Jobway Bygg & Teknik | Pågående uppdrag

Sök bland pågående uppdrag


Dölj filter
Larmtekniker
Stockholm  2021-04-02

IPS Alarm är ett etablerat säkerhetsföretag som installerar inbrottslarm, brandlarm, utrymningslarm och kameraövervakning samt integrerade säkerhetssystem. Vi är certifierade larminstallatörer i larmklass 1-4 och brand. Vi är ISO certifierade och vi strävar efter 100% nöjda kunder. Hos oss fortsätter du att utvecklas i takt med branschen.

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med stimulerande och utmanande uppgifter. Utbildningssystemet vi använder leder till god kunskap på de system vi levererar, dessa system är även lönegrundande.

IPS ställer följande önskemål på vår personal:
- Branschvana på ca 3 år
- Kompetens på mer än 2 trådbundna larmsystem.
- Goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska.
- Ej med i belastningsregistret.
- Körkort

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa, på 08-520 017 50. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Fastighetsskötare
Skåne  2021-04-02

Fastighetsservice Lars-Inge Andersson AB är ett litet familjeföretag beläget i Ystad som grundades 2003 och arbetar sedan dess på uppdrag åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Vill du arbeta i ett familjärt företag där man värnar om varandra? Har du ett genuint intresse för fastigheter och vill ge dina kunder den bästa servicen? Är du en fastighetsskötare som är ute efter nya möjligheter eller är en händig person som vill ta klivet för att bli fastighetsskötare. Då kan du vara rätt person för denna tjänst

I din roll som fastighetsskötare kommer du bland annat att arbeta med reparationer och underhåll i olika typer av fastigheter. Skötsel och rondering av in-och utvändiga miljöer men även lättare snickeri och målerijobb. Det är en mycket varierad tjänst som kräver att du har god initiativförmåga och kan arbeta självständigt. Du kommer arbeta i området kring Malmö/Skurup/Sjöbo.

För att lyckas i denna roll tror vi att du har några års erfarenhet av fastighetsskötsel eller motsvarade. B-körkort och vana av att köra med släp är ett krav. Du är en duktig problemlösare och kan felsöka samt reparera vanliga förekommande problem i fastigheter

Du är bolagets ambassadör i fastigheterna och har daglig kontakt med hyresgäster därav är det viktigt att du som person har god social kompetens och har lätt för att knyta nya kontakter.

Fastighetsservice Lars-Inge Andersson erbjuder dig ett flexibelt och varierat arbete där du har möjlighet att utvecklas i din roll. Låter detta intressant att höra mer om? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnea Gilliusson Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på linnea.gilliusson@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Värmepumpsinstallatör
Stockholm  2021-04-02

Energivärme AB är ett växande företag verksamma över hela Stockholms län och har sitt säte i Saltsjö-Boo i Nacka. Vi har specialiserat oss på allt som har med uppvärmning att göra av både små och stora fastigheter. Energivärme har varit verksamma sedan början på 70-talet och har cirka 8000 fastighetsägare som våra kunder i dagsläget. Vi är även ett certifierat företag och partner till värmepumpsföretaget NIBE. I dagsläget arbetar skickliga installatörer och tekniker hos oss som besitter god erfarenhet inom allt som har med värme att göra.

I takt med att vi växer söker vi nu en skicklig värmepumpsinstallatör till vårt team!

I rollen som värmepumpsinstallatör hos oss på Energivärme arbetar du mot både villor hos privatpersoner samt installationer på större anläggningar. I rollen arbetar du till viss del i samarbete med dina kollegor, rollen ställer dock krav på stor självständighet med stor frihet under ansvar. Vårt kontor är beläget i Nacka och många av våra kunder bor i Nacka samt söderort. Du utgår hemifrån i denna roll direkt till dina kunder. I rollen förekommer jour enstaka gånger under året, annars arbetar du mellan 7-16.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

-         Besitter en god kunskap och erfarenhet i rollen som rörmokare/värmepumpsinstallatör

-         Är helt självgående i rollen.

-         Trivs med att arbeta i en utåtriktad och social roll där du får träffa många kunder och anpassa ditt arbete utefter behov.

-         Svenska i tal & skrift.

-         Körkort är ett krav för att klara av arbetet. 

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag i en expansionsfas med spännande uppdrag. Vi värnar högt om våra anställda och är väldigt mån om att du ska trivas hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

-         Stora utvecklingsmöjligheter med tillgång till många utbildningar, både inom NIBE samt andra relevanta utbildningar till rollen.

-         Flexibla arbetstider och ett variationsrikt arbete.

-         Ett tajt och sammansvetsat team.

-         Kollektivavtal, servicebil samt andra förmåner.

I denna rekrytering samarbetar Energivärme AB med rekryteringsföretaget Jobway. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson på mejl: linnea.gilliusson@jobway.se.

-         Vi ser framemot din ansökan!


Serviceelektriker
Stockholm  2021-04-02

AHLEL i Stockholm AB grundades 2001 och är ett elinstallationsföretag som utför service, ombyggnationer, ROT-arbeten samt nyinstallationer av exempelvis kontorslokaler på främst Östermalm. Våra kunder är företag, bostadsrättsföreningar och butiker. Vår målsättning är att erbjuda enkel & snabb service vilket resulterar i nöjda kunder!

I takt med att Ahlel växer söker vi nu en serviceelektriker till deras team.

Vill du vara delaktig i ett familjärt bolag som satsar på att bli ledande i branschen? I rollen som serviceelektriker hos Ahlel kommer du arbeta med allt från mindre serviceuppdrag till ombyggnationer mestadels på Östermalm men även i Bromma, Nacka, Täby & Danderyd. Arbetsuppgifterna innefattar främst ROT-projekt där du agerar ansvarig på plats, samt en del service, felsökningar, underhåll & förebyggande arbete.

För att lyckas med detta ser vi att du har god erfarenhet i rollen som elektriker där du har arbetat med liknade projekt sen tidigare. Du är utöver detta sugen på utveckling i rollen som elektriker och är helt självgående. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav för att lyckas i rollen. 

I denna rekrytering av elektriker till Ahlel läggs det stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du är en lagspelare och trivs att arbeta i team. Vidare har du lätt för att skapa nya & goda relationer, både med kollegor och kunder.

Ahlel erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda och där du har goda chanser till utveckling!

Företaget erbjuder goda anställningsvillkor och bra förmåner, exempelvis:

  • Friskvårdsbidrag & tjänstepension
  • Tjänstebil
  • Sjukvårdsförsäkring

Känner du att denna beskrivning stämmer bra in på dig och vad du söker? Tveka inte då med att skicka in din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag.

I denna rekrytering samarbetar Ahlel med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsulten Linnéa Gilliusson på mail: linnea.gilliusson@jobway.se


Värmepumpstekniker
Södermanland  2021-04-02

Vill du bli en del av ett företag som har en spännande framtid framför sig? Tycker du om att arbeta ihop med härliga kollegor och ge service i världsklass i ett tekniskt arbete på fältet? Om svaret är JA och du dessutom innehar god kunskap inom värmepumps-installationer & service kan du vara Energikontrolls nya stjärna i rollen som värmepumpstekniker. Här får du möjlighet att ständigt utvecklas i din yrkesmässiga roll då ingen dag är den andra lik. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

I rollen som värmepumpstekniker på Energikontroll arbetar du varierat mot privatpersoner som den huvudsakliga beställaren, arbete förekommer även mot fastighetsägare, mindre industrier & BRF. Rollen ger dig stor frihet under ansvar där du styr dina egna uppdrag gentemot beställaren.

·      Rollen är tvådelad där halva delen av arbetet är mot installationer och montage samt den andra halvan inriktar sig på service och felsökningar.

·      Du utgår hemifrån med egen servicebil och får arbetsorder digitalt

·      Kunderna finns främst i Söderköping, Norrköping samt Linköping.

·      De värmepumpar som installeras främst är IVT.

Du erbjuds:

·      En position i en verksamhet som genomgår en stor utveckling just nu, vilket kommer fortsätta de närmsta åren.

·      Trygghet i ett stabilt och framgångsrikt bolag som är en del av Enwell & Vattenfall.

·      En roll där du arbetar varierat och får ta stort eget ansvar.

Vi söker dig som:

·      Har en god erfarenhet i rollen som värmepumpstekniker samt innehar kylcertifikat.

·      Besitter en grundläggande kunskap inom el, har du gymnasial utbildning inom området är det meriterande.

·      Innehar B-körkort.

·      Har du kunskap om IVT eller Bosch värmepumpar är detta meriterande.

Som person är du:

·      Social och trivs med att träffa nya människor på en daglig basis.

·      Initiativtagande & lösningsorienterad då du styr dina egna uppdrag.

·      Flexibel i ditt sätt att arbeta på, samt inte rädd för att ta dig an nya uppgifter. 

Om företaget:

Energikontroll har varit verksamma sedan 1989 och har sedan dess levererat helhetslösningar för energi- & klimatlösningar till såväl den enskilda bostaden som den stora fastigheten. Verksamheten har med tiden vuxit från huvudkontoret i Söderköping till att omfatta installationer i hela Östergötland samt norra Småland. I dagsläget består teamet av 14 kompetenta och erfarna medarbetare. Numer har de även kontor i Norrköping, Linköping samt i Västervik.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Energikontroll med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson på mail linnea.gilliusson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Serviceelektriker
Stockholm  2021-04-02

Vill du bli en del av ett företag som genomgår en stor förändring med en ljus framtid? Trivs du med att arbeta serviceinriktat på fältet tillsammans med härliga kollegor där du får utvecklas dagligen i ditt arbete? Om svaret är JA och du dessutom innehar god kunskap inom rollen som serviceelektriker kan du vara Hus-skötsels nya stjärna till deras team. Här ges du möjlighet att ständigt utvecklas i din yrkesmässiga roll då ingen dag är den andra lik. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

I rollen som serviceelektriker på Hus-skötsel arbetar du varierat mot allt från den kommersiella fastighetsägare, bostadsrättsföreningar samt till privatpersoner.

·      Rollen innefattar arbete med kontorsanpassningar, bostadsrätter, ROT-arbeten samt större serviceuppdrag.

·      Du utgår hemifrån med egen servicebil, alternativt från huvudkontoret i Västberga.

·      Kunderna finns främst i södra delarna av Stockholm, med vissa undantag.

·      Rollen kan även innebära arbete på större kylanläggningar, så som matvarubutiker & ishallar. 

Du erbjuds:

·      En position i en verksamhet som genomgår en stor utveckling, vilket kommer fortsätta de närmsta åren.

·      Trygghet i ett stabilt och framgångsrikt bolag.

·      En roll där du arbetar varierat och får ta stort eget ansvar, med möjlighet till ledande position framöver.

·      Kollektivavtal, tjänstepension & friskvård bland annat.

Vi söker dig som:

·      Har en god erfarenhet i rollen som serviceelektriker och är fullbetald, ser helst att du arbetat i 4 år eller mer.

·      Utbildad elektriker från gymnasium eller likvärdig utbildning.

·      Innehar B-körkort.

·      Flytande svenska i tal & skrift.

·      Kan du räkna på jobb är detta meriterande.

Som person är du:

·      Social och trivs med att träffa nya människor på en daglig basis.

·      Initiativtagande & lösningsorienterad då du styr dina egna uppdrag.

·      Flexibel i ditt sätt att arbeta på, samt inte rädd för att ta dig an nya uppgifter. 

Om företaget:

Hus-skötsel är ett väletablerat familjeföretag inom fastighetsbranschen. Företaget grundades 2013 i Stockholm. De arbetar både mot den kommersiella fastighetsägaren samt bostadsrättsföreningar med allt från felanmälan till underhåll. De har ett stort kontaktnät med underleverantörer som var och en är specialister på sitt område . Hus-skötsel har en tajt sammanhållning i teamet och arbetar hårt för att alla personer på företaget ska ha en lika viktig roll.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Hus-skötsel med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson på mail linnea.gilliusson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Serviceelektriker
Stockholm  2021-04-02

KNG EL KONSULT & INSTALLATION AB grundades i mitten på 2017 och är ett elinstallationsföretag som utför service, ombyggnationer, rot samt nyinstallationer inom alla typer av fastigheter som bostäder, butiker, skolor, parkeringsgarage och idrottsanläggningar. KNG arbetar ständigt för att vara kundens första alternativ på att utveckla och utföra elinstallationer.

I takt med att KNG växer söker vi en serviceelektriker till deras team.

Vill du vara en del av ett familjärt bolag som satsar på att bli ledande i branschen? Där du som anställd har stora möjligheter till att utvecklas i din roll som elektriker. Är du en person som gillar att ta egna initiativ och har ett personligt driv. Då är du rätt person för KNG.

Som elektriker hos KNG har du en bred roll där du kommer att arbeta med allt ifrån service, rot till nyproduktion. Du kommer att ha en stor variation i ditt arbete och arbeta med stora och små projekt.

För att lyckas i din roll ser vi att du har arbetat minst 3 år som elektriker och har genomgått en el utbildning på gymnasialnivå eller motsvarade. B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Som person har du en god socialförmåga och har lätt att samarbeta med kunder och dina kollegor. Vidare att du är strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ.

Är du rätt person för KNG och är intresserad av att höra mer? I denna rekrytering samarbetar KNG EL KONSULT & INSTALLTION AB med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson, linnea.gilliusson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Servicetekniker inom larm
Stockholm  2021-04-02

Känner du att det är dags för nästa steg i karriären? Samt känner att du vill bli en del av ett företag med höga visioner och en spännande framtid framför sig? Om svaret är JA och du dessutom innehar god kunskap inom larm och säkerhet som tekniker kan du vara Mysecs nya stjärna i rollen som servicetekniker. Här får du möjlighet att ständigt utvecklas i din yrkesmässiga roll då ingen dag är den andra lik. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

I rollen som servicetekniker på Mysec arbetar du i ett nyetablerat team inriktat mot small business. Du arbetar varierat mot olika typer av projekt och kunder. Rollen inriktar sig mot larm, brandlarm, CCTV samt integrerade system. Rollen ger dig stor frihet under ansvar där du planerar och driver dina egna projekt från start till mål.

·      Du utgår hemifrån med egen servicebil.

·      Kunderna finns i Storstockholm.

·      Rollen är varierande mellan projekt och service.

Du erbjuds:

·      En position i en verksamhet som genomgår en stor utveckling just nu, vilket kommer fortsätta de närmsta åren.

·      Stora utvecklingsmöjligheter internt.

·      Trygghet i ett stabilt och framgångsrikt bolag.

·      En roll där du arbetar varierat samt får ta stort eget ansvar.

Vi söker dig som:

·      Har en god erfarenhet i rollen som servicetekniker inom larm/larmtekniker eller säkerhetstekniker.

·      Besitter en grundläggande kunskap inom el, där du kan installera trådbundna larmsystem.

·      Kan driva mindre projekt självständigt.

·      Innehar B-körkort.

Som person är du:

·      Driven och engagerad i ditt arbete samt gentemot dina kunder.

·      Självständig i arbetet.

·      Inte rädd att ta tag i saker och lära dig något nytt för att utvecklas.

Om företaget:

Mysec Sweden AB är din säkerhetspartner med erfaren personal som blandar erfarenhet med nytänkande. De har ett väl genomarbetat ledningssystem för kvalitets- miljö och arbetsmiljö som omfattar hela verksamheten. Visionen är att leverera högsta kvalitet på allt de tar sig an, lämna bästa service och kostnadseffektiva säkerhetslösningar.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Mysec med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson på mail linnea.gilliusson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Snickare
Stockholm  2021-04-02

Är du en lösningsorienterad lagspelare som har en hög yrkesstolthet och brinner för att ge service i världsklass. Vill du vara en del av ett välmående företag med låg personalomsättning? Är du dessutom en duktig snickare som har erfarenhet inom ROT och service, då kan du vara Akrima Byggs nya stjärnskott. Läs vidare nedan och ansökt redan idag!

Arbetsuppgifter:
Som snickare på Akrima arbetar du med varierande projekt inom ROT och service. Rollen ger dig stor frihet under ansvar och du kommer att ha hela Storstockholm som arbetsplats. Arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanligt snickeriarbeten, servicejobb, renovering av badrum/kök, finsnickeri samt ombyggnationer och tillbyggnader.

Du erbjuds:

·      En roll i ett familjärt företag med låg personalomsättning

·      Omväxlade arbete med attraktiva kunder

·      Plats i ett team där de aktivt hittar på saker tillsammans, såsom PT-träning under arbetstid, pingis och padel.

Vi söker dig som:

·      Har god erfarenhet som snickare inom ROT och service

·      Besitter B-körkort

·      Har en hög yrkesstolthet

Som person är du:

·      Hjälpsam och van vid att arbeta i såväl lag som självständigt.

·      Flexibel i ditt sätt att arbeta på, samt inte rädd för att ta dig an nya uppgifter. 

Om företaget:

Akrima Bygg AB är ett privatägt företag som grundades redan 1973. Verksamheten består av general- och totalentreprenader samt bygg- och el service. Deras ambition är att hitta de mest effektiva och smarta lösningarna i varje byggentreprenad. Teamet består idag av 16 anställda och har kontor i Västberga, söder om Stockholm.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Akrima med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson på mail linnea.gilliusson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Mättekniker
Stockholm  2021-04-02

Känner du att det är dags för en nystart i din karriär i en roll där du får bygga långsiktiga relationer samt utmana dig själv dagligen i ditt arbete? Om svaret är JA på dessa frågor kan du vara Rios nya konsult i rollen som mätningstekniker. Här får du möjlighet att utvecklas i din yrkesmässiga roll då du arbetar i olika projekt och möter nya kontakter dagligen. Låter detta som rätt möjlighet för dig? Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

Rollen som mätningstekniker på Rios Bygg & Anläggningsmätning AB innefattar ett stort eget ansvar där du arbetar som konsult mot externa beställare inom bygg- & anläggningsbranschen. Du arbetar tätt tillsammans med arbetsledare och platschefer samt är med i olika skeden av byggnadsprocessen. För att leverera på högsta nivå driver du ett projekt i taget ute hos kunderna.

·      I denna roll arbetar du som mätkonsult tätt tillsammans med andra yrkesgrupper.

·      Du arbetar både mot kommuner, stora byggentreprenörer och mindre projekt mot privatpersoner.

·      Huvuduppgiften är att se till att alla handlingar blir verklighet, där alla dokument och papper följer planerna. 

·      Du startar och slutar arbetsdagarna hos beställaren.

Du erbjuds:

·      En position i en mindre och platt organisation under en stor tillväxt där det finns möjlighet till ledande position på sikt.

·      Plats i ett företag med mycket kunskap in-house där du får möjlighet att utvecklas och växa.

·      Tjänstebil, kollektivavtal, telefon & dator mm.

·      En roll där du får ta stort eget ansvar.

Vi söker dig som:

·      Har cirka 2–3 års erfarenhet eller mer i rollen som mätningstekniker. Om du har en byggteknisk utbildning inom mätningsteknik är det meriterande. 

·      Är självgående i rollen och kan ta dig an egna projekt.

·      Talar & skriver svenska flytande.

·      Innehar B-körkort.

Som person är du:

·      Kommunikativ, noggrann och ansvarsfull då du tar eget ansvar över projekten.

·      En problemlösare som lätt kan anpassa din kunskap till olika situationer.

Om företaget:

Rios är mätkonsulter inom bygg- och anläggningsbranschen. Med erfarenhet av diverse mätningsuppdrag som har genomförts år bygg- & anläggningsföretag, arkitekter, privatpersoner, projektörer mm. De erbjuder bland annat inmätning, projekteringsunderlag, volymberäkning, GPS-mätning, byggnät/stomnät, järnvägsmätning osv.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Rios med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson på mail linnea.gilliusson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Servicetekniker
Stockholm  2021-04-14

Är du en person som har ett stort intresse för mekanik och hydraulik? Vill du vara en del av Sveriges ledande leverantör och servicepartner av högtrycksutrustning? Då kan du vara rätt person till rollen som servicetekniker på Prestec. Du kommer att arbeta med ett härligt och erfaret gäng om 7 personer i fina lokaler i Järfälla utanför Stockholm.

Om tjänsten:

Som tekniker hos Prestec har du en väldigt varierad roll i en nischad bransch. Här anpassas dina arbetsuppgifter efter dina tidigare erfarenheter i yrkeslivet. Du kommer bland annat men inte uteslutande arbeta med service, reparation och felsökning samt bygga spolaggregat till spolbilar.

Prestec erbjuder dig:

·      En roll på ett företag med höga ambitioner, som är lyhörda mot sina kunder och satsar mycket på att vara en hållbar verksamhet.

·      Utvecklande arbetsuppgifter och dagliga utmaningar.

·      Stora utvecklingsmöjligheter i rollen som tekniker.

·      Fritt och självständigt arbete där du får utmanas i rollen.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en bakgrund inom mekanik, hydraulik, el eller motsvarande. Gärna med erfarenhet från service och reparation av fordon och/-eller maskiner. Du är självgående och har en hög yrkesstolthet.

Som person är du:

·      Hjälpsam och van vid att arbeta i såväl lag som självständigt.

·      En naturlig problemlösare och har ett stort intresse för teknik.

·      Inte rädd att ta tag i saker och lära dig något nytt för att utvecklas.

Prestec är en av Sveriges ledande leverantörer och servicepartner av högtrycksutrustning för alla industrier. Med en lång erfarenhet i branschen och mycket kunskap inom bolaget kan Prestec erbjuda en högklassig service till sina kunder.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Prestec med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se


Ledande montör
Stockholm  2021-04-02

Klingstedt El är ett växande företag verksamma inom el-installationer i Stockholms län baserade på Lidingö. Företaget grundades 2006 och består idag av skickliga elektriker med god erfarenhet i branschen. Klingstedt hjälper kunder med elinstallationer, entreprenad-jobb samt el-service.  Vår målsättning är att bli en ledande el-firma på marknaden som utför högkvalitativa arbeten till alla våra kunder runt i Stockholm.

För att lyckas med detta söker vi nu en kunnig ledande montör som vill vara med och driva bolaget framåt!

I rollen som ledande montör hos oss på Klingstedt El arbetar du främst mot vår entreprenad-sida där vi arbetar med större och långvariga projekt. Ditt främsta arbete i denna roll är att leda, styra och kontrollera utfört arbete och personal på plats. Du är även med i ett tidigt skede i projekten där du kontaktar konsulter och beställaren, köper in material osv. Utöver detta ser du även till att tidsplaner och budgetar följs samt ansvar över besiktningar på plats. Ditt ansvar över personal kan variera alltifrån 2 medarbetare upptill 10.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag i en expansionsfas med spännande uppdrag. Vi värnar högt om våra anställda och är väldigt mån om att du ska trivas hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

-         Friskvård & kollektivavtal

-         Telefon

-         Ett tajt och sammansvetsat team

För att lyckas i rollen ser vi att du:

-         Besitter en god erfarenhet i rollen som elektriker där det är meriterande om du har arbetat som ledande montör tidigare.

-         Har ett yrkesbevis i rollen och är helt självgående.

-         Gillar att bygga relationer med både beställare och kunder.

-         Svenska i tal & skrift.

-         Körkort är ett krav.

I denna rekrytering samarbetar Klingstedt El AB med rekryteringsföretaget Jobway. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson på mejl: linnea.gilliusson@jobway.se.

Vi ser framemot din ansökan!


Servicetekniker
Stockholm  2021-04-01

Energivärme AB är ett växande företag verksamma över hela Stockholms län och har sitt säte i Saltsjö-Boo i Nacka. Vi har specialiserat oss på allt som har med uppvärmning att göra av både små och stora fastigheter. Energivärme har varit verksamma sedan början på 70-talet och har cirka 8000 fastighetsägare som våra kunder i dagsläget. Vi är även ett certifierat företag och partner till värmepumpsföretaget NIBE. I dagsläget arbetar skickliga installatörer och tekniker hos oss som besitter god erfarenhet inom allt som har med värme att göra.

I takt med Energivärmes utveckling sökes nu en servicetekniker inom värmepumpar.

Som tekniker kommer du att utföra och ansvara för kvalificerat drift- och underhållsarbete av värmepumpar. I arbetet ingår felsökning, underhåll och reparation, både i större kommersiella fastigheter och mindre privata småhus.

För att lyckas i rollen har du arbetat ett några år i branschen och har erfarenhet av arbete med kyla och värme. Du ska ha goda kunskaper inom el, kyla eller VVS. Du talar och skriver flytande svenska och innehar B-körkort. Vi ser även att du har kylcertifikat.1 för att kunna utföra jobben vi tar oss an.
Som person är du öppen, social och strävar efter goda och långsiktiga kundrelationer. Du är ordningsam och van vid att lägga upp ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Energivärme erbjuder dig en utvecklande tjänst i ett marknadsledande företag där vi ser att du gärna utbildar dig och utvecklas i din roll. God sammanhållning och variationsrika projekt är något som kännetecknar oss. Energivärme satsar mycket på kvalité i sina produkter och ser detta som en stark faktor i långa kundrelationer.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Vi Värmer Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 073 58 11 804. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kyltekniker
Stockholm  2021-04-01

Climapac Stockholm är ett företag som hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med att underhålla samt installera energianläggningar.

Huvudfokus är service och underhåll som syftar till att hjälpa kunden att uppnå såväl funktion som ekonomi i deras anläggning. Climapac Stockholm hjälper idag mer än 200 bostadsrättsföreningar samt utför kontinuerlig service och underhåll på mer än 1000 aggregat årligen i stor-stockholmregionen.

Vi söker en driven och erfaren kyltekniker till Climapac Stockholm AB

Som kyltekniker på Climapac kommer dina arbetsuppgifter variera mellan service, felsökning samt installation. Utgångspunkten är service och underhåll där målsättningen är att se till att anläggningen levererar i enlighet med vår förväntning under rådande förutsättningar. Aggregaten vi jobbar med är i regel värmepumpar mellan 5-200 kW och kylanläggningar i motsvarande storlek.

Våra serviceuppdrag omfattar ofta hela anläggningen som helhet varför fokus inte endast kommer att bestå i att titta på aggregaten.
Våra kontakter är riktade främst mot flerbostadshus, företag, kontor och serverrum.Vi arbetar inte mot privatpersoner.

För att lyckas hos oss bör du ha rätt inställning och vill göra ett bra jobb. Vi vill gärna att du har erfarenhet från service och installation av kyl- och värmepumpar i storleksordning 5–200 kW och kan arbeta självständigt.

Kunskaper inom kyla, el, ventilation, styr och regler underlättar för dig då detta kommer vara en del av dina dagliga arbetsuppgifter.
Rätt person kan vi erbjuda stora utvecklingsmöjligheter med bra lön och en rolig arbetsplats.

Intresserad och vill veta mer?I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Climapac Stockholm AB. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Oscar Thiele, 08 511 61 741 eller Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kyltekniker
Stockholm  2021-04-02

Rollen innefattar:
Är du på jakt efter en ny utmaning i en varierande arbetsmiljö? I rollen som Kyltekniker på BEMT Välkomnas du till ett företag i ständig tillväxt där målet är att öka marknadsandelarna i Stockholmsregionen. Du arbetar varierat mot olika typer av projekt och kunder. Är du en person som drivs av kontinuerlig tillväxt i rollen samt ta stort eget ansvar, då är denna möjlighet helt rätt för dig. Läs vidare och ansök redan idag!

·      Du utgår hemifrån med egen servicebil.

·      Kunderna finns i Storstockholm.

·      Rollen är varierande och du arbetar i större projekt samt serviceärenden.

Du erbjuds:    

·      Frihet och flexibilitet.

·      Plats i ett Stabilt företag under stor tillväxt.

·      En roll där du arbetar variationsrikt och får arbeta med ett härligt gäng.

.     Ett företag där du har möjlighet att utvecklas och klättra inom företaget.

.     Servicebil och alla nödvändiga verktyg för att kunna utföra arbetet.

Vi söker dig som:

·      Har Kylcertifikat 1.

·      Arbetat som Kyltekniker ett par år.

·      Innehar B-körkort och grundläggande IT - kunskaper.

Som person är du:

·      Driven och ansvarstagande i ditt arbete samt en god social förmåga.

·      Du är kundorienterad och har lätt för att skapa nya relationer.

·      Inte rädd för nya utmaningar och drivs av ständig utveckling.

.     En lagspelare som gillar att arbeta i team.

Om företaget: Med 90-talet medarbetare, lokalkontor i Kristianstad & Stockholm samt huvudkontor i Malmö med gediget och välorganiserat rikstäckande kontaktnät jobbar vi med service, underhåll, installation, försäljning samt konsulttjänster åt våra kunder.
Vi arbetar inom industri, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, butiker, handelsbolag och bensinbolag med etableringar i hela landet. Vår affärsidé är att vara en komplett leverantör av service, projektering och installation av kyla, ventilation, el, VVS och tryckluft.Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att sicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar BEMT AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mail Oscar.Thiele@jobway.se. eller 073-581 18 04 Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Anläggare
Stockholm  2021-04-01

Är du på jakt efter en ny utmaning inom anläggningsbranschen och söker en varierande roll? I rollen som Anläggare på J&S Markservice kommer du att arbeta brett och variationsrikt. Är du utöver det en person som drivs av kontinuerlig utveckling i din karriär samt trivs med stort eget ansvar, då är denna möjlighet helt rätt för dig. Läs vidare och ansök redan idag!

Arbetsbeskrivning:

Rollen innefattar markarbeten, finplanering, gårdsrenoveringar och schaktarbeten mot entreprenader, fastighetsförvaltare och privatpersoner.

·      Du utgår hemifrån med egen servicebil.

·      Kunderna finns över hela Storstockholm.

·      I rollen arbetar du varierande med både större & mindre samt mer detaljrika projekt där slutfinishen är av stor relevans.

Du erbjuds:    

·      En roll där du får möjlighet att arbeta variationsrikt samt plats i ett härligt gäng.

.     Ett företag där du har möjlighet att utvecklas och på sikt bli arbetsledare om så önskas.

.     Servicebil och alla nödvändiga verktyg för att kunna utföra arbetet.

                         
Vi söker dig som:

·      Har minst 5 års erfarenhet utav anläggning och är helt självgående i rollen.

·      Innehar B-körkort

.     Behärskar svenska i tal & skrift.

.     Maskinvana är meriterande. 


Som person är du:

·      Driven och har öga för detaljer i dina arbeten.

·      Inte rädd för nya utmaningar och drivs av ständig utveckling.

.     En lagspelare som gillar att arbeta i team.

Om företaget:
J&S Marksesrvice ett företag med en personlig prägel, kunderna är återkommande på grund av deras professionalitet och att de är tillmötesgående för kundens behov. Med mångårig erfarenhet i branschen och olika färdigheter gör J&S Markservice till ett självklart val av entreprenör för markarbeten. Inget jobb är sig likt och de tackar inte nej till nya utmaningar, stora som små. Målet är att både beställaren och brukarna ska känna sig nöjda med resultatet. Markarbetena görs åt kunder i Danderyd, Lidingö, Nacka och övriga delar av Stockholm.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att sicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar J&S Markservice med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mail Oscar.Thiele@jobway.se. eller 073-581 18 04 Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.Snickare
Västerås  2021-04-02

Är du en driven & resultatinriktad lagspelare som vill arbeta i en variationsrik roll. Vill du vara en del av ett företag där du får känna stor delaktighet och få kollegor med en bred kompetens i yrket? Om du dessutom är en duktig snickare som har erfarenhet inom entreprenad eller service, alternativt båda två är du precis rätt person för Byggmäster. Läs vidare nedan och ansökt redan idag!

Arbetsuppgifter:
I rollen som snickare på Byggmäster arbetar du med varierande projekt inom entreprenader, service & ROT. Rollen ger dig stor frihet under ansvar och du kommer att ha Västerås med omnejd som arbetsplats. Arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanligt snickeriarbeten, servicejobb och större entreprenader.

Du erbjuds:

·      En roll i ett högt presterande företag med stark sammanhållning.

·      Omväxlande arbete där vi anpassar rollen efter dina tidigare erfarenheter.

·      Ett kontinuerligt förbättringsarbete och hos oss lyssnar vi lite mer på våra medarbetare.

·      En plats i en organisation med goda värderingar, stolta medarbetare, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att utvecklas och att lyckas.

Vi söker dig som:

·      Har god erfarenhet som snickare inom entreprenad eller service.

·      Har B-körkort.

·      Gillar att arbeta i team och drivs utav resultat.

Som person är du:

·      Resultatinriktad och en riktig lagspelare.

·      Flexibel i ditt sätt att arbeta på, samt gillar att ta dig an nya uppgifter. 

Om företaget:
Byggmäster genomför entreprenad- och byggserviceuppdrag i Västerås, Enköping och Eskilstuna. Uppdragen varierar i omfång och storlek – från ombyggnation, renovering och tillbyggnad (ROT) till att bygga morgondagens samhälle med bostäder, industrier, handel och kontor.
Byggmäster utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader och anläggningar.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! 
I denna rekrytering samarbetar Byggmäster i Mälardalen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se eller 073-581 18 04. Din ansökan behandlas konfidentiellt och urval sker löpande, därmed kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.
VVS-Montör
Stockholm  2021-04-02

Är du en lösningsorienterad lagspelare som har en hög yrkesstolthet och brinner för att ge service i världsklass. Vill du vara en del av ett välmående företag med låg personalomsättning? Är du dessutom skicklig inom VVS och har arbetat brett i rollen, då kan du vara KI Rörs nya stjärnskott. Läs vidare nedan och ansökt redan idag!

Arbetsuppgifter:

Som VVS-montör på KI Rör AB ansvarar du för dina egna uppdrag i en bred roll. Fokus ligger på entreprenader.
I denna roll arbetar du självständigt största delen av tiden där du utgår hemifrån direkt till våra kunder och får din arbetsorder digitalt.

Du erbjuds:

·      En plats i ett framgångsrikt och tryggt bolag som är i en stor expansionsfas & som värnar högt om de anställda och deras trivsel.

·      Varierande och spännande uppdrag.

·      Goda förmåner & servicebil.

·      Tät sammanhållning i ett företag med stora utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som:

·      Har arbetat i rollen som VVS-montör under de senaste 3 åren samt innehar yrkesbevis.

·      Har B-körkort .

·      Älskar ditt jobb och har en hög yrkesstolthet.

Som person är du:

·      Självgående, en problemlösare samt fungerar att arbeta i likaväl grupp som enskilt.

·      Intresserad för VVS-teknik och trivs i en miljö där man är ärlig och prestigelös i sitt bemötande mot varandra.

·      Utöver detta är du även serviceinriktad och positiv, då du är ansiktet utåt för företaget.

Om företaget:

KI Rör AB är ett växande företag verksamma inom VVS-installationer i Stockholms län. Företaget grundades 2010. KI Rör AB är ett auktoriserat VVS-företag som drivs av tredje generationens rörentreprenörer. Vi besitter stor kunskap inom bolaget och i branschen, hos oss arbetar professionella rörmokare och VVS-ingenjörer. Vi utför allt från enklare servicejobb till större entreprenader åt diverse företagskunder.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!
I denna rekrytering samarbetar KI Rör AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mail oscar.thiele@jobway.se eller tel. 073-5811804. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Golvläggare
Västerås  2021-03-25

Vill du vara en del av ett sammansvetsat team på ett väletablerat företag i en dynamisk roll som golvläggare. Gillar du ett variationsrikt arbete och dessutom har några års erfarenhet i branschen? Då kan du vara Aros Golv & Platts nya golvläggare. Här får du möjlighet att ständigt utvecklas i din yrkesmässiga roll. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

Som golvläggare på Aros Golv & Platt har du en mycket varierad roll där dina arbetsuppgifter anpassas efter dina tidigare erfarenheter. Du kommer att arbeta med både nyproduktion, service samt försäkringsskador hos företagskunder i Västerås med omnejd.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har:

·      3–5 års dokumenterad erfarenhet som golvläggare

·      Erfarenhet och kompetens inom läggning av våtrum, linoleum, plast och parkett.

·      B-körkort och behärskar svenska i tal & skrift.

Vidare är det meriterande om du har utbildning och certifikat inom GBR och GVK.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är engagerad, ansvarsfull, kreativ och noggrann. Vidare att du är flexibel och inte har några problem att växla mellan arbetsuppgifter. 

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV. 

Om företaget:

Aros Golv & Platt AB är ett väletablerat företag i golvbranschen med över 40 års erfarenhet och utför i huvudsak entreprenader åt byggföretag, fastighetsbolag. kommun, landsting och försäkringsbolag

I denna rekrytering samarbetar Aros Golv & Platt AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsulter Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se och Oscar Thiele oscar.thiele@jobway.se Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag


Säkerhetstekniker
Stockholm  2021-03-31

BIAB Lås & Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

Nu söker BIAB en Säkerhetstekniker för att stärka upp sitt team.

Vill du vara en del av ett företag där du som medarbetare står i fokus och där dina idéer värdesätts. Du kommer arbeta i ett starkt team där det finns mycket kunskap och där man gärna delar med sig av sina kunskaper till varandra. Är du en person som satsar på kvalité och har en yrkesstolthet i ditt arbete? Då kan BIAB vara rätt företag för dig.

Arbetsuppgifter:

Som säkerhetstekniker har du en mycket varierad tjänst där du utför allt ifrån service, installation och driftsättning av passer/kamerasystem till olika typer av larm. Arbetet hos BIAB Lås & Larm är varierande och en stor bredd och här finns flera möjligheter till utveckling inom yrket. Du utgår hemifrån till kund eller ifrån kontoret och har hela Storstockholm som arbetsplats.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du som söker har arbetat minst 4 år som säkerhetstekniker. Har du även arbetat med andra svagströmsinstallationer och/eller revisionsservice av larm av olika karaktär är det mycket meriterande. Körkort B är krav och svenska i tal & skrift är krav.

BIAB Lås & Larm ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Och ser därför att du som person är social, serviceinriktad och prestigelös. Du har ett stort tekniskt intresse och är en naturlig problemlösare. För dig som vill utvecklas i yrket finns stora möjligheter inom företaget.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar BIAB Lås & Larm med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson på mikaela.hansson@jobway.se Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt


VS Montör
Nyköping  2021-03-25

Nera Installation i Nyköping erbjuder traditionella VVS-arbeten till privatpersoner och företag och utför säkra VVS installationer med kvalificerad personal. Nera Installation är ett ägarlett företag grundat 2007. Vår ambition är att leverera högkvalitativa lösningar inom VS åt våra beställare. Företaget har genomgått utbildning i BAS P /BAS U. Personalen på Nera Installation utbildas kontinuerligt både vad gäller säker arbetsmiljö och yrkeskunskap. På företaget finns också svetskompetens inom både Tig och gassvetsning.

I takt med företagets utveckling söker Nera Installation nu en VS-Montör till Entreprenadsidan.

Vi ser helst att du har minst 3 års erfarenhet av tidigare arbete inom yrket. Du kommer främst att arbeta mot entreprenad. För att lyckas i rollen är du certifierad VVS-montör, gärna med erfarenhet alternativt viljan att arbeta som ledande montör /lagbas. Du kommer arbeta med både nybyggnad, ombyggnads -och stambytesprojekt i och runt om Nyköping. Svetskompetens inom Tig och gassvetsning är meriterande, dock inget krav.

Som person är du ambitiös och drivs av att ta företaget framåt samt utvecklas i din yrkesroll.

Vi erbjuder dig att vara en del i företag med kollektivavtal och högt i tak där du kan vara med och påverka. Vi har en god gemenskap och är måna om våra medarbetare. Andra förmåner är frihet under ansvar samt goda utvecklingsmöjligheter.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele. tel. 073 58 11 804 alt Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kyltekniker
Göteborg  2021-03-26

Vestkyl har allt som ni behöver inom energi för er fastighet. Ventilation, värmepumpar, luftkonditionering, elinstallationer, solceller, elbilsladdning och underhåll är exempel på bara några av våra tjänster. Vårt största fokus är att erbjuda energieffektiva lösningar och energioptimeringar vilket är bra för miljön men även sänker driftkostnaderna för fastigheten. Vi arbetar i hela Göteborgsregionen med omnejd.
Vi hjälper er från idé till färdig anläggning oavsett om ert behov är ett mindre ventilationsaggregat eller en större solcellsanläggning med energilagring, med ett serviceavtal från oss kan du som kund känna dig trygg under en lång tid.

Vi söker en driven och lösningsorienterad Kyltekniker till Vestkyl

Som kyltekniker på Vestkyl kommer du att arbeta med:

·      Kommersiell kyla och kontinuerligt sköta drift och underhåll av värme och kylanläggningar.

·      Att anläggningarna går så bra de kan under rådande förutsättningar, samt att kontinuerligt förbättra dessa och påtala brister och fel.

·      Felsökningar, service och installationer utav större aggregerat.

·      Arbeta med ny typ av teknik för att hjälpa vår kunder nå sina klimat och energimål

·      Du arbetar mot fastighetsägare och byggare.

·      Du har hand om dina kunder och din planering då vi förespråkar frihet under ansvar.

För att lyckas i rollen som kyltekniker ser vi gärna att är självgående i rollen med målbild att ständigt vilja utvecklas. Du arbetar främst själv i dina servicearbeten men jobba över gränserna på hela företaget. Vi vill ta del av varandras kunskap och utvecklas så mycket som möjligt, vi hjälps åt för att komma fram till bästa lösningarna på uppstående problem och frågor. Du ska inneha kylcertifikat.

Hos oss på Vestkyl är det viktigt att man känner sig som en del av gruppen och känna att man kan påverka. Egenskaper som vi gärna ser att du har är: 

·      Driven – vill ständigt utvecklas

·      Proaktiv i din planering.

·      Entreprenörsanda.

·      Lösningsorienterad – Tekniskt lagd.

Vi är ett företag i expansionsfas och söker någon som vill vara med och utveckla företaget och vara med på en spännande resa. Vi värderar rätt person på rätt plats och vi vill att du ska kunna utvecklas inom ditt yrke. 

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett företag med stark teamkänsla där personalomsättningen är låg. Vi försöker alltid involvera för medarbetare i frågor kring företagets utveckling och ta del av deras idéer. I tjänsten får du tillgång till servicebil och friskvårdsbidrag. Vi försöker ha kontinuerliga aktiviteter med gruppen för att bibehålla en glad och härlig känsla i gruppen

Intresserad och vill veta mer?I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Vestkyl. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Oscar Thiele, 08 511 61 741 eller Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ledande montör
Stockholm  2021-03-26

Installera SW AB grundades 2008 och är ett dotterbolag till SanWest Projekt AB. Företaget har sedan starten haft en stadig tillväxt och är ca 26 anställda. Vi omsätter drygt 40 miljoner kr per år.

Företagets kontor och lager ligger i Hägersten, Stockholm. Vårt uppdragsområde sträcker sig över hela stor-Stockholm, Mälardalen och Åre.

Vi är totalleverantör av elinstallationer och projekterar samt utför alla typer av arbeten som rör kraft och belysning, både i privat och offentlig miljö. Vi arbetar med både små och stora projekt och är en välanlitad samarbetspartner vid entreprenader. Vår målsättning är att alltid erbjuda samt leverera en högklassig service och produkt. Kunden är alltid i fokus hos oss! Vi använder oss endast av beprövat material och metoder för installationer och arbetar för en mindre miljöpåverkan. Allt vårt elavfall tas om hand och återvinns i största möjliga mån.

I takt med företagets utveckling söker vi Ledande montörer

I rollen som ledande montör har du arbetat minst 10 år som elektriker. Du är ledande montör idag eller en erfaren elektriker som vill ta nästa steg i karriären. Du är driven, flexibel och gillar att lösa problem samt att driva företaget framåt. Projekten varierar i storlek, men det vanligaste är mindre entreprenader. Ledarskap och att knyta kontakter är något du är bra på, då du kommer ansvara för 3-4 montörer. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag med fina förmåner och kollektivavtal. Vi gillar sammanhållning och försöker göra roliga saker ihop, så som resor (senast var vi i Kroatien), skidresor och fiskeresor. Andra förmåner är friskvård, tjänstepension, restidsersättning, frihet under ansvar samt stor flexibilitet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel. 08 - 511 617 41. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Larmtekniker
Stockholm  2021-03-26

Larmatic Alarm AB förser marknaden med systemlösningar och säkerhetstjänster inom teknisk säkerhet. Affärsidéen är att fånga upp kundernas helhetsbehov och förse dem med säkerhet i fungerade system. Kunderna skall därmed uppnå största möjliga affärsmässiga nytta med sin investering teknisk säkerhet. Kunderna finns inom offentlig förvaltning, medelstora och större företag samt inom det kommersiella fastighetssegmentet. 

Vi arbetar såväl med integrerade systemlösningar såsom enskilda system inom inbrotts- och brandlarm, CCTV, tillträdeskontroll etc.

Vi söker just nu en kunnig och erfaren larmtekniker till Larmatic.

På Larmatic lägger vi stor vikt i personalens välmående som i sin tur har lett till en väldigt låg personalomsättning. Här sker vidareutbildningar löpande för de anställda. Ett stabilt bolag med en stor kundstock. Här strävas det efter en hög trivselnivå och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare hos oss måste du trivas med att arbeta självständigt och du vill bidra till fortsatt utveckling.

I tjänsten som larmtekniker kommer du dels att arbeta med akutservice, kompletteringar till befintliga säkerhetssystem mm. Arbetet hos Larmatic är varierande och här finns flera möjligheter till utveckling inom yrket.

Du kommer att vara Larmatics ansikte hos kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga.

Praktisk erfarenhet som larmtekniker inom säkerhetsbranschen ca 5 år. Har du även arbetat med CCTV och IT är detta meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat med:

Primärt: RCO (M5) (Mega), Galaxy, DSC´s sortiment (Teletec) bla. Neo, Axema

Meriterande: Hanwha (Samsung CCTV), Dahua, Milestone mm.

Larmatic ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Vi söker därför dig som gillar larm-och säkerhetsbranschen och som själv tar ansvar för att arbetet blir utfört på ett bra sätt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 073 – 58 11 804 Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Värmepumpstekniker
Stockholm  2021-03-30

Mälardalens Värmepumpcenter (MVC), är en del av ENWELL, en bolagsgrupp med totalentreprenörer inom värme- och kyllösningar baserade på bergenergiteknik. Koncernens största ägare är ENWELL och Vattenfall. Grunden till Mälardalens Värmepumpcenter, MVC, lades för mer än 30 år sedan och genom åren har vi byggt upp en gedigen kompetens om allt som har med vatten, värme och borrning att göra. Som IVT Center är vi våra kunders lokala kunskapscenter för värmepumpar, energi och miljö.

Företagsgruppen består av ett 10-tal bolag i Mellansverige, har ca 100 medarbetare och en omsättning på drygt 200 Mkr. MVC växer och söker nu en självgående

Värmepumpstekniker

Som värmepumpstekniker arbetar du självständigt samt i grupp och ansvarar för underhållsservice, felsökning, driftoptimering, problemlösning av energilösningar för i huvudsak värmepumpar för privatpersoner.

Verksamhetsområdet är Mälardalen samt Södra Stockholm (bl.a. Södertälje, Värmdö, Nacka, Ingarö & Saltsjöbaden).Du erbjuds servicebil och utgår hemifrån.

Förutom kylcertifikat klass I, B-körkort ser vi gärna att du också har ett par års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.Då vi arbetar främst mot villakunder är det viktigt att du är social och uppskattar en god dialog med kund.

Vi erbjuder dig en tjänst präglad av modern teknik och ett självständigt arbete med stor frihet. Vidare ingår du i ett team med kunniga och hjälpsamma kollegor. Bakom dig har du en större och välmående koncern som satsar på sina medarbetare.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Fordonsmekaniker
Stockholm  2021-03-17

Vill du bli en del av ett familjärt företag som sedan 60 år tillbaka har varit en stark aktör inom motorservice? Är du en person som gillar att leverera högklassig service till dina kunder och dessutom är fordonsmekaniker? Då kan du vara Lidingös motorservice nya stjärnskott i rollen som transportbilsmekaniker. Här får du möjligheten att arbeta på en kvalitetscertifierad verkstad av TÜV med många lokala kunder

Arbetsuppgifter:

Under en arbetsdag på Lidingö motorservice kommer du ingå i ett team där ni arbetar uteslutande med transportfordon av märket Volkswagen

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat

·      Reparationer

·      Felsökningar

·      Kundservice

Du erbjuds:

·      En plats i ett familjärt företag där de värnar högt om sin personal och dess välmående.

·      Goda utvecklingsmöjligheter internt i företaget.

·      En arbetsplats där det är god sammanhållning och högt i tak.

Din profil:

För att lyckas i rollen kräver arbetet att du som fordonsmekaniker är noggrann, har tålamod och är serviceinriktad. Du har ett stort teknikintresse och är van vid att arbeta självständigt.

Vi ser att du har:

·      Minst ett halvårs dokumenterad erfarenhet i rollen som fordonsmekaniker.

·      B-körkort.

·      Utbildning inom Volkswagen

Om företaget:

Lidingö Motorservice AB är auktoriserad servicepartner för Volkswagen, Skoda, Audi, Seat och Volkswagen Transportbilar.

Lidingö Motorservice AB startades redan 1954 av Sture Kullberg. Verksamheten startade på Stockholmsvägen, men flyttade till nuvarande adress redan 1960.
Väl på plats i hantverkshuset på Vasavägen 82 började samarbetet med Volkswagen, så man kan lugnt påstå att ”kulturen” sitter i väggarna!

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV. 

I denna rekrytering samarbetar Lidingö Motorservice AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag.


Säkerhetstekniker
Stockholm  2021-03-15

Swedsecur är ett kunskapsintensivt företag som startade 1990 som Svagströmsservice, en avknoppning från dåvarande Ericsson. Genom åren har Swedsecur renodlat sin verksamhet till att mer och mer handla om systemintegration av olika IT-, larm-, passage-, övervaknings-och säkerhetslösningar, både inomhus och för de områden som omger verksamheten.

Idag tillhör Swedsecur, Prosero Security koncernen och finns i dagsläget i tre städer Helsingborg, Malmö samt i Stockholm.

I takt med företagets utveckling söker Swedsecur en säkerhetstekniker till deras team i Stockholm.

Är du en person som vill arbeta på en arbetsplats där man lyfter varje individ och satsar på att vidareutveckla dig som person både i din kompetens samt din personliga utveckling. På Swedsecur blir du en del av ett företag som värnar och bryr sig som sina medarbetare. Här får du kompetensutvecklas men även personlig utveckling – Här blir du en del av familjen.

Arbetsuppgifter:

Som säkerhetstekniker har du en mycket varierad tjänst och projektet skiljer sig i storlek. Du utgår hemifrån till kund och har hela Stockholm som arbetsplats. Du kommer att arbeta med inbrottslarm, passersystem samt kameraövervakning.

I dina arbetsuppgifter ingår:

·      Installation

·      Driftsättning

·      Avtalservice samt akutservice

·      Reparation och felsökning

Din profil:

Vi tror att du som söker har minst 5 års erfarenhet som säkerhetstekniker. Majoriteten av Swedsecurs tekniklösningar bygger på IT-produkter/infrastruktur som bas. Förutom teknik och svagströmskunskaper bör du också ha en generell IT förståelse.

B-körkort samt svenska och engelska i tal & skrift är krav.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser att du som person har en god socialförmåga och brinner för teknik. Vidare att du är driven, nyfiken och gillar att dela med dig av din kunskap till dina kollegor. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i när det behövs.

Är du Swedsecurs nya stjärna? Är du intresserad av att höra mer?

I denna rekrytering samarbetar Swedsecur med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Låssmed
Stockholm  2021-03-31

AB Järfälla Låsservice är ett väletablerat företag inom låsbranschen med över 50 års erfarenhet inom lås och passersystem. Företaget vart aktiebolag 1969 i Järfälla och vår affärsidé har sedan dess varit att vi ska leverera trygghet och möta våra kunders behov inom säkerhet och lås på ett professionellt sätt. Våra kunder är alltifrån det enskilda företaget, till kommuner, BRF, byggföretag, fastighetsbolag, samt privatpersoner runt omkring i Stockholm. Vår erfarenhet tillsammans med vår kunskap gör att vi är ett pålitligt företag.

Det vi saknar i dagsläget är en erfaren och kunnig låssmed för att stärka upp vårt team!

I rollen som låssmed kommer du att vara ansiktet utåt för företaget. Arbetsuppgifterna innefattar främst att installera låssystem, dörrstängare, dörrautomatiker, passersystem, samt elektroniska låssystem till våra kunder, främst inom systemet RCO. Projekten skiljer sig åt i storlek och i denna roll kommer du att få arbeta med ett brett spann av kunder och uppdrag.

För att lyckas i rollen som låssmed hos oss ser vi att du har en god kunskap inom branschen samt att du känner dig erfaren nog för att driva egna projekt, då stor del av arbetet sker enskilt. Utöver detta söker vi dig som är utåtriktad, positiv samt talar & skriver svenska. B-körkort är ett krav i rollen.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med god sammanhållning där du arbetar flexibelt i en mindre organisation. Vi värnar om våra medarbetare och har låg personalomsättning. Det vi kan erbjuda dig utöver detta är exempelvis:

·      Kollektivavtal & friskvårdsbidrag

·      Servicebil

·      Stora möjligheter till att vara med och påverka samt utveckla arbetssättet

·      Vidareutbildningar inom diverse områden relaterade till tjänsten

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Järfälla Låsservice AB med rekryteringsföretaget Jobway. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson på mejl: mikaela.hansson@jobway.se.


Elektriker
Stockholm  2021-03-15

Söderlinds EL AB grundades 2016 av Marcus Söderlind och är idag ett väletablerat elföretag som utför alla typer av elinstallationer i hela Stockholm och Mälardalen. Pålitlighet, tydlighet och flexibilitet är ledorden inom Söderlinds EL AB. Deras kunder består av allt ifrån företagskunder till fastighetsägare.

Söderlinds EL har sitt kontor i en stor och härlig lokal i Mölnvik utanför Stockholm och är i dagsläget 20 anställda.

Det är dags att utöka personalstyrkan med en elektriker.

Som elektriker kommer du arbeta med allt från nyproduktion till service och underhåll. Du gillar att arbeta självständigt och att ha variation i arbetet. Du kommer utgå hemifrån och arbeta med både små och stora projekt. Självklart ingår det servicebil.

För att lyckas i rollen som elektriker ser vi att du är fullbetald elektriker och att du har genomgått en el utbildning på gymnasial nivå eller motsvarande utbildning. Vidare är du van vid att driva egna projekt, är ledande montör eller redo att ta steget till att bli det.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Som person är du engagerad, disciplinerad, ansvarsfull, kreativ och noggrann. Du är även trovärdig och är duktig på att omsätta ord till handling. Vidare förstår du innebörden med att arbeta med frihet under ansvar.

Söderlinds El erbjuder en möjlighet att arbeta i ett spännande företag som expanderar, med korta beslutsvägar som värnar om sin personal. Du kommer att ingå i team som gillar att göra roliga aktiviteter tillsammans. Det är alltid högt i tak och härlig stämning. Andra förmåner är servicebil, telefon och kollektivavtal med tjänstepension.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Personlig servicetekniker
Stockholm  2021-03-31

Vill du bli en del av ett företag som har en spännande framtid framför sig? Är du en person som gillar att arbeta i team och älskar kundkontakt? Har du ett stort intresse för fordonbranschen och dessutom är bilmekaniker/servicetekniker. Då kan du vara Upplands Motor i Akallas nya servicetekniker. Här får du möjlighet att arbeta på en certifierad VPS-verkstad som är en vidareutveckling av Volvos PST-koncept.

Den stora skillnaden från tidigare är att du som personlig servicetekniker arbetar i team istället för enskilt på din verkstadsplats. Detta gör att arbetet blir både roligare och tryggare.

Dina arbetsuppgifter

I tjänsten som personlig servicetekniker kommer du att arbeta med service och reparationsarbeten av Volvo personbilar. System som du arbetar i är bl.a. Tacdis och märkesstyrda system.

Arbetsuppgifterna innefattar bl.a.

·      Reparationer och felsökning.

·      Fakturering och inbokning av kunder.

Eftersom du på egen hand bokar in alla dina kunder har du mycket kundkontakt och frihet i att lägga upp en effektiv dag.

Du erbjuds:

·      Ett spännande och stimulerande där du ges möjlighet att vara delaktig och påverka.

·      En arbetsplats fylld av samarbete och glädje. Arbetsglädjen och lagandan på jobbet förstärks genom de många aktiviteter som personalföreningen arrangerar.

·      Att vara en del av ett tryggt företag som är anslutna till kollektivavtal där du automatiskt omfattas av kollektivavtalade försäkring och pension. Utöver det erbjuds du möjlighet att teckna frivillig gruppförsäkring. 

·      Friskvård och ett förmånligare bil-ägande.

Din profil:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som bilmekaniker/personlig servicetekniker och dessutom har läst en fordonsteknisk utbildning på gymnasial nivå eller motsvararande. Det anses vara en stor fördel om du tidigare arbetat med Volvo och systemet Tacdis. Likaså är det meriterande med fördjupat kunnande inom elektronik och felsökning som du erhållit dig genom utbildning eller erfarenhet. Körkort B är ett krav.

För att lyckas i denna roll ser vi att du som person är:

·      Social, positiv och uthållig.

·      Administrativt noggrann i ditt arbetssätt.

·      En lagspelare som har tankesättet ”Laget framför jaget”.

·      En person som strävar efter att utvecklas i din roll som personlig servicetekniker.


Om företaget:

Upplands Motor etablerades år 1964 i Uppsala, och finns idag även i Arlandastad, Tierp, Hammarby Sjöstad samt Kista där huvudkontoret ligger.

Upplands Motor har en historia som ett familjeägt bolag med rötterna i ett starkt personligt entreprenörskap och är idag Sveriges mest framgångsrika bilföretag med drygt 800 anställda. Upplands Motor erbjuder service och verkstadstjänster samt nya och begagnade bilar, och arbetar med Volvo, Renault och Dacia.


Snickare/Takläggare till RH Stockholms Takentreprenad Haninge
Stockholm  2021-03-04

Stockholms Takentrepenad AB är ett kvalitetsföretag inom takservice. Med kunden i fokus utför vi små och stora entreprenader med moderna lösningar för hög kvalité. Vi värdesätter långsiktighet och arbetsglädje och är därför noga med uppföljning av våra utföranden. Med Utbildad personal, täta uppföljningar och god arbetsledning säkrar vi balansen mellan resultat och kvalité. Vi på Stockholms Entreprenad AB anser att det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder ett bra arbete och högkvalitativa produkter som tillsammans gör att taken som vi lägger håller i många år.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en takläggare till Stockholm

Som takläggare hos oss kommer du att få arbeta i ett härligt team med ungefär 10 st kollegor som arbetar för ett gemensamt mål att hela tiden bli bättre och utvecklas inom sin yrkeskategori. Vi sitter i nybyggda lokaler i Haninge och arbetar i hela Storstockholm.

Arbetstider: Mån-fre 07–16

För att lyckas i rollen som takläggare har du arbetat ett par år som takläggare och är för det mesta självgående i arbetet.
Det är viktigt att du har kunskap av att arbeta med tegel, papp och plåt. Du är flexibel och kan arbeta både i grupp och självständigt.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor och där du får arbeta brett inom många olika områden. Vi har även helt nya Peugeot Expert bilar som vi använder när vi gör Stockholms Tak säkrare. Vi har självklart kollektivavtal och möjlighet till bil finns.
Tanken är att man på sikt ska ha en roll med mer ansvar - om man har det som ambition.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av RH Stockholm Takentrepenad. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 073 - 5811804. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Serviceelektriker
Stockholm  2021-03-31

Är du en lösningsorienterad lagspelare som har en hög yrkesstolthet och brinner för att ge service i världsklass. Vill du vara en del av ett välmående företag med låg personalomsättning? Är du dessutom en duktig elektriker med erfarenhet av ROT och service, då kan du vara Akrima Byggs nya stjärnskott. Läs vidare nedan och ansökt redan idag!

Arbetsuppgifter:

I rollen som elektriker har du en bred roll där du kommer att arbeta med allt ifrån service, rot till mindre entreprenader. Du kommer att ha en stor variation i ditt arbete och arbeta med stora och små projekt.

Du erbjuds:

·      En roll i ett familjärt företag med låg personalomsättning

·      Omväxlade arbete med attraktiva kunder

·      Ingå i ett team där de aktivt hittar på saker tillsammans såsom PT-träning under arbetstid, pingis och paddel.

Vi söker dig som:

·      Är fullbetald elektriker

·      Har erfarenhet inom service och ROT.

·      Läst el på gymnasiet eller motsvarande.

·      Har B-körkort

Som person är du:

·      Hjälpsam och van vid att arbeta i såväl lag som självständigt.

·      social och har lätt att ta kontakt med nya människor, då du dagligen kommer ha kontakt med kunder, beställare och samarbetspartners

Om företaget:

Akrima Bygg AB
är ett privatägt företag som grundades redan 1973. Verksamheten består av general- och totalentreprenader samt bygg- och el service. Deras ambition är att hitta de mest effektiva och smarta lösningarna i varje byggentreprenad. Teamet består idag av 16 anställda och har kontor i Västberga, söder om Stockholm.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Akrima Bygg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.seBehörig ingenjör inbrottslarm
Göteborg  2021-04-15

Låssmeden Sven Alexandersson AB grundades på 30-talet och sysslade med lås och nycklar i huvudsak. På senare år har utvecklingen gått snabbt och den gamla tidens låssmed är ett minne blott. Idag handlar det om avancerade säkerhetssystem och komplicerad elektronik som skall skydda stora värden.

Tillverkarna är beroende av att det i slutet av kedjan finns en garanterat stark och välutbildad länk, utförd av proffs på området. Företaget har välutbildad personal och välutrustade servicebilar vilket garanterar att vi både snabbt och effektivt kan klara alla säkerhetsproblem som uppstår. De här sidorna vill visa dig som kund hur vi som specialister kan hjälpa dig att förbättra dina lås och din säkerhet.

I takt med företagets utveckling söker vi en behörig ingenjör på inbrottslarm. 

I tjänsten som larmtekniker kommer du framförallt att arbeta med installation och service av inbrottslarm, passagesystem och dörrautomatik. För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som larmtekniker samt att du är behörig ingenjör. Du kommer ha en framträdande roll inom företagets installations och serviceverksamhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete. Du har en positiv attityd och har lätt att skapa goda relationer, både med kunder och kollegor. Svenska tal och skrift och B-körkort är ett krav samt att du är ostraffad.

Låssmeden Sven Alexandersson arbetar medvetet för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för sina medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Vi erbjuder dig fördelaktiga villkor samt ett fritt och omväxlande arbete. I denna roll erbjuder vi även tjänstebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Uppdragsledare/Uppdragsansvarig inom VVS
Stockholm  2050-09-10

Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFK AB) startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. Vi erbjuder kompetens och engagemang inom projektering, projektledning, installationssamordning och provningsledare inom ventilation, el- och teleanläggningar, värme, sanitet, klimatisering, samt styr- och övervakningssystem. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar.

Har du ett intresse för VVS och vill arbeta hos ett expansivt företag? Som uppdragsansvarig inom VVS får du chansen att vara med och utveckla verksamheten, samt arbeta kundnära som expert inom ditt område. Låter detta intressant? Då är tjänsten rätt för dig och vi önskar att du söker omgående!

Din kompetensprofil 
Vi söker en kreativ medarbetare med möjlighet att förstärka bolaget genom rollen som uppdragsansvarig inom VVS. Du har högskoleingenjörsexamen eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot VVS och har arbetat minst 5 år i branschen som uppdragsansvarig inom projektering. Du är intresserad av ny teknik och att utveckla dina kunskaper inom området samtidigt som du bidrar med dina erfarenheter. Du som söker är en utåtriktad person som arbetar lika bra i grupp som självständigt. Du är kommunikativ och har lätt att knyta och behålla kontakter samt vara affärsmässig. Andra egenskaper som värdesätts är flexibilitet, engagemang och kvalitetsmedvetenhet. Din förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift är mycket god. 

Om oss 
Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFKAB) startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. EFKAB erbjuder kompetens och engagemang inom projektering, projektledning, installationssamordning och provningsledning inom el- och teleanläggningar, ventilation, värme, sanitet, klimat samt styr- och övervakningssystem. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar. Under 2016 blev vi utsedda till DI Gasell-företag och vår VD blev Årets unga VD. 2017 blev vi utsedda till DI Gasell-företag igen.

Vi värdesätter våra anställda, bl.a. genom möjlighet till personlig utveckling internt genom kunskapsåterföring och externt genom utbildning och intressanta projekt. EFKAB skapar en trivsam miljö där vi uppmuntrar egna initiativ till utveckling såväl som gemensamma aktiviteter för trivsel. Hos oss är det viktigt att ha roligt tillsammans. Vi erbjuder goda anställningsvillkor, bra förmåner och har kollektivavtal. För oss är det viktigt att anställda har bra balans mellan privatliv och arbetsliv. 

Våra kontor finns i Stockholm, Halmstad, Jönköping, Karlstad, Luleå, Göteborg och Uppsala. 

Omfattning: Heltid/Tillsvidare 

Lön: Enligt överenskommelse 

Placeringsort: Stockholm, inrikes resande kan förekomma 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar EFKAB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Jobway rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson på linnea.gilliusson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.