Rekrytering & Headhunting
inom Bygg & Teknik

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Bygg & Teknik.

Anlita Jobway Bygg & Teknik
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Elektriker
Stockholm  2018-05-31

MGAB Maskin och Fartygsservice levererar service, reparationer, modifieringar och skeppsförnödenheter till rederier och fartyg i Stockholmsområdet. Vi är stationerade vid Djurgården och sysselsätter idag 15-18 medarbetare. MGAB ägs av Svänghjulet AB som också äger Swedmotor AB, ett motoragenturföretag med bl.a. MTU och Mercedes industrimotorer i sin portfölj.

Vi söker nu en:

Elektriker

Som elektriker kommer du att jobba med spännande projekt bl.a installation av el- och elektronik samt service, felsökning och reparation av installationer på större komersiella båtar båtar och fartyg, bl.a. för skärgårstrafiken.

För att lyckas i rollen har du minst 2-3 års erfarenhet som installationselektriker. Tidigare erfarenhet från industri eller marina applikationer är meriterande. Det är även meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av elektriska- och mekaniska installationer. Körkort och svenska i tal & skrift är krav. Goda kunskaper i engelska är meriterande.

Som person är du framåt, serviceminded samt har en positiv inställning till ditt arbete. Du gillar att arbeta självständigt men även i team.

Vi erbjuder dig en tjänst på ett väletablerat och spännande företag med roliga projekt där stora möjligheter till utveckling finns. Andra förmåner är friskvård, hälsokontroller samt möjlighet till förmånsbil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


VVS-Montör
Stockholm  2018-06-12

Ekens Rör & Konsult AB är ett familjeföretag grundat 1988. Mottot på firman har alltid och kommer alltid vara, Ekens rör fixar Allt! Det finns aldrig några problem som är för små eller för stora. Ekens Rör är ett auktoriserat VVS-företag. Vi utför alla sorters VVS-arbeten. 

Vi växer och söker ytterligare en VVS-montör

I rollen som VVS-montör får du möjlighet att utgå från hemmet. Arbetsuppgifterna innebär främst traditionella servicearbeten men även mindre ombyggnationer.

För att lyckas i rollen är du en certifierad VVS-montör med 3-5 års erfarenhet av yrket. Vi förutsätter att du har en god social förmåga då tjänsten innebär tät kundkontakt. Som person är självgående och har lätt för att samarbeta. Du är en van problemlösare och du trivs med ett omväxlande arbete med mycket flexibilitet och eget ansvar.

Vi erbjuder dig ett flexibelt och varierande jobb. Du kommer till ett enmansföretag där du har möjlighet att påverka ditt arbete och utvecklingsmöjligheterna är stora. Vi erbjuder fina förmåner, som till exempel sjukförsäkring, friskvård, förmånsbil och telefon. Vår ambition är att företagen ska växa, detta är en möjlighet att vara med på resan från start.

Är du intresserad och vill veta mer?
 Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Madeleine Axner. tel.08 520 01 743. Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på madeleine.axner@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elektriker till GT El Stockholm
Stockholm  2018-06-01

GT El grundades våren 2007 och är ett elteknikföretag som främst verkar i Östergötland med tyngdpunkt på Linköping och Norrköping, men även nu i Stockholm. Vi ser varje projekt med nya ögon, då vi ritar och konstruerar allt själva. Våra områden är fastighet, bygg, företag, hushåll och industri. Vi utför alla typer av jobb, så som energieffektivisering, konstruktion, datanät, telefoni, belysning, kraft, styr & reglageteknik, larm – inbrott och larm. Vi utför även reparationer, felsökningar och löpande underhåll. 

Nu söker vi elektriker inom entreprenad till Stockholm  

Vi försöker att se varje projekt med nya ögon, det finns inga universallösningar.
Vi ritar och konstruerar allt själva och har kompetensen inom företaget. På så sätt arbetar snabbt vi snabbt och anpassat - varje gång! 

Våra områden är exempelvis 

  • Fastighet
  • Bygg
  • Företag
  • Hushåll
  • Industri

Vi jobbar mycket åt bostäder, skolor, förskolor etc. Vanligtvis utgår du från hemmet, men ibland samlas vi på kontoret för att ha genomgång om hur veckan ser ut. Som person är du självgående och känner dig trygg i din yrkesroll. Vi ser att du på sikt vill utvecklas och så småningom kliva upp något steg i din yrkesroll. Du trivs med att arbeta under eget ansvar gillar att styra din egen dag. Vidare drivs du av att leverera goda resultat och att skapa god relation till kunder. 

