Jobway Bygg & Teknik | Pågående uppdrag

Sök bland pågående uppdrag


Dölj filter
Larmtekniker
Stockholm  2020-04-30

BIAB Lås & Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

Vi söker just nu en säkerhetstekniker.

BIAB Lås & Larm satsar mycket på sin personal, vi har bra förmåner och arbetar aktivt med vidareutbildningar för våra anställda. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare hos oss måste du trivas med att arbeta i team och du vill bidra till fortsatt utveckling.

I tjänsten som säkerhetstekniker kommer du dels att arbeta med avtalsservice, akutservice, små kompletteringar och felsökning. Arbetet hos BIAB Lås & Larm är varierande och en stor bredd och här finns flera möjligheter till utveckling inom yrket.

Du kommer att vara BIAB Lås & Larms ansikte hos kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga. En del av instruktionerna är på engelska så därför krävs en god kännedom inom svenska och engelska. 

Du som söker tjänsten som säkerhetstekniker har en elutbildning på minst gymnasienivå eller praktiska kunskaper som BIAB Lås & Larm bedömer som motsvarande. Praktisk erfarenhet som larmtekniker inom säkerhetsbranschen på minst 4 år är krav. Har du även arbetat med andra svagströmsinstallationer och/eller revisionsservice av larm av olika karaktär är det mycket meriterande. 

Körkort B är krav. En stor fördel är om du arbetat med RCO (M5) (Mega), Vanderbilt (omnis), Galaxy, ATS eller SPC tidigare.

BIAB Larm ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Vi söker därför dig som gillar larm-och säkerhetsbranschen och som själv tar ansvar för att arbetet blir utfört på ett bra sätt. För dig som vill utvecklas i yrket finns stora möjligheter inom företaget.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson 08-520 017 56. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Låssmed
Stockholm  2020-04-30

Lås AB tillhandahåller högkvalitativa säkerhetsprodukter till privatpersoner, företag, myndigheter, BRF och fastighetsbolag. Vårt arbetsområde är huvudsakligen lås och beslagning av Dörrar. Vi ska alltid arbeta med hög kvalité och kompetens hos utbildad personal.

Spånga ingår i BIAB-gruppen sedan 2019, tillsammans är vi ett 30 tal anställda som bedriver verksamhet inom säkerhet - inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar

I takt med företagets utveckling söker vi en utelåssmed:

Vi söker dig med några års erfarenhet av installation och service av lås. Du har god kännedom inom flertalet leverantörers produktutbud (Assa, Kaba, Dorma, Geze m fl).

Det är en stor fördel om du har erfarenhet av svagströmsprodukter såsom kodlås, dörrautomatik mm. Gesäll- eller mästarbrev är meriterande men inget krav. Som person är du självgående och en naturlig problemlösare. Du är van vid att ta eget ansvar och gillar ett omväxlande arbete. Som företagets ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus. Vidare att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Svenska i tal och skrift är krav. Vid anställning görs en kontroll i Polisens belastningsregister.

Kvalifikationer:

 • Erfarenhet av liknande jobb
 • God datorvana
 • Serviceinriktad och flexibel
 • Ordningsam och ansvarskännande
 • Förmåga att arbeta självständigt, såväl som i grupp
 • B-körkort

Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och våra anställda. Vi arbetar medvetet för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Vi erbjuder fina förmåner så som friskvård, servicebil och utbildning. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Spånga lås med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson, 08 520 017 56 alt nathalie.johansson@jobway.se

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Behörig ingenjör inbrottslarm
Göteborg  2020-04-30

Låssmeden Sven Alexandersson AB grundades på 30-talet och sysslade med lås och nycklar i huvudsak. På senare år har utvecklingen gått snabbt och den gamla tidens låssmed är ett minne blott. Idag handlar det om avancerade säkerhetssystem och komplicerad elektronik som skall skydda stora värden.

Tillverkarna är beroende av att det i slutet av kedjan finns en garanterat stark och välutbildad länk, utförd av proffs på området. Företaget har välutbildad personal och välutrustade servicebilar vilket garanterar att vi både snabbt och effektivt kan klara alla säkerhetsproblem som uppstår. De här sidorna vill visa dig som kund hur vi som specialister kan hjälpa dig att förbättra dina lås och din säkerhet.

I takt med företagets utveckling söker vi en behörig ingenjör på inbrottslarm. 

I tjänsten som larmtekniker kommer du framförallt att arbeta med installation och service av inbrottslarm, passagesystem och dörrautomatik. För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som larmtekniker samt att du är behörig ingenjör. Du kommer ha en framträdande roll inom företagets installations och serviceverksamhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete. Du har en positiv attityd och har lätt att skapa goda relationer, både med kunder och kollegor. Svenska tal och skrift och B-körkort är ett krav samt att du är ostraffad.

Låssmeden Sven Alexandersson arbetar medvetet för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för sina medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Vi erbjuder dig fördelaktiga villkor samt ett fritt och omväxlande arbete. I denna roll erbjuder vi även tjänstebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Adam Wilander adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elektriker
Skåne  2020-04-30

Everöds Elbyrå är ett företag som arbetar med elinstallationer inom, solceller, värmepumpinstallationer och elbilsladdning.
Vi har kontor belägna i Everöd strax utanför Kristianstad samt i Höör mitt i Skåne.

Vår verksamhet expanderar och nu söker vi en serviceelektriker för att stärka upp vårt team i Everöd.

Everöds Elbyrå är inriktade på förnybar energi. Som elektriker hos oss kommer du arbeta med värmepumpar, solceller och ladd boxar. Arbetsuppgifterna varierar och innefattar bland annat installation, service och reparation ute hos privatpersoner. Jobben ligger mestadels kring Kristianstad och Åhus med omnejd.

För att lyckas i rollen har du 4-5 års erfarenhet som elektriker och bär på yrkesstolthet då vi är väldigt noggranna med att göra snygga jobb vi kan vara stolta över. Du jobbar bra både självständigt som i lag. Svenska tal och B-körkort är ett krav.

Som person är du glad och positiv samt självgående och ansvarstagande. Vi ser även att du har en god social förmåga då arbetet innebär mycket kundkontakt samt att du gillar att lösa problem som kan uppstå längs vägen.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med fina förmåner så som:

·        Roliga aktiviteter för att upprätthålla den goda gemenskapen

·        Stor frihet under ansvar

·        Egen firmabil som du får ta hem efter jobbet

·        Grymt härligt gäng med familjär känsla

Intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Everöds Elbyrå med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


VVS-projektör
Stockholm  2020-04-30

QREO har många strängar på sin lyra. Vår erfarenhet och kunskap ligger både inom bygg, VVS och Programutveckling.

Inom VVS kan vi åta oss både kalkyljobb, projektering och mindre entreprenader.

I takt med att vi växer söker vi nu en VVS-projektör till vårt team i Stockholm.

Som handläggande/uppdragsledande VVS-projektör hos Qreo Stockholm har du en varierad tjänst där du ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande. Du kommer ha en nyckelroll där du självständigt leder flera projekt i olika faser parallellt.

För att lyckas i denna roll ser vi att du arbetat minst 3 år som VVS-projektör där du har arbetat med liknade projekt sedan tidigare. Du är ansvarstagande då arbetet innebär mycket frihet under ansvar. Vidare att du har lätt att skapa goda relationer, både med beställare och kollegor. har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med beställare och kollegor. 

Vi erbjuder dig en central roll i ett startup-företag med stabila fötter där du kommer ha stor frihet att utföra dina arbetsuppgifter. Vi har goda anställningsvillkor och generösa förmåner. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Projektansvarig
Malmö  2020-04-30

Rörläggaren är ett anrikt företag i den skånska VS-branschen som har varit verksamma sedan 1944. Idag är Rörläggaren en stor aktör på sin marknad och har genom åren expanderat med lönsamhet. Företaget är värderingstyrt och har en familjär och jordnära företagskultur, där alla delar med sig och hjälps åt. 

Rörläggaren har byggt sin framgång på affärsmannaskap, teknisk kompetens och viljan att ständigt utvecklas. Rörläggaren har 155 medarbetare och omsätter 230 miljoner. Sedan 2014 ingår Rörläggaren i Instalco som är ett av Nordens ledande installationsföretag inom vs, el, ventilation, kyla och industri. Genom Instalco förenas det bästa av två världar; Rörläggarens lokala förankring och entreprenörsanda och Instalcos storlek. Instalcos storlek innebär bland annat trygghet, karriärmöjligheter, samarbetspartners och utbildningsmöjligheter via Instalcoskolan.

Till Malmö söker nu AB Rörläggaren en projektansvarig/serviceledare

Tjänsten som projektansvarig service/ serviceledare hos AB Rörläggaren innebär att du tillsammans med en kollega ansvarar för arbetet inom serviceverksamheten, vilken omfattar olika serviceuppdrag, eftermarknad och mindre projekt. I dag arbetar 15 duktiga montörer på service och tanken är att serviceverksamheten ska växa.

Du får möjlighet att arbeta med mer- och nyförsäljning. I arbetsuppgifterna ingår även att lämna offerter, ansvara för det tekniska genomförandet, ekonomi, planering och resursfördelning. Du leder serviceuppdragen och anpassar den till företagets verksamhet. Du har en nära kontakt med dina kunder. Ledarskapet och att engagera och utveckla kollegorna och verksamheten är viktiga delar.

AB Rörläggaren erbjuder dig ett arbete i en utvecklande med bra kollegor och bra supportfunktioner såsom projektering, inköp, kalkyl, ekonom och HR. Du har ett fritt arbete med ansvar. Det är ett stimulerande arbete i en miljö där personalen trivs. Du får möjlighet till egen utveckling och utbildning i Instalcoskola.

För att trivas i rollen som projektansvarig/serviceledare hos AB Rörläggaren bör du ha:

·      Erfarenhet inom VS-företag, gärna från service, där du förutom praktisk erfarenhet även haft någon form av ledande befattning.

·      Drivande engagemang, tycka om att utveckla människor och brinna för att hitta de enkla lösningarna som ger mervärde.

Som person är du:

·      Jordnära, lösningsorienterad, flexibel, social, har en bra samarbetsförmåga med såväl kollegor som kunder samt har förmågan att skapa laganda

·      Motiverad till att utvecklas i ett framgångsrikt företag och ha ett ansvar utan många beslutsled.

AB Rörläggaren erbjuder dig en plats i ett värderingsstyrt företag med bra arbetsmiljö, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är en bidragande orsak till att de har många nöjda och stolta medarbetare och återkommande kunder. Det är viktigt att ha roligt på jobbet!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar AB Rörläggaren med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult AdamWilander, adam.wilander@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

                                                                              


Elektriker
Stockholm  2020-04-30

MWM Bygg & Bostadsanpassning är ett familjeföretag som har grunden i MWM Projekt som startade 1994.

Vi har vårt kontor i Länna i södra Stockholm. I dagsläget är vi ett team på 11 anställda och vi verkar i hela Storstockholm. Vi utför mindre servicearbeten inom rör, el och snickeri och arbetar en stor del med bostadsanpassningar där vi har mer än 25 års erfarenhet.

Nu söker vi en serviceelektriker för att stärka vårt team.

För att lyckas i rollen som serviceelektriker ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som elektriker samt gymnasial utbildning. Du arbetar självständigt i denna roll som elektriker på företaget och vi ser därmed att du innehar allmän behörighet.

Som person är du strukturerad, ordningsam och självgående. Vi ser även att du har god social förmåga eftersom vi utför en stor del av våra arbeten i våra kunders hem. Det är även ett plus om du är tekniskt kunnig.  

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett tryggt företag med familjekänsla. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och aktivt hittar på saker tillsammans.

Som serviceelektriker kommer du att ansvara för din egen servicebil.

Vi har förmåner såsom rikskort, mobiltelefon och friskvård. Vi har kollektivavtal.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar MWM Projekt med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Adam Wilander och Linnéa Gilliusson, adam.wilander@jobway.se och linnea.gilliusson@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ledande montör
Stockholm  2020-04-24

Installera SW AB grundades 2008 och är ett dotterbolag till SanWest Projekt AB. Företaget har sedan starten haft en stadig tillväxt och är ca 26 anställda. Vi omsätter drygt 40 miljoner kr per år.

Företagets kontor och lager ligger i Hägersten, Stockholm. Vårt uppdragsområde sträcker sig över hela stor-Stockholm, Mälardalen och Åre.

Vi är totalleverantör av elinstallationer och projekterar samt utför alla typer av arbeten som rör kraft och belysning, både i privat och offentlig miljö. Vi arbetar med både små och stora projekt och är en välanlitad samarbetspartner vid entreprenader. Vår målsättning är att alltid erbjuda samt leverera en högklassig service och produkt. Kunden är alltid i fokus hos oss! Vi använder oss endast av beprövat material och metoder för installationer och arbetar för en mindre miljöpåverkan. Allt vårt elavfall tas om hand och återvinns i största möjliga mån.

