Rekrytering & Headhunting
inom Bygg & Teknik

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Bygg & Teknik.

Anlita Jobway Bygg & Teknik
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Kalkylator/Konstruktör till Edekyl i Örebro
Örebro  2018-01-31

Edekyl & Värme skapades genom att bröderna Robert och Richard Björk förvärvade det anrika Örebroföretaget Edekyl AB. Med brödernas mångåriga erfarenhet från värmepumpsbranschen tillfördes värme så det nya bolagsnamnet blev Edekyl & Värme AB. Med säte i Örebro har verksamheten utökats och omfattar idag även filialer i Stockholm, Västerås, Motala, Norrköping och Linköping. Med 90 anställda är Edekyl & Värme ett av de ledande företagen inom kyla, värme, ventilation, automation och energieffektivisering i Mellansverige.

Säljare/Kalkylator/Konstruktör till Edekyl i Örebro 

Vi söker nu en driven och engagerad konstruktionsresurs till vår verksamhet i Stockholm 

Som kalkylator och konstruktör hos oss utför du kalkylarbete i linje med verksamhetens mål och strategiska planer. Kalkylatorn är delaktig under hela anbudsprocessen från förfrågan till färdigt anbud/beställning men också under produktionsfasen som stöd till projektledaren. Tjänsten kräver att du sa konstruera och projektera egna tekniska lösningar och förslag. I rollen ingår även offerering, anbud, bibehålla och vidareutveckla kundrelationer, effektivisera tekniska installationer, ekonomisk uppföljning och utvärdering, projektering & konstruktion, delta i inköpsarbeten. 

* Du bör ha en högskoleutbildning inom VVS, Bygg, Fastighet eller Teknik. 
* Erfarenhet av kalkyl, offert och konstruktionsarbete inom VS & El är krav. 
* Kunskap om leverensbestämmelser 
* Van att arbeta i kalkylprogram 
* Det är meriterande om du har utbildning inom entreprenadjuridik, ekonomi samt praktisk erfarenhet av installation. 
*CAD 

Vi erbjuder dig att vara del i ett familjärt företag där du snabbt känner dig hemma. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet. I vår policy som arbetsgivare ser vi till att du får en trygg, säker och trivsam arbetsplats. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten, tel 08-511 617 45. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 


VVS-Montör till Värme Sanitet i Östergötland AB
  2018-01-04

Klimatteknik AB är ett familjeägt företag med nybyggda lokaler och stor plåtverkstad/rörverkstad i Finspång. Företaget grundades 1993 och är idag ca 20 anställda. Vi arbetar med ventilation till företag, stora industrier och privatpersoner. Dotterbolaget Värme Sanitet AB är vår partner för rörarbeten och finns nu under samma tak. 

Värme Sanitet har varit verksamt sedan 2001, då de köpte gamla Kompanibolaget som har varit verksamt sedan 1990. Vi arbetar med Fastighetsbolag, Industrier, Lantbruk och privata kunder.

  • Projektering / Beräkningar
  • Rör, Hydraulik och Processanläggningar
  • Rör & värme installationer
  • Industriservice
  • Service och injusteringar
  • Installation
  • Specialistkompetens – svetslicens mm

 

I takt med företagets utveckling så söker Värme & Sanitet VVS-Montörer till Finspång 

Som VVS-Montör hos oss kommer du att utgå från hemmet. Du kommer främst arbeta åt industrisidan då vi är specialinriktade på det, med kunder som exempelvis Siemens. 

Du har några års erfarenhet som VVS-Montör samt dokumenterad kunskap av branschreglerna Säker Vatteninstallation. Om du har kunskap inom licenssvetsning är det meriterande. B-körkort och svenska i tal & skrift är krav. 

Vi erbjuder dig att vara del av ett väletablerat företag. Vi tror på våra anställda och ger dem alla möjligheter att lyckas. Andra förmåner är kollektivavtal och service/förmånsbil. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Serviceelektriker
Stockholm  2017-12-29

El & Nätverksmontage AB är ett elföretag i Stockholm som bildades 1990 och sysselsätter för närvarande 15 personer.