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Du erbjuds en roll på ett företag som expanderar. Vi är ett härligt gäng som gillar att ha kul tillsammans. Du kommer till ett företag med kollektivavtal och stora utvecklingsmöjligheter. För oss är det otroligt viktigt med personlig utveckling.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Junior elektriker till Curator i Göteborg
Göteborg  2018-05-31

Curator levererar helhetslösningar inom områdena: elinstallationer, larm, lås, tele- och datateknik samt industri-och fastighetsautomation. Curator betyder "ta hand om" på latin och sedan 1922 har vi levererat långsiktiga och effektiva lösningar. Via vår ELON-butik i Fjällbacka och vår RingUp-butik i Uddevalla erbjuder vi dig tillgång till ett brett sortiment och hög leveranssäkerhet.

Vi värdesätter långsiktighet och närhet i våra relationer, och hos oss får du alltid en personlig kontakt. På uppdragslistan hittar du framförallt små- och medelstora företag, kommuner och landsting samt även privatpersoner. Vi finns på följande orter: Fjällbacka, Strömstad, Ed, Göteborg och Uddevalla. Idag är vi drygt 90 personer på företaget. 

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Elektriker

Som elektriker hos oss kommer du att utgå från hemmet med service/förmånsbil. Du bör vara minst andraårsmontör och gillar att jobba både med service och entreprenad. Du är självgående och har ett eget driv att lyckas med dina uppdrag. För att passa in hos oss är du ödmjuk och har lätt för att prata med människor. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Tidigare erfarenhet av KNX eller automation är meriterande.

Vi erbjuder dig att vara del i ett väletablerat företag med kollektivavtal. Du kommer till ett riktigt bra gäng som är måna om varandra och gillar att göra roliga saker tillsammans. Andra förmåner är bil, telefon och stora utvecklingsmöjligheter.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 


VVS-montör
Örebro  2018-06-01

CW Rör AB är ett installationsföretag och är medlemmar i Comfort, Sveriges ledande kedja för VVSföretag. CW Rör är ett auktoriserat VS-företag. Vi har auktoriserats av VS-installatörerna vilket innebär att vi uppfyller kraven på dokumenterad kunskap, erfarenhet samt har en stabil ekonomi.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en: 

VVS-montör 

I rollen som VVS-montör får du möjlighet att utgå från hemmet. Arbetsuppgifterna innebär främst traditionella servicearbeten men även installationer.

Som person har du lätt för att samarbeta och skapa förtroende men du kan också jobba självständigt och trivs med det. Du är lösningsorienterad, flexibel och serviceinriktad. Vidare tror vi att du trivs med ett omväxlande och socialt arbete med mycket eget ansvar. 


För att lyckas i rollen är du en certifierad VVS-montör med en positiv inställning. Vi förutsätter att du har en god social förmåga då tjänsten innebär tät kundkontakt. Det är meriterande om du har genomgått utbildningen heta arbeten och säker vatten.

Krav för tjänsten är följande:

-      Några års branscherfarenhet

-      Boendes i närheten av Arboga

-      B-körkort

-      Certifikat


Vi erbjuder dig att komma till ett sammansvetsat gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans, bl.a. kickoffs och frukostar varje morgon kl. 9:00 på kontoret. Du kommer till ett företag som strax firar 100 år i branschen, med mycket fokus på sina anställda och trivsel. Andra förmåner är friskvård, tjänstepension, förmånsbil och telefon. Vi vet att du kommer trivas hos oss då det viktigaste för oss är att vi har kul tillsammans på vägen när vi levererar positivitet och professionalism inom företaget samt mot beställare och slutkunder. 

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast via länken eller maila på victoria.tsirkova@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Elektriker till BinSell
Stockholm  2018-05-31

Binsell har arbetat med tunghantering samt uthyrning av mobilkranar, tornkranar och kranbilar i Stockholm sedan 1951. Med över 100 mobilkranar och tornkranar är vi Stockholms största leverantör av lyftkranar.
Vi är totalt 140 anställda och på el och servicesidan är vi drygt 24 st. I över 60 år har vi arbetat med allt från villamontage till att sätta samman oljeraffinaderier, bygga broar och sjukhus.

I takt med företagets utveckling söker vi en:

Elektriker

Som elektriker hos oss kommer du reparera och ge våra tornkranar service. Arbetet är väldigt fritt och du styr över dina egna dagar och tider.

För att lyckas i rollen är du inte främmande för att ta tag i det som behövs. Du ska även kunna delta vid montage av våra tornkranar. Då du kommer arbeta på höga höjder så bör du inte vara höjdrädd. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för styr & reglerteknik. Körkort och svenska i tal & skrift är krav. Kan du andra språk som exempelvis tyska så är det väldigt meriterande. Även erfarenhet av kranar eller andra fordon/arbetsmaskiner är meriterande.

Som person har du engagerad och drivs av att komma uppåt i din yrkesroll. Du har lätt för att samarbeta och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs.

Vi erbjuder dig att komma till ett väletablerat företag där du får stor frihet i din roll. Hos oss är du delaktig och det är snabba beslutsvägar som gäller. Det finns goda möjligheter till att skräddarsy din en egen roll. Vidare har vi kollektivavtal, sjukvårdsersättning, friskvård, bil m.fl.

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.