Sök bland pågående uppdrag


Dölj filter
Kyltekniker
Stockholm  2019-03-17

Vi är de lilla familjeföretaget med lång erfarenhet. Företaget startades av Kent Emtelin 1976, Kents ambition och tanke var redan då hög arbetsmoral och kvalitet. Detta genomsyrar ännu idag arbetsmoralen och företaget utvecklas ständigt framåt med hjälp av Uffe Emtelin och Erik Emtelin som delägare. Vi är det företag som har samarbetat längst med Nibe i Storstockholm.

Idag har Stockholm Pool & Värme AB  16 anställda och en stor kundstock. Verksamheten är i huvudsak koncentrerad på service, reparation, försäljning och OVK. Vi arbetar både mot storföretag och privatkunder och har även ett nära samarbete med försäkringsbolagen.

Vi växer och söker ytterligare en kyltekniker

Som kyltekniker hos oss kommer du att arbeta med att serva och byta ut värmepumpar. Vi arbetar både med företagskunder och privatpersoner.

Du bestämmer själv om du vill utgå ifrån vårt kontor i Huddinge eller om du vill utgå ifrån hemmet.

För att lyckas i rollen ser vi att du minst 4 års erfarenhet av yrket. B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav. Som person ser vi att du är självgående och tar eget ansvar för arbetet.

Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats där vi är måna om personalen. Vår låga personalomsättning visar på att vi lyckas! Arbetstiderna är 07.00-15.30 med möjlighet att utgå ifrån hemmet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stockholm pool och värme med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 08-51161741. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Erfaren elektriker till Installera SW
Stockholm  2019-03-08

Installera SW AB grundades 2008 och är ett dotterbolag till SanWest Projekt AB. Företaget har sedan starten haft en stadig tillväxt och är ca 26 anställda. Vi omsätter drygt 40 miljoner kr per år.

Företagets kontor och lager ligger i Hägersten, Stockholm. Vårt uppdragsområde sträcker sig över hela stor-Stockholm, Mälardalen och Åre.

Vi är totalleverantör av elinstallationer och projekterar samt utför alla typer av arbeten som rör kraft och belysning, både i privat och offentlig miljö. Vi arbetar med både små och stora projekt och är en välanlitad samarbetspartner vid entreprenader. Vår målsättning är att alltid erbjuda samt leverera en högklassig service och produkt. Kunden är alltid i fokus hos oss! Vi använder oss endast av beprövat material och metoder för installationer och arbetar för en mindre miljöpåverkan. Allt vårt elavfall tas om hand och återvinns i största möjliga mån.

I takt med företagets utveckling söker vi Ledande montörer samt erfarna Elektriker till Stockholm

I rollen som elektriker har du minst 6 års erfarenhet. Du gillar att arbeta självständigt och att ha variation i arbetet. Du kommer utgå från hemmet i servicebil och arbeta med båda små och stora projekt. Vi försöker anpassa jobben efter vart du bor samt vad för typ av jobb du gillar att arbeta med. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag med fina förmåner och kollektivavtal. Vi gillar sammanhållning och försöker göra roliga saker ihop, så som resor (senast var vi i Kroatien), skidresor och fiskeresor. Andra förmåner är friskvård, tjänstepension, restidsersättning, frihet under ansvar samt stor flexibilitet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kyltekniker
Stockholm  2019-03-10

Vi söker en driven och erfaren kyltekniker till företag i Stockholm 
Som kyltekniker hos oss på Climapac Stockholm AB kommer du att ansvara över mellan 50–100 av våra avtalskunder där vi kontinuerligt sköter drift och underhåll utav framför allt värme och kylanläggningar. Din primära uppgift är att se till att anläggningarna går så bra de kan under rådande förutsättningar, samt att kontinuerligt förbättra dessa och påtala brister och fel. 

Utöver detta kommer arbetet att bestå av felsökningar, installationer samt att hjälpa till att bidra till teamet med teknisk kunskap. Något vi valt att inte jobba med är kommersiell kyla samt jourverksamhet.

För att lyckas i rollen som kyltekniker ser vi gärna att du har lång erfarenhet i branschen som kyltekniker och är självgående. Vi arbetar i team för att ta del av varandras kunskap och utvecklas så mycket som möjligt, vi hjälps åt att komma fram till bästa lösningen på uppstående problem och frågor. Vi ser gärna att du har kunskap inom el, ventilation, styr och regler för att det skall underlätta för dig då detta kommer vara en del av dina dagliga arbetsuppgifter. 

Om du har gått en utbildning är det meriterande dock inget krav. Ett stort plus är om du har ett intresse för teknik då vi ständigt försöker att utveckla verksamheten för att effektivisera och digitalisera våra arbeten hos kund.Det är ett krav att du…
 
• Innehar kylcertifikat
• Har minst 8-10 års erfarenhet från branschen 

Hos oss på Climapac Stockholm är det viktigt att man känner sig som en del av gruppen, vi är ett mindre företag som värnar om att trivsamheten skall bli så bra som möjligt. Egenskaper som vi gärna ser att du har är: 

 • Tillmötesgående 
 • Ledaregenskaper
 • Utåtriktad
 • Självgående 
 • Driven 
 • Vilja att utvecklas 
 • Lagspelare 
 • Erfarenhet
 • Svenska tal och skrift


Vi är ett företag i expansionsfas
vilket innebär att det finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget för rätt person, vi värderar rätt person på rätt plats och vi vill att du ska kunna utvecklas inom ditt yrke.  

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett företag med stark teamkänsla där personalomsättningen är låg. I tjänsten får du tillgång till servicebil och friskvårdsbidrag. Vi försöker ha kontinuerliga aktiviteter med gruppen för att bibehålla en glad och härlig känsla i gruppen.  

Climapac Stockholm AB omsätter idag ca 17 miljoner kronor och är 6 stycken anställda och är belägna i Hägersten, Stockholm. Ersättningsmässigt kan vi erbjuda över marknadsnivå.


Intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Climapac Stockholm AB. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag, 08 510 60 651. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Snickare till Wasa Parkettservice Årsta
Stockholm  2019-03-08

Wasa Parkettservice AB är ett golvföretag som arbetar främst med försäkringsskador. Vi är avtalspartner med ett flertal försäkringsbolag och utför dagligen besiktningar av vattenskador, brand med mera. Vi har sedan start utfört mer än 5000 skadeärenden. Vi har kontor i Årsta och är i dagsläget cirka 20 medarbetare. 

Vi expanderar och söker nu en: 
Snickare

Som snickare hos oss kommer du framförallt att arbeta med försäkringsskador men även reparationer och tillbyggnader. Dina dagar är varierande och kan vara allt ifrån att bygga upp ett nytt kök till att göra servicearbeten såsom sätta socklar och golvlister. Du kommer att utgå från vårt kontor i Årsta och kommer arbeta över hela Storstockholm. 

För att lyckas i denna roll ser vi att du som söker har arbetat minst 5 år som snickare och har arbetat med försäkringsskador tidigare. 

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering och för att passa in hos oss så är du en positiv och öppen person som besitter en hög social kompetens med förmågan att både skapa och utveckla kundrelationer. Du är noggrann och självkritisk i ditt arbetssätt med en ständig strävan efter att utföra alla arbeten av högsta kvalitét. Vidare att du är en självgående problemlösare som gillar att ta initiativ. 

Vi erbjuder dig att bli en del av ett sammansvetsat team som alla strävar efter samma mål, att utföra arbetet av högsta kvalitet i kombination med att ha väldigt roligt på jobbet. Med det får du givetvis fina förmåner i form av firmabil, mobil etc. Givetvis är vi fackligt anslutna och har kollektivavtal. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Mättekniker/Mätingenjör
Stockholm  2019-03-15

Diagona utför uppdrag inom det privata näringslivet, stat och kommuner när det gäller mätningstekniska uppdrag. Huvudsakliga branschområdena är inom: hus, anläggning, väg och järnväg. Att skapa en bra stämning i arbetsgruppen och ett bra samarbete inom organisation är en av Diagonas viktigaste grundpelare. Att samarbeta höjer kunskapsnivån för alla medarbetare och gör arbetet effektivare och roligare.

Till Stockholm vi en Mätningstekniker/Mätningsingenjör

Du kommer att arbeta med stora och små mättekniska uppdrag, både i fält och med redovisning. I rollen ingår att agera rådgivare i mättekniska frågor inom uppdragen och direkt mot kund. Du genererar egna uppdrag och kan driva dessa från start till slut. Om du besitter specialkompetens eller har ett stort intresse för ett visst arbetsområde så ger vi dig möjlighet att utvecklas inom den grenen.

Vi ser att du som söker har relevant teknisk utbildning och minst 3 års erfarenhet av mätning i fält. Kunskap inom något av följande områden: laserskanning, flygfotografering med UAS(Multikopter), mängdberäkning, maskinstyrning, BIM och järnvägsmätning meriteras.

Diagona består av ett gäng ödmjuka mättekniker som uppskattar varandras potential och kunskaper. Vi ser därför att även du är en ödmjuk person för att passa in. Självklart är du noggrann i ditt arbete och då du har kundkontakt är du även utåtriktad med en god känsla för service.

Vi erbjuder dig: Diagona arbetar nytänkande och modernt. De ser varje individs kompetens och vill du utvecklas inom ett speciellt arbetsområde så ges du möjlighet att göra det. På kort tid har Diagona gjort en otrolig resa där de snabbt etablerat sig på marknaden med en god lönsamhet. Ta chansen att bli en del av teamet! Givetvis erbjuds du kollektivavtal, friskvårdsbidrag och nödvändiga arbetsverktyg.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson 08- 520 017 56. Skicka din ansökan snarast. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Servicetekniker
Stockholm  2019-03-15

BIAB Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

Vi söker just nu en Servicetekniker

BIAB Larm satsar mycket på sin personal, vi har bra förmåner och arbetar aktivt med vidareutbildningar för våra anställda. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare hos oss måste du trivas med att arbeta i team och du vill bidra till fortsatt utveckling.