Vi utför alla typer av Elinstallationer, Nätverk, Värmekablar, Svagström samt AV-installationer åt alla typer av företag inom alla sorters branscher och privatpersoner.

Vi utför alla installationer med egen ansvarsfull personal som alltid sätter kunden i centrum.

Vi har lång erfarenhet och en bred kunskap av alla typer av entreprenader. Vi lever nära våra kunder och har därigenom ett ömsesidigt utbyte och en öppen dialog kring lösningar och problem. God ekonomi i kombination med ett välskött företag borgar för noggrannhet, kvalitet samt garantier på utförda arbeten.

Vi är medlemmar i branschorganisationen EiO vilket gör att vi håller oss uppdaterade på nyheter, förändringar och den senaste tekniken inom våra arbetsområden. Detta i sin tur ger våra kunder trygghet och moderna anläggningar med god driftsekonomi och driftsäkerhet .

Ett av våra viktigaste mål är: Extremt hög service nivå med snabba återkopplingar och effektiva installationer.

Serviceelektriker till Enab

El & Nätverksmontage AB bildades 1990 och sysselsätter för närvarande 15 personer.
Vi utför alla typer av Elinstallationer och nätverk åt alla typer av företag inom alla sorters branscher i Stockholm med omnejd.
Med vår långa erfarenhet har vi fått en bred kunskap av alla typer av entreprenader. Vi håller oss alltid uppdaterade inom den senaste tekniken och levererar moderna lösningar till våra kunder med god driftsekonomi och driftsäkerhet. Vi samarbetar med alla grossister i branschen vilket borgar för snabba och säkra leveranser av material.
Vårt mål är att ha extremt hög servicenivå med snabba återkopplingar och effektiva installationer till våra kunder.


Vi expanderar och söker nu en ytterligare:

Serviceelektriker

Som serviceelektriker hos oss utgår du oftast från hemmet. Arbetsuppgifterna innefattar elinstallationer, felsökningar, samt elservice. Jobbet är flexibelt, självständigt och varierar i storlek och ibland kan man vara på ett kort servicejobb en dag till våra entreprenader som kan vara några månader.
För att lyckas i rollen som serviceelektriker hos oss bör du vara en fullbetald elektriker eller vara på ditt sista utbildningsår (3-års montör). Du behöver vara fullt självgående och ha erfarenhet av starkströms el för servicearbete. Vidare bör du ha god social förmåga då arbetet innebär kundkontakt. Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.
Som person är du positiv, kreativ och lösningsorienterad.
Vi erbjuder dig en plats i ett väletablerat företag med god ekonomi, kollektivavtal, servicebil och framför allt, frihet under ansvar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01.


Kalkylator till Johanssons Rör
Stockholm  2017-12-29

Johanssons Rör grundades 1952. Vi finns idag på fyra orter, Stockholm, Luleå, Boden, Umeå samt Uppsala där vi precis startat en filial. Idag är vi ca 100 medarbetare och arbetar efter samma filosofi som för 50 år sedan - med kunnig personal och välutrustade bilar. Inget jobb är för litet eller för stort för oss.  Vi expanderar och söker en:  

Kalkylator till Stockholm 

Som kalkylator hos oss kommer du arbeta med att upprätta branschmässiga kalkyler, anbudsgivning, projekteringar och stöd till projektledarna, arbeta för att kostnadseffektivisera materialinköp i projekten, samt analyser av projekt. Deltagande i projekt- och inköpsmöten samt att, i samarbete med andra driva inköpsfrågor i samband med start av projekt.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av kalkylarbete. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Det är meriterade om du har relevant utbildning för tjänsten eller tidigare har arbetat som montör/projektledare inom VVS.

Som person är du strukturerad och en god problemlösare. Du är van att arbeta mot givna mål och drivs av att föra företaget framåt. Rollen innebär mycket kontakt med leverantörer och kunder och vi tror därför att du är en social och flexibel person som har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser det även som positivt om du är en nyfiken person. 

