Jobway Bygg & Teknik

Rekrytering & Headhunting
inom Bygg & Teknik

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Bygg & Teknik.

Anlita Jobway Bygg & Teknik
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Platschef inom bygg
Göteborg  2021-11-30

Är du en person som trivs i en självgående roll där du får arbeta som platschef med nyproduktioner inom bygg? Vill du även bli en del av ett marknadsledande företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig? Trivs du även i en roll där du får arbeta brett och ta stort eget ansvar? Om du är sugen på en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka då inte att skicka in en ansökan redan idag till rollen som platschef på Botrygg Bygg AB i Göteborg!

I rollen som platschef kommer du bland annat:

•        Ha övergripande ansvar ute på byggarbetsplatsen där du för projektet i hamn enligt angiven tidsplan från början till slut.

•        Samordnar entreprenörer samt egen personal för att leda bygget framåt.

•        Arbeta med 1 projekt i taget främst i Göteborg, för att utföra högsta kvalité i arbetet.

•        Arbeta med nybyggnation i form av flerbostadshus som utförs med betongstomme.

För att passa in i rollen ser vi att du:

•        Är utbildad byggnadsingenjör från högskola/universitet.

•        Besitter en relevant arbetslivserfarenhet, där du har arbetat i rollen som platschef på nyproduktioner sedan minst fem år tillbaka.

•        Har erfarenhet av flerbostadshus med utförs med betongstomme.

•        Genomgått utbildning för arbetsmiljöansvar, BAS-U, Betong klass 2, samt tillståndsansvarig för Heta arbeten.

•        Är flytande i tal och skrift i både svenska & engelska. 

Som platschef på Botrygg erbjuds du: Ett intressant och variationsrikt arbete i ett snabbt växande företag, med en platt organisationsstruktur samt korta beslutsvägar. Botrygg har mycket internationella relationer samt innehar en mångfald bland de anställda. I rollen som platschef erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter inom din yrkesroll, samt stort eget ansvar. Företaget är en av de ledande aktörerna på marknaden och har goda framtidsutsikter.

Information om företaget:
Botrygg har under 90-talet och framåt drivit en aktiv nyproduktion av bostäder. I dagsläget är vi en av Sveriges största bostadsproducenter, och så gott som all produktion sker i egen regi. Bolaget äger och förvaltar idag bostadshus och lokaler i Linköping, Norrköping, Stockholm, Örebro och Göteborg. Vi förvaltar 4500 bostäder samt ett femtiotal samhällsfastigheter.

Då vi rår över hela värdekedjan från projektidé till färdig byggnad kan vi bygga till en lägre kostnad än våra konkurrenter. Det gör att vi kan erbjuda bostäder med en högre kvalitet till en lägre boendekostnad.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Botrygg Bygg AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson på mikaela.hansson@Jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Snickare
Göteborg  2021-10-22

Letar du efter en ansvarsfull och variationsrik tjänst i en idyllisk skärgårdsmiljö på ett välmående familjeföretag? Är du en självgående snickare med ett par års erfarenhet? Då bör du läsa vidare! Kössö Bygg fortsätter expandera och söker dig som är

SnickareI tjänsten som snickare arbetar du med varierande projekt. Arbetsplatsen är i och omkring Göteborgs skärgård vilket innebär att du tar färjan till arbetsplatsen (om du bor på fastlandet). Till huvudkontoret tar det 9 minuter med båt från Saltholmen. Arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanligt snickeriarbete, nybyggnation, servicejobb till renovering av badrum/kök och fönsterbyten.

Kössö Bygg erbjuder dig:


·      En unik arbetsmiljö med närhet till hav och natur.

·      En roll i ett solitt och familjärt företag med låg personalomsättning.

·      En arbetsgivare som värnar om sina medarbetare genom teamaktiviteter, sjukvårdsförsäkring och goda arbetsvillkor.

Vi söker dig som:


·      Har ett par års yrkeserfarenhet som snickare och kan arbeta självständigt.

·      Har en hög yrkesstolthet och drivs av att leverera en hög kvalité.

·      Har B-körkort, där båtvana är meriterande.

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Kössö Bygg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40.

Om företaget:


Kössö Bygg är ett familjeföretag med 22 anställda som varit verksamma sedan 1995 och registrerade som aktiebolag sedan 1997. Sätet är i Göteborgs södra skärgård och verksamhetsområde i Göteborg med omnejd. Företagets ledord kvalitet, kompetens, kunskap står för att man ska utföra ett bra arbete på ett säkert och professionellt sätt. Målet är att kunden ska vara lika nöjd med Kössös arbete även efter 10 år.

Kössös hjälper kunden genom hela processen, från början till slut och finns till hands vid alla val stora som små. Kössös hjälper till att förverkliga drömmar och visioner vare sig det handlar om ett nytt hus, renovering, markarbete eller en vacker trädgård. Projekten de utför är oftast på total/generalentreprenad d.v.s. att man ansvarar för elektriker, målare, plåtslagare och övriga professioner som behövs för att driva bygget framåt.


Produktionsledare
Stockholm  2021-12-31

Har du tidigare erfarenhet i rollen som produktionsledare eller är redo att ta steget vidare inom solfilm- och dekorbranschen? Gillar du att arbeta i en roll med frihet under ansvar? I denna roll har du möjlighet att få leda ett härligt gäng med montörer.

Arbetsuppgifter:

I rollen som produktionsledare kommer du att ansvara för att leda produktionen. Huvudsakligen genom att se över och planera jobben för montörer, produktionen och underleverantörerna. Du kommer även hantera inköp, beställningar och rapportera till närmsta chef.

-  Leda produktionen

-   Hantera inköp och beställningar

-   Rapportering av jobb till chef

-   Budgetering i samråd med chef

-   Se till att produktionen rullar

-   Hantera kundkontakt

Din profil:

För att lyckas i rollen som produktionsledare ser vi att du helst har god branschvana inom skyltar, bildekor, solfilm och/eller banderoller. Du är driven och organiserad. Det är meriterande om du har god datorvana och har tidigare erfarenhet av att arbeta som produktionsledare inom liknande bransch. Du ska även ha ett B-körkort, goda kunskaper inom svenska i tal och skrift. Det är också meriterande om du kan engelska.

Du erbjuds:

-    En roll i ett härligt företag med fasta kunder och bra jobb.

-    En chef som är mån om sin personal och alltid stöttar sina anställda.

-    Trevliga kollegor som trivs bra med varandra och har en stark laganda.


Om Robertssons Skylt & Film AB: Robertssons Skylt & Solfilm AB grundades år 2010 och har sin verkstad samt kontor i Vendelsö, söder om Stockholm. Verksamheten består av fyra affärsområden idag som är trafikskyltar, bildekor, wrapping och solfilm. Företaget har flera stabila återkommande kunder och riktar främst in sig mot företag.

I denna rekrytering samarbetar Robertssons Skylt & Film AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag.


Säkerhetstekniker
Stockholm  2021-11-17

Söker du en stimulerande och självständig roll som säkerhetstekniker i ett välmående familjärt företag? Är du en person som satsar på kvalité i ditt arbete samt har en hög yrkesstolthet? Har du dessutom en god erfarenhet av säkerhetstekniska system och hur dessa samverkar? Då kan du vara perfekt som PM Larm & Passagesystems nya säkerhetstekniker. Läs vidare och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

Som säkerhetstekniker har du en varierad tjänst och projekten skiljer sig åt i storlek. Du utgår hemifrån direkt till dina kunder och har hela Stockholm som arbetsplats. Utöver det kommer du att arbeta brett med både passersystem, inbrottslarm, el-lås, CCTV.

I dina arbetsuppgifter ingår:

·      Installation

·      Driftsättning

·      Avtalsservice samt akutservice

·      Reparation och felsökning

Du erbjuds:

·      Ett öppet arbetsklimat med stark laganda där de är en stöttande företagskultur.

·      Omväxlade arbete med attraktiva kunder.

·      Möjlighet att vidareutbilda dig i olika säkerhetssystem och växa i rollen som tekniker.

Vi söker dig som:·      Har en god erfarenhet i rollen som säkerhetstekniker.

·      Besitter en grundläggande kunskap inom el, där du kan installera passage och larmsystem.

·      Kan driva mindre projekt självständigt.

·      Som har B-körkort.

PM Larm & Passagesystem grundades 1999 av Pelle Mattsson och tillhandahåller kompletta säkerhetslösningar till både företag och kommuner. Under de första åren sköttes både kontorsarbete samt installationer av Pelle själv. Idag är PM Larm och Passagesystem 10 anställda och har kontor i Skrubba (Tyresö). 

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar PM Larm & Passagesystem med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se


VVS-Montör
Stockholm  2021-11-09

Är du en lösningsorienterad lagspelare som har en hög yrkesstolthet och brinner för att ge service i världsklass. Vill du vara en del av ett välmående företag med hög trivsel? Är du dessutom skicklig inom VVS och har arbetat brett i rollen, då kan du vara Eken Rörs & konsult nya stjärnskott. Läs vidare nedan och skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter:

Som VVS-montör på Ekens Rör AB ansvarar du för dina egna uppdrag i en bred roll. Fokusområdet ligger på entreprenader. I denna roll arbetar du självständigt största delen av tiden där du utgår hemifrån direkt till kunderna och får din arbetsorder digitalt.

Du erbjuds:

·      En plats i ett tryggt och stabilt bolag, som är i en expansionsfas samt värnar de högt om de anställda och dess trivsel på arbetet.

·      Ett arbete där du planerar och styr dina egna dagar.

·      Goda förmåner & servicebil.

·      Tät sammanhållning i ett företag som gärna gör mycket tillsammans.

Vi söker dig som:

·      Har jobbat minst ett par år som VVS-montör

·      Innehar B-körkort.

.     Svenska i tal & skrift.

·      Älskar ditt jobb och har en hög yrkesstolthet.

Som person ser vi gärna att du är:

·      Självgående och proaktiv i din planering av arbetet.

.     Kundorienterad och god social förmåga.

·      Intresserad av VVS-teknik och trivs i en miljö där ärlighet och prestigelöshet i sitt bemötande mot varandra värderas högt.

Om företaget:Ekens Rör & Konsult AB är ett familjeföretag grundat 1988. Mottot på firman har alltid och kommer alltid vara, Ekens rör fixar Allt! Det finns aldrig några problem som är för små eller för stora. Ekens Rör är ett auktoriserat VVS-företag. Vi utför alla sorters VVS-arbeten.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!
I denna rekrytering samarbetar Ekens Rör & Konsult med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Platschef
Falkenberg  2021-10-22

Kynningsrud Nordic Crane AB söker en drivande och ambitiös medarbetare som ska leda, driva och utveckla vår avdelning Syd. Tjänsten utgår från vår depå i Falkenberg. Avdelningen omsätter cirka 30 miljoner per år och ambitionen är att växa i hela södra Sverige. Vi söker dig som är positiv, engagerad och ansvarstagande. Har du erfarenhet från sälj och drift, ett stort kontaktnät och är ekonomiskt tänkande, är du förhoppningsvis den vi söker!

ARBETSUPPGIFTER:

-         Ansvarig för att leda, driva och utveckla avdelningen

-         Försäljning av kran och transporttjänster till nya och befintliga kunder

-         Planering och koordinering av krantjänster och personal

-         Ordermottagning och kundkontakt

-         Fakturering och administration relaterat till driften

-         HMS- och kvalitetsansvar inom eget ansvarsområde

KVALIFIKATIONER:

-         Strukturerad, positiv, initiativrik och lösningsorienterad

-         Förmåga att arbeta resultatinriktat och relationsskapande

-         Förmåga att behålla lugnet i en stundtals hektisk vardag och samtidigt kunna ligga steget före

-         Uttrycka dig väl i svenska och engelska i tal och skrift och goda datorvanor

-         Erfarenhet av sälj och arbetsledning är ett krav

VI ERBJUDER:

-         Varierande arbetsuppgifter med stort ansvar och möjlighet att själv påverka arbetet.

-         Intressant och stimulerande arbete i en spännande bransch.

-         Professionell arbetsmiljö med kollegor som har bred erfarenhet inom kran och transport.

-         Bra villkor och förmåner.

Om Företaget:
Kynningsrud Nordic Crane är ledande inom mobilkranar, lastbilskranar och transporttjänster. Vi verkar lokalt, nationellt och i hela Skandinavien. Kynningsrud Nordic Crane har runt 300 maskiner som opereras av våra duktiga och serviceinriktade medarbetare. Hållbarhet och hänsyn till miljön är viktigt för oss.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Skicka din ansökan och CV till: Oscar.Thiele@jobway.se.