Jobway Bygg & Teknik | Pågående uppdrag

Sök bland pågående uppdrag


Dölj filter
Försäljningschef
Stockholm  2021-12-03

Vill du vara en del i ett nystartat bolag inom säkerhetsbranschen och ta nästa steg i karriären? Gillar du att skapa/bygga nya relationer och drivs av utmaningar? Har du dessutom erfarenhet av säkerhetsbranschen och har ett stort tekniskt intresse? Då kan du vara rätt person till Lamport AB som söker sin nya försäljningschef.

Om rollen:

I rollen som försäljningschef har du det övergripande ansvaret för bolagets marknads-och kund-bearbetning samt försäljning. Du kommer att självständigt ansvara för initiativtagande, bearbetning och uppföljning av försäljningsverksamheten mot både befintliga likaväl som nya kunder. 

I dina arbetsuppgifter ingår även:

·      Leda genomförandet av bolagets marknadsstrategi och försäljningsverksamheten för Lamport på den svenska marknaden.

·      Tillsammans med styrelsen och ledningen i TCECUR-koncernen utarbeta marknadsplaner, strategier och budgetar framöver.

·      Upprätthålla och dokumentera en tydlig paketering och prissättning av bolagets produkter.

·      Månadsvis rapportera till styrelsen och koncernledningen om nya affärsmöjligheter (prospekt), uppnådda framgångar och eventuella problemområden med lösningsförslag.

·      Agera som samordnare mellan utvecklare och bolagets kunder.


Rapportering sker till VD för Lamport AB, med placering i Västberga.

Vad kan Lamport AB erbjuda dig?:
Här får du möjlighet att vara en del i ett företag som är i startgroparna till en stor framgångresa där du kommer att arbeta med en attraktiv produkt på marknaden inom säkerhetsbranschen. Du kommer att ha en viktig roll på företaget och har en stor möjlighet att påverka bolagets framgång. Utöver detta erbjuds du även goda utvecklingsmöjligheter.

Vi ser att du har följande bakgrund och kvalifikationer för att lyckas i denna roll:

·      Mångårig erfarenhet inom säkerhetsbranschen gärna som projektledare eller dylikt.

·      Tidigare erfarenhet inom sälj av liknande karaktär.

·      Tävlingsmänniska

·      Stort tekniskt/IT intresse.

·      Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift samt körkort är krav för tjänsten.

·      En stark vilja att lyckas och är inte rädd för att hugga i när det behövs.

·      Hög socialkompetens och god vana vid att bygga kundrelationer.

Om företaget:
Lamport AB är ett nystartat dotterbolag inom TCECUR Sweden AB (publ.) koncernen. 2021 grundades Lamport AB, vars affärsidé är att marknadsföra, sälja och utveckla Lamport – ”Larmportalen” till en bredare kundkrets än tidigare!

” LAMPORT är en helautomatiserad, digital plattform för att på ett ställe hantera och förmedla samtliga larm och händelser som sker från kundens säkerhetsanläggningar. LAMPORT ger full kontroll över säkerheten och är bra för miljön.”


Välkommen med din ansökan! 
Om du tycker att tjänsten som försäljningschef passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta.

I denna rekrytering
 samarbetar Lamport AB med rekryteringsföretaget Jobway. Du är varmt välkommen med att skicka din ansökan snarast då urval sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sitta ansökningsdatum. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se


Säkerhetstekniker
Göteborg  2021-12-22

Söker du en stimulerande och självständig roll som säkerhetstekniker i ett välmående familjärt företag? Där du dessutom kommer få möjlighet att utvecklas i din yrkesmässiga roll och arbeta i ett team som andas ”laget framför jaget”. Är du en naturlig problemlösare med god erfarenhet av säkerhetstekniska system och hur dessa samverkar? Då kan du vara Frölunda El & Tele AB nya stjärnspelare. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

I rollen som säkerhetstekniker kommer du att arbeta med service, installation och utökningar av passagesystem, framförallt RCO och Aptus, inbrottslarm samt brandlarm.

·         Du utgår hemifrån med egen servicebil.

·         Kunderna finns i Göteborg.

·         Rollen är varierande mellan projekt och service.

Du erbjuds:

·      Ett öppet arbetsklimat med stark laganda, där de är en stöttande företagskultur.

·      Stora utvecklingsmöjligheter internt.

·      Bred kunskap inom säkerhet på företaget.

Vi söker dig som:

·      Har en god erfarenhet i rollen som säkerhetstekniker.

·      Besitter en grundläggande kunskap inom el, där du kan installera trådbundna larmsystem.

·      Kan driva mindre projekt självständigt.

·      Är du certifierad i RCO M5 Mega är det stort plus men inget krav. 

·      Innehar B-körkort.

Personliga egenskaper:

·      Besitter god socialkompetens då du är företagets ansikte utåt.

·     Flexibel i ditt sätt att arbeta på, samt inte rädd för att ta dig an nya uppgifter    

·   Har en hög yrkesstolthet

Om företaget:

Frölunda El & Tele AB är ett stabilt familjeföretag startat 1988 som idag drivs av far och son. Vi är ett säkerhetsföretag som erbjuder skräddarsydda systemlösningar och säkerhetstjänster så som Inbrott- och brandlarm, Passersystem och Tillträdeskontroll mot offentlig sektor. Idag är vi 12 anställda och i en expansiv tillväxtfas. Företaget är beläget i nya lokaler i Alelyckan, Göteborg.

Vi har ett genomarbetat miljötänk där vi strävar efter nollutsläpp vid persontransporter, vi sorterar och återvinner vårt avfall och arbetar ständigt med att förbättra vårt miljöarbete. Företaget har ett öppet klimat där vi värdesätter allas lika värde.

I denna rekrytering samarbetar Frölunda El & Tele AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag


Maskinutvecklare
Göteborg  2021-12-31

Har du en stor passion och intresse för att arbeta med teknisk problemlösning och utveckling? Är du driven, noggrann och strukturerad? AB Lindec söker nu en maskinutvecklare till deras team som kommer att arbeta med produktvård och produktionsutvecklingen av företagets maskinutbud. 

Läs vidare och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

Som maskinutvecklare hos Lindec kommer du att arbeta nära en erfaren maskinkonstruktör där ni kommer arbeta med produktutvecklingen av hela AB Lindec’s maskinutbud. Du kommer att hantera uppdateringar av CAD-modeller och tillverkningsritningar. I rollen ingår även framtagande av sprängskisser, illustrationer till reservdelsmanualer och framtagande av användarmanualer.

Dina arbetsuppgifter kommer även inkludera:

·      Tester och provkörning

·      Dokumentera avvikelser och reklamationer

·      Kvalitetsarbete

·      Upprätta rutiner för löpande kontroller

·      Deltagande i nykonstruktion och prototypframtagning

·      Tekniskt kunskapsstöd till verkstadspersonal

·      Bevaka e-post, telefon, utskick sociala medier, skicka beställningar, hantera leverantörers ordererkännanden, import- och exporthantering

·      Verkstadsmontering

Du erbjuds:

·      En plats i ett framgångsrikt, finansiellt starkt och tryggt bolag som värnar om sina anställda

·      En roll i ett sammansvetsat team med bra gruppdynamik

·      Varierande arbetsuppgifter

För att lyckas i rollen är du driven, noggrann och strukturerad. Du är resultatinriktad och självgående med intresse av att lära dig nya saker. Du är en positiv lagspelare som är bekväm med att fatta beslut och är lösningsorienterad.

Vi söker dig som:

·      Har ett B-körkort

·      Mycket god datorvana av dokumentation med text, bilder och illustrationer

·      Vana av 3D-CAD, gärna Solidworks

·      Förmåga och intresse att inhämta teknisk information

·      Har passion och intresse att arbeta med teknisk problemlösning och utveckling

·      Svenska och engelska i tal och skrift

Det är även meriterande om du har en relevant teknisk utbildning såsom ingenjörsexamen eller teknisk högre utbildning. Kunskaper inom el, hydraulik och styrsystem ses som meriterande.

Om företaget:

AB Lindec är ett privatägt företag i Göteborg, Sverige, som specialiserat sig på tillverkning av material och maskiner för tillverkning av högkvalitativa betonggolv.

Företaget grundades 1970 och tillverkar betonggolvmaterial med höga avnötningskrav lämpade för industrier, logistik-center, lager, parkeringsplatser, affärer, med mera.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Lindec med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson på mail lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Verkstadsförman
Göteborg  2021-12-31

Brinner du för tekniska lösningar och vill arbeta hos ett väletablerat företag inom betongbranschen? Just nu söker AB Lindec efter en driven verkstadsförman som kommer bli en del av deras härliga team till huvudkontoret/produktionen i Göteborg.

Läs vidare och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

Som verkstadsförman hos Lindec kommer du att ansvara för planeringen i lager och verkstad. Du kommer att arbeta med felsökning, reparationer och se över lagerstatusen av reservdelar och maskinkomponenter.

Dina arbetsuppgifter kommer även inkludera:

·      Besvara kundfrågor i samband med service, reparationer och reservdelsförfrågningar

·      Service och reparationer av kundmaskiner

·      Reparationer och felsökningar hos kunder och arbetsplatser

·      Hantera kundkontakt

·      Maskinmontage


Du erbjuds:

·      En plats i ett framgångsrikt, finansiellt starkt och tryggt bolag som värnar om sina anställda

·      En roll i ett sammansvetsat team med bra gruppdynamik

·      Varierande arbetsuppgifter


Vi söker dig som:

·      Har erfarenhet av maskinreperation, service och underhåll

·      Besitter ett B-körkort

·      Har teknisk kunskap och intresse

·      Kan svenska och engelska i tal och skrift

·      Kunskap om el, mekanik och hydraulik

Det är även meriterande om du har ett truckkort och erfarenhet av servicearbete hos kunder.

Om företaget:

AB Lindec är ett privatägt företag i Göteborg, Sverige, som specialiserat sig på tillverkning av material och maskiner för tillverkning av högkvalitativa betonggolv.

Företaget grundades 1970 och tillverkar betonggolvmaterial med höga avnötningskrav lämpade för industrier, logistik-center, lager, parkeringsplatser, affärer, med mera.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Lindec med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson på mail lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Grävmaskinist
Stockholm  2021-11-12

G:ssons växer och söker nu en Grävmaskinist.
I din roll som grävmaskinist kommer du arbeta med maskinkörning, markarbeten, Va-schakt, El-schakt och snöröjning är delar vi främst inriktar oss på. industribyggnader och bostadshus. Det är många olika moment som skall utföras på kort tid och planering av ditt eget arbete är viktigt. Vi arbetar med både service och entreprenader i olika storlekar mot företag och landsting/kommun.

G:ssons söker dig som har några års erfarenhet som grävmaskinist, du ska ha jobbat med mark och anläggning inom området. B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin, hjullastare och grävlastare är ett krav. Det är meriterande om du har C-körkort för lastbilar.

Som person är du öppensinnad för nya utmaningar, självgående i din roll och en grym problemlösare som tar egna initiativ. För oss är det väldigt viktigt med noggrannhet och att man är ordningsam. Du trivs att arbeta i team men klarar även av att arbeta självständigt

Här erbjuds du delaktighet i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt som är i en expansiv fas. Här värnas de om våra medarbetare och ser gärna att alla kommer med nya idéer och förslag för att ständigt utvecklas. Det är väldigt viktigt att ha en stark sammanhållning för att uppnå bästa resultat.
Varje år åker vi utomlands tillsammans, har julbord och ytterligare några gemensamma aktiviteter. Vi är väldigt måna om medarbetarnas hälsa och erbjuder därför friskvård samt att vi får besök av en naprapat en gång i kvartalet. Du får tillgång till en servicebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar G:ssos med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073- 58 11 804 Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Arbetsledande drifttekniker
Stockholm  2021-12-21

Är du en erfaren drifttekniker som söker ett omväxlande arbete där du får arbeta nära kunden och nyttja din tekniska kompetens? Har du tidigare haft en ledande roll där du är trygg med att leda och fördela arbetsuppgifter till dina kollegor? Beskriver du dig själv som en person som är pedagogisk och har en god samarbetsförmåga? Då kan du vara Stockholms Drift-teams nya stjärna i rollen som arbetsledande senior drifttekniker till Järva och Vällingby för Svenska Bostäder.

Hos Stockholms Drift-Team kommer du vara en del av ett starkt och familjärt företag där det finns mycket kompetens och kunskap inom branschen. Här är beslutsvägarna korta och för rätt personer finns stora utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter:

I rollen som drifttekniker ansvarar du för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel och hantering av felanmälningar. Du kommer att ingå i en grupp av tekniker och ansvarar för gruppens åtagande i uppdraget gentemot kund. I ditt dagliga arbete säkerställer du att fastighetens tekniska system fungerar enligt fastighetsägarens krav.

I ditt arbete ingår även att agera rådgivare i drift och energifrågor och kunna upptäcka eventuella fel i fastigheterna. I rollen som arbetsledare kommer du vara ansvarig för kontakten med driftledaren på Svenska Bostäder samt leda och fördela arbetet i gruppen.

Din profil:

För att lyckas i rollen ser vi att du som person är lojal, ansvarsfull och strukturerad. Du är teknisk lagd i ditt tankesätt och har god förståelse för hur de olika systemen och tekniska installationerna samverkar i en fastighet. Du är prestigelös och har förmågan att kunna kommunicera med både hyresgäster och kunder.

Kompetenskrav:

·      Minst fem års erfarenhet inom området fastighetsteknik samt minst två års erfarenhet i en ledande roll, med vilket aves arbeten med installationssystem för uppvärmning och luftbehandling med alla ingående komponenter

·      God kunskap om felsökning innefattande mätteknik för ventilation och värme

·      Grundläggande kunskap inom styr och reglerteknik

·      Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskaper i andra språk

·      B-körkort

Om Stockholms Drift-Team AB:

Stockholms Driftteam AB är ett familjeägt företag med 20 anställda och är en del av koncernens Stockholms Teknik-Team AB:s fem bolag med drygt 50 anställda. De arbetar med fastighetsservice och erbjuder och utför allt i från fortlöpande ronderingar till drift och underhåll av tekniska installationer. Stockholms Drift-Team har bred och mångårig kompetens inom fastighetsservice. De jobbar tillsammans som ett team för att nå så bra resultat som möjligt och för att vara ett av marknadens bästa driftföretag.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Stockholms Drift-Team AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Snickare
Stockholm  2022-01-16

Är du en snickare med hög yrkesstolthet som vill vara en del av ett familjärt företag? I denna roll som snickare hos DMC Byggnads AB kommer du att arbeta med varierande projekt inom ROT främst mot kommersiella fastigheter. Du kommer att ingå i ett härligt sammansvetsat team. Ta chansen och sök redan idag för att bli DMC Byggnads nya stjärntillskott!

Arbetsuppgifter:
I rollen ingår mycket frihet under ansvar. Tjänsten är väldigt varierad och du kommer att arbeta med allt från lokalanpassningar till stomkomplettering.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

·      Renovering av affärslokaler och kontorsanpassningar

·      Stomkomplettering

·      Rivning

Du erbjuds:

·      Varierande projekt med attraktiva kunder

·      En roll i ett familjärt företag med härliga kollegor

·      En arbetsgivare som värnar om sina anställda med kollegor som arbetar mot gemensamma mål

Din profil:

För att lyckas i rollen som snickare ser vi att du är självgående och besitter ca 5 års erfarenhet inom yrket. Du kan svenska i både tal och skrift men även engelska i tal. Du har tidigare arbetat med ROT och har ett yrkesbevis som snickare. Det är meriterande om du har erfarenhet av gjutning och armering. Som person ser vi att du har hög yrkesstolthet och kan arbeta såväl självständigt som i team.

Om företaget: DMC Byggnads AB har varit verksamma sedan 1991 och jobbar som totalentreprenör i hela Storstockholm med kontor beläget i Vårby, Södra Stockholm. DMC Byggnads har många återkommande och fasta kunder. Teamet består idag av 10 anställda som har nära samarbete med underentreprenörer. 

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar DMC Byggnads AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Fältservicetekniker
Stockholm  2021-11-12

Är du en teknikintresserad person som trivs med ett variationsrikt arbete och vill jobba med liftar och entreprenadmaskiner.
Vill du arbeta på ett marknadsledande företag i branschen i en väldigt variationsrik roll. Är du utöver det en person som är kundorienterad och känner dig redo för nya utmaningar? Stavdal lift en del av Ramirent söker en fältmekaniker som vill vara med på en resa utöver det vanliga. Läs vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag.

Om rollen:
Du ska självständigt arbeta med felsökningar, reparationer och service utav liftar och entreprenadmaskiner med utgångspunkt i Stockholm.
Att besöka våra kunder och tillhandahålla den hjälp dom behöver med sina liftar och maskiner kommer tillhöra din vardag.

Stavdal lift erbjuder dig:

·      En väldigt variationsrik roll där du har Stor Stockholm som arbetsområde.

·      Förmånsbil

·      Ett marknadsledande företag inom denna bransch med väldigt god spetskompetens.

.      Ett företag där vi gärna rekryterar internt.

Dina kvalifikationer som tekniker:

-         Erfarenhet inom el och felsökning inom liftar/maskiner.

-         Arbetat inom likvärdig bransch några år.

-         B-Körkort

-         Kundorienterad då din vardag består av mycket kundmöten.

-         Goda kunskaper i svenska, tal & skrift

-        Behärskar engelska, tal & skrift

Om företaget:Ramirent grundades 1955 och öppnade sitt första kundcenter i Finland. Under våren 2019 förvärvade Ramirent maskinuthyrningsföretaget Stavdal vilket har gjort Ramirent till Sveriges ledande maskinuthyrare med kundcenter spritt över hela landet.

Vi är ett företag med fokus på att öka så väl säkerheten som effektiviteten hos våra kunder. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Vi är en helhetsleverantör som utöver vår maskinuthyrning erbjuder tjänster så som etablering av byggström, bodar och fallskydd även utbildningar inom lift, arbetsmiljö och heta arbeten med flera. 

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Stavdal lift en del av Ramirent med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se


Projektledare
Stockholm  2021-12-14

Är du en projektledare som uppskattar kundansvar och är van att driva, samordna samt projektleda projekt i olika storlekar? Letar du efter en ansvarfull och självgående roll i ett välmående bolag? Då vill vi höra ifrån dig! JCS Snickeri & Montage söker i sin expansionsfas en:

Säljande projektledareI tjänsten som säljande projektledare utgår du antingen från kontoret i Liljeholmen alternativt hemifrån. Du kommer få stor insyn i projekten från start till mål. Du kommer att arbeta med alla de olika stegen från att hitta och driva nya projekt till efterkalkyl. Du ansvarar för att projekten utförs med hög kvalité och stort fokus på kalkyl, budget- och tidsansvar.

Då du kommer ha en betydelsefull roll behöver du vara strukturerad med ett gott sinne för lönsamma affärer. Vi ser gärna att du motiveras av att sätta kunden i fokus och är van att skapa relationer. 

JCS Snickeri erbjuder dig:

·      En roll med stor frihet att bestämma sitt eget arbete

·      Ett familjärt företag där du får stort ansvar och driva projekt från införsäljning till slutbesiktning.

·      Ett företag i ett expansivt skede som sätter stort fokus på professionalism

För att lyckas i rollen ser vi:

·      Att du har minst 5 års erfarenhet projektledning från byggbranschen.

·      Har god kunskap inom ekonomi.

·      Är van att kalkylera, analysera och driva projekt i olika storlekar.

·      Är en relationsbyggande person med ett sinne för affärsrelationer.

·      Är flytande i svenska och engelska, tal och skrift

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar JCS Snickeri & Montage med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson,, mikaela.hansson@jobway.se

Om företaget:

JCS Snickeri & Montage Stockholm AB är bygg- och snickeriföretag med 18 anställda som varit verksamt sedan 1997. Bolaget har sitt säte i Liljeholmen med fabrik i Tibro där all produktion sker innan de fraktas för montage och kompletterade byggnation på plats hos kunder över hela Stockholmsområdet, privata som företagskunder.

JCS fokuserar framförallt på att planera och genomföra hyresgästanpassningar samt leveranser av specialsnickerier i olika storlekar. JCS samarbetar med arkitekter, inredningsföretag, fastighetsbolag och diverse konsulter för att fullborda projekten enligt beställaren önskemål.


Serviceelektriker
Göteborg  2021-12-31

Är du en självgående och driven serviceelektriker som besitter hög yrkesstolthet? Gillar du att alltid utföra ditt arbete med kvalité och har ett stort kundfokus? I denna roll som serviceelektriker hos Elcenter AB kommer du att ingå i ett härligt och sammansvetsat team som besitter en enorm drivkraft.

Som anställd hos Elcenter AB får du chansen att bidra med din kompetens och ständigt utvecklas i din roll med varierade dagar hos trygga återkommande kunder.

Arbetsuppgifter:
I rollen som serviceelektriker kommer du att arbeta med frihet under ansvar. Du planerar dina dagar själv i samråd med närmsta servicechef och lämnar alltid dina jobb utförda med kvalité. Du kommer att arbeta i Göteborg med omnejd.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

- Felsökningar

- Kontorsanpassningar

- Ta dig an allt från mindre jobb till lite större projekt

Din profil:
För att lyckas i rollen som serviceelektriker hos Elcenter ser vi att du har ett ECY-certifikat med 5 års erfarenhet. Du är van vid att hantera kundkontakt och självgående vid felsökningar. Du besitter hög yrkesstolthet och har ett B-körkort.

Du erbjuds:

-    En roll i ett härligt företag med fasta kunder och bra jobb.

-    En chef som är mån om sin personal och alltid stöttar sina anställda.

-    Trevliga kollegor som trivs bra med varandra och har en bra gruppdynamik.

-   Stöttning av kompetensutveckling.


Om företaget: Elcenter AB i Göteborg startade sin verksamhet år 2000 med kontor i Mölndal. De har sedan dess haft som mål att alltid leverera tjänster och produkter med hög kvalité och tar sig an både små som stora projekt.

Alla medarbetare har den traditionella elinstallationsutbildningen som grund. Under åren har de anställda även egenutvecklade specialkompetenser inom t.ex. data, styrsystem för fastighetsautomatik, knx, pannor/ värmepumpar/värme-automatik och industri-el. Elcenter har ett stort kundfokus och har som filosofi att alltid utföra sitt arbete med kvalité.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Elcenter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Tekniker
Stockholm  2021-11-12

Har du utbildning inom el och arbetar med styr och automation idag? Gillar du att bygga kundrelationer och arbeta i en variationsrik roll ute på fält? Gustrings El behöver dig med som vill vara med och utveckla vår gren inom styr/automation och UPS-service. Känns detta som du, tveka inte och sök redan idag!

Som Tekniker hos Gustrings El arbetar du främst med:

-       Driftsättning, felsökning och service i styr- & automationssystem för datahallar.

-       El- och Nätverksinstallationer i Datahallar, industri och fastigheter.

-      Felsökning, service och underhåll av elinstallationer och fastighetssystem.

-       Det är en väldigt variationsrik vardag där du kan arbeta i kortare projekt samt underhållsservice.

Vi erbjuder dig:

-         En variationsrik vardag där den ena dagen inte är den andra lik.

-         En delaktighet där vi främjar inputs/idéer som ger möjlighet till vidareutveckling både för dig och företaget.

-         Finns goda möjligheter till att få en ledande roll och bygga upp ett team för denna avdelning.

-         Tillgodoser med utbildningar som delvis sker utomlands. 

För att lyckas i rollen ser vi att du:

-         Arbetat som elektriker och är idag inriktad mot styr och automation.

-         Erfarenhet att med dator driftsätta och serva styrsystem.

-         Innehar B-Körkort.

-         Engelska i tal och skrift då många kunder och arbetsmanualer sker är engelska.

-         Meriterande om du haft en ledande roll.

-         Drivs av att leverera goda resultat och kan därigenom skapa goda relationer till kunderna.

Om företaget:Gustrings El är ett familjeföretag i Järfälla som grundades 1961. Företagets kontor ligger i Kallhäll och den lokala marknaden runt Järfälla har alltid varit företagets huvudmarknad men idag arbetar Gustrings även i Stor-Stockholm och Mälardalen. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Gustrings El med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobway rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073 - 5811804 Skicka din ansökan till Oscar.Thiele@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ventilationstekniker
Helsingborg  2021-12-28

Är du på jakt efter en ny utmaning i en varierande arbetsmiljö? I rollen som Ventilationstekniker på Ömangruppen. Välkomnas du till ett företag i ständig tillväxt där målet är att öka marknadsandelarna i Stockholmsregionen. Du arbetar varierat mot olika typer av projekt och kunder. Är du en person som drivs av kontinuerlig tillväxt i rollen samt ta stort eget ansvar, då är denna möjlighet helt rätt för dig. Läs vidare och ansök redan idag!

Rollen innefattar:

·      Service, underhåll, injusteringar och felsökningar är något som tillhöra din vardag.

·      Kunderna finns främst i Helsingborg och Landskrona men även andra delar Skåne

·      Rollen är varierande och du arbetar i projekt mot bostadsmarknaden.

.     Du arbetar självständigt i rollen likväl som arbetar i grupp.

Du erbjuds:    

·      Frihet och flexibilitet.

·      Plats i ett Stabilt företag under tillväxt.

.     Vi utbildar/lyfter gärna personal internt.

.     Vi arbetar nära varandra oavsett roll på företaget.

Vi söker dig som:

·      Arbetat som ventilationstekniker minst 3 år.

·      Innehar B-körkort.

.     Grundläggande behörighet och kunskap för att arbeta med El.

Som person är du:

·      Driven och ansvarstagande i ditt arbete samt en god social förmåga.

·      Du är kundorienterad och har lätt för att skapa nya relationer.

·      Inte rädd för nya utmaningar och drivs av ständig utveckling.

.     En lagspelare som gillar att arbeta i team likväl som ensam.

Om företaget:
Ömangruppen startades 1994, av Växjö entreprenören Anders Öman. Företaget tog snabbt fart och drygt ett år senare har verksamheten ett tiotal anställda.

Idag är koncernen Ömangruppen ett ägarlett och värderingsstyrt bolag som finns på 18 olika orter runt om i södra Sverige och har 180 medarbetare. Under åren har företaget utvecklats kraftfullt och erbjuder idag fullständiga lösningar inom allt som rör värme, ventilation, kyla, energi och automation.

Det som kännetecknar Ömangruppen är framåtandan, den ständiga strävan efter att tänka nytt och stort. Under företagets alla år i branschen har det fortsatt att utvecklas och hela tiden nått nya höjder. Idag tar Ömangruppen ansvar för framtida generationer och arbetar aktivt med att minska jordens klimatpåverkan, genom att använda sig av smarta energilösningar.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att sicka in din ansökan med ditt CV!I denna rekrytering samarbetar Ömangruppen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ledande montör
Stockholm  2021-11-17

Har du en god vana att arbeta som ledande montör, har en hög yrkesstolthet samt tycker det är viktigt med att leverera på högsta nivå i arbetet? Strävar du efter att bli en del av ett välmående företag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara perfekt till rollen som ledande montör på ATI´s El & Energiteknik AB. Läs vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter:

I rollen som ledande montör på ATI´s arbetar du med varierande projekt inom ROT och entreprenad. Du arbetar i tätt samarbete projektledarna på företag.
Rollen ger dig frihet under ansvar och du kommer att ha hela Storstockholm som arbetsplats, dock är du stationerad på ett projekt i taget för att bidra med högsta kvalité genomgående. Projekten riktar in sig på bland annat ROT av bostäder, kontor, sjukhus, butiker hotell m.m. samt diverse entreprenader.

Du erbjuds:

·      En plats i ett familjärt företag med stor kunskap och kompetens bland medarbetarna.

·      Goda utvecklingsmöjligheter.

·      En tät sammanhållning med dina kollegor där stort fokus läggs på aktiviteter för att lära känna varandra bättre utanför arbetet.

Vi söker dig som:

·      Har god erfarenhet i rollen som elektriker inom entreprenad, samt arbetat minst 4 år i rollen som ledande montör och är helt självgående i den ledande befattningen.

·      Är van vid att leda medarbetare och har arbetat på både mindre och större entreprenads-projekt. 

·      Har B-körkort.

·      Har en hög yrkesstolthet.

·      Svenska i tal & skrift är ett krav.

Som person är du:

·      En hjälpsam lagspelare som är van vid att arbeta i såväl lag som självständigt.

·      Flexibel i ditt sätt att arbeta på, samt inte rädd för att ta dig an nya uppgifter. 

Om företaget:

ATI´s El & Energiteknik AB är ett väletablerat företag inom el-branschen med över 25 års erfarenhet. De vänder sig bland annat till fastighetsägare, BRF: er, byggentreprenörer samt statliga & kommunala bolag. Projekten utförs över hela Sverige med fokus på Storstockholm. I företaget finns en gedigen yrkeskunskap och de strävar efter att ha en långsiktig kundrelation med beställarna. Med ett 40-tal anställda är de nu redo att växa ytterligare och fortsätta att expandera deras marknadsandelar.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar ATI´s med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg på mail jenniefer.berg@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


VVS-Montör
Stockholm  2021-11-09

Är du en lösningsorienterad lagspelare som har en hög yrkesstolthet och brinner för att ge service i världsklass. Vill du vara en del av ett välmående företag med hög trivsel? Är du dessutom skicklig inom VVS och har arbetat brett i rollen, då kan du vara Eken Rörs & konsult nya stjärnskott. Läs vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter:

Som VVS-montör på Ekens Rör AB ansvarar du för dina egna uppdrag i en bred roll. Fokusområdet ligger på entreprenader. I denna roll arbetar du självständigt största delen av tiden där du utgår hemifrån direkt till kunderna och får din arbetsorder digitalt.

Du erbjuds:

·      En plats i ett tryggt och stabilt bolag, som är i en expansionsfas samt värnar de högt om de anställda och dess trivsel på arbetet.

·      Ett arbete där du planerar och styr dina egna dagar.

·      Goda förmåner & servicebil.

·      Tät sammanhållning i ett företag som gärna gör mycket tillsammans.

Vi söker dig som:

·      Har jobbat minst ett par år som VVS-montör

·      Innehar B-körkort.

.     Svenska i tal & skrift.

·      Älskar ditt jobb och har en hög yrkesstolthet.

Som person ser vi gärna att du är:

·      Självgående och proaktiv i din planering av arbetet.

.     Kundorienterad och god social förmåga.

·      Intresserad av VVS-teknik och trivs i en miljö där ärlighet och prestigelöshet i sitt bemötande mot varandra värderas högt.

Om företaget:Ekens Rör & Konsult AB är ett familjeföretag grundat 1988. Mottot på firman har alltid och kommer alltid vara, Ekens rör fixar Allt! Det finns aldrig några problem som är för små eller för stora. Ekens Rör är ett auktoriserat VVS-företag. Vi utför alla sorters VVS-arbeten.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!
I denna rekrytering samarbetar Ekens Rör & Konsult med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


VVS montör
Stockholm  2021-11-15

Är du en driven VVS montör som gillar att ta eget ansvar och arbeta med attraktiva kunder? Har du en hög yrkesstolthet och vill hitta bästa lösningar för dina kunder? Vill du vara en del av ett familjärt företag som värnar högt om sina anställda och gillar att göra roliga saker tillsammans. Då kan du vara Barcks Rörs nya stjärna.

Arbetsuppgifter:

Som VVS-montör på Barcks rör kommer du att ha en bred roll där du arbetar med allt från serviceuppdrag till större projekt såsom kontorsanpassningar. Du utgår hemifrån och har hela Storstockholm som arbetsplats. Dina kunder är främst fastighetsbolag.

Barcks rör erbjuder dig

·      Vara en del av ett familjärt företag som värnar om varandra.

·      Arbeta med spännande och roliga projekt.

·      Schysta förmåner och anställningsvillkor.

Din profil:

För att lyckas i rollen som VVS-montör ser vi att du har arbetat minst 5 år och är självgående. Du är flexibel och är ansvarsfull samt är van vid att läsa ritningar och kunna planera ditt arbete. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Din nya arbetsplats: Barcks Rör AB är ett familjeföretag som grundades 1996 av Jan-Olof Barck. Barcks Rör utför större delen av sina jobb i Stockholm med omnejd, men också runtom i Södermanland.

Vi tar på oss alla jobb inom VVS, alltifrån kök installationer till avloppsledningar. 

Låter detta intressant att höra mer om? I denna rekrytering samarbetar Barcks Rör AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg jenniefer.berg@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag


Lagbas
Stockholm  2021-11-30

Arbetar du idag som lagbas eller är en driven VVS-montör som vill ta nästa steg i karriären? Gillar du att arbeta i en roll med frihet under ansvar? Vill du vara en del av ett familjärt företag som värnar om sina anställda, där det även finns goda utvecklingsmöjligheter? Skicka in din ansökan redan idag och ta chansen att bli nästa Storstadens Rör AB’s lagbas.

Arbetsuppgifter:

I rollen som lagbas/VVS-montör kommer du att leda ett härligt sammansvetsat team inom nyproduktion. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att leda montörerna, vara med på
möten och ha en nära kontakt med projektledningen. Du kommer även dokumentera extrajobb(ÄTA-arbeten), egenkontroller, planera jobben och ansvara för beställning av material. Projekten kommer att vara i Stockholm med omnejd och skiljer sig i storlek men vanligtvis arbetar du på ett längre projekt åt gången.

Din profil:

För att lyckas i rollen som lagbas är du certifierad VVS montör och har tidigare jobbat inom nyproduktion eller motsvarande. Du har enkelt för att planera, stötta dina kollegor och är stresstålig. Du har tidigare erfarenhet som lagbas eller är en driven VVS montör och vill ta dig an rollen som lagbas.

Du erbjuds:

-    En roll i ett familjärt företag med stora fasta kunder och bra jobb.

-    Goda anställningsvillkor med bra utvecklingsmöjligheter.

-    Trevliga kollegor som trivs bra med varandra och har en stark laganda.


Om Storstadens Rör AB: 

Storstadens Rör AB grundades 1989 och har därefter utvecklats till ett rörentreprenadföretag.


De arbetar huvudsakligen med entreprenader inom värme-, sanitet och komfortkyla för kontor, lättare industrier, sjukhus, butiker, skolor och bostäder, såväl som ombyggnation.

Deras kunder är byggentreprenörer, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, statliga och kommunala myndigheter (fastighetsbolag).

Verksamheten bygger på en öppen dialog som skapar ömsesidigt förtroende till sina uppdragsgivare.

Storstadens Rör AB är medlemmar i Installatörsföretagen som är en bransch- och arbetsgivarorganisation för företag verksamma inom VVS. Genom Installatörsföretagen har de kollektivavtal med Byggnads. Installatörsföretagen ingår i Svenskt Näringsliv.

I denna rekrytering samarbetar Storstadens Rör AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg, jenniefer.berg@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag


Servicetekniker inom ventilation
Stockholm  2021-11-30

Vill du arbeta i ett företag där du är med och påverkar? Gillar du att ge dina kunder högklassig service? Har du dessutom erfarenhet av arbete med ventilation. Då kan du vara Henriksbergs verkstäders nya lagspelare.

AB Henriksbergs Verkstäder är ventilationsföretaget som genom tre generationer verkat i ventilationsbranschen i 75 år. Idag omfattar verksamheten de flesta grenar inom ventilation varför Henriksbergs Verkstäder är ett av de bredaste företagen i branschen.

Om rollen:

Som ny på jobbet hos Henriksbergs Verkstäder kommer att ingå i en sammansvetsad grupp som präglas av härlig teamkänsla och ett gott ledarskap. Tillsammans har teamet en lång erfarenhet inom branschen och delar gärna med sig av sina kunskaper sinsemellan. Innan din första kommer allt finnas väl förberett för dig såsom kläder, skor, personlig utrustning och ID-handlingar och väl på plats kommer du ha en fadder för att på bästa sätt slussa dig in i verksamheten. Här trivs man!

I dina arbetsuppgifter som servicetekniker kommer du att ha en mycket varierad roll där du kommer att arbeta med b.la.

·      Lagerbyten och filterbyten

·      Felsökning

·      Injustering

·      Mindre ombyggnad och montage av ventilationsanläggningar

·      Samt fastighetsdrift

Dina arbetstider kommer att vara 7–16 och du arbetar i Stockholm med omnejd.

Henriksbergs Verkstäder erbjuder dig:

·      Ett flexibelt och varierande arbete

·      Goda utvecklingsmöjligheter och vidareutbildningar

·      En anställning på ett välmående företag med högt i tak och låg personalomsättning

·      Schysta anställningsvillkor och förmåner

Din profil:

 För att lyckas i rollen som servicetekniker ser vi att du har flerårig erfarenhet av likande arbete och är självgående i din roll. Det är meriterande om du har erfarenhet inom EL och styr och regler. B-körkort är krav.

Utöver dina tekniska kunskaper förutsätter vi att du har en hög social kompetens, såväl internt som ute hos kund, med en stor ansvarskänsla samt behärska svenska i tal och skrift.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Henriksbergs verkstäder AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson på mail mikaela.hansson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Projektledare
Stockholm  2021-12-14

Vill du arbeta i ett starkt team med hög kompetens och god sammanhållning? Är du en person med ett stort driv och engagemang? Gillar du att ha många bollar i luften och arbeta i ett högt tempo? Har du dessutom erfarenhet som projektledare. Då kan du vara Torkab Entreprenad AB:s nya kollega.

Torkab Entreprenad arbetar med att återställa skador i byggnader efter vattenläckage, brand eller inbrott. Deras kunder är försäkringsbolag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Företaget har varit verksamma sedan 1986 och kontoret ligger i Länna, söder om Stockholm. Sedan starten har Torkab genomfört närmare 5000 återställningsuppdrag efter skada, alltifrån ett vattenskadat parkettgolv till ett nedbrunnet hus.

Arbetsbeskrivning

Företaget expanderar och söker just nu en projektledare med stort driv och engagemang. Här erbjuds du en arbetsplats med högt tempo och god sammanhållning. Du kommer att leda projekt tillsammans med ett starkt team av yrkesstolta hantverkare med hög byggteknisk kompetens. Här blir du en central medarbetare med en ansvarsfull, bred och varierande roll.

Som projektledare kommer du att leda arbetet och ha ett övergripande ansvar för olika byggnadsprojekt. Du kommer att vara den främsta kontakten gentemot kund, vilket ställer krav på din sociala förmåga samt att du trivs med att samordna och planera dina arbeten från start till slut.

Dina arbetsuppgifter

- Driva projekt mot beställare från start till mål.

- Ansvar för genomförande samt uppföljning av det ekonomiska utfallet av dina projekt.

- Ansvara för kommunikationen mellan berörda parter i projekten.

- Avropa och delta i upphandlingar av underentreprenörer, tjänster och material.

 Vi erbjuder

- Kontinuerlig kompetensutveckling.

- Marknadsmässig lön med möjlighet till bonus.

- Friskvård.

- Tjänstebil.

- God företagskultur.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att lyckas i rollen krävs god kommunikationsförmåga, viljan att dela och bygga kunskap med andra samt förmågan att få saker att hända. Du bör kunna tänka nytt och snabbt kunna ställa om efter förändrade projektförutsättningar. Vi ser att du är en person med ett mycket starkt kundfokus, gillar att arbeta och leda kvalificerade byggprojekt.

Kvalifikationer

- Eftergymnasial utbildning, teknisk

- Tidigare erfarenhet av fastighets- eller entreprenadbranschen.

- Goda kunskaper i Officepaketet och god datorvana.

- Uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

- B-körkort.

- Tidigare erfarenhet av projektledning inom entreprenadbranschen är meriterande.

-Tidigare erfarenheter av kalkylerande av projekt är meriterande.

I denna rekrytering samarbetar Torkab Entreprenad AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson. Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på mikaela.hansson@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kalkylator
Stockholm  2021-11-30

Har du tidigare erfarenhet i rollen som kalkylator? Hos Akrima Bygg AB kommer du att vara en del av ett familjärt företag med låg personalomsättning. Du kommer att driva processen från förfrågan till färdigt anbudsförslag från Akrima’s kontor i Västberga.

Arbetsuppgifter:

I rollen kommer du att arbeta med upprättande av anbud och kalkyler inom ROT. Akrima arbetar inom olika områden och har en stor variation bland projekten, både i karaktär och storlek.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

-    Framtagande av kalkyler.

-    Hantera förfrågan om anbudsförslag.

-    Ta fram bygg- och projektkalkyler inför olika projekt.

-   Kontakt med underleverantörer.

-   Rapportering och nära kontakt med projektledare.

-   Hantera offerter.

Din profil:

För att lyckas i rollen som kalkylator hos Akrima Bygg AB ser vi att du helst har minst 10 års erfarenhet och besitter kunskap inom ramavtal och ROT-arbeten. Det är meriterande om du har ett B-körkort. Du är driven och självgående inom rollen.

Du erbjuds:

-    En roll i ett härligt företag med fasta kunder och bra jobb.

-    En chef som är mån om sin personal och alltid stöttar sina anställda.

-    Trevliga kollegor som trivs bra med varandra och har en stark laganda.

Om företaget:

Akrima Bygg AB är ett privatägt företag som grundades redan 1973. Verksamheten består av general- och totalentreprenader samt bygg- och el service. Deras ambition är att hitta de mest effektiva och smarta lösningarna i varje byggentreprenad. Teamet består idag av 20 anställda och har kontor i Västberga, söder om Stockholm.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Akrima med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Stensättare
Stockholm  2021-11-05

Är du på jakt efter en ny utmaning i en härlig miljö där vi hjälper varandra och strävar mot att ha en stark sammanhållning för att uppnå bästa resultat.
I rollen som stensättare på Valter Eklund arbetar du i ett företag som vill växa och har en stabil orderingång. Du arbetar varierat mot olika typer av projekt och kunder. Rollen som Stenmontör är väldigt varierande och du utför allt från större entreprenader, mindre servicejobb till high end projekt i exklusiva bostäder.

Arbetsuppgifter:

-         Du kommer utföra arbeten i varierande projekt såsom fasader, murprojekt, badrum och golvarbeten.

-         En varierande roll där du kommer utföra entreprenader och servicearbeten.

-         Tjänsten i detalj handlar om att ta emot handlingar och instruktioner för utförande av olika stenarbeten.

Du erbjuds:    

-         Stor frihet och flexibilitet i utbyte av att du presterar i din roll.

-         Tryggt och stabilt företag som satsar och utbildar internt.

-         En roll där du arbetar variationsrikt och får arbeta med ett härligt gäng som stöttar varandra.

-         Generösa bonusförmåner.

Vi söker dig som:

-         Arbetar i en liknande roll idag eller har bakgrund från plattsättning eller anläggningsbranschen.

-         Innehar B-körkort.

-         Meriterande ifall du har BKR – certifikat.

Som person är du:

-         Ambitiös och engagerad i ditt arbete.

-         Initiativtagande och en lagspelare som gärna anpassar sig i nya arbetslag.

Om företaget: Valter Eklund Stenentreprenader grundades 1938. Det är en komplett naturstensleverantör till både privat och offentlig miljö. Oavsett om det handlar om leverans av ett parti golvsten, montering av en fasad, en bänkskiva i specialmått från verkstaden, stensättning i ett badrum eller en liten fönsterbänk från lagret så har företaget all kompetens som du behöver för att förverkliga ditt naturstensprojekt.

Valter Eklund har en solid personalstyrka som har lång erfarenhet av att arbeta med natursten. Valter Eklund Stenentreprenader AB utför allt ifrån golv, fasader, trappor, badrum till trädgårdsanläggningar med marksten eller markanläggningar i offentlig miljö.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Valter Eklund Stenentreprenader AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mail Oscar.Thiele@jobway.se. eller 073 - 5811804 Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Projektledare
Stockholm  2021-11-05

Är du på jakt efter en ny utmaning i en härlig miljö där vi hjälper varandra och strävar mot att ha en stark sammanhållning för att uppnå bästa resultat.
I rollen som Projektledare på Valter Eklund arbetar du i ett företag som vill växa och har en stabil orderingång. Du arbetar varierat mot olika typer av projekt och kunder. Rollen som Projektledare är väldigt varierande och du har hand om allt från större entreprenader, mindre servicejobb till high end projekt i exklusiva bostäder.

Arbetsuppgifter:

-         Du kommer ansvara för ett flertal projekt samtidigt i olika faser.

-         Du har helhetsansvar för dina projekt och uppföljningar.

-         Offerter, prissättning, personalfrågor och kalkyler tillhör vardagen.

-         Rollen är formbar och fördelning admin kontra fältarbete kan anpassas.

Du erbjuds:    

-         Stor frihet och flexibilitet i utbyte av att du presterar i din roll.

-         Tryggt och stabilt företag som satsar och utbildar internt.

-         En roll där du arbetar variationsrikt och får arbeta med ett härligt gäng som stöttar varandra.

-         Generösa bonusförmåner.

Vi söker dig som:

-         Arbetar idag som projektledare eller arbetsledare i en liknande bransch och tror detta är nästa steg för dig.

-         Innehar B-körkort.

-         Någon som vågar ta beslut och är rak i sin kommunikation.

Som person är du:

-         En stark drivkraft att vilja utvecklas i din roll och växa med företaget.

-         Initiativtagande och är mycket lösningsorienterad.

-         Strukturerad och proaktiv i din planering.

Om företaget:
Valter Eklund Stenentreprenader grundades 1938. Det är en komplett naturstensleverantör till både privat och offentlig miljö. Oavsett om det handlar om leverans av ett parti golvsten, montering av en fasad, en bänkskiva i specialmått från verkstaden, stensättning i ett badrum eller en liten fönsterbänk från lagret så har företaget all kompetens som du behöver för att förverkliga ditt naturstensprojekt.

Valter Eklund har en solid personalstyrka som har lång erfarenhet av att arbeta med natursten. Valter Eklund Stenentreprenader AB utför allt ifrån golv, fasader, trappor, badrum till trädgårdsanläggningar med marksten eller markanläggningar i offentlig miljö.


Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Valter Eklund Stenentreprenader AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mail Oscar.Thiele@jobway.se. eller 073 - 5811804 Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Servicetekniker
Uppsala  2021-11-29

Vill du arbeta på ett företag som har en spännande tid framför sig? Gillar du problemlösning och varierande arbetsuppgifter? Har du dessutom erfarenhet av styr och regler och har ett stort tekniskt intresse. Då kan du vara Pumpsnabbens nya stjärna.

Nu söker Pumpsnabben en servicetekniker till deras filial i Uppsala. Du kommer att ingå i ett stark team som gillar att dela med sig av sin kunskap till varandra och hjälps åt för att nå gemensamma mål.

Arbetsuppgifter:

I din roll som servicetekniker kommer du ha en mycket varierad tjänst där dagarna ser olika ut. Arbetet sker både ute hos kunder och inne på verkstaden. Dina arbetsuppgifter innefattar b.la. service, reparation och felsökning samt installation och montering av pumpar och pumputrustning. Du kommer arbeta i Uppsala med omnejd.

Pumpsnabben erbjuder dig:

 • Att vara en del i ett företag som är i en spännande tillväxt fas.
 • En anställning där du har varierande arbetsuppgifter och frihet i din roll.
 • Schyssta anställningsvilkor och vara en del i ett härligt gäng.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat minst 3-4 år som servicetekniker och har tidigare arbetat med felsökning och reparation.Du har goda kunskaper inom styr och regler. Då du tar dig mellan arbetsplatserna med bil är det ett krav att du har B-körkort.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är lösningsorienterad och ser möjligheter istället för problem. Du har en god socialförmåga och har lätt för att ta kontakt med kunder samt skapa nya kontaktnät. Vidare att du är handlingskraftig, tar egna initiativ och gillar att hjälpa till när det behövs.

Om företaget:

Pumpsnabben AB grundades 1979 och har sedan starten inriktat verksamheten på service, reparationer, ombyggnationer, uthyrning av pumpar samt försäljning. Pumpsnabben representerar en rad ledande pumptillverkare på den svenska marknaden och har över 40 års erfarenhet av pumpbranschen. Deras kunder är fastighetsägare, kommuner, byggföretag, industriföretag samt privatpersoner. Pumpsnabben är en del av Lakers Group som består av en grupp människor med brinnande intresse för och bakgrund inom vatten- och avloppsindustrin. Ett starkt engagemang för miljöfrågor och vattenhantering karaktäriserar hela bolaget. Lakers Group är idag ca: 300 anställda och omsätter ungefär 600 miljoner SEK.

Är du intresserad av att höra mer? I denna rekrytering samarbetar Pumpsnabben med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Serviceelektriker
Stockholm  2021-11-30

Är du elektriker och är på jakt efter nya utmaningar? Vill du vara en del av ett familjärt företag som värnar om sin anställda och där du som elektriker får utvecklas i din roll? Då kan Skärgårdspartner AB vara rätt företag för dig.

Skärgårdspartner AB är ett företag med en sund syn på sina anställda. Ett stort fokus ligger på trivsel, att känna en trygghet och ständigt få utvecklas i sin yrkesroll med varierande arbetsuppgifter. Du arbetar flexibelt med möjlighet att anpassa din arbetstid. Du erbjuds en marknadsmässig lön, tjänstepension, telefon, den tekniska utrustning som behövs för tjänsten samt servicebil

Arbetsbeskrivning
I rollen som serviceelektriker utgår du från hemmet och kommer utföra olika typer av elinstallationer hos främst privatpersoner inom Värmdö kommuner. Dagarna kommer att innebära en stor variation med olika typer av uppdrag. Från mestadels servicearbeten till kortare projekt.

Kvalifikationer
Vi söker nu en elektriker som vill utvecklas genom varierande arbetsuppgifter i sin yrkesroll. Vi ser att du har en EL-utbildning i grunden, är minst tvåårsmontör och har en vana av att arbeta självständigt. Du bör vara en naturlig problemlösare och ha ett gott servicetänk gentemot kunder. B-körkort samt god svenska i tal och skrift är en förutsättning. Erfarenhet av felsökning är meriterande. 

Om företaget:
Skärgårdspartner
är ett litet familjärt företag som grundades 2011 och utför alla typer av elarbeten åt privatpersoner, företag och föreningar främst kring Värmdö/Nacka.

I denna rekrytering samarbetar Skärgårdspartner AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Junior projektledare
Stockholm  2022-01-13

Vill du arbeta på ett företag och i en roll där du ständigt utvecklas? Är du i början av din karriär som projektledare eller arbetar som platschef idag och vill ta nästa steg? Då kan Akrima Bygg vara rätt arbetsplats för dig.

Just nu befinner sig Akrima bygg i en spännande expansionsfas och söker därav en till projektledare till teamet.

Hos Akrima är beslutsvägarna korta och här får du vara en del av ett starkt team med mycket erfarenhet och kunskap inom branschen. Här är utvecklingsmöjligheterna stora för dig som har drivkraften och initiativförmågan. 

 Du kommer främst att arbeta med ombyggnationer av kommersiella lokaler, olika vårdboenden samt förskolor och skolor i Stockholm och utgå ifrån kontoret i Västberga.

Dina arbetsuppgifter innefattar:

·      Driva projekt mot beställaren från förstudie till avslut och uppföljning.

·      Ansvarar för kommunikation mellan olika parter.

·      Ta emot och hantera förfrågningar kring ramavtal.

·      Avropa och delta i upphandlingar av underentreprenörer, tjänster och material.

·      Dokumentationshantering samt administration kring projekteten.

Din profil:

För att lyckas i rollen som projektledare hos Akrima ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av rollen som projektledare eller arbetar som arbetsledare/platschef och vill ta nästa steg i din karriär. Du bör ha arbetat med likande arbete tidigare och förståelse för alla delar i projekten. Svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav. 

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser att du som person är självständig, strukturerad, gillar att leda och har inga problem att föra dig socialt.

Om företaget:

Akrima Bygg AB är ett privatägt företag som grundades redan 1973. Verksamheten består av general- och totalentreprenader samt bygg- och el service. Deras ambition är att hitta de mest effektiva och smarta lösningarna i varje byggentreprenad. Teamet består idag av 20 anställda och har kontor i Västberga, söder om Stockholm.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Akrima med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Platschef
Västerås  2021-11-30

Är du en person som trivs i en självgående roll där du får arbeta som platschef med nyproduktion inom bygg? Vill du bli en del av ett välmående företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig? Trivs du även i en roll där du får arbeta brett och ta stort eget ansvar? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, sök då tjänsten som platschef till Österling Bygg!


Som platschef på Österling Bygg erbjuds du:
Ett intressant och variationsrikt arbete i ett snabbt växande företag med en platt organisationsstruktur samt korta beslutsvägar. Då företaget har projekt runt om i Mälardalen tror vi att du bor i närheten av Västerås, Uppsala, Enköping eller norra delarna av Stockholm.

I rollen som platschef erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter via innovativa traineeprogram och andra utbildande inslag. Såväl medarbetartrivseln som lojaliteteten bland kollegorna är hög vilket skapat sammansvetsade team.

I rollen som platschef kommer du bland annat:

·       Att ansvara för byggprojektets planering, produktionsstyrning och ekonomi.

·       Upprätta samt följa upp produktionstidplaner samt aktivt stödja alla lagmedlemmar i deras moment inom projektet.

·       Samordna entreprenörer samt egen personal för att driva projektet framåt.

För att passa i rollen ser vi att du:

·       Besitter en relevant arbetslivserfarenhet, där du har arbetat i rollen som platschef ett par år.

·       Har B-körkort, god datorvana samt grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik.

·       Gärna har erfarenhet av ekonomi då ekonomiska avstämningar och arbete med ekonomistyrning är en del av vardagen i projekten. Har du även högskoleutbildning är det meriterande.

Information om företaget:

Österling Bygg AB är ett traditionellt byggföretag som grundades 1993. Tack vare sina 120 medarbetare driver man, på ett framgångsrikt sätt, verksamheten från huvudkontoret i Hedemora samt Norberg och Sälen. Verksamheten vilar på tre affärsområden; entreprenad, service och egenutvecklade projekt. Geografiskt drivs projekten i södra och norra Dalarna (främst Sälen) samt Stockholm/Mälardalen.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Skicka i så fall in din ansökan med CV. Denna rekrytering samarbetar Österling Bygg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40, nicklas.thorstenson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Mättekniker
Stockholm  2021-11-30

Är du på jakt efter nya möjligheter och vill arbeta på ett litet och stabilt företag där du kommer ha stor frihet i din roll som mättekniker? Gillar du varierande arbetsuppgifter och arbetsplatser? Då kan du vara Värmdö Mättekniks nya kollega. Läs vidare och ansök nedan.

Arbetsuppgifter:

I rollen som mätningstekniker på Värmdö Mätteknik innefattar ett stort eget ansvar där du arbetar som konsult mot externa beställare inom bygg- & anläggningsbranschen inom Stockholmsområdet. Du arbetar tätt tillsammans med arbetsledare och platschefer samt är med i olika skeden av byggnadsprocessen. Du kommer att arbeta med stora och små mättekniska uppdrag och i rollen ingår att agera rådgivare i mättekniska frågor inom uppdragen och direkt mot kund.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 3 års erfarenhet som mättekniker och har tidigare erfarenhet av arbete med husbyggnation. Vi ser att du är självgående i din roll och har lätt för att skapa nya kontakter. Har du dessutom en byggtekniskutbildning är det meriterande men inte ett krav.

B-körkort samt svenska och engelska i tal och skrift är krav.


Dina personliga egenskaper:Då du är företagets ansikte utåt gentemot kund ser vi att du har en god socialförmåga och har lätt att samarbeta med både våra kunder och dina kollegor. Vidare att du som person är strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ.

Du erbjuds:

·      En anställning på ett familjärt företag där du som anställd blir en del av familjen.

·      Goda utvecklingsmöjligheter

·      Varierande arbetsuppgifter och frihet under ansvar

Om företaget:

Värmdö Mätteknik AB har funnits sedan 2010. Självklart arbetar vi en hel del på Värmdö med privatpersoner men våra stora uppdragsgivare är större byggbolag. Alla våra mättekniker arbetar med både stora och små jobb och stor erfarenhet finns inom företaget.

I denna rekrytering samarbetar Värmdö Mätteknik AB med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Plåtslagare
Stockholm  2021-11-30

Letar du efter ett tekniskt företag med stort entreprenörskap med stora visioner? Är du en problemlösare som vill kunna vara med och utveckla företaget? Då bör du läsa vidare! Midsummer AB söker i sin expansionsfas en:

Plåtslagare
I tjänsten som plåtslagare utgår du från Stockholm och det förkommer en del resor runt om i landet för projekten. Arbetsuppgifterna innebär att du är på ett projekt i taget och där du utför installation av färdiga diskreta solcellstak tillsammans med teamet.

Då du kommer ha en central roll behöver du vara strukturerad med ett gott ordningssinne. Vi ser gärna att du motiveras av att sätta kunden i fokus.

Midsummer erbjuder dig:

·        Ett arbete med en spännande och exklusiv produkt på marknaden

·        En härlig arbetsplats med högt i tak och stora möjligheter att kunna påverka

·        En arbetsgivare med kollegor som värnar om varandras styrkor och tillsammans arbeta för företaget bästa

Vi söker dig som:

·        Har några års erfarenhet från takbranschen

·        Är van att arbeta självständigt projekt

·        Är flytande i svenska och engelska, tal och skrift

·        Har en stor samarbetsförmåga, vara flexibel och driven

Om företaget:

Midsummer AB grundades 2004 och är idag ca 130st anställda. Bolaget har sitt säte i Järfälla, Stockholm. Kunderna finns över större delen av Sverige. Midsummer är ett svenskt solenergiföretag som installerar diskreta solcellstak som vi tillverkat i Järfälla med 90 % lägre koldioxidavtryck än traditionella solpaneler. Vi har en högteknologisk, svensk produkt och äger hela värdekedjan från utveckling och produktion till installation. Under varumärket Midsummer Machinery levererar vi produktionssystem för flexibla tunnfilmssolceller. 

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Midsummer med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Oscar.thiele@jobway eller 073 58 11 804.


VVS- Montör
Stockholm  2021-11-18

Är du VVS montör och på jakt efter nya utmaningar? Har du en hög yrkesstolthet och gillar att ett variationsrikt arbete där du får arbete med både service och entreprenader? Vill du vara en del av familjärt företag som värnar om sina anställda? Då kan du vara BK Fastighetservice nya lagspelare.

Arbetsuppgifter:

I rollen som VVS montör kommer du att ingå i ett härligt team om 6 personer där ni tillsammans kommer att arbeta med service och nyinstallation i större entreprenader. Du utgår hemifrån och arbetar över hela Storstockholm.

Du erbjuds:

·      Att vara en del av ett sammansvetsat gäng.

·      Goda anställningsvillkor.

·      Variationsrikt arbete och frihet under ansvar.

Din profil: För att lyckas i rollen som VVS montör ser vi att du har arbetat minst 5 år som VVS montör och är självgående. Du behärskar det svenska språket och har B-körkort

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser att du som person är ansvarstagande, driven och en naturlig problemlösare. Du kommer att vara företags ansikte utåt och därav ser vi att du är serviceinriktad och är kundfokuserad.

Om företaget: BK Fastighetsservice grundades 1969 och har sedan starten varit verksamma inom områdena VVS och fastighetsdrift. Företaget är medlemmar i VVS installatörerna och är certifierade inom Säker vatten. Idag omsätter BK Fastighetsservice 40 miljoner och är 16 anställda.

I denna rekrytering samarbetar BK Fastighetsservice med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson. Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på mikaela.hansson@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Larmtekniker
Stockholm  2021-10-29

Larmatic Alarm AB förser marknaden med systemlösningar och säkerhetstjänster inom teknisk säkerhet. Affärsidéen är att fånga upp kundernas helhetsbehov och förse dem med säkerhet i fungerade system. Kunderna skall därmed uppnå största möjliga affärsmässiga nytta med sin investering teknisk säkerhet. Kunderna finns inom offentlig förvaltning, medelstora och större företag samt inom det kommersiella fastighetssegmentet. 

Vi arbetar såväl med integrerade systemlösningar såsom enskilda system inom inbrotts- och brandlarm, CCTV, tillträdeskontroll etc.

Vi söker just nu en kunnig och erfaren larmtekniker till Larmatic.

På Larmatic lägger vi stor vikt i personalens välmående som i sin tur har lett till en väldigt låg personalomsättning. Här sker vidareutbildningar löpande för de anställda. Ett stabilt bolag med en stor kundstock. Här strävas det efter en hög trivselnivå och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare hos oss måste du trivas med att arbeta självständigt och du vill bidra till fortsatt utveckling.

I tjänsten som larmtekniker kommer du dels att arbeta med akutservice, kompletteringar till befintliga säkerhetssystem mm. Arbetet hos Larmatic är varierande och här finns flera möjligheter till utveckling inom yrket.

Du kommer att vara Larmatics ansikte hos kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga.

Praktisk erfarenhet som larmtekniker inom säkerhetsbranschen ca 5 år. Har du även arbetat med CCTV och IT är detta meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat med:

Primärt: RCO (M5) (Mega), Galaxy, DSC´s sortiment (Teletec) bla. Neo, Axema

Meriterande: Hanwha (Samsung CCTV), Dahua, Milestone mm.

Larmatic ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Vi söker därför dig som gillar larm-och säkerhetsbranschen och som själv tar ansvar för att arbetet blir utfört på ett bra sätt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 073 – 58 11 804 Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Personlig servicetekniker
Stockholm  2021-10-29

Vill du bli en del av ett företag som har en spännande framtid framför sig? Är du en person som gillar att arbeta i team och älskar kundkontakt? Har du ett stort intresse för fordonbranschen och dessutom är bilmekaniker/servicetekniker. Då kan du vara Upplands Motor nya servicetekniker. Här får du möjlighet att arbeta på en certifierad VPS-verkstad som är en vidareutveckling av Volvos PST-koncept.

Den stora skillnaden från tidigare är att du som personlig servicetekniker arbetar i team istället för enskilt på din verkstadsplats. Detta gör att arbetet blir både roligare och tryggare.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som personlig servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationsarbeten av Volvo personbilar. System som du arbetar i är bl.a. Tacdis och märkesstyrda system.

Arbetsuppgifterna innefattar bl.a.

·      Reparationer och felsökning.

·      Fakturering och inbokning av kunder.

Eftersom du på egen hand bokar in alla dina kunder har du mycket kundkontakt och frihet i att lägga upp en effektiv dag.

Du erbjuds:

·      Ett spännande och stimulerande där du ges möjlighet att vara delaktig och påverka.

·      En arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Arbetsglädjen och lagandan på jobbet förstärks genom de många aktiviteter som personalföreningen arrangerar.

·      Att vara en del av ett tryggt företag som är anslutna till kollektivavtal där du automatiskt omfattas av kollektivavtalade försäkring och pension. Utöver det erbjuds du möjlighet att teckna frivillig gruppförsäkring. 

·      Friskvård och ett förmånligare bil-ägande.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som bilmekaniker/personlig servicetekniker och dessutom har läst en fordonsteknisk utbildning på gymnasial nivå eller motsvararande. Det anses vara en stor fördel om du tidigare arbetat med Volvo och systemet Tacdis. Likaså är det meriterande med fördjupat kunnande inom elektronik och felsökning som du erhållit dig genom utbildning eller erfarenhet. Körkort B är ett krav.

För att lyckas i denna roll ser vi att du som person är:

·      Social, positiv och uthållig.

·      Administrativt noggrann i ditt arbetssätt.

·      En lagspelare som har tankesättet ”Laget framför jaget”.

·      En person som strävar efter att utvecklas i din roll som personlig servicetekniker.

Om företaget

Upplands Motor etablerades år 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad samt Kista där huvudkontoret ligger.

Upplands Motor har en historia som ett familjeägt bolag med rötterna i ett starkt personligt entreprenörskap och är idag Sveriges mest framgångsrika bilföretag med drygt 800 anställda. Upplands Motor erbjuder service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar, och arbetar med Volvo, Renault och Dacia.


Servicetekniker
Stockholm  2021-10-29

Är du en teknikintresserad person som trivs med ett variationsrikt arbete och vill jobba med tornkranar i Sverige. Vill du arbeta på ett familjärt företag som är lyhörda till sina medarbetare. Är du utöver det en person som inte är rädd för att jobba och känner dig redo för nya utmaningar? Binsell söker dig som vill vara med på en resa utöver det vanliga. Läs vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag.

Om rollen:

Du ska självständigt, eller i arbetslag, arbeta med felsökningar och reparationer utav tornkranar med utgångspunkt i Stockholm.

Arbetsområdet är främst i Stockholm men Resor kan förekomma. Kvälls/-jourarbete förekommer i rollen. 

Binsell erbjuder dig:

·      Stora utvecklingsmöjligheter till att nischa dig inom denna bransch.

·      Schyssta arbetsverktyg, bilar samt bra förmåner.

·      Trevliga och hjälpsamma kollegor som aktivt hittar på saker tillsammans för att stärka teamkänslan i gruppen.

.      Ett företag där vi gärna rekryterar internt.

Dina kvalifikationer som tekniker:

-         Erfarenhet som servicetekniker och felsökning.

-         God fysisk förmåga

-         B-Körkort

-         Ett driv och intresse att bli nischad på våra produkter.

-         Behärskar svenska & engelska i tal & skrift

Meriterande kunskaper

-         Styr & Regler

-         Yrkesbevis tornkran och mastarbete på hög höjd.

För att lyckas i rollen ser vi att du som person är hjälpsam och van vid att arbeta i såväl lag som självständigt. Vidare att du är ansvarstagande och är flexibel i ditt arbete.

BinSell har 70 års erfarenhet av tunghantering, mobilkranar och tornkranar. Med över 100 mobilkranar och tornkranar är vi ett av Sveriges ledande kranbolag. Vår personal och våra kranar arbetar med allt från villamontage till oljeraffinaderier, husbyggen, brobyggen och sjukhusbyggen.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Binsell med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.seSnickare
Göteborg  2021-10-29

Letar du efter en ansvarsfull och variationsrik tjänst i en idyllisk skärgårdsmiljö på ett välmående familjeföretag? Är du en självgående snickare med ett par års erfarenhet? Då bör du läsa vidare! Kössö Bygg fortsätter expandera och söker dig som är

SnickareI tjänsten som snickare arbetar du med varierande projekt. Arbetsplatsen är i och omkring Göteborgs skärgård vilket innebär att du tar färjan till arbetsplatsen (om du bor på fastlandet). Till huvudkontoret tar det 9 minuter med båt från Saltholmen. Arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanligt snickeriarbete, nybyggnation, servicejobb till renovering av badrum/kök och fönsterbyten.

Kössö Bygg erbjuder dig:


·      En unik arbetsmiljö med närhet till hav och natur.

·      En roll i ett solitt och familjärt företag med låg personalomsättning.

·      En arbetsgivare som värnar om sina medarbetare genom teamaktiviteter, sjukvårdsförsäkring och goda arbetsvillkor.

Vi söker dig som:


·      Har ett par års yrkeserfarenhet som snickare och kan arbeta självständigt.

·      Har en hög yrkesstolthet och drivs av att leverera en hög kvalité.

·      Har B-körkort, där båtvana är meriterande.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Kössö Bygg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40.

Om företaget:


Kössö Bygg är ett familjeföretag med 22 anställda som varit verksamma sedan 1995 och registrerade som aktiebolag sedan 1997. Sätet är i Göteborgs södra skärgård och verksamhetsområde i Göteborg med omnejd. Företagets ledord kvalitet, kompetens, kunskap står för att man ska utföra ett bra arbete på ett säkert och professionellt sätt. Målet är att kunden ska vara lika nöjd med Kössös arbete även efter 10 år.

Kössös hjälper kunden genom hela processen, från början till slut och finns till hands vid alla val stora som små. Kössös hjälper till att förverkliga drömmar och visioner vare sig det handlar om ett nytt hus, renovering, markarbete eller en vacker trädgård. Projekten de utför är oftast på total/generalentreprenad d.v.s. att man ansvarar för elektriker, målare, plåtslagare och övriga professioner som behövs för att driva bygget framåt.


Säkerhetstekniker
Stockholm  2021-10-29

Vill du arbeta på en attraktiv och växande arbetsplats som strävar efter att bli den ledande säkerhetsaktören och som sätter sina medarbetare och kunder i främsta ledet? Vill du arbeta med kollegor som besitter hög teknisk kompetens med produkter som ligger i framkant? Vill du jobba i en organisation som brinner för kvalitet och nöjda kunder genom goda affärer så ta chansen att söka tjänsten som

Säkerhetstekniker, Stockholm

I rollen som säkerhetstekniker kommer du bland annat:

•       Att arbeta med service & installation av säkerhetssystem så som passagesystem, inbrottslarm, cctv m.m.

•       Ansvara över processen från projektering till överlämning.

•       Att arbeta med varierande uppdrag, främst mot fastigheter och företag i Storstockholm (du börjar och startar dagen hemifrån).

För att passa i rollen:

•       Har gått en teleteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande

•       Ett par års erfarenhet från liknande jobb

•       Är flytande i tal och skrift i svenska samt har B-körkort.

Som säkerhetstekniker på LåsTeam erbjuds du: Ett intressant och variationsrikt arbete i ett företag som växer. LåsTeam satsar på kompetensutveckling vilket gör att den tekniska nivån är god hos medarbetarna vilket i sin tur leder till trivsel och hög kundnöjdhet. Du erbjuds en generös ersättning med förmåner, bil och frihet. 

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar LåsTeam med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se, 0735 811 804. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Information om företaget:

LåsTeam omsätter drygt 90 MSEK med 55 anställda och finns i Borås, Skövde & Stockholm. Med värdeorden engagemang, kreativitet & ansvar gör man skillnad, på riktigt. LåsTeam strävar efter att vara det ledande företaget inom alla säkerhetslösningar såsom lås, brandlarm, CCTV, passagesystem, inbrottslarm samt värdeförvaringsenheter genom högsta kompetens och mest avancerad och lättanvänd teknik.

LåsTeam skall vara det självklara valet för kunden och skall betraktas som ett innovations- och serviceinriktat företag som tar fram lösningar med ett högt kundvärde och med utgångspunkt från högkvalitativa trygghetssystem.


Säkerhetsinstallatör
Stockholm  2021-10-29

Är du på jakt efter en ny utmaning säkerhet och passage. I rollen som säkerhetsinstallatör på Stockholms Låsservice arbetar du brett och variationsrikt. Är du utöver det en person som drivs av kundrelationer, att planera dina egna dagar med stor frihet samt trivs i en strukturerad vardag, då är denna möjlighet helt rätt för dig. Läs då vidare och skicka in din ansökan redan idag!

I takt med att vi växer söker vi säkerhetinstallatörer. I rollen som säkerhetsinstallatör hos oss har du ansvaret över vår service och. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:

-         Arbetar i hela Stockholm.

-         Självständigt i din roll. Finns alltid stöttning vid behov i projekten.

-         Projekterar och sälja utefter kundernas behov.

-         Passersystem och låssystem samt elektrisk dörrstyrning - Felsökning och service.

-         Ansvar för egna arbetsorder och inköp.

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du tidigare har arbetat med likande arbetsuppgifter:

-         Arbetat 5 år säkerhetsinstallatör och vara helt självgående i din roll.

-         Gärna inneha gesällbrev eller inneha allt som krävs för att klara provet. Stort plus om du har mästerbrev.

-         B-körkort.

-         Svenska tal & skrift + Engelska

-         God produktkännedom

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser att du som person är:

-         Serviceinriktad och strukturerad.

-         Initiativtagande

-         God förmåga att styra och planera dina egna dagar.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Du jobbar under väldigt stor frihet och styr dina dagar på egen hand.

Stockholms Låsservice City AB är ett familjeägt företag inom säkerhetsbranschen som har funnits sedan 1957. I dagsläget är vi 6 anställda och har kontor på Östermalm. Vi är verksamma i hela Stockholmsområdet och arbetar med passer, lås och dörrstyrning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stockholms Låsservice med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073–5811804 Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ledande Solcellsmontör
Stockholm  2021-10-29

Har du arbetat med solceller och besitter goda kunskaper inom branschen? Nu har du chansen att bli en del i vår utvecklingsresa, i en av världens tveklöst mest spännande branscher. Häng med!
Gillar du att bygga kundrelationer och har en ledande ådra? Plåtslagerigruppen söker dig som nu vill ta nästa steg och kliva in i en ledande roll.

Som Ledande Montör på Plåtslagerigruppen kommer du ansvara för:
- Leda montage och installationer av solceller.
- Du kommer primärt leda och styra ditt team men även vara delaktig i det vardagliga arbetet.
- Daglig kundkontakt med beställare.
- Egenkontroll och dokumentation.
- Komplettera med beställning av material.

Ledande montören styr installationen i samverkan med sitt team, vilket innefattar exempelvis kundkontakt, tidsplanering, leverantörs kontakt och uppföljning av ditt arbetslag.
För att lyckas i rollen ser vi att du:

-        Arbetar med solceller idag och är redo att nästa steg.

-       Har en ledande ådra och gillar att motivera ditt team för att nå resultat tillsammans.

-        Innehar B-körkort

-        Drivs av att leverera goda resultat och skapa nya kundrelationer.

Vi erbjuder dig: En variationsrik vardag där den ena dagen inte är den andra lik. En roll där du får använda din lösningsförmåga, ta eget initiativ och använda dina kunskaper som ledare fullt ut.

Plåtslagerigruppen har varit verksamma 10 år i branschen. Du kommer få vara delaktig på denna resa och bygga upp vårt nya affärsområde där vi idag sitter på en stabil kundstock med flera ramavtal. Plåtslageri är i en expansiv fas och vill fortsätta växa tillsammans med dig och ser gärna att du är med i utvecklingen av företaget. I

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele. tel. 073 58 11 804 alt Oscar.Thiele@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Platschef
Stockholm  2021-10-29

Är du en platschef som är sugen på en ny utmaning i karriären, där du arbetar i en självgående roll med att driva, samordna samt leda olika storlekar av projekt inom mark och anläggning? Har du dessutom en bakgrund som anläggare?

Nu söker MJ Contractor en ny medarbetare inom mark och anläggning. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat gäng där det är viktigt att alla anställda trivs och arbetar tillsammans för att uppnå gemensamma mål. Här erbjuds du stora utvecklingsmöjligheter i en spännande miljö med variation och utmaningar

MJ Contractor är ett etablerat företag inom bygg, mark och anläggning med huvudkontor i Upplands Väsby. Företaget grundades 1993 av Mikael Johansson som idag fortfarande är VD för företaget.

Om rollen:

Som platschef kommer du ha helhetsansvaret över att driva produktionen framåt och se till att projektet går enligt utsatt tidsplan. Du kommer att vara med i framtagandet av offerter, planera och projektera. Vidare skall du kunna upprätta projektdokument så som arbetsmiljöplaner, tidplan/betalplan, kontrollplan och även egenkontroller. I arbetsuppgifterna kräver det även att du har stor insikt i ekonomin, åtgång av material och är delaktig i arbetet och dess planering.

 
Kvalifikationer:

För att lyckas i rollen som platschef ser vi att du har flerårig erfarenhet som platschef inom mark och anläggning. Vi ser gärna att du har arbetat som anläggare/maskinist tidigare för att få god förståelse och ser helheten i projekten. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av AMA Mark, Mätnings- och ersättningsregler, MER samt kunskap och erfarenhet av entreprenadjuridik.

Dina personliga egenskaper:

Du kommer få ta stort eget ansvar och vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper i denna rekrytering. Vidare ställer tjänsten krav på personligt engagemang och driv. Du trivs i en utåtriktad position där initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet samt prioriteringsförmåga är några nyckelord. Du gillar att hjälpa till där det behövs då stöttning och vägledning faller sig naturligt för dig.

Låter detta som du? Är du intresserad av att höra om denna möjlighet?

I denna rekrytering samarbetar MJ Contractor med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Platschef
Falkenberg  2021-10-29

Kynningsrud Nordic Crane AB söker en drivande och ambitiös medarbetare som ska leda, driva och utveckla vår avdelning Syd. Tjänsten utgår från vår depå i Falkenberg. Avdelningen omsätter cirka 30 miljoner per år och ambitionen är att växa i hela södra Sverige. Vi söker dig som är positiv, engagerad och ansvarstagande. Har du erfarenhet från sälj och drift, ett stort kontaktnät och är ekonomiskt tänkande, är du förhoppningsvis den vi söker!

ARBETSUPPGIFTER:

-         Ansvarig för att leda, driva och utveckla avdelningen

-         Försäljning av kran och transporttjänster till nya och befintliga kunder

-         Planering och koordinering av krantjänster och personal

-         Ordermottagning och kundkontakt

-         Fakturering och administration relaterat till driften

-         HMS- och kvalitetsansvar inom eget ansvarsområde

KVALIFIKATIONER:

-         Strukturerad, positiv, initiativrik och lösningsorienterad

-         Förmåga att arbeta resultatinriktat och relationsskapande

-         Förmåga att behålla lugnet i en stundtals hektisk vardag och samtidigt kunna ligga steget före

-         Uttrycka dig väl i svenska och engelska i tal och skrift och goda datorvanor

-         Erfarenhet av sälj och arbetsledning är ett krav

VI ERBJUDER:

-         Varierande arbetsuppgifter med stort ansvar och möjlighet att själv påverka arbetet.

-         Intressant och stimulerande arbete i en spännande bransch.

-         Professionell arbetsmiljö med kollegor som har bred erfarenhet inom kran och transport.

-         Bra villkor och förmåner.

Om Företaget:
Kynningsrud Nordic Crane är ledande inom mobilkranar, lastbilskranar och transporttjänster. Vi verkar lokalt, nationellt och i hela Skandinavien. Kynningsrud Nordic Crane har runt 300 maskiner som opereras av våra duktiga och serviceinriktade medarbetare. Hållbarhet och hänsyn till miljön är viktigt för oss.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Skicka din ansökan och CV till: Oscar.Thiele@jobway.se.


Säkerhetstekniker
Skövde  2021-10-29

Vill du arbeta på en attraktiv och växande arbetsplats som strävar efter att bli den ledande säkerhetsaktören och som sätter sina medarbetare och kunder i främsta ledet? Vill du arbeta med kollegor som besitter hög teknisk kompetens med produkter som ligger i framkant? Vill du jobba i en organisation som brinner för kvalitet och nöjda kunder genom goda affärer så ta chansen att söka tjänsten som Säkerhetstekniker på Låsteam i Skövde.

I rollen som säkerhetstekniker kommer du bland annat:

-       Att arbeta med service & installation av säkerhetssystem så som passagesystem, inbrottslarm, CCTV och lås.

-       Ansvara över processen från projektering till överlämning.

För att passa i rollen:

-       Några års erfarenhet från liknande jobb.

-       Du har gått tekniskt gymnasium inom el eller liknande.

-       Har du djupa kunskaper gällande passersystem från Assa ARX, RCO och Galaxy, inbrottslarm samt CCTV är det ett stort mervärde.

-       Är flytande i tal och skrift i svenska samt har B-körkort.

-       Meriterande om du har gesäll/mästarbrev och/eller Behörig ingenjör.

Som säkerhetstekniker på LåsTeam erbjuds du: Ett intressant och variationsrikt arbete i ett företag som växer. LåsTeam satsar på kompetensutveckling vilket gör att den tekniska nivån är god hos medarbetarna vilket i sin tur leder till trivsel och hög kundnöjdhet. Du erbjuds en generös ersättning med förmåner, bil och frihet. 

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar LåsTeam med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se, 0735 811 804. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Information om företaget:

LåsTeam omsätter drygt 90 MSEK med 55 anställda och finns i Borås, Skövde & Stockholm. Med värdeorden engagemang, kreativitet & ansvar gör man skillnad, på riktigt. LåsTeam strävar efter att vara det ledande företaget inom alla säkerhetslösningar såsom lås, brandlarm, CCTV, passagesystem, inbrottslarm samt värdeförvaringsenheter genom högsta kompetens och mest avancerad och lättanvänd teknik.

LåsTeam skall vara det självklara valet för kunden och skall betraktas som ett innovations- och serviceinriktat företag som tar fram lösningar med ett högt kundvärde och med utgångspunkt från högkvalitativa trygghetssystem.Värmepumpstekniker
Jönköping  2021-11-10

Vill du bli en del av ett företag som har en spännande framtid framför sig? Tycker du om att arbeta ihop med härliga kollegor och ge service i världsklass i ett tekniskt arbete på fältet? Om svaret är JA och du dessutom innehar god kunskap inom värmepumps-installationer & service kan du vara Gnosjö Rörledningssystem AB nya stjärna i rollen som värmepumpstekniker.

Arbetsuppgifter:

I rollen som värmepumpstekniker på arbetar du varierat mot både privatpersoner, kommuner och företag. Rollen ger dig möjlighet att arbeta självständigt med eget ansvar att styra dina uppdrag mot beställare och slutkunder.

·      Arbetet varieras mellan montage av nya produkter samt service och felsökningar.

·      Du utgår hemifrån med egen servicebil och får arbetsorder digitalt.

·      Kunderna finns i hela GGVV regionen.

Du erbjuds:

·      Trygghet i ett stabilt och framgångsrikt bolag.

·      En roll där du arbetar varierat och får ta stort eget ansvar.

Din profil:

·      Har en god erfarenhet i rollen som värmepumpstekniker samt innehar kylcertifikat.

·      Besitter en grundläggande kunskap inom el, har du gymnasial utbildning inom området är det meriterande.

·      Innehar B-körkort.

Som person är du:

·      Social och trivs med att träffa nya människor på en daglig basis.

·      Initiativtagande & lösningsorienterad då du styr dina egna uppdrag.

·      Flexibel i ditt sätt att arbeta på, samt inte rädd för att ta dig an nya uppgifter. 

Om:

Gnosjö Rörledningsaffär AB är ett familjeföretag som har funnits sedan 1935 och har sin bas i Gnosjö. Idag arbetar företaget med alla slags VVS installationer till företag och privatpersoner över hela GGVV regionen.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se , 070 446 22 22. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Serviceelektriker
Stockholm  2021-11-08

AHLEL i Stockholm AB grundades 2001 och är ett elinstallationsföretag som utför service, ombyggnationer, ROT-arbeten samt nyinstallationer av exempelvis kontorslokaler på främst Östermalm. Våra kunder är företag, bostadsrättsföreningar och butiker. Vår målsättning är att erbjuda enkel & snabb service vilket resulterar i nöjda kunder!

I takt med att Ahlel växer söker vi nu en serviceelektriker till deras team.

Vill du vara delaktig i ett familjärt bolag som satsar på att bli ledande i branschen? I rollen som serviceelektriker hos Ahlel kommer du arbeta med allt från mindre serviceuppdrag till ombyggnationer mestadels på Östermalm men även i Bromma, Nacka, Täby & Danderyd. Arbetsuppgifterna innefattar främst ROT-projekt där du agerar ansvarig på plats, samt en del service, felsökningar, underhåll & förebyggande arbete.

För att lyckas med detta ser vi att du har god erfarenhet i rollen som elektriker där du har arbetat med liknade projekt sen tidigare. Du är utöver detta sugen på utveckling i rollen som elektriker och är helt självgående. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav för att lyckas i rollen. 

I denna rekrytering av elektriker till Ahlel läggs det stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du är en lagspelare och trivs att arbeta i team. Vidare har du lätt för att skapa nya & goda relationer, både med kollegor och kunder.

Ahlel erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda och där du har goda chanser till utveckling!

Företaget erbjuder goda anställningsvillkor och bra förmåner, exempelvis:

 • Friskvårdsbidrag & tjänstepension
 • Tjänstebil
 • Sjukvårdsförsäkring

Känner du att denna beskrivning stämmer bra in på dig och vad du söker? Tveka inte då med att skicka in din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. I denna rekrytering samarbetar Ahlel med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av Mikaela Hansson på mail: Mikaela.hansson@jobway.se


Fordonsmekaniker
Stockholm  2021-10-29

Vill du bli en del av ett familjärt företag som sedan 60 år tillbaka har varit en stark aktör inom motorservice? Är du en person som gillar att leverera högklassig service till dina kunder och dessutom är fordonsmekaniker? Då kan du vara Lidingös motorservice nya stjärnskott i rollen som transportbilsmekaniker. Här får du möjligheten att arbeta på en kvalitetscertifierad verkstad av TÜV med många lokala kunder

Arbetsuppgifter:

Under en arbetsdag på Lidingö motorservice kommer du ingå i ett team där ni arbetar uteslutande med transportfordon av märket Volkswagen

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat

·      Reparationer

·      Felsökningar

·      Kundservice

Du erbjuds:

·      En plats i ett familjärt företag där de värnar högt om sin personal och dess välmående.

·      Goda utvecklingsmöjligheter internt i företaget.

·      En arbetsplats där det är god sammanhållning och högt i tak.

Din profil:

För att lyckas i rollen kräver arbetet att du som fordonsmekaniker är noggrann, har tålamod och är serviceinriktad. Du har ett stort teknikintresse och är van vid att arbeta självständigt.

Vi ser att du har:

·      Minst ett halvårs dokumenterad erfarenhet i rollen som fordonsmekaniker.

·      B-körkort.

·      Utbildning inom Volkswagen

Om företaget:

Lidingö Motorservice AB är auktoriserad servicepartner för Volkswagen, Skoda, Audi, Seat och Volkswagen Transportbilar.

Lidingö Motorservice AB startades redan 1954 av Sture Kullberg. Verksamheten startade på Stockholmsvägen, men flyttade till nuvarande adress redan 1960.
Väl på plats i hantverkshuset på Vasavägen 82 började samarbetet med Volkswagen, så man kan lugnt påstå att ”kulturen” sitter i väggarna!

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV. 

I denna rekrytering samarbetar Lidingö Motorservice AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag.


Produktionsledare
Stockholm  2021-12-31

Har du tidigare erfarenhet i rollen som produktionsledare eller är redo att ta steget vidare inom solfilm- och dekorbranschen? Gillar du att arbeta i en roll med frihet under ansvar? I denna roll har du möjlighet att få leda ett härligt gäng med montörer.

Arbetsuppgifter:

I rollen som produktionsledare kommer du att ansvara för att leda produktionen. Huvudsakligen genom att se över och planera jobben för montörer, produktionen och underleverantörerna. Du kommer även hantera inköp, beställningar och rapportera till närmsta chef.

-  Leda produktionen

-   Hantera inköp och beställningar

-   Rapportering av jobb till chef

-   Budgetering i samråd med chef

-   Se till att produktionen rullar

-   Hantera kundkontakt

Din profil:

För att lyckas i rollen som produktionsledare ser vi att du helst har god branschvana inom skyltar, bildekor, solfilm och/eller banderoller. Du är driven och organiserad. Det är meriterande om du har god datorvana och har tidigare erfarenhet av att arbeta som produktionsledare inom liknande bransch. Du ska även ha ett B-körkort, goda kunskaper inom svenska i tal och skrift. Det är också meriterande om du kan engelska.

Du erbjuds:

-    En roll i ett härligt företag med fasta kunder och bra jobb.

-    En chef som är mån om sin personal och alltid stöttar sina anställda.

-    Trevliga kollegor som trivs bra med varandra och har en stark laganda.


Om Robertssons Skylt & Film AB: Robertssons Skylt & Solfilm AB grundades år 2010 och har sin verkstad samt kontor i Vendelsö, söder om Stockholm. Verksamheten består av fyra affärsområden idag som är trafikskyltar, bildekor, wrapping och solfilm. Företaget har flera stabila återkommande kunder och riktar främst in sig mot företag.

I denna rekrytering samarbetar Robertssons Skylt & Film AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag.


Säkerhetstekniker
Stockholm  2021-11-17

Söker du en stimulerande och självständig roll som säkerhetstekniker i ett välmående familjärt företag? Är du en person som satsar på kvalité i ditt arbete samt har en hög yrkesstolthet? Har du dessutom en god erfarenhet av säkerhetstekniska system och hur dessa samverkar? Då kan du vara perfekt som PM Larm & Passagesystems nya säkerhetstekniker. Läs vidare och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

Som säkerhetstekniker har du en varierad tjänst och projekten skiljer sig åt i storlek. Du utgår hemifrån direkt till dina kunder och har hela Stockholm som arbetsplats. Utöver det kommer du att arbeta brett med både passersystem, inbrottslarm, el-lås, CCTV.

I dina arbetsuppgifter ingår:

·      Installation

·      Driftsättning

·      Avtalsservice samt akutservice

·      Reparation och felsökning

Du erbjuds:

·      Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där de är en stöttande företagskultur.

·      Omväxlade arbete med attraktiva kunder.

·      Möjlighet att vidareutbilda dig i olika säkerhetssystem och växa i rollen som tekniker.

Vi söker dig som:·      Har en god erfarenhet i rollen som säkerhetstekniker.

·      Besitter en grundläggande kunskap inom el, där du kan installera passage och larmsystem.

·      Kan driva mindre projekt självständigt.

·      Som har B-körkort.

PM Larm & Passagesystem grundades 1999 av Pelle Mattsson och tillhandahåller kompletta säkerhetslösningar till både företag och kommuner. Under de första åren sköttes både kontorsarbete samt installationer av Pelle själv. Idag är PM Larm och Passagesystem 10 anställda och har kontor i Skrubba (Tyresö). 

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar PM Larm & Passagesystem med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se


Säljare
Stockholm  2021-11-17

Har du ett stort engagemang och driv som gör att du självmant följer upp med nyckelroller hos befintliga kunder och söker upp nya relationer för att skapa nya möjligheter? Är du extremt kundmedveten och vill tillsammans med dem bygga en besiktningsstrategi som hjälper kunden att nå sina mål? Drivs du av att skapa något helt nytt och forma framtidens kvalitetsprocess? Stimuleras du av konstant utveckling utan begränsningar? Då kan du vara Besiktningsman.se: nya stjärnsäljare.

Om tjänsten som säljare:

Som säljare på Besiktningsman.se ansvarar du för att sälja in besiktningar samt plattformen iSpect till byggföretag, fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Du kommer att ingå i ett starkt team med både säljare och projektansvariga där ni tillsammans inte bara säkerställer kvaliteten men tar ett steg närmare visionen.
Dina kunder finns i hela Sverige men främst i Stockholmsområdet. Du ansvarar för hela säljprocessen från ax till limpa, från att hitta leads till att förvalta dina kundrelationer med befintliga kunder och tillsammans skapa en skräddarsydd besiktningsstrategi.

Till din hjälp har du kollegor med lång erfarenhet inom branschen samt en organisation med kapacitet att utveckla och leverera för att möta marknadens nuvarande, men även framtida förväntningar och behov.

Du erbjuds:

·      Att sälja en unik tjänst och produkt som är direkt kopplad till kundens kvalitetsprocess.

·      Vara en del av ett välmående företag med högt i tak och engagerade kollegor.

·      Ständig utveckling av din yrkesroll. Här får du alla verktyg du behöver för att bli bättre än vad du var igår.

Din profil:

För att lyckas i rollen som säljare på Besiktningsman.se ser vi att du har en bakgrund inom bygg – eller fastighetsbranschen. Du har lätt för att ta till dig ny information och förstå kundens behov. Du är självständig och kan självmant skapar nya relationer och möjligheter. Du har ett gott sinne för att göra affärer. Du har god förståelse för byggprocessen både i produktionen samt eftermarknad. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person ser vi att du är kommunikativ och relationsbyggande med ett engagemang att vilja göra det bättre för dina kunder. Du är ihärdig och noggrann samt en lagspelare.

Känner du dig träffad och är intresserad av att höra mer? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar besiktningsman.se med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se.

Om:

Besiktningsman.se
är ledande inom entreprenadbesiktning för nyproduktion av bostäder och kommersiella byggnader. Sedan starten 2003 har företaget också en stark position på bostadsrättsförenings- och småhusmarknaden. Besiktningsman.se utför besiktnings- och KA- tjänster objektivt och opartiskt enligt gällande bygg- och branschregler och har cirka 30 välutbildade medarbetare med gedigen erfarenhet från byggsektorn och besiktningsarbete. Huvudkontoret är placerat i Stockholm och medarbetare finns över hela landet.

Besiktningsman.se leder branschens utveckling och har bland annat skapat en digital besiktningsprocess i samarbete med iSpect och ledande byggföretag.

Med deras digitaliserade besiktningsprocess som omfattar hela byggprocessen, har de etablerat ett nytt perspektiv på besiktning – som ett aktivt affärsstöd för ökad lönsamhet och leveranssäkerhet i byggprojekt.


Kalkylator
Uppsala  2021-10-31

Är du en person som trivs i en variationsrik roll på ett företag där möjligheterna till utveckling och utökat ansvar är stora? Vill du bli en del av ett välmående och växande företag under stark tillväxt? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka då inte att söka tjänsten som kalkylator till Uppsala Fastighetstjänst!

I rollen som kalkylator kommer du bland annat:


·       Beräkna samt kvalitetssäkra jobben


·       Analysera anbud, materialinköp samt annan typ av affärsutveckling


·       Samordna entreprenörer och egen personal för att leda projektet framåt.      


För att passa i rollen:


·       Vi söker dig som har ett par års erfarenhet som kalkylator, gärna inom bygg


·       Väl utvecklat sinne för att räkna på affärer


·       Är flytande i tal och skrift i svenska samt B-körkort


Som kalkylator på Uppsala Fastighetstjänst erbjuds du: Ett intressant och variationsrikt arbete i ett företag som expanderar med möjlighet att växa in i en kombinationsroll som projektledare/kalkylator. Med en lättsam företagskultur där beslutsvägarna är korta skapar UFT en arbetsplats där trivseln är hög och personalomsättningen låg. Du erbjuds en generös ersättning med förmåner.


Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Uppsala Fastighetstjänst med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Information om Uppsala Fastighetstjänst:

Uppsala Fastighetstjänst AB är ett mångsidigt och innovativt familjeföretag som verkar inom fastighetsskötsel, trädvård och bygg. Vi arbetar på uppdrag av såväl bostadsrättsföreningar, företag som privatpersoner vilket gör oss till ett mångfacetterat företag. Vårt motto och affärsidé är att tillhandahålla kompetent utförda tjänster med högsta kvalitet och garanterad kundnöjdhet då återkommande kunder är de bästa. Företaget har sedan starten 2007 vuxit från tre anställda till 60 stycken med en god lönsamhet.

Att arbeta på Uppsala Fastighetstjänst innebär att vara en i laget. Lagandan och gemenskapen är mycket viktig för oss då det är något som får alla att trivas, såväl medarbetare som kunder. Våra medarbetare har även stora möjligheter att påverka sin arbetssituation och sina arbetsuppgifter då vi månar om tillfredsställd personal, att gå till jobbet ska inte kännas tungt och tråkigt utan vara roligt och tillfredsställande. Vidareutbildning som kan krävas för arbetet erbjuds vid behov.


Butikssäljare
Stockholm  2021-10-31

DN Färg Järn & Inredning är en del av DN Bygg & Inredning AB. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt. Våra kunder är både hantverkare och konsumenter. Butiken är belägen på Hantverkargatan med närhet till Fridhemsplan.

Nu behöver vi förstärka med en butikssäljare som drivs av försäljning och service!

Om tjänsten
En arbetsdag som butikssäljare på DN Färg Järn & inredning är aldrig den andra dagen lik. Främst så består din dag av att möta våra kunder, rådgiva och guida dem i vårt produktutbud. Du ser till att det är ordning och reda så att vår butik är attraktiv för våra kunder. Du ser till att sortimentet som finns till försäljning är väl presenterat och exponerat. Målet är att skapa en positiv kundupplevelse för kunden av deras besök. Du samarbetar med dina butikskollegor där ni tar ett gemensamt ansvar för hela butikens sortiment.

Vi söker dig som
Viktigast är att du brinner för och har erfarenhet av service och försäljning B2B. En fördel är om du har erfarenhet av att arbeta med produkter i vårt sortiment, främst inom färgavdelningen där vi bryter färg till kund över disk.

Du som är flexibel och kan prioritera vad som är viktigast för stunden kommer att trivas bra på hos oss. Att du är kundorienterad och har ett genuint intresse för våra kunders behov och verksamhet är avgörande. Du skall vara duktig på att skapa relationer både med nya och befintliga kunder. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänst där vi förväntar att man vill ge det lilla extra.

Om att arbeta hos oss
Vi vill vara den partner som bäst tillgodoser den professionella användarens behov och önskemål. Som butikssäljare hos oss har du ett intressant och omväxlande arbete där du kommer få möjligheter att utveckla dig själv och dina kunskaper inom försäljning, exponering och våra produktområden. 

Vi erbjuder
Tjänsten är deltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provtjänstgöring. Butikens öppettider är måndag-torsdag kl 06:30-19.00, fredag kl 06.30-18.00, lördag kl 10.00-16.00 och söndag 10.00-16.00. Det är framför allt helgtider som sökes personal till, med möjlighet till vissa vardagar.

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du är varmt välkommen med att skicka din ansökan snarast då urval sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se


VVS Montör
Stockholm  2021-11-30

Är du en driven VVS-montör som gillar att arbeta i en roll med frihet under ansvar? Vill du vara en del av ett familjärt företag som värnar om sina anställda, där det även finns goda utvecklingsmöjligheter? Skicka in din ansökan redan idag och ta chansen att bli en del av Storstadens Rör AB.

Arbetsuppgifter:

I rollen som VVS montör kommer du att arbeta i ett härligt sammansvetsat team där ni tillsammans kommer utföra projekt inom nyproduktion. Dina projekt kommer att vara i Stockholm med omnejd. Projekten skiljer sig i storlek men vanligtvis arbetar du på ett längre projekt åt gången.

Din profil:

För att lyckas i rollen som VVS montör är du certifierad VVS montör och har tidigare jobbat inom nyproduktion eller motsvarande. Du är tidsmedveten och kan jobba såväl självgående som i team.

Du erbjuds:

-    En roll i ett familjärt företag med stora fasta kunder och bra jobb.

-    Goda anställningsvillkor med bra utvecklingsmöjligheter.

-    Trevliga kollegor som trivs bra med varandra och har en stark laganda.


Om Storstadens Rör AB: 

Storstadens Rör AB grundades 1989 och har därefter utvecklats till ett rörentreprenadföretag.


De arbetar huvudsakligen med entreprenader inom värme-, sanitet och komfortkyla för kontor, lättare industrier, sjukhus, butiker, skolor och bostäder, såväl som ombyggnation.

Deras kunder är byggentreprenörer, fastighetsägare, fastighetsförvaltare, statliga och kommunala myndigheter (fastighetsbolag).

Verksamheten bygger på en öppen dialog som skapar ömsesidigt förtroende till sina uppdragsgivare.

Storstadens Rör AB är medlemmar i Installatörsföretagen som är en bransch- och arbetsgivarorganisation för företag verksamma inom VVS. Genom Installatörsföretagen har de kollektivavtal med Byggnads. Installatörsföretagen ingår i Svenskt Näringsliv.

I denna rekrytering samarbetar Storstadens Rör AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg, jenniefer.berg@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag


Säkerhetstekniker
Malmö  2021-11-15

Söker du en variationsrik och självständig roll som säkerhetstekniker? Vill du bli en del av ett familjärt säkerhetsföretag och arbeta i ett sammansvetsat team? Är du en naturlig problemlösare med god erfarenhet av säkerhetstekniska system och hur dessa samverkar? Larmspecialisten söker i sin nästa kollega som:


Säkerhetstekniker

I tjänsten som säkerhetstekniker kommer du arbeta med service, installationer, driftsättning och programmering av inbrottslarm, passagesystem och CCTV i system såsom RCO, ATS, Vanderbilt, Teletec, Axema och Hikvision.

·        Du utgår hemifrån i din servicebil

·        Kunderna finns i Malmö med omnejd

·        Rollen är varierande och kan skilja sig från dag till dag

Då du kommer ha en ansvarsfull roll med frihet under ansvar behöver du vara strukturerad med ett gott ordningssinne. Vi ser gärna att du motiveras av att sätta kunden i fokus och är nyfiken i din roll som säkerhetstekniker.

Larmspecialisten erbjuder dig:

·        En roll i ett företag där du får ta ett stort eget ansvar

·        En arbetsgivare med stöttande företagskultur som värnar om varandras styrkor och tillsammans arbeta för företaget bästa

·        Bred kunskap inom säkerhet på företag

·        Stora utvecklingsmöjligheter att lära sig nya produkter och att växa i företaget

·        Löpande utbildning i systemen Larmspecialisten arbetar med

Vi söker dig som:

·        Har minst 2 års erfarenhet som säkerhetstekniker

·        Självgående som är van att ha eget ansvar

·        Är flytande i svenska och engelska, tal och skrift

·        Inget i belastningsregistret

·        B-körkort

·        Meriterande om du har god produktkännedom

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Larmspecialisten med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se, 070 274 19 25


Om företaget:

Larmspecialisten är ett familjeägt säkerhetsföretag sedan 1988 med totalt 9 anställda. Larmspecialisten drivs idag av Victor & Rasmus Lundborg och arbetar främst med mellanstora projekt av inbrottslarm, passagesystem och CCTV till både privatpersoner och mot beställare. Larmspecialisten är certifierade och godkända enligt Svenska Brand och säkerhetscertifierings normer i larmklasserna 1 & 2, certifierad anläggarfirma, certifierad behörig ingenjör inom inbrottslarm och innehar kvalitetsledningssystem SWEQ2 samt högsta kreditrating AAA.

Vill du arbeta på ett säkerhetsföretag med god kännedom om branschen produkter och utmanas spännande installationer är Larmspecialisten rätt plats för nästa steg i karriären. Serviceelektriker
Stockholm  2021-11-08

Söker du en rolig och variationsrik roll där du får utmanas i rollen som elektriker inom service? Då har du din chans nu när Klingstedt El söker en ny serviceelektriker för att stärka upp teamet och driva bolaget framåt. Passa på att skicka in din ansökan redan idag för att inte missa denna chans!

I rollen som serviceelektriker på Klingstedt El arbetar du främst mot servicesidan. Klingstedt är ett elinstallationsföretag med många duktiga elektriker som hjälper kunder med elinstallationer, entreprenadjobb och el-service. De har sin bas på Lidingö och i Nacka, men utför både större entreprenader och mindre servicejobb i hela Stockholm.

Klingstedt erbjuder dig plats i ett tryggt och framgångsrikt företag i en expansionsfas med spännande uppdrag. De värnar högt om deras anställda och är mån om att du ska trivas på företaget under en längre tid. För att lyckas med det erbjuder de exempelvis.

-         Friskvård & kollektivavtal.

-         Telefon.

-         Ett tajt och sammansvetsat team.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

-         Besitter en god erfarenhet i rollen som elektriker där det är meriterande om du har arbetat som ledande montör tidigare.

-         Har ett yrkesbevis i rollen och är helt självgående.

-         Gillar att bygga relationer med både beställare och kunder.

-         Svenska i tal & skrift.

-         Körkort är ett krav.

I denna rekrytering samarbetar Klingstedt El AB med rekryteringsföretaget Jobway. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson på mejl: mikaela.hansson@jobway.se

Vi ser framemot din ansökan!


Driftchef/Driftledare
Stockholm  2021-11-18

Är du på jakt efter en ny utmaning som gruppchef inom fastighetsbranschen? Har du tidigare haft personalansvar och gillar verksamhetsutveckling? Är du en person med stort tekniskt intresse och arbetar för laget framför jaget? Då kan du vara BK Fastighetsservice nya gruppchef

Din roll som gruppchef:

Att arbeta som gruppchef på BK Fastighetsservice innebär möjlighet att vara med och påverka företaget utveckling framåt. Du har ett övergripande ansvar över verksamheten som även inkluderar jour, personal och resultat samt planera, leda och följa upp verksamheter utifrån bolagets uppsatta mål. Du kommer att rapportera till VD.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Leda och fördela arbetsuppgifter till fastighetskötargruppen inkl jour.
 • Övergripande personalansvar över 4 fastighetsskötare inklusive medarbetarsamtal och lönesättning, nyrekrytering, mm
 • Driva olika typer av projekt såsom badrumsrenoveringar, lägenhetsrenoveringar eller andra ombyggnationer/tillbyggnader.
 • Bearbeta/etablera nya kunder samt förvalta befintliga kunder.
 • Kan även innefatta arbete ute på fält såsom ronderingar i fastigheter vid behov.

Rollen innefattar många externa och interna kontakter med bostadsrättsföreningar, kollegor, medarbetare och entreprenörer. Du utgår ifrån deras kontor på Planiavägen 11 i Nacka.

Du erbjuds:

 • Att vara en del av ett sammansvetsat gäng.
 • Goda anställningsvillkor.
 • Att driva din egen avdelning och vara en viktig roll inom verksamheten.
 • Variationsrikt arbete och frihet under ansvar.

Din profil: För att kunna axla denna roll ser vi att du har en flerårig bakgrund inom fastighetsbranschen eller byggbranschen och har dokumenterad erfarenhet av likande arbete. Du har en stark drivkraft att göra affärer. Det är viktigt att du har arbetat med budgetarbete och har en ekonomisk medvetenhet som du väger in i alla dina beslut.

 I denna roll kommer ledarskapet vara en viktig del av rollen och vi tror att du som ledare drivs att motivera och lyfta dina medarbetare. Du är en naturlig lagspelare och delar gärna med dig av dina erfarenheter.

 Som person är du driven, positiv och har lätt för att etablera kundkontakt. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk, dvs. att du har en god förmåga att omsätta teori till praktik. Vi ser även att du är noggrann, ansvarsfull, affärsdriven och flexibel.

 

Om företaget:

BK Fastighetsservice grundades 1969 och har sedan starten varit verksamma inom områdena VVS och fastighetsdrift. Företaget omsätter cirka 40 miljoner och har idag 16 anställda.

 I denna rekrytering samarbetar BK Fastighetsservice med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson. Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på mikaela.hansson@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


VVS montör
Gävle  2021-11-24

Är du en lösningsorienterad VVS montör som är sugen på nya utmaningar i ett familjärt företag med goda anställningsvillkor? Gillar du varierande arbetsuppgifter och ha en frihet i din roll?   Är du dessutom skicklig inom VVS och har arbetat brett i rollen, då kan Erikssons VVS i Gävle vara något för dig! Läs vidare nedan och ansökt redan idag!

Arbetsuppgifter:I rollen som VVS montör arbetar du främst med nyproduktion av bostäder men även en del ROT-projekt. Dina dagar är varierande och du kommer att arbeta med olika typer av projekt. Du utgår hemifrån och arbetar över hela Mälardalen, men främst Norra Stockholm och Uppsala.

Din profil:
För att lyckas i rollen som VVS montör ser vi att du är certifierad VVS montör och har arbetat minst 5 år inom nyproduktion eller motsvarande. Vidare ser vi att du talar svenska i tal och skrift samt har B-körkort. Du är van att läsa ritningar och planera ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är:

-         Lösningsorienterad i ditt arbete och ser möjligheter i stället för hinder.

-         Ansvarstagande och noggrann.

-         Serviceinriktad och har ett stort kundfokus.

-         Händig och inte rädd att kavla upp ärmarna när det behövs.

Du erbjuds:

-         Att vara en del av ett företag med korta beslutsvägar där du som anställd får komma med egna idéer.

-         Goda anställningsvillkor samt vidareutveckling.

-         Trevliga kollegor och flexibla arbetsuppgifter.

Om Erikssons VVS i Gävle: Eriksson VVS i Gävle AB grundades 1999 av Håkan Eriksson, som idag driver företaget med 27 anställda, varav 24 är montörer och 3 jobbar på kontoret. Vi är ett fullserviceföretag inom VVS och utför små som stora arbeten åt alla typer av kunder.

I denna rekrytering samarbetar Erikssons VVS i Gävle AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag


Snickare
Stockholm  2021-11-30

Är du en driven snickare med hög yrkesstolthet? Letar du efter en ansvarsfull och variationsrik tjänst i en idyllisk skärgårdsmiljö på ett framgångsrikt företag med kontor på Muskö i Stockholms södra skärgård. Då kan du vara Älvsnabbens Byggs nya lagspelare.

I tjänsten som snickare kommer du att ha ett stort eget ansvar och arbeta i och omkring Stockholms södra skärgård med varierande projekt. Här får du ett stort eget ansvar och har daglig kontakt med kunder ute på arbetsplatsen. Arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanligt snickeriarbete, nybyggnation och tillbyggnader till renovering av badrum/kök och fönsterbyten.

Du erbjuds:

·      En arbetsgivare som värnar om sina medarbetare genom teamaktiviteter, sjukvårdsförsäkring     och goda arbetsvillkor.

·      Att få arbeta i en unik arbetsmiljö med närhet till hav och natur.

·      Vara en del av ett starkt team som hjälper varandra för att uppnå gemensamma mål.

Din profil:

För att lyckas i rollen som snickare på Älvsnabbens Bygg ser vi att du har minst ett par års erfarenhet som snickare och gärna att du har arbetat med varierande projekt tidigare såsom nyproduktion av villa/småhus, servicearbeten samt tillbyggnader. Svenska i tal & skrift och B-körkort är krav. Har du dessutom fartygsbefälexamen klass 8 är det meriterande då många av projekten ligger ute på öarna.

Som person ser vi att du har en hög yrkesstolthet och drivs av att leverera bra resultat. Du gillar ordning och reda och har ett strukturerad arbetssätt. Vidare att du är van vid att ta kontakt med nya människor och trivs med varierande arbetsuppgifter.


Om:

Älvsnabbens Bygg grundades 2015 och drivs idag av tre delägare med Lars Hedén och Gunnar Adolfsson i spetsen som bor ute på Muskö med sina familjer. Skärgården och Södertörn är därför den naturliga marknaden. Älvsnabbens bygg startades med ambitionen att vara ett reko byggföretag där dem utför nybyggnationer, ombyggnader och tillbyggnader åt privatperson och erbjuder ett totaltkoncept på hela byggnationer och finns med hela vägen. Idag har företaget 22 anställda och omsätter cirka 40 miljoner

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Älvsnabben Bygg AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se