Rekrytering & Headhunting
inom Bygg & Teknik

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Bygg & Teknik.

Anlita Jobway Bygg & Teknik
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Handläggande arkitekt
Stockholm  2018-01-31

Arklab startades 2004 och drivs av de fyra ursprungliga grundarna med kontor i Stockholm och Malmö. Sedan start har fokus varit att skapa innovativ arkitektur.

Vårt mål är att tillsammans med våra beställare utveckla projekt som bidrar till sin omgivning, ofta med förtroendet att ta hand om hela processen från skiss till färdig byggnad. Vi arbetar mestadels med bostäder för små och medelstora byggherrar.

Idag är vi ett designinriktat team på 14 personer från olika delar av världen, alla med värdefulla personligheter som bidrar till en hög professionell hållning. Olikheter och likheter bidrar till en familjär och öppen stämning på kontoret.

Just nu befinner vi oss i en spännande tillväxtfas där vi vill utveckla vår design och produktionskvalité.

Handläggande arkitekt

Vi söker en handläggande arkitekt till vårt kontor i Stockholm.

För att lyckas hos oss har du minst 5 års erfarenhet av handläggning. Du är bekväm med att ansvara över ett mindre designteam och driva projekt. Visst ekonomiansvar ingår i rollen. Du är van att projektera i Archicad och arbetar i Adobe.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med varierande projekt. Du kommer att få en central roll i företaget med möjlighet att utvecklas inom design och ledarskap.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Arklab med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Frida Persson tel 08-520 017 51, frida.persson@jobway.se Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


Elektriker till GT El Norrköping
Norrköping  2017-12-07

GT El grundades våren 2007 och är ett elteknikföretag som främst verkar i Östergötland med tyngdpunkt på Linköping och Norrköping, men även nu i Stockholm. Vi ser varje projekt med nya ögon, då vi ritar och konstruerar allt själva. Våra områden är fastighet, bygg, företag, hushåll och industri. Vi utför alla typer av jobb, så som energieffektivisering, konstruktion, datanät, telefoni, belysning, kraft, styr & reglageteknik, larm – inbrott och larm. Vi utför även reparationer, felsökningar och löpande underhåll. 

Nu söker vi elektriker inom entreprenad till Norrköping 

Vi försöker att se varje projekt med nya ögon, det finns inga universallösningar.
Vi ritar och konstruerar allt själva och har kompetensen inom företaget. På så sätt arbetar snabbt vi snabbt och anpassat - varje gång! 

Våra områden är exempelvis 

  • Fastighet
  • Bygg
  • Företag
  • Hushåll
  • Industri

Vi jobbar mycket åt bostäder, skolor, förskolor etc. Vanligtvis utgår du från hemmet, men ibland samlas vi på kontoret för att ha genomgång om hur veckan ser ut. Som person är du självgående och känner dig trygg i din yrkesroll. Vi ser att du på sikt vill utvecklas och så småningom kliva upp något steg i din yrkesroll. Du trivs med att arbeta under eget ansvar gillar att styra din egen dag. Vidare drivs du av att leverera goda resultat och att skapa god relation till kunder. 

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Du erbjuds en roll på ett företag som expanderar. Vi är ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans. Du kommer till ett företag med kollektivavtal och stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det otroligt viktigt med personlig utveckling.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Serviceelektriker
Stockholm  2017-12-21

El & Nätverksmontage AB är ett elföretag i Stockholm som bildades 1990 och sysselsätter för närvarande 15 personer.

Vi utför alla typer av Elinstallationer, Nätverk, Värmekablar, Svagström samt AV-installationer åt alla typer av företag inom alla sorters branscher och privatpersoner.

Vi utför alla installationer med egen ansvarsfull personal som alltid sätter kunden i centrum.

Vi har lång erfarenhet och en bred kunskap av alla typer av entreprenader. Vi lever nära våra kunder och har därigenom ett ömsesidigt utbyte och en öppen dialog kring lösningar och problem. God ekonomi i kombination med ett välskött företag borgar för noggrannhet, kvalitet samt garantier på utförda arbeten.

Vi är medlemmar i branschorganisationen EiO vilket gör att vi håller oss uppdaterade på nyheter, förändringar och den senaste tekniken inom våra arbetsområden. Detta i sin tur ger våra kunder trygghet och moderna anläggningar med god driftsekonomi och driftsäkerhet .

Ett av våra viktigaste mål är: Extremt hög service nivå med snabba återkopplingar och effektiva installationer.

Serviceelektriker till Enab

El & Nätverksmontage AB bildades 1990 och sysselsätter för närvarande 15 personer.
Vi utför alla typer av Elinstallationer och nätverk åt alla typer av företag inom alla sorters branscher i Stockholm med omnejd.
Med vår långa erfarenhet har vi fått en bred kunskap av alla typer av entreprenader. Vi håller oss alltid uppdaterade inom den senaste tekniken och levererar moderna lösningar till våra kunder med god driftsekonomi och driftsäkerhet. Vi samarbetar med alla grossister i branschen vilket borgar för snabba och säkra leveranser av material.
Vårt mål är att ha extremt hög servicenivå med snabba återkopplingar och effektiva installationer till våra kunder.


Vi expanderar och söker nu en ytterligare:

Serviceelektriker

Som serviceelektriker hos oss utgår du oftast från hemmet. Arbetsuppgifterna innefattar elinstallationer, felsökningar, samt elservice. Jobbet är flexibelt, självständigt och varierar i storlek och ibland kan man vara på ett kort servicejobb en dag till våra entreprenader som kan vara några månader.
För att lyckas i rollen som serviceelektriker hos oss bör du vara en fullbetald elektriker eller vara på ditt sista utbildningsår (3-års montör). Du behöver vara fullt självgående och ha erfarenhet av starkströms el för servicearbete. Vidare bör du ha god social förmåga då arbetet innebär kundkontakt. Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.
Som person är du positiv, kreativ och lösningsorienterad.
Vi erbjuder dig en plats i ett väletablerat företag med god ekonomi, kollektivavtal, servicebil och framför allt, frihet under ansvar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01.


Mätningstekniker/ Mätningsingenjör Uppsala
Uppsala  2017-11-30

Diagona utför uppdrag inom det privata näringslivet, stat och kommuner när det gäller mätningstekniska uppdrag. Huvudsakliga branschområdena är inom: hus, anläggning, väg och järnväg. Att skapa en bra stämning i arbetsgruppen och ett bra samarbete inom organisation är en av Diagonas viktigaste grundpelare. Att samarbeta höjer kunskapsnivån för alla medarbetare och gör arbetet effektivare och roligare.

Diagona utför uppdrag inom det privata näringslivet, stat och kommuner när det gäller mätningstekniska uppdrag. Huvudsakliga branschområdena är inom: hus, anläggning, väg och järnväg. Att skapa en bra stämning i arbetsgruppen och ett bra samarbete inom organisation är en av Diagonas viktigaste grundpelare. Att samarbeta höjer kunskapsnivån för alla medarbetare och gör arbetet effektivare och roligare.

Till Uppsalakontoret söker vi en Mätningstekniker/ Mätningsingenjör

Du kommer att arbeta med stora och små mättekniska uppdrag, både i fält och med redovisning. I rollen ingår att agera rådgivare i mättekniska frågor inom uppdragen och direkt mot kund. Du genererar egna uppdrag och kan driva dessa från start till slut. Om du besitter specialkompetens eller har ett stort intresse för ett visst arbetsområde så ger vi dig möjlighet att utvecklas inom den grenen.

Vi ser att du som söker har relevant teknisk utbildning och minst 1 års erfarenhet av mätning i fält. Kunskap inom något av följande områden: laserskanning, flygfotografering med UAS(Multikopter), mängdberäkning, maskinstyrning, BIM och järnvägsmätning meriteras.

Diagona består av ett gäng ödmjuka mättekniker som uppskattar varandras potential och kunskaper. Vi ser därför att även du är en ödmjuk person för att passa in. Självklart är du noggrann i ditt arbete och då du har kundkontakt är du även utåtriktad med en god känsla för service.

Vi erbjuder dig: Diagona arbetar nytänkande och modernt. De ser varje individs kompetens och vill du utvecklas inom ett speciellt arbetsområde så ges du möjlighet att göra det. På kort tid har Diagona gjort en otrolig resa där de snabbt etablerat sig på marknaden med en god lönsamhet. Ta chansen att bli en del av teamet! Givetvis erbjuds du kollektivavtal, friskvårdsbidrag och nödvändiga arbetsverktyg.

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg. Skicka din ansökan, tel 08-510 662 01. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Kyltekniker sökes till ett välkänt företag med varierande arbete!
Stockholm  2017-12-11

Teknokyl grundades 1969 genom en sammanslagning av två företag och ägs idag av 2 personer som även är yrkesverksamma inom företaget. Idag är vi 20 anställda, varav 15 kyltekniker. Vår affärsidé är att med bred kompetens inom kylteknik och hög servicenivå tillgodose vår kunders behov och önskemål om en väl fungerande och energioptimerad anläggning. Verksamheten består av projektering, installation och service av kommersiella kyl- frys- klimat- värmepumpsanläggningar och datahallar. Vi har även samarbetspartners inom VVS- el- och ventilation.

Vi är ett stabilt och tryggt företag med kollektivavtal och medlemskap i Kyl- och värmepumps företagen. Därtill är vi även medlem i VVS företagen och Svenskt näringsliv

Som servicetekniker kommer du arbeta med av all form av kyla och värmepumpar mot företag i Stockholm. Det innefattar bl.a. storkök, livsmedelsbutiker, datahallar samt komfort och industriell kyla. Du kommer att utgå från hemmet och tar dig till och från arbetena med servicebil, arbeten erhåller du elektroniskt via Surfplatta eller Smartphone gäller även återrapporteringen.

För att lyckas i rollen är du en självgående servicetekniker med minimum 3 års erfarenhet. Kylcertifikat klass 1 och körkort är krav. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med ammoniak och koldioxid anläggningar innehar heta arbeten- och lödcertifikat samt om du har erfarenhet av styr- och reglerteknik. Tjänsten innebär även kundkontakt, därmed är det krav att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. 

Som person är du serviceinriktad, ordningsam och trivs med ett självständigt arbete. 
Vi erbjuder ett stimulerande arbete med goda utbildningsmöjligheter. Vi är ett glatt gäng där förmånerna är goda, som exempelvis friskvårdsbidrag och avtalspension. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone på tel. 08-520 017 45. Skicka in din ansökan idag via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt! 


VVS-montör
Stockholm  2017-12-30

Relax Rör & Värme grundades år 2003 av Niklas Olausson. Vi har vårt kontor i centrala Tyresö och mestadels av jobben är i närområdet. Företaget är ett IVT Center och är i grunden installatör av värmepumpar men arbetar i dagsläget med nyproduktion, storbyggen, ROT och värmepumpar. I dagsläget är vi 7 glada medarbetare som värnar om kundkontakt samt rätt och helhjärtad insats i varje uppdrag.

Vi söker nu en självgående VVS-montör till vårt team. Som montör hos oss kommer du främst att arbeta på storbyggen och nyproduktion och på längre sikt ROT och installation av värmepumpar. Du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 7 års erfarenhet inom yrket och är en självgående person som har arbetat med liknande typer av jobb. Du ska tidigare ha arbetat på storbyggen och nyproduktion. Vi förutsätter att du är en certifierad VVS-montör samt är flytande i svenska i tal och skrift, även viktigt med B-körkort. För att göra ett bra jobb hos oss ser vi att du är säker i din roll och tar egna initiativ. Vi vill att du precis som oss sätter dig in helhjärtat i varje arbete för att ge allt.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett företag där du har stor möjlighet att utvecklas. Du kommer vara en del i vårt team där vi värnar om gemenskapen och aktivt hittar på saker tillsammans.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Relax Rör & Värme med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten 08-511 617 45. Skicka in din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.