Rekrytering & Headhunting
inom Bygg & Teknik

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Bygg & Teknik.

Anlita Jobway Bygg & Teknik
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Anläggare
Stockholm  2018-03-30

Abtot Mark och Anläggning grundandes 2012 och är idag ca 10 anställda. Kontoret ligger i Älta men jobben utförs i hela Storstockholm. Vi arbetar med finplanering, renovering av innergårdar, schakt m.m.

Många av de projekt vi utför kräver användande av grävare och lastmaskiner. Vi har på bara några år vuxit
oss medelstora i branschen. Drömmarna är stora och vi siktar högt. Genom att arbeta nära varandra får vi ett bra arbetsklimat och god kvalité på de utförda projekten. Vi har även samarbete med andra aktörer på
marknaden.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en: 

Anläggare 

I rollen som anläggare hos oss arbetar du oftast i par, eller fler. Vi har flexibla arbetstider, ofta tidig start 
och tidig hemgång, det beror lite på hur det ser ut för dig men även på jobben vi har. 

Ordinarie tider: 
Mån -tors: 06.30 – 16.00 
Fre: 06.30 – 13.00 

För att lyckas i rollen har du ett par års erfarenhet av yrket. Körkort är ett krav. Du är självständig, 
engagerad och drivs av att utvecklas inom ditt yrkesområde. Det är viktigt att du vågar ta egna beslut och 
är kreativ då vi jobbar mycket efter frihet under ansvar. 

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat företag med ung arbetsstyrka. Du kommer till ett gäng som gillar 
att utmana sig själva i arbetet för att bli bättre på vad vi gör. Vi gillar även gemensamma mål som vi alltid 
uppnått, vilket lett till att vi kan åka på fina resor tillsammans en gång om året, exempelvis till Bali. Andra förmåner är friskvård och flexibla tider. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Byggnadsingenjör med IT-ansvar
Stockholm  2018-03-30

Kjellander Sjöberg grundades 1998 i Stockholm. KS är ett medelstort arkitektkontor med ett internationellt sammansatt team som leds av fyra delägare. Kontoret har sedan starten vunnit erkännande för sitt arbete inom samtida arkitektur och stadsbyggnad, liksom för sitt aktiva deltagande i samtidsdebatten.

Vi växer och söker nu en byggnadsingenjör till vårt fina kontor på Rosenlundsgatan 40!

Kjellander Sjöberg arkitektkontor drivs av viljan till utveckling och innovation. Vi arbetar gränsöverskridande med utformningen av arkitektur och städer och vi är intresserade av hur vårt arbete kan skapa engagerande och meningsfulla sociala miljöer, på nya sätt.

Vi är ett kontor med högt i tak, informell atmosfär och stark teamkänsla. Vi brinner för vårt arbete och vill ständigt utvecklas vidare och bli ännu bättre på det vi gör. Vi vill tillsammans arbeta med intressanta och meningsfulla uppdrag, i samarbeten som för samhällsbyggandet framåt.

Det är viktigt för oss att skapa och bibehålla en bra arbetsplats med god stämning, gemenskap och engagemang.

Vi söker nu en byggnadsingenjör vars fokus kommer ligga på våra spännande bostadsprojekt. Vi jobbar inte efter klassiska ”mallar” så du bör vara lösningsorienterad och gilla utmaningar! Du kommer få arbeta med  projekt som befinner sig i olika skeden. Du kommer även få möjligheten att verka i en rådgivande roll i tidiga skeden.

I denna roll ingår även ett IT-ansvar vilket innebär att du kommer agera som kontaktperson mot de företag som hjälper oss med teknik i dagsläget samt ansvara för och vidareutveckla våra rutiner. Denna del av rollen öppnar upp för många möjligheter, så som arbete inom Visualisering, 3D modellering och Virtual reality.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med stora möjligheter. För rätt person kommer det finnas  möjlighet att utvecklas och arbeta med nya tekniker.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Kjellander Sjöberg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, tel 08 520 017 51. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Låstekniker
Västerås  2018-04-03

Finlarm grundades 1991 och är ett fristående säkerhetsföretag som ser personlig samverkan och hög kvalitet som en förutsättning i relationerna med våra kunder. Vi levererar leverantörsoberoende produkter och tjänster som ger våra kunder kompletta säkerhetslösningar.

Vi tar ansvar för helheten – från projektering, installation och dokumentation till service, support och löpande underhåll.

Vi växer och söker nu en Låstekniker till Västerås!

Som låstekniker hos oss kommer du att få arbeta nära våra kunder ute på fältet. Vi arbetar till största del i Västerås men utför även arbeten i närliggande städer.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt men även i grupp. Du har minst 5 års erfarenhet av yrket och är van att arbeta mot företagskunder. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av svagström sedan tidigare, har arbetat med dörrautomatiker eller arbetat i låsbutik.

Vi erbjuder dig en roll i ett växande företag som aktivt arbetar för att vår personal ska trivas. Vår låga personalomsättning vittnar om att vi lyckas! Utöver kollektivavtal har vi ett attraktivt förmånspaket med bland annat ett bonussystem utöver lönen.

Som en del i vår rekryteringsprocess kommer ett utdrag ur brottsregistret att krävas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Finlarm Protectyou med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Frida Persson tel 08-520 017 51 eller frida.persson@jobway.se. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elektriker
Uppsala  2018-04-10

Uppsala Elcentral är ett företag med ca 9 anställda. 
Vi utför olika typer av jobb men främst äldre byggnader så som slott och kyrkor men även Akademiska hus, BRF-föreningar samt Local Properties (Nybyggnation av industrilokaler).

Vi söker dig med några års erfarenhet som elektriker samt tidigare erfarenhet av starkström. 

Vi erbjuder dig att vara en del av ett riktigt härligt gäng som hjälper varandra. Du erbjuds stor frihet och eget ansvar. För oss är kvalité viktigare en än kvantitet. Andra förmåner är kollektivavtal, friskvård, etc. En gång om året försöker vi göra något riktigt roligt tillsammans som exempelvis utlandsresor. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson 08 511 617 43.Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Serviceelektriker
Stockholm  2018-03-16

El & Nätverksmontage AB är ett elföretag i Stockholm som bildades 1990 och sysselsätter för närvarande 15 personer.

Vi utför alla typer av Elinstallationer, Nätverk, Värmekablar, Svagström samt AV-installationer åt alla typer av företag inom alla sorters branscher och privatpersoner.

Vi utför alla installationer med egen ansvarsfull personal som alltid sätter kunden i centrum.

Vi har lång erfarenhet och en bred kunskap av alla typer av entreprenader. Vi lever nära våra kunder och har därigenom ett ömsesidigt utbyte och en öppen dialog kring lösningar och problem. God ekonomi i kombination med ett välskött företag borgar för noggrannhet, kvalitet samt garantier på utförda arbeten.

Vi är medlemmar i branschorganisationen EiO vilket gör att vi håller oss uppdaterade på nyheter, förändringar och den senaste tekniken inom våra arbetsområden. Detta i sin tur ger våra kunder trygghet och moderna anläggningar med god driftsekonomi och driftsäkerhet .

Ett av våra viktigaste mål är: Extremt hög service nivå med snabba återkopplingar och effektiva installationer.

Serviceelektriker till Enab

El & Nätverksmontage AB bildades 1990 och sysselsätter för närvarande 15 personer.
Vi utför alla typer av Elinstallationer och nätverk åt alla typer av företag inom alla sorters branscher i Stockholm med omnejd.

Med vår långa erfarenhet har vi fått en bred kunskap av alla typer av entreprenader. Vi håller oss alltid uppdaterade inom den senaste tekniken och levererar moderna lösningar till våra kunder med god driftsekonomi och driftsäkerhet. Vi samarbetar med alla grossister i branschen vilket borgar för snabba och säkra leveranser av material.
Vårt mål är att ha extremt hög servicenivå med snabba återkopplingar och effektiva installationer till våra kunder.

Serviceelektriker

Som serviceelektriker hos oss utgår du oftast från hemmet. Arbetsuppgifterna innefattar elinstallationer, felsökningar, samt elservice. Jobbet är flexibelt, självständigt och varierar i storlek och ibland kan man vara på ett kort servicejobb en dag till våra entreprenader som kan vara några månader.
För att lyckas i rollen som serviceelektriker hos oss bör du vara en fullbetald elektriker eller vara på ditt sista utbildningsår (3-års montör). Du behöver vara fullt självgående och ha erfarenhet av starkströms el för servicearbete. Vidare bör du ha god social förmåga då arbetet innebär kundkontakt. Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.
Som person är du positiv, kreativ och lösningsorienterad.
Vi erbjuder dig en plats i ett väletablerat företag med god ekonomi, kollektivavtal, servicebil och framför allt, frihet under ansvar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, 08 510 662 01.


Ventilationstekniker till Klimatteknik i Östergötland
  2018-03-30

Klimatteknik AB är ett familjeägt företag med nybyggda lokaler och stor plåtverkstad/rörverkstad i Finspång. Företaget grundades 1993 och är idag ca 20 anställda. Vi arbetar med ventilation till företag, stora industrier och privatpersoner. Dotterbolaget Värme Sanitet AB är vår partner för rörarbeten och finns nu under samma tak. Vi levererar totalentreprenader med bygg, ventilation, VVS, el och kyl och tar även hand om fastighetservice: VVS, El, Oljebrännarservice m.fl.

Vihar behörighet för:
-OVK Besiktning – Kvalitetsansvarig enl. PBL – Allmän Elbehörighet

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Ventilationstekniker till Finspång

Som ventilationstekniker kommer du främst jobba i Finspång. Du bör ha minst 5-10 års branscherfarenhet inom ventilationsmontage och service. Kunskap inom tillverkning av plåtdetaljer, injustering, elbehörighet, -styr och reglerprogrammering och OVK-besiktning är väldigt meriterande.

Som person är du engagerad och långsiktig. Du drivs av att göra ett bra jobb och att arbeta självständigt.

B-körkort och svenska i tal och skrift är krav. 

Vi erbjuder dig att vara del av ett väletablerat företag. Vi tror på våra anställda och ger dem alla möjligheter att lyckas. Andra förmåner är kollektivavtal och service/förmånsbil. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.