I takt med företagets utveckling söker vi Ledande montörer

I rollen som ledande montör har du arbetat minst 10 år som elektriker. Du är ledande montör idag eller en erfaren elektriker som vill ta nästa steg i karriären. Du är driven, flexibel och gillar att lösa problem samt att driva företaget framåt. Projekten varierar i storlek, men det vanligaste är mindre entreprenader. Ledarskap och att knyta kontakter är något du är bra på, då du kommer ansvara för 3-4 montörer. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag med fina förmåner och kollektivavtal. Vi gillar sammanhållning och försöker göra roliga saker ihop, så som resor (senast var vi i Kroatien), skidresor och fiskeresor. Andra förmåner är friskvård, tjänstepension, restidsersättning, frihet under ansvar samt stor flexibilitet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel. 08 - 511 617 41. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kyltekniker
Eskilstuna  2020-04-24

Kyltjänst startade i början av 60-talet och hittade sin nuvarande form med kyla som specialitet under 70-talet. Vi har varit en ledande installatör av kyla och värme i Mälardalsregionen sedan dess. Idag är vi 15 anställda, de flesta av oss jobbar som tekniker med installationer, service och underhåll.
Sedan årsskiftet 2017/2018 har vi gjort lite av en nystart. En förnyelse av tänk och vision. Nystarten har hittills inneburit nya lokaler, fler anställda, ny hemsida och ny logotyp.

Vi söker en driven och erfaren kyltekniker till ett företag i Eskilstuna
Som kyltekniker hos oss på Kyltjänst Eskilstuna AB kommer du att ansvara över drift och underhåll utav framför allt kylanläggningar. Din primära uppgift är att se till att anläggningarna går så bra de kan under rådande förutsättningar, samt att kontinuerligt förbättra dessa och påtala brister och fel. 

Utöver detta kommer arbetet att bestå av felsökningar, installationer samt att hjälpa till att bidra till teamet med teknisk kunskap. Vi arbetar främst mot fastigheter, industri och kommunalt.

För att lyckas i rollen som kyltekniker ser vi gärna att du har lång erfarenhet i branschen som kyltekniker och är självgående. Vi arbetar i team för att ta del av varandras kunskap och utvecklas så mycket som möjligt, vi hjälps åt att komma fram till bästa lösningen på uppstående problem och frågor. Vi ser gärna att du har kunskap inom el, ventilation, styr och regler för att det skall underlätta för dig då detta kommer vara en del av dina dagliga arbetsuppgifter. Du innehar kylcertifikat och har minst 5 års erfarenhet från branschen samt B-körkort.

Hos oss på Kyltjänst är det viktigt att man känner sig som en del av gruppen, vi är ett mindre företag som värnar om att trivsamheten skall bli så bra som möjligt. Egenskaper som vi gärna ser att du har är: 

 • Tillmötesgående 
 • Ledaregenskaper
 • Flexibel
 • Självgående 
 • Driven 
 • Vilja att utvecklas 
 • Lagspelare 
 • Entreprenörsanda
 • Svenska tal och skrift

Vi är ett företag i expansionsfas vilket innebär att det finns utvecklingsmöjligheter inom företaget för rätt person, vi värderar rätt person på rätt plats och vi vill att du ska kunna utvecklas inom ditt yrke. Om man önskar att gå vissa kurser eller utbildningar finns den möjligheten.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett företag med stark teamkänsla där personalomsättningen är låg. I tjänsten får du tillgång till servicebil, dator samt andra fina

förmåner. Vi försöker göra aktiviteter med gruppen för att bibehålla en glad och härlig känsla i gruppen.
Intresserad och vill veta mer? 
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Kyltjänst Eskilstuna AB. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, 08 511 61 741. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ledande montör
Uppsala  2020-04-24

Åslunds El grundades 2013 utav Robert Åslund och har sakta men säkert expanderat och är idag 10 anställda med målbild att fortsätta expandera. Ett företag på tillväxt som är på jakt efter nya duktiga medarbetare. Vi jobbar främst med större entreprenader men även Rot- och servicejobb i olika storlekar. Med huvudkontor i Knivsta gör att vi blir det självklara valet för projekt i Stockholms Norrort och Uppsalaområdet. Vi är inte nöjda förrän du som kund är nöjd.

Som ledande montör hos oss kommer du främst att arbeta med nyproduktion. Vi tar oss an projekt ibland annat gym, hotell, villor och andra fastigheter. Det kommer även innebära bland annat ROT-jobb och projekt där vi arbetar med en 5 – års garanti på vårt material och på vårt arbete enligt ABT.
Du kommer att ha hand om ett team från mellan 1 – 5 personer och att du har haft en ledande roll innan.

För att lyckas i rollen

·      6 års erfaren som elektriker

·      Erfarenhet som ledande montör

·      Grundläggande kunskaper i ÄTA

·      Läsa och tyda ritningar samt el scheman

·      Vara en symbolisk ledare

·      Inneha ECY certifikat

·      Beställa material

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt som är i en expansiv fas. Vi värnar om våra medarbetare och ser gärna att alla kommer med nya idéer och förslag för att ständigt utvecklas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Åslunds El AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobway rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 08 - 511 617 41 Skicka din ansökan till Oscar.Thiele@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kyltekniker
Göteborg  2020-04-24

Svensk Villavärme AB är nu inne på sitt 5e år med försäljning och installation av alla typer av värmepumpar. Vi säljer och installerar luft/luft värmepumpar av de största fabrikaten i Sverige. Mitsubishi Electric – Panasonic – Gree och Daikin.
Vi installerar även Bergvärme – Luft/Vatten och Frånluft i Göteborgsregionen. Även här är det de stora fabrikaten som gäller Nibe – CTC – Mitsubishi Electric.


Då vi växer oss starkare söker vi nu en duktig självgående kyltekniker/kylmontör. Kyltekniker/kylmontör skall i första hand installera luft/luft värmepumpar i Göteborgsregionen men kommer även att samarbeta med våra VVS-tekniker och installera luft/vatten värmepumpar. Vi installerar hos privatpersoner och företag. Vi ser gärna att man kan arbeta självständigt på många av jobben men vid större arbeten jobbar man i Team.

Vi ser gärna att du är självgående och har arbetat med installation och service av värmepumpar tidigare. Du ska inneha B-körkort och Kylcertikat.1. Bokning av installationer görs utav din närmaste chef men samtidigt har du friheten att kunna ändra i din dagsplanering. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi hoppas att du vill vara med oss i framtiden och utveckla vårt företag. Man utgår hemifrån i sin servicebil för att få så smidig arbetsdag som möjligt för sig själv och kunderna. Vi erbjuder gärna en bra lön till rätt person.

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Svensk Villavärme AB. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, 08 517 641 och Oscar.thiele@jobway.se. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Säkerhetstekniker
Stockholm  2020-04-30

Axlås Solidlås har tillhandahållit kompletta säkerhetsinstallationer i snart hundra år. Sedan starten 1915 har vi vuxit till ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag. Oavsett om behoven gäller lås, larm, passersystem eller kombinationer av dem, hjälper vi dig tillrätta. För att säkerhetsställa kvaliteten i våra leveranser jobbar vi hårt med att ha ett bra och nära samarbete med våra leverantörer och samarbetspartners.

I takt med att vi växer söker vi nu en säkerhetstekniker till vårt team.

Som säkerhetstekniker har du en mycket varierad tjänst där du utför allt ifrån service, installation och drift av passer/kamerasystem till olika typer av larm. Du kommer ha stor möjlighet till påverkande roll i ett team som samarbetar tätt ihop med kund i Stockholm och Norrort.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har ett par års teknisk bakgrund. Du kan ha jobbat som tekniker inom säkerhet men även komma ifrån fastighetsbranschen eller liknande. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är positiv, drivande och engagerad i ditt arbete. Du gillar att lösa problem och har ett tekniskt intresse.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med:

• Väldigt goda utvecklingsmöjligheter

• Familjär känsla

• Utbildningar

Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Adam Wilander tel: 0730 53 61 36. Skicka din ansökan snarast till adam.wilander@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Passertekniker
Stockholm  2020-04-30

Bysmeden Lås AB är ett väletablerat företag inom säkerhetsbranschen och en del av BBGRUPPEN; en rikstäckande företagsgrupp inom beslag, inredning, lås och säkerhetsprodukter som tillsammans är över 300 kollegor. Bysmeden har varit verksam i över 25 år och är medlem i, samt auktoriserade av Sveriges Låssmedsmästares Riksförbund (SLR), Swelarm, Svensk Brand & Säkerhetscertifiering och Svenska Stöldsskyddsföreningen.


Nu söker vi en erfaren passersystemstekniker till Bysmeden Lås i Västberga, Stockholm. Vi expanderar och hoppas att just du vill vara med oss och växa framöver.

Arbetsuppgifterna består av att självständigt installera, driftsätta och utföra service av passersystem och relaterade produkter.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

 • Har erfarenhet av yrket
 • Behärskar svenska i tal och skrift, då du har kund- och leverantörskontakter
 • Har Körkort B.
 • Har grundläggande datorvana
 • Meriterande om kunskap inom SPC, DSC, Galaxy, och RCO.

Du både trivs med och klarar av, att självständigt utföra arbeten ute hos kund. Som person behöver du bland annat ha engagemang att vilja lära, ta eget ansvar samt ha känslan för kundservice och vi erbjuder dig bland annat:

 • Chans att växa både i din yrkesroll och som person
 • Många roliga aktiviteter för en god sammanhållning
 • Service eller förmånsbil
 • Kollektivavtal
 • Friskvård

I denna rekrytering samarbetar

vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Adam Wilander, mail: adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Platschef
Stockholm  2020-04-30

S46 Mark & Väg är ett expansivt företag som grundades 2006 och är idag 20 anställda. S46 är byggaren som inte arbetar med för stor administration där alla har delat ansvar vad gällande tid, ekonomi och kvalitet. Tiden är oerhört viktig för oss samt att kunden får den produkt de har betalt för. Vi försöker också skapa mervärden för beställaren genom att vi är den som driver bygget mellan olika yrkesgrupper framåt. Företaget arbetar i hela Mälardalen med Stockholm som utgångspunkt.

I takt med att vi växer söker vi nu en platschef.

Som platschef hos S46 Mark & Väg ansvarar du för ett eller flera projekt från start till mål, vilket inkluderar projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och i tid.

För att lyckas i rollen bör du arbetat som platschef med minst 3 års erfarenhet inom markarbeten och/eller anläggningsarbeten. Det är meriterande om du har en YH-utbildning eller högskoleutbildning men vi prioriterar yrkesmässig bakgrund och ditt driv av att vara med och påverka.

Vi erbjuder en ledande roll med i ett mycket starkt bolag med goda förmåner och som värnar om en väldigt god sammanhållning hos de anställda. Vi lägger stor vikt på att alla medarbetare ska trivas och må bra på jobbet. Hos oss är det du själv som påverkar din utveckling.

Intresserad och vill veta mer? Kontakta Adam Wilander på mail: adam.wilander@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.Ventilationsmontör
Stockholm  2020-04-24

WIAB har idag 50 medarbetare med kunskap och erfarenhet inom energi- och installationsteknik. Hos oss finns tekniker specialiserade inom områdena Styr, Kyla, Ventilation, Värmepumpar, Värme och OVK/energi. Oavsett expertområde har varje tekniker en förståelse för helheten – en förutsättning för att kunna leverera bra installationsteknik.

Vi jobbar för att installationerna i fastigheten ska samverka optimalt, utifrån vetskapen att helhetssyn sänker driftkostnaderna. Samarbete mellan fackområdena, låg personalomsättning och lång erfarenhet innebär sammantaget att vi under åren samlat massor av värdefull kunskap. Vårt arbetssätt bygger på varje medarbetares kompetens och ansvarstagande. Som tekniker på WIAB

Vi söker en ventilationsmontör till ett företag med stort fokus på personlig utveckling.

För att lyckas i rollen som ventilationsmontör hos WIAB:

·      Ett par års erfarenhet inom ventilationsbranschen

·      B – körkort

·      Svenska i tal och skrift

·      Lösningsorienterad

·      Relationsskapande

Som person är du en självgående problemlösare som gärna bollar idéer och tar egna initiativ samtidigt som du är lyhörd och öppen för nya arbetssätt och strukturer. Du är noggrann och förutseende i ditt arbetssätt med ett genuint intresse av att fortsätta utvecklas inom yrket.
Vidare är du en positiv individ som har förmågan att både skapa och underhålla kundrelationer. Att du är en god medarbetare som gillar att arbeta mot gemensamma mål ser vi som en självklarhet!

 Vi erbjuder dig en plats i ett företag med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är en bidragande orsak till att vi har många nöjda och stolta medarbetare och återkommande kunder.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar WIAB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073 – 58 11 804. Skicka din ansökan till Oscar.thiele@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

                                                                              

.


Styr- och VVSkonsult
Stockholm  2020-04-24

WIAB har idag 50 medarbetare med kunskap och erfarenhet inom energi- och installationsteknik. Hos oss finns tekniker specialiserade inom områdena Styr, Kyla, Ventilation, Värmepumpar, Värme och OVK/energi. Oavsett expertområde har varje tekniker en förståelse för helheten – en förutsättning för att kunna leverera bra installationsteknik.

Vi jobbar för att installationerna i fastigheten ska samverka optimalt, utifrån vetskapen att helhetssyn sänker driftkostnaderna. Samarbete mellan fackområdena, låg personalomsättning och lång erfarenhet innebär sammantaget att vi under åren samlat massor av värdefull kunskap. Vårt arbetssätt bygger på varje medarbetares kompetens och ansvarstagande. Som tekniker på WIAB

Vi söker efter en VVS-konsult med kunskaper inom styr till vårt team där du får en roll med väldigt brett spektra.

För att lyckas i rollen hos oss på WSAB:

·      Stort intresse för styr- och reglerteknik.

·      Kunskaper inom CAD.

·      Ett par års erfarenhet i rollen som VVS – konsult.

·      God kännedom i olika fastighetssystem.

·      Relevant utbildning inom VVS/energi.

Som person är du strukturerad och börjar alltid veckorna med att göra en agenda för veckan. Du är noggrann och förutseende i ditt arbetssätt med ett genuint intresse av att fortsätta utvecklas inom yrket. Vi ser att du är väldigt flexibel i din roll då du spenderar delar av dagarna på kontoret men lika gärna kan starta dom ute på något av våra projekt.

Vi erbjuder dig en plats i ett företag med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är en bidragande orsak till att vi har många nöjda och stolta medarbetare och återkommande kunder. Möjligheten att styra och planera dina egna dagar är något som är ett stort plus i denna roll, du kan starta din dag hemifrån likväl som på något av våra kontor i Bromma eller Nacka.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar WSAB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Amila Dresevic tel: 076-251 24 92 och Oscar Thiele tel: 073 – 58 11 804 Skicka din ansökan till amila.dresevic@jobway.se och/eller Oscar.Thiele@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

                                                                             


Spoltekniker
Stockholm  2020-04-24

Samons Rör är ett VVS-företag med över 25 år i branschen, verksamt i Stockholm med omnejd, som alltid gör vårt yttersta för att göra bra arbeten för våra kunder. Så vänd dig till oss och våra montörer om du behöver en helhetsleverantör av kvalitetssäkrad och problemfri VVS-installation, rörservice eller avloppsspolning. Vi är 40 stycken anställda på företaget idag.

Vi expanderar och söker efter en driven spoltekniker
Vi ser att du har minst ett par års erfarenhet som spoltekniker. Du ska inneha B-körkort, har du C-körkort är det en fördel men inget krav. Kunskaper i Word och Outlook ser vi gärna att du har samt att du ska kunna filma i avloppen för att lokalisera eventuella hål eller skador.
Du kommer att köra en av våra spolbussar. Du skall högtrycksspola våra kunders avlopp, dels i samband med att ta upp akuta stopp i avloppsystemet och även i samband med stamspolningar. 
Vi söker dig som är tekniskt lagd, händig med verktyg och en stor yrkesstolthet. Arbetet kräver att du är fysiskt stark då det är en hel del tunga arbeten med lyft. Vi ser gärna att du är stresstålig och inte är rädd för att ta i. Har du kunskaper inom VVS ses det som en fördel.

Vi erbjuder dig ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakter, Du kommer få omväxlande arbetsuppgifter och du kommer få arbeta med i häftiga projekt. Vi har en stor gemenskap. Vi som arbetar hos Samsons Rör tycker om att ha roligt på och efter arbetstid och gör aktiviteter utanför jobbet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 08 - 511 617 41 och Oscar.Thiele@jobway.se Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Junior Automationstekniker
Stockholm  2020-04-30

BMS Green Tech Solutions är ett svenskt green techföretag grundat 2012. Vårt huvudkontor finns i Stockholm, men vi arbetar också internationellt, bland annat i Japan, Kina, Frankrike, Storbritannien, Belgien och Iran.

Vi arbetar för att fastigheter ska bli så energieffektiva som möjligt till nytta både för dem som äger och använder byggnaderna. När vi installerat fabrikatsoberoende styr- och reglerutrustning i er fastighet ger vi fastighetsägaren (eller fastighetsansvarig) full kontroll över samtliga tekniska installationer. Det är också viktigt för oss att styr- och reglerinstallationerna är användarvänliga. Den tekniska utrustningen ska enkelt kunna kontrolleras, styras och optimeras via dator, surfplatta eller mobil. När vi maximerat energieffektiviteten utan att försämra komforten i byggnaderna och ni som fastighetsägare/ansvarig har full kontroll – då är vi i mål.

I takt med att vi växer söker vi nu en junior automationstekniker till vårt team.

BMS söker en styr- och reglertekniker med placering i Stockholm. Ditt arbetsområde kommer i första hand att vara Stockholmsområdet men BMS bedriver även viss verksamhet i övriga delar av Sverige och andra länder, till exempel Kina och Japan. Tjänsten kan därför innebära resor både inom Sverige och utomlands.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har några års erfarenhet som elektriker.Har du erfarenhet inom styr och regler, VVS fastighetsautomation är detta meriterande. Du har god datorvana och gillar att lösa problem.

Arbetet förutsätter god social förmåga och att du är serviceinriktad. Som person har du lätt att samarbeta och gillar ett omväxlande jobb och att ta eget ansvar. Du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska.

Ett krav är också att du innehar B-körkort.

BMS är det ett entreprenad- och konsultföretag med kunder som vi vunnit genom personlig service och hög kunskapsnivå. Vi har vårt kontor på Östermalm men tillbringar mesta tiden ute hos kund.Våra kunder är främst byggbolag, kommunala, statliga och kommersiella fastighetsbolag samt ventilations och rörentreprenörer. BMS levererar fabrikatsoberoende helhetslösningar inom området fastighetsautomation. 

Vi erbjuder dig en roll i det lilla företaget med de stora kunderna. Du kommer att var en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om de anställda och har varierande arbetsveckor. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Servicetekniker
Stockholm  2020-04-24

För drygt 20 år sedan var vi en av pionjärerna inom försäljning av luftvärmepumpar till villaägare i Mälardalen. Idag hjälper vi alla typer av fastighetsägare och företag, att få lägre energikostnader och behagligare inomhusklimat. Vi har idag projekterat och installerat tusentals anläggningar med luftkonditionering och värmepumpar.Luftmiljöbutiken har ett nära samarbete med Daikin, världsledande företag inom sitt verksamhetsområde och vi har för avsikt att utvecklas tillsammans med dem på den Svenska marknaden. Vårt upptagningsområde är främst Stockholms län men vi åtar oss även större uppdrag i övriga Sverige.

Det vi söker i dagsläget är en duktig och driven servicetekniker till vår avdelning i Stockholm!

Arbetsuppgifter

I rollen som servicetekniker hos oss kommer du att vara ansiktet utåt för vårt företag. Arbetsuppgifterna innefattar att bland annat fläkt/motorbyten, installation av luftkonditionering och värmepumpar, service och felsökning på anläggningar och maskiner samt underhåll av diverse maskiner. I rollen utgår du hemifrån och arbetar främst gentemot privatpersoner samt en del fastighetsägare och företag. Rollen är dynamisk och du kommer att ta ett stort eget ansvar.

För att lyckas i rollen som servicetekniker hos oss bör du besitta ett stort tekniskt intresse, trivas i att bygga relationer med kunder samt vara en strukturerad och ordningsam person. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett spännande bolag som är väletablerat på marknaden. Vi värnar högt om våra anställda och är mån om att du ska trivas bra hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

-         Goda förmåner

-         Servicebil

-         Interna utbildningar

-         Stort eget ansvar

-         God gemenskap i företaget.

I denna rekrytering samarbetar Luftmiljöbutiken med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073 581 18 04, mail: oscar.thiele@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Takläggare
Stockholm  2020-04-24

Briljant Bygg & Entreprenad Bygg Stockholm AB är ett bygg- och anläggningsföretag som är ett företag som är i en expansiv fas med idag 20 medarbetare. Vi är en värderingsstyrd organisation med fokus på professionellt tillväxt och socialt ansvar. Vi tror på en mänsklig företagskultur och är beredda att gå långt för att leva med den värderingen.

Vi söker idag en arbetsledare som har några års erfarenhet från branschen.För att lyckas i rollen som takläggare:

·      Några års erfarenhet i branschen.

·      Arbetat med papp, tegel och plåt.

·      B – körkort.

·      Svenska i tal och skrift.

·      Kunna kommunicera på ryska.

·      Driven och lösningsorienterad.

I rollen som arbetsledare kommer du leda projekten från start till mål och sköta allt vad det innefattar med beställningar, slutbesiktningar, materialhantering, leverantörs kontakt, kundkontakt och aktivt följa upp samt vägleda ditt team i de olika projekten. Du kommer vara spindeln i nätet och ha ett flertal projekt igång samtidigt som du ständigt följer upp och sköter planeringen i. Viktigt att du kan hitta snabba lösningar och jobbar över gränserna.

Vi erbjuder möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor och där du får arbeta brett inom många olika områden. Vi har en väldigt god sammanhållning och strävar efter att hela tiden ha en hög trivselnivå. Du får självklart tillgång till en servicebil och startar dina dagar hemifrån.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, 073 – 58 11 804 eller Oscar.thiele@jobway.se Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Regionchef
Stockholm  2020-04-24

Kynningsrud Nordic Crane AB har idag 125 anställda med verksamhet från Göteborg till Stockholm, samt i Halland och Värmland. Årlig omsättning ligger på drygt 350 miljoner kronor. Bolaget är än idag 100% familjeägt.

Division kran har över 300 anställda fördelat på driftsbolagen Kynningsrud Nordic Crane AB, Kynningsrud Nordic Crane AS och Kynningsrud Spesialtransport AS och 2020 förväntas en samlad omsättning på 750 miljoner.

Kynningsrudgruppen består av divisionerna KRAN – PREFAB – FASTIGHET – BYGG – FUNDAMENTERING. 2019 hade koncernen sammanlagt en omsättning på 2 miljarder kronor och totalt är vi över 800 medarbetare.

Vi söker en regionchef till vårt kontor i Stockholm
Kynningsrud befinner sig i en spännande tillväxtfas och nu söker vi en regionchef till Stockholm.

I denna roll ska du leda och utveckla verksamheten i Stockholm Du har ansvar för avdelningens personal och resultat. I din roll har du personal-, arbetsmiljö och resultatansvar. Du ansvarar för säkerhetsarbeten och utvecklar en säker arbetsplats tillsammans med dina medarbetare. För att trivas hos oss är det viktigt att du är nyfiken och på tårna då vi befinner oss i ständig utveckling.
Genom att vara en glädjespridare bidrar du till en god arbetsmiljö. Kvalifikationer för rollen:·      Vi söker dig som klarar av ett högt tempo då vi har många projekt och kunder.

·      Erfarenhet utav maskin eller uthyrningsbranschen.

·      Har en ledande roll idag som tex platschef.

·      Entreprenörsanda.

·      Flexibel och en stark inre drivkraft.

·      Ser en långsiktighet och vill utveckla företaget samt stärka sin egen utveckling.

·      Resultatinriktad

·      B – körkort.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett väletablerat bolag i en stor expansionsfas. Vi värnar högt om våra anställda och är mån om att du ska trivas bra hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

·      Goda förmåner och löneutveckling för rätt person.

·      Tjänstebil.

·      En roll som kommer utvecklas väldigt mycket i takt med ökad erfarenhet.

·      Ledande i branschen på kranar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, 073 58 11 804 eller Oscar.thiele@jobway.se. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Uthyrare
Stockholm  2020-04-24

ITEX Rental med mer än 30 års erfarenhet av maskinuthyrning för bygg & anläggningsbranschen är en av Storstockholms större fristående uthyrare. Vi är ett företag som ständigt växer och har planerat att öppna flera nya depåer under de kommande två åren. ITEX strävar efter en arbetsplats där alla medarbetare – oavsett kön, etnicitet, religion eller ålder – har en möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll. Vi jobbar aktivt för att främja attityder och värderingar som leder till likabehandling, respekt och öppenhet.

I rollen som uthyrare är du rådgivare i valet av produkt och tjänst för kunden. Du ansvarar för hela uthyrningsflödet från kundens beställning till uppföljning. Vilket innefattar kontroll av tillgång av maskiner, boka leverans, registrerar in beställning i uthyrningsprogrammet. Även administration av nya kunder med kreditprövningar och avtalshantering samt underlag för fakturering ingår. Du har din arbetsplats i kundmottagningen på hyrcentret i Bromma. Datorn och telefonen är dina främsta arbetsredskap.

För att lyckas i rollen har du grundläggande datakunskaper i MS Office. Du behärskar svenska i tal och skrift samt engelska i tal då många av våra kunder är utländska företag. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har maskinkunskap, erfarenhet från uthyrningsverksamhet, byggbranschen eller erfarenhet från ett kundserviceyrke. Som person brinner du för att skapa goda relationer och ge god service. Du trivs när det är högt tempo, vågar ta egna initiativ och har god entreprenörsanda.

Vi erbjuder en roll i ett företag som är i en expansiv fas med goda utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vi erbjuder marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag och ett flertal utbildningar internt. Tjänsten är på heltid och du har goda möjligheter till fast tjänst efter en initial visstidsanställning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, tel 08 511 617 41 och Oscar.thiele@jobway.se Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Underhållsledare
Stockholm  2020-04-24

S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 500 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati är en svensk industrigrupp som idag äger drygt 40 bolag med verksamhet i 16 länder som genererar en årsomsättning på 7 miljarder.


Vi på S:t Eriks söker nu en underhållsledare
Underhållsfunktionens huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela fabrikens produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på hela produktionsanläggningen samt att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Som underhållsledare är du ansvarig för planering och schemaläggning av underhåll, samt administration av underhållsinstruktioner.

Det är också du som är den drivande kraften i utvecklandet av det förebyggande underhållet. Du prioriterar och säkerställer reservdelsförrådet samt avtal och beställningar mot leverantörer av reservdelar och servicetjänster. Du kommer att vara en viktig kugge i att säkra en hög tillgänglighet över tiden. Arbetet innebär kontakt och samarbete med personal från samtliga avdelningar inom drift och underhåll.

·      Arbetsorderprocessen (Arbetsplanering, Bemanning, Material, Genomförande)

·      Samordning av akuta underhållsåtgärder tillsammans med produktion

·      Samordning av underhållsstopp

·      Prioritering av inkomna felanmälan

·      Reservdelsförsörjning

Vi söker dig som har utbildning/erfarenhet av systematiskt underhållsarbete och har en god teknisk förståelse. Du är strukturerad och god vän av ordning. Att planera, följa upp, utvärdera och vid behov justera och förbättra är en naturlig del av ditt arbetssätt. Du är en person som förmår att arbetsleda och entusiasmera dina medarbetare. Du behöver vara bekväm med att planera och driva ditt arbete själv utifrån överenskomna mål för verksamheten. Du är drivande och initiativrik och är van att ta ansvar för både tekniska och administrativa uppgifter. God kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig en tjänst på ett företag som är en ledande aktör i branschen. Vi befinner oss i ett intensivt förbättrings- och utvecklingsarbete för att modernisera och utveckla vår produktionsanläggning. Vi kan därför erbjuda dig möjligheten att följa med på vår utvecklingsresa.

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av S:t Eriks. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, 08 511 61 741. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan


Servicetekniker
Stockholm  2020-04-24

Liebherr har varit verksamma i branschen i över 70 år och är idag en koncern med fler än 46 000 anställda i över 130 företag världen över. Koncernen Liebherr är än idag ett familjeägt företag och det genomsyrar stämningen i hela verksamheten.

Liebherr-Sverige AB ansvarar sedan 2006 för försäljningen av entreprenadmaskiner, bandkranar, hamnkranar och grundläggningsmaskiner i Sverige. Runt om i landet finns fälttekniker och fyra olika serviceanläggningar. Alla maskiner levererade från Liebherr-Sverige är utrustade enligt kundens specifika önskemål samt med svensk standard. De individuellt anpassade maskinerna säkerställer en effektiv och tillförlitlig drift. I framtiden kommer alla lagermaskiner att vara fyllda med Liebherr miljöolja. Detta gör det möjligt för kunden att direkt använda maskinen överallt i Sverige.

Vi söker dig som vill ha ett fritt och flexibelt jobb med kundkontakt där ansvar, pålitlighet och kvalitet är A och O. För oss på Liebherr är tjänsten som fälttekniker en nyckelroll och företagets ansikte utåt. B-körkort, svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi ser att du har några års erfarenhet från service och reparation av entreprenadmaskiner, skogsmaskiner eller liknande. Det är en varierande arbetsplats där du är ute hos dina kunder varje dag, allt från den enskilda firman till stora globala bolag som behöver hjälp med sina maskiner. Fordonsutbildning är ett krav alternativt flerårig likvärdig arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder dig en fri och självständig roll på ett stabilt företag med långsiktiga och kortsiktiga mål. Vidare erbjuder vi lön efter erfarenhet, generösa förmåner och stark sammanhållning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, 073 – 58 11 804 eller Oscar.Thiele@jobway.se. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde omgående. 


Servicetekniker
Stockholm  2020-04-24

Stenborgs Truckar AB är familjeföretaget som säljer, hyr ut nya och begagnade truckar samt tillhandahåller service och reparation av dessa. Kontor, lager och verkstad finns i Järfälla samt en filial i Västerås. Vår egen fältserviceorganisation täcker Stockholm och Mälardalen. Stenborgs Truckar kännetecknas av kundfokus, pålitlighet och hög kvalitét.

Vi växer och behöver en tekniskt intresserad och social fältservicetekniker som vill vara med och bygga Sveriges bästa truckföretag.Vi söker dig som vill ha ett fritt och flexibelt jobb med kundkontakt där ansvar, pålitlighet och kvalitét är A och O. För oss på Stenborgs är tjänsten som fältservicetekniker en nyckelroll där du även är rådgivande och konsultativ kring kundens truckpark och materialhantering. B-körkort är ett krav. Har du inte truckkort sedan tidigare investerar vi detta åt dig.

Vi tror att du har en fordons- eller teknisk gymnasieutbildning med ett starkt tekniskt intresse. Gärna med erfarenhet från service och reparation av fordon och/-eller maskiner. Vi ser att du har kunskaper i el, mekanik och hyrdaulik. Du utgår från hemmet då dina kunder främst befinner sig i Storstockholm.

Utvecklingsmöjligheterna är goda då vi står inför en expansion. I samband med att du tillträder tjänsten utbildas du i våra arbetssätt och självklart får du tillgång till en ny servicebil från Volkswagen eller Mercedes.

Vi erbjuder dig en fri och självständig roll på ett välmående familjeföretag med långsiktighet och korta beslutsvägar som självklarheter. Vidare erbjuder vi marknadsmässig lön, generösa förmåner och trevliga kollegor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 073- 58 11 804 eller mejla Oscar.thiele@jobway.se Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde omgående


Servicetekniker
Stockholm  2020-04-24

LK Scandinavia har sedan 1980 talet levererat mätutrustningar i skandinavien och befinner sig i High End segmentet när det kommer till mätning. Idag arbetar vi även med de främsta laserskannerserna och även röntgenutrustningarna på marknaden från Nikon Metrology.

Med agenturer såsom LK Metrology, Nikon Metrology och Applied Precision API siktar vi på att alltid leverera det bästa tekniken har att erbjuda till våra kunder.

Vi har stora som små kunder alltifrån alla våra fordonstillverkare till enmansföretag, maskiner som går 3 skift och står i processer och andra i labmiljö.


I rollen som servicetekniker arbetar du självständigt med kalibrering, service och reparationer av mätutrustningarna ute i industrin. Du arbetar även med planerade underhållsinsatser och nyinstallationer. Vidare utför du felsökningar, analyser och levererar lösningsförslag till kunden.

Vi ser att du har: 

• God datorvana och Officepaketet

• Tidigare arbetslivserfarenhet inom el och mekanik

• Du talar och skriver obehindrat på såväl svenska som engelska

• B-körkort

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik samt din förmåga att lösa problem kommer att vara mycket uppskattat i denna tjänst. För att lyckas i rollen är du en person som har förmågan att kommunicera tydligt samt en person som trivs med högt tempo.

Rollen innebär till stor del kundkontakt och därför har du stort fokus i dina leveranser för att kunden skall bli nöjd. Du utgår hemifrån och tjänsten innebär även en del resor.
Du trivs med att arbeta utifrån ett strukturerat förhållningssätt och du prioriterar rätt saker. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad och att du gärna kommer med idéer och förslag. Ordning och reda är en viktig egenskap. En erfarenhet inom mätning är ett plus

Vi erbjuder dig ett företag där man känner en stor delaktighet och påverkan. Vi förespråkar en platt organisation som i sin tur lett till att vi knappt har någon personalomsättning.
Vi satsar väldigt mycket på våra produkter och håller oss ständigt uppdaterade på utrustningen i branschen. Vi tillhandahåller utbildningar till alla vår anställda och ser gärna att man växer i företaget.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LK Scandinavia med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways Oscar Thiele, tel 08 511 617 41 & Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiell.


Larmtekniker
Stockholm  2020-07-10

IPS Alarm är ett etablerat säkerhetsföretag som installerar inbrottslarm, brandlarm, utrymningslarm och kameraövervakning samt integrerade säkerhetssystem. Vi är certifierade larminstallatörer i larmklass 1-4 och brand. Vi är ISO certifierade och vi strävar efter 100% nöjda kunder. Hos oss fortsätter du att utvecklas i takt med branschen.

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med stimulerande och utmanande uppgifter. Utbildningssystemet vi använder leder till god kunskap på de system vi levererar, dessa system är även lönegrundande.

IPS ställer följande krav på vår personal:
- Branschvana på ca 3 år
- Kompetens på mer än 2 trådbundna larmsystem.
- Goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska.
- Helt ostraffad
- Körkort

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Claudia Abdallah, claudia.abdallah@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Trägolvs slipare
Stockholm  2020-07-10

Ångtvättbilen grundades 1984 och fungerar idag som moderbolag till Miljöförnyelse Golvservice i Stockholm AB, i Solna. Vi arbetar med periodiska underhåll samt renoveringar av alla typer av golv. Vi är ca 10 anställda och söker nu till vår träslipavdelning ytterligare en

Trägolvs slipare

Som golvslipare kan du jobba från Södertälje i syd till Norrtälje i norr, din arbetsplats är där du behövs i Stockholm och du utgår hemifrån alt från vårt kontor och lager i Solna. Arbetet består av slipning, pigmentering oljning, lackning samt mindre lagningar. Ena dagen står du i en lyxlägenhet i centrala Stockholm och andra på en byggarbetsplats eller ett kontor. Du behöver vara självgående, tala god svenska, ha körkort samt god kundvana.

Har du 2-3 års erfarenhet i branschen och kan anpassa dig till olika sorters situationer och kunder där du kan vara lyhörd, driven och lösningsorienterad ser vi gärna att du hör av dig.

Vad vi kan erbjuda dig

·       Ett stabilt, välmående och växande företag, under kollektivavtal.

·       Vi är kvalitets- och miljöcertifierade med bra möjligheter till personlig utveckling. 

·       God gemenskap och sammanhållning. Gemensamma aktiviteter så som fotbolls- och ishockeymatcher, middagar och andra aktiviteter.

För rätt person finns möjlighet till utveckling och ansvar på olika sätt. Helgarbete kan förekomma, med ersättning enligt kollektivavtal. Vill du bli en del av gänget, tveka inte att höra av dig.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Claudia Abdallah på telefon: +46 (0)8 520 017 48, eller via mail på Claudia.abdallah@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande.


Bilskadereparatör / Bilplåtslagare till Uppsala
Uppsala  2020-07-10

Wennmans Bilplåt är ett väl etablerat familjeföretag som grundades 1974. Vi har lång erfarenhet inom bilskador och arbetar främst mot försäkringsbolag. Vi är i dagsläget 11 personer som arbetar i företaget och reparerar ca 1 200 skador per år. BMW och Kia är våra största märken. Vi arbetar ständigt med att utvecklas. Service och noggrannhet är viktigt för oss. Vi vill kunna hjälpa kunden med att få en så bra upplevelse som möjligt trots att man har råkat ut för en bilskada. Verksamheten är belägen i Uppsala.

Vi utökar nu vårt team och söker en erfaren bilskadereparatör / bilplåtslagare.

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom yrket. Du ska kunna hantera större reparationer så som strukturskador och stora riktningar. Du ska vara en ansvarsfull och noggrann person som kan ta egna initiativ. Du ska även ha engagemang till att vilja lära dig nya saker. Många gånger är de viljan man kommer längst på.
B-körkort samt god svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder dig en familjär verksamhet med varierande arbetsuppgifter och möjlighet till utveckling. Det händer mycket i branschen och vi är måna om att hela tiden ligga i framkant.
Du kommer till största del arbeta med nya bilar. Du blir även erbjuden goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Wennmans Bilplåt med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Claudia Abdallah, 08 520 017 48,. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Rekryterare inom bygg och teknik
Stockholm  2020-04-17

Jobway är det Stockholmsbaserade rekryteringsföretaget som har valt att fokusera på den inledande delen av rekryteringsprocessen. Genom search & headhunting finner och attraherar vi kvalitetssäkrade kandidater för att sedan leverera dem till kund.

Vi växer och behöver nu stärka upp vårt rekryteringsteam med ytterligare en

Rekryterare inom affärsområdet Bygg och Teknik.

Hos oss har du varierande arbetsuppgifter, där du kommer att tillgodose våra kunder med kandidater som matchar ställda kompetenskrav. Detta gör du genom att skriva och publicera annonser, gå igenom CV-databaser samt sociala medier. Du kommer via telefon och mail att kontakta yrkessamma personer och få de intresserade av dina kunders lediga tjänster. Vidare kommer du kontinuerligt ha en dialog med kunderna om status kring rekryteringsprocessen. 

Vi söker dig som har lätt för att ta kontakt med nya människor och är bra på att skapa och bibehålla relationer. Troligtvis har du tidigare arbetat med rekrytering och/-eller försäljning och har därmed förmågan att tala med olika människor. Vidare är du allmänbildad och en van datoranvändare som snabbt lär dig nya saker. Har du erfarenhet inom byggbranschen är det meriterande.

Vi erbjuder dig en möjlighet att lära dig och utvecklas inom rekrytering. Hos oss på Jobway kommer du knyta kontakter, bygga upp ditt eget varumärke samt din karriär. För rätt person innebär tjänsten en central roll med stora utvecklingsmöjligheter där nya idéer välkomnas, värdesätts och verkställs.

Intresserad och vill veta mer? Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Oscar Thiele tel: 073 58 11 804. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt. Varmt välkommen att höra av dig!


Platschef
Göteborg  2020-04-20

Säve Byggnads AB är ett byggentreprenadföretag som har sitt säte i Göteborg. Vi arbetar gentemot fastighetsägare, försäkringsbolag, små och stora företag med mera i Göteborg med omnejd. Vi är ett familjeägt företag som grundades 1981.

Vi arbetar med allt från att snickra specialanpassade lösningar till att ta hand om hela entreprenaden för större byggen. Vi är specialiserade inom ROT och är i dagsläget cirka 20 anställda.

I takt med att vi växer söker vi nu en driven platschef till vårt team.

Som platschef har du en mycket varierad tjänst där du ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande. Du kommer att ha en nyckelroll där du självständigt leder med flera olika projekt i olika faser parallellt. 

Rollen innebär även att du planerar och fördelar arbetet mellan yrkesarbetare och underentreprenörer och motiverar dem att utföra sina uppgifter på ett kvalitetsmässigt sätt där kunden står i fokus. Vidare kommer du även att ansvara över att följa framtagen kalkyl, sammanställa egenkontroller, beställning av material, utsättning och förmedling av information/ritningar/beskrivningar.

För att lyckas i denna roll ser vi att du arbetat minst 5 år som platschef där du har arbetat med liknade projekt sen tidigare. Du kan vara utbildad byggnadsingenjör men kan likaväl ha en yrkesarbetarbakgrund. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och beställare.
Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson tel: 08 520 017 50. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Elektriker
Göteborg  2020-04-17

Linback AB grundades 2008 av Kristian Backlund och är idag ett entreprenad- och serviceföretag med hög kompetens som utför totalentreprenader inom el för bostäder, kontor och kommersiella byggnader. Vi är i dagsläget 20 anställda och sitter i en stor och härlig lokal i Hisings Backa. Våra kunder är främst stora byggföretag i Göteborg.

I takt med att vi växer söker vi elektriker till vårt team.

Som elektriker hos oss möts du av varierade arbetsuppgifter på våra spännande uppdrag. Du arbetar främst med nyproduktion. Dina arbetsuppgifter innefattar alla förekommande installationer inom nyproduktion. För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som elektriker. Dokumenterad utbildning inom el i form av ECY certifikat eller motsvarande samt körkort med minst klass B är ett krav.Vi ser det som mycket positivt att du tidigare har arbetat med både service och entreprenader

Då du är vårt ansikte utåt gentemot kund ser vi att du har en god socialförmåga och har lätt att samarbeta med både våra kunder och dina kollegor. Vidare att du som person är strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele tel:08 511 617 41. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Larmtekniker
Stockholm  2020-04-20

Total Säkerhet är ett oberoende och personligt säkerhetsföretag som har funnits sedan 2007. Vi hjälper stora och små företag, fastighetsägare och myndigheter med säkerhetsinstallationer inom tre huvudområden; inbrottslarm, brandlarm och lås. Vi jobbar såväl med nyinstallation som komplettering och service på befintliga system. 

Vi är sedan 2016 SBSC-certifierad anläggarfirma för inbrottslarm i larmklass 2. Certifieringen är ett kvitto på omfattande kunskap och kvalitet och innebär att vi ställer högre krav på vår verksamhet. Vi har idag kontor i Kungens kurva. 

Vi söker nu en larmtekniker som vill stärka upp vårt team. 

Att arbeta som larmtekniker hos oss innebär att du jobbar med att installera, driftsätta och utföra service av inbrottslarm, passagesystem, CCTV, utrymningslarm samt brandlarm. 

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av installation och service inom inbrottslarm, passersystem och CCTV. Vidare att du har en EL eller motsvarade utbildning på minst gymnasialnivå. Erfarenhet av brandlarmsinstallation är meriterande.
B-körkort och svenska i tal & skrift är krav. 

Vid anställning görs kontroll i Polisens belastningsregister 

Du kommer vara Total Säkerhets ansikte utåt hos kunder och andra yrkesgrupper därför ser vi att du som person har en god social kompetens och är serviceinriktad. Vidare att du är van att arbeta självständigt men även i grupp. Du är en lagspelare och gillar ett omväxlande arbete. 

Vi erbjuder dig att vara del i ett företag med hög trivsel där vi gillar att hitta på roliga saker tillsammans. Vi har bra anställningsvillkor och har kollektivavtal. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Vill du ha ett omväxlande arbete är detta rätt arbetsplats för dig. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryterare Linnéa Gilliusson, telefonnummer: 08- 520 017 50. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Servicetekniker
Stockholm  2020-04-17

JCDecaux grundades 1964 i Lyon i sydöstra Frankrike och är en global koncern som finns i de största städerna i över 80 länder. I Sverige drivs verksamheten i de 25 största städerna från Malmö i söder till Luleå i norr. Med över 50 års erfarenhet vågar vi kalla oss experter på utomhusreklam.

Nu söker vi en Servicetekniker till Stockholm med utgång från vår depå i Spånga

Som Servicetekniker har du en variationsrik och ansvarsfull roll. I tjänsten arbetar du utomhus året runt, med utgångspunkt från depån i Spånga. Tjänsten bygger på elektriskt/tekniskt underhåll, service, felsökning samt studera felkoder för att lösa de tekniska utmaningar som uppstått på våra automatiserade offentliga toaletter, digitala utrustningar samt bildväxlare.

För att lyckas i rollen har du teknisk erfarenhet samt elektrikerutbildning. Utöver kompetens inom el ser vi gärna att du har grundläggande kunskap inom styr- och regler. Som person är du lösningsorienterad och trivs med ett självständigt arbete där yrkesstolthet troligen är en av dina starkaste drivkrafter. B-körkort är ett krav.   

Vi erbjuder dig en flexibel roll på ett globalt och välmående företag med god gemenskap. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina medarbetare. Vidare kommer du genomgå såväl interna som externa utbildningar, för att din kompetens ska hållas à jour. För rätt person erbjuds bra ersättning inklusive förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele 073 58 11 804 eller Oscar.thiele@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.Uppdragsansvarig Konstruktör
Stockholm  2020-04-30

Byggkonstruktören grundades 1989 i Gävle och tillhandahåller tjänster inom byggnadskonstruktion och projektledning. I dagsläget är vi 16 anställda på företaget, med målbild att fortsätta expandera. Vi finns på 2 orter i Sverige, Gävle där vi har vår huvudverksamhet och huvudkontor samt en avdelning i Stockholm.

Byggkonstruktören utför dimensionering och upprättar konstruktionsritningar i alla typer av uppdrag så som bostäder, industri, skolor, vårdanläggningar, för att nämna några. Vi är inte nöjda förrän du som kund är nöjd.

I takt med att vi växer söker vi nu en driven uppdragsansvarig konstruktör till vårt kontor i Stockholm.

Som uppdragsansvarig konstruktör hos oss kommer du att vara ansvarig för uppdragen internt och mot kund med avseende på kvalitet, leverans och ekonomi. Du planerar och leder projektgruppens arbete och medverkar i hela processen, från framtagande av anbud till erfarenhetsåterföring. Som uppdragsansvarig deltar du i Byggkonstruktörens resursplanering och har delansvar vid bemanning av uppdrag.

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som konstruktör där du har arbetat med liknande projekt sen tidigare. Du har Ingenjörsexamen, B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav. Vidare vågar du fatta egna beslut och känner dig trygg i rollen som uppdragsansvarig konstruktör.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är kommunikativ, lyhörd, kreativ och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling som något positivt. Vidare att du har en god samarbetsförmåga där du har lätt för att skapa och vårda goda relationer, både med kollegor och kunder.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med bra sammanhållning. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder goda förmåner. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Byggkonstruktörerna AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobway rekryterare Linnéa Gilliusson tel: 08 – 520 017 50. Skicka din ansökan till linnea.gilliusson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Låstekniker
Stockholm  2020-04-30

Bysmeden Lås AB är ett väletablerat företag inom säkerhetsbranschen och en del av BBGRUPPEN; en rikstäckande företagsgrupp inom beslag, inredning, lås och säkerhetsprodukter som tillsammans är över 300 kollegor. Bysmeden har varit verksam i över 25 år och är medlem i, samt auktoriserade av Sveriges Låssmedsmästares Riksförbund (SLR), Swelarm, Svensk Brand & Säkerhetscertifiering och Svenska Stöldsskyddsföreningen.


Nu söker vi en erfaren låstekniker till Bysmeden Lås i Västberga, Stockholm. Vi expanderar och hoppas att just du vill vara med oss och växa framöver.

Arbetsuppgifterna består av att självständigt installera, driftsätta och utföra service av lås, låssystem och relaterade produkter i dörrsystemet. Vi söker dig med erfarenhet av och kunskap om ett stort antal varumärken inom branschen och det är en fördel om du har erfarenhet av svagströmsprodukter, som till exempel dörrautomatik och kodlås.

Du både trivs med och klarar av, att självständigt utföra arbeten ute hos kund. Som person behöver du bland annat ha engagemang att vilja lära, ta eget ansvar samt ha känslan för kundservice.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

 • Har erfarenhet av yrket
 • Behärskar svenska i tal och skrift, då du har kund- och leverantörskontakter
 • Har Körkort B.
 • Har grundläggande datorvana
 • Gesällbrev eller mästarbrev är meriterande men inget krav.

Du både trivs med och klarar av, att självständigt utföra arbeten ute hos kund. Som person behöver du bland annat ha engagemang att vilja lära, ta eget ansvar samt ha känslan för kundservice och vi erbjuder dig bland annat:

 • Chans att växa både i din yrkesroll och som person
 • Många roliga aktiviteter för en god sammanhållning
 • Service eller förmånsbil
 • Kollektivavtal
 • Friskvård

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nathalie Johansson, mail: nathalie.johansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Mättekniker/Mätingenjör
Stockholm  2020-04-30

S46 Mark & Väg är ett expansivt företag som grundades 2006 och är idag 20 anställda. S46 är byggaren som inte arbetar med för stor administration där alla har delat ansvar vad gällande tid, ekonomi och kvalitet. Tiden är oerhört viktig för oss samt att kunden får den produkt de har betalt för. Vi försöker också skapa mervärden för beställaren genom att vi är den som driver bygget mellan olika yrkesgrupper framåt. Företaget arbetar i hela Mälardalen med Stockholm som utgångspunkt.

I takt med att vi växer söker vi en Mätningstekniker/Mätningsingenjör

Du kommer att arbeta med stora och små mättekniska uppdrag, både i fält och med redovisning. I rollen ingår att agera rådgivare i mättekniska frågor inom uppdragen och direkt mot kund. Du genererar egna uppdrag och kan driva dessa från start till slut. Om du besitter specialkompetens eller har ett stort intresse för ett visst arbetsområde så ger vi dig möjlighet att utvecklas inom den grenen.

S46 består av ett gäng ödmjuka mättekniker som uppskattar varandras potential och kunskaper. Vi ser därför att även du är en ödmjuk person för att passa in. Självklart är du noggrann i ditt arbete och då du har kundkontakt är du även utåtriktad med en god känsla för service.

S46 arbetar nytänkande och modernt. De ser varje individs kompetens och vill du utvecklas inom ett speciellt arbetsområde så ges du möjlighet att göra det. På kort tid har S46 gjort en otrolig resa där de snabbt etablerat sig på marknaden med en god lönsamhet. Ta chansen att bli en del av teamet! Givetvis erbjuds du kollektivavtal, friskvårdsbidrag och nödvändiga arbetsverktyg.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson 08- 520 017 56. Skicka din ansökan snarast. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Hissmontör
Göteborg  2020-04-17

Vinga Hiss AB är ett svenskt företag som grundades 2005. Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden. Vårt kontor är beläget i Mölndal men vi har även en filial i Borås. I dagsläget är vi 45 anställda och våra kunder är främst fastighetsägare och bostadsföreningar.

Vinga Hiss AB är en del av Motum-koncernen, nordens största fristående hiss- och portleverantör. Tillsammans är vi över 300 anställda och omsätter cirka 600 miljoner kronor.

I takt med att vi växer söker vi en hissmontör till Göteborg.
Som hissmontör hos oss kommer du arbeta främst med moderniseringsprojekt men även, service samt felsökning. Du kommer arbeta självständigt men mestadels i tvåmansuppdrag med varierande arbetsuppgifter. Vi tror på frihet under ansvar.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat med modernisering i några år samt besitter goda kunskaper i service, felsökning samt nyinstallation. Du ska vara helt självgående i dina projekt och det är mycket meriterande om du har en El utbildning i grunden.

Som person är du en entreprenör som drivs av ständig utveckling. Du ska kunna arbeta självständigt likväl som i grupp då storleken på dina projekt kommer att vara varierande. Som företagets ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus. Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag med fina förmåner. Vi är ett företag på tillväxt som erbjuder dig utvecklingsmöjligheter och ser gärna att du är delaktig i företagets utveckling.
Vi på Vinga Hiss arbetar med fabrikat på produkter enligt kunds önskemål vilket har varit väldigt uppskattat.
Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Vinga Hiss AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways Oscar Thiele, tel 08 511 617 41 & Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiell.


Servicetekniker
Stockholm  2020-04-17

Klimatteknik Stockholm AB är en del av BrainHeart Energy och en av marknadens största aktörer på värmepumpar. Vårt mål är att leverera trygga och smarta värmelösningar. Vi fokuserar på att leverera värmepumpar för kundernas olika behov. Vår personal drivs av att lösa företags eller privatpersoners behov. Vi brinner för att spara såväl energi som kostnader för våra kunder.

Vi växer och söker ytterligare en servicetekniker!
Som servicetekniker hos oss kommer du att arbeta med att service, felsökning, och installation av värmepumpar samt större fastighetsmaskiner. Våra kunder är villaägare och andra större fastighetsägare. Då vi har stor variation i våra projekt kommer du till en utvecklande arbetsplats med omväxlande arbetsdagar.

För att lyckas i rollen har du arbetat några år i branschen och har erfarenhet av arbete med värmepumpar. Det är meriterande om du har baskunskaper inom el, kyla eller VVS. Innehar du kylcertifikat kat.1 ser vi det som ett stort plus. Det är även meriterande ifall du har erfarenhet av en ledande roll samt skött administrativa uppgifter. Flytande svenska och goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav. Du kommer att ha daglig kundkontakt och vi ser därför att du är serviceinriktad och kundorienterad.

Vi erbjuder dig en variationsrik arbetsplats med stora möjligheter att ta nästa steg och bli tex. arbetsledare. Klimatteknik AB tillhör Vattenfalls koncernen, vi satsar väldigt mycket på vår personal och utbildar internt för att kunna växa inom företaget. Vi är måna om personalen och har en låg personalomsättning, vi strävar efter att alla ska trivas och ha samma förutsättningar. Du kommer att utgå hemifrån i din servicebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering Klimatteknik AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 073-58 11 804 eller Oscar.thiele@jobway.se Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Projektledare- VVS
Göteborg  2020-04-20

Åsens Projekt AB är ett växande företag verksamma inom VVS-installationer inom storgöteborg med omnejd. Företaget grundades år 2012 på den södra skärgårdsön, Donsö av Mattias Gustafsson och registrerades som aktiebolag år 2014. Vi på Åsens Projekt tror på kunskap och innovation och strävar efter att hela tiden bli bättre på det vi gör. Vår vision är att vara ett VVS-företag som sticker ut från mängden och som erbjuder trygghet och förtroende till våra kunder i alla led. Vi arbetar dagligen för att vara ett lärande företag och aktivt driva utvecklingen framåt och hitta nya moderna arbetsmetoder och lösningar.

Det vi saknar i dagsläget är en riktigt duktig och driven projektledare till vårt team i Göteborg!

Arbetsuppgifter

Vi har stora spännande projekt i våra projektportföljer för hela storgöteborg samt en filial i Uddevalla, därför söker vi nu efter en projektledare som tillsammans med oss vill driva dessa projekt framåt från start till mål! Som projektledare hos oss på Åsens Projekt kommer du att dels arbeta med och ansvara för ett stort projekt som drar igång nu i vår. Utöver detta arbetar du med varierande VVS-projekt med ansvar för projektering, administration, styrning och ledning av byggprocessen. Du får en mycket viktig roll när det gäller att driva processen framåt på ett strukturerat och effektivt sätt och kommer ha ett nära samarbete med underentreprenörer, kunder och leverantörer.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetslivserfarenhet i rollen som projektledare inom VVS, besitter du en relevant utbildning inom området är detta meriterande. Du har gedigen erfarenhet av hela processen, liknande arbetsuppgifter och att affärsmässigt driva projekt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att arbeta som projektledare ställer krav på god struktur och disciplin då du kommer att arbeta med många olika projekt samtidigt. Vidare ställer tjänsten krav på personligt engagemang och driv. Du trivs i en utåtriktad position där samarbete, initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet samt prioriteringsförmåga är några nyckelord.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag i en stor expansionsfas med spännande uppdrag. Vi värnar högt om våra anställda och är väldigt mån om att du ska trivas hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

-         Goda förmåner

-         Tjänstebil

-         Kollektivavtal (tjänstepension & friskvård)

-         Möjlighet att bli en del av ett företag med stora framtidsplaner

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson tel: 08 520 017 50, mail: linnea.gilliusson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kalkylator
Göteborg  2020-04-20

PC Husbyggen AB är ett företag som startades 2009 och vi inriktar oss på ROT- arbeten mot både företags och privatpersoner. Vi är idag ett framstående byggföretag som ombesörjer hela entreprenaden, från offert till ett färdigbyggt hus. Vi har sedan start expanderat rejält och i dagsläget arbetar ca 60 medarbetare hos oss. Vår erfarenhet och kunskap i branschen har gett oss möjligheten att hitta lösningar som tillgodoser kundens önskemål och behov på bästa möjliga sätt. Hos PC Husbyggen AB är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på kvalité i allt vi gör.

I takt med att vi växer söker vi just nu en erfaren kalkylator på vårt kontor i Göteborg.  

Som kalkylator hos oss kommer du att arbeta i en bred roll, där en stor del av arbetet sköts på vårt kontor i Sävedalen samt besöker du många av våra kunder ute på plats. Arbetsuppgifterna innefattar huvudsakligen att kalkylera samt genomföra projektutvärdering.

För att lyckas i rollen som kalkylator ser vi att du har:

·      Minst 3 års erfarenhet.

·      Ingenjörsexamen eller motsvarande är meriterande.

·      B-körkort.

·      Som person är du självgående och känner dig trygg i rollen.

·      Goda praktiska kunskaper.

·      Svenska flytande i tal och skrift, kunskaper i polska är meriterande

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med bra sammanhållning, roliga och spännande projekt som är i en expansiv fas. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder goda förmåner. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tidigare erfarenheter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar PC Husbyggen AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson tel: 08 520 017 50. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

                                                                              


Uppdragsledare inom VVS
Stockholm  2050-04-13

Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFK AB) startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. Vi erbjuder kompetens och engagemang inom projektering, projektledning, installationssamordning och provningsledare inom ventilation, el- och teleanläggningar, värme, sanitet, klimatisering, samt styr- och övervakningssystem. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar.

Har du ett intresse för VVS och vill arbeta hos ett expansivt företag? Som uppdragsansvarig inom VVS får du chansen att vara med att fortsätta bygga upp och utveckla verksamheten, samt arbeta kundnära som expert inom ditt område. Låter detta intressant? Då är tjänsten rätt för dig och vi önskar att du söker omgående!

Din kompetensprofil 
Vi söker en kreativ medarbetare med möjlighet att förstärka bolaget genom rollen som uppdragsansvarig inom VVS. Du har högskoleingenjörsexamen eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot VVS och har arbetat minst 5 år i branschen som uppdragsansvarig inom projektering. Du är intresserad av ny teknik och att utveckla dina kunskaper inom området samtidigt som du bidrar med dina erfarenheter. Du som söker är en utåtriktad person som arbetar lika bra i grupp som självständigt. Du är kommunikativ och har lätt att knyta och behålla kontakter samt vara affärsmässig. Andra egenskaper som värdesätts är flexibilitet, engagemang och kvalitetsmedvetenhet. Din förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift är mycket god. 

Om oss 
Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFKAB) startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. EFKAB erbjuder kompetens och engagemang inom projektering, projektledning, installationssamordning och provningsledning inom el- och teleanläggningar, ventilation, värme, sanitet, klimat samt styr- och övervakningssystem. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar. Under 2016 blev vi utsedda till DI Gasell-företag och vår VD blev Årets unga VD. 2017 blev vi utsedda till DI Gasell-företag igen.

Vi värdesätter våra anställda, bl.a. genom möjlighet till personlig utveckling internt genom kunskapsåterföring och externt genom utbildning och intressanta projekt.
EFKAB skapar en trivsam miljö baserat på individuella behov och önskemål. Vi uppmuntrar egna initiativ till utveckling såväl som gemensamma aktiviteter för trivsel. Hos oss är det viktigt att ha roligt tillsammans. Vi erbjuder goda anställningsvillkor, bra förmåner och har kollektivavtal. För oss är det viktigt att anställda har bra balans mellan privatliv och arbetsliv. 

Våra kontor finns i Stockholm, Halmstad, Jönköping, Karlstad, Luleå, Göteborg och Uppsala. 

Omfattning: Heltid/Tillsvidare 

Lön: Enligt överenskommelse 

Placeringsort: Stockholm, inrikes resande kan förekomma 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar EFKAB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Jobway rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson tel: 08 – 520 017 50. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Verkstadssnickare
Stockholm  2020-04-20

Hellman Snickeri startade upp sin verksamhet redan 1976 i en liten lokal på Södermalm. I dagsläget är vi ett etablerat familje-företag med över 40 års erfarenhet och levererar hög-kvalitativa snickeriarbeten till företagskunder över hela Stockholm. Vår främsta tillverkning sker med trä som huvudmaterial, vi använder även kompositmaterial, glas och metall. Hellman snickeri består i dagsläget av 10 skickliga medarbetare med god kunskap inom området.

I takt med att vi växer söker vi nu en duktig verkstads/möbel-snickare till vårt team.


Som verkstadssnickare hos oss kommer du att vara ansvarig för dina egna uppdrag i en bred roll. Arbetsuppgifterna innefattar främst arbeten inne på verkstaden där tillverkning av inredning ligger i fokus. Vi tillverkar allt ifrån bokhyllor, fönsterkarmar, kök, dörrar samt specialinredning utefter våra kunders önskemål. För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet i rollen som verkstadssnickare och har kunskap inom verkstadsmaskiner.

Som person är du självgående, har ett sinne för problemlösning samt en stor drivkraft till att leverera på högsta nivå i allt du tar dig an. Har du kunskap inom CNC samt CAD är detta meriterande i rollen.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med god sammanhållning där du arbetar med roliga och spännande projekt. Vi värnar om våra medarbetare och har låg personalomsättning. Det vi kan erbjuda dig utöver detta är exempelvis:

• Arbetstidsförkortning

• Stor frihet under ansvar

• Friskvårdsbidrag, kollektivavtal & tjänstepension

• Moderna arbetslokaler

• Roliga aktiviteter tillsammans i företaget Intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Hellman Snickeri med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryterare Linnéa Gilliusson tel: 08 – 520 017 50 mail: linnea.gilliusson@jobway.se. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Arbetsledare ventilation
Stockholm  2020-04-17

WIAB har idag 50 medarbetare med kunskap och erfarenhet inom energi- och installationsteknik. Hos oss finns tekniker specialiserade inom områdena Styr, Kyla, Ventilation, Värmepumpar, Värme och OVK/energi. Oavsett expertområde har varje tekniker en förståelse för helheten – en förutsättning för att kunna leverera bra installationsteknik.

Vi jobbar för att installationerna i fastigheten ska samverka optimalt, utifrån vetskapen att helhetssyn sänker driftkostnaderna. Samarbete mellan fackområdena, låg personalomsättning och lång erfarenhet innebär sammantaget att vi under åren samlat massor av värdefull kunskap. Vårt arbetssätt bygger på varje medarbetares kompetens och ansvarstagande. Som tekniker på WIAB

Tjänsten som arbetsledare innebär att du ansvarar för att planera, medverka samt gör uträkningar till projektets tekniska och ekonomiska genomförande. Du är även ansvarig för fördelningen mellan medarbetarna samt stöttning, coachning och problemlösning.

För att lyckas i rollen som arbetsledare ser vi att du har:

·      Minst 1 års erfarenhet av arbetsledning och erfarenhet inom ventilation

·      Som person ser vi att du är självgående, lösningsorienterad, flexibel, social, bra samarbetsförmåga med såväl kollegor som kunder samt öppen för nya utmaningar

·      Datorvana

·      Översiktlig kunskap av BAS P och U är meriterande

·      B-körkort

·      Svenska flytande i tal och skrift

Vi erbjuder dig en plats i ett företag med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är en bidragande orsak till att vi har många nöjda och stolta medarbetare och återkommande kunder.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar WIAB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073 58 11 804. Skicka din ansökan till Oscar.Thiele@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

                                                                              


Projektledare inom mark & anläggning
Göteborg  2020-04-20

Svea Mark AB är ett växande företag verksam inom de flesta typer av mark- & trädgårdsanläggningar i Göteborgsregionen. Företaget grundades år 2008 och personalen har en lång och bred erfarenhet inom området. Vi på Svea Mark värdesätter hög kvalité i allt vi tar oss an och vi arbetar hårt för att ge våra kunder råd och lösningar som förbättrar utfallet. Vi arbetar med allt ifrån plattsättning, uteplatser, lekplatser, gräsmattor & dränering m.m., till både den enskilde privatpersonen samt större företagskunder.

Det vi saknar i dagsläget är en duktig och driven projektledare/kalkylator till vårt kontor i Göteborg!

Arbetsuppgifter

Vi har spännande projekt i våra portföljer för hela Göteborgsregionen, därför söker vi nu efter en projektledare som tillsammans med oss vill driva dessa projekt framåt från start till mål! Som projektledare hos oss på Svea Mark arbetar du med eget ansvar i hela processen, alltifrån att kalkylera på jobb, sköta kundkontakten, besitta personalansvar, ansvara för administrationen samt styrningen av processen. Du får en mycket viktig roll när det gäller att driva processen framåt på ett strukturerat och effektivt sätt och kommer ha ett nära samarbete med underentreprenörer, kunder och leverantörer.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetslivserfarenhet i rollen som projektledare/kalkylator. Är det så att du arbetar som arbetsledare i dagsläget och besitter god kunskap inom området är även detta relevant för tjänsten. Du har erfarenhet av att arbeta i hela processen samt har arbetat med mark & anläggning tidigare. Svea Mark är ett mindre bolag där du kommer få ta stort eget ansvar och vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper i denna rekrytering. Vidare ställer tjänsten krav på personligt engagemang och driv. Du trivs i en utåtriktad position där initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet samt prioriteringsförmåga är några nyckelord.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett spännande bolag i en stor expansionsfas. Vi värnar högt om våra anställda och är mån om att du ska trivas bra hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

-         Goda förmåner

-         Stort eget ansvar och möjligheter att vara med och påverka arbetet.

-         God gemenskap i företaget.

I denna rekrytering samarbetar Svea Mark med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson tel: 08 520 017 50, mail: linnea.gilliusson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Anläggningschef
Stockholm  2020-04-20

Stockholm Trädgårdstjänst är ett växande företag verksam inom trädgårdsskötsel samt trädgårdsanläggning i hela Storstockholm. Vi är ett familjeföretag som grundades redan 1965 i Nacka och har därmed över 55 års erfarenhet i branschen. Vi på Stockholm Trädgårdstjänst värdesätter högsta kvalité i allt vi tar oss an hos samtliga kunder. Vi erbjuder tjänster inom allt ifrån gräsklippning till att anlägga en helt ny trädgård, murning, stensättning samt anlägga garageuppfarter. Våra kunder är både den enskilda privatpersonen samt de större företagen och bostadsrättsföreningar. I takt med att vi expanderar har vi även startat upp en filial i västerort.

Det vi saknar i dagsläget är en duktig och driven anläggningschef till vårt kontor!

Arbetsuppgifter

Vi har spännande projekt i våra portföljer för hela Stockholm, med huvudkontoret i Saltsjö-boo samt en ny filial i Bromma. Vi söker nu efter en anläggningschef till huvudkontoret som tillsammans med oss vill driva dessa projekt framåt från start till mål! Som anläggningschef hos oss på Stockholm Trädgårdstjänst arbetar du med eget ansvar i hela processen, alltifrån att behandla förfrågningar från befintliga samt nya kunder, genomföra behovsanalys ute hos kund, ansvara över anläggare på arbetet, projektera, kalkylera, beställa material, samtidigt som man tar in nya offerter kontinuerligt. Du får en mycket viktig roll när det gäller att driva företaget framåt på ett strukturerat och effektivt sätt och kommer ha ett nära samarbete med anläggare, kunder och leverantörer.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har god arbetslivserfarenhet från anläggning inom finplanering. Du är van vid att ta stort ansvar i arbetet och besitter en entreprenörs-känsla där du trivs med kontinuerlig utveckling och där du får möjlighet att planera och styra hela processen från start till slut. Du trivs i en utåtriktad position där initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet samt prioriteringsförmåga är några nyckelord. Utöver detta ser vi att du har B-körkort, god datavana samt engelska & svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett väletablerat bolag i en stor expansionsfas. Vi värnar högt om våra anställda och är mån om att du ska trivas bra hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

-         Goda förmåner och god löneutveckling

-         Tjänstebil

-         En roll som kommer utvecklas väldigt mycket i takt med ökad erfarenhet

-         Flexibla arbetstider

I denna rekrytering samarbetar Stockholm Trädgårdstjänst med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson tel: 08 520 017 50, mail: linnea.gilliusson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Glasmästare
Stockholm  2020-04-20

Bolins Glasmästeri AB startades av Eric Bolin i en källare i Trollbäcken 1949. Företaget är ett av de äldsta i Tyresö kommun. Glasmästeriet drivs sedan 2014 av Fredrik Olander. Idag är de 4 anställda och två inhyrda, alla med gediget yrkeskunnande varav 5 är glasmästare. Hos Bolins Glasmästeri AB får du en snabb och smidig dygnet runt-service med jour bil, personlig service och konkurrenskraftiga priser är deras motto!

Just nu söker de en erfaren glasmästare som utgår från deras kontor i Tyresö!
Arbetsuppgifterna som glasmästare hos Bolins Glasmästeri AB kommer bestå av vanligt förekommande glasmästeriarbeten, fönsterreparationer, inredningsglas, duschar, bastu, köksglas
Montering av kontorsväggar, inglasning av balkonger, byte av dörrar, fönster och karm etc.

De jobbar mot både större och mindre byggföretag, skolor och fastighetsförvaltare
Vi ser att du är en problemlösare, tar eget ansvar och kan ansvara och driva dina egna jobb från start till slut och sätter kunden i fokus!

För att trivas i rollen som glasmästare hos Bolins Glasmästeri AB bör du ha: 

·      5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

·      Jobbat med aluminium, kontorsanpassning och inredningsglas

·      Det är meriterande om du har skylift, ställningar och brandutbildning

·      Grundläggande datorkunskap

·      Svenska flytande både i tal och skrift

·      B-körkort.

De jobbar mot både större och mindre byggföretag, skolor och fastighetsförvaltare. Därför är det viktigt att du som person är: 

·      Självgående, lyhörd, positiv och har ett servicetänk med kunden i fokus 


Bolins Glasmästeri AB värnar om deras medarbetare och erbjuder goda förmåner. Det kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper samt tidigare erfarenheter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Bolins Glasmästeri AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Amila Dresevic tel: 076-251 24 92. Skicka din ansökan till amila.dresevic@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

                                                                              


Verkstadstekniker
Stockholm  2020-04-10

Miele är Europas största familjeföretag i vitvarubranschen, grundat redan 1899. Miele är en internationell koncern med bas i Tyskland med cirka 19 500 anställda i 49 länder. 2016/2017 omsatte Miele-koncernen ca 4 miljarder €. Företaget har sedan starten byggt sin marknadsposition på att ligga främst inom kvalitet, teknik och innovationer. Miele AB är koncernens dotterbolag i Sverige med ca 100 medarbetare och omsätter ca 700 miljoner kronor. Vår uppgift i Sverige är att marknadsföra, sälja och bedriva eftermarknadsservice för Mieles produkter inom hushåll, industri, sjukhus- och dentalmarknaden.

Vi söker servicetekniker till vår verkstad i Solna

Som verkstadstekniker hos kommer du att arbeta i vår verkstad med allt från att ta emot varor och ge service till kunder på plats till reparation och felsökning av våra hushållsmaskiner. 

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat som i något år som servicetekniker och har avklarad gymnasieutbildning med inriktning el/tele eller teknik. Du har ett stort intresse av teknik och är en naturlig problemlösare. Du är serviceinriktad och har en god socialförmåga.

Många av instruktionerna är på engelska, vilket gör att det krävs att du obehindrat talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Vi erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Hos oss finns det stora chanser att växa inom yrket och göra karriär. Du har bra förmåner såsom friskvårdsbidrag, pensionsplanering/rådgivning, lunchförmån mm. Vi tror att du är en självgående servicetekniker som förstår begreppet frihet under ansvar. Vi har kollektivavtal med Unionen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ventilationsmontör
Stockholm  2020-04-10

Ventilationsteknik AB är ett service- och installationsföretag som jobbar inom ventilation och kyla, främst i Linköping och Norrköping med omnejd. Vi har bred kunskap inom ventilationsteknik och inga uppdrag eller kunder är för små för oss. Det innebär att vi jobbar med allt ifrån mindre uppdrag åt privatpersoner till installation av ventilationslösningar och kyla till kontor och industrier. För att din anläggning ska fungera optimalt är det viktigt med underhåll och vi erbjuder sakkunnig tillsyn och service.

Vi söker dig som är en självgående ventilationsmontör, älskar högt tempo och är lösningsorienterad samt ser dig själv i en ledande befattning och gillar varierande projekt.

Som ventilationsmontör hos oss kommer du att jobba med större och mindre montage av ventilationsutrustning hos våra kunder. Du har god förståelse och erfarenhet av att läsa och förstå ritningar och rollen förutsätter en social kompetens då en god kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare är av stor betydelse.

För att lyckas i rollen har du minst 3 års erfarenhet som ventilationsmontör och har erfarenhet av att arbeta både självständigt och i grupp. Att du behärskar svenska i tal och skrift och B-körkort är ett krav. Som person är du initiativtagande, ordningsam samt god samarbetsförmåga. 

Vi erbjuder ett personligt och flexibelt företag med stora möjligheter att påverka det egna arbetet! En stimulerande vardag med frihet under ansvar. Fina förmåner och bra avtal är en självklarhet hos oss. Vill du komma till ett härligt företag som hjälper varandra över gränserna ska du välja Ventilationsteknik AB

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Ventilationsteknik AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, tel. 08 511 617 41. Ansök via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Projektledare
Stockholm  2020-04-10

Byggsamordnare i Sverige AB är ett fristående bygg- och projektledningsföretag med över 30 års erfarenhet inom byggbranschen. Vi har lång erfarenhet och stor kompetens av både ombyggnads- och nybyggnadsprojekt. Bland våra uppdrag återfinns allt från kontor, skolor, hotell, centrumanläggningar och kyrkor.Vi åtar oss hela projekt eller kompletterande insatser inom hela Sverige. Vi erbjuder alla typer av konsulttjänster inom byggprocessen och vi befinner oss just nu i en spännande tillväxtfas.

Vi söker därför ytterligare en projektledare till vårt team!

Som projektledare hos oss är du chef över dina egna projekt och ansvarar för 2-3 uppdrag parallellt. Våra projekt varierar i storlek och kan innebära en utredning på några dagar, eller ett stort nybyggnadsprojekt som pågår under några år.

Rollen innebär mycket eget ansvar och du fördelar din tid mellan kontoret och ute på byggen.

För att trivas i rollen har du en relevant utbildning eller upparbetad erfarenhet för rollen. Du är social och tycker om att arbeta mot många kontaktytor och bygga nätverk. tjänsten innebär mycket kontakt med konsulter och kunder. 

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med härliga kollegor! Vi månar om vår personal och vill att du ska trivas på jobbet. Då vi arbetar med stor variation i våra projekt kommer du få spännande arbetsdagar i ett utvecklade arbete.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi på Byggsamordnare med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele på mailadress oscar.thiele@jobway.se  eller på nummer 08 511 61 741. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Styrmontör
Stockholm  2020-04-06

Modern Styrteknik bildades 2010 och är ett dotterbolag till El & Ljusdesign AB. Kontoret ligger i Vasastan och företaget har idag 12 anställda. Modern Styrteknik utför projektering, konstruktion, programmering, driftsättning och installation i egen regi och arbetar nära kunden för att skapa användarvänliga och energibesparande systemlösningar.

För rätt person erbjuder Modern Styrteknik möjligheten att ingå i en växande organisation. Företaget har god tillströmning av kunder och det är en positiv anda på företaget, där kompetensutveckling och att trivas på jobbet är något som prioriteras.

Vårt mål är långsiktiga relationer med våra beställare och entreprenader skapade med kvalitetsprodukter av välkända styr- och reglerfabrikat.

Vi söker nu flera självgående och noggranna styrmontörer. Du kommer att ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet.

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har hög yrkesstolthet och vill göra snygga installationer. Vidare att du känner dig trygg i att själv hantera de flesta tekniska aspekterna inom fastighetsautomation såsom rör, ventilation och el.

Du kommer till stor del kommer arbeta självständigt på fältet så är du givetvis en ansvarstagande person om triggas av att arbeta mot uppsatta deadlines och överenskommelser.

Svenska i tal & skrift är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett bolag som är väldigt måna om sina anställda. Du kommer att ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet. Det är en positiv anda på företaget, där kompetensutveckling och att trivas på jobbet är något som prioriteras.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson, tel: 08 520 017 50. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Industrielektriker inriktning mot fartyg sökes
Stockholm  2020-04-06

Stockholms Reparationsvarv AB, SRVAB, är ett lokalt reparationsvarv som erbjuder tjänster åt sjöfarten såväl åt nationella som internationella rederier. Vi erbjuder arbete i en föränderlig miljö där arbetsdagen präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar. Företaget är beläget på vackra och natursköna Beckholmen i Stockholm.


SRVAB har idag 59 tillsvidareanställda och 20 visstidsanställda. Normalt även ett 20-tal inhyrda arbetstagare i gång samtidigt. Utöver detta sysselsätter vi ett varierande antal underentreprenör beroende på projekt och årstid. Företaget är majoritetsägt av Gotlandsbolaget.

Vi söker dig som är en kunnig industrielektriker och vill arbeta i en utmanande och intressant bransch.

Som elektriker hos oss kommer du att jobba med spännande projekt bl.a. installation av el- och elektronik samt service, felsökning och reparation av installationer på större kommersiella fartyg.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har erfarenhet av service, felsökning och reparationsarbeten på elsystem, styr- och reglerutrustning och gärna generatorer och motorer. Har du tidigare arbetat med fartygsel är det meriterande med inget krav. Körkort och flytande svenska i tal & skrift är krav. Svenskt medborgarskap pga arbete åt försvarsmakten på skyddsobjekt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person är du självgående, ordningsam samt har en positiv inställning till ditt arbete. Du gillar att arbeta självständigt men även i team. Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson tel: 08 520 017 50. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Arbetsledare- Mur & Puts
Stockholm  2020-04-06

TP Mur & Puts är ett väletablerat namn i branschen och vi befinner oss just nu i en stark tillväxtfas. Vi utför invändiga och utvändiga murnings-och putsningsarbeten med traditionell färgsättning av fasader.  Vi söker en driven och självgående arbetsledare till vårt team som gillar att vara spindeln i nätet.

Du blir en del av familjärt företag där vi har låg personalomsättning och vi satsar mycket på personlig utveckling. Vi blir ofta rekommenderade av byggbranschen och det ser vi som ett kvitto på väl utförda uppdrag! Nu vill vi hitta medarbetare som vill vara med och utveckla och utvecklas tillsammans med oss!

Rollen:

Som arbetsledare hos oss har du en nyckelroll i att driva och leda projekt framåt. Du ansvarar för egna delar i projekt tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer. Rollen innefattar att du är involverad i både det dagliga arbetet samt i den långsiktiga planeringen. Vidare att du leder, planerar och fördelar produktionen samt följer upp tidsplaner och utförande efter kundens önskemål.

Din profil:

Vi söker dig som har en yrkesbakgrund som murare samt har rutin och erfarenhet av att leda i branschen. B-körkort och svenska i tal & skrift är krav. Du har god datavana samt hanterar produktionsadministration i ditt dagliga arbete. 

Du bör vara självgående i ditt arbete och förstå vikten av att planera och arbeta med tidsplaner. Du är orädd och då du kommer ha mycket kontakt med såväl kunder som medarbetare är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med att vara ”spindeln i nätet”. Vidare att du som person är ordningsam och strukturerad i ditt sätt att arbeta. 

Vi erbjuder:

TP Mur & Puts grundades 1993 och har kontor i Skogås utanför Stockholm. Våra kunder är b.la Skanska, NCC och bostadsrättsföreningar. Vi arbetar med spännande och attraktiva projekt. Vi erbjuder dig som medarbetare stora möjligheter att påverka ditt arbete och de projekt du jobbar med. För rätt person finns hos oss alla förutsättningar till både personlig och yrkesmässig utveckling. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson, tel: 08 520 017 50. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde snarast. 


Serviceelektriker till företag i Vasastan
Stockholm  2020-04-06

El & Ljusdesign bildades 1994 och har sedan dess växt från en liten ensamfirma till en totalleverantör inom el och belysning. Vi är idag 35 anställda och har kontor i Vasastan.

Vår organisation har utvecklats efter våra kunder och marknadens behov med avseende på vikten av god belysning, innovativa lösningar och säkra el-anläggningar. Vi är specialiserade inom ROT-arbeten och då främst kontor, butiker och restauranger. Vi erbjuder allt från projektering/ljusplanering till färdig installation inom de flesta områden. Som företag arbetar vi nära kund och representerar hög kvalité och stort engagemang i allt vi gör.

El & Ljusdesign bildades 1994 och har sedan dess växt från en liten enmansfirma till en totalleverantör inom el och belysning. Vi är idag 25 anställda och har kontor i Vasastan.

Vår organisation har utvecklats efter våra kunders och marknadens behov med avseende på vikten av god belysning, innovativa lösningar och säkra el-anläggningar. Vi är specialiserade inom ROT-arbeten och då främst kontor, butiker och restauranger. Vi erbjuder allt från projektering/ljusplanering till färdig installation inom de flesta områden. Som företag arbetar vi nära kund och representerar hög kvalité och stort engagemang i allt vi gör.

I takt med företagets utveckling söker vi nu installationselektriker och serviceelektriker

Som elektriker hos oss kommer du arbeta med förstklassiga installationer. Du har minst 5 år som elektriker. Har du dessutom erfarenheter inom data, tele, passagesystem och belysningssystem är det positivt. Som installationselektriker kommer du rapportera direkt till projektledare.

Som serviceelektriker kommer du ansvara för din egen servicebil, och ansvarar för att möta kundens behov med uppgifter så som felsökning, reparation och installation.

För båda tjänsterna krävs svenska i tal och skrift.

Som person är du engagerad, ordningsam och brinner för att utvecklas i din yrkesroll.

Vi erbjuder dig att komma till ett bolag som är väldigt måna om sina anställda. Du kommer att ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet. Företaget har god tillströmning av kunder och det är en positiv anda på företaget, där kompetensutveckling och att trivas på jobbet är något som prioriteras.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson, tel: 08 520 017 50. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Elektriker
Stockholm  2020-04-08

G:ssons El AB grundades 1981 och har sitt kontor i Södertälje. De har sina projekt i Storstockholm och Södertälje med omnejd. Företaget har idag 38 anställda och växer ständigt. Deras huvudsakliga näring inriktar sig på årsavtal med större fastighetsägare, byggare samt kommunal – och landstingsbolag.
G:ssons EL kvalitetssäkrar sina åtaganden genom ISO 9001, 14001 och OHSAS 18001.

Som serviceelektriker hos oss kommer du att arbeta främst med ROT-jobb, butiker, kontor och en del andra projekt. Rollen är väldigt variationsrik och den ena dagen är inte den andra lik. Du kommer främst att arbeta själv men även i grupp ifall jobbet kräver det. Möjligheten att arbeta med mindre projekt/entreprenader kommer att finnas för den som vill. 
För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 4 års erfarenhet. Det är krav med B-körkort samt att du kan läsa ritningar. Som person är du självgående och känner dig trygg i rollen som elektriker. Du bör trivas med att arbeta under eget ansvar och själv hantera dina ärenden. Du drivs av att leverera goda resultat och kan därigenom skapa goda relationer till kunderna. Utöver detta är du allsidig och tycker om variation.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt som är i en expansiv fas. Vi värnar om våra medarbetare och ser gärna att alla kommer med nya idéer och förslag för att ständigt utvecklas. Vi tycker det är väldigt viktigt att ha en stark sammanhållning för att uppnå bästa resultat. Varje år åker vi utomlands tillsammans, har julbord och ytterligare några gemensamma aktiviteter. Vi är väldigt måna om medarbetarnas hälsa och erbjuder därför friskvård samt att vi får besök av en naprapat en gång i kvartalet. Du får tillgång till en servicebil som du får utgå med hemifrån.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar G:ssons El AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobway rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 08 - 511 617 41 Skicka din ansökan till Oscar.Thiele@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Storkökstekniker till Stevo´s Storkök
Stockholm  2020-06-30

Stevo´s Storkök har funnits sedan 1995 och är ett väletablerat företag inom branschen. Företaget består av utbildade tekniker, säljare och administrativ personal som säljer och underhåller storköksutrustning. Ramavtal finns med ett flertal olika kommuner i Stockholms län. Lokalerna är belägna på södra sidan men som storkökstekniker kommer du arbeta med uppdrag runt om i Stockholmsområdet. Företaget befinner sig nu i en expansiv fas. 

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Storkökstekniker

I rollen som storkökstekniker kommer du att arbeta med varierande och spännande uppdrag i Stockholmsområdet. Omfattningen och antalet projekt kan variera vilket ställer krav på god flexibilitet, prioriteringsförmåga och kommunikation. Arbetsområdet berör bland annat att ta emot tilldelad order, felsöka, reparera,underhålla och att på egen hand utföra nödvändiga beställningar av reservdelar.

För att lyckas i rollen som storkökstekniker har du minst fem års erfarenhet inom service och underhåll av storköksutrustning. Vi söker dig som har elutbildning eller kylutbildning . För dig är det självklart att sätta kunden i fokus och du har ett genuint intresse för servicerollen. B-körkort och goda kunskaper i svenska erfordras då arbetsuppgifterna omfattar mycket kundkontakt. Lastbilskörkort, erfarenheter kring kylteknik och Heta Arbeten ser vi som meriterande.

Vi erbjuder en tjänst där du har möjlighet att påverka din arbetssituation och att växa inom företaget. Du kommer till en arbetsplats med god sammanhållning och en företagskultur där vidareutbildning och utveckling uppmuntras. Vi erbjuder även ytterligare förmåner som kollektivavtal, friskvårdsbidrag, förmånsbil och rikskuponger.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag, 08 510 60 651. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Kyltekniker
Stockholm  2020-06-30

Stevo´s Storkök har funnits sedan 1995 och är ett väletablerat företag inom branschen. Företaget består av utbildade tekniker, säljare och administrativ personal som säljer och underhåller storköksutrustning. Ramavtal finns med ett flertal olika kommuner i Stockholms län. Lokalerna är belägna på södra sidan men som storkökstekniker kommer du arbeta med uppdrag runt om i Stockholmsområdet. Företaget befinner sig nu i en expansiv fas. 

I takt med företagets utveckling söker vi en kyltekniker

Som kyltekniker hos oss kommer du arbeta självständigt med installation, service och underhåll av storköksmaskiner. Du kommer att utgå från hemmet och tar dig till och från arbetena med servicebil. Vi arbetar för kommunerna Botkyrka, Huddinge, Ekerö, Tyresö och Nynäshamn.

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som Kyltekniker med kylcertifikat 1. Du har även B-körkort och bor i Stockholm eller i några av kommunerna ovan.

Du erbjuds en tjänst i ett företag där vi värnar om våra anställda. Vi har bra förmåner så som förmånsbeskattad servicebil och utbildningar. Självklart har vi kollektivavtal och dessutom risklunch. Utöver detta ser vi till att hålla en bra sammanhållning med roliga aktiviteter och kickoffer.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stevo's Storkök AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag på tel. 08 510 60 651. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.