I tjänsten som servicetekniker kommer du dels att arbeta med avtalsservice, akutservice, små kompletteringar och felsökning. Arbetet hos BIAB Larm är varierande och en stor bredd och här finns flera möjligheter till utveckling inom yrket.

Du kommer att vara BIAB Larms ansikte hos kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga. Många av instruktionerna är på engelska så därför krävs det att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. 

Du som söker tjänsten som servicetekniker har en elutbildning på minst gymnasienivå eller praktiska kunskaper som BIAB Larm bedömer som motsvarande. Praktisk erfarenhet som servicetekniker inom säkerhetsbranschen på minst 2 år är krav. Har du även arbetat med andra svagströmsinstallationer och/eller revisionsservice av larm av olika karaktär är det mycket meriterande. 

Körkort B är krav. Vi ser gärna att du har arbetat med RCO (M5) (Mega), Vanderbilt (omnis), Galaxy, ATS eller SPC tidigare.

BIAB Larm ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Vi söker därför dig som gillar larm-och säkerhetsbranschen och som själv tar ansvar för att arbetet blir utfört på ett bra sätt. För dig som vill utvecklas i yrket finns stora möjligheter inom företaget.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson 08-520 017 56. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elektriker
Göteborg  2019-03-27

Elcab-koncernen grudandes 1969 i Göteborg. Vi har stor erfarenhet av det vi gör och består av tre avdelningar – Installation, Service och Svagström. Idag är vi 43 anställda och omsätter 70 miljoner. Elcab Installation arbetar främst mot industri och offentliga lokaler med svagström, installation och passage, även med solceller.

Vi är ett elföretag som vill vara kundens självklara val för elrelaterade miljöer och tjänster och jobbar ständigt mot detta genom att erbjuda våra kunder kostnadseffektiva, hållbara och innovativa lösningar. Genom att ta tillvara på medarbetarnas kunskap och erfarenhet levererar vi ett effektivt och noggrant resultat.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Elektriker

Som elektriker hos oss kommer du självständigt att planera och utföra dina jobb. Du utgår vanligtvis från hemmet i din servicebil och hanterar jobben i en surfplatta.

För att lyckas i rollen har du minst 15 års erfarenhet av elyrket och minst 4 års erfarenhet av orderhantering. ECY-Certifikat, HLR, Kontroll före drifttagning, kunskaper om porttelefoni, bokningssystem samt B-Körkort är krav.

Som person är du engagerad, disciplinerad, respektfull, kreativ och noggrann. Du är även trovärdig och är duktig på att omsätta ord till handling.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med spännande arbetsuppgifter i ett väldigt gott gäng med bra förmåner och med stora chanser till personlig utveckling. Vi har kollektivavtal, friskvård och gillar att göra roliga saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson tel. 08 511 617 43 Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ingenjör Brandlarm
Stockholm  2019-03-15

BIAB Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

Vi söker just nu en Behörig Ingenjör inom brandlarm

BIAB Larm satsar mycket på sin personal, vi har bra förmåner och arbetar aktivt med vidareutbildningar för våra anställda. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare hos oss måste du trivas med att arbeta i team och du vill bidra till fortsatt utveckling.

I tjänsten som ingenjör inom brandlarm kommer du vara en stor del av företaget där du leder och driver projekt inom brandlarm. Du kommer bland annat ha kontakt med kunden, granska handlingar samt anbud från säljavdelningen. Du kommer även att hålla uppstartsmöten med våra ledande montörer och projektleda dem i brandlarms anläggningar samt kvalitetssäkra projekt och försäljningar. Arbetet hos BIAB Larm är varierande och här finns flera möjligheter till utveckling.

Du kommer att vara BIAB Larms ansikte utåt hos våra kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga. Många av instruktionerna är på engelska så därför krävs det att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Det är också viktigt att du är bekväm i dig själv och i din yrkesroller.

Du som söker tjänsten som ingenjör hos oss har en behörig ingenjör brandlarm SBF 1007:4. Praktisk erfarenhet inom säkerhetsbranschen på minst 2 år är ett krav. Har du även arbetat med ritningslära, svagströmslära, produktkännedom inom brandlarmsegmentet och/eller datakunskap är det mycket meriterande.

Körkort B är ett krav

BIAB Larm ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Vi söker därför dig som gillar larm-och säkerhetsbranschen och som själv tar ansvar för att arbetet blir utfört på ett bra sätt. För dig som vill utvecklas i yrket finns stora möjligheter inom företaget.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson, tel 08- 520 017 56. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Plåtslageri i Uppsala söker Plåtslagare
  2019-03-31

Kristofersons Plåtslageri AB är ett väletablerat företag beläget i Uppsala med både Uppsala och Stockholm som arbetsfält. Företaget grundades på 70- talet och är idag 10 anställda varav 7 stycken är plåtslagare. Bolaget arbetar mest med nyproduktion och byggnadsplåtslageri.

Vi expanderar och söker nu en till Plåtslagare till vårt team.  

Vi söker dig som är utbildad plåtslagare och säker i din yrkesroll. Du är självgående, noggrann och yrkesskicklig som person. En person som ser möjligheter och lösningar samt god service som en självklarhet. Du skall kunna utföra arbeten självständigt och i grupp och besitta kunskap om gällande regler, normer, föreskrifter med mera. Verkstaden och lastbilarna som våra anställda kör dagligen, finns i Uppsala men våra uppdrag finns även i Stockholm. En förutsättning för anställning hos oss är att du som sökande ej finns med i belastningsregistret. Vidare är du svensktalande och har B- körkort. 

Vi erbjuder dig konkurrenskraftiga förmåner och lön samt en god gemenskap på jobbet. Tillsammans åker vi och fiskar och går på julbord. Vidare har du ett stort arbetsfält och möjlighet att skapa ett stort kontaktnät och nya erfarenheter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Kristofersons. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel, 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Anläggare mot Asfalt på Styrhytten
Stockholm  2019-03-08

Styrhytten är ett företag som startade 1988 och har sedan dess levererat en mängd olika åtaganden till såväl företag som privatpersoner. Tack vare att vi har ett starkt och pålitligt personalteam och en maskinpark med stor bredd kan vi utföra det mesta inom mark entreprenadbranschen där särskilda beställningar kan gälla bygg-, stängsel-, betong- och asfaltsarbeten.  

I takt med att vi växer söker vi nu en anläggare med inriktning asfalt.

I rollen som anläggare hos oss arbetar du oftast i team om två eller flera. Du kommer att arbeta med justering för asfalt, asfaltläggningar - både hand och maskinläggning- men även rena anläggararbeten kommer att förekomma. Du ska behärska en asfaltsvält, asfaltsläggare och laser.

För att lyckas i rollen har du ett par års erfarenhet av yrket. Körkort är ett krav. Du är självständig, engagerad och drivs av att utvecklas inom ditt yrkesområde. Det är viktigt att du tycker om ordning och reda samt att arbeta i lag.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat företag. Du kommer till ett gäng som gillar 
att utmana sig själva i arbetet för att bli bättre. Vi gillar även gemensamma mål som vi arbetar emot, vilket lett till att vi kan göra mycket roliga saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Anläggare inom Rör till Styrhytten
Stockholm  2019-03-08

Styrhytten är ett företag som startade 1988 och har sedan dess levererat en mängd olika åtaganden till såväl företag som privatpersoner. Tack vare att vi har ett starkt och pålitligt personalteam och en maskinpark med stor bredd kan vi utföra det mesta inom mark entreprenadbranschen där särskilda beställningar kan gälla bygg-, stängsel-, betong- och asfaltsarbeten.  

I takt med att vi växer söker vi nu en anläggare mot rörläggning.

I rollen som anläggare hos oss arbetar du oftast i team om två eller fler. Du kommer till största del arbeta med rörläggning så som vatten- och avloppsledningar, såväl självfall som tryckledningar. Du ska kunna el/muffsvetssning, förlägga kabel, läsa ritningar, behärska tvåfalls laser och rörlaser. Har du behörighet för stumsvetsning ser vi det som en merit.

För att lyckas i rollen har du ett par års erfarenhet av yrket. Körkort är ett krav. Du är självständig, engagerad och drivs av att utvecklas inom ditt yrkesområde. Det är viktigt att du tycker om ordning och reda samt att arbeta i lag.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat företag. Du kommer till ett gäng som gillar 
att utmana sig själva i arbetet för att bli bättre. Vi gillar även gemensamma mål att arbeta emot, vilket lett till att vi kan göra mycket roliga saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Byggnadsingenjör/Arkitekt till XYZDP
Stockholm  2019-03-31

XYZDP skapar miljöer med genomtänkt design och funktion där människan och hållbarhet står i fokus. Vi är ett företag som älskar att ha roligt och att utvecklas, det är vår väg till framgång.

Vi på XYZDP består av projektledare, arkitekter och ingenjörer som alla på sitt sätt bidrar till att uppsatta mål nås. Vi har en bred och samlad erfarenhet för utveckling och implementering av koncept inom retail, där bland annat Audi och Mercedes-Benz tillhör våra kunder. Utöver retail arbetar vi också med bostäder.

Tydliga roller och ansvar inom projektgruppen är viktiga ingredienser för ett lyckat projekt och nu söker vi en handläggande arkitekt till vårt härliga gäng!

Vi söker dig som kan hålla i ett projekt från skiss till färdig bygghandling. Du behöver vara förstående och tydlig gentemot kunder, konsulter och dina medarbetare.

Merparten av våra kunder är inom bilindustrin, som står inför en väldigt spännande utveckling. Vi behöver hela tiden ligga steget före och tänka hur framtidens bilhallar och showrooms ska utformas för att deras kunder ska få rätt upplevelse när de kommer in i deras lokaler. Därför söker vi någon som är lösningsorienterad, kreativ och nyfiken.

För att trivas i denna roll bör du ha några års erfarenhet med dig samt kunna hantera, och veta, hur man projekterar. Du ska även tidigare ha arbetat i Archicad. Som du säkert vet kommer det bitvis att vara ett väldigt högt tempo, men det är något du är van vid att hantera.

Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats med många spännande projekt. Vi som jobbar här trivs ihop och ses då och då på en AW eller hittar på någon rolig aktivitet tillsammans efter jobbet.

Känner du att detta skulle kunna vara något för dig? Bra! Tveka då inte att höra av dig.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar XYZDP med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Pierre Haag tel 08-510 60 651 eller pierre.haag@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Service Kyltekniker till WIAB
Stockholm  2019-03-31

WIAB startade 1966 och erbjuder fastighetsägare kvalificerad totalservice och utför installations entreprenader.

Vi kan installationsteknik och betraktar fastigheten som en helhet. Våra tekniker får byggnadens system att samverka vilket innebär bra inneklimat och optimerad energianvändning. Vi har idag 50 medarbetare med kunskap och erfarenhet inom energi- och installationsteknik. Hos oss finns tekniker specialiserade inom områdena Styr, Kyla, Ventilation, Värmepumpar, Värme och OVK/energi. Oavsett expertområde har varje tekniker en förståelse för helheten – en förutsättning för att kunna leverera bra installationsteknik.

Vi söker nu en kyltekniker som kommer att arbeta inom service.

Som tekniker på WIAB arbetar du nära kunden och tar ansvar för att självständigt driva och slutföra uppdrag. Du kommer främst att ansvara för dina egna kunder där är det av stor vikt att du har mycket god socialkompetens är noggrann samt att du har en helhets förståelse för så väl el, el styr och rör.

För att lyckas i rollen ser vi att du är certifierad kyltekniker med minst 7-9 års erfarenhet. B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav. Som person ser vi att du är självgående och tar eget ansvar för arbetet.

Vi erbjuder dig en roll på ett personalägt företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning! Du kommer till ett stabilt företag med låg personalomsättning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Wahlins Installationsservice AB med rekryteringsföretaget Jobway. . Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Bilplåtslagare
Stockholm  2019-03-31

Biljouren är en helt fristående auktoriserad verkstad för VW person- och transportbilar, Audi, Skoda, Seat, samt BMW. Vi är en fullserviceanläggning för mekaniska arbeten, karosseri & lackering samt glas och grundade på 90-talet. På vår verkstad i Åkersberga är vi 55 stycken anställda. Anläggningen är ny sedan två år tillbaka.

Vi utökar nu vårt team och söker en till bilplåtslagare på heltid.

Vi söker dig som har branschkompetens och minst fem års erfarenhet inom yrket. I arbetsuppgifterna ingår det vanliga för bilplåtslageri som riktarbete, strukturarbete och enklare reparationer. Vår verkstad är belägen i Åkersberga varför vi gärna ser att du bor i närheten. Du måste vara självgående, seriös och social då vi umgås tätt med varandra och har mycket kundkontakt. vi ser gärna att du har goda datorkunskaper då vi arbetar i många olika program. Vidare vill vi att du ska vara svensktalande och ha B- körkort. Meriterande men inget krav om du har erfarenhet av att byta glasrutor och har utbildats inom några/alla de bilmärken som vi arbetar med. En förutsättning för anställning hos oss är att du som sökande ej finns med i belastningsregistret.

Vi erbjuder dig en personlig verksamhet med varierande arbetsuppgifter och möjlighet till en flexibel vardag. Vi har många gemensamma aktiviteter som kickoff, grillning, frukost och lunch. Visar du framfötterna finns det goda möjligheter till att bredda dina kunskaper. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Våra anställda erbjuds även möjligheten att kunna nyttja verkstaden för eget bruk efter arbetstid.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer dock att anställas direkt av Biljouren. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel, 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Tillträde är snarast. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Svetsare
Uppsala  2019-03-31

Teampipe tillhandahåller spetskompetens inom avancerad svetsning och rördragning i rena miljöer, exempelvis inom läkemedelsindustrin, livsmedelsindustrin och annan känslig industri. Bland våra tjänster ingår: • Rördragning • Svetsning • Svetskonsultation • Montageledning • Dokumentationsredovisning Verkstad och kontor finns i Uppsala men Teampipe har hela Sverige som arbetsplats.

TeamPipe expanderar och söker en svetsare

Vi har som ambition att klara av fler spännande projekt varför vi nu söker en till svetsare till vårt team.

Som svetsare hos oss på TeamPipe kommer du att ingå i ett härligt team på 32 st personer där vi fokuserar på svets inom läkemedelsindustrin, livsmedelsindustrin, nyproduktion, förebyggande svets och byta ut rör. Vi är idag ca 32 st anställda sedan arbetar vi tillsammans med konsulter vilket gör oss till ett team på 40 st inkluderat konsulter.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av svetsning av rör och är villig att ingå i ett härligt arbetsteam där man utvecklas av bara farten. Då vi har uppdrag inom hela Sverige värderas flexibilitet. Du har svetslicens för rostfria rör inom tigsvetsning. Vi anser att det är meriterande att du kan läsa ritningar. Som person ser vi gärna att du är en lagspelare, driven, självständig, positiv och har god serviceförmåga. Du måste vara bosatt i Uppsala.

Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i ett växande företag som lever för uttrycket ” Ha kul på vägen ”. Vi är ett familjärt företag som har god gruppkemi, vi erbjuder internutbildningar som krävs för att göra att göra ett utmärkt arbete och leverera goda resultat.

Friskvårdsbidrag tillkommer.

Tjänstepension utgår enligt byggnadsförbundet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av TeamPipe. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag, 08 510 60 651. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Arbetsledare inom Mark och Anläggning
Stockholm  2019-03-31

Abima gruppen AB är ett familjeägt företag och har funnits sedan 1957. Vi erbjuder projektering, markanläggning, skötsel och underhåll av grönytor samt relaterad utbildning och rådgivning. Vi är verksamma i hela Mälardalen men har vårt kontor i Stockholm.  Våra kunder är framförallt fastighetsbolag både privata och kommunala och även bostadsrättsföreningar

Vi är i expansionsfas söker nu en arbetsledare till vårt team.

Som arbetsledare hos oss kommer du ha totalansvaret över dina projekt. Dina arbetsuppgifter innefattar b.la. personalansvar och ansvaret över att fördela och leda arbetet gentemot dina medarbetare. Vidare att du har direktkontakt med kunder och tar hand om den dagliga rapportering, kontraktshandlingar och andra frågor som kan komma på tal.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat minst 5 år som arbetsledare inom mark och anläggning. Gärna att du har erfarenhet av skötsel och underhåll. Du har genomgått en landskapsingenjörsutbildning eller motsvarade utbildning. Har du erfarenhet inom budgetering och kalkyl är det meriterande men inget krav.

Som person ser vi att du har god kommunikationsförmåga och har lätt att samarbeta med både våra kunder och dina kollegor. Vidare att du som person är strukturerad, ordningsam, handlingskraftig och har ett personligt driv.

 Du måste kunna stå för och arbeta efter våra värderingar – Öppenhet – Respekt – Ärlighet – Ansvar – Affärsmässighet, vilka guidar oss i såväl vårt interna som det externa arbetet.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett familjeägt företag med korta beslutsvägar som värnar om sin personal och välmående. Vi är ett företag i expansionsfas vilket innebär att utvecklingsmöjligheterna är stora och dina arbetsuppgifter kommer ligga direkt under verkställande direktörens. Självklart har vi kollektivavtal och andra förmåner.

Är du intresserad att vara en del i vårt härliga gäng?

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway.. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag, 08 511 617 43. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Företagsutvecklande Administratör
Stockholm  2019-03-31

GDS Geo Drilling Solutions är sedan flera år en etablerad leverantör i Sverige som erbjuder sina skandinaviska kunder borrutrustning för försäljning och uthyrning. GDS produktportfölj riktar sig främst till områdena grundläggning, tunnel, damm och geoenergi. I portföljen finns bl. a. premiumprodukterna vattendrivna sänkborrhammare, WAI, från DrillKing, kolloidalkvarnar och injekteringspumpar från Colcrete Eurodrill och GDS egenutvecklade högtryckspumpar för vattendriven borrning. GDS marknadsför och säljer även WAI i Europa, Mellanöstern.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Företagsutvecklande Administratör till vårt team.

Som Företagsutvecklande administratör hos GDS kommer du att administrera den dagliga driften och vara en spindel i nätet. I arbetsuppgifterna ingår det olika uppgifter som lagerhantering, hantera beställningar, inleveranser, utgående leveranser, följa upp kundleveranser, bokning och uthyrningsuppdrag. Du kommer dessutom ha direkt kontakt med kunder och leverantörer därav är det viktigt att du har ett intresse för kundservice och är relationsskapande.

Vi söker dig som har ett har ett genuint intresse för att utvecklas och vara med på vår resa. Som person uppskattas det om du är självgående, ordningsam, relationsskapande och har en tillmötesgående personlighet. Då du kommer att ha direkt kontakt med kunder både inom och utanför Sverige krävs det att du talar flytande svenska och engelska.
Meriterande är om du har erfarenhet ifrån ett administrativt arbete men absolut inget krav då vi värderar rätt person på rätt plats.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba för ett mindre företag där känslan blir familjär, du får vara med i en expansionsfas vilket leder till många utvecklingsmöjligheter inom olika områden för rätt person. Om du vill vara med på resan att utveckla våra rutiner, struktur och verksamhet så finns det fina utvecklingsmöjligheter både arbetsmässigt och utvecklingsmässigt inom företaget. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Geo Drilling Solutions. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag, 08 510 60 651. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Drifttekniker
Stockholm  2019-03-18

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2017 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17 000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. 

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3300 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.


För Caverions räkning söker vi nu en driven drifttekniker inom fastighetsdrift till deras enhet i Sollentuna. Enheten består idag av ca 20 personer och arbetar främst med teknikinstallationer och fastighetsdrift. 

Arbetsuppgifter:

Som drifttekniker på Caverion ansvarar du för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel och hantering av felanmälningar. Du kommer du ingå i en grupp av tekniker och ansvarar tillsammans med övriga gruppen för åtaganden i vårt uppdrag mot gentemot kund. I ditt dagliga arbete säkerställer du att fastighetens tekniska system fungerar enligt fastighetsägarens krav, kundens förväntningar och som teknisk specialist ansvara för att driftoptimera och genomföra drift, skötsel och underhåll av dessa anläggningar. Du ansvarar för att utföra mindre reparationer och underhåll på dessa system samt fungera som rådgivare i drift-och energifrågor.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har några års erfarenhet som drifttekniker. Du har god kännedom om energioptimering i fastigheter och kunna förstå sambandet mellan de olika systemen i en fastighet. Vidare att du är van vid att läsa ritningar och har goda kunskaper inom styr och regler samt ventilation.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Som person är du social, engagerad och ansvarsfull. Du är inte rädd att ta i när det behövs och har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och kan arbeta självständigt. Som företagets ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus.Vi erbjuder dig en arbetsplats med mycket god stämning och teamkänsla där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Caverion Sverige AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt 


Serviceelektriker
Stockholm  2019-03-18

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2017 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17 000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. 

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3300 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.


För Caverions räkning söker vi nu en serviceelektriker till deras enhet i Sollentuna. Enheten består idag av ca 20 personer och arbetar främst med teknikinstallationer och fastighetsdrift.

Arbetsuppgifter:
Som serviceelektriker på Caverion kommer du främst att arbeta med service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation av el-anläggningar och inom fastigheter. Du kommer arbeta med ansvar för uppdragets utförande och kvalité. I dina arbetsuppgifter ingår även daglig rapportering till kund samt att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som serviceelektriker. Du har genomgått en gymnasial utbildning eller motsvarande utbildning. Vidare att du är van med att arbeta självständigt och kan läsa ritningar samt el-scheman. B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Som person ser vi att du har en god socialförmåga och har lätt att samarbeta med både våra kunder och dina kollegor. Även att du är strukturerad, handlingskraftig och gillar att ta egna initiativ. Som företagets ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med mycket god stämning och teamkänsla där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Caverion Sverige AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Ledande montör
Stockholm  2019-03-18

Jikson Solutions AB grundades 2008 och är idag ett elföretag som är verksamma inom nybyggnationsprojekt, rotprojekt, fastighetsdrift samt styr & reglerteknik. 
Sedan juni 2018 sitter vi i nyrenoverade lokaler i Handens industriområde där vi byggt en unik belysningsutställning tillsammans med marknadens bästa leverantörer inom dagens moderna ljusteknik.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en ledande montör till vårt team.

I rollen som ledande montör kommer du arbeta med en varierad tjänst där du ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande. Rollen innebär även att du planerar och fördelar arbetet mellan yrkesarbetare och underentreprenörer och motiverar dem att utföra sina uppgifter på ett kvalitetsmässigt sätt där kunden står i fokus. Vidare kommer du även att ansvara över beställning av material, utsättning och förmedling av information/ritningar/beskrivningar. I rollen ingår även traditionella elinstallationer.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat minst 5 år som elektriker och är van med att driva egna projekt. Det är meriterande om du har haft personalansvar tidigare.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Då du är vårt ansikte utåt gentemot kund ser vi att du har en god socialförmåga och har lätt att samarbeta med både våra kunder och dina kollegor. Vidare att du som person är strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.


Är du intresserad och vill veta mer? 
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentielltServiceelektriker
Stockholm  2019-03-31

Jikson Solutions AB grundades 2008 och är idag ett elföretag som är verksamma inom nybyggnationsprojekt, rotprojekt, fastighetsdrift samt styr & reglerteknik. 
Sedan juni 2018 sitter vi i nyrenoverade lokaler i Handens industriområde där vi byggt en unik belysningsutställning tillsammans med marknadens bästa leverantörer inom dagens moderna ljusteknik.

I takt med företagets utveckling söker vi en serviceelektriker

I rollen som serviceelektriker hos oss kommer du arbeta med allt från mindre serviceuppdrag till ombyggnationer/nybyggnationer. Arbetsuppgifterna innefattar installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll. 

För att lyckas i rollen har du minst 5 års erfarenhet som elektriker. Vidare är du självgående och har en god social förmåga då arbetet innebär mycket kundkontakt. B-Körkort och svenska i tal och skift är krav. 

Då du är vårt ansikte utåt gentemot kund ser vi att du har en god socialförmåga och har lätt att samarbeta med både våra kunder och dina kollegor. Vidare att du som person är strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.


Är du intresserad och vill veta mer? 
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentielltStyrtekniker
Stockholm  2019-03-18

Jikson Solutions AB grundades 2008 och är idag ett elföretag som är verksamma inom nybyggnationsprojekt, rotprojekt, fastighetsdrift samt styr & reglerteknik. 
Sedan juni 2018 sitter vi i nyrenoverade lokaler i Handens industriområde där vi byggt en unik belysningsutställning tillsammans med marknadens bästa leverantörer inom dagens moderna ljusteknik.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en elektriker med inriktning styr och regler.

I rollen som styr och reglertekniker utgår du hemifrån och kommer arbeta med allt från service till utbyggnationer och renoveringar av befintliga styr och övervakningssystem. Du kommer även arbeta med nyinstallationer, felsökningar samt driftsättning och programmering. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter samt att du känner dig trygg att hanterade de flesta tekniska aspekterna inom fastighetsautomation som rör, ventilation och el. Du ska ha yrkesstolthet och vill göra snygga installationer som fungerar.

B-kört och svenska i tal & skrift är krav.

Då du är vårt ansikte utåt gentemot kund ser vi att du har en god socialförmåga och har lätt att samarbeta med både våra kunder och dina kollegor. Vidare att du som person är strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Servicetekniker inom Medicinsk utrustning
Stockholm  2019-03-11

Miele är Europas största familjeföretag i vitvarubranschen, grundat redan 1899. Miele är en internationell koncern med bas i Tyskland med cirka 19 500 anställda i 49 länder. 2016/2017 omsatte Miele-koncernen ca 4 miljarder €. Företaget har sedan starten byggt sin marknadsposition på att ligga främst inom kvalitet, teknik och innovationer. Miele AB är koncernens dotterbolag i Sverige med ca 100 medarbetare och omsätter ca 700 miljoner kronor. Vår uppgift i Sverige är att marknadsföra, sälja och bedriva eftermarknadsservice för Mieles produkter inom hushåll, industri, sjukhus- och dentalmarknaden.

Vi söker servicetekniker som skall arbeta med medicinsk utrustning.

I denna roll som servicetekniker kommer du i första hand att på plats hos kund arbeta med hela vårt produktsortiment inom medicinsk teknik som innefattar allt ifrån avancerade diskdesinfektorer till bland annat steriliseringsutrustning. Arbetet omfattar förebyggande underhåll, akutservice, kvalitetskontroller och i förekommande all installation.

Som servicetekniker på Miele utgår du hemifrån i det dagliga arbete i det distrikt du tillhör men då företaget arbetar rikstäckande behöver du även ha kapacitet att resa i tjänsten cirka en till två gånger i månaden utanför ditt ordinarie distrikt

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat minst 5 år som servicetekniker. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i sjukhusmiljöer och förstår vikten med hygien och att vara noggrann i detta arbete. Du har ett stort intresse av teknik och är en naturlig problemlösare. Du är serviceinriktad och har en god socialförmåga samt ordningssinne.

Många av instruktionerna är på engelska vilket gör att det krävs att du obehindrat talar och skriver både svenska och engelska. B-körkort är krav. 

Vi erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Hos oss finns det stora chanser att växa inom yrket och göra karriär. Du har bra förmåner såsom friskvårdsbidrag, pensionsplanering/rådgivning, lunchförmån mm. Vi tror att du är en självgående servicetekniker som förstår begreppet frihet under ansvar. Vi har kollektivavtal med Unionen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Takläggare
Stockholm  2019-03-28

Stockholms Takentrepenad AB är ett kvalitetsföretag inom takservice. Med kunden i fokus utför vi små och stora entreprenader med moderna lösningar för hög kvalité. Vi värdesätter långsiktighet och arbetsglädje och är därför noga med uppföljning av våra utföranden. Med Utbildad personal, täta uppföljningar och god arbetsledning säkrar vi balansen mellan resultat och kvalité. Vi på Stockholms Entreprenad AB anser att det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder ett bra arbete och högkvalitativa produkter som tillsammans gör att taken som vi lägger håller i många år.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en takläggare till Stockholm
Som takläggare hos oss kommer du att få arbeta i ett härligt team med ungefär 10 stycken anställda som arbetar för ett gemensamt mål att hela tiden bli bättre och utvecklas inom sin yrkeskategori. Vi sitter i nybyggda lokaler i Haninge. Arbetstiderna kommer att vara vardagar mellan 07–16 och vi arbetar inom hela Stockholmsområdet. Vi är ett företag som har ambition att växa under 2019 och vill ha dig med på vår resa!

För att lyckas i rollen som takläggare ser vi attDu har arbetat ett par år som takläggare och är för det mesta självgående i arbetet.
Du skall ha kunskap att arbeta med tegel, papp och plåt.
Du behöver vara flexibel och kunna arbeta gemensamt med andra personer då vi arbetar ofta i team 2 och 2 när vi lägger taklägger.  Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor och där du får arbeta brett inom många olika områden. Vi har även helt nya Peugeot Expert bilar som vi använder när vi gör Stockholms Tak säkrare.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av RH Stockholm Takentrepenad. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag, 08 510 60 651. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Servicetekniker
Stockholm  2019-03-13

I takt med företagets utveckling söker en till servicetekniker till vårt team.

I tjänsten som servicetekniker kommer du att arbeta med att installera, driftsätta och serva inbrottslarm, CCTV, brandlarm, passagesystem, samt larm. Du kommer att få fortlöpande utbildning i de fabrikat vi arbetar med. Som person är du noggrann och självgående i ditt arbetssätt och tar initiativ samt arbetar med fokus på att lösa uppgifterna.

Du kommer att vara Automatic alarms ansikte ute hos kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga. Många av instruktionerna är på engelska så därför krävs det att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. 

Du utgår direkt från ditt hem gentemot kund.

För att lyckas i rollen som servicetekniker har du jobbat med svagströmsinstallationer och/eller revisionsservice av larm lika karaktär. Har du även arbetat med systemen RCO, Omnis, Galaxy, Aptus, eller Axema är de meriterade men inget krav

Körkort B är krav.

Då vi arbetar med säkerhetsklassade installationer kommer utdrag ur brottsregister att krävas.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor. Automatic alarm satsar mycket på sin personal, har bra förmåner, strävar efter hög trivsel samt gör mycket ihop för att stärka teamkänslan.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Automatic Alarm. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson, 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Servicetekniker
Stockholm  2019-03-31

GDS Geo Drilling Solutions är sedan flera år en etablerad leverantör i Sverige som erbjuder sina skandinaviska kunder borrutrustning för försäljning och uthyrning. GDS produktportfölj riktar sig främst till områdena grundläggning, tunnel, damm och geoenergi. I portföljen finns bl. a. premiumprodukterna vattendrivna sänkborrhammare, WAI, från DrillKing, kolloidalkvarnar och injekteringspumpar från Colcrete Eurodrill och GDS egenutvecklade högtryckspumpar för vattendriven borrning. GDS marknadsför och säljer även WAI i Europa, Mellanöstern.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en servicetekniker till oss på Geo Drilling SolutionSom servicetekniker hos GDS kommer du att ha ansvar för det dagliga servicearbetet för utrustningen hos kunden. De maskiner som du kommer att ha ansvar för och serva kommer att vara borrutrustning, borrmaskiner, högtrycksvattenpumpar och vattendrivna borrar.
Du kommer att vara den dagliga kontaktpersonen för kunderna och se till att maskinerna fungerar felfritt och utföra förebyggande underhåll av maskinerna ute hos kund samt i vår verkstad. I dina arbetsuppgifter kommer det bestå av driftsättning och etablering samt informera kunderna om instruktioner hur maskinerna fungerar.


För att lyckas i rollen som servicetekniker 
Behöver du att ha en teknisk förståelse för bygg och anläggningsmaskiner, ha ett intresse för teknik och mekanik. Vi ser gärna att du är en driftig självgående person som tar egna initiativ när det kommer till problemlösning. Du behöver ha ett B körkort och vi tillhandahåller med en servicebil som du givetvis kan ta med dig hem ifrån arbetet. Du behöver tala flytande svenska och ha en god förståelse inom engelska. Meriterande om du har en teknisk utbildning däremot väger liknande arbetserfarenhet lika tungt.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor och där du får arbeta brett inom många olika teknikområden. Du ställs inför nya utmaningar dagligen då inget uppdrag är det andra likt vilket ger möjlighet till personlig utveckling och ett spännande arbete. Tillsammans med dina kollegor skapar ni unika lösningar till våra kunder.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Geo Drilling Solution. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag, 08 510 60 651. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Handläggare till EFKAB
Stockholm  2019-03-14

EFKAB söker dig som vill förstärka bolaget genom rollen som konstruktör. Du som söker bör ha ca 4 års erfarenhet av projektering. Meriterande för denna tjänst är erfarenheter från konsult- och/eller entreprenadverksamhet samt erfarenhet av projektering av större projekt. Din förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift är mycket god.

Om oss:
Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFKAB) startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. EFKAB erbjuder kompetens och engagemang inom projekt-& byggledning, projektering, installationssamordning och provningsledning inom el- och teleanläggningar, ventilation, värme, sanitet, klimat samt styr- och övervakningssystem. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar.

Till skillnad från traditionella teknikkonsulttjänster där tiden är preliminär, omfattningen är generell och priset en budget har vi på EFKAB har tagit en position där tiden är definitiv, omfattningen definierad och priset fast. Leveransen är transparent, mätbar och enkel. Bättre totalekonomi och mätbart resultat.

Vi har en platt organisation med ordning och reda samt mycket frihet under ansvar. Under 2016 blev vi utsedda till DI Gasell-företag och vår VD blev Årets unga VD. 2017 och 2018 blev vi utsedda till DI Gasell-företag igen.

Vi värdesätter våra medansvariga, bl.a. genom möjlighet till personlig utveckling internt genom kunskapsåterföring och externt genom utbildning och intressanta projekt. EFKAB skapar en trivsam miljö baserat på individuella behov och önskemål. Vi uppmuntrar egna initiativ till utveckling såväl som gemensamma aktiviteter för trivsel. Hos oss är det viktigt att ha roligt tillsammans. Vi erbjuder goda anställningsvillkor, bra förmåner och har kollektivavtal. För oss är det viktigt att anställda har bra balans mellan privatliv och arbetsliv. 

Våra kontor finns i Stockholm, Halmstad, Jönköping, Karlstad, Luleå, Göteborg och Uppsala.Vi växer och söker nu en Konstruktör/Handläggare.

Du kommer att arbeta i flera olika typer av uppdrag och med olika beställare. Detta innebär att du kommer att ställas inför varierande arbetsuppgifter, allt från beräkningar till projektering.

Vi söker en kreativ medarbetare med möjlighet att förstärka bolaget. Du har minst högskoleingenjörsexamen eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet för branschen och har arbetat minst 4 år som konstruktör inom VVS. Din förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift är mycket god. B-körkort är ett krav.

Du som söker är en utåtriktad affärsmässig person som arbetar lika bra i grupp som självständigt. För att lyckas i rollen krävs också att du har ett ärligt engagemang i dina uppdrag och att du sporras av att ligga steget före och fånga upp affärer. Vidare har du förmågan att se nya möjligheter för att skapa kostnadseffektiva och miljömedvetna lösningar åt våra kunder. Du är intresserad av ny teknik och att utveckla dina kunskaper inom området. Dessutom är du en flexibel person som kan skapa goda relationer både internt och externt.

Vi erbjuder dig en trivsam miljö med möjlighet till personlig utveckling genom kunskapsåterföring inom organisationen. Vi har goda anställningsvillkor, bra förmåner och vi har kollektivavtal. För oss är det viktigt att anställda har bra balans mellan privatliv och arbetsliv. 

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson via telefon 08-520 017 56 eller nathalie.johansson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Servicetekniker
Stockholm  2019-03-18

Miele är Europas största familjeföretag i vitvarubranschen, grundat redan 1899. Miele är en internationell koncern med bas i Tyskland med cirka 19 500 anställda i 49 länder. 2016/2017 omsatte Miele-koncernen ca 4 miljarder €. Företaget har sedan starten byggt sin marknadsposition på att ligga främst inom kvalitet, teknik och innovationer. Miele AB är koncernens dotterbolag i Sverige med ca 100 medarbetare och omsätter ca 700 miljoner kronor. Vår uppgift i Sverige är att marknadsföra, sälja och bedriva eftermarknadsservice för Mieles produkter inom hushåll, industri, sjukhus- och dentalmarknaden.

I takt med att vi växer söker vi nu servicetekniker till vårt team. Som servicetekniker kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att åka ut till kunder för att hjälpa till med service och underhåll av vitvaror på plats. I dina arbetsuppgifter ingår även felsökning, reparationer samt att ge driftinstruktioner och vägledning.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat som servicetekniker i några år och har avklarat gymnasieutbildning med inriktning el/tele eller teknik. Du har ett stort intresse av teknik och är en naturlig problemlösare. Du är serviceinriktad och har en god socialförmåga samt ordningssinne

Många av instruktionerna är på engelska, vilket gör att det krävs att du obehindrat talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. B-körkort är krav. 

Vi erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Hos oss finns det stora chanser att växa inom yrket och göra karriär. Du har bra förmåner såsom friskvårdsbidrag, pensionsplanering/rådgivning, lunchförmån mm. Vi tror att du är en självgående servicetekniker som förstår begreppet frihet under ansvar. Vi har kollektivavtal med Unionen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Låssmed/Låstekniker
Stockholm  2019-03-11

SafeTeam är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska säkerhetslösningar. SafeTeam finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och sysselsätter drygt 150 medarbetare. Tillsammans arbetar vi med lås, passersystem, larm, kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd.

I takt med företagets utveckling söker vi en Låssmed/Låstekniker. 

Om tjänsten

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av installation och service av lås. Du har god kännedom inom flertalet leverantörers produktutbud (Assa, Kaba, Dorma, Geze m fl) och det är en stor fördel om du har erfarenhet av svagströmsprodukter såsom kodlås, dörrautomatik mm. Gesäll- eller mästarbrev är meriterande men inget krav.Tjänsten kräver svenskt medborgarskap. Vid anställning görs en kontroll i Polisens belastningsregister. Tjänsten utgår från vår lås-och säkerhetsbutik vid Globen i Stockholm. Här är vi positivt gäng på ca tio personer på kontoret och närmare 30 tekniker.

 Kvalifikationer:

 • Erfarenhet av liknande jobb
 • God datorvana
 • Serviceinriktad och flexibel
 • Ordningsam och ansvarskännande
 • Förmåga att arbeta självständigt, såväl som i grupp
 • B-körkort

 Vi erbjuder dig

SafeTeam arbetar medvetet för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Vi erbjuder dig fördelaktiga villkor samt ett fritt och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter. Vi följer kollektivavtal och erbjuder våra anställda olika förmåner, t ex friskvårdsbidrag och rabatt på hälsovård. I denna roll erbjuder vi även servicebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar SafeTeam med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Larmtekniker till företag i Västa Frölunda
Göteborg  2019-03-18

Wasa Larm är ett larmföretag med hög kompetens inom teknik och säkerhetslösningar. Företaget grundades år 2004 i Göteborg och har idag 10 anställda med kontor i Västra Frölunda. Vi vänder oss mestadels mot företag men installerar även säkerhetslösningar hos privatpersoner. Merparten av våra kunder finns i Göteborgsområdet med vi har även flertalet kunder på andra orter i Sverige. Wasa Larm är heltäckande när det gäller säkerhetsanläggningar. Vi installerar: inbrottslarm, bygglarm, kamerasystem, passagesystem och överfallslarm.

Vi expanderar nu vår verksamhet ytterligare och söker fler larmtekniker till vårt team.

I rollen som larmtekniker hos oss kommer du att arbeta med nyinstallation av mindre larmanläggningar samt utföra service på befintliga system. Du kommer att utgå från vårt kontor i västra Frölunda och ha hela Storgöteborg som arbetsplats.

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom säkerhetsbranschen och har goda kunskaper av installation och driftsättning inom larm- och kamerasystem etc. Vidare ser vi gärna att du har som ambition att arbeta med de allra senaste produkterna inom dessa områden. Svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav.

Som person är du självgående och en naturlig problemlösare. Du kommer att vara företagets ansikte utåt varför det är viktigt att du har hög serviceanda och god social förmåga. Vidare är du målmedveten, lyhörd och kundorienterad för att kunna leverera en optimal säkerhetslösning utifrån varje kunds behov.

Vi erbjuder dig en varierande och flexibel tjänst i ett stabilt och tryggt företag med goda utvecklingsmöjligheter. I vårt team värnar vi om våra anställda och gemenskapen. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. En förutsättning för anställning hos oss är att du som sökande ej finns med i belastningsregistret.

Intresserad och vill veta mer? Denna rekrytering sköts av rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Camilla Drangel, tel. 08 520 017 56. Urval sker löpande så skicka in din ansökan snarast. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


VVS-ingenjör/-konstruktör till TN System i Kalmar
  2019-03-07

TN System grundades 1985 i Kalmar och vi verkar som rådgivande ingenjörer. Vi utför projekterings- och utredningsarbeten, inom VVS, energiteknik och inomhusmiljö, exempel: ventilation, sanitet, värme, kyla, tryckluft, gas, process, ånga, styr- och regler. Vi utför också dokumentationer och utbildningar.

Vi arbetar med unika kompetenser och erfarenheter. Detta tillsammans med bred erfarenhet från, såväl nationella som internationella, projekt och uppdrag ger kunden trygghet och stabilitet i varje fas. Vi är ett litet, lönsamt och välskött företag som expander och behöver förstärka teamet med en självgående


VVS-ingenjör/-konstruktör.

Du kommer att arbeta med konstruktioner i de senaste CAD-miljöerna, AutoCAD och Revit med Magicad och utföra BIM-modeller i konstruktionerna. Beroende på hur erfaren du är, så kommer vi att tillgodose ditt behov och se till att du får arbetsuppgifter som passar dig. Du kommer vara ett ansikte utåt och träffa kunder. På TN System kommer du snabbt att få arbeta självständigt med egna projekt. Vi söker dig som är VVS-ingenjör/konstruktör, gärna med ett par års erfarenhet, dock inte ett krav. Du kanske är en VVS-montör med många års yrkeserfarenhet och är nyfiken på att konstruera istället för att montera. Du bör ha genomfört påbyggnadsutbildning för vvs-konstruktörer och ha en god datavana.

Du ska vara öppen och lyhörd för utmaningar. Kunskaper i AutoCAD/Revit är ett plus. Eftersom tjänsten ställer krav på självständighet ser vi gärna att du kan ta eget ansvar tillsammans med egna initiativ. Du är social och uttrycker dig på ett oklanderligt sätt i tal och skrift i det svenska språket. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med stark teamkänsla och god sammanhållning med låg personalomsättning. Denna sammanhållning skapas bland annat genom gemensamma upplevelser så som resor, events och andra teambildande aktiviteter. 

Dessutom erbjuder vi marknadsmässig lön och friskvårdsbidrag på ett familjärt, lönsamt samt stabilt företag. Är du intresserad av ytterligare arbetsuppgifter och ansvarsområden är vi öppna för att resonera om detta. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde efter sommaren. 


Elektriker- El & Ljusdesign
Stockholm  2019-03-20

El & Ljusdesign bildades 1994 och har sedan dess växt från en liten ensamfirma till en totalleverantör inom el och belysning. Vi är idag 35 anställda och har kontor i Vasastan.

Vår organisation har utvecklats efter våra kunder och marknadens behov med avseende på vikten av god belysning, innovativa lösningar och säkra el-anläggningar. Vi är specialiserade inom ROT-arbeten och då främst kontor, butiker och restauranger. Vi erbjuder allt från projektering/ljusplanering till färdig installation inom de flesta områden. Som företag arbetar vi nära kund och representerar hög kvalité och stort engagemang i allt vi gör.

Vi söker nu en självgående elektriker. Du kommer att arbeta med förstklassiga installationer ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet.

I rollen som installationselektriker rapporterar du till projektledare.

Din profil:

 • Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som installationselektriker.
 • Har du dessutom erfarenheter inom data, tele, passersystem och belysningssystem är detta positivt.
 • Som person är du engagerad, ordningsam och lägger stor vikt vid ett väl utfört arbete hos kund.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

 


Ledande Montör till Installera SW
Stockholm  2019-03-07

Installera SW AB grundades 2008 och är ett dotterbolag till SanWest Projekt AB. Företaget har sedan starten haft en stadig tillväxt och är ca 26 anställda. Vi omsätter drygt 40 miljoner kr per år.

Företagets kontor och lager ligger i Hägersten, Stockholm. Vårt uppdragsområde sträcker sig över hela stor-Stockholm, Mälardalen och Åre.

Vi är totalleverantör av elinstallationer och projekterar samt utför alla typer av arbeten som rör kraft och belysning, både i privat och offentlig miljö. Vi arbetar med både små och stora projekt och är en välanlitad samarbetspartner vid entreprenader. Vår målsättning är att alltid erbjuda samt leverera en högklassig service och produkt. Kunden är alltid i fokus hos oss! Vi använder oss endast av beprövat material och metoder för installationer och arbetar för en mindre miljöpåverkan. Allt vårt elavfall tas om hand och återvinns i största möjliga mån.

I takt med företagets utveckling söker vi Ledande montörer

I rollen som ledande montör har du arbetat minst 10 år som elektriker. Du är ledande montör idag eller en erfaren elektriker som vill ta nästa steg i karriären. Du är driven, flexibel och gillar att lösa problem samt att driva företaget framåt. Projekten varierar i storlek, men det vanligaste är mindre entreprenader. Ledarskap och att knyta kontakter är något du är bra på, då du kommer ansvara för 3-4 montörer. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag med fina förmåner och kollektivavtal. Vi gillar sammanhållning och försöker göra roliga saker ihop, så som resor (senast var vi i Kroatien), skidresor och fiskeresor. Andra förmåner är friskvård, tjänstepension, restidsersättning, frihet under ansvar samt stor flexibilitet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


TA- planerare
Stockholm  2019-03-11

I takt med att vi växer söker vi en Ta-planerare.
I rollen som Ta-planerare hjälper du våra kunder att upprätta och leverera godkända trafikanordningsplaner. Genom god dialog med kunderna om deras behov kommer du rita upp trafikordningsplaner samt söka tillstånd hos kommunen och andra väghållare för att få dessa beviljade.

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare eller arbetat inom trafiksäkerhetsbranschen. Alternativt arbetar du med vägentreprenader men söker efter ytterligare ansvar med större och utmanande projekt där dina kunskaper som TA-planerare sätts på prov. För rätt person erbjuds utbildning.

Du ställs inför nya utmaningar dagligen då inget uppdrag är det andra likt vilket ger möjlighet till personlig utveckling och ett spännande arbete. Tjänsten innefattar kontakt med myndigheter. Du har goda datorkunskaper och erfarenhet av CAD eller ritprogram för TA planer. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att leda projekt framåt. Du har en positiv attityd samt ser utveckling och effektivisering som något positivt.

Vidare har du lätt att skapa goda relationer med både kollegor och kunder. Du är van att ha många bollar i luften.

Vi erbjuder dig en roll på ett framgångsrikt företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för att stärka sammanhållningen. Hos oss är du en del av vår ledningsgrupp och för rätt person finns det stora möjligheter att vara med och påverka vår resa framåt. Vi har högt i tak och trivs du med frihet under ansvar är vi rätt företag för dig.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson 08- 520 017 56, eller till nathalie.johansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Platschef
Göteborg  2019-03-11

Säve Byggnads AB är ett byggentreprenadföretag som har sitt säte i Göteborg. Vi arbetar gentemot fastighetsägare, försäkringsbolag, små och stora företag med mera i Göteborg med omnejd. Vi är ett familjeägt företag som grundades 1981.

Vi arbetar med allt från att snickra specialanpassade lösningar till att ta hand om hela entreprenaden för större byggen. Vi är specialiserade inom ROT och är i dagsläget cirka 20 anställda.

I takt med att vi växer söker vi nu en driven platschef till vårt team.

Som platschef har du en mycket varierad tjänst där du ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande. Du kommer att ha en nyckelroll där du självständigt leder med flera olika projekt i olika faser parallellt. 

Rollen innebär även att du planerar och fördelar arbetet mellan yrkesarbetare och underentreprenörer och motiverar dem att utföra sina uppgifter på ett kvalitetsmässigt sätt där kunden står i fokus. Vidare kommer du även att ansvara över att följa framtagen kalkyl, sammanställa egenkontroller, beställning av material, utsättning och förmedling av information/ritningar/beskrivningar.

För att lyckas i denna roll ser vi att du arbetat minst 5 år som platschef där du har arbetat med liknade projekt sen tidigare. Du kan vara utbildad byggnadsingenjör men kan likaväl ha en yrkesarbetarbakgrund. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och beställare.

Vi erbjuder dig
 en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentielltAnläggare till MVM Entreprenad AB
Stockholm  2019-03-22

MVM Entreprenad AB bildades 2007 under namnet Byggruppen, 2013 ändrades namnet till MVM Entreprenad AB. Vårt kontor ligger i Solna och vi är idag ca 10 anställda och ett flertal inhyrda. MVM Entreprenad AB har växt till sig på marknaden och har idag helhetslösningar på hela entreprenader med allt från grund/markarbeten till färdigställande och/eller service av hela fastigheter. Vi jobbar med såväl finplanering, skolgårdar, äldreboende, fjärrvärme, läckor, dagis, bilhallar och fastigheter.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en anläggare

Som anläggare hos oss kommer du jobba med olika typer av projekt, stora som små. Våra största kunder är fastighetskunder, men vi har även en del småjobb. Vi har jobb på både sidor av stan men försöker alltid anpassa jobben efter vart du bor. Du kommer utgå från hemmet i servicebil och ta dig direkt till jobben. Ibland kommer du vara ute själv hos kunder men oftast är vi fler på samma ställe.

Arbetstider:
Mån-Tors: 06.30–16.00
Fre: 06.30–13.00

För att lyckas i rollen har du minst några års erfarenhet som anläggare. Du är självständig och klarar av att sköta dina jobb på egen hand. B-Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du social och har lätt för att lära dig nya saker. Du drivs av att ta dig framåt och är inte rädd att hjälpa till där du behövs.

Vi erbjuder dig att komma till ett stabilt bolag som har många roliga jobb. Vi har kollektivavtal, tjänstepension, friskvård. För oss är det viktigt att du tycker om din egen frihet, då du styr dina egna dagar. Vi litar på våra medarbetare. Vi gillar även att göra roliga saker tillsammans, exempelvis grillningar, AW:s och andra roliga aktiviteter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Storkökstekniker till Stevo´s Storkök
Stockholm  2019-03-07

Stevo´s Storkök har funnits sedan 1995 och är ett väletablerat företag inom branschen. Företaget består av utbildade tekniker, säljare och administrativ personal som säljer och underhåller storköksutrustning. Ramavtal finns med ett flertal olika kommuner i Stockholms län. Lokalerna är belägna på södra sidan men som storkökstekniker kommer du arbeta med uppdrag runt om i Stockholmsområdet. Företaget befinner sig nu i en expansiv fas. 

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Storkökstekniker

I rollen som storkökstekniker kommer du att arbeta med varierande och spännande uppdrag i Stockholmsområdet. Omfattningen och antalet projekt kan variera vilket ställer krav på god flexibilitet, prioriteringsförmåga och kommunikation. Arbetsområdet berör bland annat att ta emot tilldelad order, felsöka, reparera,underhålla och att på egen hand utföra nödvändiga beställningar av reservdelar.

För att lyckas i rollen som storkökstekniker har du minst fem års erfarenhet inom service och underhåll av storköksutrustning. Vi söker dig som har elutbildning eller kylutbildning . För dig är det självklart att sätta kunden i fokus och du har ett genuint intresse för servicerollen. B-körkort och goda kunskaper i svenska erfordras då arbetsuppgifterna omfattar mycket kundkontakt. Lastbilskörkort, erfarenheter kring kylteknik och Heta Arbeten ser vi som meriterande.

Vi erbjuder en tjänst där du har möjlighet att påverka din arbetssituation och att växa inom företaget. Du kommer till en arbetsplats med god sammanhållning och en företagskultur där vidareutbildning och utveckling uppmuntras. Vi erbjuder även ytterligare förmåner som kollektivavtal, friskvårdsbidrag, förmånsbil och rikskuponger.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Kyltekniker
Stockholm  2019-03-07

Stevo´s Storkök har funnits sedan 1995 och är ett väletablerat företag inom branschen. Företaget består av utbildade tekniker, säljare och administrativ personal som säljer och underhåller storköksutrustning. Ramavtal finns med ett flertal olika kommuner i Stockholms län. Lokalerna är belägna på södra sidan men som storkökstekniker kommer du arbeta med uppdrag runt om i Stockholmsområdet. Företaget befinner sig nu i en expansiv fas. 

I takt med företagets utveckling söker vi en kyltekniker

Som kyltekniker hos oss kommer du arbeta självständigt med installation, service och underhåll av storköksmaskiner. Du kommer att utgå från hemmet och tar dig till och från arbetena med servicebil. Vi arbetar för kommunerna Botkyrka, Huddinge, Ekerö, Tyresö och Nynäshamn.

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som Kyltekniker med kylcertifikat 1. Du har även B-körkort och bor i Stockholm eller i några av kommunerna ovan.

Du erbjuds en tjänst i ett företag där vi värnar om våra anställda. Vi har bra förmåner så som förmånsbeskattad servicebil och utbildningar. Självklart har vi kollektivavtal och dessutom risklunch. Utöver detta ser vi till att hålla en bra sammanhållning med roliga aktiviteter och kickoffer.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stevo's Storkök AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg på tel. 08 510 662 01. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Serviceelektriker till AFP Elteknik
Stockholm  2019-03-07

AFP Elteknik har funnits sedan 2006 och arbetar i hela Stockholmsregionen med i stort sett all typ av el. Vi är ett växande företag som garanterar att våra kunder får första klassens hjälp från första kontakt till slutfört arbete.  Vi förbättrar din vardag med innovativ elteknik, elinstallation och kommunikation genom ett nytänkande fullserviceerbjudande.  Vi arbetar enbart mot företagskunder och jobbar stenhårt för att kunna leverera en bred kompetens och smarta lösningar.

Idag arbetar vi åt flertalet fastighetsägare och byggserviceföretag med varierande uppdrag såsom elinstallationer, nätverksanläggningar och passagesystem. 

Företaget expanderar och söker nu en serviceelektriker 

Som serviceelektriker kommer självständigt leda och driva projekt. Arbetsuppgifterna innefattar installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll. 

För att lyckas i rollen är du fullbetald elektriker några års erfarenhet. Då arbetet innebär resor är det krav att du har B-körkort samt körvana. Vidare innebär tjänsten tät kundkontakt vilket förutsätter att du har en god social förmåga samt behärskar svenska i tal och skrift. 

Som person är du en kreativ, lösningsbenägen och har en god känsla för service. Du bör även trivas i ett omväxlande arbete med mycket eget ansvar. Vidare bör du trivas att arbeta med relativt unga och hungriga elektriker som inte har långt till skratt. 

Vi erbjuder dig en del i ett växande företag med kollektivavtal där det finns goda möjligheter till att få en ledande roll med utökat ansvar. Stort fokus ligger på personlig utveckling och trivsel. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Bilskadereparatör / Bilplåtslagare till Uppsala
Uppsala  2019-02-28

Wennmans Bilplåt är ett väl etablerat familjeföretag som grundades 1974. Vi har lång erfarenhet inom bilskador och arbetar främst mot försäkringsbolag. Vi är i dagsläget 11 personer som arbetar i företaget och reparerar ca 1 200 skador per år. BMW och Kia är våra största märken. Vi arbetar ständigt med att utvecklas. Service och noggrannhet är viktigt för oss. Vi vill kunna hjälpa kunden med att få en så bra upplevelse som möjligt trots att man har råkat ut för en bilskada. Verksamheten är belägen i Uppsala.

Vi utökar nu vårt team och söker en erfaren bilskadereparatör / bilplåtslagare.

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom yrket. Du ska kunna hantera större reparationer så som strukturskador och stora riktningar. Du ska vara en ansvarsfull och noggrann person som kan ta egna initiativ. Du ska även ha engagemang till att vilja lära dig nya saker. Många gånger är de viljan man kommer längst på.
B-körkort samt god svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder dig en familjär verksamhet med varierande arbetsuppgifter och möjlighet till utveckling. Det händer mycket i branschen och vi är måna om att hela tiden ligga i framkant.
Du kommer till största del arbeta med nya bilar. Du blir även erbjuden goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Wennmans Bilplåt med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag, 08 510 60 651. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Junior Systemtekniker till Confidence
Stockholm  2019-03-07

Confidence är en kunskapsledande systemintegratör och tjänsteleverantör som skapar trygghet och verksamhetsnytta hos våra kunder genom att förena traditionell säkerhetsteknik med IP-teknologi. Confidence erbjuder en komplett portfölj av oberoende integrerade produkter och tjänster inom bland annat säkerhetsanalys, säkerhet, access, brand, larm, kamera och IT infrastruktur.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en driven systemtekniker

Vi behöver förstärka vår sektion inom det växande området elektroniska låssystem. Du kommer att vara placerad i Stockholm och utgå från vårt kontor i Sundbyberg. Merparten av våra kunder är inom hotellbranschen, där du kommer att utföra uppgifter som service, installation, driftsättning, reparation och support på dessa system.

I tjänsten ingår bl.a. följande arbetsuppgifter

Kundkontakt
Montage av lås
Driftsättning av lås
Felsökning
Service
Support

För att lyckas i rollen har du kunskaper inom svagström. Du har arbetat med en liknande roll tidigare och har tidigare erfarenhet från att ha arbetat med larm, lås, el. B-Körkort är krav. Bil ingår i tjänsten.

Som person är du social och kommunikativ. Vidare är du självständig och gillar att arbeta i grupp. Då våra kunder finns över hela landet, innebär det en hel del resor i tjänsten. Du bör även ha bra förmåga att hjälpa kunder via telefon och dator.  

Du kommer att utbildas och ha genomgång på vårt kontor i Göteborg och även till viss del arbeta tillsammans med tekniker från Göteborgskontoret, vars team du kommer stöttas av och ingå i.

Vi erbjuder ett mycket omväxlande och självständigt arbete, där du får möjligheten att göra nya och spännande installationer med den senaste tekniken inom elektroniska låssystem. Du kommer även ges stora möjligheter, till att vara med att påverka och utveckla arbetet.

Ansökan:

OBS! Tjänsten kräver svenskt medborgarskap samt ett utdrag från polismyndighetens belastningsregister då vi hanterar sekretessbelagd information.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg Tel 08 - 510 662 01. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Injusterare
Göteborg  2019-03-07

Verksamheten startade redan 1980, med fokus på ventilationsservice. 2000 slog vi oss samman med Aeolus och kompletterade med OVK, injustering och luftbehandlingsinstallationer.

Idag har vi en komplett service- och reparationsverksamhet av installationer för inneklimat. Med egen personal utför vi allt inom branschen, däribland projektering, service, injusteringar och energioptimeringar. Sammanlagt är vi cirka 80 medarbetare, med expertis inom alla aktuella områden. De flesta är stationerade i Göteborg och verksamheten utgår i första hand härifrån, men vissa projekt tar oss över halva världen.

Vår affärsfilosofi är att alltid göra ett riktigt bra jobb, hela vägen in i mål.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Injusterare.

Som injusterare inom luft kommer du främst jobba i Göteborg. Du bör ha minst 5 års erfarenhet som injusterare. Du kommer att arbeta med injustering av luftflöden. Främst kommer du arbeta med lägenheter, nyproducerade lokaler och anläggningar. Meriterande är om du är certifierad ventilationsinjusterare.

Som person är du social, kompetent, utåtriktad och är inte rädd för att pröva på nya saker och lösningar.

Vi erbjuder dig att vara del av ett väletablerat företag. Vi tror på våra anställda och ger dem alla möjligheter att lyckas. Andra förmåner är kollektivavtal, tjänstepension förmånliga friskvårdsbidrag och Benify-kortet.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg Tel 08 - 510 662 01.62 01 eller jenniefer.berg@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. . Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Larmtekniker
  2019-03-14

Säkerhetsintegrering AB bildades år 2000 och omsätter ca 35 miljoner kr per år. I dag är vi 20 anställda och några av oss har arbetat tillsammans i andra företag inom säkerhetsbranschen ända sedan 1985. Vi har kontor i Skogås, strax söder om Stockholm.

Vi utför projektering, installation, service och underhåll på inbrottslarm, brandindikeringslarm, passerkontrollsystem, porttelefoni, tvättstugebokning samt kamerabevakning. Via samarbetspartners levererar vi även låsarbeten, dörrar, grindar och staket. För att kunna erbjuda våra kunder bra support har vi även en stor hostingverksamhet där vi sköter den dagliga driften av våra kunders databaser.

Vi söker nu en Larmtekniker till vårt team.

Som larmtekniker hos oss kommer du arbeta med installation, komplettering och service av främst brandlarm och inbrottslarm. Vi söker dig som har arbetat i några år inom denna bransch samt att du har goda kunskaper i programmering inom olika larmsystem, passersystem etc. Vidare att du har god datavana och vill arbeta med dom allra senaste produkterna inom dessa områden. Vi ser gärna att du har en el/tele utbildning på minst gymnasienivå eller praktiska kunskaper som motsvarar denna utbildning.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav. Även att du har goda kunskaper i engelska då en del av våra kunder är engelsktalande.

Då du är företagets representant ute hos våra kunder är kraven på social förmåga och serviceinställning hög. Vi ser gärna att du sätter stolthet i att utföra dina arbetsuppgifter med noggrannhet och med hög kvalitet. Kommunikation såväl internt som med våra kunder och leverantörer är viktigt för att få arbetet att fungera.

En förutsättning för en anställning hos oss är att du som sökande får ett godkännande vid kontroll hos Polismyndigheten.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Ledande montör
Stockholm  2019-03-11

E.R ELTJÄNST AB är ett företag som hjälper dig med allt inom el- tele- och datainstallationer. Företaget grundades 2001 och kontoret finns i Nynäshamn. Vi är idag 6 stycken elektriker och våra kunder är bostadsrättsföreningar och större företag.

I takt med att vi växer söker vi nu en till ledande montör till vårt team.

Som elektriker hos oss kommer du arbeta främst arbeta med nyproduktion såsom villor,, lägenheter och offentliga lokaler. I din roll som ledande montör kommer du leda och fördela arbeten ute på plats. Vidare att du är ansvarig för beställning av material, kontakt med beställaren och även den dagliga rapporteringen.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som elektriker. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav. Vidare att du har en el utbildning på minst gymnasienivå. Då de flesta av våra arbeten sker i södra Stockholm ser vi gärna att du som söker bor söder om stan.

Som person är du självgående, flexibel och har en stor känsla för service. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. *

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Installationstekniker
Stockholm  2019-03-13

ABC gruppen är ett väletablerat ventilationsföretag och grundades 1995. Vårt huvudsakliga fokus är ventilation, el-styr-regler och plåtslageri. Vi är verksamma i hela Stockholm men vårt kontor och verkstad ligger i Sollentuna. Vi är idag 17 medarbetare och våra kunder är främst fastighetsbolag, byggföretag och kommuner.

Vår verksamhet växer och vi behöver fler medarbetare. Vi söker just nu en installationstekniker med inriktning styr och regler.

I rollen som installationstekniker kommer framförallt arbeta med service samt utbyggnationer och renoveringar av befintliga styr och övervakningssystem. Allt ifrån nyinstallationer, felsökningar samt driftsättning och programmering. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som elektriker. Det är meriterande om du har arbetat med liknade arbetsuppgifter samt att du känner dig trygg att hanterade de flesta tekniska aspekterna inom fastighetsautomation som rör, ventilation och el. 

Arbetet förutsätter en god social förmåga och att du är serviceinriktad. Därmed behöver du behärska svenska i tal och skrift. Körkort B är ett krav. Som person har du lätt för att samarbeta och är en naturlig problemlösare. Du är van att ta eget ansvar och gillar ett omväxlande arbete. 

Vi erbjuder dig att vara en del av ett väletablerat företag som expanderar. Vi är ett härligt team som gillar att göra roliga aktiviteter tillsammans. Andra förmåner är servicebil, telefon, samt marknadsmässig lön. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elektriker till Gullikssons El
Stockholm  2019-03-07

Gullikssons El är ett ägarlett bolag som arbetar med el-, tele- och datainstallationer i Stockholms- och Uppsalaområdet. Entreprenören Jonas Gulliksson startade Gullikssons El 1998 och lade grunden för den verksamhet som idag sysselsätter närmare 90 anställda och har ett brett tjänsteerbjudande inom installation. Tillsammans har vi lång erfarenhet av elbranschen och god vana att utföra arbeten i känsliga miljöer.

Vi är ISO-certifierade inom kvalité, miljö och OHSAS-certifierat inom arbetsmiljö vilket speglar en organisation som är dedikerad till att systematiskt förbättra sin kvalité och därmed också uppfylla kundernas krav och förväntningar samt följa erkända miljökrav. Vi tar också arbetsmiljön på största allvar för att ha en så frisk och välmående personal som möjligt.

I takt med företagets utveckling så söker vi nu elektriker till både service och entreprenadsidan

På servicesidan kommer du få ta stort eget ansvar och arbeta självständigt gällande såväl planering som utförande av serviceuppdrag. Uppdragen är mycket varierande som bl.a. service, installation, felsökning, åtgärdsförslag och genomförande. Du kommer att utgå från hemmet i servicebil.

På entreprenadsidan kommer du främst jobba med andra som ett lag. Vi arbetar med både stora och små entreprenader. Du kommer att börja dagen på arbetsplatsen. Arbetstider: 07-16.

För att lyckas i rollen har du minst 5 år som elektriker. Du gillar att arbeta självständigt men är även en lagspelare. Vidare är du engagerad och drivs av att ta företaget framåt. Då vi utför arbete på skolor krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Viktigt för oss är även att du dokumenterar och rapporterar arbetet du utför. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav. Goda datorkunskaper är meriterande.

Som person är du effektiv, hjälpsam och engagerad och brinner för att utvecklas i din yrkesroll.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag med modernt tänk! Viktigt för oss är att våra medarbetare mår bra och känner sig delaktiga - därför tycker vi att det är viktigt att ständigt utvecklas med nya utbildningar, möten och förbättringar. Vi gillar även teamaktiviteter och försöker göra många roliga saker tillsammans, exempelvis bowling, biljard och resor. Andra förmåner är friskvård, pensionsspar, sjukvårdsförsäkringar, rikskort, hälsokontroll, frihet under ansvar m.fl.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Servicetekniker (Verkstad)
Stockholm  2019-02-22

Miele är Europas största familjeföretag i vitvarubranschen, grundat redan 1899. Miele är en internationell koncern med bas i Tyskland med cirka 19 500 anställda i 49 länder. 2016/2017 omsatte Miele-koncernen ca 4 miljarder €. Företaget har sedan starten byggt sin marknadsposition på att ligga främst inom kvalitet, teknik och innovationer. Miele AB är koncernens dotterbolag i Sverige med ca 100 medarbetare och omsätter ca 700 miljoner kronor. Vår uppgift i Sverige är att marknadsföra, sälja och bedriva eftermarknadsservice för Mieles produkter inom hushåll, industri, sjukhus- och dentalmarknaden.

Vi söker servicetekniker till vår verkstad i Solna

Som verkstadstekniker hos kommer du att arbeta i vår verkstad med allt från att ta emot varor och ge service till kunder på plats till reparation och felsökning av våra hushållsmaskiner.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat som i något år som servicetekniker och har avklarad gymnasieutbildning med inriktning el/tele eller teknik. Du har ett stort intresse av teknik och är en naturlig problemlösare. Du är serviceinriktad och har en god socialförmåga.

Många av instruktionerna är på engelska, vilket gör att det krävs att du obehindrat talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. B-körkort är krav. 

Vi erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Hos oss finns det stora chanser att växa inom yrket och göra karriär. Du har bra förmåner såsom friskvårdsbidrag, pensionsplanering/rådgivning, lunchförmån mm. Vi tror att du är en självgående servicetekniker som förstår begreppet frihet under ansvar. Vi har kollektivavtal med Unionen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.