Vi erbjuder dig att vara en del av ett framgångsrikt företag med bred kompetens inom ett och samma företag. Vi har kollektivavtal och satsar väldigt mycket på våra medarbetare, bl.a. utbildningar och kurser. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Johanssons Rör AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

 


Inredningsarkitekt till VIZ Arkitektkontor
Stockholm  2018-01-05

VIZ Arkitektkontor utför hyresgästanpassningar, inredningsuppdrag, ombyggnad och nyproduktion. Våra uppdragsgivare består mestadels av fastighetsägare, men även uthyrningsföretag. I våra projekt har vi en nära kontakt med fastighetsägaren och hyresgästen då vi planerar den tilltänkta lokalen. Vi är med hela vägen från ritbord via byggarbetsplats till inflyttning. Våra projekt kan variera i storlek, från några hundra kvadratmeter till flera tusen kvadratmeter.

Vi växer och söker nu en inredningsarkitekt!

För att lyckas i rollen som inredningsarkitekt hos oss är du kreativ och har ett vidsynt sätt att se på ditt jobb. Du har ett öga för design och detaljer utöver det vanliga och en vilja att sätta dig in i helheten. Denna roll ställer krav på självständighet och förmåga att leda egna projekt inom inredning. Vi ser därför att du har dokumenterad erfarenhet från ett arkitektkontor.

Arbetsuppgifterna är varierade och innefattar både illustration, viss projektering samt övriga göromål, till exempel uppmätning av lokaler och relationshandlingar. Gällande inredningsprojekten är det viktigt att kunna ta till sig beställarens önskemål och kunna utföra uppdraget inom önskad ekonomisk ram.

Vi arbetar med stor variation vad gäller projekt. Bland annat skolor, gym, restauranger, labb och kontor. Det är meriterande om du arbetat med kontorsmiljöer och exteriöra projekt gällande utformning, till exempel entréer och fasader. Tidigare erfarenhet av att arbeta i ArchiCad är meriterande.

Som person är du nyfiken, social, och har lätt för att samarbeta. Du har lätt för att ta förändringar och trivs i en miljö med snabba beslutsvägar.

Vi erbjuder dig är en central roll i ett nytänkande bolag där du kommer få arbeta nära ägarna som brinner för arkitektur inom fastigheter. Utvecklingsmöjligheter är stora, och nya idéer välkomnas!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar VIZ med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Frida Persson tel 08-520 017 51, frida.persson@jobway.se eller Linn Klofsten 08-511 617 45, linn.klofsten@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kyltekniker sökes till ett välkänt företag med varierande arbete!
Stockholm  2017-12-25

Teknokyl grundades 1969 genom en sammanslagning av två företag och ägs idag av 2 personer som även är yrkesverksamma inom företaget. Idag är vi 20 anställda, varav 15 kyltekniker. Vår affärsidé är att med bred kompetens inom kylteknik och hög servicenivå tillgodose vår kunders behov och önskemål om en väl fungerande och energioptimerad anläggning. Verksamheten består av projektering, installation och service av kommersiella kyl- frys- klimat- värmepumpsanläggningar och datahallar. Vi har även samarbetspartners inom VVS- el- och ventilation.

Vi är ett stabilt och tryggt företag med kollektivavtal och medlemskap i Kyl- och värmepumps företagen. Därtill är vi även medlem i VVS företagen och Svenskt näringsliv

Som servicetekniker kommer du arbeta med av all form av kyla och värmepumpar mot företag i Stockholm. Det innefattar bl.a. storkök, livsmedelsbutiker, datahallar samt komfort och industriell kyla. Du kommer att utgå från hemmet och tar dig till och från arbetena med servicebil, arbeten erhåller du elektroniskt via Surfplatta eller Smartphone gäller även återrapporteringen.

För att lyckas i rollen är du en självgående servicetekniker med minimum 3 års erfarenhet. Kylcertifikat klass 1 och körkort är krav. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med ammoniak och koldioxid anläggningar innehar heta arbeten- och lödcertifikat samt om du har erfarenhet av styr- och reglerteknik. Tjänsten innebär även kundkontakt, därmed är det krav att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. 

Som person är du serviceinriktad, ordningsam och trivs med ett självständigt arbete. 
Vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utbildningsmöjligheter. Vi är ett glatt gäng där förmånerna är goda, som exempelvis friskvårdsbidrag och avtalspension. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone på tel. 08-520 017 45. Skicka in din ansökan idag via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt!