Jobway Bygg & Teknik

Rekrytering & Headhunting
inom Bygg & Teknik

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Bygg & Teknik.

Anlita Jobway Bygg & Teknik
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Säkerhetstekniker
Stockholm  2021-08-31

Vill du arbeta på en attraktiv och växande arbetsplats som strävar efter att bli den ledande säkerhetsaktören och som sätter sina medarbetare och kunder i främsta ledet? Vill du arbeta med kollegor som besitter hög teknisk kompetens med produkter som ligger i framkant? Vill du jobba i en organisation som brinner för kvalitet och nöjda kunder genom goda affärer så ta chansen att söka tjänsten som

Säkerhetstekniker, Stockholm

I rollen som säkerhetstekniker kommer du bland annat:

•       Att arbeta med service & installation av säkerhetssystem så som passagesystem, inbrottslarm, cctv m.m.

•       Ansvara över processen från projektering till överlämning.

•       Att arbeta med varierande uppdrag, främst mot fastigheter och företag i Storstockholm (du börjar och startar dagen hemifrån).

För att passa i rollen:

•       Har gått en teleteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande

•       Ett par års erfarenhet från liknande jobb

•       Är flytande i tal och skrift i svenska samt har B-körkort.

Som säkerhetstekniker på LåsTeam erbjuds du: Ett intressant och variationsrikt arbete i ett företag som växer. LåsTeam satsar på kompetensutveckling vilket gör att den tekniska nivån är god hos medarbetarna vilket i sin tur leder till trivsel och hög kundnöjdhet. Du erbjuds en generös ersättning med förmåner, bil och frihet. 

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar LåsTeam med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Information om företaget:

LåsTeam omsätter drygt 90 MSEK med 55 anställda och finns i Borås, Skövde & Stockholm. Med värdeorden engagemang, kreativitet & ansvar gör man skillnad, på riktigt. LåsTeam strävar efter att vara det ledande företaget inom alla säkerhetslösningar såsom lås, brandlarm, CCTV, passagesystem, inbrottslarm samt värdeförvaringsenheter genom högsta kompetens och mest avancerad och lättanvänd teknik.

LåsTeam skall vara det självklara valet för kunden och skall betraktas som ett innovations- och serviceinriktat företag som tar fram lösningar med ett högt kundvärde och med utgångspunkt från högkvalitativa trygghetssystem.


Platschef
Uppsala  

Är du en person som trivs i en ansvarsfull och nyskapad roll och vill arbeta hos en marknadsledande aktör inom stambyten? Vill du bli en del av ett välmående företag som är på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, tveka då inte att söka tjänsten som platschef till Byggmästargruppen i Uppsala!


I rollen som platschef kommer du bland annat:

•       Att ha det övergripande ansvaret på byggarbetsplatsen där du för projektet i hamn enligt uppsatta mål avseende budget, tid, kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

•       Samordnar entreprenörer samt egen personal för att leda bygget framåt.

•       Arbeta med ett projekt i taget främst i Uppsala, för att utföra högsta kvalité i arbetet.

För att passa i rollen:

•       Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av byggbranschen

•       Som ledare har du en förmåga att engagera och motivera dina medarbetare, du besitter ett lugn, arbetar strukturerat och behärskar projektekonomi, projektplanering, inköp och projektadministration.

•       Du har flera års erfarenhet av ROT-projekt samt har jobbat med projekt i varierande storlek samt olika entreprenad- och ersättningsformer.

•       Är flytande i tal och skrift i svenska

Som platschef på Byggmästargruppen erbjuds du: Ett intressant och variationsrikt arbete i ett företag som växer mot nya marknader. Med en omhändertagande företagskultur där beslutsvägarna är korta skapar Byggmästargruppen en arbetsplats där trivseln är hög och personalomsättningen låg. Du erbjuds en generös ersättning med förmåner och rörliga inslag. För dig som är intresserad av konsultuppdrag finns eventuellt den möjligheten. 

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Byggmästargruppen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Information om företaget:

Byggmästargruppen är en del av SEHED Byggmästargruppen AB – en stark svensk byggkoncern. Förutom heltäckande byggtjänster stöds Byggmästargruppens verksamhet av SEHED-koncernens specialistföretag inom plåtslageri, tak, fasad, balkong och fönster.

Byggmästargruppen är ett genuint byggmästarföretag med egna tjänstemän och hantverkare. Vi värdesätter all kompetens som ger en trygg bekymmersfri byggprocess när vi tillsammans med våra kunder bevarar, förstärker och utvecklar regionens fastighetsbestånd. Inom stambyten är vi marknadsledande med en produktionstakt av cirka 1 100 lägenheter per år.

