Jobway Bygg & Teknik | Pågående uppdrag

Sök bland pågående uppdrag


Dölj filter
Uppdragsledare/Uppdragsansvarig inom VVS
Stockholm  2050-09-10

Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFK AB) startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. Vi erbjuder kompetens och engagemang inom projektering, projektledning, installationssamordning och provningsledare inom ventilation, el- och teleanläggningar, värme, sanitet, klimatisering, samt styr- och övervakningssystem. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar.

Har du ett intresse för VVS och vill arbeta hos ett expansivt företag? Som uppdragsansvarig inom VVS får du chansen att vara med och utveckla verksamheten, samt arbeta kundnära som expert inom ditt område. Låter detta intressant? Då är tjänsten rätt för dig och vi önskar att du söker omgående!

Din kompetensprofil 
Vi söker en kreativ medarbetare med möjlighet att förstärka bolaget genom rollen som uppdragsansvarig inom VVS. Du har högskoleingenjörsexamen eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot VVS och har arbetat minst 5 år i branschen som uppdragsansvarig inom projektering. Du är intresserad av ny teknik och att utveckla dina kunskaper inom området samtidigt som du bidrar med dina erfarenheter. Du som söker är en utåtriktad person som arbetar lika bra i grupp som självständigt. Du är kommunikativ och har lätt att knyta och behålla kontakter samt vara affärsmässig. Andra egenskaper som värdesätts är flexibilitet, engagemang och kvalitetsmedvetenhet. Din förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift är mycket god. 

Om oss 
Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFKAB) startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. EFKAB erbjuder kompetens och engagemang inom projektering, projektledning, installationssamordning och provningsledning inom el- och teleanläggningar, ventilation, värme, sanitet, klimat samt styr- och övervakningssystem. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar. Under 2016 blev vi utsedda till DI Gasell-företag och vår VD blev Årets unga VD. 2017 blev vi utsedda till DI Gasell-företag igen.

Vi värdesätter våra anställda, bl.a. genom möjlighet till personlig utveckling internt genom kunskapsåterföring och externt genom utbildning och intressanta projekt. EFKAB skapar en trivsam miljö där vi uppmuntrar egna initiativ till utveckling såväl som gemensamma aktiviteter för trivsel. Hos oss är det viktigt att ha roligt tillsammans. Vi erbjuder goda anställningsvillkor, bra förmåner och har kollektivavtal. För oss är det viktigt att anställda har bra balans mellan privatliv och arbetsliv. 

Våra kontor finns i Stockholm, Halmstad, Jönköping, Karlstad, Luleå, Göteborg och Uppsala. 

Omfattning: Heltid/Tillsvidare 

Lön: Enligt överenskommelse 

Placeringsort: Stockholm, inrikes resande kan förekomma 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar EFKAB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Jobway rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson på linnea.gilliusson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Glasmästare
Stockholm  2020-12-26

Bolins Glasmästeri AB startades av Eric Bolin i en källare i Trollbäcken 1949. Företaget är ett av de äldsta i Tyresö kommun. Glasmästeriet drivs sedan 2014 av Fredrik Olander. Idag är de 4 anställda och två inhyrda, alla med gediget yrkeskunnande varav 5 är glasmästare. Hos Bolins Glasmästeri AB får du en snabb och smidig dygnet runt-service med jour bil, personlig service och konkurrenskraftiga priser är deras motto!

Just nu söker de en erfaren glasmästare som utgår från deras kontor i Tyresö!

Arbetsuppgifterna som glasmästare hos Bolins Glasmästeri AB kommer bestå av vanligt förekommande glasmästeriarbeten, fönsterreparationer, inredningsglas, duschar, bastu, köksglas. Montering av kontorsväggar, inglasning av balkonger, byte av dörrar, fönster och karm etc. Våra kunder är bland annat större och mindre byggföretag, skolor och fastighetsförvaltare
Vi ser att du är en problemlösare, tar eget ansvar och kan ansvara och driva dina egna jobb från start till slut och sätter kunden i fokus!

För att trivas i rollen som glasmästare hos Bolins Glasmästeri AB bör du ha: 

·      5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

·      Jobbat med aluminium, kontorsanpassning och inredningsglas

·      Det är meriterande om du har skylift, ställningar och brandutbildning

·      Grundläggande datorkunskap

·      Svenska flytande både i tal och skrift

·      B-körkort.

Bolins Glasmästeri AB värnar om deras medarbetare och erbjuder goda förmåner. Det kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper samt tidigare erfarenheter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Bolins Glasmästeri AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa, tel: 08-520 017 50. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ledande montör
Stockholm  2020-12-26

AHLEL i Stockholm AB grundades 2001 och är ett elinstallationsföretag som utför service, ombyggnationer, ROT-arbeten samt nyinstallationer av exempelvis kontorslokaler på främst Östermalm. Våra kunder är företag, bostadsrättsföreningar och butiker. Vår målsättning är att erbjuda enkel & snabb service vilket resulterar i nöjda kunder!

I takt med att Ahlel växer söker vi nu en ledande montör till deras team.

Vill du vara delaktig i ett familjärt bolag som satsar på att bli ledande i branschen? I rollen som ledande montör hos oss kommer du arbeta med allt från mindre serviceuppdrag till ombyggnationer mestadels på Östermalm men även Bromma. Arbetsuppgifterna innefattar installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll. 

För att lyckas i denna roll ser vi att du har goda kunskaper som elektriker där du har arbetat med liknade projekt sen tidigare. Du är utöver detta sugen på utveckling i rollen som elektriker och är relativt självgående i rollen. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav för att lyckas i rollen. 

I denna rekrytering av elektriker till oss på Ahlel lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du är en lagspelare och trivs att arbeta i team. Vidare att du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och kunder.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda och där du har goda chanser till utveckling! Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner, exempelvis friskvårdsbidrag, tjänstepension, tjänstebil, sjukvårdsförsäkring. Känner du att denna beskrivning stämmer bra in på dig och vad du söker? Tveka inte då med att skicka in din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag.

I denna rekrytering samarbetar Ahlel med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsulten Linnéa Gilliusson på mail: linnea.gilliusson@jobway.se


Plåtslagare
Stockholm  2020-12-26

Villatakexperten är ett växande företag som grundades 2015. Vi besitter en gedigen kompetens och vår expertis är inom tak, framförallt mot villor och småhus. Våra kunder är till stor del privatpersoner, men likaså företag och föreningar i hela Stockholm samt Uppsala. Vi arbetar främst med olika sorters tak, i diverse material men både takläggning och reparation. Vi levererar alltid med högsta kvalité i allt vi tar oss ann!

I takt med att vi växer och utvecklas söker vi nu en driven och erfaren plåtslagare till vårt team i Stockholm!

Som plåtslagare hos oss arbetar du i en varierad tjänst där du ansvarar för att smida ihop en stabil grund samt ha ambitioner för hur du ska leda företaget framåt med vår nya avdelning. Du kommer att ha en nyckelroll där du självständigt leder företaget framåt

I denna roll som plåtslagare utgår du ifrån verkstaden eller hemifrån, men din arbetsplats är där du behövs i både Stockholm och Uppsala. För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har minst 5 års erfarenhet eller mer i branschen. Du är utöver detta en flexibel person som har lätt att anpassa dig till olika sorters situationer och kunder där du kan vara lyhörd, driven och lösningsorienterad. Vi söker en person med ledaregenskaper, som tycker om att jobba fritt under eget ansvar.

·    5 års erfarenhet och självgående i din roll.

·    Polska/ryska och engelska alternativt svenska i tal och skrift.

·     Körkort

Vi erbjuder dig att bli en del i ett tryggt och framgångsrikt företag i en stor expansionsfas. Vi värnar högt om våra anställda och är väldigt mån om att du ska trivas hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

·       Goda förmåner

·       Tjänstebil

·       Frihet under ansvar med möjlighet att forma din egen roll

· Goda utvecklingsmöjligheter i rollen där det finns möjlighet till en roll som arbetsledare

Låter detta som något som skulle kunna passa dig och dina erfarenheter? Tveka inte med att skicka in din ansökan. I denna rekrytering samarbetar Villatakexperten med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Linnéa via telefon: 08 520 017 50. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande & tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Platschef
Stockholm  2020-12-26

Vi på P O Service är ett modernt & växande byggbolag som erbjuder entreprenad, om- och tillbyggnationer, nyproduktion samt byggservice till våra kunder över hela Storstockholm. Vår verksamhet startades redan på 70-talet, och vi har varit verksamma i Stockholmsområdet sedan 1993 med ett platskontor i Södertälje samt huvudkontor i Skarpnäck. Vår vision är att vara ett företag som sticker ut från mängden där vi associeras med hög kvalitet, professionalitet samt en hög kundnöjdsamhet därav ställer vi höga kvalitetskrav på oss själva, våra medarbetare samt samarbetspartners.

I takt med att vi växer och utvecklas söker vi nu en driven och erfaren platschef till vårt team!

Arbetsuppgifter:

Vi har stora spännande projekt i våra projektportföljer för hela Storstockholm, därför söker vi nu en platschef som tillsammans med oss vill driva dessa projekt framåt! Som platschef hos oss på P O Service kommer du att arbeta med varierande entreprenad-uppdrag med ansvar för den dagliga driften, inköp, upphandlingar, ekonomiavstämningar samt kundansvar genom projektet. Du får en mycket viktig roll när det gäller att driva processen framåt på ett strukturerat och effektivt sätt och kommer ha ett nära samarbete med medarbetare, underentreprenörer & kunder.  

Vem är du?:

För att lyckas i rollen ser vi att du har en god arbetslivserfarenhet i rollen som platschef för lite större projekt, besitter du en relevant utbildning inom området är detta meriterande. Du har utöver detta en gedigen erfarenhet av hela processen, liknande arbetsuppgifter samt att affärsmässigt driva projekt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att arbeta som platschef hos oss ställer krav på god struktur och disciplin. Du trivs i en utåtriktad position där samarbete, initiativtagande och kvalitetsmedvetenhet är några nyckelord.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag i en stor expansionsfas med spännande uppdrag. Vi värnar högt om våra anställda och är väldigt mån om att du ska trivas hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

-         Goda förmåner

-         Möjlighet till tjänstebil

-         Kollektivavtal (tjänstepension, företagshälsovård & friskvård)

-         Möjlighet att bli en del av ett företag med stora framtidsplaner

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du är varmt välkommen med att skicka din ansökan snarast då urval sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sitta ansökningsdatum. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson på mail: linnea.gilliusson@jobway.se


Elektriker
Stockholm  2020-12-22

Söderlinds EL AB grundades 2016 av Marcus Söderlind och är idag ett väletablerat elföretag som utför alla typer av elinstallationer i hela Stockholm och Mälardalen. Pålitlighet, tydlighet och flexibilitet är ledorden inom Söderlinds EL AB. Deras kunder består av allt ifrån företagskunder till fastighetsägare.

Söderlinds EL har sitt kontor i en stor och härlig lokal i Mölnvik utanför Stockholm och är i dagsläget 20 anställda.

Det är dags att utöka personalstyrkan med en elektriker som kommer arbeta med solceller.

Vi söker dig som vill arbeta på ett företag som satsar på att arbeta med förnyelsebar energi. Du kommer ha en viktig roll där du tillsammans med projektledare kommer att driva projekt inom solenergi.

Som solcellsmontör på Söderlinds EL kommer du arbeta med allt från projektering till installation av solceller hos bostadsrättsföreningar, inom nyproduktion samt framöver hos privatpersoner. Till en viss del kommer du även att hjälpa till med traditionella elinstallationer på entreprenadsidan.

För att lyckas i rollen som solcellsmontör ser vi att du är fullbetald elektriker och har flerårig erfarenhet av att arbeta med solceller. Vidare är du van vid att driva egna projekt och är självgående i ditt yrke. B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Som person är du engagerad, disciplinerad, ansvarsfull, kreativ och noggrann. Du är även trovärdig och är duktig på att omsätta ord till handling. Vidare förstår du innebörden med att arbeta med frihet under ansvar.

Söderlinds El erbjuder en möjlighet att arbeta i ett spännande företag som expanderar, med korta beslutsvägar som värnar om sin personal. Du kommer att ingå i team som gillar att göra roliga aktiviteter tillsammans. Det är alltid högt i tak och härlig stämning. Andra förmåner är servicebil, telefon och kollektivavtal med tjänstepension.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Erfaren B2B-säljare
Stockholm  2020-12-22

Alumeco är en stark internationellt verksam handelskoncern som grundades 1983, med huvudkontor i Odense, Danmark. Koncernen är specialiserad inom aluminium, mässing och koppar för metallförbrukande industrin och bygger på engagerade och framtidsorienterade medarbetare. Koncernen har en tydlig tillväxtstrategi med fokus på utveckling av nya koncept och kompetensutveckling av de anställda. Huvudkärnvärden är kundfokus och affärssinne. Koncernen har en omsättning på ca. € 500 milj. och sysselsätter 1000 anställda över hela världen.

Som global leverantör och samarbetspartner har Alumeco ett omfattande och internationellt nätverk samt en rad dotterbolag i Europa, Nordamerika och Kina.

Alumecokoncernen fokuserar på försäljning av aluminium, mässing och koppar.  I Sverige har Alumeco försäljningskontor i Stockholm, Jönköping, Gnosjö, Växjö, Göteborg samt i Lund. I den svenska delen av koncernen arbetar 40 medarbetare.


Är du en säljare med ett stort tekniskt intresse som brinner för att göra affärer? Är du redo för spännande försäljningsutmaningar med en bred kundportfölj hos Skandinaviens ledande leverantör till den metallbearbetande industrin?

Just nu söker Alumeco Sverige en erfaren B2B-säljare till deras team i Stockholm.

Som säljare har du ansvar för försäljningen av material ute hos befintliga kunder samt bearbetning av potentiella kunder. Viktiga kundgrupper finns inom verkstads-, telekom-, bygg-, och fordonsindustrin. Det är ett varierat arbete med ett stort fokus på försäljningsaktiviteter. Du får en bred kontaktyta såväl internt i organisationen som externt ut mot kunderna.

Ett urval av dina kommande arbetsuppgifter:

·      Ansvar för att hantera och utveckla befintliga kunder.

·      Nykundsbearbetning.

·      Hantera inkommande förfrågningar.

·      Identifiera möjligheter till nya och utvidgade affärer både på nya och befintliga kunder.

·      Vara delaktig i och drivande av, projekt internt och gentemot kunder.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en affärsinriktad profil med stort kundfokus och har arbetslivserfarenhet i rollen som säljare inom B2B. Du är självgående, drivande, kreativ och resultatorienterad. Du har en eftergymnasial utbildning inom t. ex. ekonomi, teknik eller försäljning . För att du ska passa in hos Alumeco ser vi att du är en utåtriktad och social person. Utöver detta är du en lagspelare som tillsammans med övriga kollegor hjälper till att skapa en dynamisk och resultatinriktad miljö. I rollen behöver du behärska svenska och engelska i tal och skrift samt inneha B-körkort då tjänsten innehåller en del resor. 

Är du intresserad av att höra mer?

Alumeco erbjuder en dynamisk position med unika personliga och yrkesmässiga utmaningar i en internationell, informell och attraktiv arbetsmiljö. Det finns en tydlig tillväxtstrategi och fokus på den enskilda medarbetaren, med en platt ledningsstruktur och korta beslutsvägar.

I denna rekrytering samarbetar Alumeco med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Fastighetstekniker
Stockholm  2020-12-26

Hus-skötsel är ett väletablerat familjeföretag inom fastighetsbranschen. Företaget grundades 2013 i Stockholm. Vi arbetar både mot den kommersiella fastighetsägaren samt bostadsrättsföreningar med allt från felanmälan till underhåll. Vi har ett stort kontaktnät med underleverantörer som var och en är specialister på sitt område. Vi har en tajt sammanhållning i vårt team och arbetar hårt för att alla personer på företaget ska ha en lika viktig roll.

Det vi saknar i dagsläget är en duktig fastighetstekniker för att stärka upp vårt team!

Som fastighetstekniker hos oss kommer du att vara ansiktet utåt för företaget. Arbetsuppgifterna innefattar arbeten inom områdena ventilation, värme- & kylsystem, SBA, el, styr & regler samt VA. I denna roll arbetar du både mot BRF samt den kommersiella fastighetsägaren. Våra kunder finns över hela Stockholm men främst i söderort.

För att lyckas i rollen som fastighetstekniker hos oss ser vi att du har en god kunskap inom branschen samt att du känner dig erfaren nog att arbeta självständigt. Utöver detta söker vi dig som har god datavana, talar & skriver svenska samt innehar B-körkort.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt och familjärt företag med god sammanhållning där du arbetar flexibelt i en platt organisation. Vi värnar högt om våra medarbetare och har låg personalomsättning. Det vi kan erbjuda dig utöver detta är exempelvis:

·      Kollektivavtal, tjänstepension & friskvårdsbidrag.

·      Korta beslutsled inom organisationen.

·      Stora möjligheter till att vara med och påverka samt utveckla arbetssättet, samt goda utvecklingsmöjligheter internt i företaget.

·      Gemensamma aktiviteter med företaget.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Hus-skötsel med rekryteringsföretaget Jobway. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Jobway rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson på mail: linnea.gilliusson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Värmepumpsinstallatör
Stockholm  2020-12-26

Energivärme AB är ett växande företag verksamma över hela Stockholms län och har sitt säte i Saltsjö-Boo i Nacka. Vi har specialiserat oss på allt som har med uppvärmning att göra av både små och stora fastigheter. Energivärme har varit verksamma sedan början på 70-talet och har cirka 8000 fastighetsägare som våra kunder i dagsläget. Vi är även ett certifierat företag och partner till värmepumpsföretaget NIBE. I dagsläget arbetar skickliga installatörer och tekniker hos oss som besitter god erfarenhet inom allt som har med värme att göra.

I takt med att vi växer söker vi nu en skicklig värmepumpsinstallatör till vårt team!

I rollen som värmepumpsinstallatör hos oss på Energivärme arbetar du mot både villor hos privatpersoner samt installationer på större anläggningar. I rollen arbetar du till viss del i samarbete med dina kollegor, rollen ställer dock krav på stor självständighet med stor frihet under ansvar. Vårt kontor är beläget i Nacka och många av våra kunder bor i Nacka samt söderort. Du utgår hemifrån i denna roll direkt till dina kunder. I rollen förekommer jour enstaka gånger under året, annars arbetar du mellan 7-16.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

-         Besitter en god kunskap och erfarenhet i rollen som rörmokare/värmepumpsinstallatör

-         Är helt självgående i rollen.

-         Trivs med att arbeta i en utåtriktad och social roll där du får träffa många kunder och anpassa ditt arbete utefter behov.

-         Svenska i tal & skrift.

-         Körkort är ett krav för att klara av arbetet. 

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag i en expansionsfas med spännande uppdrag. Vi värnar högt om våra anställda och är väldigt mån om att du ska trivas hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

-         Stora utvecklingsmöjligheter med tillgång till många utbildningar, både inom NIBE samt andra relevanta utbildningar till rollen.

-         Flexibla arbetstider och ett variationsrikt arbete.

-         Ett tajt och sammansvetsat team.

-         Kollektivavtal, servicebil samt andra förmåner.

I denna rekrytering samarbetar Energivärme AB med rekryteringsföretaget Jobway. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson på mejl: linnea.gilliusson@jobway.se.

-         Vi ser framemot din ansökan!


Servicelektriker
Stockholm  2020-12-26

Lysande lösningar är ett växande företag verksamma inom el-installationer i Stockholm där den främsta delen av verksamheten riktar in sig till Stockholms innerstad. Företaget grundades för 10 år sedan och består idag av skickliga elektriker med god erfarenhet i branschen. Lysande lösningar hjälper sina kunder med elinstallationer, el-service, lägenhets- & butiksrenoveringar, stambyten samt nyinstallationer både till den större kunden och privatpersonen. De är ett modernt hanverksföretag med 13 medarbetare som arbetar digitalt och strävar efter högsta kvalité i allt de tar sig an.

I takt med att Lysande Lösningar växer söker de ytterligare en service-elektriker för att stärka upp teamet!

I rollen som serviceelektriker arbetar du i en bred roll där den främsta delen av arbetet ligger i innerstan, en del av våra kunder finns även utanför tull, i exempelvis Täby, Danderyd & Nacka. Dina projekt kan ligga på några timmar upptill cirka 2 veckors tid. I rollen hjälper du våra kunder med ROT-arbeten och servicejobb i främst lägenhetsrenoveringar samt butiker. Rollen erbjuder en stor frihet och flexibilitet där du är med och styr upplägget av arbetsfördelningen till de olika projekten, du utgår hemifrån med en egen servicebil. Det vi söker efter är en elektriker med god kunskap som har arbetat under en längre tid med service.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

-         Besitter en god erfarenhet i rollen som serviceelektriker där du är van att vara med och styra arbetet samt ta mycket eget initiativ.

-         Är ansvarstagande, självgående, ordningsam och har god rutin i arbetet.

-         Svenska i tal & skrift.

-         Har ett B-körkort för att snabbt kunna åka till våra kunder och anpassa dagen.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag i en expansionsfas med spännande uppdrag i Stockholms innerstad. Vi värnar högt om våra anställda och är väldigt mån om att du ska trivas hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

-         Ett nytänkande och digitaliserat företag

-         Lagerlokal på Odenplan

-         Kollektivavtal

-         Servicebil & telefon

-         Ett tajt och sammansvetsat team

I denna rekrytering samarbetar Lysande Lösningar med rekryteringsföretaget Jobway. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson på mejl: linnea.gilliusson@jobway.se.

Vi ser framemot din ansökan!


Snickare
Stockholm  2021-01-11

DN Bygg & Inredning AB grundades 2001 och är idag ett väletablerat företag inom byggbranschen. De erbjuder helhetslösningar mot privatpersoner, fastighetsägare, större byggbolag och bostadsrättsföreningar. Visionen är att alltid leverera högsta kvalité genomgående i projekten samt ha en nära dialog med kunderna. Teamet består i dagsläget av 25 medarbetare som är uppdelat i sälj, snickeri, el, VVS samt golvläggning, i viss mån även underentreprenörer. DN bygg har kontor samt tre butiker vid Fridhemsplan där våra medarbetare ritar och inreder bland annat lägenheter till kunderna.

Då efterfrågan på tjänsterna är stor söker de nu en skicklig snickare för att stärka upp teamet.

I rollen som snickare ansvarar du för dina egna uppdrag i en bred roll. Arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanligt snickeriarbeten, servicejobb, renovering av badrum/kök, finsnickeri samt rivning. Du har en central del i projekten och har kontinuerlig kontakt med övriga yrkesgrupper för att säkerställa ett smidigt samarbete, att utsatta tidsplaner följs samt att projektets kvalité överträffar förväntningarna. Du arbetar i en varierad roll hos såväl privatpersoner som till företag i bostadsrättsföreningar, ofta centralt i Stockholm. Utöver genomförd yrkesutbildning har du arbetat i rollen som snickare i minst tre års tid och besitter god kunskap i rollen.

För att lyckas i rollen ser vi även att du har ett gott kundbemötande och utför uppdragen med kundens intressen i fokus. Flytande svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav. DN bygg är ett team med stark lagkänsla och samarbetar för att uppnå bästa slutprodukt på alla arbeten. Det innebär att de hjälps åt där det behövs. Med anledning av detta ser vi gärna att du är hjälpsam, flexibel, ansvarstagande och van att jobba i såväl lag som självständigt. DN bygg erbjuder dig delaktighet i ett växande företag med god kunskap, erfarenhet samt varierande arbetsuppgifter. De värnar om sina medarbetare och har låg personalomsättning.

Du erbjuds utöver detta:

  • Stor frihet under ansvar
  • Friskvård, pensionavsättning samt sjukvårdsförmåner
  • Goda möjligheter till vidareutveckling inom företaget.
  • Ett välmående företag där trivseln är hög

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar DN Bygg & Inredning AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryterare Mikaela Hansson på mail mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast då vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Hissmontör
Göteborg  2021-01-08

Vinga Hiss AB är ett svenskt företag som grundades 2005. Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden. Vårt kontor är beläget i Mölndal men vi har även en filial i Borås. I dagsläget är vi 45 anställda och våra kunder är främst fastighetsägare och bostadsföreningar.

Vinga Hiss AB är en del av Motum-koncernen, nordens största fristående hiss- och portleverantör. Tillsammans är vi över 300 anställda och omsätter cirka 600 miljoner kronor.

I takt med att vi växer söker vi en hissmontör till Göteborg.
Som hissmontör hos oss kommer du arbeta främst med moderniseringsprojekt men även, service samt felsökning. Du kommer arbeta självständigt men mestadels i tvåmansuppdrag med varierande arbetsuppgifter. Vi tror på frihet under ansvar.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat med modernisering i några år samt besitter goda kunskaper i service, felsökning samt nyinstallation. Du ska vara helt självgående i dina projekt och det är mycket meriterande om du har en El utbildning i grunden.

Som person är du en entreprenör som drivs av ständig utveckling. Du ska kunna arbeta självständigt likväl som i grupp då storleken på dina projekt kommer att vara varierande. Som företagets ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus. Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag med fina förmåner. Vi är ett företag på tillväxt som erbjuder dig utvecklingsmöjligheter och ser gärna att du är delaktig i företagets utveckling.
Vi på Vinga Hiss arbetar med fabrikat på produkter enligt kunds önskemål vilket har varit väldigt uppskattat.
Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Vinga Hiss AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways Oscar Thiele, tel 08 511 617 41 & Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiell.


Brandlarmstekniker
Stockholm  2020-12-30

LTP Säkerhetsteknik AB grundades 2010 och erbjuder tjänster inom brand och säkerhet. LTP arbetar med några av det viktigaste saker du som har för ansvar för personal, fastigheter och fastighetsdrift har att tänka på: att skydda människorna omkring dig och er egendom. Med personal med över 20 års erfarenhet av branschen och som är specialister inom sina områden är LTP ett företag som kunden har ett stort förtroende för. Vi är verksamma i hela Mälardalen och levererar både små och stora brand & säkerhetsanläggningar.

LTP Säkerhetsteknik expanderar och söker en brandlarmstekniker till deras team.  

Brinner du för att leverera förstklassig service? Vill du jobba på en arbetsplats som präglas av glada medarbetare med positiv energi där du som anställd får vara med och påverka företagets utveckling? Trivs du med att arbeta självständigt men samtidigt känna tillhörigheten i ett starkt team där laget går före jaget. Då kan denna tjänst vara rätt för dig!

I rollen som brandlarmstekniker kommer du främst att arbeta med driftsättning av brandlarm samt utrymningslarm men även med felavhjälpande åtgärder, service och underhåll. Du kommer fungera som rådgivare ute hos kund och komma med förbättringsförslag. Det är viktigt att du har en helhetssyn på hur fastighetens olika system fungerar för att på bästa sätt kunna hjälpa våra kunder.

Vem är duVi tror att du är en person som har ett stort tekniskt intresse och finner en yrkesstolthet i ditt dagliga arbete. Du är självgående och en naturlig problemlösare. Det är också viktigt att du har lätt för att ta kontakt med nya människor och har en god social kompetens då vårt arbete handlar om kommunikation.

För att lyckas denna roll ser vi att du har några års erfarenhet inom brandlarm och gärna vill ta nästa steg för att arbeta med driftsättning. Eftersom du kommer ta dig mellan arbetsplatserna med bil är B-körkort ett krav.

Varför LPT Säkerhetsteknik

LTP Säkerhetsteknik erbjuder dig ett utvecklade arbete på en arbetsplats där medarbetarnas trivs och hjälper varandra. Tjänsten innebär stora utvecklingsmöjligheter för dig då LTP erbjuder många olika produkter & tjänster där du har möjlighet att få en bred kompetens inom branschen. Du erbjuds goda anställningsvillkor och bra förmåner i ett företag där man satsar på sina medarbetare.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se , 070 446 22 22. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Anläggare inom Rör till Styrhytten
Stockholm  2021-01-08

Styrhytten är ett företag som startade 1988 och har sedan dess levererat en mängd olika åtaganden till såväl företag som privatpersoner. Tack vare att vi har ett starkt och pålitligt personalteam och en maskinpark med stor bredd kan vi utföra det mesta inom mark entreprenadbranschen där särskilda beställningar kan gälla bygg-, stängsel-, betong- och asfaltsarbeten.  

I takt med att vi växer söker vi nu en anläggare mot rörläggning.

I rollen som anläggare hos oss arbetar du oftast i team om två eller fler. Du kommer till största del arbeta med rörläggning så som vatten- och avloppsledningar, såväl självfall som tryckledningar. Du ska kunna el/muffsvetssning, förlägga kabel, läsa ritningar, behärska tvåfalls laser och rörlaser. Har du behörighet för stumsvetsning ser vi det som en merit.

För att lyckas i rollen har du ett par års erfarenhet av yrket. Körkort är ett krav. Du är självständig, engagerad och drivs av att utvecklas inom ditt yrkesområde. Det är viktigt att du tycker om ordning och reda samt att arbeta i lag.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat företag. Du kommer till ett gäng som gillar 
att utmana sig själva i arbetet för att bli bättre. Vi gillar även gemensamma mål att arbeta emot, vilket lett till att vi kan göra mycket roliga saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel. 08 511 617 41 eller Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Serviceelektriker
Stockholm  2020-12-24

KNG EL KONSULT & INSTALLATION AB grundades i mitten på 2017 och är ett elinstallationsföretag som utför service, ombyggnationer, rot samt nyinstallationer inom alla typer av fastigheter som bostäder, butiker, skolor, parkeringsgarage och idrottsanläggningar. KNG arbetar ständigt för att vara kundens första alternativ på att utveckla och utföra elinstallationer.

I takt med att KNG växer söker vi en serviceelektriker till deras team.

Vill du vara en del av ett familjärt bolag som satsar på att bli ledande i branschen? Där du som anställd har stora möjligheter till att utvecklas i din roll som elektriker. Är du en person som gillar att ta egna initiativ och har ett personligt driv. Då är du rätt person för KNG.

Som elektriker hos KNG har du en bred roll där du kommer att arbeta med allt ifrån service, rot till nyproduktion. Du kommer att ha en stor variation i ditt arbete och arbeta med stora och små projekt.

För att lyckas i din roll ser vi att du har arbetat minst 3 år som elektriker och har genomgått en el utbildning på gymnasialnivå eller motsvarade. B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Som person har du en god socialförmåga och har lätt att samarbeta med kunder och dina kollegor. Vidare att du är strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ.

Är du rätt person för KNG och är intresserad av att höra mer? I denna rekrytering samarbetar KNG EL KONSULT & INSTALLTION AB med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Säljande projektledare inom ventilation
Stockholm  2020-12-28

Ventus Norden är ett modernt och expansivt serviceföretag som arbetar med allt inom ventilation. Med sin verksamhet och vision att vara den ledande i branschen kan Ventus Norden utmana de normer och arbetssätt som så länge har styrt hantverkssektorn för att på så vis kunna ge sina kunder lite mer. Företaget har en mångårig erfarenhet inom ventilation och fokuserar på kvalité, kompetens och kundservice. Sedan starten 2015 har man arbetat med kvalificerade och högkvalitativa produkter för att minska energianvändningen hos våra kunder och säkerställa ett gott inomhusklimat. Ventus Norden sitter i fräscha lokaler i Danderyd utanför Stockholm.

Vill du vara en del i ett företag som växer och vill bli ledande i branschen inom effektiva energilösningar? I takt med företagets utveckling söker Ventus Norden en säljande projektledare för att stärka upp deras team.

Vad tjänsten innebär:

Som säljande projektledare får du en stor insyn i projekten från start till mål. Du kommer att arbeta med alla de olika stegen från att hitta och driva nya projekt till efterkalkyl. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. säljande, tekniskt och ekonomiskt ansvar. Du ansvarar även för att projekten utförs med hög kvalité och håller sig till budget och tidsramar. Dina kunder är fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt företag.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat minst 3 år som projektledare och har erfarenhet och förståelse av tekniska installationer i fastigheter. Du kommer att vara en viktig kugge i maskineriet och vi ser att du har ledaregenskaper, är motiverad och drivs av att driva företaget framåt. B körkort och svenska i tal och skrift är krav. Det är meriterande om du har kunskaper inom Autocad och Magicad

Som person är du driven, positiv och har lätt för att etablera kundkontakt. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk, dvs. att du har en god förmåga att omsätta teori till praktik. Vi ser även att du är ansvarsfull, affärsdriven och flexibel.

Ventus Norden erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas. Här värnar man om sina medarbetare och att det ska vara en trivsam arbetsplats. Du kommer att vara en del av ett företag som andas entreprenörskap och nytänkande där dina idéer värdesätts. Här anser man att ett företag aldrig är bättre än sina medarbetare och satsar därför mycket på att hjälpa sina medarbetare att ständigt utvecklas genom utbildningar, coachning och dagligt stöd

I denna rekrytering samarbetar Ventus Norden med rekryteringsföretaget Jobway.? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, 070 446 22 22. Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på mikaela.hansson@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiel


Säkerhetstekniker
Stockholm  2020-12-08

BIAB Lås & Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

Nu söker BIAB en Säkerhetstekniker för att stärka upp sitt team.

Vill du vara en del av ett företag där du som medarbetare står i fokus och där dina idéer värdesätts. Du kommer arbeta i ett starkt team där det finns mycket kunskap och där man gärna delar med sig av sina kunskaper till varandra. Är du en person som satsar på kvalité och har en yrkesstolthet i ditt arbete? Då kan BIAB vara rätt företag för dig.

Arbetsuppgifter:

Som säkerhetstekniker har du en mycket varierad tjänst där du utför allt ifrån service, installation och driftsättning av passer/kamerasystem till olika typer av larm. Arbetet hos BIAB Lås & Larm är varierande och en stor bredd och här finns flera möjligheter till utveckling inom yrket. Du utgår hemifrån till kund eller ifrån kontoret och har hela Storstockholm som arbetsplats.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du som söker har arbetat minst 4 år som säkerhetstekniker. Har du även arbetat med andra svagströmsinstallationer och/eller revisionsservice av larm av olika karaktär är det mycket meriterande. Körkort B är krav och svenska i tal & skrift är krav.

BIAB Lås & Larm ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Och ser därför att du som person är social, serviceinriktad och prestigelös. Du har ett stort tekniskt intresse och är en naturlig problemlösare. För dig som vill utvecklas i yrket finns stora möjligheter inom företaget.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar BIAB Lås & Larm med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson på mikaela.hansson@jobway.se Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt


Säkerhetstekniker
Stockholm  2020-12-23

Swedsecur är ett kunskapsintensivt företag som startade 1990 som Svagströmsservice, en avknoppning från dåvarande Ericsson. Genom åren har Swedsecur renodlat sin verksamhet till att mer och mer handla om systemintegration av olika IT-, larm-, passage-, övervaknings-och säkerhetslösningar, både inomhus och för de områden som omger verksamheten.

