Sök bland pågående uppdrag


Dölj filter
Larmtekniker till ett växande bolag med intressanta kunder
Stockholm  2017-12-17

Telenta AB startade 1992 i Karlstad och ingår sedan 2004 i Bergendahls El Gruppen.

Huvudkontoret finns i Göteborg, med filialkontor i Stockholm, Karlstad, Malmö och med samarbetspartner i Umeå. Tack vare vår geografiska placering kan vi skapa kundanpassade helhetslösningar över hela landet till både lokala och rikstäckande företag och organisationer.

Du finner mer information om företaget på www.telenta.se

Larmtekniker

Telenta AB startade 1992 i Karlstad och ingår sedan 2004 i Bergendahls El Gruppen.

Huvudkontoret finns i Göteborg, med filialkontor i Stockholm, Karlstad och Malmö. Tack vare vår geografiska placering kan vi skapa kundanpassade helhetslösningar över hela landet till både lokala och rikstäckande företag och organisationer. 

Du finner mer information om företaget på www.telenta.se

Vi söker nu en larmtekniker med inriktning mot säkerhetsteknik till vårt stockholmskontor.

Dina arbetsuppgifter

-Självständigt arbete ute hos kund
-Installation och driftsättning på små till stora brand- och säkerhetssystem.
-Arbetsområde i Stockholm

Kvalifikationer
-Minst tre års erfarenhet som larmtekniker
-Kunskap inom systemen Galaxy, Power, RCO (RCO mega, Eltek Delta samt CCTV är meriterande)
-Vi ser att du obehindrat kan tala/skriva svenska
-Att du ej finns i något brottsregister
-Har B-körkort

Vi erbjuder dig en heltidstjänst på ett växande bolag med intressanta kunder. Vi satsar på arbetsmiljö, är arbetsmiljöcertifierade, följer kollektivavtal och lägger ett stort fokus på att våra medarbetare ska trivas gott. Vidare erbjuder vidare goda förmåner och möjligheter till vidareutbildning bland annat.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nahom Maasho tel. 070-320 04 35 eller nahom.maasho@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   


Uppdragsansvarig Arkitekt
Stockholm  2018-01-09

FOJAB arkitekter är ett arkitektägt och arkitektlett företag med kontor i Malmö, Helsingborg och Stockholm. Vi söker oss till krävande kunder med de mest intressanta projekten. Huvudkontoret ligger i Malmö och totalt är vi ca 120 medarbetare. Arkitektur är helhet- stad, hus, landskap och detaljer. Vårt Stockholmskontor består av arkitekter inom dessa kompetenser och vi samverkar i våra uppdrag för att åstadkomma en helhetsmiljö. Vi arbetar med nära koppling till Arkitektskolan på KTH och projekten finns både i Sverige och utomlands.
Vår arkitektur ska ta socialt ansvar, kännetecknas av en stark formidé och vara förankrad på platsen.

 

Uppdragsansvarig arkitekt med inriktning kontor och kommersiella lokaler

Som uppdragsansvarig arkitekt har du en ledande ställning på Stockholmskontoret och är en viktig bärare av företagets mål och visioner. I rollen har du ansvar för uppdrag mot kund såväl som tekniskt som gestaltnings- och affärsmässigt. Du kommer även att samverka inom FOJAB kring din kompetens, samt med andra specialister inom företaget.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en arkitektexamen på mastersnivå med minst 10 års erfarenhet i yrket. Vidare har du arbetat med projekt från tidigt skede till färdig byggnad och du har ett brett kontaktnät av kunder i Stockholmsregionen. Att kunna driva flera projekt samtidigt är en färdighet du har.

Som person är du innovativ och lösningsorienterad. Du är en lagspelare med tävlingsinstinkt som drivs av att etablera och utveckla långsiktiga kundrelationer. Vi söker en engagerad person som har förståelse för samspelet mellan arkitektonisk kvalitet och affärsmässighet.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett team engagerade arkitekter där det finns en uttalad ambition och kompetens att jobba  med helhetsmiljöer – stadsbyggnad, landskap, hus och inre miljö. I takt med att vi växer kan rätt person erbjudas möjligheten att få ateljéansvar och/eller kompetensområdesansvar. Här erbjuds du en möjlighet att vara med och bygga upp FOJABs stockholmskontor. Vi har en stark tradition som ett engagerat, ritande kontor. Inget projekt är för litet och inget program är för enkelt för att inte innehålla spännande arkitektur!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar FOJAB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, tel. 08 520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elektriker till Saferoad Vägbelysning
Stockholm  2017-12-08

Saferoad Vägbelysning AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter - vara eller tjänst -  till våra kunder. Vi ingår i en internationell koncern, Saferoad Group.

Vi arbetar med högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar för myndigheter och uppdragstagare inom infrastruktur. Koncernens affärsidé är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor på språng, oavsett om de går till fots, cyklar eller åker bil. Vi finns i 21 länder och har totalt 2500 ansällda.

I Sverige finns det nio olika Saferoadföretag som tillsammans representerar ett brett produktutbud inom trafik och offentlig miljö. Till exempel: skyltar, vägmarkering, väg- och broräcken, vägtrummor, geosynteter, produkter för offentlig miljö och belysningsstolpar.

Vi söker elektriker till vårt kontor i Sollentuna

I sollentuna är vi ca 25 anställda. Som elektriker hos oss kommer du att arbeta på våra entreprenader. Detta innebär tekniskt ansvar för att det blir utfört med hög kvalité. Det förekommer upprättande av dagbok och egenkontroller med stöd från vårt interna dokumentsystem. Daglig kontakt sker med våra kunder, projektledare och övrig personal.

Du får stor insyn i vår organisation och får möjlighet att vara med och påverka. Det kan förekomma resor inom Sverige, främst Mälarregionen. 

För att lyckas i rollen är du fullbetald elektriker med minst gymnasial utbildning. Har du någon form av nätverkskompetens och kunskap inom ITS är detta meriterande.

Vi kan även erbjuda boende om du inte bor i Stockholm. 

Som person är du strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, elkonstruktörer och projektledare. Du har minst B körkort, BE är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.  

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Arkitekt till BBH
Stockholm  2018-01-10

 

Tillsammans arbetar vi effektivt, engagerat och lösningsorienterat.

BBH är arkitektkontoret med unik spetskompetens inom kollektivtrafik och tillgänglighet. Vi drivs av en stark vilja att skapa arkitektur för ett hållbart samhälle.Ledordet för vår verksamhet är Tillsammans och vår process bygger på arbetsglädje, dialog och engagemang. 70 års erfarenhet och ständigt pånyttfödd nyfikenhet är en oslagbar kombination!

Vi växer och söker fler arkitekter till vårt fina kontor på Maria Skolgata 83.

Vi är professionella specialister som genom ständig utveckling och nytänkande bidrar till att göra kollektivtrafiken attraktiv och det byggda samhället tillgängligt för alla. Genom kreativ samverkan mellan arkitektur och teknik höjer vi nivån på gestaltning, projektering och genomförande. Utöver projekt inom kollektivtrafik och tillgänglighet arbetar vi brett med bland annat bostäder och logistik.

Vi söker nu nya kollegor som vill vara delaktiga i processen att bygga ett hållbart samhälle tillgängligt för alla.

Som arkitekt hos oss får du en självklar plats i företaget där din röst blir hörd och dina idéer uppmuntras. Vi vill arbeta tillsammans med arkitekter som har ett härligt driv och gillar tanken på att lära sig nya saker. Vi arbetar i team där all erfarenhet tas om hand och tillsammans lyfter vi varandra och arkitekturen.

För att trivas hos oss har du arbetat som arkitekt i några år och vill ta dig an våra spännande projekt. Vi arbetar i Autocad och Revit men är öppna för att lära dig dessa program om du inte arbetat i dem tidigare.

Vi erbjuder dig en spännande och öppen arbetsplats där nytänk och laganda står i fokus. Låter detta som ett nästa steg i karriären? Tveka inte att höra av dig!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar BBH Arkitektur & Teknik med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, tel 08 520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


XYZDP söker en arkitekt
Stockholm  2018-01-15

Vi på XYZDP består av projektledare, arkitekter och ingenjörer som alla på sitt sätt bidrar till att uppsatta mål nås. Vi har en bred samlad erfarenhet för utveckling och implementering av koncept inom automotive / retail, vi arbetar bland annat med kunder som Volkswagen, Audi och Mercedes-Benz. Utöver retail arbetar vi även med bostäder. 

Tydliga roller och ansvar inom projektgruppen är viktiga ingredienser för ett lyckat projekt och nu söker vi en handläggande arkitekt till vårt härliga gäng!

Vi söker dig som kan hålla i ett projekt från skiss till färdig bygghandling. Du behöver vara förstående och tydlig gentemot kunder, konsulter och dina medarbetare.

Merparten av våra kunder är inom bilindustrin som står inför en väldigt spännande utveckling. Vi behöver hela tiden ligga steget före och tänka hur framtidens bil showrooms ska utformas. Därför söker vi någon som är lösningsorienterad, kreativ och nyfiken.

För att trivas i denna roll bör du ha minst tre års erfarenhet. Vi arbetar i Archicad men ser inget problem med att du inte arbetat i det förut. Som du säkert vet kommer det bitvis vara ett väldigt högt tempo men det är något du är van vid att hantera.

Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats med spännande projekt. Vi som jobbar här trivs ihop och brukar då och då ses på en AW eller hitta på någon rolig aktivitet efter jobbet.

Känner du att detta skulle kunna vara något för dig? Bra! Tveka då inte att höra av dig.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar XYZDP med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elektriker till GT El Norrköping
Norrköping  2017-12-07

GT El grundades våren 2007 och är ett elteknikföretag som främst verkar i Östergötland med tyngdpunkt på Linköping och Norrköping, men även nu i Stockholm. Vi ser varje projekt med nya ögon, då vi ritar och konstruerar allt själva. Våra områden är fastighet, bygg, företag, hushåll och industri. Vi utför alla typer av jobb, så som energieffektivisering, konstruktion, datanät, telefoni, belysning, kraft, styr & reglageteknik, larm – inbrott och larm. Vi utför även reparationer, felsökningar och löpande underhåll. 

Nu söker vi elektriker inom entreprenad till Norrköping 

Vi försöker att se varje projekt med nya ögon, det finns inga universallösningar.
Vi ritar och konstruerar allt själva och har kompetensen inom företaget. På så sätt arbetar snabbt vi snabbt och anpassat - varje gång! 

Våra områden är exempelvis 

 • Fastighet
 • Bygg
 • Företag
 • Hushåll
 • Industri

Vi jobbar mycket åt bostäder, skolor, förskolor etc. Vanligtvis utgår du från hemmet, men ibland samlas vi på kontoret för att ha genomgång om hur veckan ser ut. Som person är du självgående och känner dig trygg i din yrkesroll. Vi ser att du på sikt vill utvecklas och så småningom kliva upp något steg i din yrkesroll. Du trivs med att arbeta under eget ansvar gillar att styra din egen dag. Vidare drivs du av att leverera goda resultat och att skapa god relation till kunder. 

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Du erbjuds en roll på ett företag som expanderar. Vi är ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans. Du kommer till ett företag med kollektivavtal och stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det otroligt viktigt med personlig utveckling.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elektriker till Saferoad Borås
Göteborg  2017-12-08

Saferoad Vägbelysning AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter - vara eller tjänst -  till våra kunder. Vi ingår i en internationell koncern, Saferoad Group.

Vi arbetar med högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar för myndigheter och uppdragstagare inom infrastruktur. Koncernens affärsidé är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor på språng, oavsett om de går till fots, cyklar eller åker bil. Vi finns i 21 länder och har totalt 2500 ansällda.

I Sverige finns det nio olika Saferoadföretag som tillsammans representerar ett brett produktutbud inom trafik och offentlig miljö. Till exempel: skyltar, vägmarkering, väg- och broräcken, vägtrummor, geosynteter, produkter för offentlig miljö och belysningsstolpar.

Vi söker elektriker till Borås

Som elektriker hos oss kommer du att arbeta på våra entreprenader. Detta innebär tekniskt ansvar för att det blir utfört med hög kvalité. Det förekommer upprättande av dagbok och egenkontroller med stöd från vårt interna dokumentsystem. Daglig kontakt sker med våra kunder, projektledare och övrig personal.

Du får stor insyn i vår organisation och får möjlighet att vara med och påverka. Det kan förekomma resor inom Sverige. 

För att lyckas i rollen är du fullbetald elektriker med minst gymnasial utbildning. Har du någon form av nätverkskompetens och kunskap inom ITS är detta meriterande.

Som person är du strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, elkonstruktörer och projektledare. Du har minst B körkort, BE är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.  

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Arkitekt
Stockholm  2018-01-08

GRID är ett växande arkitektkontor inriktat mot resande, hållbarhet och stadsutveckling. Vi arbetar för långsiktigt ökad tillväxt i samhället och bättre miljö genom ny teknik och effektivt utnyttjande av resurser. Som företag vill vi vara förstahandsvalet när det gäller arkitektkontor med vår inriktning.

Våra uppdrag består av utredning, gestaltning, utformning, projektering och visualisering av okonventionella och tekniska projekt. Exempel på projekt vi jobbar med just nu: ny station för Saltsjöbanan vid Slussen, ombyggnad av station Gullmarsplan, tunnelbanans utbyggnad, nybyggnad av Enlunda bussdepå, personalbyggnad vid Bromma flygplats. 

 

GRID växer och söker nu en duktig arkitekt till sitt härliga team

Som arkitekt hos oss kommer du ofta att arbeta tillsammans med andra arkitekter och teknikkonsulter i komplexa projekt för huvudsakligen offentliga beställare. De system vi utformar påverkar många människors liv vilket ställer höga krav på förståelse för samhället samt konstnärlig och teknisk förmåga.

För att lyckas i rollen ska du ha arkitektutbildning och projekteringsvana. Du bör ha minst 3 års erfarenhet av yrket och det är meriterande om du har jobbat med projektering i programmen AutoCad och Revit. Eftersom de flesta av våra uppdragsgivare är svenska är skrift och tal i svenska ett krav.

För att trivas hos oss är du en driven person som tycker om att ha kul på jobbet. Du är noggrann, kreativ och samarbetsorienterad.

Vi erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett team med högpresterande och inspirerande arkitekter som ständigt jobbar för ett hållbart samhällsbyggande. Vi sätter kvalitet framför kvantitet och siktar alltid på långsiktighet i våra samarbeten. Utvecklingsmöjligheterna är stora, och nya idéer välkomnas. Du kommer att få jobba med roliga projekt som ger upplevelser till tusentals människor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar GRID arkitekter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Serviceelektriker med ansvar
Stockholm  2017-12-08

CombiConsult AB är ett privatägt installationsbolag som startade sin verksamhet 2005. Idag är vi ca 48 anställda och omsätter drygt 60 miljoner kronor. Vi har kontor i Solna, Östermalm samt Åkersberga. Tack vare vår stora vagnpark bestående av ett 20-tal fullutrustade servicebilar erbjuder vi en sällsynt flexibel och lättillgänglig installationsverksamhet. Vi erbjuder även våra kunder projektering, serviceavtal, RAM-avtal samt periodisk tillsyn. Idag ha vi serviceavtal med bl.a. Fabege, AMF, Vasakronan m.fl.

Med åren ha vi succesivt utökat vårt tjänsteutbud och erbjuder helhetslösningar inom all typ av elektroinstallation inom områdena El, Tele, Data, Larminstallationer. Vi erbjuder även följande tjänster: 

 •          Total- och utförandeentrepreander
 •          Ny- och ombyggnadsinstallationer
 •          Service och reparationer
 •          Projektering
 •          Konstruktion
 •          Energimätningar
 •          Rådgivning och konsultation 

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Serviceelektriker med många års erfarenhet.

Som elektriker hos oss kommer du självständigt att planera, samordna och utföra serviceuppdrag. Vi arbetar i stort sätt enbart mot företagskunder. Vi utför felsökningar, kontrollmätningar, service och underhåll samt mindre projekt och anpassningar.

För att lyckas i rollen har du runt 10 år erfarenhet som elektriker. Du är självgående och vill brinner för nya idéer samt trivs du med att ha en ansvarsfull roll. Du är hjälpsam, engagerad och drivs av att erbjuda en hög servicenivå. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag med kollektivavtal. Hos oss har du stora utvecklingsmöjligheter. Frihet under ansvar är viktigt för oss. Andra förmåner är friskvård, servicebil, telefon, tjänstepension m.m.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar CombiConsult AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till jenniefer.berg@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Snickare
Göteborg  2017-12-14

RA BYGG AB är ett byggföretag som verkar i Göteborgsregionen och är idag närmare 90 anställda. Vi grundades 1992 av Rune Adielsson och år 2005 slogs RA bygg samman med Byggservicegruppen AB. Det gemensamma namnet blev då RA Bygg. Vi utför ny-och ombyggnationer såväl byggservice och egenregiprojekt. Våra kunder finns inom privat och offentligt sektor. Företaget expanderar och har ett delmål att omsätta 500 miljoner år 2020.

I takt med att vi växer söker vi en duktig snickare till vår byggserviceavdelning.

Som snickare hos oss kommer du att arbeta med nyproduktion, ombyggnationer, renoveringar och tillbyggnader. Arbetsuppgifterna är allt från mindre reparationsarbeten i lägenheter till större servicearbeten på bland annat Sahlgrenska och Landvetter.
För att lyckas i rollen har du yrkesbevis samt minst tre års erfarenhet som snickare. Körkort och flytande svenska i tal och skrift är krav.

Då du kommer ha en ansvarsfull roll är det viktigt att du är självgående och har en positiv inställning till ditt yrke. Vidare är du serviceinriktad och trivs med ett omväxlande arbete.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag med kollektivavtal. Du kommer till ett trevligt gäng där vi sprider mycket positiv energi. För oss tycker vi att det är viktigt med en bra sammanhållning och har därför mycket gemensamma aktiviteter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar RA BYGG AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Platschef till Åke Sundvall
Stockholm  2017-12-14

OM ÅKE SUNDVALL

Åke Sundvall är ett familjeägt byggmästarföretag som under 75 år satt prägel på Stockholms, Uppsalas och Skånes stadsbild och vunnit flera utmärkelser för vårt arbete. Vi verkar idag i tre olika affärsområden som samarbetar tätt med varandra; projektutveckling, entreprenad och fastighetsförvaltning. Våra entreprenader kan vara både egenregiprojekt och externa entreprenader åt kund.

På Åke Sundvall är varje medarbetare en nyckelperson. Vår storlek och det tydliga ägarskapet av bolaget gör att alla medarbetare får stort utrymme att ta ansvar och utveckla sig själva i takt med att vi växer. Vi är stolta över våra utmärkelser vi fått genom åren och vår vision är att skapa stadens mest omtyckta områden, något som blir verklighet genom våra medarbetares personliga engagemang och våra grundvärderingar Glädje, Ambition, Lyhördhet och Ansvar.  

OM TJÄNSTEN

Som platschef har du det övergripande ansvaret för ett byggprojekt där ditt engagemang, ledarskap och ansvarstagande är avgörande för att allt blir klart i tid och efter givna ramar.

Du ansvarar för planering och ledning av produktionen, från byggstart till inflyttning. Det innebär att du har ansvar för det tekniska genomförandet, personal, arbetsmiljö, kvalitet, ekonomi och nöjd kund. Du arbetar i team tillsammans med arbetschef, arbetsledare, inköp och entreprenadingenjör. Er gemensamma uppgift är att jobba efter utsatta ramar och se till att kundens alla krav uppfylls.

ARBETSOMRÅDEN

 •          Ansvar för produktionsbudgetens upprättande och riktighet
 •          Ansvar för Kvalitet- Miljö- och Arbetsmiljö för entreprenaden
 •          Leda och fördela arbetsuppgifter för produktionspersonalen
 •          Ansvar för tidsplanering och samordning av entreprenaden
 •          Granska och godkänna riktigheten i alla leverantör- och entreprenörfakturor som berör entreprenaden genom signering                          
 •          Ansvar för ändrings- och tilläggsarbetens (ÄTA) utförande och reglering mot beställaren
 •          Ansvar för att utförande och alla anmälningar sker enligt gällande handlingar/kontrakt samt lagar och förordningar
 •          Förbereda, genomföra och avsluta besiktningar
 •          Ansvar för överlämnande av projekt till ”Garanti- & Service”
 •          BAS-U med tillhörande ansvar
 •          Tillsammans med entreprenadingenjören ansvara för att leverera uppdaterade slutkostnadsprognoser enligt företagets fastlagda rutiner och tidsintervaller

DIN PROFIL

Som platschef på Åke Sundvall är du en nyckelperson i företaget. Därför är det viktigt att du är en ledare som inspirerar, skapar arbetsglädje och får andra att vilja göra sitt yttersta att skapa en produkt med hög kvalitet till den kostnad och tid som är utsatt för projektet. Du har flera års erfarenhet av byggande och gedigen kunskap om allt från lagar och förordningar till entreprenadjuridik. Vi ser gärna att du har erfarenhet av såväl bygge i trä som betong. Erfarenhet av både småhusbyggnationer samt uppförande av flerbostadshus är meriterande.

Som person är du engagerad, strukturerad och kan planera din och andras tid. Du är tydlig, prestigelös och ödmjuk. Du har ansvar för att projektets uttalade mål för ekonomi, kvalitet och tid uppfylls. Du ska ha vana att fortlöpande ta fram och rapportera om projektets utveckling avseende ekonomi och tidsåtgång. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda projekt och kunskap om BF9K.

Åke Sundvall erbjuder en spännande arbetsplats med en varierande vardag, bra kollegor, möjlighet till vidareutbildning och fina karriärmöjligheter. 

Rekrytering sker omgående.

I denna rekrytering samarbetar Östmans Plåtslageri AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Viktor Björksell på 08-52001752. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Projektledare för hus och markuppdrag
Stockholm  2017-12-21

SLB, Sören Lundgren Byggkonsult AB, är ett självständigt kunskapsföretag verksamt inom byggbranschen sedan 1986. Vårt arbetsfält spänner över stora delar av byggprocessen. Tack vare en flexibel organisation kan vi erbjuda våra uppdragsgivare en service utöver det vanliga. Vår ambition är att fungera långt mer än bara som leverantör av ritningar och handlingar.

Uppdragsansvarig projektledare för hus och markuppdrag

Som projektledare kommer du i huvudsak att planera, leda och genomföra uppdrag i enlighet med avtal och företagets ledningssystem. Du ackvirerar dina egna projekt och kunder samt har eget ansvar för detta. Du kommer även kontinuerligt sysselsätta flera projektledare än dig själv. Ditt område kommer vara hus och markuppdrag, tex nyproduktion av bostadshus och ombyggnad av kulturhus. I och med detta så driver du dina projekt kontinuerligt samt arbetar från start till garantibesiktning.

Vi tror att du har uppmot 10 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är väl bekant med hur byggprocessen fungerar och nyckelaktiviteterna i de olika skedena och har ett brinnande intresse av att vara med och utveckla morgondagens samhälle. Vi ser gärna att du vill vara med och bidra och utveckla vår verksamhet.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett bra kontaktnät sedan tidigare. Du är mycket noggrann och strukturerad och kan hantera alla situationer och människor. Det är meriterande om du har entreprenad- eller konsulterfarenhet från en ledande position.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid denna rekrytering och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du är en ansvarstagande entreprenör som enkelt skapar dig en helhetsbild över projekten som du sedan planerar och organiserar för att skapa så lönsamma och tidseffektiva affärer som möjligt. Vidare har du ett modernt synsätt på ledarskap och kan genom din positivitet, tydlighet, ödmjukhet och flexibilitet skapa och bibehålla goda relationer med kunder likväl som medarbetare och på så sätt bygga upp ett motiverat och engagerat team som alla strävar mot samma mål.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett litet och sammansvetsat team som alla besitter flerårig erfarenhet och hög kompetens inom bygg och projektledning. Du har mycket frihet i ditt arbete och får ett stort svängutrymme. Utöver detta får du även en marknadsmässig lön med kollektivavtal, och friskvårdsbidrag. Vi utför även aktiviteter tillsammans så som tex innebandy och skidresa.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Victoria Tsirkova, 08 520 017 55. Skicka in din ansökan idag via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt! 


Kalkylator till Johanssons Rör
Stockholm  2017-11-30

Johanssons Rör grundades 1952. Vi finns idag på fyra orter, Stockholm, Luleå, Boden, Umeå samt Uppsala där vi precis startat en filial. Idag är vi ca 100 medarbetare och arbetar efter samma filosofi som för 50 år sedan - med kunnig personal och välutrustade bilar. Inget jobb är för litet eller för stort för oss.  Vi expanderar och söker en:  

Kalkylator till Stockholm 

Som kalkylator hos oss kommer du arbeta med att upprätta branschmässiga kalkyler, anbudsgivning, projekteringar och stöd till projektledarna, arbeta för att kostnadseffektivisera materialinköp i projekten, samt analyser av projekt. Deltagande i projekt- och inköpsmöten samt att, i samarbete med andra driva inköpsfrågor i samband med start av projekt.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av kalkylarbete. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Det är meriterade om du har relevant utbildning för tjänsten eller tidigare har arbetat som montör/projektledare inom VVS.

Som person är du strukturerad och en god problemlösare. Du är van att arbeta mot givna mål och drivs av att föra företaget framåt. Rollen innebär mycket kontakt med leverantörer och kunder och vi tror därför att du är en social och flexibel person som har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser det även som positivt om du är en nyfiken person. 

Vi erbjuder dig att vara en del av ett framgångsrikt företag med bred kompetens inom ett och samma företag. Vi har kollektivavtal och satsar väldigt mycket på våra medarbetare, bl.a. utbildningar och kurser. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Johanssons Rör AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

 


Projektledare till Nordisk VVS
Stockholm  2017-12-07

Nordisk VVS grundades år 2000 och har sakta men säkert vuxit till ca 16 medarbetare idag. Kontoret ligger i Hägersten. Vi arbetar med all typ av traditionell VVS mot företagskunder. Alla har vi samma inställning – vi tar ett helhetsansvar för vårt arbete och ser till att det blir ett smidigt projekt för alla inblandade.
Vi kan hjälpa företag vid bland annat lokalanpassningar, stambyten, sjukhus och nyproduktion av lägenheter. Våra montörer har lång erfarenhet av VVS-projekt och är vana vid att följa projekten från början till slut.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en: 

Projektledare 

Som projektledare är dina främsta uppgifter att leda och planera arbetet för olika projekt, samt hålla koll på att projekten genomförs inom de ekonomiska ramar som givits. Du sköter kontakten med kunder och leverantörer under projekten. Du ansvarar för ca 2-5 projekt samtidigt, beroende på storlek. 

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a: 
- Projektledning med ansvar för tid, kostnad och kvalitet. - Kostnadskalkyler / Kostnadsstyrning - Projekteringsledning - Beräkningar - Upphandling - Igångkörning - Besiktning 

För att lyckas i rollen har du tidigare flera års erfarenhet som montör samt några års erfarenhet som projektledare inom branschen. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. 
Som person har du lätt för att se och förstå helheter. Du är kostnadsmedveten i frågor kring t ex materialval samtidigt som du är lyhörd för kundens önskemål och ser möjligheter till merförsäljning. Du är engagerad, positiv och har lätt för att stötta och peppa andra omkring dig. Vidare är det väldigt positivt om du är lösningsorienterad. 

Vi erbjuder dig att vara del i ett stabilt företag med människor som har en bred erfarenhet från branschen. Vi har kollektivavtal, friskvård, tjänstepension m.m. Rollen som projektledare innebär frihet under ansvar. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Nordisk VVS med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01 . Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Mätningstekniker/ Mätningsingenjör Uppsala
Uppsala  2017-11-23

Diagona utför uppdrag inom det privata näringslivet, stat och kommuner när det gäller mätningstekniska uppdrag. Huvudsakliga branschområdena är inom: hus, anläggning, väg och järnväg. Att skapa en bra stämning i arbetsgruppen och ett bra samarbete inom organisation är en av Diagonas viktigaste grundpelare. Att samarbeta höjer kunskapsnivån för alla medarbetare och gör arbetet effektivare och roligare.

Diagona utför uppdrag inom det privata näringslivet, stat och kommuner när det gäller mätningstekniska uppdrag. Huvudsakliga branschområdena är inom: hus, anläggning, väg och järnväg. Att skapa en bra stämning i arbetsgruppen och ett bra samarbete inom organisation är en av Diagonas viktigaste grundpelare. Att samarbeta höjer kunskapsnivån för alla medarbetare och gör arbetet effektivare och roligare.

Till Uppsalakontoret söker vi en Mätningstekniker/ Mätningsingenjör

Du kommer att arbeta med stora och små mättekniska uppdrag, både i fält och med redovisning. I rollen ingår att agera rådgivare i mättekniska frågor inom uppdragen och direkt mot kund. Du genererar egna uppdrag och kan driva dessa från start till slut. Om du besitter specialkompetens eller har ett stort intresse för ett visst arbetsområde så ger vi dig möjlighet att utvecklas inom den grenen.

Vi ser att du som söker har relevant teknisk utbildning och minst 1 års erfarenhet av mätning i fält. Kunskap inom något av följande områden: laserskanning, flygfotografering med UAS(Multikopter), mängdberäkning, maskinstyrning, BIM och järnvägsmätning meriteras.

Diagona består av ett gäng ödmjuka mättekniker som uppskattar varandras potential och kunskaper. Vi ser därför att även du är en ödmjuk person för att passa in. Självklart är du noggrann i ditt arbete och då du har kundkontakt är du även utåtriktad med en god känsla för service.

Vi erbjuder dig: Diagona arbetar nytänkande och modernt. De ser varje individs kompetens och vill du utvecklas inom ett speciellt arbetsområde så ges du möjlighet att göra det. På kort tid har Diagona gjort en otrolig resa där de snabbt etablerat sig på marknaden med en god lönsamhet. Ta chansen att bli en del av teamet! Givetvis erbjuds du kollektivavtal, friskvårdsbidrag och nödvändiga arbetsverktyg.

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg. Skicka din ansökan, tel 08-510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Projektledare
Stockholm  2017-12-01

Koncernen Contiga är en av Nordens främsta entreprenörer av prefabricerade stomlösningar för husbyggnation. Koncernen sysselsätter drygt 1000 personer, varav cirka 300 i Sverige. Koncernen Contiga har fem fabriker i Norge, två i Sverige, en i Danmark och en i Tyskland.

Contiga har över 40 års bransch-erfarenhet och är den största svenska producenten av prefabstommar med egen tillverkning av både stålstomme och betongelement. Att ha både stålverkstad och betongelementfabrik in-house bidrar till kostnadseffektiva helhetslösningar, stor flexibilitet, snabba leveranser och smidig produktionssamordning. Våra viktigaste produkter är stommar till kontor, hotell, offentliga byggnader och större flerfamiljshus.

Vi söker nu en:

Projektledare

Som projektledare har du ett helhetsansvar för projektet från order till färdig stomme gentemot kund och internt. Du är ansvarig för planering, projektering tillsammans med konstruktör, ekonomi och inköp av varor och tjänster som projektet kräver. För att lyckas i rollen är du en erfaren projektledare, med minst 3 års erfarenhet från bygg. Har du dessutom erfarenhet från prefab eller liknande är det meriterande. Som person är du affärsmässig, strukturerad och har lätt för att kommunicera. Svenska i tal och skrift är en självklarhet. Det är även meriterande med en högskoleingenjörsexamen inom bygg.

Ditt arbetsområde blir i huvudsak Stockholmsområdet men även på kontoret i Liljeholmen eller Norrtälje.

Vi erbjuder dig ett växande och framgångsrikt företag med hög tillväxt. Företagsstrukturen är platt och beslutsvägarna är korta, vilket gör att du får stor delaktighet och möjlighet att påverka. Du kommer att jobba självständigt med spännande och varierande projekt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Tobias Knutsson, tel 08 - 511 617 45. Ansök via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elkonstruktör
Stockholm  2017-11-30

Saferoad Vägbelysning AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter - vara eller tjänst -  till våra kunder. Vi ingår i en internationell koncern, Saferoad Group.

Vi arbetar med högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar för myndigheter och uppdragstagare inom infrastruktur. Koncernens affärsidé är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor på språng, oavsett om de går till fots, cyklar eller åker bil. Vi finns i 21 länder och har totalt 2500 ansällda.

I Sverige finns det nio olika Saferoadföretag som tillsammans representerar ett brett produktutbud inom trafik och offentlig miljö. Till exempel: skyltar, vägmarkering, väg- och broräcken, vägtrummor, geosynteter, produkter för offentlig miljö och belysningsstolpar.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Elkonstruktör till vårt kontor i Sollentuna 

Vi förstärker inom elkonstruktion och söker dig med erfarenhet från elbranschen. Arbetsuppgifterna utförs i anslutning till anbudsgivande såväl som i byggprojekt i samarbete med våra projektledare från vårt Saferoad kontor i Sollentuna. Resanade kan förekomma inom Sverige.   

Våra kunder är kommuners idrottsförvaltningar, trafikverket, större och mindre byggherrar typ Skanska, NCC mfl .   

I utlyst roll kommer du arbeta med bland annat;   

 • Elkonstruktion av styrcentraler, servicecentraler m.m. 
 • Ansvara för bolagets teknikutveckling och byggnation av el-konstruktioner. (Centraler mm).
 • Kunna göra kostnadskalkyler för central/styrskåp
 • Tekniska beskrivningar av funktioner i centraler/styrskåp
 • Provning/idrifttagning av centraler/styrskåp

Du har en teknisk utbildning el med flera års erfarenhet inom branschen. Du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift.  Körkort erfordras då resor ingår i tjänsten. Gärna erfarenhet från kabelberäkningar(El-vis, Febdok eller dyl). Allmän behörighet är meriterande. 

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg Tel 08 - 510 662 01. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Platschef till Veidekke
Uppsala  2017-11-24

Veidekke är Skandinaviens fjärde största entreprenad- och bostadsutvecklingsföretag med en total omsättning på ca 30 mdr NOK. I Sverige har vi ca 1700 anställda och en omsättning på ca 9 miljarder SEK (2016). Verksamheten omfattar såväl bygg och anläggning som bostadsutveckling, och ambitionen är att vara ett annorlunda företag, präglat av entusiasm, sunda värderingar och respekt för kunden. Veidekke Sverige är en del av Veidekke-koncernen som är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag.

Vi söker nu en:

Platschef

I rollen platschef har du ett omväxlande och utmanande arbete där du tillsammans med arbetsledare driver projekt. Du har en nyckelroll med övergripande ansvar för ekonomi, genomförande, personal och lönsamhet för tilldelat projekt. Vi ser att du lägger stor vikt vid ett bra arbetsmiljöarbete med ett ständigt säkerhetstänk. Involvering är en självklar del i ditt ledarskap.

Din bakgrund
Vi söker sig som har erfarenhet från liknande befattning inom byggproduktion. Det är meriterande om du har relevant utbildning och vi ser gärna ansökningar från dig med motsvarande yrkeserfarenhet. 

Du som person
Du är en affärsinriktad, driven, initiativrik och kvalitetsmedveten person. Att vara kostnadsmedveten och ha ett strukturerat arbetssätt är en förutsättning. Genom ett coachande ledarskap kan du motivera och engagera dina medarbetare, du trivs med att arbeta i team och ser möjligheter med ett involverande arbetssätt. Vi på Veidekke tror på människors gemensamma förmåga där viljan till samarbete, att utveckla och vårda relationer och att i varje situation lösa problem är grunden till vår framgång. Det gör du med!

Vi erbjuder
Ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kunden och medarbetarens behov. På Veidekke arbetar vi kontinuerligt med utveckling inom strategiskt utvalda områden. Vi har en stor variation på arbetsuppgifter där du kommer att möta olika typer av utmaningar. I Veidekke utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 - 510 662 01. Ansök via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

 


Kalkylator/Konstruktör till Edekyl i Stockholm
Stockholm  2017-12-08

Edekyl & Värme skapades genom att bröderna Robert och Richard Björk förvärvade det anrika Örebroföretaget Edekyl AB. Med brödernas mångåriga erfarenhet från värmepumpsbranschen tillfördes värme så det nya bolagsnamnet blev Edekyl & Värme AB. Med säte i Örebro har verksamheten utökats och omfattar idag även filialer i Stockholm, Västerås, Motala, Norrköping och Linköping. Med 90 anställda är Edekyl & Värme ett av de ledande företagen inom kyla, värme, ventilation, automation och energieffektivisering i Mellansverige.

Vi söker nu en driven och engagerad konstruktionsresurs till vår verksamhet i Stockholm 

Som kalkylator och konstruktör hos oss utför du kalkylarbete i linje med verksamhetens mål och strategiska planer. Kalkylatorn är delaktig under hela anbudsprocessen från förfrågan till färdigt anbud/beställning men också under produktionsfasen som stöd till projektledaren. Tjänsten kräver att du sa konstruera och projektera egna tekniska lösningar och förslag. I rollen ingår även offerering, anbud, bibehålla och vidareutveckla kundrelationer, effektivisera tekniska installationer, ekonomisk uppföljning och utvärdering, projektering & konstruktion, delta i inköpsarbeten. 

* Du bör ha en högskoleutbildning inom VVS, Bygg, Fastighet eller Teknik. 
* Erfarenhet av kalkyl, offert och konstruktionsarbete inom VS & El är krav. 
* Kunskap om leverensbestämmelser 
* Van att arbeta i kalkylprogram 
* Det är meriterande om du har utbildning inom entreprenadjuridik, ekonomi samt praktisk erfarenhet av installation. 
*CAD 

Vi erbjuder dig att vara del i ett familjärt företag där du snabbt känner dig hemma. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet. I vår policy som arbetsgivare ser vi till att du får en trygg, säker och trivsam arbetsplats. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Kalkylator/Konstruktör till Edekyl i Örebro
Örebro  2017-12-01

Edekyl & Värme skapades genom att bröderna Robert och Richard Björk förvärvade det anrika Örebroföretaget Edekyl AB. Med brödernas mångåriga erfarenhet från värmepumpsbranschen tillfördes värme så det nya bolagsnamnet blev Edekyl & Värme AB. Med säte i Örebro har verksamheten utökats och omfattar idag även filialer i Stockholm, Västerås, Motala, Norrköping och Linköping. Med 90 anställda är Edekyl & Värme ett av de ledande företagen inom kyla, värme, ventilation, automation och energieffektivisering i Mellansverige.

Säljare/Kalkylator/Konstruktör till Edekyl i Örebro 

Vi söker nu en driven och engagerad konstruktionsresurs till vår verksamhet i Stockholm 

Som kalkylator och konstruktör hos oss utför du kalkylarbete i linje med verksamhetens mål och strategiska planer. Kalkylatorn är delaktig under hela anbudsprocessen från förfrågan till färdigt anbud/beställning men också under produktionsfasen som stöd till projektledaren. Tjänsten kräver att du sa konstruera och projektera egna tekniska lösningar och förslag. I rollen ingår även offerering, anbud, bibehålla och vidareutveckla kundrelationer, effektivisera tekniska installationer, ekonomisk uppföljning och utvärdering, projektering & konstruktion, delta i inköpsarbeten. 

* Du bör ha en högskoleutbildning inom VVS, Bygg, Fastighet eller Teknik. 
* Erfarenhet av kalkyl, offert och konstruktionsarbete inom VS & El är krav. 
* Kunskap om leverensbestämmelser 
* Van att arbeta i kalkylprogram 
* Det är meriterande om du har utbildning inom entreprenadjuridik, ekonomi samt praktisk erfarenhet av installation. 
*CAD 

Vi erbjuder dig att vara del i ett familjärt företag där du snabbt känner dig hemma. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet. I vår policy som arbetsgivare ser vi till att du får en trygg, säker och trivsam arbetsplats. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Projektledare till GT El i Norrköping
Norrköping  2017-11-24

GT El grundades våren 2007 och är ett elteknikföretag som främst verkar i Östergötland med tyngdpunkt på Linköping och Norrköping, men även nu i Stockholm. Vi ser varje projekt med nya ögon, då vi ritar och konstruerar allt själva. Våra områden är fastighet, bygg, företag, hushåll och industri. Vi utför alla typer av jobb, så som energieffektivisering, konstruktion, datanät, telefoni, belysning, kraft, styr & reglageteknik, larm – inbrott och larm. Vi utför även reparationer, felsökningar och löpande underhåll. 

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Senior Projektledare till Norrköping 

Som projektledare hos oss får du en stor insyn i verksamheten. Du kommer främst att arbeta som projektledare på våra entreprenader. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. tekniskt och ekonomiskt ansvar. Du ansvarar även för att jobben utförs med hög kvalité och att projekten håller sig till budget och tidsramar som givits. 

Det förekommer även anbudsgivning - främst inom dina egna projekt och som support till vår kalkylavdelning. Arbetet innefattar daglig kontakt med våra elektriker, kunder, besiktningsmän och leverantörer. I rollen ingår även en del administrativt arbete. 

För att lyckas i rollen har du minst 5 års erfarenhet som projektledare inom el. Du har ledaregenskaper, är motiverad och drivs av att driva företaget framåt. Körkort och svenska i tal och skrft är krav. 
Vi ser att du har El eller El-tele utbildning med minst gymnasiekompetens. 

Som person är du engagerad, positiv och har lätt för att peppa och stötta andra omkring dig. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk, dvs. att du har en god förmåga att omsätta teori i praktik. Vi ser även att du är ansvarsfull, affärsdriven och flexibel. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Uppdragsansvarig inom VVS
Stockholm  2018-06-25

Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFK AB) startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. Vi erbjuder kompetens och engagemang inom projektering, projektledning, installationssamordning och provningsledare inom ventilation, el- och teleanläggningar, värme, sanitet, klimatisering, samt styr- och övervakningssystem. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar.

Vi växer och söker nu en Uppdragsansvarig inom VVS

Du kommer att arbeta i flera olika typer av uppdrag och med olika beställare. Detta innebär att du kommer att ställas inför varierande arbetsuppgifter, allt från beräkningar till projektering.

Vi söker en kreativ medarbetare med möjlighet att förstärka bolaget genom rollen som uppdragsansvarig inom VVS. Du har minst högskoleingenjörsexamen eller annan likvärdig utbildning relevant för branschen och har arbetat minst 3år som uppdragsansvarig. Din förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift är mycket god. B-körkort är ett krav.

Du som söker är en utåtriktad affärsmässig person som arbetar lika bra i grupp som självständigt. För att lyckas i rollen krävs också att du har ett ärligt engagemang i dina uppdrag och att du sporras av att ligga steget före och fånga upp affärer. Vidare har du förmågan att se nya möjligheter för att skapa kostnadseffektiva och miljömedvetna lösningar åt våra kunder. Du är intresserad av ny teknik och att utveckla dina kunskaper inom området. Dessutom är du en flexibel person som kan skapa goda relationer både internt och externt.

Vi erbjuder dig en trivsam miljö med möjlighet till personlig utveckling genom kunskapsåterföring inom organisationen. Vi har goda anställningsvillkor, bra förmåner och vi har kollektivavtal. För oss är det viktigt att anställda har bra balans mellan privatliv och arbetsliv.  

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Victoria Tsirkova via telefon 08-520 017 55 eller victoria.tsirkova@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Uppdragsansvarig inom VVS
Stockholm  2018-04-30

Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFK AB) startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. Vi erbjuder kompetens och engagemang inom projektering, projektledning, installationssamordning och provningsledare inom ventilation, el- och teleanläggningar, värme, sanitet, klimatisering, samt styr- och övervakningssystem. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar.

Vi växer och söker nu en Uppdragsansvarig inom VVS

Du kommer att arbeta i flera olika typer av uppdrag och med olika beställare. Detta innebär att du kommer att ställas inför varierande arbetsuppgifter, allt från beräkningar till projektering.

Vi söker en kreativ medarbetare med möjlighet att förstärka bolaget genom rollen som säljande uppdragsansvarig inom VVS. Du har minst högskoleingenjörsexamen eller annan likvärdig utbildning relevant för branschen och har arbetat minst 2år som uppdragsansvarig. Din förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift är mycket god. B-körkort är ett krav.

Du som söker är en utåtriktad affärsmässig person som arbetar lika bra i grupp som självständigt. För att lyckas i rollen krävs också att du har ett ärligt engagemang i dina uppdrag och att du sporras av att ligga steget före och fånga upp affärer. Vidare har du förmågan att se nya möjligheter för att skapa kostnadseffektiva och miljömedvetna lösningar åt våra kunder. Du är intresserad av ny teknik och att utveckla dina kunskaper inom området. Dessutom är du en flexibel person som kan skapa goda relationer både internt och externt.

Vi erbjuder dig en trivsam miljö med möjlighet till personlig utveckling genom kunskapsåterföring inom organisationen. Vi har goda anställningsvillkor, bra förmåner och vi har kollektivavtal. För oss är det viktigt att anställda har bra balans mellan privatliv och arbetsliv.  

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Victoria Tsirkova via telefon 08-520 017 55 eller victoria.tsirkova@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Entreprenadingenjör
Uppsala  2017-11-30

Veidekke är Skandinaviens fjärde största entreprenad- och bostadsutvecklingsföretag med en total omsättning på ca 30 mdr NOK. I Sverige har vi ca 1700 anställda och en omsättning på ca 9 miljarder SEK (2016). Verksamheten omfattar såväl bygg och anläggning som bostadsutveckling, och ambitionen är att vara ett annorlunda företag, präglat av entusiasm, sunda värderingar och respekt för kunden. Veidekke Sverige är en del av Veidekke-koncernen som är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag.

