Jobway Bygg & Teknik | Pågående uppdrag

Sök bland pågående uppdrag


Dölj filter
Elektriker
Eskilstuna  2021-07-06

Söderlinds EL AB grundades 2016 av Marcus Söderlind och är idag ett väletablerat elföretag som utför alla typer av elinstallationer i hela Stockholm och Mälardalen. Pålitlighet, tydlighet och flexibilitet är ledorden inom Söderlinds EL AB. Deras kunder består av allt ifrån företagskunder till fastighetsägare.

Söderlinds EL har sitt kontor i en stor och härlig lokal i Mölnvik utanför Stockholm och är i dagsläget 20 anställda.

Det är dags att utöka personalstyrkan med en elektriker.

Som elektriker kommer du arbeta med allt från nyproduktion till service och underhåll. Du gillar att arbeta självständigt och att ha variation i arbetet. Du kommer utgå hemifrån och arbeta med både små och stora projekt. Självklart ingår det servicebil.

För att lyckas i rollen som elektriker ser vi att du är fullbetald elektriker och att du har genomgått en el utbildning på gymnasial nivå eller motsvarande utbildning. Vidare är du van vid att driva egna projekt, är ledande montör eller redo att ta steget till att bli det.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Som person är du engagerad, disciplinerad, ansvarsfull, kreativ och noggrann. Du är även trovärdig och är duktig på att omsätta ord till handling. Vidare förstår du innebörden med att arbeta med frihet under ansvar.

Söderlinds El erbjuder en möjlighet att arbeta i ett spännande företag som expanderar, med korta beslutsvägar som värnar om sin personal. Du kommer att ingå i team som gillar att göra roliga aktiviteter tillsammans. Det är alltid högt i tak och härlig stämning. Andra förmåner är servicebil, telefon och kollektivavtal med tjänstepension.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Anläggare
Jönköping  2021-06-04

Enthavs växer och söker nu en ny anläggare till deras team!
I din roll som anläggare kommer du arbeta i en variationsrik roll med markarbeten, VA-schakt samt andra anläggningsprojekt. De riktar sig mycket mot industribyggnader och fastighetsbolag. Det är därmed många olika moment som skall utföras på kort tid och planering av ditt eget arbete är viktigt för att lyckas i rollen. Enthavs arbetar även med diverse entreprenader, stora som små mot olika byggföretag.

Enthavs söker dig som:

·      Är självgående i rollen som anläggare.

·      Har god kunskap i VA, Schakt och ritningar samt laserhantering.

·      Innehar B-körkort.

Du ser dig själv som en:

·      Öppensinnad person som gillar nya utmaningar, är självgående i din roll samt är en grym problemlösare som tar egna initiativ.

·      Person som värdesätter noggrannhet och ordning & reda i arbetet.

·      Lagarbetare som trivs att arbeta i team, men är lika självgående på egen hand.

På Enthavs erbjuds du plats i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt som är i en expansiv fas. de värnar högt om deras medarbetare och ser gärna att alla kommer med nya idéer och förslag för att ständigt utvecklas. På Enthavs satsar de mycket internt och lyfter gärna de anställda inom företaget för att främja deras utveckling. Att arbeta i variationsrika projekt med verktyg utav hög kvalité är något som värdesätts.

Om företaget:Enthavs har ett brett urval av tjänster inom markarbeten. Enthavs erbjuder totalentreprenader inom mark och helhetslösningar i bostadsområden. Helhetslösningar innefattar allt från anläggningsarbeten, pålning, sprängning till färdiga gator, cykel och gångvägar. De utför även totalentreprenader vid nybyggnationer av skolor, lager och terminaler.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Enthavs med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073–5811804 Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Grävmaskinist
Jönköping  2021-06-04

Enthavs växer och söker nu en grävmaskinist till deras team.
I din roll som grävmaskinist kommer du arbeta med maskinkörning, markarbeten, VA-schakt mot industribyggnader och fastighetsbolag. Det är många olika moment som skall utföras på kort tid och planering av ditt eget arbete är därmed viktigt för att lyckas i rollen. Vi arbetar med entreprenader, stora som små mot olika byggföretag.

Enthavs söker dig som:

·      Har några års erfarenhet i rollen som grävmaskinist.

·      Har jobbat med mark och anläggning inom området.

·      B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin.

Som person är du bland annat:

·      Öppensinnad för nya utmaningar, självgående i din roll och en grym problemlösare som tar egna initiativ.

·      Noggrann & ordningsam, det är viktiga aspekter.

·      En person som trivs att arbeta i team men klarar även av att arbeta självständigt.

På Enthavs erbjuds du plats i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt som är i en expansiv fas. de värnar högt om deras medarbetare och ser gärna att alla kommer med nya idéer och förslag för att ständigt utvecklas. På Enthavs satsar de mycket internt och lyfter gärna de anställda inom företaget för att främja deras utveckling. Att arbeta i variationsrika projekt med verktyg utav hög kvalité är något som värdesätts.

Om företaget:
Enthavs har ett brett urval av tjänster inom markarbeten. Enthavs erbjuder totalentreprenader inom mark och helhetslösningar i bostadsområden. Helhetslösningar innefattar allt från anläggningsarbeten, pålning, sprängning till färdiga gator, cykel och gångvägar. De utför även totalentreprenader vid nybyggnationer av skolor, lager och terminaler.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Enthavs med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073–5811804 Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.Fordonstekniker
Stockholm  2021-07-01

Är du fordonstekniker och är nyfiken på vad arbetsmarknaden har att erbjuda dig? Vill du vidare i karriären och utvecklas i din roll?

Vi hjälper just nu företag i Stockholm att hitta nya kollegor. Därför söker vi dig som är fordonstekniker och är på jakt efter nya utmaningar.

Du erbjuds:

·                         En arbetsplats fylld av samarbete och glädje.

·                         Goda utvecklingsmöjligheter internt i organisationen.

·                         En trygg arbetsplats med generösa arbetsvillkor och förmåner.

·                         Möjlighet att arbeta nära ditt hem

Kraven för tjänsterna varierar men vanligtvis är grundkraven att du är utbildad fordonstekniker och har dokumenterad arbetslivserfarenhet i rollen som fordonstekniker/mekaniker. Vi tror även att du behärskar svenska i tal & skrift och har B-körkort.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ringer vi dig för att berätta mer om tjänsterna.


Snickare/Takläggare till RH Stockholms Takentreprenad Haninge
Stockholm  2021-06-04

Stockholms Takentrepenad AB är ett kvalitetsföretag inom takservice. Med kunden i fokus utför vi små och stora entreprenader med moderna lösningar för hög kvalité. Vi värdesätter långsiktighet och arbetsglädje och är därför noga med uppföljning av våra utföranden. Med Utbildad personal, täta uppföljningar och god arbetsledning säkrar vi balansen mellan resultat och kvalité. Vi på Stockholms Entreprenad AB anser att det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder ett bra arbete och högkvalitativa produkter som tillsammans gör att taken som vi lägger håller i många år.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en takläggare till Stockholm

Som takläggare hos oss kommer du att få arbeta i ett härligt team med ungefär 10 st kollegor som arbetar för ett gemensamt mål att hela tiden bli bättre och utvecklas inom sin yrkeskategori. Vi sitter i nybyggda lokaler i Haninge och arbetar i hela Storstockholm.

Arbetstider: Mån-fre 07–16

För att lyckas i rollen som takläggare har du arbetat ett par år som takläggare och är för det mesta självgående i arbetet.
Det är viktigt att du har kunskap av att arbeta med tegel, papp och plåt. Du är flexibel och kan arbeta både i grupp och självständigt.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor och där du får arbeta brett inom många olika områden. Vi har även helt nya Peugeot Expert bilar som vi använder när vi gör Stockholms Tak säkrare. Vi har självklart kollektivavtal och möjlighet till bil finns.
Tanken är att man på sikt ska ha en roll med mer ansvar - om man har det som ambition.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av RH Stockholm Takentrepenad. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 073 - 5811804. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Mättekniker
Stockholm  2021-07-08

Känner du att det är dags för en nystart i din karriär i en roll där du får bygga långsiktiga relationer samt utmana dig själv dagligen i ditt arbete? Om svaret är JA på dessa frågor kan du vara Rios nya konsult i rollen som mätningstekniker. Här får du möjlighet att utvecklas i din yrkesmässiga roll då du arbetar i olika projekt och möter nya kontakter dagligen. Låter detta som rätt möjlighet för dig? Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

Rollen som mätningstekniker på Rios Bygg & Anläggningsmätning AB innefattar ett stort eget ansvar där du arbetar som konsult mot externa beställare inom bygg- & anläggningsbranschen. Du arbetar tätt tillsammans med arbetsledare och platschefer samt är med i olika skeden av byggnadsprocessen. För att leverera på högsta nivå driver du ett projekt i taget ute hos kunderna.

·      I denna roll arbetar du som mätkonsult tätt tillsammans med andra yrkesgrupper.

·      Du arbetar både mot kommuner, stora byggentreprenörer och mindre projekt mot privatpersoner.

·      Huvuduppgiften är att se till att alla handlingar blir verklighet, där alla dokument och papper följer planerna. 

·      Du startar och slutar arbetsdagarna hos beställaren.

Du erbjuds:

·      En position i en mindre och platt organisation under en stor tillväxt där det finns möjlighet till ledande position på sikt.

·      Plats i ett företag med mycket kunskap in-house där du får möjlighet att utvecklas och växa.

·      Tjänstebil, kollektivavtal, telefon & dator mm.

·      En roll där du får ta stort eget ansvar.

Vi söker dig som:

·      Har cirka 2–3 års erfarenhet eller mer i rollen som mätningstekniker. Om du har en byggteknisk utbildning inom mätningsteknik är det meriterande. 

·      Är självgående i rollen och kan ta dig an egna projekt.

·      Talar & skriver svenska flytande.

·      Innehar B-körkort.

Som person är du:

·      Kommunikativ, noggrann och ansvarsfull då du tar eget ansvar över projekten.

·      En problemlösare som lätt kan anpassa din kunskap till olika situationer.

Om företaget:

Rios är mätkonsulter inom bygg- och anläggningsbranschen. Med erfarenhet av diverse mätningsuppdrag som har genomförts år bygg- & anläggningsföretag, arkitekter, privatpersoner, projektörer mm. De erbjuder bland annat inmätning, projekteringsunderlag, volymberäkning, GPS-mätning, byggnät/stomnät, järnvägsmätning osv.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Rios med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson på mail linnea.gilliusson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Golvläggare
Västerås  2021-06-30

Vill du vara en del av ett sammansvetsat team på ett väletablerat företag i en dynamisk roll som golvläggare. Gillar du ett variationsrikt arbete och dessutom har några års erfarenhet i branschen? Då kan du vara Aros Golv & Platts nya golvläggare. Här får du möjlighet att ständigt utvecklas i din yrkesmässiga roll. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

Som golvläggare på Aros Golv & Platt har du en mycket varierad roll där dina arbetsuppgifter anpassas efter dina tidigare erfarenheter. Du kommer att arbeta med både nyproduktion, service samt försäkringsskador hos företagskunder i Västerås med omnejd.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har:

·      3–5 års dokumenterad erfarenhet som golvläggare

·      Erfarenhet och kompetens inom läggning av våtrum, linoleum, plast och parkett.

·      B-körkort och behärskar svenska i tal & skrift.

Vidare är det meriterande om du har utbildning och certifikat inom GBR och GVK.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är engagerad, ansvarsfull, kreativ och noggrann. Vidare att du är flexibel och inte har några problem att växla mellan arbetsuppgifter. 

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV. 

Om företaget:

Aros Golv & Platt AB är ett väletablerat företag i golvbranschen med över 40 års erfarenhet och utför i huvudsak entreprenader åt byggföretag, fastighetsbolag. kommun, landsting och försäkringsbolag

I denna rekrytering samarbetar Aros Golv & Platt AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsulter Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se och Oscar Thiele oscar.thiele@jobway.se Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag


Tekniker
Stockholm  2021-06-16

Har du ett stort intresse för teknik och trivs i en roll där både dina tekniska färdigheter och din sociala sida kommer till sin rätt? Vill du vara en del av ett stabilt företag som värnar om sina anställda och satsar på vidareutveckling. Arbetar du idag som koaxialtekniker och känner att du vill arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Då kan PRIMÄR vara rätt företag för dig.

Om tjänsten:

Du kommer arbeta inom affärsområdet TEKNIK och ingår i ett team med erfarna tekniker.
Tillsammans arbetar ni med bygg/installation/felavhjälpning/drift och underhåll av fiber/LAN- och koaxialnät.

Dina arbetsuppgifter innefattar bl. a:

  • Svetsning av fiber i områdesnät, anslutningsnät samt fastighetsnät
  • Blåsning av fiber, kabel- och duktdragning samt OTDR mätningar
  • Felavhjälpning samt installation i bas- och fastighetsnät
  • Svepmätningar samt dokumentation i koaxialnät

I arbetet kan beredskapstjänstgöring ingå.

PRIMÄR erbjuder dig:

·      Ett roligt och varierande jobb i ett företag med expansionsplaner och utvecklingsmöjligheter

·      Bra förmåner och schysta anställningsvillkor

·      Att vara en del av ett härligt gäng som andas laget framför jaget

Din profil:

Vi söker dig som är serviceinriktad och tycker om kundkontakter. Du är engagerad och kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig i att leverera bra lösningar. Som person ser vi gärna att du är ansvarsfull, ordningsam, strukturerad och du följer upp dina åtaganden både mot kunder och entreprenörer. Utöver det har du vana vid att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem i högt tempo.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har:

·      Minst 3 års erfarenhet av att arbeta med fiber/LAN samt koaxialnät, både inom installation och service

·      B-körkort

PRIMÄR är ett förvaltningsföretag med ett brett tjänsteutbud inom teknisk- och ekonomisk förvaltning, fastighetsskötsel, fastighetsrelaterade energitjänster, fiber- och teleteknik, bredband- och nätverksbyggande. PRIMÄR har sedan starten 1987 vuxit till ett rikstäckande bolag och är idag ett av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsserviceföretag. 