Idag tillhör Swedsecur, Prosero Security koncernen och finns i dagsläget i tre städer Helsingborg, Malmö samt i Stockholm.

I takt med företagets utveckling söker Swedsecur en säkerhetstekniker till deras team i Stockholm.

Är du en person som vill arbeta på en arbetsplats där man lyfter varje individ och satsar på att vidareutveckla dig som person både i din kompetens samt din personliga utveckling. På Swedsecur blir du en del av ett företag som värnar och bryr sig som sina medarbetare. Här får du kompetensutvecklas men även personlig utveckling – Här blir du en del av familjen.

Arbetsuppgifter:

Som säkerhetstekniker har du en mycket varierad tjänst och projektet skiljer sig i storlek. Du utgår hemifrån till kund och har hela Stockholm som arbetsplats. Du kommer att arbeta med inbrottslarm, passersystem samt kameraövervakning.

I dina arbetsuppgifter ingår:

·      Installation

·      Driftsättning

·      Avtalservice samt akutservice

·      Reparation och felsökning

Din profil:

Vi tror att du som söker har minst 5 års erfarenhet som säkerhetstekniker. Majoriteten av Swedsecurs tekniklösningar bygger på IT-produkter/infrastruktur som bas. Förutom teknik och svagströmskunskaper bör du också ha en generell IT förståelse.

B-körkort samt svenska och engelska i tal & skrift är krav.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser att du som person har en god socialförmåga och brinner för teknik. Vidare att du är driven, nyfiken och gillar att dela med dig av din kunskap till dina kollegor. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i när det behövs.

Är du Swedsecurs nya stjärna? Är du intresserad av att höra mer?

I denna rekrytering samarbetar Swedsecur med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Pumptekniker
Stockholm  2020-12-09

Pumpsnabben AB grundades 1979 och har sedan starten inriktat verksamheten på service, reparationer, ombyggnationer, uthyrning av pumpar samt försäljning. Pumpsnabben representerar en rad ledande pumptillverkare på den svenska marknaden och har över 40 års erfarenhet av pumpbranschen. Deras kunder är fastighetsägare, kommuner, byggföretag, industriföretag samt privatpersoner.

Pumpsnabben är en del av Lakers Group som består av en grupp människor med brinnande intresse för och bakgrund inom vatten- och avloppsindustrin. Ett starkt engagemang för miljöfrågor och vattenhantering karaktäriserar hela bolaget. Lakers Group är idag ca: 300 anställda och omsätter ungefär 600 miljoner SEK.

I takt med företagets utveckling söker Pumpsnabben en driven pumptekniker som vill arbeta i ett företag som har en spännande resa framför sig. Du kommer att ingå i ett team med 12 kollegor som gillar att dela med sig av sin kunskap till varandra och hjälps åt för att nå gemensamma mål. 

I din roll som pumptekniker kommer du ha en mycket varierad tjänst där dagarna ser olika ut. Arbetet sker både ute hos kunder och inne på verkstaden i Jordbro. Dina arbetsuppgifter innefattar b.la. service, reparation och felsökning samt installation och montering av pumpar och pumputrustning. Du utgår hemifrån och kommer ha hela Storstockholm som arbetsplats.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 4 års erfarenhet som servicetekniker av olika slags pumpar och pumputrustning. Du har goda kunskaper inom styr och regler och kan felsökning. Då du tar dig mellan arbetsplatserna med bil är det ett krav att du har B-körkort. Har du kunskaper inom EL är det meriterande men inget krav.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är lösningsorienterad och ser möjligheter istället för problem. Du har en god socialförmåga och har lätt för att ta kontakt med kunder samt skapa nya kontaktnät. Vidare att du är handlingskraftig, tar egna initiativ och gillar att hjälpa till när det behövs.

Vill du vara en del av ett härligt gäng där det är högt i tak och där din kompetens värdesätts? Är du intresserad av att höra mer? I denna rekrytering samarbetar Pumpsnabben med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Larmtekniker
Stockholm  2020-12-16

IPS Alarm är ett etablerat säkerhetsföretag som installerar inbrottslarm, brandlarm, utrymningslarm och kameraövervakning samt integrerade säkerhetssystem. Vi är certifierade larminstallatörer i larmklass 1-4 och brand. Vi är ISO certifierade och vi strävar efter 100% nöjda kunder. Hos oss fortsätter du att utvecklas i takt med branschen.

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med stimulerande och utmanande uppgifter. Utbildningssystemet vi använder leder till god kunskap på de system vi levererar, dessa system är även lönegrundande.

IPS ställer följande krav på vår personal:
- Branschvana på ca 3 år
- Kompetens på mer än 2 trådbundna larmsystem.
- Goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska.
- Helt ostraffad
- Körkort

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa, på 08-520 017 50. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Snickare/Takläggare till RH Stockholms Takentreprenad Haninge
Stockholm  2020-12-11

Stockholms Takentrepenad AB är ett kvalitetsföretag inom takservice. Med kunden i fokus utför vi små och stora entreprenader med moderna lösningar för hög kvalité. Vi värdesätter långsiktighet och arbetsglädje och är därför noga med uppföljning av våra utföranden. Med Utbildad personal, täta uppföljningar och god arbetsledning säkrar vi balansen mellan resultat och kvalité. Vi på Stockholms Entreprenad AB anser att det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder ett bra arbete och högkvalitativa produkter som tillsammans gör att taken som vi lägger håller i många år.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en takläggare till Stockholm

Som takläggare hos oss kommer du att få arbeta i ett härligt team med ungefär 10 st kollegor som arbetar för ett gemensamt mål att hela tiden bli bättre och utvecklas inom sin yrkeskategori. Vi sitter i nybyggda lokaler i Haninge och arbetar i hela Storstockholm.

Arbetstider: Mån-fre 07–16

För att lyckas i rollen som takläggare har du arbetat ett par år som takläggare och är för det mesta självgående i arbetet.
Det är viktigt att du har kunskap av att arbeta med tegel, papp och plåt. Du är flexibel och kan arbeta både i grupp och självständigt.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor och där du får arbeta brett inom många olika områden. Vi har även helt nya Peugeot Expert bilar som vi använder när vi gör Stockholms Tak säkrare. Vi har självklart kollektivavtal och möjlighet till bil finns.
Tanken är att man på sikt ska ha en roll med mer ansvar - om man har det som ambition.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av RH Stockholm Takentrepenad. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 073 - 5811804. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Låssmed
Stockholm  2020-12-16

AB Järfälla Låsservice är ett väletablerat företag inom låsbranschen med över 50 års erfarenhet inom lås och passersystem. Företaget vart aktiebolag 1969 i Järfälla och vår affärsidé har sedan dess varit att vi ska leverera trygghet och möta våra kunders behov inom säkerhet och lås på ett professionellt sätt. Våra kunder är alltifrån det enskilda företaget, till kommuner, BRF, byggföretag, fastighetsbolag, samt privatpersoner runt omkring i Stockholm. Vår erfarenhet tillsammans med vår kunskap gör att vi är ett pålitligt företag.

Det vi saknar i dagsläget är en erfaren och kunnig låssmed för att stärka upp vårt team!

I rollen som låssmed kommer du att vara ansiktet utåt för företaget. Arbetsuppgifterna innefattar främst att installera låssystem, dörrstängare, dörrautomatiker, passersystem, samt elektroniska låssystem till våra kunder, främst inom systemet RCO. Projekten skiljer sig åt i storlek och i denna roll kommer du att få arbeta med ett brett spann av kunder och uppdrag.

För att lyckas i rollen som låssmed hos oss ser vi att du har en god kunskap inom branschen samt att du känner dig erfaren nog för att driva egna projekt, då stor del av arbetet sker enskilt. Utöver detta söker vi dig som är utåtriktad, positiv samt talar & skriver svenska. B-körkort är ett krav i rollen.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med god sammanhållning där du arbetar flexibelt i en mindre organisation. Vi värnar om våra medarbetare och har låg personalomsättning. Det vi kan erbjuda dig utöver detta är exempelvis:

·      Kollektivavtal & friskvårdsbidrag

·      Servicebil

·      Stora möjligheter till att vara med och påverka samt utveckla arbetssättet

·      Vidareutbildningar inom diverse områden relaterade till tjänsten

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Järfälla Låsservice AB med rekryteringsföretaget Jobway. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson på mejl: mikaela.hansson@jobway.se.


Värmepumpstekniker
Stockholm  2020-12-08

Mälardalens Värmepumpcenter (MVC), är en del av ENWELL, en bolagsgrupp med totalentreprenörer inom värme- och kyllösningar baserade på bergenergiteknik. Koncernens största ägare är ENWELL och Vattenfall. Grunden till Mälardalens Värmepumpcenter, MVC, lades för mer än 30 år sedan och genom åren har vi byggt upp en gedigen kompetens om allt som har med vatten, värme och borrning att göra. Som IVT Center är vi våra kunders lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö.

Företagsgruppen består av ett 10-tal bolag i Mellansverige, har ca 100 medarbetare och en omsättning på drygt 200 Mkr. MVC växer och söker nu en självgående

Värmepumpstekniker

Som värmepumpstekniker arbetar du självständigt samt i grupp och ansvarar för underhållsservice, felsökning, driftoptimering, problemlösning av energilösningar för i huvudsak värmepumpar för privatpersoner.

Verksamhetsområdet är Mälardalen samt Södra Stockholm (bl.a. Södertälje, Värmdö, Nacka, Ingarö & Saltsjöbaden).Du erbjuds servicebil och utgår hemifrån.

Förutom kylcertifikat klass I, B-körkort ser vi gärna att du också har ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.Då vi arbetar främst mot villakunder är det viktigt att du är social och uppskattar en god dialog med kund.

Vi erbjuder dig en tjänst präglad av modern teknik och ett självständigt arbete med stor frihet. Vidare ingår du i ett team med kunniga och hjälpsamma kollegor. Bakom dig har du en större och välmående koncern som satsar på sina medarbetare.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Anläggare
Stockholm  2020-12-11

JR Markteknik driver avancerade projekt inom anläggningsarbeten, betongarbeten och finplanering. Kunderna är främst större byggbolag och kommuner i Mälardalen. Vi är ett bolag som växer fort och utvecklas varje dag. Men vi släpper aldrig fokus på det viktigaste i vår verksamhet – den erfarenhet och kompetens som gör våra kunder nöjda!

Vi expanderar och söker därför efter en komplett anläggare. Du kommer att arbeta i team med dina kollegor runt om i Stockholmsområdet och Mälardalen. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

För att lyckas i rollen har du åtminstone ett par års erfarenhet av yrket. Du är självständig, engagerad och drivs av att utvecklas inom ditt yrkesområde. Du har lätt för att se och förstå helheter och vill ständigt framåt och lösa de problem som kan uppstå längs vägen.

Vi erbjuder dig en roll i ett välmående företag där du kommer till ett gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans. Vi värnar om våra anställda och har generösa anställningsvillkor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Spoltekniker
Stockholm  2020-12-11

Samons Rör är ett VVS-företag med över 25 år i branschen, verksamt i Stockholm med omnejd, som alltid gör vårt yttersta för att göra bra arbeten för våra kunder. Så vänd dig till oss och våra montörer om du behöver en helhetsleverantör av kvalitetssäkrad och problemfri VVS-installation, rörservice eller avloppsspolning. Vi är 40 stycken anställda på företaget idag.

Vi expanderar och söker efter en driven spoltekniker
Vi ser att du har minst ett par års erfarenhet som spoltekniker. Du ska inneha B-körkort, har du C-körkort är det en fördel men inget krav. Kunskaper i Word och Outlook ser vi gärna att du har samt att du ska kunna filma i avloppen för att lokalisera eventuella hål eller skador.
Du kommer att köra en av våra spolbussar. Du skall högtrycksspola våra kunders avlopp, dels i samband med att ta upp akuta stopp i avloppsystemet och även i samband med stamspolningar. 
Vi söker dig som är tekniskt lagd, händig med verktyg och en stor yrkesstolthet. Arbetet kräver att du är fysiskt stark då det är en hel del tunga arbeten med lyft. Vi ser gärna att du är stresstålig och inte är rädd för att ta i. Har du kunskaper inom VVS ses det som en fördel.

Vi erbjuder dig ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakter, Du kommer få omväxlande arbetsuppgifter och du kommer få arbeta med i häftiga projekt. Vi har en stor gemenskap. Vi som arbetar hos Samsons Rör tycker om att ha roligt på och efter arbetstid och gör aktiviteter utanför jobbet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 08 - 511 617 41 och Oscar.Thiele@jobway.se Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Larmtekniker
Stockholm  2020-12-11

Larmatic Alarm AB förser marknaden med systemlösningar och säkerhetstjänster inom teknisk säkerhet. Affärsidéen är att fånga upp kundernas helhetsbehov och förse dem med säkerhet i fungerade system. Kunderna skall därmed uppnå största möjliga affärsmässiga nytta med sin investering teknisk säkerhet. Kunderna finns inom offentlig förvaltning, medelstora och större företag samt inom det kommersiella fastighetssegmentet. 

Vi arbetar såväl med integrerade systemlösningar såsom enskilda system inom inbrotts- och brandlarm, CCTV, tillträdeskontroll etc.

Vi söker just nu en kunnig och erfaren larmtekniker till Larmatic.

På Larmatic lägger vi stor vikt i personalens välmående som i sin tur har lett till en väldigt låg personalomsättning. Här sker vidareutbildningar löpande för de anställda. Ett stabilt bolag med en stor kundstock. Här strävas det efter en hög trivselnivå och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare hos oss måste du trivas med att arbeta självständigt och du vill bidra till fortsatt utveckling.

I tjänsten som larmtekniker kommer du dels att arbeta med akutservice, kompletteringar till befintliga säkerhetssystem mm. Arbetet hos Larmatic är varierande och här finns flera möjligheter till utveckling inom yrket.

Du kommer att vara Larmatics ansikte hos kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga.

