hos allt från privatkunder till industrikunder. Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt. Dina arbetsuppgifter är varierade från dag till dag.

Din bakgrund:

Vi tror att din bakgrund är el-/teleteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt har gärna minst 5 års erfarenhet som elektriker men även ni med färre år i yrket är välkomna att söka.
Tjänsten kräver innehav av körkort klass B.

Vi lägger stort vikt i dina personliga egenskaper och tror att du är en engagerad, nyfiken och lösningsorienterad person som trivs i branschen och vill utvecklas vidare i en elteknikkoncern med bra förutsättningar. Vidare är du lyhörd, ödmjuk och flexibel samt värderar respekt för andra och ansvarstagande som viktiga egenskaper. Du är självständig med ett stort tekniskt intresse. För att lyckas i rollen krävs också bra social kompetens och verbal förmåga.


Om:

Bergendahls El AB grundades redan 1909 av Olof Bergendahl och under åren har vi byggt upp ett gediget och mångsidigt kunnande inom elteknik- och säkerhetsområdet. Koncernen består av sju olika bolag, moderbolaget Bergendahls El Gruppen AB och sju dotterbolag. Genom att vi inkorporerat flera andra bolag i elbranschen i vårt företag är vi idag ett komplett elteknik- och säkerhetsföretag med en mycket bred kompetens och kunskap. Vi verkar inom områdena nybyggnation, service, reparation, om- och tillbyggnad (ROT), industri, ställverksinstallationer, styr- och reglerteknik samt larm, data och tele.


I denna rekrytering samarbetar Bergendahls El Service med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson. Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på mikaela.hansson@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
VVS montör
Gävle  2021-09-23

Är du en lösningsorienterad VVS montör som är sugen på nya utmaningar i ett familjärt företag med goda anställningsvillkor? Gillar du varierande arbetsuppgifter och ha en frihet i din roll?   Är du dessutom skicklig inom VVS och har arbetat brett i rollen, då kan Erikssons VVS i Gävle vara något för dig! Läs vidare nedan och ansökt redan idag!

Arbetsuppgifter:
I rollen som VVS montör arbetar du främst med nyproduktion av bostäder men även en del ROT-projekt. Dina dagar är varierande och du kommer att arbeta med olika typer av projekt. Du utgår hemifrån och arbetar över hela Mälardalen, men främst Norra Stockholm och Uppsala.

Din profil:
För att lyckas i rollen som VVS montör ser vi att du är certifierad VVS montör och har arbetat minst 5 år inom nyproduktion eller motsvarande. Vidare ser vi att du talar svenska i tal och skrift samt har B-körkort. Du är van att läsa ritningar och planera ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är:

-         Lösningsorienterad i ditt arbete och ser möjligheter i stället för hinder.

-         Ansvarstagande och noggrann.

-         Serviceinriktad och har ett stort kundfokus.

-         Händig och inte rädd att kavla upp ärmarna när det behövs.

Du erbjuds:

-         Att vara en del av ett företag med korta beslutsvägar där du som anställd får komma med egna idéer.

-         Goda anställningsvillkor samt vidareutveckling.

-         Trevliga kollegor och flexibla arbetsuppgifter.

Om Erikssons VVS i Gävle:
Eriksson VVS i Gävle AB grundades 1999 av Håkan Eriksson, som idag driver företaget med 27 anställda, varav 24 är montörer och 3 jobbar på kontoret. Vi är ett fullserviceföretag inom VVS och utför små som stora arbeten åt alla typer av kunder.

I denna rekrytering samarbetar Erikssons VVS i Gävle AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag


Projektledare mark och anläggning
Stockholm  2021-09-22

Är du en projektledare som är sugen på en ny utmaning i karriären, där du arbetar i en självgående roll med att driva, samordna samt projektleda olika storlekar av projekt inom mark och anläggning? Har du dessutom en bakgrund som anläggare?

Nu söker MJ Contractor en ny medarbetare inom mark och anläggning. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat gäng där det är viktigt att alla anställda trivs och arbetar tillsammans för att uppnå gemensamma mål. Här erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter i en spännande miljö med variation och utmaningar

MJ Contractor är ett etablerat företag inom bygg, mark och anläggning med huvudkontor i Upplands Väsby. Företaget grundades 1993 av Mikael Johansson som idag fortfarande är VD för företaget.

Om rollen:

Som projektledare kommer du ha helhetsansvaret över att driva produktionen framåt och se till att projektet går enligt utsatt tidsplan. Du kommer att vara med i framtagandet av offerter, planera och projektera. Vidare skall du kunna upprätta projektdokument så som arbetsmiljöplaner, tidplan/betalplan, kontrollplan och även egenkontroller. I arbetsuppgifterna kräver det även att du har stor insikt i ekonomin, åtgång av material och är delaktig i arbetet och dess planering.

 
Kvalifikationer:

För att lyckas i rollen som projektledare ser vi att du har flerårig erfarenhet som projektledare inom mark och anläggning. Vi ser gärna att du har arbetat som anläggare/maskinist tidigare för att få god förståelse och ser helheten i projekten. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av AMA Mark, Mätnings- och ersättningsregler, MER samt kunskap och erfarenhet av entreprenadjuridik.

Dina personliga egenskaper:

Du kommer få ta stort eget ansvar och vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper i denna rekrytering. Vidare ställer tjänsten krav på personligt engagemang och driv. Du trivs i en utåtriktad position där initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet samt prioriteringsförmåga är några nyckelord. Du gillar att hjälpa till där det behövs då stöttning och vägledning faller sig naturligt för dig.

Låter detta som du? Är du intresserad av att höra om denna möjlighet?

I denna rekrytering samarbetar MJ Contractor med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.Serviceelektriker
Stockholm  2021-10-20

AHLEL i Stockholm AB grundades 2001 och är ett elinstallationsföretag som utför service, ombyggnationer, ROT-arbeten samt nyinstallationer av exempelvis kontorslokaler på främst Östermalm. Våra kunder är företag, bostadsrättsföreningar och butiker. Vår målsättning är att erbjuda enkel & snabb service vilket resulterar i nöjda kunder!

I takt med att Ahlel växer söker vi nu en serviceelektriker till deras team.

Vill du vara delaktig i ett familjärt bolag som satsar på att bli ledande i branschen? I rollen som serviceelektriker hos Ahlel kommer du arbeta med allt från mindre serviceuppdrag till ombyggnationer mestadels på Östermalm men även i Bromma, Nacka, Täby & Danderyd. Arbetsuppgifterna innefattar främst ROT-projekt där du agerar ansvarig på plats, samt en del service, felsökningar, underhåll & förebyggande arbete.

För att lyckas med detta ser vi att du har god erfarenhet i rollen som elektriker där du har arbetat med liknade projekt sen tidigare. Du är utöver detta sugen på utveckling i rollen som elektriker och är helt självgående. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav för att lyckas i rollen. 

I denna rekrytering av elektriker till Ahlel läggs det stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du är en lagspelare och trivs att arbeta i team. Vidare har du lätt för att skapa nya & goda relationer, både med kollegor och kunder.

Ahlel erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda och där du har goda chanser till utveckling!

Företaget erbjuder goda anställningsvillkor och bra förmåner, exempelvis:

 • Friskvårdsbidrag & tjänstepension
 • Tjänstebil
 • Sjukvårdsförsäkring

Känner du att denna beskrivning stämmer bra in på dig och vad du söker? Tveka inte då med att skicka in din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. I denna rekrytering samarbetar Ahlel med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av Mikaela Hansson på mail: Mikaela.hansson@jobway.se


Larmtekniker
Stockholm  2021-08-06

Larmatic Alarm AB förser marknaden med systemlösningar och säkerhetstjänster inom teknisk säkerhet. Affärsidéen är att fånga upp kundernas helhetsbehov och förse dem med säkerhet i fungerade system. Kunderna skall därmed uppnå största möjliga affärsmässiga nytta med sin investering teknisk säkerhet. Kunderna finns inom offentlig förvaltning, medelstora och större företag samt inom det kommersiella fastighetssegmentet. 

Vi arbetar såväl med integrerade systemlösningar såsom enskilda system inom inbrotts- och brandlarm, CCTV, tillträdeskontroll etc.

Vi söker just nu en kunnig och erfaren larmtekniker till Larmatic.

På Larmatic lägger vi stor vikt i personalens välmående som i sin tur har lett till en väldigt låg personalomsättning. Här sker vidareutbildningar löpande för de anställda. Ett stabilt bolag med en stor kundstock. Här strävas det efter en hög trivselnivå och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare hos oss måste du trivas med att arbeta självständigt och du vill bidra till fortsatt utveckling.

I tjänsten som larmtekniker kommer du dels att arbeta med akutservice, kompletteringar till befintliga säkerhetssystem mm. Arbetet hos Larmatic är varierande och här finns flera möjligheter till utveckling inom yrket.

Du kommer att vara Larmatics ansikte hos kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga.

Praktisk erfarenhet som larmtekniker inom säkerhetsbranschen ca 5 år. Har du även arbetat med CCTV och IT är detta meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat med:

Primärt: RCO (M5) (Mega), Galaxy, DSC´s sortiment (Teletec) bla. Neo, Axema

Meriterande: Hanwha (Samsung CCTV), Dahua, Milestone mm.

Larmatic ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Vi söker därför dig som gillar larm-och säkerhetsbranschen och som själv tar ansvar för att arbetet blir utfört på ett bra sätt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 073 – 58 11 804 Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kyltekniker
Stockholm  2021-08-06

Climapac Stockholm är ett företag som hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med att underhålla samt installera energianläggningar.

