Rekrytering & Headhunting
inom Bygg & Teknik

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Bygg & Teknik.

Anlita Jobway Bygg & Teknik
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Elektriker inom belysning
Göteborg  2018-06-28

Trafiksystem Väst AB ingår i den expansiva Erlandssonkoncernen som startades redan 1950 och omsätter idag över 6,2 miljarder. Vi är marknadens starkaste och bästa nischföretag inom vägnära trafiksystemslösningar där el och styrning är en av huvudkomponenterna inom entreprenad samt drift & underhåll. Med ca. 80 anställda strävar vi alltid efter att vara kundens förstahandsval och med en budgeterad omsättning på 200 miljoner räknar vi med fortsatt tillväxt.

Vi söker just nu en elektriker med inriktning inom belysning till trafikkontoret i Göteborg.

I rollen kommer du tillhöra vårt entreprenad-team som arbetar med vägbelysning i trafikerad miljö. Upptagningsområdet är Göteborg och närliggande område, även enstaka uppdrag längre bort förekommer. I tjänsten som elektriker ingår jour på sikt, vilket blir ungefär var 7:e vecka. Du kommer att arbeta i en trafikerad miljö och får därför initialt genomgå de utbildningar som krävs för att få utföra elinstallationer och arbete på väg.

Vi ser att du är utbildad elektriker, som lägst på gymnasienivå. Du har B-körkort och talar god svenska. Som person är du ansvarstagande och självständig. Du tar själv ansvar för att det arbete du blir tilldelad blir utfört och rapporterat. Tjänsten kräver även viss flexibilitet då jour på sikt kommer att ingå. Tidigare erfarenhet från liknande arbeten är meriterande men inget krav.

Om du innehar C-körkort ses detta som meriterande då du i sådana fall kommer ha en annan typ av roll. I sådana fall kommer du att sköta drift och underhåll av gatumiljö.

Vi erbjuder dig en ansvarsfull roll i ett växande bolag med stora framtidsplaner! Du kommer ingå i vårt erfarna och kompetenta team i väst där du får ta del av en härlig arbetsmiljö med högt i tak, där entusiasm och teamkänsla står i centrum!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Lokalnätmontör till One Nordic Malmö
Malmö  2018-07-15

ONE Nordic en av de ledande leverantörerna i Sverige inom tekniska tjänster, underhåll och entreprenad inom energibranschen. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, distributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem.

ONE Nordic har drygt 1000 medarbetare och omsätter ca 2 miljarder. Huvudkontoret ligger i Malmö där vi är 60 personer. Vi är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn.

Vi expanderar och söker nu en Lokalnätsmontör till Malmö

Som montör hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara inom service, drift och underhåll inom lokalnätsanläggningar 0,4-20 kV. Ditt arbetsområde kommer vara i Malmö/Söderslättsområdet.

För att lyckas i rollen har du en avslutad gymnasieutbildning/yrkesutbildning inom el eller liknande. Tidigare erfarenhet som linjemontör/distributionselektriker, erfarenheter från underhåll och drift av elanläggningar och elinstallationer samt erfarenhet av entreprenadprojekt är meriterande. Det är även meriterande om du har certifikaten/utbildningar som Allmän behörighet, ESA 14 och Arbete på väg. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Som person gillar du att ta initiativ och brinner för att utvecklas i din yrkesroll. Du är noggrann, strukturerad och gillar att ta eget ansvar. Viktigt för oss är att du gillar service, är målinriktad samt kostnadsmedveten.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat företag där du får vara med på en spännande resa. Vi har kollektivavtal vilket innebär bl.a. friskvård, servicebil, tjänstepension, fria glasögon m.fl. Andra förmåner är beredskap (beredskapsersättning). Hos oss har du stora möjligheter att växa i din yrkesroll om du har ambitionen och viljan att ta företaget framåt!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ingenjör Brandlarm
Stockholm  2018-08-31

BIAB Larm är en komplett leverantör av säkerhetsinstallationer i företags- och offentlig miljö. Vi har sedan starten 1988 vuxit och utvecklats till ett av de främsta och mest stabila företagen i branschen. Verksamheten innefattar inbrottslarm, passerkontroll, CCTV system, brandlarm, låssystem och integrerade systemlösningar.

Vi söker just nu en Behörig Ingenjör inom brandlarm

BIAB Larm satsar mycket på sin personal, vi har bra förmåner och arbetar aktivt med vidareutbildningar för våra anställda. Vi strävar efter hög trivsel och respekt för varandra och våra kunder. Som medarbetare hos oss måste du trivas med att arbeta i team och du vill bidra till fortsatt utveckling.

I tjänsten som ingenjör inom brandlarm kommer du vara en stor del av företaget där du leder och driver projekt inom brandlarm. Du kommer bland annat ha kontakt med kunden, granska handlingar samt anbud från säljavdelningen. Du kommer även att hålla uppstartsmöten med våra ledande montörer och projektleda dem i brandlarms anläggningar samt kvalitetssäkra projekt och försäljningar. Arbetet hos BIAB Larm är varierande och här finns flera möjligheter till utveckling.


Du kommer att vara BIAB Larms ansikte utåt hos våra kunder och andra yrkesgrupper och därför är kraven på social förmåga och serviceinställning höga. Många av instruktionerna är på engelska så därför krävs det att du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Det är också viktigt att du är bekväm i dig själv och i din yrkesroller.

Du som söker tjänsten som ingenjör hos oss har en behörig ingenjör brandlarm SBF 1007:4. Praktisk erfarenhet inom säkerhetsbranschen på minst 2 år är ett krav. Har du även arbetat med ritningslära, svagströmslära, produktkännedom inom brandlarmsegmentet och/eller datakunskap är det mycket meriterande.
Körkort B är ett krav

BIAB Larm ställer höga krav på all sin personal vad gäller motivation och egen drivkraft. Vi söker därför dig som gillar larm-och säkerhetsbranschen och som själv tar ansvar för att arbetet blir utfört på ett bra sätt. För dig som vill utvecklas i yrket finns stora möjligheter inom företaget.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Madeleine Axner, tel 08 520 01 743. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Gruppchef Klimat till Cramo
Stockholm  2018-07-27

Cramo är ett av Europas ledande företag som specialiserat sig på uthyrning av utrustning och uthyrning av flyttbara lokaler. Vi erbjuder moderna hyreslösningar till byggföretag och kunder inom handel, industri och offentlig sektor, samt privatkunder. Som vår partner eller kund, era prioriteringar är våra prioriteringar och det är vårt uppdrag är att göra ditt liv enklare. Vi gör detta med förstklassig utrustning, högsta möjliga servicenivå hela vårt företag genom att vara ansvarig, effektiv och flexibel.

I takt med företagets utveckling söker vi en kundfokuserad Gruppchef Klimat till Stockholm/Länna

Klimat ansvarar för att våra kunder har rätt produkter när det kommer till klimat, värme, uttorkning och avfuktning.

Du har erfarenhet av att arbeta med värme, avfuktning och uttorkningsprodukter. Du har även erfarenhet av arbetsledning inom byggbranschen. Du kommer ansvara för ca 10 personer. Dina arbetsuppgifter blir bl.a. budget och personalansvar samt ekonomiska frågor. Vidare kommer du vara drivande i att utveckla vår verksamhet och se till att vår hyrespark är attraktiv och anpassad efter kundernas behov. Du har en viktig roll som support för våra säljare och tillsammans arbetar ni mot våra lokala kunder. Du är planerar, skapar och dimensionerar.

Som person är du är strukturerad, bra på att planera dina arbetsdagar och är en van användare av systemstöd. Du talar och skriver på svenska och engelska, övriga språk ses som meriterande.  B-körkort är ett krav. Du är kundfokuserad och lyssnar på våra kunders behov samt skapar förutsättningar för dina medarbetare att vara detsamma. Du gillar att inspirera och coacha andra och är en förebild för dina medarbetare. Vi ser även att du har förmågan att bryta ner visioner till tydliga mål.

Vi erbjuder dig en varierad tjänst som med utvecklingsmöjligheter och personalansvar. Du kommer till ett väletablerat företag och till ett härligt gäng. Vidare har vi kollektivavtal, tjänstepension, friskvård och gillat även att göra roliga saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer?I denna rekrytering samarbetar Cramo med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg 08 510 662 01. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elektriker till Cramo
Stockholm  2018-06-28

Cramo är ett av Europas ledande företag som specialiserat sig på uthyrning av utrustning och uthyrning av flyttbara lokaler. Vi erbjuder moderna hyreslösningar till byggföretag och kunder inom handel, industri och offentlig sektor, samt privatkunder. Som vår partner eller kund, era prioriteringar är våra prioriteringar och det är vårt uppdrag är att göra ditt liv enklare. Vi gör detta med förstklassig utrustning, högsta möjliga servicenivå hela vårt företag genom att vara ansvarig, effektiv och flexibel.

Som elektriker på Cramo AB kommer du att arbeta ute på fältet hos kund eller i verkstan.
Idag består Cramos El avdelning av 27 medarbetare varav 10 arbetar ute på fältet, övriga arbetar på depån i Jordbro. På fältet arbetar du från Nynäshamn till Uppsala. Dina arbetsuppgifter kommer att vara inriktade mot nyetablering av byggarbetsplatser. Du arbetar med tillfällig el och arbetet innebär dragning av grovt kablage för trefas, ID06 samt belysning. På verkstan arbetar du med att kontrollera och kundanpassa hyresutrustningen, t.ex huvudcentraler, undercentraler, ID06 grindar och belysningsmaster m.m.

En störningsfri och säker elförsörjning är viktig för att ett bygge ska löpa så smidigt som möjligt. Cramo kartlägger projektets behov av byggkraft från start till slut och hjälper till med beräkningar, dimensionering och leverans utförda av behöriga elektriker. Cramos tjänster omfattar inkoppling av lämpliga centraler och kablage.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad elektriker och som har minst 3 års erfarenhet av att arbeta som elektriker. Som person är du social och utåtriktad och förstår vikten av att hålla en hög servicenivå i ditt arbete. Du tar dig an nya arbetsuppgifter med engagemang och trivs med nära kundkontakter.  Du måste ha B-körkort för att kvalificera dig för tjänsten. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

                                                                                                                                                 
Vi på Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Hos oss får du en bra och säker introduktion samt möjligheter till kompetensutveckling där erfarenhetsbyte och relationsskapande är minst lika viktigt som traditionell undervisning. Sist men inte minst erbjuder vi dig ett roligt arbete med trevliga kollegor i ett fantastiskt lag.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


VVS-Montör
Göteborg  2018-07-15

Ullevi Rör är ett VS-installationsföretag som erbjuder alla olika typer av tjänster inom VVS-sektorn. Vi har lång och gedigen erfarenhet inom det mesta som branschen kan erbjuda. Under åren har nyckelpersonerna i företaget utvecklat en unik kompetens som gör oss till experter inom VS där inga problem är för svåra för att lösas. Företaget är uppdelat i en entreprenad- och en servicesida. På entreprenadsidan arbetar vi med ny- och ombyggnader, stora som små, i de flesta utav fastigheter. Vi har även vissa entreprenader där vi själva har totalansvaret och fungerar som samordnare under byggprocessen. Servicesidan utför mindre arbeten, ofta av det akutare slaget.

I takt med företagets utveckling söker vi nu Elektriker till båda våra avdelningar, Service och Entreprenad

Som VVS-montör hos oss utgår du till arbetsplatsen i en servicebil. Vi ser att du har några års erfarenhet av tidigare arbete. Du kommer enbart att arbeta mot företagskunder. För att lyckas i rollen är du certifierad VVS-montör. Du kommer arbeta med både ombyggnads och stambytesprojekt. Du har tidigare erfarenhet av att dokumentera dina egna jobb såsom i protokoll och egenkontroller.

Som person är du ambitiös och drivs av att ta företaget framåt samt utvecklas i din yrkesroll.

Vi erbjuder dig att vara del i ett företag med kollektivavtal och högt i tak. Vi har en god gemenskap och är många om våra medarbetare. Andra förmåner är frihet under ansvar, utvecklingsmöjligheter samt bonussystem.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.