Sök bland pågående uppdrag


Dölj filter
Elektriker
Stockholm  2018-05-31

MGAB Maskin och Fartygsservice levererar service, reparationer, modifieringar och skeppsförnödenheter till rederier och fartyg i Stockholmsområdet. Vi är stationerade vid Djurgården och sysselsätter idag 15-18 medarbetare. MGAB ägs av Svänghjulet AB som också äger Swedmotor AB, ett motoragenturföretag med bl.a. MTU och Mercedes industrimotorer i sin portfölj.

Vi söker nu en:

Elektriker

Som elektriker kommer du att jobba med spännande projekt bl.a installation av el- och elektronik samt service, felsökning och reparation av installationer på större komersiella båtar båtar och fartyg, bl.a. för skärgårstrafiken.

För att lyckas i rollen har du minst 2-3 års erfarenhet som installationselektriker. Tidigare erfarenhet från industri eller marina applikationer är meriterande. Det är även meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av elektriska- och mekaniska installationer. Körkort och svenska i tal & skrift är krav. Goda kunskaper i engelska är meriterande.

Som person är du framåt, serviceminded samt har en positiv inställning till ditt arbete. Du gillar att arbeta självständigt men även i team.

Vi erbjuder dig en tjänst på ett väletablerat och spännande företag med roliga projekt där stora möjligheter till utveckling finns. Andra förmåner är friskvård, hälsokontroller samt möjlighet till förmånsbil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


VVS-Montör
Stockholm  2018-06-12

Ekens Rör & Konsult AB är ett familjeföretag grundat 1988. Mottot på firman har alltid och kommer alltid vara, Ekens rör fixar Allt! Det finns aldrig några problem som är för små eller för stora. Ekens Rör är ett auktoriserat VVS-företag. Vi utför alla sorters VVS-arbeten. 

Vi växer och söker ytterligare en VVS-montör

I rollen som VVS-montör får du möjlighet att utgå från hemmet. Arbetsuppgifterna innebär främst traditionella servicearbeten men även mindre ombyggnationer.

För att lyckas i rollen är du en certifierad VVS-montör med 3-5 års erfarenhet av yrket. Vi förutsätter att du har en god social förmåga då tjänsten innebär tät kundkontakt. Som person är självgående och har lätt för att samarbeta. Du är en van problemlösare och du trivs med ett omväxlande arbete med mycket flexibilitet och eget ansvar.

Vi erbjuder dig ett flexibelt och varierande jobb. Du kommer till ett enmansföretag där du har möjlighet att påverka ditt arbete och utvecklingsmöjligheterna är stora. Vi erbjuder fina förmåner, som till exempel sjukförsäkring, friskvård, förmånsbil och telefon. Vår ambition är att företagen ska växa, detta är en möjlighet att vara med på resan från start.

Är du intresserad och vill veta mer?
 Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Madeleine Axner. tel.08 520 01 743. Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på madeleine.axner@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elektriker till GT El Stockholm
Stockholm  2018-06-01

GT El grundades våren 2007 och är ett elteknikföretag som främst verkar i Östergötland med tyngdpunkt på Linköping och Norrköping, men även nu i Stockholm. Vi ser varje projekt med nya ögon, då vi ritar och konstruerar allt själva. Våra områden är fastighet, bygg, företag, hushåll och industri. Vi utför alla typer av jobb, så som energieffektivisering, konstruktion, datanät, telefoni, belysning, kraft, styr & reglageteknik, larm – inbrott och larm. Vi utför även reparationer, felsökningar och löpande underhåll. 

Nu söker vi elektriker inom entreprenad till Stockholm  

Vi försöker att se varje projekt med nya ögon, det finns inga universallösningar.
Vi ritar och konstruerar allt själva och har kompetensen inom företaget. På så sätt arbetar snabbt vi snabbt och anpassat - varje gång! 

Våra områden är exempelvis 

 • Fastighet
 • Bygg
 • Företag
 • Hushåll
 • Industri

Vi jobbar mycket åt bostäder, skolor, förskolor etc. Vanligtvis utgår du från hemmet, men ibland samlas vi på kontoret för att ha genomgång om hur veckan ser ut. Som person är du självgående och känner dig trygg i din yrkesroll. Vi ser att du på sikt vill utvecklas och så småningom kliva upp något steg i din yrkesroll. Du trivs med att arbeta under eget ansvar gillar att styra din egen dag. Vidare drivs du av att leverera goda resultat och att skapa god relation till kunder. 

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Du erbjuds en roll på ett företag som expanderar. Vi är ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans. Du kommer till ett företag med kollektivavtal och stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det otroligt viktigt med personlig utveckling.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Junior elektriker till Curator i Göteborg
Göteborg  2018-05-31

Curator levererar helhetslösningar inom områdena: elinstallationer, larm, lås, tele- och datateknik samt industri-och fastighetsautomation. Curator betyder "ta hand om" på latin och sedan 1922 har vi levererat långsiktiga och effektiva lösningar. Via vår ELON-butik i Fjällbacka och vår RingUp-butik i Uddevalla erbjuder vi dig tillgång till ett brett sortiment och hög leveranssäkerhet.

Vi värdesätter långsiktighet och närhet i våra relationer, och hos oss får du alltid en personlig kontakt. På uppdragslistan hittar du framförallt små- och medelstora företag, kommuner och landsting samt även privatpersoner. Vi finns på följande orter: Fjällbacka, Strömstad, Ed, Göteborg och Uddevalla. Idag är vi drygt 90 personer på företaget. 

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Elektriker

Som elektriker hos oss kommer du att utgå från hemmet med service/förmånsbil. Du bör vara minst andraårsmontör och gillar att jobba både med service och entreprenad. Du är självgående och har ett eget driv att lyckas med dina uppdrag. För att passa in hos oss är du ödmjuk och har lätt för att prata med människor. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Tidigare erfarenhet av KNX eller automation är meriterande.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag med kollektivavtal. Du kommer till ett riktigt bra gäng som är måna om varandra och gillar att göra roliga saker tillsammans. Andra förmåner är bil, telefon och stora utvecklingsmöjligheter.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


VVS-montör
Örebro  2018-06-01

CW Rör AB är ett installationsföretag och är medlemmar i Comfort, Sveriges ledande kedja för VVSföretag. CW Rör är ett auktoriserat VS-företag. Vi har auktoriserats av VS-installatörerna vilket innebär att vi uppfyller kraven på dokumenterad kunskap, erfarenhet samt har en stabil ekonomi.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en: 

VVS-montör 

I rollen som VVS-montör får du möjlighet att utgå från hemmet. Arbetsuppgifterna innebär främst traditionella servicearbeten men även installationer.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende men du kan också jobba självständigt och trivs med det. Du är lösningsorienterad, flexibel och serviceinriktad. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med mycket eget ansvar. 


För att lyckas i rollen är du en certifierad VVS-montör med en positiv inställning. Vi förutsätter att du har en god social förmåga då tjänsten innebär tät kundkontakt. Det är meriterande om du har genomgått utbildningen heta arbeten och säker vatten.

Krav för tjänsten är följande:

-      Några års branscherfarenhet

-      Boendes i närheten av Arboga

-      B-körkort

-      Certifikat


Vi erbjuder dig att komma till ett sammansvetsat gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans, bl.a. kickoffs och frukostar varje morgon kl. 9:00 på kontoret. Du kommer till ett företag som strax firar 100 år i branschen, med mycket fokus på sina anställda och trivsel. Andra förmåner är friskvård, tjänstepension, förmånsbil och telefon. Vi vet att du kommer trivas hos oss då det viktigaste för oss är att vi har kul tillsammans på vägen när vi levererar positivitet och professionalism inom företaget samt mot beställare och slutkunder. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på victoria.tsirkova@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elektriker till BinSell
Stockholm  2018-05-31

Binsell har arbetat med tunghantering samt uthyrning av mobilkranar, tornkranar och kranbilar i Stockholm sedan 1951. Med över 100 mobilkranar och tornkranar är vi Stockholms största leverantör av lyftkranar.
Vi är totalt 140 anställda och på el och servicesidan är vi drygt 24 st. I över 60 år har vi arbetat med allt från villamontage till att sätta samman oljeraffinaderier, bygga broar och sjukhus.

I takt med företagets utveckling söker vi en:

Elektriker

Som elektriker hos oss kommer du reparera och ge våra tornkranar service. Arbetet är väldigt fritt och du styr över dina egna dagar och tider.

För att lyckas i rollen är du inte främmande för att ta tag i det som behövs. Du ska även kunna delta vid montage av våra tornkranar. Då du kommer arbeta på höga höjder så bör du inte vara höjdrädd. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för styr & reglerteknik. Körkort och svenska i tal & skrift är krav. Kan du andra språk som exempelvis tyska så är det väldigt meriterande. Även erfarenhet av kranar eller andra fordon/arbetsmaskiner är meriterande.

Som person har du engagerad och drivs av att komma uppåt i din yrkesroll. Du har lätt för att samarbeta och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs.

Vi erbjuder dig att komma till ett väletablerat företag där du får stor frihet i din roll. Hos oss är du delaktig och det är snabba beslutsvägar som gäller. Det finns goda möjligheter till att skräddarsy din en egen roll. Vidare har vi kollektivavtal, sjukvårdsersättning, friskvård, bil m.fl.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Fältservicemekaniker
Stockholm  2018-06-21

JLG Industries inc. är världens största producent av mobila arbetsplattformar och teleskoplastare. Vi startade vår verksamhet 1969 och har sedan dess haft en stadig tillväxt. JLG Sverige AB har ansvar för försäljning och service i norden samt de baltiska länderna.

Genom ledarskap, samarbete och målmedvetenhet vill vi leverera en produkt i världsklass.

Vi växer och söker ytterligare en Fältservicemekaniker

Som fältservicemekaniker till vårt kontor i Kallhäll kommer du till stor del att arbeta med service, underhåll och reparationer av våra maskiner ute hos kund. Du kommer också att agera support till våra kunders tekniker om det är lättare problem de behöver hjälp med.

Alla maskiner vi förmedlar går via våra lokaler, så visst arbete i verkstaden kommer att tillkomma.

Arbetet kräver att du är van att arbeta självständigt och har minimum 3 års erfarenhet av liknande arbete. Det är viktigt att du är tekniskt intresserad och har arbetat med entreprenadmaskiner tidigare.

Lift- och truckkort är meriterande i denna roll. Om du saknar det kommer du kunna ta liftkort via oss.

Vi erbjuder dig en varierande och självständig roll i ett spännande företag som befinner sig i tillväxt. Vi har fina förmåner för våra anställda och vill att du ska trivas som anställd hos oss!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar JLG med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Julia Olofsson 08 511 617 48. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Snickare
Stockholm  2018-05-31

Nybergs Kakel & Golv har över 10 år i branschen och erbjuder alltid snabba och effektiva lösningar på dina problem. Tack vare deras punktlighet och stora noggrannhet har vi byggt upp en sto krets av nöjda kunder genom åren.

Vi samarbetar med ett flertal erfarna underleverantör inom bl.a. VVS, el och köksmaterial i Stockholm. Det gör att vi kan erbjuda en både kostnadseffektiv och trygg service till dig som kund. Vi är även anslutna till GVK för bästa säkerhet vid renovering och badrum. 

Vi växer och söker nu en snickare

Som snickare hos oss kommer du främst jobba med nyproduktion. Vi sitter i nya lokaler på Södermalm och håller främst till på södra sidan.Vanligt förekommande jobb är ROT, tillbyggnader, badrumsrenoveringar, lokalanpassningar etc. Du planerar själv dina dagar.

Arbetstider: 
Mån-Fre: 07-16

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av liknande roll. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Heta Arbeten samt ställningsbyggare är väldigt meriterande.

Som person är du driftig och drivs av att vara med på företaget resa mot framgång. Du är självgående och tycker om frihet under ansvar.

Vi erbjuder dig att vara med i ett familjärt företag där stora chanser till utveckling och klättring i karriären finns. Du erbjuds eget ansvar, bil, telefon, friskvård m.m. Vi gillar att göra roliga saker tillsammans och åker iväg på någon resa varje år, så som SPA, kryssningar etc.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Platschef sökes inom mark och anläggning till SOREX Entreprenad!
Stockholm  2018-05-25

Sorex Entreprenad är ett anläggningsföretag med nytänkande, vars främsta ledstjärna är totalkvalitet i alla led av byggprocessen. Genom nytänkande, kombinerat med gedigen yrkesskicklighet, skall vi göra kundens intresse till vårt och därmed alltid bygga hållbart och för framtiden. Sorex har som mål att ha långsiktiga samarbetspartners, vi jobbar aktivt och strävar efter ett bra samarbete med kunden och att vi tillsammans ska jobba mot en bra slutprodukt där kunden ska vara mer än nöjd efter avslutad entreprenad. Sorex är ett innovativt och personligt anläggningsföretag som kombinerar det lilla företaget med de stora resurserna, vi ska alltid sträva efter att vara en konkurrenskraftig aktör på marknaden med ledorden hög kompetens och kvalité. Läs gärna mer på www.sorex.se.

Vi expanderar och behöver nu en:


Platschef

Som platschef hos Sorex ansvarar du för ett eller flera projekt från start till mål, vilket inkluderar projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och i tid. I ditt arbete stöds du av Arbetschefen.

För att lyckas i rollen är du en erfaren arbetsledare eller platschef med några års erfarenhet inom markarbeten och/eller anläggningsarbeten.Det är meriterande om du har en YH-utbildning eller högskoleutbildning men vi prioriterar yrkesmässig bakgrund där du nu vill ta ytterligare ett nästa steg i din karriär. Du driver dina projekt med säkerhetstänk, god kvalitet och ser till att kunden blir nöjd. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som triggas av ansvar och intensitet, har en förmåga att lätt se helheten i projekten och du är duktig på att prioritera. Eftersom du driver produktionen behöver du ha ett tydligt ledarskap och kunna arbeta både strategiskt och strukturerat.

Vi erbjuder: En ledande roll med goda förmåner i ett företag som växer. Hos oss är det du som påverkar din utveckling. Vi lägger stor vikt på att alla medarbetare ska trivas, vilja utvecklas och må bra på jobbet. Utöver din fasta lön har vi även ett mycket givande bonussystem baserat på prestation.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Victoria på tel. 08-52001755. Skicka in din ansökan idag via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt! 


VVS-Montör till Värme Sanitet i Östergötland AB
Norrköping  2018-06-01

Klimatteknik AB är ett familjeägt företag med nybyggda lokaler och stor plåtverkstad/rörverkstad i Finspång. Företaget grundades 1993 och är idag ca 20 anställda. Vi arbetar med ventilation till företag, stora industrier och privatpersoner. Dotterbolaget Värme Sanitet AB är vår partner för rörarbeten och finns nu under samma tak. 

Värme Sanitet har varit verksamt sedan 2001, då de köpte gamla Kompanibolaget som har varit verksamt sedan 1990. Vi arbetar med Fastighetsbolag, Industrier, Lantbruk och privata kunder.

 • Projektering / Beräkningar
 • Rör, Hydraulik och Processanläggningar
 • Rör & värme installationer
 • Industriservice
 • Service och injusteringar
 • Installation
 • Specialistkompetens – svetslicens mm

 

I takt med företagets utveckling så söker Värme & Sanitet VVS-Montörer till Finspång 

Som VVS-Montör hos oss kommer du att utgå från hemmet. Du kommer främst arbeta åt industrisidan då vi är specialinriktade på det, med kunder som exempelvis Siemens. 

Du har några års erfarenhet som VVS-Montör samt dokumenterad kunskap av branschreglerna Säker Vatteninstallation. Om du har kunskap inom licenssvetsning är det meriterande. B-körkort och svenska i tal & skrift är krav. 

Vi erbjuder dig att vara del av ett väletablerat företag. Vi tror på våra anställda och ger dem alla möjligheter att lyckas. Andra förmåner är kollektivavtal och service/förmånsbil. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ventilationstekniker till Klimatteknik i Östergötland
  2018-05-24

Klimatteknik AB är ett familjeägt företag med nybyggda lokaler och stor plåtverkstad/rörverkstad i Finspång. Företaget grundades 1993 och är idag ca 20 anställda. Vi arbetar med ventilation till företag, stora industrier och privatpersoner. Dotterbolaget Värme Sanitet AB är vår partner för rörarbeten och finns nu under samma tak. Vi levererar totalentreprenader med bygg, ventilation, VVS, el och kyl och tar även hand om fastighetservice: VVS, El, Oljebrännarservice m.fl.

Vihar behörighet för:
-OVK Besiktning – Kvalitetsansvarig enl. PBL – Allmän Elbehörighet

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Ventilationstekniker till Finspång

Som ventilationstekniker kommer du främst jobba i Finspång. Du bör ha minst 5-10 års branscherfarenhet inom ventilationsmontage och service. Kunskap inom tillverkning av plåtdetaljer, injustering, elbehörighet, -styr och reglerprogrammering och OVK-besiktning är väldigt meriterande.

Som person är du engagerad och långsiktig. Du drivs av att göra ett bra jobb och att arbeta självständigt.

B-körkort och svenska i tal och skrift är krav. 

Vi erbjuder dig att vara del av ett väletablerat företag. Vi tror på våra anställda och ger dem alla möjligheter att lyckas. Andra förmåner är kollektivavtal och service/förmånsbil. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Larmtekniker till ett växande bolag med intressanta kunder
Stockholm  2018-06-25

Telenta AB startade 1992 i Karlstad och ingår sedan 2004 i Bergendahls El Gruppen.

Huvudkontoret finns i Göteborg, med filialkontor i Stockholm, Karlstad, Malmö och med samarbetspartner i Umeå. Tack vare vår geografiska placering kan vi skapa kundanpassade helhetslösningar över hela landet till både lokala och rikstäckande företag och organisationer.

Du finner mer information om företaget på www.telenta.se

Just nu söker vi en larmtekniker till vårt kontor i Stockholm!

Telenta AB startade 1992 i Karlstad och ingår sedan 2004 i Bergendahls El Gruppen.

Huvudkontoret finns i Göteborg, med filialkontor i Stockholm, Karlstad och Malmö. Tack vare vår geografiska placering kan vi skapa kundanpassade helhetslösningar över hela landet till både lokala och rikstäckande företag och organisationer. 

Du finner mer information om företaget på www.telenta.se

Vi söker nu en larmtekniker med inriktning mot säkerhetsteknik till vårt stockholmskontor.

Dina arbetsuppgifter

-Självständigt arbete ute hos kund
-Installation och driftsättning på små till stora brand- och säkerhetssystem.
-Arbetsområde i Stockholm

Kvalifikationer
-Minst tre års erfarenhet som larmtekniker
-Kunskap inom systemen Galaxy, Power, RCO (RCO mega, Eltek Delta samt CCTV är meriterande)
-Vi ser att du obehindrat kan tala/skriva svenska
-Att du ej finns i något brottsregister
-Har B-körkort

Vi erbjuder dig en heltidstjänst på ett växande bolag med intressanta kunder. Vi satsar på arbetsmiljö, är arbetsmiljöcertifierade, följer kollektivavtal och lägger ett stort fokus på att våra medarbetare ska trivas gott. Vidare erbjuder vidare goda förmåner och möjligheter till vidareutbildning bland annat.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner, tel 08 520 01 743. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ombyggnadsmontör av hissar
Stockholm  2018-06-13

Sedan starten 1996 har vi på Amsler Hiss hunnit bli 40 medarbetare. Idag sköter vi om ca 1000 hissar från Södertälje i söder till Vaxholm i norr. I år bygger vi om ca 100 hissar, allt ifrån helt nya hissar, till elombyggnader och mindre anpassningar av befintliga utrustningar.

Amsler Hiss AB startades av Peter Amsler som efter 15 år på andra firmor ville prova att starta eget. Vi har under åren skaffat oss stor erfarenhet av alla tänkbara hissar och inget jobb är för stort eller för litet.

Vi växer och söker nu ytterligare en ombyggnadsmontör

Som ombyggnadsmontör hos oss kommer du få möjlighet att arbeta med ett brett spann av projekt. Vi arbetar med allt från installation till service och samarbetar med bland annat Stockholms stad och flera bostadsrättsföreningar.

För att lyckas i rollen har du runt 4 års erfarenhet som hissmontör av personhissar och transporthissar med personbefordran. Vi ser det som meriterande om du arbetat med olika typer av fabrikat tidigare.

Vi erbjuder dig en viktig roll i ett spännande företag där du får möjlighet att arbeta med modern teknik.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Amsler Hiss med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, tel 08 520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Rulltrappstekniker
Stockholm  2018-06-21

thyssenkrupp Elevator Sverige AB fokuserar sig på hiss-och rulltrappsmarknaden i Sverige och verksamheten är indelad i nyinstallation, modernisering, service och reparationer. I dagsläget är vi ca.125 anställda fördelat på fem regioner, Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Karlstad.

Vi behöver nu förstärka vår organisation och söker erfarna rulltrappstekniker till vår serviceavdelning i Storstockholm. 

Som rulltrappstekniker hos oss kommer du arbeta inom Stockholms pendel-och tunnelbanenät. Vi arbetar med allt från avancerad felsökning till service och reparation av teknisk avancerade produkter. I tjänsten ingår även beredskap. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet inom denna bransch. Vidare att du har erfarenhet av mekanisk montering samt att du har en gedigen elbakgrund, inom såväl installation och schemaläsning. 

Som person är du självgående och en naturlig problemlösare. Du är van med att ta eget ansvar och gillar ett omväxlade arbete. Som företaget ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus. 

Svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav. 

Vi erbjuder dig en arbetsplats med mycket god stämning och teamkänsla där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer vara en del i ett ledande internationellt företag där vi lägger stor vikt på medarbetarnas åsikter och förbättringsförslag. Andra förmåner är kollektivavtal, servicebil, friskvårdsbidrag, friskvårdskontroller etc. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar thyssenkrupp Elevator Sverige AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt 


Arbetsledare
Göteborg  2018-05-24

TidX Bygg är ett bolag i Plusfastigheter Koncernen. Vi är ett bolag som växer kontinuerligt. Att arbeta på TidX innebär att vara en del av en organisation där devisen att ge och ta är självklar och där det finns gott om utrymme att växa och utvecklas. Här gör vi ingen åtskillnad på om du jobbar på kontoret eller på fältet – varje person som arbetar hos oss ser vi som en bidragande pusselbit som är med och möjliggör att vår verksamhet kan leverera och fungera framgångsfullt. Inom Bygg åtar vi oss allt från mindre byggserviceuppdrag till större ny- och ombyggnadsprojekt. Vi erbjuder helhetslösningar för projekt som om- och tillbyggnationer, ROT-uppdrag och renovering. 

I takt med koncernens utveckling söker vi nu på TidX Bygg en

Arbetsledare

Det är en mycket varierad tjänst där du ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande. Rollen innebär även att du planerar och fördelar arbetet mellan yrkesarbetare och underentreprenörer och motiverar dem att utföra sina uppgifter på ett kvalitetsmässigt sätt där kunden står i fokus. Vidare kommer du även att ansvara över beställning av material, utsättning och förmedling av information/ritningar/beskrivningar. Till din hjälp har du våra duktiga underentreprenörer/samarbetspartner, hantverkare och självklart stöd från chefer och kollegor. Du kommer även vara en del av företagets styrgrupp där syftet är att planera och diskutera de nuvarande samt framtida projekt. 

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning alternativt ett par års erfarenhet av likande arbete samt rutin och erfarenhet av att leda i branschen. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav. Då du kommer ha en ansvarsfull roll är det viktigt att du är självgående och har en positiv inställning till ditt yrke.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag. På TidX värnar vi om arbetsklimatet. Våra arbetsplatser kännetecknas av kamratskap, trivsel, samarbete och laganda. Det är därför av största vikt att alla medarbetare, oavsett position, är sociala och prestigelösa personer som fungerar bra i grupp och gillar att samarbeta. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter samt eget ansvar. Du kommer till ett gäng som gillar att hitta på roliga saker tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och samt andra bra förmåner så som ett bonussystem.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson Tel 08 - 511 617 43 eller mikaela.hansson@jobway.se. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Mättekniker/Mätingenjör
Stockholm  2018-06-19

Diagona utför uppdrag inom det privata näringslivet, stat och kommuner när det gäller mätningstekniska uppdrag. Huvudsakliga branschområdena är inom: hus, anläggning, väg och järnväg. Att skapa en bra stämning i arbetsgruppen och ett bra samarbete inom organisation är en av Diagonas viktigaste grundpelare. Att samarbeta höjer kunskapsnivån för alla medarbetare och gör arbetet effektivare och roligare.

Till Stockholm vi en Mätningstekniker/Mätningsingenjör

Du kommer att arbeta med stora och små mättekniska uppdrag, både i fält och med redovisning. I rollen ingår att agera rådgivare i mättekniska frågor inom uppdragen och direkt mot kund. Du genererar egna uppdrag och kan driva dessa från start till slut. Om du besitter specialkompetens eller har ett stort intresse för ett visst arbetsområde så ger vi dig möjlighet att utvecklas inom den grenen.

Vi ser att du som söker har relevant teknisk utbildning och minst 3 års erfarenhet av mätning i fält. Kunskap inom något av följande områden: laserskanning, flygfotografering med UAS(Multikopter), mängdberäkning, maskinstyrning, BIM och järnvägsmätning meriteras.

Diagona består av ett gäng ödmjuka mättekniker som uppskattar varandras potential och kunskaper. Vi ser därför att även du är en ödmjuk person för att passa in. Självklart är du noggrann i ditt arbete och då du har kundkontakt är du även utåtriktad med en god känsla för service.

Vi erbjuder dig: Diagona arbetar nytänkande och modernt. De ser varje individs kompetens och vill du utvecklas inom ett speciellt arbetsområde så ges du möjlighet att göra det. På kort tid har Diagona gjort en otrolig resa där de snabbt etablerat sig på marknaden med en god lönsamhet. Ta chansen att bli en del av teamet! Givetvis erbjuds du kollektivavtal, friskvårdsbidrag och nödvändiga arbetsverktyg.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Styr och reglertekniker
Norrköping  2018-06-07

Energi och Inneklimat AB grundades 2004 av Lars-Olof Bertilsson och Stefan Franzén. Idag är Energi & Inneklimat AB ett service- och underhållsföretag och har tillsammans med systerföretagen i Ventilationsprojekt-gruppen 140 anställda. Energi och Inneklimat är en heltäckande samarbetspartner inom fastighetstekniska installationer med en bred kunskap och lång erfarenhet. Inga fastighetsägare är för stora eller för små för att utnyttja vår service.

I takt med att företaget växer söker vi nu en styr och reglertekniker till vårt team.

I rollen som styr och reglertekniker utgår du hemifrån och kommer framförallt arbeta med service samt utbyggnationer och renoveringar av befintliga styr och övervakningssystem. Allt ifrån nyinstallationer, felsökningar samt driftsättning och programmering.

För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter samt att du känner dig trygg att hanterade de flesta tekniska aspekterna inom fastighetsautomation som rör, ventilation och el. Du ska ha yrkesstolthet och vill göra snygga installationer som fungerar. Arbetet förutsätter en god social förmåga och att du är serviceinriktad. Därmed behöver du behärska svenska i tal och skrift. Körkort B är ett krav. Som person har du lätt för att samarbeta och är en naturlig problemlösare. Du är van att ta eget ansvar och gillar ett omväxlande arbete.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett väletablerat företag som expanderar. Vi är ett härligt team som gillar att göra roliga aktiviteter tillsammans. Andra förmåner är servicebil, telefon, friskvård samt marknadsmässig lön.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Energi och Inneklimat AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ingenjör Brandlarm
Stockholm  2018-06-18

BIAB Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

Vi söker just nu en Behörig Ingenjör inom brandlarm

BIAB Larm satsar mycket på sin personal, vi har bra förmåner och arbetar aktivt med vidareutbildningar för våra anställda. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare hos oss måste du trivas med att arbeta i team och du vill bidra till fortsatt utveckling.

I tjänsten som ingenjör inom brandlarm kommer du vara en stor del av företaget där du leder och driver projekt inom brandlarm. Du kommer bland annat ha kontakt med kunden, granska handlingar samt anbud från säljavdelningen. Du kommer även att hålla uppstartsmöten med våra ledande montörer och projektleda dem i brandlarms anläggningar samt kvalitetssäkra projekt och försäljningar. Arbetet hos BIAB Larm är varierande och här finns flera möjligheter till utveckling.


Du kommer att vara BIAB Larms ansikte utåt hos våra kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga. Många av instruktionerna är på engelska så därför krävs det att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Det är också viktigt att du är bekväm i dig själv och i din yrkesroller.

Du som söker tjänsten som ingenjör hos oss har en behörig ingenjör brandlarm SBF 1007:4. Praktisk erfarenhet inom säkerhetsbranschen på minst 2 år är ett krav. Har du även arbetat med ritningslära, svagströmslära, produktkännedom inom brandlarmsegmentet och/eller datakunskap är det mycket meriterande.
Körkort B är ett krav

BIAB Larm ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Vi söker därför dig som gillar larm-och säkerhetsbranschen och som själv tar ansvar för att arbetet blir utfört på ett bra sätt. För dig som vill utvecklas i yrket finns stora möjligheter inom företaget.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner, tel 08 520 01 743. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kalkylator/projektör
Stockholm  2018-05-31

JW Rörservice AB grundades 1997 och är ett expanderande VVS-företag på framfart. Från att för tre år sedan vara en mindre firma med 8 anställda, har vi idag över 20 anställda och är ett av de ledande VVS-företagen i Stockholm. Våra vs-montörer är professionella rörmokare med lång yrkeserfarenhet. Att ge vår personal förutsättningar att utföra arbetet på bästa sätt resulterar i engagerade och motiverade medarbetare. Det i sin tur leder till ökat välmående och nöjda kunder. Detta uppnår vi genom kontinuerligt kvalitet- och miljöarbete, utbildningar samt nära kontakt med vår personal.

Nu söker vi en driven kalkylator/ Projektör som vill vara med och utveckla företaget.

Som kollega och medarbetare kommer du arbeta med totalentreprenader, utförandeentreprenader, projektering, kundbesök, anbudsgivning, analyser av projekt samt att kostnadseffektivisera materialinköp till projekten. I rollen kommer du även vara med och utveckla företagets arbete inom VVS -branschen.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av kalkylarbete och projektering vi ser gärna att du arbetat med totalentreprenader innan alternativ tidigare VVS-konsult. Du är en person som driven och är därför inte rädd för nya utmaningar eller för att ta beslut. Svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav. Vi ser en teknisk utbildning likt ingenjör som meriterande.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett expanderande företag med bred och gedigen kompetens i branschen. Vi är ett team med bra gemenskap som aktivt hittar på saker tillsammans. Utöver detta får du även en marknadsmässig lön med kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar JW Rörservice med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson som nås nicklas.thorstenson@jobway.se . Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Servicetekniker
Stockholm  2018-06-18

BIAB Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

Vi söker just nu en Servicetekniker

BIAB Larm satsar mycket på sin personal, vi har bra förmåner och arbetar aktivt med vidareutbildningar för våra anställda. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare hos oss måste du trivas med att arbeta i team och du vill bidra till fortsatt utveckling.

I tjänsten som servicetekniker kommer du dels att arbeta med avtalsservice, akutservice, små kompletteringar och felsökning. Arbetet hos BIAB Larm är varierande och en stor bredd och här finns flera möjligheter till utveckling inom yrket.

Du kommer att vara BIAB Larms ansikte hos kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga. Många av instruktionerna är på engelska så därför krävs det att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. 

Du som söker tjänsten som servicetekniker har en elutbildning på minst gymnasienivå eller praktiska kunskaper som BIAB Larm bedömer som motsvarande. Praktisk erfarenhet som servicetekniker inom säkerhetsbranschen på minst 2 år är krav. Har du även arbetat med andra svagströmsinstallationer och/eller revisionsservice av larm av olika karaktär är det mycket meriterande. 

Körkort B är krav. Vi ser gärna att du har arbetat med RCO, Siemens =Vanderbilt (omnis), Galaxy, ATS eller Lenel tidigare.

BIAB Larm ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Vi söker därför dig som gillar larm-och säkerhetsbranschen och som själv tar ansvar för att arbetet blir utfört på ett bra sätt. För dig som vill utvecklas i yrket finns stora möjligheter inom företaget.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner, tel 08 520 01 743. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Lagbas/Målare
Stockholm  2018-06-05

För kunds räkning söker vi nu en: Lagbas/Målare

Har du gått i tankarna om att arbeta med ett stort och professionellt företag, men inte tagit steget ännu? Då har vi det perfekta jobbet för dig.

Vår kund är en av Stockholms större målerifirmor. Det är ett företag som utför allt från mindre arbeten såsom traditionell lägenhetsmålning, till stora projekt inom nyproduktion.

I rollen är du aktiv i produktion samtidigt som du leder och stöttar dina medarbetare i det dagliga arbetet. Du får stöttning från arbetsledaren och tillsammans ser ni alla till att alltid lämna ett snyggt jobb efter er.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet som målare av nyproduktioner, du har även erfarenhet som Lagbas inom nyproduktion. Vidare arbetar du gärna i team och trivs med ett större ansvar. Som person är du positiv, noggrann och engagerad. Du kommer arbeta på ackord och det är därför viktigt att du jobbar effektivt.

Krav:
*Minst 5 års erfarenhet av nyproduktion.
*Tidigare erfarenhet av en Lagbas eller arbetsledare roll inom nyproduktion.
*Svenska i tal och skrift.  

Detta företag följer måleriavtalet och erbjuder dig en trygg anställning med en ackord som lönemodell och med bra förtjänstmöjligheter. Bra maskiner, arbetskläder och kompetenta kollegor är viktigt för att arbetet ska vara kul, vilket du får hos vår kund!

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson tel. 08 511 617 43 eller mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Mätingenjör
Stockholm  2018-07-03

Mätkonsult startade 1989 och har lång erfarenhet inom mätning. Vi har hög kompetens inom företaget samtidigt som vi vidareutbildar oss för att vara uppdaterade i de utvecklingar som sker.

Vi strävar efter en trevlig och välkomnande arbetsmiljö som inspirerar till goda samarbeten, hög effektivitet och som möjliggör utveckling för alla medarbetare. Vår affärsidé är att utföra mätuppdrag med största precision på effektivaste sätt, anpassat efter varje kunds specifika behov och projekts förutsättningar. 

Vi söker nu en mätingenjör!

För att lyckas i rollen ser vi att du har utbildning inom mätteknik alternativ utbildad mätingenjör och har minst fyra års arbetserfarenhet. Då du kommer arbeta med inmätning och utsättning mot bygg och anläggning, järnväg och väg ser vi det som en merit om du har arbetat inom detta tidigare. Du kan komma att ha flera uppdrag samtidigt och du behöver därför vara effektiv i både din planering och i arbetet. Svenska i tal och skrift är krav.

Som person trivs du med att arbeta både i grupp och själv. Du är ödmjuk som person och för mer än gärna vidare dina egna kunskaper samtidigt som du inte är rädd för att utvecklas och ta till dig ny kunskap. Vidare har du lätt för att kommunicera då rollen kräver kundkontakt.

Vi erbjuder dig att vara del av ett företag som är ISO-certifierat i kvalité och arbetar med Geo och AutoCAD. Företaget har goda resultat från medarbetarundersökningar och erbjuder en arbetsplats där medarbetarna trivs. I rollen ingår servicebil och kontoret finns beläget i Årsta.

Intresserad och vill veta mer?I denna rekrytering samarbetar Mätkonsult med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43 skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Hisstekniker till Ramirent!
Stockholm  2018-05-14

Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet. Bland våra kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor och privatpersoner. 

Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i den finska Ramirentkoncernen, som har verksamhet i 10 länder och är ett av Europas ledande företag inom maskinuthyrningsbranschen. 

Vi söker just nu en hisstekniker till region Öst. I tjänsten ingår att arbeta utomhus och göra allt från att plocka ihop hissens alla delar, ta ut det till arbetsplatsen och montera hissen.

För att lycka i rollen har du minst två års erfarenhet och bakgrund som hisstekniker. Du bör även vara en självgående person som är driven och alltid har en stor respekt för jobbet och säkerheten i arbetet.

Du kommer att ha region öst som arbetsplats, vilket betyder att arbetsplatsen kan vara runt Mälaren. Till att börja med kommer du att utgå från kontoret i Brunna, men målet är att du ska kunna utgå hemifrån så snart du är självgående.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett stort företag med möjlighet att utvecklas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Ramirent med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08-511 617 48. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Elektriker
Stockholm  2018-07-02

Glacell grundades 2004 och bedriver nu en rikstäckande elinstallations- och serviceverksamhet inom el, tele/data, fiber och solenergi. Sedan 2014 är vi en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen. Med takt i att vi expanderar vår verksamhet söker vi nu elektriker till vårat team i Stockholm.

För att lyckas i rollen ser vi att du är utbildad elektriker med minst tre år branscherfarenhet där du är van med att arbeta i team. Vidare ser vi även att du är självgående och trygg i din yrkesroll. B- körkort och svenska i tal och skrift är krav. Som person är du engagerad i ditt yrke och drivs av att leverera goda resultat. Du är även flexibel och gillar att träffa nya människor.

Vi erbjuder dig en roll som elektriker i ett väletablerat och stabilt företag som expanderar. Våra kärnvärden jordnära, personliga, pålitliga och utvecklande präglar vår företagskultur och vår vardag. Vidare erbjuder vi personlig utveckling och ett företag där människan sätts i centrum.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Glacell med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Snickare
Göteborg  2018-06-20

RA BYGG AB är ett byggföretag som verkar i Göteborgsregionen och är idag närmare 90 anställda. Vi grundades 1992 av Rune Adielsson och år 2005 slogs RA bygg samman med Byggservicegruppen AB. Det gemensamma namnet blev då RA Bygg. Vi utför ny-och ombyggnationer såväl byggservice och egenregiprojekt. Våra kunder finns inom privat och offentligt sektor. Företaget expanderar och har ett delmål att omsätta 500 miljoner år 2020.

I takt med att vi växer söker vi en duktig snickare till vår byggserviceavdelning.

Som snickare hos oss kommer du att arbeta med nyproduktion, ombyggnationer, renoveringar och tillbyggnader. Arbetsuppgifterna är allt från mindre reparationsarbeten i lägenheter till större servicearbeten på bland annat Sahlgrenska och Landvetter.
För att lyckas i rollen har du yrkesbevis samt minst tre års erfarenhet som snickare. Körkort och flytande svenska i tal och skrift är krav.

Då du kommer ha en ansvarsfull roll är det viktigt att du är självgående och har en positiv inställning till ditt yrke. Vidare är du serviceinriktad och trivs med ett omväxlande arbete.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag med kollektivavtal. Du kommer till ett trevligt gäng där vi sprider mycket positiv energi. För oss tycker vi att det är viktigt med en bra sammanhållning och har därför mycket gemensamma aktiviteter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar RA BYGG AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Verkstadsansvarig
Stockholm  2018-06-14

Cramo är ett av Europas ledande företag som specialiserat sig på uthyrning av utrustning och uthyrning av flyttbara lokaler. Vi erbjuder moderna hyreslösningar till byggföretag och kunder inom handel, industri och offentlig sektor, samt privatkunder. Som vår partner eller kund, era prioriteringar är våra prioriteringar och det är vårt uppdrag är att göra ditt liv enklare. Vi gör detta med förstklassig utrustning, högsta möjliga servicenivå hela vårt företag genom att vara ansvarig, effektiv och flexibel. Vi har ca 450 hissar runt om i Sverige, och av dessa är ca 140 i Stockholm.

Vi söker nu en förman/ verkstadsansvarig till vår hissverksamhet i Jordbro!

I rollen kommer du att vara verkstadsansvarig vilket bl.a. innebär att reparera och serva hissar, utföra returkontroller, färdigställa hissar, se till att reservdelslagret är påfyllt, boka transporter m.m. För att lyckas i rollen behöver du ha kunskaper inom felsökningar och el inom hissar. Andra krav är B-körkort och svenska i tal och skrift.

Som person ser vi att du har förståelse för att våra kunder är vår viktigaste tillgång och arbetar därför för att lösa dina arbetsuppgifter på ett strukturerat och bra sätt för att göra kunden nöjd.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett stort och tryggt företag med en positiv företagskultur. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling där erfarenhetsbyte och relationsskapande är minst lika viktigt som traditionell undervisning

Intresserad och vill veta mer?I denna rekrytering samarbetar Cramo med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Servicetekniker
Stockholm  2018-06-20

Eltel är en ledande europeisk leverantör av tekniska tjänster för samhällets kritiska infrastruktur för energi, kommunikation, transport och säkerhet. Vi verkar i kärnan av ett uppkopplat samhälle i ständig förändring. Eltels mission är att säkra kritisk infrastruktur i det moderna samhället. 

Vårt team som jobbar med teknik i Stockholms lokaltrafik expanderar och behöver fler servicetekniker.

Teamet har under 12 år ansvarat för en stor del av underhållet av tekniska system inom Stockholms Lokaltrafiks (SL) anläggningar. Vi underhåller drygt 30 olika tekniksystem och arbetar med aktiv utrustning i SL:s tunnelbana/lokalbanor/ busstrafik t.ex. fiber/IP-nätverk, ursystem, PA-system, dynamiska skyltar, kamerasystem, telefoni, radio mm. Vi gör allt från projektering till färdiga installationer.

Som tekniker hos oss kommer du framför allt att arbeta med besiktningar, installationer, felsökning samt reparationer. Du får ett omväxlande arbete och kommer hela tiden att lära dig nya saker samt möta nya utmaningar. I tjänsten ingår även beredskap och ibland nattarbete.

För att lyckas i denna roll har du troligen en teknisk gymnasieutbildning (el/tele, elektriker eller motsvarande) och/eller erfarenhet av teknik, underhålls- och installationsarbeten. Som person är du självgående och är en naturlig problemlösare. Du är van att ta eget ansvar och gillar ett omväxlade arbete. Har du tidigare erfarenhet av arbeten i trafikmiljö är det meriterande.

Svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett tryggt och stabilt företag med kollektivavtal som värnar om sina anställda. Du kommer vara en del i starkt team med bra sammanhållning. Andra förmåner är servicebil, mobiltelefon samt friskvård.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Eltel med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Mättekniker
Stockholm  2018-06-29

InfraGeoTech är ett konsultföretag som utför framförallt mätningstjänster men också projektering och projektledning inom bygg- och anläggningssektorn. Fokus ligger på teknik, kompetens och kvalitét. Huvudkontoret är beläget i Bålsta, men vi har även ett platskontor i Nacka, samt ett kontor i Västerås.

InfraGeoTech AB erbjuder tjänster inom mätteknik, projektering och projektledning med fokus på teknik, kompetens och kvalitet. Bolaget grundades 2014 av VD Malin Bergman Solming och Jonas Everstig i Bålsta, strax norr om Stockholm. Idag har InfraGeoTech AB kontor i Bålsta och Västerås, omkring 15 anställda och verkar i hela Stockholms- och Mälardalsområdet.

 Vår affärsidé är att skapa mervärde för våra medarbetare, ägare och kunder och att bidra till att effektiva och kvalitativa tjänster utför inom bygg- och anläggningssektorn. Detta uppnår vi genom tillhandahållande av bred kompetens inom mät- och projekteringsområdet.

 Vår strävan är att samtliga medarbetare ska vara effektiva, motiverade och lösningsorienterade. Vi uppnår detta genom stora möjligheter till att påverka sitt arbete samt att förbättra och utveckla sin kompetens och sina kunskaper.

 

 

Som mättekniker kommer du att utgå från hemmet. Att arbeta som mättekniker/ingenjör innebär mycket kundkontakt och till viss del planering av sin egen tid. I dina arbetsuppgifter ingår inmätning, utsättning och relationshandlingar. Beroende på erfarenhet kommer man att få stöd och coachning i tjänsten av områdesansvarig. På sikt kommer man även att ha ansvar för egna projekt och kunder. Idag använder man sig i första hand av Leicas utrustning på InfraGeoTech, men om du skulle föredra att arbeta med Trimble är också detta möjligt. En förutsättning är dock att du då är trygg med ditt instrument. Det finns möjlighet att arbeta i programvarorna Geo, Topocad, Bluebeam och Autocad.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du ha relevant utbildning och minst 1 års erfarenhet som mättekniker. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i en konsultroll samt att du har arbetat med anläggningsjobb. Då tjänsten innebär mycket kundkontakt förutsätter det att du behärskar svenska i tal och skrift, trivs med människor samt har en god kommunikationsförmåga. Vidare är krav för tjänsten att du har körkort.

InfraGeoTech består av ett glatt och härligt gäng som vill tillvarata allas kompetenser. Man får stora möjligheter att påverka sitt arbete och planera sin egen tid. Att man kommer in med en ödmjuk inställning i kombination med att vara uppfinningsrik och orädd är egenskaper som värdesätts högt.

Vi erbjuder: en individuell lön, bra villkor och tjänstebil. Man erbjuds även stora möjligheter att själv planera sin tid och sitt arbete. Som mättekniker på InfraGeoTech kommer man att få arbeta på ett företag där trivsel och arbetsmiljön är av yttersta betydelse.

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg. Skicka din ansökan, tel 08-510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Anläggare
Stockholm  2018-05-03

Abtot Mark och Anläggning grundandes 2012 och är idag ca 10 anställda. Kontoret ligger i Älta men jobben utförs i hela Storstockholm. Vi arbetar med finplanering, renovering av innergårdar, schakt m.m.

Många av de projekt vi utför kräver användande av grävare och lastmaskiner. Vi har på bara några år vuxit
oss medelstora i branschen. Drömmarna är stora och vi siktar högt. Genom att arbeta nära varandra får vi ett bra arbetsklimat och god kvalité på de utförda projekten. Vi har även samarbete med andra aktörer på
marknaden.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en: 

Anläggare 

I rollen som anläggare hos oss arbetar du oftast i par, eller fler. Vi har flexibla arbetstider, ofta tidig start 
och tidig hemgång, det beror lite på hur det ser ut för dig men även på jobben vi har. 

Ordinarie tider: 
Mån -tors: 06.30 – 16.00 
Fre: 06.30 – 13.00 

För att lyckas i rollen har du ett par års erfarenhet av yrket. Körkort är ett krav. Du är självständig, 
engagerad och drivs av att utvecklas inom ditt yrkesområde. Det är viktigt att du vågar ta egna beslut och 
är kreativ då vi jobbar mycket efter frihet under ansvar. 

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat företag med ung arbetsstyrka. Du kommer till ett gäng som gillar 
att utmana sig själva i arbetet för att bli bättre på vad vi gör. Vi gillar även gemensamma mål som vi alltid 
uppnått, vilket lett till att vi kan åka på fina resor tillsammans en gång om året, exempelvis till Bali. Andra förmåner är friskvård och flexibla tider. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Projektledare
Stockholm  2018-05-31

Pactor Luftbehandling är ett privatägt bolag som projekterar och installerar ny luftbehandling för att förbättra inomhusklimat, miljö och ekonomi. Sedan starten 1986 har vi utarbetat väl fungerande metoder för att driva projekt på ett effektivt sätt. Tillsammans med leverantörer och samarbetspartners levererar vi effektiva kundanpassade lösningar till fastighetsbolag, byggentreprenörer och offentliga förvaltare. Vi sitter i nya fräscha lokaler vid Liljeholmskajen.

 

Med takt att företaget växer och utökar sin verksamhet, söker vi nu en erfaren projektledare för att stärka upp vårt team som vill vara med på denna resa.

Som projektledare hos oss kommer du att vara med under hela processen från anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning. Vi arbetar med både små och stora projekt, därför kan uppdragstiden variera. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. tekniskt och ekonomiskt ansvar samt att du ansvarar för att jobben utförs med hög kvalité och att projekten håller sig till de tidsramar som givits. 

Rollen innebär även att du planerar och fördelar arbetet mellan yrkesarbetare och underentreprenörer samt att motiverar dem att utföra sina uppgifter på ett kvalitetsmässigt sätt där kunden står i fokus. Vidare kommer du även att ansvara över beställning av material, utsättning och förmedling av information/ritningar/beskrivningar. 

B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har arbetat några år som projektledare och har yrkeserfarenhet inom ventilationsbranschen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har ett personligt driv och har god socialkompetens då rollen kräver mycket kontakt med både kunder och leverantörer. 

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag med nya visioner. Vi är ett bra team som gillar att göra roliga aktiviteter tillsammans. Frihet under ansvar är viktigt för oss. Andra förmåner är förmånsbil, tjänstepension, friskvård mm.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Pactor Luftbehandling med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Lokalnätmontör till One Nordic Malmö
Malmö  2018-05-04

ONE Nordic en av de ledande leverantörerna i Sverige inom tekniska tjänster, underhåll och entreprenad inom energibranschen. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem.

ONE Nordic har drygt 1000 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder. Huvudkontoret ligger i Malmö där vi är 60 personer. Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn.

Vi expanderar och söker nu en Lokalnätsmontör till Malmö

Som montör hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara inom service, drift och underhåll inom lokalnätsanläggningar 0,4-20 kV. Ditt arbetsområde kommer vara i Malmö/Söderslättsområdet.

För att lyckas i rollen har du en avslutad gymnasieutbildning/yrkesutbildning inom el eller liknande. Tidigare erfarenhet som linjemontör/distributionselektriker, erfarenheter från underhåll och drift av elanläggningar och elinstallationer samt erfarenhet av entreprenadprojekt är meriterande. Det är även meriterande om du har certifikaten/utbildningar som Allmän behörighet, ESA 14 och Arbete på väg. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person gillar du att ta initiativ och brinner för att utvecklas i din yrkesroll. Du är noggrann, strukturerad och gillar att ta eget ansvar. Viktigt för oss är att du gillar service, är målinriktad samt kostnadsmedveten.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat företag där du får vara med på en spännande resa. Vi har kollektivavtal vilket innebär bl.a. friskvård, servicebil, tjänstepension, fria glasögon m.fl. Andra förmåner är beredskap (beredskapsersättning). Hos oss har du stora möjligheter att växa i din yrkesroll om du har ambitionen och viljan att ta företaget framåt!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ledande Montör till El & Ljusdesign
Stockholm  2018-05-04

El & Ljusdesign bildades 1994 och har sedan dess växt från en liten ensamfirma till en totalleverantör inom el och belysning. Vi är idag 35 anställda och har kontor i Vasastan.

Vår organisation har utvecklats efter våra kunder och marknadens behov med avseende på vikten av god belysning, innovativa lösningar och säkra el-anläggningar. Vi är specialiserade inom ROT-arbeten och då främst kontor, butiker och restauranger. Vi erbjuder allt från projektering/ljusplanering till färdig installation inom de flesta områden. Som företag arbetar vi nära kund och representerar hög kvalité och stort engagemang i allt vi gör.

Vi söker nu en självgående Ledande Montör. Du kommer att arbeta med förstklassiga installationer ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet.

I rollen som installationselektriker rapporterar du till projektledare.

Din profil:

 • Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som installationselektriker.
 • Har du dessutom erfarenheter inom data, tele, passersystem och belysningssystem är detta positivt.
 • Som person är du engagerad, ordningsam och lägger stor vikt vid ett väl utfört arbete hos kund.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg. tel:08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kyltekniker sökes till ett välkänt företag med varierande arbete!
Stockholm  2018-05-04

Teknokyl grundades 1969 genom en sammanslagning av två företag och ägs idag av 2 personer som även är yrkesverksamma inom företaget. Idag är vi 20 anställda, varav 15 kyltekniker. Vår affärsidé är att med bred kompetens inom kylteknik och hög servicenivå tillgodose vår kunders behov och önskemål om en väl fungerande och energioptimerad anläggning. Verksamheten består av projektering, installation och service av kommersiella kyl- frys- klimat- värmepumpsanläggningar och datahallar. Vi har även samarbetspartners inom VVS- el- och ventilation.

Vi är ett stabilt och tryggt företag med kollektivavtal och medlemskap i Kyl- och värmepumps företagen. Därtill är vi även medlem i VVS företagen och Svenskt näringsliv

Som servicetekniker kommer du arbeta med av all form av kyla och värmepumpar mot företag i Stockholm. Det innefattar bl.a. storkök, livsmedelsbutiker, datahallar samt komfort och industriell kyla. Du kommer att utgå från hemmet och tar dig till och från arbetena med servicebil, arbeten erhåller du elektroniskt via Surfplatta eller Smartphone gäller även återrapporteringen.

För att lyckas i rollen är du en självgående servicetekniker med minimum 3 års erfarenhet. Kylcertifikat klass 1 och körkort är krav. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med ammoniak och koldioxid anläggningar innehar heta arbeten- och lödcertifikat samt om du har erfarenhet av styr- och reglerteknik. Tjänsten innebär även kundkontakt, därmed är det krav att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. 

Som person är du serviceinriktad, ordningsam och trivs med ett självständigt arbete. 
Vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utbildningsmöjligheter. Vi är ett glatt gäng där förmånerna är goda, som exempelvis friskvårdsbidrag och avtalspension. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg på tel. 08-510 662 01. Skicka in din ansökan idag via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt! 


Elektriker
Göteborg  2018-05-03

Elcab-koncernen grudandes 1969 i Göteborg. Vi har stor erfarenhet av det vi gör och består av tre avdelningar – Installation, Service och Svagström. Idag är vi 43 anställda och omsätter 70 miljoner. Elcab Installation arbetar främst mot industri och offentliga lokaler med svagström, installation och passage, även med solceller.

Vi är ett elföretag som vill vara kundens självklara val för elrelaterade miljöer och tjänster och jobbar ständigt mot detta genom att erbjuda våra kunder kostnadseffektiva, hållbara och innovativa lösningar. Genom att ta tillvara på medarbetarnas kunskap och erfarenhet levererar vi ett effektivt och noggrant resultat.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Elektriker

Som elektriker hos oss kommer du självständigt att planera och utföra dina jobb. Du utgår vanligtvis från hemmet i din servicebil och hanterar jobben i en surfplatta.

För att lyckas i rollen har du minst 15 års erfarenhet av elyrket och minst 4 års erfarenhet av orderhantering. ECY-Certifikat, HLR, Kontroll före drifttagning, kunskaper om porttelefoni, bokningssystem samt B-Körkort är krav.

Som person är du engagerad, disciplinerad, respektfull, kreativ och noggrann. Du är även trovärdig och är duktig på att omsätta ord till handling.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta med spännande arbetsuppgifter i ett väldigt gott gäng med bra förmåner och med stora chanser till personlig utveckling. Vi har kollektivavtal, friskvård och gillar att göra roliga saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ekonomiassistent
Stockholm  2018-05-06

MASAB, Maskinrensnings- Specialisten AB är ett företag specialiserade på såväl invändiga rör i fastigheten liksom anslutande utvändiga rör. Vi har en fordonspark bestående av specialutrustade och ändamålsenliga fordon - där man framgångsrikt arbetar med uppdrag inom högtrycksspolning, slamsugning, rörinspektion och sanering. Företaget består i dag av ca 15 medarbetare och vi har lång och gedigen erfarenheten av branschen.

Vi söker nu en ekonomiassistent med delvis orderadministratörsarbete till kontoret på MASAB. Som ekonomiassistent kommer du ha en viktig roll i organisationen då du sköter löpande redovisning för dotterbolagen, till exempel för Storebro Boats. Utöver arbetet med redovisning kommer dina dagar inkludera kundkontakt via telefon och mail, administration, ordermottagning/registrering, diverse ekonomiska arbetsuppgifter samt andra allmänna kontorsgöromål.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom administration och ekonomi. Meriterande är om du arbetat med redovisning tidigare. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav, du skall även kunna engelska då tjänsten innefattar kontakt med flera internationella kunder. Tidigare erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem som VISMA eller motsvarande är meriterande. Som person bör du vara stresstålig samt se kundkontakt som någonting roligt.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt och omväxlande arbete med mycket kundkontakt hos ett välrenommerat företag.

Välkommen in med din ansökan!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar MASAB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten som nås på 08- 511 617 45 alternativt linn.klofsten@jobway.se . Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elektriker inom belysning
Göteborg  2018-05-05

Trafiksystem Väst AB ingår i den expansiva Erlandssonkoncernen som startades redan 1950 och omsätter idag över 6,2 miljarder. Vi är marknadens starkaste och bästa nischföretag inom vägnära trafiksystemslösningar där el och styrning är en av huvudkomponenterna inom entreprenad samt drift & underhåll. Med ca. 80 anställda strävar vi alltid efter att vara kundens förstahandsval och med en budgeterad omsättning på 200 miljoner räknar vi med fortsatt tillväxt.

Vi söker just nu en elektriker med inriktning inom belysning till trafikkontoret i Göteborg.

I rollen kommer du tillhöra vårt entreprenad-team som arbetar med vägbelysning i trafikerad miljö. Upptagningsområdet är Göteborg och närliggande område, även enstaka uppdrag längre bort förekommer. I tjänsten som elektriker ingår jour på sikt, vilket blir ungefär var 7:e vecka. Du kommer att arbeta i en trafikerad miljö och får därför initialt genomgå de utbildningar som krävs för att få utföra elinstallationer och arbete på väg.

Vi ser att du är utbildad elektriker, som lägst på gymnasienivå. Du har B-körkort och talar god svenska. Som person är du ansvarstagande och självständig. Du tar själv ansvar för att det arbete du blir tilldelad blir utfört och rapporterat. Tjänsten kräver även viss flexibilitet då jour på sikt kommer att ingå. Tidigare erfarenhet från liknande arbeten är meriterande men inget krav.

Om du innehar C-körkort ses detta som meriterande då du i sådana fall kommer ha en annan typ av roll. I sådana fall kommer du att sköta drift och underhåll av gatumiljö.

Vi erbjuder dig en ansvarsfull roll i ett växande bolag med stora framtidsplaner! Du kommer ingå i vårt erfarna och kompetenta team i väst där du får ta del av en härlig arbetsmiljö med högt i tak, där entusiasm och teamkänsla står i centrum!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten, tel 08-511 617 45. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Projektledare till Bergtornet
Norrtälje  2018-05-17

Bergtornet Entreprenad grundades 2004 och omsätter idag drygt 100 miljoner kronor. Företaget har sitt huvudkontor i Nacka och är runt 25 anställda på företaget. Sedan starten ha de byggt upp en kompetens runt kärnan i bolaget som täcker det mesta inom byggnation. Med denna kompetens som ryggrad är de alltid redo för olika former av uppdrag – från enkla byggprojekt till stora komplicerade totalentreprenader. Bergtornet Entreprenad arbetar mycket med projekt inom bostäder, kommersiella lokaler och prestigeprojekt mot främst kommersiella aktörer i Stockholmsområdet.

Du kan läsa mer på www.bergtornet.se      

I takt med företagets expansion söker vi nu en erfaren projektledare/platschef!

Arbetsbeskrivning
På Bergtornet kommer du att ha en central roll i etableringen av ett projekt i Norrtälje där vi tillsammans med en stor kund har ett projekt som kommer att sträcka sig över 2-5 år. Projektet innebär produktion av bostäder och eventuellt även andra Servicelokaler. Efter detta projekt ser vi att du tar en central roll i vår organisation i Stockholmsområdet där du kommer att få driva flera roliga och stora projekt inom alla våra verksamhetsområden. Vi är en platt organisation med snabba beslut och vill att du har många idéer som vi tillsammans kan förverkliga.

Kvalifikationer
Vi söker dig som gärna gått den traditionella vägen från snickare till arbetsledare. Du har minst fem års yrkeserfarenhet av rollen som arbetsledare och har utbildning inom projektledning sedan tidigare. B-körkort och engelska flytande i tal som skrift är ett krav, då många av våra medarbetare inte är svensktalande. Kan du kommunicera på polska är det meriterande. Som person är du noggrann, strukturerad och drivs av goda resultat. Att leda och motivera kollegor är något du trivs med.  Du måste även tycka att det är roligt att jobba i byggbranschen och vilja utveckla dig själv.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete där du får chans att jobba med många spännande och varierande projekt. Du kommer till ett mindre och familjärt företag i ett expansivt skede. Du får en mycket självständig roll, där du får vara med och bygga upp verksamheten. Företaget har en lång erfarenhet av att samarbeta med underentreprenörer och har därigenom skapa ett starkt och framgångsrikt team tillsammans med dessa.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kyltekniker
Stockholm  2018-05-06

Kylpartner startade 1991 och har lång erfarenhet inom kyla och värme. Vår affärsidé är att erbjuda marknaden totalåtagande dimensionering, installation och störningsfri drift av utrustningar för värme och kyla oavsett lokaltyp. Vi har valt att inte låsa oss vid ett specifikt märke av kylmaskiner och erbjuder därför kunden en stor variation av kundanpassade anläggningar. Idag är vi 9 medarbetare som arbetar med uppdragsgivare som i huvudsak är samlade inom region Mälardalen.

Vi söker nu en kyltekniker som kommer att arbeta inom service.

Som servicetekniker hos oss kommer du arbeta ute hos våra uppdragsgivare men med hemmet som bas. Våra kunder och deras system är av stor variation vilket innebär att ingen dag kommer vara den andra lik.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en certifierad kyltekniker med minst 2 års erfarenhet av servicearbeten. B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav. Som person ser vi att du är självgående och tar eget ansvar för arbetet.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning! Du kommer till ett stabilt företag med kollektivavtal och friskvård och som värnar om sina anställda.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Kylpartner med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten som nås på 08- 511 617 45 alternativt linn.klofsten@jobway.se . Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Filialchef Uppsala
Uppsala  2018-05-06

Edekyl & Värme är sedan tio år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på sju orter och med 100-talet anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping, Norrköping, Motala, Västerås och Uppsala. Under de tio åren har vi växt snabbt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vårt motto är att kunna laga allt vi säljer. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme, fastighetsautomation samt värmepumpar i privata hem. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi vill att våra medarbetare ska vara de vassaste knivarna i lådan.

Vi söker nu en driven och utvecklingsorienterad filialchef till Uppsala

I Uppsala är vi i dagsläget ett team på ca 10 personer (olika personalkategorier, men i huvudsak tekniker ), men som beräknas växa de kommande åren.

Som filialchef har du det totala ansvaret för din enhet, allt från personalansvar, kundkontakter och ekonomiskt ansvar till att utveckla strategier för fortsatt tillväxt och lönsamhet.

För att lyckas i rollen ser vi att du har tidigare erfarenhet av en ledande roll inom installations-branschen och har en god förståelse för alla steg inom installationsarbetet. Vi ser gärna att du har en teknisk bakgrund utbildningsmässigt.

Vi vill att du som söker rollen drivs av att utveckla och leda en verksamhet framåt samt att du känner stor trygghet i ledarrollen och hur du fattar beslut och gör prioriteringar. Du ska också ha sinne för organisation, ekonomi samt säkerställa att vi följer våra interna rutiner.

Vår företagskultur är tydlig och vi kallar det för en mänsklig och vinnande företagskultur som präglas av engagemang, drivkraft och ekonomi.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett familjärt företag där du snabbt känner dig hemma. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet. I vår policy som arbetsgivare ser vi till att du får en trygg, säker och trivsam arbetsplats där du är med och påverkar. Edekyl & Värme erbjuder dig att bli en del av en växande organisation, där det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Edekyl & Värme med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten, tel 08-511 617 45. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Projektledare för hus och markuppdrag
Stockholm  2018-05-04

SLB, Sören Lundgren Byggkonsult AB, är ett självständigt kunskapsföretag verksamt inom byggbranschen sedan 1986. Vårt arbetsfält spänner över stora delar av byggprocessen. Tack vare en flexibel organisation kan vi erbjuda våra uppdragsgivare en service utöver det vanliga. Vår ambition är att fungera långt mer än bara som leverantör av ritningar och handlingar.

Uppdragsansvarig projektledare för hus och markuppdrag

Som projektledare kommer du i huvudsak att planera, leda och genomföra uppdrag i enlighet med avtal och företagets ledningssystem. Du ackvirerar dina egna projekt och kunder samt har eget ansvar för detta. Du kommer även kontinuerligt sysselsätta flera projektledare än dig själv. Ditt område kommer vara hus och markuppdrag, tex nyproduktion av bostadshus och ombyggnad av kulturhus. I och med detta så driver du dina projekt kontinuerligt samt arbetar från start till garantibesiktning.

Vi tror att du har uppmot 10 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är väl bekant med hur byggprocessen fungerar och nyckelaktiviteterna i de olika skedena och har ett brinnande intresse av att vara med och utveckla morgondagens samhälle. Vi ser gärna att du vill vara med och bidra och utveckla vår verksamhet.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett bra kontaktnät sedan tidigare. Du är mycket noggrann och strukturerad och kan hantera alla situationer och människor. Det är meriterande om du har entreprenad- eller konsulterfarenhet från en ledande position.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid denna rekrytering och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du är en ansvarstagande entreprenör som enkelt skapar dig en helhetsbild över projekten som du sedan planerar och organiserar för att skapa så lönsamma och tidseffektiva affärer som möjligt. Vidare har du ett modernt synsätt på ledarskap och kan genom din positivitet, tydlighet, ödmjukhet och flexibilitet skapa och bibehålla goda relationer med kunder likväl som medarbetare och på så sätt bygga upp ett motiverat och engagerat team som alla strävar mot samma mål.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett litet och sammansvetsat team som alla besitter flerårig erfarenhet och hög kompetens inom bygg och projektledning. Du har mycket frihet i ditt arbete och får ett stort svängutrymme. Utöver detta får du även en marknadsmässig lön med kollektivavtal, och friskvårdsbidrag. Vi utför även aktiviteter tillsammans så som tex innebandy och skidresa.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten, 08 511 617 45. Skicka in din ansökan idag via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt! 


Uppdragsansvarig inom VVS
Stockholm  2018-05-13

Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFK AB) startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. Vi erbjuder kompetens och engagemang inom projektering, projektledning, installationssamordning och provningsledare inom ventilation, el- och teleanläggningar, värme, sanitet, klimatisering, samt styr- och övervakningssystem. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar.

Vi växer och söker nu en Uppdragsansvarig inom VVS

Du kommer att arbeta i flera olika typer av uppdrag och med olika beställare. Detta innebär att du kommer att ställas inför varierande arbetsuppgifter, allt från beräkningar till projektering.

Vi söker en kreativ medarbetare med möjlighet att förstärka bolaget genom rollen som uppdragsansvarig inom VVS. Du har minst högskoleingenjörsexamen eller annan likvärdig utbildning relevant för branschen och har arbetat minst 3år som uppdragsansvarig. Din förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift är mycket god. B-körkort är ett krav.

Du som söker är en utåtriktad affärsmässig person som arbetar lika bra i grupp som självständigt. För att lyckas i rollen krävs också att du har ett ärligt engagemang i dina uppdrag och att du sporras av att ligga steget före och fånga upp affärer. Vidare har du förmågan att se nya möjligheter för att skapa kostnadseffektiva och miljömedvetna lösningar åt våra kunder. Du är intresserad av ny teknik och att utveckla dina kunskaper inom området. Dessutom är du en flexibel person som kan skapa goda relationer både internt och externt.

Vi erbjuder dig en trivsam miljö med möjlighet till personlig utveckling genom kunskapsåterföring inom organisationen. Vi har goda anställningsvillkor, bra förmåner och vi har kollektivavtal. För oss är det viktigt att anställda har bra balans mellan privatliv och arbetsliv.  

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten via telefon 08-511 617 45 eller linn.klofsten@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kyltekniker till Stevo's Storkök i Stockholm!
Stockholm  2018-05-06

Stevo's Storkök AB har varit verksamt inom storköksbranschen sedan 1995. Vi säljer storköksutrustning med hög kvalitet och våra leverantörer är utvalda med stor omsorg. Kvalitet, kundservice, rådgivning och utveckling är ledord som genomsyrat Stevo´s Storkök AB ända sedan starten.

Våra lokaler är belägna i Eriksbergs Industriområde, Botkyrka Kommun, där håller vi bland annat kurser/utbildning i vårt utbildnings kök på den storköksutrustning vi tillhandahåller, denna utbildning har visat sig vara mycket uppskattad och användbar bland våra kunder. Läs gärna mer på: http://www.stevos.se/

Idag är vi 11 stycken men behöver bli fler och söker en:

Kyltekniker till Stevos Storkök AB

Som kyltekniker hos oss kommer du arbeta självständigt med installation, service och underhåll av storköksmaskiner. Du kommer att utgå från hemmet och tar dig till och från arbetena med servicebil. Vi arbetar för kommunerna Botkyrka, Huddinge, Ekerö, Tyresö och Nynäshamn.

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet som Kyltekniker med kylcertifikat 1. Du har även B-körkort och bor i Stockholm eller i några av kommunerna ovan.

Du erbjuds en tjänst i ett företag där vi värnar om våra anställda. Vi har bra förmåner så som förmånsbeskattad servicebil och utbildningar. Självklart har vi kollektivavtal och dessutom risklunch. Utöver detta ser vi till att hålla en bra sammanhållning med roliga aktiviteter och kickoffer.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stevo's Storkök AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten på tel 08-511 617 45 eller linn.klofsten@jobway.se. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Låstekniker
Västerås  2018-05-31

Finlarm grundades 1991 och är ett fristående säkerhetsföretag som ser personlig samverkan och hög kvalitet som en förutsättning i relationerna med våra kunder. Vi levererar leverantörsoberoende produkter och tjänster som ger våra kunder kompletta säkerhetslösningar.

Vi tar ansvar för helheten – från projektering, installation och dokumentation till service, support och löpande underhåll.

Vi växer och söker nu en Låstekniker till Västerås!

Som låstekniker hos oss kommer du att få arbeta nära våra kunder ute på fältet. Vi arbetar till största del i Västerås men utför även arbeten i närliggande städer.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt men även i grupp. Du har minst 5 års erfarenhet av yrket och är van att arbeta mot företagskunder. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av svagström sedan tidigare, har arbetat med dörrautomatiker eller arbetat i låsbutik.

Vi erbjuder dig en roll i ett växande företag som aktivt arbetar för att vår personal ska trivas. Vår låga personalomsättning vittnar om att vi lyckas! Utöver kollektivavtal har vi ett attraktivt förmånspaket med bland annat ett bonussystem utöver lönen.

Som en del i vår rekryteringsprocess kommer ett utdrag ur brottsregistret att krävas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Finlarm Protectyou med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elkonstruktör
Stockholm  2018-05-05

Saferoad Vägbelysning AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter - vara eller tjänst -  till våra kunder. Vi ingår i en internationell koncern, Saferoad Group.

Vi arbetar med högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar för myndigheter och uppdragstagare inom infrastruktur. Koncernens affärsidé är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor på språng, oavsett om de går till fots, cyklar eller åker bil. Vi finns i 21 länder och har totalt 2500 ansällda.

I Sverige finns det nio olika Saferoadföretag som tillsammans representerar ett brett produktutbud inom trafik och offentlig miljö. Till exempel: skyltar, vägmarkering, väg- och broräcken, vägtrummor, geosynteter, produkter för offentlig miljö och belysningsstolpar.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Elkonstruktör till vårt kontor i Sollentuna 

Vi förstärker inom elkonstruktion och söker dig med erfarenhet från elbranschen. Arbetsuppgifterna utförs i anslutning till anbudsgivande såväl som i byggprojekt i samarbete med våra projektledare från vårt Saferoad kontor i Sollentuna. Resanade kan förekomma inom Sverige.   

Våra kunder är kommuners idrottsförvaltningar, trafikverket, större och mindre byggherrar typ Skanska, NCC mfl .   

I utlyst roll kommer du arbeta med bland annat;   

 • Elkonstruktion av styrcentraler, servicecentraler m.m. 
 • Ansvara för bolagets teknikutveckling och byggnation av el-konstruktioner. (Centraler mm).
 • Kunna göra kostnadskalkyler för central/styrskåp
 • Tekniska beskrivningar av funktioner i centraler/styrskåp
 • Provning/idrifttagning av centraler/styrskåp

Du har en teknisk utbildning el med flera års erfarenhet inom branschen. Du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift.  Körkort erfordras då resor ingår i tjänsten. Gärna erfarenhet från kabelberäkningar(El-vis, Febdok eller dyl). Allmän behörighet är meriterande. 

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg Tel 08 - 510 662 01. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Låssmed/Låstekniker till Malmö
Malmö  2018-07-11

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen. STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour.

I takt med att företaget växer söker vi en låstekniker till vårt team i Malmö

Hos oss kommer du arbeta med traditionella låssmedsarbeten med inriktning mot företag och offentlig miljö. Du kommer arbeta med allt från installation och driftsättning till dokumentation och projektering. Vidare att du utgår hemifrån och arbetar i hela Skåne regionen.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av praktiskt arbete med mekaniska låsanläggningar, innefattande projektering, installation, service och underhåll. Gesäll- eller mästarbrev är meriterande men inget krav.  Som person är du kund- och serviceinriktad med en förmåga att anpassa tillvaron utifrån verksamhetens behov. Du är van att arbeta strukturerat och självständigt samt har en god kommunikativ förmåga till såväl interna som externa kunder. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med eget ansvar.

Svenska i tal och skrift och B-körkort är krav.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och våra anställda. Vi har goda anställningsvillkor, bra förmåner samt kollektivavtal.

En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen. Intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar STANLEY Security med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Låssmed/Låstekniker till Eskilstuna
Eskilstuna  2018-06-11

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen. STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour.

I takt med att företaget växer söker vi en låstekniker till vårt kontor i Eskilstuna 

Hos oss kommer du arbeta med traditionella låssmedsarbeten med inriktning mot företag och offentlig miljö. Du kommer arbeta med allt från installation och driftsättning till dokumentation och projektering. Vidare att du utgår hemifrån och arbetar i stora delar av mälardalen

Vi söker dig som har några års erfarenhet av praktiskt arbete med mekaniska låsanläggningar, innefattande projektering, installation, service och underhåll. Gesäll- eller mästarbrev är meriterande men inget krav.
Som person är du kund- och serviceinriktad med en förmåga att anpassa tillvaron utifrån verksamhetens behov. Du är van att arbeta strukturerat och självständigt samt har en god kommunikativ förmåga till såväl interna som externa kunder. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med eget ansvar.

Svenska i tal och skrift och B-körkort är krav.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och våra anställda. Vi har goda anställningsvillkor, bra förmåner samt kollektivavtal.

En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar STANLEY Security med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Ski


Arbetsledare
Stockholm  2018-06-11

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen. STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour.

Vi söker nu en arbetsledare till vårt team i Stockholm.

Rollen innebär att du planerar och fördelar arbetet mellan yrkesarbetare och underentreprenörer samt motivera dem att utföra sina uppgifter på ett kvalitetsmässigt sätt där kunden står i fokus. Vidare kommer du även att ansvara över bemanningen samt arbeta med en del administrativa uppgifter.

För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du bör även vara självgående i ditt arbete och förstå vikten av att planera och arbeta med tidsplaner. Du är orädd och då du kommer ha mycket kontakt med såväl kunder som medarbetare är det viktigt att du är kommunikativ och trivs med att vara ”spindeln i nätet”. Vidare att du som person är ordningsam och strukturerad i ditt sätt att arbeta. Svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och våra anställda. Vi har goda anställningsvillkor, bra förmåner samt kollektivavtal.

En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar STANLEY Security med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Låssmed/Låstekniker
Stockholm  2018-07-03

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen. STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour. 

I takt med att företaget växer söker vi nu låstekniker till vårt team i Stockholm

Hos oss kommer du arbeta med traditionella låssmedsarbeten med inriktning mot företag och offentlig miljö. Du kommer arbeta med allt från installation och driftsättning till dokumentation och projektering. Vidare att du utgår hemifrån och arbetar över hela Stor-Stockholm.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av praktiskt arbete med mekaniska låsanläggningar, innefattande projektering, installation, service och underhåll. Gesäll- eller mästarbrev är meriterande men inget krav.

Som person är du kund- och serviceinriktad Som person är du kund- och serviceinriktad med en förmåga att anpassa tillvaron utifrån verksamhetens behov. Du är van att arbeta strukturerat och självständigt samt har en god kommunikativ förmåga till såväl interna som externa kunder. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med eget ansvar. 

Svenska i tal och skrift och B-körkort är krav.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och våra anställda.  Vi har godaanställningsvillkor, bra förmåner samt kollektivavtal.

En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar STANLEY Security med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Innelåssmed
Stockholm  2018-07-18

STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen. STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour. 

I takt med att företaget växer söker vi nu en innelåssmed till vår verkstad i Skarpnäck.

I rollen som innelåssmed kommer du arbeta i vår verkstad i Skarpnäck. Dina arbetsuppgifter innefattar allt från att bygga cylindrar, tillverka nycklar till att skicka ut material till våra kunder.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Gesäll- eller mästarbrev är meriterande men inget krav. Som person är du självgående och en naturlig problemlösare. Du är van med att ta eget ansvar och gillar ett omväxlade arbete. Som företaget ansikte utåt ser vi att du är serviceinriktad och förstår vikten av att sätta kunden i fokus. Vidare att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete.

Svenska i tal och skrift är krav.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och våra anställda.  Vi har goda anställningsvillkor, bra förmåner samt kollektivavtal.

En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar STANLEY Security med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Servicechef till NV Rör
Stockholm  2018-05-04

NV Rör är ett väletablerat och engagerat VVS-Företag som tillhandahåller alla typer av VVS-arbeten så som VVS-installationer, service, försäkringsärenden och ROT-jobb i samband med renoveringar av bostäder och kommersiella fastigheter, projektering, rörisolering, märkning och injustering. NV Rörteknik AB hjälper fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Stor-Stockholm med omnejd. Genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla har vi utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och genom rekommendation.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Servicechef.

Som servicechef kommer du ha en bred roll där du får vara med och bygga upp vår serviceavdelning. Du kommer bl.a. ansvara för en praktikant och en lärling samt ha daglig kontakt/kommunikation med olika kunder.

För att lyckas i rollen har du runt 8-10 års erfarenhet inom VVS-branschen. Du är självgående och pålitlig. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person är du ambitiös och gillar att jobba samt brinner för att ta företaget framåt. Du är engagerad, stresstålig och strukturerad.

Vi erbjuder dig att vara en del i ett väletablerat företag. Vi är måna om våra medarbetare och brinner för att matcha dig så bra som möjligt. Vi har kollektivavtal, tjänstepension och friskvård. Varje år åker vi utomlands och då tar vi även med oss respektive. Vi har bl.a. varit i Berlin och Alperna. För oss är det även viktigt att du känner att du utvecklas, därför är vi öppna för utbildningar.  

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Kalkylator/Konstruktör till Edekyl i Stockholm
Stockholm  2018-05-04

Edekyl & Värme skapades genom att bröderna Robert och Richard Björk förvärvade det anrika Örebroföretaget Edekyl AB. Med brödernas mångåriga erfarenhet från värmepumpsbranschen tillfördes värme så det nya bolagsnamnet blev Edekyl & Värme AB. Med säte i Örebro har verksamheten utökats och omfattar idag även filialer i Stockholm, Västerås, Motala, Norrköping och Linköping. Med 90 anställda är Edekyl & Värme ett av de ledande företagen inom kyla, värme, ventilation, automation och energieffektivisering i Mellansverige.

Vi söker nu en driven och engagerad konstruktionsresurs till vår verksamhet i Stockholm 

Som kalkylator och konstruktör hos oss utför du kalkylarbete i linje med verksamhetens mål och strategiska planer. Kalkylatorn är delaktig under hela anbudsprocessen från förfrågan till färdigt anbud/beställning men också under produktionsfasen som stöd till projektledaren. Tjänsten kräver att du sa konstruera och projektera egna tekniska lösningar och förslag. I rollen ingår även offerering, anbud, bibehålla och vidareutveckla kundrelationer, effektivisera tekniska installationer, ekonomisk uppföljning och utvärdering, projektering & konstruktion, delta i inköpsarbeten. 

* Du bör ha en högskoleutbildning inom VVS, Bygg, Fastighet eller Teknik. 
* Erfarenhet av kalkyl, offert och konstruktionsarbete inom VS & El är krav. 
* Kunskap om leverensbestämmelser 
* Van att arbeta i kalkylprogram 
* Det är meriterande om du har utbildning inom entreprenadjuridik, ekonomi samt praktisk erfarenhet av installation. 
*CAD 

Vi erbjuder dig att vara del i ett familjärt företag där du snabbt känner dig hemma. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet. I vår policy som arbetsgivare ser vi till att du får en trygg, säker och trivsam arbetsplats. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten, tel 08-511 617 45. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Kyltekniker
Stockholm  2018-05-31

Vi är de lilla familjeföretaget med lång erfarenhet. Företaget startades av Kent Emtelin 1976, Kents ambition och tanke var redan då hög arbetsmoral och kvalitet. Detta genomsyrar ännu idag arbetsmoralen och företaget utvecklas ständigt framåt med hjälp av Uffe Emtelin och Erik Emtelin som delägare. Vi är det företag som har samarbetat längst med Nibe i Stor Stockholm.

Idag har Stockholm Pool & Värme AB  16 anställda och en stor kundstock. Verksamheten är i huvudsak koncentrerad på service, reparation, försäljning och OVK. Vi arbetar både mot storföretag och privatkunder och har även ett nära samarbete med försäkringsbolagen.

Vi växer och söker ytterligare en kyltekniker

Som kyltekniker hos oss kommer du att arbeta med att serva och byta ut värmepumpar. Vi arbetar både med företagskunder och privatpersoner.

Du bestämmer själv om du vill utgå ifrån vårt kontor i Huddinge eller om du vill utgå ifrån hemmet.

För att lyckas i rollen ser vi att du minst 4 års erfarenhet av yrket. B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav. Som person ser vi att du är självgående och tar eget ansvar för arbetet.

Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats där vi är måna om personalen. Vår låga personalomsättning visar på att vi lyckas! Arbetstiderna är 07.00-15.30 med möjlighet att utgå ifrån hemmet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Stockholm pool och värme med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, 08 520 01 751 eller frida.persson@jobway.se. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Montör
  2018-06-13

Constant Clean som bildades 1987 och är ett väletablerat företag som säljer, servar och projekterar utrustning för fordonstvätt. Företaget har sedan det bildades arbetat med montering och service av automattvättar. Under 2008 gick vi samman med SEAB, Nordens största distributör av bilvårdsprodukter. Från och med 2009 är vi svensk representant för Christ automattvättar, självtvättar och kringutrustning. Vi utför service av högtryckspumpar, projekterar, säljer och monterar biltvättar, installerar och servar spolutrustning i tvätthallar samt service och montage av all annan förekommande kringutrustning. Huvudkontoret ligger i Huddinge  och idag är vi 40 anställda. 

Montör till södra Sverige!

I rollen som montör innebär dina arbetsuppgifter att montera biltvättar, reningsverk och utomhusanläggningar. Du kommer utgå från ditt hem och det kommer även innebära arbete på andra orter i Sverige, ca 100 nätter där du bor på hotell, kan bli mindre beroende på vart du bor. Arbetsuppgifterna innebär mycket arbete med montage av stålkonstruktioner, därmed tillkommer det en del tyngre lyft. Det dyker ofta upp oväntade problem, därför är det viktigt att du är både kreativ och händig. Tjänsten innebär arbete inom områden som el, vvs och smide. Arbetet utförs i huvudsak tillsammans med en kollega.

För att lyckas i denna roll är det ett krav att du har B-körkort samt körvana. Tidigare erfarenhet som montör är meriterande, dock behöver det inte vara inom samma bransch. Som person är du självständig och en riktig problemlösare. Utöver det har du en positiv inställning till ditt arbete och är flexibel gällande arbetstider. Det viktigt för oss är att du har inställningen att allt går att lösa och lära sig.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett växande och familjärt företag som månar om sina anställda. Du har tillgång till servicebil samt friskvårdsbidrag. Självklart erbjuder vi övertidsersättning och traktamente.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson tel. 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kalkylator till Assemblin El
Stockholm  2018-05-25

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är mer än 7 miljarder kronor och med mer än 5 000 medarbetare på över 100 orter i Norden finns vi där du är.

Inom elteknik erbjuder vi heltäckande lösningar för el: automation, kraftteknik data och telekom, säkerhet och energioptimering. Vi tar fram idé, konstruerar lösningen, installerar och monterar samt utför service och underhåll. Med våra egna verkstäder erbjuder vi även service och underhåll av elektriska motorer, generatorer och transformatorer.

Vi vill erbjuda dig de bästa tekniklösningarna och samtidigt värna om miljö och hållbarhet. Genom rätt kompetens och rätt resurser tar vi ditt projekt hela vägen från idé eller koncept till en komplett lösning. Vårt erbjudande inom elteknik får fastigheter, anläggningar och industrier att fungera med smarta tekniska lösningar.

Våra kärnvärden utgör grunden för vår kultur och identitet:

 • Affärsmässighet - tydligt ansvar för ekonomin
 • Enkelhet - enhetligt och okomplicerat agerande
 • Kompetens - kunskap, vilja och förmåga
 • Pålitlighet och gott uppträdande

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Kalkylator till Stockholm eller Uppsala

Som kalkylator hos oss kommer du arbeta med kalkyler, anbudsgivning, analyser av projekt samt att kostnadseffektivisera materialinköp till projekten. Du kommer producera totalentreprenadprojekt och jobba mot kommersiella fastigheter, hotell, sjukhus och kontor, därför är det viktigt med ABT. 

För att lyckas i rollen har du sinne för att effektivisera lösningar i projekt. Tidigare roll som ledande montör/arbetsledare är meriterande. Du är bra på att kommunicera och drivs av att ta företaget framåt. Vidare är du kostnadsmedveten och har ett ekonomiskt sinne. Vi ser gärna att du har någon form av elutbildning i kalkylsystem. Du bör ha gjort ett antal totalentreprenader tidigare.

Vi erbjuder dig att komma till ett väletablerat företag där stora möjligheter till utveckling finns. Vi kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Det finns stora möjligheter att bredda sin roll för att ta ännu mer ansvar, om man vill och har den ambitionen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Proffssäljare inom byggmaterialhandeln
Stockholm  2018-05-03

XL-BYGG är Sveriges största byggmaterialhandelskedja med ca 140 byggvaruhus i landet. Kedjan är en frivillig fackhandelskedja som utgörs av ett 90-tal delägare som äger och driver en eller flera varuhus. XL-BYGG Faringe AB driver XL-BYGG Faringe i Vällingby och XL-BYGG City på Kungsholmen i Stockholm. Bolaget har ett 20-tal medarbetare och omsätter ca 60 miljoner.

Som medarbetare hos oss tillhör du ett litet men hårt arbetande team. Vi växer, beslutsvägarna är korta, farten hög med många skratt längs vägen. Ledorden för företaget är att det ska vara enkelt och roligt att handla av oss och det uppnås genom rätt medarbetare som har kul på jobbet och tar stort ansvar.

Nu söker vi ytterligare en proffssäljare till Vällingby

Idag har vi ett litet effektivt B2B-team som växer kraftigt och därför behöver vi ytterligare en medarbetare. Som proffssäljare i vår bygghandel kommer du nästan uteslutande  att arbeta med företagskunder. Vi säljer byggmaterial till allt från små byggföretag till stora riksbyggare. 

Tjänsten är att jämställa med en Key Account manager-roll då du kommer ansvara för en egen kundstock av återkommande kunder. Rollen kräver erfarenhet från branschen då du ansvarar för kunden fullt ut. Det innebär att du ska kunna arbeta med förfrågningsunderlag, ta in offerter från leverantörer och offerera kunden den bästa lösningen. Vi är väldigt måna om att kunderna ska känna förtroende och uppleva oss som en samarbetspartner där det är enkelt och roligt att handla.

För att passa i rollen har du samma tjänst idag hos någon av våra branschkollegor, 3-5 års erfarenhet från samma roll är ett krav. Du har god datorvana och arbetar obehindrat i Office-paketen samt system för order- och beställningshantering. Då du ansvarar för dina egna affärer krävs att du kan räkna momssatser, täckningsgrader, köpa in material och dyligt. God organisatorisk förmåga krävs då det är ett stort antal offerter, beställningar och objekt som hanteras parallellt och måste hanteras och följas upp för att leda till affär.

Vi lägger stor vikt vid ditt affärsmannaskap. Du drivs av viljan att göra bra affärer samt bygga upp och förvalta dina kundrelationer. Du kommer arbeta mot många kontaktytor och bygga relationer med våra kunder, leverantörer och inom XL-BYGG.

För att trivas i rollen bör du vara organiserad, affärsdriven, serviceminded, lösningsorienterad och social.  Ledorden för rollen är eget driv, intresse, service och affärsmannaskap.

Vi erbjuder dig en kreativ roll i ett växande företag. Vi värnar om våra medarbetare och hittar ofta på roliga aktiviteter tillsammans. Det är inte ovanligt att vi går på after works med medarbetare och kunder.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar XL-BYGG med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ansvarig driftledare
Stockholm  2018-05-22

ABT Bolagen startade 1985 och är en trygg och miljömedveten partner inom bygg- och anläggningsbranschen. Vår tyngdpunkt ligger på maskin- och transporttjänster samt en specialiserad roll som underentreprenör. Vi har egen produktion av bergkrossmaterial, betong samt moderna återvinningsstationer på flera platser i regionen. Som medarbetare i ABT drivs du av våra värderingar: Förtroendefull, mänskliga, vi bryr oss om miljön, kunderna, varandra och nästa generation.

Längtar du efter att ta ansvar i en platt organisation med korta beslutsvägar?

Vi söker nu en Ansvarig Driftledare till vår nystartade betonganläggning i Norrsätra.

 Som Ansvarig driftledare inom ABT Bolagen ansvarar du för det operativa ledarskapet i fabriken genom att leda och fördela arbetet. Säkerställa kvalitén i levererad produkt samt följa de regler och rutiner uppsatta kring tillverkning och transport. Säkerställa fabrikens maskinella funktion, genomföra skyddsronder. Uppföljning med kunder vid leverans och eventuella kundsynpunkter. Ansvara för kostnadsutveckling samt arbeta utifrån utsatta nyckeltal.

 

För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetat några år inom betong samt att det är krav att du har genomgått utbildning i Klass I Fabriksbetongtillverkning. Erfarenhet från arbete inom industri är meriterande. Tjänsten innefattar mycket kundkontakt och kräver att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Vidare att du har god dator/IT-vana samt B-körkort.

Som person är du strukturerad och noggrann samt förstår vikten av kvalité. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Även att du har ett personligt driv och är en serviceinriktad person. Det är viktigt att du som person är stresstålig och tycker om den dagliga kontakten med kunder och leverantörer.

Vi erbjuder dig en tjänst i ett stabilt och tryggt företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och våra anställda.  Vi har goda anställningsvillkor, bra förmåner samt kollektivavtal.

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar ABT Bolagen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Mikaela Hansson, tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Elektriker
Göteborg  2018-05-23

Eltel Networks är norra Europas ledande Infranetföretag specialiserat på att planera, bygga och underhålla samhällets livsviktiga el- och telenät. I Sverige har vi cirka 1 900 anställda fördelade över hela landet

Eltel Networks Team Road satsar ytterligare på att bli en ledande aktör när det gäller teknisk utrustning ITS inom området vägtrafik och trafiksystemslösningar. Road utför ny- och ombyggnadsprojekt och underhåll. Team Road ansvarar för drift- och underhåll samt nybyggnation för flera olika kunder. Vi har huvudverksamhet i Stockholm och Göteborg men vi satsar på att ta affärer över hela landet.

Med takt att vi expanderar söker vi en elektriker till vårt team i Göteborg.

Som elektriker hos oss kommer du framförallt att arbeta med service och installation i vägmiljö. Vi arbetar bl.a. med följande system: Trafikmätning, CCTV, fiber/Cisco nät, Radio, Telefoni, PA- Anläggningar, El-kraft, parkeringssystem och vägbommar på vägar, i tunnlar och på broar. I tjänsten ingår även arbete på annan ort. Så du måste vara beredd på att resa.

För att lyckas i denna roll har du genomgått en EL-utbildning på gymnasial nivå eller liknade utbildning. Meriterande är om du har arbetat några år inom yrket. Som person är du självgående, strukturerad och har en god socialförmåga. Vidare att du är van med att ta eget ansvar och gillar att ett omväxlande arbete. Har du tidigare erfarenhet av installationsarbeten i trafikmiljö är det meriterande.

Svenska i tal och skrift samt B-körkort är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett tryggt och stabilt företag med kollektivavtal som värnar om sina anställda. Du kommer vara en del i ett starkt team med bra sammanhållning. Andra förmåner är servicebil, mobiltelefon samt friskvård.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Eltel med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson tel. 08 511 617 43 alt. mikaela.hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Serviceelektriker
Stockholm  2019-05-15

020 Elektrikerna grundades 2010 och har sedan dess utfört elinstallationer i Stockholm åt främst företagskunder men även privatkunder. Företaget arbetar med allt från nyinstallationer av el, förändring eller utökande av befintliga elinstallationer.

I takt med företagets expansion söker vi nu en serviceelektriker.

Kvalifikationer
Vi söker nu en elektriker som vill utvecklas genom varierande arbetsuppgifter i sin yrkesroll. Vi ser att du har en EL-utbildning i grunden, är minst treårsmontör och har en vana av att arbeta självständigt. Du bör vara en naturlig problemlösare och ha ett gott servicetänk gentemot kunder. B-körkort samt god svenska i tal och skrift är en förutsättning. Erfarenhet av felsökning är meriterande. 

Arbetsbeskrivning
I rollen som serviceelektriker utgår du från hemmet och kommer utföra arbeten som innefattar främst elinstallationer inom ex. kraft, belysning och nätverk. Vi utför elinstallationer inom ett brett område såsom kontor, butik, lager, nödljus, gatubelysning samt de mesta inom kommersiella fastigheter. Dagarna kommer att innebära en stor variation med olika typer av uppdrag. Från mestadels servicearbeten till kortare projekt. Våra kunder är fastighetsbolag, byggföretag samt privatpersoner.

Vi erbjuder ett företag med en sund syn på sina anställda. Ett stort fokus ligger på trivsel, att känna en trygghet och ständigt få utvecklas i sin yrkesroll med varierande arbetsuppgifter. Du arbetar flexibelt med möjlighet att anpassa din arbetstid. Du erbjuds en marknadsmässig lön, tjänstepension, telefon, den tekniska utrustning som behövs för tjänsten samt service, alternativt förmånsbil.

Är du intresserad och vill veta mer? I den här rekryteringen samarbetar 020 Elektrikerna med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson tel. 08 511 617 43. Ansök snarast via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


VVS-montör
Stockholm  2018-06-19

Relax Rör & Värme grundades år 2003 av Niklas Olausson. Vi har vårt kontor i centrala Tyresö och mestadels av jobben är i närområdet. Företaget är ett IVT Center och är i grunden installatör av värmepumpar men arbetar i dagsläget med nyproduktion, storbyggen, ROT och värmepumpar. I dagsläget är vi 7 glada medarbetare som värnar om kundkontakt samt rätt och helhjärtad insats i varje uppdrag.

Vi söker nu en självgående VVS-montör till vårt team. Som montör hos oss kommer du främst att arbeta på storbyggen och nyproduktion och på längre sikt ROT och installation av värmepumpar. Du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 7 års erfarenhet inom yrket och är en självgående person som har arbetat med liknande typer av jobb. Du ska tidigare ha arbetat på storbyggen och nyproduktion. Vi förutsätter att du är en certifierad VVS-montör samt är flytande i svenska i tal och skrift, även viktigt med B-körkort. För att göra ett bra jobb hos oss ser vi att du är säker i din roll och tar egna initiativ. Vi vill att du precis som oss sätter dig in helhjärtat i varje arbete för att ge allt.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett företag där du har stor möjlighet att utvecklas. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och aktivt hittar på saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Relax Rör & Värme med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten 08-511 617 45. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elektriker till Saferoad Vägbelysning
Stockholm  2018-05-04

Saferoad Vägbelysning AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter - vara eller tjänst -  till våra kunder. Vi ingår i en internationell koncern, Saferoad Group.

Vi arbetar med högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar för myndigheter och uppdragstagare inom infrastruktur. Koncernens affärsidé är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor på språng, oavsett om de går till fots, cyklar eller åker bil. Vi finns i 21 länder och har totalt 2500 ansällda.

I Sverige finns det nio olika Saferoadföretag som tillsammans representerar ett brett produktutbud inom trafik och offentlig miljö. Till exempel: skyltar, vägmarkering, väg- och broräcken, vägtrummor, geosynteter, produkter för offentlig miljö och belysningsstolpar.

Vi söker elektriker till vårt kontor i Sollentuna

I sollentuna är vi ca 25 anställda. Som elektriker hos oss kommer du att arbeta på våra entreprenader. Detta innebär tekniskt ansvar för att det blir utfört med hög kvalité. Det förekommer upprättande av dagbok och egenkontroller med stöd från vårt interna dokumentsystem. Daglig kontakt sker med våra kunder, projektledare och övrig personal.

Du får stor insyn i vår organisation och får möjlighet att vara med och påverka. Det kan förekomma resor inom Sverige, främst Mälarregionen. 

För att lyckas i rollen är du fullbetald elektriker med minst gymnasial utbildning. Har du någon form av nätverkskompetens och kunskap inom ITS är detta meriterande.

Vi kan även erbjuda boende om du inte bor i Stockholm. 

Som person är du strukturerad, ordningsam, självständig, handlingskraftig och van att ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, elkonstruktörer och projektledare. Du har minst B körkort, BE är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.  

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Arkitekt
Stockholm  2018-04-29

 

Tillsammans arbetar vi effektivt, engagerat och lösningsorienterat.

BBH är arkitektkontoret med unik spetskompetens inom kollektivtrafik och tillgänglighet. Vi drivs av en stark vilja att skapa arkitektur för ett hållbart samhälle.Ledordet för vår verksamhet är Tillsammans och vår process bygger på arbetsglädje, dialog och engagemang. 70 års erfarenhet och ständigt pånyttfödd nyfikenhet är en oslagbar kombination!

Vi växer och söker fler arkitekter till vårt fina kontor på Maria Skolgata 83.

Vi är professionella specialister som genom ständig utveckling och nytänkande bidrar till att göra kollektivtrafiken attraktiv och det byggda samhället tillgängligt för alla. Genom kreativ samverkan mellan arkitektur och teknik höjer vi nivån på gestaltning, projektering och genomförande. Utöver projekt inom kollektivtrafik och tillgänglighet arbetar vi brett med bland annat bostäder och logistik.

Vi söker nu nya kollegor som vill vara delaktiga i processen att bygga ett hållbart samhälle tillgängligt för alla.

Som arkitekt hos oss får du en självklar plats i företaget där din röst blir hörd och dina idéer uppmuntras. Vi vill arbeta tillsammans med arkitekter som har ett härligt driv och gillar tanken på att lära sig nya saker. Vi arbetar i team där all erfarenhet tas om hand och tillsammans lyfter vi varandra och arkitekturen.

För att passa i rollen har du arbetat som arkitekt i några år och vill ta dig an våra spännande projekt. Vi arbetar i Autocad och Revit men är öppna för att lära dig dessa program om du inte arbetat i dem tidigare. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder dig en spännande och öppen arbetsplats där nytänk och laganda står i fokus. Låter detta som ett nästa steg i karriären? Tveka inte att höra av dig!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar BBH Arkitektur & Teknik med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Frida Persson, tel 08 520 017 51 eller Linn Klofsten, 08 511 617 45. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Plastsvetsare
Stockholm  2018-05-30

Hansson & Ekman

Grundades 1992 och har sedan dess fortsatt att växa. Företaget håller till i Uppsala med filialer i Hägersten och Gävle. Hansson och Ekman riktar sin verksamhet mot industri och bygg. Inriktade på entreprenader och har etablerat sig på marknaden som en pålitlig partner vilket har varit nyckeln till deras framgång. Verksamheten innefattar bland annat teknisk isolering, plåtslageri, injustering av rör och ventilation samt drift och skötselinstruktioner samt mantelskarvning av fjärrvärmerör. 
Hansson och Ekman är ett stort företag med känslan av ett litet företag. Ägarna är verksamma i företaget och det leder till korta beslutsvägar.

Hansson och Ekman är i en expansionsfas och söker nu en:

Extrudersvetsare med skarvpass. 

Som svetsare hos Hansson och Ekman kommer du att arbeta mycket med servicearbeten även viss nyinstallation. Framförallt kommer du att hålla till i Stockholms området men det förekommer även resor över mellan Sverige. Du utgår från hemmet och arbetet är självständigt.

Vi söker dig som har erfarenhet inom svetsning och en god förståelse av fjärrvärmebranschen.

Som person är du positiv, social och tillmötesgående. Vidare är du självgående och noggrann i ditt arbetssätt. Du är en riktig problemlösare som gärna delar med dig av dina kreativa tankar och idéer men är samtidigt öppen och mottaglig för nya arbetssätt.

Tjänstebil och mobil är självklara redskap för tjänsten. Därför är B körkort ett krav. BE körkort är meriterande. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela 08 511 617 43. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Serviceelektriker
  2018-04-27

Svefab bedriver kvalitetssäkrad teknisk fastighetsförvaltning i Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Åkersberga men vi har även platskontor i Solna, Täby och Sigtuna. Vi är totalt 50 anställda, varav 7 personer på elavdelningen.

Vi ska vara kundernas förstahandsval när det gäller kvalitets- och miljösäkrad förvaltning genom att erbjuda kunderna verksamhetsanpassade lösningar. Vi når framgång i kvalitetsarbete genom att leverera uppdrag på avtalad tid, agera professionellt i alla kundrelationer, samverka med leverantörer kring relevanta kvalitetsaspekter samt säkerställa engagerade och kompetenta medarbetare.

Vi expanderar och söker nu en: 

Serviceelektriker 

Som serviceelektriker hos oss kommer du arbeta i hela Storstockholm med nyinstallationer, ombyggnader, felsökning, reparation, renovering och underhåll inom fastighetssidan.  

För att lyckas i rollen har du minst 4-5 års erfarenhet som elektriker. Vidare är du självgående och har en god social förmåga då arbetet innebär mycket kundkontakt. Körkort och svenska i tal och skift är krav. 
Som person är du ansvarsfull och engagerad i ditt arbete. Du är händig och lösningsorienterad samt har en bra samarbetsförmåga. Då säkerhet är viktigt för oss kräver vi att du är noggrann. Det är också viktigt att du känner dig trygg med att själv utföra installationer och dragningar i fastigheter. 

Vi erbjuder dig att vara en del i ett framgångsrikt företag som satsar på sina medarbetare. Vårt mål är att erbjuda stimulerande arbete med god gemenskap i en trygg och säker miljö. Andra förmåner är kollektivavtal, friskvård, telefon, förmånsbil, möjlighet till årlig hälsokontroll samt goda utvecklingsmöjligheter. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Julia Olofsson. 08 511 617 48. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Handläggande Arkitekt
Stockholm  2018-05-31

Nordisk Kombination Arkitekter AB arbetar med utvecklingsprojekt, stadsförnyelse, nybyggnad, restaurering, ombyggnad och inredning. Tyngdpunkten ligger på nybyggnad och kvalificerad ombyggnad.

Vår historia är lång och kort.

Lång, eftersom två av de tidigare delägarna sedan början av 1990-talet drivit Gyllenpalm & Sohlman Arkitekter AB. När Christian Hansen i 2008, nuvarande VD, kom med i bilden, startades Nordisk Kombination Arkitekter AB och huvuddelen av verksamheten flyttades hit.

Lång erfarenhet parad med nytänkande!
Under hela vår verksamhet har vi huvudsakligen arbetat med nybyggnad och kvalificerad ombyggnad.
På senaste åren har vi även kommit att arbeta alltmer med fatighetsutvecklingsprojekt. 

Vi har alldeles för mycket att göra. Egentligen inte ett negativt problem i sig men nu är det viktigt att vi anställer rätt personer och det är förhoppningsvis du. Det står två lediga arbetsplatser och väntar.

Utöver att du måste ha alla de vanliga förutsättningar så som 2-10 års projekteringsvana, är van att arbeta i AutoCad och  Adobe-familjen, pratar och skriver bättre svenska än jag (jag är dansk), kunna arbeta både självständigt och i grupp, är driven och strukturerad osv. är det hos oss lika viktigt att du har humor, ser möjligheter i problem, aldrig ger dig, är nyfiken på allt och inspireras av att gå upp på morgonen och ta dig an det livet kastar emot dig.

Om du ska jobba tillsammans med oss tycker du som vi att det finns ett utrymme för förbättring i dagens svenska arkitektur. Det finns ingen anledning att förkasta beprövade metoder och material men frågan är om det verkligen inte går att förbättra det vi omges av till samma insatts. För att förklara lite ytterligare om hur vi ser på vårt uppdrag har vi bl.a. en grundregel som vi försöker att efterleva i varje projekt: vi måste alltid testa något nytt.
Det kan vara allt från ett nytt material, en ny arbetsprocess eller ett nytt samarbete. Det viktiga är att det ska lyfta både projektet, kontoret och oss som individer framåt. Vi vill försöka motverka en "copy paste"-arkitektur för att vi helt enkelt tycker det är tråkigt och inte lämnar något över till fantasin. Arkitektur är som bäst när den uppfyller sina krav på funktionalitet, är anpassningsbar över tid och bidrar till intressanta möten mellan tid och rum. 
 
Skicka vänligen in din ansökan om du som vi har svårt att gå till jobbet utan att tycka till. Vi vill verka i en levande miljö. Vi sitter i ett öppet landskap inte bara för att det är kostnadseffektivt men framförallt för att man ska kunna höra, kommentera och komplettera de pågående arbetsprocesserna. Vi blir bättre tillsammans och det är mycket roligare att vara en del av en grupp när det går bra.

Kontoret har sina rötter i en 25-årig tradition vilket självklart innebär en stor mängd kunskap och rutin men sen våren 2016 har det börjat blåsa lite nya vindar. Kontorets fulla ansvar vilar nu enbart på mina axlar. Som tur är finns mina före detta kompanjoner kvar i kulissen som senior advisors men det är nu vi "unga" som ska ta över stafettpinnen och vidareutveckla verksamheten till det vi anser morgondagens beställare vill ha.

Kom och bli en del att detta, vi behöver både dig med de tokiga idéerna men också dig med lite längre yrkeserfarenhet som kan referera till både lyckade och misslyckade exempel.

Målsättningen är tydlig. Vi vill växa för att kunna ta an större projekt och påverka den miljö vi lever och verkar i.

Spelreglerna är enkla; Ansvar tar man, fram- och motgångar delar vi tillsammans och vi ställer alltid upp för varandra.

Jag ser verkligen fram emot att träffas, det ska bli skitkul!

 

Med vänliga hälsningar

Christian Vallo Hansen

VD på Nordisk Kombination Arkitekter AB

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Nordisk Kombination Arkitekter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, tel 08 520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


XYZDP söker en arkitekt
Stockholm  2018-05-31

Vi på XYZDP består av projektledare, arkitekter och ingenjörer som alla på sitt sätt bidrar till att uppsatta mål nås. Vi har en bred samlad erfarenhet för utveckling och implementering av koncept inom automotive / retail, vi arbetar bland annat med kunder som Volkswagen, Audi och Mercedes-Benz. Utöver retail arbetar vi även med bostäder. 

Tydliga roller och ansvar inom projektgruppen är viktiga ingredienser för ett lyckat projekt och nu söker vi en handläggande arkitekt till vårt härliga gäng!

Vi söker dig som kan hålla i ett projekt från skiss till färdig bygghandling. Du behöver vara förstående och tydlig gentemot kunder, konsulter och dina medarbetare.

Merparten av våra kunder är inom bilindustrin som står inför en väldigt spännande utveckling. Vi behöver hela tiden ligga steget före och tänka hur framtidens bil showrooms ska utformas. Därför söker vi någon som är lösningsorienterad, kreativ och nyfiken.

För att trivas i denna roll bör du ha minst tre års erfarenhet. Vi arbetar i Archicad men ser inget problem med att du inte arbetat i det förut. Som du säkert vet kommer det bitvis vara ett väldigt högt tempo men det är något du är van vid att hantera.

Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats med spännande projekt. Vi som jobbar här trivs ihop och brukar då och då ses på en AW eller hitta på någon rolig aktivitet efter jobbet.

Känner du att detta skulle kunna vara något för dig? Bra! Tveka då inte att höra av dig.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar XYZDP med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Klark.Zenit söker arkitekt
Stockholm  2018-04-30

Din bredd är vår styrka och Vår bredd är din styrka. 

Kristian Lindgren arkitektkontor AB, KLARK har sedan 1989 genomfört ett stort antal projekt. Vi har stor bredd och arbetar med både privata och offentliga uppdragsgivare. Vår styrka är vår förmåga att sätta oss in i vitt skilda problemställningar och omsätta dessa i kreativa, unika och på platsen väl förankrade lösningar.

KLARK förvärvade under 2015 Zenit arkitekter. Tillsammans förfogar nu Klark.Zenit över en stor erfarenhetsbank och många fina referensprojekt. T.ex. skolor, idrottshallar, bostäder, kontor, restauranger, ambassader mm. Under 2014 etablerades en projektledarfunktion, samt en sakkunnig i tillgänglighet. Det gemensamma kontoret sysselsätter förnärvarande 10 medarbetare. 

Vi växer och söker nya kollegor till vårt kontor på Kungsholmen!

Som arkitekt/byggnadsingenjör hos oss kommer du att arbeta med varierande uppgifter, där du kommer att vara med från idé till färdigt projekt. Våra kunder är framförallt kommuner, fastighetsbolag, byggföretag och privatpersoner. Vi arbetar gränslöst med både inredning och arkitektur.

För att lyckas i rollen har du minst 3 års erfarenhet av projektering i Archicad. Vi ser gärna att du är BIM kunnig och har ett stort intresse för IT utveckling. Då våra dokument är på svenska är svenska i tal och skrift ett krav.

Vidare är du van att kommunicera med alla deltagare i ett projekt och har genom din erfarenhet ambitioner om en viktig roll på kontoret. Du inser vikten av att arbeta förebyggande, med god kommunikation, gentemot beställare, konsulter och leverantörer.

Som person är du ambitiös, social och har ett driv att vara med och påverka vår verksamhet. Erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete är en merit. 

Vi erbjuder dig en kreativ roll i företaget. Du har ett brinnande intresse för arkitektur och delar vårt intresse för arkitektur ur ett internationellt perspektiv. Vi sätter kvalité framför kvantitet och siktar alltid på långsiktighet i våra samarbeten. Utvecklingsmöjligheterna är stora och nya idéer välkomnas alltid.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Klark.Zenit med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel. 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Snickare till Xtor Byggruppen
Stockholm  2018-05-23

Vi är ett modernt och nytänkande bolag som lägger största vikt på kvalité. 
Med över 30 års erfarenhet från byggbranschen har vi märkt en markant avsaknad på totalentreprenadslösningar till privatkunderoch det är precis mot den målgruppen vi valt att rikta vår verksamhet mot. Att erbjuda dig som privatkund samma service och helhetslösning för ditt taklyft eller utbyggnation där hjälp med allt från val av arkitekt till slutförande av byggnation ges till ett fast pris.

Då efterfrågan på våra kvalitetssäkra tjänster och utförande ökar så söker vi därmed en duktig snickare att bli en del av oss:

Som snickare hos Xtor Byggruppen så kommer du att ha ett variationsrikt arbete där du främst kommer att arbeta med huskonstruktioner och då mycket med installationer av kök och byggnationer av badrum.
Du kommer förutom detta även att utbildas i den ekonomiska delen av processen så att du på sikt blir en komplett allroundsnickare med målsättningen att du på sikt får ett övergripande ansvar och tar hela produktionen mot slutkund inklusive offertförfarandet.

Vi söker dig som är utbildad snickare med runt 5 års yrkeserfarenhet inom branschen och som känner dig nyfiken på att utvecklas vidare och påbörja resan mot att bli en komplett snickare med kunskap inom både arbetsledning och prissättning mot kund. Då arbetet innebär mycket kundkontakt så måste du som söker kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift, vi ser även att du kan tala förståelig engelska.
B- körkort och grundläggande kunskaper i Office-paketet är ett krav! 

Som person är du positiv, social och tillmötesgående och har förmågan att utveckla goda relationer med både kunder likväl som medarbetare. Vidare är du självgående och noggrann i ditt arbetssätt och en riktig problemlösare som gärna delar med dig av dina kreativa tankar och idéer men är samtidigt öppen och mottaglig för nya arbetssätt och strukturer.  

Vi erbjuder dig att bli en del av ett nytänkande bolag vars nyckel till framgång ligger i ett tight sammansvetsat team som alla är delaktiga i hela projektet.
Med det får du stora möjligheter att påverka din egen roll inom företaget, marknadsmässig lön, mobiltelefon, företagsbil, gymkort och alla verktyg som du kan tänkas behöva för att lyckas i din karriär.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Viktor Björksell: 08 520 017 52. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Platschef
Stockholm  2018-05-31

Platschef till Winge Byggnads

Winge Byggnads AB startade 1969 under namnet Byggeken AB. Sommaren 2013 förvärvades Byggeken AB av Martin Windolf och Sten Georgsson. I samband med förvärvet påbörjades en utveckling av företaget och som ett led i detta genomfördes en namnändring till Winge Byggnads AB.
Bolaget består idag av ett antal medarbetare som arbetat tillsammans under många år i olika konstellationer. Vi är totalt 40 anställda. Grundtanken i företaget är att ha ett sammansvetsat team med en utvecklad yrkesstolthet. Vi vet att kvaliteten i projekten har en direkt koppling till medarbetarnas kompetens och ansvarskännande och lägger därför stor vikt vid företagets och projektets organisation.

I organisationen har vi erfarenhet från i stort sett alla typer av entreprenadformer, såväl utförande- som funktions- och samverkansentreprenader, stora som små. Vi har historiskt arbetat mycket med skolor, förskolor, kontorsombyggnader och industribyggnader.

Vårt kontor ligger i Järfälla och vårt arbetsområde är hela Storstockholm.

Vi söker en driven platschef som vill vara en del av Winge Byggnads ABs utveckling.

Arbetsbeskrivning
Som platschef på Winge arbetar du i projekt i nära samarbete med arbetschef och entreprenadingenjör. Dina huvudsakliga uppgifter är tid- och ekonomistyrning samt samordning av egen personal och UE.

-      Motivera och stimulera egen personal och UE samt leda och fördela det dagliga arbetet.

-      Ansvara för att projektet styrs mot uppställda mål och att myndighets- och lagkrav efterlevs.

-      Upprättande av produktionstidplan och styrning av produktionen mot denna.

-      Ansvara för att projektbudget hålls och ansvar för ÄTA-hantering

-      Ansvara för efterlevnad av KMA-plan och att kontroller enligt kontrollplan genomförs.

-      Tillsammans med projektets inköpare genomföra inköp.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som platschef så har du förståelse för hela byggnadsprocessen. Du kan se helheten och några moment fram i tiden. Du har gått den naturliga stegen från hantverkare i grunden till platschef eller är utbildad byggnadsingenjör med några års erfarenhet av ombyggnationer. Körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav. Att arbeta som platschef innebär ett högt temo och mycket att hålla reda på så det krävs att du som person är strukturerad och disciplinerad. Du har datorvana och en ledarpersonlighet, du tycker om att motivera dina kollegor och är affärsmässig i ditt arbete. Vi sätter hög vikt vid din personlighet.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag. Ett företag med sund syn på sina anställda. På Winge värnar vi om arbetsklimatet. Våra arbetsplatser kännetecknas av kamratskap, trivsel, samarbete och laganda. Det är därför av största vikt att alla medarbetare, oavsett position, är sociala och prestigelösa personer som fungerar bra i grupp och gillar att samarbeta.  Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter samt eget ansvar. Du kommer till ett gäng som gillar att hitta på roliga saker tillsammans. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och friskvårdsbidrag samt andra bra förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I den här rekryteringen samarbetar Winge Byggnads AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvarig Victoria Tsirkova tel. 08 520 017 55 eller mail victoria.tsirkova@jobway.se. Ansök snarast via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.