Vi tror på framtiden och vårt mål är att växa tillsammans med gamla och nya medarbetare som är kvalitetsmedvetna, lösningsorienterade och har en positiv livssyn.


Snickare
Göteborg  2021-08-19

Är du en lösningsorienterad lagspelare som har en hög yrkesstolthet och brinner för att ge service i världsklass. Vill du vara en del av ett välmående företag med bra kunder? Är du dessutom en duktig snickare som har erfarenhet inom lösvirkeshus då kan du vara BIMABs nya stjärnskott.

Om rollen:

Som snickare hos BIMAB kommer du ha en varierad roll där du kommer att arbeta främst med nyproduktion av lägenheter och villor men till viss del service och ROT. Arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanligt snickeriarbeten, finsnickeri samt ombyggnationer och tillbyggnader.

Du kommer att ingå i ett team med härliga kollegor som aktivt hjälper varandra för att nå gemensamma mål. Du utgår hemifrån och arbetar främst i Marks Kommun med omnejd.

Du erbjuds:

·       En roll i ett familjärt företag med trevliga kollegor.

·       Omväxlande arbete med att bygga lösvirkeshus från start till mål.

·       Goda utvecklingsmöjligheter och schysta förmåner.

·    Att vara en del av ett företag där det är ordning och reda samt en bra struktur.

Din bakgrund:

För att lyckas i denna roll ser vi att du har 5-10 års erfarenhet i rollen som snickare och gärna tidigare har arbetat med lösvirkeshus. Du är självgående i din roll och har en hög yrkesstolthet. B-körkort och svenska i tal och skrift är krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är serviceinriktad, driven och kan arbeta självständigt. Vi ser även att du är lagspelare och kan rycka in där det kan tänkas behövas.

Välkommen med din ansökan

Är du intresserad och vill veta mer
? Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Byggservice i Mark AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40.

Om företaget:

Byggservice i Mark AB- i dagligt tal oftast benämnt BIMAB- grundades 1994 av Jonas Olofsson i Hyssna och är ett entreprenadföretag med bred kunskap och stor erfarenhet av småhusbyggnation i form av både nyproduktion och renovering/tillbyggnader. Kontoret ligger i Hyssna och projekten sträcker sig från Varberg i söder, Göteborg i norr och Borås österut.

Idag arbetar det 26 st på BIMAB varav 22 är träarbetare och 4 är tjänstemän och omsätter 85 miljoner per år. Bolaget har en hög soliditet vilket borgar för en trygghet som anställd på BIMAB.


Målare
Stockholm  2021-10-15

Är du en lösningsorienterad lagspelare som har en hög yrkesstolthet och brinner för att ge service i världsklass? Vill du vara en del av ett välmående och expansivt företag med låg personalomsättning? Är du dessutom en duktig målare som har erfarenhet inom servicemåleri samt utbildad inom området, då kan du vara Willmans nya stjärnskott. Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter: I rollen som målare på Willmans Måleri arbetar du med varierande projekt i hela Stockholmsområdet. Rollen ger dig stor frihet under ansvar där du är ansvarig för dina uppdrag i en bred roll. I denna roll agerar du ansiktet utåt för företaget samt har du det yttersta ansvaret mot kund. 

Du erbjuds:

·      En plats i ett tryggt och framgångsrikt företag i en stor expansionsfas med spännande uppdrag.

·      Ett företag som värnar högt om de anställda och deras välmående.

·      Servicebil, flexibilitet i arbetstid samt frihet under ansvar.

Vi söker dig som:

·      Besitter cirka 5 års erfarenhet i rollen som målare inom service.

·      Genomgått en yrkesutbildning som målare.

·      Har B-körkort.

·      Har en hög yrkesstolthet.

Som person är du:

·      Självständig och engagerad i ditt arbete.

·      Driven och har lätt för att skapa och bygga nya relationer, både med kollegor men främst med kunder.

Om företaget:

Willmans måleri är en ung målerifirma beläget på Södermalm som etablerades 2016 av ägaren Emil Willman. De ägnar sig åt stora som små projekt åt både företagskunder och privatpersoner. Exempel på områden de arbetar med är måleriservice, målerientreprenad åt BRF, fastighetsägare och förvaltning. Kunderna finns över hela Stockholm och målet är att alltid leverera med högsta kvalité oavsett vilket uppdrag de tar sig an. Som målare hos Willmans blir du en del av ett sammansvetsat gäng i ett företag med stor drivkraft där alla möjligheter till utveckling finns.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Willmans Måleri med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Serviceelektriker
Göteborg  2021-09-29

Är du en elektriker som söker nya utmaningar? Vill du vara en del av Göteborgs bästa elfirmor? Gillar du att ge högklassig service i en varierande roll? Då kan du vara Bergendahls El Service nya serviceelektriker

Som anställd hos Bergendahls El Service ges du möjligheten till en inspirerande arbetsplats där du själv får ta stort ansvar och har möjligheten till att utvecklas. Du arbetar tillsammans med kompetenta medarbetare där alla hjälps åt för att nå bästa möjliga resultat.

Om rollen:

Som Serviceelektriker hos Bergendahls El Service kommer du främst att utföra service och installationer av el- och teleanläggningar hos allt från privatkunder till industrikunder. Du kommer att arbeta både i grupp och självständigt. Dina arbetsuppgifter är varierade från dag till dag.

Din bakgrund:

Vi tror att din bakgrund är el-/teleteknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt har gärna minst 5 års erfarenhet som elektriker men även ni med färre år i yrket är välkomna att söka.
Tjänsten kräver innehav av körkort klass B.

Vi lägger stort vikt i dina personliga egenskaper och tror att du är en engagerad, nyfiken och lösningsorienterad person som trivs i branschen och vill utvecklas vidare i en elteknikkoncern med bra förutsättningar. Vidare är du lyhörd, ödmjuk och flexibel samt värderar respekt för andra och ansvarstagande som viktiga egenskaper. Du är självständig med ett stort tekniskt intresse. För att lyckas i rollen krävs också bra social kompetens och verbal förmåga.


Om:

Bergendahls El AB grundades redan 1909 av Olof Bergendahl och under åren har vi byggt upp ett gediget och mångsidigt kunnande inom elteknik- och säkerhetsområdet. Koncernen består av sju olika bolag, moderbolaget Bergendahls El Gruppen AB och sju dotterbolag. Genom att vi inkorporerat flera andra bolag i elbranschen i vårt företag är vi idag ett komplett elteknik- och säkerhetsföretag med en mycket bred kompetens och kunskap. Vi verkar inom områdena nybyggnation, service, reparation, om- och tillbyggnad (ROT), industri, ställverksinstallationer, styr- och reglerteknik samt larm, data och tele.


I denna rekrytering samarbetar Bergendahls El Service med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson. Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på mikaela.hansson@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
VVS montör
Gävle  2021-09-23

Är du en lösningsorienterad VVS montör som är sugen på nya utmaningar i ett familjärt företag med goda anställningsvillkor? Gillar du varierande arbetsuppgifter och ha en frihet i din roll?   Är du dessutom skicklig inom VVS och har arbetat brett i rollen, då kan Erikssons VVS i Gävle vara något för dig! Läs vidare nedan och ansökt redan idag!

Arbetsuppgifter:
I rollen som VVS montör arbetar du främst med nyproduktion av bostäder men även en del ROT-projekt. Dina dagar är varierande och du kommer att arbeta med olika typer av projekt. Du utgår hemifrån och arbetar över hela Mälardalen, men främst Norra Stockholm och Uppsala.

Din profil:
För att lyckas i rollen som VVS montör ser vi att du är certifierad VVS montör och har arbetat minst 5 år inom nyproduktion eller motsvarande. Vidare ser vi att du talar svenska i tal och skrift samt har B-körkort. Du är van att läsa ritningar och planera ditt arbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är:

-         Lösningsorienterad i ditt arbete och ser möjligheter i stället för hinder.

-         Ansvarstagande och noggrann.

-         Serviceinriktad och har ett stort kundfokus.

-         Händig och inte rädd att kavla upp ärmarna när det behövs.

Du erbjuds:

-         Att vara en del av ett företag med korta beslutsvägar där du som anställd får komma med egna idéer.

-         Goda anställningsvillkor samt vidareutveckling.

-         Trevliga kollegor och flexibla arbetsuppgifter.

Om Erikssons VVS i Gävle:
Eriksson VVS i Gävle AB grundades 1999 av Håkan Eriksson, som idag driver företaget med 27 anställda, varav 24 är montörer och 3 jobbar på kontoret. Vi är ett fullserviceföretag inom VVS och utför små som stora arbeten åt alla typer av kunder.

I denna rekrytering samarbetar Erikssons VVS i Gävle AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag