Jobway Bygg & Teknik | Pågående uppdrag

Sök bland pågående uppdrag


Dölj filter
Projektledare
Stockholm  2020-08-31

St1 är en nordisk energikoncern med verksamhet i Sverige, Finland och Norge.
Med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi omfattar verksamheten allt från produktion av drivmedel som minskar klimat- och miljöpåverkan till hur morgondagens smarta drivmedelsstationer och butiksverkamhet ska se ut. I Sverige har bolaget totalt 480 drivmedelsstationer runt om i landet.

St1 är obotligt nyfikna och inte rädda att ge sig ut på nya och annorlunda vägar. För att lyckas krävs självklart bra resurser i form av drivna, kunniga och engagerade medarbetare.

Vi i St1 Sverige AB behöver nu dig som är en engagerad och ansvarsfull projektledare och vill vara delaktig i utformningen av bolagets stationer i Sverige. Du kommer att jobba med utgångspunkt från Stockholm.

Om rollen

Du kommer driva flera ny- och ombyggnadsprojekt parallellt där du är beställare och byggherre i Rollen är en del av Bygg- och underhållsavdelningen som ansvarar för att stationerna alltid är moderna och funktionella och givetvis är utformade enligt konstens alla regler. Du kommer arbeta nära ytterligare tre projektledare och rapportera till chefen för avdelningen.

Vem är du?

För att lyckas i rollen har du ingenjörsutbildning samt ett par års erfarenhet som projektledare. Eftersom du har kontakter med myndigheter, entreprenörer, leverantörer och konsulter behöver din sociala och kommunikativa förmåga vara god. Du är strategisk och kan förklara de långsiktiga konsekvenserna vid beslutsfattande samt förstår hur din roll påverkar bolagets visioner och mål. Utöver det är du lösningsorienterad samt motiverad att dela din kunskap med andra.

Förutom goda kunskaper i svenska och engelska har du B-körkort.


Vi erbjuder dig
att bli en del av ett välmående och framgångsrikt företag med spännande projekt. Förutom att vi investerar tid, utbildning och engagemang i dig erbjuder vi också en:

-        variationsrik roll med stor möjlighet att påverka din och din omgivnings vardag

-        flexibilitet och fri roll präglad av entreprenörskap och innovation

-        arbetsplats med kompetenta och drivna kollegor


I denna rekrytering
samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du är varmt välkommen att skicka din ansökan snarast då urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se


Platschef till byggföretag
Göteborg  2020-08-11

Säve Byggnads AB är ett byggentreprenadföretag som har sitt säte i Göteborg. Vi arbetar gentemot fastighetsägare, försäkringsbolag, små och stora företag med mera i Göteborg med omnejd. Vi är ett familjeägt företag som grundades 1981.

Vi arbetar med allt från att snickra specialanpassade lösningar till att ta hand om hela entreprenaden för större byggen. Vi är specialiserade inom ROT och är i dagsläget cirka 20 anställda.

I takt med att vi växer söker vi nu en driven platschef till vårt team.

Som platschef har du en mycket varierad tjänst där du ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande. Du kommer att ha en nyckelroll där du självständigt leder med flera olika projekt i olika faser parallellt. 

Rollen innebär även att du planerar och fördelar arbetet mellan yrkesarbetare och underentreprenörer och motiverar dem att utföra sina uppgifter på ett kvalitetsmässigt sätt där kunden står i fokus. Vidare kommer du även att ansvara över att följa framtagen kalkyl, sammanställa egenkontroller, beställning av material, utsättning och förmedling av information/ritningar/beskrivningar.

För att lyckas i denna roll ser vi att du arbetat minst 5 år som platschef där du har arbetat med liknade projekt sen tidigare. Du kan vara utbildad byggnadsingenjör men kan likaväl ha en yrkesarbetarbakgrund. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du har en positiv attityd samt att du ser utveckling och effektivisering som något positivt. Vidare att du har ett personligt driv och du har lätt att skapa goda relationer, både med kollegor och beställare.
Vi erbjuder dig en roll på ett företag med god gemenskap som aktivt gör saker tillsammans för en bra sammanhållning. Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer? 

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson tel: 08 520 017 50. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Kalkylator
Göteborg  2020-08-11

PC Husbyggen AB är ett företag som startades 2009 och vi inriktar oss på ROT- arbeten mot både företags och privatpersoner. Vi är idag ett framstående byggföretag som ombesörjer hela entreprenaden, från offert till ett färdigbyggt hus. Vi har sedan start expanderat rejält och i dagsläget arbetar ca 60 medarbetare hos oss. Vår erfarenhet och kunskap i branschen har gett oss möjligheten att hitta lösningar som tillgodoser kundens önskemål och behov på bästa möjliga sätt. Hos PC Husbyggen AB är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på kvalité i allt vi gör.

I takt med att vi växer söker vi just nu en erfaren kalkylator på vårt kontor i Göteborg.  

Som kalkylator hos oss kommer du att arbeta i en bred roll, där en stor del av arbetet sköts på vårt kontor i Sävedalen samt besöker du många av våra kunder ute på plats. Arbetsuppgifterna innefattar huvudsakligen att kalkylera samt genomföra projektutvärdering.

För att lyckas i rollen som kalkylator ser vi att du har:

·      Minst 3 års erfarenhet.

·      Ingenjörsexamen eller motsvarande är meriterande.

·      B-körkort.

·      Som person är du självgående och känner dig trygg i rollen.

·      Goda praktiska kunskaper.

·      Svenska flytande i tal och skrift, kunskaper i polska är meriterande

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med bra sammanhållning, roliga och spännande projekt som är i en expansiv fas. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder goda förmåner. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och tidigare erfarenheter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar PC Husbyggen AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson tel: 08 520 017 50. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

                                                                              


Uppdragsledare/Uppdragsansvarig inom VVS
Stockholm  2050-08-11

Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFK AB) startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. Vi erbjuder kompetens och engagemang inom projektering, projektledning, installationssamordning och provningsledare inom ventilation, el- och teleanläggningar, värme, sanitet, klimatisering, samt styr- och övervakningssystem. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar.

Har du ett intresse för VVS och vill arbeta hos ett expansivt företag? Som uppdragsansvarig inom VVS får du chansen att vara med att fortsätta bygga upp och utveckla verksamheten, samt arbeta kundnära som expert inom ditt område. Låter detta intressant? Då är tjänsten rätt för dig och vi önskar att du söker omgående!

Din kompetensprofil 
Vi söker en kreativ medarbetare med möjlighet att förstärka bolaget genom rollen som uppdragsansvarig inom VVS. Du har högskoleingenjörsexamen eller annan likvärdig utbildning med inriktning mot VVS och har arbetat minst 5 år i branschen som uppdragsansvarig inom projektering. Du är intresserad av ny teknik och att utveckla dina kunskaper inom området samtidigt som du bidrar med dina erfarenheter. Du som söker är en utåtriktad person som arbetar lika bra i grupp som självständigt. Du är kommunikativ och har lätt att knyta och behålla kontakter samt vara affärsmässig. Andra egenskaper som värdesätts är flexibilitet, engagemang och kvalitetsmedvetenhet. Din förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift är mycket god. 

Om oss 
Energi Funktion Komfort, Skandinavien AB (EFKAB) startade 2011 med engagemanget och viljan att nå längre. EFKAB erbjuder kompetens och engagemang inom projektering, projektledning, installationssamordning och provningsledning inom el- och teleanläggningar, ventilation, värme, sanitet, klimat samt styr- och övervakningssystem. Våra uppdrag omfattar i huvudsak om- och nybyggnationer med en stor variation på projektstorleken, allt ifrån stora köpcentrum till bostadsrättsföreningar. Under 2016 blev vi utsedda till DI Gasell-företag och vår VD blev Årets unga VD. 2017 blev vi utsedda till DI Gasell-företag igen.

Vi värdesätter våra anställda, bl.a. genom möjlighet till personlig utveckling internt genom kunskapsåterföring och externt genom utbildning och intressanta projekt.
EFKAB skapar en trivsam miljö baserat på individuella behov och önskemål. Vi uppmuntrar egna initiativ till utveckling såväl som gemensamma aktiviteter för trivsel. Hos oss är det viktigt att ha roligt tillsammans. Vi erbjuder goda anställningsvillkor, bra förmåner och har kollektivavtal. För oss är det viktigt att anställda har bra balans mellan privatliv och arbetsliv. 

Våra kontor finns i Stockholm, Halmstad, Jönköping, Karlstad, Luleå, Göteborg och Uppsala. 

Omfattning: Heltid/Tillsvidare 

Lön: Enligt överenskommelse 

Placeringsort: Stockholm, inrikes resande kan förekomma 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar EFKAB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Jobway rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson tel: 08 – 520 017 50. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Chefsposition inom trädgårdsanläggning
Stockholm  2020-08-11

Stockholm Trädgårdstjänst är ett växande företag verksam inom trädgårdsskötsel samt trädgårdsanläggning i hela Storstockholm. Vi är ett familjeföretag som grundades redan 1965 i Nacka och har därmed över 55 års erfarenhet i branschen. Vi på Stockholm Trädgårdstjänst värdesätter högsta kvalité i allt vi tar oss an hos samtliga kunder. Vi erbjuder tjänster inom allt ifrån gräsklippning till att anlägga en helt ny trädgård, murning, stensättning samt anlägga garageuppfarter. Våra kunder är både den enskilda privatpersonen samt de större företagen och bostadsrättsföreningar. I takt med att vi expanderar har vi även startat upp en filial i västerort.

Det vi saknar i dagsläget är en duktig och driven anläggningschef till vårt kontor!

Arbetsuppgifter

Vi har spännande projekt i våra portföljer för hela Stockholm, med huvudkontoret i Saltsjö-boo samt en ny filial i Bromma. Vi söker nu efter en anläggningschef till huvudkontoret som tillsammans med oss vill driva dessa projekt framåt från start till mål! Som anläggningschef hos oss på Stockholm Trädgårdstjänst arbetar du med eget ansvar i hela processen, alltifrån att behandla förfrågningar från befintliga samt nya kunder, genomföra behovsanalys ute hos kund, ansvara över anläggare på arbetet, projektera, kalkylera, beställa material, samtidigt som man tar in nya offerter kontinuerligt. Du får en mycket viktig roll när det gäller att driva företaget framåt på ett strukturerat och effektivt sätt och kommer ha ett nära samarbete med anläggare, kunder och leverantörer.

Vem är du?

För att lyckas i rollen ser vi att du har god arbetslivserfarenhet från anläggning inom finplanering. Du är van vid att ta stort ansvar i arbetet och besitter en entreprenörs-känsla där du trivs med kontinuerlig utveckling och där du får möjlighet att planera och styra hela processen från start till slut. Du trivs i en utåtriktad position där initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet samt prioriteringsförmåga är några nyckelord. Utöver detta ser vi att du har B-körkort, god datavana samt engelska & svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett väletablerat bolag i en stor expansionsfas. Vi värnar högt om våra anställda och är mån om att du ska trivas bra hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

-         Goda förmåner och god löneutveckling

-         Tjänstebil

-         En roll som kommer utvecklas väldigt mycket i takt med ökad erfarenhet

-         Flexibla arbetstider

I denna rekrytering samarbetar Stockholm Trädgårdstjänst med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson tel: 08 520 017 50, mail: linnea.gilliusson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Glasmästare
Stockholm  2020-08-11

Bolins Glasmästeri AB startades av Eric Bolin i en källare i Trollbäcken 1949. Företaget är ett av de äldsta i Tyresö kommun. Glasmästeriet drivs sedan 2014 av Fredrik Olander. Idag är de 4 anställda och två inhyrda, alla med gediget yrkeskunnande varav 5 är glasmästare. Hos Bolins Glasmästeri AB får du en snabb och smidig dygnet runt-service med jour bil, personlig service och konkurrenskraftiga priser är deras motto!

Just nu söker de en erfaren glasmästare som utgår från deras kontor i Tyresö!

Arbetsuppgifterna som glasmästare hos Bolins Glasmästeri AB kommer bestå av vanligt förekommande glasmästeriarbeten, fönsterreparationer, inredningsglas, duschar, bastu, köksglas. Montering av kontorsväggar, inglasning av balkonger, byte av dörrar, fönster och karm etc. Våra kunder är bland annat större och mindre byggföretag, skolor och fastighetsförvaltare

Vi ser att du är en problemlösare, tar eget ansvar och kan ansvara och driva dina egna jobb från start till slut och sätter kunden i fokus!

För att trivas i rollen som glasmästare hos Bolins Glasmästeri AB bör du ha: 

·      5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

·      Jobbat med aluminium, kontorsanpassning och inredningsglas

·      Det är meriterande om du har skylift, ställningar och brandutbildning

·      Grundläggande datorkunskap

·      Svenska flytande både i tal och skrift

·      B-körkort.

Bolins Glasmästeri AB värnar om deras medarbetare och erbjuder goda förmåner. Det kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper samt tidigare erfarenheter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Bolins Glasmästeri AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson tel: 08-520 017 50. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Serviceelektriker
Stockholm  2020-08-11

MWM Bygg & Bostadsanpassning grundades 1994 och är ett etablerat företag inom bygg & bostadsanpassning. Vi har sedan start bestått av erfarna och skickliga medarbetare. Genom åren har vi arbetat med servicearbeten inom rör, el & snickeri där stor del av vår verksamhet riktar sig till kunder i behov av en bostadsanpassning i hemmet.

Vi har vårt kontor i Länna i södra Stockholm, vi verkar och arbetar dock med kunder över hela Storstockholm samt Mälardalen. I dagsläget är vi ett team på 11 medarbetare där vi har snickare, rörmokare, elektriker samt målare där samtliga har behörighet inom sitt område. I takt med att vi växer och expanderar vår verksamhet, letar vi efter vår nästa elektriker som vill vara med och ta företaget till nya nivåer!

För att du ska lyckas i rollen som serviceelektriker hos oss på MWM ser vi att du har minst 5 års erfarenhet i rollen som elektriker samt gymnasial utbildning. Du arbetar självständigt i denna roll som elektriker på företaget och vi ser därmed att du innehar allmän behörighet.

Som person är du strukturerad, ordningsam och självgående. Vi ser även att du har god social förmåga, då en stor del av våra arbeten utförs i våra kunders hem. Det är även ett plus om du är tekniskt kunnig.  

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Vi erbjuder dig att komma till ett tryggt företag med familjekänsla. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och aktivt hittar på saker tillsammans. Utöver detta kan vi även erbjuda:

  • En egen servicebil
  • Rikskort
  • Mobiltelefon
  • Friskvårdsbidrag samt kollektivavtal

Låter detta som en möjlighet för dig? Tveka inte med att skicka in din ansökan! I denna rekrytering samarbetar MWM Projekt med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Adam Wilander och Linnéa Gilliusson, adam.wilander@jobway.se och linnea.gilliusson@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Snickare- Uppsala
Uppsala  2020-08-11

MTPEK Bygg & Våtrum AB grundades 2010 och består av erfarna och skickliga hantverkare. Vi utför alltid vårt jobb med högsta kvalité och service mot dig som kund. Vi är i dag 6 snickare, 1 plattsättare och 1 murare. Vi arbetar huvudsakligen i Uppsala Län men gör även jobb i närliggande län. Med ett stort kontaktnät i samtliga yrkesgrupper som t.ex. el, rör, måleri, mark och konstruktörer bidrar till att vi kan ta på oss uppdrag som både generalentreprenörer eller totalentreprenad.

I takt med att vi växer söker vi nu ännu en snickare till vårt team. Vårt huvudsakliga fokus ligger i tillbyggnader och villaproduktion. Vi utför dock det mesta inom bygg såsom ombyggnationer, renovering och nybyggnationer.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst 5 års erfarenhet inom området.

Vi ser även att du innehar b-körkort samt ett yrkesbevis.

Som person är du självständig och engagerad i ditt arbete med en förmåga att bidra med din sak kompetens så att projektet kommer framåt. Du har ett personligt driv och har lätt att skapa nya relationer, både med kollegor och kunder. 

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Detta gör vi bland annat genom att erbjuda:

-       Servicebil

-       Företagstelefon

-       Kollektivavtal

-       Friskvårdsbidrag

Utöver detta så erbjuder vi även en arbetsplats där du och dina kollegor står i fokus. Vi hjälper varandra och ser till att ha en god gemenskap i teamet. Vi ser till att göra saker tillsammans, t.ex. arrangerar julfester, afterwork och månadsträffar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsbolaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av ansvarig rekryterare Linnéa Gilliusson tel: 08-520 017 50. linnea.gilliusson@jobway.se

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


VVS-montör
Stockholm  2020-08-11

KI RÖR AB är ett växande företag verksamma inom VVS-installationer i Stockholms län. Företaget grundades 2010. KI RÖR AB är ett auktoriserat VVS-företag som drivs av tredje generationens rörentreprenörer. Vi på KI Rör besitter stor kunskap inom branschen och hos oss arbetar professionella rörmokare och VVS-ingenjörer. Vi utför allt från enklare servicejobb till större entreprenader åt diverse olika kunder.

I takt med att vi växer söker vi nu en skicklig servicemontör till vårt team i Stockholm!

I rollen som servicemontör hos oss ansvarar du för dina egna uppdrag i en bred roll. Rollen riktar sig till servicearbeten där du arbetar med kunder som har RAM-avtal, som exempelvis kommuner eller kommunala fastighetsägare. I denna roll arbetar du självständigt största delen av tiden där du utgår hemifrån direkt till våra kunder och får din arbetsorder digitalt.

För att lyckas i rollen ser vi att du besitter cirka 3 års erfarenhet med yrkesbevis. Som person är du självgående, en problemlösare och kan arbeta självständigt likaväl som i grupp under arbetsledning. Utöver detta har du även ett stort intresse för VVS-teknik och ska trivas i en miljö där man är ärlig och prestigelös i sitt bemötande mot varandra. I denna roll är du ansiktet utåt för KI Rör, det är därmed av stor vikt att du har lätt för att kommunicera, är serviceinriktad och positiv. B-körkort är ett krav i rollen då du utgår hemifrån till kunder.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag i en stor expansionsfas med spännande uppdrag. Vi värnar högt om våra anställda och är väldigt mån om att du ska trivas hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

-         Goda förmåner

-         Servicebil

-         Telefon

-         Tät sammanhållning i ett företag där det finns stora utvecklingsmöjligheter

-         En fjällstuga som går att hyra via företaget

I denna rekrytering samarbetar vi på KI Rör AB med rekryteringsföretaget Jobway. Skicka in din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson på mail: linnea.gilliusson@jobway.se.

-         Vi ser framemot din ansökan!


Låssmed
Stockholm  2020-08-11

AB Järfälla Låsservice är ett väletablerat företag inom låsbranschen med över 50 års erfarenhet inom lås och passersystem. Företaget vart aktiebolag 1969 i Järfälla och vår affärsidé har sedan dess varit att vi ska leverera trygghet och möta våra kunders behov inom säkerhet och lås på ett professionellt sätt. Våra kunder är alltifrån det enskilda företaget, till kommuner, BRF, byggföretag, fastighetsbolag, samt privatpersoner runt omkring i Stockholm. Vår erfarenhet tillsammans med vår kunskap gör att vi är ett pålitligt företag.

Det vi saknar i dagsläget är en erfaren och kunnig låssmed för att stärka upp vårt team!

I rollen som låssmed kommer du att vara ansiktet utåt för företaget. Arbetsuppgifterna innefattar främst att installera låssystem, dörrstängare, dörrautomatiker, passersystem, samt elektroniska låssystem till våra kunder, främst inom systemet RCO. Projekten skiljer sig åt i storlek och i denna roll kommer du att få arbeta med ett brett spann av kunder och uppdrag.

För att lyckas i rollen som låssmed hos oss ser vi att du har en god kunskap inom branschen samt att du känner dig erfaren nog för att driva egna projekt, då stor del av arbetet sker enskilt. Utöver detta söker vi dig som är utåtriktad, positiv samt talar & skriver svenska. B-körkort är ett krav i rollen.

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med god sammanhållning där du arbetar flexibelt i en mindre organisation. Vi värnar om våra medarbetare och har låg personalomsättning. Det vi kan erbjuda dig utöver detta är exempelvis:

·      Kollektivavtal & friskvårdsbidrag

·      Servicebil

·      Stora möjligheter till att vara med och påverka samt utveckla arbetssättet

·      Vidareutbildningar inom diverse områden relaterade till tjänsten

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Järfälla Låsservice AB med rekryteringsföretaget Jobway. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson på mejl: linnea.gilliusson@jobway.se.


Plåtslagare
Stockholm  2020-08-31

Villatakexperten är ett växande företag som grundades 2015. Vi besitter en gedigen kompetens och vår expertis är inom tak, framförallt mot villor och småhus. Våra kunder är till stor del privatpersoner, men likaså företag och föreningar i hela Stockholm samt Uppsala. Vi arbetar främst med olika sorters tak, i diverse material men både takläggning och reparation. Vi levererar alltid med högsta kvalité i allt vi tar oss ann!

I takt med att vi växer och utvecklas söker vi nu en driven och erfaren plåtslagare till vårt team i Stockholm!

Som plåtslagare hos oss arbetar du i en varierad tjänst där du ansvarar för att smida ihop en stabil grund samt ha ambitioner för hur du ska leda företaget framåt med vår nya avdelning. Du kommer att ha en nyckelroll där du självständigt leder företaget framåt

I denna roll som plåtslagare utgår du ifrån verkstaden eller hemifrån, men din arbetsplats är där du behövs i både Stockholm och Uppsala. För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har minst 5 års erfarenhet eller mer i branschen. Du är utöver detta en flexibel person som har lätt att anpassa dig till olika sorters situationer och kunder där du kan vara lyhörd, driven och lösningsorienterad. Vi söker en person med ledaregenskaper, som tycker om att jobba fritt under eget ansvar.

·    5 års erfarenhet och självgående i din roll.

·    Polska/ryska och engelska alternativt svenska i tal och skrift.

·     Körkort

Vi erbjuder dig att bli en del i ett tryggt och framgångsrikt företag i en stor expansionsfas. Vi värnar högt om våra anställda och är väldigt mån om att du ska trivas hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

·       Goda förmåner

·       Tjänstebil

·       Frihet under ansvar med möjlighet att forma din egen roll

· Goda utvecklingsmöjligheter i rollen där det finns möjlighet till en roll som arbetsledare

Låter detta som något som skulle kunna passa dig och dina erfarenheter? Tveka inte med att skicka in din ansökan. I denna rekrytering samarbetar Villatakexperten med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson via telefon: 08 520 017 50. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande & tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Larmtekniker
Stockholm  2020-09-10

BIAB Lås & Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

Vi söker just nu en säkerhetstekniker.

BIAB Lås & Larm satsar mycket på sin personal, vi har bra förmåner och arbetar aktivt med vidareutbildningar för våra anställda. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare hos oss måste du trivas med att arbeta i team och du vill bidra till fortsatt utveckling.

I tjänsten som säkerhetstekniker kommer du dels att arbeta med avtalsservice, akutservice, små kompletteringar och felsökning. Arbetet hos BIAB Lås & Larm är varierande och en stor bredd och här finns flera möjligheter till utveckling inom yrket.

Du kommer att vara BIAB Lås & Larms ansikte hos kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga. En del av instruktionerna är på engelska så därför krävs en god kännedom inom svenska och engelska. 

Du som söker tjänsten som säkerhetstekniker har en elutbildning på minst gymnasienivå eller praktiska kunskaper som BIAB Lås & Larm bedömer som motsvarande. Praktisk erfarenhet som larmtekniker inom säkerhetsbranschen på minst 4 år är krav. Har du även arbetat med andra svagströmsinstallationer och/eller revisionsservice av larm av olika karaktär är det mycket meriterande. 

Körkort B är krav. En stor fördel är om du arbetat med RCO (M5) (Mega), Vanderbilt (omnis), Galaxy, ATS eller SPC tidigare.

BIAB Larm ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Vi söker därför dig som gillar larm-och säkerhetsbranschen och som själv tar ansvar för att arbetet blir utfört på ett bra sätt. För dig som vill utvecklas i yrket finns stora möjligheter inom företaget.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Adam Wilander på adam.wilander@jobway.se. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Säkerhetstekniker
Stockholm  2020-07-24

Axlås Solidlås har tillhandahållit kompletta säkerhetsinstallationer i snart hundra år. Sedan starten 1915 har vi vuxit till ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag. Oavsett om behoven gäller lås, larm, passersystem eller kombinationer av dem, hjälper vi dig tillrätta. För att säkerhetsställa kvaliteten i våra leveranser jobbar vi hårt med att ha ett bra och nära samarbete med våra leverantörer och samarbetspartners.

I takt med att vi växer söker vi nu en säkerhetstekniker till vårt team.

Som säkerhetstekniker har du en mycket varierad tjänst där du utför allt ifrån service, installation och drift av passer/kamerasystem till olika typer av larm. Du kommer ha stor möjlighet till påverkande roll i ett team som samarbetar tätt ihop med kund i Stockholm och Norrort.

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har ett par års teknisk bakgrund. Du kan ha jobbat som tekniker inom säkerhet men även komma ifrån fastighetsbranschen eller liknande. B-körkort samt svenska i tal och skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är positiv, drivande och engagerad i ditt arbete. Du gillar att lösa problem och har ett tekniskt intresse.

Vi erbjuder dig en roll på ett företag med:

• Väldigt goda utvecklingsmöjligheter

• Familjär känsla

• Utbildningar

Du kommer vara en del i ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner. Är du intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Adam Wilander tel: 0730 53 61 36. Skicka din ansökan snarast till adam.wilander@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt


Behörig ingenjör inbrottslarm
Göteborg  2020-07-24

Låssmeden Sven Alexandersson AB grundades på 30-talet och sysslade med lås och nycklar i huvudsak. På senare år har utvecklingen gått snabbt och den gamla tidens låssmed är ett minne blott. Idag handlar det om avancerade säkerhetssystem och komplicerad elektronik som skall skydda stora värden.

Tillverkarna är beroende av att det i slutet av kedjan finns en garanterat stark och välutbildad länk, utförd av proffs på området. Företaget har välutbildad personal och välutrustade servicebilar vilket garanterar att vi både snabbt och effektivt kan klara alla säkerhetsproblem som uppstår. De här sidorna vill visa dig som kund hur vi som specialister kan hjälpa dig att förbättra dina lås och din säkerhet.

I takt med företagets utveckling söker vi en behörig ingenjör på inbrottslarm. 

I tjänsten som larmtekniker kommer du framförallt att arbeta med installation och service av inbrottslarm, passagesystem och dörrautomatik. För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som larmtekniker samt att du är behörig ingenjör. Du kommer ha en framträdande roll inom företagets installations och serviceverksamhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete. Du har en positiv attityd och har lätt att skapa goda relationer, både med kunder och kollegor. Svenska tal och skrift och B-körkort är ett krav samt att du är ostraffad.

Låssmeden Sven Alexandersson arbetar medvetet för att skapa en arbetsmiljö och kultur som ger hög trivsel för sina medarbetare. Vi tror att man kan göra fantastiska saker tillsammans när man trivs och mår bra på sin arbetsplats. Vi erbjuder dig fördelaktiga villkor samt ett fritt och omväxlande arbete. I denna roll erbjuder vi även tjänstebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Adam Wilander adam.wilander@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Projektansvarig
Malmö  2020-09-30

Rörläggaren är ett anrikt företag i den skånska VS-branschen som har varit verksamma sedan 1944. Idag är Rörläggaren en stor aktör på sin marknad och har genom åren expanderat med lönsamhet. Företaget är värderingstyrt och har en familjär och jordnära företagskultur, där alla delar med sig och hjälps åt. 

Rörläggaren har byggt sin framgång på affärsmannaskap, teknisk kompetens och viljan att ständigt utvecklas. Rörläggaren har 155 medarbetare och omsätter 230 miljoner. Sedan 2014 ingår Rörläggaren i Instalco som är ett av Nordens ledande installationsföretag inom vs, el, ventilation, kyla och industri. Genom Instalco förenas det bästa av två världar; Rörläggarens lokala förankring och entreprenörsanda och Instalcos storlek. Instalcos storlek innebär bland annat trygghet, karriärmöjligheter, samarbetspartners och utbildningsmöjligheter via Instalcoskolan.

Till Malmö söker nu AB Rörläggaren en projektansvarig/serviceledare

Tjänsten som projektansvarig service/ serviceledare hos AB Rörläggaren innebär att du tillsammans med en kollega ansvarar för arbetet inom serviceverksamheten, vilken omfattar olika serviceuppdrag, eftermarknad och mindre projekt. I dag arbetar 15 duktiga montörer på service och tanken är att serviceverksamheten ska växa.

Du får möjlighet att arbeta med mer- och nyförsäljning. I arbetsuppgifterna ingår även att lämna offerter, ansvara för det tekniska genomförandet, ekonomi, planering och resursfördelning. Du leder serviceuppdragen och anpassar den till företagets verksamhet. Du har en nära kontakt med dina kunder. Ledarskapet och att engagera och utveckla kollegorna och verksamheten är viktiga delar.

AB Rörläggaren erbjuder dig ett arbete i en utvecklande med bra kollegor och bra supportfunktioner såsom projektering, inköp, kalkyl, ekonom och HR. Du har ett fritt arbete med ansvar. Det är ett stimulerande arbete i en miljö där personalen trivs. Du får möjlighet till egen utveckling och utbildning i Instalcoskola.

För att trivas i rollen som projektansvarig/serviceledare hos AB Rörläggaren bör du ha:

·      Erfarenhet inom VS-företag, gärna från service, där du förutom praktisk erfarenhet även haft någon form av ledande befattning.

·      Drivande engagemang, tycka om att utveckla människor och brinna för att hitta de enkla lösningarna som ger mervärde.

Som person är du:

·      Jordnära, lösningsorienterad, flexibel, social, har en bra samarbetsförmåga med såväl kollegor som kunder samt har förmågan att skapa laganda

·      Motiverad till att utvecklas i ett framgångsrikt företag och ha ett ansvar utan många beslutsled.

AB Rörläggaren erbjuder dig en plats i ett värderingsstyrt företag med bra arbetsmiljö, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är en bidragande orsak till att de har många nöjda och stolta medarbetare och återkommande kunder. Det är viktigt att ha roligt på jobbet!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar AB Rörläggaren med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult AdamWilander, adam.wilander@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

                                                                              


Anläggare
Stockholm  2020-08-01

JR Markteknik driver avancerade projekt inom anläggningsarbeten, betongarbeten och finplanering. Kunderna är främst större byggbolag och kommuner i Mälardalen. Vi är ett bolag som växer fort och utvecklas varje dag. Men vi släpper aldrig fokus på det viktigaste i vår verksamhet – den erfarenhet och kompetens som gör våra kunder nöjda!

Vi expanderar och söker därför efter en komplett anläggare. Du kommer att arbeta i team med dina kollegor runt om i Stockholmsområdet och Mälardalen. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

För att lyckas i rollen har du åtminstone ett par års erfarenhet av yrket. Du är självständig, engagerad och drivs av att utvecklas inom ditt yrkesområde. Du har lätt för att se och förstå helheter och vill ständigt framåt och lösa de problem som kan uppstå längs vägen.

Vi erbjuder dig en roll i ett välmående företag där du kommer till ett gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans. Vi värnar om våra anställda och har generösa anställningsvillkor.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Adam Wilander, Adam.Wilander@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Projektledningskonsult med miljöfokus
Stockholm  2020-09-01

Projectpartner är ett konsultbolag som grundades år 2002 av de tre studievännerna Anders, Tommy och Joacim. Deras gemensamma strävan var att bygga upp ett företag som på bästa sätt kan bidra till utvecklingen av samhället. Visionen är lika tydligen nu som då: Projectpartner ska vara Mälardalens mest eftertraktade och kompetenta projektledningsföretag.

Idag består Projectpartner av ett tjugotal projektledningskonsulter som sitter på ledande roller i de flesta större samhällsbyggnadsprojekt som pågår i regionen. För att nå den gemensamma visionen satsar Projectpartner målmedvetet på kompetenta medarbetare, strategiska uppdrag och en ständig utveckling av både medarbetare och företag.

Vi medverkar i många stora och spännande projekt i Stockholmsområdet såsom ombyggnationen av Slussen, arbetet med Tvärbanan Kistagrenen samt i arbetet med nya tunnelbanan där vi tar fram en modern trafiklösning och utökar kollektivtrafiken.

I takt med att vi växer söker vi en projektledningskonsult med miljöfokus till vårt team.

Som projektledningskonsult med miljöfokus hos oss kommer du att arbeta med att planera, informera och styra miljöarbetet i projekt från uppstart till genomförande. Det kan t.ex. innebära ansvar för MKB och tillståndsansökningar samt implementering och uppföljning av projektets miljö- och hållbarhetskrav i projektering och produktion. Du kommer att arbeta brett med miljöfrågor och vi ser gärna att du vill vara med och driva verksamheten framåt.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har minst en kandidatexamen inom miljö och minst 4 års erfarenhet inom området.

Vi ser att du som person är självständig och engagerad i ditt arbete med förmåga att bidra med din sakkompetens så att projekt kommer framåt. Du har ett personligt driv och har lätt att skapa nya relationer, både med kollegor och kunder. Brinner du för miljö- och hållbarhetsfrågor som vi gör?

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag som värnar om sina anställda. Detta gör vi bland annat genom att erbjuda:
- fokus på fortbildning, med ett mål om minst 5 dagar per medarbetare och år
- årlig konferens utomlands
- 1 extra semestervecka
- Kollektivavtal

Utöver detta så erbjuder vi även en arbetsplats där du och dina kollegor står i fokus. Vi arbetar strukturerat med erfarenhetsåterförening, där du drar nytta av att företagets medarbetare arbetar i beställarorganisationens alla delar och samtliga projektskeden.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsbolaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av ansvarig rekryterare Adam Wilander på adam.wilander@jobway.se

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Projektchef
Stockholm  2020-07-31

Blinkfyrar har sedan starten år 1960 fokuserat på kundnöjdhet och innovation. Detta fokus har tagit oss till en marknadsledande position inom vägmärken, trafikavstängningsmaterial, trafiksäkerhetsutrustning och digital vägmärkeshantering.

Med en rikstäckande försäljnings- och serviceorganisation är Blinkfyrar en viktig leverantör till entreprenörer, kommuner och privata aktörer. Vi har även en stabil exportverksamhet.

Blinkfyrar ingår i Söderbergföretagen, en familjeägd grupp av industri- och teknikhandelsföretag.  Blinkfyrar har drygt 60 anställda och en omsättning på cirka 200 miljoner kronor. Huvudkontoret ligger i Staffanstorp, 15 minuters bilväg från Malmö, med verksamhet i Stockholm, Göteborg och Sundsvall
.

Hösten 2019 förvärvade AB Blinkfyrar Focus Electronic AB. Förvärvet innebär att ett av Nordens största leverantörer av Digital Signage blir en del av AB Blinkfyrar. Vi breddar verksamheten och affären med kompetens som specialiserar sig på LED displayer och teknik för trafik- och parkeringslösningar såsom parkeringsdetektorer och hänvisningssystem och digital skyltning för både inom- och utomhusbruk. Sedan 1/1 2020 är bolagen sammanslagna och Blinkfyrar går in i en expansiv fas och söker nu en

Chef för Projekt & Service med utgångspunkt i Stockholm. Detta är en ny roll med fokus på att strukturera och utveckla verksamheten.

Vi söker Dig som är bra på att kommunicera och skapa goda relationer, och är trygg i att fatta egna beslut. Du har ett starkt driv mot mål, är strukturerad och tycker att uppföljning är viktigt. Du har dessutom en god förmåga att inspirera och leda ditt team framåt. Resursfördelning/bemanning, planering, projektinköp och teknisk säljsupport kommer bli dina primära ansvarsområden parallellt som du driver egna projekt operativt.
Som chef ska du också brinna för att hela tiden utveckla processer och arbetssätt, allt för att skapa förutsättningar för att växa verksamhetsmässigt, på ett strukturerat, professionellt och lönsamt sätt.

Vår chef för projekt & service tror vi har en civilingenjörsexamen och tre till fem års arbetslivserfarenhet inom teknisk projektledning. Kanske har du redan ett linjeansvar, eller så är du redo för nästa steg. Eftersom våra kunder finns över hela Sverige förekommer det en del resdagar.

Blinkfyrar erbjuder en attraktiv och variationsrik roll. Du rapporterar till VD och har stor möjlighet att påverka verksamheten.

Varmt välkommen att söka denna spännande tjänst på ett marknadsledande, välskött och lönsamt företag som befinner sig i en expansiv fas!

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli anställd av AB Blinkfyrar. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele, tel 073-581 18 04 Oscar.thiele@jobway.se. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Platschef
Stockholm  2020-07-25

Vi på P O Service är ett modernt & växande byggbolag som erbjuder entreprenad, om- och tillbyggnationer, nyproduktion samt byggservice till våra kunder över hela Storstockholm. Vår verksamhet startades redan på 70-talet, och vi har varit verksamma i Stockholmsområdet sedan 1993 med ett platskontor i Södertälje samt huvudkontor i Skarpnäck. Vår vision är att vara ett företag som sticker ut från mängden där vi associeras med hög kvalitet, professionalitet samt en hög kundnöjdsamhet därav ställer vi höga kvalitetskrav på oss själva, våra medarbetare samt samarbetspartners.

I takt med att vi växer och utvecklas söker vi nu en driven och erfaren platschef till vårt team!

Arbetsuppgifter:

Vi har stora spännande projekt i våra projektportföljer för hela Storstockholm, därför söker vi nu en platschef som tillsammans med oss vill driva dessa projekt framåt! Som platschef hos oss på P O Service kommer du att arbeta med varierande entreprenad-uppdrag med ansvar för den dagliga driften, inköp, upphandlingar, ekonomiavstämningar samt kundansvar genom projektet. Du får en mycket viktig roll när det gäller att driva processen framåt på ett strukturerat och effektivt sätt och kommer ha ett nära samarbete med medarbetare, underentreprenörer & kunder.  

Vem är du?:

För att lyckas i rollen ser vi att du har en god arbetslivserfarenhet i rollen som platschef för lite större projekt, besitter du en relevant utbildning inom området är detta meriterande. Du har utöver detta en gedigen erfarenhet av hela processen, liknande arbetsuppgifter samt att affärsmässigt driva projekt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att arbeta som platschef hos oss ställer krav på god struktur och disciplin. Du trivs i en utåtriktad position där samarbete, initiativtagande och kvalitetsmedvetenhet är några nyckelord.

Vi erbjuder dig att bli en del av ett tryggt och framgångsrikt företag i en stor expansionsfas med spännande uppdrag. Vi värnar högt om våra anställda och är väldigt mån om att du ska trivas hos oss. Detta gör vi genom att erbjuda bland annat:

-         Goda förmåner

-         Möjlighet till tjänstebil

-         Kollektivavtal (tjänstepension, företagshälsovård & friskvård)

-         Möjlighet att bli en del av ett företag med stora framtidsplaner

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du är varmt välkommen med att skicka din ansökan snarast då urval sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sitta ansökningsdatum. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linnéa Gilliusson på mail: linnea.gilliusson@jobway.se


Larmtekniker
Stockholm  2020-09-30

IPS Alarm är ett etablerat säkerhetsföretag som installerar inbrottslarm, brandlarm, utrymningslarm och kameraövervakning samt integrerade säkerhetssystem. Vi är certifierade larminstallatörer i larmklass 1-4 och brand. Vi är ISO certifierade och vi strävar efter 100% nöjda kunder. Hos oss fortsätter du att utvecklas i takt med branschen.

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med stimulerande och utmanande uppgifter. Utbildningssystemet vi använder leder till god kunskap på de system vi levererar, dessa system är även lönegrundande.

IPS ställer följande krav på vår personal:
- Branschvana på ca 3 år
- Kompetens på mer än 2 trådbundna larmsystem.
- Goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska.
- Helt ostraffad
- Körkort

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Claudia Abdallah, claudia.abdallah@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Trägolvs slipare
Stockholm  2020-08-31

Ångtvättbilen grundades 1984 och fungerar idag som moderbolag till Miljöförnyelse Golvservice i Stockholm AB, i Solna. Vi arbetar med periodiska underhåll samt renoveringar av alla typer av golv. Vi är ca 10 anställda och söker nu till vår träslipavdelning ytterligare en

Trägolvs slipare

Som golvslipare kan du jobba från Södertälje i syd till Norrtälje i norr, din arbetsplats är där du behövs i Stockholm och du utgår hemifrån alt från vårt kontor och lager i Solna. Arbetet består av slipning, pigmentering oljning, lackning samt mindre lagningar. Ena dagen står du i en lyxlägenhet i centrala Stockholm och andra på en byggarbetsplats eller ett kontor. Du behöver vara självgående, tala god svenska, ha körkort samt god kundvana.

Har du 2-3 års erfarenhet i branschen och kan anpassa dig till olika sorters situationer och kunder där du kan vara lyhörd, driven och lösningsorienterad ser vi gärna att du hör av dig.

Vad vi kan erbjuda dig

·       Ett stabilt, välmående och växande företag, under kollektivavtal.

·       Vi är kvalitets- och miljöcertifierade med bra möjligheter till personlig utveckling. 

·       God gemenskap och sammanhållning. Gemensamma aktiviteter så som fotbolls- och ishockeymatcher, middagar och andra aktiviteter.

För rätt person finns möjlighet till utveckling och ansvar på olika sätt. Helgarbete kan förekomma, med ersättning enligt kollektivavtal. Vill du bli en del av gänget, tveka inte att höra av dig.

Kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Claudia Abdallah på telefon: +46 (0)8 520 017 48, eller via mail på Claudia.abdallah@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande.


Bilskadereparatör / Bilplåtslagare till Uppsala
Uppsala  2020-09-30

Wennmans Bilplåt är ett väl etablerat familjeföretag som grundades 1974. Vi har lång erfarenhet inom bilskador och arbetar främst mot försäkringsbolag. Vi är i dagsläget 11 personer som arbetar i företaget och reparerar ca 1 200 skador per år. BMW och Kia är våra största märken. Vi arbetar ständigt med att utvecklas. Service och noggrannhet är viktigt för oss. Vi vill kunna hjälpa kunden med att få en så bra upplevelse som möjligt trots att man har råkat ut för en bilskada. Verksamheten är belägen i Uppsala.

Vi utökar nu vårt team och söker en erfaren bilskadereparatör / bilplåtslagare.

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom yrket. Du ska kunna hantera större reparationer så som strukturskador och stora riktningar. Du ska vara en ansvarsfull och noggrann person som kan ta egna initiativ. Du ska även ha engagemang till att vilja lära dig nya saker. Många gånger är de viljan man kommer längst på.
B-körkort samt god svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder dig en familjär verksamhet med varierande arbetsuppgifter och möjlighet till utveckling. Det händer mycket i branschen och vi är måna om att hela tiden ligga i framkant.
Du kommer till största del arbeta med nya bilar. Du blir även erbjuden goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Wennmans Bilplåt med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Claudia Abdallah, 08 520 017 48,. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.