Vi söker nu en:

Entreprenadingenjör 

I rollen som Entreprenadingenjör trivs du med att arbeta i team då du i samarbete med Arbetschef/Projektchef och Platschef bär ett stort ansvar genom hela projektprocessen.

Detta berör bland annat budget, planering och riskinventering. Inköp utgör en central del av dina arbetsuppgifter likväl som projektering.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har en byggteknisk ingenjörsbakgrund och ett antal års arbetslivserfarenhet från byggbranschen. Vi ser gärna att du arbetat i produktionen sedan tidigare. Vi tror att du är en affärsinriktad, drivande, initiativrik och serviceinriktad person. Vidare är du kostnadsmedveten och har ett strukturerat arbetssätt samt har lätt för att samarbeta med andra.

B-körkort är ett krav.

Ditt arbetsområde blir i huvudsak Uppsala.

Vi erbjuder dig ett utvecklande och stimulerande arbete i Veidekke – ett annorlunda företag – med tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och med ett starkt fokus på kundens behov. I Veidekke utmärker vi oss genom vårt involverande arbetssätt och är väldigt stolta över att vara unika. Vi involverar våra medarbetare, kunder, leverantörer och underentreprenörer. Vårt involverande arbetssätt bidrog till att vi fick priset för årets leanbyggare 2015.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Ansök via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Projektledare till Östmans Plåtslageri Stockholm AB
Stockholm  2017-12-07

Östmans Plåtslageri startade 1988 och firar 29 år i branschen. Företaget har gott renommé på marknaden. Pålitlighet, yrkeskunskap, erfaren personal och inte minst säkra leveranser har bidragit till ett expanderande företag i spännande utveckling. Östmans Plåtslageri arbetar främst med byggnadsplåtslageri på entreprenad och servicearbeten, samt även viss legotillverkning och en hel del tätskikts arbeten. Företaget är etablerat på Lidingö och expanderar nu kraftigt i Stockholmsmarknaden.

Vi utför alla slags plåtslageriarbeten men är specialiserade på rostfria sömsvetsade tak, koppar och rheinzink. Utöver plåtslageridelen har även bolaget en tätskiktsavdelning.

Östmans Plåtslageri Stockholm AB expanderar och söker just nu en:

Projektledare  

I din roll som projektledare hos Östmans Plåtslageri kommer du självständigt driva dina projekt från början till slut. Rollen innebär ansvar för ekonomi, bemanning, produktion och arbetsmiljö i projekten. Du detaljplanerar veckorna och ansvarar för att de stämmer med kalkylerna. Utöver det ska du representera företaget gentemot kund samt delta i förbättrings- och optimeringsarbetet gällande genomförda projekt. Tjänsten innebär att du arbetar både ute på site och på kontoret.

Vi söker dig som har 5-7 års relevant yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, du får gärna ha en bakgrund med arbetsledning eller projektledning inom plåtslageri och eller tätskikt. För att vara framgångsrik i rollen bör du vara van vid att hantera siffror och ekonomiska kalkyler samt att dokumentera, det är meriterande om du sen innan har arbetat i något planeringsverktyg som tex PlanCon. Du har även ha goda kunskaper i Excel samt kunna uttrycka dig på svenska samt engelska i tal och skrift.  B-körkort är ett krav. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet eller utbildning i projektledning.  

För att klara av denna roll behöver du trivas med att jobba i högt tempo, ha skinn på näsan och inte vara rädd för att anta nya utmaningar.  Du ska ha en positiv inställning och alltid se möjligheter. 

Östmans erbjuder dig en arbetsplats där du får möjligheten att ta mycket ansvar och utvecklas i din roll som projektledare. Vi jobbar mycket för en hög trivsel hos personalen och bland annat så arrangeras flertalet personalaktiviteter varje år. 

Andra fördelar med att jobba hos Östmans är att du kan få tillgång till förmånsbil, friskvårdsbidrag och en marknadsmässig lön.

Rekryteringen sker omgående. Intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar Östmans Plåtslageri AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Viktor Björksell på 08-52001752. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Utbildningsledare/Projektledare inom IT till Stockholms Tekniska Institut
Stockholm  2017-11-30

Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 och är en stiftelse med syfte att bedriva teknisk utbildning. Vi har därmed inget vinstintresse utan kan helt fokusera på att bedriva utbildning med hög kvalitet.
Våra utbildningar är framtagna efter arbetsmarknadens behov. Samarbetet med branschen är därför en viktig del i vår verksamhet. Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet.

Stockholms Tekniska Institut expanderar inom IT och söker nu en Utbildningsledare/ Projektledare.


Om rollen

I rollen som utbildningsledare/projektledare arbetar du för att utveckla, planera och samordna utbildningar. I den här rollen har du mycket kontakt med människor och jobbar framförallt nära våra studerande och kursledare. Du har även kontakt med företagen i vårt nätverk för att utveckla och vårda långsiktiga relationer och samarbeten inom branschen.

Det är en roll med mycket ansvar och den innefattar bl.a. att: 

 planera utbildningsupplägg och boka in kursledare
 kommunicera och ha god kontakt med de studerande
 följa upp och lösa eventuella problem som uppkommer i utbildningarna
 planera och utvärdera utbildningens upplägg och inriktning
 utveckla och vårda långsiktiga relationer med branschkontakter och samarbetsföretag
 ta fram nya upplägg och utveckla nya utbildningar med hjälp av samarbetsföretagen

Om dig

Vi ser gärna att du har en koppling till Yrkeshögskola genom egen utbildning eller arbete, det är meriterande om du har ett bra branschnätverk.

För att samordna och planera utbildningarna använder vi ett antal olika system, därför bör du ha god datorvana och goda kunskaper inom Office-paketet. Då du kommer att ha mycket kontakt med både studerande, kursledare och företagsrepresentanter är svenska i tal och skrift ett krav.

Hos oss erbjuds du en bred och varierande tjänst varför det är viktigt att du är strukturerad och har en stor förståelse för projektledning samt ett affärsmässigt förhållningssätt. Vi tror att du trivs i en målinriktad roll där du alltid ligger steget före i dina projekt och deadlines. Du är en sann människokännare och har förmåga att kunna se olika individer i en grupp. I den här rollen får du chansen att bidra till våra studerandes framtida karriärer och IT-branschens framtida kompetensförsörjning.

Vi är en verksamhet i förändrings- och expansionsfas där du har möjlighet att påverka. Hos oss finns ett stort engagemang och ett starkt fokus på samarbete, utveckling och kvalitet. Är du positiv, serviceinriktad och trivs i en roll med mycket ansvar så kommer vi att trivas tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stockholms Tekniska Institut med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela på tel 08-520 617 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Säkerhetstekniker/Låssmed
Stockholm  2018-06-04

Låscentrum etablerades i början av 40-talet och ombildades till aktiebolaget Låscentrum Surbrunn 1987 av Jan Gadeborg och Jan Ågren.  Fr.o.m 2004 bedrivs verksamheten tillsammans av Jan Gadeborg och Gunnar Wingqvist. Båda har gesäll- och mästarbrev och tillsammans har de över 60 års erfarenhet i branschen. Låscentrum är en säkerhetsleverantör med auktorisation och Assa CN-4-licens. Företaget är anslutet till SLR och SLF.

Vi går även utbildningar som erbjuds av branschen för att hålla oss uppdaterade med den senaste tekniken.  Vi arbetar inom Storstockholm och riktar oss till alla som är i behov av säkerhetslösningar, til exempel större och mindre fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, banker, butiker, antikhandlare och privatpersoner. Vi gör alltid vårt bästa för att våra kunder ska bli nöjda - det mesta går att lösa!

Vi expanderar och söker nu en:

Säkerhetstekniker/låssmed

Vi söker dig som har några års erfarenhet som säkerhetstekniker/låssmed. Gesäll- eller mästarbrev är meriterande men ej ett krav. Du ska inneha B-körkort och får inte förekomma i polisens brottsregister pga. arbetets natur. Vidare då tjänsten innebär kundkontakt är svenska i tal och skrift ett krav. Annat meriterande är tidigare erfarenhet av motorlås och en förkunskap av försäkrings och utrymningskrav.

Arbetet innebär I rollen som säkerhetstekniker/låssmed kommer du att utgå från hemmet. Arbetsuppgifterna innebär installationer och service över hela Stor-Stockholm och även viss butikstjänst.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende. Du är självgående, lösningsorienterad, flexibel och serviceinriktad. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med eget ansvar. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Victoria Tsirkova på victoria.tsirkova@jobway.se eller tel. 08 520 017 55. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Hisstekniker till Ramirent!
Stockholm  2017-11-30

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet. Bland våra kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner. 

Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i den finska Ramirentkoncernen, som har verksamhet i 10 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen. 

Vi söker just nu en hisstekniker till region Öst. I tjänsten ingår att arbeta utomhus och göra allt från att plocka ihop hissens alla delar, ta ut det till arbetsplatsen och montera hissen.

För att lycka i rollen har du minst två års erfarenhet och bakgrund som hisstekniker. Du bör även vara en självgående person som är driven och alltid har en stor respekt för jobbet och säkerheten i arbetet.

Du kommer att ha region öst som arbetsplats, vilket betyder att arbetsplatsen kan vara runt Mälaren. Till att börja med kommer du att utgå från kontoret i Brunna, men målet är att du ska kunna utgå hemifrån så snart du är självgående.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett stort företag med möjlighet att utvecklas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Ramirent med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Maria Sjöman 08-511 617 48. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


VVS-montör
Stockholm  2017-11-23

Relax Rör & Värme grundades år 2003 av Niklas Olausson. Vi har vårt kontor i centrala Tyresö och mestadels av jobben är i närområdet. Företaget är ett IVT Center och är i grunden installatör av värmepumpar men arbetar i dagsläget med nyproduktion, storbyggen, ROT och värmepumpar. I dagsläget är vi 7 glada medarbetare som värnar om kundkontakt samt rätt och helhjärtad insats i varje uppdrag.

Vi söker nu en självgående VVS-montör till vårt team. Som montör hos oss kommer du främst att arbeta på storbyggen och nyproduktion och på längre sikt ROT och installation av värmepumpar. Du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 7 års erfarenhet inom yrket och är en självgående person som har arbetat med liknande typer av jobb. Du ska tidigare ha arbetat på storbyggen och nyproduktion. Vi förutsätter att du är en certifierad VVS-montör samt är flytande i svenska i tal och skrift, även viktigt med B-körkort. För att göra ett bra jobb hos oss ser vi att du är säker i din roll och tar egna initiativ. Vi vill att du precis som oss sätter dig in helhjärtat i varje arbete för att ge allt.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett företag där du har stor möjlighet att utvecklas. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och aktivt hittar på saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Relax Rör & Värme med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten 08-511 617 45. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elektriker
Stockholm  2017-11-27

Glacell grundades 2004 och bedriver nu en rikstäckande elinstallations- och serviceverksamhet inom el, tele/data, fiber och solenergi. Sedan 2014 är vi en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen. Med takt i att vi expanderar vår verksamhet söker vi nu elektriker till vårat team i Stockholm.

För att lyckas i rollen ser vi att du är utbildad elektriker med minst tre år branscherfarenhet där du är van med att arbeta i team. Vidare ser vi även att du är självgående och trygg i din yrkesroll. B- körkort och svenska i tal och skrift är krav. Som person är du engagerad i ditt yrke och drivs av att leverera goda resultat. Du är även flexibel och gillar att träffa nya människor.

Vi erbjuder dig en roll som elektriker i ett väletablerat och stabilt företag som expanderar. Våra kärnvärden jordnära, personliga, pålitliga och utvecklande präglar vår företagskultur och vår vardag. Vidare erbjuder vi personlig utveckling och ett företag där människan sätts i centrum.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Glacell med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Maria Sjöman 08-511 617 48. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Handläggande Arkitekt
Stockholm  2017-11-30

Nordisk Kombination Arkitekter AB arbetar med utvecklingsprojekt, stadsförnyelse, nybyggnad, restaurering, ombyggnad och inredning. Tyngdpunkten ligger på nybyggnad och kvalificerad ombyggnad.

Vår historia är lång och kort.

Lång, eftersom två av de tidigare delägarna sedan början av 1990-talet drivit Gyllenpalm & Sohlman Arkitekter AB. När Christian Hansen i 2008, nuvarande VD, kom med i bilden, startades Nordisk Kombination Arkitekter AB och huvuddelen av verksamheten flyttades hit.

Lång erfarenhet parad med nytänkande!
Under hela vår verksamhet har vi huvudsakligen arbetat med nybyggnad och kvalificerad ombyggnad.
På senaste åren har vi även kommit att arbeta alltmer med fatighetsutvecklingsprojekt. 

Vi har alldeles för mycket att göra. Egentligen inte ett negativt problem i sig men nu är det viktigt att vi anställer rätt personer och det är förhoppningsvis du. Det står två lediga arbetsplatser och väntar.

Utöver att du måste ha alla de vanliga förutsättningar så som 2-10 års projekteringsvana, är van att arbeta i AutoCad och  Adobe-familjen, pratar och skriver bättre svenska än jag (jag är dansk), kunna arbeta både självständigt och i grupp, är driven och strukturerad osv. är det hos oss lika viktigt att du har humor, ser möjligheter i problem, aldrig ger dig, är nyfiken på allt och inspireras av att gå upp på morgonen och ta dig an det livet kastar emot dig.

Om du ska jobba tillsammans med oss tycker du som vi att det finns ett utrymme för förbättring i dagens svenska arkitektur. Det finns ingen anledning att förkasta beprövade metoder och material men frågan är om det verkligen inte går att förbättra det vi omges av till samma insatts. För att förklara lite ytterligare om hur vi ser på vårt uppdrag har vi bl.a. en grundregel som vi försöker att efterleva i varje projekt: vi måste alltid testa något nytt.
Det kan vara allt från ett nytt material, en ny arbetsprocess eller ett nytt samarbete. Det viktiga är att det ska lyfta både projektet, kontoret och oss som individer framåt. Vi vill försöka motverka en "copy paste"-arkitektur för att vi helt enkelt tycker det är tråkigt och inte lämnar något över till fantasin. Arkitektur är som bäst när den uppfyller sina krav på funktionalitet, är anpassningsbar över tid och bidrar till intressanta möten mellan tid och rum. 
 
Skicka vänligen in din ansökan om du som vi har svårt att gå till jobbet utan att tycka till. Vi vill verka i en levande miljö. Vi sitter i ett öppet landskap inte bara för att det är kostnadseffektivt men framförallt för att man ska kunna höra, kommentera och komplettera de pågående arbetsprocesserna. Vi blir bättre tillsammans och det är mycket roligare att vara en del av en grupp när det går bra.

Kontoret har sina rötter i en 25-årig tradition vilket självklart innebär en stor mängd kunskap och rutin men sen våren 2016 har det börjat blåsa lite nya vindar. Kontorets fulla ansvar vilar nu enbart på mina axlar. Som tur är finns mina före detta kompanjoner kvar i kulissen som senior advisors men det är nu vi "unga" som ska ta över stafettpinnen och vidareutveckla verksamheten till det vi anser morgondagens beställare vill ha.

Kom och bli en del att detta, vi behöver både dig med de tokiga idéerna men också dig med lite längre yrkeserfarenhet som kan referera till både lyckade och misslyckade exempel.

Målsättningen är tydlig. Vi vill växa för att kunna ta an större projekt och påverka den miljö vi lever och verkar i.

Spelreglerna är enkla; Ansvar tar man, fram- och motgångar delar vi tillsammans och vi ställer alltid upp för varandra.

Jag ser verkligen fram emot att träffas, det ska bli skitkul!

 

Med vänliga hälsningar

Christian Vallo Hansen

VD på Nordisk Kombination Arkitekter AB

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Nordisk Kombination Arkitekter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, tel 08 520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Installatör inom fiber
Stockholm  2017-11-24

PRIMÄR teknik är ett affärsområde inom PRIMÄR fastighetsförvaltning AB och grundades 1997. PRIMÄR tar ett samlat grepp om den tekniska plattformen i fastigheter och erbjuder kundanpassade helhetslösningar inom bl.a. fiberoptiska kommunikationsnät från konsultation till byggnation och service av områdes-/stadsnät och fastighetsnät. Långsiktigt strategiskt samarbete med fokus på kvalitet och utveckling är en självklarhet för PRIMÄR. Huvudverksamheterna består av fiber, FTTH, kabel-TV, kommunikationsutrustning, system inom säkerhet & larm, passagesystem, datanät etc. 

Vi arbetar främst med Fiber, FFTH, Kabel-TV, Radiolänkar, Parabolanläggningar, IP-TV, Kommunikationsutrustning, System inom säkerhet och larm, Kameraövervakning, Passagesystem, Porttelefoni och Datanät.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Installatör inom fiber, till Stockholm.

Dagarna hos oss varierar –  du kommer huvudsakligen att arbeta med installation av fibernät i fastigheter, arbetet innefattar svetsning/blåsning av fiber, fuktdragning samt mätning och dokumentation.

För att lyckas i rollen har du några års (minst 3 år) erfarenhet i liknande roll, som installatör eller servicetekniker. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Tidigare erfarenhet av svetsning, kunskap om fiber eller el (diverse elutbildning) eller elkunskaper är meriterande, dock inget krav.

Som person är du engagerad och serviceinriktad. Du är självständig men gillar också att jobba i team. Vi ser gärna att du är flexibel samt att du inte har några problem att växla mellan arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag i expansionsfas. Vi bryr oss om våra medarbetare och det finns stora chanser till utveckling. Andra förmåner är kollektivavtal, servicebil, friskvård m.m.

 Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Installatör utan tidigare erfarenhet
Stockholm  2017-11-30

Antenn-zon Gimgöl AB har en lång historia. I över 30 år har vi arbetat med stor nyfikenhet och breddat våra arbetsområden. I dagsläget arbetar vi med installation av fiber, brandlarm, nätverk, antenn, larm, IT och service. Vår vision är kvalitet, leveransprecision och ansvar. Vi utvecklar ständigt vår kunskap och effektiviserar vårt arbetssätt. Vår styrka är vår personal och nu söker vi duktiga personer till vårt härliga gäng!

I takt med företagets utveckling söker vi nu en; 

Installatör

Vi söker en duktig och driven person som är redo att ta sig an en ny bransch. Ingen tidigare erfarenhet krävs då vi utbildar våra nya kollegor från grunden. För rätt person är detta en möjlighet att komma in i ett praktiskt yrke utan tidigare utbildning eller erfarenhet.

Som installatör hos oss är den huvudsakliga arbetsuppgiften kabelförläggning och kabelinkopplingar inom svagström. Det vill säga Brandlarmsinstallationer och Nätverksinstallationer med mera.
Man kommer även få förbereda kabelinstallation med kabelvägsplanering, utförandeprojektering, materialbeställning, håltagning samt montage av rör och kanaler.
Man arbetar både självständigt och i arbetslag. Som ny på företaget går man bredvid arbetsledare tills man känner sig trygg i arbetet.

Vi arbetar med både stora och små kunder, så som skolor, kontor och byggarbetsplatser. En stor del av arbetet utförs inomhus i nybyggnation och ombyggnation.
Vårt arbetsområde är Storstockholm och de flesta arbetsdagar startar och avlutas på vårt kontor, ibland utgår man från hemmet.

Vi lägger stor vikt vid vår personal och vill att de ska trivas och ha kul på jobbet. Därför arbetar vi mycket med utvecklingssamtal, ordnar kickoffer och after work.

För att passa hos oss bör du ha ett starkt driv och viljan att lära dig. Som person är du kommunikativ, social och ansvarsfull.

Då vi arbetar med säkerhetsklassade installationer kommer utdrag ur brottsregistret att krävas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Antenn-zon med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

 


Låssmed/Låstekniker
Stockholm  2017-11-24

SafeTeam är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska säkerhetslösningar. SafeTeam finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och sysselsätter drygt 150 medarbetare. Tillsammans arbetar vi med lås, passersystem, larm, kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd.

I takt med företagets utveckling söker vi en Låssmed/Låstekniker. 

Om tjänsten

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av installation och service av lås. Du har god kännedom inom flertalet leverantörers produktutbud (Assa, Kaba, Dorma, Geze m fl) och det är en stor fördel om du har erfarenhet av svagströmsprodukter såsom kodlås, dörrautomatik mm. Gesäll- eller mästarbrev är meriterande men inget krav.Tjänsten kräver svenskt medborgarskap. Vid anställning görs en kontroll i Polisens belastningsregister. Tjänsten utgår från vår lås-och säkerhetsbutik vid Globen i Stockholm. Här är vi positivt gäng på ca tio personer på kontoret och närmare 30 tekniker.

 Kvalifikationer:

 • Erfarenhet av liknande jobb

 • God datorvana

 • Serviceinriktad och flexibel

 • Ordningsam och ansvarskännande

 • Förmåga att arbeta självständigt, såväl som i grupp

 • B-körkort

 Vi erbjuder dig

SafeTeam arbetar medvetet för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Vi erbjuder dig fördelaktiga villkor samt ett fritt och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter. Vi följer kollektivavtal och erbjuder våra anställda olika förmåner, t ex friskvårdsbidrag och rabatt på hälsovård. I denna roll erbjuder vi även servicebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar SafeTeam med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan till mikaela.hansson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Byggnadsingenjör med IT-ansvar
Stockholm  2017-11-30

Kjellander Sjöberg grundades 1998 i Stockholm. KS är ett medelstort arkitektkontor med ett internationellt sammansatt team som leds av fyra delägare. Kontoret har sedan starten vunnit erkännande för sitt arbete inom samtida arkitektur och stadsbyggnad, liksom för sitt aktiva deltagande i samtidsdebatten.

Vi växer och söker nu en byggnadsingenjör till vårt fina kontor på Rosenlundsgatan 40!

Kjellander Sjöberg arkitektkontor drivs av viljan till utveckling och innovation. Vi arbetar gränsöverskridande med utformningen av arkitektur och städer och vi är intresserade av hur vårt arbete kan skapa engagerande och meningsfulla sociala miljöer, på nya sätt.

Vi är ett kontor med högt i tak, informell atmosfär och stark teamkänsla. Vi brinner för vårt arbete och vill ständigt utvecklas vidare och bli ännu bättre på det vi gör. Vi vill tillsammans arbeta med intressanta och meningsfulla uppdrag, i samarbeten som för samhällsbyggandet framåt.

Det är viktigt för oss att skapa och bibehålla en bra arbetsplats med god stämning, gemenskap och engagemang.

Vi söker nu en byggnadsingenjör vars fokus kommer ligga på våra spännande bostadsprojekt. Vi jobbar inte efter klassiska ”mallar” så du bör vara lösningsorienterad och gilla utmaningar! Du kommer få arbeta med  projekt som befinner sig i olika skeden. Du kommer även få möjligheten att verka i en rådgivande roll i tidiga skeden.

I denna roll ingår även ett IT-ansvar vilket innebär att du kommer agera som kontaktperson mot de företag som hjälper oss med teknik i dagsläget samt ansvara för och vidareutveckla våra rutiner. Denna del av rollen öppnar upp för många möjligheter, så som arbete inom Visualisering, 3D modellering och Virtual reality.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med stora möjligheter. För rätt person kommer det finnas  möjlighet att utvecklas och arbeta med nya tekniker.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Kjellander Sjöberg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, tel 08 520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


2 Laboratorieassistenter sökes
Stockholm  2017-11-30

På Paragon Nordic arbetar vi för att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar vi hundratusentals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp.

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom kosmetik, teknik, livsmedel, hushåll, medicinteknik och pharma åt våra kunders varumärken. Vi har produktionsenheter i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Vi är stolta över att stötta våra kunder hela vägen från en produktidé till dess att de har en färdig produkt i handen. Genom att vara en partner som med kunskap och engagemang utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt är det vår övertygelse att vi skapar en långsiktig lönsam tillväxt.

Produktutveckling och produktion är kärnverksamheter för Paragon Nordic. Innovations- och produktutvecklingsavdelningen ansvarar för att genom innovation och erfarenhet realisera våra kunders produktidéer. Vi är idag 14 personer på avdelningen och arbetar med samtliga av Paragon Nordics affärsområden.

Till avdelningen söker vi nu två laboratorieassistenter, en fast tjänst och ett vikariat. Som laboratorieassistent kommer du att bli en del av produktutvecklingsgruppen och arbetet kommer att bedrivas i Paragons nyrenoverade laboratorier.

Arbetsbeskrivning

Som laboratorieassistent kommer du framförallt att utföra laborativt arbete. En stor del av arbetsuppgifterna kommer bestå av att blanda och fylla kosmetiska och tekniska prover till kunder efter givna recept. Olika produkttyper är t.ex. hårsprayer, hårmousser, färger, oljor och hushållsprodukter. Du arbetar nära produktionen och en del av dina arbetsuppgifter blir bland annat att besvara produktionsfrågor, enklare analyser av produkter, frisläppning av råvaror, kalibrering och inventering av laboratorier. Vi är ISO-certifierade och styr vårt arbete med hjälp av processer. Att vara med och styra upp olika laborativa processer är därför också en viktig del av tjänsten.

Krav på den sökande/meriter:

 • Förståelse av både svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
 • Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Office-paketet.
 • Laborativ erfarenhet är meriterande.
 • Vi ser gärna att du har en teknisk gymnasie-utbildning alternativt är tekniskt/kemiskt intresserad.

Egenskaper:

Som person bör du vara noggrann och ordningsam men samtidigt flexibel och gilla att ha många saker på gång samtidigt. En god samarbetsförmåga är också en egenskap som värderas högt. Vidare bör du ha ett naturligt driv där du kan ta egna initiativ samt en god social kompetens.

Du kommer till ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas mycket högt vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt ansluten och du erbjuds flertalet goda förmåner däribland massage varje vecka samt goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson, 08-520 017 51. Urval sker löpande och samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt. Välkommen med din ansökan!


DirectPartner växer och söker nu en Säkerhetstekniker!
Stockholm  2017-11-27

Vill du ha ett roligt och varierande arbete som säkerhetstekniker så kan vi ha jobbet för dig!

DirectPartner Stockholm har levererat kundanpassade säkerhetslösningar sedan 1989. När företaget grundades arbetade vi mestadels mot privatpersoner, med åren har det förändrats och nu arbetar vi nästan uteslutande med företag. Vi har från start varit partner till Securitas Direct där vi tillsammans skapar marknadsledande larm-, passer- & kameraövervakningslösningar. Kontoret ligger i Bromma och idag är vi 19 anställda, varav 12 säkerhetstekniker. Nu behöver vi bli fler och söker därför två:

Säkerhetstekniker

Det går bra för DirectPartner Stockholm och av den anledningen söker vi nu en säkerhetstekniker. DirectPartner vill sticka ut som arbetsgivare och göra det lilla extra för att anställda ska trivas. Att anordna teamaktiviteter, roliga evenemang, gruppresor m.m. ser vi som en självklarhet och arbetar aktivt för att varje anställd ska få uppskattning och vara glada på sin arbetsplats.

Som Säkerhetstekniker kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av nyinstallation och driftsättning av passersystem och larmsystem. Du kommer självständigt driva dina egna projekt, vilket också medföljer mycket kundkontakt och frihet under ansvar. Arbetstiderna är vardagar mellan kl. 8-17 och du utgår från ditt hem, de flesta projekten är i Stockholms innerstad och i närförorterna på västra sidan av stan. 

Vi erbjuder dig en tjänst i ett växande företag med familjekänsla, de anställda är både kvinnor och män i åldrarna 20 till 65 år. Du kommer under din första period hos oss få den information och utbildning som krävs för att du ska kunna utföra ditt arbete på bästa sätt. Vi har en platt organisation och kommer med åren att växa så utvecklingsmöjligheterna är stora. Vi ser även till att kontinuerligt ha enskilda samtal för att se över trivsel och vidareutveckling. Du är självklart försäkrad både under och efter arbetstid, vi har vårdförsäkring och tjänstepension. I tjänsten ingår servicebil, mobiltelefon, dator & surfplatta. Tjänsten är på heltid med 6 månaders provanställning, du erhåller en fast månadslön + provision. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har en teknisk utbildning samt arbetat inom branschen i minst 1 år. Du är självgående och serviceinriktad i din yrkesroll. Körkort B, datorkunskap och svenska i tal är krav. Du ska även vara ostraffad. Det är meriterande om du har arbetat med något av följande system: Galaxy, Axema Vaka och Axis-produkter. Som person är du positiv, prestigelös och har ett starkt eget driv.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kyltekniker till Stevo's Storkök i Stockholm!
Stockholm  2017-11-27

Stevo's Storkök AB har varit verksamt inom storköksbranschen sedan 1995. Vi säljer storköksutrustning med hög kvalitet och våra leverantörer är utvalda med stor omsorg. Kvalitet, kundservice, rådgivning och utveckling är ledord som genomsyrat Stevo´s Storkök AB ända sedan starten.

Våra lokaler är belägna i Eriksbergs Industriområde, Botkyrka Kommun, där håller vi bland annat kurser/utbildning i vårt utbildnings kök på den storköksutrustning vi tillhandahåller, denna utbildning har visat sig vara mycket uppskattad och användbar bland våra kunder. Läs gärna mer på: http://www.stevos.se/

Idag är vi 11 stycken men behöver bli fler och söker en:

Kyltekniker till Stevos Storkök AB

Som kyltekniker hos oss kommer du arbeta självständigt med installation, service och underhåll av storköksmaskiner. Du kommer att utgå från hemmet och tar dig till och från arbetena med servicebil. Vi arbetar för kommunerna Botkyrka, Huddinge, Ekerö, Tyresö och Nynäshamn.

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som Kyltekniker med kylcertifikat 1. Du har även B-körkort och bor i Stockholm eller i några av kommunerna ovan.

Du erbjuds en tjänst i ett företag där vi värnar om våra anställda. Vi har bra förmåner så som förmånsbeskattad servicebil och utbildningar. Självklart har vi kollektivavtal och dessutom risklunch. Utöver detta ser vi till att hålla en bra sammanhållning med roliga aktiviteter och kickoffer.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stevo's Storkök AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela på tel 08-520 617 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ansvarig för Säker Vattens Auktorisationsenhet
Stockholm  2017-12-21

Säker Vatten AB är ett medlemsägt företag som har till uppgift att utveckla, förvalta och marknadsföra branschregler Säker Vatteninstallation samt att auktorisera och kontrollera VVS-företag och konsulter i VVS-branschen. Säker Vatten AB utvecklar utbildningsmaterial samt anordnar utbildningar i branschregler Säker Vatteninstallation.

Säker Vatten AB ägs till 100% av VVS-Auktorisation som är en förening där auktoriserade VVS-företag är medlemmar. Branschregler Säker Vatteninstallation är ett system som togs fram av VVS-branschen för att minska vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Reglerna började gälla den 1 september 2005. Att utföra VVS-installationer enligt branschregler Säker Vatteninstallation är idag likställt med fackmässigt utfört.

Antalet auktoriserade VVS-företag växer och så gör också Säker Vatten, och vi söker därför en Ansvarig för auktorisationsenheten. Tjänsten är nyinrättad, vilket innebär att den till viss del kan komma att formas efter vem du är och vad du har för bakgrund. Utöver det arbete som enheten gör/utför har vi uppdrag att ta fram ett nytt kontrollsystem så att vi i större utsträckning kan följa upp våra auktoriserade företag och hjälpa dem att följa branschreglerna. Detta arbete kommer du att ansvara för.

Auktorisationsenheten ansvarar för:

 • Säker Vattens auktorisation
 • Säker Vattens CRM-system och Verksamhetssystem FR 2000
 • Att ta fram, implementera och ansvara för ett nytt kontrollsystem som tillser att de auktoriserade företagen följer branschreglerna och tar ansvar för detta gentemot sina kunder

Du kommer att ansvara och leda auktorisationsenhetens arbete att:

 • Kontrollen av branschreglernas auktorisationskrav upprätthålls
 • Kontrollera inkommande ansökningar
 • Göra prövningar i de fall ansökningar behöver kompletteras med t ex personalens yrkeserfarenhet
 • Leda Säker Vattens Auktorisationsråd där beslut om auktorisationer tas
 • Fortlöpande kontrollera att medlemsföretagen upprätthåller utbildningskraven på de anställda
 • Säker Vattens verksamhetssystem FR 2000 används och uppdateras löpande
 • Säker Vattens CRM-system används och uppdateras löpande
 • Ta hand om synpunkter på auktoriserade företag från deras kunder eller försäkringsbolag
 • Medverka till att utveckla framtidens krav och kontroller vid revideringar av branschreglerna
 • Leda övriga medarbetare inom enheten

Du kommer även att medverka i Säker vattens allmänna arbete vilket även innefattar att hålla i informationsträffar, mässor och samt övrigt nätverksarbete. Du kommer att rapportera till VD och ingå i företagets ledningsgrupp.

Om dig
Vi söker dig som har ett brett kunnande om byggbranschen i allmänhet och gärna på VVS-företagens arbete i synnerhet. Dels hur byggprocessen fungerar men också vilka affärsvillkor som gäller både för professionella entreprenader och konsumentarbeten. Om du är tekniker eller VVS-kunnig är det en merit, men inte ett krav. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av att leda andra människor på ett framgångsrikt sätt, antingen som chef eller som projektledare.   

Har du sedan tidigare arbetat med branschregler Säker Vatten är det ett plus. Meriterande är också om du tidigare arbetat med att utbilda eller handleda i någon form. Du skall vara van att driva projekt och vi ser gärna att du har en bakgrund som projektledare i någon form.  

Som person är du lyhörd, effektiv och drivande. Du är serviceinriktad och självgående och har hög integritet och personlig mognad. Ditt arbetssätt är affärsmässigt med verksamhetens övergripande mål som utgångspunkt. Kundkontakterna är många så vi värdesätter din förmåga att skapa förtroendefulla relationer genom ett prestigelöst sätt och du trivs med att arbeta både självständigt och med ditt team.

Kvalifikationer

 • Relevant teknisk utbildning och arbetslivserfarenhet
 • Projektledningsutbildning
 • Kunna uttrycka sig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
 • Körkort
 • God datorvana
 • Serviceinriktad och flexibel
 • Hög social kompetens
 • Förmåga att arbeta självständigt, såväl som i grupp
 • Allmänjuridiskt kunnande, gärna inom entreprenadjuridik

Vi erbjuder dig

Säker Vatten arbetar för att skapa en god arbetsmiljö med hög trivsel och personligt engagemang. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med bra villkor och kollektivavtal. För rätt person finns det även goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten utgår från vårt kontor vid Skanstull där vi idag är ett gäng på 10 personer.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Säker Vatten med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Maria Sjöman 08-511 617 48. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Grävmaskinist
Stockholm  2017-11-27

Villagrunder i Stockholm AB grundades 2009 och har vuxit fram från bolaget Petter Byggare AB. Företaget har idag elva anställda. Villagrunder tar hand om allt, från orörd mark till färdig grund med golvvärme och samtliga vattenledningar och avloppsrör. Under våra år i branschen har vi skaffat oss många nöjda kunder. Vi samarbetar bland annat med ett flertal större hustillverkare och har mycket goda referenser.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Grävmaskinist

I rollen som grävmaskinist hos oss kommer du arbeta med grundläggning för villor och grupphusområden. Projekten varierar i storlek och i maskintid på de olika arbetsplatserna. Som grävmaskinist hos oss kommer du att alltid utgå från hemmet. Har du erfarenhet av att serva maskin, C eller CE körkort är detta meriterande.

För att lyckas i rollen har du ett några års erfarenhet som grävmaskinist. Du tycker om nya utmaningar och att samarbeta med andra. Har du även som oss ett intresse för att se obrukad mark formas till färdig yta för husbyggnationer så har du hittat helt rätt. Vi ser gärna att du tidigare sysslat med grovplanering, bergplanering samt villor och grunder. B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin är krav.

Som person är du driven, engagerad och lösningsorienterad. Du är hjälpsam och tar egna initiativ.
Vi erbjuder dig att vara del i ett personligt företag med stort fokus på sina anställda och deras trivsel. Vi lägger stor vikt på medarbetarnas åsikter och förbättringsförslag. Vi är ett gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Villagrunder i Stockholm AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela tel. 08-520 017 45. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


VVS-Montör
Stockholm  2017-12-31

Ove Lindström rör startade år 1996 och kontoret ligger i Sollentuna. Vi har sedan start arbetat med alla typer av VVS-arbeten. Vår långa erfarenhet har lett oss till att bli specialister på värmesystem och värmeeffektivisering. Vi har tätt samarbete med bland annat Myresjöhus och Trivselhus. På senare tid har nybyggnationer blivit en stor del av vår verksamhet.

Vi har byggt upp kunskap och relationer i byggbranschen vilket har tillfört förtroende och betydande mervärden för våra kunder. Vi samarbetar med utvalda yrkesgrupper som snickare, elektriker och målare. 

Ove Lindströms rör expanderar och söker nu en:

VVS-Montör

Som montör hos oss utgår du vanligtvis från hemmet och arbetar mestadels med nyproduktion av villor och varierande servicearbeten i Stockholm.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som VVS-montör. Du har även VVS certifikat och säkervatten certifikat. Körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende till både kunder och kollegor. Du har lätt till skratt och gillar att vara med och bidra till företagets utveckling. Vidare är du lösningsorienterad, flexibel och trivs med ett varierande arbete men mycket eget ansvar.

Vi välkomnar dig till ett glatt och härligt gäng som gillar att utvecklas och göra roliga saker. Andra förmåner är friskvård och bil.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Victoria Tsirkova, tel. 08 520 017 55. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Platschef sökes inom mark och anläggning till SOREX Entreprenad!
Stockholm  2017-11-27

Sorex Entreprenad är ett anläggningsföretag med nytänkande, vars främsta ledstjärna är totalkvalitet i alla led av byggprocessen. Genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, skall vi göra kundens intresse till vårt och därmed alltid bygga hållbart och för framtiden. Sorex har som mål att ha långsiktiga samarbetspartners, vi jobbar aktivt och strävar efter ett bra samarbete med kunden och att vi tillsammans ska jobba mot en bra slutprodukt där kunden ska vara mer än nöjd efter avslutad entreprenad. Sorex är ett innovativt och personligt anläggningsföretag som kombinerar det lilla företaget med de stora resurserna, vi ska alltid sträva efter att vara en konkurrenskraftig aktör på marknaden med ledorden hög kompetens och kvalité. Läs gärna mer på www.sorex.se.

Vi expanderar och behöver nu en:


Platschef

Som platschef hos Sorex ansvarar du för ett eller flera projekt från start till mål, vilket inkluderar projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och i tid. I ditt arbete stöds du av Arbetschefen.

För att lyckas i rollen är du en erfaren arbetsledare eller platschef med några års erfarenhet inom markarbeten och/eller anläggningsarbeten.Det är meriterande om du har en YH-utbildning eller högskoleutbildning men vi prioriterar yrkesmässig bakgrund där du nu vill ta ytterligare ett nästa steg i din karriär. Du driver dina projekt med säkerhetstänk, god kvalitet och ser till att kunden blir nöjd. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som triggas av ansvar och intensitet, har en förmåga att lätt se helheten i projekten och du är duktig på att prioritera. Eftersom du driver produktionen behöver du ha ett tydligt ledarskap och kunna arbeta både strategiskt och strukturerat.

Vi erbjuder: En ledande roll med goda förmåner i ett företag som växer. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Vi lägger stor vikt på att alla medarbetare ska trivas, vilja utvecklas och må bra på jobbet. Utöver din fasta lön har vi även ett mycket givande bonussystem baserat på prestation.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Victoria på tel. 08-52001755. Skicka in din ansökan idag via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt! 


Constant Clean växer och söker dig som vill arbeta som Montör!
Jönköping  2017-11-27

Constant Clean som bildades 1987 och är ett väletablerat företag som säljer, servar och projekterar utrustning för fordonstvätt. Företaget har sedan det bildades arbetat med montering och service av automattvättar. Under 2008 gick vi samman med SEAB, Nordens största distributör av bilvårdsprodukter. Från och med 2009 är vi svensk representant för Christ automattvättar, självtvättar och kringutrustning. Vi utför service av högtryckspumpar, projekterar, säljer och monterar biltvättar, installerar och servar spolutrustning i tvätthallar samt service och montage av all annan förekommande kringutrustning. Huvudkontoret ligger i Huddinge  och idag är vi 40 anställda. 

Vi växer och behöver nu en:

Montör till södra Sverige!

I rollen som montör innebär dina arbetsuppgifter att montera biltvättar, reningsverk och utomhusanläggningar. Du kommer utgå från ditt hem och det kommer även innebära arbete på andra orter i Sverige, ca 100 nätter där du bor på hotell, kan bli mindre beroende på vart du bor. Arbetsuppgifterna innebär mycket arbete med montage av stålkonstruktioner, därmed tillkommer det en del tyngre lyft. Det dyker ofta upp oväntade problem, därför är det viktigt att du är både kreativ och händig. Tjänsten innebär arbete inom områden som el, vvs och smide. Arbetet utförs i huvudsak tillsammans med en kollega.

För att lyckas i denna roll är det ett krav att du har B-körkort samt körvana. Tidigare erfarenhet som montör är meriterande, dock behöver det inte vara inom samma bransch. Som person är du självständig och en riktig problemlösare. Utöver det har du en positiv inställning till ditt arbete och är flexibel gällande arbetstider. Det viktigt för oss är att du har inställningen att allt går att lösa och lära sig.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett växande och familjärt företag som månar om sina anställda. Du har tillgång till servicebil samt friskvårdsbidrag. Självklart erbjuder vi övertidsersättning och traktamente.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Reservdelsspecialist till Kihlströms transport & lastbilscenter i Spånga
Stockholm  2017-11-27

Kihlströms Transport & Lastbilscenter är en fullserviceaktör för industriella fordon med lokaler i Årsta där vi funnits sedan starten 1954, samt från februari 2014 även i Lunda industriområde, Spånga. Vi är anslutna till MRF och ackrediterade av SWEDAC för arbeten med bl.a. mobila kylanläggningar och släckning av besiktningsanmärkningar efter utförda reparationer.

Kihlströms Transport & Lastbilscenter har nära 60 års erfarenhet av att serva yrkestrafiken. Det har gjort oss snabbfotade och lyhörda för kundens specifika behov och krav på högsta driftsäkerhet. Vår målsättning är att genom långsiktiga kundrelationer och högsta servicenivå leverera den mest kostnadseffektiva lösningen.

Vi söker nu en Reservdelsman/ Reservdelskvinna till Spånga!

Som reservdelsman/ kvinna hos oss kommer du ansvara över lagret och allt vad det innebär, du tar emot
kunder över disken, tar hand om inköp och säljer reservdelar.

Vi söker dig som har erfarenhet som Reservdelsman/ kvinna inom industriella fordon och har ett genuint intresse för teknik samt ambitionen att utveckla både dig själv och din arbetsplats. Du är flexibel, serviceinriktad och har datorkunskap. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande.

Vi erbjuder dig en del i ett växande bolag som lägger stort fokus på personlig utveckling och stor delaktighet i det dagliga arbetet. Vi har kollektivavtal, friskvårdsbidrag, tjänstepension och andra förmåner. I övrigt är vi ett sammansvetsat team som bjuder på härlig stämning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone på tel. 08-520 017 45. Skicka in din ansökan idag via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt! 


Platschef
Stockholm  2017-12-31

Platschef till Winge Byggnads

Winge Byggnads AB startade 1969 under namnet Byggeken AB. Sommaren 2013 förvärvades Byggeken AB av Martin Windolf och Sten Georgsson. I samband med förvärvet påbörjades en utveckling av företaget och som ett led i detta genomfördes en namnändring till Winge Byggnads AB.
Bolaget består idag av ett antal medarbetare som arbetat tillsammans under många år i olika konstellationer. Vi är totalt 40 anställda. Grundtanken i företaget är att ha ett sammansvetsat team med en utvecklad yrkesstolthet. Vi vet att kvaliteten i projekten har en direkt koppling till medarbetarnas kompetens och ansvarskännande och lägger därför stor vikt vid företagets och projektets organisation.

I organisationen har vi erfarenhet från i stort sett alla typer av entreprenadformer, såväl utförande- som funktions- och samverkansentreprenader, stora som små. Vi har historiskt arbetat mycket med skolor, förskolor, kontorsombyggnader och industribyggnader.

Vårt kontor ligger i Järfälla och vårt arbetsområde är hela Storstockholm.

Vi söker en driven platschef som vill vara en del av Winge Byggnads ABs utveckling.

Arbetsbeskrivning
Som platschef på Winge arbetar du i projekt i nära samarbete med arbetschef och entreprenadingenjör. Dina huvudsakliga uppgifter är tid- och ekonomistyrning samt samordning av egen personal och UE.

-      Motivera och stimulera egen personal och UE samt leda och fördela det dagliga arbetet.

-      Ansvara för att projektet styrs mot uppställda mål och att myndighets- och lagkrav efterlevs.

-      Upprättande av produktionstidplan och styrning av produktionen mot denna.

-      Ansvara för att projektbudget hålls och ansvar för ÄTA-hantering

-      Ansvara för efterlevnad av KMA-plan och att kontroller enligt kontrollplan genomförs.

-      Tillsammans med projektets inköpare genomföra inköp.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som platschef så har du förståelse för hela byggnadsprocessen. Du kan se helheten och några moment fram i tiden. Du har gått den naturliga stegen från hantverkare i grunden till platschef eller är utbildad byggnadsingenjör med några års erfarenhet av ombyggnationer. Körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav. Att arbeta som platschef innebär ett högt temo och mycket att hålla reda på så det krävs att du som person är strukturerad och disciplinerad. Du har datorvana och en ledarpersonlighet, du tycker om att motivera dina kollegor och är affärsmässig i ditt arbete. Vi sätter hög vikt vid din personlighet.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag. Ett företag med sund syn på sina anställda. På Winge värnar vi om arbetsklimatet. Våra arbetsplatser kännetecknas av kamratskap, trivsel, samarbete och laganda. Det är därför av största vikt att alla medarbetare, oavsett position, är sociala och prestigelösa personer som fungerar bra i grupp och gillar att samarbeta.  Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter samt eget ansvar. Du kommer till ett gäng som gillar att hitta på roliga saker tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag samt andra bra förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I den här rekryteringen samarbetar Winge Byggnads AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Victoria Tsirkova tel. 08 520 017 55 eller mail victoria.tsirkova@jobway.se. Ansök snarast via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

 


Plåtslagare till Get Home Ekerö i Stockholm!
Stockholm  2017-11-27

Get home Plåt AB är ett entreprenadföretag inom tak i Stockholm. Vi arbetar mestadels med nyproduktion hos stora och små kunder. Förutom plåt har vi en avdelning som jobbar med papp/ tätskiktsentreprenader och vi har hängavtal med byggnads.

Vi har vår verkstad och kontor i Huddinge men skall efter årsskiftet flytta ut till Ekerö, ett ställe där naturen präglar vår omgivning. Det är just därför vi försöker vara företaget med fokus på miljön. Idag är vi totalt 12 anställda, varav 6 plåtslagare. Vi växer och söker nu en:

Plåtslagare

Som Plåtslagare hos oss kommer du arbeta med ett yngre och glatt gäng där stämningen alltid är på topp. Du kommer till den största delen arbeta med nyproduktion med Stockholm som arbetsplats.

För att lyckas i rollen har du tidigare dokumenterad erfarenhet som plåtslagare inom nyproduktion. Då tjänsten kan innefatta resor mellan projekten är körkort klass B ett krav. Svenska i tal och skrift likaså.

Som person är du självgående, noggrann och strukturerad. Du är yrkesstolt, driven och vill framåt. Din förmåga att bemöta kunder och beställare på ett professionellt sätt är viktigt för att lyckas i rollen. Som medarbetare hos oss förväntas du bidra till ett gott samarbete såväl inom som utom avdelningen, samt arbeta för nöjda kunder och goda resultat.

Du erbjuds att bli en del av ett riktigt sammanhållet gäng där alla är positiva och glada. För oss är det viktigt att man har roligt på jobbet. Då vi är ett växande företag är utvecklingsmöjligheterna mycket stora. Hos oss är alla lika mycket värde och vi delar med oss i form av bonusar om det går bra för företaget. Utöver detta ser vi till att ordna med aktiviteter och middagar tillsammans.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   


Klark.Zenit söker arkitekt
Stockholm  2017-11-30

Din bredd är vår styrka och Vår bredd är din styrka. 

Kristian Lindgren arkitektkontor AB, KLARK har sedan 1989 genomfört ca 900 projekt. Vi har stor bredd och arbetar med både privata och offentliga uppdragsgivare. Vår styrka är vår förmåga att sätta oss in i vitt skilda problemställningar och omsätta dessa i kreativa, unika och på platsen väl förankrade lösningar.

KLARK förvärvade under 2015 Zenit arkitekter. Tillsammans förfogar nu Klark.Zenit över en stor erfarenhetsbank och många fina referensprojekt. T.ex. skolor, idrottshallar, bostäder, kontor, restauranger, ambassader mm. Under 2014 etablerades en projektledarfunktion, samt en sakkunnig i tillgänglighet. Det gemensamma kontoret sysselsätter förnärvarande 10 medarbetare. 

Vi växer och söker nya kollegor till vårt kontor på Kungsholmen!

Som arkitekt hos oss kommer du att arbeta med varierande projekt, där du kommer att vara med från idé till färdigt projekt. Våra kunder är framförallt kommuner, fastighetsbolag, byggföretag och privatpersoner. Vi arbetar gränslöst med både inredning och arkitektur.

För att lyckas i rollen har du minst 3 års erfarenhet av projektering i Archicad, Autocad eller Revit. Vi jobbar huvudsakligen i Archicad men ser det som en styrka att behärska flera program. Vi ser gärna att du är BIM kunnig och har ett stort intresse för IT utveckling. Då våra dokument är på svenska är svenska i tal och skrift ett krav.

Vidare är du van att kommunicera med alla deltagare i ett projekt och har genom din erfarenhet ambitioner om en ledande roll. Du inser vikten av att arbeta förebyggande, med god kommunikation, gentemot beställare, konsulter och leverantörer.

Som person är du ambitiös, social och har ett driv att vara med och påverka vår verksamhet. Erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete är en merit. 

Vi erbjuder dig en kreativ roll i företaget. Du har ett brinnande intresse för arkitektur och delar vårt intresse för arkitektur ur ett internationellt perspektiv. Vi sätter kvalité framför kvantitet och siktar alltid på långsiktighet i våra samarbeten. Utvecklingsmöjligheterna är stora, och nya idéer välkomnas alltid.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Klark.Zenit med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel. 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Snickare till Haninge
Stockholm  2017-11-27

Pettersson Tak & Bygg är en profilerad firma i Haninge med ca 11 anställda. Vi startade 2010 och utför takarbeten samt mindre byggarbeten, främst på södra sidan Stockholm. Vi arbetar mot privatpersoner, bostadsrättsföreningar, byggföretag och större fastighetsbolag. Vi inriktar oss främst på taktjänster av alla vanligt förekommande material som tegel, plåt och betong.

Pettersson Tak & Bygg tar kompetensutveckling och arbetsmiljö på största allvar, bl.a. för att hålla oss till den kvalité, miljö och teknik som krävs i branschen. Alla våra anställda uppdateras på Moniers takskola.

Pettersson Tak & Bygg tar kompetensutveckling och arbetsmiljö på största allvar, bl.a. för att hålla oss till den kvalité, miljö och teknik som krävs i branschen. Alla våra anställda uppdateras på Moniers takskola.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som snickare/takläggare. Körkort och flytande svenska i tal och skrift är krav. Andra krav är certifikaten: Heta Arbeten, Skotta Säkert samt Ställningscertifikat. Det är mycket meriterande om du har någon erfarenhet som tätskiktsmontör. 

Som person är det viktigt att du är ordningsam och driftig. Du är självgående och har en positiv inställning.

Vi erbjuder dig att vara del i ett tryggt företag med kollektivavtal. Andra förmåner är frihet under ansvar och gymkort. Du kommer till ett riktigt trevligt gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kyltekniker sökes till ett välkänt företag med varierande arbete!
Stockholm  2017-11-20

Teknokyl grundades 1969 genom en sammanslagning av två företag och ägs idag av 2 personer som även är yrkesverksamma inom företaget. Idag är vi 20 anställda, varav 15 kyltekniker. Vår affärsidé är att med bred kompetens inom kylteknik och hög servicenivå tillgodose vår kunders behov och önskemål om en väl fungerande och energioptimerad anläggning. Verksamheten består av projektering, installation och service av kommersiella kyl- frys- klimat- värmepumpsanläggningar och datahallar. Vi har även samarbetspartners inom VVS- el- och ventilation.

Vi är ett stabilt och tryggt företag med kollektivavtal och medlemskap i Kyl- och värmepumps företagen. Därtill är vi även medlem i VVS företagen och Svenskt näringsliv

Som servicetekniker kommer du arbeta med av all form av kyla och värmepumpar mot företag i Stockholm. Det innefattar bl.a. storkök, livsmedelsbutiker, datahallar samt komfort och industriell kyla. Du kommer att utgå från hemmet och tar dig till och från arbetena med servicebil, arbeten erhåller du elektroniskt via Surfplatta eller Smartphone gäller även återrapporteringen.

För att lyckas i rollen är du en självgående servicetekniker med minimum 3 års erfarenhet. Kylcertifikat klass 1 och körkort är krav. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med ammoniak och koldioxid anläggningar innehar heta arbeten- och lödcertifikat samt om du har erfarenhet av styr- och reglerteknik. Tjänsten innebär även kundkontakt, därmed är det krav att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. 

Som person är du serviceinriktad, ordningsam och trivs med ett självständigt arbete. 
Vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utbildningsmöjligheter. Vi är ett glatt gäng där förmånerna är goda, som exempelvis friskvårdsbidrag och avtalspension. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone på tel. 08-520 017 45. Skicka in din ansökan idag via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt! 


Styrmontör
Stockholm  2018-01-01

Modern Styrteknik bildades 2010. Kontoret ligger i Vasastan och företaget har idag 11 anställda. Modern Styrteknik utför projektering, konstruktion, programmering, driftsättning och installation i egen regi och arbetar nära kunden för att skapa användarvänliga och energibesparande systemlösningar.

För rätt person erbjuder Modern Styrteknik möjligheten att ingå i en växande organisation. Företaget har god tillströmning av kunder och det är en positiv anda på företaget, där kompetensutveckling och att trivas på jobbet är något som prioriteras.

Vårt mål är långsiktiga relationer med våra beställare och entreprenader skapade med kvalitetsprodukter av välkända styr- och reglerfabrikat.

Vi söker nu flera självgående och noggranna styrmontörer. Du kommer att ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet. Företaget har god tillströmning av kunder och det är en positiv anda på företaget,


För att lyckas i rollen

Ska du ha minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Har yrkesstolthet och vill göra snygga installationer som fungerar!
Känner dig trygg i att själv hantera de flesta tekniska aspekterna inom fastighetsautomation som rör, ventilation och el.
Du har B-körkort.

I och med du till stor del kommer arbeta självständigt på fältet så är du givetvis en ansvarstagande individ som triggas av att arbeta mot uppsatta deadlines och överenskommelser.


Under denna rekrytering samarbetar Modern Styrteknik med rekryteringsföretaget Jobway. Har du frågor eller vill veta mer kontakta då Lukas Håstlund researcher på Jobway tel: 08 511 617 46
Mail: lukas.hastlund@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande.


Anläggare till PA Contractor i Stockholm! (Behjälpliga med boende)
Stockholm  2017-11-28

PA Contractor är ett modernt entreprenadföretag med ny maskinpark och den senaste tekniken. Vi åtar oss uppdrag inom mark- och anläggning och har erfarenhet samt kompetens att klara av krävande uppdrag där tiden är en avgörande faktor. Just nu har vi projekt igång i Rosersberg, Nacka och Hallstahammar. Idag är vi 14 anställda men behöver bli fler.

Vi söker en Anläggare!

Som anläggare hos oss kommer du arbeta tillsammans med dina trevliga kollegor. Förekommande arbetsuppgifter är grunder, VA och finplanering. Din arbetsplats är i Stockholms regionen och det finns möjlighet att arbeta 4 eller 5 dagar i veckan. Måndag till torsdag kl. 06.30 – 18.00 eller måndag till torsdag kl. 06:30-16:00, och 06:30-13:00 på fredagar.

Vi söker dig som har erfarenhet som Anläggare inom grunder, VA och finplanering. Antal år har mindre betydelse utan det viktigaste är att du är självgående i ditt arbete. Som person är du en lagspelare, du är noggrann och kan bjuda på dig själv. B-körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt företag som värderar vår personal högt, det är viktigt för oss att alla trivs på jobbet. Vi har ett bonussystem där vi delar ut bonus till våra anställda om det går bra för företaget. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Bor du på annan ort än Stockholm så kan vi vara behjälpliga med boende, vi har även plats för den som har sin egna bostadvagn.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone på tel. 08-520 017 45. Skicka in din ansökan idag via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt! 


Vi söker en Mättekniker/ Utsättare
Stockholm  2017-11-28

PA Contractor är ett modernt entreprenadföretag med ny maskinpark och den senaste tekniken. Vi åtar oss uppdrag inom mark- och anläggning och har erfarenhet samt kompetens att klara av krävande uppdrag där tiden är en avgörande faktor. Just nu har vi projekt igång i Rosersberg, Nacka och Hallstahammar. Idag är vi 14 anställda men behöver bli fler.

Vi söker nu en Mättekniker inom markanläggning.

Som mättekniker kommer självständigt utföra mätningsarbeten vid mark- och anläggningsprojekt 
och sammanställa mätningar för relationsunderlag, kalkyler samt mängdreglering. Vi arbetar med GPS-stång, totalstation samt maskinstyrning. När du inte arbetar med mättekniska arbetsuppgifter deltar du i anläggningsprojektens dagliga arbete. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har en mätteknisk utbildning eller motsvarande kunskap 
såsom erfarenhet från utsättning/mätning och anläggningsarbete. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt med de arbetsuppgifter du får.

Som person har du lätt för att samarbeta och har socialkompetens med lyhördhet 
för verksamhetens behov där du alltid ser kundnyttan i det du gör. Du är noggrann, engagerad och tycker det är stimulerande att jobba med utsättning och vill fortsätta utvecklas inom detta yrke. Du trivs i en miljö med korta beslutsvägar där öppenhet, respekt, ärlighet och ansvar är viktiga värderingar. God datavana är viktigt. 

Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt företag som värderar vår personal högt, det är viktigt för oss att alla trivs på jobbet. Vi har ett bonussystem där vi delar ut bonus till våra anställda om det går bra för företaget. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Bor du på annan ort än Stockholm så kan vi vara behjälpliga med boende, vi har även plats för den som har sin egna bostadvagn. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone på tel. 08-520 017 45. Skicka in din ansökan idag via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt! 


Mätingenjör
Stockholm  2017-11-29

Mätkonsult startade 1989 och har lång erfarenhet inom mätning. Vi har hög kompetens inom företaget samtidigt som vi vidareutbildar oss för att vara uppdaterade i de utvecklingar som sker.

Vi strävar efter en trevlig och välkomnande arbetsmiljö som inspirerar till goda samarbeten, hög effektivitet och som möjliggör utveckling för alla medarbetare. Vår affärsidé är att utföra mätuppdrag med största precision på effektivaste sätt, anpassat efter varje kunds specifika behov och projekts förutsättningar. 

Vi söker nu en mätingenjör!

För att lyckas i rollen ser vi att du har utbildning inom mätteknik alternativ utbildad mätingenjör och har minst fyra års arbetserfarenhet. Då du kommer arbeta med inmätning och utsättning mot bygg och anläggning, järnväg och väg ser vi det som en merit om du har arbetat inom detta tidigare. Du kan komma att ha flera uppdrag samtidigt och du behöver därför vara effektiv i både din planering och i arbetet. Svenska i tal och skrift är krav.

Som person trivs du med att arbeta både i grupp och själv. Du är ödmjuk som person och för mer än gärna vidare dina egna kunskaper samtidigt som du inte är rädd för att utvecklas och ta till dig ny kunskap. Vidare har du lätt för att kommunicera då rollen kräver kundkontakt.

Vi erbjuder dig att vara del av ett företag som är ISO-certifierat i kvalité och arbetar med Geo och AutoCAD. Företaget har goda resultat från medarbetarundersökningar och erbjuder en arbetsplats där medarbetarna trivs. I rollen ingår servicebil och kontoret finns beläget i Årsta.

Intresserad och vill veta mer?I denna rekrytering samarbetar Mätkonsult med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Maria Sjöman 08-511 617 48. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Maskinmekaniker
Stockholm  2017-12-31

Genom lång erfarenhet och väletablerade kontakter så etablerades år 2003 Marimi som en enskild firma där huvudverksamheten riktades mot försäljning av begagnade kross- och sorteringsutrustning samt slit- och reservdelar. År 2012 växlade verksamheten om till Marimi AB och idag vilar verksamheten på tre ben; service, elverk, och krossanläggningar. Under år 2014 etableras vår fältservice och 2015 expanderade vi servicedelen till att även ha en verkstad.

Vår servicedel riktar sig mot felsökning, service och reparationer av främst vägunderhållsmaskiner och entreprenadmaskiner. Då efterfrågan på våra tjänster ökar söker vi en:


Maskinmekaniker till vår verkstad i Tumba:

Som maskinmekaniker hos Marimi kommer du att ansvara för den dagliga verksamheten utav olika maskiner inom väg och underhåll samt entreprenadmaskiner. Detta innebär att du kommer att arbeta med att felsöka, reparera och serva olika specialmaskiner såsom; sopmaskiner, teknikbilar, salt och sandspridare, plogutrustningar samt redskapsbärare av olika fabrikat på vår verkstad.

Vi söker dig med ett genuint teknikintresse och som visar stort engagemang i ditt arbete.
För att lyckas i rollen så tror vi att du som söker har du några års erfarenhet från liknande tjänst vilket gör att du har, goda kunskaper inom elektronik och hydraulik och kan felsöka i dessa system. Erfarenhet inom svets och smide.

Då det förekommer mycket dokumentation i ditt dagliga arbete är det viktigt att du hanterar datorprogram som Word, Excel och Mail med enkelhet samt att du har bra kunskaper i engelska likväl som svenska i både tal och skrift.
B-körkort är ett krav för tjänsten, men innehar du även C-körkort så ses detta som meriterande!

Som person är du engagerad, ansvarstagande, noggrann och trivs i en självständig roll med stundtals högt tempo. Du är serviceinriktad, har lätt för att kommunicera och anstränger dig alltid lite extra för att leverera de bästa lösningarna till våra kunder. Vidare är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt då tjänsten även kräver noggrann planering.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete med mycket frihet under ansvar.
Du kommer till en platt organisation där du har stor möjlighet att påverka din egen utveckling och roll inom företaget.


Välkommen in med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Marimi AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Alexander Andersson. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Serviceelektriker
Stockholm  2017-12-01

El & Ljusdesign bildades 1994 och har sedan dess växt från en liten ensamfirma till en totalleverantör inom el och belysning. Vi är idag 35 anställda och har kontor i Vasastan.

Vår organisation har utvecklats efter våra kunder och marknadens behov med avseende på vikten av god belysning, innovativa lösningar och säkra el-anläggningar. Vi är specialiserade inom ROT-arbeten och då främst kontor, butiker och restauranger. Vi erbjuder allt från projektering/ljusplanering till färdig installation inom de flesta områden. Som företag arbetar vi nära kund och representerar hög kvalité och stort engagemang i allt vi gör.

Vi söker nu flera självgående och noggranna serviceelektriker. Du kommer att ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet. Företaget har god tillströmning av kunder och det är en positiv anda på företaget, där kompetensutveckling och att trivas på jobbet är något som prioriteras. Som serviceelektriker har du din egen servicebil, och ansvarar för att möta kundens behov med uppgifter så som felsökning, reparation och installation.

Din profil:

 • Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som serviceelektriker.
 • Har du dessutom erfarenheter inom data, tele, passersystem och belysningssystem är det positivt.
 • Som person är du engagerad, resultatinriktad och ordningsam.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lukas Håstlund. tel. 08 511 617 46. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Junior högskoleingenjör inom elektronik/mekatronik
Stockholm  2017-11-30

I mer än 10 år har JFD Sweden AB byggt och utvecklat marina specialfarkoster. Flaggskeppet är en över 10m lång snabbgående motorbåt som kan färdas både på och under ytan.

JFDS är ett helägt dotterbolag till JFD Ltd med huvudkontor i Glasgow, Skottland. Moderbolaget har i 30 års tid levererat ubåtsräddningsutrustning till mer än 20 länder på fem kontinenter.

Våra produkter är fyllda med innovativ teknik och mängder med kreativa lösningar för att klara miljön i undervattensläge. Skrov byggda i kolfiber, dieselmotor/vattenjet, lithiumbatterier/trustrar, hydraulik, pneumatik samt ett sofistikerat navigations- och informationssystem. Produkterna säljs främst på export. Vi är lokaliserade på Rindö Marines varvsområde nära färjeläget mot Vaxholm.

Just nu växer vi och söker en 

 

Junior högskoleingenjör inom elektronik/mekatronik

 

Arbetsuppgifterna innefattar allt från idé till färdig och testad produkt inom konstruktion av elektroniksystem, design av delsystem och val av komponenter till våra produkter. Du planerar och utför egna verkstadsprover av konstruktioner och system samt när det krävs hjälper till med installation och tester av dessa i våra farkoster.

Hjärnan i båten är en välutvecklad PLC och du hjälper vår PLC expert med både design av hårdvara och mjukvara samt dokumentation kring PLC:n. Du arbetar också med nätverket ombord samt driftsättning av elektriska drivsystem.

För att lyckas i rollen är du civil/högskoleingenjör inom antagligen elektronik eller mekatronik, i början av din karriär. Du brinner för produktutveckling och är van att arbeta i projektform. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ett vedertaget CAD-program för elektronik och kan hantera en lödkolv. Fortsättningsvis har du god analytisk förmåga samt erfarenhet av protokoll för seriell kommunikation, RS232, RS422, CAN(J1939) eller TCP/IP.

Framtagning av dokumentation på både svenska och engelska är en central del i ingenjörsarbetet.

Som person är du självgående, engagerad och ansvarstagande, trivs med att arbeta i team och kan hantera en varierande arbetsmiljö. Du tycker om att tillsammans med personal i produktionen arbeta fram förbättringar och medverka vid införandet av dessa. Tidigare erfarenhet av konstruktion för marina applikationer är mycket meriterande.

Vi erbjuder en roll där du har möjlighet att arbeta med hela konstruktionsprocessen från design, tillverkning och test, till installation i våra farkoster. Vidare har vi goda anställningsförmåner för våra medarbetare.

Vi värdesätter engagemang högt och är beredda på att vidareutbilda rätt kandidat för att fylla alla aspekter på rollen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar JFD Sweden AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Alexander Andersson. Skicka din ansökan till alexander.andersson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ventilationsmontör
Stockholm  2018-02-21

Strands Luft AB är ett entreprenadföretag inriktat på luftbehandling och har 40 års erfarenhet av branschen.. Företaget drivs av Magnus Strand, Mikael Montalva och Daniel Liljekvist.Vi utför både utförande- och totalentreprenader mellan 0-15 miljoner.

Till vårt kontor i Solna söker vi en

Erfaren Ventilationsmontör

Vi söker dig som har en släng av rastlöshet, älskar högt tempo och problemlösning, ser dig själv i en ledande befattning och gillar variation i vardagen.

Som ventilationsmontör kommer du att jobba med större och mindre montage av ventilationsutrustning hos våra kunder. Projekten är mycket intressanta och varierande. Du har god förståelse och erfarenhet av att läsa och förstå ritningar och rollen förutsätter en social kompetens då en god kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare är av stor betydelse.

För att lyckas i rollen har du minst 5 års erfarenhet som ventilationsmontör och vana av att arbeta självständigt är en förutsättning för att trivas. Du behärskar svenska i tal och skrift, liftkort och B-körkort är ett krav. Som person är du ansvarstagande, relationsskapande och lojal.

Vi erbjuder ett personligt och flexibelt företag med stora möjligheter att påverka det egna arbetet! En stimulerande vardag med frihet under ansvar. Konkurrenskraftig lön och förmåner är en självklarhet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Strands Luft AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Victoria Tsirkova, tel. 08 520 017 55. Ansök vid länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Platschef till ED Bygg Sverige
Stockholm  2018-03-31

Visionen är att ED gruppen skall vara ett ledande och fristående bygg- och fastighetsföretag som skall skapa övervärden för våra kunder. På företaget är vi i dagsläget cirka 200 anställda fördelade på administration, projektledare, platschefer, arbetsledare och snickare. En av våra styrkor är att ta in och skola upp nya medarbetare, såväl yrkesmässigt som inom bolagets värdegrund och ledningssystem. Våra fyra värdeord är Lagarbete, Ansvarstagande, Kvalitet och Engagemang.

Vi växer och söker nu en Platschef till Södertälje

Hos oss arbetar du aldrig ensam utan ingår i ett projektteam där du har huvudansvaret för att nå uppsatta mål gällande säkerhet, tid, kvalitet och ekonomi.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att se till att arbetet på projekten blir utfört i utsatt tid, vara ansvarig på plats, hålla kontakten med arbetare och kontoret, samt kunna överblicka helheten för att ligga steget före i produktionen. Du kommer att upprätthålla företagets kvalitets- och miljö och arbetsmiljöpolicy ute på arbetsplatserna. Du ska också tillse att projekt pågår och avslutas med god kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och inom utsatt tidsram.

För att trivas i rollen har du flerårig praktisk erfarenhet som platschef eller arbetsledare av husbyggnation. Du har en Byggteknisk utbildning eller annan relevant utbildning samt erfarenhet. Som personer ser vi att du har förmågan att överblicka helheten och hålla många bollar i luften. Du Är resultat- och lönsamhetsinriktad och har förmågan att samordna såväl egna resurser så som våra underentreprenörer vilket kräver ett handfast ledarskap med förmågan att delegera, sätta krav och entusiasmera. För att du ska bli framgångsrik är det också viktigt att du är utvecklings- och lösningsorienterad.

Rätt person hos oss kommer snabbt att få ett större ansvar och mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar ED Bygg Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Victoria Tsirkova, tel 08 520 017 55 eller victoria.tsirkova@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Foliemontör
Stockholm  2017-11-30

The Sign AB är ett företag inom reklam och dekorbranschen.  Vårt huvudsakliga arbetsområde är design, produktion och montering av fordonsdekor, Vi har även fönsterdekor, solfilm, fastighetsfilm i vårt produktsortiment. Våra huvudsakliga kunder är bilhandeln, transportföretag, bussbolag, inredningsbyråer, eventbyråer samt större gallerior. Vi är idag 17 st medarbetare vi finns med både kontor och garage på Gärdet, Sätra och i Kista. 

Vi expanderar och söker en  Foliemontör

Som montör kommer du att ingå i vårt montörsteam. Du kommer att montera fordonsdekor och fönsterdekor. Större delare av arbetet innebär att vi åker ut till våra kunder eller hämtar deras fordon och kör till våra garage för att utföra arbetet. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som gillar att arbeta och leverera kvalité, du är ödmjuk och sätter alltid kunden i fokus.
Vi tror att du har lätt för att arbeta i grupp och du är en teamplayer. Du har erfarenhet av foliemontage, är händig och kan komma på egna lösningar, givetvis har du känsla för färg och form. Vi ser att du har en trevlig och öppen personlighet. Vidare är du även lojal, arbetsam och är inte rädd för att ta tag i nya saker.

Vi erbjuder dig ett flexibelt och rörligt arbete där du får möta ett brett kundsegment i många olika spännande miljöer. Du blir ansiktet utåt som en Ambassadör för The Sign.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Lukas Håstlund 08 511 617 46. Skicka din ansökan via länk snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Erfaren bygg & projektledare inom samhällsbyggnad
Stockholm  2018-04-30

Build Sweden Consulting AB är ett konsultföretag inom bygg & anläggningssektorn vars konsulter varit med och bidragit till vår tids samhällsutveckling sedan våren år 2011.
Spetskompetensen hos våra konsulter ligger inom bygg- och projektledning och en gemensam nämnare hos dem är att de alla har lång erfarenhet och stor kunskap i kombination med en hög teknisk kompetens och ett stort engagemang – vilket alla är nyckelkomponenter för att lyckas med de projekt vi tar oss an.

Målet är att bygga en stabil organisation med hög kompetens som arbetar långsiktigt. Vidare vill vi erbjuda kunden konsulter med den högsta kompetensen inom ett projekts samtliga faser, från idé och analys till drift, underhåll och förvaltning.

Vårt kontor ligger centralt beläget på Riddarholmen vilket ger våra konsulter bästa utgångspunkt då våra projekt främst är inom Stockholm och Mälardalsregionen. Idag är vi 6 stycken och då vi och våra affärsområden växer söker vi nu ytterligare en engagerad projektledare som vill bli en del av vårt framgångsrika team:


Som projektledare
på Build Sweden arbetar du självständigt i projekten, från idé till genomförande. Du kommer att vara projektledare i bygg- och anläggningsprojektens olika delar: främst i genomförandet, men även i planering samt överlämnande till drift. Det innebär att du ska leda, planera, organisera och styra projekten, ha budgetansvar och även svara för uppföljning såväl ekonomiskt som kvalitativt.

Vi tror att du som söker har minst fem års erfarenhet från en ledande position inom bygg och anläggning i kombination med en kompletterande akademisk examen, ingenjörsexamen (120 poäng) eller motsvarande KY-utbildning.  Du är väl bekant med hur byggprocessen fungerar och nyckelaktiviteterna i de olika skedena och har ett brinnande intresse av att vara med och utveckla morgondagens samhälle.
Att du som söker innehar körkort B, är en van användare av Office- paketet och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift ser vi som en självklarhet!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid denna rekrytering och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du är en ansvarstagande entreprenör som enkelt skapar dig en helhetsbild över projekten som du sedan planerar och organiserar för att skapa så lönsamma och tidseffektiva affärer som möjligt. Vidare har du ett modernt synsätt på ledarskap och kan genom din positivitet, tydlighet, ödmjukhet och flexibilitet skapa och bibehålla goda relationer med kunder likväl som medarbetare och på så sätt bygga upp ett motiverat och engagerat team som alla strävar mot samma mål.
Är du även personen som ser möjligheter där andra ser problem? – Då kan du vara den vi söker!

Vi erbjuder dig att bli en del av ett litet och sammansvetsat team som alla besitter flerårig erfarenhet och hög kompetens inom bygg och projektledning. Med det får du en marknadsmässig lön, möjlighet till firmabil, friskvårdsbidrag och en privat sjukförsäkring.
Vill du ha möjligheten att ta din karriär till nästa nivå genom att leda stora och inte minst utvecklande projekt?

Då ser vi fram emot din ansökan!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Victoria Tsirkova tel: 08-520 017 55 eller victoria.tsirkova@jobway.se.
Skicka in din ansökan idag, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt!