Rekrytering & Headhunting
inom Bygg & Teknik

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Bygg & Teknik.

Anlita Jobway Bygg & Teknik
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Platschef
Göteborg  2018-11-23

DC Wäst grundades 2015 och erbjuder tjänster inom alla typer av byggentreprenader och konceptbyggnationer med hela Sverige som arbetsområde. Vi vill ligga i framkant och vara delaktiga i utvecklingen av svensk byggindustri – vi är övertygade om att byggbranschen är i behov av nytänkande. För oss är det viktigt att vara del av en bransch som värnar om en så liten miljöpåverkan som möjligt. Det sker genom att aktivt arbeta, beakta och utforma lösningar som på bästa sätt bidrar till en hållbar utveckling och att alltid sträva efter att effektivisera processer och tillvägagångssätt. Vi jobbar endast mot företag och är idag 14 anställda, varav 8 tjänstemän.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en platschef

Du kommer att ha en nyckelroll där du självständigt leder ny- och ombyggnadsprojekt av varierande storlek och typ. Det är en mycket varierad tjänst där du ansvarar för alla delar av projektet, från anbudsskede och projektering fram till slutbesiktning och överlämnande. Till din hjälp har du våra duktiga underentreprenörer och hantverkare. Då uppdragen finns i hela landet kommer du vara en del på resande fot och har inte problem med att resa.  

Arbetsuppgifter

• Ansvar för projektets genomförande från byggstart till överlämnande
• Leda, fördela och samordna arbetet inom gällande projekt
• Att driva den dagliga produktionen
• Delansvar för upprättande av produktionskalkyler
• Budget och prognosansvar i projekt
• Inköp av material och underentreprenörer
• Upprätta och ansvara för genomförande och efterlevnad av planer avseende kvalitet, miljö och arbetsmiljö.
• Löpande kontakt med beställare, UE samt kollegor

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som platschef. Du kan vara utbildad byggnadsingenjör men kan likaväl ha en yrkesarbetarbakgrund. Du är en driven, självgående och nytänkande person. Du arbetar strukturerat, engagerat och långsiktigt. Du kommer att ha mycket kontakter i din roll och därför är det viktigt att din samarbetsförmåga är väl utvecklad och du har förmågan att röra dig obehindrat bland olika yrkesgrupper på ett bra sätt.

Vi erbjuder dig att komma till ett bolag där det händer mycket saker. Du får vara med på vår resa och vara med och bidra till att ta företaget tar sig framåt. Vi erbjuder dig en väldigt fri roll med stora utvecklingsmöjligheter. Andra förmåner är fin sjukförsäkring, friskvård samt ett härligt bonussystem. Du kommer till ett bra gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Skadereparatör/bilplåtslagare till företag i centrala Stockholm
Stockholm  2018-11-30

Kommer du ifrån en större verkstad och har ledsnat på opersonliga verksamheter? Söker du en social arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter och en flexibel vardag? Då är det här något för dig!

Bilplåtkirurgerna är en mindre märkesverkstad grundad i början på 80-talet av Anders Thebo. Det är ett sammansvetsat gäng på 6 stycken anställda. Verksamheten tillsammans med antalet anställda har utvecklats stadigt under de gångna 20 åren. Verkstaden ligger belägen centralt i Johanneshov/ Globen. Från och med år 2006 har Bilplåtkirurgerna koncentrerat sin verksamhet till auktoriserad plåt- och lackverkstad för Peugeot, Kia och Citroen.

Verksamhetens ledord är kvalitet utan undantag. Vår strävan efter kvalitet, effektivitet och ordning har bidragit till goda relationer till försäkringsbolag och ett gott förtroende hos privatkunder.

Vi utökar nu vårt team och söker en skadereparatör/bilplåtslagare på heltid.

Vi söker dig som har branschkompetens och ett par års erfarenhet inom yrket. Du måste vara självgående, seriös och social då vi umgås tätt med varandra. Vidare vill vi att du ska vara svensktalande och ha B- körkort. En förutsättning för anställning hos oss är att du som sökande ej finns med i belastningsregistret.

Vi erbjuder dig en personlig verksamhet med varierande arbetsuppgifter och möjlighet till en flexibel vardag. Visar du framfötterna finns det goda möjligheter till att bredda dina kunskaper. Vi har goda anställningsvillkor och bra förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer dock att anställas direkt av Bilplåtkirurgerna. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel, 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Tillträde är snarast. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Litet, familjärt företag söker VVS-montör till sitt team
  

Rörobjekt i Storstockholm AB är ett snabbt expanderande företag bildat år 2016 med stort fokus på hög kundnöjdhet och kvalitet. Vi åtar oss alla typer av VVS- arbete. tex. stambyten, värmekonverteringar, lokalanpassningar och servicejobb. Samtliga av våra montörer och projektledare är utbildade enligt Heta Arbeten, Säker Vatten och innehar bransch certifikat. Vi är även behöriga att utföra arbeten med Medicinska Gaser.

Vi expanderar och söker nu en till VVS-montör till vårt team.

Rörobjekt i Storstockholm AB erbjuder dig varierande arbetsuppgifter som ex. stambyten, byte av radiatorventiler, värmekonverteringar, lokalanpassningar, byte/installation av undercentraler och värmepumpar samt servicearbeten. Vi är ett sammansvetsat team på 10 medarbetare med stort eget ansvar- och yrkesstolthet. Vi arbetar till 95% med entreprenader varför det inte är ett krav att du har körkort.

Vi söker dig som har 5 års erfarenhet som VVS-montör och har VVS- certifikat. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap och att du är lösningsorienterad, självgående och flexibel. Är du detta finns det goda möjligheter till en ledande roll ute på fältet. Meriterande är om du har svetsarlicens. För att trivas hos oss tror vi att du trivs i ett glatt, tajt gäng. Vi siktar på att växa och bli större men vill ändå bibehålla det familjära. En förutsättning för anställning hos oss är att du som sökande ej finns med i belastningsregistret.

Vi erbjuder dig konkurrenskraftiga förmåner och lön och en god gemenskap på jobbet. Tillsammans gör vi gemensamma aktiviteter som att resa varje år, gå på julbord, slå några golfbollar och gå på AW.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Rörobjekt. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Camilla Drangel, 08 520 017 56. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Serviceelektriker till AFP Elteknik
Stockholm  2018-11-22

AFP Elteknik har funnits sedan 2006 och arbetar i hela Stockholmsregionen med i stort sett all typ av el. Vi är ett växande företag som garanterar att våra kunder får första klassens hjälp från första kontakt till slutfört arbete.  Vi förbättrar din vardag med innovativ elteknik, elinstallation och kommunikation genom ett nytänkande fullserviceerbjudande.  Vi arbetar enbart mot företagskunder och jobbar stenhårt för att kunna leverera en bred kompetens och smarta lösningar.

Idag arbetar vi åt flertalet fastighetsägare och byggserviceföretag med varierande uppdrag såsom elinstallationer, nätverksanläggningar och passagesystem. 

Företaget expanderar och söker nu en serviceelektriker 

Som serviceelektriker kommer självständigt leda och driva projekt. Arbetsuppgifterna innefattar installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll. 

För att lyckas i rollen är du fullbetald elektriker några års erfarenhet. Då arbetet innebär resor är det krav att du har B-körkort samt körvana. Vidare innebär tjänsten tät kundkontakt vilket förutsätter att du har en god social förmåga samt behärskar svenska i tal och skrift. 

Som person är du en kreativ, lösningsbenägen och har en god känsla för service. Du bör även trivas i ett omväxlande arbete med mycket eget ansvar. Vidare bör du trivas att arbeta med relativt unga och hungriga elektriker som inte har långt till skratt. 

Vi erbjuder dig en del i ett växande företag med kollektivavtal där det finns goda möjligheter till att få en ledande roll med utökat ansvar. Stort fokus ligger på personlig utveckling och trivsel. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Lokalnätmontör till One Nordic Malmö
Malmö  2018-11-06

ONE Nordic en av de ledande leverantörerna i Sverige inom tekniska tjänster, underhåll och entreprenad inom energibranschen. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem.

ONE Nordic har drygt 1000 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder. Huvudkontoret ligger i Malmö där vi är 60 personer. Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn.

Vi expanderar och söker nu en Lokalnätsmontör till Malmö

Som montör hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara inom service, drift och underhåll inom lokalnätsanläggningar 0,4-20 kV. Ditt arbetsområde kommer vara i Malmö/Söderslättsområdet.

För att lyckas i rollen har du en avslutad gymnasieutbildning/yrkesutbildning inom el eller liknande. Tidigare erfarenhet som linjemontör/distributionselektriker, erfarenheter från underhåll och drift av elanläggningar och elinstallationer samt erfarenhet av entreprenadprojekt är meriterande. Det är även meriterande om du har certifikaten/utbildningar som Allmän behörighet, ESA 14 och Arbete på väg. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person gillar du att ta initiativ och brinner för att utvecklas i din yrkesroll. Du är noggrann, strukturerad och gillar att ta eget ansvar. Viktigt för oss är att du gillar service, är målinriktad samt kostnadsmedveten.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat företag där du får vara med på en spännande resa. Vi har kollektivavtal vilket innebär bl.a. friskvård, servicebil, tjänstepension, fria glasögon m.fl. Andra förmåner är beredskap (beredskapsersättning). Hos oss har du stora möjligheter att växa i din yrkesroll om du har ambitionen och viljan att ta företaget framåt!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


Elektriker- El & Ljusdesign
Stockholm  2018-12-10

El & Ljusdesign bildades 1994 och har sedan dess växt från en liten ensamfirma till en totalleverantör inom el och belysning. Vi är idag 35 anställda och har kontor i Vasastan.

Vår organisation har utvecklats efter våra kunder och marknadens behov med avseende på vikten av god belysning, innovativa lösningar och säkra el-anläggningar. Vi är specialiserade inom ROT-arbeten och då främst kontor, butiker och restauranger. Vi erbjuder allt från projektering/ljusplanering till färdig installation inom de flesta områden. Som företag arbetar vi nära kund och representerar hög kvalité och stort engagemang i allt vi gör.

Vi söker nu en självgående elektriker. Du kommer att arbeta med förstklassiga installationer ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet.

I rollen som installationselektriker rapporterar du till projektledare.

Din profil:

  • Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som installationselektriker.
  • Har du dessutom erfarenheter inom data, tele, passersystem och belysningssystem är detta positivt.
  • Som person är du engagerad, ordningsam och lägger stor vikt vid ett väl utfört arbete hos kund.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson tel:08 511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.