Sök bland pågående uppdrag


Dölj filter
Handläggare till EFKAB
Stockholm  2019-05-17

EFKAB söker dig som vill förstärka bolaget genom rollen som konstruktör. Du som söker bör ha ca 4 års erfarenhet av projektering. Meriterande för denna tjänst är erfarenheter från konsult- och/eller entreprenadverksamhet samt erfarenhet av projektering av större projekt. Din förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift är mycket god.

Om oss:
Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFKAB) startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. EFKAB erbjuder kompetens och engagemang inom projekt-& byggledning, projektering, installationssamordning och provningsledning inom el- och teleanläggningar, ventilation, värme, sanitet, klimat samt styr- och övervakningssystem. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar.

Till skillnad från traditionella teknikkonsulttjänster där tiden är preliminär, omfattningen är generell och priset en budget har vi på EFKAB har tagit en position där tiden är definitiv, omfattningen definierad och priset fast. Leveransen är transparent, mätbar och enkel. Bättre totalekonomi och mätbart resultat.

Vi har en platt organisation med ordning och reda samt mycket frihet under ansvar. Under 2016 blev vi utsedda till DI Gasell-företag och vår VD blev Årets unga VD. 2017 och 2018 blev vi utsedda till DI Gasell-företag igen.

Vi värdesätter våra medansvariga, bl.a. genom möjlighet till personlig utveckling internt genom kunskapsåterföring och externt genom utbildning och intressanta projekt. EFKAB skapar en trivsam miljö baserat på individuella behov och önskemål. Vi uppmuntrar egna initiativ till utveckling såväl som gemensamma aktiviteter för trivsel. Hos oss är det viktigt att ha roligt tillsammans. Vi erbjuder goda anställningsvillkor, bra förmåner och har kollektivavtal. För oss är det viktigt att anställda har bra balans mellan privatliv och arbetsliv. 

Våra kontor finns i Stockholm, Halmstad, Jönköping, Karlstad, Luleå, Göteborg och Uppsala.Vi växer och söker nu en Konstruktör/Handläggare.

Du kommer att arbeta i flera olika typer av uppdrag och med olika beställare. Detta innebär att du kommer att ställas inför varierande arbetsuppgifter, allt från beräkningar till projektering.

Vi söker en kreativ medarbetare med möjlighet att förstärka bolaget. Du har minst högskoleingenjörsexamen eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet för branschen och har arbetat minst 4 år som konstruktör inom VVS. Din förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift är mycket god. B-körkort är ett krav.

Du som söker är en utåtriktad affärsmässig person som arbetar lika bra i grupp som självständigt. För att lyckas i rollen krävs också att du har ett ärligt engagemang i dina uppdrag och att du sporras av att ligga steget före och fånga upp affärer. Vidare har du förmågan att se nya möjligheter för att skapa kostnadseffektiva och miljömedvetna lösningar åt våra kunder. Du är intresserad av ny teknik och att utveckla dina kunskaper inom området. Dessutom är du en flexibel person som kan skapa goda relationer både internt och externt.

Vi erbjuder dig en trivsam miljö med möjlighet till personlig utveckling genom kunskapsåterföring inom organisationen. Vi har goda anställningsvillkor, bra förmåner och vi har kollektivavtal. För oss är det viktigt att anställda har bra balans mellan privatliv och arbetsliv. 

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson via telefon 08-520 017 56 eller nathalie.johansson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ingenjör Brandlarm
Stockholm  2019-05-17

BIAB Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

Vi söker just nu en Behörig Ingenjör inom brandlarm

BIAB Larm satsar mycket på sin personal, vi har bra förmåner och arbetar aktivt med vidareutbildningar för våra anställda. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare hos oss måste du trivas med att arbeta i team och du vill bidra till fortsatt utveckling.

I tjänsten som ingenjör inom brandlarm kommer du vara en stor del av företaget där du leder och driver projekt inom brandlarm. Du kommer bland annat ha kontakt med kunden, granska handlingar samt anbud från säljavdelningen. Du kommer även att hålla uppstartsmöten med våra ledande montörer och projektleda dem i brandlarms anläggningar samt kvalitetssäkra projekt och försäljningar. Arbetet hos BIAB Larm är varierande och här finns flera möjligheter till utveckling.

Du kommer att vara BIAB Larms ansikte utåt hos våra kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga. Många av instruktionerna är på engelska så därför krävs det att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Det är också viktigt att du är bekväm i dig själv och i din yrkesroller.

Du som söker tjänsten som ingenjör hos oss har en behörig ingenjör brandlarm SBF 1007:4. Praktisk erfarenhet inom säkerhetsbranschen på minst 2 år är ett krav. Har du även arbetat med ritningslära, svagströmslära, produktkännedom inom brandlarmsegmentet och/eller datakunskap är det mycket meriterande.

Körkort B är ett krav

BIAB Larm ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Vi söker därför dig som gillar larm-och säkerhetsbranschen och som själv tar ansvar för att arbetet blir utfört på ett bra sätt. För dig som vill utvecklas i yrket finns stora möjligheter inom företaget.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson, tel 08- 520 017 56. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


TA- planerare
Stockholm  2019-05-17

I takt med att vi växer söker vi en Ta-planerare.
I rollen som Ta-planerare hjälper du våra kunder att upprätta och leverera godkända trafikanordningsplaner. Genom god dialog med kunderna om deras behov kommer du rita upp trafikordningsplaner samt söka tillstånd hos kommunen och andra väghållare för att få dessa beviljade.

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare eller arbetat inom trafiksäkerhetsbranschen. Alternativt arbetar du med vägentreprenader men söker efter ytterligare ansvar med större och utmanande projekt där dina kunskaper som TA-planerare sätts på prov. För rätt person erbjuds utbildning.

Du ställs inför nya utmaningar dagligen då inget uppdrag är det andra likt vilket ger möjlighet till personlig utveckling och ett spännande arbete. Tjänsten innefattar kontakt med myndigheter. Du har goda datorkunskaper och erfarenhet av CAD eller ritprogram för TA planer. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att leda projekt framåt. Du har en positiv attityd samt ser utveckling och effektivisering som något positivt.

Vidare har du lätt att skapa goda relationer med både kollegor och kunder. Du är van att ha många bollar i luften.

Vi erbjuder dig en roll på ett framgångsrikt företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för att stärka sammanhållningen. Hos oss är du en del av vår ledningsgrupp och för rätt person finns det stora möjligheter att vara med och påverka vår resa framåt. Vi har högt i tak och trivs du med frihet under ansvar är vi rätt företag för dig.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson 08- 520 017 56, eller till nathalie.johansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Servicetekniker inom medicinsk utrustning
Skåne  2019-05-20

Miele är Europas största familjeföretag i vitvarubranschen, grundat redan 1899. Miele är en internationell koncern med bas i Tyskland med cirka 19 500 anställda i 49 länder. 2016/2017 omsatte Miele-koncernen ca 4 miljarder €. Företaget har sedan starten byggt sin marknadsposition på att ligga främst inom kvalitet, teknik och innovationer. Miele AB är koncernens dotterbolag i Sverige med ca 100 medarbetare och omsätter ca 700 miljoner kronor. Vår uppgift i Sverige är att marknadsföra, sälja och bedriva eftermarknadsservice för Mieles produkter inom hushåll, industri, sjukhus- och dentalmarknaden.

Vi söker servicetekniker som skall arbeta med medicinsk utrustning till vårt team i Skåne.

I denna roll som servicetekniker kommer du i första hand att på plats hos kund arbeta med hela vårt produktsortiment inom medicinsk teknik som innefattar allt ifrån avancerade diskdesinfektorer till bland annat steriliseringsutrustning. Arbetet omfattar förebyggande underhåll, akutservice, kvalitetskontroller och i förekommande all installation.

Som servicetekniker på Miele utgår du hemifrån i det dagliga arbete i det distrikt du tillhör men då företaget arbetar rikstäckande behöver du även ha kapacitet att resa i tjänsten cirka en till två gånger i månaden utanför ditt ordinarie distrikt

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat minst 5 år som servicetekniker. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i sjukhusmiljöer och förstår vikten med hygien och att vara noggrann i detta arbete. Du har ett stort intresse av teknik och är en naturlig problemlösare. Du är serviceinriktad och har en god socialförmåga samt ordningssinne.

Många av instruktionerna är på engelska vilket gör att det krävs att du obehindrat talar och skriver både svenska och engelska. B-körkort är krav. 

Vi erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Hos oss finns det stora chanser att växa inom yrket och göra karriär. Du har bra förmåner såsom friskvårdsbidrag, pensionsplanering/rådgivning, lunchförmån mm. Vi tror att du är en självgående servicetekniker som förstår begreppet frihet under ansvar. Vi har kollektivavtal med Unionen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Larmtekniker
Stockholm  2019-05-17

BIAB Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

Vi söker just nu en Larmtekniker.

BIAB Larm satsar mycket på sin personal, vi har bra förmåner och arbetar aktivt med vidareutbildningar för våra anställda. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare hos oss måste du trivas med att arbeta i team och du vill bidra till fortsatt utveckling.

I tjänsten som larmtekniker kommer du dels att arbeta med avtalsservice, akutservice, små kompletteringar och felsökning. Arbetet hos BIAB Larm är varierande och en stor bredd och här finns flera möjligheter till utveckling inom yrket.

Du kommer att vara BIAB Larms ansikte hos kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga. Många av instruktionerna är på engelska så därför krävs det att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. 

Du som söker tjänsten som larmtekniker har en elutbildning på minst gymnasienivå eller praktiska kunskaper som BIAB Larm bedömer som motsvarande. Praktisk erfarenhet som larmtekniker inom säkerhetsbranschen på minst 2 år är krav. Har du även arbetat med andra svagströmsinstallationer och/eller revisionsservice av larm av olika karaktär är det mycket meriterande. 

Körkort B är krav. Vi ser gärna att du har arbetat med RCO (M5) (Mega), Vanderbilt (omnis), Galaxy, ATS eller SPC tidigare.

BIAB Larm ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Vi söker därför dig som gillar larm-och säkerhetsbranschen och som själv tar ansvar för att arbetet blir utfört på ett bra sätt. För dig som vill utvecklas i yrket finns stora möjligheter inom företaget.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson 08-520 017 56. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Junior Storkökstekniker till Storkökskliniken AB
Stockholm  2019-05-10

Storkökskliniken är ett företag i Jordbro, Haninge – som jobbar runt hela Stockholmsområdet.
Vi är ett systerbolag till Slipkliniken AB som är ett väletablerat företag inom servicebranschen sedan 1953 – vi är totalt 7 anställda. Vi delar även lokaler och är en del av gänget i det stora hela.

På Storkökskliniken är vi 3 st servicetekniker som gillar bra sammanhållning och att göra roliga saker tillsammans. För oss är det viktigt med god stämning samt att man trivs bra på arbetet.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en storkökstekniker till vårt gäng

Som storkökstekniker hos oss kommer du utgå från hemmet i servicebil. Du har minst 1 års erfarenhet som storkökstekniker. Ibland träffas vi en stund på morgonen och äter frukost ihop och pratar om veckan. Vi använder oss av en APP som heter Linefield/Remotex för att skapa och avsluta ordrar. Arbetsområdet berör bland annat att felsöka, reparera och underhålla storköksmaskiner. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du ambitiös och brinner för din yrkesroll. Du gillar att lära dig nya saker och vill gärna utvecklas och lära dig nya saker – dvs växa i din roll. Du gillar att sköta dig själv samt frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig att komma till ett nytt och väletablerat företag med mordernt tänk! Vi är ett riktigt bra gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans. Hos oss får du vara med på hela vår resa från start – vilket vi tycker är jättekul! Andra förmåner är bil, telefon och frihet under ansvar. Vi skickar kontinuerligt och efter behov våra tekniker på kurser och utbildningar. Vill man så finns även möjligheten att få lära sig kyla och att ta kylcertifikat!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Operativ chef
Stockholm  2019-05-17

I takt med att vi växer söker vi nu en driven operativ chef till vårt team.

Som operativ chef hos oss kommer du vara ute med ”kontoret på fickan” för att träffa våra befintliga och potentiella kunder samt tillse att alla projekt vi är involverade i rullar på som de ska. Vidare att du tillsammans med yrkesarbetare samt platsledning ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande.

Du kommer att använda ditt befintliga kontaktnät till att skapa nya affärer genom att ta an nya projekt. Vidare skapar du merförsäljning genom att erbjuda samtliga av våra tjänster inom Kraft (el) och Klimat (värme) till våra pågående projekt och befintliga kunder. Som operativ chef kommer du ha en central roll i företag och har ett nära samarbete med VD för att utveckla företaget framåt.

Du har strategisk höjd och ser till helheten, samtidigt som du kan vara operativ och dagligen leder arbetet framåt. Till din hjälp kommer du ha två seniora arbetsledare som hjälper dig i den dagliga driften.

För att lyckas i denna roll kan du vara utbildad byggnadsingenjör alternativt ha en yrkesarbetarbakgrund inom bygg eller elbranschen. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och beställare. 

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nathalie Johansson tel:08 520 017 56 alt. nathalie.johansson@jobway.se

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Serviceelektriker
Stockholm  2019-05-31

Jikson Solutions AB grundades 2008 och är idag ett elföretag som är verksamma inom nybyggnationsprojekt, rotprojekt, fastighetsdrift samt styr & reglerteknik. 
Sedan juni 2018 sitter vi i nyrenoverade lokaler i Handens industriområde där vi byggt en unik belysningsutställning tillsammans med marknadens bästa leverantörer inom dagens moderna ljusteknik.

I takt med företagets utveckling söker vi en serviceelektriker

I rollen som serviceelektriker hos oss kommer du arbeta med allt från mindre serviceuppdrag till ombyggnationer/nybyggnationer. Arbetsuppgifterna innefattar installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll. 

För att lyckas i rollen har du minst 5 års erfarenhet som elektriker. Vidare är du självgående och har en god social förmåga då arbetet innebär mycket kundkontakt. B-Körkort och svenska i tal och skift är krav. 

Då du är vårt ansikte utåt gentemot kund ser vi att du har en god socialförmåga och har lätt att samarbeta med både våra kunder och dina kollegor. Vidare att du som person är strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Låssmed/Låstekniker
Stockholm  2019-05-15

SafeTeam är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska säkerhetslösningar. SafeTeam finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och sysselsätter drygt 150 medarbetare. Tillsammans arbetar vi med lås, passersystem, larm, kameraövervakning, dörrautomatik, inbrottsskydd och brandskydd.

I takt med företagets utveckling söker vi en Låssmed/Låstekniker. 

Om tjänsten

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av installation och service av lås. Du har god kännedom inom flertalet leverantörers produktutbud (Assa, Kaba, Dorma, Geze m fl) och det är en stor fördel om du har erfarenhet av svagströmsprodukter såsom kodlås, dörrautomatik mm. Gesäll- eller mästarbrev är meriterande men inget krav.Tjänsten kräver svenskt medborgarskap. Vid anställning görs en kontroll i Polisens belastningsregister. Tjänsten utgår från vår lås-och säkerhetsbutik vid Globen i Stockholm. Här är vi positivt gäng på ca tio personer på kontoret och närmare 30 tekniker.

 Kvalifikationer:

 • Erfarenhet av liknande jobb
 • God datorvana
 • Serviceinriktad och flexibel
 • Ordningsam och ansvarskännande
 • Förmåga att arbeta självständigt, såväl som i grupp
 • B-körkort

 Vi erbjuder dig

SafeTeam arbetar medvetet för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för alla medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Vi erbjuder dig fördelaktiga villkor samt ett fritt och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter. Vi följer kollektivavtal och erbjuder våra anställda olika förmåner, t ex friskvårdsbidrag och rabatt på hälsovård. I denna roll erbjuder vi även servicebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar SafeTeam med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


VS Montör
Stockholm  2019-05-15

Nera Installation i Nyköping erbjuder traditionella VVS-arbeten till privatpersoner och företag och utför säkra VVS installationer med kvalificerad personal. Nera Installation är ett ägarlett företag grundat 2007. Vår ambition är att leverera högkvalitativa lösningar inom VS åt våra beställare. Företaget har genomgått utbildning i BAS P /BAS U. Personalen på Nera Installation utbildas kontinuerligt både vad gäller säker arbetsmiljö och yrkeskunskap. På företaget finns också svetskompetens inom både Tig och gassvetsning.

I takt med företagets utveckling söker vi nu VS-Montör till Entreprenad & Service.

Vi ser att du har 4-5 års erfarenhet av tidigare arbete. Du kommer främst att arbeta mot entreprenad. För att lyckas i rollen är du certifierad VVS-montör. Du kommer arbeta med både nybyggnad, ombyggnads -och stambytesprojekt i och runt om Nyköping.

Som person är du ambitiös och drivs av att ta företaget framåt samt utvecklas i din yrkesroll.

Vi erbjuder dig att vara en del i företag med kollektivavtal och högt i tak där du kan vara med och påverka. Vi har en god gemenskap och är måna om våra medarbetare. Andra förmåner är frihet under ansvar, utvecklingsmöjligheter samt bonussystem.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Alexander Nilsson. tel. 08- 511 617 44 alt alexander.nilsson@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elektriker
Stockholm  2019-05-17

Tekniska Lösningar AB levererar helomfattande el-och belysningsinstallationer för professionellt bruk i både publika miljöer för allmänheten och i moderna kommunikationsmiljöer för den dagliga verksamheten. Sedan starten 2006 erbjuder vi en hög teknisk kompetens och en bred kunskap inom den senaste tekniken. Utöver traditionella elinstallationer är vi specialister inom projektdesign, ljusdesign och projektledning. 

Våra kunder är företag, kommuner, butiker och privatpersoner. Som företag arbetar vi nära kund och representerar hög kvalité och stort evenemang i allt vi gör. Vårt kontor är beläget i Danderyd och i dagsläget är vi 20 anställda.

Vidare att vi ligger i framkant gällande elinstallationer av teknisk art, då vi installerar solproduktionsanläggningar, reservkraftaggregat, UPS anläggningar, KNX, fibernät, elbilsladdare samt en del ljudanläggningar. Vi satsar även på att ligga i framkant av den tekniska utvecklingen för ett hållbart klimat.

Nu söker vi en självgående serviceelektriker.

Som elektriker hos oss kommer du att arbeta med allt från mindre serviceuppdrag till större om/nybyggnationer i Stockholm med omnejd. Du kommer att arbeta med ansvar för uppdragets utförande och kvalité. I dina arbetsuppgifter ingår även daglig rapportering och egenkontroller.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som serviceelektriker. Du har genomgått en gymnasial el utbildning (ECY Certifikat) och är van med att läsa ritningar samt elscheman. Vidare att du är självständig och är van med att driva egna projekt.

Har du tidigare erfarenhet som ledande montör är det meriterande men inget krav.

B-körkort och goda kunskaper i svenska samt engelska är krav.

Då du är vårt ansikte utåt gentemot kund ser vi att du har en god socialförmåga och har lätt att samarbeta med både våra kunder och dina kollegor. Vidare att du som person är strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ.
 
Är du en lagspelare som drivs av nya utmaningar och vill vara med att bygga upp den bästa elfirman i stan. Då är du rätt person för oss.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Drifttekniker
  2019-05-21

HSB Stockholm är en medlemsägd organisation som jobbar med bosparande, byggande och förvaltning. Vi erbjuder allt ifrån förvaltningstjänster till medlemskap för bostadsrättsföreningar och är bostadsrättens främsta företrädare. Vi är en värderingsstyrd organisation som jobbar efter visionen att ”vi ska vara den aktör som har det bästa anseendet hos alla våra intressenter när det gäller boendet”, vilket vi uppnår genom att jobba med både hjärta och hjärna. Våra värderingar är grunden i hela vår verksamhet. På HSB Stockholm får du chansen att växa och utvecklas.

Fastighetsservice är en serviceorganisation till HSB Stockholms alla kunder och medlemmar och ingår i affärsområdet HSB Förvaltning. Verksamhetsområdet erbjuder tjänster inom fastighetsskötsel, drift och energi samt snickeri, vvs och elarbeten. Totalt omsätter Fastighetsservice ca 130 mkr och sysselsätter ca 120 medarbetare. De flesta av våra kunder är bostadsrättsföreningar men vi levererar även våra tjänster till kontor, affärslokaler och privata fastighetsägare. Vi verkar i 16 kommuner inom Stockholms län.

För HSB:s räkning söker vi nu en drifttekniker till Norra Stockholm.

Som drifttekniker hos HSB ansvarar du för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel och hantering av felanmälningar. Du kommer du ingå i en grupp av tekniker och ansvarar tillsammans med övriga gruppen för åtaganden i vårt uppdrag mot gentemot kund. I ditt dagliga arbete säkerställer du att fastighetens tekniska system fungerar enligt fastighetsägarens krav, kundens förväntningar och som teknisk specialist ansvara för att driftoptimera och genomföra drift, skötsel och underhåll av dessa anläggningar. Du ansvarar för att utföra mindre reparationer och underhåll på dessa system samt fungera som rådgivare i drift-och energifrågor.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har några års erfarenhet som drifttekniker. Du har god kännedom om energioptimering i fastigheter och förstår sambandet mellan de olika systemen i en fastighet. Vidare att du är van vid att läsa ritningar och har goda kunskaper inom styr och regler samt ventilation.

Som person är du social, engagerad och ansvarsfull. Du är inte rädd att ta i när det behövs och har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och kan arbeta självständigt. Som företagets ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus.

Vi erbjuder dig möjlighet till ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete samt stora utvecklingsmöjligheter. Vårt jämställdhets- och mångfaldsarbete är en prioriterad fråga och vi strävar efter att spegla samhället i vår medarbetarkår. Hos HSB ingår du i en organisation med bred kompetens där du både har goda förutsättningar till personlig utveckling såväl som tillgång till stöd inom olika specialistområden. HSB är en rikstäckande organisation där våra värderingar knyter samman hur vi förhåller oss till. Våra ledord är Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan, vilket vi sammanfattar till förkortningen ETHOS. Tillsammans ska dessa ledord bidra till stolthet över yrkesidentiteten och över HSB Stockholm som organisation men framförallt ska det visas i handling och förhållningssätt. 

Intresserad och vill veta mer?
 I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43 Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde snarast. 


Installatör av värmepumpar
Stockholm  2019-05-10

Vi är de lilla familjeföretaget med lång erfarenhet. Företaget startades av Kent Emtelin 1976, Kents ambition och tanke var redan då hög arbetsmoral och kvalitet. Detta genomsyrar ännu idag arbetsmoralen och företaget utvecklas ständigt framåt med hjälp av Uffe Emtelin och Erik Emtelin som delägare. Vi är det företag som har samarbetat längst med Nibe i Storstockholm.

Idag har Stockholm Pool & Värme AB  16 anställda och en stor kundstock. Verksamheten är i huvudsak koncentrerad på service, reparation, försäljning och OVK. Vi arbetar både mot storföretag och privatkunder och har även ett nära samarbete med försäkringsbolagen.

Vi växer och söker ytterligare en kyltekniker

Som kyltekniker hos oss kommer du att arbeta med att serva och byta ut värmepumpar. Vi arbetar både med företagskunder och privatpersoner.

Du bestämmer själv om du vill utgå ifrån vårt kontor i Huddinge eller om du vill utgå ifrån hemmet.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har ett par års erfarenhet som kyltekniker. B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav. Som person ser vi att du är självgående och tar eget ansvar för arbetet.

Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats där vi är måna om personalen. Vår låga personalomsättning visar på att vi lyckas! Arbetstiderna är 07.00-15.30 med möjlighet att utgå ifrån hemmet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stockholm pool och värme med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 08-51161741. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Installationselektriker
Göteborg  2019-05-10

WH bolagen Sverige AB med dotterbolag är en medelstor koncern med 100 anställda i Västra Frölunda, Göteborg. Vi arbetar med tjänster inom bygg, VVS, golv, måleri, el och bostadsutveckling. WH Bolagen AB är moderbolag, där ingår avdelningarna ekonomi, projektstöd, HR, marknad och produktionsledning. De helägda dotterbolagen WH Fastighets- & Byggservice AB, WH Installation AB, Ljungbloms Elektriska AB och Olof Leander Måleri AB.

 Med takt att vi expanderar söker vi en Installationselektriker till Ljungbloms Elektriska i Göteborg.

Ljungbloms Elektriska är ett av de mindre bolagen i koncernen där arbetar 11 elektriker varav en platschef och en samordnare.

 Du erbjuds en roll på ett företag där 93% av de anställda anser att det är en mycket bra arbetsplats. 2018 blev vi certifierade till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place Work. Vi är ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans, varje år har vi 2 stora aktiviteter med hela koncernen och utöver det hålls även fler aktiviteter med respektive avdelning. Våra anställda får privatsjukvårdsförsäkring via Trygg Hansa, Friskvårdsbidrag, Företagsmobiltelefon, och massage 1ggr/ månaden.

 Som elektriker hos oss kommer du framförallt att arbeta med ombyggnationer i olika storlekar mot företag, slutkund är ofta de stora fastighetsbolagen så som Wallenstam och Klövern.

 Vi arbetar med ny- och ombyggnation samt serviceuppdrag, rådgivning och projektering. Vi arbetar även med styrsystem för komfortkyla/värme, värmepumpar, larminstallationer, data- och telekomnät. Den goda gemenskapen som finns i WH bolagen Sverige Ab gör att vi kan bemöta alla kunders olika önskemål. Det innebär att våra olika bolag kan samverka sinsemellan på ett enklare sätt. Engagemang och yrkesstolthet genomsyrar vår organisation.

 För att lyckas i denna roll har du genomgått en EL-utbildning på gymnasial nivå eller liknade utbildning, har minst 10 års arbetserfarenhet samt har ECY- certifikat. Som person ska du vara social, engagerad, ansvarsfull, och vara en god kommunikatör. Du ska ha lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer. I ditt arbete är du strukturerad, noggrann och stresstålig. Vidare att du är van med att ta eget ansvar och gillar att ett omväxlande arbete. Svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav.

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar WH Bolagen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig;

Oscar Thiele. Tel: 08 -511 617 41 Mail: Oscar.thiele@jobway.se

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Injusterare
Göteborg  2019-05-10

Verksamheten startade redan 1980, med fokus på ventilationsservice. 2000 slog vi oss samman med Aeolus och kompletterade med OVK, injustering och luftbehandlingsinstallationer.

Idag har vi en komplett service- och reparationsverksamhet av installationer för inneklimat. Med egen personal utför vi allt inom branschen, däribland projektering, service, injusteringar och energioptimeringar. Sammanlagt är vi cirka 80 medarbetare, med expertis inom alla aktuella områden. De flesta är stationerade i Göteborg och verksamheten utgår i första hand härifrån, men vissa projekt tar oss över halva världen.

Vår affärsfilosofi är att alltid göra ett riktigt bra jobb, hela vägen in i mål.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Injusterare.

Som injusterare inom luft kommer du främst jobba i Göteborg. Du bör ha minst 5 års erfarenhet som injusterare. Du kommer att arbeta med injustering av luftflöden. Främst kommer du arbeta med lägenheter, nyproducerade lokaler och anläggningar. Meriterande är om du är certifierad ventilationsinjusterare.

Som person är du social, kompetent, utåtriktad och är inte rädd för att pröva på nya saker och lösningar.

Vi erbjuder dig att vara del av ett väletablerat företag. Vi tror på våra anställda och ger dem alla möjligheter att lyckas. Andra förmåner är kollektivavtal, tjänstepension förmånliga friskvårdsbidrag och Benify-kortet.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg Tel 08 - 510 662 01.62 01 eller jenniefer.berg@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. . Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kyltekniker
Stockholm  2019-05-10

Climapac Stockholm är ett företag som arbetar med värmepumpar och kylaggregat, framför allt vätskekylare/chillers för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Företaget skapades 1994 och är idag 6 stycken anställda varav 2 stycken administrativa och 4 stycken tekniker. Vi hjälper våra kunder med att installera samt underhålla kostnadseffektiva och miljösmarta energianläggningar.

Vi söker en driven och erfaren kyltekniker till företag i Stockholm 
Som kyltekniker hos oss på Climapac Stockholm AB kommer du att ansvara över mellan 50–100 av våra avtalskunder där vi kontinuerligt sköter drift och underhåll utav framför allt värme och kylanläggningar. Din primära uppgift är att se till att anläggningarna går så bra de kan under rådande förutsättningar, samt att kontinuerligt förbättra dessa och påtala brister och fel. 

Utöver detta kommer arbetet att bestå av felsökningar, installationer samt att hjälpa till att bidra till teamet med teknisk kunskap.Vi arbetar främst mot kontor, fastigheter, serverrum och datahallar. Något vi valt att inte jobba med är kommersiell kyla samt jourverksamhet.


För att lyckas i rollen som kyltekniker ser vi gärna att du har lång erfarenhet i branschen som kyltekniker och är självgående. Vi arbetar i team för att ta del av varandras kunskap och utvecklas så mycket som möjligt, vi hjälps åt att komma fram till bästa lösningen på uppstående problem och frågor. Vi ser gärna att du har kunskap inom el, ventilation, styr och regler för att det skall underlätta för dig då detta kommer vara en del av dina dagliga arbetsuppgifter. Du innehar kylcertifikat och har minst 8-10 års erfarenhet från branschen 

Hos oss på Climapac Stockholm är det viktigt att man känner sig som en del av gruppen, vi är ett mindre företag som värnar om att trivsamheten skall bli så bra som möjligt. Egenskaper som vi gärna ser att du har är: 

 • Tillmötesgående 
 • Ledaregenskaper
 • Utåtriktad
 • Självgående 
 • Driven 
 • Vilja att utvecklas 
 • Lagspelare 
 • Erfarenhet
 • Svenska tal och skrift

Vi är ett företag i expansionsfas vilket innebär att det finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget för rätt person, vi värderar rätt person på rätt plats och vi vill att du ska kunna utvecklas inom ditt yrke.  

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett företag med stark teamkänsla där personalomsättningen är låg.Vi är ett företag i expansionsfas vilket innebär att det finns stora utvecklingsmöjligheter. I tjänsten får du tillgång till servicebil och friskvårdsbidrag. Vi försöker ha kontinuerliga aktiviteter med gruppen för att bibehålla en glad och härlig känsla i gruppen. Ersättningsmässigt kan vi erbjuda över marknadsnivå.  

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Climapac Stockholm AB. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Oscar Thiele, 08 511 61 741 eller Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Platschef
Göteborg  2019-06-03

WH bolagen Sverige AB med dotterbolag är en medelstor koncern med 100 anställda i Västra Frölunda, Göteborg. Vi arbetar med tjänster inom bygg, VVS, golv, måleri, el och bostadsutveckling. WH Bolagen AB är moderbolag, där ingår avdelningarna ekonomi, projektstöd, HR, marknad och produktionsledning. De helägda dotterbolagen WH Fastighets- & Byggservice AB, WH Installation AB, Ljungbloms Elektriska AB och Olof Leander Måleri AB.

Inom Bygg åtar vi oss allt från mindre byggserviceuppdrag till ny- och ombyggnadsprojekt. Vi erbjuder helhetslösningar för projekt som om- och tillbyggnationer, ROT-uppdrag och renovering. I dagsläget är vi ca 30 anställda på WH Fastighets-& Byggservice AB och är det största bolaget i WH-koncernen.

I takt med att vi växer söker vi en platschef till WH Fastighets-& Byggservice AB.

Som platschef har du en mycket varierad tjänst där du ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande. Du kommer att ha en nyckelroll där du självständigt leder med flera olika projekt i olika faser parallellt. 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att se till att arbetet på projekten blir utfört i utsatt tid, vara ansvarig på plats, hålla kontakten med arbetare och kontoret, samt kunna överblicka helheten för att ligga steget före i produktionen. Du kommer att upprätthålla företagets kvalitets- och miljö och arbetsmiljöpolicy ute på arbetsplatserna. Du ska också tillse att projekt pågår och avslutas med god kvalitet, arbetsmiljö, ekonomi och inom utsatt tidsram.

För att lyckas i denna roll ser vi att du arbetat minst 5 år som platschef där du har arbetat med liknade projekt sen tidigare. Du kan vara utbildad byggnadsingenjör men kan likaväl ha en yrkesarbetarbakgrund. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav.

Att arbeta som platschef innebär ett högt temo och mycket att hålla reda på. Det krävs att du som person är strukturerad samt vet hur du ska planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vidare att du har en god samarbetsförmåga och tycker om att motivera dina kollegor på ett smidigt och konstruktivt sätt. Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag där vi blev certifierade av Great Place To Work som en mycket bra arbetsplats att arbeta på. Vi är ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans, varje år har vi 2 stora aktiviteter med hela koncernen och utöver det hålls även fler aktiviteter med respektive avdelning. Våra anställda får ett bra förmånspaket för tjänsten. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Platschef / Projektledare
Stockholm  2019-05-31

4D Bygg är ett bygg och fastighetsutvecklingsföretag med inriktning mot ROT-projekt. Vi har nära samarbete med utvalda konsulter och underentreprenörer som är specialister inom sitt område. Genom detta kan vi erbjuda helhetslösningar med hög kvalité.

Vi arbetar både med projekt i egen regi och med traditionella entreprenader. Via förvärv av utvecklingsfastigheter och råytor, tex. Vindsombyggnationer – driver och ansvarar vi för projekt från första skiss till överlämning av lägenhetsnycklar. Tillsammans med våra totalentreprenader, genom bl.a. stambyten, gör detta oss till ett dynamiskt företag med en liten kärna och stor bredd.

Vårt namna 4D grundar sig i idén om att projekt är fyrdimensionella. Byggnaden i sig består av tre dimensioner samtidigt som aspekter som tid, rörelse, ekonomi och människan bidrar till den fjärde dimensionen.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en platschef/projektledare

Som platschef/projektledare kommer du att driva ett flertal projekt samtidigt. Du kommer arbeta från kontoret ca 2 ggr per vecka beroende på vilka projekt du ansvarar för. Vidare har du löpande kontakt med underleverantörer, kunder och beställare. Du kommer ansvara för ca 20-40 personer samtidigt samt leda, fördela och samordna arbetet och driva den dagliga produktionen framåt.

För att lyckas i rollen har du minst några år som platschef/projektledare inom branschen. Du har tidigare jobbat med ROT-arbeten tidigare. BAS P och BAS U är meriterande. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Som person självständig, strukturerad, gillar att leda och har inga problem att föra dig socialt.

Vi erbjuder dig att komma till ett bolag med kollektivavtal som gillar att vara personliga. Vi är flexibla, tillgängliga och vill vara en attraktiv arbetsplats där varje medarbetare är lika viktig för att kunna leverera slutprodukter av hög kvalité. Vi har spännande och unika projekt och vi har även ett modernt projekt. Andra förmåner är tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, årsbonusar och möjlighet till bil. Vi är ett enkelt gäng som gillar att göra roliga saker ihop som bl.a. fotbolls-VM, hockey, roliga AW:s och andra resor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Grävmaskinist
Stockholm  2019-04-30

Villagrunder i Stockholm AB grundades 2009 och har vuxit fram från bolaget Petter Byggare AB. Företaget har idag elva anställda. Villagrunder tar hand om allt, från orörd mark till färdig grund med golvvärme och samtliga vattenledningar och avloppsrör. Under våra år i branschen har vi skaffat oss många nöjda kunder. Vi samarbetar bland annat med ett flertal större hustillverkare och har mycket goda referenser.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Grävmaskinist

I rollen som grävmaskinist hos oss kommer du arbeta med grundläggning för villor och grupphusområden. Projekten varierar i storlek och i maskintid på de olika arbetsplatserna. Som grävmaskinist hos oss kommer du att alltid utgå från hemmet. Har du erfarenhet av att serva maskin, C eller CE körkort är detta meriterande.

För att lyckas i rollen har du ett några års erfarenhet som grävmaskinist. Du tycker om nya utmaningar och att samarbeta med andra. Har du även som oss ett intresse för att se obrukad mark formas till färdig yta för husbyggnationer så har du hittat helt rätt. Vi ser gärna att du tidigare sysslat med grovplanering, bergplanering samt villor och grunder. B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin är krav.

Som person är du driven, engagerad och lösningsorienterad. Du är hjälpsam och tar egna initiativ.
Vi erbjuder dig att vara del i ett personligt företag med stort fokus på sina anställda och deras trivsel. Vi lägger stor vikt på medarbetarnas åsikter och förbättringsförslag. Vi är ett gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Villagrunder i Stockholm AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag tel. 0736799586. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kyltekniker
Stockholm  2019-04-30

Stevo´s Storkök har funnits sedan 1995 och är ett väletablerat företag inom branschen. Företaget består av utbildade tekniker, säljare och administrativ personal som säljer och underhåller storköksutrustning. Ramavtal finns med ett flertal olika kommuner i Stockholms län. Lokalerna är belägna på södra sidan men som storkökstekniker kommer du arbeta med uppdrag runt om i Stockholmsområdet. Företaget befinner sig nu i en expansiv fas. 

I takt med företagets utveckling söker vi en kyltekniker

Som kyltekniker hos oss kommer du arbeta självständigt med installation, service och underhåll av storköksmaskiner. Du kommer att utgå från hemmet och tar dig till och från arbetena med servicebil. Vi arbetar för kommunerna Botkyrka, Huddinge, Ekerö, Tyresö och Nynäshamn.

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som Kyltekniker med kylcertifikat 1. Du har även B-körkort och bor i Stockholm eller i några av kommunerna ovan.

Du erbjuds en tjänst i ett företag där vi värnar om våra anställda. Vi har bra förmåner så som förmånsbeskattad servicebil och utbildningar. Självklart har vi kollektivavtal och dessutom risklunch. Utöver detta ser vi till att hålla en bra sammanhållning med roliga aktiviteter och kickoffer.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stevo's Storkök AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag på tel. 08 510 60 651. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Bilplåtslagare
Stockholm  2019-04-30

Biljouren är en helt fristående auktoriserad verkstad för VW person- och transportbilar, Audi, Skoda, Seat, samt BMW. Vi är en fullserviceanläggning för mekaniska arbeten, karosseri & lackering samt glas och grundade på 90-talet. På vår verkstad i Åkersberga är vi 55 stycken anställda. Anläggningen är ny sedan två år tillbaka.

Vi utökar nu vårt team och söker en till bilplåtslagare på heltid.

Vi söker dig som har branschkompetens och minst fem års erfarenhet inom yrket. I arbetsuppgifterna ingår det vanliga för bilplåtslageri som riktarbete, strukturarbete och enklare reparationer. Vår verkstad är belägen i Åkersberga varför vi gärna ser att du bor i närheten. Du måste vara självgående, seriös och social då vi umgås tätt med varandra och har mycket kundkontakt. vi ser gärna att du har goda datorkunskaper då vi arbetar i många olika program. Vidare vill vi att du ska vara svensktalande och ha B- körkort. Meriterande men inget krav om du har erfarenhet av att byta glasrutor och har utbildats inom några/alla de bilmärken som vi arbetar med. En förutsättning för anställning hos oss är att du som sökande ej finns med i belastningsregistret.

Vi erbjuder dig en personlig verksamhet med varierande arbetsuppgifter och möjlighet till en flexibel vardag. Vi har många gemensamma aktiviteter som kickoff, grillning, frukost och lunch. Visar du framfötterna finns det goda möjligheter till att bredda dina kunskaper. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Våra anställda erbjuds även möjligheten att kunna nyttja verkstaden för eget bruk efter arbetstid.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer dock att anställas direkt av Biljouren. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel, 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Tillträde är snarast. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Svetsare
Uppsala  2019-04-30

Teampipe tillhandahåller spetskompetens inom avancerad svetsning och rördragning i rena miljöer, exempelvis inom läkemedelsindustrin, livsmedelsindustrin och annan känslig industri. Bland våra tjänster ingår: • Rördragning • Svetsning • Svetskonsultation • Montageledning • Dokumentationsredovisning Verkstad och kontor finns i Uppsala men Teampipe har hela Sverige som arbetsplats.

TeamPipe expanderar och söker en svetsare

Vi har som ambition att klara av fler spännande projekt varför vi nu söker en till svetsare till vårt team.

Som svetsare hos oss på TeamPipe kommer du att ingå i ett härligt team på 32 st personer där vi fokuserar på svets inom läkemedelsindustrin, livsmedelsindustrin, nyproduktion, förebyggande svets och byta ut rör. Vi är idag ca 32 st anställda sedan arbetar vi tillsammans med konsulter vilket gör oss till ett team på 40 st inkluderat konsulter.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av svetsning av rör och är villig att ingå i ett härligt arbetsteam där man utvecklas av bara farten. Då vi har uppdrag inom hela Sverige värderas flexibilitet. Du har svetslicens för rostfria rör inom tigsvetsning. Vi anser att det är meriterande att du kan läsa ritningar. Som person ser vi gärna att du är en lagspelare, driven, självständig, positiv och har god serviceförmåga. Du måste vara bosatt i Uppsala.

Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i ett växande företag som lever för uttrycket ” Ha kul på vägen ”. Vi är ett familjärt företag som har god gruppkemi, vi erbjuder internutbildningar som krävs för att göra att göra ett utmärkt arbete och leverera goda resultat.

Friskvårdsbidrag tillkommer.

Tjänstepension utgår enligt byggnadsförbundet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av TeamPipe. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag, 08 510 60 651. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Larmtekniker
Stockholm  2019-05-15

Säkerhetsintegrering AB bildades år 2000 och omsätter ca 35 miljoner kr per år. I dag är vi 20 anställda och några av oss har arbetat tillsammans i andra företag inom säkerhetsbranschen ända sedan 1985. Vi har kontor i Skogås, strax söder om Stockholm.

Vi utför projektering, installation, service och underhåll på inbrottslarm, brandindikeringslarm, passerkontrollsystem, porttelefoni, tvättstugebokning samt kamerabevakning. Via samarbetspartners levererar vi även låsarbeten, dörrar, grindar och staket. För att kunna erbjuda våra kunder bra support har vi även en stor hostingverksamhet där vi sköter den dagliga driften av våra kunders databaser.

Vi söker nu en Larmtekniker till vårt team.

Som larmtekniker hos oss kommer du arbeta med installation, komplettering och service av främst brandlarm och inbrottslarm. Vi söker dig som har arbetat i några år inom denna bransch samt att du har goda kunskaper i programmering inom olika larmsystem, passersystem etc. Vidare att du har god datavana och vill arbeta med dom allra senaste produkterna inom dessa områden. Vi ser gärna att du har en el/tele utbildning på minst gymnasienivå eller praktiska kunskaper som motsvarar denna utbildning.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav. Även att du har goda kunskaper i engelska då en del av våra kunder är engelsktalande.

Då du är företagets representant ute hos våra kunder är kraven på social förmåga och serviceinställning hög. Vi ser gärna att du sätter stolthet i att utföra dina arbetsuppgifter med noggrannhet och med hög kvalitet. Kommunikation såväl internt som med våra kunder och leverantörer är viktigt för att få arbetet att fungera.

En förutsättning för en anställning hos oss är att du som sökande får ett godkännande vid kontroll hos Polismyndigheten.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Styrtekniker
Stockholm  2019-05-14

Jikson Solutions AB grundades 2008 och är idag ett elföretag som är verksamma inom nybyggnationsprojekt, rotprojekt, fastighetsdrift samt styr & reglerteknik. 
Sedan juni 2018 sitter vi i nyrenoverade lokaler i Handens industriområde där vi byggt en unik belysningsutställning tillsammans med marknadens bästa leverantörer inom dagens moderna ljusteknik.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en elektriker med inriktning styr och regler.

I rollen som styr och reglertekniker utgår du hemifrån och kommer arbeta med allt från service till utbyggnationer och renoveringar av befintliga styr och övervakningssystem. Du kommer även arbeta med nyinstallationer, felsökningar samt driftsättning och programmering. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter samt att du känner dig trygg att hanterade de flesta tekniska aspekterna inom fastighetsautomation som rör, ventilation och el. Du ska ha yrkesstolthet och vill göra snygga installationer som fungerar.

B-kört och svenska i tal & skrift är krav.

Då du är vårt ansikte utåt gentemot kund ser vi att du har en god socialförmåga och har lätt att samarbeta med både våra kunder och dina kollegor. Vidare att du som person är strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Platschef
Göteborg  2019-05-21

Säve Byggnads AB är ett byggentreprenadföretag som har sitt säte i Göteborg. Vi arbetar gentemot fastighetsägare, försäkringsbolag, små och stora företag med mera i Göteborg med omnejd. Vi är ett familjeägt företag som grundades 1981.

Vi arbetar med allt från att snickra specialanpassade lösningar till att ta hand om hela entreprenaden för större byggen. Vi är specialiserade inom ROT och är i dagsläget cirka 20 anställda.

I takt med att vi växer söker vi nu en driven platschef till vårt team.

Som platschef har du en mycket varierad tjänst där du ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande. Du kommer att ha en nyckelroll där du självständigt leder med flera olika projekt i olika faser parallellt. 

Rollen innebär även att du planerar och fördelar arbetet mellan yrkesarbetare och underentreprenörer och motiverar dem att utföra sina uppgifter på ett kvalitetsmässigt sätt där kunden står i fokus. Vidare kommer du även att ansvara över att följa framtagen kalkyl, sammanställa egenkontroller, beställning av material, utsättning och förmedling av information/ritningar/beskrivningar.

För att lyckas i denna roll ser vi att du arbetat minst 5 år som platschef där du har arbetat med liknade projekt sen tidigare. Du kan vara utbildad byggnadsingenjör men kan likaväl ha en yrkesarbetarbakgrund. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och beställare.
Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Elektriker
Stockholm  2019-05-14

Söderlinds EL AB grundades 2016 av Marcus Söderlind och är ett elföretag som utför alla typer av elinstallationer i hela Stockholm. Vi är i dagsläget 10 stycken anställda och har en stor och härlig lokal i Mölnvik. Våra kunder är främst företagskunder samt fastighetsbolag.

I takt med att vi växer söker vi elektriker till vårt team.

Som elektriker hos oss kommer du arbeta med allt från nyproduktion till service och underhåll. Du gillar att arbeta självständigt och att ha variation i arbetet. Du kommer utgå hemifrån och arbeta med både små och stora projekt. Självklart ingår det servicebil.

För att lyckas i rollen som elektriker ser vi att du har arbetat i några år som elektriker och att du har genomgått en el utbildning på gymnasial nivå eller motsvarande utbildning. Vidare är du van med att driva egna projekt, eller redo att ta nästa steg och vidareutvecklas. Du har ett stort personligt driv. Har du arbetat som ledande montör är det meritande men inget krav.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Som person är du engagerad, disciplinerad, ansvarsfull, kreativ och noggrann. Du är även trovärdig och är duktig på att omsätta ord till handling. Vidare förstår du innebörden med att arbeta med frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig möjlighet att arbeta i ett spännande företag som expanderar, med korta beslutsvägar som värnar om sin personal. Vi är ett härligt team som gillar att göra roliga aktiviteter tillsammans. Det är alltid högt i tak och härlig stämning. Andra förmåner är servicebil, telefon och kollektivavtal med tjänstepension.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


kyltekniker
Norrtälje  2019-05-14

El & Kylservice AB (ELKYL) är ett familjeägt företag som har funnits sedan 1981. Idag är vi en helhetsleverantör av leverans, installation, service och reparationer på el- och kylanläggningar inom hela Mälardalen och Stor Stockholmsområdet. Idag är vi 14 anställda och har kontor i Riala i Norrtälje kommun.

I takt med att vi växer söker vi kyltekniker till vårt team.

Som kyltekniker hos oss kommer du arbeta självständigt med service, felsökning och underhåll av kylanläggningar samt installation av komfortkyla och värmepumpar. Du kommer att utgå från hemmet och tar dig till och från arbetena med servicebil.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 3 års erfarenhet som kyltekniker med kylcertifikat. Har du kunskaper inom styr och regler och har arbetat med större entreprenader är det meriterande men inget krav. Ditt arbete är mycket varierande och därav ser vi att du är självgående och van att ta egna beslut. B-körkort och svenska i tal & skrift är krav. Som person ser vi att du har en god socialförmåga och har lätt att samarbeta med både kollegor och våra kunder. Vidare att du som person är strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ.

Vi erbjuder dig att komma till ett företag med familjekänsla med stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vi värnar om varandra och arbetar med varandra som ett lag. Intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Lagbas/Snickare
Jönköping  2019-05-15

Serneke är nästa generation entreprenadföretag verksamma inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning. Bolaget startades 2002 och är redan en av Sveriges största byggkoncerner. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt. Vi levererar heltäckande tjänster inom entreprenad och Fastighetsutveckling med målet är att uppfattas som det mest nytänkande, engagerade och dynamiska bolaget i branschen. 

I takt med att vi växer söker vi nu en lagbas/snickare till vår verksamhet i Jönköping.

Som lagbas/snickare hos oss kommer du att arbeta med nyproduktion samt större entreprenader. I din roll som lagbas kommer du även att motivera och stimulera personal ute på plats samt leda och fördela det dagliga arbetet. I arbetsuppgifterna ingår också traditionella snickeriarbeten. 

För att lyckas i rollen har du yrkesbevis samt minst fem års erfarenhet som snickare inom nyproduktion samt har rutin och erfarenhet av att leda i branschen. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav. Utbildning i Heta arbeten och mobil arbetsplattform är meriterande.

Då du kommer ha en ansvarsfull roll är det viktigt att du är självgående och har en positiv inställning till ditt yrke. Vidare är du serviceinriktad och trivs med ett omväxlande arbete där du kan inspirera personalen på byggarbetsplatsen. 

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag där vi värnar om våra anställda. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter samt eget ansvar. Du kommer till ett gäng som gillar att hitta på roliga saker tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och samt andra bra förmåner.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson Tel 08 - 511 617 43 eller mikaela.hansson@jobway.se. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Servicetekniker
Göteborg  2019-05-07

Miele är Europas största familjeföretag i vitvarubranschen, grundat redan 1899. Miele är en internationell koncern med bas i Tyskland med cirka 19 500 anställda i 49 länder. 2016/2017 omsatte Miele-koncernen ca 4 miljarder €. Företaget har sedan starten byggt sin marknadsposition på att ligga främst inom kvalitet, teknik och innovationer. Miele AB är koncernens dotterbolag i Sverige med ca 100 medarbetare och omsätter ca 700 miljoner kronor. Vår uppgift i Sverige är att marknadsföra, sälja och bedriva eftermarknadsservice för Mieles produkter inom hushåll, industri, sjukhus- och dentalmarknaden.

I takt med att vi växer söker vi nu servicetekniker till vårt team i Göteborg

Som servicetekniker kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att åka ut till kunder för att hjälpa till med service och underhåll av vitvaror på plats. I dina arbetsuppgifter ingår även felsökning, reparationer samt att ge driftinstruktioner och vägledning.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat som servicetekniker i några år och har avklarat gymnasieutbildning med inriktning el/tele eller teknik. Du har ett stort intresse av teknik och är en naturlig problemlösare. Du är serviceinriktad och har en god socialförmåga samt ordningssinne

Många av instruktionerna är på engelska, vilket gör att det krävs att du obehindrat talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. B-körkort är krav. 

Vi erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Hos oss finns det stora chanser att växa inom yrket och göra karriär. Du har bra förmåner såsom friskvårdsbidrag, pensionsplanering/rådgivning, lunchförmån mm. Vi tror att du är en självgående servicetekniker som förstår begreppet frihet under ansvar. Vi har kollektivavtal med Unionen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.M


Anläggare till Alltrac i Täby
Stockholm  2019-04-26

Alltrac grundades 1986 och har sedan dess sysslat med anläggning. Vi är idag drygt 10 personer och omsätter ca 18 miljoner. Vi har egna grävmaskiner och lastbilar. Vi arbetar främst mot privatpersoner men även en del företag, olika fastighetsägare. På vinterhalvåret plogar vi snö.

Vårt kontor ligger i Täby och i sort sätt alla våra jobb ligger i Täby, Vallentuna, Djursholm och Mörby.

Vi söker nu en anläggare som ska arbeta på norra sidan Stockholm

Som anläggare hos oss kommer du främst arbeta mot privatpersoner. Det är bra om du tidigare arbetat med murar och gräsmattor sedan tidigare. Du behöver inte ha gått någon anläggarutbildning men du behöver ha jobbat som anläggare minst 5 år. Har du erfarenhet av att ha kört maskin är det ett plus, dock inget krav. Det är meriterande om du bor på norra sidan Stockholm då alla våra kunder finns där.

Du kommer utgå från kontoret i Täby i servicebil, som du även tar med dig hem. Körkort är därför ett krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett tryggt bolag där det finns gott om jobb. Vi har kollektivavtal, tjänstepension och gillar att ta god hand om vår personal.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Avdelningschef/Behörig ingenjör Brandlarm
Stockholm  2019-05-24

High Security grundades 2014 och drivs sedan 2016 av Thomas Claesson. 2016 blev starten på en expansiv fas för företaget. Detta innebar en stor tillväxt i både kunder och personal. Idag är vi 6 anställda och omsätter drygt 18 miljoner.

Vi har mångårig erfarenhet av säkerhetsbranschen samt stor kompetens inom våra verksamhetsområden. Med personlig touch och ett stort intresse för modern teknik erbjuder vi skräddarsydda lösningar för varje behov och önskemål. Vår filosofi är att noggrant analysera behoven och att erbjuda kompletta lösningar som inte medför en massa fördyrande till i slutfasen. Vi är Certifierad Anläggarfirma för både Brandlarm och Inbrottslarm sedan 2016.

Våra kunder består av privatpersoner, små och stora företag, bostadsrättsföreningar, kommuner och landsting.

Vi levererar system till alla typer av objekt såsom lägenheter, villor, kontor, flerbostadsfastigheter, hotell, industri/lagerlokaler, förskolor och skolor. En stor del affärer är mot elfirmor. Vi erbjuder konsultation, försäljning, installation och service av säkerhetssystem.

 I takt med företagets utveckling söker vi nu en Brandingenjör/Avdelningschef

I rollen kommer du att projektera samt driva våra brandlarmsprojekt, driftsätta, dokumentera dem, samt lära upp och utbilda tekniker. Du kommer ansvara för brandlarmsavdelningen och vår certifiering. Tjänsten är en kombinerad kontorstjänst/utetjänst.
Det är väldigt meriterande om du har ett brett kontaktnät samt att du är social och gillar att knyta nya kontakter. Du är behörig ingenjör enligt SBF 1007, har B-körkort samt skriver och talar svenska flytande.

Som person är du engagerad, serviceinriktad och gillar ordning & reda. Du brinner för att ta företaget framåt och tycker det är kul att vara med på den resan.

Vi erbjuder dig att komma till ett bolag där du kan vara med att planera din vardag samt påverka expansionen. Du får vara med att utveckla då avdelningen är under återbyggnad och det finns en extern konsult som kan vara med och stötta i början – om det behövs. Du kommer ha en nyckelroll och det finns även möjlighet till delägarskap i bolaget. Bolaget har en stark ägarstruktur och stark lönsamhet samt andra fina förmåner som bil m.fl.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elektriker till Installera SW
Stockholm  2019-04-25

Installera SW AB grundades 2008 och är ett dotterbolag till SanWest Projekt AB. Företaget har sedan starten haft en stadig tillväxt och är ca 26 anställda. Vi omsätter drygt 40 miljoner kr per år.

Företagets kontor och lager ligger i Hägersten, Stockholm. Vårt uppdragsområde sträcker sig över hela stor-Stockholm, Mälardalen och Åre.

Vi är totalleverantör av elinstallationer och projekterar samt utför alla typer av arbeten som rör kraft och belysning, både i privat och offentlig miljö. Vi arbetar med både små och stora projekt och är en välanlitad samarbetspartner vid entreprenader. Vår målsättning är att alltid erbjuda samt leverera en högklassig service och produkt. Kunden är alltid i fokus hos oss! Vi använder oss endast av beprövat material och metoder för installationer och arbetar för en mindre miljöpåverkan. Allt vårt elavfall tas om hand och återvinns i största möjliga mån.

I takt med företagets utveckling söker vi Ledande montörer samt erfarna Elektriker till Stockholm

I rollen som elektriker har du minst 6 års erfarenhet. Du gillar att arbeta självständigt och att ha variation i arbetet. Du kommer utgå från hemmet i servicebil och arbeta med båda små och stora projekt. Vi försöker anpassa jobben efter vart du bor samt vad för typ av jobb du gillar att arbeta med. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag med fina förmåner och kollektivavtal. Vi gillar sammanhållning och försöker göra roliga saker ihop, så som resor (senast var vi i Kroatien), skidresor och fiskeresor. Andra förmåner är friskvård, tjänstepension, restidsersättning, frihet under ansvar samt stor flexibilitet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Servicetekniker
Skåne  2019-05-07

Miele är Europas största familjeföretag i vitvarubranschen, grundat redan 1899. Miele är en internationell koncern med bas i Tyskland med cirka 19 500 anställda i 49 länder. 2016/2017 omsatte Miele-koncernen ca 4 miljarder €. Företaget har sedan starten byggt sin marknadsposition på att ligga främst inom kvalitet, teknik och innovationer. Miele AB är koncernens dotterbolag i Sverige med ca 100 medarbetare och omsätter ca 700 miljoner kronor. Vår uppgift i Sverige är att marknadsföra, sälja och bedriva eftermarknadsservice för Mieles produkter inom hushåll, industri, sjukhus- och dentalmarknaden.

I takt med att vi växer söker vi nu servicetekniker till vårt team i Skåne

 
Som servicetekniker kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att åka ut till kunder för att hjälpa till med service och underhåll av vitvaror på plats. I dina arbetsuppgifter ingår även felsökning, reparationer samt att ge driftinstruktioner och vägledning.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat som servicetekniker i några år och har avklarat gymnasieutbildning med inriktning el/tele eller teknik. Du har ett stort intresse av teknik och är en naturlig problemlösare. Du är serviceinriktad och har en god socialförmåga samt ordningssinne

Många av instruktionerna är på engelska, vilket gör att det krävs att du obehindrat talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. B-körkort är krav. 

Vi erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Hos oss finns det stora chanser att växa inom yrket och göra karriär. Du har bra förmåner såsom friskvårdsbidrag, pensionsplanering/rådgivning, lunchförmån mm. Vi tror att du är en självgående servicetekniker som förstår begreppet frihet under ansvar. Vi har kollektivavtal med Unionen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.M


Elektriker / Serviceelektriker till El & Ljusdesign i Vasastan
Stockholm  2019-04-29

El & Ljusdesign bildades 1994 och har sedan dess växt från en liten ensamfirma till en totalleverantör inom el och belysning. Vi är idag 35 anställda och har kontor i Vasastan.

Vår organisation har utvecklats efter våra kunder och marknadens behov med avseende på vikten av god belysning, innovativa lösningar och säkra el-anläggningar. Vi är specialiserade inom ROT-arbeten och då främst kontor, butiker och restauranger. Vi erbjuder allt från projektering/ljusplanering till färdig installation inom de flesta områden. Som företag arbetar vi nära kund och representerar hög kvalité och stort engagemang i allt vi gör.

I takt med företagets utveckling söker vi nu installationselektriker och serviceelektriker

Som elektriker hos oss kommer du arbeta med förstklassiga installationer. Du har minst 5 år som elektriker. Har du dessutom erfarenheter inom data, tele, passagesystem och belysningssystem är det positivt. Som installationselektriker kommer du rapportera direkt till projektledare.

Som serviceelektriker har du din egen servicebil, och ansvarar för att möta kundens behov med uppgifter så som felsökning, reparation och installation. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du engagerad, ordningsam och brinner för att utvecklas i din yrkesroll.

Vi erbjuder dig att komma till ett bolag som är väldigt måna om sina anställda. Du kommer att ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet. Företaget har god tillströmning av kunder och det är en positiv anda på företaget, där kompetensutveckling och att trivas på jobbet är något som prioriteras. Andra förmåner är kollektivavtal, friskvård, tjänstepension och härliga kollegor som gillar att göra roliga saker tillsammans!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

 


Projektledare till El & Kylservice i Norrtälje
Norrtälje  2019-05-23

El & Kylservice AB (ELKYL) är ett familjeägt företag som har funnits sedan 1981. Idag är vi en helhetsleverantör av leverans, installation, service och reparationer på el- och kylanläggningar inom hela Mälardalen och Stor Stockholmsområdet. Idag är vi 14 anställda och har kontor i Riala i Norrtälje kommun.

I takt med att vi växer söker vi projektledare inom EL till vårt team.

Som projektledare hos har du en bred roll där du arbetar med flera olika projekt i olika faser parallellt. Dina arbetsuppgifter varierar och kan innebära allt från projektering och underlag för att ta fram offerter och anbud, inköp, leverantörskontakter, fakturahantering och löpande dokumentation under projektets gång. Rollen innebär även att du planerar och fördelar arbetet mellan yrkesarbetare och underentreprenörer samt att motiverar dem att utföra sina uppgifter på ett kvalitetsmässigt sätt där kunden står i fokus.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat minst 5 år som projektledare och har yrkeserfarenhet som elektriker. Har du tidigare erfarenhet inom CAD är det meriterande. B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och beställare. Du är van med att ha många bollar i luften och tycker det är roligt att hitta nya tekniska lösningar.

Vi erbjuder dig att komma till ett företag med familjekänsla med stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Vi värnar om varandra och arbetar med varandra som ett lag. Intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kyltekniker/Kylmontör
Stockholm  2019-04-30

För drygt 20 år sedan var vi en av pionjärerna inom försäljning av luftvärmepumpar till villaägare i Mälardalen.
Idag hjälper vi alla typer av fastighetsägare och företag, att få lägre energikostnader och behagligare inomhusklimat.
Vi har idag projekterat och installerat tusentals anläggningar med luftkonditionering och värmepumpar.Luftmiljöbutiken har ett nära samarbete med Daikin, världsledande företag inom sitt verksamhetsområde och vi har för avsikt att utvecklas tillsammans med dem på den Svenska marknaden. Vårt upptagningsområde är främst Stockholms län men vi åtar oss även större uppdrag i övriga Sverige.

I takt med att vi växer oss starkare söker vi nu efter en flitig kyltekniker/kylmontör Som kyltekniker/kylmontör
hos oss på Luftmiljöbutiken kommer du att arbeta i ett härligt gäng av duktiga medarbetare som strävar efter att erbjuda professionellt utförda arbeten av världsklass. Vi arbetar med att installera och underhålla komfortkyla och värmepumpar ute hos företag och privatpersoner i Stockholm. Man utgår hemifrån för att effektivisera dagarna på bästa sätt när det kommer till bekvämlighet för både dig och kunderna. Arbetet kräver att man är självgående däremot kan man behöva arbeta två och två vid tyngre arbeten.

För att lyckas i rollen som kyltekniker/kylmontör Har arbetat med att installera/reparera luftvärmepumpar tidigare och är mer eller mindre självgående, eftersom att vi åker runt en del i Stockholm krävs det att man innehar B Körkort. Fördelaktigt är om man tar uttrycket frihet under ansvar på bästa möjliga sätt och organiserar sina dagar så bra som möjligt, man skall ha en känsla för att vara lönsam för både kunderna och företaget. Svenska i tal och skrift är ett krav. Meriterande är om du har kylcertifikat och en stark drivkraft.

Vi erbjuder dig Att vi vara med på en resa mot utveckling i ett mindre gäng. Vi alla arbetar för varandra och mot gemensamma mål, för oss är det viktigt att man har en fin arbetsmiljö och trivs på sin arbetsplats. Därför gör vi saker tillsammans för att bidra till en fin gruppdynamik.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Luftmiljöbutiken. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pierre Haag, 08 510 60 651. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Styr och reglertekniker
Stockholm  2019-05-13

Isoheat AB är ett kyl-och-värmepumpsföretag som grundades 1994. Vårt huvudsakliga fokus är kyl och värmepumpar samt styr och regler. Vi är verksamma i hela Stockholm men vårt kontor ligger i Solna. Vi är idag 8 stycken medarbetare och våra kunder är främst fastighetsbolag och byggföretag

Vår verksamhet växer och vi behöver fler medarbetare. Vi söker just nu styr och reglertekniker till vårt team.

I rollen som styr och reglertekniker kommer du framförallt arbeta med service samt utbyggnationer och renoveringar av befintliga styr och övervakningssystem. Vidare att du även kommer att arbeta med nyinstallationer av styrskåp. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet som styr och reglertekniker samt att du känner dig trygg att hanterade de flesta tekniska aspekterna inom fastighetsautomation som rör, ventilation och el. 

Arbetet förutsätter en god social förmåga och att du är serviceinriktad. Därmed behöver du behärska svenska i tal och skrift. Körkort B är ett krav. Som person har du lätt för att samarbeta och är en naturlig problemlösare. Du är van att ta eget ansvar och gillar ett omväxlande arbete. 

Vi erbjuder dig att vara en del av ett familjärt företag som expanderar. Vi är ett härligt team som gillar att göra roliga aktiviteter tillsammans. Andra förmåner är servicebil, telefon, samt marknadsmässig lön. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Arbetsledare/Platschef till Y2 Anläggning
Stockholm  2019-04-26

Y2 Anläggning AB startades 2001. Idag är vi ca 15 anställda och omsätter 80 miljoner. Vi inriktar oss på gator, parker, grunder, VA och finplanering och är verksamma i hela Storstockholm. Våra kunder finns både i den offentliga sektorn och det privata näringslivet.

Vi är ett stabilt företag med bra rykte och idérikedom. För oss är det viktigt att man känner glädje och inspiration när man kommer till arbetet. Y2 är ett företag med Vi-känsla, kort beslutsgång och högt i tak. Verksamheten planeras och styrs både strategiskt och operativt utifrån valspråket – företaget är dess personal.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en platschef/arbetsledare

Som platschef kommer du driva ca 1–3 projekt samtidigt. Projekten ligger på 10 miljoner och uppåt. Projekten är bl.a. vägar, torg, cykelbanor, parker m.m.
Du kommer ansvara från start till slutbesiktning av projektet, administrativt, ekonomi, inköp, personal och kundkontakt.

Du utgår från hemmet till projekten och planerar dina egna dagar.

För att lyckas i rollen har du arbetat minst 3 år som arbetsledare/platschef inom anläggning. Du har flera års branscherfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från att ha jobbet med kommuner. Det är även viktigt att du är noggrann, driven och självständig i ditt arbete. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett inspirerande, stabilt och spännande bolag med kollektivavtal och låg personalomsättning. Vi är ett familjärt bolag som gillar att göra roliga saker tillsammans. Andra förmåner är rikskuponger, tjänstepension, friskvård m.m.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Plåtslageri i Uppsala söker Plåtslagare
Uppsala  2019-04-26

Kristofersons Plåtslageri AB är ett väletablerat företag beläget i Uppsala med både Uppsala och Stockholm som arbetsfält. Företaget grundades på 70- talet och är idag 10 anställda varav 7 stycken är plåtslagare. Bolaget arbetar mest med nyproduktion och byggnadsplåtslageri.

Vi expanderar och söker nu en till Plåtslagare till vårt team.  

Vi söker dig som är utbildad plåtslagare och säker i din yrkesroll. Du är självgående, noggrann och yrkesskicklig som person. En person som ser möjligheter och lösningar samt god service som en självklarhet. Du skall kunna utföra arbeten självständigt och i grupp och besitta kunskap om gällande regler, normer, föreskrifter med mera. Verkstaden och lastbilarna som våra anställda kör dagligen, finns i Uppsala men våra uppdrag finns även i Stockholm. En förutsättning för anställning hos oss är att du som sökande ej finns med i belastningsregistret. Vidare är du svensktalande och har B- körkort. 

Vi erbjuder dig konkurrenskraftiga förmåner och lön samt en god gemenskap på jobbet. Tillsammans åker vi och fiskar och går på julbord. Vidare har du ett stort arbetsfält och möjlighet att skapa ett stort kontaktnät och nya erfarenheter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Kristofersons. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Junior Systemtekniker till Confidence
Stockholm  2019-04-26

Confidence är en kunskapsledande systemintegratör och tjänsteleverantör som skapar trygghet och verksamhetsnytta hos våra kunder genom att förena traditionell säkerhetsteknik med IP-teknologi. Confidence erbjuder en komplett portfölj av oberoende integrerade produkter och tjänster inom bland annat säkerhetsanalys, säkerhet, access, brand, larm, kamera och IT infrastruktur.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en driven systemtekniker

Vi behöver förstärka vår sektion inom det växande området elektroniska låssystem. Du kommer att vara placerad i Stockholm och utgå från vårt kontor i Sundbyberg. Merparten av våra kunder är inom hotellbranschen, där du kommer att utföra uppgifter som service, installation, driftsättning, reparation och support på dessa system.

I tjänsten ingår bl.a. följande arbetsuppgifter

Kundkontakt
Montage av lås
Driftsättning av lås
Felsökning
Service
Support

För att lyckas i rollen har du kunskaper inom svagström. Du har arbetat med en liknande roll tidigare och har tidigare erfarenhet från att ha arbetat med larm, lås, el. B-Körkort är krav. Bil ingår i tjänsten.

Som person är du social och kommunikativ. Vidare är du självständig och gillar att arbeta i grupp. Då våra kunder finns över hela landet, innebär det en hel del resor i tjänsten. Du bör även ha bra förmåga att hjälpa kunder via telefon och dator.  

Du kommer att utbildas och ha genomgång på vårt kontor i Göteborg och även till viss del arbeta tillsammans med tekniker från Göteborgskontoret, vars team du kommer stöttas av och ingå i.

Vi erbjuder ett mycket omväxlande och självständigt arbete, där du får möjligheten att göra nya och spännande installationer med den senaste tekniken inom elektroniska låssystem. Du kommer även ges stora möjligheter, till att vara med att påverka och utveckla arbetet.

Ansökan:

OBS! Tjänsten kräver svenskt medborgarskap samt ett utdrag från polismyndighetens belastningsregister då vi hanterar sekretessbelagd information.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg Tel 08 - 510 662 01. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Anläggare mot Asfalt på Styrhytten
Stockholm  2019-04-19

Styrhytten är ett företag som startade 1988 och har sedan dess levererat en mängd olika åtaganden till såväl företag som privatpersoner. Tack vare att vi har ett starkt och pålitligt personalteam och en maskinpark med stor bredd kan vi utföra det mesta inom mark entreprenadbranschen där särskilda beställningar kan gälla bygg-, stängsel-, betong- och asfaltsarbeten.  

I takt med att vi växer söker vi nu en anläggare med inriktning asfalt.

I rollen som anläggare hos oss arbetar du oftast i team om två eller flera. Du kommer att arbeta med justering för asfalt, asfaltläggningar - både hand och maskinläggning- men även rena anläggararbeten kommer att förekomma. Du ska behärska en asfaltsvält, asfaltsläggare och laser.

För att lyckas i rollen har du ett par års erfarenhet av yrket. Körkort är ett krav. Du är självständig, engagerad och drivs av att utvecklas inom ditt yrkesområde. Det är viktigt att du tycker om ordning och reda samt att arbeta i lag.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat företag. Du kommer till ett gäng som gillar 
att utmana sig själva i arbetet för att bli bättre. Vi gillar även gemensamma mål som vi arbetar emot, vilket lett till att vi kan göra mycket roliga saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Anläggare inom Rör till Styrhytten
Stockholm  2019-04-26

Styrhytten är ett företag som startade 1988 och har sedan dess levererat en mängd olika åtaganden till såväl företag som privatpersoner. Tack vare att vi har ett starkt och pålitligt personalteam och en maskinpark med stor bredd kan vi utföra det mesta inom mark entreprenadbranschen där särskilda beställningar kan gälla bygg-, stängsel-, betong- och asfaltsarbeten.  

I takt med att vi växer söker vi nu en anläggare mot rörläggning.

I rollen som anläggare hos oss arbetar du oftast i team om två eller fler. Du kommer till största del arbeta med rörläggning så som vatten- och avloppsledningar, såväl självfall som tryckledningar. Du ska kunna el/muffsvetssning, förlägga kabel, läsa ritningar, behärska tvåfalls laser och rörlaser. Har du behörighet för stumsvetsning ser vi det som en merit.

För att lyckas i rollen har du ett par års erfarenhet av yrket. Körkort är ett krav. Du är självständig, engagerad och drivs av att utvecklas inom ditt yrkesområde. Det är viktigt att du tycker om ordning och reda samt att arbeta i lag.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat företag. Du kommer till ett gäng som gillar 
att utmana sig själva i arbetet för att bli bättre. Vi gillar även gemensamma mål att arbeta emot, vilket lett till att vi kan göra mycket roliga saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Snickare/Takläggare till RH Stockholms Takentreprenad Haninge
Stockholm  2019-04-26

Stockholms Takentrepenad AB är ett kvalitetsföretag inom takservice. Med kunden i fokus utför vi små och stora entreprenader med moderna lösningar för hög kvalité. Vi värdesätter långsiktighet och arbetsglädje och är därför noga med uppföljning av våra utföranden. Med Utbildad personal, täta uppföljningar och god arbetsledning säkrar vi balansen mellan resultat och kvalité. Vi på Stockholms Entreprenad AB anser att det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder ett bra arbete och högkvalitativa produkter som tillsammans gör att taken som vi lägger håller i många år.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en takläggare till Stockholm

Som takläggare hos oss kommer du att få arbeta i ett härligt team med ungefär 10 st kollegor som arbetar för ett gemensamt mål att hela tiden bli bättre och utvecklas inom sin yrkeskategori. Vi sitter i nybyggda lokaler i Haninge och arbetar i hela Storstockholm.

Arbetstider: Mån-fre 07–16

För att lyckas i rollen som takläggare har du arbetat ett par år som takläggare och är för det mesta självgående i arbetet.
Det är viktigt att du har kunskap av att arbeta med tegel, papp och plåt. Du är flexibel och kan arbeta både i grupp och självständigt.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor och där du får arbeta brett inom många olika områden. Vi har även helt nya Peugeot Expert bilar som vi använder när vi gör Stockholms Tak säkrare. Vi har självklart kollektivavtal och möjlighet till bil finns.
Tanken är att man på sikt ska ha en roll med mer ansvar - om man har det som ambition.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av RH Stockholm Takentrepenad. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Teknisk support till växande truckföretag
Stockholm  2019-04-30

Stenborgs Truckar AB är familjeföretaget som säljer, hyr ut nya och begagnade truckar samt tillhandahåller service och reparation av dessa. Kontor, lager och verkstad finns i Järfälla samt en filial i Västerås. Vår egen fältserviceorganisation täcker Stockholm och Mälardalen. Stenborgs Truckar kännetecknas av kundfokus, pålitlighet och hög kvalitét.

Vi växer och behöver en tekniskt intresserad och serviceminded person som vill vara med och bygga Sveriges bästa truckföretag.

Vi söker dig som vill ha ett variationsrikt jobb med kundkontakt där ansvar, pålitlighet och kvalitét är A och O. Tjänsten som teknisk support är en nyckelroll eftersom du är spindeln i nätet då du supporterar återförsäljare, slutkunder samt medarbetare. Du arbetar tillsammans med stöttande och professionella kollegor i Järfälla med flexibla arbetstider där du startar dagen mellan klockan 7-8 på morgonen.

Vi tror att du har en fordons- eller teknisk gymnasieutbildning med ett starkt tekniskt intresse. Vi ser gärna att du erfarenhet från service och reparation av truckar, fordon och/-eller maskiner. Troligen har du arbetat som mekaniker eller montör tidigare. Att du har kunskap inom elektronik, mekanik, hydraulik och förbränningsmotorer ser vi som en självklarhet. B-körkort är ett krav.                  

Utvecklingsmöjligheterna är goda då vi står inför en expansion. Som en del i din utveckling investerar vi både tid och engagemang för att du ska få bästa förutsättningar att lyckas och trivas i rollen. Bland annat kommer du genomgå utbildningar i Holland och Italien.

Vi erbjuder dig en fri och självständig roll på ett välmående familjeföretag med långsiktighet och korta beslutsvägar som självklarheter. Vidare erbjuder vi marknadsmässig lön, generösa förmåner och trevliga kollegor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Det är en heltidstjänst med tillträde omgående. 

 


Elektriker / Tekniker med ITS-kunskap till Saferoad
Stockholm  2019-04-26

Saferoad AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter - vara eller tjänst - till våra kunder. Vi ingår i en internationell koncern, Saferoad Group.

Vi arbetar med högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar för myndigheter och uppdragstagare inom infrastruktur. Koncernens affärsidé är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor på språng, oavsett om de går till fots, cyklar eller åker bil. Vi finns i 21 länder och har totalt 2500 anställda.

I Sverige finns det nio olika Saferoadföretag som tillsammans representerar ett brett produktutbud inom trafik och offentlig miljö. Till exempel: skyltar, vägmarkering, väg- och broräcken, vägtrummor, geosynteter, produkter för offentlig miljö och belysningsstolpar.

Vi söker en elektriker / Tekniker inom ITS till Stockholm

Du kommer att arbeta i en teknikavdelning vars huvudsakliga arbetsområden är installation, underhåll samt felavhjälpande åtgärder (elektrisk, mekanisk, och helst kommunikation) inom ITS t.ex. trafiksignaler, digitala skyltar. Belysning och trafikstyrsystem.

Du kommer att arbeta i en vänlig internationell miljö samt utveckla din problemlösningsförmåga betydligt vad gäller olika, moderna och digitala elektromekaniska system.

Krav

* Du har tidigare arbetat med teknisk utrustning i vägmiljö
* Erfarenhet av arbete som tekniker inom el.
* Service och installation av teknisk utrustning
* B-körkort

Meriterande

* Dokumenterad kunskap i nätverk och kommunikation
* Erfarenhet av styr- och regler
* El-behörighet AB eller ABL

Du får stor insyn i vår organisation och får möjlighet att vara med och påverka. Det kan förekomma resor inom Sverige, främst Mälarregionen. 

Som person är du strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, elkonstruktörer och projektledare. . Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Drifttekniker
Stockholm  2019-05-16

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2017 cirka 2.4 miljarder euro och har nära 17 000 anställda inom 12 länder i norra och centrala Europa. 

Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3300 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

För Caverions räkning söker vi nu en driven drifttekniker till Nacka sjukhus.

Arbetsuppgifter:

Som drifttekniker på Nacka sjukhus ansvarar du för den tekniska driften i form av tillsyn, skötsel och hantering av felanmälningar. Du kommer du ingå i en grupp av tekniker och ansvarar tillsammans med övriga gruppen för åtaganden i vårt uppdrag mot gentemot kund. I ditt dagliga arbete säkerställer du att fastighetens tekniska system fungerar enligt fastighetsägarens krav, kundens förväntningar och som teknisk specialist ansvara för att driftoptimera och genomföra drift, skötsel och underhåll av dessa anläggningar. Du ansvarar för att utföra mindre reparationer och underhåll på dessa system samt fungera som rådgivare i drift-och energifrågor.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat minst 5 år som drifttekniker Har du arbetat i sjukhusmiljö tidigare är det meriterande Vidare att du har god kännedom om energioptimering och har goda kunskaper inom styr och regler, ventilation, el och kyla. B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Som person är du social, engagerad och ansvarsfull. Du är inte rädd att ta i när det behövs och har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och kan arbeta självständigt.

Du erbjuds att vara en del av ett väletablerat företag med kollektivavtal. VI har god gemenskap och är mån om våra medarbetare. Andra förmåner är frihet under ansvar, utvecklingsmöjligheter samt friskvård.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson. tel. 08 511 617 43 alt mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.