PRIMÄR Teknik tar ett samlat grepp om den tekniska plattformen i fastigheten och erbjuder kundanpassade helhetslösningar inom fiberoptiska kommunikationsnät, från konsultation till byggnation och service av områdes-/stadsnät och fastighetsnät

Huvudverksamheten inom teknik består av fiber, FTTH, Kabel-TV, kommunikationsutrustning, system inom säkerhet & larm, passagesystem, porttelefoni och datanät.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Primär Fastighetsförvaltning med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson på mail mikaela.hansson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Digital marknadsförare/Rekryteringskonsult
Stockholm  2021-05-30

Scandinavian Internet Group är ett entreprenöriellt rekryteringsföretag som grundades 2007. Via varumärket www.jobway.se  hjälper vi företag inom bygg- och tekniksektorn att hitta nya medarbetare. Då vi står inför en omfattande digital satsning söker vi nu dig till rollen som

Digital marknadsförare/rekryteringskonsult

Detta är rollen för dig som vill, via digital headhunting, matcha ihop arbetsgivare och karriärsökande. Oavsett om du arbetar hemifrån eller från Jobways nyrenoverade kontor på Linnégatan, har du en nyckelroll i vår rekryterings- och headhuntingverksamhet.

I rollen som marknadsförare ansvarar du för att planera, implementera och genomföra Jobways digitala strategi med fokus på tillväxt och kandidatleveras till dina kunder. Genom din digitala kompetens når du ut till kandidater som är öppna för nya jobbmöjligheter. I den mån de digitala verktygen inte räcker till arbetar du med ett uppsökande headhuntingarbete tillsammans med dina rekryteringskollegor. Vidare är du en god relationsskapare som uppskattar en tät dialog med både kandidater och kunder.

Vi söker dig med kunskap och erfarenhet av digital marknadsföring. Du är van att arbeta med annonsering i sociala medier, Google Ads, SEO, Google Analytics eller liknande analysverktyg. Har du arbetat med rekrytering och/-eller med en koppling till byggbranschen är det meriterande. Som person är du resultat- och affärsorienterad med en god analytisk och teknisk förståelse. Eftersom du är spindeln i nätet behöver du vara strukturerad och välorganiserad i ditt arbete.

Rollen är på sätt och vis ny vilket innebär att du kommer kunna påverka och forma Jobways verksamhet. Jobway har medarbetare som, utanför sin ordinarie roll, drivit företagets digitala satsningar med framgång. Då vi ser potentialen söker vi dig som är proffs på det digitala och vill ta området till en ny nivå!

Varför kommer du trivas och motiveras?

·      Ny och central roll vilket innebär att du kommer ha stort inflytande

·      Har du ambition att skala upp och bygga ett affärsområde på sikt är förutsättningarna goda för detta

·      Frihet & flexibilitet

·      Marknadsmässig ersättning kryddat med förmåner och rörlig ersättning.

Har vi fått ditt intresse att vilja veta mer?

Skicka gärna in din ansökan så bokar vi en tid som passar oss båda. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Nicklas Thorstenson, CEO, på 0735 16 52 40 eller nicklas.thorstenson@jobway.se.


Servicetekniker
Stockholm  2021-06-08

Är du en person som har ett stort intresse för mekanik och hydraulik? Vill du vara en del av Sveriges ledande leverantör och servicepartner av högtrycksutrustning? Då kan du vara rätt person till rollen som servicetekniker på Prestec. Du kommer att arbeta med ett härligt och erfaret gäng om 8 personer i fina lokaler i Järfälla utanför Stockholm.

Om tjänsten:

Som tekniker hos Prestec har du en väldigt varierad roll i en nischad bransch. Här anpassas dina arbetsuppgifter efter dina tidigare erfarenheter i yrkeslivet. Du kommer bland annat men inte uteslutande arbeta med service, reparation och felsökning samt bygga spolaggregat till spolbilar.

Prestec erbjuder dig:

·      En roll på ett företag med höga ambitioner, som är lyhörda mot sina kunder och satsar mycket på att vara en hållbar verksamhet.

·      Utvecklande arbetsuppgifter och dagliga utmaningar.

·      Stora utvecklingsmöjligheter i rollen som tekniker.

·      Fritt och självständigt arbete där du får utmanas i rollen.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en bakgrund inom mekanik, hydraulik, el eller motsvarande. Gärna med erfarenhet från service och reparation av fordon och/-eller maskiner. Du är självgående och har en hög yrkesstolthet.

Som person är du:

·      Hjälpsam och van vid att arbeta i såväl lag som självständigt.

·      En naturlig problemlösare och har ett stort intresse för teknik.

·      Inte rädd att ta tag i saker och lära dig något nytt för att utvecklas.

Prestec är en av Sveriges ledande leverantörer och servicepartner av högtrycksutrustning för alla industrier. Med en lång erfarenhet i branschen och mycket kunskap inom bolaget kan Prestec erbjuda en högklassig service till sina kunder.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Prestec med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se


Larmtekniker
Stockholm  2021-05-28

Larmatic Alarm AB förser marknaden med systemlösningar och säkerhetstjänster inom teknisk säkerhet. Affärsidéen är att fånga upp kundernas helhetsbehov och förse dem med säkerhet i fungerade system. Kunderna skall därmed uppnå största möjliga affärsmässiga nytta med sin investering teknisk säkerhet. Kunderna finns inom offentlig förvaltning, medelstora och större företag samt inom det kommersiella fastighetssegmentet. 

Vi arbetar såväl med integrerade systemlösningar såsom enskilda system inom inbrotts- och brandlarm, CCTV, tillträdeskontroll etc.

Vi söker just nu en kunnig och erfaren larmtekniker till Larmatic.

På Larmatic lägger vi stor vikt i personalens välmående som i sin tur har lett till en väldigt låg personalomsättning. Här sker vidareutbildningar löpande för de anställda. Ett stabilt bolag med en stor kundstock. Här strävas det efter en hög trivselnivå och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare hos oss måste du trivas med att arbeta självständigt och du vill bidra till fortsatt utveckling.

I tjänsten som larmtekniker kommer du dels att arbeta med akutservice, kompletteringar till befintliga säkerhetssystem mm. Arbetet hos Larmatic är varierande och här finns flera möjligheter till utveckling inom yrket.

Du kommer att vara Larmatics ansikte hos kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga.

Praktisk erfarenhet som larmtekniker inom säkerhetsbranschen ca 5 år. Har du även arbetat med CCTV och IT är detta meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat med:

Primärt: RCO (M5) (Mega), Galaxy, DSC´s sortiment (Teletec) bla. Neo, Axema

Meriterande: Hanwha (Samsung CCTV), Dahua, Milestone mm.

Larmatic ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Vi söker därför dig som gillar larm-och säkerhetsbranschen och som själv tar ansvar för att arbetet blir utfört på ett bra sätt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 073 – 58 11 804 Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Servicetekniker
Stockholm  2021-05-28

Energivärme AB är ett växande företag verksamma över hela Stockholms län och har sitt säte i Saltsjö-Boo i Nacka. Vi har specialiserat oss på allt som har med uppvärmning att göra av både små och stora fastigheter. Energivärme har varit verksamma sedan början på 70-talet och har cirka 8000 fastighetsägare som våra kunder i dagsläget. Vi är även ett certifierat företag och partner till värmepumpsföretaget NIBE. I dagsläget arbetar skickliga installatörer och tekniker hos oss som besitter god erfarenhet inom allt som har med värme att göra.

I takt med Energivärmes utveckling sökes nu en servicetekniker inom värmepumpar.

Som tekniker kommer du att utföra och ansvara för kvalificerat drift- och underhållsarbete av värmepumpar. I arbetet ingår felsökning, underhåll och reparation, både i större kommersiella fastigheter och mindre privata småhus.

För att lyckas i rollen har du arbetat ett några år i branschen och har erfarenhet av arbete med kyla och värme. Du ska ha goda kunskaper inom el, kyla eller VVS. Du talar och skriver flytande svenska och innehar B-körkort. Vi ser även att du har kylcertifikat.1 för att kunna utföra jobben vi tar oss an.
Som person är du öppen, social och strävar efter goda och långsiktiga kundrelationer. Du är ordningsam och van vid att lägga upp ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Energivärme erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett marknadsledande företag där vi ser att du gärna utbildar dig och utvecklas i din roll. God sammanhållning och variationsrika projekt är något som kännetecknar oss. Energivärme satsar mycket på kvalité i sina produkter och ser detta som en stark faktor i långa kundrelationer.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Vi Värmer Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 073 58 11 804. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


VS Montör
Nyköping  2021-05-21

Nera Installation i Nyköping erbjuder traditionella VVS-arbeten till privatpersoner och företag och utför säkra VVS installationer med kvalificerad personal. Nera Installation är ett ägarlett företag grundat 2007. Vår ambition är att leverera högkvalitativa lösningar inom VS åt våra beställare. Företaget har genomgått utbildning i BAS P /BAS U. Personalen på Nera Installation utbildas kontinuerligt både vad gäller säker arbetsmiljö och yrkeskunskap. På företaget finns också svetskompetens inom både Tig och gassvetsning.

I takt med företagets utveckling söker Nera Installation nu en VS-Montör till Entreprenadsidan.

Vi ser helst att du har minst 3 års erfarenhet av tidigare arbete inom yrket. Du kommer främst att arbeta mot entreprenad. För att lyckas i rollen är du certifierad VVS-montör, gärna med erfarenhet alternativt viljan att arbeta som ledande montör /lagbas. Du kommer arbeta med både nybyggnad, ombyggnads -och stambytesprojekt i och runt om Nyköping. Svetskompetens inom Tig och gassvetsning är meriterande, dock inget krav.

Som person är du ambitiös och drivs av att ta företaget framåt samt utvecklas i din yrkesroll.

Vi erbjuder dig att vara en del i företag med kollektivavtal och högt i tak där du kan vara med och påverka. Vi har en god gemenskap och är måna om våra medarbetare. Andra förmåner är frihet under ansvar samt goda utvecklingsmöjligheter.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele. tel. 073 58 11 804 alt Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kyltekniker
Stockholm  2021-05-21

Climapac Stockholm är ett företag som hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med att underhålla samt installera energianläggningar.

Huvudfokus är service och underhåll som syftar till att hjälpa kunden att uppnå såväl funktion som ekonomi i deras anläggning. Climapac Stockholm hjälper idag mer än 200 bostadsrättsföreningar samt utför kontinuerlig service och underhåll på mer än 1000 aggregat årligen i stor-stockholmregionen.

Vi söker en driven och erfaren kyltekniker till Climapac Stockholm AB

Som kyltekniker på Climapac kommer dina arbetsuppgifter variera mellan service, felsökning samt installation. Utgångspunkten är service och underhåll där målsättningen är att se till att anläggningen levererar i enlighet med vår förväntning under rådande förutsättningar. Aggregaten vi jobbar med är i regel värmepumpar mellan 5-200 kW och kylanläggningar i motsvarande storlek.

Våra serviceuppdrag omfattar ofta hela anläggningen som helhet varför fokus inte endast kommer att bestå i att titta på aggregaten.
Våra kontakter är riktade främst mot flerbostadshus, företag, kontor och serverrum.Vi arbetar inte mot privatpersoner.

För att lyckas hos oss bör du ha rätt inställning och vill göra ett bra jobb. Vi vill gärna att du har erfarenhet från service och installation av kyl- och värmepumpar i storleksordning 5–200 kW och kan arbeta självständigt.

Kunskaper inom kyla, el, ventilation, styr och regler underlättar för dig då detta kommer vara en del av dina dagliga arbetsuppgifter.
Rätt person kan vi erbjuda stora utvecklingsmöjligheter med bra lön och en rolig arbetsplats.

Intresserad och vill veta mer?I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Climapac Stockholm AB. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Oscar Thiele, 08 511 61 741 eller Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ledande montör
Stockholm  2021-05-21

Installera SW AB grundades 2008 och är ett dotterbolag till SanWest Projekt AB. Företaget har sedan starten haft en stadig tillväxt och är ca 26 anställda. Vi omsätter drygt 40 miljoner kr per år.

Företagets kontor och lager ligger i Hägersten, Stockholm. Vårt uppdragsområde sträcker sig över hela stor-Stockholm, Mälardalen och Åre.

Vi är totalleverantör av elinstallationer och projekterar samt utför alla typer av arbeten som rör kraft och belysning, både i privat och offentlig miljö. Vi arbetar med både små och stora projekt och är en välanlitad samarbetspartner vid entreprenader. Vår målsättning är att alltid erbjuda samt leverera en högklassig service och produkt. Kunden är alltid i fokus hos oss! Vi använder oss endast av beprövat material och metoder för installationer och arbetar för en mindre miljöpåverkan. Allt vårt elavfall tas om hand och återvinns i största möjliga mån.

I takt med företagets utveckling söker vi Ledande montörer

Du är ledande montör idag eller en erfaren elektriker som vill ta nästa steg i karriären. Du är driven, flexibel och gillar att lösa problem samt att driva företaget framåt. Projekten varierar i storlek, men det vanligaste är mindre entreprenader. Ledarskap och att knyta kontakter är något du är bra på, då du kommer ansvara för 3-4 montörer. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag med fina förmåner och kollektivavtal. Vi gillar sammanhållning och försöker göra roliga saker ihop, så som resor (senast var vi i Kroatien), skidresor och fiskeresor. Andra förmåner är friskvård, tjänstepension, restidsersättning, frihet under ansvar samt stor flexibilitet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel. 073 - 58 11 804. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Anläggare
Stockholm  2021-05-21

Är du på jakt efter en ny utmaning inom anläggningsbranschen och söker en varierande roll? I rollen som Anläggare på J&S Markservice kommer du att arbeta brett och variationsrikt. Är du utöver det en person som drivs av kontinuerlig utveckling i din karriär samt trivs med stort eget ansvar, då är denna möjlighet helt rätt för dig. Läs vidare och ansök redan idag!

Arbetsbeskrivning:

Rollen innefattar markarbeten, finplanering, gårdsrenoveringar och schaktarbeten mot entreprenader, fastighetsförvaltare och privatpersoner.

·      Du utgår hemifrån med egen servicebil.

·      Kunderna finns över hela Storstockholm.

·      I rollen arbetar du varierande med både större & mindre samt mer detaljrika projekt där slutfinishen är av stor relevans.

Du erbjuds:    

·      En roll där du får möjlighet att arbeta variationsrikt samt plats i ett härligt gäng.

.     Ett företag där du har möjlighet att utvecklas och på sikt bli arbetsledare om så önskas.

.     Servicebil och alla nödvändiga verktyg för att kunna utföra arbetet.

                         
Vi söker dig som:

·      Har minst 5 års erfarenhet utav anläggning och är helt självgående i rollen.

·      Innehar B-körkort

.     Behärskar svenska i tal & skrift.

.     Maskinvana är meriterande. 


Som person är du:

·      Driven och har öga för detaljer i dina arbeten.

·      Inte rädd för nya utmaningar och drivs av ständig utveckling.

.     En lagspelare som gillar att arbeta i team.

Om företaget:
J&S Marksesrvice ett företag med en personlig prägel, kunderna är återkommande på grund av deras professionalitet och att de är tillmötesgående för kundens behov. Med mångårig erfarenhet i branschen och olika färdigheter gör J&S Markservice till ett självklart val av entreprenör för markarbeten. Inget jobb är sig likt och de tackar inte nej till nya utmaningar, stora som små. Målet är att både beställaren och brukarna ska känna sig nöjda med resultatet. Markarbetena görs åt kunder i Danderyd, Lidingö, Nacka och övriga delar av Stockholm.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att sicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar J&S Markservice med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mail Oscar.Thiele@jobway.se. eller 073-581 18 04 Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.VVS-Montör
Stockholm  2021-05-21

Är du en lösningsorienterad lagspelare som har en hög yrkesstolthet och brinner för att ge service i världsklass. Vill du vara en del av ett välmående företag med hög trivsel? Är du dessutom skicklig inom VVS och har arbetat brett i rollen, då kan du vara Eken Rörs & konsult nya stjärnskott. Läs vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter:

Som VVS-montör på Ekens Rör AB ansvarar du för dina egna uppdrag i en bred roll. Fokusområdet ligger på entreprenader. I denna roll arbetar du självständigt största delen av tiden där du utgår hemifrån direkt till kunderna och får din arbetsorder digitalt.

Du erbjuds:

·      En plats i ett tryggt och stabilt bolag, som är i en expansionsfas samt värnar de högt om de anställda och dess trivsel på arbetet.

·      Ett arbete där du planerar och styr dina egna dagar.

·      Goda förmåner & servicebil.

·      Tät sammanhållning i ett företag som gärna gör mycket tillsammans.

Vi söker dig som:

·      Har jobbat minst ett par år som VVS-montör

·      Innehar B-körkort.

.     Svenska i tal & skrift.

·      Älskar ditt jobb och har en hög yrkesstolthet.

Som person ser vi gärna att du är:

·      Självgående och proaktiv i din planering av arbetet.

.     Kundorienterad och god social förmåga.

·      Intresserad av VVS-teknik och trivs i en miljö där ärlighet och prestigelöshet i sitt bemötande mot varandra värderas högt.

Om företaget:Ekens Rör & Konsult AB är ett familjeföretag grundat 1988. Mottot på firman har alltid och kommer alltid vara, Ekens rör fixar Allt! Det finns aldrig några problem som är för små eller för stora. Ekens Rör är ett auktoriserat VVS-företag. Vi utför alla sorters VVS-arbeten.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!
I denna rekrytering samarbetar Ekens Rör & Konsult med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mejl oscar.thiele@jobway.se eller tel. 073-5811804. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Servicetekniker
Stockholm  2021-05-21

LK Scandinavia har sedan 1980 talet levererat mätutrustningar i skandinavien och befinner sig i High End segmentet när det kommer till mätning. Idag arbetar vi även med de främsta laserskannerserna och även röntgenutrustningarna på marknaden från Nikon Metrology.

Med agenturer såsom LK Metrology, Nikon Metrology och Applied Precision API siktar vi på att alltid leverera det bästa tekniken har att erbjuda till våra kunder.

Vi har stora som små kunder alltifrån alla våra fordonstillverkare till enmansföretag, maskiner som går 3 skift och står i processer och andra i labmiljö.


I rollen som servicetekniker arbetar du självständigt med kalibrering, service och reparationer av mätutrustningarna ute i industrin. Du arbetar även med planerade underhållsinsatser och nyinstallationer. Vidare utför du felsökningar, analyser och levererar lösningsförslag till kunden.

Vi ser att du har: 

• God datorvana och Officepaketet

• Tidigare arbetslivserfarenhet inom el och mekanik

• Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska

• B-körkort

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik samt din förmåga att lösa problem kommer att vara mycket uppskattat i denna tjänst. För att lyckas i rollen är du en person som har förmågan att kommunicera tydligt samt en person som trivs med högt tempo.

Rollen innebär till stor del kundkontakt och därför har du stort fokus i dina leveranser för att kunden skall bli nöjd. Du utgår hemifrån och tjänsten innebär även en del resor.
Du trivs med att arbeta utifrån ett strukturerat förhållningssätt och du prioriterar rätt saker. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad och att du gärna kommer med idéer och förslag. Ordning och reda är en viktig egenskap. En erfarenhet inom mätning är ett plus

Vi erbjuder dig ett företag där man känner en stor delaktighet och påverkan. Vi förespråkar en platt organisation som i sin tur lett till att vi knappt har någon personalomsättning.
Vi satsar väldigt mycket på våra produkter och håller oss ständigt uppdaterade på utrustningen i branschen. Vi tillhandahåller utbildningar till alla vår anställda och ser gärna att man växer i företaget.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LK Scandinavia med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways Oscar Thiele, tel 0735811804 & Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiell.


Är du elektriker och söker nya möjligheter?
  2021-05-27

Är du en elektriker som är nyfiken på vad arbetsmarknaden har att erbjuda dig? Känner du att du vill vidare i din karriär och vill utvecklas i din roll som elektriker?

Vi hjälper just nu företag i Stockholm att hitta nya kollegor. Därför söker vi dig som är serviceelektriker, installationselektriker inom ROT/Nyproduktion eller lagbas/ledande montör.

Företagen erbjuder:

·      Arbetsplats med hög trivsel och låg personalomsättning

·      Lön mellan 35 000–45 000 kr.

·      Servicebil/förmånsbil där du utgår hemifrån

·      Möjlighet att arbeta nära ditt hem.

·      Ledande befattning

·      Personlig utveckling

Kraven för tjänsterna varierar men vanligtvis är grundkraven att du är fullbetald elektriker och har ECY-certifikat. Vi tror även att du behärskar svenska i tal & skrift och har B-körkort.

Är du intresserad av att prata med oss på Jobway? Vi tar gärna kontakt med dig för att höra mer om just dig. Det vi kräver av dig är att du svarar på några frågor och sedan kommer vi ringa upp dig för att höra mer om dig.

Jobway är det Stockholmsbaserade rekryteringsföretaget som har valt att fokusera på den inledande delen av rekryteringsprocessen. Genom search & headhunting finner och attraherar vi kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund.


Entreprenadelektriker
Stockholm  2021-05-21

G:ssons El AB grundades 1981 och har sitt kontor i Södertälje. De har sina projekt i Storstockholm och Södertälje med omnejd. Företaget har idag ca 40 anställda och växer ständigt. Deras huvudsakliga näring inriktar sig på årsavtal med större fastighetsägare, byggare samt kommunal – och landstingsbolag. G:ssons EL kvalitetssäkrar sina åtaganden genom ISO 9001, 14001 och OHSAS 18001.

Som entreprenadselektriker hos G:ssons:

·      Kommer du att arbeta med nyproduktion, skolor, kontor, Rot-jobb och elinstallationer i olika slag.

·      Projekten är väldigt variationsrika och du kommer att ta dig an större och mindre entreprenader i Storstockholm.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

·      Har jobbat ca 5 år, är självgående och känner dig trygg i rollen som elektriker.

·      Innehar B-körkort då det är ett krav i rollen.

·      Trivs med att arbeta under eget ansvar och själv hantera dina ärenden. Du drivs av att leverera goda resultat och kan därigenom skapa goda relationer till kunderna. Utöver detta är du allsidig och tycker om variation.

Här erbjuds du delaktighet i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt som är i en expansiv fas. Vi värnar om våra medarbetare och ser gärna att alla kommer med nya idéer och förslag för att ständigt utvecklas. Vi tycker det är väldigt viktigt att ha en stark sammanhållning för att uppnå bästa resultat. Vanligtvis åker vi utomlands tillsammans varje år, har julbord och ytterligare gemensamma aktiviteter. Vi är mån om medarbetarnas hälsa och erbjuder därför friskvård samt att vi får besök av en naprapat en gång i kvartalet. Du får tillgång till en servicebil som du får utgå med hemifrån.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar G:ssons El AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobway rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073 - 5811804 Skicka din ansökan till Oscar.Thiele@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Anläggare
Stockholm  2021-05-21

Vi sköter och underhåller befintlig utemiljö, planterar träd, anlägger rabatter och gräsmattor samt nyanlägger och underhåller grönytor.
Vi erbjuder kvalitativa mark- och anläggningsarbeten till företag och BRF:er i Mälardalen. Genom vår gedigna kunskap och goda service finner vi effektiva lösningar som syftar till att skapa nöjda kunder
.

G:ssons växer och söker nu en Anläggare/Grävmaskinist.
I din roll som anläggare/grävmaskinist kommer du arbeta med både anläggning och maskinkörning inom markarbeten, Va-schakt, El-schakt och snöröjning är delar vi främst inriktar oss på. industribyggnader och bostadshus. Det är många olika moment som skall utföras på kort tid och planering av ditt eget arbete är viktigt. Vi arbetar med både service och entreprenader i olika storlekar mot företag och landsting/kommun.

Vi söker dig som:

·      Har några års erfarenhet i rollen som grävmaskinist

·      Har jobbat med mark och anläggning inom området.

·      B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin, hjullastare och grävlastare är ett krav.

·      Det är meriterande om du har C-körkort för lastbilar.

Som person ser vi att du är:

·      Öppensinnad för nya utmaningar, självgående i din roll och en grym problemlösare som tar egna initiativ.

·      För oss är det väldigt viktigt med noggrannhet och att man är ordningsam. Du trivs att arbeta i team men klarar även av att arbeta självständigt

Här erbjuds du delaktighet i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt som är i en expansiv fas. Vi värnar om våra medarbetare och ser gärna att alla kommer med nya idéer och förslag för att ständigt utvecklas. Vi tycker det är väldigt viktigt att ha en stark sammanhållning för att uppnå bästa resultat. Vi siktar på att åka utomlands varje år (”vanliga” år), arrangerar julbord och ytterligare gemensamma aktiviteter för att stärka gruppen. Vi är väldigt måna om medarbetarnas hälsa och erbjuder därför friskvård samt att vi får besök av en naprapat en gång i kvartalet. Du får tillgång till servicebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073- 58 11 804 Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kyltekniker
Stockholm  2021-05-13

Rollen innefattar:
Är du på jakt efter en ny utmaning i en varierande arbetsmiljö? I rollen som Kyltekniker på Huddinge Maskinservice välkomnas du till ett stabilt företag. Du arbetar varierat mot olika typer av projekt och kunder. Är du en person som drivs av kontinuerlig tillväxt i rollen samt ta stort eget ansvar, då är denna möjlighet helt rätt för dig. Läs vidare och ansök redan idag!

·     Du utgår hemifrån med egen servicebil.

·     Kunderna finns i Storstockholm.

·     Rollen är varierande och du får bli väldigt kunnig inom våra produkter.

Du erbjuds:   

·     Frihet och flexibilitet i rollen.

·     Plats i ett stabilt företag med stor kundstock och lång erfarenhet i branschen.

·     En roll där du arbetar variationsrikt och får arbeta tillsammans med ett härligt gäng.

.     Servicebil och alla nödvändiga verktyg för att kunna utföra arbetet på bästa sätt.

Vi söker dig som:

·     Innehar Kylcertifikat 1.

·     Arbetat i rollen som kyltekniker under ett par år med kunskap inom värmepumpar.

·     Innehar B-körkort och grundläggande IT - kunskaper.

Som person är du:

·     Driven och ansvarstagande i ditt arbete samt en god social förmåga.

·     Kundorienterad och har lätt för att skapa nya relationer.

·     Inte rädd för nya utmaningar och drivs av ständig utveckling.

.     En lagspelare som gillar att arbeta i team.

Huddinge Maskinservice AB har många års erfarenhet av värmepumpar och har den högsta certifieringsklassen för värmepumpar och kyla. De är specialiserade på värmepumpar från IVT och Bosch. Hos oss får du hjälp med allt från installation till service, för maximal trygghet och kostnadskontroll. De är auktoriserat serviceombud för IVT och Bosch och erbjuder garantiservice för dessa märken. För allt som gäller din värmepump - kom till oss, vi vet vad vi gör!

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att sicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Huddinge Maskinservice med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mejl Oscar.Thiele@jobway.se. eller 073-581 18 04 Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Spontanansökan kyltekniker
  2021-05-21

Är du en kyltekniker som är nyfiken på vad arbetsmarknaden har att erbjuda dig? Känner du att du vill vidare i din karriär och vill utvecklas i din roll som kyltekniker?

Vi hjälper just nu företag i Stockholm att hitta nya kollegor. Därför söker vi dig som är kyltekniker eller värmepumpstekniker.

Företagen erbjuder:

·      Arbetsplats med hög trivsel och låg personalomsättning

·      Lön mellan 35 000–45 000 kr.

·      Servicebil/förmånsbil där du utgår hemifrån

·      Möjlighet att arbeta nära ditt hem.

·      Ledande befattning

·      Personlig utveckling

Kraven för tjänsterna varierar men vanligtvis är grundkraven att du har arbetat 3 år inom branschen och innehar kylcertifikat. Vi tror även att du behärskar svenska i tal & skrift och har B-körkort.

Är du intresserad av att prata med oss på Jobway? Vi tar gärna kontakt med dig för att höra mer om just dig. Det vi kräver av dig är att du svarar på några frågor och sedan kommer vi ringa upp dig för att höra mer om dig.

Jobway är det Stockholmsbaserade rekryteringsföretaget som har valt att fokusera på den inledande delen av rekryteringsprocessen. Genom search & headhunting finner och attraherar vi kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund.


Kyltekniker
Norrköping  2021-05-21

Rollen innefattar:
Kylanläggningar AB söker kyltekniker som vill vara med på vår spännande resa mot framtidens mer miljövänliga och energieffektiva kyla. Vill du arbeta med stor frihet och eget ansvar erbjuds en arbetsplats med fin sammanhållning och trevlig stämning där allas medverkan är viktig.      

·     Du utgår hemifrån med egen servicebil.

·     Kunderna finns i Norrköping med omnejd.

·     Rollen är varierande och du får bli väldigt kunnig inom våra produkter.

Du erbjuds:   

·     Frihet och flexibilitet i rollen.

·     Plats i ett stabilt företag med mycket spännande jobb.

.     För att vara uppdaterad erbjuder vi de utbildningar som behövs.

.     Aktiviteter utanför det vardagliga brukar vara trevliga inslag hos oss.

.     Servicebil och alla nödvändiga verktyg för att kunna utföra arbetet på bästa sätt.

Vi söker dig som:

·     Har Kylcertifikat 1.

·     Arbetat i rollen som kyltekniker under ett par år och är självgående i rollen.

·     Innehar B-körkort och kunskaper inom el samt meriterande med CO2.

Som person är du:

·     Driven och ansvarstagande i ditt arbete samt en god social förmåga.

·     Kundorienterad och har lätt för att skapa nya relationer.

·     Inte rädd för nya utmaningar och drivs av ständig utveckling.

.     En lagspelare som gillar att arbeta i team.

Kylanläggningar Norrköping AB som varit verksamt sen 1993 består idag av 16 medarbetare och vi vill bli flera. Vi är belägna i Norrköping och har våra flesta uppdrag inom Östergötland och angränsande regioner. Våra uppdragsgivare finns t.ex inom livsmedel, industri, fastighet och IT.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att sicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Kylanläggningar AB Norrköping med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mejl Oscar.Thiele@jobway.se. eller 073-581 18 04 Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Arbetsledare
Stockholm  2021-05-21

Är du på jakt efter en ny utmaning som arbetsledare inom mark & trädgårdsskötsel samt söker en varierande roll? I rollen som arbetsledare på Höga Kusten arbetar du brett och variationsrikt. Är du utöver det en person som drivs av kontinuerlig utveckling i din karriär samt trivs med stort eget ansvar, då är denna möjlighet helt rätt för dig. Läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning:

.     Rollen innefattar ett huvudansvar för drift och planering för ditt arbetslag.

·     Arbetar med skolor och kommunala markarbeten.

·     Kommunavtal med Vallentuna Kommun.

·     Du sköter inköp, kontakt med UE och egenkontroller.

Du erbjuds:    

·     En roll där du får möjlighet att arbeta variationsrikt samt en del av ett härligt gäng.

.     Plats i ett företag där du får mycket frihet och driva dina idéer framåt.

.     Servicebil och alla nödvändiga verktyg för att kunna utföra arbetet.

Vi söker dig som:

·     Har minst 3 års erfarenhet som arbetsledare inom trädgård/- och skogsskötsel.

.     Trädgårdsmästarutbildning.

.     Utbildning inom Arbete på väg 2.

·     Innehar B-körkort.

.     Behärskar svenska i tal & skrift.

Som person är du:

·     Driven och har öga för detaljer i dina arbeten.

·     Proaktiv i din planering. 

.     Lösningsorienterad.        

.     Starkt driv och beslutsam.

Om företaget:

Hösten 2014 vann Hksf det allra första skötseluppdraget på offentlig upphandling, och öppnade första filialen i Sveg där vi skötte fastigheter åt Kommunen. Våren 2016 startade kontoret i Gävle upp, och senare på hösten vanns två stora uppdrag i Västernorrland och öppnade ett kontor i Sundsvall. 
Ett halvår senare ISO-certifierades företagets ledningssystem, vilket var en viktig milstolpe i tillväxtstrategin. Sedan dess har tillväxten fortsatt och företaget har idag skötseluppdrag åt i första hand Kommuner och Regioner på orterna Örnsköldsvik, Härnösand, Sundsvall, Gävle, Ockelbo, Östhammar, Uppsala och Sollentuna.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att sicka in din ansökan med ditt CV!
I denna rekrytering samarbetar Höga Kusten med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mail Oscar.Thiele@jobway.se. eller 073-581 18 04. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elektriker
Stockholm  2021-05-28

Har du utbildning inom el och har vana av att arbeta som serviceelektriker? Gillar du att bygga kundrelationer och arbeta i en variationsrik roll ute på fält? Cellsolar behöver dig med ett miljösmart tänk som hjälper till att förbättra miljön och sänka elkostnaderna för våra kunder.

Som Serviceelektriker hos CellSolar arbetar du främst med:

-         Felsökning av el och solceller.

-         Eltekniskt stöd åt säljare och fälttekniker.

-         Installation av laddboxar, växelriktare, laddstolpar.

-         Navigering i olika IT-system och appar.

-         Utbildar kunder i produkterna.

Vi erbjuder dig:En variationsrik vardag där den ena dagen inte är den andra lik. En roll där du får använda din lösningsförmåga, ta eget initiativ och använda dina kunskaper som elektriker fullt ut. CellSolar är ett företag som är marknadsledande inom solcellsbranschen och arbetar med den senaste tekniken.
De är i en expansiv fas och vill fortsätta växa tillsammans med dig och ser gärna att du är med i utvecklingen av företaget. I personalsammansättningen vill vi spegla samhället i övrigt och välkomnar både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund till att bli CellSolars kollega. 

För att lyckas i rollen ser vi att du:

-         Är självgående i din roll som serviceelektriker.

-         Innehar B-körkort då det är ett krav i rollen.

-         Trivs med att arbeta under eget ansvar och själv hantera dina ärenden.

-         Drivs av att leverera goda resultat och kan därigenom skapa goda relationer till kunderna.

-         Utöver detta är du allsidig och tycker om variation i arbetet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar CellSolar med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobway rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073 - 5811804 Skicka din ansökan till Oscar.Thiele@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Garantihandläggare/Planör
Stockholm  2021-05-28

Är du en person som trivs i en varierad roll med högt tempo där du får ta stort eget ansvar? Vill du även arbeta i en av bilbranschens mest framgångsrika företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter? Stämmer det in på dig och det du söker som nästa steg i karriären? Läs då vidare denna annons och skicka in din ansökan till rollen som garantihandläggare/planör på J BIL i Haninge så fort som möjligt, då urval sker löpande.  

I rollen som Garantihandläggare/Planör på J BIL i Haninge kommer du bland annat:

•        Arbeta i en varierad roll där du ansvarar för att arbetet på verkstaden utförs enligt deras rutiner och processer, samt leda och fördela detta. 

•        Säkerställa att planeringen och administrationen av verkstadens arbete utförs på bästa sätt.

•        Sköta kommunikationen mellan anläggningens servicerådgivare och fordonsteknikerna/bilvårdare samt se till att den fungerar på bästa sätt. 

•        Ansvara för och bedöma reklamationer samt sköta garantianspråk.

För att passa in i rollen ser vi att du:

•        Är kunnig inom bilbranschens olika affärssystem, J BIL arbetar exempelvis med systemet Kobra.

•        Besitter arbetslivserfarenhet inom garantihandläggning samt inom arbetsfördelning och administrativt arbete i bilbranschen från en liknande roll.

•        Har goda datakunskaper, är strukturerad och kan hantera många bollar i luften, i en variationsrik roll.

•        Är flytande i tal och skrift i både svenska & engelska.  

Som garantihandläggare/planör på J BIL erbjuds du:  
Ett intressant och variationsrikt arbete i ett snabbt växande företag, med en platt organisationsstruktur samt korta beslutsvägar. J BIL är ett väletablerat företag på marknaden som har utvecklats mycket på senaste tiden, men har ändå behållit den familjära stämningen och teamkänslan.  Rollen erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och utbildningar, för att du alltid ska kunna hålla dig uppdaterad med det senaste.

Information om företaget:
J BIL är ett värderingsstyrt företag med en målsättning att ge ett kundbemötande i världsklass. Genom deras kärnvärden: Kärlek, Energi & Dynamik skapar de en arbetsplats med engagerade och stolta medarbetare som levererar på högsta nivå!

Som en auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Jeep & Alfa Romeo har de ett utbud som täcker allas behov. Genom deras storlek har de dessutom alltid ett stort lager av begagnade bilar, som är noggrant genomgångna och väldokumenterade. J BlL utför service av både person- & transportbilar. J BILs auktoriserade verkstäder är alltid uppdaterade med senaste diagnosinstrumenten, uppdaterade programvaror samt de specialverktyg som behövs för ett professionellt arbete.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!
I denna rekrytering samarbetar J BIL med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson på 070 - 532 71 66 eller linnea.gilliusson@Jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Fordonstekniker
Stockholm  2021-05-28

Är du fordonstekniker och är på jakt efter nya utmaningar? Vill du arbeta på ett värderingstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang? Nu söker J BIL duktiga fordonstekniker till deras anläggningar i Täby och Haninge. Låter detta intressant för dig? Ansök redan idag!

Om rollen:

I rollen som fordonstekniker på J BIL kommer du att ingå i ett starkt team där ni tillsammans hjälper varandra för att nå gemensamma mål. Dina arbetsuppgifter består av att bland annat felsöka och reparera fordon samt underhållsarbete och iordningställande av nya bilar, eftermontering mm.

Du erbjuds:

·      En arbetsplats fylld av samarbete och glädje.

·      Goda utvecklingsmöjligheter internt i organisationen.

·      En trygg arbetsplats med schysta arbetsvillkor och förmåner.

Din profil:

För att lyckas i rollen som fordonstekniker ser vi att du har:

·      Utbildning som fordonstekniker samt arbetslivserfarenhet i rollen.

·      Dokumenterad erfarenhet av felsökning.

·      B-körkort.

·      God kunskap inom engelska och svenska i tal & skrift.

·      Det är även meriterande om du har dokumenterad kunskap inom AC, el/hybridteknik och fordons IT-system.

Vi söker dig som strävar efter att ge kunderna bästa tänkbara service. Engagemang och samarbete kännetecknar dig. Vidare är du självständig och strukturerad i ditt arbete för att hålla tidsplan gentemot kund. Vi lägger stor vikt på personlighet och att du förstår J BILs kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

Om företaget:

J BIL är ett värderingsstyrt företag med en målsättning att ge ett kundbemötande i världsklass. Genom deras kärnvärden: Kärlek, Energi & Dynamik skapar de en arbetsplats med engagerade och stolta medarbetare som levererar på högsta nivå!

Som en auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Jeep & Alfa Romeo har de ett utbud som täcker allas behov. Genom deras storlek har de dessutom alltid ett stort lager av begagnade bilar, som är noggrant genomgångna och väldokumenterade. J BIL utför service av både person- & transportbilar. J BILs auktoriserade verkstäder är alltid uppdaterade med senaste diagnosinstrumenten, uppdaterade programvaror samt de specialverktyg som behövs för ett professionellt arbete.

I denna rekrytering samarbetar J BIL med rekryteringsföretaget Jobway.

Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson på mail mikaela.hansson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Serviceelektriker
Stockholm  2021-05-27

AHLEL i Stockholm AB grundades 2001 och är ett elinstallationsföretag som utför service, ombyggnationer, ROT-arbeten samt nyinstallationer av exempelvis kontorslokaler på främst Östermalm. Våra kunder är företag, bostadsrättsföreningar och butiker. Vår målsättning är att erbjuda enkel & snabb service vilket resulterar i nöjda kunder!

I takt med att Ahlel växer söker vi nu en serviceelektriker till deras team.

Vill du vara delaktig i ett familjärt bolag som satsar på att bli ledande i branschen? I rollen som serviceelektriker hos Ahlel kommer du arbeta med allt från mindre serviceuppdrag till ombyggnationer mestadels på Östermalm men även i Bromma, Nacka, Täby & Danderyd. Arbetsuppgifterna innefattar främst ROT-projekt där du agerar ansvarig på plats, samt en del service, felsökningar, underhåll & förebyggande arbete.

För att lyckas med detta ser vi att du har god erfarenhet i rollen som elektriker där du har arbetat med liknade projekt sen tidigare. Du är utöver detta sugen på utveckling i rollen som elektriker och är helt självgående. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav för att lyckas i rollen. 

I denna rekrytering av elektriker till Ahlel läggs det stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du är en lagspelare och trivs att arbeta i team. Vidare har du lätt för att skapa nya & goda relationer, både med kollegor och kunder.

Ahlel erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda och där du har goda chanser till utveckling!

Företaget erbjuder goda anställningsvillkor och bra förmåner, exempelvis:

  • Friskvårdsbidrag & tjänstepension
  • Tjänstebil
  • Sjukvårdsförsäkring

Känner du att denna beskrivning stämmer bra in på dig och vad du söker? Tveka inte då med att skicka in din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag.

I denna rekrytering samarbetar Ahlel med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsulten Linnéa Gilliusson på mail: linnea.gilliusson@jobway.se


Kyltekniker inom värme
Norrköping  2021-05-27

Vill du bli en del av ett företag som har en spännande framtid framför sig? Tycker du om att arbeta ihop med härliga kollegor och ge service i världsklass i ett tekniskt arbete på fältet? Om svaret är JA och du dessutom innehar god kunskap inom värmepumps-installationer & service kan du vara Energikontrolls nya stjärna i rollen som värmepumpstekniker. Här får du möjlighet att ständigt utvecklas i din yrkesmässiga roll då ingen dag är den andra lik. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

I rollen som värmepumpstekniker på Energikontroll arbetar du varierat mot privatpersoner som den huvudsakliga beställaren, arbete förekommer även mot fastighetsägare, mindre industrier & BRF. Rollen ger dig stor frihet under ansvar där du styr dina egna uppdrag gentemot beställaren.

·      Rollen är tvådelad där 50% är mot installationer och montage samt den andra halvan inriktar sig på service och felsökningar.

·      Du utgår hemifrån med egen servicebil och får arbetsorder digitalt

·      Kunderna finns främst i Söderköping, Norrköping samt Linköping.

·      De värmepumpar som installeras främst är IVT.

Du erbjuds:

·      En position i en verksamhet som genomgår en stor utveckling just nu, vilket kommer fortsätta de närmsta åren.

·      Trygghet i ett stabilt och framgångsrikt bolag som är en del av Enwell & Vattenfall.

·      En roll där du arbetar varierat och får ta stort eget ansvar.

Vi söker dig som:

·      Har en god erfarenhet i rollen som värmepumpstekniker samt innehar kylcertifikat.

·      Besitter en grundläggande kunskap inom el, har du gymnasial utbildning inom området är det meriterande.

·      Innehar B-körkort.

·      Har du kunskap om IVT eller Bosch värmepumpar är detta meriterande.

Som person är du:

·      Social och trivs med att träffa nya människor på en daglig basis.

·      Initiativtagande & lösningsorienterad då du styr dina egna uppdrag.

·      Flexibel i ditt sätt att arbeta på, samt inte rädd för att ta dig an nya uppgifter. 

Om företaget:

Energikontroll har varit verksamma sedan 1989 och har sedan dess levererat helhetslösningar för energi- & klimatlösningar till såväl den enskilda bostaden som den stora fastigheten. Verksamheten har med tiden vuxit från huvudkontoret i Söderköping till att omfatta installationer i hela Östergötland samt norra Småland. I dagsläget består teamet av 14 kompetenta och erfarna medarbetare. Numer har de även kontor i Norrköping, Linköping samt i Västervik.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Energikontroll med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson på mail linnea.gilliusson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ledande montör
Stockholm  2021-05-27

Klingstedt El är ett växande företag verksamma inom el-installationer i Stockholms län baserade på Lidingö. Företaget grundades 2006 och består idag av skickliga elektriker med god erfarenhet i branschen. Klingstedt hjälper kunder med elinstallationer, entreprenad-jobb samt el-service.  Vår målsättning är att bli en ledande el-firma på marknaden som utför högkvalitativa arbeten till alla våra kunder runt i Stockholm.

För att lyckas med detta söker vi nu en kunnig ledande montör som vill vara med och driva bolaget framåt!

I rollen som ledande montör hos oss på Klingstedt El arbetar du främst mot entreprenad-sidan där de arbetar med större och långvariga projekt. Ditt främsta arbete i denna roll är att leda, styra och kontrollera utfört arbete och personal på plats. Du är med i ett tidigt skede av projekten där du kontaktar konsulter och beställaren, köper in material osv. Utöver detta ansvarar du även för tidsplaner, budgetar & besiktningar på plats.

Vi erbjuder dig plats i ett tryggt och framgångsrikt företag i en expansionsfas med spännande uppdrag. Vi värnar högt om våra anställda och är mån om att du ska trivas hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

-         Friskvård & kollektivavtal

-         Telefon

-         Ett tajt och sammansvetsat team

För att lyckas i rollen ser vi att du:

-         Besitter en god erfarenhet i rollen som elektriker där det är meriterande om du har arbetat som ledande montör tidigare.

-         Har ett yrkesbevis i rollen och är helt självgående.

-         Gillar att bygga relationer med både beställare och kunder.

-         Svenska i tal & skrift.

-         Körkort är ett krav.

I denna rekrytering samarbetar Klingstedt El AB med rekryteringsföretaget Jobway. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson på mejl: linnea.gilliusson@jobway.se.

Vi ser framemot din ansökan!


Ledande montör
Stockholm  2021-05-27

Har du en god vana att arbeta som ledande montör, har en hög yrkesstolthet samt tycker det är viktigt med att leverera på högsta nivå i arbetet? Strävar du efter att bli en del av ett välmående företag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara perfekt till rollen som ledande montör på ATI´s El & Energiteknik AB. Läs vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter:

I rollen som ledande montör på ATI´s arbetar du med varierande projekt inom ROT och entreprenad. Du arbetar i tätt samarbete projektledarna på företag.
Rollen ger dig frihet under ansvar och du kommer att ha hela Storstockholm som arbetsplats, dock är du stationerad på ett projekt i taget för att bidra med högsta kvalité genomgående. Projekten riktar in sig på bland annat ROT av bostäder, kontor, sjukhus, butiker hotell m.m. samt diverse entreprenader.

Du erbjuds:

·      En plats i ett familjärt företag med stor kunskap och kompetens bland medarbetarna.

·      Goda utvecklingsmöjligheter.

·      En tät sammanhållning med dina kollegor där stort fokus läggs på aktiviteter för att lära känna varandra bättre utanför arbetet.

Vi söker dig som:

·      Har god erfarenhet i rollen som elektriker inom entreprenad, samt arbetat minst 4 år i rollen som ledande montör och är helt självgående i den ledande befattningen.

·      Är van vid att leda medarbetare och har arbetat på både mindre och större entreprenads-projekt. 

·      Har B-körkort.

·      Har en hög yrkesstolthet.

·      Svenska i tal & skrift är ett krav.

Som person är du:

·      En hjälpsam lagspelare som är van vid att arbeta i såväl lag som självständigt.

·      Flexibel i ditt sätt att arbeta på, samt inte rädd för att ta dig an nya uppgifter. 

Om företaget:

ATI´s El & Energiteknik AB är ett väletablerat företag inom el-branschen med över 25 års erfarenhet. De vänder sig bland annat till fastighetsägare, BRF: er, byggentreprenörer samt statliga & kommunala bolag. Projekten utförs över hela Sverige med fokus på Storstockholm. I företaget finns en gedigen yrkeskunskap och de strävar efter att ha en långsiktig kundrelation med beställarna. Med ett 40-tal anställda är de nu redo att växa ytterligare och fortsätta att expandera deras marknadsandelar.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar ATI´s med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson på mail mikaela.hansson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Projektledare El
Stockholm  2021-05-27

Vill du bli en del av ett företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig inom el-branschen? Trivs du även i projektledarrollen där du får arbeta brett och ta stort eget ansvar? Om detta stämmer väl in på dig och du dessutom innehar god erfarenhet från projektledning inom el-branschen passar nog rollen som projektledare på ATI´s El & Energiledning AB dig perfekt. Läs vidare nedan och tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

I rollen som projektledare kommer du bland annat:

•        Ansvara för flertalet el-entreprenadsprojekt samtidigt som är i olika stadier och olika storlekar.

•        Arbeta både ute på fält samt inne på kontor med sedvanligt arbete inom rollen där du driver projekt från start till mål.

•        Planera och följa upp tidsplaner mot budget.

För att passa in i rollen ser vi att du:

•        Besitter en relevant arbetslivserfarenhet av projektledning inom el-entreprenader och har arbetat i rollen i minst 4 års tid. 

•        Har arbetat med olika typer av projekt inom entreprenad och har en bred kunskap.

•        Är van att ha många bollar i luften samt god vana att arbeta under tidspress.

ATI´s erbjuder dig: En roll som är självständig med helhetsansvar för deras entreprenadsprojekt. Du kommer att få en variationsrik vardag och träffa många olika människor samt engagera dig i många olika projekt där den ena dagen inte är den andra lik. ATI´s har en stor gemenskap och arbetar tätt mellan olika avdelningar för att förbättra kvalitén i arbetet. Medarbetarna på ATI´s tycker om att ha roligt på och efter arbetstid samt värderar att umgås utanför jobbet med diverse aktiviteter.

Information om företaget:
ATI´s El & Energiteknik AB är ett väletablerat företag inom el-branschen med över 25 års erfarenhet. De vänder sig bland annat till fastighetsägare, BRF: er, byggentreprenörer samt statliga & kommunala bolag. Projekten utförs över hela Sverige med fokus på Storstockholm. I företaget finns en gedigen yrkeskunskap och de strävar efter att ha en långsiktig kundrelation med beställarna. Med ett 40-tal anställda är de nu redo att växa ytterligare och fortsätta att utöka deras marknadsandelar.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar ATI´s El & Energiteknik AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson på 070 - 532 71 66 eller linnea.gilliusson@Jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


VVS-montör
Gävle  2021-05-27

Är du en driven certifierad VVS montör som gillar problemlösning samt ordning och reda. Har du en hög yrkesstolthet och vill hitta bästa lösningar för dina kunder? Vill du vara en del av ett familjärt företag som värnar högt om sina anställda samt deras kunder? Då kan LBM Rör och Värmeteknik vara rätt företag för dig!

Din roll:

I rollen som VVS montör arbetar du främst med nyproduktion av bostäder men även en del ROT-projekt. Du kommer att ingå i ett team om 7 personer där ni tillsammans bildar ett starkt arbetslag. Du utgår hemifrån och arbetar främst i Sundsvall med omnejd.

Du erbjuds:

-         Att vara en del av ett företag med korta beslutsvägar där du som anställd får komma med egna idéer.

-         Goda anställningsvillkor samt vidareutveckling.

-         Trevliga kollegor och flexibla arbetsuppgifter.

Din profil:

För att lyckas i rollen som VVS montör ser vi att du är certifierad VVS montör och har några års erfarenhet. Vidare ser vi att du talar svenska i tal och skrift samt har B-körkort. Du är van att läsa ritningar och planera ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är:

-         Lösningsorienterad i ditt arbete och ser möjligheter i stället för hinder.

-         Ansvarstagande och noggrann.

-         Serviceinriktad och har ett stort kundfokus.

-         Händig och inte rädd att kavla upp ärmarna när det behövs.

Om företaget:

LBM Rör och Värmeteknik är ett VVS-företag som arbetar med service och entreprenad inom värme, sanitet och kyla samt utför installationer och underhåll av klimatanläggningar inom fastigheter. LBM Rör & Värmeteknik har sitt säte i Sundsvall men arbetar brett inom området Stockholm i söder till Sundsvall, Timrå och Örnsköldsvik i norr samt till norska gränsen i väster.

Genom att vara certifierad i Säker Vatten och medlemmar i VVS Företagen är LBM Rör och Värmeteknik en totalentreprenör inom installation och erbjuder tjänster inom ROT, service och entreprenad till deras kunder.

I denna rekrytering samarbetar LBM Rör och Värmeteknik med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Linnea Gilliusson linnea.gilliusson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag


Erfaren elektriker till innerstan
Stockholm  2021-05-27

I takt med att Lysande Lösningar växer söker de ytterligare en service-elektriker för att stärka upp teamet!

I rollen som serviceelektriker arbetar du i en bred roll där den främsta delen av arbetet ligger i innerstan, en del av kunderna finns även utanför tull, i exempelvis Täby, Danderyd & Nacka. Projekten kan ligga på några timmar upptill cirka 2 veckors tid. I rollen hjälper du kunderna med ROT-arbeten och servicejobb i främst lägenhetsrenoveringar samt butiker. Rollen erbjuder en stor frihet och flexibilitet där du är med och styr upplägget av arbetsfördelningen till de olika projekten, du utgår hemifrån med en egen servicebil. Det som eftersöks är en elektriker med god kunskap som har arbetat under en längre tid med service.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

-         Besitter en god erfarenhet i rollen som serviceelektriker där du är van att vara med och styra arbetet samt ta mycket eget initiativ.

-         Är ansvarstagande, självgående, ordningsam och har god rutin i arbetet.

-         Svenska i tal & skrift.

-         Har ett B-körkort för att snabbt kunna åka till våra kunder och anpassa dagen.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag i en expansionsfas med spännande uppdrag i Stockholms innerstad. Företaget värnar högt om deras anställda och är mån om att du ska trivas väl. Detta gör dem genom att erbjuda bland annat:

-         Ett nytänkande och digitaliserat företag

-         Lagerlokal på Odenplan

-         Kollektivavtal, servicebil & telefon

-         Ett tajt och sammansvetsat team

Lysande lösningar är ett växande företag verksamma inom el-installationer i Stockholm där den främsta delen av verksamheten riktar in sig till Stockholms innerstad. Företaget grundades för 10 år sedan och består idag av skickliga elektriker med god erfarenhet i branschen. Lysande lösningar hjälper sina kunder med elinstallationer, el-service, lägenhets- & butiksrenoveringar, stambyten samt nyinstallationer både till den större kunden och privatpersonen.

I denna rekrytering samarbetar Lysande Lösningar med rekryteringsföretaget Jobway. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson på mejl: linnea.gilliusson@jobway.se.

Vi ser framemot din ansökan!


Platschef
Uppsala  2021-05-27

Är du en person som trivs i en självgående roll där du får arbeta som platschef med nyproduktioner inom bygg? Vill du även bli en del av ett marknadsledande företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig? Trivs du även i en roll där du får arbeta brett och ta stort eget ansvar? Om du är sugen på en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka då inte att skicka in en ansökan redan idag till rollen som platschef på Botrygg Bygg AB i Uppsala!

I rollen som platschef kommer du bland annat:

•        Ha övergripande ansvar ute på byggarbetsplatsen där du för projektet i hamn enligt angiven tidsplan från början till slut.

•        Samordnar entreprenörer samt egen personal för att leda bygget framåt.

•        Arbeta med 1 projekt i taget främst i Uppsala, för att utföra högsta kvalité i arbetet.

•        Arbeta med nybyggnation i form av flerbostadshus som utförs med betongstomme.

För att passa in i rollen ser vi att du:

•        Är utbildad byggnadsingenjör från högskola/universitet.

•        Besitter en relevant arbetslivserfarenhet, där du har arbetat i rollen som platschef på nyproduktioner sedan minst fem år tillbaka.

•        Har erfarenhet av flerbostadshus med utförs med betongstomme.

•        Genomgått utbildning för arbetsmiljöansvar, BAS-U, Betong klass 2, samt tillståndsansvarig för Heta arbeten.

•        Är flytande i tal och skrift i både svenska & engelska.  

Som platschef på Botrygg erbjuds du:  
Ett intressant och variationsrikt arbete i ett snabbt växande företag, med en platt organisationsstruktur samt korta beslutsvägar. Botrygg har mycket internationella relationer samt innehar en mångfald bland de anställda. I rollen som platschef erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter inom din yrkesroll, samt stort eget ansvar. Företaget är en av de ledande aktörerna på marknaden och har goda framtidsutsikter.

Information om företaget:
Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är vi en av Sveriges största bostadsproducenter, och så gott som all produktion sker i egen regi. Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro och Göteborg. Vi förvaltar 4500 bostäder samt ett femtiotal samhällsfastigheter.

Då vi rår över hela värdekedjan från projektidé till färdig byggnad kan vi bygga till en lägre kostnad än våra konkurrenter. Det gör att vi kan erbjuda bostäder med en högre kvalitet till en lägre boendekostnad.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Botrygg Bygg AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson på 070 - 532 71 66 eller linnea.gilliusson@Jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Projektledare/KMA
Linköping  2021-05-27

Är du en KMA/projektledare som är sugen på en ny utmaning i karriären, där du arbetar i en självgående roll med att driva, samordna samt projektleda byggprojekt av nyproduktioner? Vill du bli en del av ett marknadsledande företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig? Trivs du även i en roll där du får arbeta brett och ta stort eget ansvar? Då är rollen som KMA/projektledare på Botrygg Bygg AB perfekt för dig. Läs vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag för att inte missa denna chans!  

I rollen som KMA/projektledare kommer du bland annat men inte uteslutande arbeta med:

•        Att ansvara för företagets utvecklingsarbete med fokus på kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöfrågor.

•        Att, ansvara för hela byggprojekt från första idé till dess att projekteringen för samtliga discipliner är klar. Du agerar sedan stöd åt produktionsorganisationen under genomförandet och hanterar kontakt med kommuner och myndigheter.

•        Att ansvara för att upprätta projektbudget, agera stöd i produktionen under byggtiden, tidsplaner, ekonomiuppföljning samt helhetsansvar för projektet. 

•        Bevakning av att Botrygg följer gällande lagar och förordningar för projekten inom miljö- & arbetsmiljöfrågor.

För att passa in i rollen ser vi att du:

•        Besitter en relevant arbetslivserfarenhet av projektledning eller KMA inom nyproduktion av betongstommar, där du har minst tre års dokumenterad erfarenhet.  

•        Har en byggnadsingenjör- alternativ byggnadsteknisk utbildning, eller att motsvarande kunskaper tillgodogjorts på annat sätt. 

•        Innehar B-körkort då vissa resor förekommer i tjänsten.  

Som KMA/projektledare på Botrygg erbjuds du:  
Ett intressant och variationsrikt arbete i ett snabbt växande företag, med en platt organisationsstruktur samt korta beslutsvägar. Botrygg har mycket internationella relationer samt innehar en mångfald bland de anställda. I rollen som KMA/projektledare erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter inom din yrkesroll, samt stort eget ansvar. Företaget är en av de ledande aktörerna på marknaden och har goda framtidsutsikter.

Information om företaget:
Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är vi en av Sveriges största bostadsproducenter, och så gott som all produktion sker i egen regi. Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro och Göteborg. Vi förvaltar 4500 bostäder samt ett femtiotal samhällsfastigheter.

Då vi rår över hela värdekedjan från projektidé till färdig byggnad kan vi bygga till en lägre kostnad än våra konkurrenter. Det gör att vi kan erbjuda bostäder med en högre kvalitet till en lägre boendekostnad.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!


I denna rekrytering samarbetar Botrygg Bygg AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson på 070 - 532 71 66 eller linnea.gilliusson@Jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Platschef inom bygg
Göteborg  2021-05-27

Är du en person som trivs i en självgående roll där du får arbeta som platschef med nyproduktioner inom bygg? Vill du även bli en del av ett marknadsledande företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig? Trivs du även i en roll där du får arbeta brett och ta stort eget ansvar? Om du är sugen på en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka då inte att skicka in en ansökan redan idag till rollen som platschef på Botrygg Bygg AB i Göteborg!

I rollen som platschef kommer du bland annat:

•        Ha övergripande ansvar ute på byggarbetsplatsen där du för projektet i hamn enligt angiven tidsplan från början till slut.

•        Samordnar entreprenörer samt egen personal för att leda bygget framåt.

•        Arbeta med 1 projekt i taget främst i Göteborg, för att utföra högsta kvalité i arbetet.

•        Arbeta med nybyggnation i form av flerbostadshus som utförs med betongstomme.

För att passa in i rollen ser vi att du:

•        Är utbildad byggnadsingenjör från högskola/universitet.

•        Besitter en relevant arbetslivserfarenhet, där du har arbetat i rollen som platschef på nyproduktioner sedan minst fem år tillbaka.

•        Har erfarenhet av flerbostadshus med utförs med betongstomme.

•        Genomgått utbildning för arbetsmiljöansvar, BAS-U, Betong klass 2, samt tillståndsansvarig för Heta arbeten.

•        Är flytande i tal och skrift i både svenska & engelska.  

Som platschef på Botrygg erbjuds du:  
Ett intressant och variationsrikt arbete i ett snabbt växande företag, med en platt organisationsstruktur samt korta beslutsvägar. Botrygg har mycket internationella relationer samt innehar en mångfald bland de anställda. I rollen som platschef erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter inom din yrkesroll, samt stort eget ansvar. Företaget är en av de ledande aktörerna på marknaden och har goda framtidsutsikter.

Information om företaget:
Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är vi en av Sveriges största bostadsproducenter, och så gott som all produktion sker i egen regi. Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro och Göteborg. Vi förvaltar 4500 bostäder samt ett femtiotal samhällsfastigheter.

Då vi rår över hela värdekedjan från projektidé till färdig byggnad kan vi bygga till en lägre kostnad än våra konkurrenter. Det gör att vi kan erbjuda bostäder med en högre kvalitet till en lägre boendekostnad.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!


I denna rekrytering samarbetar Botrygg Bygg AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson på 070 - 532 71 66 eller linnea.gilliusson@Jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Säkerhetstekniker
Stockholm  2021-05-28

BIAB Lås & Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

Nu söker BIAB en Säkerhetstekniker för att stärka upp sitt team.

Vill du vara en del av ett företag där du som medarbetare står i fokus och där dina idéer värdesätts. Du kommer arbeta i ett starkt team där det finns mycket kunskap och där man gärna delar med sig av sina kunskaper till varandra. Är du en person som satsar på kvalité och har en yrkesstolthet i ditt arbete? Då kan BIAB vara rätt företag för dig.

Arbetsuppgifter:

Som säkerhetstekniker har du en mycket varierad tjänst där du utför allt ifrån service, installation och driftsättning av passer/kamerasystem till olika typer av larm. Arbetet hos BIAB Lås & Larm är varierande och en stor bredd och här finns flera möjligheter till utveckling inom yrket. Du utgår hemifrån till kund eller ifrån kontoret och har hela Storstockholm som arbetsplats.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du som söker har arbetat minst 4 år som säkerhetstekniker. Har du även arbetat med andra svagströmsinstallationer och/eller revisionsservice av larm av olika karaktär är det mycket meriterande. Körkort B är krav och svenska i tal & skrift är krav.

BIAB Lås & Larm ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Och ser därför att du som person är social, serviceinriktad och prestigelös. Du har ett stort tekniskt intresse och är en naturlig problemlösare. För dig som vill utvecklas i yrket finns stora möjligheter inom företaget.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar BIAB Lås & Larm med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson på mikaela.hansson@jobway.se Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt


Kyltekniker
Göteborg  2021-05-28

Vestkyl har allt som ni behöver inom energi för er fastighet. Ventilation, värmepumpar, luftkonditionering, elinstallationer, solceller, elbilsladdning och underhåll är exempel på bara några av våra tjänster. Vårt största fokus är att erbjuda energieffektiva lösningar och energioptimeringar vilket är bra för miljön men även sänker driftkostnaderna för fastigheten. Vi arbetar i hela Göteborgsregionen med omnejd.
Vi hjälper er från idé till färdig anläggning oavsett om ert behov är ett mindre ventilationsaggregat eller en större solcellsanläggning med energilagring, med ett serviceavtal från oss kan du som kund känna dig trygg under en lång tid.

Vi söker en driven och lösningsorienterad Kyltekniker till Vestkyl

Som kyltekniker på Vestkyl kommer du att arbeta med:

·      Kommersiell kyla och kontinuerligt sköta drift och underhåll av värme och kylanläggningar.

·      Att anläggningarna går så bra de kan under rådande förutsättningar, samt att kontinuerligt förbättra dessa och påtala brister och fel.

·      Felsökningar, service och installationer utav större aggregerat.

·      Arbeta med ny typ av teknik för att hjälpa vår kunder nå sina klimat och energimål

·      Du arbetar mot fastighetsägare och byggare.

·      Du har hand om dina kunder och din planering då vi förespråkar frihet under ansvar.

För att lyckas i rollen som kyltekniker ser vi gärna att är självgående i rollen med målbild att ständigt vilja utvecklas. Du arbetar främst själv i dina servicearbeten men jobba över gränserna på hela företaget. Vi vill ta del av varandras kunskap och utvecklas så mycket som möjligt, vi hjälps åt för att komma fram till bästa lösningarna på uppstående problem och frågor. Du ska inneha kylcertifikat.

Hos oss på Vestkyl är det viktigt att man känner sig som en del av gruppen och känna att man kan påverka. Egenskaper som vi gärna ser att du har är: 

·      Driven – vill ständigt utvecklas

·      Proaktiv i din planering.

·      Entreprenörsanda.

·      Lösningsorienterad – Tekniskt lagd.

Vi är ett företag i expansionsfas och söker någon som vill vara med och utveckla företaget och vara med på en spännande resa. Vi värderar rätt person på rätt plats och vi vill att du ska kunna utvecklas inom ditt yrke. 

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett företag med stark teamkänsla där personalomsättningen är låg. Vi försöker alltid involvera för medarbetare i frågor kring företagets utveckling och ta del av deras idéer. I tjänsten får du tillgång till servicebil och friskvårdsbidrag. Vi försöker ha kontinuerliga aktiviteter med gruppen för att bibehålla en glad och härlig känsla i gruppen

Intresserad och vill veta mer?I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Vestkyl. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Oscar Thiele, 08 511 61 741 eller Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Personlig servicetekniker
Stockholm  2021-06-08

Vill du bli en del av ett företag som har en spännande framtid framför sig? Är du en person som gillar att arbeta i team och älskar kundkontakt? Har du ett stort intresse för fordonbranschen och dessutom är bilmekaniker/servicetekniker. Då kan du vara Upplands Motor nya servicetekniker. Här får du möjlighet att arbeta på en certifierad VPS-verkstad som är en vidareutveckling av Volvos PST-koncept.

Den stora skillnaden från tidigare är att du som personlig servicetekniker arbetar i team istället för enskilt på din verkstadsplats. Detta gör att arbetet blir både roligare och tryggare.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som personlig servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationsarbeten av Volvo personbilar. System som du arbetar i är bl.a. Tacdis och märkesstyrda system.

Arbetsuppgifterna innefattar bl.a.

·      Reparationer och felsökning.

·      Fakturering och inbokning av kunder.

Eftersom du på egen hand bokar in alla dina kunder har du mycket kundkontakt och frihet i att lägga upp en effektiv dag.

Du erbjuds:

·      Ett spännande och stimulerande där du ges möjlighet att vara delaktig och påverka.

·      En arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Arbetsglädjen och lagandan på jobbet förstärks genom de många aktiviteter som personalföreningen arrangerar.

·      Att vara en del av ett tryggt företag som är anslutna till kollektivavtal där du automatiskt omfattas av kollektivavtalade försäkring och pension. Utöver det erbjuds du möjlighet att teckna frivillig gruppförsäkring. 

·      Friskvård och ett förmånligare bil-ägande.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som bilmekaniker/personlig servicetekniker och dessutom har läst en fordonsteknisk utbildning på gymnasial nivå eller motsvararande. Det anses vara en stor fördel om du tidigare arbetat med Volvo och systemet Tacdis. Likaså är det meriterande med fördjupat kunnande inom elektronik och felsökning som du erhållit dig genom utbildning eller erfarenhet. Körkort B är ett krav.

För att lyckas i denna roll ser vi att du som person är:

·      Social, positiv och uthållig.

·      Administrativt noggrann i ditt arbetssätt.

·      En lagspelare som har tankesättet ”Laget framför jaget”.

·      En person som strävar efter att utvecklas i din roll som personlig servicetekniker.

Om företaget

Upplands Motor etablerades år 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad samt Kista där huvudkontoret ligger.

Upplands Motor har en historia som ett familjeägt bolag med rötterna i ett starkt personligt entreprenörskap och är idag Sveriges mest framgångsrika bilföretag med drygt 800 anställda. Upplands Motor erbjuder service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar, och arbetar med Volvo, Renault och Dacia.


Plåtslagare
Stockholm  2021-05-21

Arena Tak är ett företag med stor erfarenhet och kunskap inom branschen. Fokus ligger i ny- och omläggning av både små och stora takentreprenader med PLÅT, tätskikt och isolering.

I takt med tillväxten och utvecklingen söks nu en driven och erfaren plåtslagare till teamet i Stockholm!

Som plåtslagare hos oss arbetar du i en varierad tjänst där du ansvarar för att smida ihop en stabil grund samt ha ambitioner för hur du ska leda företaget framåt. Du kommer att ha en nyckelroll där du självständigt leder företaget tillsammans med ditt team. Du kommer att arbeta med ny- och ombyggnadsprojekt mot kunder inom bygg- och fastighetsbranschen.

I denna roll som plåtslagare utgår du ifrån verkstaden eller hemifrån, men din arbetsplats är där du behövs i Stockholm. För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har 4 - 5 års erfarenhet i branschen. Du är utöver detta en flexibel person som har lätt att anpassa dig till olika sorters situationer och kunder där du kan vara lyhörd, driven och lösningsorienterad. Vi söker en person med ledaregenskaper och gärna går det lilla extra.

·      4 - 5 års erfarenhet och självgående i din roll.

·      Svenska i tal & skrift.

·      B-Körkort.

·      Yrkesbevis.                                         

Det erbjuds dig att bli en del i ett tryggt och stabilt företag. Att värna högt om våra anställda och satsa på trivselnivån är en självklarhet. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

·      Ny verkstad med nya produkter och verktyg.

·      Tjänstebil.

·      Frihet under ansvar med möjlighet att forma din egen roll.

·      Goda utvecklingsmöjligheter i rollen där vi gärna lyfter internt.

Tveka inte med att skicka in din ansökan. I denna rekrytering samarbetar Arena Tak med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele via telefon: 073 – 58 11 804 eller mejla till Oscar.thiele@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande & tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Snickare
Västerås  2021-05-21

Är du en driven & resultatinriktad lagspelare som vill arbeta i en variationsrik roll. Vill du vara en del av ett företag där du får känna stor delaktighet och få kollegor med en bred kompetens i yrket? Om du dessutom är en duktig snickare som har erfarenhet inom entreprenad eller service, alternativt båda två är du precis rätt person för Byggmäster. Läs vidare nedan och ansökt redan idag!

Arbetsuppgifter: I rollen som snickare på Byggmäster arbetar du med varierande projekt inom entreprenader, service & ROT. Rollen ger dig stor frihet under ansvar och du kommer att ha Västerås med omnejd som arbetsplats. Arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanligt snickeriarbeten, servicejobb och större entreprenader.

Du erbjuds:

·      En roll i ett högt presterande företag med stark sammanhållning.

·      Omväxlande arbete där vi anpassar rollen efter dina tidigare erfarenheter.

·      Ett kontinuerligt förbättringsarbete och hos oss lyssnar vi lite mer på våra medarbetare.

·      En plats i en organisation med goda värderingar, stolta medarbetare, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att utvecklas och att lyckas.

Vi söker dig som:

·      Har god erfarenhet som snickare inom entreprenad eller service.

·      Har B-körkort.

·      Gillar att arbeta i team och drivs utav resultat.

Som person är du:

·      Resultatinriktad och en riktig lagspelare.

·      Flexibel i ditt sätt att arbeta på, samt gillar att ta dig an nya uppgifter. 

Om företaget: Byggmäster genomför entreprenad- och byggserviceuppdrag i Västerås, Enköping och Eskilstuna. Uppdragen varierar i omfång och storlek – från ombyggnation, renovering och tillbyggnad (ROT) till att bygga morgondagens samhälle med bostäder, industrier, handel och kontor.
Byggmäster utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader och anläggningar.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Byggmäster i Mälardalen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se eller 073-581 18 04. Din ansökan behandlas konfidentiellt och urval sker löpande, därmed kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Digital Låssmed
Stockholm  2021-06-14

Låssmeden Sven Alexandersson AB grundades på 30-talet och sysslade med lås och nycklar i huvudsak. På senare år har utvecklingen gått snabbt och den gamla tidens låssmed är ett minne blott. Idag handlar det om avancerade säkerhetssystem och komplicerad elektronik som skall skydda stora värden.

Tillverkarna är beroende av att det i slutet av kedjan finns en garanterat stark och välutbildad länk, utförd av proffs på området. Företaget har välutbildad personal och välutrustade servicebilar vilket garanterar att vi både snabbt och effektivt kan klara alla säkerhetsproblem som uppstår. De här sidorna vill visa dig som kund hur vi som specialister kan hjälpa dig att förbättra dina lås och din säkerhet.

I takt med företagets utveckling söker vi en digital låssmed

I arbetet ingår allt från första projektering via programmering till montage.

Vi söker dig med några års erfarenhet av installation och service av lås förutom detta ser vi även att du som söker har kunskap i hantering av ritningar och är van vid att arbeta med datorer.. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav samt att du är ostraffad. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av svagströmsprodukter såsom kodlås, dörrautomatik med mera.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete. Du har en positiv attityd och har lätt att skapa goda relationer, både med kunder och kollegor.

Låssmeden Sven Alexandersson arbetar medvetet för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för sina medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Vi erbjuder dig fördelaktiga villkor samt ett fritt och omväxlande arbete. I denna roll erbjuder vi även tjänstebil.


Elektriker
Göteborg  2021-06-07

Låssmeden Sven Alexandersson AB grundades på 30-talet och sysslade med lås och nycklar i huvudsak. På senare år har utvecklingen gått snabbt och den gamla tidens låssmed är ett minne blott. Idag handlar det om avancerade säkerhetssystem och komplicerad elektronik som skall skydda stora värden.

Tillverkarna är beroende av att det i slutet av kedjan finns en garanterat stark och välutbildad länk, utförd av proffs på området. Företaget har välutbildad personal och välutrustade servicebilar vilket garanterar att vi både snabbt och effektivt kan klara alla säkerhetsproblem som uppstår. De här sidorna vill visa dig som kund hur vi som specialister kan hjälpa dig att förbättra dina lås och din säkerhet.

Nu söker Låssmeden Sven Alexandersson en elektriker för att stärka upp deras team

Arbetsuppgifter:

I rollen som elektriker kommer du arbeta med allt från mindre serviceuppdrag till ombyggnationer/nybyggnationer. Arbetsuppgifterna innefattar installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll. 

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som elektriker. Du har genomgått en gymnasial el utbildning och är van att läsa ritningar samt el scheman.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete. Du har en positiv attityd och har lätt att skapa goda relationer, både med kunder och kollegor. Svenska tal och skrift och B-körkort är ett krav samt att du är ostraffad.

Du erbjuds:

Låssmeden Sven Alexandersson arbetar medvetet för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för sina medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Vi erbjuder dig fördelaktiga villkor samt ett fritt och omväxlande arbete. I denna roll erbjuder vi även tjänstebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Serviceelektriker
Stockholm  2021-05-21

Vill du bli en del av ett företag som genomgår en stor förändring med en ljus framtid? Trivs du med att arbeta serviceinriktat på fältet tillsammans med härliga kollegor där du får utvecklas dagligen i ditt arbete? Om svaret är JA och du dessutom innehar god kunskap inom rollen som serviceelektriker kan du vara Hus-skötsels nya stjärna till deras team. Här ges du möjlighet att ständigt utvecklas i din yrkesmässiga roll då ingen dag är den andra lik. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

I rollen som serviceelektriker på Hus-skötsel arbetar du varierat mot allt från den kommersiella fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt till privatpersoner.

·      Rollen innefattar arbete med kontorsanpassningar, bostadsrätter, ROT-arbeten samt större serviceuppdrag.

·      Du utgår hemifrån med egen servicebil, alternativt från huvudkontoret i Västberga.

·      Kunderna finns främst i södra delarna av Stockholm, med vissa undantag.

·      Rollen kan även innebära arbete på större kylanläggningar, så som matvarubutiker & ishallar. 

Du erbjuds:

·      En position i en verksamhet som genomgår en stor utveckling, vilket kommer fortsätta de närmsta åren.

·      Trygghet i ett stabilt och framgångsrikt bolag.

·      En roll där du arbetar varierat och får ta stort eget ansvar, med möjlighet till ledande position framöver.

·      Kollektivavtal, tjänstepension & friskvård bland annat.

Vi söker dig som:

·      Har en god erfarenhet i rollen som serviceelektriker och är fullbetald, ser helst att du arbetat i 4 år eller mer.

·      Utbildad elektriker från gymnasium eller likvärdig utbildning.

·      Innehar B-körkort.

·      Flytande svenska i tal & skrift.

·      Kan du räkna på jobb är detta meriterande.

Som person är du:

·      Social och trivs med att träffa nya människor på en daglig basis.

·      Initiativtagande & lösningsorienterad då du styr dina egna uppdrag.

·      Flexibel i ditt sätt att arbeta på, samt inte rädd för att ta dig an nya uppgifter. 

Om företaget:

Hus-skötsel är ett väletablerat familjeföretag inom fastighetsbranschen. Företaget grundades 2013 i Stockholm. De arbetar både mot den kommersiella fastighetsägaren samt bostadsrättsföreningar med allt från felanmälan till underhåll. De har ett stort kontaktnät med underleverantörer som var och en är specialister på sitt område . Hus-skötsel har en tajt sammanhållning i teamet och arbetar hårt för att alla personer på företaget ska ha en lika viktig roll.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Hus-skötsel med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson på mail linnea.gilliusson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Serviceelektriker
Stockholm  2021-05-21

KNG EL KONSULT & INSTALLATION AB grundades i mitten på 2017 och är ett elinstallationsföretag som utför service, ombyggnationer, rot samt nyinstallationer inom alla typer av fastigheter som bostäder, butiker, skolor, parkeringsgarage och idrottsanläggningar. KNG arbetar ständigt för att vara kundens första alternativ på att utveckla och utföra elinstallationer.

I takt med att KNG växer söker vi en serviceelektriker till deras team.

Vill du vara en del av ett familjärt bolag som satsar på att bli ledande i branschen? Där du som anställd har stora möjligheter till att utvecklas i din roll som elektriker. Är du en person som gillar att ta egna initiativ och har ett personligt driv. Då är du rätt person för KNG.

Som elektriker hos KNG har du en bred roll där du kommer att arbeta med allt ifrån service, rot till nyproduktion. Du kommer att ha en stor variation i ditt arbete och arbeta med stora och små projekt.

För att lyckas i din roll ser vi att du har arbetat minst 3 år som elektriker och har genomgått en el utbildning på gymnasialnivå eller motsvarade. B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Som person har du en god socialförmåga och har lätt att samarbeta med kunder och dina kollegor. Vidare att du är strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ.

Är du rätt person för KNG och är intresserad av att höra mer? I denna rekrytering samarbetar KNG EL KONSULT & INSTALLTION AB med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson, linnea.gilliusson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


VVS-Montör
Stockholm  2021-05-22

Är du en lösningsorienterad lagspelare som har en hög yrkesstolthet och brinner för att ge service i världsklass. Vill du vara en del av ett välmående företag med låg personalomsättning? Är du dessutom skicklig inom VVS och har arbetat brett i rollen, då kan du vara KI Rörs nya stjärnskott. Läs vidare nedan och ansökt redan idag!

Arbetsuppgifter:

Som VVS-montör på KI Rör AB ansvarar du för dina egna uppdrag i en bred roll.
I denna roll arbetar du självständigt största delen av tiden där du utgår hemifrån direkt till våra kunder och får din arbetsorder digitalt.

Du erbjuds:

·      En plats i ett framgångsrikt och tryggt bolag som är i en stor expansionsfas & som värnar högt om de anställda och deras trivsel.

·      Varierande och spännande uppdrag.

·      Goda förmåner & servicebil.

·      Tät sammanhållning i ett företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som:

·      Har arbetat i rollen som VVS-montör under de senaste 3 åren samt innehar yrkesbevis.

·      Har B-körkort .

·      Älskar ditt jobb och har en hög yrkesstolthet.

Som person är du:

·      Självgående, en problemlösare samt fungerar att arbeta i likaväl grupp som enskilt.

·      Intresserad för VVS-teknik och trivs i en miljö där man är ärlig och prestigelös i sitt bemötande mot varandra.

·      Utöver detta är du även serviceinriktad och positiv, då du är ansiktet utåt för företaget.

Om företaget:

KI Rör AB är ett växande företag verksamma inom VVS-installationer i Stockholms län. Företaget grundades 2010. KI Rör AB är ett auktoriserat VVS-företag som drivs av tredje generationens rörentreprenörer. Vi besitter stor kunskap inom bolaget och i branschen, hos oss arbetar professionella rörmokare och VVS-ingenjörer. Vi utför allt från enklare servicejobb till större entreprenader åt diverse företagskunder.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!
I denna rekrytering samarbetar KI Rör AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mail oscar.thiele@jobway.se eller tel. 073-5811804. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Fibertekniker
  2021-05-27

Är du en teknikintresserad person som trivs med ett variationsrikt arbete och vill jobba med teleanläggningar i järnväg- och infrastrukturprojekt. Vill du arbeta på ett familjärt företag som är lyhörda till sina medarbetares behov och idéer? Är du utöver det certifierad inom fibertekniker och känner dig redo för nya utmaningar? Teleentreprenad i Sverige AB söker dig som vill vara med på en resa utöver det vanliga.

Om rollen:

Du ska självständigt, eller i arbetslag, arbeta med installationer av teletekniska anläggningar. Arbetet består av ny- och ombyggnation av opto- och kopparanläggningar samt arbete med informationssystem. Det flesta av dina projekt kommer att vara i järnvägsmiljö.

Arbetsområdet är i hela landet därav är resor och övernattning i tjänsten mer regel än undantag. Kvälls/-natt/- samt helgarbeten förekommer kontinuerligt i rollen. 


Teleentreprenad erbjuder dig:

·      Stora utvecklingsmöjligheter till att klättra karriärmässigt.

·      Schyssta arbetsverktyg, bilar samt bra förmåner.

·      Trevliga och hjälpsamma kollegor som aktivt hittar på saker tillsammans för att stärka teamkänslan i gruppen.


Dina kvalifikationer som tekniker:

-         Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom el/teleteknik/mekanik eller motsvarade kunskaper

-         Certifierad fibertekniker (CFT)

-         B-Körkort

-         Van datoranvändare

-         Behärskar svenska & engelska i tal & skrift


Meriterande kunskaper

-         Vana av arbete inom järnväg

-         BE- och CE-körkort


För att lyckas i rollen ser vi att du som person är hjälpsam och van vid att arbeta i såväl lag som självständigt. Vidare att du är ansvarstagande och är flexibel i ditt arbete.

Teleentreprenad i Sverige AB specialiserar sig på byggnation av teleanläggningar i järnväg- och infrastrukturprojekt. Teamet består idag av 8 personer och arbetar över hela Sverige med att bygga opto- och kopparanläggningar samt informationssystem.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Teleentreprenad i Sverige AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se


Säkerhetstekniker
Stockholm  2021-05-19

Söker du en stimulerande och självständig roll som säkerhetstekniker i ett välmående familjärt företag? Är du en person som satsar på kvalité i ditt arbete samt har en hög yrkesstolthet? Har du dessutom en god erfarenhet av säkerhetstekniska system och hur dessa samverkar? Då kan du vara perfekt som PM Larm & Passagesystems nya säkerhetstekniker. Läs vidare och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

Som säkerhetstekniker har du en varierad tjänst och projekten skiljer sig åt i storlek. Du utgår hemifrån direkt till dina kunder och har hela Stockholm som arbetsplats. Utöver det kommer du att arbeta brett med både passersystem, inbrottslarm, el-lås, CCTV.

I dina arbetsuppgifter ingår:

·      Installation

·      Driftsättning

·      Avtalsservice samt akutservice

·      Reparation och felsökning

Du erbjuds:

·      Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där de är en stöttande företagskultur.

·      Omväxlade arbete med attraktiva kunder.

·      Möjlighet att vidareutbilda dig i olika säkerhetssystem och växa i rollen som tekniker.

Vi söker dig som:·      Har en god erfarenhet i rollen som säkerhetstekniker.

·      Besitter en grundläggande kunskap inom el, där du kan installera passage och larmsystem.

·      Kan driva mindre projekt självständigt.

·      Som har B-körkort.

PM Larm & Passagesystem grundades 1999 av Pelle Mattsson och tillhandahåller kompletta säkerhetslösningar till både företag och kommuner. Under de första åren sköttes både kontorsarbete samt installationer av Pelle själv. Idag är PM Larm och Passagesystem 10 anställda och har kontor i Skrubba (Tyresö). 

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar PM Larm & Passagesystem med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.seSäkerhetstekniker
Falun  2021-05-09

Har du vana av att arbeta som säkerhetstekniker och vill arbeta på Sveriges Trevligaste Säkerhetsföretag i Falun? Fortsätt läs och skicka in din ansökan nedan då FST Säkerhet i Falun söker sin nya medarbetare!

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du är en driven, engagerad person som motiveras av att hitta lösningar genom att tänka ”utanför lådan”. Du ska ha några års erfarenhet i rollen som säkerhetstekniker inom inbrottslarm och passersystem och kan arbeta självständigt. Utöver det ser vi att du har erfarenhet av att arbeta i RCO och ASSA, vara flytande i svenska tal och skrift samt ha körkort B. Har du någon form av el- och teleutbildning anses det vara meriterande. Det anses även vara ett plus om du önskar vara delaktig i fler delar i verksamheten för att få ett helhetsperspektiv. För att passa in i gruppen bör du vara positiv, tillmötesgående och engagerad. 

FST Säkerhet är specialist på larminstallationer och är företaget som skapades av ”tekniker för tekniker”. Om du söker en arbetsgivare som sätter medarbetarna i fokus med bland annat friskvård, fortlöpande utbildningar och ett stort eget ansvar har du hamnat rätt. För FST Säkerhet ska arbetet vara mer än bara en bra lön, de anställda ska få chans att utvecklas som personer utifrån ambitionsnivå och eget intresse.

FST Säkerhet tar ett stort socialt ansvar. Det är viktigt för dem att bidra till att göra världen till en bättre plats. Detta bidrar de till bland annat genom att låta de anställda ge blod på arbetstid och stödjer organisationer såsom Giving People med flera.

Intervjuer sker löpande, sök tjänsten omgående för att inte missa chansen att arbeta hos en arbetsgivare som sätter medarbetarna i fokus.

Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Rebecca Anderson. Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på rebecca.anderson@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Fordonsmekaniker
Stockholm  2021-05-25

Vill du bli en del av ett familjärt företag som sedan 60 år tillbaka har varit en stark aktör inom motorservice? Är du en person som gillar att leverera högklassig service till dina kunder och dessutom är fordonsmekaniker? Då kan du vara Lidingös motorservice nya stjärnskott i rollen som transportbilsmekaniker. Här får du möjligheten att arbeta på en kvalitetscertifierad verkstad av TÜV med många lokala kunder

Arbetsuppgifter:

Under en arbetsdag på Lidingö motorservice kommer du ingå i ett team där ni arbetar uteslutande med transportfordon av märket Volkswagen

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat

·      Reparationer

·      Felsökningar

·      Kundservice

Du erbjuds:

·      En plats i ett familjärt företag där de värnar högt om sin personal och dess välmående.

·      Goda utvecklingsmöjligheter internt i företaget.

·      En arbetsplats där det är god sammanhållning och högt i tak.

Din profil:

För att lyckas i rollen kräver arbetet att du som fordonsmekaniker är noggrann, har tålamod och är serviceinriktad. Du har ett stort teknikintresse och är van vid att arbeta självständigt.

Vi ser att du har:

·      Minst ett halvårs dokumenterad erfarenhet i rollen som fordonsmekaniker.

·      B-körkort.

·      Utbildning inom Volkswagen

Om företaget:

Lidingö Motorservice AB är auktoriserad servicepartner för Volkswagen, Skoda, Audi, Seat och Volkswagen Transportbilar.

Lidingö Motorservice AB startades redan 1954 av Sture Kullberg. Verksamheten startade på Stockholmsvägen, men flyttade till nuvarande adress redan 1960.
Väl på plats i hantverkshuset på Vasavägen 82 började samarbetet med Volkswagen, så man kan lugnt påstå att ”kulturen” sitter i väggarna!

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV. 

I denna rekrytering samarbetar Lidingö Motorservice AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag.


Garantihandläggare
  2021-05-28

Är du på jakt efter nya möjligheter och vill arbeta på ett av Sveriges bästa företag? Är du dessutom garantihandläggare och vill vara en del i ett familjärt företag? Gillar du att ge en högklassig service till dina kunder? Då kan du vara STHLM BIL nya stjärna.

Om rollen: Arbetet som garantihandläggare innefattar att säkerställa att generalagenters garantipolicy och garantiregler efterlevs samt att bedöma olika typer av garantiärenden, följa upp garantianspråk och utreda garantiärenden. Arbetet sköter också frakt och administration runt reklamerade bildelar. Det är viktigt att förstå regelverket runt garanti och säkerställa garantiutbetalningar sker från generalagenter. I arbetet ingår också fakturering av garantiärenden, verkstadsarbeten, serviceavtal och hjälpa till som servicerådgivare.

Du kommer arbeta med kända varumärken såsom Peugeot, Honda.

Du erbjuds:

·      En trygg anställning med schysta förmåner hos en expansiv arbetsgivare med 2 st fullserviceanläggningar auktoriserade för Honda och Peugeot 

·      En arbetsplats där målet är att göra allt som bara är möjligt för att skapa förutsättningar åt deras anställda att bli den bästa versionen av sig själva yrkesmässigt genom att stötta, utbilda och pusha teamet till framgång både individuellt och som lag.

·      Att vara en del i ett sammansvetsat gäng som gärna hittar på aktiviteter utanför arbetstid.

Din profil:

Vi söker dig som har kunskap om fordon och fordonsreparationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete såsom garantihantering eller administration och har god förståelse för verkstadens alla processer. Vidare behöver du ha god vana att arbeta med Excel och dator som redskap. En fordonsteknisk utbildning och dokumenterad erfarenhet som garantihandläggare /servicerådgivare/administratör från bilbranschen är mycket meriterande.

Som person är du lösningsorienterad, noggrann och gillar högt tempo. Du strävar efter att skapa goda relationer med både generalagenter och medarbetare. Då arbetsuppgifterna är många samt innebär en del planering och administration är det viktigt att du kan prioritera och vara strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

Om företaget:

STHLM BIL är idén att exklusivitet och premium inte bara handlar om pris och märket i fronten utan också om servicenivå, engagemang och värde för pengarna! Här blir du som anställd och kund en del av familjen och det är viktigt att alla känner sig välkomna. Sthlm bil är en auktoriserad serviceverkstad för Honda och Peugot men servar alla märken och modeller och är verksamma i Sätra och på Värmdö. 

I denna rekrytering samarbetar STHLM Bil med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag


Bilmekaniker
Stockholm  2021-05-30

Är du på jakt efter nya möjligheter och vill arbeta på ett av Sveriges bästa företag? Är du dessutom bilmekaniker och vill vara en del i ett familjärt företag? Gillar du att ge en högklassig service till dina kunder? Då kan du vara STHLM BIL nya stjärna.

Om rollen:

Du kommer att arbeta ute på Värmdö och ingå i ett team med härliga kollegor som stöttar och hjälper varandra. I dina arbetsuppgifter ingår service, reparationer och felsökningar på personbilar av främst märket Peugeot men kan också förekomma att arbeta med andra bilmärken.

Du erbjuds:

·      En trygg anställning med schysta förmåner hos en expansiv arbetsgivare med 2 st fullserviceanläggningar auktoriserade för Honda och Peugeot 

·      En arbetsplats där målet är att göra allt som bara är möjligt för att skapa förutsättningar åt deras anställda att bli den bästa versionen av sig själva yrkesmässigt genom att stötta, utbilda och pusha teamet till framgång både individuellt och som lag.

·      Att vara en del i ett sammansvetsat gäng som gärna hittar på aktiviteter utanför arbetstid.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som bilmekaniker och dessutom har läst en fordonsteknisk utbildning på gymnasial nivå eller motsvararande. Det anses vara en stor fördel om du tidigare arbetat med Peugeot och Citroën tidigare. B-körkort är krav.

Vi lägger stort vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en naturlig lagspelare och är ödmjuk. Du har lätt för att samarbeta med andra men kan arbeta självständigt.

Om företaget:

STHLM BIL är idén att exklusivitet och premium inte bara handlar om pris och märket i fronten utan också om servicenivå, engagemang och värde för pengarna! Här blir du som anställd och kund en del av familjen och det är viktigt att alla känner sig välkomna. Sthlm bil är en auktoriserad serviceverkstad för Honda och Peugeot men servar alla märken och modeller och är verksamma i Sätra och på Värmdö. 

I denna rekrytering samarbetar STHLM Bil med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag


Lastbilsmekaniker
Södertälje  2021-05-29

Är du TJ Fordonsservice nya lastbilsmekaniker? Har du ett stort intresse för fordon och vill arbeta på ett familjärt företag? Är du lastbilsmekaniker i dagsläget och känner att det är dags för nya utmaningar? Då kan detta vara rätt för dig.

Rollen:

Som fordonsmekaniker kommer du att arbeta på plats i verkstaden i Södertälje med tillsyn, service, felsökning och reparationer av lastbilar. Arbetsuppgifterna innebär även att felsöka, reparera samt installera el komponenter.

Du erbjuds:

·      Att vara en del av ett familjärt företag som värnar om sina anställda

·      Högt i tak och korta beslutsvägar

·      Bra förmåner och utvecklingsmöjligheter genom utbildningar.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du som person är en naturlig problemlösare, serviceinriktad och inte har några problem med att kavla upp ärmarna och hugga i när det behövs. Du är en lagspelare och kan arbeta utanför dina arbetsområden.

Vi ser att du har fordonsteknisk utbildning och några års erfarenhet inom yrket, gärna inom felsökning och reparation av tunga fordon. Du har också ett giltigt körkort med minst behörighet B, men gärna utökat med C, CE eller D. Du har god förståelse för det tekniska området gällande lastbilar/tunga fordon.  

Om TJ Fordonservice:

Johan Bergström och Tommy Wittlock startade 2009 verksamheten på det tidigare militärområdet Almnäs (Ing1) utanför Södertälje.  Idag ligger verksamheten i Morabergs industriområde vid E4:ans norra avfart och utför service på lastbil, daf, släp, kran/hydraulik & påbyggnad.Automationstekniker
Stockholm  2021-05-20

Vill du ta nästa steg och utvecklas i rollen som automationstekniker för fastigheter? Vill du arbeta med spännande projekt och kunder? Nu söker BMS GreenTech Solutions en erfaren automationstekniker till deras team i Stockholm.

BMS är det ett entreprenad- och konsultföretag. Kontoret ligger beläget på Östermalm i Stockholm men du som anställd kommer tillbringa mesta tiden ute hos kund som är främst byggföretag, kommunala, statliga och kommersiella fastighetsbolag samt ventilations och rörentreprenörer. BMS levererar fabriksoberoende helhetslösningar inom området fastighetsautomation

Om rollen:

I rollen som automationstekniker kommer du att arbeta med driftsättning och programmering av styr och övervakningssystem i fastigheter. Ditt arbetsområde kommer i första hand vara i Stockholmsområdet men BMS bedriver en viss verksamhet i övriga delar av Sverige och andra länder, till exempel Kina och Japan. Tjänsten kan därför innebära resor både inom Sverige och utomlands.

Här erbjuds du att vara en del av ett litet företag med korta beslutsvägar. Här syns du och får vara med i företagets utveckling framåt- På BMS blir du en del av familjen.

Vill du vidareutvecklas finns mycket kunskap internt på företag som alla gärna delar med sig av och de satsar även mycket på utbildningar för att alla ska kunna få rätt kompetens som krävs för att kunna vidareutvecklas. 

Din profil:

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har arbetat minst några år som automationstekniker och självständig i din roll. Du har god datorvana och gillar att lösa problem.

Arbetet förutsätter
 god social förmåga och att du är serviceinriktad. Som person har du lätt att samarbeta och gillar ett omväxlande jobb och att ta eget ansvar. Du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är krav.

Känner du igen dig i denna beskrivning? Tveka in att skicka in en ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Uppdragsledare/Uppdragsansvarig inom VVS
Stockholm  2050-09-10

Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFK AB) startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. Vi erbjuder kompetens och engagemang inom projektering, projektledning, installationssamordning och provningsledare inom ventilation, el- och teleanläggningar, värme, sanitet, klimatisering, samt styr- och övervakningssystem. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar.

Har du ett intresse för VVS och vill arbeta hos ett expansivt företag? Som uppdragsansvarig inom VVS får du chansen att vara med och utveckla verksamheten, samt arbeta kundnära som expert inom ditt område. Låter detta intressant? Då är tjänsten rätt för dig och vi önskar att du söker omgående!

Din kompetensprofil 
Vi söker en kreativ medarbetare med möjlighet att förstärka bolaget genom rollen som uppdragsansvarig inom VVS. Du har högskoleingenjörsexamen eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot VVS och har arbetat minst 5 år i branschen som uppdragsansvarig inom projektering. Du är intresserad av ny teknik och att utveckla dina kunskaper inom området samtidigt som du bidrar med dina erfarenheter. Du som söker är en utåtriktad person som arbetar lika bra i grupp som självständigt. Du är kommunikativ och har lätt att knyta och behålla kontakter samt vara affärsmässig. Andra egenskaper som värdesätts är flexibilitet, engagemang och kvalitetsmedvetenhet. Din förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift är mycket god. 

Om oss 
Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFKAB) startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. EFKAB erbjuder kompetens och engagemang inom projektering, projektledning, installationssamordning och provningsledning inom el- och teleanläggningar, ventilation, värme, sanitet, klimat samt styr- och övervakningssystem. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar. Under 2016 blev vi utsedda till DI Gasell-företag och vår VD blev Årets unga VD. 2017 blev vi utsedda till DI Gasell-företag igen.

Vi värdesätter våra anställda, bl.a. genom möjlighet till personlig utveckling internt genom kunskapsåterföring och externt genom utbildning och intressanta projekt. EFKAB skapar en trivsam miljö där vi uppmuntrar egna initiativ till utveckling såväl som gemensamma aktiviteter för trivsel. Hos oss är det viktigt att ha roligt tillsammans. Vi erbjuder goda anställningsvillkor, bra förmåner och har kollektivavtal. För oss är det viktigt att anställda har bra balans mellan privatliv och arbetsliv. 

Våra kontor finns i Stockholm, Halmstad, Jönköping, Karlstad, Luleå, Göteborg och Uppsala. 

Omfattning: Heltid/Tillsvidare 

Lön: Enligt överenskommelse 

Placeringsort: Stockholm, inrikes resande kan förekomma 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar EFKAB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Jobway rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson på linnea.gilliusson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.