Rekrytering &
Headhunting inom IT

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom IT.

Anlita Jobway IT
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Stabilt IT- företag söker fler konsulter inom systemutveckling
Stockholm  2019-09-23

Nordforce Technology är ett konsultbolag med kontor i Midsommarkransen, Stockholm. Vi erbjuder mjukvaruutveckling inom tekniknära områden. Att arbeta hos oss innebär ett stort ansvarstagande där du får möjligheten att utvecklas som konsult och bidra till att skapa värden för våra kunders verksamheter. Kunskapsdelning och gemenskap är i fokus hos oss och tillsammans skapar våra erfarenheter en bred kunskapsbas. 

Vår expertis är framförallt inom Java och tillhörande ramverk och verktyg inom systemutveckling. Då vi strävar efter att jobba med projekt i teknikens framkant ser vi till att lära oss och använda de tekniker som passar projekten bäst. Våra uppdrag och projekt är idag framförallt inom telekom, embedded och medtech. Vi bedriver även ett nära samarbete med högskolor och forskare, både nationellt och internationellt. Här kan du vara med och stärka vår ställning när innovation ska gå från forskning till marknad.

Vi har som ambition att klara av fler spännande projekt varför vi nu söker fler systemutvecklare till vårt team.

Som utvecklare hos oss kommer du att jobba med mjukvaruutveckling, oftast i agila projekt. Du får arbeta i en innovativ arbetsmiljö där kommunikation och problemlösningsförmåga tillhör vardagen. Vårt erbjudande omfattar ofta helhetsåtaganden från idé till färdig produkt där vi är designpartner till våra kunder/samarbetspartners. Våra kunder är allt från stora företag till startup-företag. För att vi ska kunna tillmötesgå deras förfrågningar på bästa sätt så arbetar vi ibland ute hos våra kunder i deras team och ibland från vårt kontor. Som utvecklare ansvarar du för att leverera och kontinuerligt förmedla dina resultat.

Vi söker dig som har arbetat professionellt som utvecklare/programmerare i några år.

Som person tror vi att du är analytiskt lagd, lösningsorienterad och resultatdriven. Du är kvalitetsmedveten och har förmågan att gå i mål med dina projekt. Du har ett öppet sinne för verktyg och tekniker och håller dig uppdaterad om vad som händer inom ditt område. Vidare trivs du med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har intresse för att lära dig nya tekniker, lösa problem och ta initiativ. Du delar vårt intresse för teknik och delar gärna med dig av dina kunskaper. Och viktigast av allt… du älskar att programmera!

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där dina åsikter värdesätts och din insats är viktig för företagets framgång. Den familjära känslan är stor och du jobbar nära ledningen. Här får du möjlighet att vara med och påverka i vilken riktning du vill utvecklas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av Nordforce. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nathalie Johansson, 08 520 017 56 alt. nathalie.johansson@jobway.se skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


AWS-utvecklare
Stockholm  2019-09-13

XXL är den största och snabbast växande sport- och utomhushandlaren i Skandinavien med 82 varuhus varav 24 i Sverige, 5500 medarbetare och över 40 miljoner sidvisningar varje månad. Under kommande år kommer vår expansion fortsätta såväl nationellt som internationellt.

Just nu står vi inför en omfattande digital satsning och söker därför dig som är en skillad


AWS-utvecklare med möjlighet till lead role.


Som AWS-utvecklare är du stationerad på kontoret vid vår Flagship Store - Bromma Blocks. Du ansvarar för utveckling av nya tjänster i AWS samt förbättringar och uppgraderingar av befintliga AWS-tjänster. I och med den ständigt föränderliga AWS-portföljen arbetar du proaktivt i syfte att finna förbättringar och alternativa lösningar.

För att lyckas i denna roll har du ett par års erfarenhet som utvecklare, gärna från AWS. Du är skicklig på att skapa en underhållbar infrastruktur i kombination med en god analytisk förmåga för att förstå affärsnyttan. Har du dessutom erfarenhet från e-handel är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser därför gärna att du är självständig, drivande och resultatorienterad med en god förmåga att driva projekt i mål. Vi tror att du motiveras av att leverera god kvalité och att du har lika höga förväntningar på dig själv som på din omgivning.

Vi erbjuder dig en variationsrik nyckelroll på ett lönsamt och välmående företag med högt till tak, god gemenskap och korta beslutsvägar. Du kommer vara en del i ett tryggt, stabilt och högpresterande team som värnar om sina medarbetare. Utöver förmåner erbjuds du en mycket generös ersättningsmodell.

Då vi expanderar letar vi speciellt efter dig som vill kunna växa med ansvar och axla en ledande roll, eventuellt redan från tillträdet.

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretag Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele, 08-511 617 41. Skicka din ansökan
snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Ett urval av
våra kunder

Vår goda branschförståelse gör oss till en trygg och pålitlig partner till våra kunder såsom kandidater.