Praktisk erfarenhet som larmtekniker inom säkerhetsbranschen ca 5 år. Har du även arbetat med CCTV och IT är detta meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat med:

Primärt: RCO (M5) (Mega), Galaxy, DSC´s sortiment (Teletec) bla. Neo, Axema

Meriterande: Hanwha (Samsung CCTV), Dahua, Milestone mm.

Larmatic ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Vi söker därför dig som gillar larm-och säkerhetsbranschen och som själv tar ansvar för att arbetet blir utfört på ett bra sätt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 073 – 58 11 804 Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Fastighetsskötare
Skåne  2020-12-15

Fastighetsservice Lars-Inge Andersson AB är ett litet familjeföretag beläget i Ystad som grundades 2003 och arbetar sedan dess på uppdrag åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Vill du arbeta i ett familjärt företag där man värnar om varandra? Har du ett genuint intresse för fastigheter och vill ge dina kunder den bästa servicen? Är du en fastighetsskötare som är ute efter nya möjligheter eller är en händig person som vill ta klivet för att bli fastighetsskötare. Då kan du vara rätt person för denna tjänst

I din roll som fastighetsskötare kommer du bland annat att arbeta med reparationer och underhåll i olika typer av fastigheter. Skötsel och rondering av in-och utvändiga miljöer men även lättare snickeri och målerijobb. Det är en mycket varierad tjänst som kräver att du har god initiativförmåga och kan arbeta självständigt. Du kommer arbeta i området kring Malmö/Skurup/Sjöbo.

För att lyckas i denna roll tror vi att du har några års erfarenhet av fastighetsskötsel eller motsvarade. B-körkort och vana av att köra med släp är ett krav. Du är en duktig problemlösare och kan felsöka samt reparera vanliga förekommande problem i fastigheter

Du är bolagets ambassadör i fastigheterna och har daglig kontakt med hyresgäster därav är det viktigt att du som person har god social kompetens och har lätt för att knyta nya kontakter.

Fastighetsservice Lars-Inge Andersson erbjuder dig ett flexibelt och varierat arbete där du har möjlighet att utvecklas i din roll. Låter detta intressant att höra mer om? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson. Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på mikaela.hansson@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Servicetekniker
Stockholm  2020-12-11

Energivärme AB är ett växande företag verksamma över hela Stockholms län och har sitt säte i Saltsjö-Boo i Nacka. Vi har specialiserat oss på allt som har med uppvärmning att göra av både små och stora fastigheter. Energivärme har varit verksamma sedan början på 70-talet och har cirka 8000 fastighetsägare som våra kunder i dagsläget. Vi är även ett certifierat företag och partner till värmepumpsföretaget NIBE. I dagsläget arbetar skickliga installatörer och tekniker hos oss som besitter god erfarenhet inom allt som har med värme att göra.

I takt med Energivärmes utveckling sökes nu en servicetekniker inom värmepumpar.

Som tekniker kommer du att utföra och ansvara för kvalificerat drift- och underhållsarbete av värmepumpar. I arbetet ingår felsökning, underhåll och reparation, både i större kommersiella fastigheter och mindre privata småhus.

För att lyckas i rollen har du arbetat ett några år i branschen och har erfarenhet av arbete med kyla och värme. Du ska ha goda kunskaper inom el, kyla eller VVS. Du talar och skriver flytande svenska och innehar B-körkort. Vi ser även att du har kylcertifikat.1 för att kunna utföra jobben vi tar oss an.
Som person är du öppen, social och strävar efter goda och långsiktiga kundrelationer. Du är ordningsam och van vid att lägga upp ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Energivärme erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett marknadsledande företag där vi ser att du gärna utbildar dig och utvecklas i din roll. God sammanhållning och variationsrika projekt är något som kännetecknar oss. Energivärme satsar mycket på kvalité i sina produkter och ser detta som en stark faktor i långa kundrelationer.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Vi Värmer Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 073 58 11 804. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Anläggare
Stockholm  2020-12-04

Svensk Husgrund tar hand om allt fram till och med anläggandet av din husgrund. Vi är ett väl sammansvetsat team med 20 anställda idag och arbetar i hela Storstockholm men tar oss även an projekt med omnejd efter kunds behov och önskemål.
Vi på Svensk Husgrund lägger stor vikt på precision så att byggandet av ditt hus utförs utan behov av justeringar eller förseningar.

Vi på Svensk Husgrund Helmers är i en expansiv fas på jakt efter en duktig anläggare:

Som anläggare på Svensk Husgrund kommer du arbeta med grund och anläggningsarbeten, främst villagrunder, inom Storstockholm.
Du är en viktig kugge i ett team där ni tillsammans utför mark och grundarbeten. Grundarbetena sker oftast från råmark till färdig grund. Du ska ha en god kunskap kring ledningsarbeten och allt som det innefattar. Entreprenaderna är alltifrån styckehus till flerbostadshus i områden. Vi har högt ställda krav på kvalitet och har ambitionen att bli ”bäst i klassen”. Vi har en väl utvecklad process som säkerställer att vi levererar våra entreprenader i rätt tid med rätt kvalitet.

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet som anläggare av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har god datorvana från Excel. B-körkort är ett krav och det är meriterande om du har förarbevis för grävmaskin eller hjullastare.

Som person är du driven, engagerad och en grym problemlösare som tar egna initiativ. För oss är det väldigt viktigt med noggrannhet och att man är ordningsam. Du har bra samarbetsförmåga med kollegor, kunder och arbetsledare. Vi ser även att du har en god social förmåga då du möter nya potentiella kunder dagligen.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Här får du möjlighet att utvecklas och växa med företaget, vi har fokus på kvalitet och utveckling. Självklart har vi bra anställningsvillkor med kollektivavtal. Utöver det disponerar du en mobiltelefon och en servicebil att använda till och från jobbet samt i tjänsten.
Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel 073 – 58 11 804. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Bilskadereparatör / Bilplåtslagare till Uppsala
Uppsala  2020-12-18

Wennmans Bilplåt är ett väl etablerat familjeföretag som grundades 1974. Vi har lång erfarenhet inom bilskador och arbetar främst mot försäkringsbolag. Vi är i dagsläget 11 personer som arbetar i företaget och reparerar ca 1 200 skador per år. BMW och Kia är våra största märken. Vi arbetar ständigt med att utvecklas. Service och noggrannhet är viktigt för oss. Vi vill kunna hjälpa kunden med att få en så bra upplevelse som möjligt trots att man har råkat ut för en bilskada. Verksamheten är belägen i Uppsala.

Vi utökar nu vårt team och söker en erfaren bilskadereparatör / bilplåtslagare.

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom yrket. Du ska kunna hantera större reparationer så som strukturskador och stora riktningar. Du ska vara en ansvarsfull och noggrann person som kan ta egna initiativ. Du ska även ha engagemang till att vilja lära dig nya saker. Många gånger är de viljan man kommer längst på.
B-körkort samt god svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder dig en familjär verksamhet med varierande arbetsuppgifter och möjlighet till utveckling. Det händer mycket i branschen och vi är måna om att hela tiden ligga i framkant.
Du kommer till största del arbeta med nya bilar. Du blir även erbjuden goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Wennmans Bilplåt med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Claudia Abdallah, 08 520 017 48,. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.