Huvudfokus är service och underhåll som syftar till att hjälpa kunden att uppnå såväl funktion som ekonomi i deras anläggning. Climapac Stockholm hjälper idag mer än 200 bostadsrättsföreningar samt utför kontinuerlig service och underhåll på mer än 1000 aggregat årligen i stor-stockholmregionen.

Vi söker en driven och erfaren kyltekniker till Climapac Stockholm AB

Som kyltekniker på Climapac kommer dina arbetsuppgifter variera mellan service, felsökning samt installation. Utgångspunkten är service och underhåll där målsättningen är att se till att anläggningen levererar i enlighet med vår förväntning under rådande förutsättningar. Aggregaten vi jobbar med är i regel värmepumpar mellan 5-200 kW och kylanläggningar i motsvarande storlek.

Våra serviceuppdrag omfattar ofta hela anläggningen som helhet varför fokus inte endast kommer att bestå i att titta på aggregaten.
Våra kontakter är riktade främst mot flerbostadshus, företag, kontor och serverrum.Vi arbetar inte mot privatpersoner.

För att lyckas hos oss bör du ha rätt inställning och vill göra ett bra jobb. Vi vill gärna att du har erfarenhet från service och installation av kyl- och värmepumpar i storleksordning 5–200 kW och kan arbeta självständigt.

Kunskaper inom kyla, el, ventilation, styr och regler underlättar för dig då detta kommer vara en del av dina dagliga arbetsuppgifter.
Rätt person kan vi erbjuda stora utvecklingsmöjligheter med bra lön och en rolig arbetsplats.

Intresserad och vill veta mer?I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Climapac Stockholm AB. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Oscar Thiele, 08 511 61 741 eller Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


VVS-Montör
Stockholm  2021-08-06

Är du en lösningsorienterad lagspelare som har en hög yrkesstolthet och brinner för att ge service i världsklass. Vill du vara en del av ett välmående företag med hög trivsel? Är du dessutom skicklig inom VVS och har arbetat brett i rollen, då kan du vara Eken Rörs & konsult nya stjärnskott. Läs vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter:

Som VVS-montör på Ekens Rör AB ansvarar du för dina egna uppdrag i en bred roll. Fokusområdet ligger på entreprenader. I denna roll arbetar du självständigt största delen av tiden där du utgår hemifrån direkt till kunderna och får din arbetsorder digitalt.

Du erbjuds:

·      En plats i ett tryggt och stabilt bolag, som är i en expansionsfas samt värnar de högt om de anställda och dess trivsel på arbetet.

·      Ett arbete där du planerar och styr dina egna dagar.

·      Goda förmåner & servicebil.

·      Tät sammanhållning i ett företag som gärna gör mycket tillsammans.

Vi söker dig som:

·      Har jobbat minst ett par år som VVS-montör

·      Innehar B-körkort.

.     Svenska i tal & skrift.

·      Älskar ditt jobb och har en hög yrkesstolthet.

Som person ser vi gärna att du är:

·      Självgående och proaktiv i din planering av arbetet.

.     Kundorienterad och god social förmåga.

·      Intresserad av VVS-teknik och trivs i en miljö där ärlighet och prestigelöshet i sitt bemötande mot varandra värderas högt.

Om företaget:Ekens Rör & Konsult AB är ett familjeföretag grundat 1988. Mottot på firman har alltid och kommer alltid vara, Ekens rör fixar Allt! Det finns aldrig några problem som är för små eller för stora. Ekens Rör är ett auktoriserat VVS-företag. Vi utför alla sorters VVS-arbeten.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!
I denna rekrytering samarbetar Ekens Rör & Konsult med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mejl oscar.thiele@jobway.se eller tel. 073-5811804. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Anläggare
Stockholm  2021-08-06

Vi sköter och underhåller befintlig utemiljö, planterar träd, anlägger rabatter och gräsmattor samt nyanlägger och underhåller grönytor.
Vi erbjuder kvalitativa mark- och anläggningsarbeten till företag och BRF:er i Mälardalen. Genom vår gedigna kunskap och goda service finner vi effektiva lösningar som syftar till att skapa nöjda kunder
.

G:ssons växer och söker nu en Anläggare/Grävmaskinist.
I din roll som anläggare/grävmaskinist kommer du arbeta med både anläggning och maskinkörning inom markarbeten, Va-schakt, El-schakt och snöröjning är delar vi främst inriktar oss på. industribyggnader och bostadshus. Det är många olika moment som skall utföras på kort tid och planering av ditt eget arbete är viktigt. Vi arbetar med både service och entreprenader i olika storlekar mot företag och landsting/kommun.

Vi söker dig som:

·      Har några års erfarenhet i rollen som grävmaskinist

·      Har jobbat med mark och anläggning inom området.

·      B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin, hjullastare och grävlastare är ett krav.

·      Det är meriterande om du har C-körkort för lastbilar.

Som person ser vi att du är:

·      Öppensinnad för nya utmaningar, självgående i din roll och en grym problemlösare som tar egna initiativ.

·      För oss är det väldigt viktigt med noggrannhet och att man är ordningsam. Du trivs att arbeta i team men klarar även av att arbeta självständigt

Här erbjuds du delaktighet i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt som är i en expansiv fas. Vi värnar om våra medarbetare och ser gärna att alla kommer med nya idéer och förslag för att ständigt utvecklas. Vi tycker det är väldigt viktigt att ha en stark sammanhållning för att uppnå bästa resultat. Vi siktar på att åka utomlands varje år (”vanliga” år), arrangerar julbord och ytterligare gemensamma aktiviteter för att stärka gruppen. Vi är väldigt måna om medarbetarnas hälsa och erbjuder därför friskvård samt att vi får besök av en naprapat en gång i kvartalet. Du får tillgång till servicebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073- 58 11 804 Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kyltekniker
Stockholm  2021-08-06

Rollen innefattar:
Är du på jakt efter en ny utmaning i en varierande arbetsmiljö? I rollen som Kyltekniker på Huddinge Maskinservice välkomnas du till ett stabilt företag. Du arbetar varierat mot olika typer av projekt och kunder. Är du en person som drivs av kontinuerlig tillväxt i rollen samt ta stort eget ansvar, då är denna möjlighet helt rätt för dig. Läs vidare och ansök redan idag!

·     Du utgår hemifrån med egen servicebil.

·     Kunderna finns i Storstockholm.

·     Rollen är varierande och du får bli väldigt kunnig inom våra produkter.

Du erbjuds:   

·     Frihet och flexibilitet i rollen.

·     Plats i ett stabilt företag med stor kundstock och lång erfarenhet i branschen.

·     En roll där du arbetar variationsrikt och får arbeta tillsammans med ett härligt gäng.

.     Servicebil och alla nödvändiga verktyg för att kunna utföra arbetet på bästa sätt.

Vi söker dig som:

·     Innehar Kylcertifikat 1.

·     Arbetat i rollen som kyltekniker under ett par år med kunskap inom värmepumpar.

·     Innehar B-körkort och grundläggande IT - kunskaper.

Som person är du:

·     Driven och ansvarstagande i ditt arbete samt en god social förmåga.

·     Kundorienterad och har lätt för att skapa nya relationer.

·     Inte rädd för nya utmaningar och drivs av ständig utveckling.

.     En lagspelare som gillar att arbeta i team.

Huddinge Maskinservice AB har många års erfarenhet av värmepumpar och har den högsta certifieringsklassen för värmepumpar och kyla. De är specialiserade på värmepumpar från IVT och Bosch. Hos oss får du hjälp med allt från installation till service, för maximal trygghet och kostnadskontroll. De är auktoriserat serviceombud för IVT och Bosch och erbjuder garantiservice för dessa märken. För allt som gäller din värmepump - kom till oss, vi vet vad vi gör!

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att sicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Huddinge Maskinservice med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mejl Oscar.Thiele@jobway.se. eller 073-581 18 04 Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Spontanansökan kyltekniker
  2021-08-06

Är du en kyltekniker som är nyfiken på vad arbetsmarknaden har att erbjuda dig? Känner du att du vill vidare i din karriär och vill utvecklas i din roll som kyltekniker?

Vi hjälper just nu företag i Stockholm och Södermanland att hitta nya kollegor. Därför söker vi dig som är kyltekniker eller värmepumpstekniker.

Företagen erbjuder:

·      Arbetsplats med hög trivsel och låg personalomsättning

·      Lön mellan 35 000–45 000 kr.

·      Servicebil/förmånsbil där du utgår hemifrån

·      Möjlighet att arbeta nära ditt hem.

·      Ledande befattning

·      Personlig utveckling

Kraven för tjänsterna varierar men vanligtvis är grundkraven att du har arbetat 3 år inom branschen och innehar kylcertifikat. Vi tror även att du behärskar svenska i tal & skrift och har B-körkort.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ringer vi dig för att berätta mer om tjänsterna.
Kyltekniker
Norrköping  2021-08-06

Rollen innefattar:
Kylanläggningar AB söker kyltekniker som vill vara med på vår spännande resa mot framtidens mer miljövänliga och energieffektiva kyla. Vill du arbeta med stor frihet och eget ansvar erbjuds en arbetsplats med fin sammanhållning och trevlig stämning där allas medverkan är viktig.      

·     Du utgår hemifrån med egen servicebil.

·     Kunderna finns i Norrköping med omnejd.

·     Rollen är varierande och du får bli väldigt kunnig inom våra produkter.

Du erbjuds:   

·     Frihet och flexibilitet i rollen.

·     Plats i ett stabilt företag med mycket spännande jobb.

.     För att vara uppdaterad erbjuder vi de utbildningar som behövs.

.     Aktiviteter utanför det vardagliga brukar vara trevliga inslag hos oss.

.     Servicebil och alla nödvändiga verktyg för att kunna utföra arbetet på bästa sätt.

Vi söker dig som:

·     Har Kylcertifikat 1.

·     Arbetat i rollen som kyltekniker under ett par år och är självgående i rollen.

·     Innehar B-körkort och kunskaper inom el samt meriterande med CO2.

Som person är du:

·     Driven och ansvarstagande i ditt arbete samt en god social förmåga.

·     Kundorienterad och har lätt för att skapa nya relationer.

·     Inte rädd för nya utmaningar och drivs av ständig utveckling.

.     En lagspelare som gillar att arbeta i team.

Kylanläggningar Norrköping AB som varit verksamt sen 1993 består idag av 16 medarbetare och vi vill bli flera. Vi är belägna i Norrköping och har våra flesta uppdrag inom Östergötland och angränsande regioner. Våra uppdragsgivare finns t.ex inom livsmedel, industri, fastighet och IT.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att sicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Kylanläggningar AB Norrköping med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mejl Oscar.Thiele@jobway.se. eller 073-581 18 04 Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Arbetsledare
Stockholm  2021-08-06

Är du på jakt efter en ny utmaning som arbetsledare inom mark & trädgårdsskötsel samt söker en varierande roll? I rollen som arbetsledare på Höga Kusten arbetar du brett och variationsrikt. Är du utöver det en person som drivs av kontinuerlig utveckling i din karriär samt trivs med stort eget ansvar, då är denna möjlighet helt rätt för dig. Läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning:

.     Rollen innefattar ett huvudansvar för drift och planering för ditt arbetslag.

·     Arbetar med skolor och kommunala markarbeten.

·     Kommunavtal med Vallentuna Kommun.

·     Du sköter inköp, kontakt med UE och egenkontroller.

Du erbjuds:    

·     En roll där du får möjlighet att arbeta variationsrikt samt en del av ett härligt gäng.

.     Plats i ett företag där du får mycket frihet och driva dina idéer framåt.

.     Servicebil och alla nödvändiga verktyg för att kunna utföra arbetet.

Vi söker dig som:

·     Har minst 3 års erfarenhet som arbetsledare inom trädgård/- och skogsskötsel.

.     Trädgårdsmästarutbildning.

.     Utbildning inom Arbete på väg 2.

·     Innehar B-körkort.

.     Behärskar svenska i tal & skrift.

Som person är du:

·     Driven och har öga för detaljer i dina arbeten.

·     Proaktiv i din planering. 

.     Lösningsorienterad.        

.     Starkt driv och beslutsam.

Om företaget:

Hösten 2014 vann Hksf det allra första skötseluppdraget på offentlig upphandling, och öppnade första filialen i Sveg där vi skötte fastigheter åt Kommunen. Våren 2016 startade kontoret i Gävle upp, och senare på hösten vanns två stora uppdrag i Västernorrland och öppnade ett kontor i Sundsvall. 
Ett halvår senare ISO-certifierades företagets ledningssystem, vilket var en viktig milstolpe i tillväxtstrategin. Sedan dess har tillväxten fortsatt och företaget har idag skötseluppdrag åt i första hand Kommuner och Regioner på orterna Örnsköldsvik, Härnösand, Sundsvall, Gävle, Ockelbo, Östhammar, Uppsala och Sollentuna.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att sicka in din ansökan med ditt CV!
I denna rekrytering samarbetar Höga Kusten med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mail Oscar.Thiele@jobway.se. eller 073-581 18 04. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Personlig servicetekniker
Stockholm  2021-08-06

Vill du bli en del av ett företag som har en spännande framtid framför sig? Är du en person som gillar att arbeta i team och älskar kundkontakt? Har du ett stort intresse för fordonbranschen och dessutom är bilmekaniker/servicetekniker. Då kan du vara Upplands Motor nya servicetekniker. Här får du möjlighet att arbeta på en certifierad VPS-verkstad som är en vidareutveckling av Volvos PST-koncept.

Den stora skillnaden från tidigare är att du som personlig servicetekniker arbetar i team istället för enskilt på din verkstadsplats. Detta gör att arbetet blir både roligare och tryggare.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som personlig servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationsarbeten av Volvo personbilar. System som du arbetar i är bl.a. Tacdis och märkesstyrda system.

Arbetsuppgifterna innefattar bl.a.

·      Reparationer och felsökning.

·      Fakturering och inbokning av kunder.

Eftersom du på egen hand bokar in alla dina kunder har du mycket kundkontakt och frihet i att lägga upp en effektiv dag.

Du erbjuds:

·      Ett spännande och stimulerande där du ges möjlighet att vara delaktig och påverka.

·      En arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Arbetsglädjen och lagandan på jobbet förstärks genom de många aktiviteter som personalföreningen arrangerar.

·      Att vara en del av ett tryggt företag som är anslutna till kollektivavtal där du automatiskt omfattas av kollektivavtalade försäkring och pension. Utöver det erbjuds du möjlighet att teckna frivillig gruppförsäkring. 

·      Friskvård och ett förmånligare bil-ägande.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som bilmekaniker/personlig servicetekniker och dessutom har läst en fordonsteknisk utbildning på gymnasial nivå eller motsvararande. Det anses vara en stor fördel om du tidigare arbetat med Volvo och systemet Tacdis. Likaså är det meriterande med fördjupat kunnande inom elektronik och felsökning som du erhållit dig genom utbildning eller erfarenhet. Körkort B är ett krav.

För att lyckas i denna roll ser vi att du som person är:

·      Social, positiv och uthållig.

·      Administrativt noggrann i ditt arbetssätt.

·      En lagspelare som har tankesättet ”Laget framför jaget”.

·      En person som strävar efter att utvecklas i din roll som personlig servicetekniker.

Om företaget

Upplands Motor etablerades år 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad samt Kista där huvudkontoret ligger.

Upplands Motor har en historia som ett familjeägt bolag med rötterna i ett starkt personligt entreprenörskap och är idag Sveriges mest framgångsrika bilföretag med drygt 800 anställda. Upplands Motor erbjuder service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar, och arbetar med Volvo, Renault och Dacia.


Anläggare
Jönköping  2021-08-06

Enthavs växer och söker nu en ny anläggare till deras team!
I din roll som anläggare kommer du arbeta i en variationsrik roll med markarbeten, VA-schakt samt andra anläggningsprojekt. De riktar sig mycket mot industribyggnader och fastighetsbolag. Det är därmed många olika moment som skall utföras på kort tid och planering av ditt eget arbete är viktigt för att lyckas i rollen. Enthavs arbetar även med diverse entreprenader, stora som små mot olika byggföretag.

Enthavs söker dig som:

·      Är självgående i rollen som anläggare.

·      Har god kunskap i VA, Schakt och ritningar samt laserhantering.

·      Innehar B-körkort.

Du ser dig själv som en:

·      Öppensinnad person som gillar nya utmaningar, är självgående i din roll samt är en grym problemlösare som tar egna initiativ.

·      Person som värdesätter noggrannhet och ordning & reda i arbetet.

·      Lagarbetare som trivs att arbeta i team, men är lika självgående på egen hand.

På Enthavs erbjuds du plats i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt som är i en expansiv fas. de värnar högt om deras medarbetare och ser gärna att alla kommer med nya idéer och förslag för att ständigt utvecklas. På Enthavs satsar de mycket internt och lyfter gärna de anställda inom företaget för att främja deras utveckling. Att arbeta i variationsrika projekt med verktyg utav hög kvalité är något som värdesätts.

Om företaget:Enthavs har ett brett urval av tjänster inom markarbeten. Enthavs erbjuder totalentreprenader inom mark och helhetslösningar i bostadsområden. Helhetslösningar innefattar allt från anläggningsarbeten, pålning, sprängning till färdiga gator, cykel och gångvägar. De utför även totalentreprenader vid nybyggnationer av skolor, lager och terminaler.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Enthavs med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073–5811804 Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Grävmaskinist
Jönköping  2021-08-06

Enthavs växer och söker nu en grävmaskinist till deras team.
I din roll som grävmaskinist kommer du arbeta med maskinkörning, markarbeten, VA-schakt mot industribyggnader och fastighetsbolag. Det är många olika moment som skall utföras på kort tid och planering av ditt eget arbete är därmed viktigt för att lyckas i rollen. Vi arbetar med entreprenader, stora som små mot olika byggföretag.

Enthavs söker dig som:

·      Har några års erfarenhet i rollen som grävmaskinist.

·      Har jobbat med mark och anläggning inom området.

·      B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin.

Som person är du bland annat:

·      Öppensinnad för nya utmaningar, självgående i din roll och en grym problemlösare som tar egna initiativ.

·      Noggrann & ordningsam, det är viktiga aspekter.

·      En person som trivs att arbeta i team men klarar även av att arbeta självständigt.

På Enthavs erbjuds du plats i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt som är i en expansiv fas. de värnar högt om deras medarbetare och ser gärna att alla kommer med nya idéer och förslag för att ständigt utvecklas. På Enthavs satsar de mycket internt och lyfter gärna de anställda inom företaget för att främja deras utveckling. Att arbeta i variationsrika projekt med verktyg utav hög kvalité är något som värdesätts.

Om företaget:Enthavs har ett brett urval av tjänster inom markarbeten. Enthavs erbjuder totalentreprenader inom mark och helhetslösningar i bostadsområden. Helhetslösningar innefattar allt från anläggningsarbeten, pålning, sprängning till färdiga gator, cykel och gångvägar. De utför även totalentreprenader vid nybyggnationer av skolor, lager och terminaler.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Enthavs med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073–5811804 Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ventilationstekniker
Helsingborg  2021-08-06

Är du på jakt efter en ny utmaning i en varierande arbetsmiljö? I rollen som Ventilationstekniker på Ömangruppen. Välkomnas du till ett företag i ständig tillväxt där målet är att öka marknadsandelarna i Stockholmsregionen. Du arbetar varierat mot olika typer av projekt och kunder. Är du en person som drivs av kontinuerlig tillväxt i rollen samt ta stort eget ansvar, då är denna möjlighet helt rätt för dig. Läs vidare och ansök redan idag!

Rollen innefattar:

·      Service, underhåll, injusteringar och felsökningar är något som tillhöra din vardag.

·      Kunderna finns främst i Helsingborg och Landskrona men även andra delar Skåne

·      Rollen är varierande och du arbetar i projekt mot bostadsmarknaden.

.     Du arbetar självständigt i rollen likväl som arbetar i grupp.

Du erbjuds:    

·      Frihet och flexibilitet.

·      Plats i ett Stabilt företag under tillväxt.

.     Vi utbildar/lyfter gärna personal internt.

.     Vi arbetar nära varandra oavsett roll på företaget.

Vi söker dig som:

·      Arbetat som ventilationstekniker minst 3 år.

·      Innehar B-körkort.

.     Grundläggande behörighet och kunskap för att arbeta med El.

Som person är du:

·      Driven och ansvarstagande i ditt arbete samt en god social förmåga.

·      Du är kundorienterad och har lätt för att skapa nya relationer.

·      Inte rädd för nya utmaningar och drivs av ständig utveckling.

.     En lagspelare som gillar att arbeta i team likväl som ensam.


Om företaget:

Ömangruppen startades 1994, av Växjö entreprenören Anders Öman. Företaget tog snabbt fart och drygt ett år senare har verksamheten ett tiotal anställda.

Idag är koncernen Ömangruppen ett ägarlett och värderingsstyrt bolag som finns på 18 olika orter runt om i södra Sverige och har 180 medarbetare. Under åren har företaget utvecklats kraftfullt och erbjuder idag fullständiga lösningar inom allt som rör värme, ventilation, kyla, energi och automation.

Det som kännetecknar Ömangruppen är framåtandan, den ständiga strävan efter att tänka nytt och stort. Under företagets alla år i branschen har det fortsatt att utvecklas och hela tiden nått nya höjder. Idag tar Ömangruppen ansvar för framtida generationer och arbetar aktivt med att minska jordens klimatpåverkan, genom att använda sig av smarta energilösningar.


Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att sicka in din ansökan med ditt CV!
I denna rekrytering samarbetar Ömangruppen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mail Oscar.Thiele@jobway.se. eller 073-581 18 04 Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.Kalkyaltor
Stockholm  2021-08-06

Är du på jakt efter en ny utmaning som kalkylator samt söker en varierande roll? I rollen som kalkylator på Butler Bygg & Entreprenad arbetar du brett och variationsrikt. Är du utöver det en person som drivs av kontinuerlig utveckling i din karriär samt trivs med stort eget ansvar, då är denna möjlighet helt rätt för dig. Läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag!

Rollen innefattar:

·     Räkna på jobb till våra entreprenader.

.    Säkra upp jobb på ett kostnadsmedvetet sätt.

.    Aktivt se lösningar som gynnar projektet och företaget.

.    Anbud, analyser och materialinköp.

Du erbjuds:    

·     En roll där du får möjlighet att arbeta variationsrikt samt en del av ett härligt gäng.

.     Plats i ett företag där du får mycket frihet och driva dina idéer framåt.

.    Kompetensrik arbetsplats med närhet till samtliga roller.

.    Vara med och växa tillsammans med företaget på en spännande resa.

Vi söker dig som:

·     Har några års erfarenhet som kalkylator.

.     Bekväm med mark och tillståndsfrågor.

.    Har god materialkännedom.

.    Kostnadsmedveten och drivs av ständig utveckling.

Som person är du:

·     Driven och har öga för detaljer i dina arbeten.

·     Lagspelare som kan jobba över gränserna

.     Lösningsorienterad som vågar ta för sig och testa nya vägar.      

.     Starkt driv och beslutsam.

Om företaget:

Butler Bygg & Entreprenads projekt består till största delen av byggnation av fastigheter och bostäder mot privata aktörer men även i egen regi. Vi har all kompetens under samma tak vilket gör att vi kan agera snabbt och effektivt och det skapar förutsättningar att erbjuda attraktiva helhetslösningar.

Butler Bygg & Entreprenad ingår i koncernen Butler Gruppen där affärsidén i grunden har varit att erbjuda helhetslösningar för de tjänster och produkter som efterfrågas inom hotell, restaurang & café. Det som gör verksamheten stark är att vi har en egen byggorganisation med allt från projekt- och arbetsledare till snickare, elektriker och rörmokare. Dessutom har Butler egna arbetsmiljösamordnare, byggingenjörer, inredningsarkitekter & storköksspecialister. Alla dessa delar gör att Butler har stenkoll på tidplan och budget och kunna tillsätta rätt resurser imponerande snabbt.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att sicka in din ansökan med ditt CV!
I denna rekrytering samarbetar Butler Construction med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mejl Oscar.Thiele@jobway.se. eller 073-581 18 04. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.Grävmaskinist
Stockholm  2021-08-06

G:ssons växer och söker nu en Grävmaskinist.
I din roll som grävmaskinist kommer du arbeta med maskinkörning, markarbeten, Va-schakt, El-schakt och snöröjning är delar vi främst inriktar oss på. industribyggnader och bostadshus. Det är många olika moment som skall utföras på kort tid och planering av ditt eget arbete är viktigt. Vi arbetar med både service och entreprenader i olika storlekar mot företag och landsting/kommun.

G:ssons söker dig som har några års erfarenhet som grävmaskinist, du ska ha jobbat med mark och anläggning inom området. B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin, hjullastare och grävlastare är ett krav. Det är meriterande om du har C-körkort för lastbilar.

Som person är du öppensinnad för nya utmaningar, självgående i din roll och en grym problemlösare som tar egna initiativ. För oss är det väldigt viktigt med noggrannhet och att man är ordningsam. Du trivs att arbeta i team men klarar även av att arbeta självständigt

Här erbjuds du delaktighet i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt som är i en expansiv fas. Här värnas de om våra medarbetare och ser gärna att alla kommer med nya idéer och förslag för att ständigt utvecklas. Det är väldigt viktigt att ha en stark sammanhållning för att uppnå bästa resultat.
Varje år åker vi utomlands tillsammans, har julbord och ytterligare några gemensamma aktiviteter. Vi är väldigt måna om medarbetarnas hälsa och erbjuder därför friskvård samt att vi får besök av en naprapat en gång i kvartalet. Du får tillgång till en servicebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar G:ssos med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073- 58 11 804 Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Målare
Stockholm  2021-08-06

Målare

Är du en lösningsorienterad lagspelare som har en hög yrkesstolthet och brinner för att ge service i världsklass? Vill du vara en del av ett välmående och med låg personalomsättning? Är du dessutom en duktig målare som har erfarenhet inom microcement samt utbildad inom området, då kan du vara Storöstrands nya stjärnskott. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

I rollen som målare på Storöstrands Måleri arbetar du med varierande projekt i Stockholm. Rollen ger dig stor frihet under ansvar där du är ansvarig för dina uppdrag i en bred roll. I denna roll agerar du ansiktet utåt för företaget samt har du det yttersta ansvaret mot kund. 

Du erbjuds:

·      En plats i ett tryggt och stabilt företag med många spännande projekt.

·      Ett företag som värnar högt om de anställda och deras välmående.

·      Servicebil, moderna verktyg samt frihet under ansvar.

Vi söker dig som:

·      Besitter några års erfarenhet i rollen som målare.

.     God kunskap i måleri, tapetsering samt meriterande om du har kunskap i microcement.

·      Har en hög yrkesstolthet.

Som person är du:

·      Självständig och engagerad i ditt arbete.

·      Driven och har lätt för att skapa och bygga nya relationer, både med kollegor men främst med kunder.

Om företaget:
Vi hoppas att du kan hitta allting du behöver hos oss på Storöstrands Måleri. Vi fokuserar på att få nöjda kunder genom att erbjuda högkvalitativ service och ett professionellt bemötande. Vi kommer att göra allt vi kan för att motsvara dina förväntningar. Tack vare en stor variation av tjänster är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med oss.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!
I denna rekrytering samarbetar Storöstrands Måleri med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mejl Oscar.Thiele@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Servicetekniker
Stockholm  2021-08-06

Är du en teknikintresserad person som trivs med ett variationsrikt arbete och vill jobba med tornkranar i Sverige. Vill du arbeta på ett familjärt företag som är lyhörda till sina medarbetare. Är du utöver det en person som inte är rädd för att jobba och känner dig redo för nya utmaningar? Binsell söker dig som vill vara med på en resa utöver det vanliga. Läs vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag.

Om rollen:

Du ska självständigt, eller i arbetslag, arbeta med felsökningar och reparationer utav tornkranar med utgångspunkt i Stockholm.

Arbetsområdet är främst i Stockholm men Resor kan förekomma. Kvälls/-jourarbete förekommer i rollen. 

Binsell erbjuder dig:

·      Stora utvecklingsmöjligheter till att nischa dig inom denna bransch.

·      Schyssta arbetsverktyg, bilar samt bra förmåner.

·      Trevliga och hjälpsamma kollegor som aktivt hittar på saker tillsammans för att stärka teamkänslan i gruppen.

.      Ett företag där vi gärna rekryterar internt.

Dina kvalifikationer som tekniker:

-         Erfarenhet som servicetekniker och felsökning.

-         God fysisk förmåga

-         B-Körkort

-         Ett driv och intresse att bli nischad på våra produkter.

-         Behärskar svenska & engelska i tal & skrift

Meriterande kunskaper

-         Styr & Regler

-         Yrkesbevis tornkran och mastarbete på hög höjd.

För att lyckas i rollen ser vi att du som person är hjälpsam och van vid att arbeta i såväl lag som självständigt. Vidare att du är ansvarstagande och är flexibel i ditt arbete.

BinSell har 70 års erfarenhet av tunghantering, mobilkranar och tornkranar. Med över 100 mobilkranar och tornkranar är vi ett av Sveriges ledande kranbolag. Vår personal och våra kranar arbetar med allt från villamontage till oljeraffinaderier, husbyggen, brobyggen och sjukhusbyggen.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Binsell med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.seSnickare
Göteborg  2021-08-28

Letar du efter en ansvarsfull och variationsrik tjänst i en idyllisk skärgårdsmiljö på ett välmående familjeföretag? Är du en självgående snickare med ett par års erfarenhet? Då bör du läsa vidare! Kössö Bygg fortsätter expandera och söker dig som är

Snickare

I tjänsten som snickare arbetar du med varierande projekt. Arbetsplatsen är i och omkring Göteborgs skärgård vilket innebär att du tar färjan till arbetsplatsen (om du bor på fastlandet). Till huvudkontoret tar det 9 minuter med båt från Saltholmen. Arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanligt snickeriarbete, nybyggnation, servicejobb till renovering av badrum/kök och fönsterbyten.


Kössö Bygg erbjuder dig:

·      En unik arbetsmiljö med närhet till hav och natur.

·      En roll i ett solitt och familjärt företag med låg personalomsättning.

·      En arbetsgivare som värnar om sina medarbetare genom teamaktiviteter, sjukvårdsförsäkring och goda arbetsvillkor.


Vi söker dig som:

·      Har ett par års yrkeserfarenhet som snickare och kan arbeta självständigt.

·      Har en hög yrkesstolthet och drivs av att leverera en hög kvalité.

·      Har B-körkort, där båtvana är meriterande.


Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Kössö Bygg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40.


Om företaget:

Kössö Bygg är ett familjeföretag med 22 anställda som varit verksamma sedan 1995 och registrerade som aktiebolag sedan 1997. Sätet är i Göteborgs södra skärgård och verksamhetsområde i Göteborg med omnejd. Företagets ledord kvalitet, kompetens, kunskap står för att man ska utföra ett bra arbete på ett säkert och professionellt sätt. Målet är att kunden ska vara lika nöjd med Kössös arbete även efter 10 år.

Kössös hjälper kunden genom hela processen, från början till slut och finns till hands vid alla val stora som små. Kössös hjälper till att förverkliga drömmar och visioner vare sig det handlar om ett nytt hus, renovering, markarbete eller en vacker trädgård. Projekten de utför är oftast på total/generalentreprenad d.v.s. att man ansvarar för elektriker, målare, plåtslagare och övriga professioner som behövs för att driva bygget framåt.


Säkerhetstekniker
Göteborg  2021-08-26

Söker du en stimulerande och självständig roll som säkerhetstekniker i ett välmående familjärt företag? Där du dessutom kommer få möjlighet att utvecklas i din yrkesmässiga roll och arbeta i ett team som andas ”laget framför jaget”. Är du en naturlig problemlösare med god erfarenhet av säkerhetstekniska system och hur dessa samverkar? Då kan du vara Frölunda El & Tele AB nya stjärnspelare. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

I rollen som säkerhetstekniker kommer du att arbeta med service, installation och utökningar av passagesystem, framförallt RCO och Aptus, inbrottslarm samt brandlarm.

·         Du utgår hemifrån med egen servicebil.

·         Kunderna finns i Göteborg.

·         Rollen är varierande mellan projekt och service.

Du erbjuds:

·      Ett öppet arbetsklimat med stark laganda, där de är en stöttande företagskultur.

·      Stora utvecklingsmöjligheter internt.

·      Bred kunskap inom säkerhet på företaget.

Vi söker dig som:

·      Har en god erfarenhet i rollen som säkerhetstekniker.

·      Besitter en grundläggande kunskap inom el, där du kan installera trådbundna larmsystem.

·      Kan driva mindre projekt självständigt.

·      Är du certifierad i RCO M5 Mega är det stort plus men inget krav. 

·      Innehar B-körkort.

Personliga egenskaper:

·      Besitter god socialkompetens då du är företagets ansikte utåt.

·     Flexibel i ditt sätt att arbeta på, samt inte rädd för att ta dig an nya uppgifter    

·   Har en hög yrkesstolthet

Om företaget:

Frölunda El & Tele AB är ett stabilt familjeföretag startat 1988 som idag drivs av far och son. Vi är ett säkerhetsföretag som erbjuder skräddarsydda systemlösningar och säkerhetstjänster så som Inbrott- och brandlarm, Passersystem och Tillträdeskontroll mot offentlig sektor. Idag är vi 12 anställda och i en expansiv tillväxtfas. Företaget är beläget i nya lokaler i Alelyckan, Göteborg.

Vi har ett genomarbetat miljötänk där vi strävar efter nollutsläpp vid persontransporter, vi sorterar och återvinner vårt avfall och arbetar ständigt med att förbättra vårt miljöarbete. Företaget har ett öppet klimat där vi värdesätter allas lika värde.

I denna rekrytering samarbetar Frölunda El & Tele AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag


Låssmed
Stockholm  2021-09-22

Spånga Lås AB tillhandahåller högkvalitativa säkerhetsprodukter till privatpersoner, företag, myndigheter, BRF och fastighetsbolag. Vårt arbetsområde är huvudsakligen lås och beslagning av Dörrar. Vi ska alltid arbeta med hög kvalité och kompetens hos utbildad personal.

Spånga ingår i BIAB-gruppen sedan 2019, tillsammans är vi ett 30 tal anställda som bedriver verksamhet inom säkerhet - inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar

I takt med företagets utveckling söker vi en utelåssmed:

Vi söker dig med några års erfarenhet av installation och service av lås. Du har god kännedom inom flertalet leverantörers produktutbud (Assa, Kaba, Dorma, Geze m fl).

Det är en stor fördel om du har erfarenhet av svagströmsprodukter såsom kodlås, dörrautomatik mm. Gesäll- eller mästarbrev är meriterande men inget krav. Som person är du självgående och en naturlig problemlösare. Du är van vid att ta eget ansvar och gillar ett omväxlande arbete. Som företagets ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus. Vidare att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Svenska i tal och skrift är krav. Vid anställning görs en kontroll i Polisens belastningsregister.

Kvalifikationer:

 • Erfarenhet av liknande jobb
 • God datorvana
 • Serviceinriktad och flexibel
 • Ordningsam och ansvarskännande
 • Förmåga att arbeta självständigt, såväl som i grupp
 • B-körkort

Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och våra anställda. Vi arbetar medvetet för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Vi erbjuder fina förmåner så som friskvård, servicebil och utbildning. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Spånga lås med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson mikaela.hansson@jobway.se

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Brandlarmstekniker
Stockholm  2021-08-27

LTP Säkerhetsteknik AB grundades 2010 och erbjuder tjänster inom brand och säkerhet. LTP arbetar med några av det viktigaste saker du som har för ansvar för personal, fastigheter och fastighetsdrift har att tänka på: att skydda människorna omkring dig och er egendom. Med personal med över 20 års erfarenhet av branschen och som är specialister inom sina områden är LTP ett företag som kunden har ett stort förtroende för. Vi är verksamma i hela Mälardalen och levererar både små och stora brand & säkerhetsanläggningar.

LTP Säkerhetsteknik expanderar och söker en brandlarmstekniker till deras team.  

Brinner du för att leverera förstklassig service? Vill du jobba på en arbetsplats som präglas av glada medarbetare med positiv energi där du som anställd får vara med och påverka företagets utveckling? Trivs du med att arbeta självständigt men samtidigt känna tillhörigheten i ett starkt team där laget går före jaget. Då kan denna tjänst vara rätt för dig!

I rollen som brandlarmstekniker kommer du främst att arbeta med driftsättning av brandlarm samt utrymningslarm men även med felavhjälpande åtgärder, service och underhåll. Du kommer fungera som rådgivare ute hos kund och komma med förbättringsförslag. Det är viktigt att du har en helhetssyn på hur fastighetens olika system fungerar för att på bästa sätt kunna hjälpa våra kunder.

Vem är du

Vi tror att du är en person som har ett stort tekniskt intresse och finner en yrkesstolthet i ditt dagliga arbete. Du är självgående och en naturlig problemlösare. Det är också viktigt att du har lätt för att ta kontakt med nya människor och har en god social kompetens då vårt arbete handlar om kommunikation.

För att lyckas denna roll ser vi att du har några års erfarenhet inom brandlarm och gärna vill ta nästa steg för att arbeta med driftsättning. Eftersom du kommer ta dig mellan arbetsplatserna med bil är B-körkort ett krav.

Varför LPT Säkerhetsteknik

LTP Säkerhetsteknik erbjuder dig ett utvecklade arbete på en arbetsplats där medarbetarnas trivs och hjälper varandra. Tjänsten innebär stora utvecklingsmöjligheter för dig då LTP erbjuder många olika produkter & tjänster där du har möjlighet att få en bred kompetens inom branschen. Du erbjuds goda anställningsvillkor och bra förmåner i ett företag där man satsar på sina medarbetare.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se , 070 446 22 22. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Servicetekniker inom ventilation
Stockholm  2021-08-18

Vill du arbeta i ett företag där du är med och påverkar? Gillar du att ge dina kunder högklassig service? Har du dessutom erfarenhet av arbete med ventilation. Då kan du vara Henriksbergs verkstäders nya lagspelare.

AB Henriksbergs Verkstäder är ventilationsföretaget som genom tre generationer verkat i ventilationsbranschen i 75 år. Idag omfattar verksamheten de flesta grenar inom ventilation varför Henriksbergs Verkstäder är ett av de bredaste företagen i branschen.

Om rollen:

Som ny på jobbet hos Henriksbergs Verkstäder kommer att ingå i en sammansvetsad grupp som präglas av härlig teamkänsla och ett gott ledarskap. Tillsammans har teamet en lång erfarenhet inom branschen och delar gärna med sig av sina kunskaper sinsemellan. Innan din första kommer allt finnas väl förberett för dig såsom kläder, skor, personlig utrustning och ID-handlingar och väl på plats kommer du ha en fadder för att på bästa sätt slussa dig in i verksamheten. Här trivs man!

I dina arbetsuppgifter som servicetekniker kommer du att ha en mycket varierad roll där du kommer att arbeta med b.la.

·      Lagerbyten och filterbyten

·      Felsökning

·      Injustering

·      Mindre ombyggnad och montage av ventilationsanläggningar

·      Samt fastighetsdrift

Dina arbetstider kommer att vara 7–16 och du arbetar i Stockholm med omnejd.

Henriksbergs Verkstäder erbjuder dig:

·      Ett flexibelt och varierande arbete

·      Goda utvecklingsmöjligheter och vidareutbildningar

·      En anställning på ett välmående företag med högt i tak och låg personalomsättning

·      Schysta anställningsvillkor och förmåner

Din profil:

 För att lyckas i rollen som servicetekniker ser vi att du har flerårig erfarenhet av likande arbete och är självgående i din roll. Det är meriterande om du har erfarenhet inom EL och styr och regler. B-körkort är krav.

Utöver dina tekniska kunskaper förutsätter vi att du har en hög social kompetens, såväl internt som ute hos kund, med en stor ansvarskänsla samt behärska svenska i tal och skrift.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Henriksbergs verkstäder AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson på mail mikaela.hansson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Serviceelektriker
Stockholm  2021-08-31

Söker du en rolig och variationsrik roll där du får utmanas i rollen som elektriker inom service? Då har du din chans nu när Klingstedt El söker en ny serviceelektriker för att stärka upp teamet och driva bolaget framåt. Passa på att skicka in din ansökan redan idag för att inte missa denna chans!

I rollen som serviceelektriker på Klingstedt El arbetar du främst mot servicesidan. Klingstedt är ett elinstallationsföretag med många duktiga elektriker som hjälper kunder med elinstallationer, entreprenadjobb och el-service. De har sin bas på Lidingö och i Nacka, men utför både större entreprenader och mindre servicejobb i hela Stockholm.

Klingstedt erbjuder dig plats i ett tryggt och framgångsrikt företag i en expansionsfas med spännande uppdrag. De värnar högt om deras anställda och är mån om att du ska trivas på företaget under en längre tid. För att lyckas med det erbjuder de exempelvis.

-         Friskvård & kollektivavtal.

-         Telefon.

-         Ett tajt och sammansvetsat team.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

-         Besitter en god erfarenhet i rollen som elektriker där det är meriterande om du har arbetat som ledande montör tidigare.

-         Har ett yrkesbevis i rollen och är helt självgående.

-         Gillar att bygga relationer med både beställare och kunder.

-         Svenska i tal & skrift.

-         Körkort är ett krav.

I denna rekrytering samarbetar Klingstedt El AB med rekryteringsföretaget Jobway. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson på mejl: mikaela.hansson@jobway.se

Vi ser framemot din ansökan!


Projektledare El
Stockholm  2021-08-09

Vill du bli en del av ett företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig inom el-branschen? Trivs du även i projektledarrollen där du får arbeta brett och ta stort eget ansvar? Om detta stämmer väl in på dig och du dessutom innehar god erfarenhet från projektledning inom el-branschen passar nog rollen som projektledare på ATI´s El & Energiledning AB dig perfekt. Läs vidare nedan och tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

I rollen som projektledare kommer du bland annat:

•        Ansvara för flertalet el-entreprenadsprojekt samtidigt som är i olika stadier och olika storlekar.

•        Arbeta både ute på fält samt inne på kontor med sedvanligt arbete inom rollen där du driver projekt från start till mål.

•        Planera och följa upp tidsplaner mot budget.

För att passa in i rollen ser vi att du:

•        Besitter en relevant arbetslivserfarenhet av projektledning inom el-entreprenader och har arbetat i rollen i minst 4 års tid. 

•        Har arbetat med olika typer av projekt inom entreprenad och har en bred kunskap.

•        Är van att ha många bollar i luften samt god vana att arbeta under tidspress.

ATI´s erbjuder dig: En roll som är självständig med helhetsansvar för deras entreprenadsprojekt. Du kommer att få en variationsrik vardag och träffa många olika människor samt engagera dig i många olika projekt där den ena dagen inte är den andra lik. ATI´s har en stor gemenskap och arbetar tätt mellan olika avdelningar för att förbättra kvalitén i arbetet. Medarbetarna på ATI´s tycker om att ha roligt på och efter arbetstid samt värderar att umgås utanför jobbet med diverse aktiviteter.

Information om företaget:
ATI´s El & Energiteknik AB är ett väletablerat företag inom el-branschen med över 25 års erfarenhet. De vänder sig bland annat till fastighetsägare, BRF: er, byggentreprenörer samt statliga & kommunala bolag. Projekten utförs över hela Sverige med fokus på Storstockholm. I företaget finns en gedigen yrkeskunskap och de strävar efter att ha en långsiktig kundrelation med beställarna. Med ett 40-tal anställda är de nu redo att växa ytterligare och fortsätta att utöka deras marknadsandelar.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar ATI´s El & Energiteknik AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson på 070 - 532 71 66 eller linnea.gilliusson@Jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Platschef
Uppsala  2021-08-12

Är du en person som trivs i en självgående roll där du får arbeta som platschef med nyproduktioner inom bygg? Vill du även bli en del av ett marknadsledande företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig? Trivs du även i en roll där du får arbeta brett och ta stort eget ansvar? Om du är sugen på en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka då inte att skicka in en ansökan redan idag till rollen som platschef på Botrygg Bygg AB i Uppsala!

I rollen som platschef kommer du bland annat:

•        Ha övergripande ansvar ute på byggarbetsplatsen där du för projektet i hamn enligt angiven tidsplan från början till slut.

•        Samordnar entreprenörer samt egen personal för att leda bygget framåt.

•        Arbeta med 1 projekt i taget främst i Uppsala, för att utföra högsta kvalité i arbetet.

•        Arbeta med nybyggnation i form av flerbostadshus som utförs med betongstomme.

För att passa in i rollen ser vi att du:

•        Är utbildad byggnadsingenjör från högskola/universitet.

•        Besitter en relevant arbetslivserfarenhet, där du har arbetat i rollen som platschef på nyproduktioner sedan minst fem år tillbaka.

•        Har erfarenhet av flerbostadshus med utförs med betongstomme.

•        Genomgått utbildning för arbetsmiljöansvar, BAS-U, Betong klass 2, samt tillståndsansvarig för Heta arbeten.

•        Är flytande i tal och skrift i både svenska & engelska. 

Som platschef på Botrygg erbjuds du:  Ett intressant och variationsrikt arbete i ett snabbt växande företag, med en platt organisationsstruktur samt korta beslutsvägar. Botrygg har mycket internationella relationer samt innehar en mångfald bland de anställda. I rollen som platschef erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter inom din yrkesroll, samt stort eget ansvar. Företaget är en av de ledande aktörerna på marknaden och har goda framtidsutsikter.

Information om företaget:
Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är vi en av Sveriges största bostadsproducenter, och så gott som all produktion sker i egen regi. Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro och Göteborg. Vi förvaltar 4500 bostäder samt ett femtiotal samhällsfastigheter.

Då vi rår över hela värdekedjan från projektidé till färdig byggnad kan vi bygga till en lägre kostnad än våra konkurrenter. Det gör att vi kan erbjuda bostäder med en högre kvalitet till en lägre boendekostnad.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!I denna rekrytering samarbetar Botrygg Bygg AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson på mikaela.hansson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Garantihandläggare/Planör
Stockholm  2021-08-25

Är du en person som trivs i en varierad roll med högt tempo där du får ta stort eget ansvar? Vill du även arbeta i en av bilbranschens mest framgångsrika företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter? Stämmer det in på dig och det du söker som nästa steg i karriären? Läs då vidare denna annons och skicka in din ansökan till rollen som garantihandläggare/planör på J BIL i Haninge så fort som möjligt, då urval sker löpande. 

I rollen som Garantihandläggare/Planör på J BIL i Haninge kommer du bland annat:

•        Arbeta i en varierad roll där du ansvarar för att arbetet på verkstaden utförs enligt deras rutiner och processer, samt leda och fördela detta. 

•        Säkerställa att planeringen och administrationen av verkstadens arbete utförs på bästa sätt.

•        Sköta kommunikationen mellan anläggningens servicerådgivare och fordonsteknikerna/bilvårdare samt se till att den fungerar på bästa sätt. 

•        Ansvara för och bedöma reklamationer samt sköta garantianspråk.

För att passa in i rollen ser vi att du:

•        Är kunnig inom bilbranschens olika affärssystem, J BIL arbetar exempelvis med systemet Kobra.

•        Besitter arbetslivserfarenhet inom garantihandläggning samt inom arbetsfördelning och administrativt arbete i bilbranschen från en liknande roll.

•        Har goda datakunskaper, är strukturerad och kan hantera många bollar i luften, i en variationsrik roll.

•        Är flytande i tal och skrift i både svenska & engelska. 

Som garantihandläggare/planör på J BIL erbjuds du: Ett intressant och variationsrikt arbete i ett snabbt växande företag, med en platt organisationsstruktur samt korta beslutsvägar. J BIL är ett väletablerat företag på marknaden som har utvecklats mycket på senaste tiden, men har ändå behållit den familjära stämningen och teamkänslan. Rollen erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och utbildningar, för att du alltid ska kunna hålla dig uppdaterad med det senaste.

Information om företaget:
J BIL är ett värderingsstyrt företag med en målsättning att ge ett kundbemötande i världsklass. Genom deras kärnvärden: Kärlek, Energi & Dynamik skapar de en arbetsplats med engagerade och stolta medarbetare som levererar på högsta nivå!

Som en auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Jeep & Alfa Romeo har de ett utbud som täcker allas behov. Genom deras storlek har de dessutom alltid ett stort lager av begagnade bilar, som är noggrant genomgångna och väldokumenterade. J BlL utför service av både person- & transportbilar. J BILs auktoriserade verkstäder är alltid uppdaterade med senaste diagnosinstrumenten, uppdaterade programvaror samt de specialverktyg som behövs för ett professionellt arbete.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar J BIL med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson på mikaela.hansson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Automationstekniker
Kungshamn  2021-08-11

Är du på jakt efter en ny utmaning inom el-& automationsbranschen samt söker en varierande roll? I rollen som Automationstekniker på AH Automation kommer du att arbeta brett och variationsrikt. Är du utöver det en person som drivs av kontinuerlig utveckling i din karriär samt trivs med stort eget ansvar, då är denna möjlighet helt rätt för dig. Läs vidare och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter: Som automationstekniker på AH Automation samarbetar du bland annat med våra kunders underhållsavdelningar. Tjänsten innebär att vara rådgivande samt tillgodose kundens servicebehov, både förebyggande och akut. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat, men inte uteslutande, felsökning, reparation och underhåll samt löpande förbättringar i deras kunders produktionsanläggningar. Även fastighet och infrastruktur som belysning, värme, ventilation och kylanläggningar ingår i avdelningens ansvarsområde. Därför är erfarenhet inom dessa områden meriterande.

Du erbjuds:

·      En plats i ett glatt och socialt gäng som jobbar tajt tillsammans.  

·      Möjlighet att arbeta utomlands, både i USA & Asien, om sådan ambition finns.

·      Utbildningar internt i företaget.

·      Korta beslutsvägar och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som:

·      Har gymnasiekompetens med teknisk inriktning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

·      Tidigare har arbetat inom el/automation.

·      Innehar kunskap och erfarenhet av PLC & HMI.

·      Svenska & engelska i tal & skrift är ett krav.

·      B-körkort.

Som person:

·      Är du flexibel i ditt sätt att arbeta på, samt inte rädd för att ta dig an nya uppgifter.

·      Ställer du kunden och dess behov i fokus under arbetet för att leverera på högsta nivå.

Om företaget:

AH Automation är ett teknikföretag som levererar högteknologiska robot- och systemlösningar inom automation och service. Dess bredd gör att de står stadigt och är en trygg och långsiktig partner för kunder och uppdragsgivare. De verkar både lokalt och i en global miljö med engagemang och affärsmannaskap för att skapa mervärden till våra kunder och ägare. Hållbara perspektiv är viktiga för att värna relationer till kunder, medarbetare, leverantörer och inte minst miljön.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar AH Automation med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson på mail mikaela.hansson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Drifttekniker
Stockholm  2021-08-25

Vill du arbeta i ett litet sammansvetsat team i ett stort internationellt företag? Gillar du problemlösning och varierande arbetsuppgifter? Har du dessutom erfarenhet av drift och skötsel och har ett stort tekniskt intresse. Då kan du vara MariMatic nya drifttekniker.

MariMatic är ett internationellt teknikföretag som designar, producerar, installerar och driftar vakuumbaserade avfallshanteringssystem.

Om rollen:

Du kommer att tillhöra ett litet team som tillsammans sköter om de anläggningar vi driftar i Stockholmsområdet. Arbetet på präglas av ett stort servicetänk samt personlig kontakt med beställare och användare av anläggningarna. Detta är en roll med mycket frihet under ansvar och innebär en del ensamarbete.

Dina arbetsuppgifter innebär att du arbetar med drift, underhåll och service av framförallt sopsugsanläggningar, men även andra anläggningar för hantering av avfall. I arbetsuppgifterna ingår bland annat tillsyn, felsökning, underhåll och service samt enklare reparationer av olika slag. I arbetsuppgifterna ingår även ibland deltagande i uppstart och driftsättning av nya projekt. Dokumentering och rapportering ingår även i arbetsuppgifterna. Beredskap och jourtjänstgöring ingår i tjänsten

Du erbjuds:

·      Att vara en del i en internationell koncern med stora karriärmöjligheter, såväl i Sverige, Norden och Globalt.

·      Ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta kollegor.

·      Goda förmåner och anställningsvillkor.

Din profil:

·      Teknisk gymnasiekompetens

·      Tidigare erfarenhet från drift och service inom VA-teknik är meriterande men inget krav.

·      God dator-och systemvana

·      Svenska och engelska i tal och skrift.

·      B-körkort

Vi ligger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du är teknikintresserad problemlösare som gillar att lära dig nya saker. Du kommer att ha kontakt med både kunder och beställare vilket ställer höga krav på dig att vara serviceinriktad och kunna hantera människor på ett professionellt sätt. Vidare att du är strukturerad, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut. Låter detta som du?

I denna rekrytering samarbetar MariMatic med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson. Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på mikaela.hansson@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Mättekniker
Stockholm  2021-08-20

Är du på jakt efter nya möjligheter och vill arbeta på ett litet och stabilt företag där du kommer ha stor frihet i din roll som mättekniker? Gillar du varierande arbetsuppgifter och arbetsplatser? Då kan du vara Värmdö Mättekniks nya kollega. Läs vidare och ansök nedan.

Arbetsuppgifter:

I rollen som mätningstekniker på Värmdö Mätteknik innefattar ett stort eget ansvar där du arbetar som konsult mot externa beställare inom bygg- & anläggningsbranschen inom Stockholmsområdet. Du arbetar tätt tillsammans med arbetsledare och platschefer samt är med i olika skeden av byggnadsprocessen. Du kommer att arbeta med stora och små mättekniska uppdrag och i rollen ingår att agera rådgivare i mättekniska frågor inom uppdragen och direkt mot kund.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 3 års erfarenhet som mättekniker och har tidigare erfarenhet av arbete med husbyggnation. Vi ser att du är självgående i din roll och har lätt för att skapa nya kontakter. Har du dessutom en byggtekniskutbildning är det meriterande men inte ett krav.

B-körkort samt svenska och engelska i tal och skrift är krav.


Dina personliga egenskaper:Då du är företagets ansikte utåt gentemot kund ser vi att du har en god socialförmåga och har lätt att samarbeta med både våra kunder och dina kollegor. Vidare att du som person är strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ.

Du erbjuds:

·      En anställning på ett familjärt företag där du som anställd blir en del av familjen.

·      Goda utvecklingsmöjligheter

·      Varierande arbetsuppgifter och frihet under ansvar

Om företaget:

Värmdö Mätteknik AB har funnits sedan 2010. Självklart arbetar vi en hel del på Värmdö med privatpersoner men våra stora uppdragsgivare är större byggbolag. Alla våra mättekniker arbetar med både stora och små jobb och stor erfarenhet finns inom företaget.

I denna rekrytering samarbetar Värmdö Mätteknik AB med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Elektriker
Eskilstuna  2021-08-27

Söderlinds EL AB grundades 2016 av Marcus Söderlind och är idag ett väletablerat elföretag som utför alla typer av elinstallationer i hela Stockholm och Mälardalen. Pålitlighet, tydlighet och flexibilitet är ledorden inom Söderlinds EL AB. Deras kunder består av allt ifrån företagskunder till fastighetsägare.

Söderlinds EL har sitt kontor i en stor och härlig lokal i Mölnvik utanför Stockholm och är i dagsläget 20 anställda.

Det är dags att utöka personalstyrkan med en elektriker.

Som elektriker kommer du arbeta med allt från nyproduktion till service och underhåll. Du gillar att arbeta självständigt och att ha variation i arbetet. Du kommer utgå hemifrån och arbeta med både små och stora projekt. Självklart ingår det servicebil.

För att lyckas i rollen som elektriker ser vi att du är fullbetald elektriker och att du har genomgått en el utbildning på gymnasial nivå eller motsvarande utbildning. Vidare är du van vid att driva egna projekt, är ledande montör eller redo att ta steget till att bli det.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Som person är du engagerad, disciplinerad, ansvarsfull, kreativ och noggrann. Du är även trovärdig och är duktig på att omsätta ord till handling. Vidare förstår du innebörden med att arbeta med frihet under ansvar.

Söderlinds El erbjuder en möjlighet att arbeta i ett spännande företag som expanderar, med korta beslutsvägar som värnar om sin personal. Du kommer att ingå i team som gillar att göra roliga aktiviteter tillsammans. Det är alltid högt i tak och härlig stämning. Andra förmåner är servicebil, telefon och kollektivavtal med tjänstepension.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Platschef inom bygg
Göteborg  2021-07-31

Är du en person som trivs i en självgående roll där du får arbeta som platschef med nyproduktioner inom bygg? Vill du även bli en del av ett marknadsledande företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig? Trivs du även i en roll där du får arbeta brett och ta stort eget ansvar? Om du är sugen på en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka då inte att skicka in en ansökan redan idag till rollen som platschef på Botrygg Bygg AB i Göteborg!

I rollen som platschef kommer du bland annat:

•        Ha övergripande ansvar ute på byggarbetsplatsen där du för projektet i hamn enligt angiven tidsplan från början till slut.

•        Samordnar entreprenörer samt egen personal för att leda bygget framåt.

•        Arbeta med 1 projekt i taget främst i Göteborg, för att utföra högsta kvalité i arbetet.

•        Arbeta med nybyggnation i form av flerbostadshus som utförs med betongstomme.

För att passa in i rollen ser vi att du:

•        Är utbildad byggnadsingenjör från högskola/universitet.

•        Besitter en relevant arbetslivserfarenhet, där du har arbetat i rollen som platschef på nyproduktioner sedan minst fem år tillbaka.

•        Har erfarenhet av flerbostadshus med utförs med betongstomme.

•        Genomgått utbildning för arbetsmiljöansvar, BAS-U, Betong klass 2, samt tillståndsansvarig för Heta arbeten.

•        Är flytande i tal och skrift i både svenska & engelska. 

Som platschef på Botrygg erbjuds du: Ett intressant och variationsrikt arbete i ett snabbt växande företag, med en platt organisationsstruktur samt korta beslutsvägar. Botrygg har mycket internationella relationer samt innehar en mångfald bland de anställda. I rollen som platschef erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter inom din yrkesroll, samt stort eget ansvar. Företaget är en av de ledande aktörerna på marknaden och har goda framtidsutsikter.

Information om företaget:
Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är vi en av Sveriges största bostadsproducenter, och så gott som all produktion sker i egen regi. Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro och Göteborg. Vi förvaltar 4500 bostäder samt ett femtiotal samhällsfastigheter.

Då vi rår över hela värdekedjan från projektidé till färdig byggnad kan vi bygga till en lägre kostnad än våra konkurrenter. Det gör att vi kan erbjuda bostäder med en högre kvalitet till en lägre boendekostnad.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Botrygg Bygg AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson på mikaela.hansson@Jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Reläskyddstekniker/elkraftsingenjör
Västerås  2021-08-25

Letar du efter en arbetsmiljö där du får vara delaktig och påverka tillsammans med kompetenta kollegor i toppmodern teknologi? Då bör du läsa vidare! Netcontrol AB expanderar och söker efter dig som är

Reläskyddstekniker / elkraftsingenjör

I rollen som reläskyddstekniker är du navet mellan teknik, försäljning, kund och support. Rollen är delvis ny på företaget och kommer i viss mån anpassas efter din kompetens och ambitionsnivå.

Det förekommer en del resor i tjänsten vilket gör att du kan bo runt Västerås, Stockholm, Uppsala, Örebro, Mälardalen alternativt Karlstad. Inledningsvis utgår du främst från kontoret i Västerås för att lära känna dina 16 nya kollegor för att successivt kunna arbeta på distans.


Exempel på arbetsuppgifter:

·      Konfigurering och programmering av fjärrkommunikationssystem enligt uppsatta specifikationer och krav

·      Reläprovning, underhåll & felsökning samt driftsättning

·      Idrifttagning, konfigurering och provning av el/-kontrollanläggningar och dess funktionalitet

·      Stöttning vid anbudsrelaterade frågor och resurs vid offertarbete


Netcontrol erbjuder dig:

·      En nyskapad och skräddarsydd roll där du har goda möjligheter att påverka

·      Ett välmående och finansiellt starkt bolag, under tillväxt som satsar på sin personal, bl.a. i form av aktieprogram och generös ersättning

·      En arbetsplats där teknologin ligger i framkant

Din profil:


Du har troligen en eftergymnasial elkraftsutbildning med arbetslivserfarenhet från schemaläsning och konfigurering av reläskydd, gärna i tät relation med kund.  Som person är du intresserad av att lära och utvecklas, du följer med i utvecklingen inom ditt område och lär dig snabbt nya uppgifter. Du är socialt kompetent och har lätt för att kommunicera med kunder och kollegor i teamet. Du har ett strukturerat arbetssätt, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och vill alltid leverera den bästa lösningen. Du är van vid att kommunicera muntligt och skriftligt på både svenska och engelska.

Om Netcontrol AB

Netcontrol är ett finskt bolag med huvudkontoret i Helsingfors. De övriga kontoren finns i Västerås, Helsingborg, Oslo och Manchester. I mer än 30 år har Netcontrol utvecklat och levererat system för övervakning och kontroll av överförings- och distributionsnät. Netcontrol konstruerar och tillverkar en rad olika enheter för SCADA-system, fjärrkontroll, telemetri, larmövervakning och kommunikation. Netcontrols kunder är bolag för eldistribution, -transmission och produktion, fjärrvärmebolag, spårnätsbolag, bolag inom olje- och gasindustrin, samt energiintensiv industri. Våra produkter är nyckeln till att styra förnybar energi och Smart Grid idag och i framtiden. Netcontrol har en bred kundbas och våra produkter och tjänster har ett gott rykte.


Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Netcontrol med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. 


Gruppchef
Stockholm  2021-08-10

Är du på jakt efter en ny utmaning som gruppchef inom fastighetsbranschen? Har du tidigare haft personalansvar och gillar verksamhetsutveckling? Är du en person med stort tekniskt intresse och arbetar för laget framför jaget? Då kan du vara BK Fastighetsservice nya gruppchef

Din roll som gruppchef:

Att arbeta som gruppchef på BK Fastighetsservice innebär möjlighet att vara med och påverka företaget utveckling framåt. Du har ett övergripande ansvar över verksamheten som även inkluderar jour, personal och resultat samt planera, leda och följa upp verksamheter utifrån bolagets uppsatta mål. Du kommer att rapportera till VD.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Leda och fördela arbetsuppgifter till fastighetskötargruppen inkl jour.
 • Övergripande personalansvar över 4 fastighetsskötare inklusive medarbetarsamtal och lönesättning, nyrekrytering, mm
 • Driva olika typer av projekt såsom badrumsrenoveringar, lägenhetsrenoveringar eller andra ombyggnationer/tillbyggnader.
 • Bearbeta/etablera nya kunder samt förvalta befintliga kunder.
 • Kan även innefatta arbete ute på fält såsom ronderingar i fastigheter vid behov.

Rollen innefattar många externa och interna kontakter med bostadsrättsföreningar, kollegor, medarbetare och entreprenörer. Du utgår ifrån deras kontor på Planiavägen 11 i Nacka.

Du erbjuds:

 • Att vara en del av ett sammansvetsat gäng.
 • Goda anställningsvillkor.
 • Att driva din egen avdelning och vara en viktig roll inom verksamheten.
 • Variationsrikt arbete och frihet under ansvar.

Din profil:

För att kunna axla denna roll ser vi att du har en flerårig bakgrund inom fastighetsbranschen eller byggbranschen och har dokumenterad erfarenhet av likande arbete. Du har en stark drivkraft att göra affärer. Det är viktigt att du har arbetat med budgetarbete och har en ekonomisk medvetenhet som du väger in i alla dina beslut.

 I denna roll kommer ledarskapet vara en viktig del av rollen och vi tror att du som ledare drivs att motivera och lyfta dina medarbetare. Du är en naturlig lagspelare och delar gärna med dig av dina erfarenheter.

 Som person är du driven, positiv och har lätt för att etablera kundkontakt. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk, dvs. att du har en god förmåga att omsätta teori till praktik. Vi ser även att du är noggrann, ansvarsfull, affärsdriven och flexibel.

 

Om företaget:

BK Fastighetsservice grundades 1969 och har sedan starten varit verksamma inom områdena VVS och fastighetsdrift. Företaget omsätter cirka 40 miljoner och har idag 16 anställda.

 I denna rekrytering samarbetar BK Fastighetsservice med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson. Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på mikaela.hansson@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.